PDA

View Full Version : Kasut Potong Kilat / Kasut Pejabat


Bro_Izantie
16-02-2013, 07:24 PM
Salam my friend..
Utk pekerja2 pejabat yg nak beli kasut kilat, buleh kontek aku dengan kadar yg segera...Dan juga pekerja di jabatan2 kerajaan kalau nak masuk tender, meh kita settlekan...tq:)cgrock:)cgrock:)cgrock


- Buatan AMTEK.
- Kulit Original. Sentiasa berkilat.
- Jahitan di bawah tapak.
- Harga yang mampu milik dengan kualiti yg terbaik berbanding kasut sejenis saingannya.
- Juga amat sesuai untuk sebarang pekerjaan di pejabat. Selalunya pegawai Tentera Darat berpangkat Pegawai Waran I ke atas hingga ke Jeneral yg pakai kasut jenis ni.
- Sesuai untuk semua golongan.
- Harga?...RM90 sepasang...sila tambah caj PosLaju RM15 semenanjung dan RM25 untuk Malaysia Timur.
- Saiz dari 5 UK hingga 12 UK.
- Hubungi saya segera, 013-6068441 (Tuahtiga Enterprise) atau tuahtiga@yahoo.com.my


Ni gambarnya....Layannnzzzz...

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/150220131112.jpg

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/150220131110.jpg

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/150220131111.jpg

Bro_Izantie
16-02-2013, 07:26 PM
Spesis kasut yg sewaktu dengannya berharga melebihi RM120 dan ke atas...ni kira yg termurah dan terbaik kualitinya dengan kulit original....:)

Jeb
16-02-2013, 07:28 PM
Murah ni.kasut aku pakai dulu.mula2 dpt yg xkilat pnya.la ni canggih trus kilat.wakakaka cod mana tt.

GASTER123
16-02-2013, 07:28 PM
nak tanya sikit tt..peten lain xde ke..yg xbyk lobang2..

ARIFFX
16-02-2013, 07:28 PM
up barang baiekkkk...

tunperak16
16-02-2013, 07:30 PM
cod mana ??

Bro_Izantie
16-02-2013, 07:39 PM
Murah ni.kasut aku pakai dulu.mula2 dpt yg xkilat pnya.la ni canggih trus kilat.wakakaka cod mana tt.

cod mana ??

COD bersebelahan Kompleks Sukan Keramat and behind AEON Setiawangsa too...:D:D:D...tp kasut kena order dulu...slalunya malam baru dapat kalau order petang sebelum jam 1600 tuan..:):):)

Bro_Izantie
16-02-2013, 07:40 PM
nak tanya sikit tt..peten lain xde ke..yg xbyk lobang2..

takder bang..yg utk other rank punyer ada, tp jenis tak berkilat...tu yg rasa tak best nak jual..:D:D:D

Bro_Izantie
16-02-2013, 07:42 PM
up barang baiekkkk...

mekasih enchek arip aka my pren..:):):)

Bro_Izantie
16-02-2013, 07:54 PM
Dengar citer pegawai bomba pun pakai kasut jenis ni...:)

Bro_Izantie
16-02-2013, 09:53 PM
kasi angkat kejap yer..:)

wan9551
16-02-2013, 10:18 PM
Kasut ni tapak kayu ke?

Bro_Izantie
16-02-2013, 11:03 PM
Kasut ni tapak kayu ke?

tak la tuan...getah ler....huhu

TT
16-02-2013, 11:05 PM
tak masuk selera ak pakai kasut mcm ni

jamtulenmurah
16-02-2013, 11:06 PM
Dengar citer pegawai bomba pun pakai kasut jenis ni...:)

tak yah dengar cite.

Amtek kaver supply semua jabatan kerajaan. http://mforum2.cari.com.my/static/image/smiley/comcom/4.gifhttp://mforum2.cari.com.my/static/image/smiley/comcom/4.gifhttp://mforum2.cari.com.my/static/image/smiley/comcom/4.gif

balang
16-02-2013, 11:35 PM
hehehe...terbaik kasut ni..bump!!

Bro_Izantie
17-02-2013, 11:56 AM
hehehe...terbaik kasut ni..bump!!

mekasih bang...:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Bro_Izantie
17-02-2013, 12:14 PM
tak masuk selera ak pakai kasut mcm ni

takper bang...slow-slow..:D:D:D

Bro_Izantie
17-02-2013, 12:52 PM
kasi angkat utk tengahari

Bro_Izantie
17-02-2013, 04:16 PM
selamat petang

Bro_Izantie
17-02-2013, 10:18 PM
selamat malam

arang67
17-02-2013, 10:21 PM
Dengar citer pegawai bomba pun pakai kasut jenis ni...:)

polis pun pakai :)

Bro_Izantie
17-02-2013, 10:26 PM
polis pun pakai :)

so, buleh la order tuan...:)cgrock:)cgrock:)cgrock:D:D:D

Bro_Izantie
18-02-2013, 09:42 AM
selamat pagi tuan/puan

muaqall
18-02-2013, 09:54 AM
..nie kene pakai dgn No.3 baru ngam..ekekeke..officer je ler

Bro_Izantie
18-02-2013, 10:21 AM
..nie kene pakai dgn No.3 baru ngam..ekekeke..officer je ler

tu ler tuan...:D:D:D

wong_fei_hung
18-02-2013, 10:33 AM
kasut pegawai ni

Bro_Izantie
18-02-2013, 10:34 AM
kasut pegawai ni

tuan wong tak teringin ke nak angkat seketol....supply ke unit ker..:D:D:D

wong_fei_hung
18-02-2013, 10:38 AM
tuan wong tak teringin ke nak angkat seketol....supply ke unit ker..:D:D:D

unit dah pakai yg q bagi .... teringin nak angkat satu ... tapi dah ada 2 pasang dah ni ... ni pun mengecek kat q baru dpt yg kilat. kalau tak jenih nak kilatkan sendiri ...

zeal_tech
18-02-2013, 10:38 AM
ni mmg 100% kulit ke.....

Bro_Izantie
18-02-2013, 10:44 AM
unit dah pakai yg q bagi .... teringin nak angkat satu ... tapi dah ada 2 pasang dah ni ... ni pun mengecek kat q baru dpt yg kilat. kalau tak jenih nak kilatkan sendiri ...

hahahaha..kalau ada skot2 yg brkenan, leh ler kontek den yo tuan..:):):)

Bro_Izantie
18-02-2013, 10:45 AM
ni mmg 100% kulit ke.....

ye tuan....:)cgrock

brozul
18-02-2013, 10:48 AM
parking dulu...

lilnaldo98
18-02-2013, 10:55 AM
jenis bertali jer ke ada..?

emasmoden
18-02-2013, 11:01 AM
COD bersebelahan Kompleks Sukan Keramat and behind AEON Setiawangsa too...:D:D:D...tp kasut kena order dulu...slalunya malam baru dapat kalau order petang sebelum jam 1600 tuan..:):):)

ingatkan COD dlm KEMENTAH.
hehehehe..gurau2

wong_fei_hung
18-02-2013, 11:58 AM
hahahaha..kalau ada skot2 yg brkenan, leh ler kontek den yo tuan..:):):)

ok skuad !!!

Bro_Izantie
18-02-2013, 01:11 PM
ingatkan COD dlm KEMENTAH.
hehehehe..gurau2

buleh jer kat mana2 tuan...:D:D:D

hanifffx
18-02-2013, 01:26 PM
kasut wellinton ada x?

Bro_Izantie
18-02-2013, 03:11 PM
kasut wellinton ada x?

ada gak bang....tp kena check dulu...:):):)

hasnolfaizal
18-02-2013, 03:49 PM
Murah ni TT,
Design lain2 ada tak TT?

Bro_Izantie
18-02-2013, 04:30 PM
Murah ni TT,
Design lain2 ada tak TT?

stakat ni yg ni je yg banyak bos..:D:D:D

Rizz one
18-02-2013, 04:42 PM
up barang baiekkkk...


itu hari biru, la ni pink pulak.........memang barang baik punye

Bro_Izantie
18-02-2013, 07:43 PM
itu hari biru, la ni pink pulak.........memang barang baik punye

org yg belum penah dapat lubang memang camtu peel...:)):)):))

tawkeyestate
18-02-2013, 08:21 PM
dah lama tak pakai kasut camni..:p

ARIFFX
18-02-2013, 09:48 PM
itu hari biru, la ni pink pulak.........memang barang baik punye



mana ada kasut biru,, pink,,,

hitam ade la,,,

mrnetra
20-03-2013, 01:55 PM
bro , beli resit ksut bley ? hehe

building
20-03-2013, 02:11 PM
safety boot ada lagi tak bang? kalau ada rasa cam nak order skali dgn kasut ni...

fine net
15-04-2013, 02:16 PM
bro, nk mintak quotation utk 817 pasang kasut.

kejap lg kwn email kt tuah tiga...:)

Bro_Izantie
15-04-2013, 02:18 PM
bro, nk mintak quotation utk 817 pasang kasut.

kejap lg kwn email kt tuah tiga...:)

Alhamdulillah...
kasut yg patern ni ker bro?
Cantekkk..:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Kbyne
15-04-2013, 02:23 PM
Kalau pakai utk kawad polis kadet sekolah sesuai ker bro izantie...

Bro_Izantie
15-04-2013, 07:24 PM
Kalau pakai utk kawad polis kadet sekolah sesuai ker bro izantie...

tak sesuai bang...kasut kawad ada kasutnya...ni kasut utk kegunaan ofis sahaja..:)

fine net
15-04-2013, 09:15 PM
Alhamdulillah...
kasut yg patern ni ker bro?
Cantekkk..:)cgrock:)cgrock:)cgrock

BQ tertinggal plak kt Ofis...

yg igt cuma kasut ikut kumpulan je dlm gomen je...

kumpulan A
kumpulan B
kumpulan c

bro tahu x jenis2 kumpulan dalam gomen pnya kasut....

dan lg tu...utk penguatkuasa..kasut jenis kasut operasi..
kasut yg jenis mcm polis pakai tu kn bro....

Bro_Izantie
15-04-2013, 09:26 PM
BQ tertinggal plak kt Ofis...

yg igt cuma kasut ikut kumpulan je dlm gomen je...

kumpulan A
kumpulan B
kumpulan c

bro tahu x jenis2 kumpulan dalam gomen pnya kasut....

dan lg tu...utk penguatkuasa..kasut jenis kasut operasi..
kasut yg jenis mcm polis pakai tu kn bro....

alamak...huhuhu..
jenis ni yg buat den gelabah ni bro..:((:((:((
bro buleh bagi contoh gambar tak? ataupun spec dia..lg cantek kalau mcm tu...
kasut operasi tu no problem...etc mcm SWAT or Tactical Boot:)cgrock

AuraSuccess_88
15-04-2013, 10:18 PM
wah..lawo..cun melecun..up untuk tt

fine net
15-04-2013, 11:18 PM
alamak...huhuhu..
jenis ni yg buat den gelabah ni bro..:((:((:((
bro buleh bagi contoh gambar tak? ataupun spec dia..lg cantek kalau mcm tu...
kasut operasi tu no problem...etc mcm SWAT or Tactical Boot:)cgrock

masalahnya spec dan gambar pn dia x sertakan :((...cuma bgtahu jenis kumpulan,kuantiti je..dan kasut laki kasut pmpuan....

esk kwn confirmkan ape yg dlm BQ tu...yg AMTEK nie standard kakitangan gomen slalu pkai kn...:D

alright bab kasut operasi tu kira da settle...:)

fine net
17-04-2013, 10:46 AM
da siap quotation bgtahu ye TT....:D

Bro_Izantie
17-04-2013, 11:02 PM
da siap quotation bgtahu ye TT....:D

InsyaAllah bro...den cubo yg terbaek...sejak dua menjak ni den memang sibuk sesangat...nak pru ni, lg la..pagi esok kena siapkan paperwork...petang meeting pasal pru plak..aduhai..takper den cubo...bro pm alamat email yer...tq:)cgrock

Jeb
24-06-2013, 11:22 PM
ade lagi x tt.nak saiz 8 da

Bro_Izantie
25-06-2013, 10:10 PM
ade lagi x tt.nak saiz 8 da

Ada lg tuan...pm den nama n alamat penuh yer...sgala urusan melalui PM sbb skrg ni sebok kes sekam ni...menyamar pakai hp..:):):)

Bro_Izantie
03-01-2014, 07:40 PM
Murah ni.kasut aku pakai dulu.mula2 dpt yg xkilat pnya.la ni canggih trus kilat.wakakaka cod mana tt.

Thanks byk2 sahabat...very gud buyer...byk brsabar dan sggup tunggu stok ada. Tq bro

Jeb
03-01-2014, 07:42 PM
Thanks byk2 sahabat...very gud buyer...byk brsabar dan sggup tunggu stok ada. Tq bro

ahahah xde hal la tu. ingat nak order lg ni size 9 lak.ehehehe

tulip_mael
09-02-2014, 09:38 AM
Bro ade lg ke?
Nk saiz 8

Bro_Izantie
10-02-2014, 08:16 AM
Bro ade lg ke?
Nk saiz 8

ada boss..
kontek aku 013-6068441
tqvm

Bro_Izantie
05-03-2014, 10:37 AM
kasi bumpppppppppppp

wong_fei_hung
23-04-2014, 02:26 PM
Salam my friend..
Utk pekerja2 pejabat yg nak beli kasut kilat, buleh kontek aku dengan kadar yg segera...Dan juga pekerja di jabatan2 kerajaan kalau nak masuk tender, meh kita settlekan...tq:)cgrock:)cgrock:)cgrock


- Buatan AMTEK.
- Kulit Original. Sentiasa berkilat.
- Jahitan di bawah tapak.
- Harga yang mampu milik dengan kualiti yg terbaik berbanding kasut sejenis saingannya.
- Juga amat sesuai untuk sebarang pekerjaan di pejabat. Selalunya pegawai Tentera Darat berpangkat Pegawai Waran I ke atas hingga ke Jeneral yg pakai kasut jenis ni.
- Sesuai untuk semua golongan.
- Harga?...RM90 sepasang...sila tambah caj PosLaju RM15 semenanjung dan RM25 untuk Malaysia Timur.
- Saiz dari 5 UK hingga 12 UK.
- Hubungi saya segera, 013-6068441 (Tuahtiga Enterprise) atau tuahtiga@yahoo.com.my


Ni gambarnya....Layannnzzzz...

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/150220131112.jpg

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/150220131110.jpg

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/150220131111.jpg

salam bro ... lama menyepi ...
ada lagi tak kasut potong pegawai?
size 8 ... COD boleh?

Bro_Izantie
24-04-2014, 08:27 AM
salam bro ... lama menyepi ...
ada lagi tak kasut potong pegawai?
size 8 ... COD boleh?

wsalam...ada boss..
bila boss nak?...nak cod mana?...area tkt 20 tu ker?:)

mr reyes
24-04-2014, 08:31 AM
apa beza Uk size dengan USA saiz ye wahai abang?

Bro_Izantie
24-04-2014, 08:40 AM
apa beza Uk size dengan USA saiz ye wahai abang?

takder bezanya..cuma pemahaman jer...slalunya Malaysia suka pakai UK Size...cth kalau pakai saiz UK 8, saiz USAnya saiz 42:)cgrock

wong_fei_hung
24-04-2014, 11:01 AM
wsalam...ada boss..
bila boss nak?...nak cod mana?...area tkt 20 tu ker?:)

area tkt 20 tu? mana tu? bg no phone nanti aku contact.

Bro_Izantie
24-04-2014, 05:00 PM
area tkt 20 tu? Mana tu? Bg no phone nanti aku contact.

013-6068441...........:):):)

nikyah
24-04-2014, 05:37 PM
013-6068441...........:):):)

nak beli, tapi tak tau saiz hehe

mr reyes
24-04-2014, 08:19 PM
Tapak grip tak bang?