PDA

View Full Version : Santai Status terakhir Aleesya Farhana sebelum ajal menjemput (Al-Fatihah)


Mail Aziz
17-06-2013, 01:28 AM
http://1.bp.blogspot.com/-TyYQugtlmuw/UZn8cvIJlwI/AAAAAAAACQ4/2Gx18M9agg8/s400/Kata_kata_Terakhir_dari_Aleesya_Farhana_dalam_FB1. png

Assalamualaikum semua. Korang pernah tak terbaca status facebook orang sebelum dia sebelum meninggal dunia?

Tadi aku terbaca blog stress gila dan rasa tertarik nak share dengan korang semua pasal ni...

Status facebook Aleesya Farhana..bukan status biasa tapi status akhir Aleesya Farhana sebelum dia disahkan meninggal dunia. Innalillah...AL fatihah Buat beliau

http://3.bp.blogspot.com/-IGIT2VCcnhI/TkKavlD1joI/AAAAAAAAG7E/zU-w6inPJZ4/s640/Kata_kata_Terakhir_dari_Aleesya_Farhana_dalam_FB1. png

SUMBER (http://myharianmetro.blogspot.com/2013/05/status-terakhir-aleesya-farhana-sebelum.html)

boyz371
17-06-2013, 01:31 AM
Inalillah wa Inna ilaihi rajii'un
Adakah kita bersedia?

whateverhafiz
17-06-2013, 01:31 AM
kadang2 xda niat ape2 pn tulis / ckp mcm tu.. last2, bila da pergi. baru org sedar yg itu ayat terakhir. :'(

kopirait
17-06-2013, 01:37 AM
dulu pun ada coursemate meninggal eksiden moto.

status terakhir facebook arwah dia cakap nak mati awal pasal kalau hidup lama takut kumpul banyak dosa.

LORDZ666
17-06-2013, 01:38 AM
sapa dia ni x kenal pun......

BOCEH
17-06-2013, 01:44 AM
mungkin kebetulan....

akeyrasta
17-06-2013, 01:49 AM
Ajal maut ditangan tuhan.
Ramadhan Syawal rasa sayu n hiba.

LEMANtheMAN
17-06-2013, 01:51 AM
ada penyakit kronik kot ni..

am.de.sign
17-06-2013, 02:04 AM
every soul must taste death..

may Allah bless her.. ameen..

azam575
17-06-2013, 02:04 AM
teringat kekata mak aku ...

apa yang dikatakan oleh mulut kita merupakan satu doa .... huhuhuhuhu

lau_kau
17-06-2013, 02:07 AM
mati itu pasti cr dia ja berbeza

amadeo
17-06-2013, 02:10 AM
sapa dia ni x kenal pun......

errrr kes femes nih taun 2011 baca SINI (http://www.decrewz.com/2011/07/aleesya-farhana-mohd-ashraf-hafiz-abd-aziz-meninggal-dunia/)

Yinsp
17-06-2013, 02:24 AM
Ajal dan maut ditangan tuhan....

ipp
17-06-2013, 08:54 AM
teringat beberapa tahun lepas aku post gambar moto aku kat fb..
aky tulis... "jentera yg akan bawa saya pulang ke kampung. bawa saya pulang ke rumah ye. jgn pulang ke rahmatullah pulak.."

saja je main2.. alhamdulillah, bukan status terakhir aku..

ipp
17-06-2013, 08:58 AM
errrr kes femes nih taun 2011 baca SINI (http://www.decrewz.com/2011/07/aleesya-farhana-mohd-ashraf-hafiz-abd-aziz-meninggal-dunia/)

dilahirkan khunsa ke?
atau saja2?

nota putih
17-06-2013, 09:10 AM
kadang2 xda niat ape2 pn tulis / ckp mcm tu.. last2, bila da pergi. baru org sedar yg itu ayat terakhir. :'(


betul tuh bro...tu yang kadang2 klu aku rasa lain mcm jer aku nih..rasa takut plak....bersedia kah kite andai itu terjadi...

mzak
17-06-2013, 09:24 AM
meninggal dunia disebabkan apa TT???

eday84
17-06-2013, 09:49 AM
dia sakit apa tu

ramos
17-06-2013, 11:10 AM
x mention ke sakit pe?

joee
17-06-2013, 11:13 AM
bertuah kalau kita dpt sedar detik kematian yg hampir tiba...

exofx
17-06-2013, 11:13 AM
tak tahu cerita, dia mati sakit apa???:-?

John Nawi
17-06-2013, 11:17 AM
Ajal maut ditangan tuhan.
Ramadhan Syawal rasa sayu n hiba.

ajal maut ketentuan ALLAH bos..bukan ditangan .. :)

marlen
17-06-2013, 11:19 AM
owh dia ni yg buat pembedahaan tukar jantina kat thai tu.mohon kat mahkamah tganu nak jd pmpn dalam ic.last2 meninggal sbb tekanan ramai dok kutuk dia lepas kes dia msk tv.org yg sama ke?

darkriez
17-06-2013, 11:38 AM
owh dia ni yg buat pembedahaan tukar jantina kat thai tu.mohon kat mahkamah tganu nak jd pmpn dalam ic.last2 meninggal sbb tekanan ramai dok kutuk dia lepas kes dia msk tv.org yg sama ke?

bkan dia memang khuza ke?yg dia buat pmbdhan tu untk buang salah satu yg x berfungsi?ke info aku salah..

Abg Din
17-06-2013, 11:46 AM
Mati itu pasti

marlen
17-06-2013, 11:52 AM
bkan dia memang khuza ke?yg dia buat pmbdhan tu untk buang salah satu yg x berfungsi?ke info aku salah..

xtau plak yg dalam berita kata dia pegi thai gi ubah masa mak ngan ayah dia gi mekah.xtau la klau dia khunza

balang
17-06-2013, 11:55 AM
wallahualam..tak tau pun citer sebenar..tapi pakai tudung pulak ek..

akeyrasta
17-06-2013, 08:57 PM
ajal maut ketentuan ALLAH bos..bukan ditangan .. :)

Maaf bos silap:) tyvm.

selaseh
18-06-2013, 10:43 AM
Nak taknak.. semua org tetap akan mati. Kita pon sama. Tak semua org mati tua. Dah ready ke nak pegi ke alam yg satu lagi? Rajin2 la minta maaf & buat amal supaya tak rasa risau dijemput bila2. Maaf ye kawan2 kalo sy ada sakitkan sesape.