PDA

View Full Version : Beli halfcut atau autopart terus dari jepun..


japan.autopart
29-10-2008, 12:28 PM
Salam kepada warga CG

UPDATE 2.12.2008

Terlebih dahulu saya ingin memohon maaf kepada warga CG, kerana tidak dapat melayan banyak soalan2, PM serta email yang di hantar...kepada saya. Di atas beberapa sebab yang membuatkan saya terpaksa hold dulu urusniaga ini..dan sekarang kembali untuk di kemaskini.

Ok kepada semua warga CG yang berminat dengan urusniaga ini bolehlah melayari laman web sementara kami di www.adautogarage.com/malayversion.htm ...
sila baca dan fahamkan langkah - langkah yang perlu di ikut untuk membuat urusan.Sebarang masalah boleh hubungi saya.

terima kasih.

ameant
29-10-2008, 12:32 PM
menarik ni.... tapi bab yg menggunakan duit..just kene hati2 skit :D

AlchemisT
29-10-2008, 12:34 PM
perg bagus nih...cara baik ker nihh..

endingman86
29-10-2008, 12:35 PM
yup...menarik nie...harge pun ok kaa???

ezis2u
29-10-2008, 12:37 PM
bagi je lar website nyer naper nak kena pm lak...

japan.autopart
29-10-2008, 12:49 PM
bagi je lar website nyer naper nak kena pm lak...

- ok just nak bg penerangan sikit takut nnt org kata saya nak tipu pulak..bussines nie saya direct deal dgn supplier di jepun..web site saya masih dalam pembangunan ..kalau dah ready ..sya akan maklumkan..saya br jer buat tp dah turun satu kontena 2 bulan lps..so far perjalanan nyer ok br saya brani promote...dkt kawan kawan..ID nie share so saya kena terangkan mcm mana nak guna..coz tak nak ada yang org salah guna..just PM k.masih awal dan perlu berhati hati utk tidak ada masalah. tq

japan.autopart
29-10-2008, 12:52 PM
yup...menarik nie...harge pun ok kaa???

- harga tidak tetap bergantung pada jenis dan keadaan..tp compom murah heheh..kalau mahal..tak paksa beli hehehe jgn marah gurau jer..

ibuduit
29-10-2008, 12:55 PM
- ok just nak bg penerangan sikit takut nnt org kata saya nak tipu pulak..bussines nie saya direct deal dgn supplier di jepun..web site saya masih dalam pembangunan ..kalau dah ready ..sya akan maklumkan..saya br jer buat tp dah turun satu kontena 2 bulan lps..so far perjalanan nyer ok br saya brani promote...dkt kawan kawan..ID nie share so saya kena terangkan mcm mana nak guna..coz tak nak ada yang org salah guna..just PM k.masih awal dan perlu berhati hati utk tidak ada masalah. tq

Nanti PM laa website tu k.. Thanks :)cgrock

japan.autopart
29-10-2008, 12:56 PM
menarik ni.... tapi bab yg menggunakan duit..just kene hati2 skit :D

- yup bro..bab - bab nak buat pembayaran nie..memerlukan persetujuan..kalau setuju term n condition nyer...ok deal..

z3t_ex
29-10-2008, 12:57 PM
ape kata tuan tanah upload brg˛ yg tuan tanah dh beli n bawa ke m'sia nie..

notrexdame
29-10-2008, 01:01 PM
lagi bagus COD...halfcut bknne murah..beratus gak bro

japan.autopart
29-10-2008, 01:04 PM
ape kata tuan tanah upload brg˛ yg tuan tanah dh beli n bawa ke m'sia nie..

ok..akan di usahakan...

list jer aku leh bg dulu yg masih ada dalam stok

halfcut - L2 / L5 / SR20 2unit / starlet EP terbo..barang semua cun..yg lain dah jalan..small item pun tinggal sesikit..tu la dalam proses loading brg untuk kontena br..tu yg carik ready buyer..dr malaysia..

Overclock
29-10-2008, 01:06 PM
Location kau kat mane bro.. Aku cari bodypart L5 klu ade..

japan.autopart
29-10-2008, 01:07 PM
lagi bagus COD...halfcut bknne murah..beratus gak bro

- dunia dah berubah..kita semakin maju...so teknologi skrg ..takperlu kotor2 pi halfcut..leh pilih halfcut depan PC..jer..n takperlu round halfcut nak carik brg..oder sajer..bkn beratus bro..beribu..takper pada yang berminat ..boleh tanya sebarang soalan ..ok

notrexdame
29-10-2008, 01:07 PM
banyak barang kancil je..proton ada x? mitsubishi contoh:

bodypart
autostep arial evo 5step
n macam2 la...

murah ke bro jual?

notrexdame
29-10-2008, 01:09 PM
- dunia dah berubah..kita semakin maju...so teknologi skrg ..takperlu kotor2 pi halfcut..leh pilih halfcut depan PC..jer..n takperlu round halfcut nak carik brg..oder sajer..bkn beratus bro..beribu..takper pada yang berminat ..boleh tanya sebarang soalan ..ok

aku sokong brro...dunia da maju,zaman da berubah...harap2 harga bro lagi murah.. :)paid:)paid

mydreamerz
29-10-2008, 01:13 PM
salam bro...

kos penghantaran tu camner lak?
saper yang kena bare...?
ako pon buat gak...
dulu banyak permintaan dari semenanjung tapi diorang taknak bare kos penghantaran...tau jelah seketul halfcut kos penghantaran dah baper rat kan...ni ako ngan adik ako tgh uruskan 1 kontena part k-kar sahaja untuk customer dari kuantan...
sekarang ako buat untuk area johor sahaja...
stok ako datang dari kumiyama,kyoto,japan.

japan.autopart
29-10-2008, 01:13 PM
aku sokong brro...dunia da maju,zaman da berubah...harap2 harga bro lagi murah.. :)paid:)paid

- saya akan pastikan awak beli dgn harga lebih murah dari harga market..

notrexdame
29-10-2008, 01:15 PM
- saya akan pastikan awak beli dgn harga lebih murah dari harga market..

contoh? barang da smpai baru hulur duit atau hulurr duit,baru barang smpai?

notrexdame
29-10-2008, 01:16 PM
salam bro...

kos penghantaran tu camner lak?
saper yang kena bare...?
ako pon buat gak...
dulu banyak permintaan dari semenanjung tapi diorang taknak bare kos penghantaran...tau jelah seketul halfcut kos penghantaran dah baper rat kan...ni ako ngan adik ako tgh uruskan 1 kontena part k-kar sahaja untuk customer dari kuantan...
sekarang ako buat untuk area johor sahaja...
stok ako datang dari kumiyama,kyoto,japan.

skrg ni aku tgk barang KKAR yg banyak demand...barang len :((:((:((:((

z3t_ex
29-10-2008, 01:18 PM
nie aku nk tnya,
kalo body(frame @ chasis) seketul jer,
ade ke org jual?

japan.autopart
29-10-2008, 01:19 PM
contoh? barang da smpai baru hulur duit atau hulurr duit,baru barang smpai?

- ok sy bg contoh beli dr auction..utk view saya tak dikenakan charge..kalau berminat saya akan bg ID..then kalau ada yang berkenan ..boleh register dan bayar deposit RM 1000 yang akan di pulangkan untuk buat bidaan..sekiranya berjaya..egent di jepun akan keluarkan perfoma invoice..dah pembeli kena buat bayaran dalam tempoh 2 hari..( bayaran penuh utk brg yg di beli ) kalau dah settle..deposite rm1k akan dipulangkan..dan tunggu brg akan sampai di salah satu lokasi kami di seremban atau di shah alam dalam tempoh lebih kurang satu bulan.

zamreda
29-10-2008, 01:22 PM
bro,hafkat bodykit mazda speed ade tak?

notrexdame
29-10-2008, 01:24 PM
- ok sy bg contoh beli dr auction..utk view saya tak dikenakan charge..kalau berminat saya akan bg ID..then kalau ada yang berkenan ..boleh register dan bayar deposit RM 1000 yang akan di pulangkan untuk buat bidaan..sekiranya berjaya..egent di jepun akan keluarkan perfoma invoice..dah pembeli kena buat bayaran dalam tempoh 2 hari..( bayaran penuh utk brg yg di beli ) kalau dah settle..deposite rm1k akan dipulangkan..dan tunggu brg akan sampai di salah satu lokasi kami di seremban atau di shah alam dalam tempoh lebih kurang satu bulan.

alamak bro...xsume org nak beli seketul terus..ada yg nak beli part2 da cerai..camne tue???:-?:-?:-?

japan.autopart
29-10-2008, 01:25 PM
salam bro...

kos penghantaran tu camner lak?
saper yang kena bare...?
ako pon buat gak...
dulu banyak permintaan dari semenanjung tapi diorang taknak bare kos penghantaran...tau jelah seketul halfcut kos penghantaran dah baper rat kan...ni ako ngan adik ako tgh uruskan 1 kontena part k-kar sahaja untuk customer dari kuantan...
sekarang ako buat untuk area johor sahaja...
stok ako datang dari kumiyama,kyoto,japan.

kos penghantaran pembeli la kena tangung..tp kita yg hantar sendiri..kalau area semenanjung nie takder masalah..win win situation..kita jual brg murah..buyer keluar kos sikit tak jadi masalah..yg penting still murah dr harga market..pokok pangkal nyer buyer setuju takder masalah..tak paksaan..kita meniaga n sambil bantu kengkawan heheh agent port dekat hokkaido..bro..peace bro..

aku pun br lagi..so byk benda nak kena belajar..:)

japan.autopart
29-10-2008, 01:26 PM
alamak bro...xsume org nak beli seketul terus..ada yg nak beli part2 da cerai..camne tue???:-?:-?:-?

boleh bro bgatu jer apa part nak..aku selit selit la mana yang muat..nak belu seketul skru pun boleh..heheh jgn marah yer melawak jer...

akay
29-10-2008, 01:27 PM
ade stor ke kat seremban tu???

kot ade leh dtg jenguk tgk stok yg ade

notrexdame
29-10-2008, 01:29 PM
boleh bro bgatu jer apa part nak..aku selit selit la mana yang muat..nak belu seketul skru pun boleh..heheh jgn marah yer melawak jer...

haaa...ape kata ko edit kat topik tu..sesape nak barang ape,bro senaraikan..just bg idea...:D:D:D

japan.autopart
29-10-2008, 01:36 PM
haaa...ape kata ko edit kat topik tu..sesape nak barang ape,bro senaraikan..just bg idea...:D:D:D

tq bro..dah edit..tlg semak ..ok tak..peace bro.

notrexdame
29-10-2008, 01:44 PM
salam semua warga CG

kepada semua warga CG yang ingin mendapatkan halfcut atau alatganti( small part / body part / engine part etc ) bagi semua jenis kereta dari jepun ..kini anda boleh memilih terus barangan anda secara online..dan barangan akan di hantar ke malaysia setelah anda membuat pembelian. anda semua boleh membuat pembelian melalui lelongan pada setiap hari isnin,
anda boleh memilih sendiri halfcut atau engine yang anda kehendakki dgn melihat gambar. sila PM saya sekiranya berminat ingan mengikuti lelongan kerana saya akan berikan ID untuk masuk ke site lelongan. anda boleh membeli halfcut atau engine untuk kegunaan sendiri atau membeli secara pukal( 1 kontena ). sebarang pertanyaan boleh PM/ email saya di

japan.autopart@gmail.com

boleh email apa barang yg diperlukan dgn detail..kami akan dapatkan stok.

terima kasih


SILA SENARAIKAN BARANGAN YG ANDA MAHU-

1.NICKNAME- barangan yg nak
2.

notrexdame
29-10-2008, 01:45 PM
wat camnie bro..just tolong rakan2

japan.autopart
29-10-2008, 01:46 PM
salam semua warga CG

kepada semua warga CG yang ingin mendapatkan halfcut atau alatganti( small part / body part / engine part etc ) bagi semua jenis kereta dari jepun ..kini anda boleh memilih terus barangan anda secara online..dan barangan akan di hantar ke malaysia setelah anda membuat pembelian. anda semua boleh membuat pembelian melalui lelongan pada setiap hari isnin,
anda boleh memilih sendiri halfcut atau engine yang anda kehendakki dgn melihat gambar. sila PM saya sekiranya berminat ingan mengikuti lelongan kerana saya akan berikan ID untuk masuk ke site lelongan. anda boleh membeli halfcut atau engine untuk kegunaan sendiri atau membeli secara pukal( 1 kontena ). sebarang pertanyaan boleh PM/ email saya di

japan.autopart@gmail.com

boleh email apa barang yg diperlukan dgn detail..kami akan dapatkan stok.

terima kasih


SILA SENARAIKAN BARANGAN YG ANDA MAHU-

1.NICKNAME- barangan yg nak - contact no juga
2.

TQ bro..
...............

japan.autopart
29-10-2008, 01:49 PM
- update..dapatkan semua jenis alatganti engine dan bodypart bagi demua jenis kenderaan dr jepun..petrol / diesel / lpg / dll..sila bertanya utk sebarang persoalan..akan dijawab..

terima kasih.

Overclock
29-10-2008, 01:54 PM
- update..dapatkan semua jenis alatganti engine dan bodypart bagi demua jenis kenderaan dr jepun..petrol / diesel / lpg / dll..sila bertanya utk sebarang persoalan..akan dijawab..

terima kasih.

Aku tanya tadi ko tak jawap pun..#:-S

notrexdame
29-10-2008, 01:55 PM
barang lancer just usya harga,... antenna evo 5 step bape harga ek?

ichiban
29-10-2008, 01:56 PM
- update..dapatkan semua jenis alatganti engine dan bodypart bagi demua jenis kenderaan dr jepun..petrol / diesel / lpg / dll..sila bertanya utk sebarang persoalan..akan dijawab..

terima kasih.

ada kedai tak kat sini...klu ada kat mana??

japan.autopart
29-10-2008, 01:58 PM
Aku tanya tadi ko tak jawap pun..#:-S

sory bro..lambat sikit..buat masa nie body part L5 di malaysia takde..kalau betul nak saya boleh buat oder...tp kalau nak engine L5 ada stok..takper saya listkan brg bro dalam oder saya..

saya lokasi di shah alam..bro tp first kontena hr tu turun di seremban bengkel kawan saya..tgk la kalau kontena akan dtg byk barang utk kawasan lembah klang kontena akan turun di shah alam.

japan.autopart
29-10-2008, 01:59 PM
barang lancer just usya harga,... antenna evo 5 step bape harga ek?

- sy cek stok dulu bro..saya reply asap .tq

japan.autopart
29-10-2008, 02:02 PM
ada kedai tak kat sini...klu ada kat mana??

saya ada bengkel di shah alam..tp brg takder di sana coz first contena hr tu turun di seremban ..bengkel kawan saya...so kalau kontena br sampai byk utk kawasan lembah klang kita akan turun di shah alam..

utk kawasan2 lain semenajung malaysia ..kita akan arrange penghataran..dengan low cost..

notrexdame
29-10-2008, 02:02 PM
ok..nanti update kat first post..harga barang n barrang ape yg ada stok skrg..sng org nak tgk

asgaban
29-10-2008, 02:08 PM
saya ada bengkel di shah alam..tp brg takder di sana coz first contena hr tu turun di seremban ..bengkel kawan saya...so kalau kontena br sampai byk utk kawasan lembah klang kita akan turun di shah alam..

utk kawasan2 lain semenajung malaysia ..kita akan arrange penghataran..dengan low cost..

info bro nie menarik minat ...
apa kater bro apply certified mamber cg . bagi detail HP,akaun bank, alamat sikit jadi x la semua ragu nak deal ngan bro . business baik nie. sekadar cadangan :)

ichiban
29-10-2008, 02:15 PM
saya ada bengkel di shah alam..tp brg takder di sana coz first contena hr tu turun di seremban ..bengkel kawan saya...so kalau kontena br sampai byk utk kawasan lembah klang kita akan turun di shah alam..

utk kawasan2 lain semenajung malaysia ..kita akan arrange penghataran..dengan low cost..

since dah ada tokey kdi potong kat sini nk tanya sket,block vr4 ada dlm simpanan tak...harga??tq

japan.autopart
29-10-2008, 02:23 PM
info bro nie menarik minat ...
apa kater bro apply certified mamber cg . bagi detail HP,akaun bank, alamat sikit jadi x la semua ragu nak deal ngan bro . business baik nie. sekadar cadangan :)

terima kasih banyak2 bro ..sy terima cadangan bro dgn hati yang terbuka..ok..sy rasa itu jugak adalah cara terbaik..ok saya akan update kan maklumat secara detail..nanti..minta sedikit masa..bagi mengelakkan sebarang masalah..terima kasih..teguran2 membina amat lah dialu alukan..saya juga budak br belajar..terima kasih.

MOD jr.
29-10-2008, 02:25 PM
advan rg 1 ...berapa duit?

ADI78
29-10-2008, 02:28 PM
4g91 brapo.....

kancil biru
29-10-2008, 02:29 PM
ermmm bagus tuan tanah kerana membuka perniagaan dlm bidang ini. sb bidang ni banyak permintaan.. ermmm keta dari jepun ja ka ada..ermmm korea x da ka?

japan.autopart
29-10-2008, 02:34 PM
advan rg 1 ...berapa duit?

bro details sikit..saiz berapa/ pcd berapa / lubang berapa. TQ

ejoybaik
29-10-2008, 02:38 PM
salam bro japang...
aku berminat nak cari seketul halfcut mivec auto
nak pacak kat satria aku... buleh kasi price dia tak..?

notrexdame
29-10-2008, 02:38 PM
mmg ramai peminat halfcut termasuk la aku..ekekekeke

japan.autopart
29-10-2008, 02:40 PM
4g91 brapo.....

- buat masa skrg takder stok..tp kalau bro betul nak saya akan listkan dalam oder saya..then egen akan crk..dan kalau brg ada saya akan call bro..tlg tingalkan contact detail..tq

notrexdame
29-10-2008, 02:40 PM
4g91 brapo.....

nak tau? jap g aku bg link..web lain :)paid:)paid

ADI78
29-10-2008, 02:42 PM
bro details sikit..saiz berapa/ pcd berapa / lubang berapa. TQ

kalu murah leh aden promote ngan memember yg bukak workshop...
nak bukak kedai putun ni bukan sonang...modal byk la plak...kalu ado modal dah lamo aden bukak...sapo yg blaja kek jopun tu meh kito kongsi ....jgn mare eh tuan tanah

ejoybaik
29-10-2008, 02:43 PM
mmg ramai peminat halfcut termasuk la aku..ekekekeke

aku pon sama... wakakaka kalo dulu mase harga murah2.. 2 minggu sekali aku wat ziarah kat halfcut2... skang nih harga tak ingat nyer...

notrexdame
29-10-2008, 02:46 PM
aku pon sama... wakakaka kalo dulu mase harga murah2.. 2 minggu sekali aku wat ziarah kat halfcut2... skang nih harga tak ingat nyer...

skrg nek harga la beb....siut je harga skrg :(:(

kemolok
29-10-2008, 02:46 PM
turbin tdo5 beserta actuator ado tak, bole dapat tak... bape bole dapat bro..

p/s: tumpang lalu tuan tanah..hehe..

ejoybaik
29-10-2008, 02:48 PM
skrg nek harga la beb....siut je harga skrg :(:(

kalo dulu bonet mivec tuh dalam 200-250 ajer.. skang nih pegi dekat 400... hampeh tol...

nak2 plak skang tokey halfcut tempat aku nih stok sombong...
kalu mau... lu angkat.. kalo tak mau.. lain orang mau angkat..

ADI78
29-10-2008, 02:49 PM
nak tau? jap g aku bg link..web lain :)paid:)paid

mano link eh....lobam nunggu ni :eek::eek:

kemolok
29-10-2008, 02:50 PM
tokey hafkat ngan pekerja diorang mmg sombong.. layan macam hampeh...

tapi kalau runner dtg, dia layan baik jer..cis... kita yang pakai hensem2 ni buek tak layan jer...

ezis2u
29-10-2008, 02:51 PM
pantas sungguh thread nih, ramai sungguh peminat half-cut eekk...

kemolok
29-10-2008, 02:54 PM
turbin tdo5 beserta actuator ado tak, bole dapat tak... bape bole dapat bro..

p/s: tumpang lalu tuan tanah..hehe..



up sikit:)cgrock:)cgrock

ezis2u
29-10-2008, 02:54 PM
tokey hafkat ngan pekerja diorang mmg sombong.. layan macam hampeh...

tapi kalau runner dtg, dia layan baik jer..cis... kita yang pakai hensem2 ni buek tak layan jer...

takper bro, skrang nih dah ader online half-cut shop kita tengok nanti kang dier nih menyombong ker idak macam keadai yang kat luar tuh...

harap2 jangan ler sampai jadi gitue..

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

ameant
29-10-2008, 02:55 PM
standard la harga dah naik... aku beli seat eg9 94spec tahun lepas open harga 1.3k... tahun ni open price 1.8k .. tinggal nak cari lips bumper mugen eg9 je ni.. harga benda tuh je dah macam bayar duit kereta sebulan :C

ADI78
29-10-2008, 02:55 PM
tokey hafkat ngan pekerja diorang mmg sombong.. layan macam hampeh...

tapi kalau runner dtg, dia layan baik jer..cis... kita yang pakai hensem2 ni buek tak layan jer...

jgn pakey ensem...buh la minyak itam kek sluar n baju...pasti tokey layan nak ajak kawin :eek::eek:

kemolok
29-10-2008, 03:00 PM
jgn pakey ensem...buh la minyak itam kek sluar n baju...pasti tokey layan nak ajak kawin :eek::eek:


takde la ensem sangat bro, pakai t-shirt je... minyak hitam calit sikit je... tu pun diorang buek dek je hahaha

kemolok
29-10-2008, 03:02 PM
takper bro, skrang nih dah ader online half-cut shop kita tengok nanti kang dier nih menyombong ker idak macam keadai yang kat luar tuh...

harap2 jangan ler sampai jadi gitue..

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock


kalau betul2 jadi ni.. memang tak leh cari makan la tokey2 ca ya nun alif.. padan muka... naik harga suka2 hati je:(scam:(scam

notrexdame
29-10-2008, 03:08 PM
kalo dulu bonet mivec tuh dalam 200-250 ajer.. skang nih pegi dekat 400... hampeh tol...

nak2 plak skang tokey halfcut tempat aku nih stok sombong...
kalu mau... lu angkat.. kalo tak mau.. lain orang mau angkat..

katne tmpt mu tu bro??

ADI78
29-10-2008, 03:08 PM
takde la ensem sangat bro, pakai t-shirt je... minyak hitam calit sikit je... tu pun diorang buek dek je hahaha

nanti kalu nak poie aden bagi pinjam overall toyota...nak tak:D:D
elok semuo bisnes kalu bley kasik bungkuih jor cino tu...padan muko...dulu durang jor ado modal nak buek bisnes ni...skang ni nak carik mudal buek bisnes ni....dulu ado gak cino nak bagi aden evo3 rm4riban jor...siap tiptop keto tu...tapi kono kojo ngan dia...dia nak suh ajar bebudak dio pasal enjin toyota...mampuih tanak

notrexdame
29-10-2008, 03:15 PM
tuan tanah,da cek barang? barang ape yg ada?

ADI78
29-10-2008, 03:21 PM
tuan tanah,da cek barang? barang ape yg ada?

brg baik ada.....mau ka...kono skali pasti mau lagi :eek::eek:

ssuratan
29-10-2008, 03:22 PM
salam semua warga CG

kepada semua warga CG yang ingin mendapatkan halfcut atau alatganti( small part / body part / engine part etc ) bagi semua jenis kereta dari jepun ..kini anda boleh memilih terus barangan anda secara online..dan barangan akan di hantar ke malaysia setelah anda membuat pembelian. anda semua boleh membuat pembelian melalui lelongan pada setiap hari isnin,
anda boleh memilih sendiri halfcut atau engine yang anda kehendakki dgn melihat gambar. sila PM saya sekiranya berminat ingan mengikuti lelongan kerana saya akan berikan ID untuk masuk ke site lelongan. anda boleh membeli halfcut atau engine untuk kegunaan sendiri atau membeli secara pukal( 1 kontena ). sebarang pertanyaan boleh PM/ email saya di

japan.autopart@gmail.com

boleh email apa barang yg diperlukan dgn detail..kami akan dapatkan stok.

terima kasih.

sample picture dr japan

http://i498.photobucket.com/albums/rr349/japanautopart/autojapanpic/Z16AGTO.jpg

http://i498.photobucket.com/albums/rr349/japanautopart/autojapanpic/ST205CELICA_3SGTE_FF4WD_MT.jpg

http://i498.photobucket.com/albums/rr349/japanautopart/autojapanpic/LN130SULF.jpg

http://i498.photobucket.com/albums/rr349/japanautopart/autojapanpic/EK4CIVIC.jpg

http://i498.photobucket.com/albums/rr349/japanautopart/autojapanpic/D1000064.jpg

http://i498.photobucket.com/albums/rr349/japanautopart/autojapanpic/CKLANCER.jpg

http://i498.photobucket.com/albums/rr349/japanautopart/autojapanpic/6G73FF4WDATKL7450.jpg
wa minat la beb...
mcm mana nak join pm wa k.

japan.autopart
29-10-2008, 03:26 PM
takper bro, skrang nih dah ader online half-cut shop kita tengok nanti kang dier nih menyombong ker idak macam keadai yang kat luar tuh...

harap2 jangan ler sampai jadi gitue..

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

aku pun menyampah ngan tokey hafcut yg sombong ..dari itulah aku nekad nak ceburi bidang nie...nak tlg kawan kawan...kalau korang nak tau..itulah azam aku..tp mmg kena ada sokongan dari sahabat2 semua..shah alam mari..tara sombong punyaaaa:)

notrexdame
29-10-2008, 03:26 PM
uik...aku nampak macam bumperr ASTI tue........

japan.autopart
29-10-2008, 03:31 PM
- ok kepada semua geng2 cg..kalau ada barang nak oder just post kat sini aku akan belek satu-satu oder korang..aku pun tak terkejor nie mcm punya laju ngalahkan pakai engine evo3..mana yg PM aku tu aku akan reply..sobaaaaaaaa..yer kalau lambat jgn marah..tgn aku dah naik lenguh menaip nie..segala permintaan aku akan cuba uruskan..ttp bergantung pada stok..mana yg aku perlu cek stok dr jepun tu..mmg amik masa..harap korang semua faham ..ok..bg yang nak beli halfcut tu..aku juga sediakan khidmat pemasangan dekat bengkel aku..di shah alam..kalau beli halfcut ngan aku n pasang ngan ..aku..harga mesti cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk punya...

lutttfi
29-10-2008, 03:35 PM
bro..
ley x selitkan brg2 half cut evo4 keats..
sbbnye ak pake waja..
mcm meter ke..
ak nie bkn tahu sgt brg spare part..
tau renjan jer..

notrexdame
29-10-2008, 03:36 PM
waa bagus la....jgn lpe antenna evo 5 step...nak tgk harga jual ko bape..

brozul
29-10-2008, 04:19 PM
altenator untuk wira ada ke? sory la kalo salah tanya...

akay
29-10-2008, 04:23 PM
ape meter keta halfcut yg leh masuk kat wira eh

ichiban
29-10-2008, 04:33 PM
ape meter keta halfcut yg leh masuk kat wira eh

meter keta lancer,ebo 1,2,3 leh masuk akay,tp baca sampai 180 jerk...meter dh rosak ker??

piston
29-10-2008, 04:35 PM
bngkel bro shah alam area mna...ble dtng melawat,stu kwasan nie...:D

aaril
29-10-2008, 04:40 PM
fuh..bagus2,tunjuk kan org melayu pun bleh ler wat bisnes haftcut nih..kalu kat kedai sendiri mau ingat lah harga melalut2,kengkadang wat sakit hati jer arrrrhh.
gua up post nih :)cgrock:)cgrock

rase nak tanye haft cut daihatsu detomaso ader stok tak???:-?

ejoybaik
29-10-2008, 04:44 PM
katne tmpt mu tu bro??

bentong bro...

SemutarHitam
29-10-2008, 05:03 PM
Starlet GT nyer halfcut ade ke bro,rege skali.

Rizz one
29-10-2008, 06:00 PM
bro bumper depan u14,u12, enjin sr20ve, sr18ve, sr16ve Neo VVL, sr20Det, fender u12 TRX @ ATTESA @ PINTARA, lampu belakang JDM ngan plate holder,side skirt TRX u12, drive shaft u12,brake disc belakang u12, absober depan belakang u12, lagi ape erk............kasi sebut harge bro

fullfilth
29-10-2008, 10:49 PM
kalo x mo hafkat, nk enjin je bleh ke? enjin dah problem, nk cari b16a ke :D

notrexdame
29-10-2008, 10:57 PM
bro bumper depan u14,u12, enjin sr20ve, sr18ve, sr16ve Neo VVL, sr20Det, fender u12 TRX @ ATTESA @ PINTARA, lampu belakang JDM ngan plate holder,side skirt TRX u12, drive shaft u12,brake disc belakang u12, absober depan belakang u12, lagi ape erk............kasi sebut harge bro

nak jadi runner ke bro? :D:D:D

sidi
29-10-2008, 11:02 PM
jgn lupa tuan tanah PM harga barang tu kat aku..

japan.autopart
30-10-2008, 08:16 AM
Starlet GT nyer halfcut ade ke bro,rege skali.

- salam, bro dah check PM..

japan.autopart
30-10-2008, 08:17 AM
kalo x mo hafkat, nk enjin je bleh ke? enjin dah problem, nk cari b16a ke :D

- boleh bro..dijapan tak semestinyer di jual dalam bentuk halfcut..engine lantai pun banyak..

notrexdame
30-10-2008, 08:19 AM
bro,ada barang ape dalam stor?

japan.autopart
30-10-2008, 08:20 AM
jgn lupa tuan tanah PM harga barang tu kat aku..

ok. en sidi aku dah dapat PM ko..bagi masa aku cek stok n reply utk ko tq

notrexdame
30-10-2008, 08:21 AM
- boleh bro..dijapan tak semestinyer di jual dalam bentuk halfcut..engine lantai pun banyak..

enjin lantai nanti nak kene kutip part satu2 yg ilang :D:D:D

japan.autopart
30-10-2008, 08:22 AM
bro,ada barang ape dalam stor?

halfcut yg ada, L2/L5/starlet GT turbo/ sr30 2 unit..yang lain dah ada buyer..yg lain part kecik kecik..compressor/fan/ banyak la..tak lalu nak listkan..

japan.autopart
30-10-2008, 08:37 AM
- utk serious buyer jgn lupa letak contact detail HP no / email / lokasi..TQ

butterland
30-10-2008, 08:47 AM
Takde list harga ke bro?

halfcut 4G91 agak2 brape RM termasuk kos penghantaran ?

notrexdame
30-10-2008, 08:49 AM
Takde list harga ke bro?

halfcut 4G91 agak2 brape RM termasuk kos penghantaran ?

#:-S#:-Sberat tue :D:D:D

japan.autopart
30-10-2008, 08:57 AM
Takde list harga ke bro?

halfcut 4G91 agak2 brape RM termasuk kos penghantaran ?

bro buat masa nie takder stok 4g91, kalau serius nak beli sila

email aku detail..aku amik oder...lokasi kat mana..

Diablo kartel
30-10-2008, 09:05 AM
bro buat masa nie takder stok 4g91, kalau serius nak beli sila

email aku detail..aku amik oder...lokasi kat mana..

bro.. ade ym x.. menarik gak ape yg ko offer nih

my.name.is.nad
30-10-2008, 09:11 AM
evo 4 and type R half cut berapa ek .? kalau enjine je pun ok ..

brozul
30-10-2008, 09:42 AM
altenator ape leh pakai ngan wira 1.5.?:D
pm vme...

rissa
30-10-2008, 10:09 AM
nak tanya, side mirror automatic for kembara ada tak? pm me the price to be considered.

thanks tuan

rissa
30-10-2008, 10:17 AM
- ok just nak bg penerangan sikit takut nnt org kata saya nak tipu pulak..bussines nie saya direct deal dgn supplier di jepun..web site saya masih dalam pembangunan ..kalau dah ready ..sya akan maklumkan..saya br jer buat tp dah turun satu kontena 2 bulan lps..so far perjalanan nyer ok br saya brani promote...dkt kawan kawan..ID nie share so saya kena terangkan mcm mana nak guna..coz tak nak ada yang org salah guna..just PM k.masih awal dan perlu berhati hati utk tidak ada masalah. tq

tuan perlu apply CM in order to accept payments from us ya, jgn lupa :)

rissa
30-10-2008, 10:19 AM
info bro nie menarik minat ...
apa kater bro apply certified mamber cg . bagi detail HP,akaun bank, alamat sikit jadi x la semua ragu nak deal ngan bro . business baik nie. sekadar cadangan :)

:)paid:)paid:)paid

tak prasan eheheh, cool... :D

redz000012
30-10-2008, 11:58 AM
bro japang,

maaflah aku tak tau sgt nama2, model2, version2, series2, dll barang half cut ni..tp sgt berminat nk modified kelisa auto aku

aku ada terpandang kenari guna dashbord tp dia punya gear kat tepi stering dia..teruja aku tgk cantik gilerr!

1) ada tak part yg serupa macam tu tp leh masuk kat kelisa aku? nk kasi luas skit bahagian depan tu...:)cgrock

2) lagi satu Sit yg ngam utk kelisa tapi dia besar sikit dari yg original? (sakit badan guna sit ori ni):)cgrock

1305
30-10-2008, 12:16 PM
tumpang sekaki la..

mitsubishi legnum 6A13(kalau tak silap) 2.5 twin turbo,
complete front half cut.

Brapa rega yer?

TQ

ahib0205
30-10-2008, 12:29 PM
saya ada bengkel di shah alam..tp brg takder di sana coz first contena hr tu turun di seremban ..bengkel kawan saya...so kalau kontena br sampai byk utk kawasan lembah klang kita akan turun di shah alam..

utk kawasan2 lain semenajung malaysia ..kita akan arrange penghataran..dengan low cost..


Orait. bro, leh saya tau kat seksyen berapa bengkel bro? saya duk 19. 17 ada kedai emak. bengkel bro kat mana? Insya Allah balik sana saya pegi jenguk-jenguk.

Mana berkenan leh aim then kumpul duit untuk sambarrrrrrrrrr :)cgrock

kemolok
30-10-2008, 01:22 PM
tuan tanah, ada ke piping intercooler stainle steel kat bengkel bro.. kot2 ada yang tak pakai lagi..

satu lagi kot2 ada SAFC2.. kasi riki2 skit..

satu lagi klu ada wastgate tial ke..

fuel pump evo 1..

turbine td05..

klu ada bagitau le kita

aaril
30-10-2008, 01:53 PM
banyak permintaan nih...syabas2

rissa
30-10-2008, 02:31 PM
tuan, another thing... mana nak carik ni ye?

:D:D:D

TYVM

http://img259.imageshack.us/img259/5356/steeringprintjr7.jpg (http://imageshack.us)

diablo
30-10-2008, 02:33 PM
tuan, another thing... mana nak carik ni ye?

:D:D:D

TYVM

http://img259.imageshack.us/img259/5356/steeringprintjr7.jpg (http://imageshack.us)

kedai abang ngn kedai accesories byk ni rissa huhuhu

rissa
30-10-2008, 02:34 PM
kedai abang ngn kedai accesories byk ni rissa huhuhu

ENOS? Brothers? mana? x jumpa laaa :(

p.s YM jom hehe

diablo
30-10-2008, 02:36 PM
bro japang,

maaflah aku tak tau sgt nama2, model2, version2, series2, dll barang half cut ni..tp sgt berminat nk modified kelisa auto aku

aku ada terpandang kenari guna dashbord tp dia punya gear kat tepi stering dia..teruja aku tgk cantik gilerr!



aku x pasti lak kelisa leh buat ke x .. Benda alah tu org pgl Column Shift .

standard kelisa byk aku tgk org buh seat semi bucket je . Kalau nk main column shift selain kenari , Myvi bole la . Guna column shift passo .

Tp ikut ko la nk pakai ke x . Custom org ckp . hehehe

redz000012
30-10-2008, 03:56 PM
ooo column shift mana dia..huhu kecundang hasrat beta nk pakai yg ready made...nk custom syg lak nk tebok2 sana sini dasboard kelisa aku tu..kang takleh nk let go kat sape yg berminat lak...hehehe

piston
30-10-2008, 04:16 PM
sespa rsa nk turbine aka siput sedut pape ble laa bgtau ako...:"> hrga cntik punye..
sory tuan tnah sya tmpang lalu...:D

notrexdame
30-10-2008, 04:21 PM
tuan, another thing... mana nak carik ni ye?

:D:D:D

TYVM

http://img259.imageshack.us/img259/5356/steeringprintjr7.jpg (http://imageshack.us)

kedai abg ni banyak jual...xpo kat kedai aksesori keto yg berrhampirran:">:">

Rizz one
30-10-2008, 05:26 PM
nak jadi runner ke bro? :D:D:D

nak sarung kat u12 aku le bro, payah nak dapat barang rare cam ni :D:D:D

Rizz one
30-10-2008, 05:31 PM
ENOS? Brothers? mana? x jumpa laaa :(

p.s YM jom hehe

suke cover stereng cap rimau bintang, kedai abang berlambak le rissa

rissa
30-10-2008, 05:45 PM
pueh riss carik, tak jupe2... kempunan sungguh :((

ejoybaik
30-10-2008, 07:57 PM
tuh pembalut stereng ker..?

japan.autopart
31-10-2008, 08:19 AM
slmt pagi warga CG..

ok kepada warga CG kat sini saya bagi link utk view item untuk auction..so sesipa yang berminat boleh la view dulu dan baca segala term & condition dan fahamkan cara transaksi mereka..sekiranyer sudah betul - betul faham dan nak join bit boleh contact saya semula utk dapatkan ID cupon utk bid dari saya.

* utk maklumat segala urusniaga bayaran adalah antara pembida dan penjual, saya tidak terlibat dalam urusan pembayaran sila fahamkan.sebarang pertanyaan boleh ajukan kepada saya terima kasih.

Company Website : www.autojapan.net
auction site : http://egauction.sakura.ne.jp/auction_ex/index.cgi

sila click pada auction site utk view item..dan masukkan temp ID

ID - 0123
password : 0123

terima kasih.

kintaroame
31-10-2008, 07:34 PM
Salam, mcmana dengan urusan di Malaysia lak? Cost forwarder? Kastam? Bawak engin or parts ni kena ada permit tak?

notrexdame
31-10-2008, 07:41 PM
adoi..duit jepon tuu........payah la...

kintaroame
31-10-2008, 07:55 PM
adoi..duit jepon tuu........payah la...

100 yen = rm3.80. Yen dh tinggi compare to RM..baru2 ni 100 yen baru rm3.40..Contoh, kalau 10,000 yen dulu baru rm340.00, sekarang dh kena rm380.00.#:-S...Kaya lah aku bawak yen balik malaysia nnti..:D

bospy
31-10-2008, 09:17 PM
bro gsr auto brapaa..pm harga

japan.autopart
31-10-2008, 09:47 PM
Salam, mcmana dengan urusan di Malaysia lak? Cost forwarder? Kastam? Bawak engin or parts ni kena ada permit tak?

ok..sekiranya bro menang bid utk satu item..pihak egen akan menghantar invoice secara email kepada pembida..invoice yang perlu dibayar adalah telah termasuk semua charge segala servis termasuk la custom..dan pengeluaran kontena adalah tanggungjawab kami...pembeli cuma collect item yang di beli bila dah sampai ke tempat kami.

otaida00taj
31-10-2008, 10:00 PM
nak beli kereta dari sana tak boleh ke?

ahib0205
01-11-2008, 07:45 PM
Orait. bro, leh saya tau kat seksyen berapa bengkel bro? saya duk 19. 17 ada kedai emak. bengkel bro kat mana? Insya Allah balik sana saya pegi jenguk-jenguk.

Mana berkenan leh aim then kumpul duit untuk sambarrrrrrrrrr :)cgrock

:-? :) :D

:)cgrock

Area mana kedai bro? :)

ABL621
01-11-2008, 11:49 PM
bro,

bole x bg harga utk gearbox perdana complete set (termasuk pedal minyak, gear level, cluth pump, flywheel, cluth plate, preasure plate )....

agak2 nyer ler, dalam braper yekkk :-?:-?:-?:-?

japan.autopart
03-11-2008, 09:27 AM
- nak beli kereta dr jepun yg boleh on the road dekat malaysia mmg boleh tp ada prosedur nyer dan RM nyer kena ada la...
mcm2 urusan kena lalui...

nak beli kereta dari sana tak boleh ke?

Rizz one
03-11-2008, 06:30 PM
bro barang nissan u12 tu ada tak bro?

znlftr
03-11-2008, 06:43 PM
:-? :) :D

:)cgrock

Area mana kedai bro? :)

dah 2x bro ahib0205 tanya soklan ni.
tuan tanah overlooked ke? :-?

japan.autopart
04-11-2008, 03:36 PM
bro barang nissan u12 tu ada tak bro?
ok..bro tgh diusahakan..any info saya inform k TQ

MOD jr.
04-11-2008, 03:39 PM
advan rg size 15', 16' pcd 114.3 , 4 lugsoffset belasah je..with/without tayar..berapa duit?

adam6549
04-11-2008, 03:48 PM
ok..bro tgh diusahakan..any info saya inform k TQ

Aloo boss cek2 la p/m tu..nape tx balas p/m tuu....~X(....

mahiscandevil
04-11-2008, 10:29 PM
bro
h/cut GSR 1.8 N/A manual ada?
utk keta waja@gen2
kalau ada..
berapa rege ek?
kalau beli..
berapa lama masa diambil utk dapat barang?
barang amik kat mana?

mydreamerz
06-11-2008, 11:11 AM
any update?

japan.autopart
06-11-2008, 12:48 PM
..salam semua..ok aku akan buat sedikit update..bagi memudahkan pembeli2 dari malaysia nie..keran banyak permintaan dan soalan2 yang agak terkeluar dari tajuk...so nnt aku update dulu..so geng2 semua akan lebih mudah memahami proses jual beli nie..harap maaf..segala kesulitan amat dikesali..aku akan kembali dgn update.

brozul
06-11-2008, 02:10 PM
sakit hati aku tanya tuan tanah ni...tk reply pon...
ape la...
tanya cam **** jer...

japan.autopart
06-11-2008, 05:09 PM
salam, bro maaf lah atas segala kesulitan bro..sory la kalau ter miss..ok saya jawab..alternator apa boleh pakai kat wira 1.5..kalau alternator bro problem boleh pakai yg wira punya balik..tp kalau nak pakai japan punya ..boleh pakai yg model 4G91..punya..TQ

sakit hati aku tanya tuan tanah ni...tk reply pon...
ape la...
tanya cam **** jer...

ZAL77
07-11-2008, 11:20 PM
Salam,

Bro, Berapa harga power stering mmc(Complete set) & alternator (yg sesuai untuk proton saga, 1990) .........pm aku pls..............thanks.............

ulam
07-11-2008, 11:40 PM
zaman dah berlalu makeup keta nie...
Skrg beli keta guna jer...

japan.autopart
08-11-2008, 11:57 PM
zaman dah berlalu makeup keta nie...
Skrg beli keta guna jer...

salam, dalam bidang automotif nie permintaan tak pernah kurang dr segi apa juga..yang berkaitan..bertambah lg ada..bab make-up kereta nie bergantung pada individu..ikut jiwa dan citarasa dan RM...heheh

ejoybaik
08-11-2008, 11:58 PM
bro... mivec auto untuk satria ada tak..? brapa harga ...?

japan.autopart
09-11-2008, 12:09 AM
bro..engine mivec nie buat masa skrg takder stok..dan antara model2 yang susah nak dapt...tp blh bg budget harga dalam 6.5k - 8k bergantung kepada condition. kalau betul berminat PM saya contact bro..saya akan call kalau ada stok..tq

bro... mivec auto untuk satria ada tak..? brapa harga ...?

ejoybaik
09-11-2008, 12:12 AM
6.5k - 8k tuh untuk seketul ker just enjin ajer..?

japan.autopart
09-11-2008, 12:35 AM
complete halfcut depan engine, dashboard, dgn atau takder bodypart..itu adalah anggarn harga semasa...

6.5k - 8k tuh untuk seketul ker just enjin ajer..?

panglima_ayam
09-11-2008, 01:15 AM
complete halfcut depan engine, dashboard, dgn atau takder bodypart..itu adalah anggarn harga semasa...

bro aku nak tanya kalau aku nak beli barang tapi nak pegi melawat kedai dulu bole ke .....????

brozul
10-11-2008, 02:23 PM
salam, bro maaf lah atas segala kesulitan bro..sory la kalau ter miss..ok saya jawab..alternator apa boleh pakai kat wira 1.5..kalau alternator bro problem boleh pakai yg wira punya balik..tp kalau nak pakai japan punya ..boleh pakai yg model 4G91..punya..TQ

ok bro... brapa harga die? beza dari segi apa?

Diablo kartel
10-11-2008, 02:26 PM
bro japan.. lu ade ym x.. gua nak add:):)

ahib0205
12-11-2008, 11:31 AM
:-? :) :D

:)cgrock

Area mana kedai bro? :)

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Berminat ni :D

woksir
14-11-2008, 10:12 PM
nak tanye.. enjin lantai tp komplete... model 4AGE normal aspirated . (TRD spec) ... ade ker?
:D

ABL621
14-11-2008, 10:24 PM
bro,

bole x bg harga utk gearbox perdana complete set (termasuk pedal minyak, gear level, cluth pump, flywheel, cluth plate, preasure plate )....

agak2 nyer ler, dalam braper yekkk :-?:-?:-?:-?

x jwp lg tuan tanah :-?:-?:-?:-?

paktam
14-11-2008, 10:36 PM
nak tanye...enjin kereta wira twincam 1.5 ada tak...harganye berapa

mar_design
14-11-2008, 11:06 PM
gearbox iswara 1.5 dan gearbox wira 1.5 ada x? anggaran dlm brp harga?

azmi8888
15-11-2008, 10:54 AM
bos... mazda B8 auto halfcut berapa rm?

schrolll
15-11-2008, 09:53 PM
tengak cari gsr turbo atau evo 3....

berapa harga halfcut dia bro

felixtimber
20-11-2008, 03:57 PM
dah PM tapi belum reply lagik..maybe tgh bizi kot..kalau de nnti PM aku bro...

notrexdame
20-11-2008, 04:02 PM
dia ad websitekan suro bid?

adam6549
24-11-2008, 10:16 AM
tuan tanah hilang dohhhh....emaill pn tx jawab....gi jepon kottt...

japan.autopart
02-12-2008, 10:33 AM
UPDATE : 2/12/2008..

SILA LIHAT POSTING FIRST PAGE....atau layari www.adautogarage.com

Fx_L
02-12-2008, 06:36 PM
sparepart unutk motosikal ader x

integration
24-12-2008, 05:42 PM
Bro, Barang2 EG9 ada tak?

GSR
07-01-2009, 04:43 PM
nak jual sebijik wira evo3 dan wira evo2(GSR engine)....berminat
email wiragsrrs@yahoo.com

adam6549
11-01-2009, 09:26 AM
tx leh masuk pn site tuh...tuan tanah gi jepon tx balik2.....kott....p/m pn tx jawab2...

adam6549
11-01-2009, 09:27 AM
nak jual sebijik wira evo3 dan wira evo2(GSR engine)....berminat
email wiragsrrs@yahoo.com

brapo nk jual ni boss...

killsorf
13-02-2009, 12:26 AM
salam... tuan tanah.... Oooo tuan tanah... diam jerk...

GSR
16-02-2009, 05:13 PM
engine gsr ngan b.part evo2, adjustable, s.rim sparco rally, break 2 port, intercooler evo4 dan piping s/steel, seat sti, air filter cendawan, carpet evo 6, double din player dan lain2 lg lump sum rm 12000

ErieAdn
25-02-2009, 08:37 AM
Mana tuan tanah nih.... aku nak tanya body kit & Aero Part untuk Wish nih....:-?:-?:-?

adam6549
11-03-2009, 08:42 AM
tuan tanah ni kaki kencingg kottt:-?.....senyapp jerrr...

zeal_tech
11-03-2009, 08:50 AM
nak barang2 mira wehhh....

pakasolang
07-08-2010, 11:06 PM
sori i'm new here.....i'm intrested la nak beli halfcut sr20 turbo s13 or s15 untuk projek nissan bluebird saya....nak minta tolong bro japan autopart nak tnya list harge n mcm mana nak dpt....tq

Kayzen
27-09-2010, 12:32 AM
salam.. mana tuan tanah ni.. senyap je.. dah xder tuan ke kat sini?

MyEfanZ
27-09-2010, 07:38 AM
ini thread sudah berapa tawun dah ko korek

tok_wan
05-10-2010, 09:35 PM
tuan tanah kencing daaaaaa.

mamatjaki
16-10-2010, 10:00 AM
smkm bro brg passo ade x????klu ade pm aku erkkk....rege skli...

pok wang
16-10-2010, 11:58 PM
engine gsr ngan b.part evo2, adjustable, s.rim sparco rally, break 2 port, intercooler evo4 dan piping s/steel, seat sti, air filter cendawan, carpet evo 6, double din player dan lain2 lg lump sum rm 12000

murah ni...ada lagi ker..huhuhuhu....

syuhada1177
08-04-2013, 10:11 PM
YRV complete 6-7k...passo 8-9k.. ada surat kastam

magnate
09-04-2013, 09:31 AM
aku nk carik halfcut Daihatsu Mira L512 complete dgn bodypart...PM brp kos...tq

ijam sailang
15-04-2013, 10:45 AM
camner nk deal ni? website xbleh buka pun...