PDA

View Full Version : Ultimate Marketing International


kakmelah
14-04-2013, 10:20 PM
Salam Forumer semua,

Saya nak tumpang tanya ada tak dikalangan forumer yang dapat tawaran berniaga dengan melaborkan duit untuk kerusi urut dan dikatakan dapat pendapatan sebanyak RM1,000 minimum sebulan.

Saya diperlukan membayar sebanyak RM25,000 untuk kerusi tersebut.

Adakah ni satu scam/penipuan? Saya risau sangat ni. Tolong bagi pendapat. Terima kasih.

paklah^sti
02-05-2013, 08:05 PM
saya baru ptg tadi dpt call dri UMI ni..suruh dtg ofis di megan avenue jln tun razak...dia pancing saya dgn tiket free fire fly/air asia...

diorang suh dtg sabtu ni 4 mei..

snz
19-05-2013, 09:44 PM
Salam Forumer semua,

Saya nak tumpang tanya ada tak dikalangan forumer yang dapat tawaran berniaga dengan melaborkan duit untuk kerusi urut dan dikatakan dapat pendapatan sebanyak RM1,000 minimum sebulan.

Saya diperlukan membayar sebanyak RM25,000 untuk kerusi tersebut.

Adakah ni satu scam/penipuan? Saya risau sangat ni. Tolong bagi pendapat. Terima kasih.
salam....so far tak de masalh..dah pasang pun kerusi saya di imegresen putrajaya..2 biji...
saya pun dah check selama nie mereka deal dengan baitulmal dah 6 tahun jadi rasanya insyaallah takde apa apa...

ADMIN2U
29-05-2013, 09:45 PM
tipu jer ni......pdhl leh dpt murah lg hrga kerusi tu

dizket
18-06-2013, 12:11 PM
aku pon dapat call dari diorang ni..

x putus asa dia kejar ...

cisss

crashdude
29-08-2013, 02:25 PM
Gue dah pegi dgr dia punye talk.. gue tak nak beli.. mereka kata nak bagi tiket flight air asia, bila gue isi borang.. banyak kelentong kata silap2.. sampai harini tak dapat2 tiket kapal terbang tu.. dah 2 bulan lebih dah... pembohong punye company...

legendazack
21-10-2013, 06:07 PM
gua pon dapat call 2 bulan lepas & sekarang kerusi gua dah dapat & siap pasang dah kat dobi wangsa maju.. tiket flight free 2 nk cepat slalu folow up dgn syarikat 2..kalo lambat sgt p je sane terus kat megan avenue tanya pasal status tiket..tips mcm gua buat, cepat je dapat..org bagi free kita ambik...

sapit87
31-12-2013, 09:15 PM
salam....so far tak de masalh..dah pasang pun kerusi saya di imegresen putrajaya..2 biji...
saya pun dah check selama nie mereka deal dengan baitulmal dah 6 tahun jadi rasanya insyaallah takde apa apa...

salam,bro berapa lama deal dengan diorg. berapa kene bayar..mcm saya dekat 2 minggu tp xde call dr diorg.sy call payah nak jwb:mad:

sapit87
31-12-2013, 09:28 PM
gua pon dapat call 2 bulan lepas & sekarang kerusi gua dah dapat & siap pasang dah kat dobi wangsa maju.. tiket flight free 2 nk cepat slalu folow up dgn syarikat 2..kalo lambat sgt p je sane terus kat megan avenue tanya pasal status tiket..tips mcm gua buat, cepat je dapat..org bagi free kita ambik...

ye ke bro g je kat sane..aku selalu call payah nak jwb..ble dpt call ckp nti dia cek kan tiket tu dan akan call balik...last2 xde pon org call..igt mmg nk g gegar jgkla ofis..

tp bisnes ni mmg betol la ek bkn tipu2 punye

sapit87
02-01-2014, 11:19 AM
bump bump bump

mohdkhairul83
11-10-2014, 07:43 AM
Aku dh kene tipu dgn company ni. Kerusi urut & tiket pelancongan x dpt. Skrg aku berhutang dgn bank sbb apply personal loan. Aku gi ofis UMI,megan avenue ampang haritu dah tutup xde org. Sape leh tolong dptkn duit aku balik?