PDA

View Full Version : MXB International Sdn Bhd (818142-K) (AJL 931592)-www.zeromax.biz


Pages : 1 [2]

BizClub
13-04-2010, 09:45 PM
saya ambil insurance dgn MCIS juga Life Insurance + saving baru RM83 sebulan...MXM ni tawar pakej yang sama ker?

aspirasi management
16-04-2010, 11:36 AM
MXM makin naik skrg ni...

Semakin banyak iklan kat paper

azamnetwork
28-04-2010, 03:38 PM
memang cari org mcm agen insuran tapi di MXM kita berpeluang utk mendapat medical card secara percuma & kita boleh buat income. di MXM ahli tak perlu ambil exam sebab prodak tak terlibat dgn saving dan investment link dan mxm ada lesen AJL.

kalau MXM ada masalah di masa2 akan datang polisi masih sah sbb di peganag oleh PASIFICF INSURANCE & MCIS ZURICH....alah syarikat besar yg gah pun boleh ko mcm CITIBANK.....ni lah risiko2 biznes setakat ni MXM dalah keadaan stabil je....apa2 pun tuan pergi lah tgk di office MXM.....pergi dan lihat baru tahu keadaan yg sebenar kalau setakat nak dengar cakap org je susah jugak.....

Mcam empirer sunshine dulu. Kalau pergi company memang terkejut tengok. Superb habis. Cayanunalif pun ramai gaks. Tapi tersembab juga ke bumi sebab ikut akta BN.

nijesothebis
21-05-2010, 08:47 PM
Produk MXB ICharge dan Ipower telah mendapat pengiktiran dari pengiktiraf kualiti antarabangsa iaitu SGS dan EU Certification Tedhnology Co. Ltd. Semua produk yang berkualiti tinggi mempunyai pengiktiran CE.

Dengan adanya sijil ini akan menjawab gembar gembur kononnya produk ini tidak berkualiti.

nijesothebis
21-05-2010, 08:49 PM
http://210.5.42.29/mxblive/images/application/Announcement/Notice%20-%20CE%20Cert_ipower+icharge%20(Confirmed).jpg

nijesothebis
21-05-2010, 08:54 PM
Join sekarang BIJOKBIZ GROUP icharge. Guarantee 1 leg untuk anda bermakna 50% kerja anda telah selesai dilakukan untuk kami. Kami menggunakan hampir 15,000 flyers setiap bulan untuk mengembangkan bisnes ini pada kadar ratio 1%. Kami mendapat keahlian baru lebih dari 150 orang sebulan yang kami bina secara power line.

Dengan MXB I-Charge hanya dengan satu akaun anda boleh dalam lebih dari RM6000.00 sehari income maksimum..

nijesothebis
21-05-2010, 08:56 PM
I-Charge akan berkembang ke Thailand..Roll on Bijokbiz Group!!!

http://210.5.42.29/mxblive/images/application/Announcement/Notice---Thai-MLM3.jpg

tok_wan
23-05-2010, 11:37 PM
http://210.5.42.29/mxblive/images/application/Announcement/Notice%20-%20CE%20Cert_ipower+icharge%20(Confirmed).jpg

Hebat, saper2 berminat dgn biz nih pm tok jgn malu2.

aquawave1
13-06-2011, 10:02 AM
adakah i-charge n i-power betul2 berkesan...
saya tgh mencari info ni sbb ada yg promote i-charge n i-power, sy dah try i-charge n produk e... penggunaan minyak sama je...

i-power belum ada yg nak bg test... sbb kalau pasang x leh cabut point, jd permanent...

aquawave1
14-06-2011, 09:52 PM
Produk I-Power
Alat penjimatan tenaga letrik berteknologi tinggi ini dicipta khusus untuk kawasan yang menerima bekalan Voltan 200v/240v/415v. Ia boleh meningkatkan Faktor Kuasa (PF) semua perkakas rumah anda serta mampu mengurangkan penggunaan tenaga eletrik dengan berkesan.

Apa pandangan anda?

http://www.carigold.com/portal/forums/attachment.php?attachmentid=47713&stc=1&d=1308059452

aquawave1
03-07-2011, 06:05 PM
Saya skrg pun tgh cuba produk ini, jika memberi kesan ingat nak jual lak ...

aquawave1
03-07-2011, 06:17 PM
ni testimoni org yg pernah guna sblm ni.... lepas ni tunggu testimoni saya pulak...

kkerisemas
11-09-2011, 09:16 AM
barang utk kereta ada ke bro? mcm performance ke? minat pada brg je...

aquawave1
14-09-2011, 06:17 AM
barang utk kereta ada ke bro? mcm performance ke? minat pada brg je...

ada i-charge...

check kat my blog http://groupsbc171.blogspot.com

syam82s
18-09-2011, 03:00 AM
saya dh bebas kewangan skrg..lihat siggy bawah tu

aquawave1
21-09-2011, 12:30 AM
saya dh bebas kewangan skrg..lihat siggy bawah tu

Alhamdulillah.... kalau dah bebas kewangan... mesti x ada masalah kalau nak beli produk saya....

nak i-charge ke
atau nak i-power
atau nak stokin kesihatan...

mana satu?
call je saya at 019.308.1416

hairulnizat
12-01-2012, 12:19 PM
Kesihatan amat penting, tanpa sihat tubuh badan, kita tidak akan mampu mengerjakan sesuatu pekerjaan dengan sempurna. Zaman sekarang, pelbagai penyakit muncul entah dari mana. Terlalu banyak penyakit-penyakit pelik yang tak pernah kita dengar pada zaman dulu kini boleh dijumpai.

Seperti yang kita semua tahu, kita hanya mampu mencegah sebelum terjadi ataupon mengubati. Seelok-eloknya cegah dululah kan..Kadang-kala, ada orang suka memperuntukkan sejumlah wang untuk mengubati sesuatu penyakit, tak kurang juga dengan pengambilan pelbagai jenis suppliment di pasaran.

Salah satu cara lain untuk mencegah penyakit @ mengubati penyakit serta memiliki tubuh badan yang sihat ialah dengan memiliki dan menggunakan produk kami iaitu Ultimate Energy Socks - Vken.

*Ia menyingkirkan bahan buangan hablur dari tapak kaki anda
*Ia selamat dan tidak memberi sebarang kesan
*Melancarkan peredaran darah, mengaktifkan sel, meningkatkan kadar metabolisme
*Dapat membebaskan jauh sinaran inframerah, ion negative dan elemen tidak bermanfaat dalam badan manusia (baik untuk jangkamasa panjang)
*Mampu menyingkirkan bau busuk dan mengawal kelembapan
*Menghalang pertumbuhan bakteria
*Menguatkan kaki
*Meningkatkan fungsi badan, sistem keimunan, menyelaraskan sistem badan, menghilangkan keletihan, mengurangkan kesakitan

Pernahkah anda atau ahli keluarga anda atau rakan-rakan anda mengalami masalah;
TEKANAN DARAH TINGGI ~GAUT~KENCING MANIS~ASMA~SERING PENAT~MUDAH MENGANTUK~KOLESTROL~STROK~SERING KEBAS-KEBAS~TEKANAN JANTUNG~KENCING TAK LAWAS~KURANG BERTENAGA~SAKIT SENDI~SERING KEBAS-KEBAS
SILA HUBUNGI EN.IZAT 0143811967 JOHOR SKUDAI
http://www.youtube.com/watch?v=Klx-uTDOvFI

hairulnizat
12-01-2012, 12:37 PM
Percaya atau tidak,En Faizal,berumur 31 tahun mengalami masalah gegaran pada otak kiri,tidak dapat berkerja dan badan rasa tidak bertenaga...selepas 5 minit menggunakan stokin Vken..berlaku satu PERUBAHAN yang amat ketara sekali..Anda bagaimana?Jangan biarkan mereka terus menderita kesakitan...berusaha & berikhtiarlah...barulah bertawakkal
http://www.youtube.com/watch?v=2-oEyzNTFJA&list=UUTb_HWEjOje_lLwhqhXhvVw&index=1&feature=plcp
SILA HUBUNGI EN.IZAT 0143811967

hairulnizat
12-01-2012, 12:58 PM
BUmp! untuk tgh harini

hairulnizat
12-01-2012, 03:20 PM
Semalam dapat kol dari seorg sahabat.Bertanya pasal stokin vken.Mak beliau baru kena stroke 3 hari lepas.Mudah-mudahan dengan izin Allah stokin vkena dapat membantu beliau.Teringt sy tentang satu artikel (Berita Minggu 16 Disember 2007)

"Strok adalah masalah kesihatan yang kerap berlaku di sekeliling kita. Ia merujuk kepada keadaan pengaliran darah ke sebahagian otak terjejas akibat saluran darah yang tersekat. Selain itu mungkin boleh berlaku pendarahan dan ia mengakibatkan perubahan fungsi system saraf"..Kol (B) Dr Abd Rahman bin Mohd Ali
(Pakar Perubatan Am & Kardiologi DEMC, Shah Alam)..

Siapa yang berisiko ?

>Umur yang meningkat melebihi 55 tahun
>Pesakit kencing manis
>Tahap kolesterol yang tinggi
>Pesakit darah tinggi
>Tahap asid urid dalam darah yang tinggi
>Wanita yang sudah putus haid
>Wanita putus haid yang mengambil rawatan hormone.
>Pesakit yg berhadapan dgn masalah jantung yg kembang
>Perokok
>Peminum arak..

wangmasuk
12-01-2012, 09:43 PM
Semua tentang i-charge adalah betul. Saya yakin dengan plan pemasaran sebab kena usaha baru dapat duit. Itu konsep perniagaan yang saya faham dan yakin ianya adalah halal. Tak yah risau JAKIM lulus ke tidak. Kementerian Kesihatan lulus ka tak. Sapa-sapa nak tau plan bagi sekitar Parit Buntar & Bagan Serai hubungi; hairon_71@yahoo.com

ManTOP angah nyak...sugeh-sugeh...:)paid:)cgrock

hairulnizat
13-01-2012, 03:55 PM
sesiapa mempunyai kesihatan insyaAllah kami boleh bntu secara percuma dlm masa 30 minit cuma text sahaja dlm inbox utk keterangan lnjut...

hairulnizat
15-01-2012, 03:20 PM
Kesihatan amat penting, tanpa sihat tubuh badan, kita tidak akan mampu mengerjakan sesuatu pekerjaan dengan sempurna. Zaman sekarang, pelbagai penyakit muncul entah dari mana. Terlalu banyak penyakit-penyakit pelik yang tak pernah kita dengar pada zaman dulu kini boleh dijumpai.

Seperti yang kita semua tahu, kita hanya mampu mencegah sebelum terjadi ataupon mengubati. Seelok-eloknya cegah dululah kan..Kadang-kala, ada orang suka memperuntukkan sejumlah wang untuk mengubati sesuatu penyakit, tak kurang juga dengan pengambilan pelbagai jenis suppliment di pasaran.

Salah satu cara lain untuk mencegah penyakit @ mengubati penyakit serta memiliki tubuh badan yang sihat ialah dengan memiliki dan menggunakan produk kami iaitu Ultimate Energy Socks - Vken.

*Ia menyingkirkan bahan buangan hablur dari tapak kaki anda
*Ia selamat dan tidak memberi sebarang kesan
*Melancarkan peredaran darah, mengaktifkan sel, meningkatkan kadar metabolisme
*Dapat membebaskan jauh sinaran inframerah, ion negative dan elemen tidak bermanfaat dalam badan manusia (baik untuk jangkamasa panjang)
*Mampu menyingkirkan bau busuk dan mengawal kelembapan
*Menghalang pertumbuhan bakteria
*Menguatkan kaki
*Meningkatkan fungsi badan, sistem keimunan, menyelaraskan sistem badan, menghilangkan keletihan, mengurangkan kesakitan

Pernahkah anda atau ahli keluarga anda atau rakan-rakan anda mengalami masalah;
TEKANAN DARAH TINGGI ~GAUT~KENCING MANIS~ASMA~SERING PENAT~MUDAH MENGANTUK~KOLESTROL~STROK~SERING KEBAS-KEBAS~TEKANAN JANTUNG~KENCING TAK LAWAS~KURANG BERTENAGA~SAKIT SENDI~SERING KEBAS-KEBAS
SILA HUBUNGI EN.IZAT 0143811967 JOHOR SKUDAI
http://www.youtube.com/watch?v=Klx-uTDOvFI

hairulnizat
15-01-2012, 03:41 PM
Percaya atau tidak,En Faizal,berumur 31 tahun mengalami masalah gegaran pada otak kiri,tidak dapat berkerja dan badan rasa tidak bertenaga...selepas 5 minit menggunakan stokin Vken..berlaku satu PERUBAHAN yang amat ketara sekali..Anda bagaimana?Jangan biarkan mereka terus menderita kesakitan...berusaha & berikhtiarlah...barulah bertawakkal
http://www.youtube.com/watch?v=2-oEyzNTFJA&list=UUTb_HWEjOje_lLwhqhXhvVw&index=1&feature=plcp
SILA HUBUNGI EN.IZAT 0143811967

nisuh
21-03-2012, 03:34 PM
tumpang lalu tt..

jumputan ke

MAJLIS ILMU, PRODUK, PELAN & STRATEGI BIZ
No 44 Jalan Pegaga, Bandar Baru Aeronautik Taipan,
Taman Merdeka Melaka.

geng2 yg dok area Melaka blh la roger2 den..

start pukul 8.30 mlm ni..21/03/2012

kak yong turun rasanya..

info lanjut, blh PM den ...:)cgrock:)cgrock