PDA

View Full Version : Car Sticker Kalimah Tauhid/ Basmalah bercahaya bila brek. Mai masuk tgk gambar dulu!!


hantu
09-04-2013, 11:27 AM
Salam tuan tuan

Kalimah Syahadah dgn pedang car sticker bila brek akan mengeluarkan cahaya macam gambar kat bawah.

Bila siang macam sticker biasa berwarna putih, bila malam glow akan nampak jelas macam gambar. Glow hanya bila brek. Memang menarik:)cgrock

Hanya perlu sambung wiring sticker pada wiring lampu brek ketiga. Boleh buat dikedai aksesori kereta dengan caj serendah RM5. :D

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/63579_516374818403931_1898220168_n.jpg

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/164199_10151388719822507_1456540362_n.jpg


http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/64219_10200915401748753_656003216_n.jpg

SIZE: 12" x 4"

DESIGN BARU: KALIMAH BASMALAH

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/17404_491701744217052_1308843688_n.jpg


Harga Promosi: TELAH TAMAT.

Harga: RM40/pc
Pos laju RM6 (SM) RM10 (SS)

Untuk order:

www.facebook.com/daisyshop4u

atau

daisyshop13@gmail.com
(fb dan email duruskan oleh org rumah aku, jadi kadangkala kena ulang pesanan nak order apa)


dan bagi details seperti di bawah

Perkara: Car stiker Kalimah
Jumlah: X pcs

Alamat:
Address:
No hp:

HARAP MAAF STOK SUDAH HABIS DAN KAMI DAH TAK RESTOCK/JUAL STICKER NI.

hantu
09-04-2013, 11:27 AM
Setiap RM5 dari pembelian anda akan didermakan pada adik Muhammmad Haidar.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=511149958946981&set=a.507169982678312.1073741828.507109316017712&type=1&theater

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/528206_511149958946981_1440547041_n.jpg

hantu
09-04-2013, 02:58 PM
Mari kita sama2 membeli sambil menderma. Semoga diberkati Allah. Amin.

Orang Banjar
09-04-2013, 03:01 PM
bagus tt ni. moga murah rezeki. :)

hantu
09-04-2013, 03:06 PM
bagus tt ni. moga murah rezeki. :)

sebenarnya bukan aku punya idea. ini idea dealer sticker yg aku beli ni. semoga Allah memberkati dealer aku ni. amin..

wahidah
09-04-2013, 03:07 PM
tt, saya tumpang parking dulu ea.. nanti gaji saya igt nak bli.. =)

N3 Smart
09-04-2013, 03:19 PM
saya juga...

bihunx
09-04-2013, 03:27 PM
barang best ni.. design 1 je ke?

hantu
09-04-2013, 03:29 PM
barang best ni.. design 1 je ke?

design ada dua. Ada yang tanpa design pedang tu tp yang tu sold out.

nanti aku riki dengan dealer aku stok. kalau ada aku pos sini.:D

hantu
09-04-2013, 03:30 PM
tt, saya tumpang parking dulu ea.. nanti gaji saya igt nak bli.. =)

boleh, terima kasih cik :D

hantu
09-04-2013, 03:30 PM
saya juga...

terima kasih tuan. kalau taknak beli sticker ni, boleh pegi page yg saya bagi tu untuk derma pun boleh tuan.

pressuresprayer
09-04-2013, 03:32 PM
Lampu tu kaler selain biru ade tk?

connect
09-04-2013, 03:33 PM
park jgk.. :)

ahchan
09-04-2013, 03:34 PM
tt mmg terbaik
semoga d berkati Allah

hantu
09-04-2013, 03:38 PM
Lampu tu kaler selain biru ade tk?

setakat ni tak de tuan..

hantu
09-04-2013, 03:39 PM
park jgk.. :)

teriam kasih tuan..

hantu
09-04-2013, 03:43 PM
tt mmg terbaik
semoga d berkati Allah

tuan, aku sekadar copy dan paste idea dealer aku ni...
Semoga kita semua diberkati, dan semoga hasil jualan ni, dealer aku akan salurkan pada tabung baby tu seperti yg dijanjikan.
InsyaAllah.

bihunx
09-04-2013, 03:45 PM
khat kufi kalau ada lagi best..

a2emay
09-04-2013, 03:46 PM
parking dulu... nanti balik rumah sambung balik thread nih

ahchan
09-04-2013, 03:53 PM
tuan, aku sekadar copy dan paste idea dealer aku ni...
Semoga kita semua diberkati, dan semoga hasil jualan ni, dealer aku akan salurkan pada tabung baby tu seperti yg dijanjikan.
InsyaAllah.

idea yg baik dan murni
x salah tt copy paste

ade bhgn yg baik yg Allah akan berikan pd tt
amin

hantu
09-04-2013, 05:58 PM
khat kufi kalau ada lagi best..

betul tu tuan, nanti aku try tanya dealer aku kot ada design2 baru :)cgrock

hantu
09-04-2013, 05:59 PM
parking dulu... nanti balik rumah sambung balik thread nih

:D terima kasih tuan

hantu
09-04-2013, 06:01 PM
idea yg baik dan murni
x salah tt copy paste

ade bhgn yg baik yg Allah akan berikan pd tt
amin

Amin, harap begitulah tuan.
pembeli pun ada share jugak tuan. InsyaAllah.
Kalau niat ikhlas.
Terima kasih tuan, sejuk hati den baco :)cgrock

Ququd
09-04-2013, 06:06 PM
Setiap RM5 dari pembelian anda akan didermakan pada adik Muhammmad Haidar.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=511149958946981&set=a.507169982678312.1073741828.507109316017712&type=1&theater

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/528206_511149958946981_1440547041_n.jpg

sian teletubbies tue:(

hantu
09-04-2013, 06:08 PM
sian teletubbies tue:(

mmg kesian, kecik lagi.
mereka kat penang tuan.

Ququd
09-04-2013, 06:09 PM
mmg kesian, kecik lagi.
mereka kat penang tuan.

umur bape bulan nie...

hantu
09-04-2013, 06:11 PM
umur bape bulan nie...

4 bulan tuan

sayid83
09-04-2013, 06:18 PM
parking dulu tt..hujung bulan nie saya ambil satu...

hantu
09-04-2013, 06:24 PM
parking dulu tt..hujung bulan nie saya ambil satu...

baekk tuan:)cgrock

Vapers
09-04-2013, 06:45 PM
Mohon tanya ? Design untuk motor takda ke ? Sebab takda kereta lor .

pertiwi
09-04-2013, 06:48 PM
parking juga...

ramirez
09-04-2013, 06:55 PM
Knape dgn mate baby tu...kesian sungguh...

hantu
09-04-2013, 07:13 PM
Mohon tanya ? Design untuk motor takda ke ? Sebab takda kereta lor .

tak de lg tuan. yg ada ni agak besar untuk letak cermin belakang kereta. Motor tak muat kot.. ada cadangan untuk motor size apa boleh bgtau.. mungkin blh bg usul pada dealer aku :)cgrock

hantu
09-04-2013, 07:15 PM
parking juga...

:)cgrock tq tuan

hantu
09-04-2013, 07:17 PM
Knape dgn mate baby tu...kesian sungguh...

kanser mata bro.. kecik lg tu. kesian.

mzniaga
09-04-2013, 07:18 PM
parking gak dulu....

wakjal
09-04-2013, 07:20 PM
menarik bro

abangbeca
09-04-2013, 07:20 PM
Nak satu bro...tp cahaya waktu mlm jer kan? Nnti aku byr lebih...yg lebih sedekah kpd adik tu

cyberiz
09-04-2013, 07:21 PM
Smart ni. Nnti lps magrib dtg sini blk...

ramirez
09-04-2013, 07:21 PM
kanser mata bro.. kecik lg tu. kesian.

tgok gambo tu mcm dua2 mate die bermasalah..huhu..harap boleh melihat lg...

hantu
09-04-2013, 07:22 PM
parking gak dulu....

:)cgrock tq tuan

hantu
09-04-2013, 07:23 PM
menarik bro

menarik dan islamic. menggalakkan org baca kalimah syahadah setiap kali terpandang sticker ni. Dapat pahala gak sikit kat kita serdak serdak jadi la :)paid

cikgu_rider
09-04-2013, 07:24 PM
menarik, kalau waktu siang, camne lak rupe sticker tu? leh tepek gambo...
btw, satu usaha yg baik tt utk bantu anak kecil tu..:)cgrock

hantu
09-04-2013, 07:26 PM
Nak satu bro...tp cahaya waktu mlm jer kan? Nnti aku byr lebih...yg lebih sedekah kpd adik tu

betul tuan, malam je cahaya tu nampak tuan. siang tak nampak sebab silau dan cerah.

boleh tuan, amount RM5 + RM yg tuan bg lebih aku akan serah pada dealer untuk masuk tabung baby ni.. InsyaAllah.

hantu
09-04-2013, 08:12 PM
menarik, kalau waktu siang, camne lak rupe sticker tu? leh tepek gambo...
btw, satu usaha yg baik tt utk bantu anak kecil tu..:)cgrock

waktu siang macam sticker biasa tuan, tulisan tu warna putih. Nanti ada gambar aku up kan

hantu
09-04-2013, 08:13 PM
Smart ni. Nnti lps magrib dtg sini blk...

sila tuan :)cgrock

hantu
09-04-2013, 08:14 PM
tgok gambo tu mcm dua2 mate die bermasalah..huhu..harap boleh melihat lg...

dua dua dah tak boleh, satu mata dah kena operate buang, satu lagi dah kanser stage 3 :(

fathom11
09-04-2013, 08:26 PM
menarik barang ni.... nak book satu...

hantu
09-04-2013, 08:29 PM
menarik barang ni.... nak book satu...

boleh tuan.. setakat ni stok masih ada.

pada yang PM dan email, maaf kalaulambat sikit reply. Nak kena reply satu2 ikut giliran. InsyaAllah malam ni aku dan org rumaha ku try settlekan pertanyan dll.. terima kasih atas sokongan anda :)cgrock

PaRaNoRMaL
09-04-2013, 08:37 PM
tuan..kalau warne merah takde ker??... takut nanti kene saman plak sebab tak ikut standard lampu break...:D:D

mastered
09-04-2013, 08:42 PM
betul tuan, malam je cahaya tu nampak tuan. siang tak nampak sebab silau dan cerah.

boleh tuan, amount RM5 + RM yg tuan bg lebih aku akan serah pada dealer untuk masuk tabung baby ni.. InsyaAllah.

pm detail, postage k terengganu

hantu
09-04-2013, 09:05 PM
tuan..kalau warne merah takde ker??... takut nanti kene saman plak sebab tak ikut standard lampu break...:D:D

tak de tuan.. ni accesories je tuan, tak boleh ganti lampu break ketiga tu, lampu break merah tu mana boleh buang tuan kena ada tu hehe.. yg ni tambahan je.. kiranya lampu break dan sticker ni akan menyala :)cgrock

hantu
09-04-2013, 09:06 PM
pm detail, postage k terengganu

baik tuan, kalau lambat sikit sori tuan, tgh menjawab soalan2..

fazarudin
09-04-2013, 09:15 PM
Setiap RM5 dari pembelian anda akan didermakan pada adik Muhammmad Haidar.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=511149958946981&set=a.507169982678312.1073741828.507109316017712&type=1&theater

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/528206_511149958946981_1440547041_n.jpg


Kenapa dengan mata adik Muhammad Haidar ni ?

Sedih pulak tengok :(

menina
09-04-2013, 09:46 PM
ambe paking dlu

hantu
09-04-2013, 10:07 PM
Kenapa dengan mata adik Muhammad Haidar ni ?

Sedih pulak tengok :(

kanser mata tuan, sebelah mata dah operate buang, sebelah lagi dah kanser stage 3 :(

HantuLetto
09-04-2013, 10:11 PM
Tunggu gaji jgk, park supaya xlepas pndg

zairol
09-04-2013, 10:24 PM
kanser mata tuan, sebelah mata dah operate buang, sebelah lagi dah kanser stage 3 :(

Ya Allah, kesiannya baby tu dan famili yg menanggung. semoga Allah beri yg terbaik, insyaAllah amin.

bro, pm details nak beli. cod area mana? klu jauh pos je lah

hantu
09-04-2013, 10:27 PM
Tunggu gaji jgk, park supaya xlepas pndg

orait bos:)cgrock

hantu
09-04-2013, 10:27 PM
Ya Allah, kesiannya baby tu dan famili yg menanggung. semoga Allah beri yg terbaik, insyaAllah amin.

bro, pm details nak beli. cod area mana? klu jauh pos je lah

baik tuan, aku PM kejap lg details :D

magic_dust
09-04-2013, 10:30 PM
Nak parking dulu...

juweialhaj
09-04-2013, 10:31 PM
smart la. kaler biru je ke ada tt?

bump utk tt.

hantu
09-04-2013, 10:34 PM
Mintak tolong sapa yg berminat email terus:

daisyshop13@gmail.com

INbox aku dah 2 x aku clear PM dah nak meletup.

hantu
09-04-2013, 10:42 PM
ambe paking dlu

baik tuan:)cgrock

hantu
09-04-2013, 10:43 PM
Nak parking dulu...

orait tuan :D

hantu
09-04-2013, 10:45 PM
smart la. kaler biru je ke ada tt?

bump utk tt.

smart tuan, stakat ni kaler ni je ada. design lagi satu tanpa pedang dah sold out. :)paid

puyuk
10-04-2013, 07:44 AM
TT, ak ade nmpk ade org pki ni tp kler wara warni...mksd ak, kaler rainbow gitu...
ce tny supplier TT kot2 ade....

hantu
10-04-2013, 07:52 AM
TT, ak ade nmpk ade org pki ni tp kler wara warni...mksd ak, kaler rainbow gitu...
ce tny supplier TT kot2 ade....

AKu tanya dah tuan, so far stok yang ini saje. Nanti aku mintak dia riki. Kalau ada aku up kat sini cepat2 :)cgrock terima kasih tuan atas info

ahchan
10-04-2013, 09:03 AM
Amin, harap begitulah tuan.
pembeli pun ada share jugak tuan. InsyaAllah.
Kalau niat ikhlas.
Terima kasih tuan, sejuk hati den baco :)cgrock

amin tt
xde masalah, support kwn2 buat bnda baik

p/s- hantu pn ado bhgn dio
kekekeke :D

faizk
10-04-2013, 09:05 AM
i love pas xde ke tt :D
haha,gurau2 je. bump utk tt

hantu
10-04-2013, 11:05 AM
amin tt
xde masalah, support kwn2 buat bnda baik

p/s- hantu pn ado bhgn dio
kekekeke :D

ini hantu bukan sebarang hantu :))

hantu
10-04-2013, 11:06 AM
i love pas xde ke tt :D
haha,gurau2 je. bump utk tt

tak de tuan, idea bernas tu, dekat2 pilihanraya kalau buat sticker politik dan glow macam tu harus pakcik kayo :D

ahchan
10-04-2013, 11:14 AM
ini hantu bukan sebarang hantu :))

keh keh keh
ini hantu baik punyeee :)cgrock

Zek Thuganomics
10-04-2013, 11:29 AM
Park dlu...............................

kpm
10-04-2013, 11:30 AM
camana nak oder...saya nak satu...

cagar11th
10-04-2013, 11:32 AM
Hanya perlu sambung wiring sticker pada wiring lampu brek ketiga. Boleh buat dikedai wiring dengan caj serendah RM5...

ni tinggal tarik wayar sambung jek ke nak kne buat wiring kat sticker tue skali?

hantu
10-04-2013, 12:29 PM
keh keh keh
ini hantu baik punyeee :)cgrock

:)):)) amin tuann

hantu
10-04-2013, 12:30 PM
camana nak oder...saya nak satu...

boleh tuan, sekejap aku pm

hantu
10-04-2013, 12:30 PM
Hanya perlu sambung wiring sticker pada wiring lampu brek ketiga. Boleh buat dikedai wiring dengan caj serendah RM5...

ni tinggal tarik wayar sambung jek ke nak kne buat wiring kat sticker tue skali?

tinggal sambung je tuan.. :)cgrock

are-da
10-04-2013, 12:35 PM
smart! gudluck TT..

hantu
10-04-2013, 12:37 PM
Park dlu...............................

:)cgrock orait boss

hantu
10-04-2013, 12:38 PM
smart! gudluck TT..

Trima kasih :D:)cgrock

wakiki
10-04-2013, 01:03 PM
terbaikkk..pelbagaikan lagi TT

eizjoe
10-04-2013, 01:06 PM
tahniah bro sebab peniaga yang budiman.

unknown
10-04-2013, 01:07 PM
lampu warna lain ade x? selain biru.. hijau ke?

eizjoe
10-04-2013, 01:08 PM
bagus tt ni seorang peniaga yang budiman.

eizjoe
10-04-2013, 01:09 PM
adeh 2x pulak post. apa ni mod.

hantu
10-04-2013, 02:56 PM
terbaikkk..pelbagaikan lagi TT

InsyaAllah tuan, kalau ada aku mesti up CG :)cgrock

hantu
10-04-2013, 02:58 PM
tahniah bro sebab peniaga yang budiman.

tak layak bro, aku cuma mengikut saja.. macam aku kata lah, ini idea dealer aku untuk bagi sumbangan.:D

hantu
10-04-2013, 02:59 PM
lampu warna lain ade x? selain biru.. hijau ke?

yang stok dengan dealer aku ni yg masih ada biru saja tuan..

muzica
10-04-2013, 03:00 PM
Subhanallah barang baik ni

aloong_05
10-04-2013, 03:09 PM
lampu tu tahan tak....tak mudah terbakar??

zek85me
10-04-2013, 03:10 PM
Salam tt...klu nk derma saja cmna..kesian lak tgk baby tu, tringat kt ank aku

hantu
10-04-2013, 03:25 PM
Salam tt...klu nk derma saja cmna..kesian lak tgk baby tu, tringat kt ank aku

tuan, boleh tuan, kat page ni ada dia tulis no account CIMB bapak baby ni.. sila tuan sila.. :)cgrock

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=511149958946981&set=a.507169982678312.1073741828.507109316017712&type=1&theater

hantu
10-04-2013, 03:26 PM
Subhanallah barang baik ni

mmg barang baik tuan :D

zek85me
10-04-2013, 03:46 PM
tuan, boleh tuan, kat page ni ada dia tulis no account CIMB bapak baby ni.. sila tuan sila.. :)cgrock

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=511149958946981&set=a.507169982678312.1073741828.507109316017712&type=1&theater

ok tt, tq for r info:)paid:)paid

xydee6527
10-04-2013, 05:01 PM
Mane nak cod ni tt?

hantu
10-04-2013, 06:11 PM
lampu tu tahan tak....tak mudah terbakar??

tu bukan lampu biasa tu tuan.. ni nama dia ElectroLuminescent paper
aku pun tak berapa paham sgt tuan, nanti aku tgk berapa lama tahan

hantu
10-04-2013, 06:19 PM
Mane nak cod ni tt?

COD tak buat tuan.. tak dak masa nak handle pi sana sini. Lapipun aku kat utara, bukan kat KL tuan

seghi
10-04-2013, 06:23 PM
COD tak buat tuan.. tak dak masa nak handle pi sana sini. Lapipun aku kat utara, bukan kat KL tuan

Utara blah mne tuan?
Berminat nih...

hantu
10-04-2013, 08:55 PM
Utara blah mne tuan?
Berminat nih...

Penang tuan :D

hantu
10-04-2013, 09:11 PM
Kepada Saudara Ilyas Tufail, saya ada terima payment tapi masih belum terima apa2 detail info untuk pos.. harap maklum tuan.

poseidon
10-04-2013, 10:47 PM
Cer pm tt cmn nk beli...

hantu
11-04-2013, 12:19 AM
Cer pm tt cmn nk beli...

orait boss...check Pm boss..

hantu
11-04-2013, 08:54 AM
bump untuk pagi ni.

pada tuan zairol dan tuan tersembam, InsyaAllah hari ni akan di pos.

pada yang lain nak beli pada harga promosi ni.. boleh email atau PM .. harga promosi sampai 15 april:)cgrock:)cgrock

otai84
11-04-2013, 11:04 AM
tt..sy nak..pm sy ye

coq_kodok
11-04-2013, 11:07 AM
sy pun nk parking jap.......

angkasa
11-04-2013, 11:14 AM
Penang tuan :D

Boleh PM lokasi mana tak? Sy org Penang jgk...
Berminat nk beli nih...

airel
11-04-2013, 11:20 AM
tt pm detail dgn harga promosi..
design yg xda pedang dh ada stock ke tt..

nuhamo
11-04-2013, 11:42 AM
tt, ni lepas jpj tak?

hantu
11-04-2013, 12:03 PM
tt..sy nak..pm sy ye

dah tuan :)cgrock

hantu
11-04-2013, 12:07 PM
sy pun nk parking jap.......

boleh tuan.. sila sila :))

hantu
11-04-2013, 12:09 PM
Boleh PM lokasi mana tak? Sy org Penang jgk...
Berminat nk beli nih...

nanti aku PM boss :D

hantu
11-04-2013, 12:35 PM
tt pm detail dgn harga promosi..
design yg xda pedang dh ada stock ke tt..

dah Pm tuan... yg tadak pedang habis tuan... :D

hantu
11-04-2013, 12:35 PM
tt, ni lepas jpj tak?

rasanya tadak masalah tuan.. lampu brek ketiga tu tetap ada... :D

Keyroll
11-04-2013, 01:05 PM
bro... ade sample video x?? mcm berminat....

hantu
11-04-2013, 01:18 PM
bro... ade sample video x?? mcm berminat....

tak de tuan.. kalau google ada jumpa tapi bukan aku owner video tu.. tapi barang sama :D

hantu
11-04-2013, 05:54 PM
Pada tuan-tuan yg order dan bayar semalam, aku dimaklumkan oleh org rumah aku yg car sticker yg tuan tuan order tak dpat di pos hari ni sebab ada sikit masalah .. mitak maaf tuan tuan, InsyaAllah besok pagi akan di pos..

hantu
11-04-2013, 09:00 PM
bump utk mlm ni.

green_maskman
11-04-2013, 09:05 PM
parking dulu....huhuhuh

hantu
11-04-2013, 10:31 PM
parking dulu....huhuhuh

boleh boss:)cgrock

hantu
12-04-2013, 10:22 AM
Kalau tiada aral melintang, untuk car stiker kalimah tauhid ni nanti ada beberapa pilihan warna - hijau biru merah dan putih. Harga yang ni mahal sikit.

kolik mok cili
14-04-2013, 05:05 PM
Pm detail sini takleh tgk photo..

cokelat_karma
14-04-2013, 05:59 PM
Tuan kalau pos ke sabah sama harga tak sperti yg tertera kt dpn tu..? Sy nak 1..bg detail perbankkan maybank lg senang..senang2 bg lh number phone senang nak urus kalau ada member nak.

Tersembam
14-04-2013, 06:18 PM
Barang dah diterima.. on time TQZ...

Kalau boleh habaq cara pasang sendiri lagi best...

Nak p kedai macam mana ni ek utk caj pasang?

hantu
14-04-2013, 09:47 PM
Tuan kalau pos ke sabah sama harga tak sperti yg tertera kt dpn tu..? Sy nak 1..bg detail perbankkan maybank lg senang..senang2 bg lh number phone senang nak urus kalau ada member nak.

Kos pos ke sabah mahal sikit tuan, nanti aku PM dan bg detail yg tuan mintak..

hantu
14-04-2013, 09:58 PM
Barang dah diterima.. on time TQZ...

Kalau boleh habaq cara pasang sendiri lagi best...

Nak p kedai macam mana ni ek utk caj pasang?

TQ boss :)cgrock

Kedai accesories boleh boss.. kena caj RM5 je biasanya.
Instruction nanti aku tanya dealer aku.. tp tu hari dealer aku pun suruh pi hantar kedai je, takut silap pasang :D

hantu
15-04-2013, 08:39 AM
Stok car sticker sekarang ada dua jenis:

1) Kalimah tauhid "Lailahaillallah" dengan design pedang
2) Kalimah Basmalah

Yang Kalimah Basmalah minggu ni available.

Sapa yang submit order tp belom bayar mintak maaf, hari ni last harga offer.
Esok offer harga promosi tak valid dah :D
Harap maklum..

hantu
15-04-2013, 09:35 PM
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/164199_10151388719822507_1456540362_n.jpg

lagi contoh :D

Hari ni promosi akan tamat. Kalau order n payment diterima hari ni sebelum pukul 12 malam, boleh lagi dapat harga promosi..
sekian terima kasih :)cgrock

Vapers
15-04-2013, 09:50 PM
tak de lg tuan. yg ada ni agak besar untuk letak cermin belakang kereta. Motor tak muat kot.. ada cadangan untuk motor size apa boleh bgtau.. mungkin blh bg usul pada dealer aku :)cgrock

Oh , LC baru punya boss . Harap boleh buat boss :)

hantu
15-04-2013, 09:57 PM
Oh , LC baru punya boss . Harap boleh buat boss :)

Orait boss,kalu ada saiz yg besesuaian aku bgtau boss :D

agen14
15-04-2013, 10:36 PM
ni yang macam kat youtube tu ke tt? satu statik satu lagi kelip2?

nashbiz
15-04-2013, 11:28 PM
cun juga TT..

hantu
16-04-2013, 10:48 AM
ni yang macam kat youtube tu ke tt? satu statik satu lagi kelip2?

betul tuan.. sama..
Kalimah tauhid yg berkelip (tanpa pedang) stok habis tuan, tak tau bila nak masuk baru.

yang terbaru Kalimah Basmalah ada tuan. Gambar je belum up yg bercahaya tak pasang. :D

hantu
16-04-2013, 10:49 AM
cun juga TT..

cun boss.. mai angkat satu :)paid

hantu
16-04-2013, 03:42 PM
kalimah basmallah yang terbaru.
Gambar bila siang tak glow warna putih macamni, serupa jugak dengan sticker kalimah tauhid kat depan.



http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/17404_491701744217052_1308843688_n.jpg

hantu
16-04-2013, 03:47 PM
lagi contoh kalimah tauhid & pedang bila menyala.

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/64219_10200915401748753_656003216_n.jpg

darkmelt
16-04-2013, 03:56 PM
salam bro.. aku pakai kia sportage, so tingkap belakang tu agak kecik.. blh x bagi ukurang so blh bajet2 dulu.. terima kasih :)

hantu
16-04-2013, 03:57 PM
salam bro.. aku pakai kia sportage, so tingkap belakang tu agak kecik.. blh x bagi ukurang so blh bajet2 dulu.. terima kasih :)

12" x 4" tuan.. muat sangat tuan.. kancil pun muat:)cgrock

darkmelt
16-04-2013, 04:09 PM
kalau begitu, amek 2 lah.. bismillah dgn ayat tauhid tu.. mcm mane nk order yea? sorry xleh pm.. post x cukup hehe

hantu
16-04-2013, 04:11 PM
kalau begitu, amek 2 lah.. bismillah dgn ayat tauhid tu.. mcm mane nk order yea? sorry xleh pm.. post x cukup hehe

boleh tuan, email senang, nanti org rumah aku reply

daisyshop13@gmail.com

terima kasih tuan...

darkmelt
16-04-2013, 04:17 PM
dh email bro..

hantu
16-04-2013, 04:22 PM
dh email bro..

baik boss.. :D

darkmelt
16-04-2013, 04:29 PM
nnti dh buat payment, sy update via email

hantu
16-04-2013, 08:57 PM
nnti dh buat payment, sy update via email

baik tuan.. :)cgrock

on9shoppers
16-04-2013, 09:11 PM
nak bro.......

hantu
16-04-2013, 09:17 PM
nak bro.......

boleh boss.. nak yg mana? ada dua design, kalimah tauhid dan kalimah basmalah.. harga sama boss...

eisz2021
16-04-2013, 10:09 PM
cantik dan menarik..

hantu
16-04-2013, 10:21 PM
cantik dan menarik..

mmg menarik :D terima kasih..

on9shoppers
16-04-2013, 10:46 PM
park dulu nooooooooo

hantu
17-04-2013, 08:39 AM
nnti dh buat payment, sy update via email

orait tuan.. boleh :)cgrock

hantu
17-04-2013, 08:40 AM
park dulu nooooooooo

berehh boss:D

hantu
17-04-2013, 04:05 PM
reserve dulu

hantu
18-04-2013, 09:58 AM
yang nak order bila masuk gaji boleh PM aku.
Aku book kan utk 2-3 hari
stok dah makin kurang :D

hantu
18-04-2013, 10:16 AM
bump untuk pagi ni

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/521614_519147744793305_1574808036_n.jpg

jebat05
18-04-2013, 03:10 PM
boss...yg customize nyer, ada x?

hantu
18-04-2013, 05:41 PM
boss...yg customize nyer, ada x?

maap tuan..x de customize, stok dtg yg dah siap macam ni saja

hantu
18-04-2013, 11:51 PM
bump jugak untuk malam ni :D

myvision2u
19-04-2013, 12:12 AM
yg mane ada ni... rege brapa skrg...

liver_bird4080
19-04-2013, 12:20 AM
semoga baby ni diberi kekuatan...

jebat05
19-04-2013, 08:59 AM
maap tuan..x de customize, stok dtg yg dah siap macam ni saja

ok tt. just tanya jer. kot2 la ada yg customize, mesti gempak punyer. :)cgrock:)cgrock

Ujang4u
19-04-2013, 09:07 AM
Pm aku...berminat gak nie...

xxmfa
19-04-2013, 09:09 AM
aduyai.. dah sold out ke

hantu
19-04-2013, 11:23 AM
ok tt. just tanya jer. kot2 la ada yg customize, mesti gempak punyer. :)cgrock:)cgrock

tak de tuan.. tak salah aku, diberitahu ini import ni.. susah la nak customize.

hantu
19-04-2013, 11:24 AM
yg mane ada ni... rege brapa skrg...

masih ada.. harga macam kat depan RM36/ sticker.. kos pos RM6 tuan

hantu
19-04-2013, 11:25 AM
aduyai.. dah sold out ke

masih ada tuan. ramai yg nak KIV sampai dapat gaji. aku tak jamin sangat tuan.. kalaua da adala.. tp InsyaAllah ada. Cuma takut nak kata kot2 ada yg borong kat dealer aku abih la stoknya :D

hantu
19-04-2013, 11:26 AM
semoga baby ni diberi kekuatan...

Ya mmg kesian... Amin...

hantu
19-04-2013, 11:27 AM
Pm aku...berminat gak nie...

orait tuan.. :D

jzie85
19-04-2013, 11:36 AM
moga bisnes makin mantap. dan diberkati

cokelat_karma
19-04-2013, 01:45 PM
Tuan pm sy..ready nak beli ni..

delimamerah
19-04-2013, 01:54 PM
tumpang ty, blh ke ltk ayt alquran belakng kereta?

hantu
19-04-2013, 02:21 PM
moga bisnes makin mantap. dan diberkati

terima kasih tuan.. mudah mudahan,tuan... semoga makin mantap semua biz umat islam .. aminn.

hantu
19-04-2013, 02:23 PM
Tuan pm sy..ready nak beli ni..

sudah tuan :)

hantu
19-04-2013, 02:24 PM
tumpang ty, blh ke ltk ayt alquran belakng kereta?

Tak de masalah rasanya. Kalau kalimah tauhid ni, kita letak dan org org baca, dapat lah serdak pahala tu pada kita.. :)cgrock

hantu
20-04-2013, 08:48 PM
up sikit :D

silverchair959
20-04-2013, 08:50 PM
jpj tgk dia kacau tak

hantu
20-04-2013, 08:57 PM
jpj tgk dia kacau tak

so far tak de pulak. lampu brek ketika tu jgn tak menyala, yang tu mmg kena:)paid sticker ni bukan pengganti lampu brek..

hantu
20-04-2013, 08:58 PM
forumer darkmelt, kami akan settlekan masalah delivery tuan. Check email tuan.. harap maaf atas segala kesulitan...:D

hantu
23-04-2013, 03:49 PM
up untuk petang ni.. dah lama sejuk thread ni.. ita bagi panas sikit dekat2 nak gaji ni.. sementara stok masih ada..

cari emas
24-04-2013, 01:15 AM
nak bagi panas bukak lah offer baru:Dup untuk petang ni.. dah lama sejuk thread ni.. ita bagi panas sikit dekat2 nak gaji ni.. sementara stok masih ada..

gwiyomi2211
24-04-2013, 01:50 AM
up untuk petang ni.. dah lama sejuk thread ni.. ita bagi panas sikit dekat2 nak gaji ni.. sementara stok masih ada..
salam...basmalah ade lg...? stok ape yg ade ye...? rm brp inc. pos..? tq

mkr
24-04-2013, 02:31 AM
menarik ni..takde customade ayt lain ke?

hantu
24-04-2013, 10:00 AM
nak bagi panas bukak lah offer baru:D

offer dah awal bulan hari tu tuan.. baru lg tu offer tu :D

hantu
24-04-2013, 10:01 AM
salam...basmalah ade lg...? stok ape yg ade ye...? rm brp inc. pos..? tq

Salam, stok ada lagi.. harga RM36/sticker, kos pos RM 6 tuan :D

hantu
24-04-2013, 10:02 AM
menarik ni..takde customade ayt lain ke?

setakat ni. hanya kalimah tauhid dan basmallah saja tuan. Kalau ada lain aku war war kan..

jihadcyber
24-04-2013, 10:11 AM
barang yg bagus,semoga murah rezki

hantu
24-04-2013, 10:16 AM
barang yg bagus,semoga murah rezki

Aaminn
terima kasih tuan :)cgrock

cokelat_karma
24-04-2013, 11:04 AM
Tuan sila cek pm email dn sms

hantu
24-04-2013, 11:55 AM
Tuan sila cek pm email dn sms

orait tuan, payment sudah diterima terima kasih tuan :)paid

cokelat_karma
24-04-2013, 12:04 PM
orait tuan, payment sudah diterima terima kasih tuan :)paid

EMail dh trima tak tuk detail..hehehe email sy ni vrewet sikit..

hantu
24-04-2013, 03:15 PM
EMail dh trima tak tuk detail..hehehe email sy ni vrewet sikit..


dapat tuan.. terima kasih :)cgrock

cari emas
24-04-2013, 05:00 PM
tt,sticker ni dah ditest dulu sebelum dipos?:-?

hantu
24-04-2013, 08:46 PM
tt,sticker ni dah ditest dulu sebelum dipos?:-?

test tuan :)cgrock

hantu
24-04-2013, 09:44 PM
up sikit untuk malam ni.. mementang gaji gomen dha masuk laju je thread naik malam ni :))

Musafir Bumi
24-04-2013, 09:47 PM
Sticker logo sendiri, tt boleh buat tak?

hantu
24-04-2013, 09:50 PM
Sticker logo sendiri, tt boleh buat tak?

tak dapat tuan, ni kilang buat ni, nak customize kena beribu2 keping tuan #:-S

Musafir Bumi
24-04-2013, 09:52 PM
tak dapat tuan, ni kilang buat ni, nak customize kena beribu2 keping tuan #:-S

No problem...tt boleh buat utk next projek...

hantu
24-04-2013, 10:00 PM
No problem...tt boleh buat utk next projek...

InsyaAllah tuan.. harapnya begitulah, sekarang ni ambik dari dealer saja yg mampu :)cgrock

Chee-Bee
24-04-2013, 10:01 PM
TT, kalau nk beli utk buat bisnes gak cmne?

hantu
24-04-2013, 11:11 PM
TT, kalau nk beli utk buat bisnes gak cmne?

nak banyak mana tuan? boleh PM tuan :D

hakimi07
24-04-2013, 11:17 PM
berminat sangat keta ada banyak ni nak lima lah. mcm mn nak order tt

hantu
24-04-2013, 11:25 PM
berminat sangat keta ada banyak ni nak lima lah. mcm mn nak order tt

boleh tuan.. nanti aku Pm tuan:D

hantu
25-04-2013, 11:36 AM
tarik atas sikit

ckama33
25-04-2013, 01:42 PM
car sticker nih boleh wat design sendiri ker? mcm nak wat nama kumpulan n DLL?

hantu
25-04-2013, 02:18 PM
car sticker nih boleh wat design sendiri ker? mcm nak wat nama kumpulan n DLL?

boleh tuan, tp sebab buat kat kilang, perlukan min order beribu2 keping.. tak salah aku 10K

xxmfa
29-04-2013, 02:01 PM
masih ada tuan. ramai yg nak KIV sampai dapat gaji. aku tak jamin sangat tuan.. kalaua da adala.. tp InsyaAllah ada. Cuma takut nak kata kot2 ada yg borong kat dealer aku abih la stoknya :D

so camne nak order tuan

afifdaud
29-04-2013, 02:06 PM
camne nk buat wiring dia?

:-?

********************************

buat wiring kt kedai rupanya
xperasan TT ada tulis

:D

Bakri79
29-04-2013, 07:00 PM
tt, pm teman, berminat nak beli barang sekeping dua, gaji dah masuk ni

connect
29-04-2013, 07:02 PM
pm pm... camana nk order... ten kiu

farise1
30-04-2013, 12:39 AM
nak amik dua..
pm best price + pos
cod kat ne lak?
tq tn

hantu
30-04-2013, 09:01 AM
tt, pm teman, berminat nak beli barang sekeping dua, gaji dah masuk ni

boleh tuan.. aku bz sehari dua ni kat ofis. tlg email daisyshop13@gmail.com untuk order tuan :D

hantu
30-04-2013, 09:04 AM
Sape yg nak order dan respon lebih cepat tlg email ke daisyshop13@gmail.com

Aku minta maap tgh bz keje sehari dua ni. PM aku pun dah melotup tu 100% full. Pelan2 aku balas nanti, harap maklum pada semua forumer CG yang budiman

hantu
30-04-2013, 09:05 AM
camne nk buat wiring dia?

:-?

********************************

buat wiring kt kedai rupanya
xperasan TT ada tulis

:D

buat sendiri pun boleh tuan, kalau dah ada bakat ala mcgyver boleh jer tuan. Aku akan bagi instruction.

hantu
30-04-2013, 09:18 AM
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/302937_523287657712647_759991457_n.jpg

design baru masuk. Yang ni warna merah tp bila menyala warna biru jugak. Siang akan nampak merah macam ni.

aziemsyazmier
02-05-2013, 10:07 AM
bro barang dah sampai...terima kasih....

botak76
02-05-2013, 02:26 PM
beli n derma,... up tuk tt

pe_jal
02-05-2013, 04:54 PM
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/302937_523287657712647_759991457_n.jpg

design baru masuk. Yang ni warna merah tp bila menyala warna biru jugak. Siang akan nampak merah macam ni.

TT,
update ni kat page depan...

hantu
06-05-2013, 11:40 PM
Salam pada semua.
AKu mintak maaf lama tak masuk dan yang PM tanya tu. Kami buat keputusan utk tak lagi jual car sticker ni. Kalau tuan tuan nak beli, boleh google ramai dah jual sticker ni sekarang tapi harga ada sikit mahal hehe...


Terima kasih kepada yang sudah membeli dan mintak dihalalkan segala urusan jual beli ni.

klon8504
11-06-2013, 10:50 AM
stok dah abis ke?.

hantu
13-06-2013, 01:21 PM
stok dgn aku dah habis lah. tak sempat tuan aku fokus yg brg kecantikan bini aku dok buat tu dulu

beautifulmind
20-06-2013, 03:23 PM
Boleh share ke PM mana nk supplier utk print stiker macam ni.

Ada projek charity..

Udaa
20-06-2013, 03:38 PM
barang menarik ni...kalau tak mo buat cer bagi den buat.. haha