PDA

View Full Version : bank mana yang paling mudah buat loan kereta


amozawawi
17-01-2013, 04:52 PM
hai kawan

nak tanya bank mana yang paling mudah dan intrest murah nak buat loan kereta..kisahnya mcm nie saya nak jual kereta saya. saya tak nak tolak pada used car nak jual sendiri. yang masalah bila tanya bank macam2 mereka cakap.yang pelik time beli kereta baru senang jer. used car mohon pinjaman pun senang jer. mcm saya orang perseorangan nie mmng leceh sangat yang tak layan pun ada. ada yang cakap pembeli baru kena urus sendiri. pening kepala dibuatnya. kereta baru dah nak kuar. kereta lama lum jual lagi nie dok dalam proses urus loan jer.~X(