PDA

View Full Version : Sesapa nak jual ori ink cartridge atau toner cartridge kosong??


Gurindam
05-11-2008, 11:44 AM
Salam,

Kalo ade ink cartridge atau toner cartridge kosong yg ori, kami sedia membeli. Ade volume (qty byk) lagi bagus..:)

Toner cartridge kosong yg amat diperlukan ialah HP2612, 7115, 4092, 5949, 6511 & Canon FX3. Yg kaler tk perlu.

Sila pm atau utk yg volume sila hubungi terus ke person in charge En Iskandar 012-2777 635
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

shah_azli
05-11-2008, 12:56 PM
bro aku ada cartridge yg kosong utk HP printer...code dia C9720 (black), C9722A, c9723A..byk la jg
kalo nak PM aku..

anida80
05-11-2008, 01:07 PM
x dpt den nak nolong..

Gurindam
05-11-2008, 01:27 PM
x dpt den nak nolong..

xpo do..esok2 kok ado contact..silo aa yo:D

Gurindam
05-11-2008, 01:35 PM
bro aku ada cartridge yg kosong utk HP printer...code dia C9720 (black), C9722A, c9723A..byk la jg
kalo nak PM aku..

bro..u got pm :)

dyean78
05-11-2008, 11:07 PM
bro! duk area mana nie? aku ada toner kosong utk printer HP1020 ataupun toner dia jenis HP Q2612A.... agak2 yg jenis nie mau ker.... adalah dlm 10 ketui....hehheheh

shah_azli
05-11-2008, 11:26 PM
bro! duk area mana nie? aku ada toner kosong utk printer HP1020 ataupun toner dia jenis HP Q2612A.... agak2 yg jenis nie mau ker.... adalah dlm 10 ketui....hehheheh

bukan bro laaa...sis...hehehehe:">:D

Gurindam
06-11-2008, 10:44 AM
bro! duk area mana nie? aku ada toner kosong utk printer HP1020 ataupun toner dia jenis HP Q2612A.... agak2 yg jenis nie mau ker.... adalah dlm 10 ketui....hehheheh

kami broperasi kat kinrara, puchong. haa cantik tu..2612 mmg bole tolak kt kteorg. u bole dtg ke atau nk jmpa kt memana? tlg pm hp no atau sms kt en iskandar 012-2777635. tq:)

Gurindam
06-11-2008, 10:45 AM
bukan bro laaa...sis...hehehehe:">:D

sukanya die...:p tk kisah ar dieorg nk panggey ape janji biz masyukkk :D

Gurindam
10-11-2008, 09:55 AM
calling, calling for toner kosong...
sesapa ade contact utk model2 yg disebut tu dlm 500-1000pcs ke atas sila hubungi 012-2777635. of course yg sikit2 pun kte ambik gak.. :)

pablo_amar
10-11-2008, 12:59 PM
kalo yg masih x guna lg bleh ke...lexmark punye..pm boss

Gurindam
11-11-2008, 10:07 AM
kalo yg masih x guna lg bleh ke...lexmark punye..pm boss

bro, pls check pm..:)

ewan0310
11-11-2008, 10:13 AM
kalau cartridge canon ori nak tak model IP1700,ip1880 belambak kat opis ni heheh kalau nak leh pm yo

Gurindam
11-11-2008, 11:00 AM
kalau cartridge canon ori nak tak model IP1700,ip1880 belambak kat opis ni heheh kalau nak leh pm yo

ni ink kan? bape byk ye? leh bagi no hp?

caterpillar
11-11-2008, 02:11 PM
aku toner kosong HP 49A.. takde org nak beli kee??? kalu takde aku nak buang je.. kat opis aku siap buang2 je..

Gurindam
11-11-2008, 02:26 PM
aku toner kosong HP 49A.. takde org nak beli kee??? kalu takde aku nak buang je.. kat opis aku siap buang2 je..

ape model no toner ni? 49A tu model printer ke toner nye? bg model no yg penuh. eh kalo cartridge ori jgn buang, leh buat $$ tu..:D

Gurindam
14-11-2008, 05:13 PM
selamat berhujung minggu ;)

tudung87
15-11-2008, 03:55 PM
ada HP5740 ek?
original set warna hitam?
berapa rege dia?

MOD jr.
15-11-2008, 03:57 PM
aku ada hp banyak nih...aku ada bukak thread ari tu tanya pasal bende nih...berapa harga bro sudi bayar :) ...pm saya

tudung87
15-11-2008, 04:02 PM
sesapa ada nk jual ink printer original set shj(printer aku x compatible brg2 ciplak ni..:( )

bole bgtau rege utk hitam ataupn warna...
bole x PM / bg msg kat profile saya yek..
TQ>..

rizzmerr76
15-11-2008, 04:04 PM
aku ada catridge kosong laserjet HP1020 satu unit...braper mau amik

MOD jr.
15-11-2008, 04:04 PM
sesapa ada nk jual ink printer original set shj(printer aku x compatible brg2 ciplak ni..:( )

bole bgtau rege utk hitam ataupn warna...
bole x PM / bg msg kat profile saya yek..
TQ>..

berapa encik tudung bayar?

Gurindam
17-11-2008, 10:44 AM
aku ada hp banyak nih...aku ada bukak thread ari tu tanya pasal bende nih...berapa harga bro sudi bayar :) ...pm saya

salam bro, u got pm..:D

zack123
18-11-2008, 06:50 PM
aku ada katrij hp yang lom expired lagi.

Model Hp 78

sesiapa nak contact aku .....hero_malay@yahoo.com

mujhi
18-11-2008, 08:21 PM
hp 5949 brapa 1. kalau berbaloi ada banyak gak. pm saya

zara_roxie
18-11-2008, 10:06 PM
hp21 brape nk amek?

ijamidayu
18-11-2008, 10:14 PM
Bro cartridge Hp mau model c2428.

Yang panjang dgn lebar.. Apa2 pm details prize bro mau angkat.. Area putrajaya

Gurindam
19-11-2008, 10:58 AM
hp 5949 brapa 1. kalau berbaloi ada banyak gak. pm saya

dah pm, tq:)

infosinar
19-11-2008, 11:02 AM
bro,
toner oki ko agkat x..
model c3300n..

Lobey
19-11-2008, 11:11 AM
kat opis aku ada catridge kosong HP
Q7551A
C4129x
Q2612A
*opis kat pucong jer.

Gurindam
19-11-2008, 11:46 AM
salam lobey,
dah pm :)

Gurindam
19-11-2008, 11:47 AM
bro,
toner oki ko agkat x..
model c3300n..


jap yer, kte check :)

shinasuka1352
09-12-2009, 04:13 PM
kalau cartridge canon ori nak tak model IP1700,ip1880 belambak kat opis ni heheh kalau nak leh pm yo


empty canon pg40/cl41 ader lg tak?


BELI BALIK CARTRIDGE DAN TONER KOSONG
Kami beli cartridge injet dan toner kosong pelbagai jenis jenama.

Original dan tak refill sahaja.

Sesiapa yang berminat nak jualkan kartrij kosong anda sila hubungi saya di
0143309088 atau email shinasuka1352@yahoo.com.

Kami juga membeli balik toner dan catrij baru yang tak digunakan lagi akibat

:- Lebihan stok
tersalah beli,
printer dah rosak

shinasuka1352
09-12-2009, 04:14 PM
empty canon pg40/cl41 ader lg tak?


BELI BALIK CARTRIDGE DAN TONER KOSONG
Kami beli cartridge injet dan toner kosong pelbagai jenis jenama.

Original dan tak refill sahaja.

Sesiapa yang berminat nak jualkan kartrij kosong anda sila hubungi saya di
0143309088 atau email shinasuka1352@yahoo.com.

Kami juga membeli balik toner dan catrij baru yang tak digunakan lagi akibat

:- Lebihan stok
tersalah beli,
printer dah rosak

may4ver
09-12-2009, 04:15 PM
toner expired nak tak?
ada sekotak besar...
byk brand hp..

shinasuka1352
09-12-2009, 04:16 PM
Kami beli cartridge injet dan toner kosong pelbagai jenis jenama.

Original dan tak refill sahaja.

Sesiapa yang berminat nak jualkan kartrij kosong anda sila hubungi saya di
0143309088 atau email shinasuka1352@yahoo.com.

Kami juga membeli balik toner dan catrij baru yang tak digunakan lagi akibat

:- Lebihan stok
tersalah beli,
printer dah rosak

oimates
14-12-2009, 05:31 PM
aku pun ada stok toner kosong..
hp1020 (Q2612A) dgn P1006 (CB435A)..stok ada dlm 25 unit setiap satu jenis..

agak2 brape TT blh offer ek..klu boleh bagi lg tggi dari buyer sebelum ni, aku letgo ngan TT je la..

toner yg colour pun byk..semua model HP..

shah_azli
15-12-2009, 05:36 PM
aku ade 6-7 ketoi cartridge kosong model C9720A/C9721A/C9722A/C9723A utk printer HP LaseJet 4600..
lokasi di JB..

kalo berminat sila PM..
tq..

shinasuka1352
04-01-2010, 02:40 PM
Bro area mana ? Toner p1006 bro jual berapa sblm ni?
Msg 0143309088

noraeen
17-02-2011, 04:03 PM
law toner utk printer HP7000 & LBP3050 nk x??

anjung.innovasi
14-08-2011, 01:43 PM
klu oem toner catridge nak x??x pakai lg..banyak bli huhuhuhu...

anjung.innovasi
14-08-2011, 01:47 PM
Product Description
OEM Laserjet Toner Cartridge (HP CE255A)
Compatible use on:
HP LaserJet P3015, P3015d, P3015dn, P3015x
Color: Black
Pages Yield: 7, 000 pages
Unit Left : 20
Price : RM 200.00/unit


OEM Laserjet Toner Cartridge (HP CE251A)
Compatible use on:
HP Color LaserJet CP3525 and CM3530 MFP series printers
Color : Cyan
Pages Yield: 6, 000 pages
Unit Left : 16
Price : RM 320.00/unit


OEM Laserjet Toner Cartridge (HP CE252A)
Compatible use on:
HP Color LaserJet CP3525 and CM3530 MFP series printers
Color : Yellow
Pages Yield: 6, 000 pages
Unit Left : 16
Price : RM 320.00/unit


OEM Laserjet Toner Cartridge (HP CE253A)
Compatible use on:
HP Color LaserJet CM3530, CM3530fs, CP3525dn, CP3525n, CP3525x
Color: Magenta
Pages Yield: 6, 000 pages
Unit Left : 16
Price : RM 320.00/unit


OEM Laserjet Toner Cartridge (HP C9730A)
Compatible use on:
HP Color LaserJet 5500, 5500dn, 5500dtn, 5500hdn, 5500n, 5550, 5550dn, 5550dtn, 5550hdn, 5550n, Canon imageCLASS C3500, Canon LBP-2710, Canon LBP-2810, Canon LBP-5700, Canon LBP-5800
Color: Black
Pages Yield: 13, 000 pages
Unit Left : 8
Price : RM 350.00/unit


OEM Laserjet Toner Cartridge (HP C9731A)
Compatible use on:
HP Color LaserJet 5500, 5500dn, 5500dtn, 5500hdn, 5500n, 5550, 5550dn, 5550dtn, 5550hdn, 5550n, Canon imageCLASS C3500, Canon LBP-2710, Canon LBP-2810, Canon LBP-5700, Canon LBP-5800
Color: Cyan
Pages Yield: 12, 000 pages
Unit Left : 8
Price : RM 350.00/unit


OEM Laserjet Toner Cartridge (HP C9732A)
Compatible use on:
HP Color LaserJet 5500, 5500dn, 5500dtn, 5500hdn, 5500n, 5550, 5550dn, 5550dtn, 5550hdn, 5550n, Canon imageCLASS C3500, Canon LBP-2710, Canon LBP-2810, Canon LBP-5700, Canon LBP-5800
Color: Yellow
Pages Yield: 12, 000 pages
Unit Left : 8
Price : RM 350.00/unit


OEM Laserjet Toner Cartridge (HP C9733A)
Compatible use on:
HP Color LaserJet 5500, 5500dn, 5500dtn, 5500hdn, 5500n, 5550, 5550dn, 5550dtn, 5550hdn, 5550n, Canon imageCLASS C3500, Canon LBP-2710, Canon LBP-2810, Canon LBP-5700, Canon LBP-5800
Color: Magenta
Pages Yield: 12, 000 pages
Unit Left : 8
Price : RM 350.00/unit

* Free Delivery throughout Peninsular Malaysia

Interested? Please contact :
En.Fissal (012-9328380)
Pn.Suhaiza (013-4811716)

kuikui
30-10-2012, 01:48 PM
Salam,

Kalo ade ink cartridge atau toner cartridge kosong yg ori, kami sedia membeli. Ade volume (qty byk) lagi bagus..:)

Toner cartridge kosong yg amat diperlukan ialah HP2612, 7115, 4092, 5949, 6511 & Canon FX3. Yg kaler tk perlu.

Sila pm atau utk yg volume sila hubungi terus ke person in charge En Iskandar 012-2777 635
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Do you buy Dell 2350d/dn Toner? Opened but Unused. Location Seremban. Please PM your reply. Thanks.

Mata38
19-04-2013, 11:25 AM
Salam TT,

Aku ada 10 unit Original HP LaserJet Cartridge (empty) nak jual..

Kalau berminat boleh check thread jualan aku kat link ini (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=426354)..

6 unit Model CB436A dan 4 Unit Model CB542 Orignal Set..

Ambil semua hanya RM50 sahaja dan urusan C.O.D.

Thanks

putra1976
19-04-2013, 11:33 AM
Bro..ada model lain..boleh terima tak?

Toner Catridge
Sharp (AR-450ST) - 24pcs
FujiXerox (Apeos Port-IV 3070/4070/5070) - 2 pcs

Drum Catridge
FujiXerox (Apeos Port-IV 3070/4070/5070) - 7 pcs

honwins
19-04-2013, 11:37 AM
Hp leserjet ambik dak

ichirosic
19-04-2013, 11:48 AM
salam..sy pn nk jaul
toner cartridge samsung ML-2550DA / D8
ade 8 kotak

kalo nk pm..shah alam/klang

hana143
28-08-2014, 11:41 AM
Assalam and good day.

Saya dan syarikat saya ada membekalkan new compatible toner untuk pelbagai model laser printer yang ada di pasaran.

Jika tuan/puan berminat untuk mendapatkan toner compatible (baru) ini, sila hubungi saya melalui 0167021600 atau email fiera143@gmail.com

Hanya new compatible toner sahaja yang dibekalkan. Bukan re-manufacture atau re-fill. ONLY NEW COMPATIBLE toner sahaja

Wassalam
jb