PDA

View Full Version : Free sms celcom


tahir85
22-08-2008, 04:23 PM
kepada seme pengguna celcom... gunakanlah kesempatan ini...

free sms : tukarkan sms center : +60193900000 kepada +60162999902

p/s : sila tukar ke sms center yg asal jika dah tak ble send ..sms la puas2 ke digi , celcom and maxis,.u mobile? tak pasti.:D

alonso
22-08-2008, 04:24 PM
bole caya ke ni??

azmimazda
22-08-2008, 04:26 PM
entah boleh caya ker? ada bukti?

tahir85
22-08-2008, 04:27 PM
takkan la saya nak hebah kan benda bohong...tak rugi pun cuba

tahir85
22-08-2008, 04:28 PM
entah boleh caya ker? ada bukti?

awk try dulu. awk yang bukti kan sendiri :) ..

fdhm2u
22-08-2008, 04:29 PM
betoi ka ni bro?

Any1
22-08-2008, 04:31 PM
nanti balik keje nak try la..
save la tpup bln dpn..
:D :D :D

fdhm2u
22-08-2008, 04:32 PM
ni tuk postpaid ka prepaid?

tahir85
22-08-2008, 04:33 PM
try dulu baru kata betul ker tak?..ehehe.. sebenarnya dari kemarin dulu lagi free guna sms center nie.. huuhu

snowhazel_orange
22-08-2008, 04:33 PM
jap hazel telepon celcom center..

gagaggagga

alonso
22-08-2008, 04:34 PM
kat celah mana lak aku nak cari no sms centre aku ni..
aku tak jumpe plk

ladypink
22-08-2008, 04:35 PM
semua org da heboh pasal ni,tak tau betol ke tak?klo betul bagus la,dpt free mesej

tahir85
22-08-2008, 04:35 PM
nanti balik keje nak try la..
save la tpup bln dpn..
:D :D :D

bulan depan? hahha. setakat ni paling lama pun ble betahan 1 minggu utk satu sms center pree..

tahir85
22-08-2008, 04:36 PM
kat celah mana lak aku nak cari no sms centre aku ni..
aku tak jumpe plk

ni mesti nokia kan.. awk masuk messenge setting, n profile 1..pilih msg center

snowhazel_orange
22-08-2008, 04:36 PM
kat celah mana lak aku nak cari no sms centre aku ni..
aku tak jumpe plk

oit alonso kan keje TM skali ngn celcom kan..

takkan tataw? :-?

BOCK
22-08-2008, 04:38 PM
apsal aku wat takle ... untuk prepaid je ker ???

tahir85
22-08-2008, 04:40 PM
oit alonso kan keje TM skali ngn celcom kan..

takkan tataw? :-?

benda macam nie since 2003 dah wujud. cuma ramai yang tak tau.. bila celcom dah detect.. sms center tu kena block.. than tunggu la sms center yg bocor seterusnya.huhuhuhu..

alonso
22-08-2008, 04:41 PM
oit alonso kan keje TM skali ngn celcom kan..

takkan tataw? :-?

mana tahu bende ni..
dorg tak penah cite pon

alonso
22-08-2008, 04:41 PM
benda macam nie since 2003 dah wujud. cuma ramai yang tak tau.. bila celcom dah detect.. sms center tu kena block.. than tunggu la sms center yg bocor seterusnya.huhuhuhu..

ni utk prepaid je ke??

tahir85
22-08-2008, 04:42 PM
apsal aku wat takle ... untuk prepaid je ker ???

yup utk prepaid jer bro..

BOCK
22-08-2008, 04:43 PM
yup utk prepaid jer bro..

aku kena beli nom pepaid ler pas nih :D

alonso
22-08-2008, 04:43 PM
yup utk prepaid jer bro..

kalo utk call punye takde ke bro??:eek:

aku da tukar da..
tp kredit takdelah:eek:

tahir85
22-08-2008, 04:44 PM
bagi la testimoni yang dah buat tu.. lepas ni. sampai habis charge telepon la korang men sms.huhuhu

tengkubasri
22-08-2008, 04:55 PM
jap hazel telepon celcom center..

gagaggagga

jahat gile... wei jgn call lg... :)) :)) :))

tengkubasri
22-08-2008, 04:55 PM
kalo utk call punye takde ke bro??:eek:

aku da tukar da..
tp kredit takdelah:eek:

kredit takde patutnya blh la... da kata free :)) :eek: :))

tengkubasri
22-08-2008, 04:56 PM
yup utk prepaid jer bro..

ala, aku pakai postpaid... ~X( ~X( ~X(

tahir85
22-08-2008, 04:59 PM
last nite aku on the way dari tawau ke kota kinabalu..lebih kurang 8 jam.. tem boring2 apa lagi.. aku men sms sampai hp aku tak ble on.. weak gila battery.huhu

nuex
22-08-2008, 05:05 PM
kepada seme pengguna celcom... gunakanlah kesempatan ini...

free sms : tukarkan sms center : +60193900000 kepada +60162999902

p/s : sila tukar ke sms center yg asal jika dah tak ble send ..sms la puas2 ke digi , celcom and maxis,.u mobile? tak pasti.:D


tuan tanah...dulu aku pnah cube...tukar no msg center
+60193900000 kepada +0193900007..free sehari je pastu esok da x bule send ...aku tuka msg center yg asal pun x bule jgak...so aku kol celcom center nk wat aduan die marah aku coz tuka no msg center...dia kata kalo tuka lagi no aku kene ban....huhu

tahir85
22-08-2008, 05:12 PM
tuan tanah...dulu aku pnah cube...tukar no msg center
+60193900000 kepada +0193900007..free sehari je pastu esok da x bule send ...aku tuka msg center yg asal pun x bule jgak...so aku kol celcom center nk wat aduan die marah aku coz tuka no msg center...dia kata kalo tuka lagi no aku kene ban....huhu

iyer ker? apasal ko bagi tau operator.. benda nie mmg "gelap" huhu.. nasib ko la..seblm nie.. tak pena dengar pun member2 mengadu kes kena block..benda cam ni bukan baru..since aku study 2003 lagi..huhu

nuex
22-08-2008, 05:15 PM
Teknik Cakar Harimau (Preview)
Apabila berada di kamar tidur, suami isteri hendaklah saling faham-memahami, bekerjasama dan bertoleransi untuk memenuhi tuntutan naluri masing-masing. Biasanya suami memerlukan layanan mesra dan ungkapan manis dari si isteri. Dalam bergurau senda dan menimbulkan suasana mesra teknik "Cakar Harimau" terbukti mampu meningkatkan lagi keintiman hubungan bersama. Teknik ini dilakukan dalam 7 langkah mudah dan diterangkan secara berperingkat berserta ilustrasi :

saya menyediakan pakej urutan utk kebaikan anda..segala servis kami akan sediakan tmpat di mana sahaja
016-2252715/ 016-2237017 (alisa-28thn)


iklan plak kat cni..........:p :p

fdhm2u
22-08-2008, 05:15 PM
Teknik Cakar Harimau (Preview)
Apabila berada di kamar tidur, suami isteri hendaklah saling faham-memahami, bekerjasama dan bertoleransi untuk memenuhi tuntutan naluri masing-masing. Biasanya suami memerlukan layanan mesra dan ungkapan manis dari si isteri. Dalam bergurau senda dan menimbulkan suasana mesra teknik "Cakar Harimau" terbukti mampu meningkatkan lagi keintiman hubungan bersama. Teknik ini dilakukan dalam 7 langkah mudah dan diterangkan secara berperingkat berserta ilustrasi :

saya menyediakan pakej urutan utk kebaikan anda..segala servis kami akan sediakan tmpat di mana sahaja
016-2252715/ 016-2237017 (alisa-28thn)

:o :o kenapa lak ni? :-? :-?

RMteam
22-08-2008, 05:16 PM
iyer ker? apasal ko bagi tau operator.. benda nie mmg "gelap" huhu.. nasib ko la..seblm nie.. tak pena dengar pun member2 mengadu kes kena block..benda cam ni bukan baru..since aku study 2003 lagi..huhu

ko dah try ke bro...

muhafis
22-08-2008, 05:20 PM
Teknik Cakar Harimau (Preview)
Apabila berada di kamar tidur, suami isteri hendaklah saling faham-memahami, bekerjasama dan bertoleransi untuk memenuhi tuntutan naluri masing-masing. Biasanya suami memerlukan layanan mesra dan ungkapan manis dari si isteri. Dalam bergurau senda dan menimbulkan suasana mesra teknik "Cakar Harimau" terbukti mampu meningkatkan lagi keintiman hubungan bersama. Teknik ini dilakukan dalam 7 langkah mudah dan diterangkan secara berperingkat berserta ilustrasi :

saya menyediakan pakej urutan utk kebaikan anda..segala servis kami akan sediakan tmpat di mana sahaja
016-2252715/ 016-2237017 (alisa-28thn)

yg nie dah kenapa.. mabuk ke.. smlm bpe botol amek.. :p

muhafis
22-08-2008, 05:20 PM
benda macam nie since 2003 dah wujud. cuma ramai yang tak tau.. bila celcom dah detect.. sms center tu kena block.. than tunggu la sms center yg bocor seterusnya.huhuhuhu..

so ur task tahir, lau kne block yg nie, cpt2 PM ak sms center bawu.. kay? :D

matlan
22-08-2008, 05:23 PM
yg Free 3G broadband Celcom x de ke???? :D :D :D :D

muhafis
22-08-2008, 05:24 PM
yg Free 3G broadband Celcom x de ke???? :D :D :D :D

pehh lebey.. haha :D :D kayap celcom

tahir85
22-08-2008, 05:25 PM
so ur task tahir, lau kne block yg nie, cpt2 PM ak sms center bawu.. kay? :D

so awak dah try? kedit tak potong kan?..kalau awk send sms, " check operator service " .. mean dah tak ble la guna sms center tu. tukar la semula dengan yang berbayar +60193900000 senang jer..

tahir85
22-08-2008, 05:27 PM
ko dah try ke bro...

mesti la bro..sms centre ni dah 3 hari tembus..

muhafis
22-08-2008, 05:29 PM
so awak dah try? kedit tak potong kan?..kalau awk send sms, " check operator service " .. mean dah tak ble la guna sms center tu. tukar la semula dengan yang berbayar +60193900000 senang jer..

lum try.. xtao nk msg sape..

ic.. maxis ade x.. :D bagi betis nak drumstick.. :D :D

tahir85
22-08-2008, 05:33 PM
lum try.. xtao nk msg sape..

ic.. maxis ade x.. :D bagi betis nak drumstick.. :D :D

ala hantar jer msg cam ni "lalalala" ngan member ko..than check balance..

nuex
22-08-2008, 09:03 PM
lum try.. xtao nk msg sape..

ic.. maxis ade x.. :D bagi betis nak drumstick.. :D :D

i pn xtau nk msg sape..

bak sni no fon u

:p :p

insyiİ
22-08-2008, 09:06 PM
dah buat dah....mmg betul....aku dah anta lbh 10 sms....baki tetap maintain.....:D :D :D

nuex
22-08-2008, 09:08 PM
dah buat dah....mmg betul....aku dah anta lbh 10 sms....baki tetap maintain.....:D :D :D

jap lagi tgok la msg not send...huhu

die kjap je...

insyiİ
22-08-2008, 09:34 PM
ikut logik...camana celcom nak banned kan sbb sg yg kita hantar tu tak sampai ke msg center celcom dulu...

unless kita ubah no msg cnter tu tp guna msg cnter yg bermula ngan +60193...... jugak...

surfer957
22-08-2008, 10:37 PM
cam tipu jer.. :-?

piJimR
22-08-2008, 10:48 PM
betol..buat je...

Kurma
22-08-2008, 10:54 PM
tuan tanah...dulu aku pnah cube...tukar no msg center
+60193900000 kepada +0193900007..free sehari je pastu esok da x bule send ...aku tuka msg center yg asal pun x bule jgak...so aku kol celcom center nk wat aduan die marah aku coz tuka no msg center...dia kata kalo tuka lagi no aku kene ban....huhu

mana bole ban bro....mana ada clause yg nyatakan diaorg bole ban number ko....unless jika kau guna hp kau melibatkan civil case

dia hanya santa clause kan kau jeer:D :D :D

Gila Komik
22-08-2008, 10:55 PM
ade sorng mmber aku ni...dier gne celcome...dier wat free mms...mms ha bkn sms...aku x tpu korng...aku ckp bnde btol...aku tgk dgn mata kepala aku sndiri...accout celcome dier dah tamat tempoh dah...gan baki tgl 0.00..tp dier still leh send mms...cmne dier wat pn aku x tau ...tp aku citer ni bnde btol la...ikt korng la nak caya ke x

aKuLaH
22-08-2008, 11:08 PM
aku baru jer cuba...x dpt pon...

tahir85
23-08-2008, 12:37 AM
utk sms free. dah kena block jam 11 malam tadi.. tapi untk mms still free lagi...

irsaffy
23-08-2008, 12:48 AM
ermm utk celcom aje ker??:(

miXxer
23-08-2008, 12:51 AM
ermm utk celcom aje ker??:(

hang dah collect pip ijo bnyk sngt.. pe mau kisah weh.. :)) :))

hazwan17
23-08-2008, 12:54 AM
haah msg dah xleh
mmber ak ckp
dah kne block

tudung87
23-08-2008, 01:02 AM
utk sms free. dah kena block jam 11 malam tadi.. tapi untk mms still free lagi...

apsal aku lambat nampak ek thread nih...
hampeh btul....:( :(

insyiİ
23-08-2008, 01:12 AM
sib baik aku sempat gak la merasa dlm 12 sms gitu.....:D

len kali ada free lagi...bgtau la ek....:)

azmimazda
23-08-2008, 09:03 AM
so dah berjaya hanya utk seketika??

AlchemisT
23-08-2008, 09:10 AM
maxis takder ker...wuwuwuwuuw

ratusanRM
23-08-2008, 09:35 AM
adusssss.... x sempat nak try :p

erDrAg00n
23-08-2008, 12:34 PM
aku da try...xle pun....mwahaha...aku keje kdai tepon nie...nak gak sms free....maxis xde ke? barula aku dapat aktifkan diriku

DDos
23-08-2008, 12:44 PM
memang benda ni dah lama, dulu tuka ke no 7, skrang ke no 2 tapi tak kekal sebab celcom center mesti detect punya.

skrang korang cuba le plak no lain plak 1,3,4,5,6,8,9 ke

DDos
23-08-2008, 12:44 PM
sepatutnya benda ni jgn share, baru leh guna utk kita sorang je, kekeke

nuex
23-08-2008, 12:58 PM
sepatutnya benda ni jgn share, baru leh guna utk kita sorang je, kekeke

btol2...kalo ak makan sorang jer....hehehea:)paid

tific
23-08-2008, 01:03 PM
buat amal jariah tu. zaman2 meleset ni bagus jugak ada pluang gitu... bukan selalu..kan,kan,kan

ratusanRM
23-08-2008, 01:13 PM
benda baik apa salahnya share :p:p


:)paid :)paid

dek_ang
23-08-2008, 01:15 PM
sape tau cam mane nak tuka msg centre kalau hp yg pakai windows eh??ajar la aku..aku tak leh wat ni...huhu

erDrAg00n
23-08-2008, 01:16 PM
sape tau cam mane nak tuka msg centre kalau hp yg pakai windows eh??ajar la aku..aku tak leh wat ni...huhu

owh...pakai pda eh??? apsal ko x pakai skype je? kan murah? pastu sms.ac

dek_ang
23-08-2008, 01:18 PM
owh...pakai pda eh??? apsal ko x pakai skype je? kan murah? pastu sms.ac

aku pakai prepaid da..kang abis kredit..gprs mahai woo...time wireless ok la...ko tau camane nak wat?

eastman
23-08-2008, 01:22 PM
xbleh pon..aku try byk kali xleh...hampes..

erDrAg00n
23-08-2008, 01:24 PM
aku pakai prepaid da..kang abis kredit..gprs mahai woo...time wireless ok la...ko tau camane nak wat?

rasanya auto configure r...hehehe

dek_ang
23-08-2008, 01:27 PM
rasanya auto configure r...hehehe

auro con jadi asal balik la pakcik..apa da...

tahir85
23-08-2008, 03:37 PM
kemarin saya start thread ni. ramai yg tak caya.. ari ni baru ramai yang nak try.. aku pun sbnry dah bosan guna sms pree ni.. 3 hari beb .. memang betul la. kalau tersebar celcom cepat detect..tapi sekarang ni.. hanya mms jer yang still free.. tu pun setting dia susah sikit ..nak ubah kat setting homepage.. lain handpon lain gak sistemnya..

aidiryatim
23-08-2008, 03:39 PM
kemarin saya start thread ni. ramai yg tak caya.. ari ni baru ramai yang nak try.. aku pun sbnry dah bosan guna sms pree ni.. 3 hari beb .. memang betul la. kalau tersebar celcom cepat detect..tapi sekarang ni.. hanya mms jer yang still free.. tu pun setting dia susah sikit ..nak ubah kat setting homepage.. lain handpon lain gak sistemnya..

agak2 bila nk ade lg eh.. nk try juga la.. nk send je memana no..

tahir85
23-08-2008, 03:39 PM
oh ya.. satu cara kalau korang nak sms pree..korang guna la YM.. tapi ble send ke digi and celcom jer.. tapi , apa pun pre.huhuu

masa gawat cam ni... seme nak pre.hahaha

notrexdame
23-08-2008, 03:41 PM
ada lagi ke free?

tahir85
23-08-2008, 03:41 PM
agak2 bila nk ade lg eh.. nk try juga la.. nk send je memana no..

takble nak agak2.. kadang2 dalam masa yang sama dapat 2 sms center pre... saya pun tak tau mana asal usul sms center ni..

aidiryatim
23-08-2008, 03:48 PM
oh ya.. satu cara kalau korang nak sms pree..korang guna la YM.. tapi ble send ke digi and celcom jer.. tapi , apa pun pre.huhuu

masa gawat cam ni... seme nak pre.hahaha

eh.. cemana tuh? ajar skit? tp YM aku x leh buka la.. just guna YM yg web messeger or YM kt email tuh..

eastman
23-08-2008, 03:50 PM
nie mesti ade la saper2 yg gatai tgn gi call center...bkn nk gn syp2 dop...huhuhu...jeng2...

eastman
23-08-2008, 03:53 PM
aku br nk try dah xleh...aku nih kuat sms woo...sehari tue jgn ckp ler...byk yg aku hantar...huhuhu:)) :))

eizza115
23-08-2008, 03:55 PM
kepada seme pengguna celcom... gunakanlah kesempatan ini...

free sms : tukarkan sms center : +60193900000 kepada +60162999902

p/s : sila tukar ke sms center yg asal jika dah tak ble send ..sms la puas2 ke digi , celcom and maxis,.u mobile? tak pasti.:D

MMG TRANG2 MENIPU...2KN NO 016...
WT NYUSAH CARELINE JWB COL JEK...:mad: :mad:

tahir85
23-08-2008, 04:23 PM
MMG TRANG2 MENIPU...2KN NO 016...
WT NYUSAH CARELINE JWB COL JEK...:mad: :mad:

apasal la ada mahluk macam awk ni..org seme satu m'sia dah tau benda ni. yang awk baru nak tau betul ker tak.. mmg la tu DG punya Sms centre. tapi dalam 3 hari yang lepas sehingga semalam pukul 11.. pengguna celcom yang guna sms centre DG.. sms tak kena charge..

tahir85
23-08-2008, 04:26 PM
eh.. cemana tuh? ajar skit? tp YM aku x leh buka la.. just guna YM yg web messeger or YM kt email tuh..

download la dulu YM tu. than.. amik jer nama2. clik kanan, pilih send Sms..than letak no tel.. taip..and send.. selamat mencuba

insyiİ
23-08-2008, 04:27 PM
MMG TRANG2 MENIPU...2KN NO 016...
WT NYUSAH CARELINE JWB COL JEK...:mad: :mad:

awk tak smpt try awk kata la benda ni menipu....

bg sy yg sempat try......IANYA BENAR.....!!!

sblm sms...check balance...rm16.10....pastu anta lbh dr 10 sms...bukan kat no celcom jer...byk nyer anta kat no maxis....lps anta, try check lagi....masih rm16.10....

jimat gak rm2 semalam......:)cgrock :)cgrock

fdhm2u
23-08-2008, 09:46 PM
awk tak smpt try awk kata la benda ni menipu....

bg sy yg sempat try......IANYA BENAR.....!!!

sblm sms...check balance...rm16.10....pastu anta lbh dr 10 sms...bukan kat no celcom jer...byk nyer anta kat no maxis....lps anta, try check lagi....masih rm16.10....

jimat gak rm2 semalam......:)cgrock :)cgrock

wahh..dah ada testimoni lagi..

osopp
23-08-2008, 09:50 PM
berapa la agaknya kerugian celcom ek.. huhuhu

cumicumi5
23-08-2008, 10:31 PM
aku da tukor.
lepas msg,belen kurang

lovelylace
23-08-2008, 10:52 PM
unable to save......
huaaa.....
:(( :(( :((

bayu
23-08-2008, 11:09 PM
download la dulu YM tu. than.. amik jer nama2. clik kanan, pilih send Sms..than letak no tel.. taip..and send.. selamat mencuba


betul la tuan tanah.. dah cuba hantar ke no celcom td, ok terima dengan selamat nye.. :)cgrock :)cgrock :)cgrock

fidodido23
24-08-2008, 02:48 AM
betul ke ni????

atlantis
24-08-2008, 02:57 AM
tuan tanah...dulu aku pnah cube...tukar no msg center
+60193900000 kepada +0193900007..free sehari je pastu esok da x bule send ...aku tuka msg center yg asal pun x bule jgak...so aku kol celcom center nk wat aduan die marah aku coz tuka no msg center...dia kata kalo tuka lagi no aku kene ban....huhu

ini baru betul lawak .:)) :eek:

wan_ensem501
24-08-2008, 03:12 AM
biar btol nie...
msih ble ke ni??

tahir85
24-08-2008, 07:22 PM
ini baru betul lawak .:)) :eek:

:D aku pun tak caya..tapi ni kes ibarat " pencuri datang ke balai polis " huhu..:D

tahir85
24-08-2008, 07:27 PM
aku da tukor.
lepas msg,belen kurang

ni mesti kes tak baca thread sampai habis.. benda ni dah blocked sementara ni. tapi dalam masa akan datang ,pasti akan ada lagi.. tapi tak tau bila..

nak tanya, kalau awk dah tukar sms center tu, msg tak kan kena send .akan keluar "check operator service " macam mana kedit awk ble kurang :-?

tahir85
24-08-2008, 07:32 PM
betul la tuan tanah.. dah cuba hantar ke no celcom td, ok terima dengan selamat nye.. :)cgrock :)cgrock :)cgrock

utk sms pre ym korang ble guna bila2 jer.. utk celcom .. buat masa ni tak da sms center yang bocor..

ada byk cara lagi yang kita ble dapat sms pre ni dari internet.. jimat belanja .uhuhu

alonso
24-08-2008, 07:32 PM
tak bole pakai da ke no sms center tu skrg??

muamalahdotnet
24-08-2008, 07:44 PM
canggih cmner pon..ada jugak kelemahannya kann...masya allah.

tahir85
24-08-2008, 07:45 PM
ni aku bagi satu link..utk sms pre ke maxis...

http://gempaq.com/sms/1/ :)cgrock

yang ni lagi satu utk world wide

http://www.sendsmsnow.com/index.php

tahir85
24-08-2008, 07:47 PM
canggih cmner pon..ada jugak kelemahannya kann...masya allah.

selagi manusia yang cipta. selagi tu la manusia tahu kelemahannya .:)

tahir85
27-08-2008, 03:49 PM
Sms Free Datang Kembali ..sejak Kemarin Dulu Lagi Sebenarnya..huhuhu..

So Tukar Sms Center Kepada
+60181000100

Cuma Kadang2 Tak Ter Send.. So Try Jer La..kadang Clear Jak

thelegends
21-11-2014, 06:13 PM
free lagi x?

JackLanun
21-11-2014, 06:18 PM
free lagi x?

jauh korek

thelegends
21-11-2014, 06:30 PM
jauh korek

bosan,sbb x ada trik terbaru unlimited quata internet.:((:((

samshul
21-11-2014, 06:48 PM
2008 nya crite...jadah tol

arzaraza
21-11-2014, 07:12 PM
2008 nya crite...jadah tol

laa.. sib baek bagi tau :eek: :eek: :eek:

powell
21-11-2014, 07:30 PM
kire taon 2008 pn da ade ghost utk sms la ye? kihkihkih..

penjejak_komik
21-11-2014, 08:06 PM
untungla la pkai sialkom, dpt sms free... hahhahahaha

peja510
21-11-2014, 08:17 PM
pakai text me la
blh sms dan call free
cuma naik no cam luar ngara la

okaneman
21-11-2014, 08:23 PM
Lama dh ni.. Time tu siap htr msj guna mms pon free.. :))

vadder
21-11-2014, 08:24 PM
Cilakak tol..natam mana la yg dok korek tong sampah lama ni...

Master Mind
21-11-2014, 08:34 PM
npe la pgi korek thread dah lame terkubur ni...

penjejak_komik
21-11-2014, 08:41 PM
npe la pgi korek thread dah lame terkubur ni...

saja nak bg harapan palsu kot... haha

arang67
21-11-2014, 08:41 PM
free lagi x?

nanti ko kene banned ngan mod

masmillya
21-11-2014, 08:59 PM
sape yg komen arini, sume kena ban nih
tmasuk aku la ni, haha

rain93
22-11-2014, 10:20 PM
trick masa zaman sekolah ni.. huhu