PDA

View Full Version : Mencari Pembekal Beg Cenderamata.... Segera..!!!


ratusanRM
04-11-2008, 02:19 PM
salam,



sape2 kat CG ni bleh supply beg cenderamata dalam 100 unit bleh bgtau den...


beg ini utk cenderamata kem motivasi al-MULK....



beg macam org bawak g umrah & haji tu... beg sandang yg kecik.... bukan beg baju :D:D:D



den nak print logo skali :)paid:)paid

ifilasaila
04-11-2008, 02:29 PM
saya buat bisnes printing & brgn cenderahati.. en ratusan ada budget utk 1 beg dlm brp ringgit?

ape2hal blh PM atau email ke [email protected]

saya pun biasa terima jemputan utk buat pengisian di kem motivasi.

terima kasih.

p.s. cadang nak buek program kek mano? ulu bondul ko? tu dah dokek dongan kampung den tu! :D

Aliff, 0192248748
Fathusshudur Resources

ratusanRM
04-11-2008, 02:34 PM
saya buat bisnes printing & brgn cenderahati.. en ratusan ada budget utk 1 beg dlm brp ringgit?

ape2hal blh PM atau email ke [email protected]

saya pun biasa terima jemputan utk buat pengisian di kem motivasi.

terima kasih.

p.s. cadang nak buek program kek mano? ulu bondul ko? tu dah dokek dongan kampung den tu! :D

Aliff, 0192248748
Fathusshudur Resources



den kek moncheh..... budget RM15-RM20 utk 1 beg... :-?:-?:-?


bleh???

ratusanRM
04-11-2008, 02:41 PM
sape2 berminat nak antar quotation bleh PM/SMS den :D:D:D




kalu bleh sblm isnin depan.... plan awal nak buat cenderamata baju.... lastly tukar beg pulak :D:D:D

ratusanRM
04-11-2008, 02:46 PM
lokasi den kat N9.... specific lagi gemencheh :D:D:D

mattop
04-11-2008, 02:50 PM
ado geng CG yg buek gak.... apo namo dio yey.. fizdane rasanyer..

ratusanRM
05-11-2008, 02:20 PM
ado geng CG yg buek gak.... apo namo dio yey.. fizdane rasanyer..

dah masuk thread dia... :D:D:D

ratusanRM
06-11-2008, 07:41 PM
dah dapat pembekal :D:D:D