PDA

View Full Version : Sayap Ayam Madu Siap Diperam Tinggal Bakar Saja


thariq_shahalam
17-08-2008, 09:01 PM
Kepak Ayam Madu Siap Diperam Tinggal Bakar Saja

PANAS! PANAS!

Kepak Ayam Madu untuk dijual. Sudah diperam. Tinggal korang bakar jer. Resipi Ori Sabah.

1 Kepak hanya RM1.20
1 cucuk Satay Isi Ayam/Buntut/Pedal hanya RM0.80
Sos Percuma!

Tak payah fikir pasal resipi atau nak peram ayam. Tinggal bakar saja. Gerenti laku!
:)cgrock :)cgrock :)cgrock
Pernah buka gerai, tapi tukang bakar skg dah takde. Tiap-tiap hari confirm sold out.
:)paid :)paid :)paid
Kawasan Shah Alam dan Klang. Kalau berminat sila PM saya atau call/SMS HP saya 0162962431.
:)cgrock :)cgrock :)cgrock

misscordelia
17-08-2008, 10:03 PM
ada gambar letak la bro :D

thariq_shahalam
17-08-2008, 10:13 PM
ok nanti aku letak. ada gambo gerai aku pernah amik dulu, tgh carik ni...

thariq_shahalam
18-08-2008, 09:10 AM
Ini gambar masa aku bukak gerai kat seksyen 7, kat belakang pasaraya bintang.

http://i51.photobucket.com/albums/f377/keethariq/hppics094.jpg

mr reyes
18-08-2008, 11:02 AM
bring up this post...
all the best!

sekam padi
18-08-2008, 11:07 AM
tengok tajuk thread pun aku dah → =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~

sis_zety
18-08-2008, 11:07 AM
nampak sedap tu...

nureen_nabila
18-08-2008, 11:09 AM
sedap nye...:) :)

Any1
18-08-2008, 11:09 AM
Kepak Ayam Madu Siap Diperam Tinggal Bakar Saja

PANAS! PANAS!

Kepak Ayam Madu untuk dijual. Sudah diperam. Tinggal korang bakar jer. Resipi Ori Sabah.

1 Kepak hanya RM1.00
1 cucuk Satay Isi Ayam/Buntut/Pedal hanya RM0.80
Sos Percuma!

Tak payah fikir pasal resipi atau nak peram ayam. Tinggal bakar saja. Gerenti laku!
:)cgrock :)cgrock :)cgrock
Pernah buka gerai, tapi tukang bakar skg dah takde. Tiap-tiap hari confirm sold out.
:)paid :)paid :)paid
Kawasan Shah Alam dan Klang. Kalau berminat sila PM saya atau call/SMS HP saya 0162962431.
:)cgrock :)cgrock :)cgrock

wee bro
murahnye jual RM1.00
kat Sabah xdah x jual lg RM1.00
smua dah jaul rm1.50 keatas..

notrexdame
18-08-2008, 11:11 AM
wee bro
murahnye jual RM1.00
kat Sabah xdah x jual lg RM1.00
smua dah jaul rm1.50 keatas..

kat KL,kepak ayam RM1.20,bile aku g rembau plak,RM2.00 :-? :-? :-?

thariq_shahalam
18-08-2008, 11:17 AM
Salam,

Aku jual RM1.00 satu kepak, tapi korang kena bakar sendiri la yer...

Bayar C.O.D. k.

So kalau berminat PM la aku :)

misscordelia
18-08-2008, 11:20 AM
Minimum order brapa yer?
Kalau nak order kena beritahu berapa hari awal? Katakan buat untuk majlis apa2, 2 ari awal ke?

thariq_shahalam
18-08-2008, 11:30 AM
minimum order adalah 50 keping kepak. Kalau order kecik, hari ni order, besok dah boleh amik. Kalau besar kenalah order 2 hari awal ye.

jgn risau, confirm sold out:)paid :)paid :)paid

so just PM or call/sms me k
:)cgrock :)cgrock :)cgrock

thariq_shahalam
18-08-2008, 12:33 PM
Kepak Ayam Madu Siap Diperam Tinggal Bakar Saja

PANAS! PANAS!

Kepak Ayam Madu untuk dijual. Sudah diperam. Tinggal korang bakar jer. Resipi Ori Sabah.

1 Kepak hanya RM1.00
1 cucuk Satay Isi Ayam/Buntut/Pedal hanya RM0.80
Sos Percuma!

Tak payah fikir pasal resipi atau nak peram ayam. Tinggal bakar saja. Gerenti laku!
:)cgrock :)cgrock :)cgrock
Pernah buka gerai, tapi tukang bakar skg dah takde. Tiap-tiap hari confirm sold out.
:)paid :)paid :)paid
Kawasan Shah Alam dan Klang. Kalau berminat sila PM saya atau call/SMS HP saya 0162962431.
:)cgrock :)cgrock :)cgrock

BUMP!

Utk Sesape yang nak meniaga bulan puasa ni, tunggu apa lagi? Ni can utk kaut untung:)paid :)paid :)paid

thariq_shahalam
18-08-2008, 02:09 PM
Ini gambar masa aku bukak gerai kat seksyen 7, kat belakang pasaraya bintang.

http://i51.photobucket.com/albums/f377/keethariq/hppics094.jpg

BUMP!

:)cgrock :)cgrock :)cgrock

happymior
18-08-2008, 04:32 PM
huhuh sedapnyer.... nape laa jauh sgt,,, :(

alluring_angel
18-08-2008, 04:51 PM
nampak sedap tu...

aah lar, nmpk sedap..tp i x mkn kepak...:D

herokicap
18-08-2008, 04:55 PM
siot betul
mcm sedap....

herokicap
18-08-2008, 04:55 PM
bro
shah alam kat area mana?

thariq_shahalam
18-08-2008, 07:16 PM
salam herokicap,

aku dok kat seksyen 7, shah alam. Buat kepak tu kat umah jer. Kau boleh datang amik atau aku antar kat kau. tapi area shah alam/klang jer la.

Bayaran masa kau kutip/terima kepak2 tu

dauz
18-08-2008, 07:25 PM
owh ayam panggang nie kalau panas2 aje gerenti laku tambah lagi kalau sedap :D

thariq_shahalam
18-08-2008, 09:06 PM
Sedap, memang sedap bro. Apa lagi order la bro :D

wak
18-08-2008, 09:28 PM
Ini gambar masa aku bukak gerai kat seksyen 7, kat belakang pasaraya bintang.

http://i51.photobucket.com/albums/f377/keethariq/hppics094.jpg

waaaahhh...ni sudah baguss..
err yg duk belah kanan skali tu saper?kim salam kat dier eh..:D

wak
18-08-2008, 09:31 PM
minimum order adalah 50 keping kepak. Kalau order kecik, hari ni order, besok dah boleh amik. Kalau besar kenalah order 2 hari awal ye.

jgn risau, confirm sold out:)paid :)paid :)paid

so just PM or call/sms me k
:)cgrock :)cgrock :)cgrock

errr kalo oder kurang dr 50 ketul bley x?tuk mkn sndri jer..

thariq_shahalam
18-08-2008, 10:15 PM
wak nak order utk sendiri ker? tapi kita tak bakarkan kepak tu. Wak kena bakar sendiri la. Brapa ketul wak nak order?

thariq_shahalam
19-08-2008, 08:04 AM
Kepak Ayam Madu Siap Diperam Tinggal Bakar Saja

PANAS! PANAS!

Kepak Ayam Madu untuk dijual. Sudah diperam. Tinggal korang bakar jer. Resipi Ori Sabah.

1 Kepak hanya RM1.20
1 cucuk Satay Isi Ayam/Buntut/Pedal hanya RM0.80
Sos Percuma!

Tak payah fikir pasal resipi atau nak peram ayam. Tinggal bakar saja. Gerenti laku!
:)cgrock :)cgrock :)cgrock
Pernah buka gerai, tapi tukang bakar skg dah takde. Tiap-tiap hari confirm sold out.
:)paid :)paid :)paid
Kawasan Shah Alam dan Klang. Kalau berminat sila PM saya atau call/SMS HP saya 0162962431.
:)cgrock :)cgrock :)cgrock

BUMP!
Mari Mari Kepak Ayam Madu Gerenti Sedap:)cgrock :)cgrock

thariq_shahalam
19-08-2008, 10:16 AM
Kepak ayam madu! Memang sedap! Kalau aku boleh kipas asap kat online lama dah aku buat, korang mesti nak beli nyer :))

thariq_shahalam
19-08-2008, 03:52 PM
Kipas Kipas Kipas

wak
19-08-2008, 08:55 PM
wak nak order utk sendiri ker? tapi kita tak bakarkan kepak tu. Wak kena bakar sendiri la. Brapa ketul wak nak order?

kalo wak nak oder 25ketul bley x?

thariq_shahalam
19-08-2008, 09:38 PM
boleh wak. bila wak nak kepak tu? cucuk isi ayam/buntut/pedal tak nak ker?

thariq_shahalam
19-08-2008, 10:44 PM
Update

1 Kepak Ayam Madu = RM1.20

Sori guys rege kena naik sikit. Harga ayam dah mahal la...:(

thariq_shahalam
20-08-2008, 10:23 AM
Kepak Ayam Madu Siap Diperam Tinggal Bakar Saja

PANAS! PANAS!

Kepak Ayam Madu untuk dijual. Sudah diperam. Tinggal korang bakar jer. Resipi Ori Sabah.

1 Kepak hanya RM1.20
1 cucuk Satay Isi Ayam/Buntut/Pedal hanya RM0.80
Sos Percuma!

Tak payah fikir pasal resipi atau nak peram ayam. Tinggal bakar saja. Gerenti laku!
:)cgrock :)cgrock :)cgrock
Pernah buka gerai, tapi tukang bakar skg dah takde. Tiap-tiap hari confirm sold out.
:)paid :)paid :)paid
Kawasan Shah Alam dan Klang. Kalau berminat sila PM saya atau call/SMS HP saya 0162962431.
:)cgrock :)cgrock :)cgrock

Mari Mari Kepak Ayam Madu Gerenti Laku!

thariq_shahalam
20-08-2008, 12:59 PM
Mari meniaga time bulan puasa ni. Kepak ayam pasti lakunyer

thariq_shahalam
20-08-2008, 04:21 PM
Dulu berniaga sebagai Kepak Ayam Madu Himawani

thariq_shahalam
21-08-2008, 08:51 AM
update: kepak ayam ni sesuai juga utk majlis2 seperti perkahwinan, birthday party atau korang saja2 nak buat BBQ...

alonso
21-08-2008, 08:53 AM
kat KL,kepak ayam RM1.20,bile aku g rembau plak,RM2.00 :-? :-? :-?

padahal sane byk ayam..:))

thariq_shahalam
21-08-2008, 03:58 PM
Belilah Kepak Ayam Madu Wani!

thariq_shahalam
21-08-2008, 11:08 PM
Kipas Kipas Kepak Ayam Madu Wani

wak
21-08-2008, 11:42 PM
boleh wak. bila wak nak kepak tu? cucuk isi ayam/buntut/pedal tak nak ker?

nanti wak PM tp dlm waktu terdekat jugak arr...bole dpt on the spot ker?

buntut ayam-wak x mkn..
pedal - wak pun x makan..

cucuk isik ayam tu pebende?

Pakcik_Kordi
22-08-2008, 12:46 AM
saya ada kawan yang buat chicken wing di Puchong..asalnya dari sabah..belum pernah rasa lagi sebab tak berkesempatan...

Apapun..saya seronok dengar cerita pengalaman beliau berniaga.

thariq_shahalam
22-08-2008, 04:13 PM
nanti wak PM tp dlm waktu terdekat jugak arr...bole dpt on the spot ker?

buntut ayam-wak x mkn..
pedal - wak pun x makan..

cucuk isik ayam tu pebende?

kalau wak nak order 25 ketoi, order pagi tu, insya allah petang dah boleh amik dah.

cucuk isi ayam itu adalah isi ayam yang dicucuk dgn lidi mcm satay. tapi lagi besar dari satay biasa la... :)

Pc Kordi, kawan pakcik nama siapa? Mcm kenal la orang Sabah niaga kepak kat puchong. ntah2 cousin saya kot:-?

thariq_shahalam
23-08-2008, 11:37 AM
Ini gambar masa aku bukak gerai kat seksyen 7, kat belakang pasaraya bintang.

http://i51.photobucket.com/albums/f377/keethariq/hppics094.jpg

BUMP! Kepak Ayam Madu Wani!

khareen
23-08-2008, 11:58 AM
sedap nih....

thariq_shahalam
23-08-2008, 07:13 PM
itu baru nampak gambar, sekali makan ketagih beb

thariq_shahalam
24-08-2008, 10:32 PM
mari mari order kepak ayam madu wani!

thariq_shahalam
26-08-2008, 08:22 AM
BUMP! Up sikit thread ni...

thariq_shahalam
27-08-2008, 10:38 AM
Mari mari kepak ayam madu wani...

itay
27-08-2008, 11:08 AM
minta resepi buli ka??ehhehe..saya sabah jugak tp nda pandai ayam madu nie..

thariq_shahalam
27-08-2008, 12:14 PM
mau mintak resepi? sori ndak boleh la bah. kalau mau beli lah

thariq_shahalam
27-08-2008, 11:15 PM
Kepak Ayam Madu Siap Diperam Tinggal Bakar Saja

PANAS! PANAS!

Kepak Ayam Madu untuk dijual. Sudah diperam. Tinggal korang bakar jer. Resipi Ori Sabah.

1 Kepak hanya RM1.20
1 cucuk Satay Isi Ayam/Buntut/Pedal hanya RM0.80
Sos Percuma!

Tak payah fikir pasal resipi atau nak peram ayam. Tinggal bakar saja. Gerenti laku!
:)cgrock :)cgrock :)cgrock
Pernah buka gerai, tapi tukang bakar skg dah takde. Tiap-tiap hari confirm sold out.
:)paid :)paid :)paid
Kawasan Shah Alam dan Klang. Kalau berminat sila PM saya atau call/SMS HP saya 0162962431.
:)cgrock :)cgrock :)cgrock

mari mari kepak ayam hanya 1.20 satu!

thariq_shahalam
28-08-2008, 09:33 AM
Let's Bump this thread... Kepak Ayam Madu!

azmi_tshirt
28-08-2008, 01:46 PM
kat rumah aku yg siap masak RM1.30 je satu. huhuhuhu...

thariq_shahalam
28-08-2008, 09:24 PM
rumah kau kat ner?

thariq_shahalam
31-08-2008, 01:04 PM
BUMP! Kepak ayam madu wani!

azmi_tshirt
31-08-2008, 01:08 PM
rumah kau kat ner?

subang perdana.

thariq_shahalam
31-08-2008, 01:13 PM
Hmmm... takpe its okay. aku pun tgh cari ayam murah utk kurangkan kos ni.

se-erkop
31-08-2008, 05:13 PM
Hmmm... takpe its okay. aku pun tgh cari ayam murah utk kurangkan kos ni.

jgn kasi ayam tua dh la..
hehe..
:)cgrock

mj12
31-08-2008, 05:17 PM
wat berbuka posa sedap nie......ekekkekeke

ahib0205
31-08-2008, 05:30 PM
er.. guna ayam daging ek? kalo wat ayam kampung organi madu pergh.. lagi sedap kan :) hehehe...

tolong promote. kepak ayam kepak ayam... sayap ayam sayap ayam

thariq_shahalam
02-09-2008, 06:14 PM
aku pernah terpikir nak pakai ayam kampung tapi kepak ayam kampung kan tak berisi sangat? takpe nanti aku kaji dulu... ada orang dapat supply ayam kampung murah ker?

brozul
03-09-2008, 11:14 AM
goreng bleh ker?nak wat makan sendri...

thariq_shahalam
07-09-2008, 01:41 PM
nak goreng? lain rasanya nanti bro. tapi kalau kau nak try boleh jer.

Kita up skit thread ni :D

thariq_shahalam
08-09-2008, 11:50 AM
Mari-mari makan sayap ayam untuk berbuka :)

thariq_shahalam
08-09-2008, 08:44 PM
Ayam bermacam ayam... makan sayap ayam...

thariq_shahalam
17-09-2008, 10:00 PM
Kepak Ayam Madu Siap Diperam Tinggal Bakar Saja

PANAS! PANAS!

Kepak Ayam Madu untuk dijual. Sudah diperam. Tinggal korang bakar jer. Resipi Ori Sabah.

1 Kepak hanya RM1.20
1 cucuk Satay Isi Ayam/Buntut/Pedal hanya RM0.80
Sos Percuma!

Tak payah fikir pasal resipi atau nak peram ayam. Tinggal bakar saja. Gerenti laku!
:)cgrock :)cgrock :)cgrock
Pernah buka gerai, tapi tukang bakar skg dah takde. Tiap-tiap hari confirm sold out.
:)paid :)paid :)paid
Kawasan Shah Alam dan Klang. Kalau berminat sila PM saya atau call/SMS HP saya 0162962431.
:)cgrock :)cgrock :)cgrock

kasi up skit thread ni :)

thariq_shahalam
22-09-2008, 05:07 PM
wah takde orang nak beli ke sayap ayam aku ni...

mahsih
10-02-2009, 10:50 PM
saya pnah g KK tahun 2007, g UMS masa tu..bila g pasar philipine mmg banyak org jual kepak ayam madu nie, mmg sdp la, murah plak tu, masa tu cuma rm1 jek. Bleh tak saya nak dapatkan resepi ori dari sabah nie??saya ingat nak buat bisnes ni kat kedah, takde org buat lg kat sni..mntk tlg ajar2 kan la..

AMICO66
10-02-2009, 10:54 PM
saya pnah g kk tahun 2007, g ums masa tu..bila g pasar philipine mmg banyak org jual kepak ayam madu nie, mmg sdp la, murah plak tu, masa tu cuma rm1 jek. Bleh tak saya nak dapatkan resepi ori dari sabah nie??saya ingat nak buat bisnes ni kat kedah, takde org buat lg kat sni..mntk tlg ajar2 kan la..

aku lak masa dok labuan dulu...sekitar tahun 89 hingga 91..lama tak pekena ni..=P~

GT
10-02-2009, 10:56 PM
ada gambar letak la bro :D

Gambar sayap ayam?:o:o:o:o

GT
10-02-2009, 10:57 PM
TT ni duk Sabah ker?

Jeb
10-02-2009, 10:57 PM
Leh beli tuk BBQ ni.:D

TT duk shah alam le..

insyiİ
10-02-2009, 11:32 PM
betul jeb...blh beli utk BBQ sok.....:D

TT blh anta kot.....:D

janggut_X
11-02-2009, 12:53 AM
eden memang suko ciken wing ni..apo sajo berkaitan ciken eden suko lah....den up up away yo..