PDA

View Full Version : MINYAK BELACAK PWP 'Kuat, Garang, Besar, Panjang & Tahan Lama'


Pages : [1] 2

gulakucup
16-07-2008, 09:46 PM
Petua rawatan Minyak Belacak PWP ini amat berkesan kepada kaum adam yang ingin mengamalkan rawatan sendiri di rumah. Tanpa rasa malu, tanpa was-was, dijamin halal dan sah dibawa bersolat.

Amat mustajab bagi mereka yang sentiasa mengamalkan senaman atau urutan secara berdisiplin dan bersungguh-sungguh. Sesungguhnya mereka yang berusaha dan berikhtiar akan dimakbulkan usaha oleh Nya.

Khasiat Minyak Belacak


Kuat - Zakar kita menjadi kuat seakan kayu, keras seakan besi, tahan seakan tembaga.

Garang - Seperti seekor harimau jantan yang menunggu didepan pintu gua. Bagi setiap lelaki (teruna) yang diidam-idamkan pada malam pertama adalah untuk mengakhiri zaman bujang agar pasangannya dapat merasai kehangatan Zakar daripada seorang yang bergelar lelaki perkasa.

Perangsang Pulang Pulih seperti Sedia kala - Perangsang ini adalah satu tindak balas (keras dari biasa) zakar kita dimana “lihat ia hidup, pegang ia berani, sentuh ia bernyawa”.

Besar Panjang - Besar dan panjang dimana ia dapat memberi kenikmatan kepada orang yang tersayang (pasangan kita & isteri). Dimana ia dapat menyentuh 5 Makam bagi mencapai klimak seorang wanita. Rumahku, syurgaku, semakin hari, semakin sayang.

Tahan Lama - Bagi setiap lelaki harus dapat mengawal kekuatan dan jangka masa yang lama ketika kita melayari bahtera rumah tangga (bersetubuh) agar orang tersayang mendapat kepuasan dari seorang lelaki yang bergelar suami. Dimana harus perkasa daripada biasa untuk mecapai 5 makam.

100% Ramuan semulajadi - Halal - Tiada Kesan Sampingan.


Ibarat enjin kereta yang sering digunakan tetapi jarang di servis atau dijaga pasti akan mendatangkan masalah kepada kita kelak. Begitu juga dengan zakar anda, seiring dengan peningkatan umur, masalah kejantanan semakin ketara dan rawatan mungkin bukan penyelesaiannya. Sikap prihatin anda sekarang mampu mencegah terjadinya perkara yang anda sesal seumur hidup. Bertindaklah sekarang!!!

http://i15.photobucket.com/albums/a397/azmanismail/mb70ml.jpghttp://i15.photobucket.com/albums/a397/azmanismail/mb30ml.jpghttp://i15.photobucket.com/albums/a397/azmanismail/maajon.jpg
70ml (Rm70.00) - 30ml (Rm30.00) - Maajun (Rm30.00)
PILIHAN DITANGAN ANDA !!!

Keistimewaan Minyak Belacak Petua Warisan Perkasa adalah:

Menguatkan Zakar, Membesarkan Zakar, Memanjangkan Zakar, Membaik Pulih Urat Zakar, Kencing Tak Lawas, Mati Pucuk, Kepuasan Suami Isteri,
Membesarkan Buah dada(bagi wanita sahaja).

Membantu melancarkan darah, membetulkan urat saraf dimana ianya menjadikan senjata adam ini hebat, padat, teguh, gagah, besar dan panjang.

Tambah tenaga dalaman, kencing manis dan darah tinggi.

Buang angin dalaman badan dan melancarkan perjalanan darah.


hubungi : AZMAN ( 012-3380990 / 013-3339628 )Shah Alam Dan Sekitarnya

eyza
16-07-2008, 09:48 PM
haha...khasiat yg no 1 tu~kuat~ macam besh!!

tengkubasri
16-07-2008, 09:49 PM
bertambah lg seorg pengamal ubat lelaki.. :)paid :)paid :)paid

Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (4 members and 0 guests)
tengkubasri, ayamod, eyza, taufic

sapa yg da kawen atas ni???

atlantis
16-07-2008, 09:49 PM
haha...khasiat yg no 1 tu~kuat~ macam besh!!

ko cuba la.
pehtu updade sini ! :D

mj12
16-07-2008, 09:49 PM
pergh...minyak belacak arr pulak...

narutokun
16-07-2008, 09:50 PM
bule terai ni..bape rege sebotol ni? hehe
ada testimoni tak? huhuhuhu

MOD jr.
16-07-2008, 09:50 PM
kuat cam besi? ngeri siot!!leh sangkut hanger nih!

eyza
16-07-2008, 09:51 PM
ko cuba la.
pehtu updade sini ! :D

aku nak cuba kat saper eh..:p :p :eek:
kalau cuba kat diri sendiri..jd camnr lak nnt neh:)) :))

gulakucup
16-07-2008, 09:57 PM
apa lagi...nak kasi power lah bang!...bukan sekadar sangkut hanger, sangkut streka pun boleh...

MOD jr.
16-07-2008, 09:59 PM
apa lagi...nak kasi power lah bang!...bukan sekadar sangkut hanger, sangkut streka pun boleh...

perghh sangkut iron pun buleh.... :o :o koyak semua levis aku kalau cam nih!!!

gulakucup
16-07-2008, 10:04 PM
minyak ni jangan disalahguna...dah siap dengan doa mustajap dan tak boleh sebarangan. pantangnya adalah jangan dilangkah. pasang niat betul2 demi kebahagian rumah tangga. yang bujangan bolehlah guna sebagai persediaan untuk bertempur bila hari nikah dah dekat.

clorox_bersih
16-07-2008, 10:05 PM
berape rege sebotol?hehe..belacak memang lagi power dari lintah..hehe

anuarinvestor
16-07-2008, 10:06 PM
kuat cam besi? ngeri siot!!leh sangkut hanger nih!

klau tg dah tak kuat..leh guna tu untuk mengangkat..:D

proincm
16-07-2008, 10:22 PM
klau tg dah tak kuat..leh guna tu untuk mengangkat..:D

leh wat pertandingan nih..:eek: :eek:

proincm
16-07-2008, 10:23 PM
minyak ni jangan disalahguna...dah siap dengan doa mustajap dan tak boleh sebarangan. pantangnya adalah jangan dilangkah. pasang niat betul2 demi kebahagian rumah tangga. yang bujangan bolehlah guna sebagai persediaan untuk bertempur bila hari nikah dah dekat.

minyak tu nak guna camane?:D

gulakucup
16-07-2008, 10:32 PM
testimoni,
Ukuran zakar saya kecil dan kurang keras. Setelah saya mencuba Minyak Belacak Petua Warisan Perkasa bersama Ma’jon Perkasa selama 12 hari ia telah memberi kesan perubahan pada zakar saya dimana perubahan ini disuarakan oleh isteri saya. Zakar saya besar, kuat dan tahan lama daripada biasa. Kini saya telah menjadi agen di Kelantan dan juga Terengganu.

gulakucup
16-07-2008, 10:34 PM
cara guna dan cara urutan akan disertakan dengan belian. gambar real lagi untuk mudah faham.

misscordelia
16-07-2008, 10:59 PM
Tahniah di atas pelancaran produk baru :D

narutokun
16-07-2008, 11:14 PM
dari tadi dok tanye..
berape regenye?

Firdauss
16-07-2008, 11:17 PM
aku nak jugak berape rege bro

BOCK
16-07-2008, 11:25 PM
terliur plk aku nih

dell
16-07-2008, 11:26 PM
..tunjukkan la cara2 nak sapu minyak tu mcm mana..

..taruk la gamba tuan tanah punye sekali..

..baru la ada testimoni...

metaaura
16-07-2008, 11:30 PM
..tunjukkan la cara2 nak sapu minyak tu mcm mana..

..taruk la gamba tuan tanah punye sekali..

..baru la ada testimoni...

huhuhu taruk gambar ape? yang keras tu ke? hahaha..


kalo tak silap aku gi downtown cheras.. ade gambar.. tapi tak pasti plak aku minyak pe.. :))

metaaura
16-07-2008, 11:30 PM
terliur plk aku nih

nih bukan makan...

ke ko terliur lain jenis ni? :)) :)) :))

dell
16-07-2008, 11:31 PM
..ye la..

..taruk la gamba 'keras' tuan tanah ..

..nak gak tgk...power ke x...

bossprepaid
16-07-2008, 11:34 PM
bungkus satu untuk teman...
senang nak sangkut apa2 nanti...

MOD jr.
16-07-2008, 11:37 PM
kepada geng2 PBSM...sila beli satu sorang ok

dell
16-07-2008, 11:39 PM
..takde testimoni ke..

jeebfx
16-07-2008, 11:39 PM
barang bagus ni....

notrexdame
16-07-2008, 11:40 PM
huhuhu taruk gambar ape? yang keras tu ke? hahaha..


kalo tak silap aku gi downtown cheras.. ade gambar.. tapi tak pasti plak aku minyak pe.. :))

itu minyak lain la.....:)paid :)paid

bossprepaid
16-07-2008, 11:41 PM
minyak belacak nie antara minyak yang geng2 otai pakai dolo2..
zaman bell bottom pon dah ada!

dell
16-07-2008, 11:43 PM
..untuk bujang mcm haku ni..

..boler pakai ke...

BOCK
16-07-2008, 11:50 PM
nih bukan makan...

ke ko terliur lain jenis ni? :)) :)) :))

hehe panjang dan keras .... burk kalah notty nih :eek: :eek:

anuarinvestor
16-07-2008, 11:55 PM
hehe panjang dan keras .... burk kalah notty nih :eek: :eek:

ye notty akan tutup kedai...........

notrexdame
16-07-2008, 11:57 PM
hahahahahahha....up 2 u la....aku xkesah pown

BOCK
16-07-2008, 11:59 PM
hahahahahahha....up 2 u la....aku xkesah pown

ko kena wat promosi lebeh sket :eek: :eek: :eek:

BOCK
17-07-2008, 12:00 AM
hahahahahahha....up 2 u la....aku xkesah pown

ko kena wat beli satu free satu arrr

irsaffy
17-07-2008, 12:05 AM
ko kena wat beli satu free satu arrr

bock time ni ler elok ko nk asah keris tu.. ko kan sedang posa skrg..:)):))

MOD jr.
17-07-2008, 12:08 AM
senyap je tuan tanah...

tengkubasri
17-07-2008, 12:11 AM
kepada geng2 PBSM...sila beli satu sorang ok

:)) :)) :)) kita wat sangkut hanger jela pn... JaMeQ je yg seronok tetiap ari kalu dia beli minyak ni... :)paid

irsaffy
17-07-2008, 12:15 AM
:)) :)) :)) kita wat sangkut hanger jela pn... JaMeQ je yg seronok tetiap ari kalu dia beli minyak ni... :)paid

bkn stakat sangkut hanger..wat gi mancing pon boleh...:)):)):eek:

BOCK
17-07-2008, 12:16 AM
bock time ni ler elok ko nk asah keris tu.. ko kan sedang posa skrg..:)):))

huhuhu aku tengah bertapa la nih .... notty sifu aku :eek: :eek: :eek:

anasz
17-07-2008, 12:21 AM
Yang kat downtown mamat yg jual tu kata siap boleh angkat 2 biji kelapa..adeh..bleh bayang la power dia..hehehe

irsaffy
17-07-2008, 12:33 AM
Yang kat downtown mamat yg jual tu kata siap boleh angkat 2 biji kelapa..adeh..bleh bayang la power dia..hehehe

bkn takat 2 biji kelapa la beb...org pon dier leh angkat..:D:D

BOCK
17-07-2008, 12:34 AM
bkn takat 2 biji kelapa la beb...org pon dier leh angkat..:D:D

kelapa ker ... fuhh ... kalah barang notty nih :D

vedder9
17-07-2008, 09:10 AM
perghh sangkut iron pun buleh.... :o :o koyak semua levis aku kalau cam nih!!!

Aku penah tgk gambar, punya laaa kuat sampai boleh sangkut 2 biji buah kelapa !!! :o :o

vedder9
17-07-2008, 09:11 AM
bkn stakat sangkut hanger..wat gi mancing pon boleh...:)):)):eek:

Gila **** punya panjang tu :)) :))

vedder9
17-07-2008, 09:21 AM
ko kena wat promosi lebeh sket :eek: :eek: :eek:

Notty kena kasi testimoni + gambar sendiri punya..boleh banding ngan tuan tanah punya...tgk sapa lebih keras-besar-panjang.. x gitu kengkawan..? :)) :))

silverchair959
17-07-2008, 09:56 AM
bleh kasi jadi garang ek...camner ek reaksi benda tuh bila jd garang...ala2 bengis ker huhuhuhu

gulakucup
17-07-2008, 10:20 AM
hehehe! aku dah kata dah! memang hebat..
botoi kecik 30ml=rm30, botoi besar 70ml=70, ma'ajon = rm25

gulakucup
17-07-2008, 10:23 AM
kalau selalu amalkan minyak ni dengan cara urutan yang betul dalam 1 tahun...tak mustahil boleh dapat 1 hasta. bukan omputih jer boleh, melaysia boleh !...

notrexdame
17-07-2008, 10:27 AM
hahahhaha..dorg ni sebok je memuji aku..hahahhahaha

KrisSMerah
17-07-2008, 10:34 AM
distributor or pembuka thread boleh upload sample anu dia kat youtube. rasa2 segan nak upload leh kirim gambo kat email aku. stakat citer je panjang 8 inci x lebar = 4 inci, kan x best. kalau segan jugak boleh jumpa live :D

gulakucup
17-07-2008, 10:56 AM
amboi amboi...dia yang berhajat...kita plak yang kena jumpa dia...dia segan lah tu...dak gitu?..

vedder9
17-07-2008, 11:53 AM
Maajun ikan belacak..?

Setahu aku ikan belacak jenis 2 alam Bro....haram di makan..boleh ke makan maajun ikan belacak nie..?? Kalau setakat sapu kat luar OK lah

notrexdame
17-07-2008, 11:56 AM
Maajun ikan belacak..?

Setahu aku ikan belacak jenis 2 alam Bro....haram di makan..boleh ke makan maajun ikan belacak nie..?? Kalau setakat sapu kat luar OK lah

kalo sapu mmg ada....KRIM

sevenx17
17-07-2008, 11:57 AM
kalo sapu mmg ada....KRIM

not..partner ko ke ni:D

anuarinvestor
17-07-2008, 12:00 PM
minat gak aku ni..nak kena try ni.....

anuarinvestor
17-07-2008, 12:01 PM
kalau selalu amalkan minyak ni dengan cara urutan yang betul dalam 1 tahun...tak mustahil boleh dapat 1 hasta. bukan omputih jer boleh, melaysia boleh !...

betul ke ni....sehari berapa kali nak amalkan

vedder9
17-07-2008, 12:04 PM
kalau selalu amalkan minyak ni dengan cara urutan yang betul dalam 1 tahun...tak mustahil boleh dapat 1 hasta. bukan omputih jer boleh, melaysia boleh !...

Wow...sehasta..mau bergegar bilik tu :)) :))

gengjawa
17-07-2008, 12:06 PM
tertimonia terkini:

isteri minta buka cawangan baru,xlarat layan..:eek: :o :))

*bkn wak punya testimonia yer..

viper21my
17-07-2008, 12:09 PM
tuan tanah kena lawan ngan notty nie, kasik bukti dua dua kat kami, baru kami bole tau mana satu lebih power, so tuan tanah n notty, upload gambar senjata masing2 plezzz :eek:

vedder9
17-07-2008, 12:11 PM
isteri mana boleh tahan kalau guna semua benda kat bawah ni :-

1. Pam Vakum
2. Virile
3. Krim LumiGlow
4. Minyak Lintah
5. Minyak Belacak
6. Prononton
7. etc etc

Semua kat atas tu dijual kat CG ni :D :))

gulakucup
17-07-2008, 12:12 PM
hari hari boleh amalkan terutama time isteri 'cuti'...
si'anu' tu kena belai hari hari bro. baru dia sihat dan 'gemuk'.
macam si'ani' tu jugak ler. nanti aku bukak thread pasal si'ani'.

vedder9
17-07-2008, 12:12 PM
tuan tanah kena lawan ngan notty nie, kasik bukti dua dua kat kami, baru kami bole tau mana satu lebih power, so tuan tanah n notty, upload gambar senjata masing2 plezzz :eek:

Yaaaa,....betul.....
Sapa menang skrg gak aku bank-in duit beli barang :)) :)paid

notrexdame
17-07-2008, 12:15 PM
isteri mana boleh tahan kalau guna semua benda kat bawah ni :-

1. Pam Vakum
2. Virile
3. Krim LumiGlow
4. Minyak Lintah
5. Minyak Belacak
6. Prononton
7. etc etc

Semua kat atas tu dijual kat CG ni :D :))

:eek: :eek: :eek: PILIH jgn x pilih:eek: :eek:

notrexdame
17-07-2008, 12:15 PM
tuan tanah kena lawan ngan notty nie, kasik bukti dua dua kat kami, baru kami bole tau mana satu lebih power, so tuan tanah n notty, upload gambar senjata masing2 plezzz :eek:

:eek: :eek: :eek: kang korg pengsan sbb terkejut

sevenx17
17-07-2008, 12:17 PM
tertimonia terkini:

isteri minta buka cawangan baru,xlarat layan..:eek: :o :))

*bkn wak punya testimonia yer..

hebat tul testimonial ni:o :o :eek:

gulakucup
17-07-2008, 12:17 PM
testimoni,

Mengalami masalah zakar kecil, pendek, bengkok, kurang keras dan tak tahan lama. Saya telah mencuba bermacam-macam jenis produk tradisional mahupun moden dan telah juga pergi mencuba berurut di beberapa tempat tetapi tiada sebarang hasil hinggalah saya mencuba Minyak Belacak Petua Warisan Perkasa barulah mendapat kesan perubahan. Dengan itu saya terus menemui Cikgu Anuar untuk membuat rawatan selama 3 hari berturut-turut. Kini zakar saya menjadi lebih besar, panjang, kuat, teguh dan tahan lebih lama hinggakan zakar saya menjadi perkasa dan mampu mengangkat 2 biji buah kelapa muda. Saya amat berterima kasih kepada beliau.

MoneyGear
17-07-2008, 12:20 PM
waa menarik sunguh.. berapa lama nampak keberkesanan nye ? 7 hari kemudian or 7 saat kemudian ?

vedder9
17-07-2008, 12:21 PM
:eek: :eek: :eek: kang korg pengsan sbb terkejut

5 hasta ke notty..? :)) :eek:

nikiza
17-07-2008, 12:21 PM
testimoni,

Mengalami masalah zakar kecil, pendek, bengkok, kurang keras dan tak tahan lama. Saya telah mencuba bermacam-macam jenis produk tradisional mahupun moden dan telah juga pergi mencuba berurut di beberapa tempat tetapi tiada sebarang hasil hinggalah saya mencuba Minyak Belacak Petua Warisan Perkasa barulah mendapat kesan perubahan. Dengan itu saya terus menemui Cikgu Anuar untuk membuat rawatan selama 3 hari berturut-turut. Kini zakar saya menjadi lebih besar, panjang, kuat, teguh dan tahan lebih lama hinggakan zakar saya menjadi perkasa dan mampu mengangkat 2 biji buah kelapa muda. Saya amat berterima kasih kepada beliau.


perghhh angkat kelap pun boleh....sawit boleh gak ker? :-?

notrexdame
17-07-2008, 12:22 PM
5 hasta ke notty..? :)) :eek:

:eek: :eek: panjang lg la..

nikiza
17-07-2008, 12:22 PM
kalau selalu amalkan minyak ni dengan cara urutan yang betul dalam 1 tahun...tak mustahil boleh dapat 1 hasta. bukan omputih jer boleh, melaysia boleh !...

satu hasta tuh...
nak selit celah mana ler kalau pakai suar tuh...:eek:

gulakucup
17-07-2008, 12:23 PM
andai anda ada masalah yang sudah lama dialami kami boleh bantu. mari berjumpa dengan Sifu kami Cikgu Anuar untuk merungkai masalah anda.

narutokun
17-07-2008, 12:24 PM
dasat gile..2 bijik kelapa relek je..
aku penah tgk demo kat jln masjid india dulu...
memang power siot...hahaha

narutokun
17-07-2008, 12:25 PM
kesan die nampak selepas berapa hari?
seminggu? 2 minggu?

badangiler
17-07-2008, 12:27 PM
dasat nye produk nih..
leh berhasil ke nih..

KrisSMerah
17-07-2008, 12:29 PM
amboi amboi...dia yang berhajat...kita plak yang kena jumpa dia...dia segan lah tu...dak gitu?..

hehehe. idak la. ko tentu dah lama pakai kan? takkan xde screenshot. promoter kene kasi prove testi menda2 camni. baru ada ramai customer yg admire nanti :D

testi org lain aku xmo. aku nak testi ko, pasal ko promoter kat sini. :D dun wory. aku bukan dual band. aku ikut depan je. x ikut jln blakang :D

kalau ko pun baru try, no prob. but make sure ada amik gambo sblom dan selepas guna menda ni. :)paid

aris
17-07-2008, 12:35 PM
wah....hebat nampak minyak ni.....

viper21my
17-07-2008, 12:58 PM
:eek: :eek: :eek: kang korg pengsan sbb terkejut


:eek: :eek: :eek: kejut sebab lain takper,, takut kejut...'awat comel sgt'... :eek: :eek: :eek:

gulakucup
18-07-2008, 04:53 PM
hehehe...comel ala alal cubby lagi...geram nengok tu...

Sweet Rose
18-07-2008, 05:15 PM
dahsyat ya thread ni..

piston9
18-07-2008, 05:16 PM
:eek: :eek: :eek: kejut sebab lain takper,, takut kejut...'awat comel sgt'... :eek: :eek: :eek:

:eek: :eek: :eek: :eek:

monalito
18-07-2008, 10:15 PM
budak pompuan jgnlah nyibuk kat hal lelaki.

notrexdame
18-07-2008, 10:16 PM
:eek: :eek: :eek: kejut sebab lain takper,, takut kejut...'awat comel sgt'... :eek: :eek: :eek:

:eek: :eek: aku bole angkat kelapa punye :eek: :eek: :eek:

wanzex
18-07-2008, 10:24 PM
dahsyat ya thread ni..

setuju setuju...:D :))

peija06
19-07-2008, 12:20 AM
aumm...!! :p
up skett..:D

ikscentre
19-07-2008, 12:27 AM
wow..:o
tajuk thread yg memukau.. :)paid :)cgrock

gulakucup
20-07-2008, 12:22 PM
hah tu dia...peija06 dah mengaum tu...tapi tak nampak garang lagi tu...kasi up sket laaa....
saya bukan along...tapi saya mahu tolong....

gulakucup
20-07-2008, 12:23 PM
itu baru tajuk tu...kalau dah cuba...hehehe...sendri mahu ingat laa..

gulakucup
29-07-2008, 07:03 PM
Testimoni,
UKURAN DAN SAIZ BERTAMBAH!!!SECARA SEMULA JADI DAN KIAN TEGUH
Macam tak percaya tapi itulah hakikatnya!!! Kenapa, anda tak percaya? Cubalah dulu baru tahu!!! Kesihatan dan kemantapan senjata saya lebih bernilai dari harga sebotol minyak belacak. Hasilnya, kepuasan yang tidak dapat diungkapkan dengan kata-kata. Terlalu bernilai beb!!!-Hasyim

kenshi27
30-07-2008, 10:07 AM
salam...camaner nak dapatkan barangan ni..leh wat org rumah aku senyum sepanjang ms..

gulakucup
31-07-2008, 10:26 AM
salam kenshi27,
boleh PM kat aku atau klik LAMAN KARINDANGAN tu.

moneymaker3000
31-07-2008, 10:30 AM
kalau setakat panjang, tahan dan kuat tu ok la..aku paham.

Tapi camne bole jadi garang tu? boleh kluar bunyi ke? :D

cikepong
31-07-2008, 10:35 AM
aaauuummmm...garangnyerrrr

tirani
31-07-2008, 10:38 AM
brp peratus jimat minyak ni..

gulakucup
31-07-2008, 10:43 AM
maksud garang tu adalah sentiasa sedia berkhidmat sepanjang masa...pantang disentuh...bingkas dia bangun...:D

pamenan65
31-07-2008, 10:44 AM
hehehe! aku dah kata dah! memang hebat..
botoi kecik 30ml=rm30, botoi besar 70ml=70, ma'ajon = rm25

aku nak tess dulu leh ker, mujarab 3x lipat aku bayo,:(( :(( :-? :)paid

clorox_bersih
31-07-2008, 10:46 AM
testimoni takde ke??
aku nak test ni..sebab ramai orang cakap minyak belacak memang power

tirani
31-07-2008, 10:46 AM
hehehe! aku dah kata dah! memang hebat..
botoi kecik 30ml=rm30, botoi besar 70ml=70, ma'ajon = rm25

apa kata tuan khemah tunjukkan bukti yang tuan punya dulu..baru best..ada pic sblm dan slps lg baguih..

notrexdame
31-07-2008, 10:50 AM
apa kata tuan khemah tunjukkan bukti yang tuan punya dulu..baru best..ada pic sblm dan slps lg baguih..

hehehe..ada2 je ko nie

moneymaker3000
31-07-2008, 10:53 AM
kalau lepas semayang jumaat byk la kedai2 jual minyak2 ni..siap gamba tuuu hahaha..besar & panjang tak ingat

tirani
31-07-2008, 10:53 AM
hehehe..ada2 je ko nie

aik..hg sini pun ada..jgn buat promotion kat sini dah la..nanti abg garang marah..hikhikhik..

tirani
31-07-2008, 10:55 AM
kalau lepas semayang jumaat byk la kedai2 jual minyak2 ni..siap gamba tuuu hahaha..besar & panjang tak ingat

hahaha..kat masjid jamek 2..3 minggu lepas waktu lepas jumaat kawan aku ada jumpa ubat batin ni..siap tunjuk barang dia lg sbg bukti.. aku rasa mcm tu baru betoi testimonial..hehe..

notrexdame
31-07-2008, 10:55 AM
aik..hg sini pun ada..jgn buat promotion kat sini dah la..nanti abg garang marah..hikhikhik..

xwat pun..mane tau aku minat nak beli..:)cgrock :)cgrock

gulakucup
31-07-2008, 10:57 AM
ahaa tau puunnn...
memang power puunnn...
tak cuba tak power puunnn...

gulakucup
31-07-2008, 11:09 AM
testimoni,
http://karindangan.webs.com/testimoni.htm ( bawah sekali )

tirani
31-07-2008, 11:12 AM
xwat pun..mane tau aku minat nak beli..:)cgrock :)cgrock

mana best myk belacak ni dgn virile hang..hehe

gulakucup
31-07-2008, 11:16 AM
ait...mana boleh nak tunjuk sembarangan...kita kan ada peraturan...
tirani...jangan risau...beli satu...DIY...dan tengok hasilnya sendiri...

matagas
31-07-2008, 11:19 AM
aku nak jugak berape rege bro
teringin gak nak test :"> :">

klon8504
31-07-2008, 12:43 PM
wah...
bagus betul alat niee
ehehe

gulakucup
31-07-2008, 01:42 PM
rege : 30ml = 30 hengget, 70ml = 70 hengget
kasilah kos poslaju = 5 hengget.

phantom08
31-07-2008, 01:48 PM
hehehhe....malunyer i...:p

gulakucup
31-07-2008, 01:56 PM
ala nak malu kenapa phantom08...kalau pompuan ada keinginan, lelaki pun ada juga...baru adil...kan!?

KrisSMerah
31-07-2008, 02:01 PM
aku nak testi la. warga cg. sapa sudi kasi? :D

liteforex_egold
31-07-2008, 02:02 PM
aku nk try jg la...hehehehe

notrexdame
31-07-2008, 02:05 PM
waa...ramai berminat nie..

gulakucup
31-07-2008, 02:27 PM
ayuh PM alamat korang, nanti saya buat penghantaran...

gulakucup
31-07-2008, 02:46 PM
sahabat saya amik ma'ajun untuk selesaikan sakit belakang...maklumlah main bowling tiap minggu...untuk betulkan urat2 dan otot2 yang digunakan semasa bermain.

kenshi27
31-07-2008, 03:08 PM
bro aku nak 1...t sy pm kan details kat u..

kenshi27
31-07-2008, 03:10 PM
mcm mn nak gn minyak ni..ader panduan dia skali tak..

notrexdame
31-07-2008, 03:11 PM
ramai nye minat minyak nie...

kenshi27
31-07-2008, 03:19 PM
mn tuan tanah ni...

erawan2005
31-07-2008, 03:31 PM
Mana tuan tanah nie..aku pun ndak satu ler..ada org jual kat mesjid bandar baru bangi..nak beli segan la pulak..aku nak combine ngan Phero-X aku...perghhhhh..

erawan2005
31-07-2008, 03:32 PM
bape rege :-?

erawan2005
31-07-2008, 03:33 PM
Nak panjang dan besarkan lagik barang yang dah sedia panjang besar tu :))

apit0
31-07-2008, 03:34 PM
hehe kalau menjadi menda nih confirm ramai takleh pakai seluar dalam dah pasnih....terlebih sudah.....
pastu bisnes seluar dalam pun akan lingkup pasnih....huhu...
gud luck bro...huhu

notrexdame
31-07-2008, 03:37 PM
huhuhuhuhu...bahaya nie

erawan2005
31-07-2008, 03:38 PM
hehe kalau menjadi menda nih confirm ramai takleh pakai seluar dalam dah pasnih....terlebih sudah.....
pastu bisnes seluar dalam pun akan lingkup pasnih....huhu...
gud luck bro...huhu

tak yah pakai..biarkan je :))

erawan2005
31-07-2008, 03:39 PM
ape2 hal pun nnti msg aku..

yusry2007
31-07-2008, 03:46 PM
bro, kene slalu guna ker???
hehehhe. tanye jerkk..

apit0
31-07-2008, 04:31 PM
tak yah pakai..biarkan je :))

hehe kalau takyah pakai nanti kalau kejer ofis pakai seluar slack apa kata akak² kat ofis nanti...:D ...huhu....
anda bayangkan dan tentukan...huhu

gulakucup
31-07-2008, 05:10 PM
barang kita tu kena selalu belai bro...jangan belai guna sabun...bahaya tuu...guna minyak ni baru dia betul kan urat2 dan lancarkan peredaran darah sampai ke hujung...jangan risau cara urutan yang betul akan disertakan. jangan memandai dalam hal ini. ok...bro boleh PM saya.

gulakucup
31-07-2008, 05:14 PM
jangan risau...maklumat peribadi anda terpelihara...

gulakucup
01-08-2008, 11:08 AM
ok erawan aku tunggu...

gulakucup
01-08-2008, 11:10 AM
kalau orang perempuan dengan minyak mariamnya orang lelaki dengan minyak belacaknya la...baru saling mengancam...amacam?

gulakucup
05-08-2008, 11:33 AM
kepada bro yang pernah guna tu...ayoh kongi pengalaman...kita kasi up lagi...ok

gulakucup
06-08-2008, 07:43 PM
untuk makluman minyak ini telah dibacakan doa2 khusus untuk kebahagian pasangan suami isteri...semoga dengan mengamalkan minyak belacak ini hubungan suami isteri akan jadi lebih baik. harap jangan disalahgunakan untuk tujuan yang tidak baik...

gulakucup
07-08-2008, 05:38 PM
Khasiat Minyak Belacak

1. Kuat - Zakar kita menjadi kuat seakan kayu, keras seakan besi, tahan seakan tembaga.
2. Garang - Seperti seekor harimau jantan yang menunggu didepan pintu gua. Bagi setiap lelaki (teruna) yang diidam-idamkan pada malam pertama adalah untuk mengakhiri zaman bujang agar pasangannya dapat merasai kehangatan Zakar daripada seorang yang bergelar lelaki perkasa.
3. Perangsang Pulang Pulih seperti Sedia kala - Perangsang ini adalah satu tindak balas (keras dari biasa) zakar kita dimana “lihat ia hidup, pegang ia berani, sentuh ia bernyawa”.
4. Besar Panjang - Besar dan panjang dimana ia dapat memberi kenikmatan kepada orang yang tersayang (pasangan kita & isteri). Dimana ia dapat menyentuh 5 Makam bagi mencapai klimak seorang wanita. Rumahku, syurgaku, semakin hari, semakin sayang.
5. Tahan Lama - Bagi setiap lelaki harus dapat mengawal kekuatan dan jangka masa yang lama ketika kita melayari bahtera rumah tangga (bersetubuh) agar orang tersayang mendapat kepuasan dari seorang lelaki yang bergelar suami. Dimana harus perkasa daripada biasa untuk mecapai 5 makam.
6. 100% Ramuan semulajadi - Halal - Tiada Kesan Sampingan.

misi
07-08-2008, 07:40 PM
barang kita tu kena selalu belai bro...jangan belai guna sabun...bahaya tuu...guna minyak ni baru dia betul kan urat2 dan lancarkan peredaran darah sampai ke hujung...jangan risau cara urutan yang betul akan disertakan. jangan memandai dalam hal ini. ok...bro boleh PM saya.

sedang duk syok urut pastu tegang tau2 pancut..:eek: sape nak jwb ni..:eek:
belacak besar& panjang + Vco31 tahan lama best nih...

daoss
07-08-2008, 07:41 PM
boleh cayer ke minyak ni?:-?

abahmu
07-08-2008, 07:49 PM
boleh try ni hehe..

katsumoto
07-08-2008, 09:50 PM
kat depan masjid al-falah usj pun ada jual minyak ni... bro yg jual tu siap tunjuk barang dia lagi...

gulakucup
13-08-2008, 04:05 PM
hui cam tu ka?...dia tunjuk barang dia ka gambar barang dia?...
untuk pengetahuan memang banyak produk minyak belacak ni...tapi saya punya gambar seekor ikan jer...ada pengeluar lain guna gambar 2 ekor ikan dan sebagainya. pastikan yang original dari syarikat petua warisan perkasa ent.

gulakucup
13-08-2008, 04:07 PM
cuba lihat logo yang kami gunakan : http://karindangan.webs.com/minyakbelacak.htm

gulakucup
13-08-2008, 04:10 PM
hai misi janganlah sampai cam tu...agak agak laa...kalau di urut dengan betul boleh jadi tahan lama jugak...ada cara yang ditunjukkan...tapi kena belilah satu dulu...cara urutan akan disertakan.

gulakucup
20-08-2008, 01:26 PM
kalau segan nak beli kat pasar...belilah secara online...

gulakucup
20-08-2008, 01:27 PM
botol besar dah habis dijual...kena amik stok baru nampaknya...

gulakucup
20-08-2008, 01:29 PM
kelebihan botol besar tu adalah kerana pati herba yang juga dimasukkan dalam botol tu. bila dah agak berkurangan boleh tambah dengan minyak zaitun tulin bukan yang dah campur macam tu. boleh tahan setahun kalau pandai...

gulakucup
20-08-2008, 01:32 PM
para suami bolehlah mula mengasah time isteri 'cuti'...

gulakucup
29-08-2008, 12:01 AM
jangan tunggu lama...ayuh buat tempahan...

gulakucup
29-08-2008, 12:02 AM
jangan tunggu masalah yang ringan menjadi lebih berat...usahakan penawarnya...

gulakucup
29-08-2008, 12:03 AM
utamakan kebahagian rumah tangga kita...

gulakucup
29-08-2008, 12:04 AM
malu bertanya...sesat jalan...jangan terhantuk baru tergadah...

gulakucup
06-09-2008, 04:20 PM
stok baru sampai...ayoh buat tempahan...

epbx
08-09-2008, 04:41 PM
harga brapa?
fuh.....buat kt ner...kuala kedah ker?
minyak belacak dlm belanga..........

gulakucup
09-09-2008, 09:14 AM
dok aieehh, tapi kat kedah la jugak...meh tengok kat laman web di bawah nu...ok

gulakucup
09-09-2008, 09:16 AM
bro yang dah guna minyak ni...boleh kongsi pengalaman kat sini atau email testimoni kat karindangan@gmail.com

gulakucup
16-09-2008, 11:44 AM
Saya mengalami masalah kencing tak lawas, kurang teguh dan tak tahan lama. Saya telah cuba Minyak Belacak Petua Warisan Perkasa ini. Dalam masa 8 hari saya mengamalkannya tanpa henti dan menggunakan ma’jon perkasa 2 biji. Sebelum bersama 1 biji Ma’jon Perkasa menjadi amalan saya setiap hari. Dengan ini zakar saya menjadi besar, kuat, keras, tahan lama dan kencing saya kembali teratur dan lancar. Kini saya dapat menunaikan solat dengan Sempurna. Saya amat berpuas hati setelah mencuba produk ini. -Farid

paris_hilton_cantik
16-09-2008, 12:16 PM
takde gambar ke..

gulakucup
16-09-2008, 12:42 PM
gambar tak boleh disiarkan di dalam web ini. kalau awak datang sendiri di gerai yang menjual minyak ini...pasti awak akan teruja..

anuarinvestor
16-09-2008, 12:50 PM
gambar tak boleh disiarkan di dalam web ini. kalau awak datang sendiri di gerai yang menjual minyak ini...pasti awak akan teruja..

Bukan sahaja dia teruja.....aku takut dia akan terus buka:)

anuarinvestor
16-09-2008, 12:52 PM
cam nak pakai ya.....tn tanah boleh ajar ke?

Bataraguru
16-09-2008, 12:59 PM
Aku dah pakai dah minyak ni...kena rajinla,pagi2 dah nak kena urut,pas tu mlm nak tidur lak...tapi first time pakai tak boleh bersama ngan org umah 3 hari..menurut kata yg jual tu la...tapi mana leh tahan org umah kat depan mata,tak sempat 3 hari,prestasi boleh tahan.:D

Kurma
16-09-2008, 01:06 PM
maksud garang tu adalah sentiasa sedia berkhidmat sepanjang masa...pantang disentuh...bingkas dia bangun...:D

Kena jadikan motto kat label minyak tur " sedia berkhidmat":D :D :D :p

gambar tak boleh disiarkan di dalam web ini. kalau awak datang sendiri di gerai yang menjual minyak ini...pasti awak akan teruja..

Tn tanah...latihan cara2 mengasak, berjabat, mengurut dan mengasah akan di ajar tak?:D :D :D

gulakucup
16-09-2008, 01:09 PM
kurma,
setuju tu! tapi nanti marah plak abang polis dan army...

gulakucup
16-09-2008, 01:12 PM
syabas betaraguru ! amboi tak sampai 3 hari ?? tapi hasilnya memang memuaskan hati...

Kurma
16-09-2008, 01:15 PM
kurma,
setuju tu! tapi nanti marah plak abang polis dan army...

kena tambah sket berintegriti ( tak ada selindung2 )...jgn malu2:D :D :D

puncakalam
16-09-2008, 01:17 PM
ok jugak ni.hehehe

gulakucup
16-09-2008, 01:25 PM
cara urut akan disertakan dengan setiap belian...kalau nak video cara urutan pun boleh tapi kena bayar la bro...

kancil biru
19-09-2008, 05:04 PM
bro lepas raya gua mgkn nk order la.. nk try kasi cuba test hehehe

gulakucup
19-09-2008, 05:08 PM
kancil biru,

ok..no problem..saya simpan stok untuk bro..ok

wan_ensem501
19-09-2008, 05:21 PM
bagus nih..
berapa harga???
pos plak macam mana??

gulakucup
19-09-2008, 05:28 PM
70 Ml = Rm 70 / 30 Ml = Rm 30
Poslaju + Rm 5

anuarinvestor
19-09-2008, 05:30 PM
klau kita x nak urut, suruh orang lain urut bole ke

otaida00taj
19-09-2008, 05:30 PM
menarik... khidmat urut tak ada ke?

gulakucup
19-09-2008, 05:36 PM
klau kita x nak urut, suruh orang lain urut bole ke

orang lain boleh urutkan terutama yang bertauliah. dan ada kad dari jab. agama. cara urut akan disertakan dengan pembelian. baik urut sendiri berdasarkan cara2 yang betul yang ditunjukkan.

gulakucup
19-09-2008, 05:38 PM
menarik... khidmat urut tak ada ke?

kepada yang menghadapi masalah elok buat temujanji dengan pakar urut kami untuk meleraikan kekusutan tersebut...

gulakucup
07-10-2008, 01:49 PM
stok botol kecil sudah kehabisan...tinggal botol besar...
boleh order kat link 1 @ 2 dibawah...

arulgit
07-10-2008, 02:07 PM
org bujang boleh pakai ke? :D
ade efek tk yg kat bujang2 ni

gulakucup
07-10-2008, 02:16 PM
org bujang boleh pakai ke? :D
ade efek tk yg kat bujang2 ni

orang bujang boleh guna terutama yang ada masalah...terutama yang dah nak naik pelamin...jangan sampai pelamin angan tu musnah kerana masalah tak sempat diatasi...

gulakucup
07-10-2008, 02:18 PM
sesiapa yang ada masalah zakar sedikit bengkok boleh usahakan...dan yang ada masalah angin pasang pun boleh tapi kena jumpa pakar urut kami...

otaida00taj
09-10-2008, 08:52 AM
sesiapa yang ada masalah zakar sedikit bengkok boleh usahakan...dan yang ada masalah angin pasang pun boleh tapi kena jumpa pakar urut kami...

khidmat urutan zakar berapa bayarannya (bukan urutan tenaga batin)....

gulakucup
09-10-2008, 09:18 AM
khidmat urutan zakar berapa bayarannya (bukan urutan tenaga batin)....

kalau untuk urut sendiri...boleh order minyak ni dari saya...
cara urutan akan disertakan...botol 30ml sudah kehabisan stok...
botol besar 70 ml (rm 70) + rm 6 (poslaju). kelebihannya boleh tambah dengan minyak zaiton asli...so boleh tahan lebih lama..

kem5969
28-10-2008, 08:34 AM
kat depan masjid al-falah usj pun ada jual minyak ni... bro yg jual tu siap tunjuk barang dia lagi...

ada kesan lar tu .. hari2 mau guna lar baru ada perbezaan ,,

gulakucup
28-10-2008, 09:39 AM
ada kesan lar tu .. hari2 mau guna lar baru ada perbezaan ,,

yup...setuju sesangat...senjata kita kena asah hari2, baru sentiasa bersedia digunakan untuk berjuang...:D

gulakucup
29-10-2008, 12:36 AM
Petua rawatan Minyak Belacak PWP ini amat berkesan kepada kaum adam yang ingin mengamalkan rawatan sendiri di rumah. Tanpa rasa malu, tanpa was-was, dijamin halal dan sah dibawa bersolat.

Amat mustajab bagi mereka yang sentiasa mengamalkan senaman atau urutan secara berdisiplin dan bersungguh-sungguh. Sesungguhnya mereka yang berusaha dan berikhtiar akan dimakbulkan usaha oleh Nya.

Khasiat Minyak Belacak


Kuat - Zakar kita menjadi kuat seakan kayu, keras seakan besi, tahan seakan tembaga.

Garang - Seperti seekor harimau jantan yang menunggu didepan pintu gua. Bagi setiap lelaki (teruna) yang diidam-idamkan pada malam pertama adalah untuk mengakhiri zaman bujang agar pasangannya dapat merasai kehangatan Zakar daripada seorang yang bergelar lelaki perkasa.

Perangsang Pulang Pulih seperti Sedia kala - Perangsang ini adalah satu tindak balas (keras dari biasa) zakar kita dimana “lihat ia hidup, pegang ia berani, sentuh ia bernyawa”.

Besar Panjang - Besar dan panjang dimana ia dapat memberi kenikmatan kepada orang yang tersayang (pasangan kita & isteri). Dimana ia dapat menyentuh 5 Makam bagi mencapai klimak seorang wanita. Rumahku, syurgaku, semakin hari, semakin sayang.

Tahan Lama - Bagi setiap lelaki harus dapat mengawal kekuatan dan jangka masa yang lama ketika kita melayari bahtera rumah tangga (bersetubuh) agar orang tersayang mendapat kepuasan dari seorang lelaki yang bergelar suami. Dimana harus perkasa daripada biasa untuk mecapai 5 makam.

100% Ramuan semulajadi - Halal - Tiada Kesan Sampingan.


Ibarat enjin kereta yang sering digunakan tetapi jarang di servis atau dijaga pasti akan mendatangkan masalah kepada kita kelak. Begitu juga dengan zakar anda, seiring dengan peningkatan umur, masalah kejantanan semakin ketara dan rawatan mungkin bukan penyelesaiannya. Sikap prihatin anda sekarang mampu mencegah terjadinya perkara yang anda sesal seumur hidup. Bertindaklah sekarang!!!

http://i15.photobucket.com/albums/a397/azmanismail/mb70ml.jpghttp://i15.photobucket.com/albums/a397/azmanismail/mb30ml.jpghttp://i15.photobucket.com/albums/a397/azmanismail/maajon.jpg

PILIHAN DITANGAN ANDA !!!

Keistimewaan Minyak Belacak Petua Warisan Perkasa adalah:

Menguatkan Zakar, Membesarkan Zakar, Memanjangkan Zakar, Membaik Pulih Urat Zakar, Kencing Tak Lawas, Mati Pucuk, Kepuasan Suami Isteri,
Membesarkan Buah dada(bagi wanita sahaja).

Membantu melancarkan darah, membetulkan urat saraf dimana ianya menjadikan senjata adam ini hebat, padat, teguh, gagah, besar dan panjang.

Tambah tenaga dalaman, kencing manis dan darah tinggi.

Buang angin dalaman badan dan melancarkan perjalanan darah.


hubungi : AZMAN ( 012-3380990 / 013-3339628 )Shah Alam Dan Sekitarnya


STOK BARU TIBA...BOLEH BUAT PESANAN SEKARANG...:)cgrock:)cgrock

gulakucup
29-10-2008, 09:42 AM
Cara membuat pesanan :
1. SMS 2. YM 3. Email 4. Hubungi Terus Azman ( 012-3380990 / 013-3339628 )
Cara pembayaran :
1. Bankin 2. Internet Banking 3. C.O.D.
No akaun :
1. Azman Ismail ( MBB: 1624 7815 9982 / CIMB: 1261-0000422-20-7 )
setelah pembayaran dibuat, sila hubungi kami segera untuk penghantaran
hubungi kami sekiranya barang pesanan tidak diterima dalam tempoh 5 hari bekerja

fhans23
29-10-2008, 11:17 AM
masa aku kat penang dulu ada soang brader ni jual minyak belacak kat lorong kulit...

dia siap tempek gambar dia bogel dengan anu mencacak pastu dia sangkut stereng keta...

gulakucup
29-10-2008, 11:39 AM
masa aku kat penang dulu ada soang brader ni jual minyak belacak kat lorong kulit...

dia siap tempek gambar dia bogel dengan anu mencacak pastu dia sangkut stereng keta...

memang betol tu bro...kalau amalkan selalu memang itu yang akan kita dapat...:D tunggu apa lagi ??? :)cgrock

gulakucup
29-10-2008, 10:42 PM
tak cuba tak tahu...dah cuba baru tahu...

gulakucup
30-10-2008, 04:29 PM
perhebatkan penampilan anda...

caklempong
30-10-2008, 04:48 PM
dulu aku pernah guna belacak jenama rojam...jenuh gosok bro.. tapi buat saket ati jak..
tak tau kalau bro punya ni hebat...

gulakucup
30-10-2008, 04:51 PM
dulu aku pernah guna belacak jenama rojam...jenuh gosok bro.. tapi buat saket ati jak..
tak tau kalau bro punya ni hebat...

ahah! tak rugi cuba bro...cara urutan yang betul turut disertakan dan senaman untuk kesihatan badan...

gulakucup
02-11-2008, 10:48 PM
bro yang dah try minyak belacak ni...bolehlah kongsi testimoni...kasi up skit:D:)cgrock

uhs_4all
02-11-2008, 11:46 PM
ahah! tak rugi cuba bro...cara urutan yang betul turut disertakan dan senaman untuk kesihatan badan...

guna minyak belacak combine dgn senaman harimau,baru power..lawan mesti mengaum..huhuhu..kompem lebih meter naik..:D:D..

____________________________________________
buat duit dgn USANA:
www.jutawansucces.blogspot.com
www.usana.com

uhs_4all
03-11-2008, 12:12 AM
ahah! tak rugi cuba bro...cara urutan yang betul turut disertakan dan senaman untuk kesihatan badan...

guna minyak belacak combine dgn senaman harimau,baru power..lawan mesti mengaum..huhuhu..kompem lebih meter naik..:D:D..

____________________________________________
buat duit dgn USANA:
www.jutawansucces.blogspot.com
www.usana.com

gulakucup
03-11-2008, 01:08 AM
guna minyak belacak combine dgn senaman harimau,baru power..lawan mesti mengaum..huhuhu..kompem lebih meter naik..:D:D..

iyaa!!!...kompommm mengaummmm!!!:((:D:))

bellaluna
03-11-2008, 01:10 AM
tp bkn besar & pjg time stim jerk ker? :-?:-?

gulakucup
03-11-2008, 01:17 AM
tp bkn besar & pjg time stim jerk ker? :-?:-?

kuat, garang, besar, panjang & tahan lama...bila diperlukan :) sentiasa bersedia untuk berjuang :D

killmore
03-11-2008, 01:22 AM
klu bagus, mesti lepas ni mesti ada orang buat pjk ternak belacak.

gulakucup
03-11-2008, 01:42 AM
ternak punya tak sama kualiti dengan yang terdapat di sungai bro...lebih natural...

gulakucup
03-11-2008, 01:14 PM
ada ke orang nak ternak ikan belacak ni???...

12daily_pro
03-11-2008, 01:59 PM
emmmmmm..... macam2 ada ....

gulakucup
03-11-2008, 02:19 PM
emmmmmm..... macam2 ada ....

YAAA...MACAM MACAM ADA DI LAMAN KARINDANGAN...SUDI SUDIKAN...:D:D:)cgrock

hackerz6
03-11-2008, 02:29 PM
cm pnah tgk kat downtown jer...
psrn belacak semakin maju nampaknyer...:D

gulakucup
03-11-2008, 02:47 PM
cm pnah tgk kat downtown jer...
psrn belacak semakin maju nampaknyer...:D

yup semakin mendapat tempat dihati para jejaka...:D

gulakucup
09-11-2008, 09:40 PM
kasi up sket!!!... :D:D:D

gulakucup
10-11-2008, 10:32 AM
selamat pagi...:D:D

gulakucup
12-11-2008, 03:12 PM
ayoh ! bangguuuuuunn !... ...kenapa lambat bangun tuu ?!... :o:o:o

gulakucup
13-11-2008, 10:14 AM
dah boleh bangun ?!...:)cgrock

gulakucup
13-11-2008, 05:49 PM
ok cergaskan badan...:D

zinedine
13-11-2008, 06:24 PM
Berapa harga sebotol minyak ni? Aku tak nampak/tak perasan pulak harganya.

gulakucup
13-11-2008, 11:16 PM
botol 30 ml = rm 30
botol 70 ml = rm 70
poslaju = rm 6

gulakucup
23-11-2008, 10:01 PM
hai selamat malam...dah jumpa apa yang dicari ?:D:D:D

gulakucup
11-12-2008, 11:49 AM
maaf kehabisan stok ! stok baru akan ada semula minggu depan !:D

sbwmali
11-12-2008, 01:20 PM
minggu depan ye bro...

gulakucup
16-12-2008, 07:39 AM
bro dah stok dah ada ! boleh buat pesanan sekarang ! BORANG PESANAN (http://karindangan.webs.com/borangpesanan.htm) klik jer!

lavazoca
16-12-2008, 09:41 AM
kuat cam besi? ngeri siot!!leh sangkut hanger nih!
leh wat timbang bola takraw nie

gulakucup
16-12-2008, 10:32 AM
hehehe...itu sebahagian dari senaman gak tu...

gulakucup
16-12-2008, 11:16 AM
barang yang dah selalu guna kena buat service bro...amalkan service dengan minyak belacak...untuk prestasi yang membanggakan...

gulakucup
17-12-2008, 01:05 AM
kasi up skit!

fazarudin
17-12-2008, 01:18 AM
berapa harga sebotol minyak belacak ni ?

lastshark
17-12-2008, 01:21 AM
takat minyak je kalau beso cili merah tak guna....pasaipa oran sudan koter panjang? depa guna teknik urut sudan sejak dari kecik lagi.. tu pasai depa punya sampai ke lutut [macam aku ] hahahaaha...

fazarudin
17-12-2008, 01:29 AM
takat minyak je kalau beso cili merah tak guna....pasaipa oran sudan koter panjang? depa guna teknik urut sudan sejak dari kecik lagi.. tu pasai depa punya sampai ke lutut [macam aku ] hahahaaha...

sampai ke lutut ?.. giler ahhh!!! ko urut panjang ke lutut tu nak buat tali pinggang spare ke bro ? :eek:

gulakucup
17-12-2008, 01:46 AM
berapa harga sebotol minyak belacak ni ?

botol 30 ml ( rm 30 ) botol 70 ml ( rm 70 )

nash_d
17-12-2008, 01:47 AM
sampai ke lutut ?.. giler ahhh!!! ko urut panjang ke lutut tu nak buat tali pinggang spare ke bro ? :eek:

kalau sampai kena kelutut..kena ikat kat peha pula...dah jadi satu hal tu...:))

gulakucup
17-12-2008, 01:49 AM
takat minyak je kalau beso cili merah tak guna....pasaipa oran sudan koter panjang? depa guna teknik urut sudan sejak dari kecik lagi.. tu pasai depa punya sampai ke lutut [macam aku ] hahahaaha...

ada ka orang kita yang amalkan teknik urut ni sejak keck lagi ? hang pun dah besak baru nak urut...kalau tidak mesti sampai buku lali dah tu...huhuhu...

gulakucup
17-12-2008, 11:06 AM
salam sejahtera!

gulakucup
18-12-2008, 03:38 PM
barang baik mesti servis selalu...tak yah hantar kedai...boleh buat sendiri...lagi puas hati !..

gulakucup
19-12-2008, 03:43 PM
ayoh mulakan dari sekarang !

gulakucup
23-12-2008, 07:52 AM
Petua rawatan Minyak Belacak PWP ini amat berkesan kepada kaum adam yang ingin mengamalkan rawatan sendiri di rumah. Tanpa rasa malu, tanpa was-was, dijamin halal dan sah dibawa bersolat.

Amat mustajab bagi mereka yang sentiasa mengamalkan senaman atau urutan secara berdisiplin dan bersungguh-sungguh. Sesungguhnya mereka yang berusaha dan berikhtiar akan dimakbulkan usaha oleh Nya.

Khasiat Minyak Belacak

1. Kuat - Zakar kita menjadi kuat seakan kayu, keras seakan besi, tahan seakan tembaga.
2. Garang - Seperti seekor harimau jantan yang menunggu didepan pintu gua. Bagi setiap lelaki (teruna) yang diidam-idamkan pada malam pertama adalah untuk mengakhiri zaman bujang agar pasangannya dapat merasai kehangatan Zakar daripada seorang yang bergelar lelaki perkasa.
3. Perangsang Pulang Pulih seperti Sedia kala - Perangsang ini adalah satu tindak balas (keras dari biasa) zakar kita dimana “lihat ia hidup, pegang ia berani, sentuh ia bernyawa”.
4. Besar Panjang - Besar dan panjang dimana ia dapat memberi kenikmatan kepada orang yang tersayang (pasangan kita & isteri). Dimana ia dapat menyentuh 5 Makam bagi mencapai klimak seorang wanita. Rumahku, syurgaku, semakin hari, semakin sayang.
5. Tahan Lama - Bagi setiap lelaki harus dapat mengawal kekuatan dan jangka masa yang lama ketika kita melayari bahtera rumah tangga (bersetubuh) agar orang tersayang mendapat kepuasan dari seorang lelaki yang bergelar suami. Dimana harus perkasa daripada biasa untuk mecapai 5 makam.
6. 100% Ramuan semulajadi - Halal - Tiada Kesan Sampingan.

Ibarat enjin kereta yang sering digunakan tetapi jarang di servis atau dijaga pasti akan mendatangkan masalah kepada kita kelak. Begitu juga dengan zakar anda, seiring dengan peningkatan umur, masalah kejantanan semakin ketara dan rawatan mungkin bukan penyelesaiannya. Sikap prihatin anda sekarang mampu mencegah terjadinya perkara yang anda sesal seumur hidup. Bertindaklah sekarang!!!

http://i15.photobucket.com/albums/a397/azmanismail/mb70ml.jpghttp://i15.photobucket.com/albums/a397/azmanismail/mb30ml.jpghttp://i15.photobucket.com/albums/a397/azmanismail/maajon.jpg

PILIHAN DITANGAN ANDA !!!

Keistimewaan Minyak Belacak Petua Warisan Perkasa adalah:

Menguatkan Zakar, Membesarkan Zakar, Memanjangkan Zakar, Membaik Pulih Urat Zakar, Kencing Tak Lawas, Mati Pucuk, Kepuasan Suami Isteri,
Membesarkan Buah dada(bagi wanita sahaja).
Membantu melancarkan darah, membetulkan urat saraf dimana ianya menjadikan senjata adam ini hebat, padat, teguh, gagah, besar dan panjang.
Tambah tenaga dalaman, kencing manis dan darah tinggi.
Buang angin dalaman badan dan melancarkan perjalanan darah.

hubungi : AZMAN ( 012.338.0990 / 013.333.9628 )Shah Alam Dan Sekitarnya[/COLOR]

KIOS
23-12-2008, 08:00 AM
Aku penah dengar ttg minyak ni.. dga power..
bape bro jual bro??

gulakucup
23-12-2008, 08:04 AM
ok bro dah PM..

gulakucup
30-12-2008, 01:42 PM
kasi up skit yaa!

gulakucup
02-01-2009, 12:17 PM
selamat berhari jumaat !!!

gulakucup
05-01-2009, 10:15 AM
selamat tahun baru...! perbaiki prestasi anda mulai dari sekarang...dapatkan hasilnya secepat mungkin !

gulakucup
06-01-2009, 10:08 AM
yang baru mendirikan rumahtangga...andai ada masalah...boleh bincang...jangan sampai terlambat...

gulakucup
09-01-2009, 11:53 AM
hanya anda yang tahu....prestasi anda di tahap mana....usahakanlah...
tidak salah terlebih....tapi bersalah jika terkurang....

gulakucup
16-01-2009, 05:01 PM
kasi up sket !

gulakucup
21-01-2009, 11:19 PM
petua rawatan minyak belacak pwp ini amat berkesan kepada kaum adam yang ingin mengamalkan rawatan sendiri di rumah. Tanpa rasa malu, tanpa was-was, dijamin halal dan sah dibawa bersolat.

Amat mustajab bagi mereka yang sentiasa mengamalkan senaman atau urutan secara berdisiplin dan bersungguh-sungguh. Sesungguhnya mereka yang berusaha dan berikhtiar akan dimakbulkan usaha oleh nya.

khasiat minyak belacak


kuat - zakar kita menjadi kuat seakan kayu, keras seakan besi, tahan seakan tembaga.

garang - seperti seekor harimau jantan yang menunggu didepan pintu gua. Bagi setiap lelaki (teruna) yang diidam-idamkan pada malam pertama adalah untuk mengakhiri zaman bujang agar pasangannya dapat merasai kehangatan zakar daripada seorang yang bergelar lelaki perkasa.

perangsang pulang pulih seperti sedia kala - perangsang ini adalah satu tindak balas (keras dari biasa) zakar kita dimana “lihat ia hidup, pegang ia berani, sentuh ia bernyawa”.

besar panjang - besar dan panjang dimana ia dapat memberi kenikmatan kepada orang yang tersayang (pasangan kita & isteri). Dimana ia dapat menyentuh 5 makam bagi mencapai klimak seorang wanita. Rumahku, syurgaku, semakin hari, semakin sayang.

tahan lama - bagi setiap lelaki harus dapat mengawal kekuatan dan jangka masa yang lama ketika kita melayari bahtera rumah tangga (bersetubuh) agar orang tersayang mendapat kepuasan dari seorang lelaki yang bergelar suami. Dimana harus perkasa daripada biasa untuk mecapai 5 makam.

100% ramuan semulajadi - halal - tiada kesan sampingan.


ibarat enjin kereta yang sering digunakan tetapi jarang di servis atau dijaga pasti akan mendatangkan masalah kepada kita kelak. Begitu juga dengan zakar anda, seiring dengan peningkatan umur, masalah kejantanan semakin ketara dan rawatan mungkin bukan penyelesaiannya. Sikap prihatin anda sekarang mampu mencegah terjadinya perkara yang anda sesal seumur hidup. Bertindaklah sekarang!!!

http://i15.photobucket.com/albums/a397/azmanismail/mb70ml.jpghttp://i15.photobucket.com/albums/a397/azmanismail/mb30ml.jpghttp://i15.photobucket.com/albums/a397/azmanismail/maajon.jpg

pilihan ditangan anda !!!

keistimewaan minyak belacak petua warisan perkasa adalah:

Menguatkan zakar, membesarkan zakar, memanjangkan zakar, membaik pulih urat zakar, kencing tak lawas, mati pucuk, kepuasan suami isteri,
membesarkan buah dada(bagi wanita sahaja).

Membantu melancarkan darah, membetulkan urat saraf dimana ianya menjadikan senjata adam ini hebat, padat, teguh, gagah, besar dan panjang.

Tambah tenaga dalaman, kencing manis dan darah tinggi.

Buang angin dalaman badan dan melancarkan perjalanan darah.


hubungi : azman ( 012-3380990 / 013-3339628 )shah alam dan sekitarnya


hanya kita yang tahu....

gulakucup
30-01-2009, 07:30 PM
stok ready...:)cgrock

gulakucup
02-02-2009, 03:05 PM
masih berdiri...walaupun dah tumpas...camana tu ?!:o:o:o:-?:-?:-?#:-S#:-S#:-S

gulakucup
23-02-2009, 05:13 PM
stok ready...:)cgrock

yup betul tu !!!:D:D:D

gulakucup
01-03-2009, 10:35 PM
ada pelanggan yang try kat payudara isteri...ada perubahan ! #:-S#:-S:-?

kukumbang
13-05-2009, 08:31 AM
Minyak Belacak...... Memang terpacak..... huhu....:))

gulakucup
13-05-2009, 09:35 AM
memang tak dapat dinafikan...bravooo bravooo bravooo!:D:D:D

gulakucup
13-05-2009, 11:02 AM
sentiasa bersiap sedia...!
garang, gagah dan perkasa...!

asniza78
13-05-2009, 11:39 AM
aku dah order satu tadi.baru jer transfer duit.hehehe..nak cuba ko keras macam batang pinang