PDA

View Full Version : Johor Fan Club - (JDT vs Terengganu [3okt Jumaat 8.45pm@std.SINS] -Suku Akhir PM)


Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128

a b c d e f
13-01-2013, 05:37 PM
DT nampaknya konfem akan ambik batistuta jadi jurulatih...

Kesian fandi... kerusi blom panas.
Bukan senang nak sediakan taktik kalau pemain2 sume superstar.
Masing2 ada permintaan dan posisi pevret. Silap2 ada yang merajuk taknak kasi 100%. Kalau budak2 mentah senang sket kawal. Tengking pun dengar kata.

Batistuta pun pakar taktikal ke? Setau aku dia memang striker maut, tapi bab coaching macam senyap je.

giler_gadget
13-01-2013, 05:40 PM
tak berape nak perasan pulak..`:-?

tapi area situ gilossss pesat membangun...:o

Setahu saya tu stadium kolam renang je.. universiti situ punya. Design dia siap curve sana sini mmg mant0p

mantoya
13-01-2013, 05:50 PM
Setahu saya tu stadium kolam renang je.. universiti situ punya. Design dia siap curve sana sini mmg mant0p



Kawan pun tak pasti....:-?

ah fan
13-01-2013, 06:08 PM
bila la dpt tgok JDT live kt larkin ni..bz je manjang..

@SwooshGoldex
13-01-2013, 10:56 PM
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/16548_200072830132454_1676345971_n.jpg

@SwooshGoldex
13-01-2013, 11:01 PM
NEWS UPDATE ...HOT..

Jika benar khabar berita terbaru yang kami terima berkenaan DYAM Tunku Mahkota Johor sedang berbincang dengan pihak Bintang Lagenda Argentina Gabriel BATISTUTA untuk bersama Pasukan JOHOR DARUL TAKZIM FC sebagai Jurulatih Taktikal. Jika benar impian ini menjadi kenyataan... ini sebuah lagi hadiah istimewa Baginda DYAM Tunku Mahkota Johor buat kita rakyat Johor... ayuh sama2 kita doakan demi kemashyuran team yang kita sayangi.. JOHOR DARUL TAKZIM FC

LUASKAN KUASAMU JOHOR

bujangsenang
13-01-2013, 11:18 PM
NEWS UPDATE ...HOT..

Jika benar khabar berita terbaru yang kami terima berkenaan DYAM Tunku Mahkota Johor sedang berbincang dengan pihak Bintang Lagenda Argentina Gabriel BATISTUTA untuk bersama Pasukan JOHOR DARUL TAKZIM FC sebagai Jurulatih Taktikal. Jika benar impian ini menjadi kenyataan... ini sebuah lagi hadiah istimewa Baginda DYAM Tunku Mahkota Johor buat kita rakyat Johor... ayuh sama2 kita doakan demi kemashyuran team yang kita sayangi.. JOHOR DARUL TAKZIM FC

LUASKAN KUASAMU JOHOR

bukan dari taun lepas ker memang batistuta nih penasihat taknikal pasukan .. dari tahun lepas maa .. apa la korang nih ~X(~X(

WARTAWAN SINAR HARIAN
7 Mac 2012

$entry.content.caption.value
SENAI - Setelah mengikat Fandi Ahmad, kini Johor FA berusaha mendapatkan khidmat bekas pemain antarabangsa Argentina, Gabriel Batistuta.

Presiden Johor FA, Tunku Mahkota Johor, Duli Yang Amat Mulia (DYAM) Tunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim memberitahu di laman Twitter bahawa Batistuta dijangka akan tiba di Johor pada 16 Mac.

Difahamkan bahawa Batistuta diperlukan bagi memberi nasihat dan berkongsi idea untuk menjadikan Johor pasukan terhebat di negara ini.

Ia dilihat sebagai salah satu usaha yang dilakukan Johor FA untuk mengembalikan zaman kegemilangan Johor dengan dalam persada bola sepak negara.

Dikenali sebagai Batigol, beliau adalah penjaring terbanyak Argentina dengan 56 gol dalam 78 perlawanan antarabangsa dan telah beraksi dalam tiga perlawanan akhir Piala Dunia.

Penyerang lagenda ini terkenal dengan tendangan kaki kanannya yang padu dan telah menjaringkan 10 gol dalam kejohanan Piala Dunia (1994, 1998 dan 2002).

Beliau juga merupakan pemain Kelab Argentina Newell’s Old Boys, River Plate dan Boca Juniors, selain pernah beraksi dengan Kelab Qatar Al-Arabi.

Batistuta yang pernah beraksi bersama Argentina pada tahun 1991 hingga 2002 di peringkat Piala Dunia dan bersara pada tahun 2005.

TAKZIM
13-01-2013, 11:19 PM
Jom esok tgk Johor Fa vs Kuala Lumpur kat Stadium Larkin.

Jom support Team Negeri Johor ni.

mantoya
13-01-2013, 11:19 PM
NEWS UPDATE ...HOT..

Jika benar khabar berita terbaru yang kami terima berkenaan DYAM Tunku Mahkota Johor sedang berbincang dengan pihak Bintang Lagenda Argentina Gabriel BATISTUTA untuk bersama Pasukan JOHOR DARUL TAKZIM FC sebagai Jurulatih Taktikal. Jika benar impian ini menjadi kenyataan... ini sebuah lagi hadiah istimewa Baginda DYAM Tunku Mahkota Johor buat kita rakyat Johor... ayuh sama2 kita doakan demi kemashyuran team yang kita sayangi.. JOHOR DARUL TAKZIM FC

LUASKAN KUASAMU JOHOR



wow baik punya news...:)paid
taktikal player malaysia lemah,jadi kepakaran luar diperlukan...:D

CyberMachine
13-01-2013, 11:22 PM
NEWS UPDATE ...HOT..

Jika benar khabar berita terbaru yang kami terima berkenaan DYAM Tunku Mahkota Johor sedang berbincang dengan pihak Bintang Lagenda Argentina Gabriel BATISTUTA untuk bersama Pasukan JOHOR DARUL TAKZIM FC sebagai Jurulatih Taktikal. Jika benar impian ini menjadi kenyataan... ini sebuah lagi hadiah istimewa Baginda DYAM Tunku Mahkota Johor buat kita rakyat Johor... ayuh sama2 kita doakan demi kemashyuran team yang kita sayangi.. JOHOR DARUL TAKZIM FC

LUASKAN KUASAMU JOHOR

tahun lepas kan dah ada..si batistuta ni

@SwooshGoldex
13-01-2013, 11:23 PM
bukan dari taun lepas ker memang batistuta nih penasihat taknikal pasukan .. dari tahun lepas maa .. apa la korang nih ~X(~X(

WARTAWAN SINAR HARIAN
7 Mac 2012

$entry.content.caption.value
SENAI - Setelah mengikat Fandi Ahmad, kini Johor FA berusaha mendapatkan khidmat bekas pemain antarabangsa Argentina, Gabriel Batistuta.

Presiden Johor FA, Tunku Mahkota Johor, Duli Yang Amat Mulia (DYAM) Tunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim memberitahu di laman Twitter bahawa Batistuta dijangka akan tiba di Johor pada 16 Mac.

Difahamkan bahawa Batistuta diperlukan bagi memberi nasihat dan berkongsi idea untuk menjadikan Johor pasukan terhebat di negara ini.

Ia dilihat sebagai salah satu usaha yang dilakukan Johor FA untuk mengembalikan zaman kegemilangan Johor dengan dalam persada bola sepak negara.

Dikenali sebagai Batigol, beliau adalah penjaring terbanyak Argentina dengan 56 gol dalam 78 perlawanan antarabangsa dan telah beraksi dalam tiga perlawanan akhir Piala Dunia.

Penyerang lagenda ini terkenal dengan tendangan kaki kanannya yang padu dan telah menjaringkan 10 gol dalam kejohanan Piala Dunia (1994, 1998 dan 2002).

Beliau juga merupakan pemain Kelab Argentina Newell’s Old Boys, River Plate dan Boca Juniors, selain pernah beraksi dengan Kelab Qatar Al-Arabi.

Batistuta yang pernah beraksi bersama Argentina pada tahun 1991 hingga 2002 di peringkat Piala Dunia dan bersara pada tahun 2005.
Masa tu macamnya ada yg tertangguh dan belum di persetujui lah tu bro, sekarang ni baru dia rujuk semula untuk dapatkan khidmat tersebut !!

lpsoldier007
13-01-2013, 11:26 PM
eh..bro klu tak silap kat bukit Indah tu Ada 1 stadium yg hampi siap...ermm..mungkin tu stadium Baru Untuk JDT kot...cuba try2 tgkkan lah...ada info bagitau ekk


Tu kompleks sukan nusajaya, stadium yg kau nampak tu stadium nusajaya. Aku rasa utk educity nusajaya kot. Kalau pbnj nak sewa situ jdkan home ground pn orait jgk.

mantoya
13-01-2013, 11:30 PM
Tu kompleks sukan nusajaya, stadium yg kau nampak tu stadium nusajaya. Aku rasa utk educity nusajaya kot. Kalau pbnj nak sewa situ jdkan home ground pn orait jgk.

berape kapasiti muat tu bro....
dpt 50k org muat dah cun dokkkk....

yussys
13-01-2013, 11:31 PM
wah.. selak2 ada berita baik rupanya... semoga jadilah hendaknya...

liver_bird
13-01-2013, 11:35 PM
masukk port sini jap laa....rumah sblh tgh panass plak ...a/cond rosak...
hahaha!!!

lpsoldier007
13-01-2013, 11:38 PM
berape kapasiti muat tu bro....

Yg ni kan yg dimaksudkan?

http://2.bp.blogspot.com/-1k2e4kj0_fE/UHLnzm6cjtI/AAAAAAAADd0/pFnYFa9dJak/s640/stadium+nusajaya+1.jpg

http://www.iskandarinvestment.com/wp-content/uploads/2012/10/rsz_educity_stadium__sports_complex__3.jpg

Kapasiti 14 ribu je bro..

@SwooshGoldex
13-01-2013, 11:47 PM
Tu kompleks sukan nusajaya, stadium yg kau nampak tu stadium nusajaya. Aku rasa utk educity nusajaya kot. Kalau pbnj nak sewa situ jdkan home ground pn orait jgk.
ermm..14ribu je ke ?? ye lah mungkin bukan untuk PBNJ lah tu..

mantoya
14-01-2013, 01:12 AM
ermm..14ribu je ke ?? ye lah mungkin bukan untuk PBNJ lah tu..

tak berape nak muat org johor n tetamu yg dtg....:-?

a b c d e f
14-01-2013, 10:31 AM
wow baik punya news...:)paid
taktikal player malaysia lemah,jadi kepakaran luar diperlukan...:D

kepakaran apa bro? TMJ ni pun satu lah....banyak2 orang kenapa lah amik batistuta jadi jurulatih.

memang lah dia striker maut tapi dari segi strategi mungkin setaraf ngan hasbullah awang atau shila amzah...

sekarang pun batistuta jadi tauke kontraktor, bukan coach pun

Batistuta retired in 2005 and moved to Perth, Australia, but moved back to Argentina in 2007. Despite having completed his coaching badges in Argentina, he currently has no involvement with football (instead he prefers to play polo and golf). He expressed an interest in coaching Australia's national team and Argentina's team.[13] During the 2006 FIFA World Cup he worked as a commentator for Televisa Deportes. Batistuta currently runs his own construction company in Argentina and works as technical secretary in the professional football club Colón.

AlterEgo
14-01-2013, 10:56 AM
kepakaran apa bro? TMJ ni pun satu lah....banyak2 orang kenapa lah amik batistuta jadi jurulatih.

memang lah dia striker maut tapi dari segi strategi mungkin setaraf ngan hasbullah awang atau shila amzah...

sekarang pun batistuta jadi tauke kontraktor, bukan coach pun

part hasbullah tuh aku ok lagi...manatau ada sikit strategi dia kumpul sepanjang jadik pengulas...tapi shila amzah :eek:

AlterEgo
14-01-2013, 10:59 AM
NEWS UPDATE ...HOT..

Jika benar khabar berita terbaru yang kami terima berkenaan DYAM Tunku Mahkota Johor sedang berbincang dengan pihak Bintang Lagenda Argentina Gabriel BATISTUTA untuk bersama Pasukan JOHOR DARUL TAKZIM FC sebagai Jurulatih Taktikal. Jika benar impian ini menjadi kenyataan... ini sebuah lagi hadiah istimewa Baginda DYAM Tunku Mahkota Johor buat kita rakyat Johor... ayuh sama2 kita doakan demi kemashyuran team yang kita sayangi.. JOHOR DARUL TAKZIM FC

LUASKAN KUASAMU JOHOR

Mengikut adik member aku (fanatik team johor, selalu follow aktiviti ), batistuta ni dah lama dah tmj plan nak amik, sebelum fandi lagi. Tu yg bila start umum yg fandi jadik coach, aku memula terkejut gak, sebab ingat betul la amik batistuta.

So, klu ikut news ni, kira mmg bersungguh2 nak amik jugak laa.

faris_sn
14-01-2013, 11:07 AM
kepakaran apa bro? TMJ ni pun satu lah....banyak2 orang kenapa lah amik batistuta jadi jurulatih.

memang lah dia striker maut tapi dari segi strategi mungkin setaraf ngan hasbullah awang atau shila amzah...

sekarang pun batistuta jadi tauke kontraktor, bukan coach pun

menurut apa aku baca...dia ni ada sijil jurulatih...menetap kejap kat Australia tp xde rezeki jd coach...maybe x proven...tp who know...maybe apa yg ada pada dia berguna gak...

naz0203
14-01-2013, 11:46 AM
kita tggu dan lihat...

a b c d e f
14-01-2013, 12:55 PM
menurut apa aku baca...dia ni ada sijil jurulatih...menetap kejap kat Australia tp xde rezeki jd coach...maybe x proven...tp who know...maybe apa yg ada pada dia berguna gak...

Tu yang susah cket nak terima... Kalau nak ikut sijil fandi punye lagi mantap. Terlanjur nak bayar ribu2 untuk coach tambahan, amik lah yang terbukti dan berpengalaman. Boleh pilih yang pernah menang liga asing, piala dunia, piala asia atau kurang2 piala aff. Jurulatih tempatan pun akan bertambah ilmu bila terpaksa perah otak bikin strategi saingan, jadi mutu bolasepak tempatan maju. Tapi sayang yang tak pernah jadi jurulatih jugaaak yang dia pilih...

TAKZIM
14-01-2013, 01:52 PM
Sesiapa yg member cg turun game mlm ni johor fa lawan kuala lumpur?

yussys
14-01-2013, 02:32 PM
Sesiapa yg member cg turun game mlm ni johor fa lawan kuala lumpur?

kontek2 bro... kumpul kat mana mlm ni???

mantoya
14-01-2013, 03:13 PM
Ari tak dpt hadir......;jumaat kasi gegar arena Larkin.....
Mlm ni nak smashlah kasi berpeluh....

SayaBudakBaruBelajar
14-01-2013, 03:44 PM
Aku insyaallah dtg ngan mem besar...Anak2 tinggal :)):)):))

TAKZIM
14-01-2013, 03:54 PM
kontek2 bro... kumpul kat mana mlm ni???

Kawan duk kat open bro. masuk ikut pintu C.

yussys
14-01-2013, 03:56 PM
Kawan duk kat open bro. masuk ikut pintu C.

sama kita bro.... memang biasa dok kat tengah2 tu... hehehe

TAKZIM
14-01-2013, 03:57 PM
Ari tak dpt hadir......;jumaat kasi gegar arena Larkin.....
Mlm ni nak smashlah kasi berpeluh....

Takkan game Johor FA taknak turun :D

Sokong Team Star Darul Takzim aje ke? :">

AlterEgo
14-01-2013, 03:58 PM
johor fa main kat larkin gak ke?? x main kat PG lagi??

SayaBudakBaruBelajar
14-01-2013, 04:05 PM
johor fa main kat larkin gak ke?? x main kat PG lagi??

Mgkn game mlm ni last maen kt larkin sbb stadium Jcorp thh wat repair..Dijangka maen kt PG 21/jan ...Td aku tgk pagar zink kt area grandstand dah roboh nak tukar baru tp tak tau plk nak tukar ape..Baru buat konkrit jer..

Tempat duduk dah cat baru tp takde seat mcm open larkin..Dok atas simen je ye mcm dulu...:D:D:D Mgkn plan next year kot

LUASKAN KUASAMU.....

giler_gadget
14-01-2013, 05:57 PM
ujan lebat, harap johor fa menang dgn bergaya..
:)

mantoya
14-01-2013, 06:11 PM
Takkan game Johor FA taknak turun :D

Sokong Team Star Darul Takzim aje ke? :">

Taklah..... Isnin hari teman2 kawan sparing badminton.... :((

Tak jg pasal star..... JFA punya game LG best dokkkkk.....:)paid
Cuma tak kena masa teman je.....:-?
Kang tak dtg set2 teman merajuk...., ~X(

hisyam5789
14-01-2013, 06:54 PM
X do dlm tv ker plaeanan mereka

TAKZIM
14-01-2013, 09:18 PM
Gooollll.... Johor 1-0 Kuala Lumpur..

yussys
14-01-2013, 09:18 PM
aik kat stadium ke bro??? nak pi la kejap.. hehhee

TAKZIM
14-01-2013, 09:31 PM
Gollll... Dapat penalti. Johor 2-0 KL

Jaringan Orlando

yussys
14-01-2013, 09:32 PM
Gollll... Dapat penalti. Johor 2-0 KL

Jaringan Orlando

bro rehatkan... lepak belah mana????

TAKZIM
14-01-2013, 09:42 PM
Grand stand bro... Sebelah kanan..

peija06
14-01-2013, 09:46 PM
jgn lupa utk tetap menang besok jgk ye..:D:D

TAKZIM
14-01-2013, 09:56 PM
Gollll ketiga dijaringkan oleh Jasazrin...

Johor Fa 3-0 KL

CyberMachine
14-01-2013, 09:58 PM
best lagi johor daripada JDT

REMEDY KARUNG GUNI
14-01-2013, 09:59 PM
Pasukan abang semakin menyerlah. Tgk adik plak esok malam maacam mana

sonOFjawa
14-01-2013, 10:02 PM
mantap..x sbr nk blk jb..

TAKZIM
14-01-2013, 10:03 PM
Gol... Johor fa gol sendiri.

Johor fa 3-1 KL

sonOFjawa
14-01-2013, 10:05 PM
Gol... Johor fa gol sendiri.

Johor fa 3-1 KL

sapa pulak yg baik ati sgt tu..~X(

fachak
14-01-2013, 10:09 PM
Cam hangat je game abang mlm ni... Yg penting menang!!

sonOFjawa
14-01-2013, 10:12 PM
game tggl bpe lma lg?

TAKZIM
14-01-2013, 10:17 PM
Kl bermain dgn 10org. Setelah seorang pemain menerima kad kuning kedua..

TAKZIM
14-01-2013, 10:23 PM
Gol lagi...

Johor Fa 4-1 KL

fachak
14-01-2013, 10:27 PM
Gol lagi...

Johor Fa 4-1 KL

Uikss..... Japnye dah dpt gol.... Sape score?

TAKZIM
14-01-2013, 10:33 PM
Golll yg kelima...

Johor Fa 5-1 KL

TAKZIM
14-01-2013, 10:34 PM
Golll yg kelima...

Johor Fa 5-1 KL

Muhammad_27
14-01-2013, 10:37 PM
Golll yg kelima...

Johor Fa 5-1 KL

Aik, ni main ka kenduri, cepat btol

TAKZIM
14-01-2013, 10:38 PM
Full Time..

Johor Fa 5-1 KL

bujangsenang
14-01-2013, 10:40 PM
kira paling banyak gol dalam satu perlawnan johor la yerk?

liver_bird
14-01-2013, 10:41 PM
skrg astro arena dah takde wat live ke utk liga perdana???
season lps tak silap aku ade!
hampasss btul..

a2emay
14-01-2013, 10:47 PM
kira paling banyak gol dalam satu perlawnan johor la yerk?

PDRM pun banyak jugak kan?

fachak
14-01-2013, 10:58 PM
Terbaik la...

Team abang sudah menang...

Teruskan momentum kemenangan utk team adik mlm esok plak...

yussys
14-01-2013, 11:00 PM
adeh.. semput... baru sampai rumah.. game memang terbaik... rugi tak tengk....

fachak
14-01-2013, 11:00 PM
PDRM pun banyak jugak kan?

Pdrm 5 - 0 betaria

Sarawak 5 - 0 pahang uitm

yussys
14-01-2013, 11:01 PM
sib baik 1 gol tu goal sendiri.. ada jugak bekal bawak balik kl... huhuu..

fachak
14-01-2013, 11:02 PM
adeh.. semput... baru sampai rumah.. game memang terbaik... rugi tak tengk....

Best la ko dpt gi... Aku x berkesempatan la...

Takpe, semput2 mlm ni tdo lena...:eek:

fachak
14-01-2013, 11:04 PM
sib baik 1 gol tu goal sendiri.. ada jugak bekal bawak balik kl... huhuu..

Takpela rezeki dorang tu... Hehe :)paid

yussys
14-01-2013, 11:05 PM
Best la ko dpt gi... Aku x berkesempatan la...

Takpe, semput2 mlm ni tdo lena...:eek:

:)):)) kuang asam... semput pasal lift sangkut plak.. kene jalan naik tangga... nasib baik arini pi stadium bawak kete.. klu jalan kaki dari rumah tadi mau pengsan...:)):))

@SwooshGoldex
14-01-2013, 11:06 PM
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/s480x480/227624_586142904745214_1715702926_n.jpg

yussys
14-01-2013, 11:06 PM
Takpela rezeki dorang tu... Hehe :)paid

aku yakin bro.. lpas ni punya game mesti ramai nak tengk game johor fa ni.. memang mantap... semua pemain hidup...

@SwooshGoldex
14-01-2013, 11:13 PM
Cayalah Adik dan abang Top5 hahaha..
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/s480x480/603011_454485104605586_565366027_n.jpg

oldskoolrocka
14-01-2013, 11:16 PM
Cayalah Adik dan abang Top5 hahaha..
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/s480x480/603011_454485104605586_565366027_n.jpg

Aik..buKan pdrm kalah dgn johor ke td?nape no 1 lg?

yussys
14-01-2013, 11:21 PM
Aik..buKan pdrm kalah dgn johor ke td?nape no 1 lg?

tadi lawan kl... memang best... klu amek tiket pun puashati bro..

REMEDY KARUNG GUNI
14-01-2013, 11:21 PM
Dah boleh beli jersi johor fa

yussys
14-01-2013, 11:23 PM
Dah boleh beli jersi johor fa

jersi memang cantik... den pun nak beli jersi johor fa.. hahaha

kopirait
14-01-2013, 11:28 PM
Johor Palsu dengan Johor FA ni lagi baik Johor FA main.
R.I.P Johor FC.

momoque
14-01-2013, 11:28 PM
Bidio takde ke?:D

yussys
14-01-2013, 11:30 PM
Johor Palsu dengan Johor FA ni lagi baik Johor FA main.
R.I.P Johor FC.

tengok je bro.. klu tengk game tadi tak mustahil masa friendly dgn pahang aritu team ni menang kerana nasib...

amy@promatt
14-01-2013, 11:32 PM
Puashati game johor fa....5 - 1

oldskoolrocka
14-01-2013, 11:36 PM
tadi lawan kl... memang best... klu amek tiket pun puashati bro..

kl rupenye..haha :)):))

aku dok kl..kalau x mmg nk turun jugak tgk johor fa..johor dt aku xminat lgsg :)paid:)paid

@SwooshGoldex
14-01-2013, 11:36 PM
Aik..buKan pdrm kalah dgn johor ke td?nape no 1 lg?
Tadi Johor FA lawan ngan KL lah bro...Dgn PDRM, Johor FA belum lawan lagi..

mantoya
14-01-2013, 11:37 PM
Mantop game dokkkkk

yussys
14-01-2013, 11:37 PM
kl rupenye..haha :)):))

aku dok kl..kalau x mmg nk turun jugak tgk johor fa..johor dt aku xminat lgsg :)paid:)paid

aah bro... next game mesti tengk.. mantap tu.. hehehhe

@SwooshGoldex
14-01-2013, 11:38 PM
Mantop game dokkkkk
betul tu...klu tak kerana Ter Gol sendiri tadi..memang Telur lah KL tadi..hekhehek..

syed5245
14-01-2013, 11:39 PM
JFA bagi aku nampak kematangan, Kita as a fans tak salah nak bangga atau cakap lebih sikit untuk Team kita.. Tapi jgn kaitkan dgn team lain. Nnti ada yang bunyi " CAKAP BESAR ". Relex2 sudah.. Orang Johor kan stedy!

yussys
14-01-2013, 11:40 PM
betul tu...klu tak kerana Ter Gol sendiri tadi..memang Telur lah KL tadi..hekhehek..

tapi apasal seat baru tu disimpan?? apasal taknak guna utk johor fa??

@SwooshGoldex
14-01-2013, 11:41 PM
tapi apasal seat baru tu disimpan?? apasal taknak guna utk johor fa??
Biasa lah...Adik baru beli..mahal pulak tu..

momoque
14-01-2013, 11:42 PM
tapi apasal seat baru tu disimpan?? apasal taknak guna utk johor fa??

Ade double standard kaa?:-?

yussys
14-01-2013, 11:46 PM
Biasa lah...Adik baru beli..mahal pulak tu..

ada info terbaru ni bro.. tapi nnty kita cite berdua..:D:D sambil korek info terkini pasal bola sepak johor ni...

@SwooshGoldex
14-01-2013, 11:48 PM
ada info terbaru ni bro.. tapi nnty kita cite berdua..:D:D sambil korek info terkini pasal bola sepak johor ni...
Hah...cerita aje lah kat sini..org kampung semua nak dengar tu..hehehe:)cgrock

yussys
14-01-2013, 11:50 PM
Ade double standard kaa?:-?

tak berani nak cakap... pasal johor fa tempat dia di pgudang... bukan kat larkin..

@SwooshGoldex
14-01-2013, 11:51 PM
Siapa nak boleh ambil buat Wallpaper
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/63616_463745736994471_56062821_n.jpg

TAKZIM
14-01-2013, 11:51 PM
Mantop game dokkkkk

Rugi bro tak datang... :D

momoque
14-01-2013, 11:53 PM
tak berani nak cakap... pasal johor fa tempat dia di pgudang... bukan kat larkin..

Jfa bengang jgk ngan jdt ni....

mantoya
14-01-2013, 11:53 PM
Players number 22 cina sorang tu mantop dokkkkk....... Relax2 dgn khairul handle tgh.....
Wing kiri kanan pun mantop.....
Tahniah Couch Azmi

@SwooshGoldex
14-01-2013, 11:53 PM
Ni satu lagi boleh buat wallpaper
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/530798_525996680764300_663498934_n.jpg

yussys
14-01-2013, 11:54 PM
Hah...cerita aje lah kat sini..org kampung semua nak dengar tu..hehehe:)cgrock

cerita menarik... kasi semua org tertanya2...:D:D

fine net
14-01-2013, 11:55 PM
kl rupenye..haha :)):))

aku dok kl..kalau x mmg nk turun jugak tgk johor fa..johor dt aku xminat lgsg :)paid:)paid

same la...den x bape gemar jdt nie...klu jfa ok..:D

mantoya
14-01-2013, 11:59 PM
Rugi bro tak datang... :D

Sape kata tak dtg...... Hasil kena racun akhirnya ponteng gi sparing....,:eek:
Tapi berbaloi tgk game kemas mantop n jaring byk dokkkkk...:)paid

yussys
15-01-2013, 12:01 AM
Jfa bengang jgk ngan jdt ni....

memang pun rasanya.. tu yang setiap game diorng ni main sehabis baik...

TAKZIM
15-01-2013, 12:03 AM
Sape kata tak dtg...... Hasil kena racun akhirnya ponteng gi sparing....,:eek:
Tapi berbaloi tgk game kemas mantop n jaring byk dokkkkk...:)paid

datang rupanya...:)cgrock

oldskoolrocka
15-01-2013, 12:06 AM
Ni satu lagi boleh buat wallpaper
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/530798_525996680764300_663498934_n.jpg

Johor fA punya xde ke boss?size ipad punya wallpaper ade x?

afino
15-01-2013, 12:06 AM
Players number 22 cina sorang tu mantop dokkkkk....... Relax2 dgn khairul handle tgh.....
Wing kiri kanan pun mantop.....
Tahniah Couch Azmi

Betul bro no 22 pandai buka jalan ...sibotak defend bagus hari ni...tahniah johor FA

mantoya
15-01-2013, 12:11 AM
Betul bro no 22 pandai buka jalan ...sibotak defend bagus hari ni...tahniah johor FA

Boleh gi jauh team..... 2. @ 3 thn org yg sama..... Memang meletup.....
Number11 laju n skillful......:)paid

akira8456
15-01-2013, 12:13 AM
team nie lagi mantap dari satu lagi

@SwooshGoldex
15-01-2013, 12:25 AM
Johor fA punya xde ke boss?size ipad punya wallpaper ade x?
Ada banyak tu...cuba Bro try Google Image aje....kawan dah ngantuk ni...nak tido hehehe

oldskoolrocka
15-01-2013, 12:26 AM
Ada banyak tu...cuba Bro try Google Image aje....kawan dah ngantuk ni...nak tido hehehe
Ok bro.thanks.:)paid

aspil1
15-01-2013, 12:32 AM
terbaek la Johor FA..
sape2 yg gi Larkin td xnyesal..
KL kna kitai...

hazwan17
15-01-2013, 12:33 AM
aku baru sampai Pasir gudang ni
berdasarkan pemerhatian aku tadi
gameplay Johor FA lagi power dari team satu lagi
passing one touch okey, banyak overlap, banyak crossing
harap-harap team satu lagi dapat improve esok lawan kelantan
Luaskan Kuasamu!

yussys
15-01-2013, 12:33 AM
terbaek la Johor FA..
sape2 yg gi Larkin td xnyesal..
KL kna kitai...

bro pergi tak??? tak nampak pun bro?? hehhee

@SwooshGoldex
15-01-2013, 12:40 AM
ok...Kita tukar Tajuk thread pulak ya..sebab Esok ada Cabaran yg lebih Besar menanti..nyeh...nyeh..nyeh

yussys
15-01-2013, 12:44 AM
pengumuman.. ada tak anak2 kawan cg kita yang tertinggal???:D:D

@SwooshGoldex
15-01-2013, 12:47 AM
pengumuman.. ada tak anak2 kawan cg kita yang tertinggal???:D:D
Hahaha..kat stadium tadi berulang kali di announcement..entah anak siapa lah tu, mesti anak seorang penyokong KL yg bengang tgk KL kene Sesah ngan johor..terus keluar Stadium balik KL tinggalkan anaknya hehehe

@SwooshGoldex
15-01-2013, 12:47 AM
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/481181_586171714742333_571577759_n.jpg

KENDERAAN Johor Military Force (Tentera Diraja Johor) mengiringi pemain bola sepak Johor Darul Takzim ke klate ...aset termahal negeri 'kita'

yussys
15-01-2013, 12:49 AM
Hahaha..kat stadium tadi berulang kali di announcement..entah anak siapa lah tu, mesti anak seorang penyokong KL yg bengang tgk KL kene Sesah ngan johor..terus keluar Stadium balik KL tinggalkan anaknya hehehe

tak blh tahan tadi... hilang fokus jap.. hahaha

momoque
15-01-2013, 12:50 AM
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/481181_586171714742333_571577759_n.jpg

KENDERAAN Johor Military Force (Tentera Diraja Johor) mengiringi pemain bola sepak Johor Darul Takzim ke klate ...aset termahal negeri 'kita'

Nape perlu escort2 ni?:-?

@SwooshGoldex
15-01-2013, 12:51 AM
Nape perlu escort2 ni?:-?
JMF Fan Club da...dia mmg Fanatik Sokong Team JDT ni..

TAKZIM
15-01-2013, 12:52 AM
escort tmj la...

@SwooshGoldex
15-01-2013, 12:53 AM
escort tmj la...
TMJ pun gi kelantan gak ke...??

momoque
15-01-2013, 12:55 AM
JMF Fan Club da...dia mmg Fanatik Sokong Team JDT ni..

Jmf pun ade fan club....hebatt...he3:D

eh?
15-01-2013, 12:55 AM
Hahaha..kat stadium tadi berulang kali di announcement..entah anak siapa lah tu, mesti anak seorang penyokong KL yg bengang tgk KL kene Sesah ngan johor..terus keluar Stadium balik KL tinggalkan anaknya hehehe

Lorrr...ada jugak mcm tu..
Bola punya pasal anak tertinggal....
Nasib tak tertinggal bini..:))

@SwooshGoldex
15-01-2013, 12:56 AM
Jmf pun ade fan club....hebatt...he3:D
Ermm...baru kot sejak TMJ jadi Presiden..tadi kat stadium pun yg duk Kat Granstand main kompang ngan trompet tu JMF Fan Club lah tu...

mantoya
15-01-2013, 12:57 AM
pengumuman.. ada tak anak2 kawan cg kita yang tertinggal???:D:D


Kesian mesti budak tu nangis je...

Ke bapak dia Tgh main bola...

momoque
15-01-2013, 01:00 AM
Ermm...baru kot sejak TMJ jadi Presiden..tadi kat stadium pun yg duk Kat Granstand main kompang ngan trompet tu JMF Fan Club lah tu...

Kire johor ni byk gak team2 fan dia ek...bos...jmf...

a2emay
15-01-2013, 01:00 AM
TMJ pun gi kelantan gak ke...??

gi bokali... sebab tgk fanpage siber kelate kata TMJ ngan Tengku mahkota kelantan gi stadium tengok bola...

apapun ambe wakil rakyat kelate, maaf deh sebab ramai tak tahu kedatangan JMF ke klate tuh... deme ingat nak kawal pemain semua sebab takut kena serang nge geng kelate player tuh... tapi bagi aku yg dh biasa dan menetap di Johor nih.. aku tahu la apa fungsi JMF nih semua... apapun abaikan provokasi mereka....

yussys
15-01-2013, 01:02 AM
gi bokali... sebab tgk fanpage siber kelate kata TMJ ngan Tengku mahkota kelantan gi stadium tengok bola...

apapun ambe wakil rakyat kelate, maaf deh sebab ramai tak tahu kedatangan JMF ke klate tuh... deme ingat nak kawal pemain semua sebab takut kena serang nge geng kelate player tuh... tapi bagi aku yg dh biasa dan menetap di Johor nih.. aku tahu la apa fungsi JMF nih semua... apapun abaikan provokasi mereka....

wah kebangkitan tengku mahkota seluruh malaysia ni... termasuk pahang punya tengku mahkota... terbaiklah...

lampor_2003
15-01-2013, 01:06 AM
wah kebangkitan tengku mahkota seluruh malaysia ni... termasuk pahang punya tengku mahkota... terbaiklah...

pahang tengku muda..tengku mahkota da layan hoki n polo..:D

afino
15-01-2013, 01:12 AM
Kesian mesti budak tu nangis je...

Ke bapak dia Tgh main bola...

Bapak dia jual air....Aku tengok budak ni kena tinggal abang dia masa jual air......air..air..air..air:)):))

yussys
15-01-2013, 01:15 AM
pahang tengku muda..tengku mahkota da layan hoki n polo..:D

oh tengku muda yang minat bola eee??.. ingat tengku mahkota...

lampor_2003
15-01-2013, 01:19 AM
oh tengku muda yang minat bola eee??.. ingat tengku mahkota...

tengku muda bro..

masa phg menang FA Cup n Super League dlu pn Tengku Muda yg pegang..:)paid

yussys
15-01-2013, 01:25 AM
tengku muda bro..

masa phg menang FA Cup n Super League dlu pn Tengku Muda yg pegang..:)paid

sempoi lakan... lpas ni bergabung tambah meletup la bola sepak malaysia ni....:)paid:)paid
involve pasal minat.. baru best game..

amy@promatt
15-01-2013, 02:36 AM
Harapan jdt membawa balik 3 mata penuh dari kb...insyalah...

giler_gadget
15-01-2013, 09:48 AM
Malam ni penentuan baik atau tidak untuk pasukan JDT..
bole tak kalo aku buat kesimpulan camtu..
ni match ke-3, tak termasuk match 4 penjuru..
patut dah dpt keserasian..

carlos_vinyard
15-01-2013, 09:56 AM
wah kebangkitan tengku mahkota seluruh malaysia ni... termasuk pahang punya tengku mahkota... terbaiklah...

tengku mahkota pahang sama ngol dgn bapak dia....

SayaBudakBaruBelajar
15-01-2013, 10:16 AM
pengumuman.. ada tak anak2 kawan cg kita yang tertinggal???:D:D

:eek::eek::eek::eek::eek:

Yang nih mmg lawak...Masok 3 kali orang da start boo masa anouncement...

p/s : Sebijik gol RM2 :)):))

liver_bird
15-01-2013, 10:20 AM
Malam ni penentuan baik atau tidak untuk pasukan JDT..
bole tak kalo aku buat kesimpulan camtu..
ni match ke-3, tak termasuk match 4 penjuru..
patut dah dpt keserasian..
keserasian nie pd aku tunggu 2nd round nanti....3-4 game masih awal lg....:-?

Uzyr R
15-01-2013, 10:27 AM
Good Luck JDT..
harap kedua2 pasukan dapat pamer game yang menghiburkan..:)cgrock
menang kalah tu adat pertandingan..
tapi harap JDT menang kali ni..:)cgrock:D

aspil1
15-01-2013, 11:32 AM
bro pergi tak??? tak nampak pun bro?? hehhee

kawan duk shah alam bro..:">
tp dlu selalu gak trun stadium larkin tu sbb dlu kawan dduk BBU..
22hb ni PKNS lwn JDT konfem kawan trun stadium shah alam :)cgrock

liver_bird
15-01-2013, 11:41 AM
Mat Yo pulang ke Kota Bharu


Norshahrul Idlan Talaha menjadi perhatian ramai apabila bakal beraksi di Kota Bharu buat kali pertama selepas menyertai pasukan Johor Darul Takzim.

Penyerang Norshahrul Idlan Talaha kembali ke Kota Bharu, kali ini bersama Johor Darul Takzim untuk bertemu bekas pasukannya, Kelantan dalam saingan Liga Super 2013.

Kepulangannya ke Kota Bharu buat kali pertama sejak menyertai Johor DT menjadi perhatian umum lebih-lebih lagi selepas berpindah keluar dari Kelantan dengan penuh kontroversi.

Difahamkan Norshahrul Idlan Talaha atau lebih dikenali sebagai Mat Yo bersama skuad Harimau Selatan itu tiba di Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra, Pengkalan Chepa pada 12.50 petang tadi.

Pada aksi yang akan berlangsung di Stadium Sultan Muhammad ke-IV pada malam esok (selasa), jam 8.45 malam, kedua-dua pasukan pastinya akan menurunkan barisan terkuat dan bermain lebih waspada.

Juara treble musim lalu Kelantan dan Johor DT masing-masing memiliki rekod satu menang satu kalah dalam dua perlawanan liga musim ini. sumber-astro arena.my

TAKZIM
15-01-2013, 11:45 AM
Johor FA akan berkunjung ke Alor Star pada 18.Jan.2013 bertemu Kedah pada saingan Liga Perdana. Rombongan penyokong akan diadakan dan akan bergerak pada Khamis jam 9 malam dari Stadium Larkin.

Tambang RM35 (RM25 ahli JOHOR FAN CLUB).

Berminat sila sms nama dan no mykad ke 0127986955 (Mohd Roslan)

TAKZIM
15-01-2013, 11:45 AM
Johor akan menjalani perlawanan persahabatan dalam persiapan saingan Piala Presiden 2013, bertemu Sek Sukan Tengku Mahkota Ismail (Bandar Penawar) 4.30 petang ini di Stadium MPPG. Masuk Percuma.

chesnatesz
15-01-2013, 11:49 AM
Cmon jdt!!!!!

ko'bek
15-01-2013, 11:52 AM
GOGOGO>>JDT..Congrate to TMJ to up the dignity of football in JOHorean.

TAKZIM
15-01-2013, 12:03 PM
Kedudukan Terkini Liga Perdana

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/312448_464264773634719_1659890116_n.jpg

bengang2003
15-01-2013, 12:32 PM
moga malam ini kita memperoleh kemenangan yang keduA!!

amy@promatt
15-01-2013, 01:16 PM
Perlawanan yang dinanti-nantikan ramai! Jangan kemana-mana jam 8 nanti pastikan anda sudah bersedia sorakan pasukan anda di Saluran 801!
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/71830_519159374790637_823425502_n.jpg

mantoya
15-01-2013, 02:54 PM
Harap mlm ni harimau dpt pekena kijang panggang.....

Muhammad_27
15-01-2013, 03:04 PM
Harap mlm ni harimau dpt pekena kijang panggang.....

Jangan sampai kijang kiss rimo terus tumbang sudahlah... :D

amy@promatt
15-01-2013, 03:12 PM
Harap mlm ni harimau dpt pekena kijang panggang.....

http://1.bp.blogspot.com/-tWufdj5CClE/TjYEqAQTzfI/AAAAAAAAAPc/awc7TDV6kxw/s1600/harimau+muda.jpg

westgate_blowoff
15-01-2013, 03:43 PM
Aummmm. Kasi geget tengkuk kijang ini malam...

bengang2003
15-01-2013, 04:05 PM
insyaallah boleh menang ni...sebab kelantan masih terluka dengan kekalahan kat tteam aritu...

kita cuba kekalkan momentum kemenangan ke atas perak aritu..yakin boleh.

baham rimau baham

dookster
15-01-2013, 04:11 PM
best of luck utk kedua dua team
harap2 gameplay cantik mcm haritu dgn pahang

giler_gadget
15-01-2013, 04:13 PM
fan kijang pon suka kijang kalah, sbb nk bg kesedaran kat team kijang yg blom menyerlah lagi sejak kalah dgn atm..

jeng
15-01-2013, 04:14 PM
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/c67.0.403.403/p403x403/481354_10151374960301084_1399289039_n.jpg
saguhati skit hahaha:D

jeng
15-01-2013, 04:15 PM
welcome..this is kota bharu
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/58243_10151374868876084_1796386889_n.jpg

jemoreng
15-01-2013, 04:17 PM
semoga main molek2 malam ni...

TAKZIM
15-01-2013, 04:19 PM
Harimau Senyum aje...

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash4/274755_1129252526_417793198_n.jpg

TAKZIM
15-01-2013, 04:24 PM
#Info Liga Premier: Perlawanan Liga Premier 2013 antara Johor menentang UiTM pada Isnin 21.Jan.2013 akan berlangsung di Stadium Tan Sri Hassan Yunos, Larkin jam 8.45 malam.

a2emay
15-01-2013, 04:35 PM
Aummmm. Kasi geget tengkuk kijang ini malam...

aauuwwww... geliiii... :eek::eek::eek:

mantoya
15-01-2013, 04:45 PM
#Info Liga Premier: Perlawanan Liga Premier 2013 antara Johor menentang UiTM pada Isnin 21.Jan.2013 akan berlangsung di Stadium Tan Sri Hassan Yunos, Larkin jam 8.45 malam.



Ni jaring byk ni.....

liver_bird
15-01-2013, 04:59 PM
welcome..this is kota bharu
alamakk...ramai sgt nak tiru liverpool nie...hehehe!!

giler_gadget
15-01-2013, 05:03 PM
Pertanyaan sket, Jumaat ni ATM vs JDT waktu malam ke siang.. mmbr opis aku ni buat aku confuse lakkkk

fitfingers
15-01-2013, 05:04 PM
welcome..this is kota bharu
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/58243_10151374868876084_1796386889_n.jpg

Yes.. Sama mcm YNWA.. Aku suka...

mantoya
15-01-2013, 05:15 PM
Pertanyaan sket, Jumaat ni ATM vs JDT waktu malam ke siang.. mmbr opis aku ni buat aku confuse lakkkk

Mlm...... Wajib tonton......:)paid

amy@promatt
15-01-2013, 05:20 PM
Pertanyaan sket, Jumaat ni ATM vs JDT waktu malam ke siang.. mmbr opis aku ni buat aku confuse lakkkk

malam bro...kn stadium dh lepas standard lampu limpah...:-?:-?:-?:-?:-?:-?

momoque
15-01-2013, 05:27 PM
keserasian nie pd aku tunggu 2nd round nanti....3-4 game masih awal lg....:-?

X serasi pun xpelah asal bole menang mlm ni...he3:D

mantoya
15-01-2013, 05:28 PM
X serasi pun xpelah asal bole menang mlm ni...he3:D

Betul2....

PainKiller
15-01-2013, 05:29 PM
nengok kat astro arena 801 je mlm ni

mantoya
15-01-2013, 05:30 PM
Italian main tak mlm ni......
Nak tgk juga berjaya ke tidak dia ayamkan set2 sana....

giler_gadget
15-01-2013, 05:46 PM
malam bro...kn stadium dh lepas standard lampu limpah...:-?:-?:-?:-?:-?:-?

tu la pasal, mmbr ni buat hati kacau lak kata siang.. :mad:

788
15-01-2013, 06:05 PM
Tv1 ada live game pahang kot..
Aku org pahang
Wife org johor
Ermmm...2 2 aku sokong haha

mantoya
15-01-2013, 06:23 PM
Tv1 ada live game pahang kot..
Aku org pahang
Wife org johor
Ermmm...2 2 aku sokong haha

Pahang mantop dokk....JDT pun tersungkur ...:)paid

zerkz
15-01-2013, 06:56 PM
Come on JDT.... kita langgar jer.... menang kalah adat...

Luaskan kuasa mu...

mantoya
15-01-2013, 06:58 PM
Luaskan kuasamu J.O.H.O.R

fachak
15-01-2013, 07:15 PM
:)):)) kuang asam... semput pasal lift sangkut plak.. kene jalan naik tangga... nasib baik arini pi stadium bawak kete.. klu jalan kaki dari rumah tadi mau pengsan...:)):))

Mlm ni tk semput bro... Dok rmh Lyn team adik kat astro plak... Tp lg happening layn kat mamak... Dh mcm kt stadium jugak.... :))

lagend killer
15-01-2013, 07:16 PM
mntk2 JDT mng.... Terbaik....:)

yussys
15-01-2013, 07:19 PM
Mlm ni tk semput bro... Dok rmh Lyn team adik kat astro plak... Tp lg happening layn kat mamak... Dh mcm kt stadium jugak.... :))

jom bro lepak kat mamak kat larkin ni.. hehehe:D:D

fachak
15-01-2013, 07:19 PM
aku yakin bro.. lpas ni punya game mesti ramai nak tengk game johor fa ni.. memang mantap... semua pemain hidup...

Surenya bro... Yg x pernh jejak pun dtg juga... :)paid

fachak
15-01-2013, 07:22 PM
Dah boleh beli jersi johor fa

Beli je bro... X luak pun.... Hihihi...:)paid

fachak
15-01-2013, 07:24 PM
JFA bagi aku nampak kematangan, Kita as a fans tak salah nak bangga atau cakap lebih sikit untuk Team kita.. Tapi jgn kaitkan dgn team lain. Nnti ada yang bunyi " CAKAP BESAR ". Relex2 sudah.. Orang Johor kan stedy!

Itu sudah pasti... Terbaik! :)cgrock

amy@promatt
15-01-2013, 07:24 PM
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/207635_525815214116518_1889124458_n.jpg

Penyokong Johor selamat tiba di Kota Bharu, kini mereka dibawah kawalan PDRM sebelum di iringi masuk ke Stadium bersama Pasukan FRU.

sumber: Johor Southern Tigers

yussys
15-01-2013, 07:27 PM
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/207635_525815214116518_1889124458_n.jpg

Penyokong Johor selamat tiba di Kota Bharu, kini mereka dibawah kawalan PDRM sebelum di iringi masuk ke Stadium bersama Pasukan FRU.

sumber: Johor Southern Tigers

berita dari persatuan bangsa johorkah???

fachak
15-01-2013, 07:28 PM
gi bokali... sebab tgk fanpage siber kelate kata TMJ ngan Tengku mahkota kelantan gi stadium tengok bola...

apapun ambe wakil rakyat kelate, maaf deh sebab ramai tak tahu kedatangan JMF ke klate tuh... deme ingat nak kawal pemain semua sebab takut kena serang nge geng kelate player tuh... tapi bagi aku yg dh biasa dan menetap di Johor nih.. aku tahu la apa fungsi JMF nih semua... apapun abaikan provokasi mereka....

Takpe kawe faham... Biasa suda no hard feelingg....:)paid

amy@promatt
15-01-2013, 07:29 PM
berita dari persatuan bangsa johorkah???

Yup bro....ingat nk pergi sana..smlm diorg bertolak...komitmen byk plak...sedih..ingatkn nk rasa kemeriahan kat sana....

mantoya
15-01-2013, 07:41 PM
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/207635_525815214116518_1889124458_n.jpg

Penyokong Johor selamat tiba di Kota Bharu, kini mereka dibawah kawalan PDRM sebelum di iringi masuk ke Stadium bersama Pasukan FRU.

sumber: Johor Southern Tigers


Ingat tadi kena cekut....:D

788
15-01-2013, 07:44 PM
Sikit nyer fan gi kelantan..

mantoya
15-01-2013, 07:46 PM
Sikit nyer fan gi kelantan..


Tiket habis kot....

RIZAL 61
15-01-2013, 07:51 PM
[QUOTE=amy@promatt;15847439][CENTER]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/207635_525815214116518_1889124458_n.jpg

salam...

jangan risau datang stadium shah alam takde macam ni...
:D
nasib baik tak naik barracuda...
:eek:

ru61@PggrnUsj

yussys
15-01-2013, 07:56 PM
Yup bro....ingat nk pergi sana..smlm diorg bertolak...komitmen byk plak...sedih..ingatkn nk rasa kemeriahan kat sana....

member jugak... terbaiklah bro.. takpe bro.. paham komitment bro.. dengan auction kes lagi... kita lepak kat sini pun ok bro..:D:D

bujangsenang
15-01-2013, 08:12 PM
kami sehati sejiwa ke kedai mamak !! patutnya kedai mamk kene sponsor team johor nih .. kaya diorang .. semua tgk kat mamak

REMEDY KARUNG GUNI
15-01-2013, 08:27 PM
selamat berjuang. semoga berjaya

yussys
15-01-2013, 08:29 PM
kami sehati sejiwa ke kedai mamak !! patutnya kedai mamk kene sponsor team johor nih .. kaya diorang .. semua tgk kat mamak

kedai mamak mana ni??:D:D

fachak
15-01-2013, 08:29 PM
jom bro lepak kat mamak kat larkin ni.. hehehe:D:D

Sori bro tk dpt join.. Kawn kat area kngkr pulai.. Tnggu kwn balik bbu nnti bleh join skali..

@SwooshGoldex
15-01-2013, 08:30 PM
Livestreaming takde ke ?? hehehe

yussys
15-01-2013, 08:31 PM
Livestreaming takde ke ?? hehehe

ada.. hehehhee...
http://www.thefirstrow.eu/

bob76
15-01-2013, 08:32 PM
Sori bro tk dpt join.. Kawn kat area kngkr pulai.. Tnggu kwn balik bbu nnti bleh join skali..

lepak mamak bbu?? osman?? habib??

yussys
15-01-2013, 08:33 PM
Sori bro tk dpt join.. Kawn kat area kngkr pulai.. Tnggu kwn balik bbu nnti bleh join skali..

roger2 bro time ada game.. hehee

aspil1
15-01-2013, 08:33 PM
guiza fandi x turunkan..huhu
cmne nk thru pass maut ni..haha

yussys
15-01-2013, 08:35 PM
Sori bro tk dpt join.. Kawn kat area kngkr pulai.. Tnggu kwn balik bbu nnti bleh join skali..

klu dah sampai bbu kene turun stadium la.. heheee

bob76
15-01-2013, 08:35 PM
ada.. hehehhee...
http://www.thefirstrow.eu/

celcom dah block vpn, tak boleh layan streaming lagi :((

momoque
15-01-2013, 08:36 PM
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/207635_525815214116518_1889124458_n.jpg

Penyokong Johor selamat tiba di Kota Bharu, kini mereka dibawah kawalan PDRM sebelum di iringi masuk ke Stadium bersama Pasukan FRU.

sumber: Johor Southern Tigers

Semangat derang ni...respect!

Mudah2an korang seme selamat balik...

yussys
15-01-2013, 08:38 PM
celcom dah block vpn, tak boleh layan streaming lagi :((

jom kita lepak mamak. hehee

hazwan17
15-01-2013, 08:39 PM
aku dah pakai jersi ni
standby depan tivi

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/14901_4371831457286_906287984_n.jpg

RIZAL 61
15-01-2013, 08:40 PM
kami sehati sejiwa ke kedai mamak !! patutnya kedai mamk kene sponsor team johor nih .. kaya diorang .. semua tgk kat mamak

salam...

sekali crowd TRW lagi ramai kat mamak tu...
:-?

ru61@PggrnUsj

momoque
15-01-2013, 08:44 PM
salam...

sekali crowd TRW lagi ramai kat mamak tu...
:-?

ru61@PggrnUsj

Mamak kt jb ni ramai fan jdt...kalo kt kedai tom yam tu mungkin x kot....:D

@SwooshGoldex
15-01-2013, 08:46 PM
ni satu lagi link streaming...bagi yg takde astro hehe
http://trctv.livestreamingnews.net/

fachak
15-01-2013, 08:48 PM
lepak mamak bbu?? osman?? habib??

Bukan kwn... Tanya bro yussys... Dia lepak kat mamak larkin... Yg bwh kedai snooker tu, hbs game bola lwn game table hijau pulak.... :)):)):)):)):))

fachak
15-01-2013, 08:49 PM
roger2 bro time ada game.. hehee

Ok, Roger bro....

RIZAL 61
15-01-2013, 08:51 PM
Mamak kt jb ni ramai fan jdt...kalo kt kedai tom yam tu mungkin x kot....:D

salam...

betul2...
kalau area lembah kelang...
faham2 jela...
aku balik kampung wife aku kat pekan pahang pun crowd TRW yang ramai layan bola kat gerai2...
merata2 umat diorang ni...

ru61@PggrnUsj

RIZAL 61
15-01-2013, 08:52 PM
Mamak kt jb ni ramai fan jdt...kalo kt kedai tom yam tu mungkin x kot....:D

salam...

betul2...
kalau area lembah kelang...
faham2 jela...
aku balik kampung wife aku kat pekan pahang pun crowd TRW yang ramai layan bola kat gerai2...
merata2 umat diorang ni...
:-?

ru61@PggrnUsj

gmsatria
15-01-2013, 08:52 PM
ada.. hehehhee...
http://www.thefirstrow.eu/

nape xkuar2 pun streaming ni...ke aku salah donlod?

fachak
15-01-2013, 08:57 PM
Ok fokusss..... Game dh start...

gmsatria
15-01-2013, 09:02 PM
ade link streaming lain x?

CyberMachine
15-01-2013, 09:04 PM
tv brape ada ni????

fachak
15-01-2013, 09:04 PM
Guiza dok bangku simpanan....

fachak
15-01-2013, 09:07 PM
itv brape ada ni????

Astro 801

RIZAL 61
15-01-2013, 09:11 PM
nape xkuar2 pun streaming ni...ke aku salah donlod?

salam...

kawan rasa awak buka je website radio johor fm or kelantan fm...
mesti ade live...

ru61@PggrnUsj

karim benzema
15-01-2013, 09:23 PM
sameon ni tgk mcm mat gian ja. mlas semacam.. adoi la..

fachak
15-01-2013, 09:25 PM
Del nero injured... Gnti ngan zaquan....

yussys
15-01-2013, 09:27 PM
nape xkuar2 pun streaming ni...ke aku salah donlod?

boleh bro.. klik tulisan warna hijau tgh2 tu.. dia kuar window baru..

fachak
15-01-2013, 09:30 PM
Gol... Jdt 0 - 1 kel, farhan

Smngt la sket player jdt... Lwn.. Lwn..

dookster
15-01-2013, 09:32 PM
alamak bom asap la pulok....

momoque
15-01-2013, 09:33 PM
boleh bro.. klik tulisan warna hijau tgh2 tu.. dia kuar window baru..

Aku gune note 2 pesal x bley link ni...tggu 15 saat...x gerak2...gelap je...

Astro ade...mls nk kaco mak aku tgk tv...:(

momoque
15-01-2013, 09:34 PM
Gol... Jdt 0 - 1 kel, farhan

Smngt la sket player jdt... Lwn.. Lwn..

Steady johor...lwn tetap lwn...:D

RIZAL 61
15-01-2013, 09:39 PM
salam...

hampeh tul shafiq control midfield...
safee pun berkarat...
kasi malu orang selangor je...
:-?

ru61@PggrnUsj

yazidane
15-01-2013, 09:40 PM
kalah kot jdt...hahaa

gmsatria
15-01-2013, 09:40 PM
boleh bro.. klik tulisan warna hijau tgh2 tu.. dia kuar window baru..

xkuar juga bro....huhuhuhu

http://i582.photobucket.com/albums/ss270/gmsatria/1-2.jpg

CyberMachine
15-01-2013, 09:41 PM
macam defender dgn striker je main...

safiq rahim time free kick baru nampak dia ni

fachak
15-01-2013, 09:42 PM
Steady johor...lwn tetap lwn...:D

Tengah weak.... Belum nampak lg keserasian...

yussys
15-01-2013, 09:43 PM
xkuar juga bro....huhuhuhu

http://i582.photobucket.com/albums/ss270/gmsatria/1-2.jpg

tu tulisan hijau tu... press link to view.. nnty dia bukak window baru biarkan je...

gmsatria
15-01-2013, 09:45 PM
tu tulisan hijau tu... press link to view.. nnty dia bukak window baru biarkan je...

:((:((:((:((
da tekan byk kali bro..die xnk kuar2 juga....

yussys
15-01-2013, 09:46 PM
Aku gune note 2 pesal x bley link ni...tggu 15 saat...x gerak2...gelap je...

Astro ade...mls nk kaco mak aku tgk tv...:(

dah blh ke blum bro????

yussys
15-01-2013, 09:46 PM
:((:((:((:((
da tekan byk kali bro..die xnk kuar2 juga....

try tekan link 1 atas tu bro...

bujangsenang
15-01-2013, 09:47 PM
Tgh x hidup , guiza main midfield pon ok gak ni

fachak
15-01-2013, 09:47 PM
:((:((:((:((
da tekan byk kali bro..die xnk kuar2 juga....

Browser ada block popup tak....

zarul360
15-01-2013, 09:48 PM
try tekan link 1 atas tu bro...

try link ni bro..

http://onenewshub.blogspot.com/2013/01/live-streaming-astro-arena-801.html

@SwooshGoldex
15-01-2013, 09:48 PM
http://miraakim.blogspot.com/2013/01/live-streaming-astro-arena-801.html

westgate_blowoff
15-01-2013, 09:49 PM
Tengah weak.... Belum nampak lg keserasian...

Mona fendi ahmad ni pnjm strategi king gopal la ni.. Msih berexperimen..

gmsatria
15-01-2013, 09:50 PM
try tekan link 1 atas tu bro...

dah klik byk kali juga..same jer... xde pop up yang kuar...

@SwooshGoldex
15-01-2013, 09:51 PM
http://miraakim.blogspot.com/2013/01/live-streaming-astro-arena-801.html
ni laju sikit tapi tak leh full screen

panic filth
15-01-2013, 09:52 PM
johor maen berterabur laa..

momoque
15-01-2013, 09:52 PM
dah blh ke blum bro????

Abis seme flash player aku install x jln2 jgk...~X(

fachak
15-01-2013, 09:56 PM
Tgh kena kasi kuat lagi..... Usaha kuat sket jdt...

Defend pun sama... Napa x mark one to one tadi....

bujangsenang
15-01-2013, 09:56 PM
Matyo mcm dh mental jer main..

yussys
15-01-2013, 09:59 PM
Abis seme flash player aku install x jln2 jgk...~X(

adeh.. try link2 lain tu bro...

momoque
15-01-2013, 10:03 PM
Matyo mcm dh mental jer main..

Aku pun tgh mental ni buka link x bole2...:))

mantoya
15-01-2013, 10:07 PM
Bgn2.....weh...

gmsatria
15-01-2013, 10:17 PM
gol terbaek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mantoya
15-01-2013, 10:17 PM
Golĺllllllllllll....
Luaskan kuasamu JDT.....

fachak
15-01-2013, 10:18 PM
Gol... Guiza free kick jdt 1-1 kel

Lawan lg kasi menang....

momoque
15-01-2013, 10:19 PM
Alhamdulillah...streaming dkt sini je la nmpknye...