PDA

View Full Version : Tempat Penginapan Di Melaka


amaar
27-06-2008, 08:39 PM
assalamualaikum....

Tempat penginapan di melaka.
rumah dalam taman mendamaikan
siap dengan perabot.
4 bilik tidur 3 bilik air...
siap dengan perkakasan memasak
mesin basuh
rumah luas.
aircond ruang tamu dan bilik utama.
security 24 jam.

lokasi menarik

zoo melaka
taman buaya
taman rama-rama
MITC
taman seribu bunga
taman budaya mini asean (mini malaysia)
muzeum lebah.
taman botani melaka.
makam hang tuah
menara taming sari
menyusuri sungai melaka
tempat bersejarah di bandar hilir
dan banyak lagi tempat menarik untuk dikunjungi

harga penginapan 1 malam

hari minggu RM290.00
hari biasa RM190.00

sesiapa berminat boleh hubungi aku untuk tempahan 0193343698

nanti aku upload gambar

rumah

iwak
27-06-2008, 08:41 PM
kt mana rumah ni

amaar
27-06-2008, 08:43 PM
[QUOTE=iwak;1688348]kt mana rumah ni[/QUO

ozana country resort bukit katil

amaar
27-06-2008, 08:54 PM
lokasi menarik

amaar
28-06-2008, 07:52 PM
terima kasih di atas setiap sms dan call dari anda semua. ok hari rabu, khamis dan sabtu dah ada orang booking. kepada sesiapa yang nak menginap dekat melaka bolehlah buat tempahan awal. call atau sms 0193343698

fahry
30-06-2008, 07:20 PM
Saya berminat nak tgk pic umah ini...up load la kat sini...

amaar
01-07-2008, 07:24 PM
Saya berminat nak tgk pic umah ini...up load la kat sini...

akan di upload dalam masa terdekat... kesulitan amat dikesali

notrexdame
01-07-2008, 07:28 PM
waaa.lengkap sumenye...

anoone
01-07-2008, 07:33 PM
wah menarik nih...satu keluarga boleh bawak...malah 2 keluarga pong boleh...kalau tambah tido kt ruang tamu mcm lepak2 kt umah leh bawak 4 keluarga....best2...jimat...

amaar
01-07-2008, 07:34 PM
waaa.lengkap sumenye...

percutian anda umpama berada di rumah sendiri.... anda juga boleh menganjurkan meeting untuk business..... RM30 untuk satu jam

notrexdame
01-07-2008, 07:35 PM
bump utk tuan tanah pnye thread

amaar
01-07-2008, 07:35 PM
wah menarik nih...satu keluarga boleh bawak...malah 2 keluarga pong boleh...kalau tambah tido kt ruang tamu mcm lepak2 kt umah leh bawak 4 keluarga....best2...jimat...

rumah 2 tingkat sesuai untuk 3 keluarga... maksimum boleh muat 20 orang untuk satu masa....

anoone
01-07-2008, 07:38 PM
rumah 2 tingkat sesuai untuk 3 keluarga... maksimum boleh muat 20 orang untuk satu masa....

:)paid :)paid :)paid :)paid :)paid

memang akan ku pilih...
biler nak gi melaka ek?????

amaar
01-07-2008, 07:40 PM
:)paid :)paid :)paid :)paid :)paid

memang akan ku pilih...
biler nak gi melaka ek?????

terima kasih kerana akan memilih ozana country resort....

anoone
01-07-2008, 07:41 PM
terima kasih kerana akan memilih ozana country resort....

hehehe...:D :D :D

2 minggu lepas gi cameron...
minggu lepas gi kuantan...

nak kena tggu cuti2 family seterusnyalah...heheheh
:)cgrock :)cgrock

amaar
01-07-2008, 07:43 PM
hehehe...:D :D :D

2 minggu lepas gi cameron...
minggu lepas gi kuantan...

nak kena tggu cuti2 family seterusnyalah...heheheh
:)cgrock :)cgrock

ok take ur time.. ok nak solat dulu ada masa aku update lg

amaar
02-07-2008, 10:12 PM
promosi dari 1 ogos hingga 15 ogos....

penginapan untuk satu malam akan mendapat baucer bernilai RM50 boleh digunakan untuk masa yang lain. atau boleh bagi kat kawan atau sedara yang nak datang melaka... dah kira murah dah
tempahan awal lebih baik. condition tetap sama

amaar
02-07-2008, 10:20 PM
promosi dari 1 ogos hingga 15 ogos....

penginapan untuk satu malam akan mendapat baucer bernilai RM50 boleh digunakan untuk masa yang lain. atau boleh bagi kat kawan atau sedara yang nak datang melaka... dah kira murah dah
tempahan awal lebih baik. condition tetap sama
__________________

fahry
03-07-2008, 12:36 PM
tuan tanah, ada gambar rumah or gambar dalam rumah yang boleh dilihat tak?

ikscentre
03-07-2008, 12:39 PM
wah.. best tuh.. :o :)cgrock

zuleyaiyo
03-07-2008, 12:42 PM
Lain-lain facilities ada tak? like swimming pool ke, cafe ke

amaar
03-07-2008, 07:19 PM
tuan tanah, ada gambar rumah or gambar dalam rumah yang boleh dilihat tak?

aku belum ambik gambar lagi sbb rumah ni baru 2 minggu aku ambik sibuk pulak dgn customer yg menginap so belum dpt ambik lagi gambar. tunggu nanti tak ada org masuk aku ambik gambar...

amaar
03-07-2008, 07:20 PM
wah.. best tuh.. :o :)cgrock

sambutan mengalakkan

amaar
03-07-2008, 07:23 PM
Lain-lain facilities ada tak? like swimming pool ke, cafe ke

swimming pool juga ada. tapi pihak pengurusan mensyaratkan kene pakai swimming trunk kene ikutlah peraturan dia walaupun aku tak berapa setuju. facilities lain ada taman permainan untuk kanak2. cafe tak ada tapi ada restoran masakan thai berdekatan. aku cadangakn kalau datang ramai masak je kat rumah tu.

fahry
03-07-2008, 08:12 PM
aku belum ambik gambar lagi sbb rumah ni baru 2 minggu aku ambik sibuk pulak dgn customer yg menginap so belum dpt ambik lagi gambar. tunggu nanti tak ada org masuk aku ambik gambar...

Tq for info, bro.
I'll be waiting k

amaar
03-07-2008, 11:12 PM
Tq for info, bro.
I'll be waiting k

ok tq. kalau ada sedara nak jadi org melaka nanti sesuai sangat sebagai tempat persinggahan

PopIsDead
03-07-2008, 11:17 PM
percutian anda umpama berada di rumah sendiri.... anda juga boleh menganjurkan meeting untuk business..... RM30 untuk satu jam

rate by hour pon ader..

best nie!!

amaar
03-07-2008, 11:21 PM
rate by hour pon ader..

best nie!!

sesuai di buat tempat untuk mesyuarat. jika ada customer menginap tak leh lah

shay
05-07-2008, 12:16 PM
wah kebetulan jumpa homestay mcm nih. 2 family nak pergi melaka hujung minggu depan.mereka dr kuantan.ada kenduri.jimat skit.tak perlu cari hotel dah.

upload gambar skit.luar dan dlm.kalu ok deal terus jer.:D

amaar
05-07-2008, 02:13 PM
wah kebetulan jumpa homestay mcm nih. 2 family nak pergi melaka hujung minggu depan.mereka dr kuantan.ada kenduri.jimat skit.tak perlu cari hotel dah.

upload gambar skit.luar dan dlm.kalu ok deal terus jer.:D

ok... sabtu depan masih kosong.... hari ni dah ada orang masuk. nak tempah awal. 0193343698

mj12
05-07-2008, 02:17 PM
gambaq ada bro?

shay
05-07-2008, 02:22 PM
boleh tahan gak homestay nih.aku dah gi tgk tgh hari tadi.master bedroom tak tahan tuh.katil punyalah besar mewah...ruang tamu luas.dapur luas.meja makan ada 2.lengkap.seronoklah family akak aku nanti.dah booking..hehehe..settle:D

amaar
05-07-2008, 11:42 PM
boleh tahan gak homestay nih.aku dah gi tgk tgh hari tadi.master bedroom tak tahan tuh.katil punyalah besar mewah...ruang tamu luas.dapur luas.meja makan ada 2.lengkap.seronoklah family akak aku nanti.dah booking..hehehe..settle:D

ok thanks.... selamat menikmati penginapan yang menyeronokkan

amaar
05-07-2008, 11:43 PM
gambaq ada bro?

tak sempat nak ambik gambar lagi.....

amaar
06-07-2008, 04:35 PM
antara produk pelancongan melaka sekrang ini ialah naik bot menyusuri sungai melaka... pergi dan balik memakan masa selama 40 minit. penerangan akan diberi sepanjang perjalanan.

dewasa - RM5.00
kanak-kanak - RM2.00

mj12
06-07-2008, 04:39 PM
kasi upload gambaq arr bro..leh usha..

amaar
07-07-2008, 07:40 PM
kasi upload gambaq arr bro..leh usha..

sabar tgh usahakan....

amaar
07-07-2008, 07:43 PM
antara tempat menarik lagi dekat dengan mahkota parade. naik menara tamingsari. menara ni bila sampai kat atas boleh lihat bandar melaka. memakan masa 5 minit. naik 1 minit berputar kat atas 3 minit dan turun 1 minit. terasa mcm naik kapal terbang.

harga dewasa RM10.00
kanak-kanak RM5.00

amaar
09-07-2008, 11:49 AM
sori lah lambat skit upload gambar homestay kat sini.ini dia rupanya...

http://assaadah.net/rumah_sewa/Ozana.JPG
http://assaadah.net/rumah_sewa/pintu_utama.JPG
Pintu Utama serta pondok pengawal

amaar
09-07-2008, 12:06 PM
http://assaadah.net/rumah_sewa/security_check.JPG

amaar
09-07-2008, 12:11 PM
http://assaadah.net/rumah_sewa/ruang_tamu.JPG
http://assaadah.net/rumah_sewa/ruang_tamu2.JPG
http://assaadah.net/rumah_sewa/ruang_tamu3.JPG

amaar
09-07-2008, 12:15 PM
http://assaadah.net/rumah_sewa/bilik_utama.JPG
http://assaadah.net/rumah_sewa/bilik_utama2.JPG
http://assaadah.net/rumah_sewa/katil.JPG

amaar
09-07-2008, 12:18 PM
http://assaadah.net/rumah_sewa/dapur.JPG
http://assaadah.net/rumah_sewa/kabinet.JPG

amaar
09-07-2008, 12:20 PM
http://assaadah.net/rumah_sewa/meja_makan.JPG

amaar
09-07-2008, 12:22 PM
http://assaadah.net/rumah_sewa/katil_baby.JPG

amaar
09-07-2008, 12:23 PM
http://assaadah.net/rumah_sewa/tv.JPG

amaar
09-07-2008, 12:24 PM
http://assaadah.net/rumah_sewa/ruang_mesyuarat.JPG

amaar
09-07-2008, 12:26 PM
http://assaadah.net/rumah_sewa/taman_permainan.JPG

amaar
09-07-2008, 12:27 PM
http://assaadah.net/rumah_sewa/kolam_mandi.JPG

amaar
10-07-2008, 08:02 AM
mintak maaf kerana gambar kurang memuaskan kerana aku snap guna video cam. harap gambar di atas boleh dijadikan gambaran tentang rumah tersebut.

amaar
11-07-2008, 12:05 PM
untuk keterangan lanjut boleh ym aku amaar_enterprise

amaar
20-07-2008, 11:37 PM
untuk pertanyaan dan tempahan boleh sms atau call 0193343698

amaar
25-07-2008, 08:53 AM
tempat penginapan kedua aku merupakan sebuah apartment 2 bilik lokasi dekat garden city melaka raya. ada swimming pool. dekat dengan mahkota parade. harga satu malam RM200 hari minggu dan
RM150 pada hari keje. harga lebih murah dari sewa hotel. sesiapa berminat boleh hubungi aku 0193343698

amaar
29-07-2008, 09:06 AM
untuk pengetahuan warga carigold rumah 2 tingkat tu dah ada orang sewa untuk 2 bulan. so tak dapat lagi untuk menginap kat rumah tu. tapi jangan bimbang ada 3 lagi apartmnet untuk disewa harian di banda hilir dekat dgn mahkota parade. kawasan pelancongan. ada swimming pool. rombongan pelajar sekolah di alukan sebuah apartment boleh muat 15 orang. minggu ni hingga ahad fully booking. untuk keterangan lanjut boleh call atau sms 0193343698

klon8504
30-07-2008, 12:27 PM
macam menarik jerk..best..best..
berape sewa nye?

amaar
30-07-2008, 12:36 PM
macam menarik jerk..best..best..
berape sewa nye?

weekdays RM150
weekend RM200

amaar
05-08-2008, 08:52 AM
ada 3 apartmnet untuk di sewa harian. lebih murah dari menyewa hotel. harga dari RM250.00 RM200.00 dan RM100.00 boleh masak sendiri dan boleh berendam kat swimming pool. semua untuk buat meeting room. 1 jam RM30.00

amaar
06-08-2008, 10:45 PM
sesiapa yang sudi memberi cadangan atau testimoni atas apartment servis aku bolehlah tgk kat blog aku

http://adnan-penginapan.blogspot.com/

clorox_bersih
06-08-2008, 10:53 PM
ozana tu memang menarik tempat die...hehe

amaar
07-08-2008, 08:18 AM
ozana tu memang menarik tempat die...hehe

TQ memamng menarik tapi rumah tu dah ada org sewa untuk 2 bulan.. skrg yang ada kat garden city banda hilir apartment.

amaar
07-08-2008, 09:48 PM
ingin mengetahui 10 kaedah cepat memajukan perniagaan bolehlah ke blog aku http://adnan-penginapan.blogspot.com

amaar
08-08-2008, 07:39 PM
ingin menambahkan pendapatan anda boleh lah layari blog aku...

http://adnan-penginapan.blogspot.com/2008/08/dana-system.html

amaar
14-08-2008, 09:41 AM
tempat penginapan di melaka sedia menerima tempahan berminat call 0193343698

amaar
25-08-2008, 01:20 PM
ada 3 apartmnet untuk di sewa harian. lebih murah dari menyewa hotel. harga dari RM250.00 RM200.00 dan RM100.00 boleh masak sendiri dan boleh berendam kat swimming pool. semua untuk buat meeting room. 1 jam RM30.00

amaar
22-09-2008, 01:14 PM
mulai 1 okt bayaran apartment untuk satu hari diselaraskan kepada RM200... tak kira weekend or weekdays.... Terima kasih.

amaar
22-09-2008, 01:16 PM
bagi pakej pelajar sekolah yg ingin membuat lawatan ke melaka chalet ada disediakan untuk penginapan. satu chalet boleh tinggal 6 orang. pakej untuk cuti sekolah adalah rm18 seorang termasuk sarapan pagi. untuk tempahan boleh call 0193343698