PDA

View Full Version : Promosi Hebat Harga mampu milik Penapis Air Panas dan Sejuk MAGIC WATER DISPENSER


eddyfirdaus
09-06-2013, 09:32 PM
Salam dan selamat sejahtera buat warga CG sekalian saya dengan merendah diri ingin menjual penapis air all in one panas dan sejuk berkualiti tinggi yg diimport sepenuhnya dari korea untuk kemudahan anda dan seisi keluarga..Disini saya lampirkan sedikit gambar untuk tatapan semua
http://i401.photobucket.com/albums/pp97/eddyfirdaus/water%20dispenser/WPU-6202C-500x500.jpg
http://i401.photobucket.com/albums/pp97/eddyfirdaus/water%20dispenser/magic-wpu-6202f-500x500.jpg
http://i401.photobucket.com/albums/pp97/eddyfirdaus/water%20dispenser/page27.jpg
http://i401.photobucket.com/albums/pp97/eddyfirdaus/water%20dispenser/kotakmagic.jpg
http://i401.photobucket.com/albums/pp97/eddyfirdaus/water%20dispenser/kotakmagic2.jpg

*Antara kelebihan magic water dispenser setanding dengan jenama terkenal ,penapis ini mempunyai 4 peringkat tapisan manakala air panas(hot water) pula mempunyai ciri2 keselamatan iaitu "CHILD LOCK" dimana anda perlu menekan butang untuk mengeluarkan air panas manakala untuk air sejuk (cold water) kesejukan air menyamai air sejuk yg disimpan didalam peti sejuk dimana penapis ini menggunakan kompressor berjenama LG dan anda tidak perlu risau dimana penapis ini didatangkan dengan jaminan 1 tahun
PROMOTION NOW !!!! PRICE DOWN :o
http://i401.photobucket.com/albums/pp97/eddyfirdaus/water%20dispenser/MAGIC.jpg
*COD SEKITAR MELAKA UNTUK LAIN2 NEGERI BOLEH HUBUNGI SAYA UNTUK PENGHANTARAN
*PEMASANGAN AMAT MUDAH DAN RINGKAS
JIKA ADA SEBARNG PERTANYAAN DAN INGIN MEMBELI ALAT PENAPIS INI BOLEH SEGERA MENGHUBUNGI SAYA EDDY DI TALIAN 0176724500 (WHATSAPP/WE CHAT/MESEJ):)cgrock
http://youtu.be/Yn4TAWXoYI0

eddyfirdaus
10-06-2013, 01:25 PM
Bring up my post

CID
10-06-2013, 01:28 PM
murasss gak ni ...

eddyfirdaus
10-06-2013, 08:41 PM
murasss gak ni ...
ermm berbaloi baloi.. harga mampu milik ..nak2 puasa sahur nak buat air panas pun senang bila nak berbuka kita minum air sejuk pulak..heheheh :)cgrock

eddyfirdaus
06-07-2013, 09:20 PM
selamat menyambut bulan ramadan...

eddyfirdaus
10-07-2013, 08:01 PM
Alhamdulillah pemasangan pertama di bulan ramadhan ..Apa tunggu lagi dapatkan segera penapis air dengan harga promosi sekarang :)cgrock


http://i401.photobucket.com/albums/pp97/eddyfirdaus/1057946_10200945620197232_275297609_n.jpg (http://s401.photobucket.com/user/eddyfirdaus/media/1057946_10200945620197232_275297609_n.jpg.html)
http://i401.photobucket.com/albums/pp97/eddyfirdaus/1057946_10200945620197232_275297609_n.jpg (http://s401.photobucket.com/user/eddyfirdaus/media/1057946_10200945620197232_275297609_n.jpg.html)

BIDI
11-07-2013, 03:26 AM
terbaikkkklah TT

eddyfirdaus
16-07-2013, 06:07 PM
Tq BIDI ..Jualan promosi masih diteruskan..Jom pasang penapis air satu malaysia..

eddyfirdaus
19-08-2013, 03:18 AM
Promosi sudah tamat ..tq carigold.. promosi raya haji pulak selepas ni..

BenBerry Sevgi
19-08-2013, 03:24 AM
Promosi sudah tamat ..tq carigold.. promosi raya haji pulak selepas ni..

Harga skrg brapa tuan?

eddyfirdaus
20-08-2013, 12:51 AM
ermm sila pm atau call/sms untuk mendapatkan harga terbaik..

hagha
20-08-2013, 01:21 AM
blh gtau beza x knp dkt mudah brand sama tp rm500.

eddyfirdaus
21-08-2013, 01:12 AM
ermm saya pun ada perasan tapi tak pasti kenapa harga terlalu rendah sehingga boleh dijual dipasaran..huhuhuhuhu..tapi macam mana dengan jaminan/servis dan kos pemasangan/penghantaran /after sales dengan customer dan penggantian filter berkualiti setelah pembelian dilakukan.. Harap maklum kepada semua rakan2 carigold sekalian..

Nars
21-08-2013, 01:15 AM
Harga mampu milik..

eddyfirdaus
21-08-2013, 01:25 AM
Tq bro nars.. Harga mampu milik untuk kemudahan bersama..

Jackhalid
21-08-2013, 01:30 AM
nanti dia tolong pasang terus ke paip sinki ke?

musykil dari mana air tu disalurkan

eddyfirdaus
21-08-2013, 09:05 PM
nanti dia tolong pasang terus ke paip sinki ke?

musykil dari mana air tu disalurkan

Yup betul tu tuan pemasangan mudah dan ringkas dari paip sinki terus ke MAGIC water dispenser..:)paid

En.fazlid
21-08-2013, 09:15 PM
ermm sila pm atau call/sms untuk mendapatkan harga terbaik..

elektrik kuat tak TT?..habis kurang dah ka tu harga dia?.. :p

rezid83
21-08-2013, 09:42 PM
Mcm mn dgn alat ganti, mudah dapat tak dan berapa anggaran kalau servis termasuk tukar alat ganti utk setahun....pm harga sekali ek...:)

eddyfirdaus
22-08-2013, 02:30 AM
elektrik kuat tak TT?..habis kurang dah ka tu harga dia?.. :p

Harga bil elektrik melalui testimoni saya sendiri dan beberapa customer lain bil tambahan diantara RM10 ++ sebulan digunakan terus tanpa off..:)paid

mr.rajoli
22-08-2013, 07:53 AM
dah masuk pertengahan Syawal dah TT..tukar la tajuk thread ni..:D

eddyfirdaus
22-08-2013, 09:26 AM
dah masuk pertengahan Syawal dah TT..tukar la tajuk thread ni..:D

Ermm dh raya pun tapi takut ada puasa ganti dlm setahun lagi ni..;-)

Qiqi Jalal
22-08-2013, 10:54 AM
murah dari Coway. bagus gak. nnt la beli. hehe

eddyfirdaus
22-08-2013, 03:05 PM
murah dari Coway. bagus gak. nnt la beli. hehe
Walaupun murah kualiti tetap terbaik MAGIC jenama terkenal di korea.. :)cgrock

eddyfirdaus
21-09-2013, 01:18 PM
pengumuman buat semua customer dan rakan2 cg sekalian kedai ditutup sementara waktu disebabkan kehabisan stock.. Akan di beritahu semula setelah stock tiba..

zakiprofit
06-10-2013, 10:09 PM
Bila stok baru sampai PM saye yek

putera5000
19-10-2013, 10:41 PM
Jauh kat melaka tt, kalau dkt2 penang nak sambar satu. Jenama ni ok, dah beli 1 hari kat kelang letak kat umah emak