PDA

View Full Version : CG VAPERS CLUB [Ω]- kaki vape sila masuk!!


Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60

kingsize
23-05-2013, 01:24 PM
ondaway..sapa2 yg berkenan blh la start menabung:)
body brass..pin copper

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/941550_559773800740410_902212975_n.jpg


bila siap ni ye? macam menarik :D

mre
23-05-2013, 01:38 PM
kne mintak batu permata ngn tuan mistik ni bro. misteri gilo ni :eek:

haaaa..dah kena cam aku punya. masaeloh ni sebab connector pin kat dalam tu dah cantum asbab firing pin tertekan kat bawah masa masuk tank.

ko amik skru drebar yg kecik yg muat lubang kat head dia, godek2 kasi naikkan balik.

angah83
23-05-2013, 02:02 PM
sape ade try HH.357 Cisco Spec Hybrid Atomizers by Avid Vaper?

kat Malaysia ni ada org jual ke?

-RIZUAN-
23-05-2013, 02:20 PM
bila siap ni ye? macam menarik :D

Dlm 1 week gitu prototype siap..rnd brg baik mmg lmbt:)..

tokmung
23-05-2013, 02:21 PM
sape ade try HH.357 Cisco Spec Hybrid Atomizers by Avid Vaper?

kat Malaysia ni ada org jual ke?

brg rare aje ko ngah

koleksimistik
23-05-2013, 02:24 PM
Dlm 1 week gitu prototype siap..rnd brg baik mmg lmbt:)..

jgn kata sminggu..makan tahun pun sy tunggu ni tuan :))

-RIZUAN-
23-05-2013, 02:26 PM
jgn kata sminggu..makan tahun pun sy tunggu ni tuan :))

Hahah..ada aja muncul tokey busat ni.:))..
Kalau mkn tahun tu buat roket namanya:eek::eek:

angah83
23-05-2013, 02:29 PM
brg rare aje ko ngah

pbusardo bagi aku minum racun dia. terkena dah..

http://www.youtube.com/watch?v=2HdAIMD1iF4

xpe.. ada member vmog ckp blh cari kat group fb Vmod Malaysia Community XL/2.0 :D

koleksimistik
23-05-2013, 02:35 PM
pbusardo bagi aku minum racun dia. terkena dah..

http://www.youtube.com/watch?v=2HdAIMD1iF4

xpe.. ada member vmog ckp blh cari kat group fb Vmod Malaysia Community XL/2.0 :D

mre otai dlm vmod tu..hehe :))

angah83
23-05-2013, 02:47 PM
mre otai dlm vmod tu..hehe :))

menyeru mre :))

kingsize
23-05-2013, 02:55 PM
Dlm 1 week gitu prototype siap..rnd brg baik mmg lmbt:)..

pepehal teman booking dulu:">

-RIZUAN-
23-05-2013, 03:03 PM
pepehal teman booking dulu:">

Roger and out:)

cucu opah
23-05-2013, 03:12 PM
Roger and out:)tuan tanah mod terbaik...dah siap rnd t bagitahu ok...pm je terussss...firing kuar api punye hehhheehe:D

cucu opah
23-05-2013, 03:30 PM
mre otai dlm vmod tu..hehe :))
fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/420282_335165699943929_1596572270_n.jpg

tokey besat...ne kali lah kita buat gb mod ne ok x:D

zack autoworld
23-05-2013, 05:03 PM
Masalah sama bro.Frust betul aku Trident xley masuk kat Nzonic V3.Aku try Trident ngan Launcher V2 elok ja masuk.Dekat Nzonic V3 sama la mcm bro , jangankan nak kena pin , masuk suku je da sangkut.Thread dia lain macam sikit la.Tapi try masuk Pride , Fatty , Forged ngan Cyclone elok plak masuk kat Nzonic V3 ni ~X(~X(~X(

kalau boleh settle bagitau bro... Aku kalau x ble gak lelong je trident ni nanti....:(( Atau mau ja masuk kat k100 lagend aku trident ni.. mesti comel :D

koleksimistik
23-05-2013, 05:25 PM
Roger and out:)

sy mcm2 mana pun nak Special Edition..rank bawah ckit dari tuan je :)):eek:

koleksimistik
23-05-2013, 05:42 PM
Agt6cpOiwE

Bakero Wire + Organick Wick..

wakakakakaka

Masticore
23-05-2013, 06:32 PM
Saya ada menjual Original Tasty Vapor liquid secara wholesale (botol besar 500ml). Sila click link di bawah untuk maklumat lanjut.

http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=17277862#post17277862

mre
23-05-2013, 06:35 PM
menyeru mre :))

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRP3zHcd8ak3DekQXEjIxlK7idIR9yQV CAUMVW4_WSOdcOTxOwU

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ_I8TnmSmK1YIvIeH_bgENsgaElJaO8 oIuLi8LcTd2cd7H7FVh_w
main seru2 pulak angah ni..patutlah rasa cam OD coughdrop 24mg TV jer.

cisco hh357 mahal ooo..kat web dia pun dah dekat usd25

aku pakai cisco drip carto jer..1.8ohm. asap kurang sikit. patut amik 1.5ohm jer. ni tf ngan bf semua jalan.

yg ni rege rm40 sebatang. semalam baru COD kat pertonas sec 15 bangi.

-RIZUAN-
23-05-2013, 06:54 PM
sy mcm2 mana pun nak Special Edition..rank bawah ckit dari tuan je :)):eek:

Keke..en. Anas sentiasa memotivasikan matlamat saya..tq2:)paid

-RIZUAN-
23-05-2013, 06:56 PM
Saya ada menjual Original Tasty Vapor liquid secara wholesale (botol besar 500ml). Sila click link di bawah untuk maklumat lanjut.

http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=17277862#post17277862

100ml brp tokey

Masticore
23-05-2013, 07:16 PM
100ml brp tokey

RM150 je.. tapi kalau boleh saya nak jual 500ml terus

trigger_86
23-05-2013, 08:48 PM
Masalah sama bro.Frust betul aku Trident xley masuk kat Nzonic V3.Aku try Trident ngan Launcher V2 elok ja masuk.Dekat Nzonic V3 sama la mcm bro , jangankan nak kena pin , masuk suku je da sangkut.Thread dia lain macam sikit la.Tapi try masuk Pride , Fatty , Forged ngan Cyclone elok plak masuk kat Nzonic V3 ni ~X(~X(~X(

ala abam badut....tak bley masuk ke trident dgn nzonic ? btol frust nie. malam ni fogging al barkath ker ? :))

trigger_86
23-05-2013, 08:52 PM
orait bro..no problem.prototype masih ditarah dlm bengkel:)

prototaip da siap nnt halo2 la bro minum skali. boley tgk2

trigger_86
23-05-2013, 08:59 PM
Mistique Modz yg Mistik

http://i18.photobucket.com/albums/b115/nazrudy/MistiqueModYgsgtMistik.jpg (http://s18.photobucket.com/user/nazrudy/media/MistiqueModYgsgtMistik.jpg.html)

Mistique aku ni letak button kat off n aku x tekan pape pun die tetap duk fire gak... adeh :-?.... ade sesape penah jadi camni? camne nak bikin aduhai baru nak sumbat copper... :((

ade terkene air ker ?

trigger_86
23-05-2013, 09:02 PM
siape2 yang ingin melibatkan diri dengan group buy CariGold sile ke SINI (https://www.facebook.com/groups/473088866096473/)

-RIZUAN-
23-05-2013, 09:08 PM
prototaip da siap nnt halo2 la bro minum skali. boley tgk2

Halo2 kopi o ke milo:))..
InsyAllah kalau ada masa..saya manusia bz:)

KAMA FANSUR
23-05-2013, 09:18 PM
Halo2 kopi o ke milo:))..
InsyAllah kalau ada masa..saya manusia bz:)

kawan tak sabar nk tengok ni...protype takde ke? klu ke? kasi ghairah sikit:eek::eek:

KAMA FANSUR
23-05-2013, 09:20 PM
fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/420282_335165699943929_1596572270_n.jpg

tokey besat...ne kali lah kita buat gb mod ne ok x:D

design mcm elabedah nye aje kawan...:D

KAMA FANSUR
23-05-2013, 09:20 PM
siape2 yang ingin melibatkan diri dengan group buy CariGold sile ke SINI (https://www.facebook.com/groups/473088866096473/)

aduhh fesbuk ke? kawan takde fesbuk ler~X(

cucu opah
23-05-2013, 09:48 PM
design mcm elabedah nye aje kawan...:D
mmg celebedah pown cuma kalau abam mistik buat le jadi cam caravela visi malaysia hehhhe...design ne cun dari segelei:eek:

KAMA FANSUR
23-05-2013, 09:50 PM
mmg celebedah pown cuma kalau abam mistik buat le jadi cam caravela visi malaysia hehhhe...design ne cun dari segelei:eek:

ada rasa nye TUAN MISTIK buat gb celabedah ni...:-?

akmaal_flux11
23-05-2013, 10:14 PM
Salam...tumpang pacak iklan jap tt...

Sturm mod untuk dilepaskan (Body Shj).
Boleh direct txt ataw wassup kat 0176696757
Brg bru pakai sekali.pas 2 peram sampai sekarang.
Pm me for best price...vape on bebeh...

P/s: gambar refer attachment

cucu opah
23-05-2013, 10:18 PM
ada rasa nye TUAN MISTIK buat gb celabedah ni...:-?
entah ader ke:-?

KAMA FANSUR
23-05-2013, 10:20 PM
entah ader ke:-?

ada thread dia rasa nye..abam mistik jual dlm 6 biji...kalau sama lh dalam pic tu...cer try godek2 jumpa nye :D

koleksimistik
23-05-2013, 10:21 PM
Salam...tumpang pacak iklan jap tt...

Sturm mod untuk dilepaskan (Body Shj).
Boleh direct txt ataw wassup kat 0176696757
Brg bru pakai sekali.pas 2 peram sampai sekarang.
Pm me for best price...vape on bebeh...

P/s: gambar refer attachment

mod apa ni yer tuan?

koleksimistik
23-05-2013, 10:22 PM
ada thread dia rasa nye..abam mistik jual dlm 6 biji...kalau sama lh dalam pic tu...cer try godek2 jumpa nye :D

tu bukan pirate ke? hehehe

yg tu dah tutup..:))

KAMA FANSUR
23-05-2013, 10:25 PM
mod apa ni yer tuan?

ni tuan.......

KAMA FANSUR
23-05-2013, 10:26 PM
tu bukan pirate ke? hehehe

yg tu dah tutup..:))

yelah yg clone celahbedah tukan....:D

cucu opah
23-05-2013, 10:30 PM
yelah yg clone celahbedah tukan....:Dcelabedah rasenya abam mistik belom buat gb lagi
pirate ader le...:-?

KAMA FANSUR
23-05-2013, 10:33 PM
celabedah rasenya abam mistik belom buat gb lagi
pirate ader le...:-?

yup...clone...ori belom lg...tunggu master RIZUAN bikin...BAIK PUNYERR FROM MALAYSIA :D:D

tokmung
23-05-2013, 10:48 PM
fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/420282_335165699943929_1596572270_n.jpg

tokey besat...ne kali lah kita buat gb mod ne ok x:D

comey tank dia

moskau12
23-05-2013, 11:07 PM
rege xpasti lg..tp rege tanpa shipping fee..paypal fee dan lain2 fee usd70 je:D

bos ni dari mana?

cg1029
23-05-2013, 11:40 PM
Otai drip.. cube try hybrid coil. MMG POWER MENGANCAM!! try single coil pki 2x2mm wick atau 2x2.5 pastu lilit ngan bakero 3lilit pastu balut skali lagi dengan khantal 30 4 lilit. Saya dah buat, mmg tabik spring.. cer tengok youtube "bakero hybrid" mamat pinoy:)cgrock

trigger_86
23-05-2013, 11:43 PM
sape nak beli nzonic ???

nonama
23-05-2013, 11:57 PM
ade terkene air ker ?

Xde plak bro kene air... X alih2 jek firing x benti... Nak kate tank liking pun x gak... Dh try cungkil tp x lepas2 ketat sgt,.. Huhu

mohdashraf
24-05-2013, 12:01 AM
ni sng utk newbie wat bljr drip...

tpi klu cm tank mini rda,x pasti la dpt msk x...

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/936788_2947970433774_1343211614_n.jpg

besickers
24-05-2013, 12:05 AM
aku x sesuai la pakai vape nih. rosak je manjang.

trigger_86
24-05-2013, 12:23 AM
ni sng utk newbie wat bljr drip...

tpi klu cm tank mini rda,x pasti la dpt msk x...

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/936788_2947970433774_1343211614_n.jpg

kami mahu yg lagi satu ! :)paid

mohdashraf
24-05-2013, 12:28 AM
kami mahu yg lagi satu ! :)paid

:D

t sya xplain pun x faham...tunggu da msa sya up gmbr bro :)

trigger_86
24-05-2013, 12:39 AM
:D

t sya xplain pun x faham...tunggu da msa sya up gmbr bro :)

ok bro. setia menunggu. jutaan terima kasih.

raikko5
24-05-2013, 01:23 AM
baru2 ni.. aku ada beli Punisher, batt dan charger dgn tuan mistik..
tapi tak jadi pakai... setia pd evic....
sapa nak gi lah jengok thread aku..

LINK (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=435957)

trigger_86
24-05-2013, 02:01 AM
baru2 ni.. aku ada beli Punisher, batt dan charger dgn tuan mistik..
tapi tak jadi pakai... setia pd evic....
sapa nak gi lah jengok thread aku..

LINK (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=435957)

nape bro. tak sedap ker ? bro fire kat tank ape

raikko5
24-05-2013, 02:07 AM
nape bro. tak sedap ker ? bro fire kat tank ape

aku tak guna langsung..... camne aku terima dr tuan mistik..
camtu lah aku nak jual balik... entahlah..
malas pulak nak main mech mod...

chipslebih
24-05-2013, 07:46 AM
Ds mod bottom copper mod..

mna dpt ni.. lg jahat x firing dia

788
24-05-2013, 09:46 AM
mmg celebedah pown cuma kalau abam mistik buat le jadi cam caravela visi malaysia hehhhe...design ne cun dari segelei:eek:

ada mamat sorang jual kat fb rm250 jer..:D

cucu opah
24-05-2013, 10:31 AM
ada mamat sorang jual kat fb rm250 jer..:D
tahu dah pm die dah...siap ngan igoL rm270..body sahaja 250:D

cucu opah
24-05-2013, 10:33 AM
mna dpt ni.. lg jahat x firing dia
dalam fb banyak bro jual...complete set cooper n brass:D

azzfrs
24-05-2013, 12:15 PM
Trident tuan mistik @-)@-)=P~=P~

NkJiYfj3WEE

koleksimistik
24-05-2013, 12:25 PM
Trident tuan mistik @-)@-)=P~=P~

NkJiYfj3WEE

muka stim smacam je.. OD ke..hahaa:))

azzfrs
24-05-2013, 12:31 PM
muka stim smacam je.. OD ke..hahaa:))

Kena penangan trident kot :eek:

chipslebih
24-05-2013, 12:41 PM
dalam fb banyak bro jual...complete set cooper n brass:D

aiseh complete set ka...xmau angkat lg.. ds sudah ada.. klu set br tggu bro mistik nk gb br & bro riduan(klu xsilap) rnd pv br - made in Malaysia tu...nmpaknya try lilit kabel jela kt part ds tu
cmne abg mistik, da dpt model nk gb :D

cucu opah
24-05-2013, 12:50 PM
aiseh complete set ka...xmau angkat lg.. ds sudah ada.. klu set br tggu bro mistik nk gb br & bro riduan(klu xsilap) rnd pv br - made in Malaysia tu...nmpaknya try lilit kabel jela kt part ds tu
cmne abg mistik, da dpt model nk gb :Dtunggu made in malaysia punye:)cgrock

koleksimistik
24-05-2013, 02:17 PM
kna slow2..xnk gopoh2 mcm 1st batch..saapa2 boleh bg cadangan..yg penting kepuasan

trigger_86
24-05-2013, 03:10 PM
aku rase nak beli nzonic ni, tapi market malaysia harge sumer yahudi

koleksimistik
24-05-2013, 03:30 PM
aku rase nak beli nzonic ni, tapi market malaysia harge sumer yahudi

tp ramai yg beli kejab je..pastu jual balik..pk2 dulu :D

trigger_86
24-05-2013, 03:50 PM
tp ramai yg beli kejab je..pastu jual balik..pk2 dulu :D

ok done. takyah beli. haha. cancel order.

-RIZUAN-
24-05-2013, 03:53 PM
yup...clone...ori belom lg...tunggu master RIZUAN bikin...BAIK PUNYERR FROM MALAYSIA :D:D

Master celah mananya bang..newbie klubi jer ni:))

koleksimistik
24-05-2013, 03:54 PM
Master celah mananya bang..newbie klubi jer ni:))


ahahha..boleh kira tahap master sbb sudah naik pangkat dari user kepada modder..bkn benda yg sapa2 nk je boleh buat ni..ni anugerah ni..bakat smulajadi dalam diri :))

-RIZUAN-
24-05-2013, 03:55 PM
Trident tuan mistik @-)@-)=P~=P~

NkJiYfj3WEE

Trident tu aku tk minat..tuan trident tu ok..hahaha
Sanggup vape ngan dia dr pkl 8pm sampai 8am:eek:

akmaal_flux11
24-05-2013, 04:59 PM
mod apa ni yer tuan?

Mod greece. Dah x kluar da...

koleksimistik
24-05-2013, 05:22 PM
Mod greece. Dah x kluar da...

berapa harga dia tuan? :D

kukujari
24-05-2013, 06:23 PM
salam warga cg..hamba ada jual echovape flavour..originally made by budak melayu kita..flavour yg ade wat msa skrg:

1.blackcurrant
2.grape
3.honey dew
4.hacks
5.sweet corn
6.ice cool a.k.a menthol

harga:1 btl rm18,3 btl rm50..klu bli byk harga masih bole deal lg..reseller are welcomed
semua flavour 10ml 9mg nicotine..cod area kl bole di uruskan..
bole call,msj or lg senang whatsapp je..0122408957..zam123610

BOCK
24-05-2013, 07:27 PM
salam warga cg..hamba ada jual echovape flavour..originally made by budak melayu kita..flavour yg ade wat msa skrg:

1.blackcurrant
2.grape
3.honey dew
4.hacks
5.sweet corn
6.ice cool a.k.a menthol

harga:1 btl rm18,3 btl rm50..klu bli byk harga masih bole deal lg..reseller are welcomed
semua flavour 10ml 9mg nicotine..cod area kl bole di uruskan..
bole call,msj or lg senang whatsapp je..0122408957..zam123610

bole tahan gak rege dia tu hihi

kukujari
24-05-2013, 07:28 PM
bole tahan gak rege dia tu hihi

dh try ke bro flva ni..mmg rege mcm ni..klu bli byk lain kire..lupe nk bgtaw flva 50/50

kukujari
24-05-2013, 07:30 PM
mmg rege mcm ni boss..klu bli byk lain kire,,hihi

BoBu
24-05-2013, 08:42 PM
aku beli rm57 + poslaju rm9 ke sabah.
beli kat lelong.com jer..
yg dlm vapebrothers tu jual pakai kotak cantek lah..
yg aku beli ni, kotak biasa jer.. aku tak nak kotak cantek, yg penting kanger protank tu.
memang ada jenis protank keluaran kanger ni. 1 mcm kotak hadiah. 1 lagi kotak kertas jer. dua2 isi sama jer.
haah, pyrex glass... beliii.. jgn tak beli..
pada aku, memang marvelesss... :)cgrock

aii macam sama je gerakhati kita nih...aku pun beli protank, esok sampai, beli kat lelong ngan maelonline, harga dia pun ok :)

bro apa macam kanger protank? ok ke?
tgh duk pikir nak beli tank ni..

kukujari
24-05-2013, 09:38 PM
echovape sape dh penah cuba?flavo ape yg best?blh rekemen x?ingt nk order lahh..

Try blackcurrant bro..tu flva pling top echovape.

Prisoner
24-05-2013, 09:44 PM
tengok vape auction.. huh.. baru la tau.. banyak betul mod and part yang pelik2 lagi bangsawan...

LipanBara
24-05-2013, 09:58 PM
bro apa macam kanger protank? ok ke?
tgh duk pikir nak beli tank ni..

ok je....mmg berbaloi beli :)

azzfrs
24-05-2013, 10:23 PM
Trident tu aku tk minat..tuan trident tu ok..hahaha
Sanggup vape ngan dia dr pkl 8pm sampai 8am:eek:

Terer la abam rizuan,12 jam direct tu.. saya pun boleh semput kalo itu macam heheh :-t:-t:)):))

titan752
24-05-2013, 10:30 PM
mana nak carik ss cable nk buat genisis punya wick..

tokmung
25-05-2013, 01:13 AM
aku rase nak beli nzonic ni, tapi market malaysia harge sumer yahudi

ternampak nzonic sliver pin 590 pre-order. mahal ke murah?

trigger_86
25-05-2013, 01:14 AM
sape pengguna NZONIC SILVER PIN ? boley tak bagi review tentang keganasan beliau. aku btol2 perlukan pendapat dari otai2 tentang nzonic silver pin as aku tak penah rase lagi. kalo berbaloi aku amek nzonic copper dan nak tunggu replacement part yg silver !

PLEASE HELP ME PLEASE HELP ME PLEASE HELP ME

trigger_86
25-05-2013, 01:15 AM
ternampak nzonic sliver pin 590 pre-order. mahal ke murah?

aper ? kat mane tu tok. pm link atau bg jek kat sini buley ke ? tgh mencari nie.

tokmung
25-05-2013, 01:24 AM
aper ? kat mane tu tok. pm link atau bg jek kat sini buley ke ? tgh mencari nie.

siap dabel atas bawah silver pin...huhu...cecuber la pm, oghe kelate jugop ni

https://www.facebook.com/pages/ROKOK-Elektronik-Termurah/420764598012606?fref=ts

saicomos
25-05-2013, 01:36 AM
mna dpt ni.. lg jahat x firing dia

modified sendiri.. hehehe..
bolehla tp still x leh lawan pinoy mod.. :((

Prisoner
25-05-2013, 01:43 AM
dia orang pakai part silver ni mmg 100% pin tu silver seketul atau salut dengan silver jer yer?

koleksimistik
25-05-2013, 02:12 AM
ternampak nzonic sliver pin 590 pre-order. mahal ke murah?

baik angkat Assett v2.. hehe

trigger_86
25-05-2013, 02:15 AM
baik angkat Assett v2.. hehe

harge tu.....

trigger_86
25-05-2013, 02:21 AM
provari utk dijual. ade sape2 berminat ?

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/q79/s480x480/165486_10200986816450229_1714742332_n.jpg

koleksimistik
25-05-2013, 02:23 AM
harge tu.....

hehe..brass tambah lg rm10..ss tambah rm60

assett v2 ni menarik ckit..

hasil dari rujukan mod2 dan tank2 bangsawan kelas ribu2 :eek:

saicomos
25-05-2013, 02:23 AM
provari utk dijual. ade sape2 berminat ?

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/q79/s480x480/165486_10200986816450229_1714742332_n.jpg

braper harganya tuh??

saicomos
25-05-2013, 02:24 AM
hehe..brass tambah lg rm10..ss tambah rm60

assett v2 ni menarik ckit..

hasil dari rujukan mod2 dan tank2 bangsawan kelas ribu2 :eek:

dah start meracun dah dia.. :))

koleksimistik
25-05-2013, 02:24 AM
provari utk dijual. ade sape2 berminat ?

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/q79/s480x480/165486_10200986816450229_1714742332_n.jpg


kasi auction boss..:D

koleksimistik
25-05-2013, 02:25 AM
dah start meracun dah dia.. :))

bkn meracun..rugi rasanya kalau sapa2 xtry asset..aku bkn suka sgt iklan2 ni..tambah2 brg org..tp ada seswatu yg mnarik pasal assett v2:D

trigger_86
25-05-2013, 02:39 AM
braper harganya tuh??

offer price bro. aku bg skali dgn charger trustfire dan bateri AW IMR 18650 2000 mAh sebijik.

trigger_86
25-05-2013, 02:41 AM
bkn meracun..rugi rasanya kalau sapa2 xtry asset..aku bkn suka sgt iklan2 ni..tambah2 brg org..tp ada seswatu yg mnarik pasal assett v2:D

ape yg menarik tu boss. kongsi2kan la. hehe. skang tgh tgu reply dpd seller nzonic. rasenye mcm malas jek beli nzonic nie.

butterfingers
25-05-2013, 02:43 AM
ape yg menarik tu boss. kongsi2kan la. hehe. skang tgh tgu reply dpd seller nzonic. rasenye mcm malas jek beli nzonic nie.

legadjet 550 je bro..smlm tengok byk lg stok..skrg xtaw ada lg ke x..

koleksimistik
25-05-2013, 02:46 AM
ape yg menarik tu boss. kongsi2kan la. hehe. skang tgh tgu reply dpd seller nzonic. rasenye mcm malas jek beli nzonic nie.

xyah bro..membazir je..seyes :D

nk review xdpt lg..brg xde kt tgn lg..hhhaahaha

tp asset v2 di terjemah dari rujukan mod2 dan tank2 bangsawan..

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/943452_164297667065556_1818599089_n.jpg

try tgk gmbr..hehe..

trigger_86
25-05-2013, 02:51 AM
xyah bro..membazir je..seyes :D

nk review xdpt lg..brg xde kt tgn lg..hhhaahaha

tp asset v2 di terjemah dari rujukan mod2 dan tank2 bangsawan..

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/943452_164297667065556_1818599089_n.jpg

try tgk gmbr..hehe..

gambar yg sangat lucah......... =P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~

locking mech macam the pirates tu. macam sebijik pun ade

okay dah tgk. asset v2 bukan hybrid kan. menarik nie

saicomos
25-05-2013, 02:51 AM
xyah bro..membazir je..seyes :D

setuju3x... tambah sikit amek asset v2 laa..
tp slack sikit bottom contact still pakai v1 version.. tp performance still ok lg bak kata dia..
tgah delima gak nih.. :))
mcm2 mod tgah kuar skang nih..

saicomos
25-05-2013, 02:53 AM
xyah bro..membazir je..seyes :D

nk review xdpt lg..brg xde kt tgn lg..hhhaahaha

tp asset v2 di terjemah dari rujukan mod2 dan tank2 bangsawan..

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/943452_164297667065556_1818599089_n.jpg

try tgk gmbr..hehe..

pre order dh tinggal bawah 15 bijik jer lg tu..:-?

rebellion
25-05-2013, 02:59 AM
xyah bro..membazir je..seyes :D

nk review xdpt lg..brg xde kt tgn lg..hhhaahaha

tp asset v2 di terjemah dari rujukan mod2 dan tank2 bangsawan..

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/943452_164297667065556_1818599089_n.jpg

try tgk gmbr..hehe..

kalo banding dengan nemesis mane bagus ni bro?

koleksimistik
25-05-2013, 03:00 AM
gambar yg sangat lucah......... =P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~

locking mech macam the pirates tu. macam sebijik pun ade

okay dah tgk. asset v2 bukan hybrid kan. menarik nie

hybrid tuan..VGT yg bukan hybrid..harga mampu milik rm290 je..haha

VGT
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/308562_164520423709947_1141514832_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/528439_162988637196459_1636904345_n.jpg

koleksimistik
25-05-2013, 03:01 AM
kalo banding dengan nemesis mane bagus ni bro?

nemesis xtau tuan..xpnah try..hehe

xkaliber
25-05-2013, 08:56 AM
provari utk dijual. ade sape2 berminat ?

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/q79/s480x480/165486_10200986816450229_1714742332_n.jpg

Cuba pm hrga susu tu sekali

xkaliber
25-05-2013, 09:07 AM
xyah bro..membazir je..seyes :D

nk review xdpt lg..brg xde kt tgn lg..hhhaahaha

tp asset v2 di terjemah dari rujukan mod2 dan tank2 bangsawan..

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/943452_164297667065556_1818599089_n.jpg

try tgk gmbr..hehe..

Mcmmana nk mod esset ni?

koleksimistik
25-05-2013, 11:54 AM
gud morning hallo2 my darling..ilabiu tomoro ko***2..hahaha

afrogoons
25-05-2013, 12:07 PM
Salam..nak tanya ni.yang mana lebih bagus?? LAMBO MINI V4 atau SMOKTECH VMAX? xtao nak pilih..tolong saya..terima kasih.

koleksimistik
25-05-2013, 12:19 PM
alahai bateri ada moq lak..baru di kuatkuasakan..sakit2

aailysm
25-05-2013, 12:43 PM
gud morning hallo2 my darling..ilabiu tomoro ko***2..hahaha

barong ke assets v2 bos?:D

koleksimistik
25-05-2013, 12:58 PM
barong ke assets v2 bos?:D

asset v2:D

proxymate
25-05-2013, 01:25 PM
want to beli : cyclone tf. 2nd pon ok.
or suggest kan saye dripper yg best.
:)

trigger_86
25-05-2013, 02:20 PM
ape yg dimaksudkan dgn VGT tu ?

cucu opah
25-05-2013, 03:15 PM
hybrid tuan..VGT yg bukan hybrid..harga mampu milik rm290 je..haha

VGT
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/308562_164520423709947_1141514832_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/528439_162988637196459_1636904345_n.jpgpm harga yang gambar bawah...siap tank:)cgrock

trigger_86
25-05-2013, 03:24 PM
banyak btol mod skang nie kan.

koleksimistik
25-05-2013, 04:06 PM
ape yg dimaksudkan dgn VGT tu ?

Vaping Gadget Telescope :))

smallvtec
25-05-2013, 04:23 PM
TT & Kawan-kawan ! EGO W T VV - Variable Voltage 1100mAh ok ke tak eeh ? ada Problem tak ?

aailysm
25-05-2013, 04:27 PM
pm harga yang gambar bawah...siap tank:)cgrock

tu tank bangsawan tu bro..bliss by docdave :((

cucu opah
25-05-2013, 05:04 PM
tu tank bangsawan tu bro..bliss by docdave :((
i2 le pasal...kite ne newbies je...:D

cucu opah
25-05-2013, 05:29 PM
tu tank bangsawan tu bro..bliss by docdave :((
maner le tahu kalau die nak jual harga mampu milik jugak :))

nonama
25-05-2013, 06:50 PM
http://www.youtube.com/watch?v=EPN6O0TLXtg

Tolooonnnggg Charger I4 Aku ni dah biol ke aku yg x pandai pakai? Sesapa yg penah pakai boleh tolong tgkkan... aku dah charge semalaman pun battery x full gak firing pun lemah sgt2... :((

trigger_86
25-05-2013, 07:02 PM
http://www.youtube.com/watch?v=EPN6O0TLXtg

Tolooonnnggg Charger I4 Aku ni dah biol ke aku yg x pandai pakai? Sesapa yg penah pakai boleh tolong tgkkan... aku dah charge semalaman pun battery x full gak firing pun lemah sgt2... :((

aik >?? pelik btol lampu die. tak penah lak aku jadi camni...

-RIZUAN-
25-05-2013, 07:03 PM
Adoiiii..malam tadi yg takkan daku lupakan sampai bila2:(
Ceritanya begini..
Berbekalkan mortar dan drip tank era sambil melayan tv..ada 2-3 botol liquid berasingan ats meja kopi. .konon nk simpan yg lain nak layan satu jer..maka bangkit la dari sofa ke rak berdekatan..sambil melangkah mortar tk lepas di tangan..dan sementara nak melangkah balik ke sofa terus nyonyot mortar yg isi dlm tank 0.8 ohm coil..prap terasa sesuatu yg bukan liquid..mcm perisa lada pun ada..rupa2 tutup tank aku tak sumbat..perghhh..nyot2 coil aku..nasib baik coil basah..kalau tak ning baizura la aku hari ni:eek::eek:

nonama
25-05-2013, 07:06 PM
aik >?? pelik btol lampu die. tak penah lak aku jadi camni...

hurmm... rosak la ni... aduh melayang $ x sempat pakai... :((

koleksimistik
25-05-2013, 07:10 PM
hurmm... rosak la ni... aduh melayang $ x sempat pakai... :((

ala jgn le sedih..pos balik charger tu kat sy..bia sy usha2 dulu.. :))

nonama
25-05-2013, 07:14 PM
ala jgn le sedih..pos balik charger tu kat sy..bia sy usha2 dulu..

huhu~ bole ke tuan? x nyusahkan tuan ke nanti? :">

koleksimistik
25-05-2013, 07:16 PM
huhu~ bole ke tuan? x nyusahkan tuan ke nanti? :">

boleh..xde hal tuan :D

ada 1 lg i4 ngan sy..nt sy pos yg tu kat tuan..kempunan lg nk pakai brg gb..hahaa:eek:

nonama
25-05-2013, 07:19 PM
boleh..xde hal tuan :D

ada 1 lg i4 ngan sy..nt sy pos yg tu kat tuan..kempunan lg nk pakai brg gb..hahaa:eek:

hehe... time kasih banyak tuan... isnin sy poskan... xpe nanti tuan buat gb lagi sy nak join lg skali... :D

koleksimistik
25-05-2013, 07:31 PM
hehe... time kasih banyak tuan... isnin sy poskan... xpe nanti tuan buat gb lagi sy nak join lg skali... :D

InsyaAllah..xpe..gb bateri nk wat..tp MOQ plak gila ckit

ada ke MOQ 100 stiap type

18650 button - 100
18650 flat - 100

xleh nk wat keje ini mcm :))

nonama
25-05-2013, 07:46 PM
InsyaAllah..xpe..gb bateri nk wat..tp MOQ plak gila ckit

ada ke MOQ 100 stiap type

18650 button - 100
18650 flat - 100

xleh nk wat keje ini mcm :))

bole gak ni sy nak join gak GB battery tu... harga sama ke cam seblum ni, ke lagi murah?

koleksimistik
25-05-2013, 07:58 PM
bole gak ni sy nak join gak GB battery tu... harga sama ke cam seblum ni, ke lagi murah?

harga xsama..naik ckit..sbb kira siap ngan shipping fee kat sana..sbb gb 1st aritu sy hampir2 guna duit sndiri nk topup..tp benda nk on..kira jalan je..untung geng2 1st gb :eek:

silentkiller
25-05-2013, 08:04 PM
tAdoiiii..malam tadi yg takkan daku lupakan sampai bila2:(
Ceritanya begini..
Berbekalkan mortar dan drip tank era sambil melayan tv..ada 2-3 botol liquid berasingan ats meja kopi. .konon nk simpan yg lain nak layan satu jer..maka bangkit la dari sofa ke rak berdekatan..sambil melangkah mortar tk lepas di tangan..dan sementara nak melangkah balik ke sofa terus nyonyot mortar yg isi dlm tank 0.8 ohm coil..prap terasa sesuatu yg bukan liquid..mcm perisa lada pun ada..rupa2 tutup tank aku tak sumbat..perghhh..nyot2 coil aku..nasib baik coil basah..kalau tak ning baizura la aku hari ni:eek::eek:

Haha..ok la tu bro..
Aritu kwn terkena lain lak..
Lps2 recoil..kwn pn ltk la gp paps kwn kat meja.
Pas tu da bersihkn smua..kwn g dapur minum air..
Pastu g tandas..blk tandas ddk depan pc.
Capai gp..kwn rasa pns..mcm pelik skit.buka tudung aga t..
Peh panas dy dah mcm ceret air..kwn tercampak tudung aga t..
Jatuh ke peha..peh dah mcm menari pulak kwn.haha..
Ni kes lupa lock button..psl button kt bwh..ades..

silentkiller
25-05-2013, 08:10 PM
harga xsama..naik ckit..sbb kira siap ngan shipping fee kat sana..sbb gb 1st aritu sy hampir2 guna duit sndiri nk topup..tp benda nk on..kira jalan je..untung geng2 1st gb :eek:

Bro..xnak buat gb tank z atty pro ke?
Y ori bro..bkn clone..

trigger_86
25-05-2013, 08:16 PM
Adoiiii..malam tadi yg takkan daku lupakan sampai bila2:(
Ceritanya begini..
Berbekalkan mortar dan drip tank era sambil melayan tv..ada 2-3 botol liquid berasingan ats meja kopi. .konon nk simpan yg lain nak layan satu jer..maka bangkit la dari sofa ke rak berdekatan..sambil melangkah mortar tk lepas di tangan..dan sementara nak melangkah balik ke sofa terus nyonyot mortar yg isi dlm tank 0.8 ohm coil..prap terasa sesuatu yg bukan liquid..mcm perisa lada pun ada..rupa2 tutup tank aku tak sumbat..perghhh..nyot2 coil aku..nasib baik coil basah..kalau tak ning baizura la aku hari ni:eek::eek:

rasenye aku da 4 kali kot kene camni. sambil2 ngadap cg ngan fb, tangan men capai jer pastu vape. mendapat pengajaran berguna terusss.top cap tak tutup.

lagi pada yg recoil tank kat pv yg bottom firing. jage2 lah anda sebelum sambung coil positive, pastikan firing button tu lock!

trigger_86
25-05-2013, 08:17 PM
Bro..xnak buat gb tank z atty pro ke?
Y ori bro..bkn clone..

adoi... z atty ade yg nak gb ker ? z atty u ke ko nak beli ?

koleksimistik
25-05-2013, 08:19 PM
hehe..kasar mainan z-atty..carik blisss la..hahahaha

-RIZUAN-
25-05-2013, 10:17 PM
t

Haha..ok la tu bro..
Aritu kwn terkena lain lak..
Lps2 recoil..kwn pn ltk la gp paps kwn kat meja.
Pas tu da bersihkn smua..kwn g dapur minum air..
Pastu g tandas..blk tandas ddk depan pc.
Capai gp..kwn rasa pns..mcm pelik skit.buka tudung aga t..
Peh panas dy dah mcm ceret air..kwn tercampak tudung aga t..
Jatuh ke peha..peh dah mcm menari pulak kwn.haha..
Ni kes lupa lock button..psl button kt bwh..ades..

Ok tk ok ler...isap coil menyala direct ke bibir:))

silentkiller
25-05-2013, 11:29 PM
adoi... z atty ade yg nak gb ker ? z atty u ke ko nak beli ?

haa..y u..sb bole masuk kt mn2 mod..huhu

silentkiller
25-05-2013, 11:30 PM
hehe..kasar mainan z-atty..carik blisss la..hahahaha

bliss ni bape tuan market?

silentkiller
25-05-2013, 11:31 PM
Ok tk ok ler...isap coil menyala direct ke bibir:))

y tu tak ok bro..:eek::eek:
mujur x bengkak bibir tu..haha

moskau12
26-05-2013, 12:35 AM
Bro..xnak buat gb tank z atty pro ke?
Y ori bro..bkn clone..

nak z atty pro ke?.. amek la yang ambenya... 400 kira cincai... complete set... tak reti den nak guna mesh2 nih... wat pekasam je kat rumah

silentkiller
26-05-2013, 12:59 AM
nak z atty pro ke?.. amek la yang ambenya... 400 kira cincai... complete set... tak reti den nak guna mesh2 nih... wat pekasam je kat rumah

z atty pro ni y semua mod bole masuk ke bro?
kwn terkonfius jap.haha..
cer tepek pic jap..hehe..
dah bape usia boss?hehe

silentkiller
26-05-2013, 01:10 AM
gang nga layan ap?
kwn nga lyn dragon juice drago..

bila pjbt pos nk buka blk ye?
kwn nga tunggu upgrade firing sampai utk gp..
tgk dari review2 ribbon pn bole putus..huhu

ni pic dy..layan..


http://i1072.photobucket.com/albums/w375/sk5110/32_zpsc4ac31a2.jpg (http://s1072.photobucket.com/user/sk5110/media/32_zpsc4ac31a2.jpg.html)



The 24k Gold over Silver plated Brass GP PAPS Button consists of:

1x SS spring

1x plastic insulator

1x 24 k Gold over Silver plated Brass button and

1x 24 k Gold over Silver plated Brass nut.

trigger_86
26-05-2013, 01:17 AM
z atty pro ni y semua mod bole masuk ke bro?
kwn terkonfius jap.haha..
cer tepek pic jap..hehe..
dah bape usia boss?hehe

U yang boley masuk sumer... U=Universal.

P utk provari shj. P = provari.

tak silap aku camni la maksud die

moskau12
26-05-2013, 01:19 AM
z atty pro ni y semua mod bole masuk ke bro?
kwn terkonfius jap.haha..
cer tepek pic jap..hehe..
dah bape usia boss?hehe

usia sbulan lebh... ni khas utk provari..

silentkiller
26-05-2013, 01:20 AM
U yang boley masuk sumer... U=Universal.

P utk provari shj. P = provari.

tak silap aku camni la maksud die

alamak..kwn silap..:eek:

tq bro..
bro ni bnyak bantu ak dlm dunia vape..
termasuk bro godfella..:)paid:)paid

silentkiller
26-05-2013, 01:21 AM
usia sbulan lebh... ni khas utk provari..

sori boss..kwn tersilap..:D:">

trigger_86
26-05-2013, 02:24 AM
Brado mohdashraf. Tq atas jawapan kaw. Walaupun aku coil tak secantik coil ko, tapi aku dah berjaya buat coil yg kualiti sama macam coil ko.

Terima kasih masta !

saicomos
26-05-2013, 10:13 AM
usia sbulan lebh... ni khas utk provari..

pro tank for provari

http://www.e-vaporshop.com/panel/_files/ecommerce/74545_z-atty-pro-large.jpg

z atty U for universal or other than provari.

http://www.310vapers.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/b/a/banner_mac.jpg

Differences between pro and U

http://legadgets.com/z-atty-universal#

saicomos
26-05-2013, 10:37 AM
Z atty clone with logo tpdh sold out..hehehe

http://76.my/Malaysia/rba-ss-drip-tip-plexiglass-tube-z-atty-clone-topsites-1305-08-topsites@1.jpg

silentkiller
26-05-2013, 01:05 PM
Z atty clone with logo tpdh sold out..hehehe

http://76.my/Malaysia/rba-ss-drip-tip-plexiglass-tube-z-atty-clone-topsites-1305-08-topsites@1.jpg

Sy dlu ad gak contact supplier kt china
Utk clone tudung zen ni..harga bolehlah sb amik skit..
Tak igt bape..huhu

Tp ni nga cari y ori lak.hehe

angah83
26-05-2013, 05:02 PM
1st try guna cotton wick. Hasil mmg nano² la wapnye.. :)paid:)cgrock

Gambo dan video dibawah.

http://i1027.photobucket.com/albums/y333/angah83/IMG_2928_zps789a1513.jpg (http://s1027.photobucket.com/user/angah83/media/IMG_2928_zps789a1513.jpg.html)

http://i1027.photobucket.com/albums/y333/angah83/IMG_2929_zps31834218.jpg (http://s1027.photobucket.com/user/angah83/media/IMG_2929_zps31834218.jpg.html)

http://www.youtube.com/watch?v=ZPLl1V3aaeI

Setup:
APV: Sigelei Z-MAX Telescopic V3 Flat top
Atomizer: IGO-L Rebuildable Dripping Atomizer
Heating Element: Kanthal A 30AWG 1.3Ω (5-4 Loop On 2.4mm screw driver bit)
Wick: Cotton

koleksimistik
26-05-2013, 05:04 PM
1st try guna cotton wick. Hasil mmg nano² la wapnye.. :)paid:)cgrock

Gambo dan video dibawah.

http://i1027.photobucket.com/albums/y333/angah83/IMG_2928_zps789a1513.jpg (http://s1027.photobucket.com/user/angah83/media/IMG_2928_zps789a1513.jpg.html)

http://i1027.photobucket.com/albums/y333/angah83/IMG_2929_zps31834218.jpg (http://s1027.photobucket.com/user/angah83/media/IMG_2929_zps31834218.jpg.html)

http://www.youtube.com/watch?v=ZPLl1V3aaeI

Setup:
APV: Sigelei Z-MAX Telescopic V3 Flat top
Atomizer: IGO-L Rebuildable Dripping Atomizer
Heating Element: Kanthal A 30AWG 1.3Ω (5-4 Loop On 2.4mm screw driver bit)
Wick: Cotton

cotton jenis apa yg tuan guna? terbaik..hahaha

cuma 1 je xpuas hti..kali ni xde gmbr tuan :))

angah83
26-05-2013, 05:22 PM
cotton jenis apa yg tuan guna? terbaik..hahaha

cuma 1 je xpuas hti..kali ni xde gmbr tuan :))

aku pon xtau cotton brand ape ni. sbb packagingnye dah ilang. rembat org umah punye. wakakaka :))

malas la nak masuk muka skali. kang ramai yg mimpi basah. wakaka :eek::eek:

koleksimistik
26-05-2013, 05:31 PM
aku pon xtau cotton brand ape ni. sbb packagingnye dah ilang. rembat org umah punye. wakakaka :))

malas la nak masuk muka skali. kang ramai yg mimpi basah. wakaka :eek::eek:

ahaha..boleh cuba ni..kapas byk ni..bukan stkt kapas..kekabu pun ada :eek:

mre
26-05-2013, 06:01 PM
aku pon xtau cotton brand ape ni. sbb packagingnye dah ilang. rembat org umah punye. wakakaka :))

malas la nak masuk muka skali. kang ramai yg mimpi basah. wakaka :eek::eek:

_ni kapas gulung ke kapas muka angah?

koleksimistik
26-05-2013, 06:05 PM
ha baru jadik..

Mystique + Trident + Cotton Wick Single Coil

_Pb_mnmdNNY

aku dah 4 hari x plahap vape ni..sakit tekak..pakai silica wick langsung xleh sedut..skali pakai cotton wick arini boleh la..best2:))

coiling cap ayam je ni..pakai berus keluli :eek:

rebellion
26-05-2013, 06:10 PM
Z atty clone with logo tpdh sold out..hehehe

http://76.my/Malaysia/rba-ss-drip-tip-plexiglass-tube-z-atty-clone-topsites-1305-08-topsites@1.jpg

Forgatti lagi bagus ni, ekeke :))

angah83
26-05-2013, 07:11 PM
_ni kapas gulung ke kapas muka angah?

kapas muka 4 segi tu bos. :D

cuba la.. best :D :)cgrock

angah83
26-05-2013, 07:13 PM
ha baru jadik..

Mystique + Trident + Cotton Wick Single Coil

_Pb_mnmdNNY

aku dah 4 hari x plahap vape ni..sakit tekak..pakai silica wick langsung xleh sedut..skali pakai cotton wick arini boleh la..best2:))

coiling cap ayam je ni..pakai berus keluli :eek:

terbaik bos.. kedai organic hemp wick aku tu bleh tutup dah tu. pakai cotton plak skrg :))

aku rekemen pakai cotton ni. best wooo.. :)paid :)cgrock

gadgetmall
26-05-2013, 07:40 PM
ha baru jadik..

Mystique + Trident + Cotton Wick Single Coil

_Pb_mnmdNNY

aku dah 4 hari x plahap vape ni..sakit tekak..pakai silica wick langsung xleh sedut..skali pakai cotton wick arini boleh la..best2:))

coiling cap ayam je ni..pakai berus keluli :eek:

dah mcm shisha.:)cgrock:)cgrock

koleksimistik
26-05-2013, 07:47 PM
terbaik bos.. kedai organic hemp wick aku tu bleh tutup dah tu. pakai cotton plak skrg :))

aku rekemen pakai cotton ni. best wooo.. :)paid :)cgrock

ya btul tuan..menjimatkan..kat mana2 pun bleh dpt..yg bukan 4 segi pun boleh..aku pakai kapas yg bulat2 tu..hahaha:))

oman
26-05-2013, 07:50 PM
ya btul tuan..menjimatkan..kat mana2 pun bleh dpt..yg bukan 4 segi pun boleh..aku pakai kapas yg bulat2 tu..hahaha:))

aku gune cotton twine...

kalo rse nk bersihkan, basuh jek ngn air..

koleksimistik
26-05-2013, 08:16 PM
skrang dah dual coil ..hehehe..

angah83
26-05-2013, 08:17 PM
aku gune cotton twine...

kalo rse nk bersihkan, basuh jek ngn air..

cotton twine yg camni ye tuan?

http://images.containerstore.com/catalogimages/110386/CottonTwine_x.jpg

protozuaqs
26-05-2013, 08:27 PM
pakai kapas muka x cepat hangit ke?

angah83
26-05-2013, 08:29 PM
ya btul tuan..menjimatkan..kat mana2 pun bleh dpt..yg bukan 4 segi pun boleh..aku pakai kapas yg bulat2 tu..hahaha:))

kurang sket pening kepala nak pikir pasal wick lps ni. :)paid

koleksimistik
26-05-2013, 08:32 PM
kurang sket pening kepala nak pikir pasal wick lps ni. :)paid

esok nk try kutip kekabu kat pokok ..lg organic :eek:

angah83
26-05-2013, 08:33 PM
pakai kapas muka x cepat hangit ke?

so far alhamdulillah cemerlang je prestasinye..

bg basah btol² kapas tu. kat igo-l yg besar ditambah plak ada reserve longkang/mangkuk bolehla dpt 12~15 titik e-liquid.

so far 12 drag 5 seconds lung inhale xde masalah. xde dry hit pon.

yang penting kena pastikan kapas basah. :D :)paid

oman
26-05-2013, 08:55 PM
cotton twine yg camni ye tuan?

http://images.containerstore.com/catalogimages/110386/CottonTwine_x.jpg

a'ah bro.. aku gne yg tue...

dah banyak kali tukar2,

x abes2 sebundle tue... :)cgrock

angah83
26-05-2013, 08:59 PM
tutorial datang lagi.. :D

http://www.youtube.com/watch?v=NqPbtBJ8Zpk

angah83
26-05-2013, 09:18 PM
a'ah bro.. aku gne yg tue...

dah banyak kali tukar2,

x abes2 sebundle tue... :)cgrock

mau makan 5 tahun nak abis ni tuan. hehe

bigsmoke
26-05-2013, 09:30 PM
cayalah angah83, penerangan yang mantap:)cgrock:)cgrock

angah83
26-05-2013, 09:43 PM
cayalah angah83, penerangan yang mantap:)cgrock:)cgrock

thanks bro.. jgn lupa try ye. :)paid

akmaal_flux11
26-05-2013, 10:13 PM
berapa harga dia tuan? :D

Bole txt ataw wassup sy.
Mane taw kalau bro buka rega n tetibe dpt murah dr market.
Nak tolak pasal ingat nak beli hybrid la.
Lg pun ade 2 set brg ni. So 1 nak lepaskan

angah83
27-05-2013, 12:59 AM
coiling cap ayam je ni..pakai berus keluli :eek:

berus keluli mana ni? ce post gambar nak tgk.

koleksimistik
27-05-2013, 01:19 AM
berus keluli mana ni? ce post gambar nak tgk.

ala yg org wat basung periuk tu tuan :))

http://img02.taobaocdn.com/bao/uploaded/i2/T1ngHAXkleXXbPCsZ9_102708.jpg_310x310.jpg

Zintanthrax
27-05-2013, 06:31 AM
salam tuan tanah. saya orang baru kat sini. nak tanya, ada tak sape-sape tau mana nak cari e-copper mod kat malaysia? jenuh cari, tak pernah jumpa orang jual.

angah83
27-05-2013, 09:33 AM
ala yg org wat basung periuk tu tuan :))

http://img02.taobaocdn.com/bao/uploaded/i2/T1ngHAXkleXXbPCsZ9_102708.jpg_310x310.jpg

la.. boleh jgk ye.. haha.. mcm² inovasi skrg. :))

zack autoworld
27-05-2013, 10:42 AM
http://i1306.photobucket.com/albums/s563/zackautoworld/20130527_101652_zps402a1933.jpg (http://s1306.photobucket.com/user/zackautoworld/media/20130527_101652_zps402a1933.jpg.html)

macam mana nak guna carto tank ni ye? liquid asyik naik atas je.. :((

MiEJi
27-05-2013, 10:44 AM
http://i302.photobucket.com/albums/nn90/hafizi_amir/977533_634715756556131_1551282586_o.jpg

kepada pengguna mystique,oke ke ade org nk jual rm50?ingat nk angkat 1..dier ckp siap salut dgn teflon..

angah83
27-05-2013, 11:01 AM
http://i1306.photobucket.com/albums/s563/zackautoworld/20130527_101652_zps402a1933.jpg (http://s1306.photobucket.com/user/zackautoworld/media/20130527_101652_zps402a1933.jpg.html)

macam mana nak guna carto tank ni ye? liquid asyik naik atas je.. :((

maybe sbb tight draw bro. airflow x lancar. tu yg tersedut liquid tu. tgk pada gambar nampak mcm base tank flush abis ke pv. cuba longgarkan/unscrew keatas sket. :-?

zack autoworld
27-05-2013, 11:39 AM
maybe sbb tight draw bro. airflow x lancar. tu yg tersedut liquid tu. tgk pada gambar nampak mcm base tank flush abis ke pv. cuba longgarkan/unscrew keatas sket. :-?

terbaik la angah! TQ.. aku longgarkan sikit keatas tank tadi dah ok dah.. :D

angah83
27-05-2013, 11:43 AM
terbaik la angah! TQ.. aku longgarkan sikit keatas tank tadi dah ok dah.. :D

alhamdulillah.. vape on! :)cgrock

zack autoworld
27-05-2013, 11:52 AM
alhamdulillah.. vape on! :)cgrock
itu je masalah dia rupanya! dah rasa give up aku dah tadi dgn tank carto tu..

angah83
27-05-2013, 12:06 PM
itu je masalah dia rupanya! dah rasa give up aku dah tadi dgn tank carto tu..

tank ape tu bro?

ko guna zmax telescope v1 kan? aku rasa 510 connector dia tu sama level @ tenggelam dengan top cone/cylinder tak macam v2 flat top aku. betulkan aku kalo salah. :D

ni gambo v2 flat top. 510 connector dia timbul dan ada gap sket bila letak tank.

http://i1027.photobucket.com/albums/y333/angah83/gap1_zps44d754bc.png

http://i.imgur.com/jEShjZv.jpg

-RIZUAN-
27-05-2013, 12:09 PM
Apa kaba gang2 vapor sekelian:)

angah83
27-05-2013, 12:27 PM
Apa kaba gang2 vapor sekelian:)

kabo baik kak ton.. :))

bro.. ko tgk x video vapebash yg aku post aritu?

http://www.youtube.com/watch?v=iuwx9QY1Xm4

Phil mmg jadi inspirasi kepada ramai vapers. Seorang atuk yang dah merokok selama 57 tahun berhenti merokok kerana Phil Busardo. dia juga menghadiahkan pek rokok camel terakhirnye kepada Phil. mmg simbolik & menyentuh perasaan. Agak panjang video vapebash ni, tp worth watching. :D

vape on, goodbye tobacco..

ko tgk kat minit 42:45. ada cerita pasal cyborg.. try amik idea dia sket utk mod ko. :)paid

"twist and lock" adalah features yg paling aku minat utk cyborg ni. no more screw² kat telescopic tube sampai lenguh tangan.

tokmung
27-05-2013, 12:30 PM
http://i302.photobucket.com/albums/nn90/hafizi_amir/977533_634715756556131_1551282586_o.jpg

kepada pengguna mystique,oke ke ade org nk jual rm50?ingat nk angkat 1..dier ckp siap salut dgn teflon..

angkat teroosssss

koleksimistik
27-05-2013, 12:36 PM
angkat teroosssss

angkat smaceee :eek:

moskau12
27-05-2013, 03:25 PM
http://i302.photobucket.com/albums/nn90/hafizi_amir/977533_634715756556131_1551282586_o.jpg

kepada pengguna mystique,oke ke ade org nk jual rm50?ingat nk angkat 1..dier ckp siap salut dgn teflon..

bos order skali ngan ambe nya leh?

-RIZUAN-
27-05-2013, 03:57 PM
Sapa teret cer teka kanthal aper beta pakai ni..mula dari huruf B...:)

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/971114_562329330484857_819434073_n.jpg

Dapat 1.7..
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/969013_562335400484250_1626640094_n.jpg

Tapi skali tekan prap teruss:)):))
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/933925_562335693817554_752729256_n.jpg

Cer teka:)

wolfverine81
27-05-2013, 04:09 PM
bagero......!!!

sangbadut
27-05-2013, 04:20 PM
Sapa teret cer teka kanthal aper beta pakai ni..mula dari huruf B...:)

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/971114_562329330484857_819434073_n.jpg

Dapat 1.7..
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/969013_562335400484250_1626640094_n.jpg

Tapi skali tekan prap teruss:)):))
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/933925_562335693817554_752729256_n.jpg

Cer teka:)
Bakero wick :):):)

-RIZUAN-
27-05-2013, 04:22 PM
Bakero wick :):):)

Tettttttt..salah:))

koleksimistik
27-05-2013, 04:27 PM
berus keluli..hahahaha

zack autoworld
27-05-2013, 04:40 PM
tank ape tu bro?

ko guna zmax telescope v1 kan? aku rasa 510 connector dia tu sama level @ tenggelam dengan top cone/cylinder tak macam v2 flat top aku. betulkan aku kalo salah. :D

ni gambo v2 flat top. 510 connector dia timbul dan ada gap sket bila letak tank.

http://i1027.photobucket.com/albums/y333/angah83/gap1_zps44d754bc.png

http://i.imgur.com/jEShjZv.jpg

tank prive clone.. aku punya singelei zmax v3.. tapi bkn flat top aku punya tu.. yg tank ni x pulak gap.. mmg habis sampai kebawah kecuali era clone, aga t2 yg aku penah try.. yg lain ok.

tokmung
27-05-2013, 05:20 PM
berus keluli..hahahaha

ramai bebeno bahang lebong..w.ahahaa

mohdashraf
27-05-2013, 06:58 PM
x mungkin la bakero wire...

bakero ori mmg tahan panas melampau wpun bwh 1 ohm...

ni kena scam seller ni bro...

normeck
27-05-2013, 07:20 PM
ada sapa sapa boleh comfirmkan TastyVapor Ultimate vanilla ada alcohol yg dilarang tak? cari kat google tak jumpa la...

mohdashraf
27-05-2013, 07:24 PM
hampir kesemuanya mengikut kata website dorg...

http://tastyvapor.us/wholesale/faq.php

normeck
27-05-2013, 07:45 PM
Vanilla sendiri adalah dari extract alcohol... >.<

MiEJi
27-05-2013, 08:21 PM
bos order skali ngan ambe nya leh?

bos duk mane ? ambe duk kelate..

moskau12
27-05-2013, 08:24 PM
bos duk mane ? ambe duk kelate..

ambe dok shah aler... hihihihi

sangbadut
27-05-2013, 08:55 PM
Tettttttt..salah:))

Bastos wick? :D

MiEJi
27-05-2013, 08:56 PM
boh cari seller nih deh.

epy beetok-0182030621

-RIZUAN-
27-05-2013, 09:14 PM
Bastos wick? :D

Tettttttt skali lagi:)):))

tokmung
27-05-2013, 10:00 PM
lol

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/575827_129116547290088_504228531_n.jpg

barzunkhair
27-05-2013, 10:08 PM
salam

geng nie ada offer dari aku sila2 la jengah eh http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=17313226#post17313226

tokmung
28-05-2013, 10:52 AM
sunyi sepi... mabuk belake ke pakat cucuh rokok analog doh belake ni?

MiEJi
28-05-2013, 11:22 AM
sunyi sepi... mabuk belake ke pakat cucuh rokok analog doh belake ni?

haha..tukar angin dh ko blako tuhh..

boh,cooper ng brass mano so molek?

tokmung
28-05-2013, 11:26 AM
haha..tukar angin dh ko blako tuhh..

boh,cooper ng brass mano so molek?

xau la ambe, ambe beso prefer gambir ni jah,

http://i46.photobucket.com/albums/f128/jiewee85/silver.jpg

MiEJi
28-05-2013, 11:28 AM
xau la ambe, ambe beso prefer gambir ni jah,

http://i46.photobucket.com/albums/f128/jiewee85/silver.jpg

kalu tgk ko gonih,cooper la molek kot...timo kasih boh

protozuaqs
28-05-2013, 11:34 AM
brass dgn cooper apa beza....
translate brass dia kata tembaga jugak...

bigsmoke
28-05-2013, 12:08 PM
mabok doh bohh...ambe takleh vape coil yg setting bawah 1.0 ohm...mabokk..hahahaha...

firestonez
28-05-2013, 12:22 PM
brass nie kira adik bradik cooper tapi dah kena kacuk.

cooper+zink = brass

Tujuan supaya lebih keras pasal pure cooper nie lembut.

8553318
28-05-2013, 12:31 PM
kapas muka 4 segi tu bos. :d

cuba la.. Best :d :)cgrock

ngah..klu buat kt era clone bole x?era xdak mangkuk driping mcm igo l tu..ada cadangan?

angah83
28-05-2013, 12:37 PM
ngah..klu buat kt era clone bole x?era xdak mangkuk driping mcm igo l tu..ada cadangan?

boleh bro. xde mslh rasanya. kapas tu dia serap & hold liquid dgn baik.

try tgk sini utk era rda.. http://www.e-cigarette-forum.com/forum/tutorials/382955-rebuild-rda-octopus-using-kanthal-32-cotton-gauze.html

tapi dia guna cotton gauze. bandage utk balut luka tu.

8553318
28-05-2013, 12:42 PM
boleh bro. xde mslh rasanya. kapas tu dia serap & hold liquid dgn baik.

try tgk sini utk era rda.. http://www.e-cigarette-forum.com/forum/tutorials/382955-rebuild-rda-octopus-using-kanthal-32-cotton-gauze.html

tapi dia guna cotton gauze. bandage utk balut luka tu.

DOMO ARIGAT MASTA..:)paid

angah83
28-05-2013, 12:47 PM
DOMO ARIGAT MASTA..:)paid

Dōitashimashite :D

koleksimistik
28-05-2013, 01:00 PM
gud morning seme..brekpas jom

ally9970
28-05-2013, 01:05 PM
guna cotton wick ni dah lama saya praktik, tp waktu tu guna kat vivi nova jew..

angah83
28-05-2013, 01:27 PM
guna cotton wick ni dah lama saya praktik, tp waktu tu guna kat vivi nova jew..

nak jgk try kat vivi nova nnt. tp tube tank aku kat threadingnye dah retak. kena beli baru.

trigger_86
28-05-2013, 02:21 PM
Takde sape2 nk bukak thread utk teknik dan tektik mengcoil ker? Tutorial, material, tools, skill, pergerakan jari daj sebagainya. Masak kalo nk mencari dalam thread.

mded
28-05-2013, 02:28 PM
Takde sape2 nk bukak thread utk teknik dan tektik mengcoil ker? Tutorial, material, tools, skill, pergerakan jari daj sebagainya. Masak kalo nk mencari dalam thread.

senang tengok kat youtube je..

silentkiller
28-05-2013, 02:46 PM
gang mana nak cari spring kecik dan waser utk letak kat centre post aga t..
kwn g kedai hardware dan kedai mainan kereta control..semua tak de..
kedai ap y jual yer?

malrockstar
28-05-2013, 03:03 PM
a'ah bro.. aku gne yg tue...

dah banyak kali tukar2,

x abes2 sebundle tue... :)cgrock

mane nak beli cotton twine tu? pastu klau pkai tank RDA sesuai x bro...?

ally9970
28-05-2013, 03:57 PM
cotton twine tu cari kat kedai stationary...biasanya digunakan sebagai tali pengikat file atau buku (dulu2 la... tak tau kalau dorang pakai lagi utk kegunaan ni skang ni)

gambar mini vivi nova aku bersama cotton wick (lama dah ni)

123891

-RIZUAN-
28-05-2013, 11:09 PM
berus keluli..hahahaha

Finally..:eek::eek:
Blh tapi kena cari yg tebal punya:))

-RIZUAN-
28-05-2013, 11:13 PM
gang mana nak cari spring kecik dan waser utk letak kat centre post aga t..
kwn g kedai hardware dan kedai mainan kereta control..semua tak de..
kedai ap y jual yer?

Semua ada kat hardware tapi tk semua hardware ada benda tu..kekeke
Aku blh bg satu lubang mana nak cari spring copper..
Sapa2 ada pakai moto kapchai..lagenda lg bagus.kalau ada suis hon dh rosak bukak dlm tu nanti ada spring copper:)

koleksimistik
28-05-2013, 11:14 PM
Finally..:eek::eek:
Blh tapi kena cari yg tebal punya:))

dpt mod diskaun 100% ngan siri special edition x ni? :eek:

-RIZUAN-
28-05-2013, 11:24 PM
dpt mod diskaun 100% ngan siri special edition x ni? :eek:

Free 2 plastik berus dawai..blh recoil sebulan:eek:

tokmung
29-05-2013, 10:28 AM
ngantuk mate la.... vape lu b-ice v2....

hailmi
29-05-2013, 11:28 AM
Barang nak recoil boleh cari mana ek?
thread sebelum ni kata benang boleh cari kat stationary pakai tali ikat fail <- selamat ke?
Dawai nak cari mane?

angah83
29-05-2013, 11:45 AM
Barang nak recoil boleh cari mana ek?
thread sebelum ni kata benang boleh cari kat stationary pakai tali ikat fail <- selamat ke?
Dawai nak cari mane?

wicking accesories boleh cari kat http://www.vapingasia.com/our-products.html?page=shop.browse&category_id=182 :D

tali kat kedai stationary tu xtau la selamat @ x. :-?

hailmi
29-05-2013, 11:52 AM
dawai kantal tu boleh cari kedai hardware?

oman
29-05-2013, 11:53 AM
wicking accesories boleh cari kat http://www.vapingasia.com/our-products.html?page=shop.browse&category_id=182 :D

tali kat kedai stationary tu xtau la selamat @ x. :-?

so far aku still idop agi,

slamat la kot.... :eek: :eek:

angah83
29-05-2013, 12:07 PM
so far aku still idop agi,

slamat la kot.... :eek: :eek:

alhamdulillah.. vape on! :D

hailmi
29-05-2013, 12:10 PM
kedai jual benang ada kot

angah83
29-05-2013, 12:13 PM
dawai kantal tu boleh cari kedai hardware?

beli online je bro. kat kedai hardware xde rasenye.. ntahla :-?

rebellion
29-05-2013, 02:23 PM
Payah tul cari nemesis, dah buat notify kat legadget, cek email barang restock, bukak site tengok dah abis lak ...

danzig_08
29-05-2013, 03:20 PM
dawai kantal tu boleh cari kedai hardware?

dawai kokot kompom ada
:eek::eek::eek::eek:

angah83
29-05-2013, 04:29 PM
mana otai damaiG ni. lama xmasuk.. :-?

naz616
29-05-2013, 05:24 PM
Kat sini takde yang minat nak guna E-pipe ke?

mohdashraf
29-05-2013, 06:02 PM
Payah tul cari nemesis, dah buat notify kat legadget, cek email barang restock, bukak site tengok dah abis lak ...

brp bji je da bro...

aku dh add to cart,nk checkout x dpt dh...

dlm msa 10saat je dh lesap...

brg 1 2 je kot :D

angah83
29-05-2013, 08:15 PM
DIY Pro Clip. kehkehkeh.. :">

http://i1027.photobucket.com/albums/y333/angah83/IMG_2956_zpsf5c056d5.jpg (http://s1027.photobucket.com/user/angah83/media/IMG_2956_zpsf5c056d5.jpg.html)

http://i1027.photobucket.com/albums/y333/angah83/IMG_2958_zpse4fb9034.jpg (http://s1027.photobucket.com/user/angah83/media/IMG_2958_zpse4fb9034.jpg.html)

saicomos
29-05-2013, 09:39 PM
Payah tul cari nemesis, dah buat notify kat legadget, cek email barang restock, bukak site tengok dah abis lak ...

cer check kat sini

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4998393880868&set=o.150787308427252&type=1&relevant_count=1&ref=nf

rebellion
29-05-2013, 09:44 PM
cer check kat sini

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4998393880868&set=o.150787308427252&type=1&relevant_count=1&ref=nf

link tak valid