PDA

View Full Version : Santai Perempuan Melayu paling kuat bersetubuh selepas India


jamtulenmurah
15-01-2013, 12:55 AM
http://3.bp.blogspot.com/_xvGkqOUauag/S4skKWDovQI/AAAAAAAAAEw/MSyxzVFv5Rs/s320/fareeda_heading_new2%5B1%5D.jpg

Bangkok (The Nation/ANN) – Kaum lelaki Indonesia paling kerap mengamalkan hubungan seks, menurut sebuah kaji selidik yang dijalankan terhadap mereka yang aktif seks dalam 10 buah negara di Asia.

Kajian yang dijalankan oleh Pfizer yang dinamakan sebagai “Kajian Kekerapan Hubungan Seks Di Asia” mendapati bahawa kaum lelaki Indonesia selalunya akan mengadakan hubungan seks dengan purata 9.8 kali. Tempat kedua diduduki oleh kaum lelaki di Filipina dengan purata 9.4 kali sebulan, manakala di India sebanyak 8.8 kali setiap bulan.

Bagi lelaki Thai pula, mereka mendapat purata sebanyak 7.7 kali sebulan.

Segala keputusan yang diperoleh dari kajian ini dilancarkan di sebuah hotel di bangkok pada Khamis lalu. Kaji selidik tersebut dijalankan terhadap 1,658 lelaki dan 1,624 wanita di China, Hong Kong, India, Indonesia, Malaysia, Filipina, Singapura, Korea Selatan, Taiwan dan Thailand. Setiap responden berumur antara 31 hingga 74 tahun, dan telah mengadakan hubungan seks dalam masa 12 bulan.

Bagi responden wanita pula, wanita di India dilaporkan mempunyai jumlah kekerapan yang lebih banyak iaitu sebanyak 8.7 kali setiap bulan. Seterusnya adalah Indonesia dan Malaysia, kedua-duanya dengan jumlah kekerapan sebanyak 6.6 kali setiap bulan.

Wanita Thai pula mempunyai kekerapan sebanyak 5.7 kali, menurut kaji selidik tersebut.

Assoc Prof Dr George Lee, seorang perunding pakar bedah urologi di Monash University di Kuala Lumpur berkata bahawa kaji selidik yang dijalankan mendapati bahawa kadar kekerasan terhadap ereksi menjadi kunci utama terhadap kepuasan seks dalam kalangan penduduk Asia.

“Contohnya, 90 peratus kaum lelaki Malaysia menyatakan bahawa faktor tersebut adalah amat penting,” kata beliau.

Hanya satu per tiga daripada responden menyatakan bahawa kadar masa hubungan seks yang menjadi faktor utama dalam mencapai kepuasan seks.

Asst Prof Dr Pansak Sugkraroek, pakar kesihatan seksual dan doktor obgyn di Thailand berkata, hampir 2.7 juta kaum lelaki di Thailand mempunyai masalah mati pucuk (erectile dysfunction).

“Walau bagaimanapun, hanya 27,000 pesakit telah datang untuk menjalani rawatan,” kata beliau.

Pansak berkata bahawa selain daripada ubat-ubatan, menukar cara hidup juga dapat membantu dalam mengatasi masalah tersebut.

“Senaman dan pengambilan makanan seimbang juga amat membantu bagi mengatasi masalah ini,” tambah beliau.


PS: Gambar ada tapi tak dapat diletakkan atas sebab2 tertentu.............. ek eleee...........

jamtulenmurah
15-01-2013, 12:55 AM
betul ke berita ni?

Ada testimonial tak? :D

rustam
15-01-2013, 12:57 AM
Kat mana ko ambik berita menarik ni bro

jamtulenmurah
15-01-2013, 12:58 AM
Kat mana ko ambik berita menarik ni bro

atas langit web.

Hari ni tak fishing deep web.

Hari ni terbang fly web. ekekekee :D

hirman
15-01-2013, 12:58 AM
Nie kira kahwin campur ker siap ada beza kekerapan lelaki n wanita.

-RIZUAN-
15-01-2013, 12:59 AM
tkder gmbar..scam:(:(
***melayu paling byk 3gp....semua cita2 besar nak jadi retis:)

edrusli
15-01-2013, 12:59 AM
rasa mcm logik gak fakta ni, ubat seks laku jer.. xder musim :))

rakcacer
15-01-2013, 12:59 AM
diorg suka bersetubuh yg bkn muhrim je... xcaya tgk sok kabor. pasti ada kes khalwat setiap ari...

Raykie
15-01-2013, 01:02 AM
haih.. apa punya berita la.

fakta ke apa ni?

kopirait
15-01-2013, 01:03 AM
Ko ni TT..
Melayu ke Malaysia?

Dah pening ko ni. Hahaha. :))

jamtulenmurah
15-01-2013, 01:05 AM
Ko ni TT..
Melayu ke Malaysia?

Dah pening ko ni. Hahaha. :))

apsal laki banyak komen ni? :eek:

saya bukak thread ni nak tanye pendapat WANITA MELAYU.

betul ke? Ada sesapa bini boleh komen tak??? ekekekeee

kopirait
15-01-2013, 01:06 AM
apsal laki banyak komen ni? :eek:

saya bukak thread ni nak tanye pendapat WANITA MELAYU.

betul ke? Ada sesapa bini boleh komen tak??? ekekekeee

Pancing baik je tajuk tulis wanita Melayu. :eek:

ARIFFX
15-01-2013, 01:12 AM
lelaki malaysia kurang ngeseks?
tapi pompuan malaysia terlebih ngeseks?



er,,,
pompuan mesia lebih ramai daripada lelaki,,
campur semua bangsa sekali kot,,,

orangseni
15-01-2013, 01:13 AM
wah ...ada statistik pulak ...

only1
15-01-2013, 01:18 AM
fakta atau auta nie..

dhen
15-01-2013, 01:22 AM
Bagi statistik penuh la TT..Nak tengok jugak perbandingannya contoh cam kat Indonesia, lelaki 9.8 kali tp pompuan lak 6.6 jer. Camno nak menghuraikan perbezaannya tu ? Ngan caper lak lelaki dia wat projek ?

jamtulenmurah
15-01-2013, 01:23 AM
Bagi statistik penuh la TT..Nak tengok jugak perbandingannya contoh cam kat Indonesia, lelaki 9.8 kali tp pompuan lak 6.6 jer. Camno nak menghuraikan perbezaannya tu ? Ngan caper lak lelaki dia wat projek ?

mak ai. Detail kencang soklan. :eek:

Statistik masuk laman web pfizer tak silap.

ah carik sendiri la. ekekekee

jamtulenmurah
15-01-2013, 01:24 AM
lelaki malaysia kurang ngeseks?
tapi pompuan malaysia terlebih ngeseks?



er,,,
pompuan mesia lebih ramai daripada lelaki,,
campur semua bangsa sekali kot,,,

ko anak ramai dah..............

kompom masing2 kuat. wakakakakak :eek:

okaneman
15-01-2013, 01:33 AM
tkder gmbar..scam:(:(
***melayu paling byk 3gp....semua cita2 besar nak jadi retis:)

Betol.. Tp xramai yg berjaya dlm industri tu.. :))

jamtulenmurah
15-01-2013, 01:34 AM
Betol.. Tp xramai yg berjaya dlm industri tu.. :))

industri ape?

Kalau industri ayam segar ayam tak segar bersepah2 kat Malaysia sekarang.

Kalau gi bb, setiap 2 langkah je ada pusat ayam. ekekekee

qba437
15-01-2013, 01:39 AM
TT berjaya menjadikan perempuan melayu sebagai subjek seks dengan hanya melalui tajuk thread nih..:))

ps: babyrina antara perempuan melayuyang kuat bersetubuh..tuh belum kira klip 3gp yang bersepah melibatkan perempuan melayu..ada betulnya tajuk thread TT nih..:))..lepas nih jumpa perempuan melayu..ajak bersetubuh..:eek:

jamtulenmurah
15-01-2013, 01:40 AM
TT berjaya menjadikan perempuan melayu sebagai subjek seks dengan hanya melalui tajuk thread nih..:))

ps: babyrina antara perempuan melayuyang kuat bersetubuh..tuh belum kira klip 3gp yang bersepah melibatkan perempuan melayu..ada betulnya tajuk thread TT nih..:))..lepas nih jumpa perempuan melayu..ajak bersetubuh..:eek:

kotor nye pikiran ko ni.

Kesian. :)paid

Thread ni asalnya berita kajian pfizer.

qba437
15-01-2013, 01:43 AM
kotor nye pikiran ko ni.

Kesian. :)paid

Thread ni asalnya berita kajian pfizer.

kajian tuh menyebut perempuan malaysia..bukan perempuan melayu..yang kotor ialah kepala ko sendiri..tajuk thread tuh sendiri sebagai buktinya..

bila disebut perempuan malaysia..responden kajian terdiri dari pelbagai kaum di malaysia..bukan tertumpu pada wanita melayu..sedangkan tajuk thread ko menjurus..yang menyatakan wanita melayu kuat bersetubuh..

bertobat la wei..

jamtulenmurah
15-01-2013, 01:44 AM
kajian tuh menyebut perempuan malaysia..bukan perempuan melayu..yang kotor ialah kepala ko sendiri..tajuk thread tuh sendiri sebagai buktinya..

bila disebut perempuan malaysia..responden kajian terdiri dari pelbagai kaum di malaysia..bukan tertumpu pada wanita melayu..sedangkan tajuk thread ko menjurus..yang menyatakan wanita melayu kuat bersetubuh..

bertobat la wei..

ko tak paham tujuan thread ni. ekekekee

Prisoner
15-01-2013, 01:49 AM
perempuan melayu bersetubuh dengan siapa?
kalau yang perempuan high.. macam mana lelaki boleh jadi rendah.. apsal tak tele? hahaha..

yang thai perempuan 5.7 yang lelaki lelaki plak 7.7 boleh la terima pasal perempuan thai tak semestinya nyesex ngan lelaki thai.

qba437
15-01-2013, 01:50 AM
ko tak paham tujuan thread ni. ekekekee

tujuan thread menunjukkan wanita berbangsa melayu kuat bersetubuh..lepas tuh nak tanya wanita melayu dalam forum nih..betul ke korang perempuan melayu kiat bersetubuh..tau sangat...:eek:

qba437
15-01-2013, 01:51 AM
perempuan melayu bersetubuh dengan siapa?
kalau yang perempuan high.. macam mana lelaki boleh jadi rendah.. apsal tak tele? hahaha..

yang thai perempuan 5.7 yang lelaki lelaki plak 7.7 boleh la terima pasal perempuan thai tak semestinya nyesex ngan lelaki thai.

perempuan melayu bersetubuh dengan siapa..kene tanya TT..yang aku tau..tujuan thread untuk menunjukkan yang perempuan melayu kuat bersetubuh..:eek:

ps: TT melayu tak..?..kalu melayu..sedara perempuan TT boleh dikatakan sama seperti tajuk thread nih..:-?

jamtulenmurah
15-01-2013, 01:55 AM
tujuan thread menunjukkan wanita berbangsa melayu kuat bersetubuh..lepas tuh nak tanya wanita melayu dalam forum nih..betul ke korang perempuan melayu kiat bersetubuh..tau sangat...:eek:

ko ni SLOW.

Nak marah tak boleh dah besaq.

Slow mengalahkan cipan. ekekekee


Org cerdik je nampak tujuan thread ni. :)paid

sharemalaysia
15-01-2013, 01:57 AM
Indon memang nak lebih jer..

qba437
15-01-2013, 01:58 AM
ko ni SLOW.

Nak marah tak boleh dah besaq.

Slow mengalahkan cipan. ekekekee


Org cerdik je nampak tujuan thread ni. :)paid

orang cerdik pun akan ingat..betul ke wanita melayu kuat bersetubuh..?..:))..nih bukan slow atau cerdik..tapi tujuan thread nak menyebut melayu punya perempuan..kuat ngeseks..:eek:

fine net
15-01-2013, 02:00 AM
http://www.youtube.com/watch?v=Dqz2GqfPlaA

nie bukan wanita melayu je..semua wanita sama...hehe..

qba437
15-01-2013, 02:02 AM
http://www.youtube.com/watch?v=Dqz2GqfPlaA

nie bukan wanita melayu je..semua wanita sama...hehe..

itu la pasal..tapi tajuk thread nih menumpu..hanya kepada wanita melayu..kalu erbentuk soklan..layan jer..tapi memandangkan ianya ialah pernyataan..lawan tetap lawan..:eek:

ancong
15-01-2013, 10:47 AM
suka ati ja..xpcaya la...

azrulazman
15-01-2013, 10:50 AM
perempuan melayu kuat seks?

azanney
15-01-2013, 10:53 AM
org cina tak kuat ngesek ke?kan byk jadi ayam...mesti purata 99/month

akmal_tawau
15-01-2013, 10:53 AM
kajian guna responded kt hotel...x mewakili secara tepat.

eday84
15-01-2013, 10:53 AM
perempuan malaysia ngn indonesia tu dpt mana psgn kalau bukan lelaki indonesia.. sebab lelaki malaysia takde pun kekerapan yg tinggi

apiez_85
15-01-2013, 10:54 AM
ingatkan pompuan morokko td :D:D:D

zerodecibal
15-01-2013, 10:55 AM
la yeke ... patut laaa... penat den

symori
15-01-2013, 10:55 AM
Ko ni TT..
Melayu ke Malaysia?

Dah pening ko ni. Hahaha. :))

tuh laaa pasal...

airol
15-01-2013, 11:01 AM
ingatkan pompuan morokko td :D:D:D

Klu moloko , lelaki la yg terkulai jwbnya :eek::eek::eek:

ko'bek
15-01-2013, 11:03 AM
tu hanya kajian,,,melayu tu santun,,huhuhu..malaysia tu berbahasa..
kajian tu ,x semestinye betul,,

goal_hunter
15-01-2013, 11:05 AM
buat kajian kat hotel plak..lagi le...

joee
15-01-2013, 11:07 AM
kita org malaysia yg islam bila keluar tgk pompuan cina,pelancong asing sume sexy2,separuh bogel pun ada...bis cmne mau tahan :D :D :D

qba437
15-01-2013, 11:09 AM
Ko ni TT..
Melayu ke Malaysia?

Dah pening ko ni. Hahaha. :))

bukan pening dah tuh..siap mabuk skali..:))..kalu TT Melayu dan ada sedara perempuan..sedara perempuan TT boleh kata tergolong

:))

alonso
15-01-2013, 11:13 AM
pelajar sekolah paling kuat bersetubuh:))

LEMANtheMAN
15-01-2013, 11:18 AM
aku ingat tajuk "pompuan melayu paling kuat bersetubuh dengan india"

aku dah terbayang ape yg aku nmpk td dkt mapley..awek melayu pakwe india..huhu

pedang_setiawan
15-01-2013, 12:14 PM
ingatkan pompuan morokko td :D:D:D

Itu yang paling kuat disetubuhi..ngeh..ngeh..

orange76
15-01-2013, 12:18 PM
kuat main rupanyer...

biskutmari
15-01-2013, 12:56 PM
fuh..mmg mantap fakta ni

mr.dede
15-01-2013, 12:58 PM
india jugak cempiang

juweialhaj
15-01-2013, 01:01 PM
Ko ni TT..
Melayu ke Malaysia?

Dah pening ko ni. Hahaha. :))

betul gak ek. mcm kajian ikut negara je tuu

amira88
15-01-2013, 01:10 PM
Hahaaa.... Nice... Cmner org banci sex?? Selalu tgk org banci kete jer...

ally9970
15-01-2013, 01:18 PM
lelaki indon plg actif seks dan india teratas bagi wanita...

lelaki indon buat seks ngan pompuan mana? must be with Indian lah kot, else mesti female indon yg dok teratas???

puterakota
15-01-2013, 02:05 PM
buleh cayo ke research kondominium durexx ni.musykil aku.huhu

david.cronenberg
25-10-2013, 10:38 AM
apsal laki banyak komen ni? :eek:

saya bukak thread ni nak tanye pendapat WANITA MELAYU.

betul ke? Ada sesapa bini boleh komen tak??? ekekekeee
dorang malu agaknya nak komen.

TT
25-10-2013, 10:43 AM
6kali je sebulan ppuan kita?

meh ak bg hari2

eday84
25-10-2013, 10:50 AM
yeke bukan seminggu 2-3 kali ke hehe.. dah 12 kali tu

kOmAnDeR
25-10-2013, 10:53 AM
cmner yer nk join geng2 bt kajiselidik camgini

cagar11th
25-10-2013, 10:59 AM
ingat jamtulen telah kembali...rupenye yg dolu2 punya tered....huhu,

m0mo~
25-10-2013, 11:02 AM
aku ingat lepas india bangladesh..rupanya terus lompat pegi melayu :))

zharifalimin
25-10-2013, 11:07 AM
maksudnya perempuan melayu curang dengan lelaki indon la?

amsyar
25-10-2013, 11:07 AM
Fakta or auta???

MachineEmperor
25-10-2013, 11:31 AM
wanita malaysia buat 6.6kali....yg aku xpaham nye 0.6kali tu die wat mcm mane...adekah die ringan2?

naguibz
25-10-2013, 11:31 AM
.... Kajian oh kajian... Macam macam dikaji sekarang ni...

302
25-10-2013, 12:16 PM
tkder gmbar..scam:(:(
***melayu paling byk 3gp....semua cita2 besar nak jadi retis:)

mungkin sebab xde muvie porn melayu, bangse laen dah besepah

Jejaka Kedekut
25-10-2013, 02:10 PM
takleh isap rokok lepas ni la.

Jimie Nooran
29-10-2013, 01:56 AM
kes banyak jual makjun kuat salaaaaasa la ni

joe_naga
29-10-2013, 02:24 AM
Asst Prof Dr Pansak Sugkraroek, pakar kesihatan seksual dan doktor obgyn di Thailand berkata, hampir 2.7 juta kaum lelaki di Thailand mempunyai masalah mati pucuk (erectile dysfunction).

patut pun ramai yang jadi bapuk

ZharifSofia Exchanger
29-10-2013, 03:00 AM
ingat jamtulen telah kembali...rupenye yg dolu2 punya tered....huhu,

beliau dah Rest in Peace dari ID tersebut :(

apis510
29-10-2013, 05:32 AM
Melayu Boleh!!!!Terbaik!!!hehe...

astrowan
29-10-2013, 05:38 AM
mungkin lepas ni melayu leh masuk ranking pertama kalahkan semua rank diatas


selepas pengbatalan subsidi gula.............


aummmmmmmmmm......

dhiaperfumes
29-10-2013, 05:46 AM
mungkin lepas ni melayu leh masuk ranking pertama kalahkan semua rank diatas


selepas pengbatalan subsidi gula.............


aummmmmmmmmm......

takde kaitan langsung dgn subsidi gula pun...:eek:

Dakjaat
29-10-2013, 09:20 AM
2011 punya berita.

khairuls
29-10-2013, 12:40 PM
2011 punya berita.

mungkin sebab subsidi gula dah kurang... kena up balik thread ni? :D

pecot85
29-10-2013, 12:42 PM
bersetubuh tu sedap ke?