PDA

View Full Version : CG VAPERS CLUB [Ω]- kaki vape sila masuk!!


Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60

wan7278
16-02-2013, 10:00 PM
114055

flavor yg masih ada..

cool barley
mixed fruits
tutti frutti
raspberry
mango
honeydew
synergy
ribes superior
sarsi king


Ejuice.my
15ml VG 70%
rm20sbtl..
COD di Setia Alam Selangor..
Sebarang pertanyaan sms/whatsApp 0122904877

thanks..:)

cikguemran
16-02-2013, 10:02 PM
mech mod ni direct voltage kan?
x cepat habis bateri ke?

Yang aku faham, mech mod ni memang direct voltage..xde dah nk ejas2 volt.
Cuma coil, mesh(oxidize), lubang angin dan liquid je yg main peranan pd mech mod ni..
Tlg perbetulkan kalau silap..:)

amir_dais
16-02-2013, 10:03 PM
wtb tank vivi nova area kuala selangor atau klang...
ada sesapa jual x...?
lg best leh cod area kuala selangor...tq...

scharger101
16-02-2013, 10:09 PM
oo..terima kasih bro..cuma nak tanya sikit..kenapa bro cakap 'jangan isap la malboro dtg ngn kotak tu' erk?dia tak sedap ke nikotin tinggi ke sebab PG 100%?:)

rase sedap je cam rokok biasa,cume perit tekak bro,mmg kn standby air kat sebelah...liquid marlboro yg dtg ngan kotak ego tu maksud saye

silentkiller
16-02-2013, 10:13 PM
... guna aga t memang terasa sngt liquidnya..

...bro , cuba contch no. ni , di boleh crikn org utk setting & beli di sini...


http://www.d-wap.com/webshaper/store/specials.asp

Pian 019 354 8533 (Cheras) Will be available everyday expect Sunday (10pm 1am) Restoran Riang-Riang (behind Bank Islam Bandar Sri Permaisuri)

Tq bro..ramai gak y cadang buat dgn gabg d wap ni..
Katanya ramai y otai dlm tu.hehe..
Tq bro..:)paid

amattt
16-02-2013, 11:18 PM
salam Tuan2..

Tumpang lalu..:)Sape ada jual khantal 32awg + mesh #400 bley pm sy

sanz
16-02-2013, 11:28 PM
aku wonder.. kalau time puasa layan vapor ni boleh ke huh? sebab yang masuk ni wap air. wap air ni kalau time pose kita g sauna tak batal pon pose sebab kita sedut wap air.

kalau rasa liquid tu makruh je sebab time pose kalau rasa makanan kat lidah takpe. hmm.....

Kabo
16-02-2013, 11:57 PM
Tumpang lalu,
Ade saya ade jual cartomizzer atau coil head untuk vivi nova tank.
spec yang ade 1.8ohm, 2.4ohm dan 2.8ohm. Pada sesiapa yang malas buat dry burn boleh tukar je dengan coil head baru ni. Harga rm8 pos berasingan. :)paid

http://f71t.img-up.net/20130211_2d825.jpg (http://f71i.img-up.net/20130211_2d825.jpg)

camna nak order ni...cod mana

koleksimistik
17-02-2013, 12:22 AM
Jom pakat2 join group buy ni..nak 5 order je kan?
Apakata kutip nama dulu...

1.moskau12
2.aailysm
3.zzul
4.zzul
5.

Deposit 50% =(byr kat Iskandar Razak..collective vapor)

Assalamualaikum..nk tanya..antara vamo dgn evic mana lg ok?

yg group sale ni nak beli kat mana? berapa lama blh dpt brg? hehe

ally9970
17-02-2013, 12:29 AM
aku wonder.. kalau time puasa layan vapor ni boleh ke huh? sebab yang masuk ni wap air. wap air ni kalau time pose kita g sauna tak batal pon pose sebab kita sedut wap air.

kalau rasa liquid tu makruh je sebab time pose kalau rasa makanan kat lidah takpe. hmm.....

mana boleh bro..wap air masuk ke tekak (rongga). Sauna tu lain, kalau tak mandi pown takleh bulan posa:D



tapi kalau ada mufti kata vape ni tak batal posa, 2 bulan posa pown aku takde hal :D

alif12
17-02-2013, 12:49 AM
Yang aku faham, mech mod ni memang direct voltage..xde dah nk ejas2 volt.
Cuma coil, mesh(oxidize), lubang angin dan liquid je yg main peranan pd mech mod ni..
Tlg perbetulkan kalau silap..:)

ak ase pun macam tu..seller kedai yg ak beli ritu cakap cam ni :)cgrock:)cgrock

cikguemran
17-02-2013, 12:50 AM
Assalamualaikum..nk tanya..antara vamo dgn evic mana lg ok?

yg group sale ni nak beli kat mana? berapa lama blh dpt brg? hehe

Wslm..izinkan sy menjawabnya..tuan boleh refer sini..
http://collectivesvapor.blogspot.com/?m=1
Semoga membantu.

cikguemran
17-02-2013, 12:53 AM
ak ase pun macam tu..seller kedai yg ak beli ritu cakap cam ni :)cgrock:)cgrock

Bro..kedai ecig kat wakaf che yeh tu..kedai dlm bangunan sebelah mana? Jauh ke dr cimb?
Nk masuk dr jln mana utk mudah temui kedai tu? Aku nk g jln2..:)

koleksimistik
17-02-2013, 12:59 AM
Wslm..izinkan sy menjawabnya..tuan boleh refer sini..
http://collectivesvapor.blogspot.com/?m=1
Semoga membantu.

terima kasih tuan :)

alif12
17-02-2013, 01:01 AM
Bro..kedai ecig kat wakaf che yeh tu..kedai dlm bangunan sebelah mana? Jauh ke dr cimb?
Nk masuk dr jln mana utk mudah temui kedai tu? Aku nk g jln2..:)

kalo bro daripada hadapan MCD,,bro jalan ikut lorong WCY,,belakang kedai gedung kain,bro jalan sampai jumpa lorong 1st nak masuk ke dalam org jual ramai2 tu,,kedai dia bukan dkt kelompok besar..antara terawal yg jual banyak2 payung..dia kedai dia nak cam liquid & e-cig dalam cermin kaca,pasang lampu cantik,,sebelah dia kedai num plate..ak nak peta pn susah..kalo yg e-cig 1 lg,,dia jual atas meja jek..tu tepi jalan jek..

tricker_9496
17-02-2013, 01:03 AM
Salam sume nak tanye pada yg ada pakai tank cobra clon... Aku semlm ade terbeli tank ni kat danau dorang dh siap2 setting tapi aku try le arini nak try mcmane rasenye skali try2 jauh lagi sedap vivi nova aku dari segi rase liquid n cara sedut... Cobra ni lawas sgt lobangnye ke aku nak kene setting balik ke nak kene wat camne lg? Hurmmm rugi r kalau camni igt dapat rase yg lg pekat melekat... Hehe

aku cuba tolong atas ape pengalaman yg pnh aku lalui. aku x tau tahap mane ko tau psl tank yg jenis cobra.

1. aku rase liquid pn main peranan. ade liquid cukup rasenye bile gune cobra. ade yg kurang rasenye. ari ni aku try tukar liquid br aku tau. tp bile try tukar2 volt, br dpt rasenye. so kt sini, setting volt pn penting.

2. psl lubang airhole lak, kena selari ngan mesh.
ni lubang asal cobra clone aku lps aku tutup ketat penutupnye.
http://i462.photobucket.com/albums/qq342/tricker_9496/DSC_0070_zps538b0ac6.jpg

ni lubang baru aku tebuk selari ngan mesh.
http://i462.photobucket.com/albums/qq342/tricker_9496/DSC_0071_zps28cd3be3.jpg

lubang lame aku tutup pakai solo tape je. kalo la lubang cobra ko labas sgt pn x bleh. org yg ajar aku bg tau diameter antara 1.3-1.5mm.

3. last skali yg aku jumpe ari ni, psl batang yg kt tgh tu. ari ni aku baru perasan yg contact point dia x rata. so aku rase connection ngan bateri x sempurna. cam kt bawah ni, ko bleh nmpk permukaan yg contact ngan x. yg berkilat tu je area yg bersentuh ngan bateri. masalah ni kendian ari aku akan settlekn ngan wat touch up @ grinding, dan finishing aku akan wat fitting test.
http://i462.photobucket.com/albums/qq342/tricker_9496/DSC_0072_zps27b746a0.jpg

aku harap dpt membantu skit masalah ko. aku pn masih blajar lg psl cobra tank.

akeyrasta
17-02-2013, 01:11 AM
Aku rasa sejak bervapor ni semua sistem badan aku sihat da xde toksin...
Tahi hidung pun jarang ada, gigi pun tak rasa berkerak yg penting proses perkumuhan tu cantik je warna dia tak mcm dulu hitam semcm klu hisap rokok.

saxmydix
17-02-2013, 01:12 AM
Ade 2 jenis

1- X6 Transformers Vivi Nova 3.5 Atomizer 1300mAh - Harga : RM170
2- KTS Telescopic Storm Ultra Fire Battery 4000mAh Mechanical MOD - Harga RM270

kawe pny sbijik lam gmbar td.. :D

alif12
17-02-2013, 01:17 AM
Aku rasa sejak bervapor ni semua sistem badan aku sihat da xde toksin...
Tahi hidung pun jarang ada, gigi pun tak rasa berkerak yg penting proses perkumuhan tu cantik je warna dia tak mcm dulu hitam semcm klu hisap rokok.

btul tu bro! ak sokong.kereta ak dah x mcm dulu..x yah beli2 spray pewangi.dulu kena habiskan duit beli rokok dan pewangi kereta lg.keke

dfadzli
17-02-2013, 01:24 AM
kawe pny sbijik lam gmbar td.. :D

yg no 2 lah kalu ikut gambo..kalu dpt RM190, mmg murah sgt2 tue sbb market mmg range 250-270++

Dapat kat ne..ingat nak sambar satu mech mod KTS

788
17-02-2013, 01:28 AM
Aku rasa sejak bervapor ni semua sistem badan aku sihat da xde toksin...
Tahi hidung pun jarang ada, gigi pun tak rasa berkerak yg penting proses perkumuhan tu cantik je warna dia tak mcm dulu hitam semcm klu hisap rokok.

Tapi ada masalah lain plak..berat badan naik
Adusss..kena jaga makan laplak

ceklifxsniper
17-02-2013, 01:41 AM
nk tanye bro. ko mmg nk beli aga-t @ aga-t+. kalo nk beli aga-t, baik tmbh skit beli aga-t+. yg aku tau psl aga-t ni, lubang mesh dia jauh skit dr tiang tgh tu. aga-t+ dia dh dktkn lubang mesh tu.

boleh rujuk kt sini. http://www.e-cigarette-forum.com/forum/malaysia-forum/369474-aga-t-rebuildable-atomizer.html

ni gmbr lubang mesh aga-t.

http://i462.photobucket.com/albums/qq342/tricker_9496/AGA-Tssmesh_zps7d0a32e8.jpg

ni solution yg diorg wat gune stainless steel washer.

http://i462.photobucket.com/albums/qq342/tricker_9496/28k500solid_zpsc81e6386.jpghttp://i462.photobucket.com/albums/qq342/tricker_9496/28k400paperclip_zpsf8a8357b.jpg

yg aga-t+ punye lubang aku x abis tgk lg.
gmbr sumber dr link kt atas.

ni link pengakuan company tu sendiri kot. http://yourcig.en.alibaba.com/product/726049750-214106518/2013_Newest_rebuildable_atomizer_AGA_T_upgrade.htm l



... tudung agat boleh msuk terus tk yah nk mcm putar skrew .. senang adjust , ia boleh pusing2kn 360 darjah celcius.....


...cuma nk tny bro , aku punya cobra clone ni ohm dpt 1.0 , guna volt apa yg sesuai ..letak kt lambo aku asyik kelur error - lo... tk boleh on , letak kt gs sub baru boleh pulak on.. aga t+ aku pun sama kena cmni...

tricker_9496
17-02-2013, 01:57 AM
... tudung agat boleh msuk terus tk yah nk mcm putar skrew .. senang adjust , ia boleh pusing2kn 360 darjah celcius.....


...cuma nk tny bro , aku punya cobra clone ni ohm dpt 1.0 , guna volt apa yg sesuai ..letak kt lambo aku asyik kelur error - lo... tk boleh on , letak kt gs sub baru boleh pulak on.. aga t+ aku pun sama kena cmni...

kalo x silap aga-t masih pakai screw. aga-t+ yg x pakai screw.

ok psl mslh ko, aku pn pnh dpt ohm lg rendah dr 1.0ohm. ape yg aku buat, kalo lilitan kanthal tu 5 lilit, aku try kurangkn 1 lilit jd 4 lilit. skrg cobra aku paling rendah 1.1ohm. even aku guna 3.5volt, masih ok lg. tp aku gune evic. ade baiknye try gune dr volt paling rendah sampai dpt rs liquid.

1 lagi tips nk recoil khantal yg cantik, try cari drill bit yg same saiz ngan lubang mesh. utk cobra kalo x silap 2.5mm. pastu lilit khantal kt drill bit. mesti cantik punye.

malrockstar
17-02-2013, 02:04 AM
setakat aku baca separuh dari thread ni...ramai orang prefer redbull,orange mixfruit,orange pineapple,ribes superior,berry mix,coolblog,honewdey..so mungkin buat permulaan ni aku order 3 dulu bro..hehe..:D

Huhu...ok bro..slamat mencuba..

ceklifxsniper
17-02-2013, 02:05 AM
kalo x silap aga-t masih pakai screw. aga-t+ yg x pakai screw.

ok psl mslh ko, aku pn pnh dpt ohm lg rendah dr 1.0ohm. ape yg aku buat, kalo lilitan kanthal tu 5 lilit, aku try kurangkn 1 lilit jd 4 lilit. skrg cobra aku paling rendah 1.1ohm. even aku guna 3.5volt, masih ok lg. tp aku gune evic. ade baiknye try gune dr volt paling rendah sampai dpt rs liquid.

1 lagi tips nk recoil khantal yg cantik, try cari drill bit yg same saiz ngan lubang mesh. utk cobra kalo x silap 2.5mm. pastu lilit khantal kt drill bit. mesti cantik punye.



... k.k , nnti aku try ...thnks :)cgrock

ceklifxsniper
17-02-2013, 02:08 AM
Tq bro..ramai gak y cadang buat dgn gabg d wap ni..
Katanya ramai y otai dlm tu.hehe..
Tq bro..:)paid


... memang ramai bapak gaban otai2 dlm tu , mrk ada gruop santai2 vipor sendiri .. :D

tricker_9496
17-02-2013, 02:09 AM
... k.k , nnti aku try ...thnks :)cgrock

ok bro. kita same2 blajar tank jenis ni. rs seronok lak. mata pn dh naik kelat ni. Selamat Tido Kepada CG Vapers.:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

ceklifxsniper
17-02-2013, 02:15 AM
Aku rasa sejak bervapor ni semua sistem badan aku sihat da xde toksin...
Tahi hidung pun jarang ada, gigi pun tak rasa berkerak yg penting proses perkumuhan tu cantik je warna dia tak mcm dulu hitam semcm klu hisap rokok.



... secara tk sedar , rupa2nya , bervipor ni jg. menjadikn diri kita semakin kreatif .. kdg2 dh mcm jdi profesor pulak ..huhuuu

damaiG
17-02-2013, 02:15 AM
ok bro. kita same2 blajar tank jenis ni. rs seronok lak. mata pn dh naik kelat ni. Selamat Tido Kepada CG Vapers.:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

nk tdo dh ke tuan. sy nk tanya sikit la.. beli ego v6 hmpir seminggu dah ni. so far xda masalah lg. cuma nk tanya apa guna vv yg ada ni? sbb rasa guna 3.5v dgn 4v sama je. paling tinggi 4.5v tp jarang2 guna la.

klu dari user manual just nk dapatkan asap bnyk je ubah2 v tu..

akeyrasta
17-02-2013, 02:21 AM
Tapi ada masalah lain plak..berat badan naik
Adusss..kena jaga makan laplak

Haaa aku pun da rasa satu hari sampai 3 4 kali mkn.. Asik lapoo je... Pelikk.. Mybe ada lemak sayuran kot kat liquid tu:D

ceklifxsniper
17-02-2013, 02:24 AM
ok bro. kita same2 blajar tank jenis ni. rs seronok lak. mata pn dh naik kelat ni. Selamat Tido Kepada CG Vapers.:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock



. .. nk tnya lgi , apa beza viper dgn vipor ? :D

protozuaqs
17-02-2013, 03:29 AM
masa tgh mem'vapor' aku tgk ada asap leaking masuk dalam tank vivi nova aku....
normal ke tu?

damaiG
17-02-2013, 03:35 AM
masa tgh mem'vapor' aku tgk ada asap leaking masuk dalam tank vivi nova aku....
normal ke tu?

normal kut bro, sbb tank den sama jenis pon ad nmpk bekabus juga dlm tu. x tau la apa kata org lain :D

tkhairil
17-02-2013, 04:19 AM
ada sesapa kat cni taw sesapa yg jual liq tasty vapor X?

m13jump
17-02-2013, 04:22 AM
camna nak order ni...cod mana

Kt s.alam boleh, gombak pun boleh tuan

amy@promatt
17-02-2013, 04:25 AM
aku rasa cam nk upgrade la..ader ker yg nk beli barang aku....

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/539072_550828224936362_1792983869_n.jpg

aku nk tolak sekali mcm kat dlm gmbr tue...lavatube 4.0 one set siap tank vivi nova 3ml dan doubletank v-core 2.0 tue....baru pki 2 minggu...harga nk jual rm 200 jer...

cikguemran
17-02-2013, 05:51 AM
aku rasa cam nk upgrade la..ader ker yg nk beli barang aku....

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/539072_550828224936362_1792983869_n.jpg

aku nk tolak sekali mcm kat dlm gmbr tue...lavatube 4.0 one set siap tank vivi nova 3ml dan doubletank v-core 2.0 tue....baru pki 2 minggu...harga nk jual rm 200 jer...

Bro..liquid tv ke tu?

protozuaqs
17-02-2013, 05:53 AM
sape2 rase nak buat luquid sendiri....
boleh refer calculator ni....

http://www.todmuller.com/ejuice/ejuice.php

aku x sedia lagi nak buat sendiri....hehehe

amy@promatt
17-02-2013, 06:14 AM
Bro..liquid tv ke tu?

yup bro....:)paid:)paid:)paid.....

tricker_9496
17-02-2013, 09:10 AM
nk tdo dh ke tuan. sy nk tanya sikit la.. beli ego v6 hmpir seminggu dah ni. so far xda masalah lg. cuma nk tanya apa guna vv yg ada ni? sbb rasa guna 3.5v dgn 4v sama je. paling tinggi 4.5v tp jarang2 guna la.

klu dari user manual just nk dapatkan asap bnyk je ubah2 v tu..

kalo ego v6 aku x tau lak. maybe skrg ko x rase. nanti kalo tank ko dh start wat hal, mase tu vv tu penting. ohm tank kadang2 tinggi, kadang2 rendah, kt sini la vv diaplikasikn utk mendapat setting yg btol. kalo tinggi sgt boleh jadi hangit, kalo rendah sgt takut berasap plak. lbh kurang camtu la kegunaan variable volt(vv).

. .. nk tnya lgi , apa beza viper dgn vipor ? :D

viper tu ular. vipor tu aku pn x tau.:)):)):)):))

tokmung
17-02-2013, 09:17 AM
aku sebenarnya masih terpikio lagi ni. apa sebab la mechanical tank ni wujud,hehehe.. sedap ke? apa kelebihan dia?

mre
17-02-2013, 09:52 AM
aku sebenarnya masih terpikio lagi ni. apa sebab la mechanical tank ni wujud,hehehe.. sedap ke? apa kelebihan dia?

Back to basic kot. Nak serlahkan kreativiti mungkin. Dan tahan lama.

silentkiller
17-02-2013, 10:12 AM
yup bro....:)paid:)paid:)paid.....

Nak tanyala..tv ni botol dy y mn 1..
Dulu masa bc thread ni ad y kata tv mmg syok..
Tp bila ushar2..tv ni ad 2jenis botol..
1jenis y tutup biru dan botol putih jernih..
Y lg 1jenis tutup dan botol warna hitam.
So y mn 1 sbnrnya..hehe
Ad spe2 bole bantu?tq gang..

syakirin
17-02-2013, 10:26 AM
barang dah smpai dekat aku...first time vape ni...macam lainlah...ke sebab liquid dia?aku sedut lama..beratus kali pun feel takdelah..siap ada rasa manis lagi..ke free liquid ni 0mg nikotin?malboro..sapa pernah try?aku tak layan langsung isap perisa ni..

aku dah order liquid hangseng..tunggu barang sampai..sementara tu layanlah dulu free liquid ni...

mohdashraf
17-02-2013, 10:40 AM
Jom pakat2 join group buy ni..nak 5 order je kan?
Apakata kutip nama dulu...

1.moskau12
2.aailysm
3.zzul
4.zzul
5.

Deposit 50% =(byr kat Iskandar Razak..collective vapor)

dh full ke ???

nak join skali,byr rm125 dlu kn ???

pastu brg sampai awk free pos ke rmh sya x ???cos minimum 5 set tu dia free pos 1 alamat je...

sangbadut
17-02-2013, 10:43 AM
kalo ego v6 aku x tau lak. maybe skrg ko x rase. nanti kalo tank ko dh start wat hal, mase tu vv tu penting. ohm tank kadang2 tinggi, kadang2 rendah, kt sini la vv diaplikasikn utk mendapat setting yg btol. kalo tinggi sgt boleh jadi hangit, kalo rendah sgt takut berasap plak. lbh kurang camtu la kegunaan variable volt(vv).



viper tu ular. vipor tu aku pn x tau.:)):)):)):))

Kalau sebut viper aku teringat gusti Randy Orton :eek::eek::eek:

syakirin
17-02-2013, 10:46 AM
http://img826.imageshack.us/img826/9008/dscn1187xa.jpgomizer

normal ke yang ni?dekat atomizer ce5 tu..macam berwap?ke ada silap mana2 ni?

syakirin
17-02-2013, 10:50 AM
rase sedap je cam rokok biasa,cume perit tekak bro,mmg kn standby air kat sebelah...liquid marlboro yg dtg ngan kotak ego tu maksud saye

aku dah test pagi ni bro..takdelah perit tekak...cuma macam tak feel..pastu manis ada gak..ke kena beli yang nikotin tinggi?payah gak ni..nubies bab2 vaping ni..asap banyak dah ok dah..feel kurang..:))

tokmung
17-02-2013, 10:56 AM
Back to basic kot. Nak serlahkan kreativiti mungkin. Dan tahan lama.

ooo gitu rupenya. terpikir gak apabenda alah ni... :D

geng2 orang lamer la, mcm isap rokok daun lak kretip2 ni

tricker_9496
17-02-2013, 11:02 AM
pada sekelian CG vapers. aku nk tanye, member aku ade jual liqua borong. kalo beli ngan dia 200 botol (20 set kotak) dia boleh kasi rege rm2000. bersamaan rege 1 botol rm10. agak2 berbaloi x.

aku sbnrnye nk beli 1@2 kotak je utk kegunaan sendiri. andaikata aku wat pool, ade ke yg nk join.

syakirin
17-02-2013, 11:04 AM
aku rasa cam nk upgrade la..ader ker yg nk beli barang aku....

cek pm bro...:D

amy@promatt
17-02-2013, 11:07 AM
Nak tanyala..tv ni botol dy y mn 1..
Dulu masa bc thread ni ad y kata tv mmg syok..
Tp bila ushar2..tv ni ad 2jenis botol..
1jenis y tutup biru dan botol putih jernih..
Y lg 1jenis tutup dan botol warna hitam.
So y mn 1 sbnrnya..hehe
Ad spe2 bole bantu?tq gang..

entah bro...masa aku beli aritue dgn seller nie dia ader tunjuk yg ori dan fake....tpi aku pun dh xingat mcmner nk bezakn....

kalamsiber
17-02-2013, 11:13 AM
kerugian semasa...., 2tank vivinova 3.5 1tank minivivinova 2.5 crack huhuhuhu....,

kenape erk??? suspek utama aku liquid tol tak

mohdashraf
17-02-2013, 11:29 AM
entah bro...masa aku beli aritue dgn seller nie dia ader tunjuk yg ori dan fake....tpi aku pun dh xingat mcmner nk bezakn....

semua botol 10ml mmg repacking je...

ni ori site http://www.tastyvapor.us/

dorg jual dlm 30ml=4 oz...

org bli botol besar pastu repack dlm botol 10ml...

yg fake tentunya dorg cmpr ngan air etc...

ntah la betul ke x...cos tasty vapor ni byk jenis botol dia,klu yg ori leh tgk kat website tu...

aailysm
17-02-2013, 11:50 AM
dh full ke ???

nak join skali,byr rm125 dlu kn ???

pastu brg sampai awk free pos ke rmh sya x ???cos minimum 5 set tu dia free pos 1 alamat je...

xpenuh pon lagi bro,lordvapor pon buat pre order harga sama gak..free pos ke rumah tu xdela..agak2 sapa yg nk free pos sila organize groupbuy ni :D

aailysm
17-02-2013, 11:54 AM
pada sekelian CG vapers. aku nk tanye, member aku ade jual liqua borong. kalo beli ngan dia 200 botol (20 set kotak) dia boleh kasi rege rm2000. bersamaan rege 1 botol rm10. agak2 berbaloi x.

aku sbnrnye nk beli 1@2 kotak je utk kegunaan sendiri. andaikata aku wat pool, ade ke yg nk join.

ade je bro nk join jgn riso

sepultura
17-02-2013, 12:10 PM
belum nano lagi bro, cuba pakai aga t, twisted coil pada mesh, buat 4 wrap, pakai kat mechanical mode, asap tak hengat beb..

Aku xdak mech mod. Vamo je utk nubis kubis

koleksimistik
17-02-2013, 12:23 PM
ada soalan nak tanya ni..antara evic ngan vamo mana lg best / bagus yer?

sepultura
17-02-2013, 12:26 PM
bila dah khatam separuh thread ni...rasa macam nak beli yang mahai lah pulak..padahal baru beli ce5...adess...

Sama cam aku. Pakai ce5 2 hari je. X puas ati terus upgrade vamo. kalau budget kecik carik twist pn ok, cuma kene guna atomizer yg good quality

nonama
17-02-2013, 12:38 PM
aku cuba tolong atas ape pengalaman yg pnh aku lalui. aku x tau tahap mane ko tau psl tank yg jenis cobra.

1. aku rase liquid pn main peranan. ade liquid cukup rasenye bile gune cobra. ade yg kurang rasenye. ari ni aku try tukar liquid br aku tau. tp bile try tukar2 volt, br dpt rasenye. so kt sini, setting volt pn penting.

2. psl lubang airhole lak, kena selari ngan mesh.
ni lubang asal cobra clone aku lps aku tutup ketat penutupnye.
http://i462.photobucket.com/albums/qq342/tricker_9496/DSC_0070_zps538b0ac6.jpg

ni lubang baru aku tebuk selari ngan mesh.
http://i462.photobucket.com/albums/qq342/tricker_9496/DSC_0071_zps28cd3be3.jpg


lubang lame aku tutup pakai solo tape je. kalo la lubang cobra ko labas sgt pn x bleh. org yg ajar aku bg tau diameter antara 1.3-1.5mm.

3. last skali yg aku jumpe ari ni, psl batang yg kt tgh tu. ari ni aku baru perasan yg contact point dia x rata. so aku rase connection ngan bateri x sempurna. cam kt bawah ni, ko bleh nmpk permukaan yg contact ngan x. yg berkilat tu je area yg bersentuh ngan bateri. masalah ni kendian ari aku akan settlekn ngan wat touch up @ grinding, dan finishing aku akan wat fitting test.
http://i462.photobucket.com/albums/qq342/tricker_9496/DSC_0072_zps27b746a0.jpg

aku harap dpt membantu skit masalah ko. aku pn masih blajar lg psl cobra tank.

Ok bro thx a lot... Aku masih lg blajo ni nak pakai cobra... Huhu... Bab airhole align ngan mesh tu dah ok dah tapi airhole die tu cam besar sgt plak...

sepultura
17-02-2013, 12:39 PM
... tudung agat boleh msuk terus tk yah nk mcm putar skrew .. senang adjust , ia boleh pusing2kn 360 darjah celcius.....


...cuma nk tny bro , aku punya cobra clone ni ohm dpt 1.0 , guna volt apa yg sesuai ..letak kt lambo aku asyik kelur error - lo... tk boleh on , letak kt gs sub baru boleh pulak on.. aga t+ aku pun sama kena cmni...

Cadangan aku ko tuka ke provari:eek:
Xdak hal ohm rendah heheheh

cikguemran
17-02-2013, 12:46 PM
xpenuh pon lagi bro,lordvapor pon buat pre order harga sama gak..free pos ke rumah tu xdela..agak2 sapa yg nk free pos sila organize groupbuy ni :D

Boleh refer page 370, post ke 5..kat situ ada no tel tokey.
Sesapa boleh hubungi dia..better kena ada org yg nk organize group buy ni.
Kalau dh cukup 5 nama, tp xde yg ambik tindakan seterusnya, xkemana jgk group buy ni..
Just pandangan aku shj..:D

zamir_traxex
17-02-2013, 12:54 PM
ntah.. x tau tank ni jenis apa.. nnt upload gmbr

mre
17-02-2013, 01:06 PM
pada sekelian CG vapers. aku nk tanye, member aku ade jual liqua borong. kalo beli ngan dia 200 botol (20 set kotak) dia boleh kasi rege rm2000. bersamaan rege 1 botol rm10. agak2 berbaloi x.

aku sbnrnye nk beli 1@2 kotak je utk kegunaan sendiri. andaikata aku wat pool, ade ke yg nk join.

Takdak hal... Aku join. Min 10 botol aku amik.. Nanti pm bro. Kalau ada member aku nak.. Aku kasi up lagi.

mre
17-02-2013, 01:12 PM
http://img826.imageshack.us/img826/9008/dscn1187xa.jpgomizer

normal ke yang ni?dekat atomizer ce5 tu..macam berwap?ke ada silap mana2 ni?

Tak normal ni bro.. Aku suspek silicon seal yang tutup coil tu rosak atau tip dia ko tak pasang.. Ada bocor tak liquid?

fotosintesis
17-02-2013, 01:12 PM
Ritu ms g ada model gapo tahu RM145 2 batang
KTS Telescopic Storm RM280
KTS GOLD RM320

Liquid Liqua RM20

Ada aksesori lain,,kena g tgk sndiri..ada 1 kedai dkt wakaf che yeh.susah skit nak jumpa kedai dia..brg2 semua dia letak dalam cermin kaca,mcm almari spek mata, bersebelahan dgn kedai buat num plate..situ ok jgk.byk jgk flavour2 :)

aku nk pegi semalam nk tgk2 barang dlm kul 945mlm gitu.. skali g kedai tutup da... ada banner wane merah tulis rokok elektronik kan??

mre
17-02-2013, 01:18 PM
ooo gitu rupenya. terpikir gak apabenda alah ni... :D

geng2 orang lamer la, mcm isap rokok daun lak kretip2 ni

Ni dah skill lain dah bro.. Siap ngan oxidised mesh Wick, tank,,drip, dan ntah apa apa lagi. Tapi aku belum sampai tahap beli tank yang lagi mahal dari pv aku lah. Isi liquid, tekan butang, sedut, hembus.. Rasa lain, recoil balik Wick aku. Tu jer aku tau.

tricker_9496
17-02-2013, 01:19 PM
ade je bro nk join jgn riso

aku rase mmg ade yg nk join pn. tp mslhnye nk dptkn org tu. kalo sorg amik 1 set kotak, kena cari 20 org tu.#:-S#:-S#:-S#:-S

Ok bro thx a lot... Aku masih lg blajo ni nak pakai cobra... Huhu... Bab airhole align ngan mesh tu dah ok dah tapi airhole die tu cam besar sgt plak...

kalo dh bsr sgt pn payah. mau kena tebuk lubang baru kt bawah skit je dr lubang asal. lubang asal lak try tutup pakai solotape ke atau ape2 yg bleh tutup lubang tu. kalo nk tebuk lubang baru, try dr yg kecik punye. try dr 1.0mm dulu.

Takdak hal... Aku join. Min 10 botol aku amik.. Nanti pm bro. Kalau ada member aku nak.. Aku kasi up lagi.

ok nanti aku usulkn kt sini ye. aku try amik name dl. kalo x ramai aku consider x jd je.

cikguemran
17-02-2013, 01:37 PM
aku rase mmg ade yg nk join pn. tp mslhnye nk dptkn org tu. kalo sorg amik 1 set kotak, kena cari 20 org tu.#:-S#:-S#:-S#:-S



kalo dh bsr sgt pn payah. mau kena tebuk lubang baru kt bawah skit je dr lubang asal. lubang asal lak try tutup pakai solotape ke atau ape2 yg bleh tutup lubang tu. kalo nk tebuk lubang baru, try dr yg kecik punye. try dr 1.0mm dulu.



ok nanti aku usulkn kt sini ye. aku try amik name dl. kalo x ramai aku consider x jd je.

Aku pun nk join gak lah..let me in...:D

mre
17-02-2013, 01:41 PM
ooo gitu rupenya. terpikir gak apabenda alah ni... :D

geng2 orang lamer la, mcm isap rokok daun lak kretip2 ni

Ni dah skill lain dah bro.. Siap ngan oxidised mesh Wick, tank,,drip, dan ntah apa apa lagi. Tapi aku belum sampai tahap beli tank yang lagi mahal dari pv aku lah. Isi liquid, tekan butang, sedut, hembus.. Rasa lain, recoil balik Wick aku. Tu jer aku tau.

tricker_9496
17-02-2013, 01:58 PM
Aku pun nk join gak lah..let me in...:D

ok bro. nk brape set kotak.

TaJaD
17-02-2013, 02:03 PM
salam tuan2 sekalian....

sy nk tye skit la....
ade x owner vamo yg pnh dpt error code '02'
mslh nie jd ble sy try gne bateri 18650 4000mAh button top
(sje test member pye bateri)
vamo nie xlh nk gne button top bateri ke atau mAh bateri tu tinggi sgt

cinkaduk
17-02-2013, 02:04 PM
Tapi ada masalah lain plak..berat badan naik
Adusss..kena jaga makan laplak


oh..igtkan sy sorg je rasa sindrom tu...rupanya normal ekk...perut cepat rasa lapar hahahhaa

cinkaduk
17-02-2013, 02:09 PM
semua botol 10ml mmg repacking je...

ni ori site http://www.tastyvapor.us/

dorg jual dlm 30ml=4 oz...

org bli botol besar pastu repack dlm botol 10ml...

yg fake tentunya dorg cmpr ngan air etc...

ntah la betul ke x...cos tasty vapor ni byk jenis botol dia,klu yg ori leh tgk kat website tu...

nk tanya tasty vapor ni mmg sedut ada rasa ketat skit ke?

tricker_9496
17-02-2013, 02:14 PM
assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org.

1. cikguemran
2. mre
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.~X(~X(~X(~X(
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.:D:D:D:D

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update.

ceklifxsniper
17-02-2013, 02:19 PM
assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org.

1. cikguemran
2. mre
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.~X(~X(~X(~X(
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.:D:D:D:D

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update.




... bro , booking 2 kotak ... boleh campur2 tak ?

tricker_9496
17-02-2013, 02:24 PM
... bro , booking 2 kotak ... boleh campur2 tak ?

ok noted. baru confirmkn ngan supplier aku, bleh campur2 perisa.

ceklifxsniper
17-02-2013, 02:25 PM
Cadangan aku ko tuka ke provari:eek:
Xdak hal ohm rendah heheheh



... ehehee , kopak poket nanti lagi beb , nak cari mods yg kecik2 pulak tapi bateri tahan lama... guna ego twist/vv udah ler ....

tricker_9496
17-02-2013, 02:25 PM
assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org.

1. cikguemran
2. mre
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. tricker_9496
6. tricker_9496
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.~X(~X(~X(~X(
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.:D:D:D:D

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update.

ceklifxsniper
17-02-2013, 02:26 PM
ok noted. baru confirmkn ngan supplier aku, bleh campur2 perisa.



..ok ...cantik ... tapi memang orijinal ke tu ?

cikguemran
17-02-2013, 02:27 PM
ok bro. nk brape set kotak.

Flavor boleh cmpur2 ke@1kotak 1 flavor?

mohamad hafiz
17-02-2013, 02:32 PM
menarik forum ne..park dulu..

tricker_9496
17-02-2013, 02:35 PM
..ok ...cantik ... tapi memang orijinal ke tu ?

dr yg aku pnh amik ngan dia, mmg original. tp kalo pool ni jd, aku akan check setiap botol dl.

sidelli
17-02-2013, 02:36 PM
... tudung agat boleh msuk terus tk yah nk mcm putar skrew .. senang adjust , ia boleh pusing2kn 360 darjah celcius.....


...cuma nk tny bro , aku punya cobra clone ni ohm dpt 1.0 , guna volt apa yg sesuai ..letak kt lambo aku asyik kelur error - lo... tk boleh on , letak kt gs sub baru boleh pulak on.. aga t+ aku pun sama kena cmni...

dh ok ke cobra? cmne wat... aku penyakit sama gk ni...

tricker_9496
17-02-2013, 02:36 PM
Flavor boleh cmpur2 ke@1kotak 1 flavor?

boleh campur bro.

koleksimistik
17-02-2013, 02:38 PM
xde respon..ahahaha..

glitch
17-02-2013, 02:42 PM
Assalamualaikum kaki Vape !
Aku baru start mengevape dan berhenti membeli rokok dari ari khamis minggu lepas.

nak tanya skit pasal wick, semalam baru beli spare tank CE5 yg boleh cuci) tapi wick dia kecik skit berbanding standard wick dari Ce4 punya tank. Bila isap guna tank ce5 ni rasa angin lebih dari asap..adakah sebab wick kecik?

p/s: skang nie tgh sedap layan POP..tak tahu liqua ker, ejuice ker..tapi memang tak sakit tekat berbanding raspberry hangsen

tricker_9496
17-02-2013, 02:43 PM
xde respon..ahahaha..

x de respon psl ape bro?

ceklifxsniper
17-02-2013, 02:45 PM
dh ok ke cobra? cmne wat... aku penyakit sama gk ni...



... lum ok , mesh dgn dawai dah habis pulok - ni yg pening, kena tunggu nak cari mesh & dawai dulu ....


... baru balik kedai tadi cari mesh & dawai kanthal tapi kedai2 semua melopong - tak tahu apa benda mesh & dawai kanthal ni ... dia tunjuk benang nylon & dawai fius - boleh guna ka ?


huhuhuu

tricker_9496
17-02-2013, 02:45 PM
Assalamualaikum kaki Vape !
Aku baru start mengevape dan berhenti membeli rokok dari ari khamis minggu lepas.

nak tanya skit pasal wick, semalam baru beli spare tank CE5 yg boleh cuci) tapi wick dia kecik skit berbanding standard wick dari Ce4 punya tank. Bila isap guna tank ce5 ni rasa angin lebih dari asap..adakah sebab wick kecik?

p/s: skang nie tgh sedap layan POP..tak tahu liqua ker, ejuice ker..tapi memang tak sakit tekat berbanding raspberry hangsen

psl rewick tank camni nape la aku masih x bleh2 lg. aku ade 2 tank ce4 yg masih tersadai. asal rewick je mesti ohm kaw2 rendah bwh 1.0ohm.~X(~X(~X(~X(

tricker_9496
17-02-2013, 02:47 PM
... lum ok , mesh dgn dawai dah habis pulok - ni yg pening, kena tunggu nak cari mesh & dawai dulu ....


... baru balik kedai tadi cari mesh & dawai kanthal tapi kedai2 semua melopong - tak tahu apa benda mesh & dawai kanthal ni ... dia tunjuk benang nylon & dawai fius - boleh guna ka ?


huhuhuu

kalo x silap ade geng cg try gune wayar nikrom (ntah btol ke x eja) yg wat potong polyfoam. tp x tau berjaye ke x.

koleksimistik
17-02-2013, 02:49 PM
x de respon psl ape bro?

dr smlm dok tanya pasal perbandingan evic ngan vamo..mana lg bagus..

sbb nak wat kputusan ni..xsabar nak angkat satu..newbie here :))

tricker_9496
17-02-2013, 02:54 PM
xde respon..ahahaha..

ok aku rase mesti psl vamo ngan evic mane lg best kn. pndpt aku, evic lg ok. senang setting pape. x best body pjg. nk body pendek pn boleh, t kena tambah ongkosnya.

kalo vamo x pnh pakai. tp ape yg aku tau, body boleh nk panjang atau pendek ngan tukar bateri je. harap membantu.

tricker_9496
17-02-2013, 02:56 PM
dr smlm dok tanya pasal perbandingan evic ngan vamo..mana lg bagus..

sbb nak wat kputusan ni..xsabar nak angkat satu..newbie here :))

ok dh kasi review skit td. tp sume tu bergantung pd poket masing2. kalo poket aku penuh duit, dh confirm2 la aku angkat provari.=P~=P~=P~=P~

ceklifxsniper
17-02-2013, 02:56 PM
dr yg aku pnh amik ngan dia, mmg original. tp kalo pool ni jd, aku akan check setiap botol dl.


... klu orijenal , tambah lagi sekotak - jadi 3 kotak...

koleksimistik
17-02-2013, 02:56 PM
ok aku rase mesti psl vamo ngan evic mane lg best kn. pndpt aku, evic lg ok. senang setting pape. x best body pjg. nk body pendek pn boleh, t kena tambah ongkosnya.

kalo vamo x pnh pakai. tp ape yg aku tau, body boleh nk panjang atau pendek ngan tukar bateri je. harap membantu.

Alhamdulillah..ok tuan..terima kasih yer.,.

tricker_9496
17-02-2013, 02:57 PM
... klu orijenal , tambah lagi sekotak - jadi 3 kotak...

ok noted....

koleksimistik
17-02-2013, 02:58 PM
ok dh kasi review skit td. tp sume tu bergantung pd poket masing2. kalo poket aku penuh duit, dh confirm2 la aku angkat provari.=P~=P~=P~=P~

provari yer..tmbh lg option..tp mahal sgt xleh gak..baru2 nk try..ambik middle class je..haha:eek:

tricker_9496
17-02-2013, 03:00 PM
assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org.

1. cikguemran
2. mre
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.~X(~X(~X(~X(
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.:D:D:D:D

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update.

update

Keyroll
17-02-2013, 03:01 PM
assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org.

1. cikguemran
2. mre
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.~X(~X(~X(~X(
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.:D:D:D:D

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update.

lokasi mana bro... maaf bertanya... klu jd mau rembat 2 kotak... perisa campur2...

tricker_9496
17-02-2013, 03:03 PM
provari yer..tmbh lg option..tp mahal sgt xleh gak..baru2 nk try..ambik middle class je..haha:eek:

mmg mahal pn. berkenan sgt. targer utk tahun dpn bleh kot. menabung dr skrg.:">:">:">:">

tricker_9496
17-02-2013, 03:04 PM
lokasi mana bro... maaf bertanya... klu jd mau rembat 2 kotak... perisa campur2...

lokasi johor. perisa boleh campur2. aku kumpul name dulu. kalo cukup qouta baru next proses. nk aku masukkn name bro dlm list ke?

aailysm
17-02-2013, 03:11 PM
dr smlm dok tanya pasal perbandingan evic ngan vamo..mana lg bagus..

sbb nak wat kputusan ni..xsabar nak angkat satu..newbie here :))

dua dua ok bro..dua2 boleh kecik kan..vamo design lama sikit lah

aailysm
17-02-2013, 03:12 PM
assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org.

1. cikguemran
2. mre
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.~X(~X(~X(~X(
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.:D:D:D:D

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update.

update

den nak sekotak bro

tricker_9496
17-02-2013, 03:14 PM
den nak sekotak bro

assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org.

1. cikguemran
2. mre
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8. aailysm
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.~X(~X(~X(~X(
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.:D:D:D:D

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update.

update

Keyroll
17-02-2013, 03:15 PM
lokasi johor. perisa boleh campur2. aku kumpul name dulu. kalo cukup qouta baru next proses. nk aku masukkn name bro dlm list ke?

ok masukkan dlu utk 2 kotak... perisa tu nanti aku bgtau kemudian... nk kompom dlu dgn member....

tricker_9496
17-02-2013, 03:17 PM
ok masukkan dlu utk 2 kotak... perisa tu nanti aku bgtau kemudian... nk kompom dlu dgn member....

assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org.

1. cikguemran
2. mre
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8. aailysm
9. Keyroll
10. Keyroll
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.~X(~X(~X(~X(
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.:D:D:D:D

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update.

update

sepultura
17-02-2013, 03:18 PM
-Deleted- double post

alif12
17-02-2013, 03:19 PM
aku nk pegi semalam nk tgk2 barang dlm kul 945mlm gitu.. skali g kedai tutup da... ada banner wane merah tulis rokok elektronik kan??

yup..malam x bukak bro..siang jek :)cgrock

sepultura
17-02-2013, 03:28 PM
... ehehee , kopak poket nanti lagi beb , nak cari mods yg kecik2 pulak tapi bateri tahan lama... guna ego twist/vv udah ler ....

Ego vv pun dah cun. letak tank era bule layan drip plak

proxymate
17-02-2013, 03:29 PM
assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org.

1. cikguemran
2. mre
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8. aailysm
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.~X(~X(~X(~X(
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.:D:D:D:D

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update.

update

ori x?
kalo ori aku book sekotak. tp nak flavor campur2. :D

tricker_9496
17-02-2013, 03:35 PM
ori x?
kalo ori aku book sekotak. tp nak flavor campur2. :D

assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org. spnjg aku pnh amik, mmg ori.

1. cikguemran
2. mre
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8. aailysm
9. Keyroll
10. Keyroll
11. proxymate
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.~X(~X(~X(~X(
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.:D:D:D:D

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update. perisa boleh campur. mase proses pengambilan akan diperiksa setiap botol utk keasliannya sbg langkah dr tertipu.

update

moskau12
17-02-2013, 03:37 PM
assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org. spnjg aku pnh amik, mmg ori.

1. cikguemran
2. mre
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8. aailysm
9. Keyroll
10. Keyroll
11. proxymate
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.~X(~X(~X(~X(
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.:D:D:D:D

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update. perisa boleh campur. mase proses pengambilan akan diperiksa setiap botol utk keasliannya sbg langkah dr tertipu.

update

perisa leh pilih sdiri tak bos? kalu perisa leh pilih.. bg den skotak

tricker_9496
17-02-2013, 03:42 PM
perisa leh pilih sdiri tak bos? kalu perisa leh pilih.. bg den skotak

assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org. spnjg aku pnh amik, mmg ori.

1. cikguemran
2. mre
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8. aailysm
9. Keyroll
10. Keyroll
11. proxymate
12. moskau12
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.~X(~X(~X(~X(
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.:D:D:D:D

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update. perisa boleh campur. mase proses pengambilan akan diperiksa setiap botol utk keasliannya sbg langkah dr tertipu.

update

tokmung
17-02-2013, 03:43 PM
assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org. spnjg aku pnh amik, mmg ori.

1. cikguemran
2. mre
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8. aailysm
9. Keyroll
10. Keyroll
11. proxymate
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.~X(~X(~X(~X(
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.:D:D:D:D

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update. perisa boleh campur. mase proses pengambilan akan diperiksa setiap botol utk keasliannya sbg langkah dr tertipu.

update

kalau perisa boleh campur ikut sesuka hati, nak join jugak :)

tricker_9496
17-02-2013, 03:45 PM
kalau perisa boleh campur ikut sesuka hati, nak join jugak :)

berape kotak.

aailysm
17-02-2013, 03:48 PM
calling for sesapa yg nak gb evic ..sebab org xcukup n xde org nak organize..n esok last order..ape kate kite join gb dari forum sebelah? kat sini (http://forum.***********/index.php?showtopic=2698272&st=1600&p=58309946&#entry58309946)

pm bro ni -> fame (http://forum.***********/user/Fame2163)

TaJaD
17-02-2013, 03:53 PM
assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org. spnjg aku pnh amik, mmg ori.

1. cikguemran
2. mre
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8. aailysm
9. Keyroll
10. Keyroll
11. proxymate
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.~X(~X(~X(~X(
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.:D:D:D:D

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update. perisa boleh campur. mase proses pengambilan akan diperiksa setiap botol utk keasliannya sbg langkah dr tertipu.

update

sy book 2 kotak tuan....
flavor t next proses sy update
ok x

glitch
17-02-2013, 03:59 PM
tak pernah rasa lagi liqua ni camner...mana nak dapat perasa coklat sebotol dulu?

tokmung
17-02-2013, 04:02 PM
berape kotak.

nak 1kotak je tuan, 10butu.. bley campur2 perisa ke ni?

butterfingers
17-02-2013, 04:05 PM
assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org. spnjg aku pnh amik, mmg ori.

1. cikguemran
2. mre
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8. aailysm
9. Keyroll
10. Keyroll
11. proxymate
12. moskau12
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.~X(~X(~X(~X(
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.:D:D:D:D

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update. perisa boleh campur. mase proses pengambilan akan diperiksa setiap botol utk keasliannya sbg langkah dr tertipu.

update

order dari mana bro? dlm mesia ke luar mesia?

tricker_9496
17-02-2013, 04:33 PM
order dari mana bro? dlm mesia ke luar mesia?

alamak x confirm la. member aku ckp dia ade stok kaw2 banyak. nanti aku confirmkn balik.

egold2u
17-02-2013, 04:35 PM
assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org. spnjg aku pnh amik, mmg ori.

1. cikguemran
2. mre
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8. aailysm
9. Keyroll
10. Keyroll
11. proxymate
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.~X(~X(~X(~X(
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.:D:D:D:D

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update. perisa boleh campur. mase proses pengambilan akan diperiksa setiap botol utk keasliannya sbg langkah dr tertipu.

update

brand apa ni TT? liqua ke tastyvapor? nicotine brp mg?

tricker_9496
17-02-2013, 04:35 PM
nak 1kotak je tuan, 10butu.. bley campur2 perisa ke ni?

sy book 2 kotak tuan....
flavor t next proses sy update
ok x

assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org. spnjg aku pnh amik, mmg ori.

1. cikguemran
2. mre
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8. aailysm
9. Keyroll
10. Keyroll
11. proxymate
12. tokmung
13. TaJaD
14. TaJaD
15.
16.
17.
18.
19.
20.

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.~X(~X(~X(~X(
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.:D:D:D:D

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update. perisa boleh campur. mase proses pengambilan akan diperiksa setiap botol utk keasliannya sbg langkah dr tertipu. standby dulu senarai perisa. proses seterusnya setelah qouta mencukupi.

update

mohdashraf
17-02-2013, 04:43 PM
nk tanya tasty vapor ni mmg sedut ada rasa ketat skit ke?

cmna rasa ketat tu ???

semua ni bergantung pd tekak masing2...bg sya halus je,

eddieceng
17-02-2013, 04:45 PM
assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org. spnjg aku pnh amik, mmg ori.

1. cikguemran
2. mre
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8. aailysm
9. Keyroll
10. Keyroll
11. proxymate
12. tokmung
13. TaJaD
14. TaJaD
15.
16.
17.
18.
19.
20.

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.~X(~X(~X(~X(
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.:D:D:D:D

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update. perisa boleh campur. mase proses pengambilan akan diperiksa setiap botol utk keasliannya sbg langkah dr tertipu. standby dulu senarai perisa. proses seterusnya setelah qouta mencukupi.

update


bro boleh bg list perise apa dan berapa kandungan mg dia tak yg ada stock utk pilih2.. atau dia dtg satu kotak tu random..

tricker_9496
17-02-2013, 04:47 PM
brand apa ni TT? liqua ke tastyvapor? nicotine brp mg?

ni mesti x baca btol2.:D:D:D:D brand liqua bro. yg biasa aku amik 9 mg & 0 mg. yg lain2 18mg ngan 24mg.

tricker_9496
17-02-2013, 04:51 PM
bro boleh bg list perise apa dan berapa kandungan mg dia tak yg ada stock utk pilih2.. atau dia dtg satu kotak tu random..

dh pm. sila check.

tricker_9496
17-02-2013, 04:53 PM
assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org. spnjg aku pnh amik, mmg ori.

1. cikguemran
2. mre
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8. aailysm
9. Keyroll
10. Keyroll
11. proxymate
12. tokmung
13. TaJaD
14. TaJaD
15. Mr.A
16. Mr.A
17.
18.
19.
20.

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update. perisa boleh campur. mase proses pengambilan akan diperiksa setiap botol utk keasliannya sbg langkah dr tertipu. standby dulu senarai perisa. proses seterusnya setelah qouta mencukupi.

ally9970
17-02-2013, 04:54 PM
bro, check PM

egold2u
17-02-2013, 04:58 PM
ni mesti x baca btol2.:D:D:D:D brand liqua bro. yg biasa aku amik 9 mg & 0 mg. yg lain2 18mg ngan 24mg.

hehehe...sori bro...sbb ternampak haritu bro bg link tastyvapor tu...boleh campur2 x mg dia tu? nak yg 0mg dgn 9mg...kalu boleh nak amik jgk sekotak ni...:D

moskau12
17-02-2013, 04:58 PM
assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org. spnjg aku pnh amik, mmg ori.

1. cikguemran
2. mre
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8. aailysm
9. Keyroll
10. Keyroll
11. proxymate
12. tokmung
13. TaJaD
14. TaJaD
15. Mr.A
16. Mr.A
17.
18.
19.
20.

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update. perisa boleh campur. mase proses pengambilan akan diperiksa setiap botol utk keasliannya sbg langkah dr tertipu. standby dulu senarai perisa. proses seterusnya setelah qouta mencukupi.

uwaaa apesal nama aku dah takde........:o:o:o:(

cikguemran
17-02-2013, 05:05 PM
yg no 2 lah kalu ikut gambo..kalu dpt RM190, mmg murah sgt2 tue sbb market mmg range 250-270++

Dapat kat ne..ingat nak sambar satu mech mod KTS


Bro..evic memang terbaik...
Tq

aailysm
17-02-2013, 05:05 PM
uwaaa apesal nama aku dah takde........:o:o:o:(

amacam bro dapat contact x brader tu?

788
17-02-2013, 05:06 PM
uwaaa apesal nama aku dah takde........:o:o:o:(

Liqua ni rasa yg sedap:
Energy drink
Vanilla
Cola

Rasa buah x best sgt
Bagi tekak aku laa..

Iman_Sr
17-02-2013, 05:18 PM
Liqua ni rasa yg sedap:
Energy drink
Vanilla
Cola

Rasa buah x best sgt
Bagi tekak aku laa..

aku ada perisa mango,strawberi,tutti fruity,vanilla,energy drink n grape.hehe
tp aku pny e cig lauya pny la.hahaha.skali dtg dgn vivi nova pny tank n coilj

moskau12
17-02-2013, 05:18 PM
amacam bro dapat contact x brader tu?

xpm lagi... bro pilih kaler apa? itam, putih ke silver?

tricker_9496
17-02-2013, 05:21 PM
hehehe...sori bro...sbb ternampak haritu bro bg link tastyvapor tu...boleh campur2 x mg dia tu? nak yg 0mg dgn 9mg...kalu boleh nak amik jgk sekotak ni...:D

kawan aku ckp bleh gak campur2 mg & perisa. nanti aku update.

uwaaa apesal nama aku dah takde........:o:o:o:(

sori bro. benda main copy paste je. bleh plak tertinggal.:D:D:D:D

tricker_9496
17-02-2013, 05:25 PM
assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org. spnjg aku pnh amik, mmg ori.

1. cikguemran
2. mre
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8. aailysm
9. Keyroll
10. Keyroll
11. proxymate
12. tokmung
13. TaJaD
14. TaJaD
15. Mr.A
16. Mr.A
17. Mr.A
18. moskau12
19. eddieceng
20. egold2u

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update. perisa boleh campur. mase proses pengambilan akan diperiksa setiap botol utk keasliannya sbg langkah dr tertipu. standby dulu senarai perisa. proses seterusnya setelah qouta mencukupi.

ok qouta dh cukup. aku tutup pool skrg. kepada nama2 yg tertera, sila email ke aku id cg, jenis2 perisa & nilai nikotinnye ke email jjn_9496@yahoo.com.my

moskau12
17-02-2013, 05:25 PM
assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org. spnjg aku pnh amik, mmg ori.

1. cikguemran
2. mre
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8. aailysm
9. Keyroll
10. Keyroll
11. proxymate
12. tokmung
13. TaJaD
14. TaJaD
15. Mr.A
16. Mr.A
17. Mr.A
18. moskau12
19. eddieceng
20. egold2u

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update. perisa boleh campur. mase proses pengambilan akan diperiksa setiap botol utk keasliannya sbg langkah dr tertipu. standby dulu senarai perisa. proses seterusnya setelah qouta mencukupi.

nanti nak duit bgtau je bro..

tricker_9496
17-02-2013, 05:31 PM
nanti nak duit bgtau je bro..

ok. skrg aku nk list perisa, id cg ngan nilai nikotin.

dfadzli
17-02-2013, 05:33 PM
Bro..evic memang terbaik...
Tq

TQ sbb tuan suka..xde jodoh dgn saya sbb sizenya yg besar..lepas beli model lain baru jumpa battery yg pendek..

Tuan leh buat

1-Battery tukar pendek
2-letak sticker kat body yg silver..smart saya tgk org pakai

http://www.facebook.com/RokokElektronikMurah2?group_id=404899109601621#!/photo.php?fbid=10151435434431308&set=o.114460402065680&type=1&theater

3-pakai tank dct tank mcm link bwh

http://www.facebook.com/RokokElektronikMurah2?group_id=404899109601621#!/photo.php?fbid=10151331683034601&set=o.114460402065680&type=1&theater

http://forum.***********/index.php?showtopic=2673021&hl=dct

4-tambah pro clip

tm1
17-02-2013, 05:33 PM
ok. skrg aku nk list perisa, id cg ngan nilai nikotin.

Apa ni cepat noo! :mad:
Aku nak gak.

moskau12
17-02-2013, 05:34 PM
ok. skrg aku nk list perisa, id cg ngan nilai nikotin.

nanti PM..

tricker_9496
17-02-2013, 05:37 PM
Apa ni cepat noo! :mad:
Aku nak gak.

alamak bro. aku pn x tau sambutan hangat camni. kasi aku lpskn tanggungjawab aku yg ni dl ye. nanti dh settle, baru aku buka pool baru. jgn la marah. :(:(:(:(

nanti PM..

email tau. senang aku nk wat keja. aku nk out jap, nanti aku masuk balik.

moskau12
17-02-2013, 05:42 PM
Apa ni cepat noo! :mad:
Aku nak gak.

bro nak gak ke? kita share la 5 5 amacam?

syam82s
17-02-2013, 05:43 PM
wah..best..ada group dh nie..

tm1
17-02-2013, 05:44 PM
bro nak gak ke? kita share la 5 5 amacam?
rajin nak ngepos ke. aku on je

aailysm
17-02-2013, 05:51 PM
Listen Listen Listen kawan2..meh sape nk oder evic cepat...nak carik org koman2 sorg lagi..order 10 set dapat harga rm225 tak masuk pos ke rumah..cepat2 mlm ni last

TaJaD
17-02-2013, 06:08 PM
Listen Listen Listen kawan2..men sape nk oder evic cepat...nak carik org koman2 sorg lagi..order 10 set dapat harga rm225 tak masuk pos ke rumah..cepat2 mlm ni last

nk deal cmne ni tuan....
sy nk 1 set je lh ke:-?

TaJaD
17-02-2013, 06:12 PM
alamak bro. aku pn x tau sambutan hangat camni. kasi aku lpskn tanggungjawab aku yg ni dl ye. nanti dh settle, baru aku buka pool baru. jgn la marah. :(:(:(:(



email tau. senang aku nk wat keja. aku nk out jap, nanti aku masuk balik.

tuan...check pm

aailysm
17-02-2013, 06:17 PM
nk deal cmne ni tuan....
sy nk 1 set je lh ke:-?

boleh ape xboleh pulak :D..tp ni pre order tau..
groupbuy pastu order kat sini http://collectivesvapor.blogspot.com/

kalo nk cepat2 reconfirm

moskau12
17-02-2013, 06:25 PM
rajin nak ngepos ke. aku on je

hang dok mana? kalu area selangor ni lehla.. nak ngepos tu yg leceh hahahaha

moskau12
17-02-2013, 06:29 PM
http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/739219780/2013_Newest_Original_Joyetech_eVic_ecigarette_in.j pg


itam tu merbeles laaaa

Keyroll
17-02-2013, 06:29 PM
dh tutup order ke... baru nk tambah lg 4 kotak... gara2 tertdo td dpn pc.... ni la makanan dia.. terlepas order laa... xpe la... dapat 2 kotak pn dh ok...

TaJaD
17-02-2013, 06:32 PM
boleh ape xboleh pulak :D..tp ni pre order tau..
groupbuy pastu order kat sini http://collectivesvapor.blogspot.com/

kalo nk cepat2 reconfirm

check pm tuan:)cgrock

usrule
17-02-2013, 07:06 PM
Salam. Sape sini tau kat mane bleh beli tank yg rare n best mintak tlg share. Thank u.

usrule
17-02-2013, 07:08 PM
http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/739219780/2013_Newest_Original_Joyetech_eVic_ecigarette_in.j pg


itam tu merbeles laaaa

Yup. Sgt mabeles!!! Apsal la kaler tu x de dulu ek.~X(

egold2u
17-02-2013, 07:25 PM
Listen Listen Listen kawan2..meh sape nk oder evic cepat...nak carik org koman2 sorg lagi..order 10 set dapat harga rm225 tak masuk pos ke rumah..cepat2 mlm ni last

duit nak bila bro? aku nak 1 set!

scharger101
17-02-2013, 07:27 PM
ingat nk isap yg standut je...terjebak gak upgrade tank,vivi nova 3.2 ml huhu

moskau12
17-02-2013, 07:29 PM
duit nak bila bro? aku nak 1 set!

duit diorang nak mlm ni... gi kat forum lowyat...

aailysm
17-02-2013, 07:36 PM
duit nak bila bro? aku nak 1 set!

cek pm bro:)cgrock

alif12
17-02-2013, 07:38 PM
Baru angkat liqua grape mix,,ok la.hehe

syakirin
17-02-2013, 07:39 PM
Tak normal ni bro.. Aku suspek silicon seal yang tutup coil tu rosak atau tip dia ko tak pasang.. Ada bocor tak liquid?

ada meleleh sikit liquid dia dekat battery tu..so camane erk?first time pakai ni..:(

znizam30
17-02-2013, 07:49 PM
haha...kasar sgt tu bro smp putus wire..kene buat dgn penuh kasih sayang barulah syahdu hasilnya...practice make perfect :D

mesh tu panjang lbh kurang 40mm tp bila pasang kene ada sedikit jarak antara mesh dgn dasar tank..diameter plak fit2 dgn lubang jgn longgar atau trlebih ketat..

nak tanya sikit..nih aga t+ baru beli atau dh lama guna?:-?:-?

baru beli bos...:D

syakirin
17-02-2013, 07:52 PM
assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org.

1. cikguemran
2. mre
3.syakirin
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.~X(~X(~X(~X(
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.:D:D:D:D

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update.

aku nak masuk sorang boleh?tu pun kalau boleh pilih perisa lah..:D

m13jump
17-02-2013, 07:55 PM
Setiap liquid yang di masukkan ke tank yang berlainan memang normal ke rasa pun berlainan?

tricker_9496
17-02-2013, 08:13 PM
tuan...check pm

pm ngan email dh balas.

aku nak masuk sorang boleh?tu pun kalau boleh pilih perisa lah..:D

maaf bro, qouta dh penuh. perisa mmg boleh pilih. kasi aku lunaskn order yg ni dulu. kalo berjaya, aku buka pool lg. doakn berjaya.

tm1
17-02-2013, 08:16 PM
assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org. spnjg aku pnh amik, mmg ori.

1. cikguemran
2. mre
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8. aailysm
9. Keyroll
10. Keyroll
11. proxymate
12. tokmung
13. TaJaD
14. TaJaD
15. Mr.A
16. Mr.A
17. Mr.A
18. tm1 ....merampas tempat moskau12 :))
19. eddieceng
20. egold2u

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update. perisa boleh campur. mase proses pengambilan akan diperiksa setiap botol utk keasliannya sbg langkah dr tertipu. standby dulu senarai perisa. proses seterusnya setelah qouta mencukupi.

ok qouta dh cukup. aku tutup pool skrg. kepada nama2 yg tertera, sila email ke aku id cg, jenis2 perisa & nilai nikotinnye ke email jjn_9496@yahoo.com.my

Thanks moskau12.
Taukeh..nanti aku send emel. Betul ori ar..tak ori aku pulang balik :))

tricker_9496
17-02-2013, 08:17 PM
dh tutup order ke... baru nk tambah lg 4 kotak... gara2 tertdo td dpn pc.... ni la makanan dia.. terlepas order laa... xpe la... dapat 2 kotak pn dh ok...

x pe la bro. kalo order yg ni berjaya, aku buka pool lagi. doakn berjaya la.:">:">:">:">

syakirin
17-02-2013, 08:18 PM
pm ngan email dh balas.



maaf bro, qouta dh penuh. perisa mmg boleh pilih. kasi aku lunaskn order yg ni dulu. kalo berjaya, aku buka pool lg. doakn berjaya.

oklah...hehe..ingat tak penuh lagi tadi..beres je bro..nanti pm aku..:D

tricker_9496
17-02-2013, 08:18 PM
Thanks moskau12.
Taukeh..nanti aku send emel. Betul ori ar..tak ori aku pulang balik :))

ok no problem. aku pn takut nk jual yg x ori. nanti aku periksa setiap botol utk keasliannya. x nk la cari pasal kt cg.:D:D:D:D

tricker_9496
17-02-2013, 08:20 PM
oklah...hehe..ingat tak penuh lagi tadi..beres je bro..nanti pm aku..:D

ok. aku berharap sgt order kali ni berjaya. boleh buka pool lagi nanti.

syakirin
17-02-2013, 08:20 PM
Tak normal ni bro.. Aku suspek silicon seal yang tutup coil tu rosak atau tip dia ko tak pasang.. Ada bocor tak liquid?

seller nak ganti lain...memang terbaiklah seller...huhu..katanya tank bocor...:D

syakirin
17-02-2013, 08:23 PM
ok. aku berharap sgt order kali ni berjaya. boleh buka pool lagi nanti.

next pool makesure masukkan dulu siap2 nama aku atleast 1 kotak...then pm aku..kan melepas lagi jenuh menunggu lak bro..papepun gudluck and thanks.. :)cgrock

hamperghz
17-02-2013, 08:25 PM
sapo pernah rasa e-liquid cikang? ok ke x flavor apo yg mantap dri cikang?

tricker_9496
17-02-2013, 08:27 PM
next pool makesure masukkan dulu siap2 nama aku atleast 1 kotak...then pm aku..kan melepas lagi jenuh menunggu lak bro..papepun gudluck and thanks.. :)cgrock

ok, aku dh masukkn ko dlm next batch kalo jd pool lg.:D:D:D:D

syakirin
17-02-2013, 08:41 PM
ok, aku dh masukkn ko dlm next batch kalo jd pool lg.:D:D:D:D

thanks lah bro.. :)paid

tricker_9496
17-02-2013, 08:51 PM
ni list yg nk order. bg yg blom email aku, diharap dpt email ye. sila sertakan id cg, jenis

perisa ngan kandungan nikotin.

1. cikguemran email done
2. mre email done
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8. aailysm email done
9. Keyroll
10. Keyroll
11. proxymate
12. tokmung
13. TaJaD email done
14. TaJaD email done
15. Mr.A
16. Mr.A
17. Mr.A
18. Tm1 email done
19. eddieceng
20. egold2u

ni email aku jjn_9496@yahoo.com.my

damaiG
17-02-2013, 09:06 PM
ni list yg nk order. bg yg blom email aku, diharap dpt email ye. sila sertakan id cg, jenis

perisa ngan kandungan nikotin.

1. cikguemran email done
2. mre email done
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8. aailysm email done
9. Keyroll
10. Keyroll
11. proxymate
12. tokmung
13. TaJaD email done
14. TaJaD email done
15. Mr.A
16. Mr.A
17. Mr.A
18. Tm1 email done
19. eddieceng
20. egold2u

ni email aku jjn_9496@yahoo.com.my

perh telepas baru x usha 1 hari. done projek ni jgn lupa open lagi skali utk yg x merasa. jasamu amat dihargai :D

malrockstar
17-02-2013, 09:12 PM
ok, aku dh masukkn ko dlm next batch kalo jd pool lg.:D:D:D:D

Bro..next batch aku nak jgk.....

koleksimistik
17-02-2013, 09:19 PM
update list yg nak groupbuy tu..kalau dpt 10set lg murah kan..hehe

sayid83
17-02-2013, 09:22 PM
ni list yg nk order. bg yg blom email aku, diharap dpt email ye. sila sertakan id cg, jenis

perisa ngan kandungan nikotin.

1. cikguemran email done
2. mre email done
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8. aailysm email done
9. Keyroll
10. Keyroll
11. proxymate
12. tokmung
13. TaJaD email done
14. TaJaD email done
15. Mr.A
16. Mr.A
17. Mr.A
18. Tm1 email done
19. eddieceng
20. egold2u

ni email aku jjn_9496@yahoo.com.my

bro klu ade batch yg kedua nnt..aku nak join yea...tq

aailysm
17-02-2013, 09:38 PM
update list yg nak groupbuy tu..kalau dpt 10set lg murah kan..hehe

stakat ni yg dah kompem dari cg

...

1.moskau12 - 2
2.aailysm -1
3.koleksimistik -1
4.
5.

Deposit 50%

lagi 4 org dari porem sebelah

sayid83
17-02-2013, 09:40 PM
stakat ni yg dah kompem dari cg

...

1.moskau12 - 2
2.aailysm -1
3.koleksimistik -1
4.
5.

Deposit 50%

lagi 4 org dari porem sebelah

nie untuk ape lak

mre
17-02-2013, 09:40 PM
ada meleleh sikit liquid dia dekat battery tu..so camane erk?first time pakai ni..:(

Kena lerai satu2 components tu bro. Cek mana yang longgar atau bocor.

aailysm
17-02-2013, 09:46 PM
nie untuk ape lak

ni group buy beli evic bro..dapat 10 unit harga rm225 xmasuk ke rumah masing2

nonama
17-02-2013, 09:48 PM
ok, aku dh masukkn ko dlm next batch kalo jd pool lg.:D:D:D:D

Ermm aku pun dh x sempat nak masuk nama... Next batch aku nak gak bro masukkan je nama aku sekotak campor2 eh... :D

tricker_9496
17-02-2013, 09:50 PM
perh telepas baru x usha 1 hari. done projek ni jgn lupa open lagi skali utk yg x merasa. jasamu amat dihargai :D

Bro..next batch aku nak jgk.....

bro klu ade batch yg kedua nnt..aku nak join yea...tq

ok gini la. korg bg tau brape kotak korg nk. aku masukkn dl dlm list. aku ni kadang2 terlupa. pm aku brape kotak je dl.

tricker_9496
17-02-2013, 09:51 PM
Ermm aku pun dh x sempat nak masuk nama... Next batch aku nak gak bro masukkan je nama aku sekotak campor2 eh... :D

ok noted. aku masukkn list dulu utk next batch.

nonama
17-02-2013, 09:53 PM
ok noted. aku masukkn list dulu utk next batch.

Thx bro... Kalau dpt masuk 1st batch lg bagus sok aku leh transfer duit dh... Haha

tricker_9496
17-02-2013, 09:54 PM
Thx bro... Kalau dpt masuk 1st batch lg bagus sok aku leh transfer duit dh... Haha

x dpt la.:p:p:p:p

cinkaduk
17-02-2013, 10:01 PM
cmna rasa ketat tu ???

semua ni bergantung pd tekak masing2...bg sya halus je,

bkn tekak ketak...sedut cam x lawas rasa pekat..pakai brand china ok plak

protozuaqs
17-02-2013, 10:06 PM
apesal ler bila aku dah beli evic,baru orang bukak nak jual pukal...
kalau tak dah jimat 100 ringgit...
boleh beli tank....

aailysm
17-02-2013, 10:08 PM
apesal ler bila aku dah beli evic,baru orang bukak nak jual pukal...
kalau tak dah jimat 100 ringgit...
boleh beli tank....

beli lagi jual kat kawan2 dapat kaver blk dwet bro :D

aailysm
17-02-2013, 10:10 PM
sape2 yg nak order evic tu sila clearkan inbox tak pon wassap gwa 0133036698

protozuaqs
17-02-2013, 10:15 PM
beli lagi jual kat kawan2 dapat kaver blk dwet bro :D

member2 yg kaki vapor pun masing2 dah ada PV sendiri...
member yg baru nak start vapor x mungkin starting terus nak pakai yg mahal2...
biasa2 newbies ni kena try yg starter pack dulu,
baru gian nak upgrade lepas tu...

sapa2 yg pakai evic,
gelang yg adjust volt tu memang longgar sikit kan?
ada bunyi2 kecing kecing gitu kan?:D:D

alif12
17-02-2013, 10:17 PM
nak tanya CG vapour,,apa kelebihan dan kekurangan mechanical dan elektronik.hehe..ak newbie lg

tricker_9496
17-02-2013, 10:34 PM
Mr. A sila pm aku. pm yg ko kasi aku dh terdelete. maaf bebanyak.

cikguemran
17-02-2013, 10:40 PM
member2 yg kaki vapor pun masing2 dah ada PV sendiri...
member yg baru nak start vapor x mungkin starting terus nak pakai yg mahal2...
biasa2 newbies ni kena try yg starter pack dulu,
baru gian nak upgrade lepas tu...

sapa2 yg pakai evic,
gelang yg adjust volt tu memang longgar sikit kan?
ada bunyi2 kecing kecing gitu kan?:D:D

Gelang ejas volt/watt tu longgar jgk kat evic aku ni..
Tp xde la bunyi kecing..kecing...kucing...:D

mre
17-02-2013, 11:13 PM
Gelang ejas volt/watt tu longgar jgk kat evic aku ni..
Tp xde la bunyi kecing..kecing...kucing...:D

Memang camtu bro.. Aku tengok review dia kat yutube pun cakap camtu.. Memey design flaw dia.
Aku pun x puas hatilah... Evic group buy ni. Apasal aku beli awal dua minggu... Choii

mohdashraf
17-02-2013, 11:17 PM
bkn tekak ketak...sedut cam x lawas rasa pekat..pakai brand china ok plak

biasa us ni pekat,mmg terbaikk klu pekat...

brand china tu mungkin air je lbh,or 100% VG je...

aailysm
17-02-2013, 11:26 PM
Pre-order evic yg dah kompem dari cg dah tutup..sekian

...

1.moskau12 - 2
2.aailysm -1
3.koleksimistik -1
4.F1z33- 1-hitam
5.sayid83-1-hitam

Deposit rm130 dah settle

lagi 4 org dari porem sebelah

cikguemran
17-02-2013, 11:38 PM
Memang camtu bro.. Aku tengok review dia kat yutube pun cakap camtu.. Memey design flaw dia.
Aku pun x puas hatilah... Evic group buy ni. Apasal aku beli awal dua minggu... Choii


Cadangan aku :
1) ko jual ala murah2 samada dlm forum@ offline pastu join group buy
2) ko join group buy dan order kaler lain selain wrna stendet..kira spare item..

Aku pulak xlah ralat sgt sbb aku punye 2nd je..masih bwh rm225 tu..:D

zzul
17-02-2013, 11:42 PM
evic tu already stock ker??

aailysm
17-02-2013, 11:44 PM
evic tu already stock ker??

pre order seminggu bro...sini info.. http://collectivesvapor.blogspot.com/

mre
17-02-2013, 11:44 PM
Cadangan aku :
1) ko jual ala murah2 samada dlm forum@ offline pastu join group buy
2) ko join group buy dan order kaler lain selain wrna stendet..kira spare item..

Aku pulak xlah ralat sgt sbb aku punye 2nd je..masih bwh rm225 tu..:D

Hahaha...
Aku nak group buy vapage XL pulak. Sakit hati nya pasal.. Hehehe

Keyroll
17-02-2013, 11:48 PM
ni list yg nk order. bg yg blom email aku, diharap dpt email ye. sila sertakan id cg, jenis

perisa ngan kandungan nikotin.

1. cikguemran email done
2. mre email done
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8. aailysm email done
9. Keyroll
10. Keyroll
11. proxymate
12. tokmung
13. TaJaD email done
14. TaJaD email done
15. Mr.A
16. Mr.A
17. Mr.A
18. Tm1 email done
19. eddieceng
20. egold2u

ni email aku jjn_9496@yahoo.com.my

dah email... tq

m13jump
17-02-2013, 11:58 PM
Salam, tumpang lalu. Saya ade stok liqua, belian bulk juga di alu2 kan. Boleh campur2 flavor. Sila rujuk page http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=404191

egold2u
17-02-2013, 11:58 PM
ok. aku berharap sgt order kali ni berjaya. boleh buka pool lagi nanti.

next kalu buka pool lg masukkan sekali nama saya lg yer...:)

ceklifxsniper
18-02-2013, 12:17 AM
assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org. spnjg aku pnh amik, mmg ori.

1. cikguemran
2. mre
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8. aailysm
9. Keyroll
10. Keyroll
11. proxymate
12. tokmung
13. TaJaD
14. TaJaD
15. Mr.A
16. Mr.A
17. Mr.A
18. moskau12
19. eddieceng
20. egold2u

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update. perisa boleh campur. mase proses pengambilan akan diperiksa setiap botol utk keasliannya sbg langkah dr tertipu. standby dulu senarai perisa. proses seterusnya setelah qouta mencukupi.

ok qouta dh cukup. aku tutup pool skrg. kepada nama2 yg tertera, sila email ke aku id cg, jenis2 perisa & nilai nikotinnye ke email jjn_9496@yahoo.com.my




...sorry bro , baru balik ni ...email sudah ...:D

ceklifxsniper
18-02-2013, 12:19 AM
Pre-order evic yg dah kompem dari cg dah tutup..sekian

...

1.moskau12 - 2
2.aailysm -1
3.koleksimistik -1
4.F1z33- 1-hitam
5.sayid83-1-hitam

Deposit rm130 dah settle

lagi 4 org dari porem sebelah




.... boleh order satu lagi ka tuan , klu boleh , selit kan satu utk aku ... maaf terlambat, baru balik rumah ni...

ceklifxsniper
18-02-2013, 12:24 AM
Ego vv pun dah cun. letak tank era bule layan drip plak



... eralah pulok ... adeh aku tengah ngetest tank venus ni , bolehlah tahan berasap ... tank era tak jumpa lagi seller ...

tricker_9496
18-02-2013, 12:42 AM
dah email... tq

...sorry bro , baru balik ni ...email sudah ...:D

noted. it's ok.

next kalu buka pool lg masukkan sekali nama saya lg yer...:)

aku dh masukkn dl name ko bro 1 kotak utk next batch andaikata yg ni berjaya.

mre
18-02-2013, 12:44 AM
... eralah pulok ... adeh aku tengah ngetest tank venus ni , bolehlah tahan berasap ... tank era tak jumpa lagi seller ...

Aku suggest ko test tank dripper eternity. Better than Venus.. Venus ni aku dengar connector dia kat wick senang patah.. Tank dripper bully pun ok gak. Murah sikit.

zali8057
18-02-2013, 12:48 AM
noted. it's ok.



aku dh masukkn dl name ko bro 1 kotak utk next batch andaikata yg ni berjaya.

next batch.. pm saya... nok juga 1... :)cgrock

tricker_9496
18-02-2013, 12:49 AM
next batch.. pm saya... nok juga 1... :)cgrock

ok bro dh masuk list.

barzunkhair
18-02-2013, 12:51 AM
aku rasa cam nk upgrade la..ader ker yg nk beli barang aku....

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/539072_550828224936362_1792983869_n.jpg

aku nk tolak sekali mcm kat dlm gmbr tue...lavatube 4.0 one set siap tank vivi nova 3ml dan doubletank v-core 2.0 tue....baru pki 2 minggu...harga nk jual rm 200 jer...

brg ada lg?

amy@promatt
18-02-2013, 12:54 AM
brg ada lg?

Ada lg bro....

ceklifxsniper
18-02-2013, 01:00 AM
Aku suggest ko test tank dripper eternity. Better than Venus.. Venus ni aku dengar connector dia kat wick senang patah.. Tank dripper bully pun ok gak. Murah sikit.

.... pulok lagi dah ... mana nak dapat tu ?

ceklifxsniper
18-02-2013, 01:02 AM
pre order seminggu bro...sini info.. http://collectivesvapor.blogspot.com/



...ok tuan , baru call haziq katanya masih boleh order last day esok .... bank in kan sebelum tengahari....

mohamad
18-02-2013, 01:06 AM
member2 yg kaki vapor pun masing2 dah ada PV sendiri...
member yg baru nak start vapor x mungkin starting terus nak pakai yg mahal2...
biasa2 newbies ni kena try yg starter pack dulu,
baru gian nak upgrade lepas tu...

sapa2 yg pakai evic,
gelang yg adjust volt tu memang longgar sikit kan?
ada bunyi2 kecing kecing gitu kan?:D:D

bunyi kecing-kecing tu normal kot,kalau bunyi kencing-kencing tu yg ada masalah kot :))

mohamad
18-02-2013, 01:11 AM
baguslah ada groupbuy ni..itu lah gunanya join group/club ni.semua dikongsi bersama:)cgrock

protozuaqs
18-02-2013, 01:12 AM
bunyi kecing-kecing tu normal kot,kalau bunyi kencing-kencing tu yg ada masalah kot :))

bunyi kencing-kencing tu okey lagi,
jangan masa mem'vapor' rasa perisa air kencing...

sedih pulak bila tgk member beli pukal dapat 250/225..
aku punya tak sabar beli rm340 dapat tank vivi nova 3.5ml...

kalau sabar sikit,
duit lebih tu boleh beli dct tank...

aailysm
18-02-2013, 01:19 AM
...ok tuan , baru call haziq katanya masih boleh order last day esok .... bank in kan sebelum tengahari....


orait..cun :)paid

mohamad
18-02-2013, 01:19 AM
bunyi kencing-kencing tu okey lagi,
jangan masa mem'vapor' rasa perisa air kencing...

sedih pulak bila tgk member beli pukal dapat 250/225..
aku punya tak sabar beli rm340 dapat tank vivi nova 3.5ml...

kalau sabar sikit,
duit lebih tu boleh beli dct tank...

beza dekat RM100 tu.kena banyak besabar..:D
yg penting tuan tak kena kencing..memang harga pasaran beli satu dgn harga tu..

alif12
18-02-2013, 02:17 AM
kelebihan dan kekurangan mechanical dgn elektronik?hehe

silentkiller
18-02-2013, 02:47 AM
kelebihan dan kekurangan mechanical dgn elektronik?hehe

Erm ak pn nk taw sgt..
Bole otai2 jwb..
Sb baru2 ni ad sorang ni..
Dy mcm wat ayt xsedap bila guna digital..
Dah ler ak br angkat evic..berasap je telinga.haha..
Tapi lantak la dy..cuma ak nk taw gak ap bestnya mechanical ni?
Ad y kata pulak..tank genesis kalau pakai kat digital x berfungsi sepenuhnya..
Tapi kalau guna kat mechanical akan berfungsi sepenuhnya..
Betul ke?

gOdFeLLa
18-02-2013, 02:59 AM
Erm ak pn nk taw sgt..
Bole otai2 jwb..
Sb baru2 ni ad sorang ni..
Dy mcm wat ayt xsedap bila guna digital..
Dah ler ak br angkat evic..berasap je telinga.haha..
Tapi lantak la dy..cuma ak nk taw gak ap bestnya mechanical ni?
Ad y kata pulak..tank genesis kalau pakai kat digital x berfungsi sepenuhnya..
Tapi kalau guna kat mechanical akan berfungsi sepenuhnya..
Betul ke?

masing2 ada kelebihan dan kekurangan...
mechanical ni... bila bateri start low, vape makin berkurang...
perlu minimise voltage drop
kelebihan mechanical... tahan lama... susah nak rosak @ mmg tak rosak sampai bila2

daya9746
18-02-2013, 06:42 AM
Pre-order evic yg dah kompem dari cg dah tutup..sekian

...

1.moskau12 - 2
2.aailysm -1
3.koleksimistik -1
4.F1z33- 1-hitam
5.sayid83-1-hitam

Deposit rm130 dah settle

lagi 4 org dari porem sebelah

xleh mencelah 1 lagi ke? tgk kt blog mcm sempat lg kalo deposit sblm tghari ni kan....so kalo blh lg bgtau k tq

silentkiller
18-02-2013, 08:17 AM
masing2 ada kelebihan dan kekurangan...
mechanical ni... bila bateri start low, vape makin berkurang...
perlu minimise voltage drop
kelebihan mechanical... tahan lama... susah nak rosak @ mmg tak rosak sampai bila2

Oo mcm tu..tq bro..
Mcm mn nk minimise voltage utk mechanical ni bro?
Kalau digital kita just picit button je..kalau mechanical nk set kat tank ke?
Saje je nk tambah ilmu baru..hehe
Tq bro..:)paid

jasnam
18-02-2013, 08:20 AM
xleh mencelah 1 lagi ke? tgk kt blog mcm sempat lg kalo deposit sblm tghari ni kan....so kalo blh lg bgtau k tq


Sy pon nk jgk..klu bole bgtau..jp lg kang bole bank in

lampor_2003
18-02-2013, 08:24 AM
Dekang e-liquid 12mg da start pos pg ni..

So spe2 yg order jgn segan2 pm/sms/whatspps kwn kt 011-193 557 54.

Pastinya dekang original..

P/s:perasa tobacco yg ade skang dk-4,veronica gold,hill blend n usa mix..tq..

Jiraiya-sama
18-02-2013, 09:07 AM
assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org. spnjg aku pnh amik, mmg ori.

1. cikguemran
2. mre
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8. aailysm
9. Keyroll
10. Keyroll
11. proxymate
12. tokmung
13. TaJaD
14. TaJaD
15. Mr.A
16. Mr.A
17. Mr.A
18. moskau12
19. eddieceng
20. egold2u

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update. perisa boleh campur. mase proses pengambilan akan diperiksa setiap botol utk keasliannya sbg langkah dr tertipu. standby dulu senarai perisa. proses seterusnya setelah qouta mencukupi.

ok qouta dh cukup. aku tutup pool skrg. kepada nama2 yg tertera, sila email ke aku id cg, jenis2 perisa & nilai nikotinnye ke email jjn_9496@yahoo.com.my

Bro, mskkan nama aku utk next batch ye..

ceklifxsniper
18-02-2013, 09:09 AM
pre order seminggu bro...sini info.. http://collectivesvapor.blogspot.com/


...deposit sudah ... utk 2 biji

gOdFeLLa
18-02-2013, 09:23 AM
Oo mcm tu..tq bro..
Mcm mn nk minimise voltage utk mechanical ni bro?
Kalau digital kita just picit button je..kalau mechanical nk set kat tank ke?
Saje je nk tambah ilmu baru..hehe
Tq bro..:)paid

mech mods paling best guna dengan genesis tank mcm aga-t+
set aje ohm rendah... dan guna

ceklifxsniper
18-02-2013, 09:35 AM
Erm ak pn nk taw sgt..
Bole otai2 jwb..
Sb baru2 ni ad sorang ni..
Dy mcm wat ayt xsedap bila guna digital..
Dah ler ak br angkat evic..berasap je telinga.haha..
Tapi lantak la dy..cuma ak nk taw gak ap bestnya mechanical ni?
Ad y kata pulak..tank genesis kalau pakai kat digital x berfungsi sepenuhnya..
Tapi kalau guna kat mechanical akan berfungsi sepenuhnya..
Betul ke?

tambahan ,
...mechanical tak guna board elektronik macam yg lain , klu jatuh / masuk air , lepas dibersihkan , masih boleh guna ..yg pakai elektronik klu masuk air/jatuh - faham2 ajelah.. direct bateri , takde adjust volt..



... klu macam telescope yg guna button bawah buntut tu , utk aku , ada kekok sikit ..

tokmung
18-02-2013, 09:56 AM
geng, sapa ea yg jual ecig/liquid/aksesori kat putrajaya? abg aku suh carikan. thanks ye

barzunkhair
18-02-2013, 10:07 AM
Ada lg bro....

no contact ada tak bro? aku nak PM tak bule nubies lagi kat sini

cokelat_karma
18-02-2013, 10:37 AM
Baru nak join walaupun dh sbulan bhenti isap tembakau.

brozul
18-02-2013, 10:51 AM
assalam geng cg vaper. aku nk try amik name dl brape ramai nk join pool beli liqua secara borong. total yg aku akan order adalah 200 botol utk mendapatkn harge 1 botol cume rm10. kalo kurang dr jumlah tu aku cancel pool ni. minima order 10 botol (1 kotak). target 20 kotak @ 20 org. spnjg aku pnh amik, mmg ori.

1. cikguemran
2. mre
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8. aailysm
9. Keyroll
10. Keyroll
11. proxymate
12. tokmung
13. TaJaD
14. TaJaD
15. Mr.A
16. Mr.A
17. Mr.A
18. moskau12
19. eddieceng
20. egold2u

p/s: aku x de amik untung langsung tau. aku cume nk wat stock byk skit sbb sejak gune cobra clone, aku men'vapor' semakin mengganas.
p/s2: andaikata pool ni jd, aku akan mintak full payment ngan kos pos.
p/s3: tapi kalo ade geng2 cg yg bleh dpt lg murah dr pool ni, sila bg tau. so, pool akan diteruskn utk supplier yg baru.

last skali, kalo ade yg nk cancel, bg tau awal2 tau.
pd yg berminat sila qoute post ni. sng aku nk update. perisa boleh campur. mase proses pengambilan akan diperiksa setiap botol utk keasliannya sbg langkah dr tertipu. standby dulu senarai perisa. proses seterusnya setelah qouta mencukupi.

ok qouta dh cukup. aku tutup pool skrg. kepada nama2 yg tertera, sila email ke aku id cg, jenis2 perisa & nilai nikotinnye ke email jjn_9496@yahoo.com.my

dah tkleh join ke?:((:((:((:((

kalau nextbatch ada bgtau ye... nak join...

amy@promatt
18-02-2013, 11:05 AM
no contact ada tak bro? aku nak PM tak bule nubies lagi kat sini

no.phone 014-2789061/0177695155 bro.....:)paid:)paid:)paid....

Rizal85
18-02-2013, 11:07 AM
vapor terbaik....

daya9746
18-02-2013, 11:17 AM
ni list yg nk order. bg yg blom email aku, diharap dpt email ye. sila sertakan id cg, jenis

perisa ngan kandungan nikotin.

1. cikguemran email done
2. mre email done
3. ceklifxsniper
4. ceklifxsniper
5. ceklifxsniper
6. tricker_9496
7. tricker_9496
8. aailysm email done
9. Keyroll
10. Keyroll
11. proxymate
12. tokmung
13. TaJaD email done
14. TaJaD email done
15. Mr.A
16. Mr.A
17. Mr.A
18. Tm1 email done
19. eddieceng
20. egold2u

ni email aku jjn_9496@yahoo.com.my

Masukkan sy jg utk next pool.tq

mre
18-02-2013, 11:27 AM
.... pulok lagi dah ... mana nak dapat tu ?

member aku yang belikan..harga dia markup lah wat upah. dalam rm95.http://www.gotvapes.com/images/visioneternity.png
http://www.gotvapes.com/images/visioneternity_7.png

memang pure rasa dia..hit the throat.

aku ingat nak tukar ke mesh pulak wick dia.

cokelat_karma
18-02-2013, 11:45 AM
member aku yang belikan..harga dia markup lah wat upah. dalam rm95.http://www.gotvapes.com/images/visioneternity.png
http://www.gotvapes.com/images/visioneternity_7.png

memang pure rasa dia..hit the throat.

aku ingat nak tukar ke mesh pulak wick dia.

Lawanya........

tricker_9496
18-02-2013, 12:04 PM
Bro, mskkan nama aku utk next batch ye..

dah tkleh join ke?:((:((:((:((

kalau nextbatch ada bgtau ye... nak join...

Masukkan sy jg utk next pool.tq

pm aku dulu brape kotak nk. takut terlupe nanti. aku berharap sgt kali ni berjaya. start rase gigil lak walaupn x mintak duit lg. kalo yg ni berjaya, insyaAllah aku buka pool lg.

mre
18-02-2013, 12:26 PM
pm aku dulu brape kotak nk. takut terlupe nanti. aku berharap sgt kali ni berjaya. start rase gigil lak walaupn x mintak duit lg. kalo yg ni berjaya, insyaAllah aku buka pool lg.

next pool ko up lah sikit rege tu..wat duit minyak gi ngantor ke post office. tapi jangan lah banyak sangat..:D

brozul
18-02-2013, 12:42 PM
pm aku dulu brape kotak nk. takut terlupe nanti. aku berharap sgt kali ni berjaya. start rase gigil lak walaupn x mintak duit lg. kalo yg ni berjaya, insyaAllah aku buka pool lg.

nak 10 botol je...

10 = 1 kotak kan?

tricker_9496
18-02-2013, 12:42 PM
next pool ko up lah sikit rege tu..wat duit minyak gi ngantor ke post office. tapi jangan lah banyak sangat..:D

ish x de hal la bro. sbb aku mmg biasa kuar jalan2. pos opis pn sekali jalan je.:D:D:D:D