PDA

View Full Version : Nmg network - nmgnetwork.com


Pages : [1] 2

Poziabb
26-01-2013, 07:07 PM
Sy bukan Admin.

kpd semua kawan yg tercari2

Program Merapu Terbaru 2013

ini ada satu pilihan untuk anda

modal hanya RM40 pulangan RM186

untung kira sendiri :D

:)paid :)cgrock :)paid :)cgrock :)paid :)cgrock

http://i.imgur.com/JrMFkKO.jpg (http://www.nmgnetwork.com/poziabb)

Poziabb
26-01-2013, 07:08 PM
parking untuk tambah info 1

Poziabb
26-01-2013, 07:08 PM
parking untuk tambah info 2

Poziabb
26-01-2013, 07:09 PM
parking untuk tambah info 3

Poziabb
26-01-2013, 07:18 PM
dh maghrib, out dlu

In Shaa Allah pas Isyak on9

Poziabb
26-01-2013, 09:56 PM
B.U.M.P
ntuk Peminat Program Merapu

:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)paid :)paid :)cgrock

Poziabb
27-01-2013, 12:21 AM
Dengan Mempromosi program ini kepada rakan-rakan anda,
pihak syarikat mewujudkan plan affiliate,
supaya ahli dapat menjana pendapatan tambahan.

Diwujudkan untuk para affiliate.
Dibayar secara "real time"
2 jenis bonus dan imbuhan.
Mesin membuat duit secara "Auto"

http://i.imgur.com/zPhg855.png (http://www.nmgnetwork.com/poziabb)

Poziabb
27-01-2013, 12:25 AM
http://i.imgur.com/4FISRxm.png (http://www.nmgnetwork.com/poziabb)

myprofit
27-01-2013, 09:27 AM
Waaaa ada program marang prabu kepunden marang skaper yang baru ni hehe

smartaq
27-01-2013, 10:20 AM
Waaaa ada program marang prabu kepunden marang skaper yang baru ni hehe

he3....dah lama x baca ayat power ni.....

Poziabb
27-01-2013, 07:03 PM
Waaaa ada program marang prabu kepunden marang skaper yang baru ni hehe




dialu2kan boh :D

klu nk ulang baca

jampi serampah ni di sini
:)) :eek: :eek: :eek: :eek: :))

Poziabb
27-01-2013, 07:06 PM
he3....dah lama x baca ayat power ni.....




kene jumpe guru semula

klu nk baca ayat power ni

kang x pasal2

ISIM :D

Poziabb
28-01-2013, 04:24 PM
nmg ialah syarikat pengiklanan,
dgn penyertaan RM40,
kita bole meletakkan sebarang iklan yg kita ada di sana

http://i.imgur.com/S2m91eH.png (http://www.nmgnetwork.com/poziabb)

Poziabb
05-02-2013, 06:38 PM
Bagaimana anda sebagai ahli boleh menerima income pasif tanpa menaja/menjual.

1.Setiap penyertaan akan disusun secara "auto" oleh kiraan sistem, disusun kiri ke kanan, siapa cepat dia dapat.

2.Pembukaan sistem syarikat hanya buka dua kaki, dan lima level ke bawah.

3.Setiap lot baru, sistem akan mengira sebanyak Rm3.00, dan apabila ahli telah lengkap menerima pendapatan
syarikat akan memotong hibbah untuk mewujudkan lot-lot baru dibawah ahli lain,
oleh itu potensi "pay-out" sangat tinggi dan tidak berlaku "overpaid".
Dan akan menjamin semua peserta menerima income, walaupun sebagai ahli yg tidak menaja.

4.Pengiraan sistem berdasarkan penyertaan ahli di seluruh malaysia.

http://i.imgur.com/4ZVBHpT.png

Poziabb
07-02-2013, 09:41 AM
TAWARAN MENARIK KPD MEMBER CG

YG JOIN UNDER SY :)cgrock

boom4rm
07-02-2013, 12:04 PM
TAWARAN MENARIK KPD MEMBER CG

YG JOIN UNDER SY :)cgrock

untuk den takde ke?:)):))

Poziabb
07-02-2013, 12:46 PM
untuk den takde ke?:)):))





ADA BOH! :)cgrock

Poziabb
08-02-2013, 06:48 AM
http://i.imgur.com/4ZVBHpT.png


Bagaimana ANDA DIBAYAR walaupun tidak menaja??


1- DAFTAR di sini (http://www.nmgnetwork.com/poziabb)

2- Pilih PAKEJ GOLD

3- Buat bayaran ke akaun syarikat

4- Tunggu pengaktifan akaun

5- Anda [member pasif] akan dapat seorang demi seorang downline [auto susun oleh sistem] yg KAMI [member aktif] taja dari semasa ke semasa

6- Setiap 1 org downline yg disusun di bawah anda, maka anda layak menerima profit sharing RM9

7- Apabila cukup 4 org downline auto susun di bawah anda, maka admin akan auto bankin ke akaun bank anda tanpa perlu request terlebih dahulu

8- Pendapatan ini akan berterusan sehingga downline auto susun anda sampai ke level 5

asyrafhito
08-02-2013, 07:42 AM
Cer pm lju2 tt...nk gak join nh

Poziabb
08-02-2013, 11:31 AM
Cer pm lju2 tt...nk gak join nh





xyh pm rasanya boh

citer kat sini lg jelas

dan kwn2 yg lain pon bole baca sama

sebarang pertanyaan, bole post kat sini jer

~~~~~~~~~~

1- nk join klik sini http://www.nmgnetwork.com/poziabb
kemudian klik DAFTAR ats kanan sekali

2- kemudian buat bayaran ke akaun company mengikut
Pakej Pilihan [sy syorkan Pakej Gold jika malas menaja]

Creative Great Service
No pendaftaran syarikat : 002149379-W
Jenis Perniagaan : Perunding Perniagaan Dan Pengiklanan
No Akaun : 12510000957107
Bank : Cimb Bank Berhad.

3- akaun akn diaktifkan dlm masa 24jam

4- TANPA MENAJA pon kita dapat income. jika menaja lagi banyak dpt income

:)cgrock :)paid :)paid :)cgrock

Poziabb
08-02-2013, 03:05 PM
Bagaimana ANDA DIBAYAR walaupun tidak menaja??


1- DAFTAR di sini (http://www.nmgnetwork.com/poziabb)

2- Pilih PAKEJ GOLD

3- Buat bayaran ke akaun syarikat

4- Tunggu pengaktifan akaun

5- Anda [member pasif] akan dapat seorang demi seorang downline [auto susun oleh sistem] yg KAMI [member aktif] taja dari semasa ke semasa

6- Setiap 1 org downline yg disusun di bawah anda, maka anda layak menerima profit sharing RM9

7- Apabila cukup 4 org downline auto susun di bawah anda, maka admin akan auto bankin ke akaun bank anda tanpa perlu request terlebih dahulu

8- Pendapatan ini akan berterusan sehingga downline auto susun anda sampai ke level 5





Level 1 - 02 akaun - RM018

Level 2 - 04 akaun - RM036

Level 3 - 08 akaun - RM072

Level 4 - 16 akaun - RM144

Level 5 - 32 akaun - RM288

total ...................... RM558 :D

asyrafhito
08-02-2013, 04:28 PM
xyh pm rasanya boh

citer kat sini lg jelas

dan kwn2 yg lain pon bole baca sama

sebarang pertanyaan, bole post kat sini jer

~~~~~~~~~~

1- nk join klik sini http://www.nmgnetwork.com/poziabb
kemudian klik DAFTAR ats kanan sekali

2- kemudian buat bayaran ke akaun company mengikut
Pakej Pilihan [sy syorkan Pakej Gold jika malas menaja]

Creative Great Service
No pendaftaran syarikat : 002149379-W
Jenis Perniagaan : Perunding Perniagaan Dan Pengiklanan
No Akaun : 12510000957107
Bank : Cimb Bank Berhad.

3- akaun akn diaktifkan dlm masa 24jam

4- TANPA MENAJA pon kita dapat income. jika menaja lagi banyak dpt income

:)cgrock :)paid :)paid :)cgrock
Klo mnje brape persen kite dpt?

Poziabb
08-02-2013, 04:36 PM
Klo mnje brape persen kite dpt?





komisen menaja 50%

:)cgrock :)paid :)cgrock

asyrafhito
08-02-2013, 09:24 PM
komisen menaja 50%

:)cgrock :)paid :)cgrock

Pergh cm besss:))

asyrafhito
08-02-2013, 09:43 PM
Tt kalo dh dftar esk bru bnk in bleh x?

asyrafhito
08-02-2013, 09:52 PM
Typo lak...kalo dftar mlm nh tp esk bru bnk in bleh ker tt?

asyrafhito
08-02-2013, 09:54 PM
Typo lak...kalo dftar mlm nh tp esk bru bnk in bleh ker tt?:)

Poziabb
08-02-2013, 09:56 PM
Typo lak...kalo dftar mlm nh tp esk bru bnk in bleh ker tt?



Daftar FREE... boleh bankin pada bila2 masa

lagi cepat bankin lagi bagus :D

:)cgrock :)paid :)cgrock

Poziabb
08-02-2013, 09:58 PM
Pergh cm besss:))




mmg best

TERBAIK dr Ladang Tebu

:)cgrock :)paid :)cgrock

Poziabb
09-02-2013, 12:29 PM
http://i.imgur.com/Jef4WaY.png

join pd 26/1/2013

dline auto susun pd 9/2/2013 - 14 org

purata - dpt 1 org sehari tanpa menaja :D


Nota kaki: admin auto bankin apabila ewallet ada RM35

:)cgrock :)paid :)cgrock

Poziabb
09-02-2013, 07:18 PM
ada beberapa org member Cg yg join

sbb sy cari kat Facebook tak jumpa

masih belum aktif, ada masalah ke?

bole PM sy atau post pertanyaan di sini

tkasih :)

BOCEH
09-02-2013, 07:25 PM
wah...lubuk baru jumpa...

Poziabb
09-02-2013, 09:11 PM
wah...lubuk baru jumpa...




wah... maaf masta

ingatkan dh tau, tu sbb x pm

masih lom terlambat klu nk menangguk masta

:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)cgrock

boom4rm
09-02-2013, 09:30 PM
Aslm semua.Program santai 2013...

Poziabb
09-02-2013, 09:41 PM
Aslm semua.Program santai 2013...




tkasih boh membantu

:)cgrock :)paid :)cgrock

Poziabb
10-02-2013, 12:49 PM
Level 1 - 02 akaun - RM018

Level 2 - 04 akaun - RM036

Level 3 - 08 akaun - RM072

Level 4 - 16 akaun - RM144

Level 5 - 32 akaun - RM288

total ...................... RM558 :D




Update: BAGAIMANA KITA DIBAYAR WALAUPUN TANPA MENAJA???

1- klik link http://www.nmgnetwork.com/poziabb

2- DAFTAR pilih Pakej Gold

3- kita akn diberikan dline secara auto susun oleh sistem

4- tak kira siapa yg menaja... kita berpeluang mendapat dline

5- seorang dline, admin akn bayar kita RM9

Level 1 - 02 org - RM018

Level 2 - 04 org - RM036

Level 3 - 08 org - RM072

Level 4 - 16 org - RM144

Level 5 - 32 org - RM288

total ............... RM558 :D

6- apabila ewallet kita mempunyai sekurang2nya RM35,
admin akn auto bankin ke akaun kita tanpa perlu request terlebih dahulu.
admin caj RM5 untuk pengurusan

7- untuk bayaran terakhir, admin akan tolak RM120 untuk auto re-entry

Nota kaki: melalui sistem ini... kita akan dapat RM31 berulang kali sehingga Program Tutup,
dengan hanya sekali bayar RM120 ketika join...

Poziabb
10-02-2013, 06:32 PM
Update: BAGAIMANA KITA DIBAYAR WALAUPUN TANPA MENAJA???

1- klik link http://www.nmgnetwork.com/poziabb

2- DAFTAR pilih Pakej Gold

3- kita akn diberikan dline secara auto susun oleh sistem

4- tak kira siapa yg menaja... kita berpeluang mendapat dline

5- seorang dline, admin akn bayar kita RM9

Level 1 - 02 org - RM018

Level 2 - 04 org - RM036

Level 3 - 08 org - RM072

Level 4 - 16 org - RM144

Level 5 - 32 org - RM288

total ............... RM558 :D

6- apabila ewallet kita mempunyai sekurang2nya RM35,
admin akn auto bankin ke akaun kita tanpa perlu request terlebih dahulu.
admin caj RM5 untuk pengurusan

7- untuk bayaran terakhir, admin akan tolak RM120 untuk auto re-entry

Nota kaki: melalui sistem ini... kita akan dapat RM31 berulang kali sehingga Program Tutup,
dengan hanya sekali bayar RM120 ketika join...





Bring Up My Post

:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)paid :)cgrock

myprofit
10-02-2013, 08:45 PM
Bro..iklan tu nanti keluar kat maner?

Poziabb
10-02-2013, 08:51 PM
Bro..iklan tu nanti keluar kat maner?





iklan keluar kat laman web boh

klik ntuk tengok iklan

http://www.nmgnetwork.com/iklan.php?id=poziabb

Poziabb
11-02-2013, 02:00 PM
Update: BAGAIMANA KITA DIBAYAR WALAUPUN TANPA MENAJA???

1- klik link http://www.nmgnetwork.com/poziabb

2- DAFTAR pilih Pakej Gold

3- kita akn diberikan dline secara auto susun oleh sistem

4- tak kira siapa yg menaja... kita berpeluang mendapat dline

5- seorang dline, admin akn bayar kita RM9

Level 1 - 02 org - RM018

Level 2 - 04 org - RM036

Level 3 - 08 org - RM072

Level 4 - 16 org - RM144

Level 5 - 32 org - RM288

total ............... RM558 :D

6- apabila ewallet kita mempunyai sekurang2nya RM35,
admin akn auto bankin ke akaun kita tanpa perlu request terlebih dahulu.
admin caj RM5 untuk pengurusan

7- untuk bayaran terakhir, admin akan tolak RM120 untuk auto re-entry

Nota kaki: melalui sistem ini... kita akan dapat RM31 berulang kali sehingga Program Tutup,
dengan hanya sekali bayar RM120 ketika join...





Bring Up My Post

:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)paid :)cgrock

boom4rm
12-02-2013, 10:03 AM
Bring Up My Post

:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)paid :)cgrock

..bump up utk tt.mantap!:D

Poziabb
12-02-2013, 10:46 PM
testimoni dari salah seorang member :)

http://i.imgur.com/eD4N54J.png (http://www.nmgnetwork.com/poziabb)

Poziabb
12-02-2013, 10:49 PM
..bump up utk tt.mantap!:D





tkasih tlg bump bro

awat tak buh link :)cgrock

boom4rm
13-02-2013, 11:40 AM
tkasih tlg bump bro

awat tak buh link :)cgrock

..BUMP UP pagi ni!:D
...dah buh kat siggy bawah tu boh:)cgrock

mohdfmy99
15-02-2013, 03:19 PM
saya baru je register hari ni, dah jadi ahli gold, dah bayar... so tunggu la ye....

mohdfmy99
15-02-2013, 03:20 PM
kalau nak promote cam ne ye ?

Poziabb
15-02-2013, 04:31 PM
saya baru je register hari ni, dah jadi ahli gold, dah bayar... so tunggu la ye....





tkasih atas sokongan yg diberikan

sebagai menghargai sokongan bro

sy ada HADIAH MENARIK bernilai RM60 untuk bro

sila klik Jual Reload Bersama Pozi Abb (https://www.facebook.com/jual.reload/app_115462065200508) untuk melihat hadiah tersebut

Untuk mendapatkan hadiah, hantar SMS ke hp sy mengikut format di bwh:

Daftar*Nama*Tempat*No.hp*TE/NMG/Gold/mohdfmy99Cg

:)cgrock :)paid :)paid :)cgrock

Poziabb
15-02-2013, 04:36 PM
Group NMG di Facebook (https://www.facebook.com/groups/nmg2u/)

Profile sy di Facebook (https://www.facebook.com/poziabb)

:)cgrock :)cgrock :)cgrock

Poziabb
15-02-2013, 04:47 PM
saya baru je register hari ni, dah jadi ahli gold, dah bayar... so tunggu la ye....





apa username NMG bro?

konfius ni, cari tak jumpa :D

tomlala
15-02-2013, 10:22 PM
da dftar.lau xbaya lagi xleh login eh.xdpt email pape pon

Poziabb
15-02-2013, 10:41 PM
da dftar.lau xbaya lagi xleh login eh.xdpt email pape pon





klu dh daftar

sila login untuk lihat

step by step cara2 bayaran

untuk pengaktifan akaun oleh pihak admin

:)cgrock :)paid :)cgrock

tomlala
15-02-2013, 10:44 PM
klu dh daftar

sila login untuk lihat

step by step cara2 bayaran

untuk pengaktifan akaun oleh pihak admin

:)cgrock :)paid :)cgrock

xleh login.pelik tol.:-?:-?

Poziabb
15-02-2013, 10:47 PM
xleh login.pelik tol.:-?:-?





sila hubungi admin untuk maklumkan masalah ini

ps: kat group fb la boh, cepat admin bertindak :)cgrock

tomlala
15-02-2013, 10:56 PM
sy dftar 1lagi,tomlala gold.yg tadi mebi salah register password kot

Poziabb
15-02-2013, 10:59 PM
sy dftar 1lagi,tomlala gold.yg tadi mebi salah register password kot





bole login tak bro? :D

tomlala
15-02-2013, 11:20 PM
bole login tak bro? :D

boleh2.cantik.besok login.besok try speed cari downline

Poziabb
15-02-2013, 11:25 PM
boleh2.cantik.besok login.besok try speed cari downline





In Shaa Allah kejayaan mengiringi

orang2 yg berusaha dgn tekun dan sabar :)cgrock

zaha4727
15-02-2013, 11:39 PM
Bagaimana ANDA DIBAYAR walaupun tidak menaja??


1- DAFTAR di sini (http://www.nmgnetwork.com/poziabb)

2- Pilih PAKEJ GOLD

3- Buat bayaran ke akaun syarikat

4- Tunggu pengaktifan akaun

5- Anda [member pasif] akan dapat seorang demi seorang downline [auto susun oleh sistem] yg KAMI [member aktif] taja dari semasa ke semasa

6- Setiap 1 org downline yg disusun di bawah anda, maka anda layak menerima profit sharing RM9

7- Apabila cukup 4 org downline auto susun di bawah anda, maka admin akan auto bankin ke akaun bank anda tanpa perlu request terlebih dahulu

8- Pendapatan ini akan berterusan sehingga downline auto susun anda sampai ke level 5

berapa hari duit masuk akaun kita,selepas auto bank in.?? dan berpa hari pula dapat rm 438 , adakah selepas 30 hari?? :-?

Poziabb
16-02-2013, 01:57 AM
berapa hari duit masuk akaun kita,selepas auto bank in.??
dan berpa hari pula dapat rm 438 , adakah selepas 30 hari?? :-?





1- klu pkai cimb, duit masuk akaun kita pd hari yg sama,
klu pkai selain cimb, mungkin dua atau tiga hari selepas tu

2- kita akn dpt RM438 tu apabila penuh 2x5 auto susun dline bwh kita,
mungkin akn penuh dlm masa 1 hari, 1 mggu, 1 bulan, 1 tahun...

:)cgrock :)paid :)paid :)cgrock

zulsha
16-02-2013, 03:33 PM
Lame la kalau sampai 1 tahun...makneny kena cari downline la...macam tu ke?

mizu9421
16-02-2013, 08:26 PM
nak pomot kat sini gak bleh?

SERTAI BISNES PALING SIMPLE.PALING SANTAI.MUDAH.
TIDAK MENAJA PUN DAPAT INCOME,, KEPADA YG RAJIN MENAJA INCOME LAGI LUMAYAN.

PAKEJ BRONZE RM40 DAPAT RM146, PAKEJ SILVER RM80 DAPAT.
RM292, PAKEJ GOLD RM120 DAPAT RM438.
NI BARU BONUS X RETI MENAJA..

DAFTAR SEGERA DISINI.... http://nmgnetwork.com/misc00

hehe~

Poziabb
17-02-2013, 02:23 AM
nak pomot kat sini gak bleh?

SERTAI BISNES PALING SIMPLE.PALING SANTAI.MUDAH.
TIDAK MENAJA PUN DAPAT INCOME,, KEPADA YG RAJIN MENAJA INCOME LAGI LUMAYAN.

PAKEJ BRONZE RM40 DAPAT RM146, PAKEJ SILVER RM80 DAPAT.
RM292, PAKEJ GOLD RM120 DAPAT RM438.
NI BARU BONUS X RETI MENAJA..

DAFTAR SEGERA DISINI.... http://nmgnetwork.com/misc00

hehe~





Selamat Datang Boh

Anda dialu2kan :)cgrock

tkasih atas sokongan

Poziabb
17-02-2013, 02:25 AM
Lame la kalau sampai 1 tahun...makneny kena cari downline la...macam tu ke?





1 tahun tu hanyalah contoh

sy tak fikir kita akn tunggu selama 1 tahun ntuk dpt income pasif

ps: klu cari dline, mmg kencang la income... tu sbb sy pomot sni :D

Poziabb
18-02-2013, 09:48 PM
http://i.imgur.com/4ZVBHpT.png

Bagaimana ANDA DIBAYAR walaupun tidak menaja??


1- DAFTAR di sini (http://www.nmgnetwork.com/poziabb)

2- Pilih PAKEJ GOLD

3- Buat bayaran ke akaun syarikat

4- Tunggu pengaktifan akaun

5- Anda [member pasif] akan dapat seorang demi seorang downline [auto susun oleh sistem]
yg KAMI [member aktif] taja dari semasa ke semasa

6- Setiap 1 org downline yg disusun di bawah anda,
maka anda layak menerima profit sharing RM9

7- Apabila cukup 4 org downline auto susun di bawah anda,
maka admin akan auto bankin ke akaun bank anda tanpa perlu request terlebih dahulu

8- Pendapatan ini akan berterusan sehingga downline auto susun anda sampai ke level 5

fairuza
18-02-2013, 10:29 PM
bro, nak reg under bro nih...

fairuza
18-02-2013, 10:49 PM
ok dah selamat reg... mohon tunjuk ajar. tq

Poziabb
18-02-2013, 11:26 PM
bro, nak reg under bro nih...





silasila boh

anda sangat2 dialukan :D

Poziabb
18-02-2013, 11:27 PM
ok dah selamat reg... mohon tunjuk ajar. tq





In Shaa Allah sy akan bantu sekadar termampu :)cgrock

fairuza
19-02-2013, 11:33 AM
tumpang promote... hehe

http://nmgnetwork.com/fairuza

rajakecik
19-02-2013, 01:06 PM
salam boh..ambo join nder demo doh..tunggu aktif jah ... :D

tkasih atas sokongan yg diberikan

sebagai menghargai sokongan bro

sy ada HADIAH MENARIK bernilai RM60 untuk bro

sila klik Jual Reload Bersama Pozi Abb (https://www.facebook.com/jual.reload/app_115462065200508) untuk melihat hadiah tersebut

Untuk mendapatkan hadiah, hantar SMS ke hp sy mengikut format di bwh:

Daftar*Nama*Tempat*No.hp*TE/NMG/Gold/mohdfmy99Cg

:)cgrock :)paid :)paid :)cgrock

Poziabb
19-02-2013, 04:44 PM
salam boh..ambo join nder demo doh..tunggu aktif jah ... :D





Login Member Area

ikut arahan step by step ntuk pengaktifan akaun

SEGERA AKTIFKAN BOH, JGN BIAR DITINGGALKAN JAUH DI BELAKANG

:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)cgrock

Poziabb
19-02-2013, 09:50 PM
http://i.imgur.com/5KLM9k4.png (http://www.nmgnetwork.com/poziabb)

klik Logo Facebook ntuk Join Group NMG di FB :)cgrock

http://i.imgur.com/6l4SzQO.png (http://www.nmgnetwork.com/poziabb)

Pendapatan sy bersama NMG Network :)paid

http://i.imgur.com/68bmdo1.png (http://www.nmgnetwork.com/poziabb)

Payment terbaru dari NMG Network - No.2 :)paid

gandaduit
21-02-2013, 09:10 AM
bagus ni tuan ponzi....

Poziabb
21-02-2013, 06:56 PM
bagus ni tuan ponzi....





1- ALHAMDULILLAH, ok la... tak bagus mana pon

2- sy tak selesa la tuan bertuan ni, panggil bro ok sikit

3- ini bukan skim ponzi, ini Program Matrix Merapu :D

Poziabb
21-02-2013, 06:58 PM
http://i.imgur.com/5KLM9k4.png (http://www.nmgnetwork.com/poziabb)

klik Logo Facebook ntuk Join Group NMG di FB :)cgrock

http://i.imgur.com/6l4SzQO.png (http://www.nmgnetwork.com/poziabb)

Pendapatan sy bersama NMG Network :)paid

http://i.imgur.com/68bmdo1.png (http://www.nmgnetwork.com/poziabb)

Payment terbaru dari NMG Network - No.2 :)paid





http://i.imgur.com/Mjz21u5.png (http://www.nmgnetwork.com/poziabb)

Poziabb
01-03-2013, 11:37 PM
http://i.imgur.com/A8gmzLh.png (http://www.nmgnetwork.com/poziabb)

1- Bonus Unilevel... bonus yg sy dpt RM1 setiap kali member dari rangkaian sy membuat tajaan member baru

2- Bonus Pool... bonus yg sy dpt RM3 apabila ada member baru yg ditaja oleh mana2 member tetapi sistem masukkan member tersebut under sy

boom4rm
02-03-2013, 02:06 PM
http://i.imgur.com/A8gmzLh.png (http://www.nmgnetwork.com/poziabb)

1- Bonus Unilevel... bonus yg sy dpt RM1 setiap kali member dari rangkaian sy membuat tajaan member baru

2- Bonus Pool... bonus yg sy dpt RM3 apabila ada member baru yg ditaja oleh mana2 member tetapi sistem masukkan member tersebut under sy

....Bonus pool memang terbaikkkkkkkkkkkkk!
.bump utk tt.:)paid

BOCEH
02-03-2013, 02:12 PM
ada bonus pool...cun2

ZharifSofia Exchanger
02-03-2013, 02:13 PM
Ramai juga org promo biz ni di facebook..

mega02
02-03-2013, 02:27 PM
ada bonus pool...cun2

haahaha..... bonus yg di tunggu tunggu:)cgrock

Poziabb
02-03-2013, 10:23 PM
Ramai juga org promo biz ni di facebook..





sangat sesuai ntuk boh join

Matrix 2 x 5 ni :)paid

Poziabb
02-03-2013, 10:27 PM
....Bonus pool memang terbaikkkkkkkkkkkkk!
.bump utk tt.:)paid





tkasih tkasih tkasih TOLONG BUMP :)cgrock

Poziabb
02-03-2013, 10:30 PM
ada bonus pool...cun2





mmg sangat cun boh, dan menariknya

pool ni lebe laju berbanding matrix lain yg pernah sy join sebelum ni :)cgrock

Poziabb
02-03-2013, 10:33 PM
haahaha..... bonus yg di tunggu tunggu :)cgrock





klu lom join, cepat2 ambik tempat boh

jgn kita jauh tertinggal di belakang :)cgrock

Poziabb
03-03-2013, 12:47 PM
http://i.imgur.com/JlHA6wa.png

http://i.imgur.com/DmQyxru.png

http://i.imgur.com/hFv9aGL.png

http://i.imgur.com/fPem283.png

http://i.imgur.com/FGrSvnv.png (http://www.nmgnetwork.com/poziabb)

Poziabb
03-03-2013, 04:00 PM
http://i.imgur.com/bfqowLI.png (http://www.nmgnetwork.com/poziabb)

Sila baca dengan teliti terma dan syarat pihak syarikat, kami tidak bertanggungjawab jika peserta gagal mematuhi dan memahami terma dan syarat kami.

1. Semua peserta berhak menyertai pakej yang syarikat tawarkan tanpa paksaan dari mana-mana pihak, program ini terbuka kepada semua warga Negara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas.

2. Program ini berbentuk perkongsian keuntungan dan semua perjalanan program syarikat telah dirancang dengan teratur.

3. Pembayaran bonus member royalti profit akan diupdate ke dalam e-wallet peserta seminggu sekali.

4. Insentif Sponsor Bonus dan Unilevel Bonus akan dibayar secara real time ke dalam E-wallet peserta.

5. Pembayaran bonus akan dilakukan secara 'auto' bank-in setiap minggu.

6. Jumlah minimum payout adalah RM35.00 dan maksimum RM5000.00 sehari bagi setiap member.

7. Setiap kali pembayaran bonus ke akaun, peserta akan dikenakan caj RM5.00 sebagai caj bank.

8. Semua pendaftaran baru dianggap sebagai belum aktif, peserta harus membuat bayaran kepada syarikat untuk kami aktifkan penyertaan anda.

9. Setelah anda membuat bayaran keahlian, anda tidak dibenarkan menarik diri atau membatalkan keahlian anda, ini disebabkan sistem kami telah berjalan dan bonus pengenalan telah pun dibayar.

10. Pastikan anda menyimpan segala bukti pembayaran anda untuk rujukan, kegagalan untuk menunjukkan bukti pembayaran menyebabkan keahlian anda gagal diaktifkan'

11. Sekiranya peserta didapati menipu, keahlian anda akan dibatalkan tanpa sebarang amaran.

12. Sila pastikan anda memasukkan maklumat diri dan bank yang sah.

13. Pihak kami berhak menukar segala terma dan syarat jika dirasakan sesuai tanpa mengeluarkan notis terlebih dahulu.

14. Setiap peserta akan diberi ruang pengiklanan dan peserta berhak mengiklan apa sahaja kecuali iklan berunsur fitnah dan berunsur lucah.

15. Segala kegagalan program ini disebabkan undang-undang Malaysia ataupun bencana alam yang tidak dijangka, pihak syarikat akan cuba memulangkan separuh dari wang peyertaan peserta.

16. Sekali lagi diulang, syarikat berhak membatalkan keahlian anda jika anda didapati menipu dan memburuk-burukkan program ini tanpa sebarang notis.

17. Dengan membaca segala terma dan syarat anda telah bersetuju untuk menyertai kami tanpa melibatkan pihak ketiga dan perjanjian ini di antara peserta dan pihak syarikat sahaja.

Jika anda tidak bersetuju dengan terma dan syarat kami sila tinggalkan website kami, jika anda berminat, Tahniah dan teruskan usaha anda untuk Berjaya bersama kami.

Poziabb
04-03-2013, 01:46 AM
http://i.imgur.com/JlHA6wa.png (http://www.nmgnetwork.com/poziabb)


INCOME AKTIF

Bonus Tajaan Bronze - apabila anda taja 1 bronze, anda terima RM20.00

Bonus Tajaan Silver - apabila anda taja 1 silver, anda terima RM40.00

Bonus Tajaan Gold - apabila anda taja 1 gold, anda terima RM60.00

INCOME PASIF

Bonus Tajaan Reentry -

i) downline anda pakej bronze terima RM146, anda akan dapat Rm10

ii)downline anda pakej silver terima RM292, anda akan dapat RM20

iii) downline anda pakej gold terima RM438, anda akan dapat RM30

Bonus Tajaan Belian Lot - apabila downline anda beli lot baru di board pool, anda akan terima RM10

satu lot berharga RM30

Ahli pakej bronze hanya layak beli 1 unit sehari
Ahli pakej silver hanya layak beli 2 unit sehari
Ahli pakej gold hanya layak beli 3 unit sehari

Bonus Unilevel - Unilevel bonus dikira RM1.00 sehingga 5 level/Generasi

Bonus Trading - Apabila downline anda membuat belian di e-shoping company,
anda akan terima bonus dari pembelian downline anda,
ahli boleh membeli produk mengunakan e-wallet mereka.
dan barang terus sampai ke alamat ahli.

Bonus Pool - perkongsian company kepada ahli, mengunakan konsep join dahulu dapat dahulu

pakej bronze ada 1 unit di bord pool, potensi menerima sehingga RM146

pakej silver ada 2 unit di board pool, potensi menerima sehingga RM292

pakej gold ada 3 unit di board pool, potensi menerima sehingga Rm439

nota: pendapatan berulang kerana ada auto re-cycle, selagi company untung selagi itu ahli dapat perkongsian

================================

Jumlah Bonus - Bonus yang telah anda terima

Jumlah Pengeluaran - Bonus yang telah company bayar

E-Wallet - Baki bonus anda yang belum dibayar

"Semua bonus anda dikira secara real time dan dimasukkan ke e-wallet ahli"

Nota: company tidak lagi buat auto withdrawal, ahli harus request dahulu,
minimum request RM35 maksimum RM5000 sehari, hari Isnin hingga Rabu untuk "request"
dan akan dibayar pada minggu berikutnya dari Isnin hingga Jumaat, mengunakan "cheque"
apabila withdrawal akan dipotong RM5 sebagai bank charge... TQ

Poziabb
06-03-2013, 06:52 PM
http://i.imgur.com/gv6XbOY.png

http://i.imgur.com/nzeb2NF.png

http://i.imgur.com/Gqvnxw5.png

apabila re-entry kita akn dpt akaun percuma dari company mengikut pakej yg kita join

maknanya kita akn ada DUA AKAUN selepas re-entry

:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)cgrock

Poziabb
06-03-2013, 06:53 PM
http://i.imgur.com/D1gYBZ5.png

mzamani
07-03-2013, 11:15 AM
bro..kira kalu join ngan pakej rm40..max income cuma rm146 jer lh...lepas tuh x leh dah ker...

Poziabb
09-03-2013, 05:48 PM
bro..kira kalu join ngan pakej rm40..max income cuma rm146 jer lh...lepas tuh x leh dah ker...





http://i.imgur.com/bps4aUS.png

sistem akn buat potongan secara automatik mengikut pakej kita

maknanya, kita hanya bayar sekali ketika join

dan bayaran seterusnya dibuat secara auto

dgn cara ini, kita akn dapat income pasif berterusan

boom4rm
16-03-2013, 09:03 AM
http://i.imgur.com/bps4aUS.png

sistem akn buat potongan secara automatik mengikut pakej kita

maknanya, kita hanya bayar sekali ketika join

dan bayaran seterusnya dibuat secara auto

dgn cara ini, kita akn dapat income pasif berterusan

BUMP UP PAGI NI!
Syukur modal dah dapat balik....:)paid sekarang tunggu hasil dan re invest.:D

boom4rm
18-03-2013, 08:44 AM
http://i.imgur.com/bps4aUS.png

sistem akn buat potongan secara automatik mengikut pakej kita

maknanya, kita hanya bayar sekali ketika join

dan bayaran seterusnya dibuat secara auto

dgn cara ini, kita akn dapat income pasif berterusan

SLMT PAGI....BUMP UP utk TT:)paid

boom4rm
19-03-2013, 09:43 AM
http://i.imgur.com/bps4aUS.png

sistem akn buat potongan secara automatik mengikut pakej kita

maknanya, kita hanya bayar sekali ketika join

dan bayaran seterusnya dibuat secara auto

dgn cara ini, kita akn dapat income pasif berterusan

BUMP utk TT:)cgrock
TT sibuk kira duit masyukkkkkk:)):)):)):)paid

sigma7
04-04-2013, 01:51 PM
daftar sudah 3 hari, bayar rm120 pun sudah,sms pun sudah,email pun sudah 3-4 kali, akaun masih lagi tak aktif, bila call "nada" jawap tu macam kita pulak yg hutang dia. agaknya kena buat email kat BNM baru dia boleh aktifkan akaun kot

sigma7
04-04-2013, 01:53 PM
aku bagi tempoh sampai esok, sumpah aku email kat BNM

Poziabb
04-04-2013, 06:03 PM
daftar sudah 3 hari, bayar rm120 pun sudah,sms pun sudah,email pun sudah 3-4 kali, akaun masih lagi tak aktif, bila call "nada" jawap tu macam kita pulak yg hutang dia. agaknya kena buat email kat BNM baru dia boleh aktifkan akaun kot




dh 3 hari belum aktif? :o :o :o

MESTi ADA KESILAPAN DI MANA2! :-?

siapa upline boh? buat pendaftaran dan pembayaran TANPA MERUJUK UPLINE ke???

ps - kita ada Group NMG (https://www.facebook.com/groups/nmg2u/) ntuk selesaikan sebarang problem secara berhemah :)

:)paid :)paid :)paid

Poziabb
04-04-2013, 06:05 PM
aku bagi tempoh sampai esok, sumpah aku email kat BNM





NO KOMEN!

buat la apa yg boh rasa bagus ntuk diri sendiri

:)cgrock :)cgrock :)cgrock

sigma7
04-04-2013, 10:47 PM
berhemah? ok, kami dah cukup berhemah tuan, email cara elok berkali2, tak reply, msg pada hp juga berkali2 xreply, call cakap cara elok, tapi mcm saya bgtau tadi la ayat "member" tu bila cakap macam kita ni yang "berhutang" dengan dia. memang la rm120 tu tak akan jadi saya "muflis", tak ke mana pun rm120 tu, kalau pegi tesco sekali pun dgn rm120 tu dapat 2-3 barang je, tapi kalau saya mintak tuan2 rm120 dengan suka2 macam mintak sedekah, ada tuan nak bagi? so times up bro..

Poziabb
05-04-2013, 11:41 AM
berhemah? ok, kami dah cukup berhemah tuan, email cara elok berkali2, tak reply, msg pada hp juga berkali2 xreply, call cakap cara elok, tapi mcm saya bgtau tadi la ayat "member" tu bila cakap macam kita ni yang "berhutang" dengan dia. memang la rm120 tu tak akan jadi saya "muflis", tak ke mana pun rm120 tu, kalau pegi tesco sekali pun dgn rm120 tu dapat 2-3 barang je, tapi kalau saya mintak tuan2 rm120 dengan suka2 macam mintak sedekah, ada tuan nak bagi? so times up bro..




SILA

1- berikan username

2- nama upline

3- masa dan tarikh bayaran dibuat

4- bukti bergambar bayaran dibuat

5- format sms ke gateway

6- no.hp gateway

7- masa dan tarikh sms dihantar

*sy akn hubungi admin segera untuk tindakan selanjutnya

:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)paid :)paid :)cgrock

muhdfaiz73
09-04-2013, 04:51 PM
apa citer ni? ada lg ker?

Poziabb
10-04-2013, 05:35 PM
apa citer ni? ada lg ker?





citer masih BAGUS!

sapa kata dh xde??

:)cgrock :)paid :)cgrock

muhdfaiz73
11-04-2013, 10:09 AM
citer masih BAGUS!

sapa kata dh xde??

:)cgrock :)paid :)cgrock

Alhamdulilah....cantik2:)cgrock

Millie7
13-04-2013, 02:56 PM
Salam nk tanye, brape lame lps da byr baru acc akan aktif? smlm sy da join under bro, sy byr melalui cimb tp sampai skang xde pape berita pn, mohon tunjuk ajar ye, thanks

Millie7
14-04-2013, 01:43 PM
Salam sy da aktif da acc under bro, tumpang iklan ye http://nmgnetwork.com/millie7

sigma7
16-04-2013, 03:07 PM
mission accomplished

jarik69
22-04-2013, 01:48 PM
pm pasal biz nh

Poziabb
22-04-2013, 08:18 PM
Salam nk tanye, brape lame lps da byr baru acc akan aktif?

smlm sy da join under bro, sy byr melalui cimb tp sampai skang xde pape berita pn,

mohon tunjuk ajar ye, thanks




slm Millie,

pengaktifan akaun mengambil masa 24jam... bergantung kpd keadaan,
ada yg terlalu cepat, dan terkadang, agak lambat.

tkasih krn join melalui link sy,

sila tanya apa yg berkaitan dgn nmg di sini,

In Shaa Allah sy akn jwb apa yg sy tau

dan akn refer kpd pihak bkenaan apa2 yg sy kurang tau.

Poziabb
22-04-2013, 08:22 PM
Salam sy da aktif da acc under bro, tumpang iklan ye

http://nmgnetwork.com/millie7




TAHNIAH!

selamat berusaha semoga berjaya

:)cgrock :)paid :)cgrock

Poziabb
22-04-2013, 08:25 PM
mission accomplished




semoga BERGEMBIRA! :D

:)cgrock :)paid :)cgrock

Poziabb
22-04-2013, 08:29 PM
pm pasal biz nh



xyh pm bagai bro

hanya klik mana2 link yg ada di sini dan daftar percuma

kemudian tanya apa saja

apabila puas hati, buat bayaran dan

MULA BUAT DUIT BERSAMA NMG

Poziabb
18-05-2013, 10:25 PM
Bring Up My Post...

sigma7
27-05-2013, 03:49 PM
Kami merujuk kepada e-mel tuan bertarikh 5 April 2013.

Terima kasih kerana menyalurkan maklumat dan kami akan membuat pemantauan mengenai syarikat berkenaan.

Kami ingin memaklumkan bahawa orang ramai diingatkan supaya sentiasa berwaspada dan tidak menyimpan wang atau mendeposit dengan syarikat yang tidak dilesenkan oleh Bank Negara Malaysia (Bank). Senarai institusi yang dilesenkan oleh Bank untuk menerima deposit boleh didapati di laman sesawang Bank di : http://www.bnm.gov.my/index.php?ch=en_hyperlink&pg=en_hyperlink_index&ac=57&lang=en

Orang ramai perlu berwaspada semasa membuat pelaburan bagi mengelakkan kehilangan wang kepada pihak yang tidak bertanggungjawab. Maklumat lanjut mengenai skim kewangan yang tidak sah boleh diperolehi di laman sesawang Amaran Penipuan Kewangan di http://fraudalert.bnm.gov.my

Untuk pengetahuan tuan, berikut adalah senarai syarikat/website yang telah dikenalpasti tidak mendapat kebenaran di bawah undang-undang yang diselia oleh Bank boleh dicapai di http://www.bnm.gov.my/documents/2013/280313_FCA_en.pdf


Panduan untuk melindungi pelaburan pelabur:
o Menjalankan urusan hanya dengan institusi kewangan yang berlesen dan peniaga yang dibenarkan;
o Membuat semakan dengan pihak berkuasa yang berkaitan sebelum melabur/mendeposit wang;
o Tips Penting: sekiranya pelaburan tersebut menawarkan keuntungan yang lumayan, semak lebih lanjut bagi memastikan pelaburan
tersebut adalah sah di sisi undang-undang;
o Elakkan berada dalam tekanaan atau tergesa-gesa ketika hendak melabur;
o Bersikap curiga terhadap peluang pelaburan yang tidak mempunyai dokumen bertulis; dan
o Sekiranya pelaburan telah dilakukan, simpan kesemua salinan dokumen yang berkaitan dan surat-menyurat dengan syarikat pelaburan.

Orang ramai adalah dingatkan agar lebih berhati-hati dan meneliti risiko-risiko terbabit dalam pelaburan emas sebelum menyertai mana-mana skim pelaburan yang menjanjikan pulangan yang tinggi dalam jangka masa yang singkat.

Setiap pelabur perlu memainkan peranan dengan memeriksa latar belakang sesebuah syarikat dengah pihak berkuasa dalam memastikan syarikat tersebut mematuhi undang-undang. Sebagai panduan, orang ramai dinasihati supaya merujuk kepada Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) untuk mendapatkan kepastian aktiviti -aktiviti perniagaan yang didaftarkan. Pelabur-pelabur juga mungkin mahu mendapatkan maklumat kewangan syarikat termasuklah keupayaan syarikat memberi pulangan atas pelaburan yang dibuat. Maklumat-maklumat kewangan dan latarbelakang syarikat boleh diperolehi melalui dokumen-dokumen berikut:

(i) Laporan Tahunan Berodit
(ii) Memorandum dan Artikel Pertubuhan
(iii) Borang 49 - Senarai pengarah syarikat

Bersama-sama ini turut dilampirkan panduan kepada pengguna berkaitan isu-isu kewangan untuk makluman.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang amaran penipuan kewangan, sila layari
http://www.bnm.gov.my/index.php?ch=216&pg=701&ac=98 dan http://www.bnm.gov.my/microsites/fraudalert/index.htm

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang perbankan, insurans & takaful, sila layari
http://www.bankinginfo.com.my & http://www.insuranceinfo.com.my

Terima kasih.

Lotfi Ismail
BNMTELELINK
Bank Negara Malaysia
No Tel : 1-300-88-5465
No Faks : 03-21741515
Emel: bnmtelelink@bnm.gov.my

khairul385
27-05-2013, 03:54 PM
jaga jaga...
orang BNM dah masuk dah..:p

Poziabb
27-05-2013, 08:10 PM
jaga jaga...
orang BNM dah masuk dah..:p





tkasih ats keprihatinan...

:)cgrock :)paid :)cgrock

Poziabb
27-05-2013, 08:17 PM
Kami merujuk kepada e-mel tuan bertarikh 5 April 2013.

Terima kasih kerana menyalurkan maklumat dan kami akan membuat pemantauan mengenai syarikat berkenaan.

Kami ingin memaklumkan bahawa orang ramai diingatkan supaya sentiasa berwaspada dan tidak menyimpan wang atau mendeposit dengan syarikat yang tidak dilesenkan oleh Bank Negara Malaysia (Bank). Senarai institusi yang dilesenkan oleh Bank untuk menerima deposit boleh didapati di laman sesawang Bank di : http://www.bnm.gov.my/index.php?ch=en_hyperlink&pg=en_hyperlink_index&ac=57&lang=en

Orang ramai perlu berwaspada semasa membuat pelaburan bagi mengelakkan kehilangan wang kepada pihak yang tidak bertanggungjawab. Maklumat lanjut mengenai skim kewangan yang tidak sah boleh diperolehi di laman sesawang Amaran Penipuan Kewangan di http://fraudalert.bnm.gov.my

Untuk pengetahuan tuan, berikut adalah senarai syarikat/website yang telah dikenalpasti tidak mendapat kebenaran di bawah undang-undang yang diselia oleh Bank boleh dicapai di http://www.bnm.gov.my/documents/2013/280313_FCA_en.pdf


Panduan untuk melindungi pelaburan pelabur:
o Menjalankan urusan hanya dengan institusi kewangan yang berlesen dan peniaga yang dibenarkan;
o Membuat semakan dengan pihak berkuasa yang berkaitan sebelum melabur/mendeposit wang;
o Tips Penting: sekiranya pelaburan tersebut menawarkan keuntungan yang lumayan, semak lebih lanjut bagi memastikan pelaburan
tersebut adalah sah di sisi undang-undang;
o Elakkan berada dalam tekanaan atau tergesa-gesa ketika hendak melabur;
o Bersikap curiga terhadap peluang pelaburan yang tidak mempunyai dokumen bertulis; dan
o Sekiranya pelaburan telah dilakukan, simpan kesemua salinan dokumen yang berkaitan dan surat-menyurat dengan syarikat pelaburan.

Orang ramai adalah dingatkan agar lebih berhati-hati dan meneliti risiko-risiko terbabit dalam pelaburan emas sebelum menyertai mana-mana skim pelaburan yang menjanjikan pulangan yang tinggi dalam jangka masa yang singkat.

Setiap pelabur perlu memainkan peranan dengan memeriksa latar belakang sesebuah syarikat dengah pihak berkuasa dalam memastikan syarikat tersebut mematuhi undang-undang. Sebagai panduan, orang ramai dinasihati supaya merujuk kepada Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) untuk mendapatkan kepastian aktiviti -aktiviti perniagaan yang didaftarkan. Pelabur-pelabur juga mungkin mahu mendapatkan maklumat kewangan syarikat termasuklah keupayaan syarikat memberi pulangan atas pelaburan yang dibuat. Maklumat-maklumat kewangan dan latarbelakang syarikat boleh diperolehi melalui dokumen-dokumen berikut:

(i) Laporan Tahunan Berodit
(ii) Memorandum dan Artikel Pertubuhan
(iii) Borang 49 - Senarai pengarah syarikat

Bersama-sama ini turut dilampirkan panduan kepada pengguna berkaitan isu-isu kewangan untuk makluman.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang amaran penipuan kewangan, sila layari
http://www.bnm.gov.my/index.php?ch=216&pg=701&ac=98 dan http://www.bnm.gov.my/microsites/fraudalert/index.htm

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang perbankan, insurans & takaful, sila layari
http://www.bankinginfo.com.my & http://www.insuranceinfo.com.my

Terima kasih.

Lotfi Ismail
BNMTELELINK
Bank Negara Malaysia
No Tel : 1-300-88-5465
No Faks : 03-21741515
Emel: bnmtelelink@bnm.gov.my





usaha anda amatlah dihargai

anda adalah rakyat malaysia yg perlu dicontohi

ps; jika anda mengalami sakit kepala, sy syorkan produk (http://www.nmgnetwork.com/detail.php?id=9) ini untuk anda... TERBAIKKK

:)cgrock :)paid :)cgrock

Poziabb
29-05-2013, 12:07 PM
kpd yg belum join

masih ada peluang

sebelum BNM dtg melawat

Poziabb
04-06-2013, 09:15 PM
nmg msih relevan

selamat mencuba dan berusaha

semoga berjaya

Poziabb
22-06-2013, 05:01 PM
B.U.M.P

Post Saya Kasi Atas Duduk

:)cgrock :)paid :)cgrock

aaril
18-07-2013, 01:29 PM
berapa lama mendapat pulagan slps mendaftar.. 1bulan ??

syaq
19-07-2013, 09:07 AM
kepada sesiapa yg nak jual akaun nmg dia samada bronze/silver atau gold sila call/sms no saya di bawah ini...

012-6611828

zara amani outlet
22-07-2013, 12:06 PM
sory TT, sekadar bertanya sbb tertarik dgn nmg. NMG bkn mlm kn? mcm mana nak tahu NMG halal ke x?

Poziabb
22-07-2013, 09:44 PM
berapa lama mendapat pulangan slps mendaftar.. 1bulan ??





ada dua bentuk pulangan:

1- membuat penajaan; terus dapat pulangan

2- tidak menaja; tunggu turn - samada 1 minggu, 1 bulan, 1 tahun atau bertahuntahuntahun... :D

Poziabb
22-07-2013, 09:52 PM
sory TT, sekadar bertanya sbb tertarik dgn nmg. NMG bkn mlm kn? mcm mana nak tahu NMG halal ke x?





http://i.imgur.com/vzqcFfq.png
petikan: Admin NMG di Facebook


1- jadi seorang yg berpengetahuan dlm hal ehwal halal haram dlm agama, kemudian anda yg tentukan sendiri samada NMG halal atau haram...

2- fahami konsep perniagaan NMG, kemudian tanya kpd sesapa yg ada autoriti dlm hal ini, samada NMG halal atau haram...

3- join jika rasa ada peluang buat duit, jangan join jika ragu2 tentang halal haram...

4- JADI SEPERTI SAYA: tanpa siasat segala, hanya TAQLID BUTA. :D

farinz
23-07-2013, 12:08 PM
masih hidup lagi nmg bro pozi?

Poziabb
23-07-2013, 02:32 PM
masih hidup lagi nmg bro pozi?





NMG masih hidup

tapi tak selaju dulu

ps: setiap hari ada member baru walaupun tak ramai

farinz
23-07-2013, 03:08 PM
NMG masih hidup

tapi tak selaju dulu

ps: setiap hari ada member baru walaupun tak ramai

ayah saya baru je join hari ni under bro, so agak2 bila NMG akan aktifkan keahlian ayah saya selepas bank ke cimb amek pakej gold.

Poziabb
23-07-2013, 09:21 PM
ayah saya baru je join hari ni under bro, so agak2 bila NMG akan aktifkan keahlian ayah saya selepas bank ke cimb amek pakej gold.





(NMGNetwork)

Tahniah!! Akaun rakan Anda MOHD SHAFARIN BIN MOHD ZAIDIN telah diAKTIFkan. Terima kasih. :)

farinz
24-07-2013, 02:19 PM
(NMGNetwork)

Tahniah!! Akaun rakan Anda MOHD SHAFARIN BIN MOHD ZAIDIN telah diAKTIFkan. Terima kasih. :)

maaf bro, nama tu sy sdh tukar kepada MOHD ZAIDIN BIN MAN, sy sudah tukar itu nama dlm profile dia ~X(~X(~X(

farinz
24-07-2013, 02:21 PM
maaf bro, nama tu sy sdh tukar kepada MOHD ZAIDIN BIN MAN, sy sudah tukar itu nama dlm profile dia ~X(~X(~X(

yg lain2 detail masih ok cuma tang nama je berlaku kesilapan tidak sengajakan...harap proses pembyran tidak terjejas.:D

nabh
26-07-2013, 12:18 AM
salam...nak tanya..mcmana company bayar income tanpa menaja..contoh kalo ambik pakej gold..dapat rm438 mcmana..seketul ke skit2..n selama tt masuk ada masalah x..nampak menarik..cuma nak pencerahan...tq..

Poziabb
27-07-2013, 12:16 AM
salam...nak tanya..mcmana company bayar income tanpa menaja..contoh kalo ambik pakej gold..dapat rm438 mcmana..seketul ke skit2..n selama tt masuk ada masalah x..nampak menarik..cuma nak pencerahan...tq..





slm...

1- income tanpa menaja dibayar sikit2 hingga habis mengikut pakej yg kita join.

2- sejak hari pertama sy join hingga sekarang, boleh dikatakan tiada masalah langsung.

Nota: masalah sy hanya pd hari pertama, iaitu password dan login web, settle dlm masa setengah jam, pastu takde masalah lain lg dah...

Poziabb
27-07-2013, 12:21 AM
maaf bro, nama tu sy sdh tukar kepada MOHD ZAIDIN BIN MAN, sy sudah tukar itu nama dlm profile dia ~X(~X(~X(





bole guna link ni ntuk buat promosi/penajaan:

http://www.nmgnetwork.com/zaidin

cheagil
27-07-2013, 12:57 AM
slm...

1- income tanpa menaja dibayar sikit2 hingga habis mengikut pakej yg kita join.

2- sejak hari pertama sy join hingga sekarang, boleh dikatakan tiada masalah langsung.

Nota: masalah sy hanya pd hari pertama, iaitu password dan login web, settle dlm masa setengah jam, pastu takde masalah lain lg dah...
kawan saya join dari bulan feb 2013 pakej paling murah. setakat ni dia baru dapat rm18 kerana dia tak reti menaja dan upline bgtau tak menaja pun masyuq. betul duit masuk rm18(5bulan) tapi minimum withdrawal rm 35. sampai kiamat baru dapat kot... sori tt, saya bukan nak menyalahkan tt, cuma kalau rasa nak masuk suka2 jer, baik tak perlu join. betul tak tt.

-Paku-
27-07-2013, 12:59 AM
mantap sini

Poziabb
27-07-2013, 01:03 AM
kawan saya join dari bulan feb 2013 pakej paling murah. setakat ni dia baru dapat rm18 kerana dia tak reti menaja dan upline bgtau tak menaja pun masyuq. betul duit masuk rm18(5bulan) tapi minimum withdrawal rm 35. sampai kiamat baru dapat kot... sori tt, saya bukan nak menyalahkan tt, cuma kalau rasa nak masuk suka2 jer, baik tak perlu join. betul tak tt.





sy pon join suka2

menaja pon suka2

bukak thread pon suka2

takde la serius sgt...

ALHAMDULILLAH ada sikit rezeki masyukkk :D

Poziabb
27-07-2013, 01:04 AM
mantap sini





tqtqtq boh :)cgrock

cheagil
27-07-2013, 01:11 AM
sy pon join suka2

menaja pon suka2

bukak thread pon suka2

takde la serius sgt...

ALHAMDULILLAH ada sikit rezeki masyukkk :D
no no no , relax ah tt, i dont mean that.

kalau 5 bulan masuk tanpa buat apa2, return pun dah hampir 50% tu kira ok lah. :D
lagi pun ...alah!!!! rm 40 jer....

Poziabb
27-07-2013, 01:16 AM
no no no , relax ah tt, i dont mean that.

kalau 5 bulan masuk tanpa buat apa2, return pun dah hampir 50% tu kira ok lah. :D
lagi pun ...alah!!!! rm 40 jer....





kalau join rm40, dlm masa 2tahun dpt rm146...

OK tak boh? :D

farinz
27-07-2013, 11:24 AM
bole guna link ni ntuk buat promosi/penajaan:

http://www.nmgnetwork.com/zaidin

ok noted.:)

farinz
27-07-2013, 11:26 AM
sy pon join suka2

menaja pon suka2

bukak thread pon suka2

takde la serius sgt...

ALHAMDULILLAH ada sikit rezeki masyukkk :D

aku pun sama cam tt, join bende sbb suka2 je sbb klu x suke watpe kita "terjoin" NMG ni.:)):)):))

Poziabb
13-08-2013, 09:47 PM
Sy bukan Admin.

kpd semua kawan yg tercari2

Program Merapu Terbaru 2013

ini ada satu pilihan untuk anda

modal hanya RM40 pulangan RM186

untung kira sendiri :D

:)paid :)cgrock :)paid :)cgrock :)paid :)cgrock

http://i.imgur.com/JrMFkKO.jpg (http://www.nmgnetwork.com/poziabb)





masih bertahan sehingga hari ini

jom join Program Merapu (http://www.nmgnetwork.com/poziabb) antara yg terbaik :D

azharizan
14-08-2013, 12:39 AM
Kami merujuk kepada e-mel tuan bertarikh 5 April 2013.

Terima kasih kerana menyalurkan maklumat dan kami akan membuat pemantauan mengenai syarikat berkenaan.

Kami ingin memaklumkan bahawa orang ramai diingatkan supaya sentiasa berwaspada dan tidak menyimpan wang atau mendeposit dengan syarikat yang tidak dilesenkan oleh Bank Negara Malaysia (Bank). Senarai institusi yang dilesenkan oleh Bank untuk menerima deposit boleh didapati di laman sesawang Bank di : http://www.bnm.gov.my/index.php?ch=en_hyperlink&pg=en_hyperlink_index&ac=57&lang=en

Orang ramai perlu berwaspada semasa membuat pelaburan bagi mengelakkan kehilangan wang kepada pihak yang tidak bertanggungjawab. Maklumat lanjut mengenai skim kewangan yang tidak sah boleh diperolehi di laman sesawang Amaran Penipuan Kewangan di http://fraudalert.bnm.gov.my

Untuk pengetahuan tuan, berikut adalah senarai syarikat/website yang telah dikenalpasti tidak mendapat kebenaran di bawah undang-undang yang diselia oleh Bank boleh dicapai di http://www.bnm.gov.my/documents/2013/280313_FCA_en.pdf


Panduan untuk melindungi pelaburan pelabur:
o Menjalankan urusan hanya dengan institusi kewangan yang berlesen dan peniaga yang dibenarkan;
o Membuat semakan dengan pihak berkuasa yang berkaitan sebelum melabur/mendeposit wang;
o Tips Penting: sekiranya pelaburan tersebut menawarkan keuntungan yang lumayan, semak lebih lanjut bagi memastikan pelaburan
tersebut adalah sah di sisi undang-undang;
o Elakkan berada dalam tekanaan atau tergesa-gesa ketika hendak melabur;
o Bersikap curiga terhadap peluang pelaburan yang tidak mempunyai dokumen bertulis; dan
o Sekiranya pelaburan telah dilakukan, simpan kesemua salinan dokumen yang berkaitan dan surat-menyurat dengan syarikat pelaburan.

Orang ramai adalah dingatkan agar lebih berhati-hati dan meneliti risiko-risiko terbabit dalam pelaburan emas sebelum menyertai mana-mana skim pelaburan yang menjanjikan pulangan yang tinggi dalam jangka masa yang singkat.

Setiap pelabur perlu memainkan peranan dengan memeriksa latar belakang sesebuah syarikat dengah pihak berkuasa dalam memastikan syarikat tersebut mematuhi undang-undang. Sebagai panduan, orang ramai dinasihati supaya merujuk kepada Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) untuk mendapatkan kepastian aktiviti -aktiviti perniagaan yang didaftarkan. Pelabur-pelabur juga mungkin mahu mendapatkan maklumat kewangan syarikat termasuklah keupayaan syarikat memberi pulangan atas pelaburan yang dibuat. Maklumat-maklumat kewangan dan latarbelakang syarikat boleh diperolehi melalui dokumen-dokumen berikut:

(i) Laporan Tahunan Berodit
(ii) Memorandum dan Artikel Pertubuhan
(iii) Borang 49 - Senarai pengarah syarikat

Bersama-sama ini turut dilampirkan panduan kepada pengguna berkaitan isu-isu kewangan untuk makluman.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang amaran penipuan kewangan, sila layari
http://www.bnm.gov.my/index.php?ch=216&pg=701&ac=98 dan http://www.bnm.gov.my/microsites/fraudalert/index.htm

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang perbankan, insurans & takaful, sila layari
http://www.bankinginfo.com.my & http://www.insuranceinfo.com.my

Terima kasih.

Lotfi Ismail
BNMTELELINK
Bank Negara Malaysia
No Tel : 1-300-88-5465
No Faks : 03-21741515
Emel: bnmtelelink@bnm.gov.my
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/179066_146776442046514_4945027_n.jpg

azharizan
14-08-2013, 12:44 AM
http://i.imgur.com/bps4aUS.png

sistem akn buat potongan secara automatik mengikut pakej kita

maknanya, kita hanya bayar sekali ketika join

dan bayaran seterusnya dibuat secara auto

dgn cara ini, kita akn dapat income pasif berterusan
Tak habis-habis ada jugak benda ni...

dorg ni **** la..mane boleh senang2 je dpt duit bnyk2??bill gates pun kene usaha baru die jadi billionaire. al quran pn dah tulis, selagi x usaha,xkan ade kejayaan.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/179066_146776442046514_4945027_n.jpg

azharizan
14-08-2013, 12:49 AM
Kami merujuk kepada e-mel tuan bertarikh 5 April 2013.

Terima kasih kerana menyalurkan maklumat dan kami akan membuat pemantauan mengenai syarikat berkenaan.

Kami ingin memaklumkan bahawa orang ramai diingatkan supaya sentiasa berwaspada dan tidak menyimpan wang atau mendeposit dengan syarikat yang tidak dilesenkan oleh Bank Negara Malaysia (Bank). Senarai institusi yang dilesenkan oleh Bank untuk menerima deposit boleh didapati di laman sesawang Bank di : http://www.bnm.gov.my/index.php?ch=en_hyperlink&pg=en_hyperlink_index&ac=57&lang=en

Orang ramai perlu berwaspada semasa membuat pelaburan bagi mengelakkan kehilangan wang kepada pihak yang tidak bertanggungjawab. Maklumat lanjut mengenai skim kewangan yang tidak sah boleh diperolehi di laman sesawang Amaran Penipuan Kewangan di http://fraudalert.bnm.gov.my

Untuk pengetahuan tuan, berikut adalah senarai syarikat/website yang telah dikenalpasti tidak mendapat kebenaran di bawah undang-undang yang diselia oleh Bank boleh dicapai di http://www.bnm.gov.my/documents/2013/280313_FCA_en.pdf


Panduan untuk melindungi pelaburan pelabur:
o Menjalankan urusan hanya dengan institusi kewangan yang berlesen dan peniaga yang dibenarkan;
o Membuat semakan dengan pihak berkuasa yang berkaitan sebelum melabur/mendeposit wang;
o Tips Penting: sekiranya pelaburan tersebut menawarkan keuntungan yang lumayan, semak lebih lanjut bagi memastikan pelaburan
tersebut adalah sah di sisi undang-undang;
o Elakkan berada dalam tekanaan atau tergesa-gesa ketika hendak melabur;
o Bersikap curiga terhadap peluang pelaburan yang tidak mempunyai dokumen bertulis; dan
o Sekiranya pelaburan telah dilakukan, simpan kesemua salinan dokumen yang berkaitan dan surat-menyurat dengan syarikat pelaburan.

Orang ramai adalah dingatkan agar lebih berhati-hati dan meneliti risiko-risiko terbabit dalam pelaburan emas sebelum menyertai mana-mana skim pelaburan yang menjanjikan pulangan yang tinggi dalam jangka masa yang singkat.

Setiap pelabur perlu memainkan peranan dengan memeriksa latar belakang sesebuah syarikat dengah pihak berkuasa dalam memastikan syarikat tersebut mematuhi undang-undang. Sebagai panduan, orang ramai dinasihati supaya merujuk kepada Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) untuk mendapatkan kepastian aktiviti -aktiviti perniagaan yang didaftarkan. Pelabur-pelabur juga mungkin mahu mendapatkan maklumat kewangan syarikat termasuklah keupayaan syarikat memberi pulangan atas pelaburan yang dibuat. Maklumat-maklumat kewangan dan latarbelakang syarikat boleh diperolehi melalui dokumen-dokumen berikut:

(i) Laporan Tahunan Berodit
(ii) Memorandum dan Artikel Pertubuhan
(iii) Borang 49 - Senarai pengarah syarikat

Bersama-sama ini turut dilampirkan panduan kepada pengguna berkaitan isu-isu kewangan untuk makluman.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang amaran penipuan kewangan, sila layari
http://www.bnm.gov.my/index.php?ch=216&pg=701&ac=98 dan http://www.bnm.gov.my/microsites/fraudalert/index.htm

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang perbankan, insurans & takaful, sila layari
http://www.bankinginfo.com.my & http://www.insuranceinfo.com.my

Terima kasih.

Lotfi Ismail
BNMTELELINK
Bank Negara Malaysia
No Tel : 1-300-88-5465
No Faks : 03-21741515
Emel: bnmtelelink@bnm.gov.my
setuju jugak dengan sigma7....nak main, kena pastikan sykt tu betul betul ader... apepun, sblm join suatu bisnes tu, kaji dulu latar belakang dan feedback org lain tentang sykt tu..

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/179066_146776442046514_4945027_n.jpg

Poziabb
14-08-2013, 12:57 AM
setuju jugak dengan sigma7....nak main, kena pastikan sykt tu betul betul ader...

apepun, sblm join suatu bisnes tu, kaji dulu latar belakang dan feedback org lain tentang sykt tu..





terbaik nasihat boh tqtqtq :)cgrock

azharizan
14-08-2013, 01:06 AM
terbaik nasihat boh tqtqtq :)cgrock
MUKA HADAPAN AKHBAR UTUSAN MALAYSIA
14 APRIL 2007 OLEH RAMLI ABDUL KARIM dan HASANI HASSAN

KUALA LUMPUR 13 April - Skim-skim pelaburan Internet yang difatwakan sebagai haram oleh Majlis Fatwa Kebangsaan semalam sebenarnya bukan berpangkalan di luar negara sebagaimana digembar-gemburkan, sebaliknya diuruskan oleh rakyat Malaysia sendiri.

Siasatan Utusan Malaysia mendapati skim tersebut yang diuar-uarkan mendapat pengiktirafan di peringkat global, cuma beroperasi dari negara ini semata-mata.


Malah lebih malang lagi, maklumat dalam laman-laman web tersebut termasuk kononnya ia berasaskan perdagangan mata wang, pasaran hadapan komoditi, offshore dan saham-saham lain juga adalah rekaan semata-mata.

Siasatan Utusan Malaysia yang dilakukan oleh pakar-pakar teknologi maklumat dan komunikasi (ICT), mengesahkan bahawa hampir kesemua laman-laman web yang mendakwa sebagai menyediakan pulangan besar daripada pelaburan rendah, sebenarnya suatu aktiviti pengumpulan wang deposit secara haram yang menyalahi undang-undang Malaysia.

Fakta penting diperoleh daripada siasatan menerusi laman web rujukan [link] itu ialah kebanyakan laman web pelaburan skim cepat kaya didaftarkan dengan pengelola web di Amerika Syarikat (AS) oleh pemilik yang beralamat di Malaysia seperti Kuala Lumpur, Petaling Jaya dan Seri Kembangan.

Bagaimanapun, beberapa lagi laman web yang popular di kalangan rakyat Malaysia didapati didaftarkan di bawah nama pemilik proksi beralamat di AS.

Siasatan menerusi laman web rujukan [link] pula mendedahkan semua 16 laman web yang disiasat didominasi oleh pengunjung dari Malaysia dengan kadar setinggi 98.5 peratus.
Laman-laman web yang disiasat ialah winlifund.com, iluf.biz, buyebarrel.us, buyebarrel.com, eaindex.com, swisscash.net, e-investpro.com, ugifund.com, eukgold.com, a3union.com, smartindex.us, abfund.us, fical.us, globalforex.biz, swedenfund.com, dan al-arabic.com.

Penyelaras Projek Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM), Noor Nirwandy Mat Noordin memberitahu Utusan Malaysia, persatuan itu turut mendapat maklumat yang sama bahawa kebanyakan laman web yang digambarkan sebagai berpangkalan di AS itu sebenarnya dikendalikan rakyat Malaysia sendiri.

Katanya, ini membuktikan wujud penipuan di kalangan pengendali laman-laman web tersebut yang dipercayai dilakukan oleh mereka yang mempunyai pengetahuan tinggi dalam bidang ICT terutama kemahiran pembinaan laman web.

"Kita sedih kerana pakar-pakar ICT memberitahu PPIM bahawa kebanyakan laman web skim pelaburan Internet didalangi oleh mereka yang bukan Islam sedangkan mangsa-mangsa adalah umat Islam.
"Sehubungan itu, PPIM ingin menyeru umat Islam supaya menjauhi skim-skim seperti ini yang sudah ternyata salah di sisi Islam, malah telah pun difatwakan sebagai haram oleh Majlis Fatwa Kebangsaan semalam," katanya ketika dihubungi hari ini.

Semalam, Majlis Fatwa Kebangsaan dalam mesyuarat kali ke-77 di Kuala Terengganu memutuskan bahawa skim-skim pelaburan melalui Internet yang menjanjikan pulangan berlipat ganda secara tetap adalah haram kerana berunsur riba.

Berdasarkan siasatan oleh pakar-pakar IT juga menunjukkan bahawa pengendali web mengaburi mata pelabur atau mangsa dengan pelbagai imej meyakinkan di paparan web mereka termasuk meletakkan logo-logo bank dan langganan perkhidmatan Telegraphic Transfer (TT) untuk dijadikan sebagai ‘bukti pengiktirafan' terhadap aktiviti mereka.

Mengenai jumlah pengunjung dari Malaysia yang mendominasikan semua laman web yang disiasat, ia adalah petunjuk bahawa laman-laman itu tidak dikenali oleh rakyat negara lain kecuali terlalu sedikit dari Singapura, Indonesia, Brunei dan Thailand.

Kemasukan pengunjung web dari kedua-dua negara jiran itu dipercayai dipengaruhi faktor geografi yang mana ia disebarluaskan oleh rakyat Malaysia sendiri secara lisan mahu pun e-mel.

Ada di antara laman-laman web itu tersenarai dalam Top 100 Web Site (berdasarkan rujukan dari alexa.com) yang dikunjungi rakyat Malaysia.
Pensyarah di Fakulti Teknologi Maklumat dan Sains Kuantitatif Universiti Teknologi Mara, Prof. Madya Dianne Cheong Lee Mei, mengakui mengenai gejala itu dan menyifatkan ia sebagai jenayah siber yang harus ditangani dengan serius oleh pihak kerajaan.

Menurutnya, pengendali-pengendali laman web skim pelaburan Internet itu bertopengkan imej yang menggambarkan seolah-olah mereka berpangkalan di luar negara dan diurus oleh pegawai-pegawai bertauliah serta berwibawa dalam perniagaan.

"Selalunya pengguna-pengguna Internet di Malaysia tidak pernah ambil tahu, apatah lagi menyiasat dan memeriksa siapakah sebenarnya pemilik sesebuah laman web sehinggakan mereka mempercayai maklumat di dalamnya secara membuta tuli.

"Masalahnya di negara ini, apabila ada yang menjadi mangsa akibat penipuan skim-skim Internet, tidak ramai yang tampil untuk membuat laporan polis," katanya.

Sementara itu, siasatan juga mendapati, terdapat sebuah pelayan (server) kepada satu laman web pelaburan skim cepat kaya berasaskan Internet yang sudah pun memiliki beberapa laman web baru di pelayan yang sama dipercayai akan dilancarkan tidak lama lagi.
Antara laman web pelaburan yang dijangka akan dilancarkan bila-bila masa ialah emxfund.com dan dnfund.net



http://www.google.com/imgres?imgurl=http://jutawanemas.com/v1/wp-content/uploads/penipuan.jpg&imgrefurl=http://jutawanemas.com/v1/news/isu-isu-berkenaan-skim-cepat-kaya-dan-skim-pelaburan-emas/&h=918&w=792&sz=167&tbnid=JERS1dhjqGUHlM:&tbnh=90&tbnw=78&zoom=1&usg=__AigQl6Gyy4tzM5iO1xdTqoItJik=&docid=lw5TnYt1RC0KyM&sa=X&ei=D2cKUvGtMsWjigei6YHQCA&ved=0CEAQ9QEwAw&dur=1486

azharizan
14-08-2013, 01:07 AM
terbaik nasihat boh tqtqtq :)cgrock
http://jutawanemas.com/v1/wp-content/uploads/penipuan.jpg

Poziabb
15-08-2013, 01:27 AM
http://jutawanemas.com/v1/wp-content/uploads/penipuan.jpg





tkasih bang bump thread... :D

Poziabb
24-08-2013, 03:07 AM
B.U.M.P
ntuk Peminat Program Merapu

:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)paid :)paid :)cgrock

Poziabb
11-09-2013, 01:43 PM
http://i.imgur.com/kDPJDFY.png (http://goo.gl/gkXa5g)

RJHERBS (KENCING MANIS)

HARGA PASARAN : RM 80.00

(TERMASUK BAYARAN POS LAJU)

Untuk ahli NMGNetwork hanya RM75 sahaja

Produk yang diadun dan diambil dalam Perubatan Tradisional Melayu ini menggunakan 100% Herba. Bahan utama produk ini adalah sejenis daun yang dapat menghapuskan sama sekali rasa gula. Hanya gula! Ini bermakna produk ini adalah yang sebenar-benarnya alternatif bagi menghidarkan penyakit kencing manis atau diabetes. Di samping itu , produk ini juga dapat memulihkan organ ‘pancreas’ yang telah rosak. Sekali gus akan membuatkan organ ‘pancreas’ berfungsi seperti sedia kala dengan mengeluarkan insulin-insulin yang amat diperlukan bagi menapis kandungan gula di dalam darah.


Kapsul 30 biji

Menggunakan kapsul halagel

Dikilangkan oleh Sari Tani

Produk halal buatan malaysia

Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia MAL12065001TC

Diakui Oleh Sirim.

Keberkesanan cepat dan pasti paras gula anda akan kembali normal.

CARA PENGGUNAAN

Sebotol RJHerbs mengandungi 30 biji kaspul. Anda dinasihatkan mengikut cara pemakanannya. Seelok-eloknya ambil RJHerbs sebelum makan.

Bagi pesakit yang mempunyai kandungan gula di bawah 15 mmol, 1 kapsul pagi dan 1 kapsul petang.

Bagi pesakit yang mempunyai kandungan gula di atas 15 mmol, 2 kapsul pagi dan 2 kapsul petang.

Bagi pesakit kronik yang telah luka, RJHerbs juga selain daripada menelan, boleh digunakan dengan membuka kapsulnya dan menaburkan herba ke atas luka dengan syarat luka MESTILAH tidak berdarah. Luka boleh dibalut atau dibiarkan terbuka.

Pantang Larang

Anda boleh makan apa sahaja selama mengambil RJHerbs CUMA untuk keberkesanan yang lebih dan cepat, ELAKKAN makanan yang dicampur dengan MAJERIN!!

Setelah paras gula anda kembali kepada normal, RJHerbs bolehlah diambil mengikut kesesuaian rasa badan anda. RJHerbs juga boleh diambil oleh sesiapa sahaja sebagai langkah pencegahan.

" Mencegah Adalah Lebih Baik Dari Mengubati "

AcesHigh
13-09-2013, 03:58 PM
Program merapu pun boleh buat duit, bump untuk program merapu

Poziabb
15-09-2013, 06:12 PM
Program merapu pun boleh buat duit, bump untuk program merapu





tq boh B.U.M.P :)cgrock

Poziabb
15-09-2013, 06:15 PM
http://i.imgur.com/RBHTj9P.png (http://goo.gl/sEd76a)

JAM TANGAN CASIO.

"WARANTY" DARI CASIO SELAMA SATU TAHUN.

HARGA PASARAN RM249.00

DISKAUN 45% UNTUK PEMBELIAN MELALUI PORTAL NMG.NETWORK

HARGA TERMASUK KOS POS SELURUH MALAYSIA

***TAWARAN TERHAD SEHINGGA 09 OKTOBER 2013***

Poziabb
18-09-2013, 10:00 PM
program merapu atas duduk :D

:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)cgrock

Poziabb
19-09-2013, 12:06 AM
update:

selepas pukul 12 mlm ni..

server nmgnetwork akan mengalami proses update skit..

kemungkinan x dpt login atau daftar adalah normal..

downtime mgnkn anggaran 2 jam ke 48jam..bergantung pada cepat atau lambat DNS ip propergate...

sila info rakan2 lain..

tq

~ADMIN NMG~

Poziabb
21-09-2013, 10:51 PM
http://i.imgur.com/sjkW3rP.png (http://goo.gl/gkXa5g)

SENARAI 15 AHLI TERBARU

Poziabb
22-09-2013, 02:59 PM
http://i.imgur.com/p65v2kw.png (http://goo.gl/gkXa5g)

Poziabb
25-09-2013, 07:50 PM
Perhatian penting:

Kepada pemegang akaun selain CiMB & Maybank, bonus anda akan dibayar melalui "cheque" yang akn dipos ke alamat anda.

Setiap cheque yang dipos, penerima akan menerima "pin number".. Dan ahli yang menerima "pin number" tersebut hendaklah menghantar sms kepada pihak pengurusan "pin number" tersebut. setiap sms "pin number" yang kami terima menandakan, "cheque" tersebut telah sampai kepada anda.

Jika dalam tempoh 14 hari berkerja dari tempoh kami pos "chegue" tersebut, anda tidak menghantar "pin number" kepada pihak pengurusan, kami akan membatalkan "cheque" tersebut.

Dan jika anda, "report" kepada kami yang anda tidak menerima bonus, sedangkan itu kesilapan anda yang tidak mengemaskini alamat anda, penalty rm20 akan dikenakan untuk setiap "cheque" yang kami issu semula.

Oleh itu, sekali lagi diulang, sila kemaskini alamat anda untuk pemegang akaun selain cimb & maybank, sekian. Terima kasih.

Admin.

mandin11
28-09-2013, 06:42 PM
Salam bro
Kalau kita guna akaun CIMB berapa hari baru clear. Nak tanya ckit sebagai makluman sebab apa bonus pool last payment bulan april lepas tu bulan september muncul semula. ada masalah ke

mandin11
28-09-2013, 07:11 PM
1.Pemahaman tentang reentry...bila kita dapat penuh pool bonus RM438...Hibbah RM120 untuk reentry...maksudnya selepas tu pembayaran bonus pool akan bermula semula sehingga penuh RM438 betul ke begitu....
2.Bila proses reentry berlaku..adakah kita mendapat royalty profit daripada orang yang sama mula2 kita masuk dulu.
3.Kalau orang yang sama bermakna proses mendapat royalty profit semakin cepat....harap dapat sedikit pencerahan.

mandin11
28-09-2013, 07:12 PM
1.Pemahaman tentang reentry...bila kita dapat penuh pool bonus RM438...Hibbah RM120 untuk reentry...maksudnya selepas tu pembayaran bonus pool akan bermula semula sehingga penuh RM438 betul ke begitu....
2.Bila proses reentry berlaku..adakah kita mendapat royalty profit daripada orang yang sama mula2 kita masuk dulu.
3.Kalau orang yang sama bermakna proses mendapat royalty profit semakin cepat....harap dapat sedikit pencerahan.

Poziabb
28-09-2013, 09:22 PM
Salam bro

Kalau kita guna akaun CIMB berapa hari baru clear.





wslm boh...

kalau kita buat withdrawal minggu ni

minggu depan company buat payment

withdrawal adalah setiap hari isnin hingga rabu

payment adalah setiap isnin hingga jumaat

:)cgrock :)paid :)paid :)cgrock

Poziabb
28-09-2013, 09:50 PM
Nak tanya ckit sebagai makluman sebab apa bonus pool last payment bulan april lepas tu bulan september muncul semula. ada masalah ke





bonus pool adalah perkongsian keuntungan syarikat dgn semua member nmg. ia diberikan mengikut susunan berdasarkan siapa yg join dulu dia dpt dulu.

dari semasa ke semasa jumlah member nmg semakin bertambah. ini menyebabkan rangkaian semakin besar, dgn kata mudah; 'kaki semakin besar'. bila kaki semakin besar, turn untuk kita dapat bonus pool semakin lambat.

itu sebab, boh dapat bonus pool pd bulan april, kemudian senyap, pastu dpt lagi bonus pool pd bulan september.

ini bukan masalah, tp perkara biasa berlaku dlm Program Sistem Matrix.

:)cgrock :)paid :)paid :)cgrock

Poziabb
28-09-2013, 10:06 PM
1.Pemahaman tentang reentry...bila kita dapat penuh pool bonus RM438...Hibbah RM120 untuk reentry...maksudnya selepas tu pembayaran bonus pool akan bermula semula sehingga penuh RM438 betul ke begitu....

2.Bila proses reentry berlaku..adakah kita mendapat royalty profit daripada orang yang sama mula2 kita masuk dulu. Kalau orang yang sama bermakna proses mendapat royalty profit semakin cepat....harap dapat sedikit pencerahan.





http://i.imgur.com/fIyemRO.png (http://goo.gl/gkXa5g)


1- YA betul

2- Re-entry ialah pengwujudan semula board kita di NMG, tanpa menghilangkan board kita yg sediada. ia diwujudkan oleh company dengan tujuan supaya program ini berterusan.

bila re-entry berlaku, ia tiada kena mengena dengan board sediada kita. mudah kata, apabila kita re-entry, kita tidak membawa bersama semua downline kita, dline tersebut tetap berada di tempat board sediada mereka.

apabila kita re-entry, maka upline kita akn dpt Bonus Re-entry sebanyak RM10, jika kita join Gold, maka upline kita akn dapat RM30. sama la juga, apabila downline kita re-entry, kita akn dapat Bonus Re-entry.

mandin11
28-09-2013, 10:56 PM
Berapa akaun seorang boleh buka kalau tak nak beli lot. Ajak org lain susah, senang taja diri sendiri nak juga merasa bonus tajaan, bonus re-entry

Poziabb
28-09-2013, 11:05 PM
Berapa akaun seorang boleh buka kalau tak nak beli lot. Ajak org lain susah, senang taja diri sendiri nak juga merasa bonus tajaan, bonus re-entry





xde had. brp banyak pon kita boleh buka...

Poziabb
29-09-2013, 12:23 PM
http://i.imgur.com/vAlnWtZ.png (http://goo.gl/gkXa5g)

Poziabb
30-09-2013, 08:32 PM
http://i.imgur.com/d4843FC.png (http://goo.gl/gkXa5g)

Poziabb
03-10-2013, 05:30 PM
http://i.imgur.com/kDPJDFY.png (http://goo.gl/gkXa5g)

RJHERBS (KENCING MANIS)

HARGA PASARAN : RM 80.00

(TERMASUK BAYARAN POS LAJU)

Untuk ahli NMGNetwork hanya RM75 sahaja

Produk yang diadun dan diambil dalam Perubatan Tradisional Melayu ini menggunakan 100% Herba. Bahan utama produk ini adalah sejenis daun yang dapat menghapuskan sama sekali rasa gula. Hanya gula! Ini bermakna produk ini adalah yang sebenar-benarnya alternatif bagi menghidarkan penyakit kencing manis atau diabetes. Di samping itu , produk ini juga dapat memulihkan organ ‘pancreas’ yang telah rosak. Sekali gus akan membuatkan organ ‘pancreas’ berfungsi seperti sedia kala dengan mengeluarkan insulin-insulin yang amat diperlukan bagi menapis kandungan gula di dalam darah.


Kapsul 30 biji

Menggunakan kapsul halagel

Dikilangkan oleh Sari Tani

Produk halal buatan malaysia

Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia MAL12065001TC

Diakui Oleh Sirim.

Keberkesanan cepat dan pasti paras gula anda akan kembali normal.

CARA PENGGUNAAN

Sebotol RJHerbs mengandungi 30 biji kaspul. Anda dinasihatkan mengikut cara pemakanannya. Seelok-eloknya ambil RJHerbs sebelum makan.

Bagi pesakit yang mempunyai kandungan gula di bawah 15 mmol, 1 kapsul pagi dan 1 kapsul petang.

Bagi pesakit yang mempunyai kandungan gula di atas 15 mmol, 2 kapsul pagi dan 2 kapsul petang.

Bagi pesakit kronik yang telah luka, RJHerbs juga selain daripada menelan, boleh digunakan dengan membuka kapsulnya dan menaburkan herba ke atas luka dengan syarat luka MESTILAH tidak berdarah. Luka boleh dibalut atau dibiarkan terbuka.

Pantang Larang

Anda boleh makan apa sahaja selama mengambil RJHerbs CUMA untuk keberkesanan yang lebih dan cepat, ELAKKAN makanan yang dicampur dengan MAJERIN!!

Setelah paras gula anda kembali kepada normal, RJHerbs bolehlah diambil mengikut kesesuaian rasa badan anda. RJHerbs juga boleh diambil oleh sesiapa sahaja sebagai langkah pencegahan.

" Mencegah Adalah Lebih Baik Dari Mengubati "





http://i.imgur.com/prPdyeb.png (http://goo.gl/gkXa5g)
Singlet Cegah Perut buncit untuk lelaki


Kelebihan mengunakan "Singlet" ini

1)kelihatan kurus

2)Menambahkan Keyakinan

3)Membantu memperbetulkan bentuk badan

4)mencegah sakit belakang

5)Menyokong otot belakang dan otot untuk berkerja dengan lebih kuat

6)Mencegah keletihan otot


Diperbuat dari kain fabrik elastik yang tahan lasak
kain nilon 80%, 20% spandeks

Terdapat dalam warna Hitam dan putih

RM49.00 seunit termasuk kos pos.

Harga pasaran RM70.00

(diskaun 30% pembelian melalui Portal NMGNetworks )

Scorpions10
04-10-2013, 03:41 PM
haaa..yg ni laa jiran aku dok promot kt bini aku..siap buat flyers/lampiran bagai...cmne boh ok ke yg nih :D

halfizmaster
04-10-2013, 03:48 PM
macam best je tt, macam mana nak join? pm

Poziabb
04-10-2013, 04:02 PM
macam best je tt, macam mana nak join? pm





mmg best boh

klik sini ntuk join

http://goo.gl/gkXa5g

pastu login web dan ikut arahan

semudah a b c

:)cgrock :)paid :)cgrock

Poziabb
04-10-2013, 04:05 PM
haaa..yg ni laa jiran aku dok promot kt bini aku..siap buat flyers/lampiran bagai...cmne boh ok ke yg nih :D





terbaikkk dari jiran boh

program setakat ni mmg ok

esok lusa sape tau

semoga bertahan lebih lama

AMIN...

:)cgrock

Poziabb
04-10-2013, 04:07 PM
program da bjalan lebe kurang 8 bulan

masih OK setakat ni

jom join...

:)cgrock :)paid

likin11
04-10-2013, 04:08 PM
nk join pm sy... atau register free kat sini..
http://nmgnetwork.com/likin22

Poziabb
04-10-2013, 04:14 PM
nk join pm sy... atau register free kat sini..

http://nmgnetwork.com/likin22





terbaik boh

tq B.U.M.P

:)cgrock :)paid :)cgrock (http://goo.gl/gkXa5g)

likin11
04-10-2013, 04:17 PM
bro.. nk tnya, nk post thread nk post gano... tadi tnya org dio oyk tkn kat new thread tapi cari xjumpa... boleh tlg oyk nk post gno....:):)paid

Poziabb
04-10-2013, 05:01 PM
bro.. nk tnya, nk post thread nk post gano... tadi tnya org dio oyk tkn kat new thread tapi cari xjumpa... boleh tlg oyk nk post gno....:):)paid





1- klik http://www.carigold.com/portal/forums/


2- http://i.imgur.com/IzAkjlJ.png


3- http://i.imgur.com/7reFZvW.png



yg atas tu contoh je...

ikut step yg cam kat atas tu klu nk open thread kat seksyen lain

~semoga membantu~

Scorpions10
04-10-2013, 05:08 PM
terbaikkk dari jiran boh

program setakat ni mmg ok

esok lusa sape tau

semoga bertahan lebih lama

AMIN...

:)cgrock

perghh..mau dh riban2 income hang nih..pm aku tgk :D

likin11
04-10-2013, 05:10 PM
ok tq bro.....

Poziabb
04-10-2013, 05:14 PM
perghh..mau dh riban2 income hang nih..pm aku tgk :D





income dpt dr NMG

ALHAMDULILLAH...

nk pm apa boh?

kat sini lebe terbuka rasanya

sumer user cg bole baca

nk daftar, klik sini: NMG Network (http://goo.gl/gkXa5g)

:)cgrock :)paid :)cgrock

Poziabb
04-10-2013, 05:17 PM
ok tq bro.....





sama2 boh

JANGAN open thread baru berkaitan NMG Network

nanti Mod banned

nk pomot NMG, sambung sini jer

:)cgrock :)paid :)cgrock

likin11
04-10-2013, 05:26 PM
sy bru je buka thread bru... xboleh ke......

likin11
04-10-2013, 05:33 PM
nk tya link yg www.nmgnetwork.com/likin22 nk tkar mjadi www.goo.gl mcm mna....

Poziabb
04-10-2013, 06:17 PM
nk tya link yg www.nmgnetwork.com/likin22 nk tkar mjadi www.goo.gl mcm mna....





1- klik http://goo.gl/

2-

http://i.imgur.com/1AGdjeK.png (http://goo.gl/gkXa5g)

Poziabb
05-10-2013, 02:28 PM
B.U.M.P

sembilan bulan berlalu

NMG masih teguh berdiri

semoga bertahan lebih lama

~Majulah Merapu Untuk Negara~ :D

:)cgrock :)paid :)cgrock :)paid :)cgrock :)paid

Poziabb
05-10-2013, 02:50 PM
tqtqtq member Cg yg join NMG under sy

sembang sampai lebam ngan sy di FB (https://www.facebook.com/poziabb)

dh puas hati, baru aktifkan akaun

:)cgrock :)paid :)cgrock

join Group NMG di FB ntuk dapatkan info terkini (https://www.facebook.com/groups/nmg2u/)

Poziabb
05-10-2013, 08:26 PM
http://i.imgur.com/4FISRxm.png (http://goo.gl/gkXa5g)

Poziabb
05-10-2013, 10:46 PM
http://i.imgur.com/FJTSlbB.png (http://goo.gl/gkXa5g)

Poziabb
05-10-2013, 10:48 PM
http://i.imgur.com/i95AScg.png (http://goo.gl/gkXa5g)

Poziabb
05-10-2013, 10:51 PM
http://i.imgur.com/pF1Jmjf.png (http://goo.gl/gkXa5g)

Poziabb
05-10-2013, 10:53 PM
http://i.imgur.com/Jre0quU.png (http://goo.gl/gkXa5g)

Poziabb
05-10-2013, 10:55 PM
http://i.imgur.com/OACG8ZX.png (http://goo.gl/gkXa5g)

Poziabb
06-10-2013, 02:22 PM
http://i.imgur.com/uJYz95G.png (http://goo.gl/gkXa5g)

Poziabb
06-10-2013, 02:23 PM
http://i.imgur.com/udyqVro.png (http://goo.gl/gkXa5g)

Poziabb
06-10-2013, 02:25 PM
http://i.imgur.com/d4048d8.png (http://goo.gl/gkXa5g)

Poziabb
06-10-2013, 02:27 PM
http://i.imgur.com/YlScZza.png (http://goo.gl/gkXa5g)

paizhoree
06-10-2013, 02:38 PM
Nak join blh?

Poziabb
06-10-2013, 02:45 PM
Nak join blh?





boh dialu2kan ntuk join

selamat mencuba semoga berjaya

:)cgrock :)paid :)cgrock

Poziabb
06-10-2013, 02:55 PM
klik salah satu url di bwh ntuk join:

goo.gl/Kxc7K1

goo.gl/eMipqI

goo.gl/amg4bp

goo.gl/7MeJd7

goo.gl/LHORoC

goo.gl/gkXa5g

Poziabb
06-10-2013, 09:10 PM
tqtqtq member Cg yg join NMG under sy

sembang sampai lebam ngan sy di FB (https://www.facebook.com/poziabb)

dh puas hati, baru aktifkan akaun

:)cgrock :)paid :)cgrock

join Group NMG di FB ntuk dapatkan info terkini (https://www.facebook.com/groups/nmg2u/)





kpd member Cg yg perlukan bantuan sy ntuk aktifkan akaun NMG

boleh pm di sini atau chat di FB

:)cgrock :)paid :)cgrock

Poziabb
06-10-2013, 09:14 PM
http://i.imgur.com/sKU2lGi.png (http://goo.gl/gkXa5g)

Poziabb
06-10-2013, 09:16 PM
http://i.imgur.com/9i9RSLi.png (http://goo.gl/gkXa5g)

Poziabb
06-10-2013, 10:38 PM
Assalamu'alaikum
warohmatullahi wabarokatuh..
MARI MENJANA PENDAPATAN DENGAN NMG NETWORK:
- tak pandai berniaga,
- tiada masa,
- ingin income lebih
- modal yg rendah!

• Sistem yang mudah.
• Tidak menyalahi undang-undang!!!
• MUDAH! HANYA jadi ahli sahaja.
• Pendapatan tiada had level (infiniti).
• Join sekarang dan nikmati pendapatan harian.

Biz nie bukan pelaburan! Ingat! Masa akan terus berlalu... jangan sampai ahli keluarga dan kawan-kawan anda join dengan orang lain, sedangkan anda terlebih dahulu mendapat peluang hebat ini!

• Untuk Maklumat lanjut sila layari:
http://goo.gl/tuLRqs





Selamat Datang ke Cg dunia penuh warna warni

jom meriahkan NMG

:)cgrock :)paid :)cgrock

Poziabb
06-10-2013, 11:29 PM
xtgk fb ke... sy ade hntr msj smpai skrg xreply.





reply laaaaaama da, x baca ke? :D

paizhoree
07-10-2013, 09:40 AM
Udah joint udah Bayor, tawakal jer lar,:D:">:):p

Poziabb
07-10-2013, 01:46 PM
Udah joint udah Bayor, tawakal jer lar,:D:">:):p





tawakkal bermaksud berusaha sedaya upaya

melakukan sesuatu dengan mengharapkan keredhaan ALLAH S.W.T

kemudian berdoa agar usaha kita diberkati

dan diberikan gajaran oleh ALLAH S.W.T

Poziabb
07-10-2013, 03:42 PM
http://i.imgur.com/Hziu5WY.png (http://goo.gl/gkXa5g)

Poziabb
07-10-2013, 03:42 PM
http://i.imgur.com/g7v78Ie.png (http://goo.gl/gkXa5g)

Poziabb
07-10-2013, 03:43 PM
http://i.imgur.com/ooiGVfo.png (http://goo.gl/gkXa5g)

Poziabb
07-10-2013, 03:45 PM
http://i.imgur.com/4EWnwFH.png (http://goo.gl/gkXa5g)

Poziabb
07-10-2013, 03:46 PM
http://i.imgur.com/Verl2vD.png (http://goo.gl/gkXa5g)

Poziabb
07-10-2013, 03:47 PM
http://i.imgur.com/3EH6LkC.png (http://goo.gl/gkXa5g)

Elron
07-10-2013, 04:04 PM
nak try yg rm40 jer ok x tt?? :)

Poziabb
07-10-2013, 04:56 PM
nak try yg rm40 jer ok x tt?? :)





nk try yg mana2 pon ok

sbb Bonus Pool kita adalah berkadar terus mengikut pakej yg kita join

Bonus Pool:

modal rm40 - dapat rm146
modal rm80 - dapat rm292
modal rm120 - dapat rm438

~auto re-entry selepas dpt penuh Bonus Pool~

Poziabb
07-10-2013, 04:59 PM
Udah joint udah Bayor, tawakal jer lar,:D:">:):p





tqtqtq boh krn join under sy

pm sy di sini atau chat di FB

ntuk dpt SPECIAL OFFER! :)

:)cgrock :)paid :)cgrock

Poziabb
07-10-2013, 09:02 PM
B.U.M.P
ntuk Peminat Program Merapu

:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)paid :)paid :)cgrock

PapaKuat
08-10-2013, 10:10 AM
Program ni utk berapa hari utk dpt profit?

Poziabb
08-10-2013, 03:46 PM
Program ni utk berapa hari utk dpt profit?





NMG menawarkan DUA bentuk KEUNTUNGAN:

1- Pendapatan Aktif - terus masuk ke ewallet real time.

2- Pendapatan Pasif - masuk ke ewallet RM3/unit Tapak Iklan yg berjaya dijual oleh member.
pendapatan ini akn masuk ikut giliran 'siapa yg join dulu dia dapat dulu'.

:)cgrock :)paid :)paid :)cgrock

Poziabb
08-10-2013, 03:53 PM
Program ni utk berapa hari utk dpt profit?





harap post #14 (http://www.carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=16092798&postcount=14) ni dapat membantu...

:)cgrock :)paid :)paid :)cgrock

Poziabb
08-10-2013, 08:37 PM
B.U.M.P
ntuk Peminat Program Merapu

:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)paid :)paid :)cgrock

Poziabb
09-10-2013, 03:47 PM
NmgNetwork adalah platfrom penyampaian maklumat secara talian yang dikendalikan oleh Creative Greate Service, SSM: 002149379-W.

http://goo.gl/gkXa5g

Dengan menyertai NMG, anda mendapat slot di web NMG untuk mengiklankan sebarang produk yg anda ada untuk dijual. Anda juga boleh mengiklankan sebarang program internet yg anda join di NMG. Unlimited!!! Anda bole beriklan setiap minit jika anda rajin...

Selain menyediakan tapak untuk anda beriklan... NMG juga memberi peluang kpd anda untuk mendapat income dari pelbagai bonus yg disediakan.

Idea ini diwujudkan untuk berkongsi keuntungan sesama ahli, NMG mempunyai team pengurusan yang profesional dan berpengalaman di dalam bidang perniagaan secara online dan offline serta tradisional marketing, dengan reputasi pencapaian NMG yang semakin berkembang dan memberansangkan, NMG membuka peluang kpd semua warganegara Malaysia untuk menjana pendapatan bersama NMG.

Ada dua bentuk income yg boleh anda dapat dari NMG:

i- Income Aktif [MENAJA]: Anda Buat Anda Dapat! anda rajin dpt banyak, anda bertuah... laaagi banyak anda dapat

ii- Income Pasif [TiDAK MENAJA]: Bukan semua org ada talent ntuk membuat penajaan, bukan semua org bertuah ntuk mendapat downline. Bagaimanapun, di NMG anda masih berpeluang mendapat income melalui Perkongsian Keuntungan

Income Aktif: 50% bonus penajaan mengikut pakej yg anda menaja join...

i- jika member yg anda taja join Pakej Bronze, anda dpt RM20.00

ii- jika member yg anda taja join Pakej Silver, anda dpt RM40.00

iii- jika member yg anda taja join Pakej Gold, anda dpt RM60.00

Income Pasif:

i- Bonus Tajaan Re-entry:

jika downline anda Pakej Bronze terima RM146 [re-entry], anda akan dapat RM10

jika downline anda Pakej Silver terima RM292 [re-entry], anda akan dapat RM20

jika downline anda Pakej Gold terima RM438 [re-entry], anda akan dapat RM30

ii- Bonus Tajaan Belian Lot:

apabila downline anda beli lot baru di board pool, anda akan terima RM10

# Satu Lot berharga RM30 [Ahli Lama untung RM10 berbanding Ahli Baru yg beli RM40/lot]

*Ahli Pakej Bronze layak beli 1 Lot sehari
*Ahli Pakej Silver layak beli 2 Lot sehari
*Ahli Pakej Gold layak beli 3 Lot sehari

iii- Bonus Unilevel:

apabila downline dalam rangkaian anda sehingga Level 5 membuat penajaan ahli baru, anda dapat RM1.00

iv- Bonus Trading: Apabila downline anda membuat belian di e-shoping company, anda akan terima 5% - 10% bonus dari pembelian downline anda.

ahli boleh membeli produk mengunakan e-wallet mereka, dan barang terus sampai ke alamat ahli.

v- Bonus Pool: Perkongsian Keuntungan Company kepada Ahli, mengunakan konsep 'siapa join dahulu dia dapat dahulu'. Anda akan dapat Bonus Pool selagi company untung

*Jika anda join Pakej Bronze, anda akan layak mendapat RM146.00 selepas ditolak RM40.00 untuk re-entry

*Jika anda join Pakej Silver, anda akan layak mendapat RM292.00 selepas ditolak RM80.00 untuk re-entry

*Jika anda join Pakej Gold, anda akan layak mendapat RM438.00 selepas ditolak RM120.00 untuk re-entry

Nota kaki:

*Semua bonus anda dikira secara real time dan dimasukkan ke e-wallet

*Withdrawal setiap Isnin hingga Rabu, dan payment akn dibankin ke akaun bank anda pd minggu berikutnya

*Minima withdrawal RM35 dan caj admin sebanyak RM5 dikenakan.

http://goo.gl/gkXa5g

~Majulah NMG Untuk Semua~

Poziabb
09-10-2013, 11:36 PM
B.U.M.P
ntuk Peminat Program Merapu

:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)paid :)paid :)cgrock

Poziabb
10-10-2013, 08:51 PM
B.U.M.P
ntuk Peminat Program Merapu

:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)paid :)paid :)cgrock

Poziabb
12-10-2013, 05:09 PM
B.U.M.P
ntuk Peminat Program Merapu

:)cgrock :)paid :)paid :)paid :)paid :)paid :)cgrock

Poziabb
13-10-2013, 07:53 PM
http://i.imgur.com/YlScZza.png (http://goo.gl/gkXa5g)

laksamanakumbar
16-10-2013, 09:32 AM
?????????????????

Poziabb
16-10-2013, 09:45 AM
http://i.imgur.com/YlScZza.png (http://goo.gl/gkXa5g)

gandaduit
16-10-2013, 10:15 AM
good business bro................

Poziabb
16-10-2013, 10:16 AM
good business bro................





tkasih atas sokongan bro...

:)cgrock :)paid :)cgrock

Poziabb
19-10-2013, 08:34 PM
http://i.imgur.com/YlScZza.png (http://goo.gl/gkXa5g)

Poziabb
19-10-2013, 08:38 PM
http://i.imgur.com/sKU2lGi.png (http://goo.gl/gkXa5g)

Poziabb
20-10-2013, 03:42 PM
http://i.imgur.com/9i9RSLi.png (http://goo.gl/gkXa5g)

Poziabb
20-10-2013, 03:44 PM
http://i.imgur.com/Hziu5WY.png (http://goo.gl/gkXa5g)

kazhar
23-10-2013, 12:43 PM
sunyi je sini..still bayar ke

Poziabb
23-10-2013, 05:30 PM
sunyi je sini..still bayar ke





mmg sunyi sejak dlu...tp still bayar

kazhar
25-10-2013, 09:18 PM
http://nmgnetwork.com/rahzak77

Poziabb
25-10-2013, 09:21 PM
http://nmgnetwork.com/rahzak77





selamat datang ke NMG dunia penuh warna warni

selamat berusaha semoga berjaya... :)

kazhar
25-10-2013, 09:38 PM
selamat datang ke NMG dunia penuh warna warni

selamat berusaha semoga berjaya... :)

Mtk tunjuk ajar tuan..x pandai nk buat link iklan banner tu kat cni..kikiki..saya budk baru belajar

Poziabb
25-10-2013, 09:42 PM
Mtk tunjuk ajar tuan..x pandai nk buat link iklan banner tu kat cni..kikiki..saya budk baru belajar





apa maksudnya tu?

sy x faham...

kazhar
25-10-2013, 10:40 PM
apa maksudnya tu?

sy x faham...

Mksud nye..klu kita nk image banner tu link dgn site..camne ye command dia..

kazhar
25-10-2013, 11:03 PM
http://nmgnetwork.com/rahzak77

Try ler..kot kot ade rezeki

Poziabb
26-10-2013, 12:09 AM
Try ler..kot kot ade rezeki





http://i.imgur.com/q0RzXQc.png (http://goo.gl/gkXa5g)

ini yg sy buat:

1- upload image di http://imgur.com/

2- kemudian copy n paste url yg diberi

3- highlight url gambar

4- klik ni, masukkan link website

5- klik ok

6- siap dan post

Poziabb
26-10-2013, 05:28 PM
http://i.imgur.com/YlScZza.png (http://goo.gl/gkXa5g)


Bonus Pool:

Pakej Bronze >>> RM146.00

Pakej Silver >>> RM292.00

Pakej Gold >>> RM438.00

>>> klik sini untuk Daftar Percuma <<< (http://goo.gl/gkXa5g)

kazhar
27-10-2013, 09:47 AM
http://i.imgur.com/jEz74Ou.gif (http://nmgnetwork.com/rahzak77)

kazhar
27-10-2013, 10:51 AM
http://i.imgur.com/XUDBzVP.png (http://nmgnetwork.com/rahzak77)

Poziabb
27-10-2013, 05:01 PM
http://i.imgur.com/XUDBzVP.png (http://nmgnetwork.com/rahzak77)





tqtqtq boh tlg B.U.M.P ntuk sy :)cgrock

tips: gunakan CLOAK LiNK. :D

kazhar
29-10-2013, 11:27 AM
http://i.imgur.com/XUDBzVP.png (http://nmgnetwork.com/rahzak77)

Bump!! For today

Poziabb
29-10-2013, 02:11 PM
Bump!! For today





tqtqtq for BUMP (http://goo.gl/gkXa5g) :)cgrock