PDA

View Full Version : <PANAS> Dapatkan SUPPLEMENT BODYBUILDING HALAL Lengkap dengan SIJIL HALAL Di Sini!


ebookmasterx
09-03-2013, 04:23 AM
Salam hormat kepada warga Carigold

Kami dari Kedai Bom Lemak (https://www.facebook.com/KedaiBomLemak) (boleh search page kami di Facebook) menjual Supplement Bodybuilding dari MVP Biotech dan PHP yang HALAL dan lengkap dengan SIJIL HALAL.

Kami tau ramai di antara anda yang yang nak ambik supplement untuk buat badan yang cantik tapi tak jadi beli sebab was-was dengan status halal supplement tersebut. Sekarang anda tak perlu risau lagi. Kami mengambil inisiatif untuk membekalkan supplement bodybuilding yang HALAL untuk anda. Lepas ni,tak payah rasa was-was lagi. Ni lah masanya untuk anda jadi tough dan sasa! :D

SILA PM ATAU SMS 017-9793570 UNTUK ORDER SUPPLEMENT HALAL ANDA

*****************
MASS GAINER HALAL
*****************
-Mass gainer ni untuk mereka yang kurus dan susah naik berat badan. Makan banyak pun,tak naik-naik badan. Ni disebabkan metabolisme anda yang tinggi. Jadi untuk anda yang dah lama mengidam nak tambah berat,saiz dan mass muscle, dapatkan Mass Gainer HALAL anda segera!

i) Incredible bulk 16lbs
28 servings 52g protein
Flavour:Vanilla,chocolate,strawberry
Rm240 free shipping
http://imageshack.us/scaled/modthumb/708/mvpincrediblebulk726kg.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/708/mvpincrediblebulk726kg.jpg/)


ii)Rapid mass gainer 15lbs
23 servings 50g protein
Flavour: Triple chocolate,caramel chocolate,vanilla, cookies n cream, strawberry blossom
Rm220 free shipping

http://imageshack.us/scaled/medium/138/26937834077685270457768.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/138/26937834077685270457768.jpg/)

iii)Mvp Power mass lean mass gainer
75g protein 23 servings
Flavour: Chocolate,strawberry,vanilla
Rm220 free shipping

http://imageshack.us/scaled/medium/594/powermassxtremefinal.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/594/powermassxtremefinal.jpg/)


iv)PHP X-LeanMass 10lb 28 serving & 65g of protein
All comes with HALAL certificate.
Rm 260.00

http://imageshack.us/scaled/medium/163/80730319380978216070756.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/163/80730319380978216070756.jpg/)


************************************************** ***************

******************
WHEY PROTEIN HALAL
******************
- Whey protein merupakan supplement penting untuk mereka yang nak buat badan yang tough dan cantik. Whey protein berfungsi untuk build lean muscle mass dan untuk muscle recovery

i)PHP Iso Grow (Isolate)
The Best quality Whey protein
0 sugar, 0 fat
71 servings
Rm 260 free shipping

http://imageshack.us/scaled/medium/827/67084305009766267231188.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/827/67084305009766267231188.jpg/)


ii)Pro T fusion 5lbs
71 serving 24g protein
Flavour:Chocolate,vanilla,cookies n cream,strawberry
Rm190 free shipping

http://imageshack.us/scaled/medium/199/29900431346044208883021.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/199/29900431346044208883021.jpg/)


iii)Mvp slow release (night recovery)
2lbs 30 servings
Flavour: Chocolate,strawberry
Rm130 free shipping

http://imageshack.us/scaled/medium/837/mvpbiotechslowreleazepr.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/837/mvpbiotechslowreleazepr.jpg/)


************************************************** ***************

**********************************
ACID AMINO/BCAA DAN CREATINE HALAL
**********************************
- Acid amino/BCAA ni function dia untuk build muscle, recovery dan avoid muscle breakdown (catabolic)
- Creatine pulak function dia untuk menambah strength, energy, dan untuk recovery

i)Php BCAA spiked with grape flavour 700g
Mega servings 132 servings per tub
Rm150 free shipping

http://imageshack.us/scaled/medium/96/24865931346454542175310.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/96/24865931346454542175310.jpg/)


ii)Php amino growth (strawberry, vanilla, chocolate)
500 tablets
Rm160 free shipping

http://imageshack.us/scaled/medium/202/58240731346649542155851.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/202/58240731346649542155851.jpg/)

iii)Php creatine 300g
Rm80 free shipping

http://imageshack.us/scaled/medium/819/63983134682187547191562.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/819/63983134682187547191562.jpg/)


iv)MVP Revive X2 1kg 40 servings
Bcaa + creatine ( lime @ grape flavour)
Rm150 free shipping

http://imageshack.us/scaled/medium/27/43118231346557875498315.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/27/43118231346557875498315.jpg/)

************************************************** ***************

*******************************
PRE-WORKOUT/NITROUS OXIDE HALAL
*******************************
- Pre-workout atau nitrous oxide ni function dia untuk bagi tenaga extra,strength dan pump muscle. Pre-workout digunakan sebelum workout supaya anda lebih bertenaga,lebih kuat dan lebih fokus semasa workout.
- Pre-workout ni pun sesuai untuk anda yang aktif bersukan sebab dia bagi energy semasa anda bermain. Memnag sesuai sangat untuk anda yang selalu main FUTSAL,BOLA SEPAK,BADMINTON dan sukan-sukan lain lah

i)Absolute Power ( super n.oxide)
N.Oxide 50 serving
Size, Strength, Focus, Pump
Rm150 free shipping

http://imageshack.us/scaled/medium/577/58228031346808208806616.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/577/58228031346808208806616.jpg/)


************************************************** ***************

*AKAN DATANG
- NANTIKAN KEDATANGAN FAT BURNER HALAL LENGKAP DENGAN KELULUSAN KKM DAN SIJIL HALAL!

PM ATAU SMS 017-9793570 UNTUK ORDER!


Terima Kasih.

ebookmasterx
09-03-2013, 01:19 PM
http://imageshack.us/scaled/large/833/incrediblebulk.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/833/incrediblebulk.jpg/)

F1z33
09-03-2013, 05:57 PM
Dpt halal dr mana? Cer tunjuk sikit halal tu..
Dah lama mencari yg halal ni..

ebookmasterx
10-03-2013, 03:26 AM
Dapat sijil halal dari USA boss

http://imageshack.us/scaled/large/687/mvphalal.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/687/mvphalal.jpg/)

ebookmasterx
10-03-2013, 06:56 PM
Dpt halal dr mana? Cer tunjuk sikit halal tu..
Dah lama mencari yg halal ni..

Sijil halal dari US boss

http://imageshack.us/scaled/large/687/mvphalal.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/687/mvphalal.jpg/)

hairel.jay
10-03-2013, 08:17 PM
salam tuan..kalo ada Serious Mass (ON).. pm reger ya..tq

ebookmasterx
10-03-2013, 09:05 PM
salam tuan..kalo ada Serious Mass (ON).. pm reger ya..tq

ok bro..saya dah PM :)

ebookmasterx
11-03-2013, 12:28 AM
Suplemen HALAL..barang panas ni :D

F1z33
11-03-2013, 12:39 AM
Dapat sijil halal dari USA boss

http://imageshack.us/scaled/large/687/mvphalal.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/687/mvphalal.jpg/)

Ok Brand MVP HALAL:):)
Brand PHP ada HALAL juga ker?? :D:D

mffitri
11-03-2013, 01:10 AM
fat burner xde ke TT?

ebookmasterx
11-03-2013, 04:13 AM
fat burner xde ke TT?

Fat burner dalam minggu ni akan sampai..fat burner ni pun ade sijil halal and siap ade kelulusan KKM lagi :D

ebookmasterx
11-03-2013, 04:17 AM
Ok Brand MVP HALAL:):)
Brand PHP ada HALAL juga ker?? :D:D

of course ade bro..nanti sy tunjuk kat bro :)

onamhk
11-03-2013, 05:40 AM
tuan mass yg paling bagus apa ?

cepat naik berat bdn .

cer pm tq

ebookmasterx
11-03-2013, 11:15 AM
tuan mass yg paling bagus apa ?

cepat naik berat bdn .

cer pm tq

untuk cepat naik berat badan,boleh guna incredible bulk :D

Incredible bulk 16lbs
28 servings 52g protein
Rm240 free shipping
Flavour:Vanilla,chocolate,strawberry

http://imageshack.us/scaled/medium/708/mvpincrediblebulk726kg.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/708/mvpincrediblebulk726kg.jpg/)

jinlapar
11-03-2013, 11:18 AM
Pos pakai apa ni..ada testimoni incredible bulk tu tk?boleh cod?

ebookmasterx
11-03-2013, 12:20 PM
Pos pakai apa ni..ada testimoni incredible bulk tu tk?boleh cod?

Pos pakai skynet..bro stay kat mane? testimoni belum tunjuk lagi,tapi setakat ni,respon pembeli memang positif :)

http://imageshack.us/scaled/medium/27/incrediblebulktesti.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/27/incrediblebulktesti.jpg/)

ebookmasterx
11-03-2013, 05:20 PM
Nak jadi besar=ambik incredible bulk
Nak bagi shape=ambik pro t fusion
Nak bagi energy=ambik absolute power :D

ebookmasterx
11-03-2013, 07:27 PM
Jom workout same-same. Sebelum tu ambik pre-workout absolute power untuk tenaga extra dan lebih fokus :D

ebookmasterx
12-03-2013, 01:19 PM
kalau korang selalu main futsal,pre workout absolute power memang sesuai dengan korang :D

ebookmasterx
12-03-2013, 04:35 PM
hari ni kena workout lagi,lepas workout minum whey pro t fusion HALAL..baru menjadi :D

ali_g
30-03-2013, 10:30 PM
salam TT, saya berat 86kg, nak turunkan ker 70kg... dalam mase saya kardio, angkat berat dlm program diet saya ni.. boleh tak sy build muscle skali... maksudnya.. bile berat jadi 70kg, badan saya pun siap muscle dah...

perlu tak saya amik whey protein php iso tuh.. tq

ebookmasterx
31-03-2013, 12:05 PM
salam TT, saya berat 86kg, nak turunkan ker 70kg... dalam mase saya kardio, angkat berat dlm program diet saya ni.. boleh tak sy build muscle skali... maksudnya.. bile berat jadi 70kg, badan saya pun siap muscle dah...

perlu tak saya amik whey protein php iso tuh.. tq

boleh bro..memang selalu orang buat mcm tu..nak bag cutting cantik,turun berat and nampak muscle mmg org guna whey..nak lagi power,guna combo fat burner dan whey bro..buang lemak n body pun jadi ripped :)

pejakb
21-05-2013, 12:40 AM
multivitamin macam on opti man ade bro?y halal..
n fish oil supplemnt y halal..

powerlink33
25-09-2013, 10:48 PM
Salam sejahtera,

Whey protein halal keluaran & edaran Isagenix International LLC di Amerika kini boleh didapati di pasaran Malaysia melalui Isagenix Asia Pasific (M) Sdn Bhd. Terdapat 2 jenis whey protein ini iaitu IsaLean Shake dan IsaLean Pro. Kedua dua produk jenama Isagenix ini adalah USA IFANCA HALAL CERTIFIED

https://backoffice.isagenix.com/Images/Catalog/CatalogMY/180x120/ProductCleanseBaseIsaleanShakeIsaleanPro.png

https://backoffice.isagenix.com/Images/Catalog/CatalogMY/180x120/ProductCleanseBaseIsaleanShake.png

http://yorkregionworkfromhome.ca/wp-content/uploads/2013/06/Halal-Certificate-for-Isagenix.jpg

Untuk maklumat lanjut tentang IsaLean Shake & IsaLEan Pro ini serta untuk membuat belian online, sila klik SINI (http://powerteam.isagenix.com/my/en/isaleanpro.dhtml) !

shadow
29-09-2013, 01:07 AM
terbaikk dah beli dengan TT barang cepat sampai.

nates
18-10-2013, 01:11 AM
kasi park dlu.. senang nk cari bile memerlukan nnt:)cgrock

najar360
18-10-2013, 07:52 PM
TT, kat mana bley refer sijil halal untuk produk php?

nidduzifah
07-01-2014, 09:35 PM
tt berminat dgn whey protein PHP Iso Grow (Isolate)ada stok ke...