PDA

View Full Version : TelexFree - telextfree.com


Pages : [1] 2

kptgxnskl
09-02-2013, 12:38 PM
Earn money doing announcements on Internet! (http://telexfree.com/kptgxnskl)

Through a ADCENTRAL, that you got for the amount of US$299 (annually).

The promoter will receive US$20 each week that makes 7 different announcements in websites of free announcements online, from Monday to Sunday. All in a way fast, easy, and standardized in your virtual office.

amar.din
09-02-2013, 01:57 PM
Ini jenis investment ke tt?

kptgxnskl
10-02-2013, 12:07 AM
Ini bukan investment tp membership MLM

ProfesorForex
05-03-2013, 12:18 PM
senyap je telexfree , cuba citer lebih lanjut tt.

Champion Team
14-03-2013, 05:34 PM
Salam JUTAWAN kepada anda semua!

Bisnes Fresh Power @ Asia Pacific

Modal - USD 50, USD 299, USD 1375. Return - Seminggu 6% - 7%. sebulan 26-28%. Product - Telecommunication. Sehari maximum income RM 46,080.00 dan Banyak lagi....
www.telexfree.com/rezekituhan

untuk penerangan lanjut boleh hubungi sy @ 0193581089

bertindak sekarang!

Package:

Customer : USD 49.90
Promoter A : USD 299
Promoter B : USD 1375

Products: VoiP technology that allow phone calls to landline and cell phones in Brazil and 40 countries more.

Company : HQ: United States
Founder, President of TELEXFREE Mr. James Merrill.
225 Cedar Hill ST Suite 200 Marlborough I state: MA I zip: 01752 I Country: USA

Two ways of revenue:

1) Work over the Internet - Posting ads daily

6%-7% return. monthly 26%-28%.

networking online & offline

1-Sponsor:
( 2+1 )
90% + USD 20, USD 100.

2-Binary bonus:
Maximum daily : USD 15,360.00 + USD 440.00

3-Overiding :
6 level - 2%

Baru ade 20-30 members di asia pacific..sgt fresh...di brazil sudah 370k members setahun..

call - 60193581089
utk penerangan lanjut dan pendaftaran boss..kite adalah pioneer asia pasific.

www.telexfree.com/rezekituhan

taikoemas
11-04-2013, 12:09 PM
TelexFREE sudah ke 12 buah negara hanya dengan 2 bulan shj.. Sungguh cepat.. Kini di India.. Ranking website www.telexfree.com berada di 1546 seluruh dunia dan ke 52 di Brazil.. Kami sudah dapat. Anda bila lagi?

Call / sms / whatsapp @ 0132038716

http://www.alexa.com/siteinfo/telexfree.com#

taikoemas
11-04-2013, 12:15 PM
Ranking telexFREE di dunia through alexa.. We are among best of the best in the world..

119483

taikoemas
11-04-2013, 12:33 PM
Hanya dengan pos iklan produk telexFREE setiap hari, anda tetap dibayar 100 usd seminggu, 400 usd sebulan.. Tanpa perlu menaja & berjumpa orang anda tetap dibayar.

call / sms / whatsapp @ 013-2038716 (Ghaffur Hassan)


119485

taikoemas
11-04-2013, 12:45 PM
Contoh2 withdrawal to bank yang telah berjaya dibuat oleh syarikat telexFREE ini.. Company betul2 jaga payment dia. Tiada masalah untuk pembayaran. Company untung bnyk melalui penjualan line telefon ini.. Macamana Celcom dan Maxis jana untung, begitulah di telexFREE ini.

sms / call / whatsapp @ 013-2038716 (Ghaffur Hassan)

HSBC Amanah:

119486

taikoemas
11-04-2013, 12:50 PM
Malayan Banking Berhad (Maybank):

119487

taikoemas
11-04-2013, 01:00 PM
Lloyds TSB:

119488

119489

119490

taikoemas
12-04-2013, 04:27 PM
Konsep Perniagaan TelexFREE:

119621

Untuk mengetahui lebih lanjut konsep perniagaan ini,
call / sms / whatsapp @

013-2038716 (Ghaffur Hassan)

taikoemas
12-04-2013, 04:28 PM
Terbaik!!!

taikoemas
12-04-2013, 04:38 PM
Tahukah anda siapa orang terkaya di Malaysia dan dunia?? Mereka adalah owner kepada biz telekomunikasi telefon..

Orang terkaya di dunia pada 2010 adalah Mr Carlos Slim Helu yang mempunyai aset bernilai $73 billion pada Mac 2013 menurut majalah Forbes.. Banyak tu... huhu.. Dapat $1 million pun cukup lah..

Manakala orang terkaya di Malaysia adalah Mr Ananda Krishnan, pemilik Maxis. Beliau mempunyai aset sebanyak $11.7 billion pada Mac 2013.
Anda?? Takkan nak tengok jek.. Marilah kita bermula skrg, menjadi jutawan telekomunikasi bersama dengan telexFREE ini.. Orang berjaya mencari cara, orang gagal mencari alasan.

Berikut adalah sedikit bigrafi dua orang tokoh ini:

taikoemas
12-04-2013, 04:44 PM
Mr Ananda Krishnan:

119625

119626

taikoemas
12-04-2013, 04:47 PM
Mr Carlos Slim Helu

119632

119633

kptgxnskl
13-04-2013, 07:32 AM
TelexFree adalah sebuah syarikat pengiklanan yang menggunakan teknologi interaktif untuk mencipta kekayaan yang mampan walaupun pengiklanan.

Syarikat dilancarkan di Brazil pada tahun 2012 dan dalam tempoh sepuluh bulan meningkat kepada 370,000 ahli.

Apa yang menarik adalah hakikat bahawa Telexfree telah mampu untuk membayar ahli-ahli itu hanya untuk menyiarkan iklan harian sehingga $ 5200 setahun (sama ada mereka menaja seorang pun atau tidak) melalui cek mingguan. Yang hanya boleh bermaksud satu perkara ... iklan percuma ahli menggunakan bekerja!

Sertai Telexfree (http://www.telexfree.com/kpgxnskl)

kptgxnskl
14-04-2013, 01:12 PM
If Brazilians Can Make Huge Money With This Telecom Company, You Can Too!

Revealed On A Free Call:How This Telecom Company Has made 8 Millionaires In Brazil In The Last 12 Months...And How You Can Make Passive Income Without Recruiting 1 Single Person In Your Downline.

Telexfree (http://www.telexfree.com/kptgxnskl)

Pak Rul
22-04-2013, 01:00 PM
Salam JUTAWAN kepada anda semua!

Bisnes Fresh Power @ Asia Pacific

Modal - USD 50, USD 389, USD 1475. Return - Seminggu 6% - 7%. sebulan 26-28%. Product - Telecommunication. Sehari maximum income RM 46,080.00 dan Banyak lagi....
www.telexfree.com/rezekituhan

untuk penerangan lanjut boleh hubungi sy @ 0193581089

bertindak sekarang!

Pak Rul
22-04-2013, 01:13 PM
Salam JUTAWAN kepada anda semua!

Bisnes Fresh Power @ Asia Pacific

Modal - USD 50, USD 389, USD 1475. Return - Seminggu 6% - 7%. sebulan 26-28%. Product - Telecommunication. Sehari maximum income RM 46,080.00 dan Banyak lagi....
www.telexfree.com/rezekituhan

untuk penerangan lanjut boleh hubungi sy @ 0193581089

bertindak sekarang!

Pak Rul
22-04-2013, 01:25 PM
Salam JUTAWAN kepada anda semua!

Bisnes Fresh Power @ Asia Pacific

Modal - USD 50, USD 389, USD 1475. Return - Seminggu 6% - 7%. sebulan 26-28%. Product - Telecommunication. Sehari maximum income RM 46,080.00 dan Banyak lagi....
www.telexfree.com/rezekituhan

untuk penerangan lanjut boleh hubungi sy @ 0193581089

bertindak sekarang!

kptgxnskl
24-04-2013, 02:10 PM
Telexfree (http://www.telexfree.com/kptgxnskl) memang menjadi... sy dah buat withdrawal hari ini

arejeep01
09-06-2013, 04:17 PM
menarik :)cgrock:)cgrock:)cgrock

starzcreamz
27-06-2013, 12:25 AM
telexfree ni kena cari org baru dapat income? atau just labur x buat ape2 dpt dividen? tlg terangkan kat sini. tima kasih.

kptgxnskl
28-06-2013, 12:17 AM
Xperlu cari orng. cuma setiap hari kena pasang iklan dalam internet, cukup seminggu dapat $20.00. Cara pasang iklan semua diterangkan.

Tapi jika dapat orang lagi banyak hasil yg masuk

mrkimbek
01-07-2013, 11:26 PM
mcm mane nak daftar?? kena jadi customer je ke? jd promoter x bole ke?

pokler
01-07-2013, 11:48 PM
sendiri punya bukti withdraw ada?

kptgxnskl
02-07-2013, 12:26 AM
Jd promotor

daftar disini (http://www.telexfree.com/kptgxnskl)

mrkimbek
02-07-2013, 12:29 AM
Jd promotor

daftar disini (http://www.telexfree.com/kptgxnskl)

dh cube dh klik...tp apsal kuar msg "please try one of our adviser!"..... dh 2 malam aku duk try nak register mcm mane nak jd promoter nih....

kptgxnskl
02-07-2013, 07:33 PM
dh cube dh klik...tp apsal kuar msg "please try one of our adviser!"..... dh 2 malam aku duk try nak register mcm mane nak jd promoter nih....

http://www.telexfree.com/kptgxnskl

kptgxnskl
02-07-2013, 07:37 PM
sendiri punya bukti withdraw ada?
127192 Ini bukti widraw yg baru dibuat hari ini

apiltzs
03-07-2013, 09:02 AM
pm saya nak tahu lanjut

mrkimbek
04-07-2013, 12:47 AM
pembayaran kena bayar pakai kredit kad ke???

kptgxnskl
04-07-2013, 03:07 PM
pembayaran kena bayar pakai kredit kad ke???

Ye tuan.. pembayaran melalui kredit card

http://www.telexfree.com/kptgxnskl

kptgxnskl
04-07-2013, 03:20 PM
dh cube dh klik...tp apsal kuar msg "please try one of our adviser!"..... dh 2 malam aku duk try nak register mcm mane nak jd promoter nih....

Tuan boleh cuba lagi.

http://www.telexfree.com/kptgxnskl
Kalau xbleh, cuba copy & paste addres dan paste pada address browser tuan.

Tuan bleh dapat maklumat drpd link ini :-
http://mmoljbp.blogspot.com/p/telexfree.html

TK

kptgxnskl
04-07-2013, 03:23 PM
127192 Ini bukti widraw yg baru dibuat hari ini

Bila wang masuk kebank melalui bank wire transfer, saya akan update lagi:):)#:-S

kptgxnskl
05-07-2013, 11:03 PM
telexfree video (<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/jOXzyBqL3l4?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>)

kptgxnskl
06-07-2013, 05:02 PM
Bolihkah kita membuat DUIT secara Online melalui Telexfree ???

Jawapan nya disini

http://telexfreereview.com/money-online-telexfree/

Sila join Telexfree di LINK ini (http://www.telexfree.com/ad/kptgxnskl) dan saya akan bantu anda seterusnya

kptgxnskl
09-07-2013, 10:40 AM
Maklumat lanjut TELEXFREE disini (http://telexfreemy.blogspot.com)

kptgxnskl
10-07-2013, 03:12 PM
Sungguh senang dapat gaji mingguan dengan Telexfree (http://telexfreemy.blogspot.com)

kptgxnskl
11-07-2013, 11:00 PM
Bila wang masuk kebank melalui bank wire transfer, saya akan update lagi:):)#:-S

Bukti Pembayaran ke Maybank telah diterima :128170

kptgxnskl
11-07-2013, 11:03 PM
Telexfree adalah biz online yang mantap sekarang ini. keterangan lanjut disini :--
http://www.telexfreemy.blogspot.com

kptgxnskl
17-07-2013, 06:47 PM
telexfree berkembang pesat diseluruh dunia...

Ikut disini (http://www.telexfreemy.blogspot.com)

kptgxnskl
20-07-2013, 11:35 AM
Bukti telexfree membayar USD20.00 setiap 129125

Mai JOIN (http://www.telexfree/ad/kptgxnskl) lekaih:eek::eek:

kptgxnskl
20-07-2013, 11:40 AM
Bukti telexfree membayar USD20.00 setiap 129125

Mai JOIN (http://www.telexfree/ad/kptgxnskl) lekaih:eek::eek:

silap link...:)):))
JOIN disini (http://www.telexfree.com/ad/kptgxnskl) lekaih #:-S#:-S :)paid

kptgxnskl
26-07-2013, 03:57 PM
Baca Felexfree Review (http://telexfreereviews.com/) disini.

Kemudian JOIN disini (http://www.telexfree.com/ad/kptgxnskl). Saya akan bantu utk kejayaan tuan :):)

kptgxnskl
07-08-2013, 12:09 AM
Telexfree sungguh mudah....

Cuba disini (http://www.telexfree.com/ad/kptgxnskl)

kptgxnskl
11-08-2013, 04:43 PM
TelexFree.com is a large telecommunications company which advertises it's communications software package in 40+ countries through internet affiliates and pays them well for placing ads daily that sell the software product. They pay $20/week/ad for 52 weeks which comes out to a 17.2% - 22.1%/mo net profit, depending upon how many ads you work and includes all expenses involved.

That's minimum passive income. Work the system actively and sky's the limit ........ (http://www.telexfree.com/ad/kptgxnskl)

kptgxnskl
21-08-2013, 10:29 PM
If you have time watch this video you'll get a better understanding of how this system works....
http://www.everyonegetspaidweekly.net
This team build is just the beginning (http://www.telexfree.com/ad/kptgxnskl)

kptgxnskl
24-08-2013, 09:00 AM
TelexFree.com adalah sebuah syarikat telekomunikasi besar yang mengiklankan komunikasi pakej perisian itu di 40 buah negara + melalui gabungan internet dan membayar mereka dengan baik untuk meletakkan iklan harian yang menjual produk perisian. Mereka membayar $ 20/week/ad untuk 52 minggu yang keluar kepada 17.2% - 22.1% / keuntungan bersih, bergantung kepada berapa banyak iklan yang anda bekerja dan termasuk semua perbelanjaan yang terlibat.

Itulah pendapatan pasif minimum. Kerja sistem aktif dan langit adalah had.
Melabur dalam pakej Central Ad, letak iklan anda setiap hari dan kira-kira 14 minggu akan dapat kembali pelaburan anda. Dengan mengambil wang anda dan kemudian melabur semula segala-galanya yang anda peroleh dari sudut yang ke hadapan dalam mengembangkan perniagaan anda. Sebagai contoh jika anda membeli pek Keluarga untuk $ 1375, anda akan mula mendapatkan $ 100/week 7 hari. Dalam 14 minggu anda telah mendapat perniagaan menjana $ 400 setiap bulan tanpa menjual. Itu adalah wang utk pembayaran kereta, kedai runcit, Bill letrik dan akhirnya memanfaatkan anda .

Bottom line-satunya orang yang boleh kehilangan dengan Telexfree adalah lelaki yang menyertai dan enggan untuk letak iklan setiap hari. Orang lain mendapat dibayar.

JOIN (http://www.telexfree.com/ad/kptgxnskl)

kptgxnskl
13-09-2013, 06:08 PM
TelexFree is the Only Opportunity Where 100% EVERYONE Can Get Paid”
It Doesn’t Matter If You Can’t Sponsor or Sell. You want to earn $100, $1000 Per Week or $10,000 PLUS a month. You CHOOSE Your INCOME Level.

Join Me (http://www.telexfree.com/ad/kptgxnskl)

Forex888
13-09-2013, 09:21 PM
Tak faham sgt marketing plan dia..

kptgxnskl
14-09-2013, 07:11 PM
Tak faham sgt marketing plan dia..

Mudah saja marketing plan Telexfree ini.
Ada dua kaedah utk pilihan :-
1. Passive - tak perlu mencari ahli bawahan, cuma daftar sebagai promoter, dan setiap hari pasang iklan melalui online. cukup seminggu anda akan dibayar usd20.00 Dengan modal permulaan usd 339.00, anda akan balek modal dalam tempoh 16 minggu. Telexfre akan terus bayar selama 52minggu dengan syarat anda terus mnemasang iklan setiap hari tanpa henti. Jadi anda kan mendapat bayaran berjumlah 20x52=1040 tolak modal 339.00, utg bersih usd601.00

2. Aktive - yakni anda mencari ahli bawahan anda. dan anda mendapat berbagai bonus.
Baca disini (http://telexfreemy.blogspot.com/)

Join TELEXFREE disini (http://www.telexfree.com/ad/kptgxnskl)

kptgxnskl
18-09-2013, 04:09 PM
Telexfree kini berkembang diseluruh dunia :

http://telexfree-indonesia.com/

http://telexfreeindiapaidweekly.blogspot.com/

http://www.telexfreeunitedstates.com/

Hari ini saya buat widthraw lagi.. kali ini withdraw melalui ewallet Telexfree..

Mari JOIN (http://www.telexfree.com/ad/kptgxnskl) kita kembangkan rangkaian di Malaysia

kptgxnskl
23-09-2013, 07:53 PM
Video (http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=783ZfI7WvPE) untuk daftar Telexfree (http://www.telexfree.com/ad/kptgxnskl):):)

kptgxnskl
24-09-2013, 09:39 PM
Telexfree makin popular..... (https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=xmT0mDO6rT0)

Join Saya (http://www.telexfree.com/ad/kptgxnskl)

kptgxnskl
28-09-2013, 02:32 PM
Telexfree kini berkembang diseluruh dunia :

http://telexfree-indonesia.com/

http://telexfreeindiapaidweekly.blogspot.com/

http://www.telexfreeunitedstates.com/

Hari ini saya buat widthraw lagi.. kali ini withdraw melalui ewallet Telexfree..

Mari JOIN (http://www.telexfree.com/ad/kptgxnskl) kita kembangkan rangkaian di Malaysia

Withdraw hari tu dah masuk ke acct CC saya.. lihat attachment

So Telexfree memang bagus. Mai sertai saya . Saya akan guide anda utk berjaya dengan Telexfree (http://www.telexfree.com/ad/kptgxnskl)

starzcreamz
28-09-2013, 07:28 PM
kalau join n dok diam dpt income gak ke bos?

kptgxnskl
29-09-2013, 08:22 AM
kalau join n dok diam dpt income gak ke bos?

Kalau maksud 'dok diam' tu ertinya tak payah sponsor sesiapa, iaitu join secara pasive, tuan akan dibayar usd20.00 seminggu dengan syarat tuan meletak iklan percuma "telexfree" di internet setiap hari. Kerja meletakkan iklan percuma di Internet ini mudah sahaja. Skrip iklan telah disediakan olih telexfree dan tempat website iklan itu pun akan diberikan ..cuma tuan kena buat sedikit 'kerja' sahaja utk mendapat upau $20.00 seminggu itu :eek::)):))

Kalau join dan aktive menaja maka bonus yang diberikan adalah sangat menarik...:o:)cgrock

zalnet
29-09-2013, 12:08 PM
Masih ok ke telexfree ni? Dengar mcm dah scam kat satu forum x tau betul ke x...

kptgxnskl
29-09-2013, 02:18 PM
Masih ok ke telexfree ni? Dengar mcm dah scam kat satu forum x tau betul ke x...
Telexfree akan terus berkembang dalam tempoh yang lama lagi bro..

berita tu x betul bro. baru ni telexfree memang ada isu sikit pasai pembayaran melalui kredit kad. banyak penipuan berlaku olih pemegang kredit kad. so sekarang Telexfree berubah dari pembayaran melalui kredit card kepada IPayout e Wallet, dimana semua pembayaran akan dibuat melslui sistem pembayaran yang baru ni..

Ini bukti statement..

Join disini (http://telexfreemy.blogspot.com/)

kptgxnskl
01-10-2013, 09:23 PM
Adakah Telexfree satu penipuan? Sudah tentu tidak dan saya bukti ... menjadi ahli sendiri. Pasti ada produk sebenar dan kerja yang sebenar walaupun ia hanya meletakkan satu iklan setiap hari untuk $ 20 setiap minggu.

Iklan melakukan kerja, mereka memandu trafik sebenar dari laman web percuma dan sosial laman media dan orang ramai untuk menyertai telexfree. Isu terbesar pada masa ini, adalah tapak masih diterjemahkan ke dalam bahasa Inggeris. Terdapat hanya beberapa orang di Amerika Syarikat pada ketika ini dan lebih 400,000 di Brazil.

Mereka yang masuk dan mencari kedudukan yang akan sangat dihargai. Yang berkata mereka membayar cek mingguan serta komisen untuk rujukan pada masa sekarang. Saya mengalu-alukan anda meyertai telexfree!

kptgxnskl
02-10-2013, 03:44 PM
Mendaftar di Telexfree merupakan salah satu daripada keputusan yang terbaik anda boleh membuat dalam hidup anda.

Sebab sabitan kenyataan ini adalah bahawa anda membuat pembayaran yang kecil dan pulangan yang baik tidak lama lagi. Dalam erti kata lain, anda tidak kehilangan wang. Dalam Telexfree, tidak syak lagi, tidak menentu, nasib, siapa tahu, mungkin, bergantung, dan lain-lain ... Membuat wang di internet dengan Telexfree adalah 100% dijamin, sesiapa sahaja boleh menang.

>>>> Klik di sini untuk mendaftar di Telexfree (http://www.telexfree.com/ad/kptgxnskl) <<<<

Jika anda masih ragu-ragu, sila layari video ini (Buat Duit di Internet tidak pernah menjadi begitu mudah dengan Telexfree (http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cfghbiaMdaU)) dan melihat bagaimana ia selamat.

Tahniah di atas keputusan anda dan semoga berjaya!

terbaik81
05-10-2013, 10:31 AM
Salam, tapi ewallet tu..dia masih membayar guna bank wire transfer lagi tak? Kalau nak guna terus ban wire transfer boleh lagi kan ?

kptgxnskl
05-10-2013, 10:42 PM
Bila widraw dp telexfree, dia kredit ke eWallet. dari ewallet kita buat widrawal ke bank akaun melalui bank wire atau ewallet kredit terus kekad kredit

terbaik81
05-10-2013, 10:47 PM
Bila widraw dp telexfree, dia kredit ke eWallet. dari ewallet kita buat widrawal ke bank akaun melalui bank wire atau ewallet kredit terus kekad kredit

Ok yg itu nak withdraw....kalau nak join pulak bayar pakage dia kita boleh bayar melalui bank wire transfer jugak ke...?

kptgxnskl
05-10-2013, 11:08 PM
Ok yg itu nak withdraw....kalau nak join pulak bayar pakage dia kita boleh bayar melalui bank wire transfer jugak ke...?

yes, bayar pakej melalui wire transfer ke acct telexfree. buat masa ini deposit ke ewallet utk bayar invoice masih belum siap lagi

terbaik81
09-10-2013, 07:20 AM
Kalau lepas dah beli pakej family tu...kalau nak tambah lagi akaun boleh lagi ke..atas satu nama dan satu akaun bank?

terbaik81
10-10-2013, 10:21 PM
Dah senyap ke..?

donaldduck
11-10-2013, 04:40 AM
terbaikk ni! ade 3 pakej baru.. masing2 dpt mingguan.. ada masuk 5000++ , dpt rm15,000++ dlm masa 13bln.. contract.. huu! sape cepat :D

kptgxnskl
11-10-2013, 12:13 PM
Dah senyap ke..?
telexfree mantap bro:)cgrock:)paid...

terbaik81
11-10-2013, 02:22 PM
telexfree mantap bro:)cgrock:)paid...

Kalau camtu jawabler kalau dah beli pakage 5000 lebih tu..boleh tambah sendiri ke pakage sama atas nama sendiriii...?

gandaduit
12-10-2013, 01:00 AM
ada jemputan orang penting ke cambodia pd 19 oktober...sape yang terlibat jumpa kamu semua disane...alrite!

Hana88
12-10-2013, 01:12 AM
Ramai x join sini sbb kena mantain call 49.90 usd permonth & x bole miss letak iklan hari2.. dividen bersih tinggal bape aje

terbaik81
13-10-2013, 02:30 PM
Ramai x join sini sbb kena mantain call 49.90 usd permonth & x bole miss letak iklan hari2.. dividen bersih tinggal bape aje
Maknanya lepas dah beli pakage lepas tu kena bayar maintain 49.90 usd bulan2..?

Hana88
14-10-2013, 12:19 AM
Maknanya lepas dah beli pakage lepas tu kena bayar maintain 49.90 usd bulan2..?

Yup.. biasa potong dari bonus kat button paybills

Joyee
14-10-2013, 12:48 AM
Ramai x join sini sbb kena mantain call 49.90 usd permonth & x bole miss letak iklan hari2.. dividen bersih tinggal bape aje

Hanya utk yg mampu...:)):)):))

BOCEH
14-10-2013, 12:51 AM
Tinggi sgt nak maintain tu

Hana88
14-10-2013, 06:24 AM
Hanya utk yg mampu...:)):)):))

saya tau pun lepas dah join.. mula2 upline tak citer semua tu.. nak buat camne, carry on aje.. #:-S

jijoe
14-10-2013, 06:45 AM
kahkahkah :eek::eek::eek:

Hana88
14-10-2013, 07:10 AM
kahkahkah :eek::eek::eek:

:">300 - 49.90 = 250.10 USD
250.10 x 10 = 2501 USD @ RM 7,503 sebulan kira ok la kan ??
at least takde list dlm web SC mcm FB tu.. :p

jijoe
14-10-2013, 10:16 AM
:">300 - 49.90 = 250.10 USD
250.10 x 10 = 2501 USD @ RM 7,503 sebulan kira ok la kan ??
at least takde list dlm web SC mcm FB tu.. :p

http://s6.postimg.org/l70oovugh/Screen_Shot_2013_10_14_at_10_11_45_AM.png

International lah sangat kah2, hehe tunggu kerja menggali sedang dilakukan kekekeke

:eek::eek:

Hana88
14-10-2013, 10:35 AM
http://s6.postimg.org/l70oovugh/Screen_Shot_2013_10_14_at_10_11_45_AM.png

International lah sangat kah2, hehe tunggu kerja menggali sedang dilakukan kekekeke

:eek::eek:
yang ko pi check 3rd party website sponsor org tu apekehe ??
ni web sebenar company ; ~X( :)) :eek:

http://i1332.photobucket.com/albums/w603/akademi2010/advicefortelexfreecombr-Scamcheckfortelexfreecombristelexfreecombrsafe-_zps78620319.jpeg (http://s1332.photobucket.com/user/akademi2010/media/advicefortelexfreecombr-Scamcheckfortelexfreecombristelexfreecombrsafe-_zps78620319.jpeg.html)

jijoe
14-10-2013, 10:46 AM
yang ko pi check 3rd party website sponsor org tu apekehe ??
ni web sebenar company ; ~X( :)) :eek:

http://i1332.photobucket.com/albums/w603/akademi2010/advicefortelexfreecombr-Scamcheckfortelexfreecombristelexfreecombrsafe-_zps78620319.jpeg (http://s1332.photobucket.com/user/akademi2010/media/advicefortelexfreecombr-Scamcheckfortelexfreecombristelexfreecombrsafe-_zps78620319.jpeg.html)

KAHKAHKAH NYAWO PON TAK LAMO NIH, BERAPO BULAN LG NAK KOJOL DAH...
:eek::eek::eek:

http://s6.postimg.org/ehu58v94h/Screen_Shot_2013_10_14_at_10_42_38_AM.png

Hana88
14-10-2013, 11:16 AM
KAHKAHKAH NYAWO PON TAK LAMO NIH, BERAPO BULAN LG NAK KOJOL DAH...
:eek::eek::eek:

http://s6.postimg.org/ehu58v94h/Screen_Shot_2013_10_14_at_10_42_38_AM.png

alamak 4 bulan aje lagi ???? ~X( bulan depan dah balik modal.. :o sempat lagi la.. #:-S biz tong minyak plak sampai bila ?? :-? sama2 kita nantikan mana yg pi dulu.. :))

zalnet
14-10-2013, 11:42 AM
KAHKAHKAH NYAWO PON TAK LAMO NIH, BERAPO BULAN LG NAK KOJOL DAH...
:eek::eek::eek:

http://s6.postimg.org/ehu58v94h/Screen_Shot_2013_10_14_at_10_42_38_AM.png

Dia blum renew utk 2014 kot..

kptgxnskl
14-10-2013, 03:56 PM
Ramai x join sini sbb kena mantain call 49.90 usd permonth & x bole miss letak iklan hari2.. dividen bersih tinggal bape aje

maintainance 49.90 tu bolih di perolihi kembali .. sebenarnya cuma 5.00 saja maintenance sebulan, bakinya 44.90 masuk balik kepada kita sbg commision.. caranya dgn daftar customer kepada akaun utama kita sendiri.. yang letak iklan hari2 tu ..ertinya ada kerja ada la duit kerana telexfree bukan program duduk saja dapat duit :eek::)):((~X(

azrie88
18-10-2013, 02:06 AM
sy dh join dari bulan 6..monthly income rm18k..

azrie88
19-10-2013, 09:01 PM
jijoe buat bisnes ape?asek kondem bisnes org je!!!haha jeng jeng jeng..ke dah puas hati dgn makan gaji???ke gigolo???haha tu namanya jijik!!!

azrie88
19-10-2013, 09:02 PM
aku tunggu jawapan mu!!!sape sokong???

azrie88
19-10-2013, 09:05 PM
bukan carenye kondem bisnes org..sepatutnye support dan suruh promoter telexfree yg mana dah untung invest kt bisnes awak ke..hati kasi cuci dulu..tak layak la masuk forum ni kalau ada PHD..

kptgxnskl
20-10-2013, 07:37 PM
sy dh join dari bulan 6..monthly income rm18k..
Tahniah bro..

Telexfree memang bolih diharap

kptgxnskl
20-10-2013, 07:38 PM
Hehehe... hati mau baik bee

azrie88
22-10-2013, 02:23 AM
dlm apa juga kita nak niaga atau invest ingat 1 perkara..jgn letak semua duit kat situ..mesti kene ada backup plan..everything have a risk..that y kita kene pilih company yg strong..telexfree is my choice..

mr.kay
22-10-2013, 09:06 AM
TelexFree bankruptcy denied, BBOM fraud thwarted
Sep.24, 2013 in companies, TelexFree
Brazilian regulators are currently on fire in their handling of both the TelexFree and BBOM Ponzi scheme fraud cases.
Setting an example that India and other countries drowning in Ponzi and pyramid scheme fraud would do well to follow, Monday firstly saw TelexFree denied their bankruptcy protection application and then on Tuesday, the uncovering of a fresh $8.6 million USD fraudulent transfer attempt by BBOM that prosecutors managed to thwart.
telexfree-logo
Late last week news broke that TelexFree was going to file a Bankruptcy Protection application in the Brazilian state of Espirito Santo. The application, filed on Thursday, was largely seen as a desperate attempt to stall investigations into the company. The granting of Bankruptcy Protection to TelexFree would have seen all investigations into the scheme automatically suspended for 180 days.
In order to win their application, TelexFree had to present a judge with a “recovery plan”, in which the company was not permitted to use ‘assets and bank accounts ​​blocked by the (Acre) injunction‘ to settle its debts.
Upon hearing this I figured TelexFree were going to dip into their global affiliate investment funds, much to the peril of TelexFree’s non-Brazilian affiliates.
Turns out TelexFree’s plan was much simpler than that, with the company arguing that, despite having the same owners, Ympactus Commercial LTD was a separate individual company to TelexFree.
The basic thrust of the argument behind the Bankruptcy Protection application was that TelexFree could pay off Ympactus’ debts, presumably using Ympactus’ money. Ympactus couldn’t use the money frozen by the Acre injunction but TelexFree could.
Ympactus also claimed to have “severed ties” with TelexFree, and that they would seek a partnership with another VOIP provider if granted Bankruptcy Protection (which would no doubt somehow be connected to TelexFree), with the goal of regaining their Brazilian VOIP marketshare.
As absurd as that logic sounds, that’s what TelexFree presented in court. Along with the labelling of the Acre injunction as ‘teratological, illegal and unconstitutional‘.
Not suprisingly a Judge tore TelexFree’s argument to pieces and denied the application.
Hearing the case, Judge Braz Aristóteles dos Reis firstly pointed out that in the public eye, TelexFree and Ympactus are one and the same company. That withstanding, they both also list James Merril as the owner in official company-related documents.
Furthermore, according to Brazilian law a company provided as a credit source in a Bankruptcy Protection application has to demonstrate active operation for over two years. Ympactus failed on this count with tax filings only dating back to 2012.
TelexFree’s lawyers attempted to argue that Ympactus had been in business since 2010, however the Judge threw that argument out after it was revealed for the months of September and October 2011 at R$63 ($28.63 USD) and R$21 ($9.54 USD) respectively.
These amounts, in the Judge’s opinion, clearly demonstrated Ympactus’ failure to meet the requirement of “regular (business) operations) for two years prior.
With a successful Bankruptcy Protection application likely seeing the unfreezing of Ympactus’ Brazilian assets, quite obviously the plan was to get the assets unfrozen and to pay off affiliates using TelexFree.
Effectively Ympactus would pay itself by routing the money through TelexFree, thus circumventing the Acre injunction which prohibits Ympactus from paying its affiliates.
TelexFree are free to appeal the Judge’s decision, however TelexFree winning an appeal would appear to be an unlikely scenario.
bbom-logo
Meanwhile over in the BBOM case, the company was again caught with its pants down as it attempted to pay off its affiliates through a shell gift card company.
Setting up the company “Webcard Administrator Card Ltd” in the name of BBOM’s Managing Director, Aline Rizato Riguetti, the company hoped to transfer $8.6 million USD to the company, load the funds on to gift vouchers and then passed onto BBOM affiliates as a ROI payment on investments made with the company.
Public Prosecutors picked up on the attempted fraud when BBOM attempted to transfer money to Webcard Administrator Card from one of BBOM’s currently frozen bank accounts.
Whether or not BBOM will be fined for trying to circumventing an asset freeze on the company is unclear.
Just last month BBOM was caught out trying to pay affiliates with funds transferred to a bank account belonging to Cristina Dutra Bispo, wife of BBOM Director Ednaldo Alves Bishop. Public Prosecutors uncovered the transfer were granted an injunction against BBOM thwarting the transfer.
As always, stay tuned for more hilarity as two of Brazil’s biggest scams of late continue to battle Public Prosecutors in court

kptgxnskl
29-10-2013, 12:38 PM
Register in Telexfree is certainly one of the best decisions you could make in your life.

The reason for the conviction of this statement is that you make a small investment and return is very soon. In other words, you do not lose money. In Telexfree, no doubt, uncertainty, luck, who knows, maybe, depends, and etc ... Making money on the internet with Telexfree is 100% guaranteed, anyone can win.

>>>> Click here to register on Telexfree (http://www.telexfree.com/ad/kptgxnskl) <<<<


Congratulations on your decision and good luck!

gandaduit
04-11-2013, 11:26 PM
boleh gi jauh ni

kptgxnskl
14-11-2013, 10:43 PM
Telexfree berkembang maju.. ramai yang telah berjaya. Anda bila lagi

Join dan saya kan bimbing anda untuk mencapai citacita:):)):)cgrock:)paid

kptgxnskl
16-11-2013, 09:45 PM
Telexfree telah diundi sebagai TOP INTERNATIONAL MLM (http://www.businessforhome.org/2013/11/the-top-direct-selling-companies-in-the-world-in-2014-poll/?fb_comment_id=fbc_718915531471033_89766621_721564 864539433#f391c54df3aa848)

Join segera dan dapat bimbingan percuma (http://www.telexfree.com/ad/kptgxnskl)

bananaphone
18-11-2013, 02:15 AM
Yup.. biasa potong dari bonus kat button paybills

boleh pergi jauh ke biz ni...mcm berminat ... btw..sis py avatar mcm cun..leh kenal..:D

khairul385
19-12-2013, 11:51 AM
lai..lai...lai :)paid

khairul385
22-12-2013, 08:30 AM
paid...paid :)paid

kptgxnskl
24-12-2013, 06:13 PM
Do not waste time or even money. Come to Telexfree talk much more and pay much less. Do a free trial for 1 hour. Be a promoter !
http://www.telexfree.com/ad/kptgxnskl

kptgxnskl
25-12-2013, 10:01 PM
Kini mudah untuk mengeluarkan duit telexfree dengan kad prepaid. Pergi sahaja mana2 atm, anda boleh keluarkan duit anda di sini. Aviva telexfree!

JOIN TELEXFREE (http://www.telexfree.com/ad/kptgxnskl)

kptgxnskl
25-12-2013, 10:07 PM
Anda mempunyai pilihan untuk bekerja sama ada 8 jam sehari atau 5 minit sehari. Anda boleh menjana pendapatan seminima rm1200 ke rm15000 sebulan hanya menjadikan internet sebagai laverage yg memudahkan kerja anda. Anda mahu yg mana? Sebaiknya ambil kedua dua nya. Orang tamak selalu untung.

Join Telexfree (http://www.telexfree.com/ad/kptgxnskl)

BOCEH
25-12-2013, 10:40 PM
modal murah sikit xdak ka

myzano
25-12-2013, 10:44 PM
Anda mempunyai pilihan untuk bekerja sama ada 8 jam sehari atau 5 minit sehari. Anda boleh menjana pendapatan seminima rm1200 ke rm15000 sebulan hanya menjadikan internet sebagai laverage yg memudahkan kerja anda. Anda mahu yg mana? Sebaiknya ambil kedua dua nya. Orang tamak selalu untung.

Join Telexfree (http://www.telexfree.com/ad/kptgxnskl)

Nampak macam best aje... tapi saya tak berapa yakin... macamana nak yakinkan saya ni...?

kptgxnskl
26-12-2013, 10:17 AM
Nampak macam best aje... tapi saya tak berapa yakin... macamana nak yakinkan saya ni...?
Secara peribadi, saya boleh memberitahu anda tanpa ragu lagi bahawa program ini benar-benar bekerja dan begitu mudah sesiapa pun boleh melakukannya. Anda benar-benar boleh meningkatkan pendapatan bulanan anda semasa berada di rumah. Sekarang adalah masa untuk masuk, kerana TelexFREE mengubah cara perniagaan akan dilakukan pada masa hadapan. Anda akan menjadi salah satu yang pertama untuk menggunakan anjakan paradigma TelexFREE di mana semua orang mendapat dibayar. Lebih cepat anda mendapatkan lebih banyak wang yang anda akan membuat.

Bolih lawati web mereka yg telah berjaya :

http://www.telexteamglobal.com

Join bersama saya dan saya akan membimbing utk sama sama berjaya

kptgxnskl
26-12-2013, 10:19 AM
Nampak macam best aje... tapi saya tak berapa yakin... macamana nak yakinkan saya ni...?

Secara peribadi, saya boleh memberitahu anda tanpa ragu lagi bahawa program ini benar-benar bekerja dan begitu mudah sesiapa pun boleh melakukannya. Anda benar-benar boleh meningkatkan pendapatan bulanan anda semasa berada di rumah. Sekarang adalah masa untuk masuk, kerana TelexFREE mengubah cara perniagaan akan dilakukan pada masa hadapan. Anda akan menjadi salah satu yang pertama untuk menggunakan anjakan paradigma TelexFREE di mana semua orang mendapat dibayar. Lebih cepat anda mendapatkan lebih banyak wang yang anda akan membuat.

kptgxnskl
26-12-2013, 12:30 PM
:)cgrock Kisah Pele - Telexfree (http://telexfreemy.blogspot.com/) :)paid

myzano
26-12-2013, 01:16 PM
Secara peribadi, saya boleh memberitahu anda tanpa ragu lagi bahawa program ini benar-benar bekerja dan begitu mudah sesiapa pun boleh melakukannya. Anda benar-benar boleh meningkatkan pendapatan bulanan anda semasa berada di rumah. Sekarang adalah masa untuk masuk, kerana TelexFREE mengubah cara perniagaan akan dilakukan pada masa hadapan. Anda akan menjadi salah satu yang pertama untuk menggunakan anjakan paradigma TelexFREE di mana semua orang mendapat dibayar. Lebih cepat anda mendapatkan lebih banyak wang yang anda akan membuat.

Maafkan saya nak bertanya,TelexFREE ni adalah perniagaan diinternet, apa yg saya ingin tahu adakah perniagaan ini berdaftar dgn SSM/Suruhanjaya Sekuriti/BNM dll. Diharap dapat penjelasan dari pihak tuan.:-?:-?:-?

myzano
26-12-2013, 10:42 PM
As Salam tt, saya berminat nak jadi Promoter B jika ia benar2 menyakinkan dan pertanyaan saya terjawab.Terima kasih.:D:D:D

ZharifSofia Exchanger
26-12-2013, 10:48 PM
Telexfree mmg terbaik...masuk bulan januari 2013 haritu....sampai skrg dah 4 kali balik modal kut..x watpe pun iklan je dia punya tu hari2...haha...

mmg terbaik,telexfree tukang bayar duit ASB dan kereta aku je skrg..bulan januari tahun depan mmg wajib renew lah :))

kptgxnskl
26-12-2013, 11:33 PM
Memang tidak berdaftar dgn SSM/SC/BNM kerana ianya adalah International MLM US based company, beroperasi diseluruh dunia.

Harap lawati http://www.telexfree1malaysia.com

myzano
27-12-2013, 12:05 AM
Memang tidak berdaftar dgn SSM/SC/BNM kerana ianya adalah International MLM US based company, beroperasi diseluruh dunia.

Harap lawati http://www.telexfree1malaysia.com

Terima kasih tt, kalau gitu saya mohon undur diri kerana sebelum ini saya pernah terjebak dgn beberapa skim antarabangsa dan pada awalnya memang lumaian tetapi ianya tidak dapat bertahan lama kerana sykt tersebut tidak mematuhi syarat2 peraturan kerajaan. Walau apa pun saya ucapkan selamat maju jaya kepada semua ahli TelexFREE.:)cgrock:)cgrock:)cgrock

kptgxnskl
27-12-2013, 10:12 PM
LIHAT Sijil (http://www.telexfree1malaysia.com) daripada United States Federal Communication Commision menunjukkan produk VOip telexfree berdaftar di USA. Telexfree suatu perniagaan asli, ada produk. Anda sbg promoter hanya promote produk ini di internet dan anda dibayar!:)cgrock:)cgrock:)paid

midi2020
28-12-2013, 09:47 PM
ni bukan 4d kan, kena buat apa?

kptgxnskl
29-12-2013, 09:55 AM
ni bukan 4d kan, kena buat apa?
kena ada modai , buat kerja... baru dapat duit....:):eek::eek::)cgrock:)paid .. click my signature

midi2020
29-12-2013, 10:55 PM
kena ada modai , buat kerja... baru dapat duit....:):eek::eek::)cgrock:)paid .. click my signature

kerja apa?

kptgxnskl
30-12-2013, 07:03 AM
kerja mudah saja...

letak iklan dalam internet setiap hari...

segala format, cara dan dimana hendak diletakkan akan diberitau.

:):)

kptgxnskl
30-12-2013, 07:25 AM
Telexfree - the best International MLM Company 2013 (https://www.facebook.com/my1telexfree)

alyco30
31-12-2013, 07:08 AM
saya ada usd300 kredit untuk di letgo..siapa nak beli whatsapp ke 0135793431 untuk sebarang urusan jualan...

alyco30
31-12-2013, 07:10 AM
saya ada usd 300 kredit telexfree untuk di letgo..siapa nak beli whatsapp ke 0135793431 untuk sebarang urusan jual beli.

jzie85
31-12-2013, 03:18 PM
saya ada usd 300 kredit telexfree untuk di letgo..siapa nak beli whatsapp ke 0135793431 untuk sebarang urusan jual beli.

nape x wdraw je:D

kptgxnskl
31-12-2013, 07:05 PM
Selamat menyambut Tahun Bahau 2014 kepada semua member CG. Sila lawati Telexfree (http://www.telexfree1malaysia.com) untuk peluang menambah pendapatan terbaik 2014 :)cgrock:)paid

pang5misai
02-01-2014, 02:21 AM
nape x wdraw je:d

cari harga terbaik tu

kptgxnskl
03-01-2014, 08:55 AM
cari harga terbaik tu
berapa harga nak let go bro.. ?:)cgrock:)paid

pang5misai
04-01-2014, 03:52 PM
Ada sesiapa yang nak jual point telexfree
sila pm harga.

scmylts
05-01-2014, 10:56 PM
Telexfree mmg terbaik...masuk bulan januari 2013 haritu....sampai skrg dah 4 kali balik modal kut..x watpe pun iklan je dia punya tu hari2...haha...

mmg terbaik,telexfree tukang bayar duit ASB dan kereta aku je skrg..bulan januari tahun depan mmg wajib renew lah :))

wah taikor. u ni memang best . kenapa tak beritahu u dah join telexfree , aiseh sudah miss u. i offer special package :) . No need do daily browsing, rebate and etc etc. hehehe kalau masih interested inform me.

scmylts
06-01-2014, 05:53 PM
kawan kawan

http://www.businessforhome.org/2013/11/the-top-direct-selling-companies-in-the-world-in-2014-poll/

The Top Direct Selling Companies In The World In 2014

kptgxnskl
07-01-2014, 03:37 PM
kawan kawan

http://www.businessforhome.org/2013/11/the-top-direct-selling-companies-in-the-world-in-2014-poll/

The Top Direct Selling Companies In The World In 2014

So kawan kawan...

lawati http://www.telexfree1malaysia.comutk keterangan lanjut

yamrich
10-01-2014, 02:38 PM
sya nk cari crdit siapa ada call atau wassup sya 0142450343

yamrich
10-01-2014, 02:43 PM
bestnya,,telexfree..duit x pernah putus,,hanya dduk di rumah je..kerja depan laptop je bulan2 tetap masukk..ini lh bisnes yg betul..nk tahu lebih lanjut wassup sya atau call 0142450343

yamrich
10-01-2014, 02:48 PM
sya nk beli crdit pm sya 0142450343

kptgxnskl
11-01-2014, 08:19 AM
Kawan kawan.... syok nya dapat wang drpd Telexfree hari ini...

tengok disini (http://www.telexfree1malaysia.com)

Main la join...:)cgrock:)paid:):):)

wassap/call 0133407446

scmylts
11-01-2014, 12:03 PM
wow.. berita baru 2014. Telexfree telah jadi football sponser untuk botafogo football team brazil

http://www.telexfree.com/bo/botafogo

scmylts
11-01-2014, 12:11 PM
wow.. berita baru 2014. Telexfree telah jadi football sponser untuk botafogo football team brazil

http://www.telexfree.com/bo/botafogo

http://s29.postimg.org/dtm20g3cj/telexfree.jpg (http://postimg.org/image/dtm20g3cj/)

http://s29.postimg.org/n04cnq8kz/telexfree1.jpg (http://postimg.org/image/n04cnq8kz/)

http://s29.postimg.org/z3eq8epyr/telexfree2.jpg (http://postimg.org/image/z3eq8epyr/)

BOCEH
11-01-2014, 01:02 PM
hebat tu...

scmylts
12-01-2014, 11:21 PM
kawan-kawan, i ada buat BUY / SELL telexfree credit.

siapa yang minat boleh PM/YM/MSN/Skype saya at = scmylts
or whatapps/line/sms saya kat @ 012.265.8012

thank u

korenyior
12-01-2014, 11:50 PM
Ada kredit cukup untuk daftar family tak
Kalau ada sapa yang ada

zalnet
13-01-2014, 11:27 AM
Jap nak fahamkan..Kalau beli pakej US339.00 sekali sahaja?, dapat us20 seminggu? US80 sebulan? USD1,040 setahun? Selagi kita buat iklan setiap hari...

Bayaran pakej tu sekali jer kan?

Pastu nak tanya

ada tulis kat website

EARN MONEY FROM ADVERTISING TECHNOLOGY VOIP TELEXFREE.

Through a ADCENTRAL.
Membership U$50 (Partner) + ADCentral Kit U$289.00 (ADCentral + 10 accounts of 99Telexfree) = U$339.00 (Annual)

The promoter receives a 99Telexfree account for US$49.90 every week s/he posts 7 different ads at free ad websites on the Internet, Monday through Sunday. All in a fast, easy and standardized manner atin your Telexfree virtual office (BO).

Yang US$49.90 tu apa lak?

eson
14-01-2014, 04:15 AM
hebat tu...

jgn tunggu lama boss..:">:)cgrock:)paid

knizamayub
14-01-2014, 05:06 AM
hari sabtu ini lepas jam 1 18/01/14 saya ada usd4000 siapa berhajat boleh booking boleh contact/whatsap/sms/ ditalian 019-6581357

jijoe
14-01-2014, 08:25 AM
hari sabtu ini lepas jam 1 18/01/14 saya ada usd4000 siapa berhajat boleh booking boleh contact/whatsap/sms/ ditalian 019-6581357

Hehe jual beli kredit, teringat zaman kegemilangan vgmc, meriah jual beli krdit, licin kena sapu sampai xpernah sempat wd ke company, yg bestnya siap kawtim rate lagi hehe, tinggal kenangan dh...

Hana88
15-01-2014, 05:49 PM
KAHKAHKAH NYAWO PON TAK LAMO NIH, BERAPO BULAN LG NAK KOJOL DAH...
:eek::eek::eek:

http://s6.postimg.org/ehu58v94h/Screen_Shot_2013_10_14_at_10_42_38_AM.png

Tuhan Maha Kaya & bayar cash.. Telexfree ni semakin berkembang, biz tong minyak Futurebarrel yang bro buat dah jahanamm.. any comment ?? :)

korenyior
15-01-2014, 07:38 PM
Yang positif sahaja
Nak tahu telex free boleh whatsapp 0102204842
Kerja mudah semudah 123

scmylts
15-01-2014, 10:20 PM
jom siapa nak pergi las vegas http://www.telexfreekend.com

21~22 FEB 2014

eson
15-01-2014, 11:32 PM
jom siapa nak pergi las vegas http://www.telexfreekend.com

21~22 FEB 2014

boleh main casino terus boss..:D:)):)paid:)cgrock

kptgxnskl
16-01-2014, 08:42 AM
Jap nak fahamkan..Kalau beli pakej US339.00 sekali sahaja?, dapat us20 seminggu? US80 sebulan? USD1,040 setahun? Selagi kita buat iklan setiap hari...

Bayaran pakej tu sekali jer kan?

Pastu nak tanya

ada tulis kat website



Yang US$49.90 tu apa lak?

Usd 49.90 adalah harga sofwer pakej 99telexfree yg diperuntukkan kpd tuan dimana tuan bleh jual kpd customer baru. kalau tak terjual pun xada masaalah

Utk menjadi peserta passive xpayah byr usd49.90 tu, cuma setiap hari pasang iklan dan cukup seminggu company bayar usd 20.00..

Cuma kalau nak jd peserta aktif, ie menjadi promoter dan mencari downline dan mendapat bonus yg lain lain tu, maka perlu memenuhi syarat tertentu... wassap 0133407446

senang saja...

zalnet
16-01-2014, 10:54 AM
Tuhan Maha Kaya & bayar cash.. Telexfree ni semakin berkembang, biz tong minyak Futurebarrel yang bro buat dah jahanamm.. any comment ?? :)

Apa ada hal dgn domain expired 30 jan 2014. Bukan xleh renew domain tu

AcesHigh
16-01-2014, 11:36 AM
nak ke post ad hari-hari ni yang tak kuasa den

eson
16-01-2014, 12:42 PM
nak ke post ad hari-hari ni yang tak kuasa den

tu blh kautim bro.. blh pm utk hal tu..:D:)paid

scmylts
16-01-2014, 10:09 PM
"I will help whoever accounts are under me including your members. But if they are on your other team, I will not help them."

Aku panas hati bila dapat jawapan macam ni dari telexfree asia teamleader lain. Bukan setakat saja kita main telexfree and dapat untung ni saja, kita boleh jadi kawan juga walaupun saya bukan under dia punya team, who know in future kita saring bantu-membantu antara satu sama lain dalam program lain.

Member-member telexfree, i tak kira u under team siapa, asyik u contact saya, saya akan bantu setakat yang saya boleh.

knizamayub
18-01-2014, 01:10 AM
sabar bro SCMYLTS...saya pun sudi seandainya ada pertanyaan atau kemusykilan dari mana2 group...tentang TELEXFREE sekadar mana yang saya termampu menjawab

ZharifSofia Exchanger
18-01-2014, 01:23 AM
"I will help whoever accounts are under me including your members. But if they are on your other team, I will not help them."

Aku panas hati bila dapat jawapan macam ni dari telexfree asia teamleader lain. Bukan setakat saja kita main telexfree and dapat untung ni saja, kita boleh jadi kawan juga walaupun saya bukan under dia punya team, who know in future kita saring bantu-membantu antara satu sama lain dalam program lain.

Member-member telexfree, i tak kira u under team siapa, asyik u contact saya, saya akan bantu setakat yang saya boleh.

sokong u 100% bos...
diorang ni penting diri jer...ape salah tolong sikit2..bukan merugikan pun.. :)cgrock

ZharifSofia Exchanger
18-01-2014, 01:23 AM
sape nak jual kredit telexfree saya perlukan 18k usd...hubungi saya segera... :)cgrock

knizamayub
18-01-2014, 01:41 AM
SEDIKIT PENCERAHAN TENTANG BISNESS TELEXFREE....
SEKADAR SHARING DGN WARGA CG.

PERNIAGAAN YG BERASASKAN TELEKOMUNIKASI MENGGUNAKAN PLATFORM MULTI LEVEL MARKETING DAN MEMPUNYAI RANGKAIAN JARINGAN TAK KURANG DARIPADA 80 BUAH NEGARA DAN MEMPUNYAI KEAHLIAN TAK KURANG SATU JUTA PROMOTER dan BERIBU PEJABAT DIUSA Office:
TelexFree, LLC. 225 Cedar Hill, Marlborough, MA 01752, USA
Phone: 888-886-5486
secara basicnya TELEXFREE menawarkan 2 PAKEJ asas untuk menjanakan pendapatan individu :
1)AD CENTRAL RM1400 HASIL KERJA POSTING HARIAN INCOME RM 240/MONTH
2)AD CENTRAL FAMILY RM 5200 " " " " RM 1200/MONTH KONTRAK SELAMA 12 BULAN BAYARAN AKAN DIBUAT
TELEXFREE juga mempunyai plan utk promoternya menjadi usahawan yang berjaya dengan adanya marketing plan...telah terbukti hingga kini telah melahirkan tidak kurang 30 orang jutawan....

UTK KETERANGAN LANJUT ATAU PERTANYAAN PASAL TELEXFREE BOLEH HUBUNGI SAYA DI TALIAN @ WHASSAP 019-6581357
SEKIAN TERIMA KASIH

khairul385
18-01-2014, 10:27 AM
berminat nak join..
ada sapa2 dalam group ni yang boleh bagi pencerahan details?

pm inbox saya..tk.

ZharifSofia Exchanger
18-01-2014, 11:50 AM
18000 USD kredit telexfree diperlukan..sape nak jual saya beli dgn rate RM3.15 / USD :)cgrock

BOCEH
18-01-2014, 11:53 AM
18000 USD kredit telexfree diperlukan..sape nak jual saya beli dgn rate RM3.15 / USD :)cgrock

semua hang sebat nooo

ZharifSofia Exchanger
18-01-2014, 11:55 AM
semua hang sebat nooo

renew akaun jer bang...akaun yg 16 januari tahun lepas dah expired...berkali2 balik modal dah terbaik telexfree :)paid

ZharifSofia Exchanger
18-01-2014, 11:52 PM
17k usd lagi diperlukan..hubungi saya segera...

ZharifSofia Exchanger
19-01-2014, 11:03 AM
16500 usd lagi baki kredit telexfree diperlukan...sape ak jual hubungi saya segera.. :)paid

kptgxnskl
19-01-2014, 05:10 PM
SEDIKIT PENCERAHAN TENTANG BISNESS TELEXFREE....
SEKADAR SHARING DGN WARGA CG.

PERNIAGAAN YG BERASASKAN TELEKOMUNIKASI MENGGUNAKAN PLATFORM MULTI LEVEL MARKETING DAN MEMPUNYAI RANGKAIAN JARINGAN TAK KURANG DARIPADA 80 BUAH NEGARA DAN MEMPUNYAI KEAHLIAN TAK KURANG SATU JUTA PROMOTER dan BERIBU PEJABAT DIUSA Office:
TelexFree, LLC. 225 Cedar Hill, Marlborough, MA 01752, USA
Phone: 888-886-5486
secara basicnya TELEXFREE menawarkan 2 PAKEJ asas untuk menjanakan pendapatan individu :
1)AD CENTRAL RM1400 HASIL KERJA POSTING HARIAN INCOME RM 240/MONTH
2)AD CENTRAL FAMILY RM 5200 " " " " RM 1200/MONTH KONTRAK SELAMA 12 BULAN BAYARAN AKAN DIBUAT
TELEXFREE juga mempunyai plan utk promoternya menjadi usahawan yang berjaya dengan adanya marketing plan...telah terbukti hingga kini telah melahirkan tidak kurang 30 orang jutawan....

UTK KETERANGAN LANJUT ATAU PERTANYAAN PASAL TELEXFREE BOLEH HUBUNGI SAYA DI TALIAN @ WHASSAP 019-6581357
SEKIAN TERIMA KASIH


yes boss.. wassap sy utk bantuan

ZharifSofia Exchanger
19-01-2014, 11:56 PM
kredit telexfree masih diperlukan...16k usd..sms saya segera..rate tinggi punya :)

knizamayub
20-01-2014, 10:29 AM
usd 2k credit telexfree ready for sale today

ZharifSofia Exchanger
20-01-2014, 02:00 PM
usd 2k credit telexfree ready for sale today

i ada msg u please check thanks :)

ZharifSofia Exchanger
20-01-2014, 02:01 PM
kredit masih diperlukan 16k usd...susah betul nak cari kredit nih..sentiasa licin fuhh...

ZharifSofia Exchanger
20-01-2014, 08:12 PM
13k usd lagi diperlukan...rate 3.20 saya beli :)cgrock

bara01
20-01-2014, 08:24 PM
Apasal business ni dlm Program Matrix Labu Peram, Merapu ?

k@m@l
21-01-2014, 11:13 AM
"I will help whoever accounts are under me including your members. But if they are on your other team, I will not help them."

Aku panas hati bila dapat jawapan macam ni dari telexfree asia teamleader lain. Bukan setakat saja kita main telexfree and dapat untung ni saja, kita boleh jadi kawan juga walaupun saya bukan under dia punya team, who know in future kita saring bantu-membantu antara satu sama lain dalam program lain.

Member-member telexfree, i tak kira u under team siapa, asyik u contact saya, saya akan bantu setakat yang saya boleh.

:)cgrock
Terbaikk la bro

ZharifSofia Exchanger
21-01-2014, 11:48 AM
15k usd masih diperlukan...sms segera...rate 3.20 saya beli ..

alyco30
21-01-2014, 03:00 PM
:)cgrock
Terbaikk la bro
sila nyatakan nama team leader tu,,kita bagi takzirah kat org tu.
yang benar
ustaz telexfree

k@m@l
22-01-2014, 12:43 PM
sila nyatakan nama team leader tu,,kita bagi takzirah kat org tu.
yang benar
ustaz telexfree

:)cgrock
xpe org kedekut ilmu nk buat mcm mana kan
takkan berkurang lah ilmu yang kita kongsikan kepada org lain
tp kalu ada org nk bayar utk dapatkan ilmu
pon tak salah

ikhlas dari
makmum telexfree :p

ZharifSofia Exchanger
22-01-2014, 01:18 PM
Mane imamnya plak? :))

kptgxnskl
22-01-2014, 01:33 PM
Mane imamnya plak? :))
Imam nya ada pak ...
clik disini sadja... (http://www.telexfree1malaysia.com) :):)he he

k@m@l
22-01-2014, 03:14 PM
Mane imamnya plak? :))

ada member nk jual kredit telexfree dia
nti saya minta dia contact tuan :D

ZharifSofia Exchanger
22-01-2014, 05:34 PM
ada member nk jual kredit telexfree dia
nti saya minta dia contact tuan :D

Ok.tuan.saya dah msg dgn dia tq

ZharifSofia Exchanger
22-01-2014, 08:01 PM
Ok misi mencari kredit utk saya renew akaun dah selesai 18k usd done...

Back to normal rate 3.10 rate saya beli sebarang amount...sape nak jual boleh roger...

ZharifSofia Exchanger
23-01-2014, 01:14 AM
bump skali utk geng telexfree..

BuJanGs
23-01-2014, 07:25 PM
macam menarik jer...sapa sudi jadi upline saya & guide bole pm segera :-)

ZharifSofia Exchanger
23-01-2014, 09:15 PM
kredit telexfree diperlukan....saya beli rate 3.10 :)

ZharifSofia Exchanger
23-01-2014, 10:22 PM
lai2...sebarang amaunt saya akan beli :)cgrock

ZharifSofia Exchanger
24-01-2014, 12:53 PM
sape nak cairkan kredit boleh hubungi saya..rate 3.1 saya beli :)paid

ZharifSofia Exchanger
24-01-2014, 04:51 PM
sape mau jual kredit telexfree sms saya segera..beli sebarang amaunt. :)cgrock

ZharifSofia Exchanger
24-01-2014, 04:52 PM
rate 3.10 saya beli..

ZharifSofia Exchanger
25-01-2014, 11:45 PM
kredit diperlukan....sape yg dah masuk bonus tu boleh jual pada saya rate 3.1 saya beli sebarang amaunt :)cgrock

eson
26-01-2014, 02:39 AM
macam menarik jer...sapa sudi jadi upline saya & guide bole pm segera :-)

saya sudi klu bro mau..:)paid:)cgrock:D

kptgxnskl
26-01-2014, 11:23 AM
:)cgrock Nak jual kredit Telexfree hubungi Zarif Sofia exchanger...

Nak join telexfree.. hubungi saya whatsapp 0133407446 :)cgrock:eek:

ZharifSofia Exchanger
28-01-2014, 12:52 AM
:)cgrock Nak jual kredit Telexfree hubungi Zarif Sofia exchanger...

Nak join telexfree.. hubungi saya whatsapp 0133407446 :)cgrock:eek:

hehe tq tuan.. :)cgrock

saya tempat khas untuk tuan2 semua nak cairkan kredit dalam kurang dari 10 mini,duit masuk ke dalam bank anda :)paid

khairul385
28-01-2014, 10:52 AM
PM saya jika anda ada promosi terbaik untuk saya sertai telexfree.. :)

eson
28-01-2014, 07:51 PM
PM saya jika anda ada promosi terbaik untuk saya sertai telexfree.. :)

mai sms den..:D:)cgrock

azhanorazam
28-01-2014, 08:12 PM
telexfree terbaekk..
tp 2 minggu aku miss,melepas 200usd..

khairul385
28-01-2014, 09:59 PM
mai sms den..:D:)cgrock

sms bosan la bro..
kita wasap lagi syiookk.. :)paid

add saya..

+6 018 474 6769

ZharifSofia Exchanger
28-01-2014, 10:07 PM
kredit diperlukan 30k usd...rate 3.1 saya beli...

eson
29-01-2014, 12:17 AM
sms bosan la bro..
kita wasap lagi syiookk.. :)paid

add saya..

+6 018 474 6769

bereh..:)paid:)cgrock

ZharifSofia Exchanger
29-01-2014, 12:30 PM
salam semua...sape yg dah matang kredit tu boleh jual kat saya rate 3.10

25k usd diperlukan....

lie_turbine
29-01-2014, 12:38 PM
cmne nk join ni tt... besar ke modal nya

apiltzs
29-01-2014, 12:45 PM
pm saya pun berminat gak

corallinkz
30-01-2014, 01:35 AM
cmne nk join ni tt... besar ke modal nya

dah pm

..............

corallinkz
30-01-2014, 01:39 AM
macam menarik jer...sapa sudi jadi upline saya & guide bole pm segera :-)

saya dah PM.

klo sesiapa berminat boleh PM atau whatsapp saya 014.254.1191

ZharifSofia Exchanger
30-01-2014, 02:40 AM
lai2..kredit diperlukan dgn kadar yang banyak rate 3.10 saya sapu semua :D

mieyz
30-01-2014, 03:16 AM
Bape modal plg rendah nak join nih..

ZharifSofia Exchanger
30-01-2014, 03:02 PM
harini saya perlukan 25k usd rate ada sedikit up kepada 3.15 per USD :)cgrock

ZharifSofia Exchanger
01-02-2014, 03:19 AM
stock diperlukan 15k usd...rate 3.10 saya beli. :)cgrock

SHAH FX
05-02-2014, 03:17 AM
PM pls

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

ZharifSofia Exchanger
05-02-2014, 03:35 AM
kredit diperlukan 40k usd...sape nak jual rate 3.10 saya beli :)cgrock

ZharifSofia Exchanger
05-02-2014, 03:36 AM
servis jual beli kredit telexfree saya open 24 jam..anytime leh deal :)paid

khairul385
05-02-2014, 01:30 PM
Bape modal plg rendah nak join nih..

PM pls

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

pm saya pun berminat gak

check pm masing2 :)

corallinkz
05-02-2014, 07:04 PM
Bape modal plg rendah nak join nih..

check PM..........

corallinkz
05-02-2014, 07:08 PM
PM pls

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

check PM bos

ZharifSofia Exchanger
05-02-2014, 07:35 PM
PM saya jgk :D :D


sape yg nak jual kredit jer la.. :)paid

ZharifSofia Exchanger
06-02-2014, 11:31 AM
salam semua...sape nak jual kredit saya beli sebarang amaunt rate 3.10 / USD :)cgrock

khairul385
07-02-2014, 05:29 PM
paid..paid :)paid

ZharifSofia Exchanger
07-02-2014, 05:44 PM
Kredit diperlukan rate 3.10 saya beli sebarang amaunt

eson
08-02-2014, 01:52 PM
area nilai, kota warisan, dengkil dan berdekatan boleh hubungi sy untuk pencerahan..
sms/whatsapp 012.913.5388

ZharifSofia Exchanger
08-02-2014, 02:31 PM
kredit diperlukan segera...sms..

kptgxnskl
08-02-2014, 03:28 PM
Jika nak join telexfree ni, elok ambil pakej family dgn kos usd 1375.00
setiap minggu anda dibayar usd100, dlm 3 minggu bleh widraw usd300.00. Ini adalah syarat telexfree, minimum wd adalah usd300.00..:):):)
Jika join 1 addcentral, maka anda kena tunggu selama lebih 15 minggu utk layak buat wd....:mad::eek:

Mai la join .. wassap saya 0133407446 utk guide (http://www.telexfree1malaysia.com)

:)cgrock :)cgrock

k@m@l
11-02-2014, 03:37 PM
Kredit diperlukan rate 3.10 saya beli sebarang amaunt

Salam tuan, usd telexfree ada nk jual..

ZharifSofia Exchanger
11-02-2014, 04:05 PM
Salam tuan, usd telexfree ada nk jual..

Terima kasih tuan :)paid

ZharifSofia Exchanger
11-02-2014, 04:08 PM
sape lg nak jual saya perlukan lagi 9k usd rate 3.10 :)paid

ZharifSofia Exchanger
12-02-2014, 01:34 PM
stock kredit telexfree diperlukan 15k usd..hubungi saya segera...rate 3.10 saya beli :)cgrock

ZharifSofia Exchanger
14-02-2014, 04:01 PM
15k usd diperlukan kredit telexfree...rate 3.10 saya beli semua. :)cgrock

ZharifSofia Exchanger
14-02-2014, 04:01 PM
untuk jual kredit telexfree boleh refer web ni www.zharifsofiaexchanger.com
:)paid

gobang
19-02-2014, 11:19 PM
yang berminat untuk tau lebih lanjut berkenaan telexfree..leh pm sy..

gobang
19-02-2014, 11:25 PM
Seperti anda sedia maklum, sebuah syarikat pengiklanan dan software yang telah terkenal di Brazil, kini mula memasuki pasaran Malaysia.

Syarikat TelexFree telah melahirkan puluhan jutawan di Brazil dan USA.

Pendapatan secara mingguan dengan hanya menjadi promoter TelexFree secara online.

Lokasi shah alam/klang leh kita sembang2 santai2...pm pm pm...yg berminat k..

bajeng
19-02-2014, 11:31 PM
[B]nmpk menarik... Tp btl ker?/B]

gobang
19-02-2014, 11:34 PM
leh pm sy taun...sapa yg nak income mingguan selama 52 minggu leh roger sy..

ZharifSofia Exchanger
19-02-2014, 11:40 PM
Sape nak jual kredit telexfree boleh lawati web ini www.zharifsofiaexchanger.com

gobang
20-02-2014, 01:16 PM
yg berminat leh pm sy,sy akan bg detail in sha allah ..

Al Hafiz
20-02-2014, 03:05 PM
yg ni real bisnes ke?

gobang
20-02-2014, 11:43 PM
yg ni real bisnes ke?

real business..sy pm u k hafiz

ZharifSofia Exchanger
20-02-2014, 11:51 PM
stock diperlukan...sape nak tolak sy beli rate 3.1 :)cgrock

on9shoppers
21-02-2014, 01:23 AM
Bolehla jual lepas ni, harga beli rate berapa?

gobang
22-02-2014, 07:49 AM
kepada Yang masih mencari2 peluang buat duit.
peluang ada di telexfree..yg berminat leh roger n PM sy.tq

gobang
22-02-2014, 09:26 AM
Adakah anda ingin menjana pendapatan secara ONLINE?
Mahukah anda jana INCOME PASIF secara mingguan selama 52 minggu
dengan hanya POSTING ADS!!
Kini semua mampu menjana pendapatan secara ONLINE
Teknik Mudah,Mampu menjana pendapatan 100usd seminggu atau lebih
Tanpa Menaja,Tanpa menjual barang ..100% Online ..TERBUKTI!!!!
Teknik Semudah ABC, 2-5Minit Sehari Jerr….
Anda confirm dapat 100usd seminggu.Guaranteed
Pm sy no fon sy akan call untuk penerangan yg lebih detail.
JIka berminat leh PM sy.tq

gobang
22-02-2014, 09:50 AM
Adakah anda ingin menjana pendapatan secara ONLINE?
Mahukah anda jana INCOME PASIF secara mingguan selama 52 minggu
dengan hanya POSTING ADS!!
Kini semua mampu menjana pendapatan secara ONLINE
Teknik Mudah,Mampu menjana pendapatan 100usd seminggu atau lebih
Tanpa Menaja,Tanpa menjual barang ..100% Online ..TERBUKTI!!!!
Teknik Semudah ABC, 2-5Minit Sehari Jerr….
Anda confirm dapat 100usd seminggu.Guaranteed
Pm sy no fon sy akan call untuk penerangan yg lebih detail.
JIka berminat leh PM sy.tq

honda_primo
22-02-2014, 09:54 AM
mintak pencerahan...............

gobang
22-02-2014, 11:06 AM
mintak pencerahan...............

sy dah PM tuan..

ZharifSofia Exchanger
22-02-2014, 02:30 PM
sedia membeli stock kredit anda rate 3.10 :)

gobang
24-02-2014, 10:47 AM
yang berminat untuk tau lebih lanjut pasal Telexfree leh la roger
area shah alam / klang leh la jumpa.tq

eson
24-02-2014, 12:01 PM
yg ingin income rm1200.. boleh join telexfree..
nak pencerahan, sms/whatsapp ke 0129135388

ZharifSofia Exchanger
24-02-2014, 12:03 PM
Yg ingin jual kredit boleh roger kawe

kawe
24-02-2014, 12:06 PM
pm kawe boss..

BOCEH
24-02-2014, 12:11 PM
Yg ingin jual kredit boleh roger kawe

hebat bos.. semua beli tu..:)paid:)paid

eson
24-02-2014, 12:11 PM
pm kawe boss..

cek pm boss

ZharifSofia Exchanger
24-02-2014, 12:16 PM
hebat bos.. semua beli tu..:)paid:)paid

Ikan udang sotong sayur semua kawe beli bos :)paid

SHAH FX
24-02-2014, 06:52 PM
Kini perjalanan Telexfree lebih mudah:

Telexfree Smart Partner Program

Jaminan harga terendah untuk menjadi ahli
Tidak perlu post iklan setiap hari
Hanya tunggu gaji anda setiap 3 minggu
Jaminan wang untuk kerja harian
Kami uruskan semuanya untuk anda


JOM SERTAI TAWARAN INI...
TAK PERLU PENINGKAN KEPALA ANDA....

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

bobheroku
25-02-2014, 12:07 AM
:))klu dkt puchong ada sape yg boleh bg penerangan tak... mcm bes je, mcm senang je...

gobang
25-02-2014, 09:24 AM
:))klu dkt puchong ada sape yg boleh bg penerangan tak... mcm bes je, mcm senang je...

sy boleh jumpa tuan...pm no talifon tuan.sy akan hubungi tuan nnti...sy leh bg pencerahan..