PDA

View Full Version : Promosi ASTRO Seluruh Malaysia! RM50 Pasang. Update 31/8/14


Pages : [1] 2 3 4 5 6 7

adioz88
17-06-2008, 01:30 PM
UPDATE 17/9/2014



KLIK SINI DAN LIKE SERVIS SAYA DI FACEBOOK (https://www.facebook.com/PromosiAstro?ref=hl)

PROMOSI HEBAT DAN JIMAT!
PEMASANGAN RM50 SAHAJA, KONTRAK 2 TAHUN,FREE ASTRO SET BERSAMA LIFETIME WARRANTY DAN FREE ASTRO ALL CHANNEL 30 hingga60 HARI

Untuk rujukan siaran, lihat di bawah :


https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/10151306_569499129831659_558727061908536871_n.jpg
http://imageshack.us/scaled/landing/31/d25j.jpg
Hubungi 0124450704 atau PM saya untuk memohon dan pertanyaan



(Promosi Bulan OGOS 2014)
Bulanan melebihi RM50 anda akan mendapat :
-FREE VIEW 60 HARI ALL CHANNEL.


Bulanan kurang dari RM50 anda juga mendapat :
-FREE VIEW ALL CHANNEL 30 HARI.


ANDA AKAN DAPAT :
FREE SET ASTRO BARU JENIS BYOND
FREE WARRANTY SEPANJANG HAYAT.
BULANAN BERMULA SERENDAH RM39.95
PEMASANGAN MERANGKUMI SELURUH MALAYSIA



Untuk permohonan sediakan :


* Salinan ic pemohon ( depan dan belakang )
* Alamat pemasangan lengkap bersama poskod
* 2 number telefon untuk dihubungi
* Pakej bulanan

Email ke PCQ3436@GMAIL.COM
atau WHATSAPP ke 0124450704




UNTUK UPGRADE AKAUN SEDIA ADA KE AKAUN HD SILA IKUT LANGKAH DI BAWAH :

- NAMA
- IC NUMBER
- ALAMAT PEMASANGAN
- 2 CONTACT NUMBER

SMS atau WHATSAPP KE 0124450704


Upgrade HD PERCUMA.
( terbuka kepada existing costumer dan pemohon baru. Hanya tambah RM20 dalam bil )

Kelebihan HD:
- Waranti seumur hidup terhadap Astro Beyond Set ( astro lama, hanya diberi 1 tahun waranti )
- Kualiti video HD amat mengkagumkan ( Bagi pelanggan HD )
- Free relocate Astro ( Astro biasa, charge dikenakan lingkungan RM100 + untuk pemasangan semula.




Hubungi 012 4450704 untuk mendaftar sekarang!!



Set lengkap Astro PERCUMA!!!



Call 012-4450704 untuk mendaftar dan pertanyaan tentang promosi serta pendaftaran. Sila tinggalkan SMS jika panggilan tak berjawab.

adioz88
20-06-2008, 01:27 PM
Pendaftaran tidak dikenakan sebarang cas. ( FREE )
Dekoder set percuma

Bayaran kos pemasangan , bayar pada instalaller setelah selesai pemasangan.:)

zinedine
20-06-2008, 06:42 PM
Kontrak langganan berapa tahun ni?

Macam kawan aku yg langgan kat agen astro kat tebrau city JB dia daftar free, bayar RM50.00 kat installer tapi mesti pilih pakej bulanan RM59.95 (2 mini + sport) dan kontrak mesti selama 2 tahun.

Setiap agen astro ni boleh letak harga & promosi lain2 ker?

adioz88
20-06-2008, 08:33 PM
Kontrak langganan berapa tahun ni?

Macam kawan aku yg langgan kat agen astro kat tebrau city JB dia daftar free, bayar RM50.00 kat installer tapi mesti pilih pakej bulanan RM59.95 (2 mini + sport) dan kontrak mesti selama 2 tahun.

Setiap agen astro ni boleh letak harga & promosi lain2 ker?

Tiap negeri, branch tak sama pakej yang ditawarkan
Bukan agen astro, atau sesiapa sahaja sukaa2 letak
HQ yang tetapkan kempen apa yang sales department tiap2 negeri atau kawasan buat.

Macam yang saya buat

Untuk pakej bulanan RM49.95 dan ke atas, pemasangan adalah RM50


Untuk pakej bulanan RM37.95 SAHAJA, pemasangan berjumlah RM80.00


Pendaftaran tidak dikenakan sebarang cas. ( FREE )
Dekoder set percuma

Bayaran kos pemasangan , bayar pada instalaller setelah selesai pemasangan.

adioz88
21-06-2008, 04:30 PM
edit untuk mengelak kekeliruan pemohon

Gila Komik
21-06-2008, 04:43 PM
npe lak die wat promosi ni??? gle murah

BizClub
21-06-2008, 06:07 PM
huwaaa..my prennn
sayang umah aku dh pasang..kalo x leh cri ko hehe

adioz88
21-06-2008, 07:33 PM
npe lak die wat promosi ni??? gle murah


Tau pun :D
Tak nak create account ke?
tak pun bgtau member
MAx Decoder dapat FREE aja sampai 23/6/2008 ni
harga dekoder MAX tu RM899 wo..
Ini orang kasi free, tunggu apa lagi..
:D
BizClub, Boleh bukak seken account .
tak ada masalah
Kalau ada masalah pasal ni boleh PM saya

sis_zety
22-06-2008, 01:56 PM
aku tlg up :D

adioz88
23-06-2008, 07:41 AM
aku tlg up :D

terima kasih zety :D



Ok hari ni last day untuk promosi FREE ASTRO MAX DECODER
Call 012-4450704

adioz88
30-06-2008, 02:10 AM
Astro mac promo dah dapat
sekarang kempen berjalan macam biasa

adioz88
03-07-2008, 11:26 AM
update

Kempen terbaru bakal menyusul........

adioz88
05-07-2008, 07:12 PM
Update,

5/7/2008 hingga 6/7/2008

Untuk permohonan RM37.95 , cas pemasangan hanya RM50.00

Dua hari ni aja offer
Lepas ni back to normal iaitu RM80.00

adioz88
11-07-2008, 05:53 PM
Update, semua pakej bulanan pendaftaran adalam RM50 sahaja
bayar semasa pemasangan

adioz88
17-07-2008, 07:56 PM
untuk pakej bulanan 89.95 dan ke atas, pemasangan FREE sahaja

JohnJenin
17-07-2008, 08:01 PM
apasal tempat aku pasang free? cuma kena bayar montly jer..
lain tempat lain promo ke?

adioz88
18-07-2008, 03:31 PM
apasal tempat aku pasang free? cuma kena bayar montly jer..
lain tempat lain promo ke?

Ya lain tempat lain promo
nak yang pasang free boleh
ambik yang bulanan RM89.95 ke atas
pasang FREE la :)

adioz88
20-07-2008, 02:06 PM
Untuk negeri Perak, Penang, Kedah, Perlis

Pemasangan FREE
Decoder FREE

Menten bulanan sahaja...
Sampaui ujung bulan 7 ni sahaja pemasangan FREE

noraslina7810
21-07-2008, 05:37 PM
bro jb x der ker

adioz88
21-07-2008, 07:08 PM
bro jb x der ker

Ada
pemasangan Rm50
free decoder

adioz88
22-07-2008, 06:57 PM
promosi pemasangan percuma untuk negeri utara telah ditamatkan hari ni.

Sekarang, pemasangan hanya RM50

adioz88
25-07-2008, 11:49 AM
Informasi hari ini ,


Pendaftaran mudah dan percuma
Saya tidak mengambil sebarang wang daripada pemohon ASTRO.
So its safe.

Servis merangkumi seluruh Malaysia.
Pemohon tidak kira warga Malaysia ataupun warga asing.
Semua boleh memohon.

adioz88
28-07-2008, 09:15 PM
untuk pakej bulanan RM89.95 sen ke atas, pemasangan percuma
Lain daripada itu RM50 pemasangan

adioz88
30-07-2008, 05:27 PM
bawak naik atas

adioz88
31-07-2008, 11:15 AM
FREE dekoder, satelite disc, dan kad.

RM50.00 sahaja pemasangan
Pakej bulanan serendah RM37.95

Kalau ambik bulanan RM89.95 dan ke atas, pemasangan FREE

norli
31-07-2008, 11:40 AM
Kat KL x de ke promotion untuk second dekoder

adioz88
31-07-2008, 05:32 PM
Kat KL x de ke promotion untuk second dekoder

Boleh aja kalau nak apply akaun ke dua atau ke berapa pun..
tapi tak dapat dekoder saja la
dapat semua set lengkap sebab dah termaktub dalam pakej company.

kat KL pun saya buat
seluruh malaysia

roszaimi01
31-07-2008, 05:34 PM
sapa duk area seri manjung,s.iskandar,.leh contact saya..pemasangan sama harga...kira boleh tngk agreement san sain.

PM SAYA

pemasangan cepat dan simple

adioz88
31-07-2008, 05:51 PM
sapa duk area seri manjung,s.iskandar,.leh contact saya..pemasangan sama harga...kira boleh tngk agreement san sain.

PM SAYA

pemasangan cepat dan simple

Rozaimi, boleh buka thread kot :D :D :D


tak elok hijack thread
kalau kat forum lain , kena cantas dengan moderator
tak beretika

norli
01-08-2008, 08:18 AM
Boleh aja kalau nak apply akaun ke dua atau ke berapa pun..
tapi tak dapat dekoder saja la
dapat semua set lengkap sebab dah termaktub dalam pakej company.

kat KL pun saya buat
seluruh malaysia

Macam i dah de akaun astro... Monthly i bayar RM 59.90... So kalo nak apply akaun kedua brape nak kena charge every month?

adioz88
01-08-2008, 11:17 AM
Macam i dah de akaun astro... Monthly i bayar RM 59.90... So kalo nak apply akaun kedua brape nak kena charge every month?


Every month depends on how much u nak pilih bulanan.
Kalau u nak bulanan RM37.95, banyak tu aja la bayar :)
Cuma kena cas untuk upah pemasangan berjumlah RM50.00 selepas pemasangan selesai.
Nak apply ada dua cara
sama ada fax atau email kepada saya :)
anyway, check PM
:)

anida80
02-08-2008, 11:43 AM
nak beli piring saje bole tak?
hiihhihi...umah saya agaknya piring dah rosak..
kes kes...berapa rm?
Pm saya!

adioz88
02-08-2008, 05:09 PM
nak beli piring saje bole tak?
hiihhihi...umah saya agaknya piring dah rosak..
kes kes...berapa rm?
Pm saya!



Berapa lama dah guna piring tu?
Saya tak jual aksesori
Saya hanya menjalankan urusan permohonan akaun astro :)

itikjuah
02-08-2008, 05:16 PM
bro, ada lagi ka promo astro max??

adioz88
02-08-2008, 07:58 PM
bro, ada lagi ka promo astro max??

Astro max dah tamat lama dah
Bulan 5 hari tu
Ni dah bulan 8 :D

Apply yang skrg ni aja.
Untuk olimpik nanti tak payah dah tunggu siaran ulangan atau laporan setiap 2-3 jam.
Ada astro boleh tengok secara live tnpa sangkut2

RM50 aja pemasangan
Set dekoder FREE

adioz88
04-08-2008, 07:57 PM
bawak naik atas
hehe

adioz88
05-08-2008, 04:17 PM
Pasang untuk siaran langsung olimpik
Supaya tak delayed macam rtm dan tv3

anief2020
08-08-2008, 11:49 AM
saya nak amik 2 mini pakej + sport...cmne nk apply? sy dok area kajang..msg r ym...anief2020
0126435348

adioz88
09-08-2008, 02:37 AM
saya nak amik 2 mini pakej + sport...cmne nk apply? sy dok area kajang..msg r ym...anief2020
0126435348

permohonan sudah diproses
terima kasih :)

adioz88
09-08-2008, 02:05 PM
dah nak puasa dan raya,nanti ada macam2 siaran keagamaan dalam astro
tak lah bosan sangat menanti waktu berbuka


daftar amat mudah dan praktikal.

Call 012-4450704 atau Pm untuk pendaftaran segera.

misscordelia
09-08-2008, 10:51 PM
kawasan perak bahagian mana cover?

adioz88
10-08-2008, 12:07 AM
kawasan perak bahagian mana cover?

tak ada kawasan spesifik
asalkan tempat tu di negara MALAYSIA

imannajihah
10-08-2008, 12:59 PM
tak ada kawasan spesifik
asalkan tempat tu di negara MALAYSIA

berapa ari leh pasang? arini bleh ke?

adioz88
10-08-2008, 03:19 PM
berapa ari leh pasang? arini bleh ke?

hari ni cuti la kak :D

Dapat detail saya terus submit
Pemasangan ambil masa lingkungan 5 hari bekerja
Sebab, lepas submit pihak lain pulak buat kerja.
saya dah buat cepat, tapi pihak lain kalau sibuk time tu.
Nak boleh kata apa.
Pemohon kena jugak faham sebab bukan kita sorang aja punya detail nak kena key in , create account.
Sehari beribu2 permohonan masuk kat Bukit Jalil sana tu.
Apa yang saya harap daripada pemohon supaya boleh bersabar.
Pemasangan dah bagi murah, dekoder set dapat free, so kena timbang rasa sama dengan orang yang membantu. :)

adioz88
11-08-2008, 08:26 PM
promosi masih berjalan seperti biasa

internetbiz
11-08-2008, 11:20 PM
promosi masih berjalan seperti biasa

Tunggu promosi free.

adioz88
12-08-2008, 07:36 AM
Tunggu promosi free.

tunggulah selagi nak tunggu :D

mrs nalzaliz
12-08-2008, 01:27 PM
adioz88..nak pasang!..kite dekat area selayang..dulu dh penah psag..tp dh tak byr..leh psg yg lain ke?

porek
12-08-2008, 01:41 PM
aku nak pasang kat ipoh

adioz88
12-08-2008, 08:05 PM
adioz88..nak pasang!..kite dekat area selayang..dulu dh penah psag..tp dh tak byr..leh psg yg lain ke?

Boleh
Ada cara lain :">
Check PM

adioz88
12-08-2008, 11:40 PM
aku nak pasang kat ipoh

boleh
periksa PM :D

noraslina7810
13-08-2008, 10:03 AM
Hi Bro ...

Ckp pasal astro niee, aku dah penat dah.. daftar dah 3 x... pasang x jugak... terus senyap sepi.. apersal ntah... ada sekali tu mamat astro.. installer ar... dtg kat umah aku, x bagi salam .. tetiba nak pasang... aku tanyer braper bayar dgn aper pakej, dier kata nanti dah pasang baru bincang... pulak gitu... dah pasang dier mintak aku rm100 .. dahlaa tu decoder lama plak tu.. aku nak yg baru.. yg leh rakam .... abis dier wat x layan.. last2 aku bgtau kat laki aku, laki aku bising ar.. pastu aku suruh dier bukak balik... esok dier bukak balik mintak aku rm10 ker rm20, dier kata charge berperikemaknusiaan sebab dier dah panjat, pasang kuali astro tp aku nak cancel... tp dier wat keje menghempas2... abis bumbung aku ... tu yg aku dah malas nak pasang astro tu ....

adioz88
13-08-2008, 12:30 PM
Hi Bro ...

Ckp pasal astro niee, aku dah penat dah.. daftar dah 3 x... pasang x jugak... terus senyap sepi.. apersal ntah... ada sekali tu mamat astro.. installer ar... dtg kat umah aku, x bagi salam .. tetiba nak pasang... aku tanyer braper bayar dgn aper pakej, dier kata nanti dah pasang baru bincang... pulak gitu... dah pasang dier mintak aku rm100 .. dahlaa tu decoder lama plak tu.. aku nak yg baru.. yg leh rakam .... abis dier wat x layan.. last2 aku bgtau kat laki aku, laki aku bising ar.. pastu aku suruh dier bukak balik... esok dier bukak balik mintak aku rm10 ker rm20, dier kata charge berperikemaknusiaan sebab dier dah panjat, pasang kuali astro tp aku nak cancel... tp dier wat keje menghempas2... abis bumbung aku ... tu yg aku dah malas nak pasang astro tu ....

ayat yang saya bold tu ada keraguan
Adakah dia datang melulu tanpa apa2 pendaftaran, on the spot daftar?
Dan, kenapa tak tanya dia dapat dekoder apa sebelum pasang.
Serta, kenapa sampai 3 kali cancel? :-?


Installer hanya berhak ambil cas pemasangan.Kalau pemohon nak cancel boleh bgtau awal2 kat diorang.
Tapi macam kes ni dah pasang, tapi dia ambik duit jugak.

Pelik..
Daftar dengan saya pun selamat.
Tak ada nak tipu2
Dapat detail, submit terus
Nak tunggu aja la kena sabar.
Sebab bukan sorang aja sehari mendaftar :)

adioz88
14-08-2008, 07:51 PM
Bermula hari ini 14/8/08
PEMASANGAN PERCUMA, DEKODER PERCUMA.
Untuk negeri PERAK sahaja.
Pakej bulanan serendah RM37.95
Tiada cas tersembunyi dikenakan.
Sehingga 16/8/08 sahaja
Cepat.
Siapa nak pasang untuk mak ayah, sepupu, rumah kawan...boleh deal dengan saya.
FREE aja ni
Bukan senang nak dapat ;D

adioz88
17-08-2008, 07:45 PM
bawak naik atas

adioz88
19-08-2008, 09:53 AM
dekoder percuma
bulanan peling rendah Rm37.95
pemasangan Rm50

brozul
21-08-2008, 07:24 AM
area KL,cheras bile?

adioz88
21-08-2008, 10:39 AM
area KL,cheras bile?

Bro, seluruh malaysia la promo ni :D
tak ada kawasan2 tertentu

adioz88
21-08-2008, 01:32 PM
brozul, pm dah dihantar
periksa segera

norizm72
21-08-2008, 04:56 PM
brozul, pm dah dihantar
periksa segera

bro,saya nak pasang 2nd decoder camno?..

adioz88
21-08-2008, 05:37 PM
bro,saya nak pasang 2nd decoder camno?..

2nd decoder macam mana
nak aply lagi satu akaun atau nak tambah dekoder?
check PM :)

adioz88
23-08-2008, 04:42 PM
promosi still on

Percuma dekoder, satelite dish, kad.
Bulanan boleh ambik serendah RM37.95.
Pemasangan RM50.00 sahaja
Tiada cas tersembunyi


PM atau call 012- 4450704 untuk memohon

norizm72
25-08-2008, 05:04 PM
2nd decoder macam mana
nak aply lagi satu akaun atau nak tambah dekoder?
check PM :)

Bro tak PM pun..still awaiting your proposal

adioz88
25-08-2008, 05:42 PM
Bro tak PM pun..still awaiting your proposal

PM awak penuh hari tu :)cgrock

adioz88
26-08-2008, 03:20 PM
saya dah send
dapat tak

noraslina7810
26-08-2008, 05:06 PM
Bro,

Kalau daftar dgn awak compom dapat ker.... yg pasal cancel tu, 1 kali jer aku cancel sebab budak astro dtg trus pasang kuali tu, mmg aku ada daftar kat dier, biler aku tanyer dier kata, xper pasang dulu baru bincang... dah pasang decoder br aku tanyer dier apersal yg lamer punyer aku nak max(yg baru)..tu yg aku hangin... trus aku suruh dier bukak, sebab dier kata yg baru xder promosi...

Ni yg aku nak kompom dgn hang nie.. kalau daftar dgn ko kompom dapat tak.. lbt skit pun xper.. asal sebelum raya mesti nak ada k...

adioz88
28-08-2008, 12:01 AM
Bro,

Kalau daftar dgn awak compom dapat ker.... yg pasal cancel tu, 1 kali jer aku cancel sebab budak astro dtg trus pasang kuali tu, mmg aku ada daftar kat dier, biler aku tanyer dier kata, xper pasang dulu baru bincang... dah pasang decoder br aku tanyer dier apersal yg lamer punyer aku nak max(yg baru)..tu yg aku hangin... trus aku suruh dier bukak, sebab dier kata yg baru xder promosi...

Ni yg aku nak kompom dgn hang nie.. kalau daftar dgn ko kompom dapat tak.. lbt skit pun xper.. asal sebelum raya mesti nak ada k...
yang saya bold tu, ambik perhatian ya
Sekarang ni tak ada max promotion even dengan saya.
Nak dapat sebelum raya, ok boleh
Lebih cepat daripada tu sebenarnya.
nanti kalau ada akaun yang dia buat tu, bagi saya nak check
kalau tak, create guna akaun atas nama org lain
sama ada suami, anak, adik.
takut nanti ada masalah lain pulak.

Yang akan dapat free :
dekoder normal
Kad
Piring

yang kena bayar =
Pemasangan RM50.00 pada installer
Bulanan ( serendah RM37.95 )

hidzam
28-08-2008, 08:28 AM
Bro, yang monthly ada promosi ada tak ? He hehehe

adioz88
28-08-2008, 11:14 AM
Bro, yang monthly ada promosi ada tak ? He hehehe

Saya tak faham dengan soalan :-? :-?

adioz88
29-08-2008, 07:44 PM
up and away

adioz88
30-08-2008, 01:44 PM
Nak raya, rumah pasnag ASTRO
Sekarang dah murah
Tak macam dulu
Dekoder, kad, piring FREE aja
Tak ada cas terlindung
Dan Pakej bulanan boleh ambik paling murah RM37.95

razif1224
30-08-2008, 08:12 PM
ramai sungguh promoter astro skrang nih ye...

adioz88
31-08-2008, 11:26 AM
ramai sungguh promoter astro skrang nih ye...

Manusia semakin ramai :)cgrock

adioz88
31-08-2008, 11:41 AM
Untuk yang ingin memohon secara cepat , sila buat perkara berikut untuk mendaftar ASTRO

Sediakan :

* Salinan IC pemohon
* Alamat pemasangan
* 2 number telefon untuk dihubungi
* Pakej bulanan

Email ke pcq3436@yahoo.com

Selepas selesai urusan email, sila PM saya untuk memberitahu atau SMS ke 012 4450704 kerana risau sekiranya email anda masuk ke spam box.

:)cgrock

Diharap cara ini dapat memudahkan lagi pemohon ASTRO.

adioz88
01-09-2008, 11:17 AM
Raya dah dekat
Ramai nak sediakan rumah dengan ASTRO
Dengan saya, caranya mudah dan tidak membazir masa.

adioz88
02-09-2008, 01:32 PM
bawak naik atas

adioz88
03-09-2008, 12:43 PM
Sempena bulan puasa dan raya yang bakal menjelma, akan ada siaran2 best untuk tatapan penonton.
RM37.95 sahaja bulanan paling rendah.

se-erkop
03-09-2008, 01:04 PM
bro kalo nk pasg 23ari bln nie blh x?

adioz88
03-09-2008, 09:35 PM
bro kalo nk pasg 23ari bln nie blh x?

kena lah daftar dulu
Kalau mintak saja macam mana nak dapat :)cgrock
Check PM

my.name.is.nad
04-09-2008, 12:49 AM
best nye kalau leh pasang harga camni kat kuching sarawak

adioz88
04-09-2008, 11:38 AM
best nye kalau leh pasang harga camni kat kuching sarawak

BOleh aja
Semua negeri di Malaysia :)cgrock
Check PM

se-erkop
05-09-2008, 12:03 AM
bro kalo aku dh ad akaun yg bulanan rm80lbh 2..
then aku nk wat akaun yg kdua kne byo bpe?
akaun kedua still rm80lbh ke?
yg separuh hrge 2 cm ne ek?

syaq
05-09-2008, 12:17 AM
rasa macam nak pasang astro...tapi nak kena repair tv dulu...

adioz88
05-09-2008, 10:19 AM
bro kalo aku dh ad akaun yg bulanan rm80lbh 2..
then aku nk wat akaun yg kdua kne byo bpe?
akaun kedua still rm80lbh ke?
yg separuh hrge 2 cm ne ek?

Apply akaun ke berapa pun, RM50 sahaja pemasangan dikenakan
Tak ada hidden charge :)cgrock
Yang separuh harga tu saya tak buat, leceh dan nanti ada hidden charge.Orang kata tipu pulak nanti :)cgrock

adioz88
05-09-2008, 11:13 AM
Update promosi

Pemasangan hanya RM30.00
FREE dekoder dan bulanan serendah RM37.95
No hidden charge!!

internetbiz
05-09-2008, 11:19 AM
Update promosi

Pemasangan hanya RM30.00
FREE dekoder dan bulanan serendah RM37.95
No hidden charge!!
Kuat promote nampak.
Promotelah sekali power saver tu.

adioz88
05-09-2008, 01:06 PM
Kuat promote nampak.
Promotelah sekali power saver tu.

Cari duit raya :)cgrock

adioz88
05-09-2008, 05:56 PM
Perhatian
Promosi pasang RM30 hari ni sahaja
baru dapat berita dari HQ

adioz88
05-09-2008, 08:43 PM
tinggal berapa jam sahaja lagi

wealthgainer
06-09-2008, 08:22 AM
Lorrr...dah habis ke..? :(( :((
Aku nak pindah umah lepas raya..cadang nak pasang kat umah baru nanti...

Lepas raya takde offer dah ke..? :-?

adioz88
06-09-2008, 10:21 AM
Lorrr...dah habis ke..? :(( :((
Aku nak pindah umah lepas raya..cadang nak pasang kat umah baru nanti...

Lepas raya takde offer dah ke..? :-?

Pembetulan...

berita baru dapat pagi2 buta tadi

Promosi berjalan seperti biasa

Pasang RM30
Free Dekoder
Bulanan serendah RM37.95
No hidden charge

Call 012 4450704

shaz_rog
06-09-2008, 03:33 PM
bro, lokasi utara saja??

nampak cam best nak dealing ngan kamu (kalau area KL)

adioz88
06-09-2008, 10:55 PM
bro, lokasi utara saja??

nampak cam best nak dealing ngan kamu (kalau area KL)

Saya tak kata pun utara
Semua tempat boleh
Asalkan di dalam negara malaysia


Fakta = 80% costumer saya dari KL / Selangor :)cgrock selebihnya lain2 negeri termasuk Sabah dan Sarawak

Kurma
06-09-2008, 10:56 PM
Saya tak kata pun utara
Semua tempat boleh
Asalkan di dalam negara malaysia


Fakta = 80% costumer saya dari KL / Selangor :)cgrock selebihnya lain2 negeri termasuk Sabah dan Sarawak

Gud job bro:)cgrock :)cgrock :)cgrock

hatisuka
06-09-2008, 11:15 PM
Saya tak kata pun utara
Semua tempat boleh
Asalkan di dalam negara malaysia


Fakta = 80% costumer saya dari KL / Selangor :)cgrock selebihnya lain2 negeri termasuk Sabah dan Sarawak

Kat Sabah saper yg patut dihubungi? Area pantai barat..?

adioz88
06-09-2008, 11:17 PM
Kat Sabah saper yg patut dihubungi? Area pantai barat..?

kontek saya la
Kan saya yang buat semua ni
:)cgrock

adioz88
06-09-2008, 11:18 PM
Gud job bro:)cgrock :)cgrock :)cgrock

terima kasih cikgu :"> :">
lepas posa ni nak sambung juging2 balik

adioz88
07-09-2008, 12:18 AM
bro, lokasi utara saja??

nampak cam best nak dealing ngan kamu (kalau area KL)

Bro, periksa PM
:D

adioz88
07-09-2008, 10:41 AM
Bawak naik atas
Cepat sebelum kempen bertukar

Kurma
07-09-2008, 11:46 AM
terima kasih cikgu :"> :">
lepas posa ni nak sambung juging2 balik

Bole aih....bulan posa pon bole gak...buat 2 round dah jer....bukan tiap2 hari....2 hari sekali:D :D :D

adioz88
07-09-2008, 11:49 AM
Bole aih....bulan posa pon bole gak...buat 2 round dah jer....bukan tiap2 hari....2 hari sekali:D :D :D

Petang ni p jog tak

Kurma
07-09-2008, 11:54 AM
Petang ni p jog tak

kalau x ujan pegi bro...dah tukar plak thread ni ke thread jogging:D :D :D

adioz88
07-09-2008, 12:01 PM
kalau x ujan pegi bro...dah tukar plak thread ni ke thread jogging:D :D :D

kasik naik tak pa :D :D :D
la ni dok ujan
nak p post opis pun terbantut

Kurma
07-09-2008, 12:04 PM
kasik naik tak pa :D :D :D
la ni dok ujan
nak p post opis pun terbantut

sejuk2 jogging best wooo terasa mcm dok kat england:D :D :D
..

adioz88
07-09-2008, 02:29 PM
sejuk2 jogging best wooo terasa mcm dok kat england:D :D :D
..

:)cgrock :)cgrock :D
Mungkin tak dapat p.
Utara ujan sampai khamis

ErieAdn
08-09-2008, 11:41 AM
Bro.. RM30 ni takder apa2 charges lagi ker..???:-? :-?
Kang tak pasal2 sampai bil macam2 plak...#:-S #:-S
Member aku nak pasang ni..:D :D :)paid

adioz88
08-09-2008, 04:58 PM
Bro.. RM30 ni takder apa2 charges lagi ker..???:-? :-?
Kang tak pasal2 sampai bil macam2 plak...#:-S #:-S
Member aku nak pasang ni..:D :D :)paid

Seperti posting sebelum ni, tak ada hidden cahrge.

Free dekoder, piring, kabel 20+ kaki, kad, remote

Pemasangan RM30 sahaja( harga kempen )
Tiada hidden charge
Bulanan serendah RM37.95
Kontrak selama 2 tahun sebelum boleh tamatkan langganan
Bil bulan pertama extra RM10 ( stem duti )


Itu penerangan lengkap yang saya dapat beritahu.
Ada sebarang pertanyaan boleh PM atau call saya.
Kalau tak berjawab, tinggal SMS

adioz88
09-09-2008, 01:11 PM
come on!!
promosi masih berjalan

vel
09-09-2008, 01:22 PM
ni kt area mana ni? selangor ada?

Enterpruner
09-09-2008, 01:25 PM
kalau kat area jb ada ke packages ni?

adioz88
09-09-2008, 01:37 PM
Boleh
Semua tempat available
Cepat sementara promosi masih berjalan
Nanti jangan menyesal

vel
09-09-2008, 02:05 PM
nnti document bg dkt sape?

adioz88
09-09-2008, 02:16 PM
nnti document bg dkt sape?

Kan saya dah terangkan dalam Pm tadi
Email semua dokument
Tak dapat ke PM saya hantar tadi :-?

norli
09-09-2008, 02:39 PM
Seperti posting sebelum ni, tak ada hidden cahrge.

Free dekoder, piring, kabel 20+ kaki, kad, remote

Pemasangan RM30 sahaja( harga kempen )
Tiada hidden charge
Bulanan serendah RM37.95
Kontrak selama 2 tahun sebelum boleh tamatkan langganan
Bil bulan pertama extra RM10 ( stem duti )


Itu penerangan lengkap yang saya dapat beritahu.
Ada sebarang pertanyaan boleh PM atau call saya.
Kalau tak berjawab, tinggal SMS


bro, i nak pasang astro... tapi sure ke de pakej RM37.95

vel
09-09-2008, 03:25 PM
mksud saya salinan ic tu nk kene scan la? bg soft copy blh? jgn mare sy sekadar brtanye

adioz88
09-09-2008, 03:27 PM
bro, i nak pasang astro... tapi sure ke de pakej RM37.95

Memang sure la
:)cgrock

adioz88
09-09-2008, 03:29 PM
mksud saya salinan ic tu nk kene scan la? bg soft copy blh? jgn mare sy sekadar brtanye

Salin ic tu boleh scan atau snap dengan camera
Attach ke email saya bersama detail2 lengkap
kalau nak bagi by hand boleh
Saya alu alukan
Saya di Alor Setar
:D

adioz88
10-09-2008, 08:42 AM
Naik atas kembali

adioz88
10-09-2008, 08:39 PM
Kepada yang nak mendaftar, boleh apply skrg
Sebelum thread ni saya tutup selama lamanya
Dalam masa 48jam dari sekarang.
harap maaf, servis saya tamat di sini sahaja.

insyiİ
10-09-2008, 08:51 PM
bos....kalau kat umah dah ada astro, tapi nak psg satu lagi, guna akaun lain lak, ambik pakej rm37++ tu, blh tak?

adioz88
11-09-2008, 11:16 AM
bos....kalau kat umah dah ada astro, tapi nak psg satu lagi, guna akaun lain lak, ambik pakej rm37++ tu, blh tak?

Boleh
tapi kalau boleh cepat sikit
sebab esok saya akan stop terus iklan ni

adioz88
11-09-2008, 04:00 PM
moderator, harap boleh tutup thread ini
sekian terima kasih

adioz88
16-01-2009, 11:49 PM
Im back again.........
Promosi bulan Januari

Pakej bulanan RM37.95 , pemasangan RM80.00
Pakej bulanan RM54.95 dan ke atas, pemasangan adalah RM30.00

Hubungi 012 4450704 sekarang

DolBasir
17-01-2009, 03:46 PM
Remove thread ko nih..sebarang promosi yang menggunakan media selain daripada company astro sendiri adalah dilarang..

regards,
staff bukit Jalil

adioz88
17-01-2009, 06:04 PM
Remove thread ko nih..sebarang promosi yang menggunakan media selain daripada company astro sendiri adalah dilarang..

regards,
staff bukit Jalil

kalau macam tu, sila gempur semua advertising di internet.
saya dah lama ikut perkembangan pasal advertising
yang saya tengok, kalau orang melayu advertise, cepat aja tindakan
orang cina tak pulak diambil tindakan
sedangkan lebih lama..
ke, buat tak nampak

insyiİ
17-01-2009, 06:08 PM
Remove thread ko nih..sebarang promosi yang menggunakan media selain daripada company astro sendiri adalah dilarang..

regards,
staff bukit Jalil


lorrr...kan dia pomot astro gak....bukan pomot nak jatuhkan astro pun.....

rekaniaga
17-01-2009, 06:08 PM
Salam tuan tanah,
pedulikan apa org nak larang tu, Medium Internet adalah tak terbatas, selagi kita tak melanggar etika perniagaan dan sosio-ekonomi sesuatu sesuatu bisnes, kita ada hak untuk mengiklan di internet,

Bytheway, umah saya ada satu set astro lagi (dish+decoder+etc) saya cuma nak mintak tolong pasang jer, tak perlu create account baru,
Berapa yer?

adioz88
17-01-2009, 06:13 PM
Salam tuan tanah,
pedulikan apa org nak larang tu, Medium Internet adalah tak terbatas, selagi kita tak melanggar etika perniagaan dan sosio-ekonomi sesuatu sesuatu bisnes, kita ada hak untuk mengiklan di internet,

Bytheway, umah saya ada satu set astro lagi (dish+decoder+etc) saya cuma nak mintak tolong pasang jer, tak perlu create account baru,
Berapa yer?

Itu la pasal saya hairan
Sebab sebelum ni dah pernah kena sabotaj
Lama dah dekat setahun
LAgipun bukan saya ambik p jual data pelanggan
95% pemohon yang ambil dari saya semua success.
Erm, biarlah kat dia ya..


Bab soalan bro tu, pemasangan kalau boleh buat sendiri pun tak apa.Sebab kalau panggil geng teknikal, pemasangan benda alah tu saja pun dalam RM50-RM100 siap setting.
Kalau bro rasa agak merbahaya nak install sendiri, boleh cari di kedai elektrik yang ada banner astro.
atau call CS beritahu

rekaniaga
17-01-2009, 06:16 PM
Itu la pasal saya hairan
Sebab sebelum ni dah pernah kena sabotaj
Lama dah dekat setahun
LAgipun bukan saya ambik p jual data pelanggan
95% pemohon yang ambil dari saya semua success.
Erm, biarlah kat dia ya..


Bab soalan bro tu, pemasangan kalau boleh buat sendiri pun tak apa.Sebab kalau panggil geng teknikal, pemasangan benda alah tu saja pun dalam RM50-RM100 siap setting.
Kalau bro rasa agak merbahaya nak install sendiri, boleh cari di kedai elektrik yang ada banner astro.
atau call CS beritahu

Pasang sendiri? ooooo camtu yerk, ok ler

DolBasir
17-01-2009, 11:17 PM
a'kum..
dekat malaysia nih ada 550 agent astro(staff promosi astro).kalau semua advertise dekat website macamana orang lain nak cari makan(retailer,installer,cs,ect).dah terang2 kalau awak agent astro.syarat company menda nih adalah dilarang sama sekali.dah kira melanggar etika company.so kalau awak nih runner ke hape awak dah membahayakan salescode agent itu sendiri.

insyiİ
17-01-2009, 11:21 PM
a'kum..
dekat malaysia nih ada 550 agent astro(staff promosi astro).kalau semua advertise dekat website macamana orang lain nak cari makan(retailer,installer,cs,ect).dah terang2 kalau awak agent astro.syarat company menda nih adalah dilarang sama sekali.dah kira melanggar etika company.so kalau awak nih runner ke hape awak dah membahayakan salescode agent itu sendiri.


lorrr...dah yg lain2 tuh tak kreatif nak cari customer...harap offline jer....

rezeki masing2 la.....

adioz88
18-01-2009, 03:57 PM
a'kum..
dekat malaysia nih ada 550 agent astro(staff promosi astro).kalau semua advertise dekat website macamana orang lain nak cari makan(retailer,installer,cs,ect).dah terang2 kalau awak agent astro.syarat company menda nih adalah dilarang sama sekali.dah kira melanggar etika company.so kalau awak nih runner ke hape awak dah membahayakan salescode agent itu sendiri.

Kalau macam tu, kasik clear habis siapa yang advertise di website lain. Baru saya akan close advertising. Jangan hangat2 taik ayam pada satu tempat aja :)cgrock

insyiİ
18-01-2009, 04:18 PM
Kalau macam tu, kasik clear habis siapa yang advertise di website lain. Baru saya akan close advertising. Jangan hangat2 taik ayam pada satu tempat aja :)cgrock


bior le bro TT...

maybe dia jugak salah sorg agen...so rasa mcm kurang customer cari dia la kalo awk dah kontrol kat sini...

sy penah kena gak....kat sini gak.....i just say..."tq atas teguran.."

pastu....wat macam tak ada apa2 berlaku...:D

neceolite
18-01-2009, 04:49 PM
a'kum..
dekat malaysia nih ada 550 agent astro(staff promosi astro).kalau semua advertise dekat website macamana orang lain nak cari makan(retailer,installer,cs,ect).dah terang2 kalau awak agent astro.syarat company menda nih adalah dilarang sama sekali.dah kira melanggar etika company.so kalau awak nih runner ke hape awak dah membahayakan salescode agent itu sendiri.

orang nak carik makan sibuk nak kacau2 .... apa la cetek sangat pemikiran mamat ni ... suka la nak buat macam mana pun ... now sapa cepat dia dapat ....

tang ko cakap "macam mana orang lain nak carik makan " ... dude .. be creative ... ramai sini staff bukit jalil .. bukan ko je .. be creative dude

rc36v4
18-01-2009, 05:11 PM
bior le bro tt...

Maybe dia jugak salah sorg agen...so rasa mcm kurang customer cari dia la kalo awk dah kontrol kat sini...

Sy penah kena gak....kat sini gak.....i just say..."tq atas teguran.."

pastu....wat macam tak ada apa2 berlaku...:d
betul tu...buat tak kisah je....rezeki masing2...rajin promote ramai la customer...:)paid:)paid

adioz88
18-01-2009, 05:55 PM
orang nak carik makan sibuk nak kacau2 .... apa la cetek sangat pemikiran mamat ni ... suka la nak buat macam mana pun ... now sapa cepat dia dapat ....

tang ko cakap "macam mana orang lain nak carik makan " ... dude .. be creative ... ramai sini staff bukit jalil .. bukan ko je .. be creative dude

Seperti yang saya cakapkan sebelum ni, kalau dia nak saya close advertise ni, saya mahu dia clear semua advertising seumpamanya di internet. Baru adil :)cgrock

Insyi,
Ada betul apa bro kata tu

RC36V4,
Betul ..Tiada usaha, tiada hasil memuaskan

abu85
18-01-2009, 06:15 PM
wau murah tul area kajang ader tak.. nak pasang ASTRO tp orang ASTRO tak datang2 lagi ni.. ehhe

adioz88
18-01-2009, 06:21 PM
wau murah tul area kajang ader tak.. nak pasang ASTRO tp orang ASTRO tak datang2 lagi ni.. ehhe

boleh...
PM saya tentang pakej yang nak ambik

adioz88
05-02-2009, 09:56 AM
up and away
masih on
promosi macam biasa

mr_lufias
05-02-2009, 12:39 PM
cover area mane bro..
putrajaya buleh kan..

adioz88
06-02-2009, 03:28 AM
cover area mane bro..
putrajaya buleh kan..

boleh
saya tak nyatakan tak boleh pun dalam posting pertama
duduk lah di ceruk mana sekalipun asalkan dalam negera malaysia

adioz88
13-02-2009, 12:26 PM
promosi masih on...boleh call untuk permohonan

adioz88
15-02-2009, 07:44 PM
bawak naik atas

adioz88
18-02-2009, 12:07 PM
Promosi yang sedia ada sekarang ialah :

Bulanan RM37.95 - RM49.95 ( pemasangan RM80 )
Bulanan RM54.95 dan ke atas ( pemasangan RM30 )

* Aggreement 2 tahun
* No hidden charge
* Pembayaran bukan pada saya. Pemasangan bayar kepada installer pada hari pemasangan.
* Selepas permohonan dihantar, masa yang diambil untuk pemasangan ialah 5 hari bekerja. Namun, normally 2-4 hari installer dah call untuk appoinment.

Untuk memohon, SMS atau call 012 4450704

adioz88
19-02-2009, 06:32 PM
bawak naik atas

adioz88
21-02-2009, 07:46 PM
bring up my post

adioz88
26-02-2009, 11:09 AM
bwak naik atas

adioz88
28-02-2009, 03:11 PM
For foreigner, any monthly package is RM80 installation fees

adioz88
02-03-2009, 10:09 PM
up for today

adioz88
03-03-2009, 12:07 AM
Promosi terkini:

Pemasangan RM30 untuk bulanan RM54.95 dan ke atas
Pemasangan RM50 untuk bulanan RM37.95 hingga RM49.95

adioz88
03-03-2009, 10:29 AM
Kepada sesiapa yang nak memohon, boleh PM atau SMS atau call saya di talian 0124450704

-KampungBoy-
03-03-2009, 10:36 AM
Bump untuk TT.:)cgrock
Hai....aku daripada aritu aku bwat proposal kat parent aku tok pasang Astro....tapi cadangan ditutup:">

Dianey
03-03-2009, 01:13 PM
ada kawan saya nak order ASTRO. PM saya camne nak apply. :)

Thx

adioz88
04-03-2009, 10:42 AM
Bump untuk TT.:)cgrock
Hai....aku daripada aritu aku bwat proposal kat parent aku tok pasang Astro....tapi cadangan ditutup:">

kenapa tak tinggalkan fon number
nanti akan diperjelaskan sepenuhnya pada parents :D
sekarang Bulanan RM49.95 dan Rm37.95 pemasangan RM50 sahaja.DUlu Rm199. Kemudian RM80.

Bulanan RM54.95 ke atas, pemasangan RM30 :)cgrock

adioz88
05-03-2009, 01:59 PM
ada kawan saya nak order ASTRO. PM saya camne nak apply. :)

Thx

okay :)cgrock

mohdtarmizie
10-03-2009, 10:05 AM
bro, decoder umah aku dah out..tak bleh pakai remote..nak tuka siaran kena manual press..leceh! ~X(

so, skang ni aku nak terminate existing astro pas2 subscribe baru..existing nama bini..nak amek baru nama aku..

aku nak tau new installation cam ne cara? lepas subscribe baru..aku nak 2nd decoder tuk dptkan 50% off subscription tu .. cam ne? :">

adioz88
10-03-2009, 06:20 PM
bro, decoder umah aku dah out..tak bleh pakai remote..nak tuka siaran kena manual press..leceh! ~X(

so, skang ni aku nak terminate existing astro pas2 subscribe baru..existing nama bini..nak amek baru nama aku..

aku nak tau new installation cam ne cara? lepas subscribe baru..aku nak 2nd decoder tuk dptkan 50% off subscription tu .. cam ne? :">

itu macam ka
nak terminate ok aja
guna nama isteri
yang 50% off tu saya tak buat
maaf :">

mohdtarmizie
10-03-2009, 09:09 PM
itu macam ka
nak terminate ok aja
guna nama isteri
yang 50% off tu saya tak buat
maaf :">

ooo..itu macam ka..yg 50% off tu bro mesti ade knowledge..share ler skit..cam mana nak dptkan 50% off tu..hehe :D

adioz88
12-03-2009, 06:36 PM
ooo..itu macam ka..yg 50% off tu bro mesti ade knowledge..share ler skit..cam mana nak dptkan 50% off tu..hehe :D

seriously, yang tak berkaitan dengan kerja saya memang saya tak tahu menahu langsung
zero terus :)cgrock

adioz88
13-03-2009, 12:34 PM
up for today

adioz88
16-03-2009, 11:55 AM
up and away

mohdtarmizie
16-03-2009, 11:00 PM
seriously, yang tak berkaitan dengan kerja saya memang saya tak tahu menahu langsung
zero terus :)cgrock

thanks bro..aku dah panggil org pasang astro satu akaun lagi kat umah aku..pasang free dan monthly min rm59++ je.. :)

adioz88
19-03-2009, 12:12 PM
thanks bro..aku dah panggil org pasang astro satu akaun lagi kat umah aku..pasang free dan monthly min rm59++ je.. :)

sama2

:)cgrock

pokcak
19-03-2009, 12:14 PM
haritu astro seri kembangan ada call aku gak offer camni lah.
aku ckp lah, saya takde tv, tapi sebabkan dekoder free, saya nak dekoder tu dulu. hehehe. sekali dia tak bg daa... huuhuu

adioz88
22-03-2009, 02:45 PM
haritu astro seri kembangan ada call aku gak offer camni lah.
aku ckp lah, saya takde tv, tapi sebabkan dekoder free, saya nak dekoder tu dulu. hehehe. sekali dia tak bg daa... huuhuu

bukan dia tak bagi
dia tak larat melayan tu :eek:

izack1981
22-03-2009, 03:03 PM
astromax nyer decoder ada ke?

adioz88
22-03-2009, 05:22 PM
astromax nyer decoder ada ke?

tak ada
yang dapat, dekoder biasa

mattop
22-03-2009, 05:24 PM
cam best..

nak jugak lah...

adioz88
23-03-2009, 12:47 PM
cam best..

nak jugak lah...

ambik la :D

cput
23-03-2009, 03:11 PM
ada lagi tak promo 2 decoder tue??

mohdtarmizie
23-03-2009, 04:54 PM
ada lagi tak promo 2 decoder tue??

udah2 le cput..keje yg lain tak selesai2 asik tengok astro aje keje dia.. esshhhhh :D

adioz88
23-03-2009, 05:30 PM
ada lagi tak promo 2 decoder tue??

tak ada la bro :D
saya tak buat hat tu
yang saya buat....
macam kat page depan tu ja

xzoss
23-03-2009, 05:37 PM
yg bebudak dok promote free Astro installation kat shopping complex tu pebenda bro? Aku konpius la.. ada yg kata kena bayau..ada yg kata free...

adioz88
23-03-2009, 08:43 PM
yg bebudak dok promote free Astro installation kat shopping complex tu pebenda bro? Aku konpius la.. ada yg kata kena bayau..ada yg kata free...

jangan serabutkan dan konfiuskan otak
nanti tensyen :D
masing2 tak sama promosinya
itu aja beza :)cgrock

adioz88
24-03-2009, 08:32 PM
promostion still on

Bulanan RM54.95 dan ke atas pemasangan RM30
Bulanan RM49.95 dan ke bawah pemasangan RM80

Bil pertama anda akan lebih RM10 ( stamp duty )

No hidden charge

SET ASTRO PERCUMA bersama waranti

Sila contact saya untuk berurusan

adioz88
29-03-2009, 07:06 PM
naik ke bulan.
hehehe
promosi masih on

amayzz
29-03-2009, 07:20 PM
yg max tu ada lg ker bro?tp aku lupa yg MAX tu cmne ar?tuk ape?dh lama x ingt dh hehehhe

adioz88
29-03-2009, 11:26 PM
yg max tu ada lg ker bro?tp aku lupa yg MAX tu cmne ar?tuk ape?dh lama x ingt dh hehehhe

saya pun tak ingat dah
dah setahun invalid promotion :D

adioz88
01-04-2009, 04:14 PM
sekiranya call tak berjawab, sila tinggalkan SMS
kadang2 saya sibuk tak sempat jawab

adioz88
02-04-2009, 10:15 PM
up and away

Mr.CEO
03-04-2009, 07:48 PM
ader lagi prmosi ni?

aku pong nak...tapi area sabak bernam la

adioz88
04-04-2009, 09:41 AM
ader lagi prmosi ni?

aku pong nak...tapi area sabak bernam la

ada lagi incik CEO
berapa mau
5 dirham, 54 dirham? :D

check PM

Mr.CEO
05-04-2009, 12:21 AM
Tlg check PM ye :D:D

qaz123
05-04-2009, 12:33 AM
bukan pasang percuma je ke?hm...

adioz88
05-04-2009, 01:56 PM
Tlg check PM ye :D:D

okay dah periksa
dah balas balik

Procodine
05-04-2009, 01:59 PM
biler astro nak datang umah aku nie..
dah 3 hari aku bancuh ayaq nak jamu orang yg nak pasang..
xsampai..
:((
:p

adioz88
06-04-2009, 11:12 PM
biler astro nak datang umah aku nie..
dah 3 hari aku bancuh ayaq nak jamu orang yg nak pasang..
xsampai..
:((
:p

ish..
dah dapat pun tak ngaku2 lagi
aku cabut kabel baru tau :p

Procodine
06-04-2009, 11:16 PM
ish..
dah dapat pun tak ngaku2 lagi
aku cabut kabel baru tau :p

hehehe.
baru dapat semalam..
nak 2nd decoder plaks nie.
cam na yer?

abraxas248
07-04-2009, 01:32 AM
bto...
contact aku....

abraxas248@yahoo.com

area kg melayu subang...boleh dak?

Mr.CEO
07-04-2009, 07:12 PM
Bro check pm

adioz88
07-04-2009, 08:16 PM
hehehe.
baru dapat semalam..
nak 2nd decoder plaks nie.
cam na yer?

2nd decoder maksudnya sekali dengan satelite dish
tak ada decoder saja, atau kad saja, atau receiver antenna saja
semua datang dalam set lengkap
macam beli moto
tak jual tayar saja
atau enjin saja :D

adioz88
09-04-2009, 11:04 AM
bto...
contact aku....

abraxas248@yahoo.com

area kg melayu subang...boleh dak?

boleh, update di page depan
mulai hari ni pemasangan percuma untuk semua pakej bulanan
tarikh akhir, belum dapat dipastikan lagi

adioz88
12-04-2009, 11:43 AM
bawak naik atas
promosi masih on
kalau boleh SMS aja
hp kena penyakit selsema burung

Mr.CEO
13-04-2009, 08:30 AM
thnks bro dah psg astro semalam. servis episyen .Sian uncle tu berenti tanya2 org banyak kali almaklumle jauh sangat tempat nak pasang.

SnaMarketing
13-04-2009, 12:30 PM
Area Jalan Kapar, Klang sampai tak?

confirm free kan installation + decoder + activation utk semua jenis package?

:D :D :D :D

adioz88
14-04-2009, 12:27 AM
thnks bro dah psg astro semalam. servis episyen .Sian uncle tu berenti tanya2 org banyak kali almaklumle jauh sangat tempat nak pasang.

sama2
kalau sesiapa call tak jawab tu, SMS aja
hp saya tengah gila2
call, bila jawab tak dapat dengar suara

adioz88
19-04-2009, 08:10 PM
Area Jalan Kapar, Klang sampai tak?

confirm free kan installation + decoder + activation utk semua jenis package?

:D :D :D :D

kempen dah bertukar
free installation untuk bulanan Rm54.95 dan ke atas :)cgrock

Procodine
19-04-2009, 08:41 PM
kempen dah bertukar
free installation untuk bulanan Rm54.95 dan ke atas :)cgrock

dan dan free..
time aku ada ja kena bayaq..
:((

polong
19-04-2009, 08:47 PM
biler nk tmat pakej ni..:)

adioz88
19-04-2009, 09:01 PM
dan dan free..
time aku ada ja kena bayaq..
:((

:eek::eek::eek::eek:
nak buat cena
yang arrange bukan aku:D

adioz88
20-04-2009, 11:52 AM
atas bawak naik

gengjawa
20-04-2009, 11:55 AM
masih ada offer tuk second decoder x?
maksudnya dlm rmh tu dah ada astro
nak ambek lg1 set astro

mattop
20-04-2009, 11:56 AM
mattop jawabkan... dah tak der wak....:D:D

masih ada offer tuk second decoder x?
maksudnya dlm rmh tu dah ada astro
nak ambek lg1 set astro

Procodine
20-04-2009, 11:58 AM
masih ada offer tuk second decoder x?
maksudnya dlm rmh tu dah ada astro
nak ambek lg1 set astro

kalau dah buat cam tue..
call astro mintak pasang satu lagi..
kira set baru terus...
:)paid
dapat decoder, piring kad, ngan remote sekali..

gengjawa
20-04-2009, 12:09 PM
mattop jawabkan... dah tak der wak....:D:D

tQ mattop
harap berjaya dptkan kembali romote astro yg diculik kelmarin:D

gengjawa
20-04-2009, 12:10 PM
kalau dah buat cam tue..
call astro mintak pasang satu lagi..
kira set baru terus...
:)paid
dapat decoder, piring kad, ngan remote sekali..

nie yg xlarat terima 2bil nie:((

Procodine
20-04-2009, 12:11 PM
nie yg xlarat terima 2bil nie:((

oo..
cam aku senang jer..
1 bill aku pegang..
1 bill aku antar kat kedai mattop
:))

p.s remote astro mattop memang aku akan pegang :)):))

mattop
20-04-2009, 12:18 PM
kasi pulang weei remote..

decoder ko bg semalam tuh recond ker baru?:mad:

oo..
cam aku senang jer..
1 bill aku pegang..
1 bill aku antar kat kedai mattop
:))

p.s remote astro mattop memang aku akan pegang :)):))

gengjawa
20-04-2009, 12:19 PM
kasi pulang weei remote..

decoder ko bg semalam tuh recond ker baru?:mad:

mattop pasang astro lag satu ker?

Procodine
20-04-2009, 12:22 PM
kasi pulang weei remote..

decoder ko bg semalam tuh recond ker baru?:mad:

hehehe..
of course la recond..
:)) remote xmungkin aku pulangkan, sebab nanti korang xnak tgk Cinta Utk Ain...

tOksiak
20-04-2009, 11:04 PM
tOk tengah tunggu org mai pasang nih....tak tau la bila....:D:)cgrock

adioz88
22-04-2009, 02:59 PM
tOk tengah tunggu org mai pasang nih....tak tau la bila....:D:)cgrock

nanti dah pasang bagitau
kalau lebih seminggu tak pasang2, habaq mai na :)cgrock

adioz88
24-04-2009, 11:06 AM
bawak naik atas lagi
masih on promosi pasang percuma untuk bulanan rm54.95 and above

adioz88
24-04-2009, 11:07 AM
bawak naik atas lagi
masih on promosi pasang percuma untuk bulanan rm54.95 and above

Procodine
24-04-2009, 11:10 AM
bawak naik atas lagi
masih on promosi pasang percuma untuk bulanan rm54.95 and above

argh..
aku dah pasang pasang 2 decoder kat umah
dua2 kena bayaq..
:(( :(( :((
xaciiiii

adioz88
24-04-2009, 01:09 PM
argh..
aku dah pasang pasang 2 decoder kat umah
dua2 kena bayaq..
:(( :(( :((
xaciiiii

sama aja
kalau yang ni pun tetap kena bayar bil bulanan
hang tak apa
master forex :D

Mr.CEO
24-04-2009, 10:22 PM
apa hal ni bro...ni yang aku nak marah ni...~X(~X(:mad::mad:

apa ke hal ko memandai pegi kasi aku package family ngan sport...masa aku pm..siap email lagi dan sms skali yang aku nak pakej paling minimum..installation RM80

apasal ko pegi letak package tu??? dah la kontrak 2 tahun dan aku takleh tukar pakej lain...dah la tempat pasang tu utk orang tua aku kat kampung...bukannya dia tengok sport pun..

aku dah call astro...aku nak ko tukarkan jugak pakej yang aku nak tu..
orang astro cakap suruh ko tukar balik pakej tu sbb baru seminggu je pun register

Mr.CEO
24-04-2009, 10:46 PM
dah la aku call pong ko xnak angkat...ni yang aku nak marah..ni:mad::mad::mad::mad:~X(~X(~X(:mad::mad::m ad:

tukar jugak yer...

tOksiak
25-04-2009, 08:08 AM
2 hari lepas dh mai pasang....tk sampai seminggu rasanya....hehehehe.....tengkiu adiozzzz.....

adioz88
25-04-2009, 03:13 PM
apa hal ni bro...ni yang aku nak marah ni...~X(~X(:mad::mad:

apa ke hal ko memandai pegi kasi aku package family ngan sport...masa aku pm..siap email lagi dan sms skali yang aku nak pakej paling minimum..installation RM80

apasal ko pegi letak package tu??? dah la kontrak 2 tahun dan aku takleh tukar pakej lain...dah la tempat pasang tu utk orang tua aku kat kampung...bukannya dia tengok sport pun..

aku dah call astro...aku nak ko tukarkan jugak pakej yang aku nak tu..
orang astro cakap suruh ko tukar balik pakej tu sbb baru seminggu je pun register
MR CEO,

boleh beri nama pemohon dan account number tak kalau ada.
Untuk pengetahuan MR CEO, saya tak pandai2, dan bukan memandai.
Apa yang diberi itu lah saya hantar ke bahagian permohonan.
Mungkin ada kesilapan di bahagian sana. perkara macam ni tak boleh nak dielakkan. Human error. Tak ada manusia yang dapat buat kerja dengan 100% sempurna walaupun segala aspek dah dititikberatkan. Itulah namanya manusia. Tak perlu rasanya tunjuk berang kat sini. Bukan boleh apa pun. Bukankah lebih elok sekiranya MR CEO PM saya atau SMS saya untuk beritahu hal ni.
Sebab dah call saya pun saya tak jawab. Bukan saya sengaja2 tak jawab. Tapi saya jugak ada kerja. Bukan 24 jam sehari saya hanya tunggu call. Saya juga kerja, saya juga seorang pelajar di IPT.
Bukan tiap masa saya dapat layan kerenah, panggilan, SMS orang.
Time kelas, saya belajar. Time rehat, time senggang baru saya dapat jawab panggilan. Rasanya sebelum MR CEO tunjuk bola2 api, ada baiknya bertanya dengan user2 yang dah berurusan dengan saya, bersemuka dengan saya. Jangan menuduh saya sesuka hati MR CEO. Apa ada lagi dengan CEO kalau tak dapat mengawal perasaan/
Seorang CEO kena pandai serap masalah setahu saya :)cgrock



Tolong PM saya sesegera mungkin nama pemohon dan account number.Saya akan berusaha untuk membantu. Tapi jangan bila call saya tak dapat jawab, terus macam ni. Saya tengah dalam minggu final exam sekarang. Andai MR CEO pernah hadapi final exam sebelum kerja dulu, mungkin faham agaknya situasinya.



toksiak, sama2
nak cepat atau lambat, kita buat kerja tapi Dia menentukan.
Kalau dah Dia tak benarkan juga sesuatu berlaku hari tu, tak berlaku juga.
Macam saya sekarang.
Bulan ni memang bermacam2 ujian datang.
Final Exam, kewangan, dan lain2.
Sibuk sangat sampai selalu terlupa yang saya tak makan lagi seharian.
Ingat tak makan pun, dah magrib waktunya.
Dah macam buka puasa pulak :D

shamputra
26-04-2009, 05:01 PM
astro dah selamat di pasang...thanks

adioz88
27-04-2009, 09:40 AM
astro dah selamat di pasang...thanks

syam pun ada kat sini
welkam :D

adioz88
29-04-2009, 10:50 AM
bawak naik atas.
MR ceo, boleh inform saya tentang masalah yang berlaku.
saya dah forward ke bahagian sales

adioz88
30-04-2009, 04:22 PM
bring up my posto

adioz88
01-05-2009, 02:43 PM
come on.
Pemasangan percuma untuk monthly RM54.95 and above.
No hidden fees.

adioz88
02-05-2009, 12:16 PM
bawak naik atas

adioz88
04-05-2009, 11:50 AM
promosi pemasangan free masih berjalan macam biasa

kadkahwin
05-05-2009, 11:42 AM
adiozz, shah alam bleh pasang ke?

adioz88
05-05-2009, 08:21 PM
adiozz, shah alam bleh pasang ke?

boleh
tak ada had kawasan
asalkan di malaysia

CikSukan
05-05-2009, 08:34 PM
Saya subscribe lah thread ni..senang nanti ada masalah dengan ASTRO cari awak.

Sambil tu nak tanya..Apa beza ASTRO yg kat kedai mamak tu dengan yg kat rumah sama ker bayar bulan2 dia.?

kadkahwin
06-05-2009, 10:23 AM
boleh
tak ada had kawasan
asalkan di malaysia

ok bagus2, nanti aku pm ko

tOksiak
06-05-2009, 11:07 AM
satu kali kasi naik atas utk TT......pasang estro tapi tkdan nk tengok....heheheh...

senang nk tengok bola...tkyah lepak kt kedai mamak...jOm pasang...tkyah isi borang....sms jeee...3 hari org dtg pasang kt rumah ......

adioz88
06-05-2009, 04:40 PM
satu kali kasi naik atas utk TT......pasang estro tapi tkdan nk tengok....heheheh...

senang nk tengok bola...tkyah lepak kt kedai mamak...jOm pasang...tkyah isi borang....sms jeee...3 hari org dtg pasang kt rumah ......

tima kasih tok siak :)cgrock

mhpro13
07-05-2009, 04:29 PM
camni bro..rumah sewa baru dah ade dish tuan rumah yang lame..kalau nak langgan astro baru camne kira tu?memang wajib ambik 1 set complete decoder+dish jugak ke?

adioz88
07-05-2009, 07:02 PM
camni bro..rumah sewa baru dah ade dish tuan rumah yang lame..kalau nak langgan astro baru camne kira tu?memang wajib ambik 1 set complete decoder+dish jugak ke?


memang dapat FREE decoder, satelite dish, remote, card, wiring set.
dan paling penting UNDER WARRANTY
:)cgrock


Katakanlah, pakai yang lama tu tiba2 kilat sambar.
rosak.
apa pun tak dapat sebab barang tak ada waranti.
lagipun tak tau macam mana keadaan litar dalam tu.
bila bro daftar, memang akan dapat PERCUMA semua tu dalam satu set.
Bukan kena bayar pun set yang dapat free tu.
pandangan peribadi saya, mesti saya akan ambik yang baru.
yang lama, buat backup atau jual kat orang :)

EzY-eLoaD
08-05-2009, 12:47 PM
bro aku kat johor ni.boleh kepasang astro dgn pkej bro nie

CikSukan
08-05-2009, 01:01 PM
Saya subscribe lah thread ni..senang nanti ada masalah dengan ASTRO cari awak.

Sambil tu nak tanya..Apa beza ASTRO yg kat kedai mamak tu dengan yg kat rumah sama ker bayar bulan2 dia.?

tunggu2 kalau ada jawapan untuk soalan diatas #:-S

adioz88
08-05-2009, 02:36 PM
bro aku kat johor ni.boleh kepasang astro dgn pkej bro nie

sama ada
kan johor di malaysia
kalau batam, lain la
:((:D

adioz88
08-05-2009, 02:36 PM
tunggu2 kalau ada jawapan untuk soalan diatas #:-S

maaf laling
tak dan tengok
premis dan kediaman chargenya tak sama
di mana premis perniagaan 1 siaran macam ambik full package untuk kediaman :D

adioz88
09-05-2009, 05:53 PM
bawak naik atas untuk hari cuti
saya tak cuti

tOksiak
10-05-2009, 09:04 AM
camni bro..rumah sewa baru dah ade dish tuan rumah yang lame..kalau nak langgan astro baru camne kira tu?memang wajib ambik 1 set complete decoder+dish jugak ke?

nk tulong jawab bleh tak....rumah sy pun dish dh ada sebb owner rumah blah dari rumah tu dia tk amek dishnya....lagi senang org estro nk asang...buang piring masuk piring baru...tk payah pun...piring lama tolak kt kedai besi ehhehehe.....benda pree...suh je dia pasang yg baru huuhuhhu...

satu kali lompat...

adioz88
10-05-2009, 08:31 PM
nk tulong jawab bleh tak....rumah sy pun dish dh ada sebb owner rumah blah dari rumah tu dia tk amek dishnya....lagi senang org estro nk asang...buang piring masuk piring baru...tk payah pun...piring lama tolak kt kedai besi ehhehehe.....benda pree...suh je dia pasang yg baru huuhuhhu...

satu kali lompat...

betul kata toksiak
buat apa nak susah2kan diri
orang nak bagi free
nak pakai yang lama
nanti rosak, sapa susah
diri sendiri jugak
jadi, gunakan kelebihan yang ada untuk kebaikan .
set lama boleh simpan untuk back up atau jual kat kawan atau jual kat besi buruk :)cgrock

adioz88
11-05-2009, 12:08 PM
bawak naik atas

kni
11-05-2009, 12:51 PM
kalau amik astro family jer (RM37.95) boleh dpt astro ceria tak???
sebab tgk dlm table tu, astro ceria dlm group preview.

adioz88
11-05-2009, 05:30 PM
kalau amik astro family jer (RM37.95) boleh dpt astro ceria tak???
sebab tgk dlm table tu, astro ceria dlm group preview.

yang tu free view channnel
tapi pada masa depan, tak tau la kena byar atau tak :)cgrock
untuk yang rm37.95 bulanan, pemasangan rm80
ambik la yang atas rm54.95
boleh layan bola, ragbi, moto gp , macam2 lagi
duit porek kan banyak :D

adioz88
12-05-2009, 04:39 PM
UPDATE PROMOSI 12/5/09

PEMASANGAN RM30 SAHAJA !!!
NEW BATCH DECODER SET , SATELITE DISH, KABEL, REMOTE SERTA KAD PERCUMA
BULANAN SERENDAH RM37.95
MALAYSIA COVERAGE!!

CALL SAYA 012 4450704 untuk mendaftar sekarang!!


Di sini saya ingin promosikan pemasangan ASTRO
Dengan pemasangan PERCUMA anda mampu memiliki ASTRO.
Pakej bulanan serendah RM37.95 ( family package).

Promosi yang sedang berjalan sekarang ialah:
Pemasangan RM30 untuk semua pakej bulanan. Serendah RM37.95 dan setinggi 119.95++
.

Pakej bulanan yang disediakan antaranya :

Astro Family = RM 37.95
4 mini package = RM69.95
1 mini package + sport = RM54.95
2 mini package + sport = RM59.95
Super Packages = From RM 75.95
Mini Packages = From RM 49.95, Minimum 2 packs

Set Decoder dan Pemancar adalah PERCUMA!!! dan tiada cas tersembunyi

Untuk rujukan pakej dan harga boleh klik di bawah.Klik pada pakej yang dikehendaki dan sistem akan memaparkan harga untuk pakej bulanan.

=>> KLIK SINI (http://www.astro.com.my/getastro/packages/packages_lineup.asp?x=d)

hubungi 0124450704 atau PM saya untuk memohon dan pertanyaan


Untuk yang ingin memohon secara cepat , sila buat perkara berikut untuk mendaftar ASTRO

Sediakan :

* Nama pemohon dan ic number
* Alamat pemasangan
* 2 number telefon untuk dihubungi
* Pakej bulanan ( specify )

SMS ke 0124450704
Mudah dan cepat bukan?


:)cgrock



Decoder, Satelite Dish, Kad PERCUMA
Pemasangan RM30 sahaja. Bukan RM199 atau RM100 seperti di sesetengah tempat.


Daftar, tidak dikenakan cas...FREE ;)


Call 012-4450704 untuk mendaftar dan pertanyaan tentang promosi serta pendaftaran

adioz88
13-05-2009, 12:04 PM
bring up my post

adioz88
14-05-2009, 12:37 PM
bawak naik atas lagik

adioz88
15-05-2009, 06:03 PM
bawak naik atas untuk jumaat yang mulia

kni
17-05-2009, 01:35 AM
yang tu free view channnel
tapi pada masa depan, tak tau la kena byar atau tak :)cgrock
untuk yang rm37.95 bulanan, pemasangan rm80
ambik la yang atas rm54.95
boleh layan bola, ragbi, moto gp , macam2 lagi
duit porek kan banyak :D

wow... baru 2-3 hari tanya.. dah ada promosi tak yah kena bayar sampai RM80...:D:D:D:D menarik ni...


kontrak berapa lama bro???