PDA

View Full Version : Mencari Pembekal Beg Cenderamata.... Segera..!!!


ratusanRM
04-11-2008, 02:19 PM
salam,



sape2 kat CG ni bleh supply beg cenderamata dalam 100 unit bleh bgtau den...


beg ini utk cenderamata kem motivasi al-MULK....



beg macam org bawak g umrah & haji tu... beg sandang yg kecik.... bukan beg baju :D:D:D



den nak print logo skali :)paid:)paid

ifilasaila
04-11-2008, 02:29 PM
saya buat bisnes printing & brgn cenderahati.. en ratusan ada budget utk 1 beg dlm brp ringgit?

ape2hal blh PM atau email ke fathusshudur@yahoo.com

saya pun biasa terima jemputan utk buat pengisian di kem motivasi.

terima kasih.

p.s. cadang nak buek program kek mano? ulu bondul ko? tu dah dokek dongan kampung den tu! :D

Aliff, 0192248748
Fathusshudur Resources

ratusanRM
04-11-2008, 02:34 PM
saya buat bisnes printing & brgn cenderahati.. en ratusan ada budget utk 1 beg dlm brp ringgit?

ape2hal blh PM atau email ke fathusshudur@yahoo.com

saya pun biasa terima jemputan utk buat pengisian di kem motivasi.

terima kasih.

p.s. cadang nak buek program kek mano? ulu bondul ko? tu dah dokek dongan kampung den tu! :D

Aliff, 0192248748
Fathusshudur Resources



den kek moncheh..... budget RM15-RM20 utk 1 beg... :-?:-?:-?


bleh???

ratusanRM
04-11-2008, 02:41 PM
sape2 berminat nak antar quotation bleh PM/SMS den :D:D:D




kalu bleh sblm isnin depan.... plan awal nak buat cenderamata baju.... lastly tukar beg pulak :D:D:D

ratusanRM
04-11-2008, 02:46 PM
lokasi den kat N9.... specific lagi gemencheh :D:D:D

mattop
04-11-2008, 02:50 PM
ado geng CG yg buek gak.... apo namo dio yey.. fizdane rasanyer..

ratusanRM
05-11-2008, 02:20 PM
ado geng CG yg buek gak.... apo namo dio yey.. fizdane rasanyer..

dah masuk thread dia... :D:D:D

ratusanRM
06-11-2008, 07:41 PM
dah dapat pembekal :D:D:D