PDA

View Full Version : Urut Tradisonal Tambah Saiz


muzapa88
22-01-2013, 10:52 AM
KAMI BEROPERASI DI BULAN RAMADAN

Azmi Iskanda
Inginkan Senjata Anda Menjadi Lebih Tegang Keras
Seperti Besi Padu
Menjadi Lebih Panjang
Menusuk Kalbu
Mencecah Hingga Ke Makam Penghujungnya
Menjadi Lebih Besar & MeLebar
Lebih Gemuk & Penuh Isinya apabila Masuk Ke Sarungnya
Tak Ler Longgar Longgar Lagi,tak ler kalah sebelum tempur,Tahan Lama Atas Katil !! Confirm Terangkat....
PASTI ANDA PUAS HATI !! CUBA LAH DULU..........

SAYA ADA SEDIAKAN RAWATAN URUT ZAKAR BESAR DAN PANJANGKAN (TERMASUT RAWATAN CEPAT PANCUT,KURANG TEGANG KERAS ,DAN KUAT

ADA JAMINAN WANG DI KEMBALIKAN JIKA TAK BERJAYA BESAR PANJANG

RAWATAN URUT DUA SESI.SESI PERTAMA AKAN DI BERI MINYAK DAN KUPSUL HERBAL DAN SESI KEDUA PAS DUA MINGGU
BAYARAN SEKALI SAHAJA,

SAYA BOLEH BANTU ANDA HIDUPKAN ZAKAR YANG MATI,TAMBAH POWER

SAYA BEROPERASI DI KOTA DAMANSARA SELANGOR
BOLEH CALL& EMAIL SAYA UNTUK PERTANYAAN ATAU TEMU JANJI
ANDA RAGU2 CALL SAYA2 AKAN TERANGKAN A TO Z, CARA RAWATAN
DAN KEBERKESANAN RAWATAN INI,

UNTUK PENDUDUK IPOH BOLEH BUAT TEMUJANJI DENGAN SAYA URUT DI IPOH

Lemah syahwat atau batin
berkaitan.angin pasang untuk bayi kanak2 & dewasa
untuk bayi & kanak2 yg ada masalah agin pasang atau jatoh,salah urat,terseleoh blh di ubati

CALL & EMAIL AZMI UNTUK TEMU JANJI
EMAIL : urutpower88@gmail.com & muzapa88@gmail.com
http://uruttambahsaiz.blogspot.com/
H/P :012-400-1590 whats /line /wechat
H/P :014-930-6680
https://www.facebook.com/azmi.iskanda

SAYA INGIN BANTU BUKAN NAK TIPU,
SAYA MENCARI REZEKI YANG HALAL,
PERCAYA SAYA APA PUN MASALAH
TENAGA BATIN ANDA SAYA AKAN BANTU
ANDA DENGAN IZIN ALLAH

hurairah01
22-01-2013, 10:53 AM
selamat datang ke cg tuan.

akmal_tawau
22-01-2013, 10:58 AM
servis mantop. kena letak kt bhgn service offered.

syahays
22-01-2013, 11:00 AM
biar kontot tapi padat..kekekeee

tomie
22-01-2013, 11:00 AM
biar kontot tapi padat..kekekeee

"depa" suka ke padat2 ni ek.? :-?:-?:">

airol
22-01-2013, 11:02 AM
erkkk brapa chargenye :p

En.fazlid
22-01-2013, 11:04 AM
nak try..tp malu TT pegang k.o.n.e.k:">

lambda123
22-01-2013, 11:09 AM
Tt servis bagus, tapi elok lapor diri sbg newbies dulu.

tenungskrin
22-01-2013, 11:13 AM
cmno den bole smpi sini.. tongah tgk utiub upin & ipin tadi..

horras
22-01-2013, 11:22 AM
erkkk brapa chargenye :p

Wow.... persediaan awal ke Moloko ka? aku masuk thread ni tgk2 ja... :">

Otaku86
22-01-2013, 11:24 AM
bhy ni........segan aku...hahah

ami.goldenmaya
22-01-2013, 11:28 AM
malu tapi mahu,ahahaha :">:">:">

elnino25
22-01-2013, 11:29 AM
hurmmmmmmm..nk try ke nie?

Sengkuang13
22-01-2013, 11:30 AM
park dlu...walaupun masih was2 ngan perkhidmatan mcm nie..

silvermaddness
22-01-2013, 11:32 AM
erkkk brapa chargenye :p

dah test jgn lupa sms feedback kat aku...:p

airol
22-01-2013, 11:32 AM
Wow.... persediaan awal ke Moloko ka? aku masuk thread ni tgk2 ja... :">

HOHOOOO ... mai join skali.kene asah klu nak ke sana :)):)):))

FaZiL^aFiZi
22-01-2013, 11:33 AM
hot punya servis...

airol
22-01-2013, 11:33 AM
dah test jgn lupa sms feedback kat aku...:p

Alamak abam silba pon nak join ka ... mai2 ... parang tumpui krg berkesan nti :D:D:D

silvermaddness
22-01-2013, 11:34 AM
HOHOOOO ... mai join skali.kene asah klu nak ke sana :)):)):))

jgn lupa dakuuuu :))

Y.O.N
22-01-2013, 11:34 AM
biar kontot tapi padat..kekekeee

padat camne tu? :eek:

silvermaddness
22-01-2013, 11:35 AM
Alamak abam silba pon nak join ka ... mai2 ... parang tumpui krg berkesan nti :D:D:D

nak join jauh..tu suh hang pandu uji dulu..kalau ok..sanggup aku turun..:))

azanney
22-01-2013, 11:35 AM
ada free ayam x tt?

tomie
22-01-2013, 11:38 AM
padat camne tu? :eek:

macam cukup2 sendat kot :D

bak pepatah malaya: ukur baju di badan sendiri :)

Y.O.N
22-01-2013, 11:41 AM
macam cukup2 sendat kot :D

bak pepatah malaya: ukur baju di badan sendiri :)

Yg sendat2 tu dah lain bunyi nyer.. :))

agrofutures
22-01-2013, 11:43 AM
En, Azmi..

Sila beri penjelasan brapa kali urutan untuk jadi panjang dan besar? brapa inci boleh panjang?

Kalo luar selangor mcm Johor ke..ada datang tak?

Bagi saya jaminan wang dikembalikan tu xpenting..apa jadi kalo lepas urut ko.te terus xbangun? sape nak jawab?

Charge lak mcm mana?

wanchaidek
22-01-2013, 11:44 AM
servos bgs dari tuan TT :D

wanchaidek
22-01-2013, 11:45 AM
En, Azmi..

Sila beri penjelasan brapa kali urutan untuk jadi panjang dan besar? brapa inci boleh panjang?

Kalo luar selangor mcm Johor ke..ada datang tak?

Bagi saya jaminan wang dikembalikan tu xpenting..apa jadi kalo lepas urut ko.te terus xbangun? sape nak jawab?

Charge lak mcm mana?

bgs soalan ni tuan :)

PainKiller
22-01-2013, 11:50 AM
TT..berapa upah urut ni?
pompuan TT urut juga ke?

TT
22-01-2013, 11:53 AM
cerita pengalaman mber aku..

hari 1st pergi org tu cakap kalau terpancut kena buat semula..esok malam kena datang balik..yg mbe ak ni bole layan masa urut tu..sedap die cakap..sengal..ha esok dtg balikla..2,3hari gk urut tu

mmg betol besar die cakap

kedaibiasa
22-01-2013, 12:04 PM
segan la...nanti urut2 terkuar lak..hahahaks

bump for tt

muzapa88
22-01-2013, 12:06 PM
call saya jawab tq

TT
22-01-2013, 12:10 PM
segan la...nanti urut2 terkuar lak..hahahaks

bump for tt

aku pun segan..takot kena marah..'dh besar pun nak urut ker??' :">:p


:))

watakutama
22-01-2013, 12:15 PM
tt,kg kat ipoh ke.turun ipoh kontek teman,servis lubang cincin kasi leh pancut satu tiang.

muzapa88
22-01-2013, 12:16 PM
call untuk pertanyaan

aleyzie
22-01-2013, 12:18 PM
tt,kg kat ipoh ke.turun ipoh kontek teman,servis lubang cincin kasi leh pancut satu tiang.

Tiang apa tuu ?:o Banyak jenis tiang :)):))

airaura88
22-01-2013, 01:02 PM
wah servis mantap nih...:D:D

haudli
22-01-2013, 01:08 PM
biasanya gune pam

Abdul wahob
22-01-2013, 01:20 PM
hihi mcm syok je....tp i malu mcm member2 lain ckp:D

Green Apple
22-01-2013, 01:27 PM
[QUOTE=baru nak belajar;15924945]cerita pengalaman mber aku..

hari 1st pergi org tu cakap kalau terpancut kena buat semula..esok malam kena datang balik..yg mbe ak ni bole layan masa urut tu..sedap die cakap..sengal..ha esok dtg balikla..2,3hari gk urut tu

mmg betol besar die cakap[/QUOTE
-member aku pernah cuba kat pakcik..camni gak la.layan sgt..
-dah besar bini lak bising..senak sgt.tak boleh kasi masuk abis..

Green Apple
22-01-2013, 01:28 PM
biasanya gune pam

salam pam meletup ..hehe

Green Apple
22-01-2013, 01:29 PM
tt kat damansara geng cikgu belacak ke?..
-rasanya kalau orang urut kes yg dah nazak..yg x nazak,tak darurat tt leh ajar..lelaki dengan lelaki kena jaga aurat juga..

skYnEt-gEnIUs
22-01-2013, 01:32 PM
nk kene sticky thread ni,heheeee...

algojo_76
22-01-2013, 01:32 PM
standard melayu...........

sky8men
22-01-2013, 02:02 PM
test2..parking2 utk TT.. =p

dfadzli
22-01-2013, 02:39 PM
test test..hehehe

kedaibiasa
22-01-2013, 02:43 PM
aku pun segan..takot kena marah..'dh besar pun nak urut ker??' :">:p


:))


:eek::eek: :)):))

Sengkuang13
22-01-2013, 03:25 PM
[QUOTE=baru nak belajar;15924945]cerita pengalaman mber aku..

hari 1st pergi org tu cakap kalau terpancut kena buat semula..esok malam kena datang balik..yg mbe ak ni bole layan masa urut tu..sedap die cakap..sengal..ha esok dtg balikla..2,3hari gk urut tu

mmg betol besar die cakap[/QUOTE
-member aku pernah cuba kat pakcik..camni gak la.layan sgt..
-dah besar bini lak bising..senak sgt.tak boleh kasi masuk abis..

wah..dia buat kat mna tue bro..

pajamada
22-01-2013, 03:39 PM
[QUOTE=baru nak belajar;15924945]cerita pengalaman mber aku..

hari 1st pergi org tu cakap kalau terpancut kena buat semula..esok malam kena datang balik..yg mbe ak ni bole layan masa urut tu..sedap die cakap..sengal..ha esok dtg balikla..2,3hari gk urut tu

mmg betol besar die cakap[/QUOTE
-member aku pernah cuba kat pakcik..camni gak la.layan sgt..
-dah besar bini lak bising..senak sgt.tak boleh kasi masuk abis.. :eek::eek:

ade jugak ye yg bising??bkn bende tu fleksible ke??sedangkan bebi pun leh kuar dari situ :-?

kat area beranang pun ade satu. member dah 3 org pegi. sume repeat 3-4 kali dah. sume kate puas ati. tapi...

time die nye urut tu, mcm2 yg org tu buat. siap pulas sampai full throttle lagi ~X(~X(

kalo salah pasword, die takkan berenti urut. yg datang urut, kompom menjerit. tapi lepas tu dierang repeat jugak :-?:-?

ali_g
22-01-2013, 03:43 PM
datang pakai topeng boleh tak? malu...

onamhk
22-01-2013, 03:58 PM
amboi . ramai gk pendekar2 tumpul ni heheheh

onamhk
22-01-2013, 03:59 PM
datang pakai topeng boleh tak? malu...

pakai helmet pon bole :)):))

azzzabidi
22-01-2013, 04:15 PM
klu menjadi xpe,klu xmenjadi...habis senjata kite.mcm mane nk g berperang nnt.

kedaibiasa
22-01-2013, 04:35 PM
[QUOTE=Green Apple;15926264]

wah..dia buat kat mna tue bro..

wow.. nak try la.

Kabo
22-01-2013, 04:38 PM
ni petua aku nak besarkan senjata

ambik 10-20 ekor lebah taruk dalam seluar...confirm beso

kedaibiasa
22-01-2013, 04:38 PM
[QUOTE=Green Apple;15926264] :eek::eek:

ade jugak ye yg bising??bkn bende tu fleksible ke??sedangkan bebi pun leh kuar dari situ :-?

kat area beranang pun ade satu. member dah 3 org pegi. sume repeat 3-4 kali dah. sume kate puas ati. tapi...

time die nye urut tu, mcm2 yg org tu buat. siap pulas sampai full throttle lagi ~X(~X(

kalo salah pasword, die takkan berenti urut. yg datang urut, kompom menjerit. tapi lepas tu dierang repeat jugak :-?:-?

itu mesti sebab bini ambil chan untuk tkmo main..hahahaks.. dia bagi la alasan senak..

kedaibiasa
22-01-2013, 04:39 PM
ni petua aku nak besarkan senjata

ambik 10-20 ekor lebah taruk dalam seluar...confirm beso

itu besar macam taruk bearing..biji2.. :eek::eek::eek:

kedaibiasa
22-01-2013, 04:40 PM
pakai topeng ni ok ..

http://images.discountstarwarscostumes.com/electronic-darth-vader-helmet-ZOOM.jpg

hurairah01
22-01-2013, 04:42 PM
huhuhu .... ada testimoni tak ni tt?

semalu
22-01-2013, 04:50 PM
[QUOTE=Green Apple;15926264] :eek::eek:

ade jugak ye yg bising??bkn bende tu fleksible ke??sedangkan bebi pun leh kuar dari situ :-?

kat area beranang pun ade satu. member dah 3 org pegi. sume repeat 3-4 kali dah. sume kate puas ati. tapi...

time die nye urut tu, mcm2 yg org tu buat. siap pulas sampai full throttle lagi ~X(~X(

kalo salah pasword, die takkan berenti urut. yg datang urut, kompom menjerit. tapi lepas tu dierang repeat jugak :-?:-?

mungkin puas ati ngan hasilnye kot.. sape2 yg dh cube tu sila la beri testimoni yek.. baru la bertambah keyakinan kawan2 yg nak test tu.. :p

kedaibiasa
22-01-2013, 04:54 PM
ni kena hantar 2/3 orang wakil CG untuk jadi testimoni..

hurairah01
22-01-2013, 04:55 PM
ni kena hantar 2/3 orang wakil CG untuk jadi testimoni..

brape bayor nye :D

onamhk
22-01-2013, 04:57 PM
ni kena hantar 2/3 orang wakil CG untuk jadi testimoni..

abam jela jadi wakilnya :">

kukino9
22-01-2013, 05:00 PM
eh ambe tersesat thread :)):)) tapi mcm baik nye prhdmatan ni


p/s: ambe malu sbnrnye, aurat2 :eek::eek:

airaura88
22-01-2013, 05:06 PM
[QUOTE=Green Apple;15926264] :eek::eek:

ade jugak ye yg bising??bkn bende tu fleksible ke??sedangkan bebi pun leh kuar dari situ :-?

kat area beranang pun ade satu. member dah 3 org pegi. sume repeat 3-4 kali dah. sume kate puas ati. tapi...

time die nye urut tu, mcm2 yg org tu buat. siap pulas sampai full throttle lagi ~X(~X(

kalo salah pasword, die takkan berenti urut. yg datang urut, kompom menjerit. tapi lepas tu dierang repeat jugak :-?:-?

ni pak amran yg kat branang tu ke?? :)):)):))

noOb
22-01-2013, 05:33 PM
[QUOTE=pajamada;15927957]

ni pak amran yg kat branang tu ke?? :)):)):))

Bape die charge?mahal x?

ezeynet
22-01-2013, 05:39 PM
nak sama panjang dengan kaki boleh tak

airaura88
22-01-2013, 05:50 PM
[QUOTE=airaura88;15929112]

Bape die charge?mahal x?

xdelah mahal 50 hengget je...tapi xdelah bleh jadi besar ke panjang cuma urut biasa je...:D:D

airaura88
22-01-2013, 05:51 PM
nak sama panjang dengan kaki boleh tak

nak sampai sangkut kat bahu mcm sangkut tuala pun bleh :eek::eek::eek::)cgrock

agrofutures
22-01-2013, 05:51 PM
Tiang apa tuu ?:o Banyak jenis tiang :)):))

tiang batu nisan bro..:)

JUTAWAN007
22-01-2013, 05:51 PM
Inginkan Senjata Anda Menjadi Lebih Tegang Keras
Seperti Besi Padu
Menjadi Lebih Panjang
Menusuk Kalbu
Mencecah Hingga Ke Makam Penghujungnya
Menjadi Lebih Besar & MeLebar
Lebih Gemuk & Penuh Isinya apabila Masuk Ke Sarungnya
Tak Ler Longgar Longgar Lagi,tak ler kalah sebelum tempur,Tahan Lama Atas Katil !! Confirm Terangkat....
PASTI ANDA PUAS HATI !! CUBA LAH DULU..........

SAYA ADA SEDIAKAN RAWATAN URUT ZAKAR UNTUK BESAR DAN PANJANGKAN ZAKAR ANDA
ADA JAMINAN WANG DI KEMBALIKAN JIKA TAK BERJAYA BESAR PANJANG
RAWATAN URUT DUA SESI DALAM SEBULAN BAYARAN SEKALI SAHAJA,
SAYA AKAN BEKALKAN ANDA MINYAK DAN KUPSUL HERBAL

SAYA BOLEH BANTU ANDA HIDUPKAN ZAKAR YANG MATI,TAMBAH POWER,
SAYA BEROPERASI DI KOTA DAMANSARA SELANGOR
BOLEH CALL& EMAIL SAYA UNTUK PERTANYAAN ATAU TEMU JANJI
ANDA RAGU2 CALL SAYA2 AKAN TERANGKAN A TO Z, CARA RAWATAN
DAN KEBERKESANAN RAWATAN INI,
UNTUK PENDUDUK IPOH BOLEH BUAT TEMUJANJI DENGAN SAYA URUT DI IPOH



Urut untuk orang sakit, bagi sesiapa yang mempunyai masalah seperti dibawah
Angin Ahmar. Gaot, Sakit Kepala. lain-lain yang berkaitan. Lemah syahwat atau batin Sakit-sakit badan. Sakit sendi. Salah urat, sakit urat saraf Urat saraf termasuk anginsakit bahu, tengkuk, pinggang dan apa-apa yang berkaitan.angin pasang untuk bayi kanak2 & dewasa,Urutan untuk sukan,urutan untuk ketenagan jiwa dan badanSakit pinggang , sakit baru atau lama, sangat sakit atau kurang selesa.SANGAT TAK SELESA dan
untuk bayi & kanak2 yg ada masalah agin pasang atau jatoh,salah urat,terseleoh blh di ubati
SAYA INGIN BANTU BUKAN NAK TIPU,
SAYA MENCARI REZEKI YANG HALAL,
PERCAYA SAYA APA PUN MASALAH TENAGA BATIN ANDA
SAYA AKAN BANTU ANDA DENGAN IZIN ALLAH



SAYA BEROPERASI DI KOTA DAMANSARA SELANGOR
BOLEH CALL& EMAIL SAYA UNTUK PERTANYAAN ATAU TEMU JANJI
ANDA RAGU2 CALL SAYA,SAYA AKAN TERANGKAN
A TO Z, CARA RAWATAN
DAN KEBERKESANAN RAWATAN INI,


CALL & EMAIL AZMI UNTUK TEMU JANJI
EMAIL : urutpower88@gmail.com & muzapa88@gmail.com
http://urutanwalisakti.blogspot.com http://uruttambahsaiz.blogspot.com
H/P :012-400-1590
SAYA INGIN BANTU BUKAN NAK TIPU,
SAYA MENCARI REZEKI YANG HALAL,
PERCAYA SAYA APA PUN MASALAH TENAGA BATIN ANDA SAYA AKAN BANTU ANDA DENGAN IZIN ALLAH

Mantap :D:D:D

spana87
22-01-2013, 05:55 PM
tumpang lalu sini jap..mungkin utk kegunaan masa depan..hehe

zeckjb
22-01-2013, 05:59 PM
hahaha... bole gak anto kekawan test ni:eek:

zeckjb
22-01-2013, 06:00 PM
tumpang lalu sini jap..mungkin utk kegunaan masa depan..hehe

ha... ni dia dh menyerah utk test.. mase dpn corah he:D:D:D

rozaidi
22-01-2013, 06:02 PM
tt, tumpang singgah jap ek. mana la tahu kot2 dimasa hadapan kan

RuthlessFairy
22-01-2013, 06:05 PM
cerita pengalaman mber aku..

hari 1st pergi org tu cakap kalau terpancut kena buat semula..esok malam kena datang balik..yg mbe ak ni bole layan masa urut tu..sedap die cakap..sengal..ha esok dtg balikla..2,3hari gk urut tu

mmg betol besar die cakap

uitk.. takkan ngan lelaki pun jadik.

apa pun hati2 la mengurut ni..
benda ni satu dan sekali je tuhan bagi.

ezeynet
22-01-2013, 08:55 PM
nak sampai sangkut kat bahu mcm sangkut tuala pun bleh :eek::eek::eek::)cgrock

tak cukup lagi tu..aku nak yang 4-5 orang tolong bawak..:))

pajamada
22-01-2013, 09:00 PM
ni pak amran yg kat branang tu ke?? :)):)):))

customer pak amran detected!! :)):))

p/s: duk branang ke bro??

silvermaddness
22-01-2013, 09:01 PM
uitk.. takkan ngan lelaki pun jadik.

apa pun hati2 la mengurut ni..
benda ni satu dan sekali je tuhan bagi.

erk..pompuan yg komen camni...mcm pengalaman ja....#:-S#:-S

silvermaddness
22-01-2013, 09:02 PM
nak sama panjang dengan kaki boleh tak

tudia...buat paip spare kaa :))

pajamada
22-01-2013, 09:04 PM
[QUOTE=pajamada;15927957]

mungkin puas ati ngan hasilnye kot.. sape2 yg dh cube tu sila la beri testimoni yek.. baru la bertambah keyakinan kawan2 yg nak test tu.. :p

tapi yg aku cakap ni bkn servis dgn tt :D

thawwaff
22-01-2013, 09:04 PM
Ambo msih bujang...huhu xtahu ape2

Scorpions10
22-01-2013, 09:06 PM
yg dh buat tu sila bg testimoni please..:D

airaura88
22-01-2013, 09:12 PM
customer pak amran detected!! :)):))

p/s: duk branang ke bro??

nak pegi gak tapi xde geng :)):)):))
tak penah pegi cuma call je :D:D:D
lokasi dekat balai polis branang :)cgrock:)cgrock:)cgrock

parcofolgore
22-01-2013, 09:16 PM
Oh macam2 sevis di cg ;)

suarez
22-01-2013, 09:17 PM
Ade pegang x klo urut?

pajamada
22-01-2013, 09:18 PM
nak pegi gak tapi xde geng :)):)):))
tak penah pegi cuma call je :D:D:D
lokasi dekat balai polis branang :)cgrock:)cgrock:)cgrock

kampung pajam to be exact :D

kalo nak aku temankan bole je, tapi kalo ko jerit, aku takleh tolong :eek::eek:

kalo betul nak gi, aku leh bagi no kawan aku. die sebulan skali gi sane. mule2 je sakit katenye. dah lame2, lali dah. tapi perfomance mmg marvelous. katenye la. aku pun tak pnah cube :D

bananaphone
22-01-2013, 09:22 PM
ada testimoni bergambar x..keke

NEMO
22-01-2013, 09:24 PM
menarik...nak pebesar jugak...

amieshoro
22-01-2013, 09:28 PM
bulu kena cukur dulu ke sebelum urut?

pajamada
22-01-2013, 09:34 PM
[QUOTE=airaura88;15929112]

Bape die charge?mahal x?

tak mahal mane..
tak silap 2 angka je..

tokputih
22-01-2013, 09:37 PM
tok nk tanya bapa tok kat melaka kena stroke.. agak2 blh try tak.. nk dtg k.l pyh.. pm tok brp reger

ash3110
22-01-2013, 09:41 PM
tt, kalo tangan kebas2 pastu xleh gerak pagi2 leh urut x? kasi lancar darah ni sbb hari2 tangan kat keyboard je...

airaura88
22-01-2013, 09:46 PM
kampung pajam to be exact :D

kalo nak aku temankan bole je, tapi kalo ko jerit, aku takleh tolong :eek::eek:

kalo betul nak gi, aku leh bagi no kawan aku. die sebulan skali gi sane. mule2 je sakit katenye. dah lame2, lali dah. tapi perfomance mmg marvelous. katenye la. aku pun tak pnah cube :D

cer cuba cer cuba :)):)):)):))

xe-a203
22-01-2013, 09:48 PM
tt, kalo tangan kebas2 pastu xleh gerak pagi2 leh urut x? kasi lancar darah ni sbb hari2 tangan kat keyboard je...

ayat cover line....:)):))





*gurau2 ek...

ash3110
22-01-2013, 09:54 PM
ayat cover line....:)):))





*gurau2 ek...

muahahahahha.. serius weh tgn aku kebas.... dan aku xnak dia kebas2 lg...

tp yg tu lagi kebas lg bagus.. :p:p:p:p:)):)):)):eek:

semalu
22-01-2013, 10:25 PM
[QUOTE=semalu;15928860]

tapi yg aku cakap ni bkn servis dgn tt :D

sorry x bace betol2 tadi.. ok back to topic.. dah ade testimoni ke?

TT
23-01-2013, 01:32 AM
-member aku pernah cuba kat pakcik..camni gak la.layan sgt..
-dah besar bini lak bising..senak sgt.tak boleh kasi masuk abis..

yg ak heran tu urut datang 2,3malam je tu bole besar..urut sendiri xde besarnya

TT
23-01-2013, 01:37 AM
uitk.. takkan ngan lelaki pun jadik.

apa pun hati2 la mengurut ni..
benda ni satu dan sekali je tuhan bagi.

bukanla mksudnye die gay..cara urutan tu yg jd mcm tu..pakcik tu dah warning awal2..klo ter'game' cancel la sesi tu, buat lain hari

TT
23-01-2013, 01:38 AM
[QUOTE=Green Apple;15926264]

wah..dia buat kat mna tue bro..

kt kl..area mane xtau..pg je bro xpyh segan :)) membantu menaikkan ekonomi tukang urut jugak

AuraSuccess_88
23-01-2013, 01:42 AM
yg dh buat tu sila bg testimoni please..:D

tepek gambo skali :)):))

AuraSuccess_88
23-01-2013, 01:43 AM
tt, kalo tangan kebas2 pastu xleh gerak pagi2 leh urut x? kasi lancar darah ni sbb hari2 tangan kat keyboard je...

rasanya biasa gini.saya pon biler terlalu lama dok tekan k.b atau mouse mmg akan jadi.kalau dalam 10 ke 15 minit sekali banun genggam2 sket insyallah tak jadi bro... :)cgrock

kedaibiasa
23-01-2013, 08:12 AM
aku pun segan..takot kena marah..'dh besar pun nak urut ker??' :">:p


:))

dah besar..nak urut kasi besar la.. :)):))

kedaibiasa
23-01-2013, 08:16 AM
#:-S#:-S#:-S

*menanti nombor dipanggil...

nomborrr satu..tiga..empat.. 2x

"duduk sini kat kasi urut"....

"tkmo...takmo... :o:o:o"



iklan pagi... bump for tt :)cgrock:)cgrock

kedaibiasa
23-01-2013, 08:18 AM
brape bayor nye :D

erm...erm.. :D:D

kedaibiasa
23-01-2013, 08:18 AM
abam jela jadi wakilnya :">

ok jgk... :D:D:D:D

Kyat Hunter
23-01-2013, 08:27 AM
Servis termantap tahun 2013!

akuna_matata
23-01-2013, 09:08 AM
bulu kena cukur dulu ke sebelum urut?

hahaha..kasi licin dulu bro..
nanti pakcik tu xnak urut..
:eek::eek:

taza
23-01-2013, 09:19 AM
ramainya yg q..TT tak de nak jawab soklan kew :))

soulsix
23-01-2013, 09:24 AM
servis terbaik di CG tahun 2013:))

Pizzaro
23-01-2013, 09:25 AM
mantop ke ni :-?

shah_ae
23-01-2013, 09:27 AM
Superpowerrrr....:D

symori
23-01-2013, 09:31 AM
cmno den bole smpi sini.. tongah tgk utiub upin & ipin tadi..

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

summ_pitt
23-01-2013, 09:34 AM
ramainya yang q nak tambah saiz..he he he....tambah bearing ada skali ke TT

only1
23-01-2013, 09:43 AM
Ade ke warga cg yg dah try.. testimoni bergambar please... :p

bowthugz69
23-01-2013, 09:47 AM
Omak aih.. Lajunye thread ni.. 2hari je dh cecah 12 pages.. :D

*lau org bujang leh urut x...? :)

Nars
23-01-2013, 09:48 AM
lalalala tumpang lalu...

zeman
23-01-2013, 09:50 AM
testimonial skett...jgn testis sudah..wajahha

fazarudin
23-01-2013, 09:54 AM
TT , urut ni cover semua sekali ke? i mean besar, panjang dan gagah? manalah tahu kot2 harapkan panjang je tapi baru sesi berkenalan tepi pintu, muntah sudah.

RuthlessFairy
23-01-2013, 09:57 AM
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

post ini dikira spam ye..next time mohon jangan buat lagi
yang lain pun tak payah la off topik dan malu2 kucing sangat.

evilgoodguy
23-01-2013, 09:59 AM
TT diam jer....

jgn diam jer tt

kena jawab gak dlm thread ni

jgn nak suruh call jer

kena bagi skit keterangan disini

baru ler leh geng cg ni dpt keberanian nak cuba servis tt

:D:D:D

SangGuna
23-01-2013, 11:30 AM
cepat betol thread ni..:)

agrofutures
23-01-2013, 04:08 PM
cepat TT cerita apa yg patut kat sini..
aku nak dengar testimoni dari org KL dulu..aku nak g jauh..takut xberbaloi hehe..

Green Apple
23-01-2013, 04:54 PM
[QUOTE=Sengkuang13;15927750]

kt kl..area mane xtau..pg je bro xpyh segan :)) membantu menaikkan ekonomi tukang urut jugak

camne leh qoute id aku lak..-wah ..dia buat kat mane tu..
-aku dah ade tukang urut sdr la..guna belacak je..hahahha

akuna_matata
24-01-2013, 08:05 PM
kampung pajam to be exact :D

kalo nak aku temankan bole je, tapi kalo ko jerit, aku takleh tolong :eek::eek:

kalo betul nak gi, aku leh bagi no kawan aku. die sebulan skali gi sane. mule2 je sakit katenye. dah lame2, lali dah. tapi perfomance mmg marvelous. katenye la. aku pun tak pnah cube :D

bila nk pegi bro...aku benda2 mcm ni berminat gak...
:p:p roger2 federel la wehh..

azrul282
24-01-2013, 08:15 PM
urut batin x sakit sangat masa dia urut batang tu,dia pun tau,kat situ banyak urat2 halus,takut tercedera.

azrul282
24-01-2013, 08:16 PM
bila korang dah baring ngn kain pelekat tu depan dia,ilang malunya..hehehe

akuna_matata
24-01-2013, 08:31 PM
bila korang dah baring ngn kain pelekat tu depan dia,ilang malunya..hehehe

ko ni mcm ade pengalaman je bro..
ko urut ngn pakcik ke ngn amoi..:p:p

azrul282
24-01-2013, 09:06 PM
ko ni mcm ade pengalaman je bro..
ko urut ngn pakcik ke ngn amoi..:p:p

pakcik le bro..kan pakai kain pelekat..amoi mana de pakai kain..x pnh aku kasi amoi..pakcik ni sejam dlm rm50 dia urut..sekali sekala urut badan sedap woo..

sapeq
24-01-2013, 09:17 PM
pakcik le bro..kan pakai kain pelekat..amoi mana de pakai kain..x pnh aku kasi amoi..pakcik ni sejam dlm rm50 dia urut..sekali sekala urut badan sedap woo..

Lps urut mmg sedap..kdg2 smpi tertido...klu bru 1st time urut blh demam lepas tu...
Sbb urat tk biasa lg di urut...

Sengkuang13
25-01-2013, 08:45 AM
bila nk pegi bro...aku benda2 mcm ni berminat gak...
:p:p roger2 federel la wehh..

betui2..aku pun nk follow...hahaha

Green Apple
25-01-2013, 09:30 AM
betui2..aku pun nk follow...hahaha

bleh buat urut 3 penjuru ni..jgn lupa bg testimoni.hehe

Sengkuang13
25-01-2013, 04:49 PM
hahhaha..masih menunggu kawan carigold yag pernah g kat pak amran..

akuna_matata
27-01-2013, 12:02 PM
hahhaha..masih menunggu kawan carigold yag pernah g kat pak amran..

tu la aku pon still menanti...
kena seru kawan tu suh masuk dlm ni kot..
:)):))

wkl6438
27-01-2013, 12:06 PM
sapa yg dah pegi bleh upload gambar sebelum & selepas urut

:eek::eek:

blackiel
27-01-2013, 12:38 PM
buat sndiri pon boleh...beli ubat..pstu suh diyer ajar cre2 mngurut kalau malu..

hairy84
27-01-2013, 12:39 PM
gambar sebelum dan selepas xde ke? hehehe

akuna_matata
27-01-2013, 01:15 PM
gambar sebelum dan selepas xde ke? hehehe

setakat ni xdak lg tumbesaran yg telah ditestimoni
:eek::eek:

haudli
27-01-2013, 01:18 PM
hahhaha..masih menunggu kawan carigold yag pernah g kat pak amran..

pak amran mana ni?

KambingGoreng
27-01-2013, 01:23 PM
Nk kecikan bird ada cara x? I punya besar sangat..

Sengkuang13
29-01-2013, 03:49 PM
sapa yang pernah g kat pak amran beranang..

anakmalaya
29-01-2013, 03:56 PM
wah.. servis baik ni.. kasi up saiz..

Dreamboxjb
29-01-2013, 03:58 PM
Tt servis bagus, tapi elok lapor diri sbg newbies dulu.

dengan kata lain... absen dulu sebagusnya :)cgrock:)cgrock

PainKiller
29-01-2013, 03:58 PM
peminat ramai..tapi x ada testimoni lagi..

anakmalaya
29-01-2013, 03:58 PM
peminat ramai..tapi x ada testimoni lagi..

jom buat rombongan tambah saiz..

Dreamboxjb
29-01-2013, 04:00 PM
jom buat rombongan tambah saiz..

medukung... :)cgrock:)cgrock
TT,
ada sahabat tanya.. dia pemain bola.. namun kakinya panjang sebelah..
bisakah panjangkan untuk menseimbangkan ? terima kasih :)cgrock

PainKiller
29-01-2013, 04:05 PM
medukung... :)cgrock:)cgrock
TT,
ada sahabat tanya.. dia pemain bola.. namun kakinya panjang sebelah..
bisakah panjangkan untuk menseimbangkan ? terima kasih :)cgrock

:))wakakaka......org nak pjg anu..
ni nak pjg kaki:)):eek::))

Dreamboxjb
29-01-2013, 04:07 PM
:))wakakaka......org nak pjg anu..
ni nak pjg kaki:)):eek::))

maafla sahabat..
i tolong tanyakan aja... pasal mmeber tu pemalui.. :eek::eek:

smithmagge
29-01-2013, 04:09 PM
jom buat rombongan tambah saiz..

body kancil enjin turbo...nape negro saiz xxx anak tak ramai....orang melayu saiz s je tapi anak 12 ?:-?

fly2rich
29-01-2013, 04:09 PM
alamak..
jauhla plak..
kota damansara..

sigila
29-01-2013, 04:09 PM
tul ker urut2 nie?.... :-?:-?:-?

___KIPITOP___
29-01-2013, 04:21 PM
nak urut tangan boleh tak TT?
tangan kiri ni bahagian tapak tangan ni pernah cedera parah...
tendon putus pastu operate kasi sambung balik...
tapi sekarang ni saraf2 kat jari dah x function sgt la...
n jari pon dah x fleksible...
kalau boleh buat bagi normal balik PM saya TT...
tension sebab dah tak berapa boleh nak main gitar dan alat muzik sangat dah ni...

agrofutures
05-02-2013, 05:05 PM
TT pun dah xmasuk sini huhu..

Ir22
20-06-2013, 05:07 PM
Inginkan Senjata Anda Menjadi Lebih Tegang Keras
Seperti Besi Padu
Menjadi Lebih Panjang
Menusuk Kalbu
Mencecah Hingga Ke Makam Penghujungnya
Menjadi Lebih Besar & MeLebar
Lebih Gemuk & Penuh Isinya apabila Masuk Ke Sarungnya
Tak Ler Longgar Longgar Lagi,tak ler kalah sebelum tempur,Tahan Lama Atas Katil !! Confirm Terangkat....
PASTI ANDA PUAS HATI !! CUBA LAH DULU..........

SAYA ADA SEDIAKAN RAWATAN URUT ZAKAR UNTUK BESAR DAN PANJANGKAN ZAKAR ANDA
ADA JAMINAN WANG DI KEMBALIKAN JIKA TAK BERJAYA BESAR PANJANG
RAWATAN URUT DUA SESI DALAM SEBULAN BAYARAN SEKALI SAHAJA,
SAYA AKAN BEKALKAN ANDA MINYAK DAN KUPSUL HERBAL

SAYA BOLEH BANTU ANDA HIDUPKAN ZAKAR YANG MATI,TAMBAH POWER,
SAYA BEROPERASI DI KOTA DAMANSARA SELANGOR
BOLEH CALL& EMAIL SAYA UNTUK PERTANYAAN ATAU TEMU JANJI
ANDA RAGU2 CALL SAYA2 AKAN TERANGKAN A TO Z, CARA RAWATAN
DAN KEBERKESANAN RAWATAN INI,
UNTUK PENDUDUK IPOH BOLEH BUAT TEMUJANJI DENGAN SAYA URUT DI IPOH



Urut untuk orang sakit, bagi sesiapa yang mempunyai masalah seperti dibawah
Angin Ahmar. Gaot, Sakit Kepala. lain-lain yang berkaitan. Lemah syahwat atau batin Sakit-sakit badan. Sakit sendi. Salah urat, sakit urat saraf Urat saraf termasuk anginsakit bahu, tengkuk, pinggang dan apa-apa yang berkaitan.angin pasang untuk bayi kanak2 & dewasa,Urutan untuk sukan,urutan untuk ketenagan jiwa dan badanSakit pinggang , sakit baru atau lama, sangat sakit atau kurang selesa.SANGAT TAK SELESA dan
untuk bayi & kanak2 yg ada masalah agin pasang atau jatoh,salah urat,terseleoh blh di ubati
SAYA INGIN BANTU BUKAN NAK TIPU,
SAYA MENCARI REZEKI YANG HALAL,
PERCAYA SAYA APA PUN MASALAH TENAGA BATIN ANDA
SAYA AKAN BANTU ANDA DENGAN IZIN ALLAH



SAYA BEROPERASI DI KOTA DAMANSARA SELANGOR
BOLEH CALL& EMAIL SAYA UNTUK PERTANYAAN ATAU TEMU JANJI
ANDA RAGU2 CALL SAYA,SAYA AKAN TERANGKAN
A TO Z, CARA RAWATAN
DAN KEBERKESANAN RAWATAN INI,


CALL & EMAIL AZMI UNTUK TEMU JANJI
EMAIL : urutpower88@gmail.com & muzapa88@gmail.com
http://urutanwalisakti.blogspot.com http://uruttambahsaiz.blogspot.com
H/P :012-400-1590
SAYA INGIN BANTU BUKAN NAK TIPU,
SAYA MENCARI REZEKI YANG HALAL,
PERCAYA SAYA APA PUN MASALAH TENAGA BATIN ANDA SAYA AKAN BANTU ANDA DENGAN IZIN ALLAH


TT bape kos..bape pnjg n besar boleh target :) 7inch? ukurlilit?

shariful78
18-01-2014, 01:55 AM
KAMI BEROPERASI DI BULAN RAMADAN

Azmi Iskanda
Inginkan Senjata Anda Menjadi Lebih Tegang Keras
Seperti Besi Padu
Menjadi Lebih Panjang
Menusuk Kalbu
Mencecah Hingga Ke Makam Penghujungnya
Menjadi Lebih Besar & MeLebar
Lebih Gemuk & Penuh Isinya apabila Masuk Ke Sarungnya
Tak Ler Longgar Longgar Lagi,tak ler kalah sebelum tempur,Tahan Lama Atas Katil !! Confirm Terangkat....
PASTI ANDA PUAS HATI !! CUBA LAH DULU..........

SAYA ADA SEDIAKAN RAWATAN URUT ZAKAR BESAR DAN PANJANGKAN (TERMASUT RAWATAN CEPAT PANCUT,KURANG TEGANG KERAS ,DAN KUAT

ADA JAMINAN WANG DI KEMBALIKAN JIKA TAK BERJAYA BESAR PANJANG

RAWATAN URUT DUA SESI.SESI PERTAMA AKAN DI BERI MINYAK DAN KUPSUL HERBAL DAN SESI KEDUA PAS DUA MINGGU
BAYARAN SEKALI SAHAJA,

SAYA BOLEH BANTU ANDA HIDUPKAN ZAKAR YANG MATI,TAMBAH POWER

SAYA BEROPERASI DI KOTA DAMANSARA SELANGOR
BOLEH CALL& EMAIL SAYA UNTUK PERTANYAAN ATAU TEMU JANJI
ANDA RAGU2 CALL SAYA2 AKAN TERANGKAN A TO Z, CARA RAWATAN
DAN KEBERKESANAN RAWATAN INI,

UNTUK PENDUDUK IPOH BOLEH BUAT TEMUJANJI DENGAN SAYA URUT DI IPOH

Lemah syahwat atau batin
berkaitan.angin pasang untuk bayi kanak2 & dewasa
untuk bayi & kanak2 yg ada masalah agin pasang atau jatoh,salah urat,terseleoh blh di ubati

CALL & EMAIL AZMI UNTUK TEMU JANJI
EMAIL : urutpower88@gmail.com & muzapa88@gmail.com
http://uruttambahsaiz.blogspot.com/
H/P :012-400-1590 whats /line /wechat
H/P :014-930-6680
https://www.facebook.com/azmi.iskanda

SAYA INGIN BANTU BUKAN NAK TIPU,
SAYA MENCARI REZEKI YANG HALAL,
PERCAYA SAYA APA PUN MASALAH
TENAGA BATIN ANDA SAYA AKAN BANTU
ANDA DENGAN IZIN ALLAH


mantap. pm bro