PDA

View Full Version : Johor Fan Club - (JDT vs Felda Utd.[25okt Sabtu 8.45pm@std.Larkin] -1/2 Akhir2 PM)


Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133

evilgoodguy
04-04-2013, 02:12 PM
Bdk2 kompang JMF pn sudah mula kelihatan..semangat tu semua..ni mesti ramai ponteng kerja..hehe
ANDRE DE SILVA memakai jersi 11 menggantikn azmi muslim di JDT

kompang JMF? apa JMF ni

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/299200_154846744682026_105536265_n.jpg

uik....nika....awk org johor....tp x tau JMF tu apa ???:-?:-?:-?

cam na hardcore JDT x tau JMF ni :D:D:D

sukam99
04-04-2013, 02:16 PM
uik....nika....awk org johor....tp x tau JMF tu apa ???:-?:-?:-?

cam na hardcore JDT x tau JMF ni :D:D:D

...sy tolong jawabkan JMF-Johor Military Force...betulke?..

evilgoodguy
04-04-2013, 02:20 PM
...sy tolong jawabkan JMF-Johor Military Force...betulke?..

iyerr... betul....harap cik nika dah tau yer:)cgrock:)cgrock:)cgrock

sonOFjawa
04-04-2013, 02:25 PM
...sy tolong jawabkan JMF-Johor Military Force...betulke?..

Timbalan Setia Negeri :)

muridmurid
04-04-2013, 02:41 PM
pelik la kalau org johor taktau JMF tu apa

nika
04-04-2013, 03:05 PM
uik....nika....awk org johor....tp x tau JMF tu apa ???:-?:-?:-?

cam na hardcore JDT x tau JMF ni :D:D:D
nak kutuk le tu http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/10.gif :)paid
baru je active bola sejak JDT ni dan AFF..bukan kita tau semua
perkara,kang tanya aku xbox360game RE6 taule :)paid

Nicolas ramirez tu import baru ke..?

ye..main untuk JFA..

sape2 fans JDT g stadium sabtu ni?

bro nak join pergi ke? kalau ya..
boleh contact abam sini :p


1) Mantoya (presiden kertas)

2) amy@promatt (presiden maklumat & surveyor)

3) yussys (tukang beli tiket)

4) Iman_Sr

5) giler gadget

muridmurid
04-04-2013, 03:26 PM
aku pergi
jom warga CG kita "ale ale"

mantoya
04-04-2013, 03:52 PM
Emrmmmm apa certa import baru...,,.ada baik ke...

nika
04-04-2013, 04:06 PM
Emrmmmm apa certa import baru...,,.ada baik ke...

Setakat ini import kedua2 team

Tassio - 1gol
Nico - 1gol

bagi peluang la dia orang sesuaikan diri dulu
sebab aku baca player yang mana kelaut tadi.
lupa yang mana

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/3017_154874024679298_63663426_n.jpg

@SwooshGoldex
04-04-2013, 04:11 PM
Setakat ini import kedua2 team

Tassio - 1gol
Nico - 1gol

bagi peluang la dia orang sesuaikan diri dulu
sebab aku baca player yang mana kelaut tadi.
lupa yang mana


Oh, Cik Nika, TMJ ada datang Tak tadi pagi ??

mantoya
04-04-2013, 04:12 PM
Setakat ini import kedua2 team

Tassio - 1gol
Nico - 1gol

bagi peluang la dia orang sesuaikan diri dulu
sebab aku baca player yang mana kelaut tadi.
lupa yang mana

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/3017_154874024679298_63663426_n.jpg


Handal keduanya dpt gol......sama level,umur je lain....

nika
04-04-2013, 04:14 PM
Oh, Cik Nika, TMJ ada datang Tak tadi pagi ??
err tadi Nika lepak page lepas tu ada admin sana hantar gambar tmj
mungkin ada kotla :D

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/c312.0.403.403/p403x403/39285_183801478435609_1974673941_n.jpg

ni apa yang admin sana taip bawah gambar

Walaupun beliau sudah meletakkan jawatan tetapi beliau masih turun ke padang memberi semangat kepada pemain kita....respect TMJ kita.

Iman_Sr
04-04-2013, 07:07 PM
aku rase cm xdpt g stadium sabtu ni.

nk abiskn ms dgn fmly sb next week kna g kursus kt genting 4hari:D

nika
04-04-2013, 07:10 PM
[B]aku rase cm xdpt g stadium sabtu ni.



eh bukanke ur wife kata nak ikut ke bawa anak2 sekali :p

mantoya
04-04-2013, 08:05 PM
aku rase cm xdpt g stadium sabtu ni.

nk abiskn ms dgn fmly sb next week kna g kursus kt genting 4hari:D


Family fist bro....bola ni hiburan je....

mantoya
04-04-2013, 08:08 PM
eh bukanke ur wife kata nak ikut ke bawa anak2 sekali :p



Nita, en iman tak dpt dtg kome turunlah Larkin....:D

Mintak yussys belanja,tapi duduk dgn teman.....:eek::eek:

nika
04-04-2013, 08:26 PM
Family fist bro....bola ni hiburan je....

apa pula ..bola la dulu.. haha..buka selalu ada apa :)paid

Nita, en iman tak dpt dtg kome turunlah Larkin....:D

Mintak yussys belanja,tapi duduk dgn teman.....:eek::eek:
tak elok gaduh2..kita share2 la duduk tengah kan dapt share..http://mforum2.cari.com.my/static/image/smiley/default/lol.gif

Iman_Sr
04-04-2013, 09:02 PM
eh bukanke ur wife kata nak ikut ke bawa anak2 sekali :p

kalau dpt dok grandstand ok kot.tp cm tipis hrn.huhu

Iman_Sr
04-04-2013, 09:04 PM
Family fist bro....bola ni hiburan je....

bole je nk bwk fmly tp tkut anak yg kcik tu tkut ble kwn sorak:D

008
04-04-2013, 09:07 PM
kalau dpt dok grandstand ok kot.tp cm tipis hrn.huhu

bro aku ada baca grandstand tiket harga sorang 250rm ye ke
lupa baca mn tah hehe

Iman_Sr
04-04-2013, 09:14 PM
bro aku ada baca grandstand tiket harga sorang 250rm ye ke
lupa baca mn tah hehe

xpasti bos.kna tny bro mantoya.dia ada experience kt grandstand:D

liver_bird
04-04-2013, 09:47 PM
ape cerrr sabtu nie...sape geng2 CG yg hadir...game panass nie..

mantoya
04-04-2013, 10:01 PM
Grandstand RM20 je utk MSL...

suku akhir mungkin harga tiket naik ,busuk2 pun tambah lg rm5
maknanya open rm15, bumbung rm30 @ rm25...
harapnya harga kekal maintain....wakaka..

mantoya
04-04-2013, 10:03 PM
ape cerrr sabtu nie...sape geng2 CG yg hadir...game panass nie..


utk perpisahan Nero teman turun...:)paid:)paid

a b c d e f
05-04-2013, 07:28 AM
padanlah mat yo kurang jaringan,tembak pandang ke belakang...

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/558010_453433691400508_1919942237_n.jpg

SayaBudakBaruBelajar
05-04-2013, 09:06 AM
sekolah kat area hospital tu ke? :D

yup bro :D

muridmurid
05-04-2013, 09:26 AM
sesape ada kontek BB sport larkin
nak tanya, dah sampai ke stok jersi jdt pink

liver_bird
05-04-2013, 10:12 AM
Grandstand RM20 je utk MSL...

suku akhir mungkin harga tiket naik ,busuk2 pun tambah lg rm5
maknanya open rm15, bumbung rm30 @ rm25...
harapnya harga kekal maintain....wakaka..
harga naik ker...kang kirim kat member duit tak cukup plak...ramai tu kirim..

ramirez
05-04-2013, 11:48 AM
sape ade gmbo stadium larkin yg terbaru..?termasuk bilik persalinan skali...aku bace paper stadium larkin antara terbaik dimlaysia...kasi tepek sini sekeping dua gmabo...he..

yussys
05-04-2013, 12:25 PM
sape ade gmbo stadium larkin yg terbaru..?termasuk bilik persalinan skali...aku bace paper stadium larkin antara terbaik dimlaysia...kasi tepek sini sekeping dua gmabo...he..

kasi tepek la berita news tu...

Iman_Sr
05-04-2013, 02:52 PM
bro aku ada baca grandstand tiket harga sorang 250rm ye ke
lupa baca mn tah hehe

grandstand rs nye RM15 ke Rm20 je bro...

awat smp RM250 tu:-?

Iman_Sr
05-04-2013, 02:54 PM
adoi,ade goyang ni,rase cm nk turun tp nk dok kt grandstand la kot...arghh...:-?

mantoya
05-04-2013, 03:03 PM
adoi,ade goyang ni,rase cm nk turun tp nk dok kt grandstand la kot...arghh...:-?



turun jgn tak turun...:)paid:)paid

Iman_Sr
05-04-2013, 03:05 PM
turun jgn tak turun...:)paid:)paid

jom abam mantoya kita dok grandstand cm hr tu lg:D:D

liver_bird
05-04-2013, 03:17 PM
grandstand rs nye RM15 ke Rm20 je bro...

awat smp RM250 tu:-?

RM250 tu utk season pas...separuh musim nie....kalo full season aritu dia jual dlm RM 450 lbh kot tak silap

yussys
05-04-2013, 03:54 PM
adoi,ade goyang ni,rase cm nk turun tp nk dok kt grandstand la kot...arghh...:-?

kul 7.30 dah beratur depan kaunter la bro.. hehhee

odrie
05-04-2013, 04:32 PM
tiket! tiket! sape bleh tolong belikan tiket?? huhu...

liver_bird
05-04-2013, 04:47 PM
tanye ajk tiket laa...hehehe!!!

Iman_Sr
05-04-2013, 05:08 PM
kul 7.30 dah beratur depan kaunter la bro.. hehhee

abam nk tolong belikan ek?:p:)):))

amy@promatt
05-04-2013, 05:37 PM
kul 7.30 dah beratur depan kaunter la bro.. hehhee

kwn punya order tiket mcm biasa bro...sekeping.....roger n out....

jom turun stadium....kali nie kita masuk stadium awal skit bro....:)paid:)paid:)paid

amy@promatt
05-04-2013, 05:40 PM
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/523583_241841939288876_1049767415_n.jpg

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/561208_241849755954761_1368187311_n.jpg

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/527086_242054025934334_533799103_n.jpg

TAKZIM
05-04-2013, 06:03 PM
JOHOR FAN CLUB
5hb April 2013
Johor Bahru – Persatuan Bolasepak Negeri Johor Darul Takzim pada hari ini membuat kenyataan bahawa pemain import pasukan Johor Darul Takzim, Daniel Guiza akan meninggalkan pasukan selepas perlawanan suku akhir Piala FA diantara Johor Darul Takzim dan Selangor di Stadium Larkin ada hari Sabtu. Ini selepas seorang lagi pemain import pasukan iaitu Simone Del Nero juga akan membuat penampilan terakhir pada perlawanan yang sama.
Keputusan untuk melepaskan bekas pemain pasukan antarabangsa Sepanyol dan juga bekas pemain Serie A Lazio, diambil selepas membuat penilaian tentang kedudukan pasukan dan juga prestasi kedua-dua pemain setelah tamatnya pusingan pertama Liga Super pada minggu lepas.
Setelah mengharungi 13 perlawanan liga dan pertandingan Piala FA, Guiza telah berjaya menyumbat 8 gol untuk pasukan Johor Darul Takzim sekaligus membantu pasukan berada di tangga ke 3 Liga Super dan juga peringkat suku akhir Piala FA.
Pemangku Presiden Persatuan Bolasepak Negeri Johor, YB Dato’ Haji Obet Tawil berkata, “Tidak dinafikan bahawa kedua-dua pemain, Daniel Guiza dan Simone merupakan pemain bertaraf antarabangsa yang telah banyak membantu pasukan berada di kedudukan sekarang tetapi keputusan ini terpaksa di ambil kerana kontrak pinjaman Guiza berakhir pada bulan Ogos bersama kelab beliau, Getafe CF dan ini tidak membolehkan beliau beraksi untuk pasukan pada pertandingan Piala Malaysia Ogos nanti. Simone pula masih belum pulih sepenuhnya dari kecederaan yang tidak membolehkan beliau memberi persembahan terbaik beliau untuk pasukan.
Belaiu juga menambah, “Memandangkan tingkap permindahan pemain akan hanya dibuka pada 8hb April ini, pihak pengurusan mengambil keputusan melepaskan kedua-dua pemain disamping mencari pemain pengganti yang berkaliber untuk menggantikan kedua-dua pemain dalam pasukan. Pemain tengah pasukan Johor dalam liga Premier, Andre Francisco Rocha Da Silva telah dikenal pasti untuk mengambil alih tempat Simone Del Nero manakala beberapa pemain lain sedang di uji jurulatih pasukan, Fandi Ahmad untuk menggantikan tempat Daniel Guiza. Tiga pemain telah disenarai pendek dan pihak pengurusan akan membuat pengumuman pada masa terdekat kelak. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Dani dan juga Simone atas jasa mereka kepada pasukan dan peminat Johor juga telah menerima kedua-dua pemain tersebut sebagai ahli keluarga pasukan Johor Darl Takzim. Saya akan pastikan bahawa pengganti Daniel Guiza dan Simone Del Nero akan mempamerkan mutu persembahan yang lebih baik dan cemerlang berbanding dengan pemain-pemain impot sebelum ini dalam untuk memastikan visi transformasi pasukan Johor Darul Takzim akan tercapai”

Semua penyokong pasukan Johor Darul Takzim diharap dapat membanjiri Stadium Larkin pada hari Sabtu ketika JDT menentang Selangor pada persaingan Piala FA untuk memberi sambutan terakhir kepada kedua-dua pemain.

008
05-04-2013, 06:26 PM
grandstand rs nye RM15 ke Rm20 je bro...

awat smp RM250 tu:-?

tula aku baca tu..tapi macam bro liver bird dah bagitau
tu reason tu ehe:D

008
05-04-2013, 06:27 PM
guiza n nero akan main esok ni lawan sel..tak apala ada juga pluang kita
nk fight esok ni lagi pun safee sali dh pulih cedera..boleh main

mantoya
05-04-2013, 06:38 PM
tula aku baca tu..tapi macam bro liver bird dah bagitau
tu reason tu ehe:D



Tu pass bermusim....makna bro boleh tgk semua game termasuklah piala Malaysia kot......

008
05-04-2013, 06:44 PM
Tu pass bermusim....makna bro boleh tgk semua game termasuklah piala Malaysia kot......

ye lbih kurang tu aku baca..beli sekaligus gitu agaknya

afino
05-04-2013, 07:13 PM
Besok kena turun ni ...harap harap gelanggang JDT kekalkan kekebalan dan kekuasaan....

jumba
05-04-2013, 07:52 PM
tak sedih ke fan johor semua guiza nak pegi dah?

yussys
05-04-2013, 08:24 PM
abam nk tolong belikan ek?:p:)):))

belikan blh... tapi kene datang awal sikit.. hehehe kalini nak masuk kul 6.30.. hehehe

yussys
05-04-2013, 08:26 PM
kwn punya order tiket mcm biasa bro...sekeping.....roger n out....

jom turun stadium....kali nie kita masuk stadium awal skit bro....:)paid:)paid:)paid

bro punya mcm biasa.. roger n out.. datang awal sikit bro... kedai kauzar kat larkin idaman ni barang banyak... tadi ptg aku dah masuk dah...

liver_bird
05-04-2013, 08:26 PM
pehhh...tiba2 mlm nie rase sebakk jer....
mcm org putus cinta jer rase nye....nie semua chinggeyyy punye hal...
gud byee guizaaa!!!

yussys
05-04-2013, 08:30 PM
pehhh...tiba2 mlm nie rase sebakk jer....
mcm org putus cinta jer rase nye....nie semua chinggeyyy punye hal...
gud byee guizaaa!!!

bahaya penangan chengey sorg ni....:)):)) rasanya import baru ni pun ok gak ni bro....

biisnesman
05-04-2013, 08:35 PM
bahaya penangan chengey sorg ni....:)):)) rasanya import baru ni pun ok gak ni bro....

tiket dah beli ke bro?

yussys
05-04-2013, 08:38 PM
tiket dah beli ke bro?

tiket esk pagi baru beratur bro... mcm biasa beratur kul 8.30...

liver_bird
05-04-2013, 08:43 PM
bahaya penangan chengey sorg ni....:)):)) rasanya import baru ni pun ok gak ni bro....
esok import nie baru nak serasi kene tukar lg....mintak2 lama ler skit kat jdt nie kalo main baik....baru nak jatuh cinta dh putuss...:D

tiket esk pagi baru beratur bro... mcm biasa beratur kul 8.30...
yuss mmg terbaikkk bab2 beli tiket nie...servis mantop...usah khuatirr!!
aku dh kirim member aku gak ptg td...kalo tak aku dh guna kan khidmat yuss ajer....jasamu di kenang bro...:)cgrock

biisnesman
05-04-2013, 08:50 PM
tiket esk pagi baru beratur bro... mcm biasa beratur kul 8.30...

fans red giant tumpang beli tiket boleh ke?:">:">

Uzyr R
05-04-2013, 08:54 PM
JOHOR FAN CLUB
5hb April 2013
Johor Bahru – Persatuan Bolasepak Negeri Johor Darul Takzim pada hari ini membuat kenyataan bahawa pemain import pasukan Johor Darul Takzim, Daniel Guiza akan meninggalkan pasukan selepas perlawanan suku akhir Piala FA diantara Johor Darul Takzim dan Selangor di Stadium Larkin ada hari Sabtu. Ini selepas seorang lagi pemain import pasukan iaitu Simone Del Nero juga akan membuat penampilan terakhir pada perlawanan yang sama.
Keputusan untuk melepaskan bekas pemain pasukan antarabangsa Sepanyol dan juga bekas pemain Serie A Lazio, diambil selepas membuat penilaian tentang kedudukan pasukan dan juga prestasi kedua-dua pemain setelah tamatnya pusingan pertama Liga Super pada minggu lepas.
Setelah mengharungi 13 perlawanan liga dan pertandingan Piala FA, Guiza telah berjaya menyumbat 8 gol untuk pasukan Johor Darul Takzim sekaligus membantu pasukan berada di tangga ke 3 Liga Super dan juga peringkat suku akhir Piala FA.
Pemangku Presiden Persatuan Bolasepak Negeri Johor, YB Dato’ Haji Obet Tawil berkata, “Tidak dinafikan bahawa kedua-dua pemain, Daniel Guiza dan Simone merupakan pemain bertaraf antarabangsa yang telah banyak membantu pasukan berada di kedudukan sekarang tetapi keputusan ini terpaksa di ambil kerana kontrak pinjaman Guiza berakhir pada bulan Ogos bersama kelab beliau, Getafe CF dan ini tidak membolehkan beliau beraksi untuk pasukan pada pertandingan Piala Malaysia Ogos nanti. Simone pula masih belum pulih sepenuhnya dari kecederaan yang tidak membolehkan beliau memberi persembahan terbaik beliau untuk pasukan.
Belaiu juga menambah, “Memandangkan tingkap permindahan pemain akan hanya dibuka pada 8hb April ini, pihak pengurusan mengambil keputusan melepaskan kedua-dua pemain disamping mencari pemain pengganti yang berkaliber untuk menggantikan kedua-dua pemain dalam pasukan. Pemain tengah pasukan Johor dalam liga Premier, Andre Francisco Rocha Da Silva telah dikenal pasti untuk mengambil alih tempat Simone Del Nero manakala beberapa pemain lain sedang di uji jurulatih pasukan, Fandi Ahmad untuk menggantikan tempat Daniel Guiza. Tiga pemain telah disenarai pendek dan pihak pengurusan akan membuat pengumuman pada masa terdekat kelak. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Dani dan juga Simone atas jasa mereka kepada pasukan dan peminat Johor juga telah menerima kedua-dua pemain tersebut sebagai ahli keluarga pasukan Johor Darl Takzim. Saya akan pastikan bahawa pengganti Daniel Guiza dan Simone Del Nero akan mempamerkan mutu persembahan yang lebih baik dan cemerlang berbanding dengan pemain-pemain impot sebelum ini dalam untuk memastikan visi transformasi pasukan Johor Darul Takzim akan tercapai”

Semua penyokong pasukan Johor Darul Takzim diharap dapat membanjiri Stadium Larkin pada hari Sabtu ketika JDT menentang Selangor pada persaingan Piala FA untuk memberi sambutan terakhir kepada kedua-dua pemain.

nampaknya persoalan dh terjawab..akhirnya sah guiza n del nero meninggalkan JDT..huhu

momoque
05-04-2013, 08:58 PM
nampaknya persoalan dh terjawab..akhirnya sah guiza n del nero meninggalkan JDT..huhu

Kejap je tp impak dia byk guiza ni...

amy@promatt
05-04-2013, 09:01 PM
bro punya mcm biasa.. roger n out.. datang awal sikit bro... kedai kauzar kat larkin idaman ni barang banyak... tadi ptg aku dah masuk dah...

yerker bro...insyalah kwn punya jersi jdt pink incoming dlm masa terdekat....complete utk season nie kwn punya koleksi jersi jdt....heheheheh

yussys
05-04-2013, 09:05 PM
fans red giant tumpang beli tiket boleh ke?:">:">

blh2... hehehe aawat tak sekali dgn rkg?? rkg pun bawak geng red giant..

biisnesman
05-04-2013, 09:06 PM
blh2... hehehe aawat tak sekali dgn rkg?? rkg pun bawak geng red giant..

malu nak join geng org2 besar ni bos.....

yussys
05-04-2013, 09:06 PM
yerker bro...insyalah kwn punya jersi jdt pink incoming dlm masa terdekat....complete utk season nie kwn punya koleksi jersi jdt....heheheheh

pergh.. heheeee... tadi ingat nak beli mafla.. cantik2 jugak mcm bro punya.. tapi tak beli tadi.. hehehe

yussys
05-04-2013, 09:07 PM
malu nak join geng org2 besar ni bos.....

lor... malu nak joint org besar meh join geng kitaorg.. kitaorg ni kecik je.. hehehe

yussys
05-04-2013, 09:09 PM
esok import nie baru nak serasi kene tukar lg....mintak2 lama ler skit kat jdt nie kalo main baik....baru nak jatuh cinta dh putuss...:D


yuss mmg terbaikkk bab2 beli tiket nie...servis mantop...usah khuatirr!!
aku dh kirim member aku gak ptg td...kalo tak aku dh guna kan khidmat yuss ajer....jasamu di kenang bro...:)cgrock

haha... nak join geng bujang contact amy...esk dok area mana tu bro??

Uzyr R
05-04-2013, 09:17 PM
Kejap je tp impak dia byk guiza ni...

Player import terbaik & penyumbang terbesar gol2 JDT..
harap pengganti guiza nanti dapat isi kekosongan yg ditinggalkan..

biisnesman
05-04-2013, 09:19 PM
lor... malu nak joint org besar meh join geng kitaorg.. kitaorg ni kecik je.. hehehe

tuan umah kene payung makan ni...:)):)):))

788
05-04-2013, 09:22 PM
Guiza mintak naik gaji
Tapi JDT x mampu tunaikan
Rugi jdt x simpan dia
So dia pun angkat kaki ler..

momoque
05-04-2013, 09:23 PM
Guiza mintak naik gaji
Tapi JDT x mampu tunaikan
Rugi jdt x simpan dia
So dia pun angkat kaki ler..

gaji dia skang bape bro? bape pulak dia mintak?

yussys
05-04-2013, 09:24 PM
tuan umah kene payung makan ni...:)):)):))

blh2 bro... takde hal punya.. hehehe

amy@promatt
05-04-2013, 09:59 PM
http://i455.photobucket.com/albums/qq278/nomie_4160/Daniel_Guiza_by_alpkaraca_zps24647278.jpg (http://www.lelongbank.com/)

biisnesman
05-04-2013, 10:07 PM
tiket sudah ditempah melalui bro yussys..:)paid:)paid

bangunlah semua menyokong liga kita...:)cgrock

credit to fans harimau selatan CG :)cgrock:)paid:)cgrock:)paid

liver_bird
05-04-2013, 10:24 PM
haha... nak join geng bujang contact amy...esk dok area mana tu bro??
sekitar kiri atau kanan bdk2 bos....port biasa bro...tak segan nak nyanyi ramai2 area situ...:D

mantoya
05-04-2013, 11:20 PM
ramai turun bagus2...

Iman_Sr
05-04-2013, 11:48 PM
belikan blh... tapi kene datang awal sikit.. hehehe kalini nak masuk kul 6.30.. hehehe

xdpt trun kot bro.wife keje ptg:((

so kwn kna jg anak2.lyn match last guiza n nero kt umh jela:D

Iman_Sr
05-04-2013, 11:49 PM
rmai lak yg join time aku xdpt trun

mantoya
05-04-2013, 11:56 PM
esok mau pecah panggung....silap2 pecah stadium pulokkkkkkkkk...

yussys
05-04-2013, 11:57 PM
xdpt trun kot bro.wife keje ptg:((

so kwn kna jg anak2.lyn match last guiza n nero kt umh jela:D

hahah.. bawak anak2 la...:D:D

TAKZIM
06-04-2013, 12:01 AM
xdpt trun kot bro.wife keje ptg:((

so kwn kna jg anak2.lyn match last guiza n nero kt umh jela:D

kesiannya...

jadi mr mama plak :D

TAKZIM
06-04-2013, 12:03 AM
esok mau pecah panggung....silap2 pecah stadium pulokkkkkkkkk...

konpom penuh gile la stadium

008
06-04-2013, 12:05 AM
aku baca sel dtg 15 bas..semangat betul

westgate_blowoff
06-04-2013, 07:32 AM
Ade live x game mlm ni.. Xleh nk join gi stdm lak. Rewang kt kg adik aku pnye mjlis walimatulurus..huhu

Iman_Sr
06-04-2013, 09:31 AM
hahah.. bawak anak2 la...:D:D

xbrani nk bwk anak yg kcik,dia suka ngempeng mak ny.

kna bwk g stadium,dia nk mtk ngempeng ngn kwn,

haru jd ny.hahaha

Iman_Sr
06-04-2013, 09:42 AM
Ade live x game mlm ni.. Xleh nk join gi stdm lak. Rewang kt kg adik aku pnye mjlis walimatulurus..huhu

ada live kt 801 bro:)cgrock

Iman_Sr
06-04-2013, 09:43 AM
kesiannya...

jadi mr mama plak :D

ble wife keje shif ptg mg kwn pasrah jela:D

Iman_Sr
06-04-2013, 09:48 AM
kalau match jdt kt larkin time wife kwn keje shif pg,

komfem kwn usahakn tgk kt stadium:D

@SwooshGoldex
06-04-2013, 10:01 AM
Ramai dah...beratur beli tiket !

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/625488_155460571287310_674818336_n.jpg

Markhir
06-04-2013, 10:30 AM
yeah..., Ni yg semangat nak balik Johor ni..,

westgate_blowoff
06-04-2013, 10:30 AM
ada live kt 801 bro:)cgrock

Terbaik:)cgrock

mantoya
06-04-2013, 11:46 AM
Ramai dah...beratur beli tiket !

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/625488_155460571287310_674818336_n.jpg


Ada yg bergaduh pulak rebut tiket...

Yuss dah boleh jadi tokan tiket.....:eek:

Nika turunkan mlm ni....:D

nika
06-04-2013, 11:53 AM
Ada yg bergaduh pulak rebut tiket...

Yuss dah boleh jadi tokan tiket.....:eek:

Nika turunkan mlm ni....:D

adui soalan haha..turun la..
tapi duduk sebelah TMJ ..:)paid

amy@promatt
06-04-2013, 11:59 AM
Ada yg bergaduh pulak rebut tiket...

Yuss dah boleh jadi tokan tiket.....:eek:

Nika turunkan mlm ni....:D

Perghhh ramai giler....confirm jem teruk..dgn pasar tani lg kat sebelah tue hari nie....

yussys
06-04-2013, 12:04 PM
Perghhh ramai giler....confirm jem teruk..dgn pasar tani lg kat sebelah tue hari nie....

tiket siap digunakan di pintu masuk.. hehehe... mcm biasa petang kat kedai asam pedas...:D:D

nika
06-04-2013, 12:20 PM
baru baca kat page

TIKET SOLD OUT!!!!!!
NMPK GAYA TGK KT TV JER LAAA

biar betik...aje gilaaaaa

nika
06-04-2013, 12:23 PM
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/150414_184234228392334_481962278_n.jpg

yussys
06-04-2013, 12:25 PM
baru baca kat page

TIKET SOLD OUT!!!!!!
NMPK GAYA TGK KT TV JER LAAA

biar betik...aje gilaaaaa

la.. pukul berap abis??? asal aku dapat plak ni.. hehehe

muridmurid
06-04-2013, 12:26 PM
biar betul dah sold out??
masing2 nak tgk forkey doe ke
hehe

nika
06-04-2013, 12:27 PM
la.. pukul berap abis??? asal aku dapat plak ni.. hehehe

baru aje abis kata admin sana :D tak taula betul ke tak
lagi pun dak sel ramai datang kan..

ohya bukankah kita kalah mati ke harini..sebab suku akhir kan

muridmurid
06-04-2013, 12:29 PM
baru aje abis kata admin sana :D tak taula betul ke tak
lagi pun dak sel ramai datang kan..

ohya bukankah kita kalah mati ke harini..sebab suku akhir kan

ni suku akhir pertama
ada timbal balik 16 april

nika
06-04-2013, 12:29 PM
biar betul dah sold out??
masing2 nak tgk forkey doe ke
hehe
sebab nak tengok guiza dan nero for the last time kot
dan nak tengok juga kita boleh kalahkan sel
haritu pun kena 4 dah..

nika
06-04-2013, 12:31 PM
ni suku akhir pertama
ada timbal balik 16 april

oh ni dia maksud abam amy bagitau haritu..okey2

nika
06-04-2013, 12:33 PM
bye guiza n nero

Senarai pemain import yang telah ditamatkan kontrak dari pasukan liga Super:

- Karim Raouni (Ditamatkan kontrak kerana prestasi yang kurang memuaskan)
- Caleb Folan (Ditamatkan kontrak kerana prestasi yang kurang memuaskan)
- Nikol Klechkaroski & Borji (Ditamatkan kontrak kerana prestasi yang kurang memuaskan)
- Del Nero & Dani Guiza (Kontrak tamat tempoh)
- Mohamed Ghaddar (Ditamatkan kontrak kerana cedera)
- De Porras (Ditamatkan kontrak kerana prestasi yang kurang memuaskan)
- Helmi Loussaief (Ditamatkan kontrak kerana cedera)
- Ramez Dayoub (Diban oleh FIFA atas tuduhan rasuah)

nika
06-04-2013, 12:38 PM
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/c0.0.403.403/p403x403/575686_242194955920241_1839114630_n.jpg

dia berdua ni,klu tak ada jambang kan nampk kemas..:p

afino
06-04-2013, 12:46 PM
Baru nak gi beli tiket ni....betul ke dah sold out

nika
06-04-2013, 12:46 PM
Johor Darul Takzim penuh SENSASI 2013.Seorang lagi bekas pemain piala dunia pasukan

France kini dalam RADAR JDT.Jika Player import yang diuji baru2 ini tidak memuaskan hati.

Pihak pengurusan dijangka mendapatkan khidmat bekas bintang piala dunia France dan bakal menjadi player import terMAHAL MSL..siapa?? TH?? Zizou?? Wait n see!! JDT LUASKAN KUASAMU..

copypasted dr fp luaskankuasamu HS

----------------------------------------------------------
wa jdt nak ambil player lain ke..klu betul sempat lagi ke
pintu pindah dr 8 hb

nika
06-04-2013, 12:47 PM
Baru nak gi beli tiket ni....betul ke dah sold out

tak pasti brotha..cuba2 la call ke kaunter ke apa..kang buang karen
pergi..

hari2mauduit
06-04-2013, 12:52 PM
TiKeT oh TiKeT.. berebut2 org beli tiket.. tadi p beli Pas MusiM GrandStanD utk kawan aku.. rm250.. Jersy JDT PiNK pun dapat beli 1 helai kat kedai sukan stadium tu.. rm90 la PULAKKKK.. takpe SUPPORT punya pasal.. yg penting ORiGiNAL..

yussys
06-04-2013, 12:55 PM
biar betul dah sold out??
masing2 nak tgk forkey doe ke
hehe

tu la pasal.. hahaa.. sib baik lpas kita lepak tadi terus start moto pi beli bro... tu pun beratur panjang lagi... ngam2 beratur dibukak 1 kaunter lagi... terus dapat kat depan tadi.. fuh...#:-S#:-S:)):))

afino
06-04-2013, 12:55 PM
ada no kaunter tiket tak....jauh jauh datang ni

ramirez
06-04-2013, 12:55 PM
Johor Darul Takzim penuh SENSASI 2013.Seorang lagi bekas pemain piala dunia pasukan

France kini dalam RADAR JDT.Jika Player import yang diuji baru2 ini tidak memuaskan hati.

Pihak pengurusan dijangka mendapatkan khidmat bekas bintang piala dunia France dan bakal menjadi player import terMAHAL MSL..siapa?? TH?? Zizou?? Wait n see!! JDT LUASKAN KUASAMU..

copypasted dr fp luaskankuasamu HS

----------------------------------------------------------
wa jdt nak ambil player lain ke..klu betul sempat lagi ke
pintu pindah dr 8 hb

emmanuel petit...?haha..

nika
06-04-2013, 12:56 PM
tu la pasal.. hahaa.. sib baik lpas kita lepak tadi terus start moto pi beli bro... tu pun beratur panjang lagi... ngam2 beratur dibukak 1 kaunter lagi... terus dapat kat depan tadi.. fuh...#:-S#:-S:)):))

bukan ke pergi pukul 6.30 pagi..sesudah subuh hihi

nika
06-04-2013, 12:57 PM
emmanuel petit...?haha..

aku copy paste aje ni..haha
tapi kalau jadi ..cun juga ..yang 2 orang haritu tak cukup baik kot

nika
06-04-2013, 12:58 PM
ada no kaunter tiket tak....jauh jauh datang ni

dial 103 le bro

yussys
06-04-2013, 12:58 PM
bukan ke yus pergi pukul 6.30 pagi..sesudah subuh hihi

bangun kul 6.30...:)):)) sedar kul 8.45...:eek::eek: tapi sib baik tiket dapat beli..... kejutan betul la tiket blh abis... fuh...#:-S#:-S arini pakat masuk awal la mlm ni...

nika
06-04-2013, 01:01 PM
bangun kul 6.30... arini pakat masuk awal la mlm ni...

hari ni tentu jem gila kan..kalau tiket habis ni..stadium larkin
boleh muat berapa puluh ribu tu? :p

ramirez
06-04-2013, 01:01 PM
Sape yg xdpt masuk stadium larkin tu meh kite tgok kt stadium astro plak....byk seat kosong tu...hahaha..bakor skit..

muridmurid
06-04-2013, 01:01 PM
tu la pasal.. hahaa.. sib baik lpas kita lepak tadi terus start moto pi beli bro... tu pun beratur panjang lagi... ngam2 beratur dibukak 1 kaunter lagi... terus dapat kat depan tadi.. fuh...#:-S#:-S:)):))

dia dah dapat hidu tokan tiket nak datang
tu yang dia terus bukak satu lagi kaunter
:))

EzY-eLoaD
06-04-2013, 01:05 PM
aku mmbe belikm.td pagi...entah ada ke x ni

yussys
06-04-2013, 01:05 PM
wa tak bunyi alarm ke? kenapa tak bagitau..boleh kejut apa :)paid
hari ni tentu jem gila kan..kalau tiket habis ni..stadium larkin
boleh muat berapa puluh ribu tu? :p

tu la pasal.. mcmne blh tak sedar tak tau la...pergi dekat kol 10... sib baik ada bro muridmurid tengah beratur... selamat sikit... pastu dah relek minum ulang sekali lagi naik moto plak pi stadium.. hahaa

dia dah dapat hidu tokan tiket nak datang
tu yang dia terus bukak satu lagi kaunter
:))

bro selamat bro... sib baik bro ada tadi... klu tak.. pergh.. menangis jugak tadi... dah la panjang gila....

nika
06-04-2013, 01:08 PM
tu la pasal.. mcmne blh tak sedar tak tau la

.

admin page tu pun bengang siap cakap ada ulat tiket wahaha
pastu cadangkan tengok kat rumah sajala dah sedih
sangat tu..dia bagitau layan kat mamak pula lagi best :)paid

nika
06-04-2013, 01:10 PM
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/527014_500649523331743_1954857651_n.jpg

nika
06-04-2013, 01:18 PM
Stadium Tan Sri Dato Hj Hassan Yunos Stadium Larkin

Darul Takzim FC & Johor FA
Kapasiti 30,000

http://ligabolasepakmalaysia.blogspot.com/2012/12/senarai-stadium-liga-malaysia-2013.html


--------------------------------------------------------
fuhyo..aje gila 30k orang pergi stadium malam ni

nika
06-04-2013, 01:20 PM
SENARAI STADIUM LIGA MALAYSIA 2013

Stadium Darulaman = Kapasiti 32,387
Stadium Bandaraya P.Pinang = Kapasiti 20,000
Stadium TLDM Lumut = Kapasiti 12,000
Stadium Shah Alam = Kapasiti 69,372
Stadium MBPJ = Kapasiti 25,000
Stadium MP Selayang = Kapasiti 20,000
Stadium Tunku Abdul Rahman Paroi = Kapasiti 40,000
Stadium Hang Jebat =Kapasiti 40,000
Stadium Hang Tuah = Kapasiti 15,000
Stadium Tan Sri Dato Hj Hassan Yunos Stadium Larkin
Darul Takzim FC & Johor FA = Kapasiti 30,000
Stadium Jalan Besar = Kapasiti 8,000
Stadium Sultan Ismail = Kapasiti 25,000
Stadium Darulmakmur = Kapasiti 40,000
Stadium Sultan Muhammad IV = Kapasiti 30,000

yusman79
06-04-2013, 01:33 PM
ala...guiza plak bla....ingat kat dpt full musim...ala boring nyer harap2 penganti dpt yg terbaik...

Iman_Sr
06-04-2013, 01:48 PM
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/527014_500649523331743_1954857651_n.jpg

antara 2player import yg trbaik pnh d miliki oleh team jhr.

nsb baik ada kngn amik gmbr dgn guiza,

bole jd pgubat rindu:))

amy ckp agen guiza yg cm nk guiza blah dr jdt sb ada offer lg tinggi dr club lain

lpas ni xdpt lg tgk kehebatan guiza n nero kt stadium:(

Iman_Sr
06-04-2013, 01:51 PM
bangun kul 6.30...:)):)) sedar kul 8.45...:eek::eek: tapi sib baik tiket dapat beli..... kejutan betul la tiket blh abis... fuh...#:-S#:-S arini pakat masuk awal la mlm ni...

tket aku ko beli kn yus:-?:D

jom tgk kt umah aku je.kte sorak rmai kt umh aku:))

Iman_Sr
06-04-2013, 01:57 PM
tiket siap digunakan di pintu masuk.. hehehe... mcm biasa petang kat kedai asam pedas...:D:D

kim slm kt awek kdai asam pdas tu:">

nika
06-04-2013, 02:04 PM
amy ckp agen guiza yg cm nk guiza blah dr jdt sb ada offer lg tinggi dr club lain



offer lebh tinggi kan segala2 nya..aku dah agak tula sebabnya

walau pun dalam paper bagitau sebaliknya,ala relek dulu
sekurang dia berdua main harini takla aku risau sangat
sebab lawan sel ni ,aku tak sanggup kena 4 lagi

bkn masalah gaji

Status DANIEL GUIZA di JDT hanyalah sebagai pinjaman sahaja selama semusim dari Getafe..
beliau tlh dipanggil kembali ke Getafe utk musim baru disana seawal bulan 8 ini..beliau boleh kekal
di JDT tapi cuma sampai bln 7 shja..slps itu JDT akan main Malaysia Cup tanpa pemain import..so
terpakse melepaskan Guiza dan mengambil import baru..

-------------------------------------
bye gengs..ni last reply sini..
harap jdt masuk final..

yussys
06-04-2013, 02:07 PM
kim slm kt awek kdai asam pdas tu:">

mana blh suka2 nak kim salam... klu dah set kat kedai tu mesti ada apa2kan... paham2 sudah..:)):))

Iman_Sr
06-04-2013, 02:13 PM
mana blh suka2 nak kim salam... klu dah set kat kedai tu mesti ada apa2kan... paham2 sudah..:)):))

uik,aku sms xrespon,kt cni respon lak:(scam:))

er,apesal aku xfhm2 ni,:)):))

Iman_Sr
06-04-2013, 02:15 PM
yus,selain ko,amy n muridmurid,sape lg join?

giler gadget join?

aku whatsapp,dia xrespon lg.igt mk ajak dia joim tgk kt umah aku je:)):)).

yussys
06-04-2013, 02:15 PM
uik,aku sms xrespon,kt cni respon lak:(scam:))

er,apesal aku xfhm2 ni,:)):))

kredit abis... :)):)) baru nak kluar carik kreadit...:D:D next game mesti datang bro.. hehheee..

fine net
06-04-2013, 02:18 PM
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/c0.0.403.403/p403x403/575686_242194955920241_1839114630_n.jpg

dia berdua ni,klu tak ada jambang kan nampk kemas..:p

dahsyat pakcik aku posing dgn guiza...:))

giler_gadget
06-04-2013, 02:25 PM
kawan2, aku insyaallah blom kol 7 dah masuk stadium. percubaan pertama adalah dpt kan tmpt ddk pintu C, supaya dpt full view 1 padang. kiri kanan tiang gol.

agak korg masuk lmbt sket tp nak tmpt tu, bgtau awal la. aku try cop tmpt utk korg..
tp kalo aku yg lmbt, korg dpt tmpt situ, aku nak join.
:P

jumpa di sanaaaa...

aku berdua je ka situ.. hehe

mantoya
06-04-2013, 03:04 PM
baru baca kat page

TIKET SOLD OUT!!!!!!
NMPK GAYA TGK KT TV JER LAAA

biar betik...aje gilaaaaa



leh ingat Nika datang boleh sembang dgn anak mantoya...:D:D
sibuk nak ikut pulak...~X(
terpaksa bawak kesian pulok..:D

008
06-04-2013, 03:15 PM
sedih lak aku baca nero ni

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/46647_184343641714726_1596053463_n.jpg

harap tak ujan ptg ni..jd player kita dpt main terbaik

Iman_Sr
06-04-2013, 03:23 PM
kredit abis... :)):)) baru nak kluar carik kreadit...:D:D next game mesti datang bro.. hehheee..

next game yg 19hb tu xdpt join,ada mjlis kwin anak buah kt kg.

aku try join yg awl mei lwn kelantan,mst brduyun2 org g stadium~X(

mantoya
06-04-2013, 04:13 PM
mantoya bersama anak daranya.....jgn lupa solat magrib dulu sebelum masuk...

788
06-04-2013, 09:17 PM
Guiza 1 by 1 pun x masuk..hishh

xgorgon
06-04-2013, 10:19 PM
jdt 0-2 red giant....

azanney
06-04-2013, 10:25 PM
jdt 0-2 red giant....

ah sudah...lauk...:((

momoque
06-04-2013, 10:26 PM
silap besar player jdt dpt kad merah...

CyberMachine
06-04-2013, 10:31 PM
aku x tgk game ni...

johor xleh makan selangor nampaknya

milo_ais
06-04-2013, 10:40 PM
yeye selangor menang...:D

selambeyaya
06-04-2013, 10:50 PM
Lagi 10 minit nampak laju plak

Bionik
06-04-2013, 10:57 PM
Luaskan pintu gol mu Johor... :D :D

kopiais
06-04-2013, 11:11 PM
2-1 kocik bena..4-1 senyum lebar

mantoya
06-04-2013, 11:13 PM
Gergasi merah memang hebat

arnabkacak
06-04-2013, 11:13 PM
cis...ni semua sapik punye pasal..

Iman_Sr
06-04-2013, 11:14 PM
sdihnye guiza n del nero dh xde kt jdt lg lpas ni:(

Iman_Sr
06-04-2013, 11:15 PM
irfan ghani pny pasal la ni:(scam

hafis_81
06-04-2013, 11:28 PM
Sebagai anak Slgr aku bangga mlm ni Red Giant mng,tp aku jgk sedih sbb Guiza dgn Del Nero xda dh lps ni...dorang ibarat penyeri Liga Super thn ni..

mat_letop
06-04-2013, 11:30 PM
aku ingat kalao maintain
4,5 orang player lama johor fc pon lagi elok
safiq dengan fandi kasi buang sekali
ntah pape

sylarempire
06-04-2013, 11:38 PM
Tahniahlah red giants dapat leburkan rekod harimau selatan di gelanggang sendiri..

ramirez
06-04-2013, 11:40 PM
Cilakak izuan ghani...apekejadahnye takle mcmtu..mmg patut kt merah...

Iman_Sr
06-04-2013, 11:41 PM
Cilakak izuan ghani...apekejadahnye takle mcmtu..mmg patut kt merah...

irfan der bkn izuan:D

Lebai
06-04-2013, 11:43 PM
sdihnye guiza n del nero dh xde kt jdt lg lpas ni:(

Lepas ni tak nak turun stadium larkin. Tunggu dulu, tengok impot baru. Kalau tak best, bye bye

pangkreng
06-04-2013, 11:52 PM
tahniah..selangor
cuba lg jdt..jgn mengalah
menang jgn bersorak
kalah jgn menyalak
go johor go

zasa121
07-04-2013, 12:00 AM
Mahali dan norazlan mmg terbaik

yazidane
07-04-2013, 12:01 AM
safik banyak sgt main defensive...susa...JDT kne try midfield lain...rhtkn je safik tu...tp tahniah kpd kedua2 team....perlawanan yg sgt menarik..

nitestalker
07-04-2013, 12:03 AM
Fandi bila plak nk blah..taktikal pn hancur..
~X(

mat_letop
07-04-2013, 12:03 AM
safik banyak sgt main defensive...susa...JDT kne try midfield lain...rhtkn je safik tu...tp tahniah kpd kedua2 team....perlawanan yg sgt menarik..

tuh lah pasal
dia atcking ke defndsive
kompius aku

jutaonemini
07-04-2013, 12:10 AM
Ak xsalahkn fandi othman..bkn taktikal hancur..tp keeper selangor btol2 perform mlm ni..mahalli jgn ckp laa..klu die naek kelam kabut defense..dan irfab ghani tu bkn tackle..tu nk kasi patah kaki org..ptot kne denda ke hape..lahant gle maen camtu..

Iman_Sr
07-04-2013, 12:26 AM
Lepas ni tak nak turun stadium larkin. Tunggu dulu, tengok impot baru. Kalau tak best, bye bye

hrp ny mmg ok.
ape pn aku tetap akn trun stadium kalau ada kelapangan:D

nk cube sapot MSL mcm ms kegemilangan team Jhr ms era 90an:)cgrock

Iman_Sr
07-04-2013, 12:28 AM
Ak xsalahkn fandi othman..bkn taktikal hancur..tp keeper selangor btol2 perform mlm ni..mahalli jgn ckp laa..klu die naek kelam kabut defense..dan irfab ghani tu bkn tackle..tu nk kasi patah kaki org..ptot kne denda ke hape..lahant gle maen camtu..

fandi ahmad bro,bkn othman:D

yussys
07-04-2013, 02:27 AM
baru balik melepak dengan fan selangor kat mamak tadi...
biisnesman thanks mafla tadi...

http://carigold.com/portal/forums/attachment.php?attachmentid=118976&stc=1&d=1365272849

yussys
07-04-2013, 02:36 AM
next game yg 19hb tu xdpt join,ada mjlis kwin anak buah kt kg.

aku try join yg awl mei lwn kelantan,mst brduyun2 org g stadium~X(

letih la mcmne bro.. asik tak dapat je.. hehehhee

ramirez
07-04-2013, 02:48 AM
fandi ahmad bro,bkn othman:D

hahaha...ko bahagian pembetulan je bro iman...

afifdaud
07-04-2013, 03:02 AM
game terbaik..tahniah utk kedua2 pasukan
camni baru rasa semangat nk tgk game bola kt malaysia

bye2 del nero & guiza

afifdaud
07-04-2013, 03:04 AM
Sebagai anak Slgr aku bangga mlm ni Red Giant mng,tp aku jgk sedih sbb Guiza dgn Del Nero xda dh lps ni...dorang ibarat penyeri Liga Super thn ni..

aku pun akui perkara ni
guiza & del nero tu penyeri liga
mcm xsyok plak xdak depa ni

amy@promatt
07-04-2013, 03:44 AM
Rekod di larkin lebur mlm nie..xper kita dh lakukan terbaik..cuma nasib tidak menyebelahi jdt mlm nie...dn keeper selangor terlalu cemerlang....jom teruskan sokongan untuk pasukan anda.....ayuh johor luaskan kuasamu....

amy@promatt
07-04-2013, 03:50 AM
Terima kasih kepada fan selangor yg sama2 dtg memeriahkn stadium larkin mlm tdi....kita jumpa di shah alam semula utk aksi timbal balik...

Uzyr R
07-04-2013, 07:33 AM
ada 2 kekecewaan mlm tadi..JDT kalah digelanggang sendiri & game mlm tadi game terakhir guiza & del nero..
1 game yang menghiburkan walaupun JDT tewas.. keeper norazlan memang ditahap terbaik..
harap JDT dpt lakukan sesuatu utk tebus kekecewaan atas 2 kekalahan kpd selangor..

jasma
07-04-2013, 07:36 AM
tiada lg sentuhan MAGIS dr Guiza.....

jutaonemini
07-04-2013, 07:57 AM
fandi ahmad bro,bkn othman:D

Damn!!ak selalu slh sebut..awat la dok sebut fandi othman..hahaha..

jutaonemini
07-04-2013, 08:00 AM
Mcm mn agaknye johor lps guiza dgn del nero lps dah..bg ak dorg 2 ni mmg dlm kelas tersendiri..2,2 rajin dan bagus..

AuraSuccess_88
07-04-2013, 08:03 AM
tahniah untuk kedua-dua belah pihak..2,2 bagus

muridmurid
07-04-2013, 08:36 AM
konfiden level norazlan tu memang tinggi
lebur dah rekod kita kat larkin
mahali memang ayam tambatan red giants

apa2 pun harap jdt gunakan lagi 90 minit dengan baik kat shah alam nanti

hari2mauduit
07-04-2013, 08:42 AM
Permainan JDT banyak improvement.. harap bermula 2nd season lebih mantap lagi.. Fandi kene pelbagaikan tektikal..
Ape Ape Pun PENYOKONG LARKiN TERBAiKKKK

syah99
07-04-2013, 08:44 AM
safik banyak sgt main defensive...susa...JDT kne try midfield lain...rhtkn je safik tu...tp tahniah kpd kedua2 team....perlawanan yg sgt menarik..

Safiq masa main Selangor pun memang macam tu,
menjejaskan kelancaran jentera tengah bila tengah sedap nak menyerang. suka sangat pass bawah.

tapi apa yg aku perhati dulu, dalam 1 game dia akan ada 1 killer pass yg boleh gol,
lg 1, dulu free kick dia memang berbisa.
kalau tgh perform silap2 boleh score gol.
sebab tu dia masih boleh kekal dlm team Selangor.

tapi bila dia tak menjadi, memang macam takde dalam padang je.
sekarang masuk team JDT, prestasi tak meningkat pun.
tapi malam tadi dia ok sikit dari main kat Shah alam.

hari2mauduit
07-04-2013, 09:23 AM
Safiq masa main Selangor pun memang macam tu,
menjejaskan kelancaran jentera tengah bila tengah sedap nak menyerang. suka sangat pass bawah.

tapi apa yg aku perhati dulu, dalam 1 game dia akan ada 1 killer pass yg boleh gol,
lg 1, dulu free kick dia memang berbisa.
kalau tgh perform silap2 boleh score gol.
sebab tu dia masih boleh kekal dlm team Selangor.

tapi bila dia tak menjadi, memang macam takde dalam padang je.
sekarang masuk team JDT, prestasi tak meningkat pun.
tapi malam tadi dia ok sikit dari main kat Shah alam.


BaB FREE KiCK patutnya fandi guna pakai KEPAKARAN SafiQ ni.. tapi aku tengok safiq asyik berebut je dgn GuiZa.. hilang focus kalo mcm tu.. tengok penalti kedua semalam, GuiZa berebut dgn Safee.. Memang GuiZa baguss.. tapi masing2 ade kelebihan.. gunakan laa.. :p

mantoya
07-04-2013, 10:10 AM
Rekod di larkin lebur mlm nie..xper kita dh lakukan terbaik..cuma nasib tidak menyebelahi jdt mlm nie...dn keeper selangor terlalu cemerlang....jom teruskan sokongan untuk pasukan anda.....ayuh johor luaskan kuasamu....


Kalah sedihlah jg..... Lebih menyedihkan LG super Nero n guiza tiada LG kelihatn di Larkin....:((:((
Apa pun penyokong johor cukup berterima kasih kepada NeroGuiza....
Lepas game masing2 masih stay tune tunggu NeroGuiza bt lambaian terakhir utk penyokong.....:)paid

Jg tugas berat bt PBNJ mencari pengganti Guiza....n defend kena cari yg baiklah dokkkkk,Tuah tu takyah mainlah bt rosak game je....

a b c d e f
07-04-2013, 11:35 AM
kalau perhatikan gol2 yang tembus gawang JDT selalunya yang sensasi ....
rembatan dari luar kotak dsb, yang selalunya ada peluang 5% untuk masuk, tapi kalau dengan JDT selalu menjadi pulak tu.....
~X(

apa2pun selepas pusingan pertama liga, nampak JDT pasukan yang mampu bersaing jadi juara liga. Cuma nasib belum menyebelahi....

moga2 pusingan kedua lebih berjaya....

Iman_Sr
07-04-2013, 11:41 AM
letih la mcmne bro.. asik tak dapat je.. hehehhee

aku lg ltih der.sok kursus 4hari kt genting,jumaat lak ada keje kt phg.
15hb ada keje kt slangor,16hb smp 19hb kursus kt perak 4hari:((

rase cm nk jd boboiboy je leh pech jd 3:))

by hooked or by crooked,4 mei lwn kelate kawe mesti trun:D

Iman_Sr
07-04-2013, 11:43 AM
hahaha...ko bahagian pembetulan je bro iman...

nk jd cekgu tp xkesampaian.tu yg asik btol kn je tu:))

mat_letop
07-04-2013, 11:47 AM
kalau perhatikan gol2 yang tembus gawang JDT selalunya yang sensasi ....
rembatan dari luar kotak dsb, yang selalunya ada peluang 5% untuk masuk, tapi kalau dengan JDT selalu menjadi pulak tu.....
~X(

apa2pun selepas pusingan pertama liga, nampak JDT pasukan yang mampu bersaing jadi juara liga. Cuma nasib belum menyebelahi....

moga2 pusingan kedua lebih berjaya....

sensasi lah sgt
senang2 jer maksud perangkap ofsaid
konon nak tangkap ofsaid
pada aku stratergi fandi yg teruk

gengjawa
07-04-2013, 11:49 AM
Terima kasih kepada fan selangor yg sama2 dtg memeriahkn stadium larkin mlm tdi....kita jumpa di shah alam semula utk aksi timbal balik...

game yg cukup menghiburkan mlm tadi
semagat juang jdt terlalu tinggi
lagi2 di babak ke-2
kamasukan safee sali mmg mengkucarkacirkan pertahanan selangor
mungkin lepas nie safee sali patut di beri peluang dalam kesebelasan utama bergandingan dgn wak lan
lipas kudung betol wak lan mlm tadi
laju dia bawak bola sambil gelecek pertahanan selangor

giler_gadget
07-04-2013, 12:34 PM
Korg malam tadi ada kenal mmbr2 yg kereta kena perambat x..

Mlm tadi kereta saya kena pecah, park kat kwsn umah lorong tempua kg dato onn.
Pegi buat report kat central, ms tu ada gak geng JDT kita yg nak buat report. kereta dia hilang ms parking area stadium juga..

rasa nya mlm tadi banyak kes la..
sori off topic. just nak sharing kes serius..

ramirez
07-04-2013, 01:57 PM
Korg malam tadi ada kenal mmbr2 yg kereta kena perambat x..

Mlm tadi kereta saya kena pecah, park kat kwsn umah lorong tempua kg dato onn.
Pegi buat report kat central, ms tu ada gak geng JDT kita yg nak buat report. kereta dia hilang ms parking area stadium juga..

rasa nya mlm tadi banyak kes la..
sori off topic. just nak sharing kes serius..

biar betik..cermin pecah ke bro..?sadis ni..

mantoya
07-04-2013, 02:05 PM
Korg malam tadi ada kenal mmbr2 yg kereta kena perambat x..

Mlm tadi kereta saya kena pecah, park kat kwsn umah lorong tempua kg dato onn.
Pegi buat report kat central, ms tu ada gak geng JDT kita yg nak buat report. kereta dia hilang ms parking area stadium juga..

rasa nya mlm tadi banyak kes la..
sori off topic. just nak sharing kes serius..



ni yg tak sedap didengar....~X(
takde pulak dgr semalm...~X(
dah lama tak dengar kes2 kat area larkin ni bro...:-?:-?

Iman_Sr
07-04-2013, 02:12 PM
Damn!!ak selalu slh sebut..awat la dok sebut fandi othman..hahaha..

fandi othman yg main dgn harimau muda tu:D

a b c d e f
07-04-2013, 03:17 PM
Sukuakhir piala fa ni timbal balik kan?

Masih ada 2nd half...

giler_gadget
07-04-2013, 03:23 PM
biar betik..cermin pecah ke bro..?sadis ni..

Pecah berderai dlm kereta.
Abes dia punggah n songlap.
Nanti ada masa sy up gambar..
:(

michael scotfield
07-04-2013, 04:11 PM
https://pbs.twimg.com/media/BHO1-4pCcAANH3k.jpg

no trade
07-04-2013, 04:36 PM
So dah ada ke pengganti guiza dgn nero?

fine net
07-04-2013, 04:57 PM
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/579648_10151512944740772_111303000_n.jpg

ramirez
07-04-2013, 05:04 PM
Sedih....penyeri liga super dh xde...huhu

788
07-04-2013, 05:40 PM
fandi othman yg main dgn harimau muda tu:D

Fandi othman..hahaha
Tersedak kawan tu..

mat_letop
07-04-2013, 05:44 PM
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/579648_10151512944740772_111303000_n.jpg

like pic nih
:)

mantoya
07-04-2013, 06:51 PM
tambah sikit sedih...

http://www.youtube.com/watch?v=HAKH7A_oH5U

hafis_81
07-04-2013, 06:59 PM
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/579648_10151512944740772_111303000_n.jpg

Ape sbb besar yg dia xnk smbg kontrak dgn JDT ni?penyeri Liga Super hilang sudah...
Ape pun pic ni mmg t'baik!nmpk muka dia sedih kt situ...:)cgrock

mantoya
07-04-2013, 07:13 PM
Ape sbb besar yg dia xnk smbg kontrak dgn JDT ni?penyeri Liga Super hilang sudah...
Ape pun pic ni mmg t'baik!nmpk muka dia sedih kt situ...:)cgrock


bulan lapan Getafe mau pakai balik Guiza,jadinya kalu jdt terus guna ruginya masa piala malaysia tanpa Guiza,lebih baik lego masa bulan 4 ni,dpt cari yg lain...:)paid
Nero kira kes lain,injury dia membataskan...~X(

tapi kedua2nya terbaik,nampak euro punya sentuhan tu,jauh beza dgn player malaysia...:eek::eek:

ramirez
07-04-2013, 08:28 PM
Lps ni bleh tgok guiza bile ade game getafe kt liga spain..

muridmurid
08-04-2013, 08:21 AM
jom cari jersey getafe pulak

ramirez
08-04-2013, 09:00 AM
milan baros.????

muridmurid
08-04-2013, 09:11 AM
Korg malam tadi ada kenal mmbr2 yg kereta kena perambat x..

Mlm tadi kereta saya kena pecah, park kat kwsn umah lorong tempua kg dato onn.
Pegi buat report kat central, ms tu ada gak geng JDT kita yg nak buat report. kereta dia hilang ms parking area stadium juga..

rasa nya mlm tadi banyak kes la..
sori off topic. just nak sharing kes serius..

ni yang tak best ni
banyak bersabar bro.

ramirez
08-04-2013, 09:18 AM
Atau trezequet..?fuh..gempak jgk...

yussys
08-04-2013, 09:19 AM
Atau trezequet..?fuh..gempak jgk...

lain mcm je citenya ni bro?? ada habar angin atau ura2 ke???:D:D

yussys
08-04-2013, 09:24 AM
JDT buru Baros, Anelka, Saha

KUALA LUMPUR - Patah tumbuh, hilang berganti. Tidak sampai 48 jam selepas Daniel Guiza dan Simone Del Nero beraksi dalam permainan terakhirnya, Johor Darul Takzim telah melancarkan pencarian mencari pemain import terbaru yang bertaraf dunia.

Penggantinya bukan calang-calang pemain dan tiga penyerang yang mempunyai nama besar dalam dunia bola sepak menjadi pemburuan Johor DT iaitu Milan Baros, Louis Saha dan Nicolas Anelka.

Namun, difahamkan Johor DT telah menyatakan tawaran secara rasmi kepada bekas penyerang Liverpool, Aston Villa dan Galatasaray iaitu Baros yang kini berusia 31 tahun dengan tawaran sekitar A$1 juta (RM3.05 juta) ke 1.5 juta(RM4.5 juta) setahun.

Cuma, segalanya bergantung kepada Baros yang kini beraksi di Liga Republik Czech bersama kelab, Banik Ostrava untuk menerima tawaran terbabit.

Dikenali antara penyerang paling prolifik Republik Czech selepas menjaringkan 41 gol dalam 93 penampilan, Baros dianggap antara pengganti paling sesuai untuk mengambil alih peranan Guiza di jentera serangan Johor DT.

Begitu dikenali di kalangan penyokong Liverpool, dia menjadi sebahagian tonggak The Reds ketika menjulang trofi Liga Juara-Juara pada musim 2004/05 apabila melakukan kebangkitan dramatik daripada ketinggalan 0-3 untuk mengikat AC Milan 3-3 sebelum menang melalui sepakan penalti 3-2.

Manakala Saha, bekas penyerang Manchester United yang mengikat kontrak jangka pendek selama enam bulan bersama Lazio pada musim ini akan kekal dalam radar Johor DT jika Baros menolak tawaran yang dikemukakan.

Selain itu, Anelka yang menyertai gergasi bola sepak Itali, Juventus selama lima bulan secara pinjaman dari kelab China, Shanghai Shenhua, juga dilihat antara pilihan terbaik kerana kontraknya akan berakhir pada bulan depan.

Satu lagi kuota pemain import Johor DT dijangka diisi oleh pemain import Johor dari Brazil, Andre Francisco yang telah memulakan latihan bersama Johor semenjak bulan lalu.

Guiza ditamatkan kontrak lebih awal oleh Johor DT kerana pemain itu hanya mempunyai kontrak berbaki empat bulan dan tidak sempat beraksi dalam saingan Piala Malaysia, sementara prestasi Del Nero tidak begitu memberangsangkan kerana sering berdepan masalah kecederaan musim ini.

kredit by Utusan Online

bengang2003
08-04-2013, 09:25 AM
milan baros
trezeguet
louis saha

helmisaman
08-04-2013, 09:30 AM
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/579648_10151512944740772_111303000_n.jpg

hilang sudah penyeri liga super..bagi aku guiza nih srike force antara yg terbaek skang nih..semoga kembali ke liga M..:(

okada_kodo
08-04-2013, 09:50 AM
JDT buru Baros, Anelka, Saha

KUALA LUMPUR - Patah tumbuh, hilang berganti. Tidak sampai 48 jam selepas Daniel Guiza dan Simone Del Nero beraksi dalam permainan terakhirnya, Johor Darul Takzim telah melancarkan pencarian mencari pemain import terbaru yang bertaraf dunia.

Penggantinya bukan calang-calang pemain dan tiga penyerang yang mempunyai nama besar dalam dunia bola sepak menjadi pemburuan Johor DT iaitu Milan Baros, Louis Saha dan Nicolas Anelka.

Namun, difahamkan Johor DT telah menyatakan tawaran secara rasmi kepada bekas penyerang Liverpool, Aston Villa dan Galatasaray iaitu Baros yang kini berusia 31 tahun dengan tawaran sekitar A$1 juta (RM3.05 juta) ke 1.5 juta(RM4.5 juta) setahun.

Cuma, segalanya bergantung kepada Baros yang kini beraksi di Liga Republik Czech bersama kelab, Banik Ostrava untuk menerima tawaran terbabit.

Dikenali antara penyerang paling prolifik Republik Czech selepas menjaringkan 41 gol dalam 93 penampilan, Baros dianggap antara pengganti paling sesuai untuk mengambil alih peranan Guiza di jentera serangan Johor DT.

Begitu dikenali di kalangan penyokong Liverpool, dia menjadi sebahagian tonggak The Reds ketika menjulang trofi Liga Juara-Juara pada musim 2004/05 apabila melakukan kebangkitan dramatik daripada ketinggalan 0-3 untuk mengikat AC Milan 3-3 sebelum menang melalui sepakan penalti 3-2.

Manakala Saha, bekas penyerang Manchester United yang mengikat kontrak jangka pendek selama enam bulan bersama Lazio pada musim ini akan kekal dalam radar Johor DT jika Baros menolak tawaran yang dikemukakan.

Selain itu, Anelka yang menyertai gergasi bola sepak Itali, Juventus selama lima bulan secara pinjaman dari kelab China, Shanghai Shenhua, juga dilihat antara pilihan terbaik kerana kontraknya akan berakhir pada bulan depan.

Satu lagi kuota pemain import Johor DT dijangka diisi oleh pemain import Johor dari Brazil, Andre Francisco yang telah memulakan latihan bersama Johor semenjak bulan lalu.

Guiza ditamatkan kontrak lebih awal oleh Johor DT kerana pemain itu hanya mempunyai kontrak berbaki empat bulan dan tidak sempat beraksi dalam saingan Piala Malaysia, sementara prestasi Del Nero tidak begitu memberangsangkan kerana sering berdepan masalah kecederaan musim ini.

kredit by Utusan Online

ini sudah menarik. :)cgrock

liver_bird
08-04-2013, 10:51 AM
baros dgn saha ok la....lincahh...anelka dah berat...

tabib
08-04-2013, 11:31 AM
baros dgn saha ok la....lincahh...anelka dah berat...

minta RAUL dpt tak?
nama pn lagi pendek dr GUIZA..

Ussf
08-04-2013, 11:32 AM
Lepas ni tak nak turun stadium larkin. Tunggu dulu, tengok impot baru. Kalau tak best, bye bye

Jgn mcm tuh la... JDT tgh meningkat, perlukan sokongan anda semua... xkn krn Guiza n Nero xde da patah smgt...

muridmurid
08-04-2013, 12:15 PM
aik ada yang sokong JDT semata utk del nero dgn guiza je ke
cmon.. jadila penyokong sebenar

aim02Aug
08-04-2013, 12:24 PM
wak yo pegi mana season dpn?.. :p

Zero_M
08-04-2013, 12:30 PM
better JDT amik sorang lagi player import midfield...
xyah lah amik striker...
baru la safee dgn matyo leh skor byk2..hehe..

helmisaman
08-04-2013, 12:34 PM
dulu kater intai2 pablo aimar tuh, jadi amik ker..

kall
08-04-2013, 01:35 PM
beli mahali jer lah

Iman_Sr
08-04-2013, 01:55 PM
Fandi othman..hahaha
Tersedak kawan tu..

fandi ahmad pny pasal

fandi lain yg tersedak:))

liver_bird
08-04-2013, 03:02 PM
beli mahali jer lah
tak yah larr...kang selangor sape plak yg nak score! :))

fine net
08-04-2013, 03:18 PM
pergh...3 org striker tu....mantap...tp midfield x de tambahan ke....

irsaffy
08-04-2013, 03:26 PM
pergh...3 org striker tu....mantap...tp midfield x de tambahan ke....

Ambik Pak Asan jd jurulatih JDT..lg bertambah mantap...:p

bengang2003
08-04-2013, 03:33 PM
baros dgn saha ok la....lincahh...anelka dah berat...

baros ok..louise saha injury prone. better jangan

mantoya
08-04-2013, 03:34 PM
Baros takut boros pulok dah.....

giler_gadget
08-04-2013, 03:57 PM
Nasihat buat geng2, kalau tgk bola, jgn park tmpt sunyi..

ni akibat dia.. walau park kat depan gate umah org, tp lorong tu sunyi..

http://i1049.photobucket.com/albums/s385/giler_gadget/DSC_2609_zps7bdac580.jpg

Ni dekat Lorong Tempua, btol2 depan Caltex yang naik bukit tu..

masa sampai kat Balai, ada sorg mmbr kita lagi malang, kereta dia hilang.

So hati2 la..

muridmurid
08-04-2013, 04:14 PM
Nasihat buat geng2, kalau tgk bola, jgn park tmpt sunyi..

ni akibat dia.. walau park kat depan gate umah org, tp lorong tu sunyi..

http://i1049.photobucket.com/albums/s385/giler_gadget/DSC_2609_zps7bdac580.jpg

Ni dekat Lorong Tempua, btol2 depan Caltex yang naik bukit tu..

masa sampai kat Balai, ada sorg mmbr kita lagi malang, kereta dia hilang.

So hati2 la..

sedihnya
ada barang2 yg hilang tak bro.

giler_gadget
08-04-2013, 04:18 PM
sedihnya
ada barang2 yg hilang tak bro.

Passport, buku bank..
lain2 mcm CD2, jaket, kain nak buat baju kurung pon dia sapu. sangap punya penyamun.

amy@promatt
08-04-2013, 04:20 PM
Nasihat buat geng2, kalau tgk bola, jgn park tmpt sunyi..

ni akibat dia.. walau park kat depan gate umah org, tp lorong tu sunyi..

http://i1049.photobucket.com/albums/s385/giler_gadget/DSC_2609_zps7bdac580.jpg

Ni dekat Lorong Tempua, btol2 depan Caltex yang naik bukit tu..

masa sampai kat Balai, ada sorg mmbr kita lagi malang, kereta dia hilang.

So hati2 la..


Jauhnyer kete nie parking bro..biar btol...

Uzyr R
08-04-2013, 04:20 PM
Nasihat buat geng2, kalau tgk bola, jgn park tmpt sunyi..

ni akibat dia.. walau park kat depan gate umah org, tp lorong tu sunyi..

http://i1049.photobucket.com/albums/s385/giler_gadget/DSC_2609_zps7bdac580.jpg

Ni dekat Lorong Tempua, btol2 depan Caltex yang naik bukit tu..

masa sampai kat Balai, ada sorg mmbr kita lagi malang, kereta dia hilang.

So hati2 la..

takziah bro..
mungkin ada banyak lagi kes2 mcm ni yang kita tak tahu..berhati-hatilah semua..
harap pihak polis boleh perbanyakkan rondaan di luar stadium lps ni..

muridmurid
08-04-2013, 04:21 PM
Passport, buku bank..
lain2 mcm CD2, jaket, kain nak buat baju kurung pon dia sapu. sangap punya penyamun.

banyak bersabar ye bro.
jangan serik dtg stadium lg untuk sokong jdt

amy@promatt
08-04-2013, 04:21 PM
Passport, buku bank..
lain2 mcm CD2, jaket, kain nak buat baju kurung pon dia sapu. sangap punya penyamun.

Confirm mat gian nie...

hurairah01
08-04-2013, 04:25 PM
Confirm mat gian nie...

harap tak lemah semangat nak datang stadium lagi. bahaya sungguh sekarang ni ye. Dapat pencuri tu, letak kat line gol, kasi sembat ramai ramai ... wat masa rehat separuh masa. :mad:

giler_gadget
08-04-2013, 04:25 PM
Confirm mat gian nie...

mungkin la.. dia guna cungkil.. tangan guna sarung.. xde cap jari dikesan..

giler_gadget
08-04-2013, 04:27 PM
harap tak lemah semangat nak datang stadium lagi. bahaya sungguh sekarang ni ye. Dapat pencuri tu, letak kat line gol, kasi sembat ramai ramai ... wat masa rehat separuh masa. :mad:

:p
x pon time nak balik, semua yang nak keluar pintu stadium, wajib tamporr sorg skali.

harap nye x lemah kan semangat la nak dtg, tp fobia tu yang buat ssh nak tggl kan kete jejauh.. :((

Fendy Kacak
08-04-2013, 04:33 PM
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/579648_10151512944740772_111303000_n.jpg

hajat die nak skor 50 gol x tcapai

at least die taw liga super malaysia ni bukan calang2 pnye team bola :D

liver_bird
08-04-2013, 04:34 PM
biasa la sejak2 stdium dh penuh blk nie mmg akan berlaku benda2 mcm nie...
benda yg sama gak berlaku masa zaman2 jhr gemilang dulu...zaman2 ervin boban dulu...abg aku yg cerita sbb semua tu zaman2 dia...ade yg sport rim pn lesap 4 biji masa nak blk....lg haru...so tak mustahil laa kalo skrg berlaku....

@SwooshGoldex
08-04-2013, 04:38 PM
kita layan Liga Perdana pulak dulu, sebab main kat Stadium larkin, ni yg cam best nak gi tgk ni !!

hyfactive
08-04-2013, 04:39 PM
guiza mmg bagus..kalau lama sket mesti dia jadi topstar kat johor..

biisnesman
08-04-2013, 04:39 PM
:)cgrock:)paidterima kasih buat bro yussys dan bro amy@promatt diatas layanan terbaik
pada hari kunjungan 2 fans red giant ke stadium larkin 6 april 2013:)paid:)cgrock

http://3.bp.blogspot.com/--8IgFP4p51Q/UMcUNza2DAI/AAAAAAAAAG0/5wEf2BoJqYI/s1600/Harimau+selatan.jpg

biisnesman > pakat2 mai shah alam 16/4/2013 ni ye bos.. kawan plak open table.. :D:D

@SwooshGoldex
08-04-2013, 04:41 PM
Friendly match

Johor dt vs johor fa

9.4.2013
Stadium larkin
4.45ptg..
Masuk percuma

p/s:Edisi asah Kuku

muridmurid
08-04-2013, 04:54 PM
nampak gaya esok macam cabut balik kerja awal
tgk frenly punya pasal
hehe

yussys
08-04-2013, 05:06 PM
:)cgrock:)paidterima kasih buat bro yussys dan bro amy@promatt diatas layanan terbaik
pada hari kunjungan 2 fans red giant ke stadium larkin 6 april 2013:)paid:)cgrock

http://3.bp.blogspot.com/--8IgFP4p51Q/UMcUNza2DAI/AAAAAAAAAG0/5wEf2BoJqYI/s1600/Harimau+selatan.jpg

biisnesman > pakat2 mai shah alam 16/4/2013 ni ye bos.. kawan plak open table.. :D:D

:)):)) pukul 2 pagi pun tak sedar sedap borak..... kenangan dgn bro mafla tu aku simpan....
nnty game kat shah alam nnty tengk amy mcmne... dia nak pergi tak...:):)

liver_bird
08-04-2013, 10:20 PM
kita layan Liga Perdana pulak dulu, sebab main kat Stadium larkin, ni yg cam best nak gi tgk ni !!

ape cerr nie plak...stadium p.gudang dh tutup ke??

mantoya
08-04-2013, 11:01 PM
sape ada jadual game JDT kasi tepek...

Iman_Sr
09-04-2013, 12:06 AM
star yg d kaitkn dgn JDT:o (http://mforum3.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=718341)

RIZAL 61
09-04-2013, 12:19 AM
salam...

kita berentap lagi 16 haribulan di bumi darul ehsan...

puashati dapat leburkan rekod tanpa kalah di larkin...

welcome to all darul takzim fans to our home ground...

masih ade 90 minit lagi...

ru61

RIZAL 61
09-04-2013, 12:20 AM
baru balik melepak dengan fan selangor kat mamak tadi...
biisnesman thanks mafla tadi...

http://carigold.com/portal/forums/attachment.php?attachmentid=118976&stc=1&d=1365272849

salam...

wa caya lu...

ru61

Iman_Sr
09-04-2013, 01:22 AM
sape ada jadual game JDT kasi tepek...

http://i1266.photobucket.com/albums/jj533/fadesum/Screenshot_2013-04-09-00-50-04.png

http://i1266.photobucket.com/albums/jj533/fadesum/Screenshot_2013-04-09-00-50-27.png

fine net
09-04-2013, 01:27 AM
Jauhnyer kete nie parking bro..biar btol...

jalan rajaudang tu pn penuh ape lg jgn tempua...hehe..aku dari umah atok aku kt jln merbok ptg tu pnye la susah nk jln...:D