PDA

View Full Version : Harga Burger Di Tempat Korang


DreamCatcher
30-12-2008, 04:10 PM
Salam... jom survey, adakah burger kat tempat korang dah naik atau maintain macam harga dulu..

Dulu tempat den harga burger daging dan ayam 1.80&1.70

La ni naik RM 2.00
Banjo RM 1.20 jadi RM 1.40

Korang

hunter_ad79
30-12-2008, 04:11 PM
Salam... jom survey, adakah burger kat tempat korang dah naik atau maintain macam harga dulu..

Dulu tempat den harga burger daging dan ayam 1.80&1.70

La ni naik RM 2.00
Banjo RM 1.20 jadi RM 1.40

Korang

penggemar berger yg setia nihh..ehehe

DreamCatcher
30-12-2008, 04:13 PM
Takde la setia.. Nampak sangat ketara harga tu naik..

AshFaQue
30-12-2008, 04:14 PM
2.00 inggit............

dell
30-12-2008, 04:15 PM
..Kat jb tempat dell..

..ayam 2.70

..daging 2.80

..banjo 2.00

..ikan..2.5

..rusa..3.5

..arnab..3.5

..burung unta...3.5

..hot dog..2.00

DreamCatcher
30-12-2008, 04:16 PM
..Kat jb tempat dell..

..ayam 2.70

..daging 2.80

..banjo 2.00

..ikan..2.5

..rusa..3.5

..arnab..3.5

..burung unta...3.5

..hot dog..2.00

Mak ai.. dekat RM 3.. Mahal gila

kokorez
30-12-2008, 04:17 PM
1.10 daging
1.30 ayam

harga lama

sejak 2 bulan lepas naik

1.20 daging
1.50 ayam

=P

consider murah..

daging roti ramly..ada mayo...
(kampung style,tapi sama je ngan rege mahal2 pat lain..awek plak tue yang jual huhu)

DreamCatcher
30-12-2008, 04:18 PM
Tempat hang murah lagi kokorez..

JamBu
30-12-2008, 04:18 PM
tmpt aku 2.00 :D:D:D

kokorez
30-12-2008, 04:21 PM
Tempat hang murah lagi kokorez..

kampung biasa la kut... aku beli selalu... dtg2 kata naik rege.. igt naik byk le dekat rm2 ke.. rupe naik sekupang dua je.. bagus la..

quality rasa pun sedap..xde la x sedap.. lebih sedap aku pi pekan skit rm2... sedap lagi yang murah tu...huhu

DreamCatcher
30-12-2008, 04:23 PM
Roti john kat tempat den naik 50.. Dari RM 3.00

AlchemisT
30-12-2008, 04:26 PM
burger king bole masuk tak..

rafina_80
30-12-2008, 04:26 PM
Roti john kat tempat den naik 50.. Dari RM 3.00

murah lg..roti john kat tmpt aku rm4

pagiygglpkinisdhtrg
30-12-2008, 04:27 PM
Salam... jom survey, adakah burger kat tempat korang dah naik atau maintain macam harga dulu..

Dulu tempat den harga burger daging dan ayam 1.80&1.70

La ni naik RM 2.00
Banjo RM 1.20 jadi RM 1.40

Korang

ko nak cite dulu mmg ar bai. zaman nenek aku pon burger seposen jek.:))

Aku jual burger biasa rm2.00, special rm2.50, double rm3.00, double special 3.50, benjo rm1.50 & gading saja rm1.00 :D

okla. paling sikit jual 30 biji, kadang2 cecah 70 biji. Ini student baru naik. Pasni nak buat delivery :)paid

apit0
30-12-2008, 04:28 PM
kat umah aku port klang burger special ayam dgn daging RM2.50...
banjo RM2.00

lanbai
30-12-2008, 04:28 PM
sedap ke burger??
:-?
:D

DreamCatcher
30-12-2008, 04:28 PM
ko nak cite dulu mmg ar bai. zaman nenek aku pon burger seposen jek.:))

Aku jual burger biasa rm2.00, special rm2.50, double rm3.00, double special 3.50, benjo rm1.50 & gading saja rm1.00 :D

okla. paling sikit jual 30 biji, kadang2 cecah 70 biji. Ini student baru naik. Pasni nak buat delivery :)paid

Macam kat tempat den tu.. makanan ni memang hidup.. Owner burger kat tempat den banyak cawangan dia bukak.. :D

apit0
30-12-2008, 04:29 PM
ko nak cite dulu mmg ar bai. zaman nenek aku pon burger seposen jek.:))

Aku jual burger biasa rm2.00, special rm2.50, double rm3.00, double special 3.50, benjo rm1.50 & gading saja rm1.00 :D

okla. paling sikit jual 30 biji, kadang2 cecah 70 biji. Ini student baru naik. Pasni nak buat delivery :)paid

ok la tu bro...harga bro dikira murah dah ni...:D

belakepare
30-12-2008, 04:29 PM
kat area sri gombak...ada 1 stall tepi 7eleven ...daging/ayam : rm 2.20
orang ramai giler beli...siap beratur lg

lain2 stall kat area tu dlm rm2.50-2.70

sekian sy melaporkan dr sri gombak

rafina_80
30-12-2008, 04:33 PM
ko nak cite dulu mmg ar bai. zaman nenek aku pon burger seposen jek.:))

Aku jual burger biasa rm2.00, special rm2.50, double rm3.00, double special 3.50, benjo rm1.50 & gading saja rm1.00 :D

okla. paling sikit jual 30 biji, kadang2 cecah 70 biji. Ini student baru naik. Pasni nak buat delivery :)paid

ko jual berger kat area mana ni?ntah2 aku pernah beli kat ko tak?:))

suweb84
30-12-2008, 04:45 PM
Takde la setia.. Nampak sangat ketara harga tu naik..

baru nie aku bli kat s.alam

bege ayam/dging--> rm 2.50

spesel ---> rm 3

dah nek 30sen dah....

prospereti ---> rm9 :p:p

fillet o fish ---> rm 7 :D:D

DreamCatcher
30-12-2008, 04:45 PM
baru nie aku bli kat s.alam

bege ayam/dging--> rm 2.50

spesel ---> rm 3

dah nek 30sen dah....

prospereti ---> rm9 :p:p

fillet o fish ---> rm 7 :D:D

Macam dah makan kat KFC

pagiygglpkinisdhtrg
30-12-2008, 04:50 PM
ko jual berger kat area mana ni?ntah2 aku pernah beli kat ko tak?:))

Taman Sri Pulai. Maila try. Gerenti mimpi burger hari2 :))

alluring_angel
30-12-2008, 08:15 PM
tmpt aku 2.00 :D:D:D

same lh..tp x sdp..aku kalo terase sgt nk mkn..baru beli

mawar79
30-12-2008, 08:21 PM
Kangar, Perlis
Beger biasa daging/ayam RM2.50
Spesel : RM3.20

Rizz one
31-01-2011, 04:35 PM
http://img541.imageshack.us/img541/564/page0001c.jpg

SENARAI HARGA TEMPAT AK

http://img232.imageshack.us/img232/4889/page00012.jpg

Cafe 69
BUS STOP JALAN SG JELOK,
43000 KAJANG,
SELANGOR DARUL EHSAN.

DreamCatcher
31-01-2011, 04:51 PM
kat tempat den oblong rm 4

kebabom
31-01-2011, 04:54 PM
http://img541.imageshack.us/img541/564/page0001c.jpg

SENARAI HARGA TEMPAT AK

http://img232.imageshack.us/img232/4889/page00012.jpg

Cafe 69
BUS STOP JALAN SG JELOK,
43000 KAJANG,
SELANGOR DARUL EHSAN.

perghhh...murah gler bgr tpt ni...aku ingt nk try la nnt...oblong pn murah gk....

screamyxuser
31-01-2011, 04:59 PM
Kat LANGKAWI :- Padang Mat Sirat

Ayam rm3.00
daging rm3.00
Special rm3.70

Terkedu aku bayar, KL pon x mahal camnie...

dr_zool
31-01-2011, 05:01 PM
kat kubang kerian kelantan

ayam daging dlm range rm1.30-rm1.50
ni yg biase
spesel rm2 above

kaYaIlmu
01-02-2011, 01:40 AM
kat pasar malam kelantan ,beger daging sahaja = rm1.00 ...

sayur sume ada ...

sape berani challenge??..:D

nadyasweet
01-02-2011, 01:56 AM
makan burger kerap sgt leh kne kanser

mamata_ramli
01-02-2011, 01:50 PM
oblong special campur cheezy 6.00

tebbaloi
01-02-2011, 01:51 PM
dah naik siot je. dulu rm1.80 skrang rm2 naik 20sen adoila...

odrie
02-02-2011, 03:51 PM
burger ayam & daging rm2.30.. huhu.. jap g setanding burger mcD/kfc da...

kaylis
02-02-2011, 03:53 PM
benjo kat bukit jalil ni dah rm2.00

pokding
02-02-2011, 03:55 PM
kat tempat aku, pasir puteh
burger daging 2 hinggit (termasuk masyonis dan black pepper)

pokding
02-02-2011, 03:57 PM
kat pasar malam kelantan ,beger daging sahaja = rm1.00 ...

sayur sume ada ...

sape berani challenge??..:D

tu reger standard murah..daging nipis..
kalo kat stadium malam tadi 2 hinggit, daging roti dan sos saja.
sayur takder...

mimie813
02-02-2011, 05:34 PM
Salam... jom survey, adakah burger kat tempat korang dah naik atau maintain macam harga dulu..

Dulu tempat den harga burger daging dan ayam 1.80&1.70

La ni naik RM 2.00
Banjo RM 1.20 jadi RM 1.40

Korang

harga standet la tue...

kat tempat sy...

bege daging bese rm 2.20
bege ayam bese rm 2.00
benjo bese dah rm 1.50-rm1.60:-?

kaylis
02-02-2011, 05:35 PM
tu reger standard murah..daging nipis..
kalo kat stadium malam tadi 2 hinggit, daging roti dan sos saja.
sayur takder...

nak sedap kn laa baya lebey sikit, nak murah...ala kadar jer laaa

General Juhziz
02-02-2011, 05:38 PM
burger OTAI rm2.80 huhuhu mahal lah aku rase..kwn2 rse mahal x??

istaroo
02-02-2011, 05:42 PM
daging - 2.20
ayam- 2.40

KLVIPER
03-02-2011, 02:43 AM
http://img541.imageshack.us/img541/564/page0001c.jpg

SENARAI HARGA TEMPAT AK

http://img232.imageshack.us/img232/4889/page00012.jpg

Cafe 69
BUS STOP JALAN SG JELOK,
43000 KAJANG,
SELANGOR DARUL EHSAN.



Number kedai ke 69 tu? Hiks.

DreamCatcher
03-02-2011, 02:52 AM
harga yg den tulis tu dulu taun 2008. Skang ni da naik RM 2.20

Rizz one
03-02-2011, 06:28 PM
perghhh...murah gler bgr tpt ni...aku ingt nk try la nnt...oblong pn murah gk....

HARGA TERBAIK DARI LADANG.........kami sentiasa mengalukan kehadiran anda ke stall 69.:)cgrock:)paid:)cgrock:)paid

Niyang
03-02-2011, 11:57 PM
tmpt aku burger rm1.80 n benjo rm1.00.... pada aku 2 menu nih leh jadi tanda aras harga makanan ringan ni... lg pun rumah aku dekat dgn store and hub ramly burger... hehehhe

Rizz one
05-02-2011, 08:22 PM
tmpt aku burger rm1.80 n benjo rm1.00.... pada aku 2 menu nih leh jadi tanda aras harga makanan ringan ni... lg pun rumah aku dekat dgn store and hub ramly burger... hehehhe

kalau tak bayar permit atau lesen , buleh la letak rege cam tu......:)paid:)paid:)cgrock

tudung87
05-02-2011, 08:45 PM
penang daging n ayam rm2.70. special rm4.00
benjo rm1.50.

afiqk
05-02-2011, 08:55 PM
berger daging 1.80

heroes.sport
05-02-2011, 09:00 PM
1.10 daging
1.30 ayam

harga lama

sejak 2 bulan lepas naik

1.20 daging
1.50 ayam

=P

consider murah..

daging roti ramly..ada mayo...
(kampung style,tapi sama je ngan rege mahal2 pat lain..awek plak tue yang jual huhu)

mak eii..murah nya.area mana ni bro?

xxen
05-02-2011, 09:08 PM
Otai bege rm3.00

WnB
05-02-2011, 09:20 PM
kat area semenyih, rata2 dah 2.80.. huhuhuhu

trigger_86
05-02-2011, 09:20 PM
kat tempat aku dalam RM2.20-RM2.30 beger ayam. kat belah sri kembangan aku penah beli RM2.50. beli buat sendiri lagi mantap, leh sesah mayonis sesuka hati.

apoilenjau
05-02-2011, 09:26 PM
kat kampung aku benjo rm1, burger ayam rm1.30, daging rm1.50, special rm2.50. masih murah tp aku ni x brape suka makanan barat.

afiqk
05-02-2011, 09:27 PM
murah gak tuh..

syayzr
05-02-2011, 09:29 PM
range rege bege ramly, da nk same ngn bege mcd da...chi sin...

irsaffy
05-02-2011, 09:32 PM
dah lama xmkn berger...berger apa yg best yer..

clorox_bersih
05-02-2011, 09:44 PM
RM 2.20..tapi kat pasar malam,RM 1.7 tapi rasa tak berbaloi..dahla sos murah(sos cili tapi rasa macam ubat,sayur semata2 kobis,mayo sket)...haih

viper207
05-02-2011, 09:47 PM
Chicken Burger dekat McD baru 3 ringgit jer....

darkriez
06-02-2011, 12:25 AM
harga kat tempat aku skrg..
burger ayam RM2.20
burger daging RM 2.00
...yg lain ak tak tau...
area seri iskandar perak...
yg pntg tu kira okey la bg ak..heeee.

kanemochi
06-02-2011, 12:29 AM
Chicken Burger dekat McD baru 3 ringgit jer....

burger McD bkn sedap pun...

wak_handalan
06-02-2011, 12:33 AM
kt kaw taman umah sewa aku ad 3 stall buger..crik yg pling mura n sedap aaa..pling aku suka buger daging+cheese+telo+nanas..perrgghh

szlym60
06-02-2011, 01:25 AM
1.10 daging
1.30 ayam

harga lama

sejak 2 bulan lepas naik

1.20 daging
1.50 ayam

=P

consider murah..

daging roti ramly..ada mayo...
(kampung style,tapi sama je ngan rege mahal2 pat lain..awek plak tue yang jual huhu)

perghh.....murah giler tuh,standard harga kt tmpat aku 2.00-2.30 utk daging/ayam jenama ramly,banjo 1.50-1.80

Syedz
06-02-2011, 02:09 PM
kalo beli yg stall tepi2 jalan mahal,
kalo nak murah pi pasar malam lew..
kat tempat aku rege burger daging/ayam RM2.20/RM2.50..
http://1.bp.blogspot.com/_Gfrqer9-4gQ/TFIlwqVGMdI/AAAAAAAADqM/M2DmbscjLTQ/s1600/burger_ayam.JPG

kalo benjo RM1.50/RM1.80..
http://2.bp.blogspot.com/_CUmia_-MZ64/S-yn75T0y2I/AAAAAAAAA7E/LRaNltmFeio/s400/burger.JPG

hurm, shedapp nyer..

kunang
06-02-2011, 02:46 PM
murah tu kokorez

kat tempat kawan, utm jb

bege daging - 2.00
bege ayam - 2.00

x naik pon rasenye hmmm

PainKiller
06-02-2011, 02:50 PM
kat tempat aku...
burger RM1.70
burger special RM2.20
OBLONG RM3.00
benjo RM1.20
kalu jual mahai x ada org nak beli..

PainKiller
06-02-2011, 02:52 PM
kalu jual mahai x ada org nak beli..
x ada sale la

akmal_tawau
06-02-2011, 02:57 PM
1.10 daging
1.30 ayam

harga lama

sejak 2 bulan lepas naik

1.20 daging
1.50 ayam

=P

consider murah..

daging roti ramly..ada mayo...
(kampung style,tapi sama je ngan rege mahal2 pat lain..awek plak tue yang jual huhu)

murahnye!
tpt aku (tawau, sabah)
burger ayam dan daging= rm2.30
ni stall tepi jalan aja. yg ptg sedap dn halal insyaallah. peniaga kita jg, katanya dia buat sendiri mayonis. bagus...sbb aku boikot 'perempuan choice'

zerkz
06-02-2011, 03:02 PM
tempat den.. ayam n dagig rm2.50 je..

kat taman2 di taman berdekatan penjara simpang renggam.. dari 1.7 naik 2..
pada den bergur tu sedap n padat itu kira bagus la..

gunungemas
06-02-2011, 03:45 PM
Dulu aku kat Bangsar Utama

Ayam/Daging RMI.00

Sabah KK

Ayam/Daging 2 tahun lepas RMI.80 - RM2.20

La ni naik daaa RM2.50 seketul. Rasa nak tampar je mamat jual burger di bawah kolong umah aku hahahahahahaaaa

kunang
06-02-2011, 03:46 PM
Dulu aku kat Bangsar Utama

Ayam/Daging RMI.00

Sabah KK

Ayam/Daging 2 tahun lepas RMI.80 - RM2.20

La ni naik daaa RM2.50 seketul. Rasa nak tampar je mamat jual burger di bawah kolong umah aku hahahahahahaaaa

murahhhh gleee kat bangsar tuuu :o:o:o

OneMyWnn
06-02-2011, 06:17 PM
tempat aku RM2.50 gak.... tapi memang power giler laaaa.... dah kena nak lagi.... sehari antara 500 - 1000 biji burger.... dari 1 stall jadi 2 stall dari 2 stall dah tambah stall kat belakang supaya kebersihan lebih terjamin.....

OneMyWnn
06-02-2011, 06:32 PM
tempat aku RM2.50 gak.... tapi memang power giler laaaa.... dah kena nak lagi.... sehari antara 500 - 1000 biji burger.... dari 1 stall jadi 2 stall dari 2 stall dah tambah stall kat belakang supaya kebersihan lebih terjamin.....

lurvinrpeace
06-02-2011, 09:30 PM
mne2 tmpt burger mmg dh mhal la..
kang murah sgt.. mmg cincai2 x sedap.. percaye la..

kainlangsir
06-02-2011, 09:34 PM
Daging stander Rm 2.00
Daging spesel RM 2.50

Ayam standet RM2.50
Ayam Standet RM3.00


Harga area KG Kuala Terengganu

hyfactive
27-09-2013, 11:25 AM
RAMLY BURGER akan naikkan harga sehingga 3.60 untuk ayam n daging 50gm mulai oct ni...biasa ayam 3.10,daging 2.80...huhuhuu...camana nak cakap ngan customer nie....

DNi
27-09-2013, 11:33 AM
selaras dengan kenaikkan harga minyak n brg sedunia...

emi lovato
27-09-2013, 12:27 PM
kat kuantan, burger biasa je, RM2 - harga lama
sekarang? dah tutup...:)

m0mo~
27-09-2013, 12:29 PM
daging/ayam = rm2
banjo = rm1.20
daging + cheese (ma pebret) = rm2.90

hackerz6
27-09-2013, 12:35 PM
baru bli smlm kt area sg besi..daging dabel rm3.60..
tp bahan2 kurang..bese bli kt putrajaya mahal sket..tp meleleh sos blackpepper ngn mayo dia

nice72
27-09-2013, 12:35 PM
Kat Kulim, Kedah.... std burger ayam / daging pakai 70gram (Ramly).
Burger ayam / daging = RM2.50
Benjo = RM1.50
Hotdog = RM1.70
Oblong ayam / daging = RM4.00

Skrg stock daging Ramly susah nak dapat... dengar2 nak naik harga lagi...

azrulazman
27-09-2013, 12:37 PM
tmpt aku. special daging/ayam : RM 3.50

khairul385
27-09-2013, 12:43 PM
Salam... jom survey, adakah burger kat tempat korang dah naik atau maintain macam harga dulu..

Dulu tempat den harga burger daging dan ayam 1.80&1.70

La ni naik RM 2.00
Banjo RM 1.20 jadi RM 1.40

Korang

dekat mane ni?
murah banget nih... :)

tempat den dah tak jumpa dah bawah rm2..
paling koman pun rm2.3o atas..

beger pasar malam tolak tepi..
murah memang murah..tapi daging separuh je...
sayur pun takde...sos ngan mayonis semua campur air :D

RuthlessFairy
27-09-2013, 12:45 PM
burger kegemaran :

"bang!! berger daging dabel special cheese letak tengah, daging takmo garing, roti nak penyek-penyek."

"ok. rm5"

Zordeck
27-09-2013, 12:57 PM
burger kegemaran :

"bang!! berger daging dabel special cheese letak tengah, daging takmo garing, roti nak penyek-penyek."

"ok. rm5"

TUdiaaaaaaaaa:)):)):))

syakirin
27-09-2013, 01:07 PM
TUdiaaaaaaaaa:)):)):))

selera dia besar betui... takut den...~X(~X(~X(

RuthlessFairy
27-09-2013, 02:22 PM
selera dia besar betui... takut den...~X(~X(~X(

takut? bukan kau yg belanja pun.

sesen pun takde.


plus bukan ko yg masak burger tu.

*soory. i tak layan kecik2.

RuthlessFairy
27-09-2013, 02:22 PM
TUdiaaaaaaaaa:)):)):))

kaaaan.. hahah best.
try la roti penyek. roti tak penyek tak best.

moistcake
27-09-2013, 02:30 PM
burger bob perghh lama tak pegi

moistcake
27-09-2013, 02:31 PM
dekat mane ni?
murah banget nih... :)

tempat den dah tak jumpa dah bawah rm2..
paling koman pun rm2.3o atas..

beger pasar malam tolak tepi..
murah memang murah..tapi daging separuh je...
sayur pun takde...sos ngan mayonis semua campur air :D

bang, tu post tahun 2008 tu... dah berapa taun daaa

Bro Jingga
27-09-2013, 02:32 PM
lma dh x mkn bger

khairul385
27-09-2013, 02:36 PM
bang, tu post tahun 2008 tu... dah berapa taun daaa

hampeh sungguh..
tak perasan plak.. :))

ada orang main 'korek' kat sini :D

Hitman™
27-09-2013, 02:38 PM
1.10 daging
1.30 ayam

harga lama

sejak 2 bulan lepas naik

1.20 daging
1.50 ayam

=P

consider murah..

daging roti ramly..ada mayo...
(kampung style,tapi sama je ngan rege mahal2 pat lain..awek plak tue yang jual huhu)

mak aii, area mana nie?:o

kimi_tnb
27-09-2013, 02:41 PM
thread thn bila nie??huhuhu

Hitman™
27-09-2013, 02:45 PM
hampeh sungguh..
tak perasan plak.. :))

ada orang main 'korek' kat sini :D

******* tul, ngan aku sekali terpedaya.

khairul385
27-09-2013, 02:48 PM
******* tul, ngan aku sekali terpedaya.

uwaarrggghhhh..ekekeke :eek:

hazirah
27-09-2013, 03:12 PM
aku nak jumpak burger rega rm2.80 pun susah skang ni....



skali thread 2008 laa... 5 tahun lps punya cisss...


sapa yg rajen korek sgt ni ....

DreamCatcher
27-09-2013, 05:55 PM
ado kat tompek den pakcik tu jual 2.20. Kat pasar malam rasanya ada yg jual RM 1.80 lagi

Scorpions10
27-09-2013, 06:22 PM
ambo jual ayam/dgg biasa rm2.50..special rm3.00..lain2 jgn risau masih rendah lg berbanding beger mekdi :D

zulco
27-09-2013, 06:27 PM
tempat aku tetap sama. rm1.50 utk ayam/daging. benjo rm1.00

8itis9
27-09-2013, 06:31 PM
depan umah aku ni dah 3.50 (kl)

noblegold
27-09-2013, 06:43 PM
tempat aku s alam..... burger ayam 1.50 , benjo 1.20 , burger special ayam + telor 2.00..

nice72
18-10-2013, 08:25 PM
Masih terpikir... macamana boleh jual

a) burger ayam/daging < RM1.50
b) benjo < RM1.20

Kos semakin meningkat :-

a) Roti (kecik) RM0.18 sebijik
b) Roti (papa) RM0.30 sebijik
c) Ramly burger daging 70grm x 6 kpg = RM4.40 1 pek (RM0.74 sekeping)
d) Ramly burger ayam 70 grm x 6 kpg = 4.30 1 pek (RM0.72 sekeping)
e) Telur gred C/D +/- RM0.30/RM0.35 sebijik

Tak termasuk salad, mayo, gas + dsb.

puyol
22-11-2013, 10:30 PM
https://irs2.4sqi.net/img/general/width960/32456998_4bqMkRctnKLBnjqXfQfD3ClBam9UwPKllbD-m53uLQg.jpg

cik dila sayang
22-11-2013, 10:36 PM
Teringat lawak burger nabil.....
Harge burger kt tempat saya: burger biasa(ayam atau daging) RM2.50