PDA

View Full Version : Nak tanya Hotel/resort murah di port dickson..


tanabe07
25-12-2008, 04:44 PM
Salam semua warga CG..nak tanye sikit Hotel/resort murah di port dickson kat mane ek? klau bole yg dekat dgn pantai..:D klau ade boleh postkan gambar atau link dia tak..tq:):D

natasya87
15-01-2009, 04:34 AM
Salam semua warga CG..nak tanye sikit Hotel/resort murah di port dickson kat mane ek? klau bole yg dekat dgn pantai..:D klau ade boleh postkan gambar atau link dia tak..tq:):D

murah tu dalam berapa eh?
try bayu beach resort...
murah dan bebetul depan laut...:)
http://www.portdicksonhotels.com/

waterchalet
11-07-2009, 10:20 AM
Nak murah try chalet saya di Legend Water Chalet Port Dickson.
Bukan dekat dengan air laut tapi atas air laut terus!!!

Saya bagi 50% discount compare to hotel published rate.
Hotel rate RM310 + sur charge RM150 for unit fully facing sea view + 15% tax = RM529 (this rate only for normal day, if weekend or school holiday, tambah lagi RM50)
My rate only RM265 (without breakfast) or RM300 with 2 breakfast
Same rate all seasons!!! Suitable for 3 adults, tapi kalau nak sumbat sampai 10 orang, who cares?

Interested email me at
legendwaterchalet@gmail.com

Adios!

shane
11-07-2009, 12:08 PM
Thread lama ni!!! Anyway aku boleh offer RM200 untuk 6 orang di Kemang Indah Resort, Port Dickson (<RM35 sorang). Thread aku di http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=86473 (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=86473)

waterchalet
12-07-2009, 10:24 AM
Memang berlambak apartment/condominium kat PD ni. Tapi aku boleh cakap yang ada kualiti baik cuma - Tiara beach, Sri Bulan. Sederhana baik - Glory beach, Corus, Tg Tuan. Sikit baik - Sunshine bay (sekarang Andaman apa entah), Mayang sari. Baik jangan pergi - PD Marina, PD Perdana, Cocobay. Percaya la cakap aku, aku dok PD dah 10 tahun.

Kemang Indah Resort tak pernah aku stay sana tapi kalau ikut review customer kat internet, rata2 tak puas hati.
Kalau dah beli timeshare apa nak buat, guna sajalah. Tapi kalau saja2 nak gi apartment ni, cuba2lah elakkan melainkan kita tak berkesah dengan taste & kualiti ...

amer87
12-07-2009, 10:27 AM
nk murah try kt bayu beach resort...tp melalui agent la...jgn diret kaunter..mahal..agent biasa ada tggu kt luar...leh dpt half price..

waterchalet
12-07-2009, 10:41 AM
Bayu beach dalam kategori sederhana bagi aku. Cuma pantai dia cantik dan private sikit. Resort ni dah season. Company aku selalu buat function kat sini. Aku paling tak tahan toilet dia kat lobi tu, tak diselenggara dengan baik.

Nor Azman Zainudin
22-03-2010, 11:42 AM
Hai all members,
saya nak cari banglow yang cun kat PD dekat ngan pantai,
saya buat family vacations tuk 25 orang. ada sesiapa yang tau sila sertakan sikit gambar...ok tq:)

abb7997
22-03-2010, 11:54 AM
Nak murah try chalet saya di Legend Water Chalet Port Dickson.
Bukan dekat dengan air laut tapi atas air laut terus!!!

Saya bagi 50% discount compare to hotel published rate.
Hotel rate RM310 + sur charge RM150 for unit fully facing sea view + 15% tax = RM529 (this rate only for normal day, if weekend or school holiday, tambah lagi RM50)
My rate only RM265 (without breakfast) or RM300 with 2 breakfast
Same rate all seasons!!! Suitable for 3 adults, tapi kalau nak sumbat sampai 10 orang, who cares?

Interested email me at
legendwaterchalet@gmail.com

Adios!

Bro..sy nak organise family day utk 100 org lebih kurang (40 bilik)tlg pm sy package yg menarik dan activiti yg ada semasa disana,,detail as below:_

Telematch
Games etc
karoeka
meeting room sal ada activiti juga kat meeting room

agent/resort lain juga dialu-alukan utk offer package menarik

bintang4
22-03-2010, 11:57 AM
Nak murah try chalet saya di Legend Water Chalet Port Dickson.
Bukan dekat dengan air laut tapi atas air laut terus!!!

Saya bagi 50% discount compare to hotel published rate.
Hotel rate RM310 + sur charge RM150 for unit fully facing sea view + 15% tax = RM529 (this rate only for normal day, if weekend or school holiday, tambah lagi RM50)
My rate only RM265 (without breakfast) or RM300 with 2 breakfast
Same rate all seasons!!! Suitable for 3 adults, tapi kalau nak sumbat sampai 10 orang, who cares?

Interested email me at
legendwaterchalet@gmail.com

Adios!

Harga ni valid bila2 masa ka?

didi osaka
22-03-2010, 12:01 PM
Thread lama ni!!! Anyway aku boleh offer RM200 untuk 6 orang di Kemang Indah Resort, Port Dickson (<RM35 sorang). Thread aku di http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=86473 (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=86473)

nih kalo pegi 10 dewasa bole sumbat ke? ihihih

alonso
22-03-2010, 12:03 PM
nih kalo pegi 10 dewasa bole sumbat ke? ihihih

nak wat party ka?:p

shane
23-03-2010, 03:42 PM
nih kalo pegi 10 dewasa bole sumbat ke? ihihih

Ambik 2 units la. 1 unit max 6 org je....

Tapi kalau dah malam visitors yg lagi 4 org tak nak balik, tidor situ gak, sapa nak tau!!!!! :):):)

bensugeh
29-03-2010, 01:03 PM
goci hotel kot xsilap namanye sblah teluk kemang...ada 1 night rm100 jew..

ketupatnasik
29-03-2010, 01:04 PM
bagus jugakk nii...

dhen
29-03-2010, 01:19 PM
Pasal thread nih dah up...sket jor den nak tanyo...Kes bunuh KL nyer biznesman baru2 nih kek hotel mano?

krie1694
30-03-2010, 04:19 PM
Pasal thread nih dah up...sket jor den nak tanyo...Kes bunuh KL nyer biznesman baru2 nih kek hotel mano?

kalu x silap rasernyer kat water lagend

Fara.Avillion
09-06-2010, 10:50 PM
Avillion pun ada pakej menarik....

Membership setahun RM598
Benefits:-

3 complimentary stay (1 malam di Avillion Resort PD, 1 malam di Avillion Admiral Cove dan 1 malam di Avillion Legacy Melaka)

Dining discounts

Lain-lain vouchers menarik!!!!

Berbaloi-baloi....call/sms Fara 019-6647056

maranello_84
09-06-2010, 11:51 PM
dok ocean view je..apartment 2 bilik..rm150 per night..tp nak g pantai kene jln skit ler..

Fara.Avillion
10-06-2010, 09:37 PM
Try lah Avillion Resort Water Chalet atau Avillion Admiral Cove di PD, ada package murah!!!!

Nak tau call/sms Fara 019-6647056

Memang berbaloi-baloi.....

asrolsani
29-06-2010, 11:37 PM
aku ada unit 2 bilik kat tiara beach resort....
sewa murah2 jer

http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=6766802

ana-kirana
15-01-2011, 02:21 AM
salam ,
saya ada 1 unit studio waterpark view kat Tiara Beach ,harga ditawarkan sgt berpatutan
sms saya utk rates dan tempahan

019-2616765 cik puan ana
boleh tgk gambar2 bilik kat sini

http://img337.imageshack.us/img337/6220/animationdq.gif (http://tiarabeachmurah.blogspot.com/)

hanan
07-03-2011, 06:31 PM
Thread lama ni!!! Anyway aku boleh offer RM200 untuk 6 orang di Kemang Indah Resort, Port Dickson (<RM35 sorang). Thread aku di http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=86473 (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=86473)

still available ke?
PM or email saya boleh ta...
Berminat ni....
didi_benji@yahoo.com

hani85
07-03-2011, 08:29 PM
dok ocean view je..apartment 2 bilik..rm150 per night..tp nak g pantai kene jln skit ler..

ade jakuzi lagi. servis owner pun terbaekk :)paid

Mia Dzahra
21-04-2011, 12:53 PM
hai semua..
sy nak cari apartment utk percutian sy pada 27,28 mei...
kalo bley harge tu xnak la tnggi2
ade spe2 ley bantu sy