PDA

View Full Version : Western Food..area KL ,mana yg xmahal?


Gegel
10-10-2008, 09:53 AM
nak mkn western food....tuk 2org...
Area KL mana yg best lagi sedap serta harga yg berpatutan..
kat Chili's KLCC org kata mahal sgt #:-S
psstt ada org kata sini tak halal

orange76
10-10-2008, 10:38 AM
Victoria Station...best gak, harga pun leh tahan! or try kt Kg. Baru banyak pilihan harga ok, makanan pun ok!

mattop
10-10-2008, 10:44 AM
station 21 bangsar...

rissa
10-10-2008, 10:49 AM
nak western food standard bape bintang ni? nak pi tempat2 classy mcm Chilli's, VS, TGIF, Californai Grill blalblabl a mmg la mahal... termasuk gov tax, srvc charge, n standard of the outlet maa haiyaa mana nak dpt bang

klau nk yg murah tpi rega berpatutan baik hang bawak awek hang gi keramat AU2, ade le deretan2 kedai berdekatan dgn roundabout which is opposite to PERNEC factory. seblah2 kedai tumyam lupa lak nama kedai... kamu musti pilehhh,
ada a few western restaurants thr (tpi stendet restoren biasa la oki) but portion mmg bnyk, n rega mmg berpatotan le

p.s coleslaw die mmg tip top!

rissa
10-10-2008, 10:52 AM
nak mkn western food....tuk 2org...
Area KL mana yg best lagi sedap serta harga yg berpatutan..
kat Chili's KLCC org kata mahal sgt #:-S
psstt ada org kata sini tak halal

baru kamu tahu Chilli's, VS dll tu tak HALAL? dah serve arak terpampamg kat depan, n masak stik bubuh wine...

ayoooo tataw ka kamu?

rissa
10-10-2008, 10:58 AM
Naili's Corner pon oki, klau nak romentik2 la... siap ada lilin2, lampu malap2 skit... ada akuarium2 kecik,
ada buaian lgi (for kids lah) ada bot2 for decoration, ada gazebo2 klau nak makan bersila, price wise pun oki. susuai for all ages, femili2...

franchise ni happen to have quite a number of outlets,
ada 1 kat ampang (arrea ampang point) and another one is at sentul. taipan usj pun ada, taipan sana...

p.s support malaysian's franchisee!

:D

irsaffy
10-10-2008, 11:02 AM
kt baywatch pon ok gak..

rissa
10-10-2008, 11:02 AM
Hartamas Square pun okiiii... riss slalu hangout wit frends thr keh keh

rissa
10-10-2008, 11:04 AM
kt baywatch pon ok gak..

a aa la, lama tak pi situ... bot besar gedabak pehtu kipas beso gilew mcm ala2 star cruise heheh

p.s jgn even berharap atau bayangkan ada server2 mcm citer Baywatch plak yerrr huhuhuh

mj12
10-10-2008, 11:07 AM
kt kg baru hard rock cafe kg baru ok gak....atau kat kapal sebelah masjid kg baru...

rissa
10-10-2008, 11:09 AM
kt kg baru hard rock cafe kg baru ok gak....atau kat kapal sebelah masjid kg baru...

The Ship ke bang mji? :-?

mj12
10-10-2008, 11:13 AM
The Ship ke bang mji? :-?

the ship ok gak cuma kadang2 kalau org ramai food dia x panas...nie ada satu kedai org panggil hard rock cafe kg baru....kalau dari simpang 4 tepi masjid tuh nak trus arah ke pasar minggu belah kiri...kalau tatau tanya org kt situ....situ best....ekekkekeke

p/s...riss nak blanja mj ke:">:">:">...kang pck jeles lak:">:">:">

pijoe
10-10-2008, 11:19 AM
nak murah pi kat restoren sampan ke kapal kampung baru tuh... nak romentik pi laaa tepat lain... sampan ni tak romentik...tp murah

Gegel
10-10-2008, 07:02 PM
TQ kengkawan sume....
saya nak bawak kawan baik saya....dia minat mkn western...(xyah romantik2 ihihi janji xklusif skit & berpatutan)
dia nak kat chili's tu tp mahal..dah tu org kata xhalal lak...


Naili's Corner pon best tgk decoration dia....rs nak pi..tp bape ek bajet kena ada... kalo sampai dua org mkn kena RM100....xmoo arrr...

Lagi satu mkn kat sampan/kapal (kg baru), tu pernh dgr....murah gakk tp direction dia camne ek...kg baru tu besar mmg kat sn sume ada western ker....
Apa name ek tempat tu?

insyiİ
10-10-2008, 07:05 PM
kt kg baru hard rock cafe kg baru ok gak....atau kat kapal sebelah masjid kg baru...



a'ah...kat kapal kg baru tu. chop n steak.....best dan murah....:D :D

abahmu
10-10-2008, 07:05 PM
kat bangsar pun ok..lamb chop dia sedap gila...

insyiİ
10-10-2008, 07:07 PM
TQ kengkawan sume....
saya nak bawak kawan baik saya....dia minat mkn western...(xyah romantik2 ihihi janji xklusif skit & berpatutan)
dia nak kat chili's tu tp mahal..dah tu org kata xhalal lak...


Naili's Corner pon best tgk decoration dia....rs nak pi..tp bape ek bajet kena ada... kalo sampai dua org mkn kena RM100....xmoo arrr...

Lagi satu kat mkn kat sampan/kapal (kg baru), tu pernh dgr....murah gakk tp direction dia camne ek...kg baru tu besar mmg kat sn sume ada western ker.... Apa name ek tempat tu?


chop n steak.....ko smpi kg.baru ko telepon si mj12 tuh....suruh dia jd tourist guide....:D :D :D. 2 org makan RM50 pun x habih...smer ada...italian food pun ada.

aku x reti nak describe jln....tp dkt ngan masjid kg.baru....jln raja daud rasanya.

insyiİ
10-10-2008, 07:07 PM
the ship ok gak cuma kadang2 kalau org ramai food dia x panas...nie ada satu kedai org panggil hard rock cafe kg baru....kalau dari simpang 4 tepi masjid tuh nak trus arah ke pasar minggu belah kiri...kalau tatau tanya org kt situ....situ best....ekekkekeke

p/s...riss nak blanja mj ke:">:">:">...kang pck jeles lak:">:">:">


nak tanya sapa mj? tanya kat CC tu ek...? :D :D :D

Gegel
10-10-2008, 07:14 PM
chop n steak.....ko smpi kg.baru ko telepon si mj12 tuh....suruh dia jd tourist guide....:D :D :D. 2 org makan RM50 pun x habih...smer ada...italian food pun ada.

aku x reti nak describe jln....tp dkt ngan masjid kg.baru....jln raja daud rasanya.

woouu beet niiii :D
Kg Baru masjid dia ada 1je ker?
ikut jln nak pi HKL tu ker

insyiİ
10-10-2008, 07:19 PM
woouu beet niiii :D
Kg Baru masjid dia ada 1je ker?
ikut jln nak pi HKL tu ker


satu je masjid situ....kat simpang 4 tu, ada masjid, opposite dia KBMC....

a'ah...ikut jln ke HKL tu la

Gegel
10-10-2008, 07:53 PM
jln pi spitaL tau lah...
kg baru not sure lak....tp xpe lah ada sign board :D

mrafif
10-10-2008, 08:00 PM
dkt kg baru ade lg satu kedai western.. murah jgk...

name kedai tu.. kampung baru lounge ( KBL )

kalo x silap aku la.. dekat simpang 4 masjid kt baru tu.. masuk je ke arah masjid.. pastu terossssss jek... tp time terus tu.. usya2 le kot belah kiri... kedai dier tu lampu ala2 ke*oren*nan skit.. hehehe..

my.name.is.nad
10-10-2008, 08:01 PM
ada 1 tempat kat kl yg kedai2 tepi jalan .. western dia sedap giler.. tapi i lupa pulak nama kedai dia .. urghhh.. apa ek ... yeezz...aa william!!! kat situ, murah and sedap gilerz!! uwaa... windu nak makan kat situ..

joned
10-10-2008, 08:04 PM
nak mkn western food....tuk 2org...
Area KL mana yg best lagi sedap serta harga yg berpatutan..
kat Chili's KLCC org kata mahal sgt #:-S
psstt ada org kata sini tak halal

aku ada 1 tpt kt bukit indah selangor taman kosas..mmg best..bnyk tpt aku pg ctu gak best..dl aku ddk ampang sebulan wajib kdg2 2x sebln..tp skrg aku pindah rawang..tiap2 bln mesti aku pg...dh jadi regular custumor since 2001..klu nk info aku blh tlg call aku 0192009575...kdi ni x de kena mengena dengan darah daging aku...tp sbb aku n family peminat setia western food mmg ctu best of the best...eg...chickn gordon rm 10.00..lain2 bwh 12.00....cubalah

Gegel
10-10-2008, 08:54 PM
cuba tgk maps ni..kat sini ke tmpt tu:- http://img510.imageshack.us/my.php?image=mapsgb1.jpg

Btw..tQ joned...tp prefer area KL je..ni pon nak gi kg baru xreti :((

kawe78
10-10-2008, 08:59 PM
kat kg baru restoran tu kalau tak silap aku NZ kot.... kedai dia masuk ikut masjid kg baru n kat kedai dia pasang lampu ala2 romantik gitu(malap)

Gegel
13-10-2008, 11:10 AM
kat area masjid kg baru tu mmg byk restoran western ek...
sume harga lebih kurang sama, kan....

arulgit
13-10-2008, 11:17 AM
klu kat the ship kg baru tu ikut time die jgk
klu ms time ramai org mcm krg cket
klu time tk ramai org mcm nk dkt2 raye aritu perghh...sedap,byk plak tu
hehe

epbx
06-11-2008, 10:00 AM
kt pandan indah....area lrt....
bekas artis...
murah dan sedap....

arapaima
06-11-2008, 01:27 PM
nak murah tp bg list nama tmpt yg standard2 jer....nak murah n sedap gi je mkn kat Medan Selera Presint 9, Putrajaya...

* Putrajaya tergolong dlm kawasan jajahan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

zulco
06-11-2008, 03:23 PM
Victoria Station...best gak, harga pun leh tahan! or try kt Kg. Baru banyak pilihan harga ok, makanan pun ok!

gie kag baru je... memang murah... tapi parking kereta ada problem...

thegreat
14-11-2008, 05:56 PM
Naili's Corner pon oki, klau nak romentik2 la... siap ada lilin2, lampu malap2 skit... ada akuarium2 kecik,
ada buaian lgi (for kids lah) ada bot2 for decoration, ada gazebo2 klau nak makan bersila, price wise pun oki. susuai for all ages, femili2...

franchise ni happen to have quite a number of outlets,
ada 1 kat ampang (arrea ampang point) and another one is at sentul. taipan usj pun ada, taipan sana...

p.s support malaysian's franchisee!

:D

bila kita nak kuar makan kat sini....

eboss
14-11-2008, 06:06 PM
nak mkn western food....tuk 2org...
Area KL mana yg best lagi sedap serta harga yg berpatutan..
kat Chili's KLCC org kata mahal sgt #:-S
psstt ada org kata sini tak halal

VICTORIA STATION AMPANG-ONION SOUP,SURF N TURF,T-BONE BLACK PEPER/LOBSTER PUN POWER GAK- 2 ORANG BUDGET RM350 TAK LARI TAPI MEMANG PUAS HATI

:)paid:)paid:)paid

eboss
14-11-2008, 06:07 PM
Victoria Station...best gak, harga pun leh tahan! or try kt Kg. Baru banyak pilihan harga ok, makanan pun ok!

BETUL :)paid jangan pi yang kat Damansara,,,kureng sikit

eboss
14-11-2008, 06:08 PM
nak western food standard bape bintang ni? nak pi tempat2 classy mcm Chilli's, VS, TGIF, Californai Grill blalblabl a mmg la mahal... termasuk gov tax, srvc charge, n standard of the outlet maa haiyaa mana nak dpt bang

klau nk yg murah tpi rega berpatutan baik hang bawak awek hang gi keramat AU2, ade le deretan2 kedai berdekatan dgn roundabout which is opposite to PERNEC factory. seblah2 kedai tumyam lupa lak nama kedai... kamu musti pilehhh,
ada a few western restaurants thr (tpi stendet restoren biasa la oki) but portion mmg bnyk, n rega mmg berpatotan le

p.s coleslaw die mmg tip top!

TGiF pun ok gak tapi bising ler..aku try kat one utama

eboss
14-11-2008, 06:10 PM
The Ship ke bang mji? :-?

tahun lepas aniversary kat the ship bukit bintang...:D

manalaz68
14-11-2008, 07:47 PM
KAt Kg Baru Best ........ tapi lain orang lain plak pendapat

lutttfi
14-11-2008, 08:03 PM
nak western food standard bape bintang ni? nak pi tempat2 classy mcm Chilli's, VS, TGIF, Californai Grill blalblabl a mmg la mahal... termasuk gov tax, srvc charge, n standard of the outlet maa haiyaa mana nak dpt bang

klau nk yg murah tpi rega berpatutan baik hang bawak awek hang gi keramat AU2, ade le deretan2 kedai berdekatan dgn roundabout which is opposite to PERNEC factory. seblah2 kedai tumyam lupa lak nama kedai... kamu musti pilehhh,
ada a few western restaurants thr (tpi stendet restoren biasa la oki) but portion mmg bnyk, n rega mmg berpatotan le

p.s coleslaw die mmg tip top!

tq rissa!!!

ak akan alert wal0 ak d0k ipoh..

sbbnyer ak slalu turun kl gak..
area ampang..
ala bkn jauh p0n ngn keramat..

lutttfi
14-11-2008, 08:07 PM
Naili's Corner pon oki, klau nak romentik2 la... siap ada lilin2, lampu malap2 skit... ada akuarium2 kecik,
ada buaian lgi (for kids lah) ada bot2 for decoration, ada gazebo2 klau nak makan bersila, price wise pun oki. susuai for all ages, femili2...

franchise ni happen to have quite a number of outlets,
ada 1 kat ampang (arrea ampang point) and another one is at sentul. taipan usj pun ada, taipan sana...

p.s support malaysian's franchisee!

:D

rissa..
ampang kat ner yer:-?

maliq7776
14-11-2008, 08:21 PM
mapley..ape citer?kat ade western food.

MOD jr.
14-11-2008, 08:27 PM
hakim seksyen 7 ....romantik habis :D ..duk tingkat atas...confirm ko 2 org je ada :D

apepun aku pilih nailis corner..gempak habis :D

amins33
15-11-2008, 07:58 AM
lepak uptown sudah...lagi best

kichee
16-12-2008, 08:32 PM
uptown nak parking sakit jiwa le..hehe

Butler
29-12-2008, 11:55 AM
Hey it is great to see, Love to be there soon buddies, :)

my.name.is.nad
29-12-2008, 12:00 PM
nak murah lagi, g mac d .. :D western gak 2. and paling penting HALAL

wicked_game
29-12-2008, 12:01 PM
station 21 bangsar...

tmpt ni mmg top western nya.. :D

wicked_game
29-12-2008, 12:02 PM
cheras pn ada.. dkt dgn tmn coughnot (x reti nak eja) atau pn tmn len seng.. :D

wicked_game
29-12-2008, 12:03 PM
erm.. ket pandan indah sebelah the store.. ket sini dkt jgk dgn rmh aku.. nk ke sana bole la hubungi aku.. :D

baim
29-12-2008, 12:05 PM
ada blkng jalan ampang, kedai pak arab, x igt nama aper. tapi memang sumer pak arab la kt situ.
lamb chop dier kalau kena, macam kena heroin.. x leh nk stop

nashburn
29-12-2008, 12:08 PM
ada 1 tempat kat kl yg kedai2 tepi jalan .. western dia sedap giler.. tapi i lupa pulak nama kedai dia .. urghhh.. apa ek ... yeezz...aa william!!! kat situ, murah and sedap gilerz!! uwaa... windu nak makan kat situ..

Kedai Uncle William ni aku selalu pegi lepak dgn member2
Nak kata murah takde la murah sgt, tapi berpatutan harga dia.
Makanan memang sedap!! Especially western la... nak nasik2 pun ada tapi orang selalu pegi William pasal nak makan western.

Main course sepinggan biasanya RM18
Kalau mcm lamb tu RM30 kalu tak silap la
Tapi portion mmg banyak boleh kenyang 2 hari
Kalau nak lepak William ni elok pegi ramai2 bleh order 2-3 jenis makanan pastu share ramai2 pasal sepinggan makanan dia mmg tak abis makan sorang... pinggan 14" :)paid:)paid

wicked_game
29-12-2008, 12:15 PM
Kedai Uncle William ni aku selalu pegi lepak dgn member2
Nak kata murah takde la murah sgt, tapi berpatutan harga dia.
Makanan memang sedap!! Especially western la... nak nasik2 pun ada tapi orang selalu pegi William pasal nak makan western.

Main course sepinggan biasanya RM18
Kalau mcm lamb tu RM30 kalu tak silap la
Tapi portion mmg banyak boleh kenyang 2 hari
Kalau nak lepak William ni elok pegi ramai2 bleh order 2-3 jenis makanan pastu share ramai2 pasal sepinggan makanan dia mmg tak abis makan sorang... pinggan 14" :)paid:)paid

uncle william ket tmn bahagia/kelaja jaya sebelah LDP tu ke..? :-?

nashburn
29-12-2008, 12:18 PM
uncle william ket tmn bahagia/kelaja jaya sebelah LDP tu ke..? :-?

Yerps... kat belakang Lim Kok Wing yg lama. Simpang masuk dia betul2 depan LRT Kelana Jaya

wicked_game
29-12-2008, 12:21 PM
Yerps... kat belakang Lim Kok Wing yg lama. Simpang masuk dia betul2 depan LRT Kelana Jaya

lama bangat x g sana.. last tahun 2001.. adeh.. :(

sarawak_lineup
29-12-2008, 12:22 PM
a'ah...kat kapal kg baru tu. chop n steak.....best dan murah....:D :D

masa bulan ramdhan ari tu ade shamsul ghau2 mkn kat situ dlm program ramadhan dia...
aku suggest x yah la pg tpt tu..
pengalaman den mkn kat situ byk tikus main police sentry...
nak mkn pun x senang...
besar2 lak tu..
eeEEEEeeeEeEe~X(:o#:-S#:-S

ko test kat koboi station kelana jaya..
bukak lagi ker x eh????:-?:-?
kat tasik tu..
tpt best...
bersih..makana lak mantap...:)paid:)paid
tp x tau la bukak lg ker x..

nashburn
29-12-2008, 12:24 PM
masa bulan ramdhan ari tu ade shamsul ghau2 mkn kat situ dlm program ramadhan dia...
aku suggest x yah la pg tpt tu..
pengalaman den mkn kat situ byk tikus main police sentry...
nak mkn pun x senang...
besar2 lak tu..
eeEEEEeeeEeEe~X(:o#:-S#:-S

ko test kat koboi station kelana jaya..
bukak lagi ker x eh????:-?:-?
kat tasik tu..
tpt best...
bersih..makana lak mantap...:)paid:)paid
tp x tau la bukak lg ker x..

Koboi station kat mana?
Kelana Jaya yg aku tau Murni ngan William jer
Balik2 pegi situ :">:">

sarawak_lineup
29-12-2008, 12:33 PM
Koboi station kat mana?
Kelana Jaya yg aku tau Murni ngan William jer
Balik2 pegi situ :">:">

kat tasik k.j la....btol2 kat stadium kelana jaya tu...
kedai melayu tu...
x tau la bukak lagi idak...:D:">
tp best situ klu nak mentekedarah...:)paid:)paid

Cowboy Station
Kelana Jaya Lakeside
Jalan Stadium, SS7/15
Taman Bandaran
Kelana Jaya
Petaling Jaya
Tel. 03-79636369
Opens daily from 11am to 3am

sarawak_lineup
29-12-2008, 12:58 PM
kalo korg nak enviroment yg lain sikit..mcm kat dlm rimbe ker..gi la Nailis kat Sentul..:)paid:)paid

mcm2 jenis mkn ade..Thai..Western.. goreng2..hmm..x mahal sgt..:D:D:D

nak mkn atas pokok boleh..nak dok bersile bole..hmm...nak dok kat pelantar utk 20 org pun bole..nak dok kat kerusi pun bole..sile la..hehehe tp pokok x byk tue la pasal 1st come 1st serve..:D:D:)

map dia ni hah...
http://www.nailisplace.com/html/outlet/map_sentul.html

nashburn
29-12-2008, 01:11 PM
kat tasik k.j la....btol2 kat stadium kelana jaya tu...
kedai melayu tu...
x tau la bukak lagi idak...:D:">
tp best situ klu nak mentekedarah...:)paid:)paid

Cowboy Station
Kelana Jaya Lakeside
Jalan Stadium, SS7/15
Taman Bandaran
Kelana Jaya
Petaling Jaya
Tel. 03-79636369
Opens daily from 11am to 3am

Siap dengan address/phone ni bro!
hehehe ni musti kena pegi ni
saya musti pilehh :)cgrock:)cgrock

sarawak_lineup
29-12-2008, 01:14 PM
ni hah maps...
best dan esklusif situ...
mahal ckit la dari area kg baru..tp x la mahal mana pun..ok la...
tp mmg mantap baik makanan mahupun environment..
bawak awek lagi mantap!!!

http://img360.imageshack.us/img360/8608/78950859fo8.jpg (http://imageshack.us)

nashburn
29-12-2008, 01:18 PM
ni hah maps...
best dan esklusif situ...
mahal ckit la dari area kg baru..tp x la mahal mana pun..ok la...
tp mmg mantap baik makanan mahupun environment..
bawak awek lagi mantap!!!

http://img360.imageshack.us/img360/8608/78950859fo8.jpg (http://imageshack.us)


Mantap... mantap siap dengan map lagi :D
Musti pegi!! :D:D

sarawak_lineup
29-12-2008, 01:20 PM
ala...
skang ni kedai mamak yg canggih2 pun byk dh wat western..
mkn jer la...
area sunway damansara n pun byk mamak2 mantap wat western..
port havoc..leh layan bola lagi...
huahuahuha:D:">:p:))

sarawak_lineup
29-12-2008, 01:23 PM
ni lak...
kedai western kat kg baru tu..
yg ade kapal kat dlm tu...
tp ingat...!!!:)
klu makan 8pm keatas...
byk tikus main kejar2 kat situ...:D:">:):((

http://img360.imageshack.us/img360/9987/61888957lk4.jpg (http://imageshack.us)

nashburn
29-12-2008, 01:28 PM
ni lak...
kedai western kat kg baru tu..
yg ade kapal kat dlm tu...
tp ingat...!!!:)
klu makan 8pm keatas...
byk tikus main kejar2 kat situ...:D:">:):((

http://img360.imageshack.us/img360/9987/61888957lk4.jpg (http://imageshack.us)

Kedai kapal ni aku rasa dah penah pegi
Tak silap aku ni kedai yg gelap ala2 romantik tu kan
Sampai tak nampak makanan :))

wa266
29-12-2008, 01:32 PM
kat medan selera AU2, taman keramat..best n harga pun murah

snowhazel_orange
29-12-2008, 02:00 PM
kat damansara..
ala satu kedai neh..
siap masuk jalan2 cari makan lagik..
tapi lupe name kedai.

akecema
29-12-2008, 02:13 PM
uptown damansara
dekat ex-tapak pasar malam
sedap ooo
chicken chop rm12

moghul
29-12-2008, 02:35 PM
makan western kat Island Red Cafe pon sedap...standard aku bagi 4 star la...harga pon berpatutan sgt...chicken chop baru RM 10.80...lamb chop aku makan baru RM13.50...ada pilihan 4 kuah iaitu black paper, BBQ, mint sauce satu lagi aku tak ingat...skrg ni kat kl ade kat pandan indah ade 2, puchong ade 1, kepong 1, danau kota 1...saper nak merasa makan kat Island Red Cafe ni bleh pm aku...:):):)

moghul
29-12-2008, 02:37 PM
kat IRC makanan semua sedap termasuk western food...rekemen kat kawan2 bleh dapat duit plak tu...:):):)

akecema
29-12-2008, 02:42 PM
makan western kat Island Red Cafe pon sedap...standard aku bagi 4 star la...harga pon berpatutan sgt...chicken chop baru RM 10.80...lamb chop aku makan baru RM13.50...ada pilihan 4 kuah iaitu black paper, BBQ, mint sauce satu lagi aku tak ingat...skrg ni kat kl ade kat pandan indah ade 2, puchong ade 1, kepong 1, danau kota 1...saper nak merasa makan kat Island Red Cafe ni bleh pm aku...:):):)

bro pandan indah kat area mana??
aku nak p la esok lusa

edu_gen
29-12-2008, 02:44 PM
dekat desa baiduri

akecema
29-12-2008, 02:51 PM
dekat desa baiduri

xde map ke bro
aku xtau sgt
aku tau kwnsan LRT pandan indah je
jauh tak dari situ

Gegel
02-03-2009, 12:22 PM
kat area kg baru ni....kat mana lagi ada mknn western ye selain dr restoran yg ada kapal tu N HR Steak House tu...

otaidrumer
02-03-2009, 12:30 PM
cuba la kat western koboi kat tasik Mppj kelana jaya sana tu chiken chop baru rm 10 jer tempat pun romantik depan tasik lg....

Cayiema
02-03-2009, 12:37 PM
cuba la kat western koboi kat tasik Mppj kelana jaya sana tu chiken chop baru rm 10 jer tempat pun romantik depan tasik lg....

Uiks.. detail location plsz.. :D

otaidrumer
02-03-2009, 12:46 PM
Uiks.. detail location plsz.. :D

nak detail secara terperinci ker hehehe restoran tu depan stadium Mppj dan menghadap tasik.lalu lebuhraya LDP memang boleh nampak punya..dulu kedai ni ada kat uptown lama tapi dah pindah..

Cayiema
02-03-2009, 01:12 PM
nak detail secara terperinci ker hehehe restoran tu depan stadium Mppj dan menghadap tasik.lalu lebuhraya LDP memang boleh nampak punya..dulu kedai ni ada kat uptown lama tapi dah pindah..

THANX joe.. nanti kawe test.. :))

kirabuluberuang
02-03-2009, 01:31 PM
western food area seri serdang murah...memang ramai orang kat sana malam malam...nama restorang chop and stick tak silap aku ler...

otaidrumer
02-03-2009, 01:34 PM
western food area seri serdang murah...memang ramai orang kat sana malam malam...nama restorang chop and stick tak silap aku ler...

ni mesti dekat2 area rumah datuk satim bekas adun puchong tu kan rasa nya dah 2kali aku makan kat sana not bad la:)cgrock

eday84
02-03-2009, 01:53 PM
aku makan williams jer.. huhu.. carbonara satu!

zaiwmc2942
02-03-2009, 02:50 PM
station 21 bangsar.

ichiban
02-03-2009, 02:53 PM
nak yg btl sodap blh la sekali sekalo try poie Victoria Station....tak nyosal...tak do nak komplen daging keras:)):))tp sedikit mehghantar wang la...:)):))

Gegel
03-03-2009, 09:17 AM
Lain2 tempat sume mahal...dahtu gegel xtahu jln..
cuma tau pi kg baru je #:-S

eboss
09-05-2009, 11:10 PM
Lain2 tempat sume mahal...dahtu gegel xtahu jln..
cuma tau pi kg baru je #:-S

Lama gak tak layan western nie:-?

edu_gen
13-05-2009, 12:26 PM
try area desa baiduri...gerenti puas ati..

eboss
13-05-2009, 05:13 PM
try area desa baiduri...gerenti puas ati..

kat mana tu?

PainKiller
13-05-2009, 05:19 PM
Cuba western food Mak Wan kat Taman Melati (Tapak Pasar Malam)
jumaat tutup....aku selalu makan..sedap gak la..p la test..:D

jian
13-05-2009, 06:40 PM
desa baiduri ke tmn bukit anggerik cheras dekat shell?

shila70
13-05-2009, 06:55 PM
kat station 21 bangsar sedap...chiken chop baru RM 11 jer tapi mmg puas hati. mcm2 western food ada situ..try ler

NaZa
13-05-2009, 07:05 PM
kalu dok area seremban or melaka boleh cuba ni, kl tak pasti plak
http://www.the-windmill-station.com/

tuah
13-05-2009, 07:36 PM
-double posting-

tuah
13-05-2009, 07:36 PM
kat mana tu?

kat area umah den jo nie.....tempat bebudak uptrend melepak lepas perjumpaan... ,,,kat bukit cheras....setakat nie den makan memuaskan hati.....

PainKiller
14-05-2009, 02:11 PM
Western Food di
D'One Steak Restaurant
No.33 Jalan 45/26,
Taman Sri Rampai,KL pun ok....sedap
(sebaris dgn Hong Leong Bank):D

makan sedap....harga pun ok...:D

(Western Station American food - Sizzling Cruise {Hot Plate**- Italian Food)