PDA

View Full Version : Golden Honey Madu Meletup-Sure Meletup!!!


shy2arleeyaa
04-01-2013, 12:21 PM
Adakah Anda Ingin Memiliki Madu Tualang ORIGINAL Yang Mempunyai Nilai Kualiti Terbaik No.1 di Asia?

Buat anda yang mempunyai masalah ini...

1.Sukar memperoleh madu tualang yang betul-betul asli

2.Selalu ditipu oleh penjual madu yang mengatakan madu mereka adalah yang asli tetapi sebenarnya ia adalah madu tiruan!

3.Madu yang dibeli mempunyai tarikh luput (expired date) - Ini kerana madu asli tiada tarikh luput!

Maka GOLDEN HONEY MADU MELETUP adalah pilihan tepat anda!!!


http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/13581_309021419209736_483707203_n.jpg

Apa kelebihan Madu Meletup - Golden Honey?

1.Ianya tiada tarikh luput. Ini kerana ianya 100% asli dan susah untuk menjadi rosak tanpa sebab.

2.Ia membekalkan tenaga lebih 300% kepada penggunanya berbanding madu lain yang ada di pasaran.

3.Sangat berkesan memberi tenaga fizikal mahupun tenaga batin anda.

4.Mampu membantu kulit muka anda untuk kelihatan tegang dan segar. Nah inilah awet muda yang sebenar.

5.Boleh diambil terus atau dicampur dengan air sebagai minuman kesihatan. Sangat lazat... nyam... nyam...

6.Membantu anda menghindar penyakit-penyakit kerana ia dapat meningkatkan sistem imun badan.

7.Membantu meningkatkan kecerdasan berfikir anda.

8.Membantu minda serta emosi anda untuk lebih fokus.

Dan banyak lagi khasiat serta kebaikan yang bakal anda perolehi..

Tonton video ni sampai habis untuk cara kenalpasti madu yg anda beli ori atau x..
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nx8xilsYy44

SMS 0176853153 ATAU PM UNTUK MERASAI SENDIRI KEASLIAN MADU MELETUP!!:)paid

shy2arleeyaa
05-01-2013, 09:23 AM
bump... ;)

juweialhaj
05-01-2013, 09:34 AM
harga berapa ni tt? COD mana?

shy2arleeyaa
05-01-2013, 09:55 AM
harga berapa ni tt? COD mana?

untuk botol cm dlm gambar tu 400g rm100/botol
ada botol 50g rm30/botol..tp kalau amek 4 botol 50g = 200g rm 80
COD area seri kembangan,brickfield,putrajaya :D

shy2arleeyaa
07-01-2013, 09:52 AM
bump...
sama2 amalkan n dptkan khasiat madu asli...

azarul
08-01-2013, 10:08 AM
Mmg best ni.. memang den suke madu.. byk madu da try.. nak try yang ni plak.. yang melimpah tuh tak penah try lg.. hehe

tp ade typo ke >? kat video tu minit 6:38 (Allah S.W.A) ?

shy2arleeyaa
08-01-2013, 10:15 AM
Mmg best ni.. memang den suke madu.. byk madu da try.. nak try yang ni plak.. yang melimpah tuh tak penah try lg.. hehe

tp ade typo ke >? kat video tu minit 6:38 (Allah S.W.A) ?

yeke?maaf..typo la tu..video ni dr pengasas madu meletup ni.nnt tt panjangkan perkara ni kat die.thanx ye atas teguran.. :)

azarul
08-01-2013, 10:22 AM
Hehe,, COD mane lagi boleh TT ? mcm nak amek 4 botol 50g.. besa sos cili ke yang 50g?

shy2arleeyaa
08-01-2013, 10:27 AM
Hehe,, COD mane lagi boleh TT ? mcm nak amek 4 botol 50g.. besa sos cili ke yang 50g?

tuan area mane?
yg cm botol sos tu 400g,yg 50g cm botol jem tu

http://4.bp.blogspot.com/-dMOSt9lA4No/UNLJLjlRd8I/AAAAAAAAMXA/R0bop2ASYyk/s1600/goldenhoney-741897.jpg

http://www.madumeletup.com/images/50g.jpg

shy2arleeyaa
08-01-2013, 10:35 AM
Hehe,, COD mane lagi boleh TT ? mcm nak amek 4 botol 50g.. besa sos cili ke yang 50g?

COD putrajaya,seri kembangan,puchong,brickfield,bangsar,bangi,serdang
tuan area mana?leh citer dulu... :D

shy2arleeyaa
09-01-2013, 10:34 AM
madu ni specialnya :
-100% ori..xde gula walau sebutir pun

-rasanya sedap...memang boleh telan...xrasa manis mcam madu selalu sy makan (sbb sy xpasti madu tu ori atau x..sbb tu rasa manis sgt)

-akan meletup apabila dibuka..pernah terpercik satu ruang tamu sampai ke kipas syiling...dasyat kan?

- money back guarantee...buatla test..dan pasti akan tahu madu ni ori atau tak...

- seisi keluarga boleh makan..xperlu cari supplement lain...

nk info lnjut, pm atau sms sy di 0176853153..

gerenti POWER!!!!!

Mr. Redz
09-01-2013, 10:41 AM
saya berminat!! nk beli mcm ne? dok area MELAKA.

shy2arleeyaa
09-01-2013, 10:58 AM
saya berminat!! nk beli mcm ne? dok area MELAKA.

untuk luar kawasan COD,kita akan pos gunakan perkhidmatan poslaju
kos pos rm20 bagi setiap pakej (poslaju + packaging).packaging m'gunakan kotak n plastik bubble utk elakkan sbarang kerosakan n selamat smpai ke tgn customer.

pakej A 1 botol madu meletup 400g
pakej B 4 botol madu meletup 50g

in shaa Allah selamat sampai depan pintu rumah anda.. :)

shy2arleeyaa
10-01-2013, 11:29 AM
Tonton video ni sampai abes untuk mengetahui madu yg betul2 ori..

CARA KENAL PASTI MADU YG BETUL2 ORI... (http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=nx8xilsYy44)

ralat pada 6:24 ALLAH SWA --> ALLAH SAW

ciri2 madu ori

1. ada bunyi meletup bila botol dibuka
2. jika botol dibiar tanpa ditutup,madu akan melimpah kluar
3. madu akan mendap dlm air kerana ketumpatan madu lebih dari air
4. bila madu dicairkan dgn sedikit air dalam piring dan digoncang sedikit,akan membentuk corak seperti sarang lebah..subhanallah..

shy2arleeyaa
11-01-2013, 11:02 AM
salam jumaat!!!
jom sama2 dptkan khasiat dan fadhilat madu asli seperti yg tercatat dlm al-quran..
;)

pipstar
11-01-2013, 12:06 PM
Nie madu dari mana tuan? jenisnya?

shy2arleeyaa
11-01-2013, 12:23 PM
Nie madu dari mana tuan? jenisnya?

bole klik sini (http://www.madumeletup.com/) untuk maklumat lanjut... :)

shy2arleeyaa
12-01-2013, 10:07 PM
~~~bump~~~

shy2arleeyaa
15-01-2013, 01:03 PM
bump..bumpp..

shy2arleeyaa
17-01-2013, 03:44 PM
jom dapatkan madu yang betul2 ori...hanya dari golden honey..betul2 meletup!!!

shy2arleeyaa
19-01-2013, 09:52 AM
morning~~
dapatkan khasiat madu terbaik seperti dalam al-quran..
COD sekitar KL


bole pm or sms 0176853153

shy2arleeyaa
25-01-2013, 10:51 AM
salam jumaat..
bump utk madu meletup!!!

pm or sms 0176853153

budak_aytam
14-02-2013, 03:55 PM
Salam TT, kalau COD area Setapak @ Gombak boleh ke....:D

shy2arleeyaa
15-02-2013, 09:49 AM
Salam TT, kalau COD area Setapak @ Gombak boleh ke....:D

salam..
cod setapak bole
klu betul nk pm no fon k.. :)

budak_aytam
15-02-2013, 11:12 AM
salam..
cod setapak bole
klu betul nk pm no fon k.. :)

Ok, check sms....

shy2arleeyaa
18-02-2013, 11:12 AM
bump ini hari...

TamingSari
18-02-2013, 11:16 AM
ambe penggemar madu tualang.. masalah susah nak jumpa local nye..

TT jual ni riau nye atau local ?

shy2arleeyaa
18-02-2013, 11:32 AM
ambe penggemar madu tualang.. masalah susah nak jumpa local nye..

TT jual ni riau nye atau local ?

yg ni bukan local
dari jawa timur indonesia
lebah tualang liar

shy2arleeyaa
19-02-2013, 12:36 PM
madu tualang ori..
gerenti meletup!

shy2arleeyaa
20-02-2013, 03:25 PM
bump......

msbmk
29-04-2013, 06:45 PM
madu meletup memang power..