PDA

View Full Version : Pampers murah teknologi jepun!


Alfa Bagan
16-05-2013, 04:28 PM
PAMPERS BAYI DARI SIZE NB - XL DIHASILKAN MENGGUNAKAN TEKNOLOGI JEPUN DENGAN HARGA BORONG!!


Kami adalah pengedar produk lampin pakai buang untuk bayi dan dewasa setanding jenama terbaik di pasaran.

MENGAPA PRODUK KAMI DIPILIH SEBAGAI PRODUK TERBAIK UNTUK ANAK ANDA ?

-penghasilan produk menggunakan teknologi dari Jepun.
-mempuyai resapan yang sangat bagus untuk anak anda dan juga warga tua.
-produk ini menggunakan 'magic tape' yang boleh dilekat berulang kali.
-permukaan kain yang sangat lembut setanding dengan jenama 'mamy poko & huggies'.
-cutting yang sangat selesa bagi bayi bertubuh besar.
-mempuyai 'leak guard' di dalam.
-mempunyai 'indicator' (penanda kebocoran) diluar pampers.
-sesuai dipakai pada waktu siang dan malam kerana mempuyai kadar resapan yang tinggi.
-boleh bertahan dari kebocoran dari 8 - 10 jam.


KAMI JUGA MENGALAKKAN ANDA BERDAFTAR SEBAGAI PENGEDAR , KERANA HARGA YANG KAMI TAWARKAN ADALAH LEBIH MURAH SELAIN DAPAT MEMUPUK MINAT BERNIAGA BAGI SEMUA GOLONGAN MASYARAKAT.

MENGAPA ANDA PERLU MENJADI PENGEDAR ?

pendapatan lumayan tanpa perlu bekerja keras
produk tersedia untuk kanak-kanak dan orang dewasa
kualiti yang setanding jenama terkenal
tiada had umur untuk menjadi agen
produk yang laris di pasaran luar dan pasaran 'online'
TIADA BAYARAN PENDAFTARAN DIKENAKAN UNTUK MENJADI PENGEDAR YANG SAH!!!

HARGA TRIAL PACK & KEGUNAAN BIASA :

size
NB & S - 10 PCS - RM 4.5
- 30 PCS - RM 12
- 50 PCS - RM 20
- 80 PCS - RM 31
- 100 PCS - RM 38

M & L - 10 PCS - RM 5
- 30 PCS - RM 13.50
- 50 PCS - RM 22.50
- 80 PCS - RM 35.00
- 100 PCS - RM 43.00

XL - 10 PCS - RM 5.50
- 30 PCS - RM 15.00
- 50 PCS - RM 25.00
- 80 PCS - RM 39.00
- 100 PCS - RM 48.00

PROMOSI MAY & JUN!!:)cgrock

* UNTUK PEMBELIAN PAMPERS YANG TELAH DI PACK MENGIKUT KUANTITI , SETIAP PEMBELIAN 2 BEG ( 100 PCS) PERCUMA PENGHANTARAN.


HARGA SEKIRANYA BERDAFTAR MENJADI PENGEDAR TETAP :

AGEN NEGERI:
(50,000KPG)

NB & S: RM 0.23
M & L : RM 0.25
XL : RM 0.27

AGEN SEDERHANA:
(10,000-50,000KPG)

NB & S : RM 0.27
M & L : RM 0.29
XL : RM 0.31

AGEN KECIL:
(5,000-10,000 KPG)

NB & S : RM 0.30
M & L : RM 0.31
XL : RM 0.33


*HARGA MASIH BOLEH DIBINCANGKAN SEKIRANYA ANDA BERMINAT.

http://kiutmiut.com.my/image/cache/data/x-large-diaper-baby-900x900.jpg


http://uf.cari.com.my/forumx/mforum/forum/201305/07/104431lpohjrhuouqpzh36.jpg

http://uf.cari.com.my/forumx/mforum/forum/201305/07/104436wxjlsxl6mfvlxzoj.jpg

http://uf.cari.com.my/forumx/mforum/forum/201305/07/104440w499a011ki969y0t.jpg


SEBARANG PERTANYAAN LANJUT, BOLEH LAH TERUS MENGHUBUNGI SAYA :

SHIMA - 016-2177394

ATAU EMAILKAN KE alfabagan@yahoo.com

Alfa Bagan
17-05-2013, 12:00 PM
lai lai lai.... siapa cepat harga lagi murag:)cgrock

tokki forex
17-05-2013, 12:02 PM
tokey...pamper untuk orang dewasa ada tak....pm harga

black_mask
17-05-2013, 12:04 PM
parking...bg gambar bos

okada_kodo
17-05-2013, 12:04 PM
ade pic x? kasi tepek..

*PM detail

rader uptown
17-05-2013, 12:37 PM
baru gambir sng sket....

serai
17-05-2013, 12:45 PM
cod mane tt

akundaktau
17-05-2013, 12:54 PM
parking lu...

ahib0205
17-05-2013, 12:57 PM
cod shah alam boleh tak?

12daily_pro
17-05-2013, 01:05 PM
area Terengganu boleh hub. saya --- 016-9803217 hazlan . stokis negeri terengganu.

ismailmohamad
17-05-2013, 01:11 PM
cod mane tt?? pastu..

level mamipoko ke pampers ni?

misszya88
17-05-2013, 02:01 PM
leh anto kat ampang x skang?

nuhamo
17-05-2013, 02:15 PM
delivery area mana? saya kat area kajang. nk oder macamana?

serai
17-05-2013, 02:34 PM
area Terengganu boleh hub. saya --- 016-9803217 hazlan . stokis negeri terengganu.

putrajaya bos?

katsumoto
17-05-2013, 02:45 PM
COD sg buloh leh tak?

M utk berat berapa kg?
L utk berat brapa kg?

Yadut-kun
17-05-2013, 02:49 PM
TT...COD kat mana bleh?

Alfa Bagan
17-05-2013, 04:01 PM
tokey...pamper untuk orang dewasa ada tak....pm harga

ada bro.. bagi sy email address.. sy hantar detail semua

Alfa Bagan
17-05-2013, 04:01 PM
TT...COD kat mana bleh?

awak tinggal area mana? lembah klang bole.. area cheras boleh..atau pj

Alfa Bagan
17-05-2013, 04:04 PM
COD sg buloh leh tak?

M utk berat berapa kg?
L utk berat brapa kg?

ke sg buluh kita hantar cas kos transport..

s- 3 kg - 8 kg
m- 6 kg - 11 kg
l- 9 kg - 14 kg
xl- 12kg - 17 kg

Alfa Bagan
17-05-2013, 04:05 PM
putrajaya bos?

putrajaya kita hantar by gdex:) tapi kos penghantaran xmahal kalau beli kuantiti sikit

Alfa Bagan
17-05-2013, 04:06 PM
delivery area mana? saya kat area kajang. nk oder macamana?

boleh terus hubungi sy shima 0162177394 atau email ke alfa bagan@yahoo.com untuk order.. delivery by gdex.. penghantaran sehingga depan pintu.. atau nak collect kat ofis atau kilang kami di area balakong dan pj pun boleh:)

Alfa Bagan
17-05-2013, 04:07 PM
leh anto kat ampang x skang?

anta ampang area mana? boleh je anto.. nak berapa? call la sy kalau urgent order.. kita bole pack sekarang:D:D:D

Yadut-kun
17-05-2013, 04:08 PM
awak tinggal area mana? lembah klang bole.. area cheras boleh..atau pj

shah alam bleh?

Alfa Bagan
17-05-2013, 04:14 PM
cod mane tt?? pastu..

level mamipoko ke pampers ni?

aah.. memang level mamy poko.. sy boleh anta sample pada u.. tgk kualiti.. atau datang terus ke ofis untuk tgk kualiti kita..

nak anta area balakong, cheras boleh.. atau pj.. atau area lembah klang.. gombak pu bole.. selain dr tu anta by gdex:)

alisya
17-05-2013, 04:22 PM
parking jugak, up utk tt:D:D

balang
17-05-2013, 04:34 PM
tt, nak test, kalau ok nak jadi pengedar kat sini..sample leh dapat tak?

Alfa Bagan
17-05-2013, 06:24 PM
ade pic x? kasi tepek..

*PM detail

bagi email.. sy hantar gambar

Alfa Bagan
17-05-2013, 06:24 PM
tt, nak test, kalau ok nak jadi pengedar kat sini..sample leh dapat tak?

sample bole dapat.. percuma je sample dari nb-xl
cume kos penghantaran rm5 ditanggung oleh anda:D

Alfa Bagan
17-05-2013, 06:25 PM
shah alam bleh?

shah alam.. sy anta by gdex bro..:)

Alfa Bagan
17-05-2013, 06:32 PM
shah alam bleh?

shah alam.. sy anta by gdex bro..:)

silverchair959
17-05-2013, 06:33 PM
ini baru betul2 dasar pandang ke timur !!!

Alfa Bagan
17-05-2013, 11:27 PM
ini baru betul2 dasar pandang ke timur !!!

taknak order sekali ke:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Alfa Bagan
17-05-2013, 11:29 PM
cod shah alam boleh tak?

sana kita hantar by gdex:D
beli 100pcs (2 pack) free postage:)cgrock

Alfa Bagan
17-05-2013, 11:30 PM
baru gambir sng sket....

bagi email.. sy sent kan gambar dan price baekk punyaaa:D:D:D

Alfa Bagan
17-05-2013, 11:31 PM
ade pic x? kasi tepek..

*PM detail

pic ade.. bagi email pada sy.. sy emailkan detaill:)cgrock

Alfa Bagan
17-05-2013, 11:32 PM
parking...bg gambar bos

bos.. bagi email address sy hantar detail semua sekali..:D:D:D:D

ahib0205
17-05-2013, 11:33 PM
Saya nak sample setiap saiz dgn dewasa.sekali boleh tak

Alfa Bagan
17-05-2013, 11:33 PM
tokey...pamper untuk orang dewasa ada tak....pm harga

ada bos.. harga untuk pampers dewasa.. rm 1.50/pcs

kalau berdaftar sebagai agen dari rm 0.70-rm 0.90

untuk tgk size dan gambar.. masuk je ke laman web kami

www.kiutmiut.com.my:)cgrock

Alfa Bagan
17-05-2013, 11:35 PM
Saya nak sample setiap saiz dgn dewasa.sekali boleh tak

boleh... bankin ke acc cimb alfa bagan sdn bhd 12940000856058 rm 5 sebagai kos penghantaran... sample percuma..

sms kan nama dan alamat ke 0162177394-shima:D:D

alisya
17-05-2013, 11:36 PM
tt tlng email kt gmnet88@gmail.com

minat nak beli ni:D

Alfa Bagan
17-05-2013, 11:37 PM
tt tlng email kt gmnet88@gmail.com

minat nak beli ni:D

sy dah emailkan.. mekasihhhh:D:D:D:D:D

ahib0205
17-05-2013, 11:38 PM
boleh... bankin ke acc cimb alfa bagan sdn bhd 12940000856058 rm 5 sebagai kos penghantaran... sample percuma..

sms kan nama dan alamat ke 0162177394-shima:D:D

Maybank ada bro?

Alfa Bagan
17-05-2013, 11:40 PM
Maybank ada bro?

kita memang acc cimb untuk produk pampers ni...maybank takde.. maaf#:-S#:-S#:-S

okada_kodo
18-05-2013, 04:20 PM
pic ade.. bagi email pada sy.. sy emailkan detaill:)cgrock

okada _ kodo @ yahoo . com


:D

Alfa Bagan
18-05-2013, 04:40 PM
okada _ kodo @ yahoo . com


:D

dahh:D please check email

ismailmohamad
19-05-2013, 11:59 PM
aah.. memang level mamy poko.. sy boleh anta sample pada u.. tgk kualiti.. atau datang terus ke ofis untuk tgk kualiti kita..

nak anta area balakong, cheras boleh.. atau pj.. atau area lembah klang.. gombak pu bole.. selain dr tu anta by gdex:)

salam tuan.. cod putrajaya bole tuan?

berminat nk test.. kalo bebetul level mamypoko.. mmg nk oder

Alfa Bagan
20-05-2013, 12:30 AM
salam tuan.. cod putrajaya bole tuan?

berminat nk test.. kalo bebetul level mamypoko.. mmg nk oder

cod di area pj dan balakong shj.. sbb ofis dipj dan warehouse kami di balakong.. selain tu kita hantar by gdex or pos laju.. kualiti setanding mamy poko.. nak sample.. kite bole je anta .. so boleh compare kan ..:)

ismailmohamad
20-05-2013, 07:15 AM
cod di area pj dan balakong shj.. sbb ofis dipj dan warehouse kami di balakong.. selain tu kita hantar by gdex or pos laju.. kualiti setanding mamy poko.. nak sample.. kite bole je anta .. so boleh compare kan ..:)

kalo cod di balakong.. pkul brape bole?

Alfa Bagan
20-05-2013, 12:40 PM
kalo cod di balakong.. pkul brape bole?

sampai kul 6 petang bro.. cuma sebelum order.. inform dulu.. senang staff sana sediakan.. tq:)cgrock:)cgrock:)cgrock

12daily_pro
21-05-2013, 03:26 PM
area Terengganu boleh hub. saya --- 016-9803217 hazlan . stokis negeri terengganu.

arrashidin
21-05-2013, 03:31 PM
serdang boleh COD tak? nak cuba ni......

Alfa Bagan
21-05-2013, 03:36 PM
serdang boleh COD tak? nak cuba ni......

takde.. cod area taman paramount pj dan balakong.. selain tu kita hantar by poslaju @ gdex..

promosi kalau amik 100pcs(2 pack) free postage:)

12daily_pro
24-05-2013, 12:34 PM
up sket area kuala terengganu boleh call ambe 0169803217 .

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/977265_656614251031017_570845821_o.jpg

12daily_pro
10-06-2013, 10:54 PM
jgn segan2 call ambe utk kawan2 duk area kuala terengganu -- pampers baik punya nie ... paling penting murah dan sgt berkualiti ... 0169803217.

Alfa Bagan
14-06-2013, 03:14 PM
PAMPERS BAYI DARI SIZE NB - XL DIHASILKAN MENGGUNAKAN TEKNOLOGI JEPUN DENGAN HARGA BORONG!!


Kami adalah pengedar produk lampin pakai buang untuk bayi dan dewasa setanding jenama terbaik di pasaran.

MENGAPA PRODUK KAMI DIPILIH SEBAGAI PRODUK TERBAIK UNTUK ANAK ANDA ?

-penghasilan produk menggunakan teknologi dari Jepun.
-mempuyai resapan yang sangat bagus untuk anak anda dan juga warga tua.
-produk ini menggunakan 'magic tape' yang boleh dilekat berulang kali.
-permukaan kain yang sangat lembut setanding dengan jenama 'mamy poko & huggies'.
-cutting yang sangat selesa bagi bayi bertubuh besar.
-mempuyai 'leak guard' di dalam.
-mempunyai 'indicator' (penanda kebocoran) diluar pampers.
-sesuai dipakai pada waktu siang dan malam kerana mempuyai kadar resapan yang tinggi.
-boleh bertahan dari kebocoran dari 8 - 10 jam.


KAMI JUGA MENGALAKKAN ANDA BERDAFTAR SEBAGAI PENGEDAR , KERANA HARGA YANG KAMI TAWARKAN ADALAH LEBIH MURAH SELAIN DAPAT MEMUPUK MINAT BERNIAGA BAGI SEMUA GOLONGAN MASYARAKAT.

MENGAPA ANDA PERLU MENJADI PENGEDAR ?

pendapatan lumayan tanpa perlu bekerja keras
produk tersedia untuk kanak-kanak dan orang dewasa
kualiti yang setanding jenama terkenal
tiada had umur untuk menjadi agen
produk yang laris di pasaran luar dan pasaran 'online'
TIADA BAYARAN PENDAFTARAN DIKENAKAN UNTUK MENJADI PENGEDAR YANG SAH!!!

HARGA TRIAL PACK & KEGUNAAN BIASA :

size
NB & S - 10 PCS - RM 4.5
- 30 PCS - RM 12
- 50 PCS - RM 20
- 80 PCS - RM 31
- 100 PCS - RM 38

M & L - 10 PCS - RM 5
- 30 PCS - RM 13.50
- 50 PCS - RM 22.50
- 80 PCS - RM 35.00
- 100 PCS - RM 43.00

XL - 10 PCS - RM 5.50
- 30 PCS - RM 15.00
- 50 PCS - RM 25.00
- 80 PCS - RM 39.00
- 100 PCS - RM 48.00

PROMOSI MAY & JUN!!:)cgrock

* UNTUK PEMBELIAN PAMPERS YANG TELAH DI PACK MENGIKUT KUANTITI , SETIAP PEMBELIAN 2 BEG ( 100 PCS) PERCUMA PENGHANTARAN.


HARGA SEKIRANYA BERDAFTAR MENJADI PENGEDAR TETAP :

AGEN NEGERI:
(50,000KPG)

NB & S: RM 0.23
M & L : RM 0.25
XL : RM 0.27

AGEN SEDERHANA:
(10,000-50,000KPG)

NB & S : RM 0.27
M & L : RM 0.29
XL : RM 0.31

AGEN KECIL:
(5,000-10,000 KPG)

NB & S : RM 0.30
M & L : RM 0.31
XL : RM 0.33


*HARGA MASIH BOLEH DIBINCANGKAN SEKIRANYA ANDA BERMINAT.

http://kiutmiut.com.my/image/cache/data/x-large-diaper-baby-900x900.jpg


http://uf.cari.com.my/forumx/mforum/forum/201305/07/104431lpohjrhuouqpzh36.jpg

http://uf.cari.com.my/forumx/mforum/forum/201305/07/104436wxjlsxl6mfvlxzoj.jpg

http://uf.cari.com.my/forumx/mforum/forum/201305/07/104440w499a011ki969y0t.jpg


SEBARANG PERTANYAAN LANJUT, BOLEH LAH TERUS MENGHUBUNGI SAYA :

SHIMA - 016-2177394

ATAU EMAILKAN KE alfabagan@yahoo.com

stok pampers baru sampai .. lai lai lai..

Alfa Bagan
16-07-2013, 11:25 AM
ada.. sekeping hrga rm 1.50.. beli bnyak dlm 300pcs dpt 1.30 sekeping

hafiz5009
16-07-2013, 11:32 AM
Cod pj hilton leh x..nk try pack kecik dulu

kenzo816
16-07-2013, 11:36 AM
parking pampers utk bakal anak dlu...

ranger
20-07-2013, 12:21 PM
Pm x balas pun

Norazwan
12-09-2013, 03:30 PM
nk try 1 pack dlu boleh ke? area kl.. pm me

eizzbizz
13-09-2013, 04:20 PM
KL COD kat mana ??

epi_san
13-09-2013, 04:24 PM
letak pananda buku

narutosan
02-04-2014, 07:45 PM
Kalau saya nak mintak sample boleh? Nak size yang 5kg hingga 10kg sahaja (biasanya size S).. Dapat dalam 4-5keping pun ok jugak...hehehe...

senyum
04-04-2014, 01:51 AM
TT update lah nombor agen kat 1st post. senang kami nak contact.

fahmifaizah
04-04-2014, 02:25 AM
br bli td..huggies NB 64pieces $24.9 ja,ok jagak kualiti dia..fitti saiz S 84pieces $22.9 ja,kualiti xtau,br nak try..lain jenama..petpet NB 64pieces $25.9(petpet ni cepat melorot skit,rsnya huggies ok lg kot)..drypers NB 64pieces $25.9(jenama nie ok,serap bgus,cmanya ms nak cuci tu,kat kulit baby mcm ada gel,mgkn tu bahan yg dia gunakan utk xmau bg najis lekat kat kulit baby kot)..hey baby saiz S 82pieces harga br $22.9 sj,(yg ni pn kualiti xdapat dipastikan,dah bli tp belum cuba) :) lain2 jenama,saiz dan harga,blh semak dgn pasaraya yg terdekat dgn anda..TQ.. :)