PDA

View Full Version : Nak tahu lokasi pembekal barang mainan kanak2 secara borong


balqisazad
13-10-2008, 12:04 AM
qis nie minat nak jual barang mainan kanak2 cthnya bola getah yg ada lampu kat dalam tu..spt yg kita selalu tgk kat konsert Jom Heboh mesti diaorang ade jual bola getah tu..
kalau ader pembekal borong sticker cartoon utk budak2 pn qis nak tahu kat mana lokasinya..tolonglah yer kalau kawan2 tahu kat mana sebenarnya depa dapat stok tu..qis dgr kat Kay Ell byk pembekal tp qis tak tahu kat mana lokasinya..tolonglah yer...:D:D

five_soul
13-10-2008, 08:48 AM
Nak meniaga kat pasar malam ke?
Saya mungkin boleh membantu..tp cik ni dah salah thread.
PM saya.

balqisazad
13-10-2008, 08:05 PM
oh yer ker salah thread..minta maaf semua..boleh tolong alhkan thread ni

mancai
14-10-2008, 10:24 AM
gi la kat chow kit road..

balqisazad
15-10-2008, 10:45 PM
gi la kat chow kit road..

terima kasih bro:D:D tp chow kit tu luas..belah mana pula???blh x bg panduan sikit kat area chow kit tu belah maner...dulu qis duduk kl gaks tp dah lama masa tahun 1997:D

wealthgainer
18-10-2008, 06:47 AM
Kalo kat Penang, bleh la aku tunjuk-tunjukkan..:D

balqisazad
18-10-2008, 09:51 PM
Kalo kat Penang, bleh la aku tunjuk-tunjukkan..:D

kat penang jauh tu bro..qis duk kat melaka..setakat kay ell bolehler:D..anyways thanks for info

balbul
18-10-2008, 10:03 PM
kat jln petaling pun ade, dekat2 the mall pun ade

balqisazad
19-10-2008, 09:32 PM
kat jln petaling pun ade, dekat2 the mall pun ade


thanks bro for info..nti qis nak cuba survey:D:D

epbx
28-10-2008, 12:39 PM
Kalo kat Penang, bleh la aku tunjuk-tunjukkan..:D

penang area mana......
plz PM aku...
tq

Dzil77
28-10-2008, 12:49 PM
Qis cari jela kat area melaka raya tu, bnyak pemborong barang permainan kanak2!

zulco
28-10-2008, 01:20 PM
area KL ada ke pemborong alat mainan kanakČ... aku pun teringat nak beli utk anak buah nie...

wealthgainer
29-10-2008, 12:52 PM
penang area mana......
plz PM aku...
tq

Kat Perangin Road ada satu, kat Penang Road ada 2 bijik...:D

balqisazad
29-10-2008, 11:06 PM
Kat Perangin Road ada satu, kat Penang Road ada 2 bijik...:D

nk pndah g penang pulak lah:D:D

balqisazad
29-10-2008, 11:08 PM
Qis cari jela kat area melaka raya tu, bnyak pemborong barang permainan kanak2!

kat area melaka raya kat belah maner pla yer??qis tk tahu pn kat situ ader pmborong mainan kanak2..plz pm qis yer..thanksssss:D:D:D

balqisazad
29-10-2008, 11:08 PM
area KL ada ke pemborong alat mainan kanakČ... aku pun teringat nak beli utk anak buah nie...

lorr..minat gaks yer...nti klu dh jumpa indorm kt qis yer:D

Wihuu
04-11-2008, 12:47 PM
hye, saya baru masuk cariemas niii..
awak nak bukak kedai mainan ke kat melaka.. kampung saya kat melaka.. kalau kat melaka raye tu saya tak tau. tp kat KL nii saya leh supply barang mainan kat company awak.

zulco
04-11-2008, 02:14 PM
hye, saya baru masuk cariemas niii..
awak nak bukak kedai mainan ke kat melaka.. kampung saya kat melaka.. kalau kat melaka raye tu saya tak tau. tp kat KL nii saya leh supply barang mainan kat company awak.

Bro,

BUkan cariemas tapi carigold..... sama je lah kan...
office you kat mana

Wihuu
04-11-2008, 03:50 PM
hahahaa... i Melayu pure.. susah sebut mix mix nii..
my company at ampang.. eh speaking pulak..
sbb Qis niii berminat nak mencari sya nak membantu larr..
TQ

balqisazad
06-11-2008, 12:46 AM
hye, saya baru masuk cariemas niii..
awak nak bukak kedai mainan ke kat melaka.. kampung saya kat melaka.. kalau kat melaka raye tu saya tak tau. tp kat KL nii saya leh supply barang mainan kat company awak.

sori baru baca..yer ker blh supply..blh hantar sebut harga??nk jual kecil2 kecilan dulu..klu ada pic lg bagus..tlg antar sebutharga bg setiap jenis permainana atau pic seumpama kt email qis yer azmasmajuent@yahoo.com

narnia
07-11-2008, 01:12 AM
sape tau supplier utk baju kanak2 yg branded....
untuk eksport punya sebenarnya.... cth...levis, osh kosh dan lain2...
minat gak jual baju budak ni...heheh

up2date
16-11-2009, 11:47 PM
Gi Nilai 3. Jgn kabur mata sudahlah ek:))

satriahitam
23-02-2010, 05:32 PM
kasik up balik tread nie... hehhehe.. aku pun tgh carik supplier utk barang2 mainan utk bebudak... kalau kedai jual borong tu aku dah biasa jumpa, tapi kali nie aku nak carik supplier yg distribute barang tu ke kedai2 pemborong nie... nak amik murah skit.... kalau adr yg tau silalah bagitau... bantuan anda amat dihargai....

haudli
23-02-2010, 09:59 PM
kat GM bole gi survey kot...

iswaraburuk
23-02-2010, 11:36 PM
gi cari kt chow kit tu.jalan lorong haji taib.semua ada.

akunobita
25-02-2010, 02:28 AM
pemborong mainan kanak2.
cuba cari dekat PLAZA GM.
http://www.plazagm.com.my/
ataupun kawasan sekitarnya.

iswaraburuk
25-02-2010, 09:00 AM
pemborong mainan kanak2.
cuba cari dekat PLAZA GM.
http://www.plazagm.com.my/
ataupun kawasan sekitarnya.

dekat lorong haji taib