PDA

View Full Version : Mfcclub - www.mfcclub.com


Pages : [1] 2 3 4 5

abesoff
10-12-2012, 10:53 AM
Saya dah cuba buat carian kat CG tentang Mface dan belum ada yang buka thread tentang Mface yang berkaitan nak tambah pendapatan dengan Mface.

Semalam saya berjumpa dengan leader2 hebat di Kelantan untuk pencerahan tentang Mface dari leader2 yang join terawal. Sambutan dari leader di Kelantan sangat hebat dan mereka amat tertarik termasuk saya untuk mengempur Mface kerana mereka amat yakin akan keupayaan syarikat untuk memberi pendapatan kepada mereka dan ahli-ahlinya berdasarkan 3 perkara :
1. Syarikat kita kenal, siapa pemiliknya.
2. Syarikat ada aset( harta )
3. Pembayaran keahlian melalui Bank Syarikat

Kat bawah saya cuba terangkan serba sedikit tentang perjalanan Mface...

http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/mface1.png
Keterangan :

AP > Advertising Point
Bermanfaat untuk anda pasang iklan di website www.mface.me 1 kali klik senilai U$0.05 atau 20 kali klik = 1 AP atau 100 = 2000 kali klik

SP > Share Point
Nilai Deviden Tahunan sebanyak 19x , banyaknya bergantung kepada keuntungan syarikat.

GRC > Game Reward Credit
Nilai Pakej Token Untuk Membeli Units, Semakin banyak TOKEN yang anda miliki, semakin BESAR PENGHASILAN ANDA

Contoh : Anda Membeli Paket 5 iaitu US$2,000 ( RM6,800 ) , maka memiliki GRC 1,160. Kemudian membeli units mengikut harga semasa, misalnya pada harga US$0.10 , maka nilai units anda 1,160 / 0.10 = 11,600 unit token anda pegang.
Setiap harga menyentuh US$0.60 maka akan mengalami stocksplit sebesar 3x dimana jumlah token anda akan dikalikan x3 dan harga kembali ke $0.20
Contoh: misal saat ini Anda memiliki 11,600 unit token saham maka ketika terjadi stocksplit akan menjadi 11,600 x 3 = 34,800 unit token.
Jangkaan setiap 6 bulan akan mengalami stocksplit sebanyak 4x sehingga tahun 2014 sebelum di Listing ke Bursa Saham .
Sudah tentu unit toke anda bertambah, dan untuk menilai Keuntungan anda, anda hanya perlu kalikan Unit x Nilai Semasa Seunit.

Contoh : Anda mempunyai 34,800 unit token, Harga Semasa US$0.50
Bermakna : 34,800 x 0.50 = US$17,400 x 3.00 = RM52,200
Itu adalah hasil keuntungan (Pasive Income) anda.

Tidak ada LOCK token ... Anda boleh Membeli dan Menjual semula bila-bila masa sahaja.

GANJARAN PENGIKLANAN > BONUS SPONSOR
GANJARAN HIBURAN > BONUS PASANGAN
GANJARAN PERMAINAN > BONUS MATCHING

Kepada yang Aktif, yang ingin mengembang program ini, Ganjaran Tambahan diberikan untuk anda..

Misal anda join dengan mengambil Pakej 5 iaitu $2000

1. Bonus Sponsor 9% Bila anda berhasil memperkenalkan rakan anda yang mengambil pakej $500 maka anda berhak memperoleh Bonus Sponsor sebanyak 9% x US$500 = US$45

2. Bonus Pasangan 9% Bonus Pasangan Anda maksimal $2000 per hari atau $60,000 sebulan
(Jumlah terkumpul di kaki besar menunggu untuk dipasangkan dengan jumlah terkumpul berikutnya) Misal pada hari ini anda memiliki jumlah terkumpul di kaki kiri $3000 dan di kaki kanan $5000 maka pada hari itu Anda berhak memperolehi Bonus Pasangan sebanyak 9% x US$3000 = US$270
Jumlah Terkumpul di kaki kanan yang masih menunggu adalah $2000 (untuk dipasangkan di hari berikutnya)

3. Bonus Matching (Generasi) = 4% ( sehingga 5 generasi)
Apabila orang yang anda perkenalkan memperolehi Bonus Pasangan maka Anda berhak mendapat 4% x Total Bonus Pasangan orang tersebut pada hari itu karana anda mengambil pakej US$2000 maka anda berhak menerima Bonus Matching ini sampai 5 generasi.

Cadangan Pemilihan Pakej

Pakej untuk anda yang ingin Pasif
Pakej 4 , 5 atau 6 iaitu US$1,000 atau US$2,000 atau US$5,000Di bisnis ini,

Pakej untuk anda yang ingin Aktif (Memperkenalkan kepada rakan-rakan), Anda boleh bermula dengan Pakej 1, 2 atau 3 . Iaitu US$100 , US$200 atau US$500. (Tidak menjadi sebarang masalah jika ingin memulakan dengan Pakej 4, 5 atau 6 juga)

Jika anda mulakan dengan modal hanya US$100 (RM340) dahulu kemudian promosi memperkenalkan rakan-rakan dan kembangkan rangkaian anda, dengan kaedah yg paling minima iaitu setiap orang hanya perkenalkan 2 orang rakan sahaja seperti berikut:

Anda Join RM340
Ajak 2 orang untuk joint RM340
Bantu 2 orang tersebut untuk agar masing-masing dapat memperkenalkan 2 orang rakan baru untuk join RM340
Ulangi langkah 2 dan 3 setiap minggu
Anda juga akan meraih hasil yang sangat lumayan masuk ke akaun bank anda.

Kesimpulan dari Pakej yang anda ambil:

Anda memperoleh Advertising Point (AP) senilai paket yang anda pilih, misal Anda memilih Paket $500 maka anda juga akan mendapatkan AP sebanyak 500. AP tersebut dapat anda gunakan untuk beriklan di Social Network Service Mfafe iaitu www.mface.me

Jadi, sebenarnya boleh dikatakan, anda telah membeli perkhidmatan untuk anda memasang iklan di web SNS www.mface.me

Anda memperoleh token saham Mface.me sesuai Paket yang telah Anda pilih dengan ketentuan jumlah GRC dibahagi harga token pada saat itu

Penerangan Tambahan

Untuk membeli token MFace maka sila buat bayaran samada terus ke akaun bank syarikat MBI International atau boleh juga buat bayaran ke Akaun Bank Admin Web Support seperti tertera di Member Area .

Setelah Bank-in harap segera lakukan konfirmasi supaya keahlian MfaceClub anda dan pembelian token saham dapat segera dilakukan.

Setelah pendaftaran dan pembelian token di web resmi syarikat telah selesai maka kami akan informasikan loginnya dan silahkan lakukan login ke web resmi syarikat untuk segera melakukan penggantian password login dan e-pin serta edit profile.

Promosikan web support replika Anda kepada sesiapa sahaja agar anda dapat memperoleh jaringan network sebanyak mungkin dan memperoleh bonus lumayan dari MFace.

Semua perkembangan jaringan network dan jumlah nilai token dan Pendapatan anda, anda dapat pantau di web resmi syarikat iaitu http://www.mfcclub.com

Bonus jaringan Network yang anda terima akan dibahagi kepada 2 bahagian iaitu:

a. 70% berupa M Credit yang anda boleh Tunaikan dengan cara:
- withdrawal ke Bank anda melalui syarikat dengan minimal $300 (pembayaran widthdrawal setiap 1hb dan 16hb)
- dijual antara sesama ahli .
- dijual sebagai pengaktifan ahli baru.

b. 30% berupa GRC yang harus dibelikan token semula (reentry) bonus GRC ini digunakan untuk membeli token dengan minima 10 unit . Dan dibundarkan ke 10 unit)

Upgrade

Cara-cara Upgrade ke posisi yg lebih tinggi :

Contohnya, di awal anda membeli pakej 1 ($100) kemudian Anda ingin upgrade ke pakej 3 ($500) maka Anda harus membayar penuh $500 (bukan selisihnya).

Jumlah token anda adalah jumlah saat pembelian paket 1 ($100) + paket upgrade 3 ($500)

Ini merupakan sebuah peluang yang amat baik untuk dijadikan sebagai momentum dalam merubah kehidupan menjadi lebih baik dan lebih sejahtera dari sebelumnya.

"Jangan Sertai Program Mface Ini Jika Anda BELUM Bersedia Jadi KAYA dan JANGAN Buat Bayaran Jika Anda TIDAK SANGGUP MENERIMA RISIKO KERUGIAN“
Biarkan Orang yang Berani Berbisnes Sahaja yang Mengaut
PULUHAN RIBU RM setiap Bulan
Mari join bersama grup saya yang mempunyai leader2 hebat seluruh Malaysia untuk pencerahan.. buat sementara ini boleh daftar di web saya buatwang.

mega02
10-12-2012, 11:01 AM
hahaha..... masih baru lagi .... boleh cuba

abesoff
10-12-2012, 11:22 AM
hahaha..... masih baru lagi .... boleh cuba

ya boh... kita boleh cuba, saya kenal pemilik syarikat ni. he he, ikut cakap RG.

AzMiLLioNaiRe
10-12-2012, 11:25 AM
Shah tganukan tokeynya?

avan83
10-12-2012, 11:33 AM
Shah tganukan tokeynya?

maner tau ni,,:p

abesoff
10-12-2012, 12:50 PM
Shah tganukan tokeynya?

CEO dia AC Mizal tuan...
Mface ni di bawah MBI International dan Chairman MBI Dato' Wira Amiruddin bin Che Embi

mega02
10-12-2012, 01:01 PM
CEO dia AC Mizal tuan...
Mface ni di bawah MBI International dan Chairman MBI Dato' Wira Amiruddin bin Che Embi

hahaha..... tau taukey pun.... kalau dia tak jujur ....macam mana?:)cgrock

AzMiLLioNaiRe
10-12-2012, 01:04 PM
CEO dia AC Mizal tuan...
Mface ni di bawah MBI International dan Chairman MBI Dato' Wira Amiruddin bin Che Embi

Ooh ya ya hehe

Silap yg tu fornusa :)cgrock

Ok lah ac mizal pn tgh naik skrg maharaja lawak mega :)paid:)paid

jamtulenmurah
10-12-2012, 01:06 PM
CEO dia AC Mizal tuan...
Mface ni di bawah MBI International dan Chairman MBI Dato' Wira Amiruddin bin Che Embi

ac ni la kantoi tipu org Melayu jual magnet murah berpa sen je tu ngan rege ribu riban. Tu sebab boleh pakai bentley kejap. Dah kena tarik lepas kantoi. http://mforum.cari.com.my/static/image/smiley/default/titter.gif

apa je bisnes ac mizal kaki kencing saya chop penipu!!!

tgk la nanti. Dah penat kumpul juta juta nanti bnm rush la nanti.

Tak caya simpan post saya ni. Tahun depan nanti masuk tgk balik!!! :)paid:)cgrock

mega02
10-12-2012, 01:08 PM
Ooh ya ya hehe

Silap yg tu fornusa :)cgrock

Ok lah ac mizal pn tgh naik skrg maharaja lawak mega :)paid:)paid

a.c mizal dah banyak jadi TAUKEY..... ahkirnya jawaplah sendiri:)cgrock

hazmine
10-12-2012, 01:08 PM
hahaha..... tau taukey pun.... kalau dia tak jujur ....macam mana?:)cgrock

Klu xjujur kene hentam la kott kt MLM2012 or betul ke bohong. Haha.

mega02
10-12-2012, 01:13 PM
Klu xjujur kene hentam la kott kt MLM2012 or betul ke bohong. Haha.

ini rumah hyip..... mana ada kejujuran... rumah yg ada lesen pun kantoi.:)cgrock

abesoff
10-12-2012, 01:17 PM
Klu xjujur kene hentam la kott kt MLM2012 or betul ke bohong. Haha.

tak apa...MBI ada aset banyak,tentang AC Mizal tu ramai yang marah tetapi dia tetap buat buat bisnes dan Mface ni InsyaAllah akan berjaya..macam pasaran saham kat BSKL juga ada yang naik dan ada yang turun.

mega02
10-12-2012, 01:21 PM
tak apa...MBI ada aset banyak,tentang AC Mizal tu ramai yang marah tetapi dia tetap buat buat bisnes dan Mface ni InsyaAllah akan berjaya..macam pasaran saham kat BSKL juga ada yang naik dan ada yang turun.

maaf..... assets syt.... kalau kantoi susah nak lelong.

kalau rasa nak buat .... buat saja.:)cgrock

abesoff
10-12-2012, 01:23 PM
ini rumah hyip..... mana ada kejujuran... rumah yg ada lesen pun kantoi.:)cgrock

betul tuan..saya pun tahu sejarah AC Mizal dan sebagainya tetapi kenapa masih lagi ikut program dia,saya ikut kerana saya rasa boleh buat duit dengan Mface ni berdasarkan pelan dia yang unik sikit. Terpulanglah kepada kita nak ikut ke tidak.
Kalau tak cari member pun kita tetap di bayar berdasarkan komisyen iklan,komisyen Hiburan dan komisyen Permainan di Mface.me yang di wujudkan seperti Facebook.

bob76
10-12-2012, 01:27 PM
dulu pernah tgk melodi, ac promote mface ke artis2 indon. artis mesia yg dia bagi saham dulu kebanyakkan nya malas nak aktif. Semua x berminat kot.

mega02
10-12-2012, 01:28 PM
betul tuan..saya pun tahu sejarah AC Mizal dan sebagainya tetapi kenapa masih lagi ikut program dia,saya ikut kerana saya rasa boleh buat duit dengan Mface ni berdasarkan pelan dia yang unik sikit. Terpulanglah kepada kita nak ikut ke tidak.
Kalau tak cari member pun kita tetap di bayar berdasarkan komisyen iklan,komisyen Hiburan dan komisyen Permainan di Mface.me yang di wujudkan seperti Facebook.

ok...nak macam mana join ?.... cuma parking dulu:)cgrock

abesoff
10-12-2012, 01:32 PM
dulu pernah tgk melodi, ac promote mface ke artis2 indon. artis mesia yg dia bagi saham dulu kebanyakkan nya malas nak aktif. Semua x berminat kot.

betul tu..ramai artis Malaysia yang tak minat dengan Mface dan artis Indonesia lebih baik sikit kerana mereka tunjuk minat dengan Mface.me dan tak lagi akan di lancar di Thailand.Saham yang di beri kepada artis Malaysia dulu kalau dia aktif ramai yang dah menjadi jutawan.

abesoff
10-12-2012, 01:34 PM
ok...nak macam mana join ?.... cuma parking dulu:)cgrock

ya boleh parking dulu...PM saya data biasa2 isi borang...nanti saya parking dan cucuk sate dulu,leader2 hyip kat luar dah mula bergerak..

mega02
10-12-2012, 01:43 PM
ya boleh parking dulu...PM saya data biasa2 isi borang...nanti saya parking dan cucuk sate dulu,leader2 hyip kat luar dah mula bergerak..

ok ..... dah pm detail... salam perjuangan:)cgrock

abesoff
10-12-2012, 01:50 PM
ok ..... dah pm detail... salam perjuangan:)cgrock

terima kasih, saya dah isi borang dan tunggu lampu hijau sahaja untuk on....yang nak ikut serta bersama saya boleh PM saya dan ikut giliran untuk cucuk sate...untuk senang daftar di website saya untuk saya, buatwang.com (http://www.buatwang.com/index.php?ac=187)

mega02
10-12-2012, 01:52 PM
terima kasih, saya dah isi borang dan tunggu lampu hijau sahaja untuk on....yang nak ikut serta bersama saya boleh PM saya dan ikut giliran untuk cucuk sate...untuk senang daftar di website saya untuk saya, buatwang.com (http://www.buatwang.com/index.php?ac=187)

hahahaha....kejap saja tukar script web

abesoff
10-12-2012, 03:25 PM
adakah anda seorang berani nak cari duit lebih...

"Jangan Sertai Program Mface Ini Jika Anda BELUM Bersedia Jadi KAYA dan JANGAN Buat Bayaran Jika Anda TIDAK SANGGUP MENERIMA RISIKO KERUGIAN“
Biarkan Orang yang Berani Berbisnes Sahaja yang Mengaut
PULUHAN RIBU RM setiap Bulan

mari bersama saya..akan tersusun memanjang

ZharifSofia Exchanger
10-12-2012, 08:21 PM
den dah lama park 3 bulan lepas 1k usd jer..lepas park x buka2 dah akaun..haha

mega02
10-12-2012, 08:55 PM
den dah lama park 3 bulan lepas 1k usd jer..lepas park x buka2 dah akaun..haha

bukalah... boleh kira berapa untung pasif?:)cgrock

ZharifSofia Exchanger
10-12-2012, 08:56 PM
bukalah... boleh kira berapa untung pasif?:)cgrock

bila buka x faham plak..angka share dia tu..kena tanya upline balik.. :-?

abesoff
10-12-2012, 09:01 PM
bila buka x faham plak..angka share dia tu..kena tanya upline balik.. :-?

tentu dah byak hasilnya...yang join awal masa tu memang beruntunglah sebab sekarang syer dia dah meningkat mungkin dah 3 kali ganda ari pelaburan awal.
sapo nak parking boleh pm saya ataupun boleh daftar di buatwang sementra ini..

mega02
10-12-2012, 09:59 PM
bila buka x faham plak..angka share dia tu..kena tanya upline balik.. :-?

kalau invest 1k usd dapat 2k/3k usd.... boleh segera terjun 10k usd:)cgrock

abesoff
11-12-2012, 09:50 AM
Baru dilancarkan di pasaran dari Malaysia ke Asean,Asia. Tak cari orang pun untung dalam masa 100 hari Malaysia Mface - pelaburan dari USD 100 - 5000. 1 star ke 6 star.HQ di Ampang KL dan gabungan syarikat Hong Kong. Jika cari agen lagilah untung. Dah ada orang mendapat RM1juta dalam masa 5 bulan.

abesoff
11-12-2012, 11:08 PM
kita dok like kat Fb tak leh apa-apa,tapi dengan like kat Mface kita akan di bayar... kita main game pun di bayar dengan Mface.

GANJARAN PENGIKLANAN > BONUS SPONSOR
GANJARAN HIBURAN > BONUS PASANGAN
GANJARAN PERMAINAN > BONUS MATCHING

Cadangan Pemilihan Pakej

Pakej untuk anda yang ingin Pasif
Pakej 4 , 5 atau 6 iaitu US$1,000 atau US$2,000 atau US$5,000 Di bisnis ini,

Pakej untuk anda yang ingin Aktif (Memperkenalkan kepada rakan-rakan), Anda boleh bermula dengan Pakej 1, 2 atau 3 . Iaitu US$100 , US$200 atau US$500. (Tidak menjadi sebarang masalah jika ingin memulakan dengan Pakej 4, 5 atau 6 juga)

abesoff
12-12-2012, 05:10 PM
Mface...akan menjadi seperti FB nanti tetapi hebatnya Mface kita like dan main games akan di bayar... jom sertai Mface. Daftar percuma dulu, parking awal2.

abesoff
13-12-2012, 08:28 AM
TERBARU !!!!

Kita guna facebook TAK DPT DUIT, Kita guna "mface" - DAPAT DUIT

Kenal tak Dato AC Mizal ???...Beliau Sudah Jutawan setelah Melabur dalam MBI...

60 artis yg ikuti beliau juga Sudah Berjaya...

Jika Anda juga Ingin Berjaya,Anda Harus Ikut Orang yang Sudah Berjaya,
Jom Join Mface dari MBI International ....
Kenapa Kita Harus Pilih "mface" MBI untuk Buat Side Income...?

Sebab...MBI Established, dah ada m7family Marts, dah ada handphone jenama MBI & Dah ada Web Social "mface" spt juga Facebook.

2013 MBI "mface" Pasti Meletupp, Duduk saja pun Dapat Income Lumayan setiap bulan...

abesoff
14-12-2012, 12:58 PM
Menjana Pendapatan Bersama 'mface'

Apakah mface?
'mface' adalah merupakan satu perkhidmatan Rangkaian Sosial atau 'Sosial Network Service'.

...Apa peranan mface?
Sepertimana facebook, tewtter, 'mface' juga berperanan memberi perkhidmatan kepada individu dan korporat untuk berikteraksi,
bersembang secara teks (chatting) atau suara (audio) maupun vedio (conference).
Pengguna mface juga boleh memaparkan informasi dan menyampaikan mesej samada dalam bentuk teks, grafik, photo dan video.
Maklumat lanjut layari

abesoff
15-12-2012, 09:17 PM
Saya dah cuba buat carian kat CG tentang Mface dan belum ada yang buka thread tentang Mface yang berkaitan nak tambah pendapatan dengan Mface.

Semalam saya berjumpa dengan leader2 hebat di Kelantan untuk pencerahan tentang Mface dari leader2 yang join terawal. Sambutan dari leader di Kelantan sangat hebat dan mereka amat tertarik termasuk saya untuk mengempur Mface kerana mereka amat yakin akan keupayaan syarikat untuk memberi pendapatan kepada mereka dan ahli-ahlinya berdasarkan 3 perkara :
1. Syarikat kita kenal, siapa pemiliknya.
2. Syarikat ada aset( harta )
3. Pembayaran keahlian melalui Bank Syarikat

Kat bawah saya cuba terangkan serba sedikit tentang perjalanan Mface...

http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/mface1.png
Keterangan :

AP > Advertising Point
Bermanfaat untuk anda pasang iklan di website www.mface.me 1 kali klik senilai U$0.05 atau 20 kali klik = 1 AP atau 100 = 2000 kali klik

SP > Share Point
Nilai Deviden Tahunan sebanyak 19x , banyaknya bergantung kepada keuntungan syarikat.

GRC > Game Reward Credit
Nilai Pakej Token Untuk Membeli Units, Semakin banyak TOKEN yang anda miliki, semakin BESAR PENGHASILAN ANDA

Contoh : Anda Membeli Paket 5 iaitu US$2,000 ( RM6,800 ) , maka memiliki GRC 1,160. Kemudian membeli units mengikut harga semasa, misalnya pada harga US$0.10 , maka nilai units anda 1,160 / 0.10 = 11,600 unit token anda pegang.
Setiap harga menyentuh US$0.60 maka akan mengalami stocksplit sebesar 3x dimana jumlah token anda akan dikalikan x3 dan harga kembali ke $0.20
Contoh: misal saat ini Anda memiliki 11,600 unit token saham maka ketika terjadi stocksplit akan menjadi 11,600 x 3 = 34,800 unit token.
Jangkaan setiap 6 bulan akan mengalami stocksplit sebanyak 4x sehingga tahun 2014 sebelum di Listing ke Bursa Saham .
Sudah tentu unit toke anda bertambah, dan untuk menilai Keuntungan anda, anda hanya perlu kalikan Unit x Nilai Semasa Seunit.

Contoh : Anda mempunyai 34,800 unit token, Harga Semasa US$0.50
Bermakna : 34,800 x 0.50 = US$17,400 x 3.00 = RM52,200
Itu adalah hasil keuntungan (Pasive Income) anda.

Tidak ada LOCK token ... Anda boleh Membeli dan Menjual semula bila-bila masa sahaja.

GANJARAN PENGIKLANAN > BONUS SPONSOR
GANJARAN HIBURAN > BONUS PASANGAN
GANJARAN PERMAINAN > BONUS MATCHING

Kepada yang Aktif, yang ingin mengembang program ini, Ganjaran Tambahan diberikan untuk anda..

Misal anda join dengan mengambil Pakej 5 iaitu $2000

1. Bonus Sponsor 9% Bila anda berhasil memperkenalkan rakan anda yang mengambil pakej $500 maka anda berhak memperoleh Bonus Sponsor sebanyak 9% x US$500 = US$45

2. Bonus Pasangan 9% Bonus Pasangan Anda maksimal $2000 per hari atau $60,000 sebulan
(Jumlah terkumpul di kaki besar menunggu untuk dipasangkan dengan jumlah terkumpul berikutnya) Misal pada hari ini anda memiliki jumlah terkumpul di kaki kiri $3000 dan di kaki kanan $5000 maka pada hari itu Anda berhak memperolehi Bonus Pasangan sebanyak 9% x US$3000 = US$270
Jumlah Terkumpul di kaki kanan yang masih menunggu adalah $2000 (untuk dipasangkan di hari berikutnya)

3. Bonus Matching (Generasi) = 4% ( sehingga 5 generasi)
Apabila orang yang anda perkenalkan memperolehi Bonus Pasangan maka Anda berhak mendapat 4% x Total Bonus Pasangan orang tersebut pada hari itu karana anda mengambil pakej US$2000 maka anda berhak menerima Bonus Matching ini sampai 5 generasi.

Cadangan Pemilihan Pakej

Pakej untuk anda yang ingin Pasif
Pakej 4 , 5 atau 6 iaitu US$1,000 atau US$2,000 atau US$5,000Di bisnis ini,

Pakej untuk anda yang ingin Aktif (Memperkenalkan kepada rakan-rakan), Anda boleh bermula dengan Pakej 1, 2 atau 3 . Iaitu US$100 , US$200 atau US$500. (Tidak menjadi sebarang masalah jika ingin memulakan dengan Pakej 4, 5 atau 6 juga)

Jika anda mulakan dengan modal hanya US$100 (RM340) dahulu kemudian promosi memperkenalkan rakan-rakan dan kembangkan rangkaian anda, dengan kaedah yg paling minima iaitu setiap orang hanya perkenalkan 2 orang rakan sahaja seperti berikut:

Anda Join RM340
Ajak 2 orang untuk joint RM340
Bantu 2 orang tersebut untuk agar masing-masing dapat memperkenalkan 2 orang rakan baru untuk join RM340
Ulangi langkah 2 dan 3 setiap minggu
Anda juga akan meraih hasil yang sangat lumayan masuk ke akaun bank anda.

Kesimpulan dari Pakej yang anda ambil:

Anda memperoleh Advertising Point (AP) senilai paket yang anda pilih, misal Anda memilih Paket $500 maka anda juga akan mendapatkan AP sebanyak 500. AP tersebut dapat anda gunakan untuk beriklan di Social Network Service Mfafe iaitu www.mface.me

Jadi, sebenarnya boleh dikatakan, anda telah membeli perkhidmatan untuk anda memasang iklan di web SNS www.mface.me

Anda memperoleh token saham Mface.me sesuai Paket yang telah Anda pilih dengan ketentuan jumlah GRC dibahagi harga token pada saat itu

Penerangan Tambahan

Untuk membeli token MFace maka sila buat bayaran samada terus ke akaun bank syarikat MBI International atau boleh juga buat bayaran ke Akaun Bank Admin Web Support seperti tertera di Member Area .

Setelah Bank-in harap segera lakukan konfirmasi supaya keahlian MfaceClub anda dan pembelian token saham dapat segera dilakukan.

Setelah pendaftaran dan pembelian token di web resmi syarikat telah selesai maka kami akan informasikan loginnya dan silahkan lakukan login ke web resmi syarikat untuk segera melakukan penggantian password login dan e-pin serta edit profile.

Promosikan web support replika Anda kepada sesiapa sahaja agar anda dapat memperoleh jaringan network sebanyak mungkin dan memperoleh bonus lumayan dari MFace.

Semua perkembangan jaringan network dan jumlah nilai token dan Pendapatan anda, anda dapat pantau di web resmi syarikat iaitu http://www.mfcclub.com

Bonus jaringan Network yang anda terima akan dibahagi kepada 2 bahagian iaitu:

a. 70% berupa M Credit yang anda boleh Tunaikan dengan cara:
- withdrawal ke Bank anda melalui syarikat dengan minimal $300 (pembayaran widthdrawal setiap 1hb dan 16hb)
- dijual antara sesama ahli .
- dijual sebagai pengaktifan ahli baru.

b. 30% berupa GRC yang harus dibelikan token semula (reentry) bonus GRC ini digunakan untuk membeli token dengan minima 10 unit . Dan dibundarkan ke 10 unit)

Upgrade

Cara-cara Upgrade ke posisi yg lebih tinggi :

Contohnya, di awal anda membeli pakej 1 ($100) kemudian Anda ingin upgrade ke pakej 3 ($500) maka Anda harus membayar penuh $500 (bukan selisihnya).

Jumlah token anda adalah jumlah saat pembelian paket 1 ($100) + paket upgrade 3 ($500)

Ini merupakan sebuah peluang yang amat baik untuk dijadikan sebagai momentum dalam merubah kehidupan menjadi lebih baik dan lebih sejahtera dari sebelumnya.

"Jangan Sertai Program Mface Ini Jika Anda BELUM Bersedia Jadi KAYA dan JANGAN Buat Bayaran Jika Anda TIDAK SANGGUP MENERIMA RISIKO KERUGIAN“
Biarkan Orang yang Berani Berbisnes Sahaja yang Mengaut
PULUHAN RIBU RM setiap Bulan
Mari join bersama grup saya yang mempunyai leader2 hebat seluruh Malaysia untuk pencerahan.. buat sementara ini boleh daftar di web saya buatwang.

mari join untuk jangkamasa lama..saya sedang mula menyusun secara cucuk sate...boleh ambil pakej usd100 dahulu dan boleh upgred jika mahu.

abesoff
16-12-2012, 09:52 AM
Mfclub....pendaftaran dah bermula dan saya akan menyusun satu kaki memanjang...jadi apa anda tunggu lagi jadikan orang terawal...

abesoff
16-12-2012, 04:09 PM
potensi income pasif dari grc@saham split,potensi lepas ni saham boleh split dalam masa 2-3 bulan lepas split pertama,sebab mface dah masuk Indo,China dan Jan 2013 launching di Bangkok untuk Thailand. Saham dah nak split yang pertama Dis ini. Bonus network,tajaan dan pairing 6-10% ikut pakej,matching bonus 4 - 24% level 1 - 6 ikut pakej. Dok diam pun dapat duit dari saham split,jual dapat untung dan cash dibayar ke bank di Malaysia.
Saham mface dah usd0.59 seunit, minggu ni mungkin split bila 1 juta lagi saham di jual dengan harga usd0.60 seunit.
Cepat bila split kita dapat unit tambahan mungkin 6x,3x,2x...

jom daftar segera. Pm saya untuk terus buat bayaran atau daftar kat buatwang dulu.

abesoff
16-12-2012, 10:36 PM
Saham mface dah usd0.59 seunit, minggu ni mungkin split bila 1 juta lagi saham di jual dengan harga usd0.60 seunit.
Cepat bila split kita dapat unit tambahan mungkin 6x,3x,2x...

jom pakat join...saya sedang daftar ahli dan anda yang terawal join akan berada di kedudukan terats....

abesoff
17-12-2012, 08:47 AM
Contoh : Anda Membeli Paket 5 iaitu US$2,000 ( RM6,800 ) , maka memiliki GRC 1,160. Kemudian membeli units mengikut harga semasa, misalnya pada harga US$0.10 , maka nilai units anda 1,160 / 0.10 = 11,600 unit token anda pegang.
Setiap harga menyentuh US$0.60 maka akan mengalami stocksplit sebesar 3x dimana jumlah token anda akan dikalikan x3 dan harga kembali ke $0.20
Contoh: misal saat ini Anda memiliki 11,600 unit token saham maka ketika terjadi stocksplit akan menjadi 11,600 x 3 = 34,800 unit token.
Jangkaan setiap 6 bulan akan mengalami stocksplit sebanyak 4x sehingga tahun 2014 sebelum di Listing ke Bursa Saham .
Sudah tentu unit toke anda bertambah, dan untuk menilai Keuntungan anda, anda hanya perlu kalikan Unit x Nilai Semasa Seunit.

apa lagi dok tunggu,biz baru dan untuk jangkamasa panjang....

abesoff
17-12-2012, 02:49 PM
Menjana Pendapatan Bersama 'mface'
(Pengerusi mface Dato' AC Mizal)

Apakah mface?
'mface' adalah merupakan satu perkhidmatan Rangkaian Sosial atau 'Sosial Network Service'.


Apa peranan mface?
Sepertimana facebook, tewtter, 'mface' juga berperanan memberi perkhidmatan kepada individu dan korporat untuk berikteraksi, bersembang secara teks (chatting) atau suara (audio) maupun vedio (conference). Pengguna mface juga boleh memaparkan informasi dan menyampaikan mesej samada dalam bentuk teks, grafik, photo dan video. Maklumat lanjut layari

abesoff
17-12-2012, 04:24 PM
demo-demo ni dah join mfaceclubb...anda bila lagi

http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/380637_508723915828129_729146907_n.jpg

abesoff
17-12-2012, 07:22 PM
rasanya sebelum hujung bulan ni dah sah masuk pusingan ke 2 ni .... keuntungan berlipat ganda.. nak tau PM http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/522510_500852513270256_1082082852_n.jpg

abesoff
18-12-2012, 11:08 AM
Berminat untuk JOIN malaysian facebook (mface) program,
Modal: USD100, USD200, USD500, USD1000, USD2000, USD5000

Lepas Launching May 2012 di Malaysia, GRC price usd0.10 seunit, hari ini Dec 2012 harga GRC suda
h usd0.60 seunit..tak sampai lagi I juta unit GRC price akan split ...

Anda JOIN, dapat PASIF income dari GRC dan Networks bonus dari Plan Pemasaran Affliate
AYUH join sekarang, mface ptogram sudah di lancarkan di Jakarta Indonesia, sudah bermula di China dan akan dilancarkan di Bangkok, Thailand Jan 2013 (TBD), POTENSI GRC akan split 2-3 bulan sekali selepas ini,,, JOM KITA BUAT DUIT

web syarikat MBI Holding, mbiv2u.com,
web mface , mface.me

abesoff
19-12-2012, 10:27 AM
harga grc@saham mface sudah split 3x...jadi harga grc@saham akan jadi usd0.20 seunit.

Masa yang baik untuk top up akaun semasa dengan harga usd0.20

jom daftar bersama saya...

abesoff
19-12-2012, 01:05 PM
Logo MFACE akan berada di Badan Pesawat AirAsia, Mface hebat dan kukuh, jom menjana pendapatan lumayan bersama kami dalam MFACE. Tanpa perlu cari orang, tanpa perlu jual produk

apa tunggu lagi,masih lagi panas2 dan anda akan di susun kaki memanjang jika join bersama saya.

slim
19-12-2012, 03:12 PM
harga grc@saham mface sudah split 3x...jadi harga grc@saham akan jadi usd0.20 seunit.

Masa yang baik untuk top up akaun semasa dengan harga usd0.20

jom daftar bersama saya...

table talk dan pluang seluruh negara di alualukan..
:D:D:D

abesoff
20-12-2012, 09:40 AM
table talk dan pluang seluruh negara di alualukan..
:D:D:D

leader2 kat luar selalu table talk...mereka betul2 beri tumpuan ke Mface untuk biz jangka panjang...

abesoff
22-12-2012, 09:24 AM
Saksikan kapal terbang Air Asia berwajah MFACE di seluruh Asia. Jom bersama kami menjana pendapatan hebat di MFACE(sosial network servis pertama di Asia Tenggara.
Jumpa anda di Su Tomyam Kubang Kerian pada 22/12/12 jam 8.30 malam.

abesoff
26-12-2012, 10:35 AM
mari join Mface...
mface is real biz, www.mface.me ni social network seperti facebook.com

abesoff
26-12-2012, 04:04 PM
jom join Mface...

Syarikat Legal Berdaftar di Malaysia - MBI Holdings (Group of Companies), boleh check SSM
info syarikat MBI Holdings ada di www.mbiv2u.com, alamat dan map di contact us atau
MBI International Sdn Bhd
Last Updated by Kristy on Jun 12
No.2, Avenue 1, Avenue Ampang,
68000 Selangor. Malaysia.
T: 603-4280 4833

http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/386647_512807735419747_1288094422_n.jpg

MAIDIN
27-12-2012, 10:34 AM
bro, saya lihat selisih jual dan beli kredit di Mface terlalu jauh . win situation antara pelabur dan syarikat agak jauh . disitu dah makan byk duit pelabur . ditambah 10% lagi syarikat ambik charge dan 30% lagi kene reinvest . jadi yg tinggal pd pelabur terlalu sedikit .

boleh bro buatkan calculation utk 100 usd utk detail . nak tgk selisih dan profit . dari situ boleh agak utk join 5k ke 500 usd ke .

dan pusingan pertama dia lama , begitu juga pusingan berikutnya .

boleh bro terangkan .

abesoff
27-12-2012, 02:13 PM
http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/mface1.png

AP > Advertising Point Bermanfaat untuk anda pasang iklan di website www.mface.me 1 kali klik senilai U$0.05 atau 20 kali klik = 1 AP atau 100 = 2000 kali klik
Anda memperoleh Advertising Point (AP) senilai paket yang anda pilih, misal Anda memilih Paket $500 maka anda juga akan mendapatkan AP sebanyak 500. AP tersebut dapat anda gunakan untuk beriklan di Social Network Service Mfafe iaitu www.mface.me

SP > Share Point Nilai Deviden Tahunan sebanyak 19x , banyaknya bergantung kepada keuntungan syarikat.

GRC > Game Reward Credit Nilai Pakej Token Untuk Membeli Units, Semakin banyak TOKEN yang anda miliki, semakin BESAR PENGHASILAN ANDA

abesoff
27-12-2012, 09:55 PM
bro, saya lihat selisih jual dan beli kredit di Mface terlalu jauh . win situation antara pelabur dan syarikat agak jauh . disitu dah makan byk duit pelabur . ditambah 10% lagi syarikat ambik charge dan 30% lagi kene reinvest . jadi yg tinggal pd pelabur terlalu sedikit .

boleh bro buatkan calculation utk 100 usd utk detail . nak tgk selisih dan profit . dari situ boleh agak utk join 5k ke 500 usd ke .

dan pusingan pertama dia lama , begitu juga pusingan berikutnya .

boleh bro terangkan .

Pakej usd100,usd50 untuk membership n pembayaran bonus tajaan ( 6-10%) pairing (6 - 10%)dan matching(24%)usd50% lagi untuk beli grc@saham, harga seunit sekarang usd0.23, dapat beli 210 unit(boleh beli gandaan 10 unit lebih tersimpan dalam grc wallet. Selain itu kita juga di beri 100 AP. Saham @grc kita boleh jual bila-bila masa di market/syarikat,

abesoff
28-12-2012, 11:38 PM
Mface...anda boleh juga iklankan bisnes anda kerana orang akan klik biz anda

AP > Advertising Point Bermanfaat untuk anda pasang iklan di website www.mface.me 1 kali klik senilai U$0.05 atau 20 kali klik = 1 AP atau 100 = 2000 kali klik

Mface satu hari nanti akan sohor seperti FB juga.

abesoff
29-12-2012, 06:28 PM
Anggaran Pengiraan
Pakej USD1000 -> GRC USD560
CARA 1
Round 1560 X 6 = 3360
SERVIS - 10% = 336
REENTRY - 30% = 1008
BALANCE = 3360 - 1344 = USD2016

Round 21008 X 6 = 6048
SERVIS - 10% = 604.80
REENTRY - 30% = 1814.40
BALANCE = 6048 - 2419.20 = USD3628.80

memang menguntungkan...pusingan pertama dah boleh untung apalagi pusingan kedua, ketiga dan keempat

mari join Mface bersama saya....grup buatwang.com

AzMiLLioNaiRe
29-12-2012, 06:41 PM
mcm2 plan ada skrg huhu

abesoff
29-12-2012, 07:09 PM
mcm2 plan ada skrg huhu

ya Pak Mill, jarang nak jumpa plan seperti ni di Malaysia..kat Singapore ada plan ni tapi tak ingat dah biz apa.

abesoff
31-12-2012, 01:15 PM
http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/mface1.png

AP > Advertising Point Bermanfaat untuk anda pasang iklan di website www.mface.me 1 kali klik senilai U$0.05 atau 20 kali klik = 1 AP atau 100 = 2000 kali klik
Anda memperoleh Advertising Point (AP) senilai paket yang anda pilih, misal Anda memilih Paket $500 maka anda juga akan mendapatkan AP sebanyak 500. AP tersebut dapat anda gunakan untuk beriklan di Social Network Service Mfafe iaitu www.mface.me

SP > Share Point Nilai Deviden Tahunan sebanyak 19x , banyaknya bergantung kepada keuntungan syarikat.

GRC > Game Reward Credit Nilai Pakej Token Untuk Membeli Units, Semakin banyak TOKEN yang anda miliki, semakin BESAR PENGHASILAN ANDA

mari pakat beli saham Mface....pelaburan untuk masa depan.Duit hari-hari pun ada.

abesoff
31-12-2012, 01:46 PM
Apa pula kelebihan yang pengguna dapat sekiranya mereka mendaftarkan diri dengan Mface?
Untuk mendaftarkan diri sebagai pengguna Mface, sesiapa sahaja boleh mendaftar di laman sesawang www.mface.me tanpa dikenakan sebarang bayaran. Apa yang menariknya, kepada mereka yang aktif menggunakan laman sosial ini mereka diberi markah-markah tertentu.

Kemudian pada setiap minggu seorang pengguna yang mendapat markah tertinggi berpeluang untuk memenangi hadiah iPad 2. Ia adalah salah satu promosi yang kami jalankan dan akan berterusan selama tempoh enam bulan

kuda-kuda
31-12-2012, 02:22 PM
plan menarik..tapi kna pikir dulu..

abesoff
01-01-2013, 08:26 AM
plan menarik..tapi kna pikir dulu..

ok boh..memamg menarik dan untuk jangka masa panjang, nak duit hari2 buat network dan nak pasif join pakej yang besar dan tunggu saham naik jual.

sharm2rock
01-01-2013, 08:50 AM
Nak tanya skit... ada tak leader sebelah penang supaya boleh kerap berjumpa dan senang nak cari downline... macam berminat nak join...???

abesoff
01-01-2013, 10:52 AM
Nak tanya skit... ada tak leader sebelah penang supaya boleh kerap berjumpa dan senang nak cari downline... macam berminat nak join...???

ada, nanti saya PM no. tel. untuk tuan bertanya dan dapat info tentang Mface.

abesoff
01-01-2013, 11:00 AM
M F A C E : Peluang Untuk Dapat Side Income Lumayan, Tanpa Perlu Menaja, Tanpa Perlu Cari Orang, Tanpa Perlu Jual Produk, Tanpa Perlu Maintain... http://www.youtube.com/watch?v=IIMvkKJy2Ps

abesoff
01-01-2013, 01:59 PM
M U D A H , Konsep MFACE sangat mudah..
MFACE menawarkan internal Unit Share yg dipanggil GRC yg boleh kita beli mengikut Pakej-Pakej mengikut Unit Price semasa, (Cth; harga hari ini USD0.22 seunit) Unit-unit GRC ini akan mengalami kenaikan harga ke 0.23.. 0.24.. 0.25.. setiap 2 atau 3 hari. Setiap kali kenaikan, keuntungan kita bertambah. Bila kita berpuas hati dengan keuntungan, kita jual unit GRC kita dgn Klik "Sell to Market" , Sykt MFACE akan debitkan RM terus masuk ke akaun bank kita, yg pasti, Untung dan Untung.. Tak akan Rugi..
Cth;
~ Hari ini Anda Beli 10,000 unit pd harga 0.22 Nilai wang anda Hari ini USD2,200
~ Lusa Naik ke 0.23 Nilai Wang anda Lusa ialah USD2,300
~ Bulan depan naik ke 0.60 Nilai Wang anda Bulan depan menjadi USD6,000
Jika anda berpuas hati dgn USD6,000 , jual je 10,000 unit GRC anda tersebut. Anda dapat RM18,000
Jika anda tidak jual akan dapat Extra Bonus sbb akan berlaku SPLIT dimana Unit GRC anda akan menjadi sekurang-kurangnya 3x ganda, iaitu menjadi 30,000 unit. Bayangkan naik lagi sekali ke 0.60 , maka Wang anda menjadi USD18,000 bersamaan RM54,000
Mface - Benar-benar satu Peluang buat Side Income selain ASB dan FixDeposit di bank. Jangan lepaskan peluang terbaik ini.

sharm2rock
01-01-2013, 08:43 PM
ada, nanti saya PM no. tel. untuk tuan bertanya dan dapat info tentang Mface.

terima kasih...

abesoff
02-01-2013, 08:35 AM
TERBARU !!!! Menjana Pendapatan Bersama mfaceclub
(Pengerusi mface Dato' AC Mizal)

Kita guna facebook TAK DPT DUIT, Kita guna "mface" - DAPAT DUIT

Kenal tak Dato AC Mizal ???...Beliau Sudah Jutawan setelah Melabur dalam MBI...
60 artis yg ikuti beliau juga Sudah Berjaya...

Jika Anda juga Ingin Berjaya,Anda Harus Ikut Orang yang Sudah Berjaya,
Jom Join Mface dari MBI International ....
Kenapa Kita Harus Pilih "mface" MBI untuk Buat Side Income...?

Sebab...MBI Established, dah ada m7family Marts, dah ada handphone jenama MBI & Dah ada Web Social "mface" spt juga Facebook.

2013 MBI "mface" Pasti Meletupp, Duduk saja pun Dapat Income Lumayan setiap bulan...

AlterEgo
02-01-2013, 08:41 AM
value unit tuh konfem akan sentiasa naikje ke?? tak kan x de risiko value boleh turun...????

abesoff
02-01-2013, 01:06 PM
value unit tuh konfem akan sentiasa naikje ke?? tak kan x de risiko value boleh turun...????

value unit akan sentiasa naik dua tiga hari sekali dan mungkin juga setiap hari

gotei13captain
02-01-2013, 01:18 PM
ada, nanti saya PM no. tel. untuk tuan bertanya dan dapat info tentang Mface.

PM sy skali yer, sy pon dok peneng.:)cgrock

abesoff
02-01-2013, 02:44 PM
ADAKAH ANDA MENCARI PELUANG MENJANA PENDAPATAN DI TAHUN 2013? SAYA INGIN KONGSIKAN PROGRAM MFACE (Malaysian facebook) di bawah MBI HOLDING

MFACE PROGRAM menawarkan pendapatan PASIF dan pendapatan dari networking seperti yg di lampirkan.

ANDA akan saksikan sendiri di Tahun 2013, rakyat malaysia dan satu dunia akan kenal MFACE,.....

abunz
02-01-2013, 03:52 PM
ADAKAH ANDA MENCARI PELUANG MENJANA PENDAPATAN DI TAHUN 2013? SAYA INGIN KONGSIKAN PROGRAM MFACE (Malaysian facebook) di bawah MBI HOLDING

MFACE PROGRAM menawarkan pendapatan PASIF dan pendapatan dari networking seperti yg di lampirkan.

ANDA akan saksikan sendiri di Tahun 2013, rakyat malaysia dan satu dunia akan kenal MFACE,.....


dari tahun2 lepas pun orang dah kenal siapa dibelakang tabir mface ... :)) :)) .. rekod tak memberangsangkan ...

AlterEgo
02-01-2013, 04:05 PM
value unit akan sentiasa naik dua tiga hari sekali dan mungkin juga setiap hari

value unit tu disandarkan atas apa ye?? value saham ke??

abesoff
02-01-2013, 05:08 PM
value unit tu disandarkan atas apa ye?? value saham ke??
kemasukkan ahli keseluruhan lagi ramai yang yang join lagi cepat...sekrang ni dah 2 hari dan meningkat share dia. Bila di lancar kat Thailand bulan ni semakin cepat share/GRC, hari ni dah capai 0.27 seunit..dua hari lepas 0.25 seunit

abesoff
03-01-2013, 08:34 AM
dari tahun2 lepas pun orang dah kenal siapa dibelakang tabir mface ... :)) :)) .. rekod tak memberangsangkan ...



kegagalan pertama tak semestinya gagal untuk selama2nya.

Mface akan menjadi tersohor di tahun 2013 ini.

NoobFTT
03-01-2013, 08:36 AM
ni yg AC MIZAL pnya tu ke? :-?

Raykie
03-01-2013, 08:39 AM
ni yg AC MIZAL pnya tu ke? :-?

yup bro. AC Mizal punya mface ni.

minat ke? meh join USD5000. :p:p

abesoff
03-01-2013, 08:41 AM
ni yg AC MIZAL pnya tu ke? :-?

AC Mizal hanya CEO sahaja....

Raykie
03-01-2013, 08:58 AM
Nak tanya skit... ada tak leader sebelah penang supaya boleh kerap berjumpa dan senang nak cari downline... macam berminat nak join...???

ini otai networking ni. orang lama. :">:">

abesoff
03-01-2013, 10:28 AM
Semasa pelancaran Mface di Indonesia tempoh hari...


Mface .me – is a Social Network Site that recently had its grand launches in Jakarta, Indonesia with more than 1200 invited guests from Singapore, China, Taiwan, Malaysia, Thailand and Indonesia.

With more than 100 famous Indonesian celebrities by the name of Alexandra Gottardo, Nabilla Syakieb, Andrew Andika, Citra Kirana, Velove Vexia, Rama Michael, Ali Syakieb, Aditya Firmansyah, Samuel Zylgwyn, Angel Lelga, Boy Hamzah, Ferry Ardiansyah, Nuri maulida, Uli Auliani, Laura Basuki, Moamar Emka, Reza Artamevia, Maeva Amin, Rebecca this event is launched with stars and flashlights.

Besides having delicious dinner with all the celebrities, everyone in the event was thrilled with the performance of impersonate America president Obama, Mr Bean, Malaysia pop star & movie director Namewee and mface 2 minutes 2 fame Round 2 champion Avery & Sylvia quite change performance.

http://www.youtube.com/watch?v=nBV1vu4gkAI

mari kita melabur dalam Mface pula, jom PM saya untuk tawaran awal tahun dan yang pertama

abesoff
03-01-2013, 02:43 PM
Apakah peranan “mface” ?

Sepertimana facebook, twetter, myspace, “mface” juga berperanan memberi perkhidmatan kepada individu dan korporat untuk berinteraksi, bersembang secara teks (chatting) atau suara (audio) mahupun video (conference). Pengguna mface juga boleh memaparkan informasi dan menyampaikan mesej samada dalam bentuk teks, grafik, photo juga video. Selain dari itu, mface juga menyediakan ruang kepada individu atau korporat untuk mengiklankan perkhidmatan ataupun produk-produk mereka.
“mface” telah menjadi pilihan ramai sekarang kerana dengan gabungan ciri blog tradisional dan ciri micro-blog terkini, mface lebih ringan dan lebih mudah digunakan dan yang paling mengkagumkan mface dilengkapi dengan pelbagai bahasa.

mari pakat daftar kat Mface www.mface.me

abesoff
04-01-2013, 03:18 PM
MeleTop Dah...Mface..Plan Jutawan tanpa menaja...Tak Percaya? Mari dengar sendiri di Su Tomyam Kubang Kerian Malam ni jam 8.30 malam....jumpa saya di sana.

abesoff
04-01-2013, 03:58 PM
Latest Price 04/01/13 at 06:35am : USD0.30

01 Jan 2013 hanya USD0.27

abesoff
05-01-2013, 01:59 AM
MeleTop Dah...Mface..Plan Jutawan tanpa menaja...Tak Percaya? Mari dengar sendiri di Su Tomyam Kubang Kerian Malam ni jam 8.30 malam....jumpa saya di sana.

baru balik dari taklimat...sambutan sangat hebat dengan kehadiran leader2 hebat program2 klik2 sebelum ni.

abesoff
05-01-2013, 09:52 AM
Latest Price 04/01/13 at 06:35am : USD0.30

01 Jan 2013 hanya USD0.27

semakin naik GRC mface..... kemarin USD0.30 tetapi hari ni dah USD0.31,1 sen sehari sangat baik dan akan datang mungkin 2 sen sehari kenaikan GRC. Kemasukkan ahli Korea membantu kenaikkan GRC semakin cepat.

apa lagi yang di tunggu, mari bersama grup saya dan tak lama lagi siap website untuk grup saya bergerak secara online dan offline.

rminz
05-01-2013, 11:13 AM
Pm me pls..

abesoff
05-01-2013, 11:52 AM
Pasaran semasa dan akan datang tidak sama dengan pasaran lepas, game online dan iklan online akan menguasai ekonomi dunia...
http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/00462107_small.jpg

abesoff
05-01-2013, 12:52 PM
ni yg AC MIZAL pnya tu ke? :-?

http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/00461023_small.jpg

Bullpup
05-01-2013, 01:11 PM
mcm best.. dgr citer hampir setiap hari naik 1 sen ??

abesoff
05-01-2013, 01:35 PM
mcm best.. dgr citer hampir setiap hari naik 1 sen ??

betul tuan.semalam naik 2 sen dari 0.29 terus ke USD0.31 hari ni.

berminat mari bergabung dengan saya..satu website akan di lancar tak lama lagi untuk yang bergabung dengan saya.

abesoff
05-01-2013, 01:36 PM
Nak tanya skit... ada tak leader sebelah penang supaya boleh kerap berjumpa dan senang nak cari downline... macam berminat nak join...???

hari ahad ni ada leader akan telepon untuk table talk, harap dapat hadir untuk pencerahan tentang Mface

abesoff
05-01-2013, 01:39 PM
http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/mface1.png

AP > Advertising Point Bermanfaat untuk anda pasang iklan di website www.mface.me 1 kali klik senilai U$0.05 atau 20 kali klik = 1 AP atau 100 = 2000 kali klik
Anda memperoleh Advertising Point (AP) senilai paket yang anda pilih, misal Anda memilih Paket $500 maka anda juga akan mendapatkan AP sebanyak 500. AP tersebut dapat anda gunakan untuk beriklan di Social Network Service Mfafe iaitu www.mface.me

SP > Share Point Nilai Deviden Tahunan sebanyak 19x , banyaknya bergantung kepada keuntungan syarikat.

GRC > Game Reward Credit Nilai Pakej Token Untuk Membeli Units, Semakin banyak TOKEN yang anda miliki, semakin BESAR PENGHASILAN ANDA

untuk pencerahan lagi...
AP - Iklan percuma yang boleh dibuat di www.mface.me yang dikenakan CPC USD0.50
SP -
Bonus seperti Company Turn Over - yang dibayar setiap bulan, setiap 3 bulan, setiap 6 bulan dan tahunan
GRC - token permainan yang boleh digunakan untuk bermain permainan online, ianya juga akan diapungkan dan harganya ditentukan oleh pasaran pada kadar kenaikan USD0.01 bagi setiap sejuta unit terjual, hanya 60 juta unit GRC dijual oleh syarikat. Jika masih ada permintaan GRC terbitan akan dilakukan dan pelarasan harga akan dibuat melalui kaedah 'split'.

Komisyen Hiburan, Iklan dan Permainan akan diberi kepada mereka yang membuat kerja 'networking' yang mempromosi idea ini dikalangan rakan dan kenalan mereka. Penerangan lanjut komisyen ini dibuat kepada mereka yang berminat sahaja.

riz_network
05-01-2013, 01:57 PM
menarik cepat betul nilai share dia naik
boleh cuba ni

abesoff
05-01-2013, 01:59 PM
http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/untitled-1.jpg

Pada permulaan pengapungan bagi pasaran Malaysia pada 15 Mei 2012, tempoh kenaikan nilai GRC adalah 4-5 hari bagi setiap USD0.01, tetapi apabila pasaran Indonesia dibuka pada 19 Oktober 2012, tempoh kenaikan adalah lebih cepat iaitu 3-4 hari setiap USD0.01. Bayangkan apabila pasaran GRC ini dibuka di Thailand, Vietnam, Hong Kong dan China, mungkin setiap hari kenaikan USD0.01 dan tidak mustahil setiap jam atau setiap 5 minit kenaikan akan berlaku, semuanya bergantung kepada permintaan di pasaran antarabangsa.

riz_network
05-01-2013, 02:03 PM
http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/untitled-1.jpg

Pada permulaan pengapungan bagi pasaran Malaysia pada 15 Mei 2012, tempoh kenaikan nilai GRC adalah 4-5 hari bagi setiap USD0.01, tetapi apabila pasaran Indonesia dibuka pada 19 Oktober 2012, tempoh kenaikan adalah lebih cepat iaitu 3-4 hari setiap USD0.01. Bayangkan apabila pasaran GRC ini dibuka di Thailand, Vietnam, Hong Kong dan China, mungkin setiap hari kenaikan USD0.01 dan tidak mustahil setiap jam atau setiap 5 minit kenaikan akan berlaku, semuanya bergantung kepada permintaan di pasaran antarabangsa.


mcm mana nak daftar ni tuan?

abesoff
05-01-2013, 02:20 PM
mcm mana nak daftar ni tuan?

sementara siap 3rd party website untuk Mface tuan-puan boleh daftar di sini dulu Mface (http://www.buatwang.com/index.php?ac=187) atau PM saya sahaja

abesoff
05-01-2013, 04:42 PM
mcm best.. dgr citer hampir setiap hari naik 1 sen ??

nlai GRC naik average setiap 30 jam, klu ambil pakej 6 bntg, setiap 30jam nlainya tlh brtmbh lbh USD100=RM300 banyak tu..

abesoff
06-01-2013, 08:56 AM
Kalau masih ragu-ragu tentang kesahihan bisnis ini anda boleh beli GRC dengan menggunakan cek, jika diterima petanda syarikat itu adalah sah, tetapi jika ia tidak menerimanya maka jauhilah syarikat berkenaan...

abesoff
06-01-2013, 10:38 AM
Latest Price 04/01/13 at 06:35am : USD0.30

01 Jan 2013 hanya USD0.27

pagi ni value dah capai USD0.32 dan akan naik lagi sedikit masa lagi..

abesoff
06-01-2013, 12:06 PM
Sama-sama kita membangunkannya dan sama-sama mengecapi kekayaan 1% billionaire dalam masa 5 tahun lagi...

abesoff
06-01-2013, 01:36 PM
Apakah implikasi 'split' dalam mface...
Setiap kenaikan harga GRC 1sen keuntungannya lebih besar setelah split, sebagai contoh sebelum split unit GRC (token) kita sebanyak 1,000 unit setiap kenaikan 1 sen kita akan untung USD10 sahaja tetapi setelah split, unit GRC (token) kita telah bertambah menjadi 3,000 unit dan bagi setiap kenaikan 1 sen seterusnya kita akan mendapat keuntungan 3x ganda iaitu USD30.00, kalau kenaikan 1 sen setiap 2 hari sekali, kita untung USD30 setiap 2 hari. Kalau lebih cepat, andaikata setiap 1 hari, setiap 12 jam, setiap 6 jam, setiap jam, keuntungan kita tetap USD30, itu yg dimaksudkan DUDUK DIAM DAPAT DUIT...


Bagi mereka yang ingin wang segera, boleh pilih menjadi networker dan pendapatannya adalah sangat lumayan.

MAIDIN
06-01-2013, 01:41 PM
pagi ni value dah capai USD0.32 dan akan naik lagi sedikit masa lagi..

bila value akan kembali ke 0.20 ?

abesoff
06-01-2013, 02:13 PM
bila value akan kembali ke 0.20 ?

value akan kembali ke USD0.20 sen semula bila jualan GRC sudah capai 60 juta unit...sekarang baru USD0.32 dan bila capai USD0.60 akan berlaku split keuntungan anda 3 kali ganda.
http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/00462004_small.jpg

abesoff
07-01-2013, 01:01 AM
Zizan pun layan Mface....
http://www.youtube.com/watch?v=f4PnwPGmDD4

abesoff
07-01-2013, 03:33 PM
mari join Mface bersama saya..

Pastikan sebelum menyertai sebarang bisnis, syarikat itu memang wujud, ada akaunnya, ada pengurusannya, syarikat yang kukuh...

abesoff
07-01-2013, 08:24 PM
Ops Gempur
Sila ikuti siri jelajah Utara di Safira Club, Seberang Jaya pada 09/01/13 jam 9 malam
Sri Mawarni Inn Kangar pada 10/01/13 jam 9 malam dan
Hotel Darulaman Jitra pada 11/01/13 jam 9 malam....

abesoff
08-01-2013, 08:36 AM
Mface adalah syarikat kedua didunia yang menggunakan kaedah penjanaan modal menggunakan kaedah float dan split selepas SMI Capital Singapura yang telah beroperasi lebih 5 tahun dan telah menjadi major shareholder kepada lebih 40 syarikat yang tersenarai Bursa Saham Singapura (STI)

abesoff
08-01-2013, 01:26 PM
Float dan split ini telah digunakan oleh syarikat di singapura SMI capital untuk mengumpulkan modal dan mengambil alih 40 syarikat tersenarai di bursa saham singapura

abesoff
08-01-2013, 01:46 PM
pagi ni value dah capai USD0.32 dan akan naik lagi sedikit masa lagi..

sekarang dah USD0.33 dan berapa jam lagi naik 1 sen menjadi USD0.34

gotei13captain
08-01-2013, 01:51 PM
Ops Gempur
Sila ikuti siri jelajah Utara di Safira Club, Seberang Jaya pada 09/01/13 jam 9 malam
Sri Mawarni Inn Kangar pada 10/01/13 jam 9 malam dan
Hotel Darulaman Jitra pada 11/01/13 jam 9 malam....

bleh pi ushar2 niee..:D

abesoff
08-01-2013, 03:57 PM
bleh pi ushar2 niee..:D

boleh pergi...saya wakil kan upline saya di sana Cikgu Lau jumpa beliau nanti.

afifdaud
08-01-2013, 04:09 PM
nk labur,labur saja...
paksu bini aku tunjuk akaun dia time aku balik kg. cuti krismas haritu
ada berbelas2 ribu USD dlm akaun..
dia kata nk peram lagi
xtau smpai bila dia nk peram
sampai abih cycle dia kata
katanya dia ada modal sbb sblm ni buat VGMC

:D

abesoff
08-01-2013, 05:19 PM
sekarang dah USD0.33 dan berapa jam lagi naik 1 sen menjadi USD0.34

dah naik USD0.34 seunit..memang laju dan semakin laju...mari join awal2 bila sampai USD0.60 GRC akan split dan unit kita akan jadi 3 kali ganda....

abesoff
09-01-2013, 12:14 AM
nk labur,labur saja...
paksu bini aku tunjuk akaun dia time aku balik kg. cuti krismas haritu
ada berbelas2 ribu USD dlm akaun..
dia kata nk peram lagi
xtau smpai bila dia nk peram
sampai abih cycle dia kata
katanya dia ada modal sbb sblm ni buat VGMC

:D

ramai yang sudah melepasi pusingan pertama tak jual lagi..semua reinvest untuk dapat berganda-ganda lagi

abesoff
09-01-2013, 11:08 AM
Ops Gempur
Sila ikuti siri jelajah Utara di Safira Club, Seberang Jaya pada 09/01/13 jam 9 malam
Sri Mawarni Inn Kangar pada 10/01/13 jam 9 malam dan
Hotel Darulaman Jitra pada 11/01/13 jam 9 malam....

jangan lupa janji temu kita malam ni bagi yang tinggal di sekitar Penang...di Safira Club, Seberang Jaya pada 09/01/13 jam 9 malam

abesoff
09-01-2013, 01:02 PM
M U D A H , Konsep MFACE sangat mudah..
MFACE menawarkan internal Unit Share yg dipanggil GRC yg boleh kita beli mengikut Pakej-Pakej mengikut Unit Price semasa, (Cth; harga hari ini USD0.22 seunit) Unit-unit GRC ini akan mengalami kenaikan harga ke 0.23.. 0.24.. 0.25.. setiap 2 atau 3 hari. Setiap kali kenaikan, keuntungan kita bertambah. Bila kita berpuas hati dengan keuntungan, kita jual unit GRC kita dgn Klik "Sell to Market" , Sykt MFACE akan debitkan RM terus masuk ke akaun bank kita, yg pasti, Untung dan Untung.. Tak akan Rugi..
Cth;
~ Hari ini Anda Beli 10,000 unit pd harga 0.22 Nilai wang anda Hari ini USD2,200
~ Lusa Naik ke 0.23 Nilai Wang anda Lusa ialah USD2,300
~ Bulan depan naik ke 0.60 Nilai Wang anda Bulan depan menjadi USD6,000
Jika anda berpuas hati dgn USD6,000 , jual je 10,000 unit GRC anda tersebut. Anda dapat RM18,000
Jika anda tidak jual akan dapat Extra Bonus sbb akan berlaku SPLIT dimana Unit GRC anda akan menjadi sekurang-kurangnya 3x ganda, iaitu menjadi 30,000 unit. Bayangkan naik lagi sekali ke 0.60 , maka Wang anda menjadi USD18,000 bersamaan RM54,000
Mface - Benar-benar satu Peluang buat Side Income selain ASB dan FixDeposit di bank. Jangan lepaskan peluang terbaik ini.

Mface...unit GRC semakin naik...sekarang dah USD0.34 dan tak lama lagi akan naik 1 sen lagi..

abesoff
09-01-2013, 08:25 PM
pening kawe tgk rego GRC MFace ni, skrg satu sen knaikan tak smpai 1 hari, smlm 0.34sen bilo2 maso skrang nk jadi 0.35 sen, sapo yg ado 30,000 unit dah naik USD300 tk smpai sari

jom daftar bersama kawe...satu kaki panjang join bersama kawe

MAIDIN
10-01-2013, 01:06 AM
bro abessof , ape komen bro ttg berita di bawah ini . saya baru baca lepas kawan bagi ttg mface :

http://www.facebook.com/notes/say-no-to-mlm/scam-mface-adalah-scam-terbaru-dr-ac-mizal-konsortium-bersama-teddy-teow-bos-isl/390583407676812

abesoff
10-01-2013, 08:29 AM
bro abessof , ape komen bro ttg berita di bawah ini . saya baru baca lepas kawan bagi ttg mface :

http://www.facebook.com/notes/say-no-to-mlm/scam-mface-adalah-scam-terbaru-dr-ac-mizal-konsortium-bersama-teddy-teow-bos-isl/390583407676812

lama dah baca..dan masa taklimat pun dah bagitahu siapa mereka2 tu..Mface berjalan lancar dan tak terganggu dengan kisah2 orang kuat kat belakang Mface.

MAIDIN
10-01-2013, 10:40 AM
taklimat di KL atau di pejabat MIB sendiri ade tak bro . pejabat saya dgn bangunan MIB tu 10 minit je.

nak tanya bro . ape pandangan bro pasal cina founder MIB tu ? dgn kes kes dia yg sebelum ni .

abesoff
10-01-2013, 01:10 PM
Contoh pengiraan pendapat bagi yang keluar Modal USD100 @ RM340
http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/12174_506842212682092_17369562633_n.jpg

Dengan Modal RM340 tanpa menaja anda akan mendapat RM33136.36

yazidane
10-01-2013, 03:03 PM
ac ni tipu ar...

abesoff
10-01-2013, 04:06 PM
Latest News Update : 09/01/13 17:25pm : GRC Unit Price Increase to = USD0.35 / unit .
08/01/13 - USD0.34
07/01/13 - USD0.33
06/01/13 - USD0.32
05/01/13 - USD0.31
6620 unit x 0.01cent = USD66.20 Earn/day = RM198.60

Hebat....jom daftar bersama saya

abesoff
10-01-2013, 05:19 PM
ac ni tipu ar...

Ac Mizal tak tipu....gelang tu pesaing byk dipasaran, org boleh beli murah di pasar malam, buat apa beli mahal di edymium.

azahraa
11-01-2013, 10:01 AM
Salam..saya pun dah join mface..mmg harga token grc setiap hari naik 1sen..
Sekarang baru 12 negara klu satu dunia lg laju..jom join skrg

abesoff
11-01-2013, 10:07 AM
Salam..saya pun dah join mface..mmg harga token grc setiap hari naik 1sen..
Sekarang baru 12 negara klu satu dunia lg laju..jom join skrg

kalau satu dunia mungkin setiap jam naik 1 sen... jom join Mface untuk masa depan....

abesoff
11-01-2013, 10:55 AM
contoh pendapatan dengan Mface walaupun tanpa menaja

Hari2 duit dalam akaun bertambah RM477 , Jika sebulan RM477 x 30hari = kira sendiri le ye...
Tanpa perlu buat apa2 pun sbb Harga Share Mface naik hari2, lihat hari2 yg berlalu...
09/01/13 - USD0.35
08/01/13 - USD0.34
07/01/13 - USD0.33
06/01/13 - USD0.32
05/01/13 - USD0.31
Saya buka 3 akaun Jumlah unit 15,900 Naik je 1sen 15,900 x 0.01cent = USD159.00/day x 3.00 = RM477.00/day

abesoff
11-01-2013, 07:00 PM
contoh pendapatan dengan Mface walaupun tanpa menaja

Hari2 duit dalam akaun bertambah RM477 , Jika sebulan RM477 x 30hari = kira sendiri le ye...
Tanpa perlu buat apa2 pun sbb Harga Share Mface naik hari2, lihat hari2 yg berlalu...
09/01/13 - USD0.35
08/01/13 - USD0.34
07/01/13 - USD0.33
06/01/13 - USD0.32
05/01/13 - USD0.31
Saya buka 3 akaun Jumlah unit 15,900 Naik je 1sen 15,900 x 0.01cent = USD159.00/day x 3.00 = RM477.00/day

hari ni dah Usd0.36 dan sekejap lagi nak cukup USD0.37

abesoff
12-01-2013, 10:35 AM
Berita baik....
sesiapa yang nak join Mface, saya terima point Myrightad sebagai bayaran...saya terima dengan rate 2.65....Pm saya untuk penjelasan

abesoff
12-01-2013, 10:40 AM
Contoh pengiraan pendapat bagi yang keluar Modal USD100 @ RM340
http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/12174_506842212682092_17369562633_n.jpg

Dengan Modal RM340 tanpa menaja anda akan mendapat RM33136.36

11/01/13 (last night) dah naik USD0.37 , Total Units Balance Units Price
2000000.00 1635350.00 0.37

abesoff
12-01-2013, 07:47 PM
Nilai GRC yang diapungkan pada 15 Mei 2012 bermula daripada USD10sen sekarang telah bernilai lebih USD50sen, bermakna GRC yang yang bernilai USD3,000 telah bernilai USD15,000 sekarang. Sebelum ini setiap 4-5 hari harga GRC naik 1sen apabila sejuta unit terjual dipasaran Malaysia, 3-4 hari naik 1 sen apabila pasaran Indonesia dibuka dan akan 'split' dalam masa terdekat apabila nilainya mencecah USD60sen...sekarang dah 20 jam 1 sen naik

Bayangkan apabila pasaran Thailand, Vietnam, Hongkong, China dan India dibuka, berkemungkinan setiap setengah hari atau setiap sejam atau setiap 1 minit GRC akan naik USD0.01 sen.

Setiap kenaikan USD0.01 nilai pegangan GRC, bagi yang ambil pakej 6Bintang memberi pulangan USD300 setiap 1 hari sekarang...

Apa lagi dok tunggu...mari bersama saya..tak ada wang tunai, PM saya untuk join dengan point Myrightad...

abesoff
13-01-2013, 08:56 AM
Ops Gempur
Sila ikuti siri jelajah Utara di Safira Club, Seberang Jaya pada 09/01/13 jam 9 malam
Sri Mawarni Inn Kangar pada 10/01/13 jam 9 malam dan
Hotel Darulaman Jitra pada 11/01/13 jam 9 malam....

Taklimat yang pertama sudah berlalu dan mendapat sambutan yang hebat...pusingan kedua taklimat akan di adakan seperti berikut

Hotel Seri Malaysia, Bayam Baru pada 15/01/13 (Selasa)
Hotel Dvista, Sungai Petani pada 16/01/13 (Rabu)
Su Tomyam Kubang Kerian Kelantan pada 18/01/13
Semua program berjalan jam 9 malam

MAIDIN
13-01-2013, 10:25 PM
saya menunggu preview di KL . encik zamree taknak buat preview terbuka di KL atau di ampang ke ?

abesoff
14-01-2013, 09:45 AM
saya menunggu preview di KL . encik zamree taknak buat preview terbuka di KL atau di ampang ke ?

Sekarang ni En.Zamri dok tumpu pada sebelah Utara dan Timur dulu...InsyaAllah akan datang saya dan beliau akan ke sebelah Tengah pula..

MAIDIN
14-01-2013, 10:01 AM
dia stay mana , mmg takde wakil di KL ye .

abesoff
14-01-2013, 11:00 AM
dia stay mana , mmg takde wakil di KL ye .

Asal Kelantan, lama tinggal di Penang dan sekarang kembali ke Kelantan.

Wakil grup saya (myface2u) belum ada lagi cuma ada upline kepada upline saya 001 mface.

abesoff
14-01-2013, 03:39 PM
web grup Mface akan siap bila-bila masa,peluang anda berada di atas grup ini dan akan menerima kaki panjang sebelah kanan untuk anda menerima bonus pasangan 6 %...

Jom daftar sementara dulu...Pm saya untuk tempah nama anda

abesoff
14-01-2013, 04:39 PM
Tak tumbuh tak melata, tak sungguh orang tak kata..
http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/582355_194429294029356_385263552_n-1.jpg

MAIDIN
14-01-2013, 10:58 PM
bende yg paling saya tak suka . bila dah deal dua dua belah pihak . lepas dpt duit , bagi mcm mcm alasan .

MAIDIN
14-01-2013, 11:05 PM
bro abessof , my group mmg tak suka dgn cara camni ..

abesoff
14-01-2013, 11:19 PM
bro abessof , my group mmg tak suka dgn cara camni ..

maaf tuan tentang masalah kelambatan daftar ini..kerana melibatkan syarikat bila pelaburan yang besar.

MAIDIN
14-01-2013, 11:19 PM
ada pulak boleh suruh saya call leader nye . saya deal dgn bro .

sekarnag pulang balik duit saya . bro dah langgar deal . janji tengahari tadi dan bagitau terus settle bila tranfer duit . tau tau sampai nak masuk hari baru masih bagi alasan mcm mcm .

MAIDIN
14-01-2013, 11:20 PM
maaf tuan tentang masalah kelambatan daftar ini..kerana melibatkan syarikat bila pelaburan yang besar.


awal deal semua lain . bila dah transfer duit semua lain . satu satu alasan baru muncul . sekarnag ni transfer balik duit saya . group saya taknak join dan yg mereka akan join minggu depan semua dah tarik diri bila tengok perangai camni.

MAIDIN
14-01-2013, 11:35 PM
bro abessof, saya baru cakap dgn leader bro . dari ape yg dia bagitau saya berbeza dgn ape yg bro deal dgn saya . ternyata bro utk dptkan downline , bro boleh buat janji tp walaupun tahu bende tu bro takleh tunaikan.

kan senang kalau terus terang mcm bro zamree jelas pd saya . clear and settle .

nasehat saya , jujur tu penting dlm berniaga .

abesoff
14-01-2013, 11:54 PM
bro abessof, saya baru cakap dgn leader bro . dari ape yg dia bagitau saya berbeza dgn ape yg bro deal dgn saya . ternyata bro utk dptkan downline , bro boleh buat janji tp walaupun tahu bende tu bro takleh tunaikan.

kan senang kalau terus terang mcm bro zamree jelas pd saya . clear and settle .

nasehat saya , jujur tu penting dlm berniaga .

saya minta maaaf tentang kesalahan saya tidak faham betul2 apa yang en.Zamri sms saya.Harap perkara ini dapat di selesaikan segera oleh En.Zamri esok. Terima kasih atau nasihat tuan.

abesoff
15-01-2013, 08:34 AM
as salam....

Hari ni web promosi group myface2u telah di lancarkan...kalau berminat boleh daftar untuk dapatkan web promosi dan tempah kedudukkan anda segera...Daftar di myface2u (http://www.myface2u.com/mymface)

abesoff
15-01-2013, 01:44 PM
BERTBH ....MANTOPppp TN!!!
APE LAGI YG NAK DITGGU....
Web PROMO sudah lancar,
Jom daftar bersama MYFACE2U (www.myface2u.com/mymface)

abesoff
15-01-2013, 01:49 PM
Latest News Update : 09/01/13 17:25pm : GRC Unit Price Increase to = USD0.35 / unit .
08/01/13 - USD0.34
07/01/13 - USD0.33
06/01/13 - USD0.32
05/01/13 - USD0.31
6620 unit x 0.01cent = USD66.20 Earn/day = RM198.60

Hebat....jom daftar bersama saya

sekarang ni unit GRC sudah usd0.39 dan akan naik bila-bila masa kepada USD0.40 sen..

abesoff
15-01-2013, 05:30 PM
Wooww.. Wang anda dlm MFACE bertambah lagi
sbb Share Price Naik lagi ke 0.39
Jika anda TOPUP Total GRC anda kpd 5,000unit, anda akan dpt income RM150 setiap hari

abesoff
16-01-2013, 12:30 AM
Contoh pengiran mudah untuk pikih pakej yang terbaik sertai Mface.

Jika ada 150unit share - hari2 Wang anda bertambah USD1.50
Jika ada 500unit share - hari2 Wang anda bertambah USD5.00
Jika ada 1,000unit share - hari2 Wang anda bertambah USD10.00
Jika ada 2,000unit share - hari2 Wang anda bertambah USD20.00
Jika ada 5,000unit share - hari2 Wang anda bertambah USD50.00 = RM150 .

abesoff
16-01-2013, 10:16 AM
sekarang ni unit GRC sudah usd0.39 dan akan naik bila-bila masa kepada USD0.40 sen..

terkini 16/01/2013 411630.00 0.39

ada sikit lagi tidak di jual...sekejap lagi unit GRC akan naik 0.40

abesoff
16-01-2013, 01:03 PM
terkini 16/01/2013 411630.00 0.39

ada sikit lagi tidak di jual...sekejap lagi unit GRC akan naik 0.40

Latest News Update : 16/01/13 13:03pm : GRC Unit Price Increase to = USD0.40/ unit .

naik lagi....yang ada 6620 unit x 0.01cent = USD66.20 Earn/day = RM198.60( sehari )

abesoff
16-01-2013, 05:25 PM
Mari sertai Mface bersama grup myface2

KEDUDUKAN GRC MFACE:

Latest News Update : 15/01/13 1:48pm :

15/01/13 - USD0.39
13/01/13 - USD0.38
11/01/13 - USD0.37
10/01/13 - USD0.36
09/01/13 - USD0.35
08/01/13 - USD0.34
07/01/13 - USD0.33
06/01/13 - USD0.32
05/01/13 - USD0.31

Hari-hari atau 2 hari sekali harga GRC naik usd0.01 , kalau ada 10000 units GRC dah boleh dapat untung usd100 setiap hari.

abesoff
17-01-2013, 08:40 AM
Mari sertai Mface bersama grup myface2

KEDUDUKAN GRC MFACE:

Latest News Update : 15/01/13 1:48pm :

15/01/13 - USD0.39
13/01/13 - USD0.38
11/01/13 - USD0.37
10/01/13 - USD0.36
09/01/13 - USD0.35
08/01/13 - USD0.34
07/01/13 - USD0.33
06/01/13 - USD0.32
05/01/13 - USD0.31

Hari-hari atau 2 hari sekali harga GRC naik usd0.01 , kalau ada 10000 units GRC dah boleh dapat untung usd100 setiap hari.

Semlm 0.40 , hari ini 0.41 , naik 0.01sen x 16250 unit yg saya ada, dpt la USD162.50 hari ni, tukar ke RM dapat RM487.50 , esok naik lagi ke 0.41 - dapat lagi RM487.50... hari2 naik, hari2 dapat RM487.50.

Jom join..klik kat Mface di bawah tu..

MAIDIN
17-01-2013, 10:45 AM
Blh kita katakan, waktu terbaik join adalah ketika harga 0.20 lah kan.

abesoff
17-01-2013, 11:13 AM
Blh kita katakan, waktu terbaik join adalah ketika harga 0.20 lah kan.

tidak juga sebab ada yang tunggu split cepat2 dia join sebab unit GRC yang dia dapat akan menjadi 3 kali ganda.. kalau dia ada 1000 unit bila split dia akan dapat 3000 unit. cuma kalau kita beli pada harga 0.20 kita dapat banyak unit sikit.

abesoff
17-01-2013, 12:32 PM
MFACE semakin hebat, 2 juta units GRC terjual setiap hari, dan USD0.01 ( 1 sen) harga GRC/unit meningkat naik ...
RINGKASAN TERKINI KENAIKAN HARGA GRC PER UNIT

17/01/13 - USD0.41
16/01/13 - USD0.40
15/01/13 - USD0.39
13/01/13 - USD0.38
11/01/13 - USD0.37
10/01/13 - USD0.36
09/01/13 - USD0.35
08/01/13 - USD0.34
07/01/13 - USD0.33
06/01/13 - USD0.32
05/01/13 - USD0.31

http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/mface2.png

abesoff
17-01-2013, 04:05 PM
MFACE semakin hebat, 2 juta units GRC terjual setiap hari, dan USD0.01 ( 1 sen) harga GRC/unit meningkat naik ...
RINGKASAN TERKINI KENAIKAN HARGA GRC PER UNIT

17/01/13 - USD0.41
16/01/13 - USD0.40
15/01/13 - USD0.39
13/01/13 - USD0.38
11/01/13 - USD0.37
10/01/13 - USD0.36
09/01/13 - USD0.35
08/01/13 - USD0.34
07/01/13 - USD0.33
06/01/13 - USD0.32
05/01/13 - USD0.31

http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/mface2.png

baki terkini untuk sell 0.41 tinggal hanya 1434500.00 jangka malam ni akan naik ke 0.42

abesoff
17-01-2013, 06:48 PM
Apakah implikasi 'split' dalam mface...
Setiap kenaikan harga GRC 1sen keuntungannya lebih besar Sebagai contoh sebelum split unit GRC (token) kita sebanyak 1,000 unit setiap kenaikan 1 sen kita akan untung USD10 sahaja tetapi setelah split , unit GRC (token) kita telah bertambah menjadi 3,000 unit dan bagi setiap kenaikan 1 sen kita akan mendapat keuntungan 3x ganda iaitu USD30.00, kalau kenaikan 1 sen 2 hari sekali, kita untung USD30 setiap 2 hari, kalau kalau lebih cepat.setiap 1 hari, setiap 12 jam, setiap 6 jam, setiap jam, keuntungan kita tetap USD30, itu yg dimaksudkan DUDUK DIAM DAPAT DUIT...

abesoff
17-01-2013, 10:32 PM
Mari sertai Mface bersama grup myface2

KEDUDUKAN GRC MFACE:

Latest News Update : 15/01/13 1:48pm :

15/01/13 - USD0.39
13/01/13 - USD0.38
11/01/13 - USD0.37
10/01/13 - USD0.36
09/01/13 - USD0.35
08/01/13 - USD0.34
07/01/13 - USD0.33
06/01/13 - USD0.32
05/01/13 - USD0.31

Hari-hari atau 2 hari sekali harga GRC naik usd0.01 , kalau ada 10000 units GRC dah boleh dapat untung usd100 setiap hari.

hanya tinggal baki 542110.00 untuk 0.41 sen sunit...rasanya sekejap lagi pasti naik GRC ke 0.42 sen dan yang pastinya yang ada GRC 10000 unit akan dapat usd100 tak sampai pun sehari..

abesoff
18-01-2013, 07:37 AM
seperti yang di jangkakan..terkini GRC naik USD0.01 sen tak sampai sehari dan sekarang ini harga terkini 0.42 dan hanya 1851800.00 unit lagi...di jangka petang ini akan habis di jual unit ini an akan berlaku split dan unit yang sedia ada akan di kali 3...

Mface sangat hebat dengan pelan unik yang pertama di Malaysia.
Jom sertai saya dengan daftar di website grup kat bawah.

abesoff
18-01-2013, 11:01 AM
sesiapa yang tinggal di sekitar Kota Bharu Khasnya dan Kelantan amnya bolehlah datang ke Su Tomyam malan ni jam 9 malam untuk pencerahan mengenai Mface dan sambil kita minum2...
Mafe semakin mencapai split buat kedua kali,..hanya ada baki 1460560.00 untuk jadi split..jangka petang ni habis di jual.

abesoff
18-01-2013, 12:14 PM
RINGKASAN TERKINI KENAIKAN HARGA GRC PER UNIT

18/01/13 - USD0.42
17/01/13 - USD0.41
16/01/13 - USD0.40
15/01/13 - USD0.39
... 13/01/13 - USD0.38
11/01/13 - USD0.37
10/01/13 - USD0.36
09/01/13 - USD0.35
08/01/13 - USD0.34
07/01/13 - USD0.33
06/01/13 - USD0.32
05/01/13 - USD0.31

HARGA GRC/UNIT AKAN SPLIT BILA 2,000,000 UNIT GRC BERHARGA USD0.42 HABIS TERJUAL, SYARIKAT AKAN UMUMKAN SPLIT 2x, 3x, 4x ,.....

Dapatkan detail MFACE info di www.myface2u.com/mymface , Berminat daftar segera..
Unit terkini yang belum di jual dengan harga USD0.42 1332830.00

kuda-kuda
18-01-2013, 12:22 PM
memang mantap ni..

abesoff
18-01-2013, 04:09 PM
memang mantap ni..

betul tuan, sudah mantap dan ramai leader2 program lain dah mula beralih ke Mface...parking dulu di web group myface2u tu.

mface akan split bila-bila masa sekarang..kalau nak tunggu selepas split boleh juga tetapi sebelum split lagi baik kerana unit yang kita ada akan di beri ganda oleh syarikat semada 2 kali, 3 x,4 x....

abesoff
19-01-2013, 12:24 AM
Baru balik dari Meeting Mface di Kota Bharu..sambutan sangat hebat..nak huru hara dah,minggu depan kena buat di hotel kerana bilik yang di tempah di Su Tomyam Kubang Kerian sudah tidak muat..leader2 yg biasa buat biz klik2 tempoh hari ramai yang datang..

Jam 9 tadi split telah berlaku dan GRC yang kita ada di ganda 2, kalau kita ada GRC 5000, jadi GRC1000. Split kali kedua ini hanya mengambil masa sebulan sahaja.

Harga GRC seunit akan kembali ke 0.21 dan akan di jual bermula ahad ini selepas jam 12 tengah hari.

abesoff
19-01-2013, 01:11 PM
Sama-sama kita membangunkannya dan sama-sama mengecapi kekayaan 1% billionaire dalam masa 5 tahun lagi...

abesoff
19-01-2013, 02:45 PM
Sama-sama kita membangunkannya dan sama-sama mengecapi kekayaan 1% billionaire dalam masa 5 tahun lagi...

Daftar Segera JIKA ANDA :-

* Nak Keluar dari kesusahan kewangan
* Nak Kebebasan Kewangan
* Nak Bersara Dalam Masa 2 Tahun
* Nak Pendapatan Tambahan

Mface2u (http://www.myface2u.com/mu6)

abesoff
19-01-2013, 07:31 PM
Kenapa 2 juta unit GRC terjual setiap hari??
Jawapannya kerana bukan di Malaysia (launching Mei 2012) sahaja orang join MFACE, sudah ramai di CHINA, INDONESIA (launching Oct 2012), HONG KONG, THAILAND (launching mungkin Feb 2013) dan KOREA pun sudah ada orang join MFACE. MFACE juga akan ke BANGLADESH dan INDIA pada tahun.

Mulakan langkah anda sekarang.. parking Mface di web ptomo myface2

abesoff
19-01-2013, 11:49 PM
S P L I T T T T...Pagi (18/01/2013) share mface baru naik 0.42 dan sudah split, Tahniah...jumlah share anda yang telah menjadi ahli VIP telah meningkat menjadi 2 x ganda. Share baru telah dibuka semula, jangan ketingalan. Harga share baru 0.21 (dibuka semula).
Cukup menarik dimana jutawan malaysia seorang artis Ac mizal memberi peluang buat duit dengan mface....kini terpulang pada kita nak join atau tidak dgn peluang yg diberikan pada kita semua...Biz mface memang bakal meletup pada tahun 2013.....Tahniah buat Ac mizal kerana berjaya melakar sejarah untuk melebarkan lgi empayar perniagaan diasia dan dunia...Syabas Ac mizal teruskan sampai kepenghujung riwayat mu semuga perjalanan mu diredhai Allah Swt hendaknya. Daftar dan keterangan lanjut di grup myface2u (http://www.myface2u.com/mu6)

abesoff
20-01-2013, 12:02 PM
Unit GRC akan mula di jual hari ni selepas jam 12pm dengan kadar 0.21 seunit..jadi kalau kita join usd100 akan dapat 50GRC / 0.21 238 unit

abesoff
20-01-2013, 03:00 PM
http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/mface1.png

Pilih pakej yang terbaik untuk anda nikmati bonus... nak pasif duduk saja dapat income pilih pakej yang tinggi, kalau tak mampu pilih pakej rendah cuma kerja sikit buat network akan dapat bonus tinggi juga...

hari ni unit mula di jual USD0.21 seunit, jadi kalau anda pilih pakej USD1000 dapat GRC560 bahagi 0.21 = 2666 unit jika ada kenaikan setiap 0.01 sen sehari maka anda akan dapat USD26.66 sen sehari tanpa menaja

abesoff
21-01-2013, 08:30 AM
Unit GRC akan mula di jual hari ni selepas jam 12pm dengan kadar 0.21 seunit..jadi kalau kita join usd100 akan dapat 50GRC / 0.21 238 unit

GRC berharga usd0.21 telah habis di jual dan pagi ni harga seunit 0.22 dah nak habis...jadi setiap hari akan naik 0.01 sen sehari bermakna yang ada GRC 10000 unit akan mendapat USD100 sehari..
apa lagi jom buat income pasif yang tidak perlu berkeja klik2 setiap minggu...

abesoff
21-01-2013, 10:07 AM
Dalam masa tujuh jam sahaja hampir 5juta unit GRC telah habis terjual, mungkin rekod baru hariini kenaikan GRC 2sen sehari... Syukur alhamdullilah yg telah join dan yg masih belum join bertindaklah segera hasil pun segera, bertindak terhegeh2 hasil nya pun terhegeh2

riz_network
21-01-2013, 04:14 PM
mantap tak terkejar rate mface ni
ingat dapat tangkap 0.22 tadi sekali dapat 0.23 dah hehehehe
tak apa yg penting dapat tangkap masa harga rendah sekarang ni

p/s bergerak amat pantas sekali menyesal tak join awal huhuhu

abesoff
21-01-2013, 07:48 PM
mantap tak terkejar rate mface ni
ingat dapat tangkap 0.22 tadi sekali dapat 0.23 dah hehehehe
tak apa yg penting dapat tangkap masa harga rendah sekarang ni

p/s bergerak amat pantas sekali menyesal tak join awal huhuhu

betul tu tuan..sangat laku sekarang..kemungkinan 1 hari 2 kali kenaikkan jadi kita boleh kira yang ada 10000 unit akan dapat usd100 setiap kali kenaikkan 0.01 sen..sehari naik 0.02 sen tentu belia dapat usd200 sehari...

yang duk perhati tu jangan lama2, tak perlu tunggu harga hampir split nak join, kalau ikut pengiraannya sama sahaja.

ZharifSofia Exchanger
21-01-2013, 10:35 PM
ini kali ke 4 buka akaun mface ni lepas join x tau berapa bulan dah..lama jgk join tp jarang buka web dia...

nak tanya apa keuntungan aku dpt?tgk pic kat bawah ni...x reti nak baca profit dia.. :D
http://i1209.photobucket.com/albums/cc398/zharifsofia/Untitled-6_zps5169c2ff.jpg

abesoff
21-01-2013, 11:10 PM
ini kali ke 4 buka akaun mface ni lepas join x tau berapa bulan dah..lama jgk join tp jarang buka web dia...

nak tanya apa keuntungan aku dpt?tgk pic kat bawah ni...x reti nak baca profit dia.. :D
http://i1209.photobucket.com/albums/cc398/zharifsofia/Untitled-6_zps5169c2ff.jpg

kalau tengok yang tuan dapat, setiap hari tuan dapat usd71.40 setiap kali naik 0.01 sen... join dengan pakej mana ni,

ZharifSofia Exchanger
21-01-2013, 11:27 PM
kalau tengok yang tuan dapat, setiap hari tuan dapat usd71.40 setiap kali naik 0.01 sen... join dengan pakej mana ni,

owh bnyk juga ya...

x igt dah tuan..kawan ajak haritu..dia kata dia bukakan akaun saya transfer duit jer...

rasanya ada package 1k usd / 3k usd / 5k usd... x silap la.. :)

abesoff
21-01-2013, 11:48 PM
ini kali ke 4 buka akaun mface ni lepas join x tau berapa bulan dah..lama jgk join tp jarang buka web dia...

nak tanya apa keuntungan aku dpt?tgk pic kat bawah ni...x reti nak baca profit dia.. :D
http://i1209.photobucket.com/albums/cc398/zharifsofia/Untitled-6_zps5169c2ff.jpg

hok mano tak faham lagi apa tu mface, sekali lagi saya terang...
mende ni macam saham keahlian kelab golf(GRC) tapi saham ni diapungkan spt saham BSKL di flatform spt gambo diatas. Setiap satu batch (batch 1 juta, 2juta, 3juta) terjual harganya akan naik USD0.01 sehingga max dan ianya akan split. Pemegang saham sediaada akan diberi tambahan saham, ganda 3, ganda 2 dsb mengikut ketetapan pengurusan. Pdg golf dalam kontak ini adalah Mface, media social networking anjuran sykt Malaysia http://www.mface.me , bagi mereka yg beli permulaan dulu, Mei 2012 dah berganda 8x nilai saham(GRC) depa.

camelactive
22-01-2013, 12:01 AM
Salam TT... Mmg sgt menarik ni... Klau masuk yg package x perlu cari org package yg mana ya TT?

riz_network
22-01-2013, 01:03 AM
Salam TT... Mmg sgt menarik ni... Klau masuk yg package x perlu cari org package yg mana ya TT?

mana2 pun boleh cuma pulangan pendapatannya je yg berbeza2.
senang cakap jika join besar maka besarlah pulangannya

contoh jika tuan join

1-pakej usd1k tuan akan dapat grc560 jika beli masa harga 0.23 tuan akan dapat dalam grc2437 x 0.01(kenaikan minimum)=usd24.37
bererti setiap kenaikan 0.01 nilai grc tuan akan dapat usd24.37 utk nilai grc 2437 yg tuan miliki.

jika berlaku split x2 atau x3 maka grc milik tuan akan berganda -jika x2 grc tuan akan jadi grc4868 bererti masa ini pulangan yg tuan dapat utk setiap 0.01 adalah usd48.68
-jika x3 grc tuan akan jadi grc7311 bererti masa ini pulangan yg tuan dapat utk setiap 0.01 adalah usd73.11

2-pakej usd5k tuan akan dapat grc3k jika beli masa harga 0.23 tuan akan dapat grc13043 x 0.01 (kenaikan minimum)=usd130.43
bererti setiap kenaikan 0.01 nilai grc tuan akan dapat usd130.43
utk nilai grc 13043 yg tuan miliki.

jika berlaku split x2 atau x3 maka grc milik tuan akan berganda -jika x2 grc tuan akan jadi grc26086 bererti masa ini pulangan yg tuan dapat utk setiap 0.01 adalah usd260.86
-jika x3 grc tuan akan jadi grc 39129 bererti masa ini pulangan yg tuan dapat utk setiap 0.01 adalah usd391.29

jadi terpulang dari tuan nak pilih yg mana satu
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

p/s ikut kemampuan anda ye hehehehe

riz_network
22-01-2013, 01:15 AM
mantops hanya beberapa saat sahaja 2430 grc dah terjual mantopssss

ZharifSofia Exchanger
22-01-2013, 02:06 AM
mantops hanya beberapa saat sahaja 2430 grc dah terjual mantopssss

den blur lg bab2 saham mface ni..mcmna kenaikan etc... :D

2 hari lg nak try withdraw 1k usd..kasi total grc value jd 17++ :)paid

gooku84
22-01-2013, 02:16 AM
Salam TT..
Saya berminat..tolong PM detail cara nak register..

riz_network
22-01-2013, 02:39 AM
den blur lg bab2 saham mface ni..mcmna kenaikan etc... :D

2 hari lg nak try withdraw 1k usd..kasi total grc value jd 17++ :)paid

hehehe saya budak baru belajar juga tuan tapi saya cuba jawab dgn apa yg saya faham.

setiap rate 0.01 mempunyai jumlah yg perlu di habiskan barulah ia akan meningkat ke pada 0.01 sen seterusnya.

utk kenaikan 0.01(0.23 rate sekarang ni) jumlah grc yg perlu di habiskan adalah 3 juta unit bersamaan usd30k apabila jumlah unit grc telah habis terjual secara auto matik nilai grc akan naik 0.01 dan bermula pula pada rate seterusnya 0.24(kenaikan 0.01 seterusnya)

jika tuan memiliki grc sebanyak 1000 setiap kenaikan 0.01 nilai rgc tuan akan menjadi usd10 usd utk setiap kenaikan 0.01.

jika tuan ada grc1000 x 0.23 = usd230.

utk senario split pula

jika anda baru2 ni sempat dapat split x2 pada rate 0.42
jumlah grc tuan akan jadi 2x ganda klu 1000 akan jadi 2000
tetapi masa ini jangan jual dulu ok sebab nilainya adalah setara dgn nilai grc1000 sebelum split.

sebelum split
1000x0.42=usd420
selepas split
2000x0.21=usd420

bererti selepas split tuan kena tunggu rate naik tuk merasa hasil 2x ganda contoh mudah jual masa rate 0.40-0.42 utk pulangan yg lebih baik.

perkara2 yg perlu di ingat
1-setiap pengeluaran pihak mface akan caj 10% dari jumlah yg kita keluarkan
2-anda kena beli semula 30% dari nilai yg anda keluarkan (benda ni wajib)
3-anda akan dapat 60% sahaja dari jumlah jualan yg anda buat
30% di jadikan grc baru utk terus aktif dan 10% caj dari mface

p/s jadi jika tuan berhajat nak jual grc tuan kena tunggu masa yg sesuai ye dan pastikan jual habis semua grc jadi dapatlah 60% dari jumlah yg tuan dapat.
**tips benda ni kena buat long term baru sedap menikmati split.
rekod terbaru 1 bulan sahaja dah split hehehehe x2 klu dapat 6x split hehehehehe kan masyuk tu hehehehehe.
harap apa yg saya jawab ni dapat membantu ye hehehehe.(klu ada yg typo error tu sorrylah ye sebab dah tak boleh nak edit hehehehe)

ZharifSofia Exchanger
22-01-2013, 02:44 AM
hehehe saya budak baru belajar juga tuan tapi saya cuba jawab dgn apa yg saya faham.

setiap rate 0.01 mempunyai jumlah yg perlu di habiskan barulah ia akan meningkat ke pada 0.01 sen seterusnya.

utk kenaikan 0.01(0.23 rate sekarang ni) jumlah grc yg perlu di habiskan adalah 3 juta unit bersamaan usd30k apabila jumlah unit grc telah habis terjual secara auto matik nilai grc akan naik 0.01 dan bermula pula pada rate seterusnya 0.24(kenaikan 0.01 seterusnya)

jika tuan memiliki grc sebanyak 1000 setiap kenaikan 0.01 nilai rgc tuan akan menjadi usd10 usd utk setiap kenaikan 0.01.

jika tuan ada grc1000 x 0.23 = usd230.

utk senario split pula

jika anda baru2 ni sempat dapat split x2 pada rate 0.42
jumlah grc tuan akan jadi 2x ganda klu 1000 akan jadi 2000
tetapi masa ini jangan jual dulu ok sebab nilainya adalah setara dgn nilai grc1000 sebelum split.

sebelum split
1000x0.42=usd420
selepas split
2000x0.21=usd420

bererti selepas split tuan kena tunggu rate naik tuk merasa hasil 2x ganda contoh mudah jual masa rate 0.40-0.42 utk pulangan yg lebih baik.

perkara2 yg perlu di ingat
1-setiap pengeluaran pihak mface akan caj 10% dari jumlah yg kita keluarkan
2-anda kena beli semula 30% dari nilai yg anda keluarkan (benda ni wajib)
3-anda akan dapat 60% sahaja dari jumlah jualan yg anda buat
30% di jadikan grc baru utk terus aktif dan 10% caj dari mface

p/s jadi jika tuan berhajat nak jual grc tuan kena tunggu masa yg sesuai ye dan pastikan jual habis semua grc jadi dapatlah 60% dari jumlah yg tuan dapat.
**tips benda ni kena buat long term baru sedap menikmati split.
rekod terbaru 1 bulan sahaja dah split hehehehe x2 klu dapat 6x split hehehehehe kan masyuk tu hehehehehe.
harap apa yg saya jawab ni dapat membantu ye hehehehe.(klu ada yg typo error tu sorrylah ye sebab dah tak boleh nak edit hehehehe)

owh yeke..wah bnyk aku x tau lg nih...haha..

tp yg pasal casj 10% dan reinvest 30% tu dah tau..

tp x tau bila split seterusnya dan bila waktu sesuai utk jual..

nanti abam riz boleh tlg roger dak kalau time dah sesuai utk jual?hehe :D

riz_network
22-01-2013, 02:45 AM
Salam TT..
Saya berminat..tolong PM detail cara nak register..

boleh klic sini www.myface2u.com (http://www.myface2u.com/?member=riznetwork)

riz_network
22-01-2013, 02:54 AM
owh yeke..wah bnyk aku x tau lg nih...haha..

tp yg pasal casj 10% dan reinvest 30% tu dah tau..

tp x tau bila split seterusnya dan bila waktu sesuai utk jual..

nanti abam riz boleh tlg roger dak kalau time dah sesuai utk jual?hehe :D

paling sedap tuan tunggu dah 3x split memang kaw2 profit dapat hehehe rate target 0.40 selepas 3x split tupun dah masyuk dah tu.

kalau grc bro 1k x2=2k x 2=4k x 2=8k x 0.40=usd3200 (ini kiran minimum split x2 sahaja. split boleh jadi x3 juga cuma kita ambik yg paling minimum supaya tak berharap besar sangat tapi bila dapat x3 dah kira bonus sebab kita target x2 je hehehehe)

usd3200 x 3(rate tuk malaysia)= rm9600-10%(caj mface)=rm8640
rm8640 - 30%(wajib beli semula) = rm6048 banyak tu hehehehehe

p/s jadi sabar2 je tuan hehehehe recod baru split 1 bulan je hehehehe klu berterusan dalam 3 bulan je dah split 3x hehehehe.
**kepada otai2 mface klu ada penerangan saya yg silap harap di perbetulkan TQ
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

ZharifSofia Exchanger
22-01-2013, 02:56 AM
paling sedap tuan tunggu dah 3x split memang kaw2 profit dapat hehehe rate target 0.40 selepas 3x split tupun dah masyuk dah tu.

kalau grc bro 1k x2=2k x 2=4k x 2=8k x 0.40=usd3200 (ini kiran minimum split x2 sahaja. split boleh jadi x3 juga cuma kita ambik yg paling minimum supaya tak berharap besar sangat tapi bila dapat x3 dah kira bonus sebab kita target x2 je hehehehe)

usd3200 x 3(rate tuk malaysia)= rm9600-10%(caj mface)=rm8640
rm8640 - 30%(wajib beli semula) = rm6048 banyak tu hehehehehe

p/s jadi sabar2 je tuan hehehehe recod baru split 1 bulan je hehehehe klu berterusan dalam 3 bulan je dah split 3x hehehehe.
**kepada otai2 mface klu ada penerangan saya yg silap harap di perbetulkan TQ
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

cube tuan riz tgk table saya ni,bila agak2nya masa yg sesuai utk jual..dan nak tunggu sampai 3x split tu berapa lama lg ya agak2nya?

http://i1209.photobucket.com/albums/cc398/zharifsofia/Untitled-6_zps5169c2ff.jpg

riz_network
22-01-2013, 03:12 AM
cube tuan riz tgk table saya ni,bila agak2nya masa yg sesuai utk jual..dan nak tunggu sampai 3x split tu berapa lama lg ya agak2nya?

http://i1209.photobucket.com/albums/cc398/zharifsofia/Untitled-6_zps5169c2ff.jpg

ok tuk senario tuan ni rasanya tuan

grc tuan 7140
nilai grc 1642.20

jika berlaku 3x split (x2) grc tuan akan jadi grc 57120 x 0.40(target rate) = usd22848 x 3(rate malaysia)= rm68544 =D> =D> =D>
rm68544 - 10% = rm61689.60
rm61689.60 - 30% = rm43182.72 fuyoooo banyak tu huhuhu =D> =D> =D>

p/s cuba tengok perbezaan nilai grc nya
sebelum 3x split nilai grc adalah usd1642.20
selepas 3x split nilai grc adalah usd22848 (tuk rate 0.40)

riz_network
22-01-2013, 03:14 AM
ok tuk senario tuan ni rasanya tuan

grc tuan 7140
nilai grc 1642.20

jika berlaku 3x split (x2) grc tuan akan jadi grc 57120 x 0.40(target rate) = usd22848 x 3(rate malaysia)= rm68544 =D> =D> =D>
rm68544 - 10% = rm61689.60
rm61689.60 - 30% = rm43182.72 fuyoooo banyak tu huhuhu =D> =D> =D>

p/s cuba tengok perbezaan nilai grc nya
sebelum 3x split nilai grc adalah usd1642.20
selepas 3x split nilai grc adalah usd22848 (tuk rate 0.40)

masa tuk split tidak tentu tuan mengikut kerancakan pembelian grc mface lagi rancak pembelian grc lagi cepat split hehehehe

p/s kena sama2 pakat2 promote hehehehe baru kaw2 jadinya hahahaha

ZharifSofia Exchanger
22-01-2013, 03:14 AM
ok tuk senario tuan ni rasanya tuan

grc tuan 7140
nilai grc 1642.20

jika berlaku 3x split (x2) grc tuan akan jadi grc 57120 x 0.40(target rate) = usd22848 x 3(rate malaysia)= rm68544 =D> =D> =D>
rm68544 - 10% = rm61689.60
rm61689.60 - 30% = rm43182.72 fuyoooo banyak tu huhuhu =D> =D> =D>

p/s cuba tengok perbezaan nilai grc nya
sebelum 3x split nilai grc adalah usd1642.20
selepas 3x split nilai grc adalah usd22848 (tuk rate 0.40)

hahaha..
berapa lama rasanya nak sampai 3x split tu tuan ?

ZharifSofia Exchanger
22-01-2013, 03:15 AM
masa tuk split tidak tentu tuan mengikut kerancakan pembelian grc mface lagi rancak pembelian grc lagi cepat split hehehehe

p/s kena sama2 pakat2 promote hehehehe baru kaw2 jadinya hahahaha

owh..ok2 faham2...so depends on market la...kalau makin ramai makin cepat la split tu berlaku eh..ok faham2..thanks masta! :)cgrock

sapa2 nak join leh roger abam riz kita..recommended upline..

riz_network
22-01-2013, 03:20 AM
owh..ok2 faham2...so depends on market la...kalau makin ramai makin cepat la split tu berlaku eh..ok faham2..thanks masta! :)cgrock

sapa2 nak join leh roger abam riz kita..recommended upline..

hehehehe siapa2 pun boleh tuan yg penting kena kasi faham je dgn downline supaya tidak timbul kesalahfahaman amboi sambung engkau hehehehehehehe

p/s nak join kecil2 pun boleh yg penting kena join tuk jangka masa panjang tu je rahasianya hehehehehe
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

riz_network
22-01-2013, 03:25 AM
baki terkini tuk mencapai rate 0.24

tinggal 757060.00 unit sahja tuk rate 0.23
bayangkan dari 3 juta unit tinggal 757060 sahaja
jadi jangan ketinggalan tuk dapat beli rate 0.23 ni supaya jumlah grc anda dapat lebih banyak hehehehe

p/s lebih banyak grc lebih tinggi nilainya hehehehe

abesoff
22-01-2013, 08:42 AM
Salam TT... Mmg sgt menarik ni... Klau masuk yg package x perlu cari org package yg mana ya TT?

pertanyaan tuan dah di jawab oleh tuan riznetwork, pakej yang sesuai tuan boleh buat perkiraan sendiri, berapa yang tuan mahu setiap hari kerana sekarang ini setiap hari ada kenaikkan usd0.01 sen bermakna duit masyuk setiap hari..

kalau pilih pakej usd1000 - Modal permulaan untuk membeli GRC ialah USD560 dan ikut nilai sekarang 0.23 tuan akan dapat 2434 unit bermakna setiap setiap kali kenaikan 0.01 sen tuan akan dapat USD24.34.

Terkini baki yang tinggal untuk harga seunit 0.23 hanya
298850.00 dan jangka tengah hari ni akan habis di jual.

abesoff
22-01-2013, 09:31 AM
ingat kan tengah hari ni dah habis tapi tak dam,harga terkini unit mface sekarang adalah 0.24 naik o.oi sen sekejap tadi...hebat tak sampai sehari naik 0.01 sen...boleh buat pitih ni.

riz_network
22-01-2013, 11:41 AM
3000000.00 2523390.00 0.24

hehehehe tinggal 2523390 unit je dari 3 juta unit utk rate 0.24 memang cepat sangat hehehehehe

abesoff
22-01-2013, 12:09 PM
3000000.00 2523390.00 0.24

hehehehe tinggal 2523390 unit je dari 3 juta unit utk rate 0.24 memang cepat sangat hehehehehe

malam ni habislah tu....dapat duit lagi pada mereka yang unit GRC dlam mface

yang dok tengok2 jom sertai mface bersama grup myface2u

riz_network
22-01-2013, 01:51 PM
malam ni habislah tu....dapat duit lagi pada mereka yang unit GRC dlam mface

yang dok tengok2 jom sertai mface bersama grup myface2u

mantopsssss
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

riz_network
22-01-2013, 01:54 PM
Total Units Balance Units Price
3000000.00 2117040.00 0.24

dah 406350 unit dah licin hehehehe

p/s semakin laju

JUTAWAN007
22-01-2013, 02:35 PM
Mantap juga disini :)cgrock:)cgrock:)cgrock

riz_network
22-01-2013, 02:44 PM
Mantap juga disini :)cgrock:)cgrock:)cgrock

ayat2 majmuk ni hehehehehe

abesoff
22-01-2013, 03:04 PM
Mface Dah Meletop...
Sesi pencerahan di Safira Club,Seberang Jaya(Rabu) 23 Jan 2013
dan Hotel Darulaman Jitra(Khamis) 24 Jan 2013 program bermula jam 9 malam...

abesoff
22-01-2013, 05:24 PM
Total Units Balance Units Price
3000000.00 2117040.00 0.24

dah 406350 unit dah licin hehehehe

p/s semakin laju

unit GRC semakin nak habis bagi harga usd0.24, hanya tinggal 1562180.00 sahaja lagi setakat 17.24 pm

riz_network
22-01-2013, 07:30 PM
1166420.00 semakin menghampiri rate 0.25 ni hehehehehe

thawwaff
22-01-2013, 07:38 PM
Mantap juga..

abesoff
22-01-2013, 08:17 PM
Mantap juga..

memang mantop tuan....

sekarang unit berharga 0.24 hanya 1007140.00...janga pagi esok dah habis dan naik ke 0.25..

setiap kenaikan 0.01 sen mereka yang ada unit GRC sebanyak 5000 akan dapat USD50 = RM150 sehari..

riz_network
22-01-2013, 08:32 PM
http://i.picasion.com/pic64/008bfd598074314e0dc8f3bdb32b160f.gif

abesoff
22-01-2013, 11:41 PM
1166420.00 semakin menghampiri rate 0.25 ni hehehehehe

tak sampai pagi esok..rasanya sekejap lagi dah habis, hanya tinggal 24350.00 saja lagi...

mantop mface, jom sertai bersama saya grup myface2u

riz_network
23-01-2013, 12:04 AM
tak sampai pagi esok..rasanya sekejap lagi dah habis, hanya tinggal 24350.00 saja lagi...

mantop mface, jom sertai bersama saya grup myface2u

yeah mantopsssss
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

riz_network
23-01-2013, 12:11 AM
http://i.picasion.com/pic64/008bfd598074314e0dc8f3bdb32b160f.gif

ZharifSofia Exchanger
23-01-2013, 12:37 AM
total GRC value dah naik ke 1713.60 laju betul

abesoff
23-01-2013, 12:48 AM
total GRC value dah naik ke 1713.60 laju betul

ya tuan, laju betul, sekejap tai dah habis unit untuk harga 0.24, sekarang dah mula jual untuk harga 0.25...

untungnya yang ada 10000 unit dapatlah usd100 tak sampai sehari pun..

riz_network
23-01-2013, 01:02 AM
total GRC value dah naik ke 1713.60 laju betul

mantopssssssss
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

ZharifSofia Exchanger
23-01-2013, 01:06 AM
ya tuan, laju betul, sekejap tai dah habis unit untuk harga 0.24, sekarang dah mula jual untuk harga 0.25...

untungnya yang ada 10000 unit dapatlah usd100 tak sampai sehari pun..

mantap tu... :)cgrock

ZharifSofia Exchanger
23-01-2013, 01:06 AM
mantopssssssss
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

x jd withdraw lg buat masa ni...tunggu sampai 3x split dan rate 0.4 baru withdraw mcm yg masta riz cadangkan...dah nampak skit apa mface skrg ni..thanks!

riz_network
23-01-2013, 01:13 AM
x jd withdraw lg buat masa ni...tunggu sampai 3x split dan rate 0.4 baru withdraw mcm yg masta riz cadangkan...dah nampak skit apa mface skrg ni..thanks!

cantikkkk itulah penangan split hehehehehe
sekarang tuan dah nampak arah tuju planing kita tunggu 3x split tu hehehehehehe

p/s bertindak awal tuk merasa unit grc yg lebih pada rate 0.25 sekarang ni dan yg paling penting sempat rasa split pertama anda hehehehehe

riz_network
23-01-2013, 01:17 AM
dalam berapa saat sahaja dah 80570 unit grc yg dah terjual waduh waduh
pantas sangat pantas hehehehe

riz_network
23-01-2013, 01:26 AM
http://i.picasion.com/pic64/008bfd598074314e0dc8f3bdb32b160f.gif

mface terus memecut laju kehadapan
anda lambat anda akan ketinggalan
anda banyak fikir2 anda kerugian
anda tengok2 anda dilanda kekesalan
kerana mface terus laju dan jauh meninggalkan anda di belakang

p/s rekod terkini mface split berlaku dalam masa 1 bulan sahaja pantas bukan hehehehe, target sebelum ni split berlaku dalam masa 3 bulan
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

riz_network
23-01-2013, 01:34 AM
http://i1064.photobucket.com/albums/u375/riznetwork/MFCCLUB.jpg

Together Everyone Achieve More

p/s konsep yg amat mudah TEAM :)cgrock:)cgrock:)cgrock

ZharifSofia Exchanger
23-01-2013, 01:50 AM
http://i.picasion.com/pic64/008bfd598074314e0dc8f3bdb32b160f.gif

mface terus memecut laju kehadapan
anda lambat anda akan ketinggalan
anda banyak fikir2 anda kerugian
anda tengok2 anda dilanda kekesalan
kerana mface terus laju dan jauh meninggalkan anda di belakang

p/s rekod terkini mface split berlaku dalam masa 1 bulan sahaja pantas bukan hehehehe, target sebelum ni split berlaku dalam masa 3 bulan
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

x silap saya waktu masuk first dulu dgr dia split setiap 5 bulan sekali...tp skrg 1 bulan skali dia split..

ZharifSofia Exchanger
23-01-2013, 01:59 AM
rasanya x sampai 2 bulan dah sampai 0.40 ni..

Bullpup
23-01-2013, 02:01 AM
alhamdulillah dah dapat merasa split yang pertama 18hb baru2 ni.. target 5 kali split lagi (sekitar bulan Jun) baru nak withdraw.. staff gomen yang gaji dah rapat & nak buat loan join biz ni boleh pm kawe..

IR AHMAD
23-01-2013, 02:02 AM
x silap saya waktu masuk first dulu dgr dia split setiap 5 bulan sekali...tp skrg 1 bulan skali dia split..

dulu pergerakan dy x laju mcm sekarang. sekarang ramai mula gerak. unit yg di jual laju. jadi, cepat la abz. mybe setiap sebulan split. mmg terbaik. rezeki dr Allah. nk peram sampai 5 round. tgok berapa harga unit masa tu. :)

ZharifSofia Exchanger
23-01-2013, 02:04 AM
dulu pergerakan dy x laju mcm sekarang. sekarang ramai mula gerak. unit yg di jual laju. jadi, cepat la abz. mybe setiap sebulan split. mmg terbaik. rezeki dr Allah. nk peram sampai 5 round. tgok berapa harga unit masa tu. :)

ok lah tu...mula2 join mface ni suka2 jer..abg ipar ajak masuk,x terang ape bende pon,dia kata bank in jer...

lepas bank in dpt acc..pastu x buka2 da...skrg baru faham then selalu buka dah.. :)paid

nak tunggu sampai 3x split pun dah ok...

riz_network
23-01-2013, 02:22 AM
ya sekarang ni memang cepat sangat
dulu sebab baru buka pasaran malaysia sahaja itu yg lambat sikit
mface start memecut masa masuk pasaran indonesia
sekarang lagi dasyat dah masuk pasaran chaina lagilah dasyat

p/s fb di haramkan kat chaina ye hehehehe kat sana QQ mengambil peranan sebagai sosial network kini mface dah mula bertapak di sana hehehehe
jadi kita renung2kan sejenak hehehehe betapa besar market chaina hehehehe

riz_network
23-01-2013, 02:24 AM
alhamdulillah dah dapat merasa split yang pertama 18hb baru2 ni.. target 5 kali split lagi (sekitar bulan Jun) baru nak withdraw.. staff gomen yang gaji dah rapat & nak buat loan join biz ni boleh pm kawe..

tahniah tuan sebab sempat merasa split 18/02/13 baru2 ni heheheh
=D> =D> =D>
p/s jadi join awal supaya tak terlepas peluang split yg seterusnya pula hehehehe

riz_network
23-01-2013, 02:26 AM
dulu pergerakan dy x laju mcm sekarang. sekarang ramai mula gerak. unit yg di jual laju. jadi, cepat la abz. mybe setiap sebulan split. mmg terbaik. rezeki dr Allah. nk peram sampai 5 round. tgok berapa harga unit masa tu. :)

wah tuan IR AHMAD MRA pun lepak kat sini juga heheheheh mantopssss
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Bullpup
23-01-2013, 02:30 AM
tahniah tuan sebab sempat merasa split 18/02/13 baru2 ni heheheh
=D> =D> =D>
p/s jadi join awal supaya tak terlepas peluang split yg seterusnya pula hehehehe

tenkiu2.. sama2 kita kecapi nikmat ini.. 18/2 kalu dijangka split kali ke-2 la bagi ambo.. harap lepas ni up sehari 2~3 sen utk cepat sikit split..
:p

ZharifSofia Exchanger
23-01-2013, 02:33 AM
skrg ni 2 hari dah 5 sen up..laju.

NEMO
23-01-2013, 02:38 AM
mantap dato ac

riz_network
23-01-2013, 02:58 AM
http://i1064.photobucket.com/albums/u375/riznetwork/One_Piece_Wanted1.jpg

hehehehehehe
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

riz_network
23-01-2013, 03:00 AM
tenkiu2.. sama2 kita kecapi nikmat ini.. 18/2 kalu dijangka split kali ke-2 la bagi ambo.. harap lepas ni up sehari 2~3 sen utk cepat sikit split..
:p

mudah2an secepat split yg lalu hehehehe amin

JUTAWAN007
23-01-2013, 06:53 AM
Semakin mantap :)cgrock:)cgrock:)cgrock

IR AHMAD
23-01-2013, 07:15 AM
wah tuan IR AHMAD MRA pun lepak kat sini juga heheheheh mantopssss
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

hahaha. sy dah join mface 2 bulan jugak. tapi pasif sbb hit mra. skrg mra biar network jalan sendiri. kita jalan mface sekarang. mmg mantap! pergerakan makin laju. dpt rasa split 1st dan 2nd. dan terus menunggu lgi 5 split mendatang, pastu baru menuai. modal pon dah dpt balik. :) alhamdulillah.

IR AHMAD
23-01-2013, 07:23 AM
ok lah tu...mula2 join mface ni suka2 jer..abg ipar ajak masuk,x terang ape bende pon,dia kata bank in jer...

lepas bank in dpt acc..pastu x buka2 da...skrg baru faham then selalu buka dah.. :)paid

nak tunggu sampai 3x split pun dah ok...

haha, mantap. sy pon masuk dulu xtau pape. yg saya tau. saham harga naik. letak 1k dulu. skrg unit dah 10000. value pon dah 2k lebih. syukur. tggu lg 5 kali split. tgok harga dy pergi jauh mana. :) :)cgrock:)cgrock

KarimDaud
23-01-2013, 07:58 AM
haha, mantap. sy pon masuk dulu xtau pape. yg saya tau. saham harga naik. letak 1k dulu. skrg unit dah 10000. value pon dah 2k lebih. syukur. tggu lg 5 kali split. tgok harga dy pergi jauh mana. :) :)cgrock:)cgrock

Mcm best je

abesoff
23-01-2013, 08:32 AM
Mcm best je

memang best.

terkini harga seunit 0.25 sen tinggal 2440650.00 lagi.

kalau tuan nak join dan dapat bantuan website grup sila daftar percuma di myface2u kat bawah tu.

abesoff
23-01-2013, 08:45 AM
Untuk infom ahli mface

Sila check Account Summary di akaun Mface (www.mfcclub.com) anda, check nilai GRC ada berapa. Kadang - kadang Anda mendapat BONUS PAIRING atau BONUS MATCHING dari pergerakan jaringan di bawah anda. 30% dari BONUS TAJAAN, PAIRING & MATCHING akan masuk GRC, 70% masuk ke M Credits (untuk dapatkan CASH dgn gunakan untuk menaja ahli baru atau withdraw ke bank min USD300)

Sekiranya ada nilai GRC, sila kira cukupkah untuk beli GRC dalam gandaan 10 (kalau GRC ada 3.8 , jadi kira 3.8 / 0.25 (harga terkini market GRC) = 15.20, tetapi anda boleh beli 10 unit GRC sahaja)

Cara nak beli GRC >>>

1. pilih Menu Transactions

2. pilih Buy From Market

3. Masukkan Qty : (10 atau 20 atau 30...)

4. Klik NEXT STEP

5. Masukan E-PIN dan Klik CONFIRM.

SELALU CHECK ACCOUNT SUMMARY ANDA, BELIAN GRC BUKAN AUTO, TAK BELI RUGILAH ANDA

Salam Hormat
abesoff

IR AHMAD
23-01-2013, 09:44 AM
Mcm best je

mmg best bro. kerja tunggu share naik je. sebulan sekali tgok acc. agak2 dah puas hati dgn harga unit kita tu. jual. direct ke bank acc. boleh pm sy. sy akan bg spillover downline. dlm fb ade group mface. skrg harga unit 25 sen. klau join 100usd pon. dpt 200 unit dan dlm 5 round, jangka masa 5-6 bulan, boleh kaut lebih dr rm4k tanpa menaja. passive sahaja.

riz_network
23-01-2013, 10:45 AM
mmg best bro. kerja tunggu share naik je. sebulan sekali tgok acc. agak2 dah puas hati dgn harga unit kita tu. jual. direct ke bank acc. boleh pm sy. sy akan bg spillover downline. dlm fb ade group mface. skrg harga unit 25 sen. klau join 100usd pon. dpt 200 unit dan dlm 5 round, jangka masa 5-6 bulan, boleh kaut lebih dr rm4k tanpa menaja. passive sahaja.

mantopsssssss
yg penting bertindak awal hehehehehe
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

riz_network
23-01-2013, 10:58 AM
tinggal 2103510.00 unit sahaja utk rate 0.25 memang laju sangat
dah licin hampir 900k unit huhuhuhuhu

p/s jangan tunggu lama2 nanti melepas split hehehehehe

riz_network
23-01-2013, 11:06 AM
dalam masa 5 minit dah licin 35290 unit grc mface hehehehe
terkini 2086440 mantopssss

p/s tak sabar nak tunggu split ni hehehehe

riz_network
23-01-2013, 11:12 AM
mari kita meriahkan juga laman sosial mface join free sahaja hehehehe
klick sini mface.me (http://www.mface.me/)

p/s jangan lupa add saya RizalIsmail_1358789658 ok hehehehe

abesoff
23-01-2013, 11:22 AM
mari kita meriahkan juga laman sosial mface join free sahaja hehehehe
klick sini mface.me (http://www.mface.me/)

p/s jangan lupa add saya RizalIsmail_1358789658 ok hehehehe

yab etul, kita meriahkan FB buatan Malaysia sambil tu ahli mface boleh buat iklan dan seluruh dunia tengok iklan kita tu. ada saya juga abesoff65

riz_network
23-01-2013, 11:35 AM
yab etul, kita meriahkan FB buatan Malaysia sambil tu ahli mface boleh buat iklan dan seluruh dunia tengok iklan kita tu. ada saya juga abesoff65

saya dah add tuan dah hehehehe
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

abesoff
23-01-2013, 11:45 AM
Stocksplit yang ketiga akan terjadi di harga $0.44 kemudian harga akan kembali ke $0.22

saya jangkakan tidak sampai 20 hari lagi akan berlaku split...Mari bersama grup myface2u, klik kat bawah tu, jangan tunggu lama-lama,kat Indonesia dan heboh mface dan Cina juga..Thailand bulan FEB ni alan lancar bersama artis2 tersohor di sana, kalau Thailand lancar gak 1 hari tentu 3 sen naik.Hebat Mface.

riz_network
23-01-2013, 12:06 PM
Stocksplit yang ketiga akan terjadi di harga $0.44 kemudian harga akan kembali ke $0.22

saya jangkakan tidak sampai 20 hari lagi akan berlaku split...Mari bersama grup myface2u, klik kat bawah tu, jangan tunggu lama-lama,kat Indonesia dan heboh mface dan Cina juga..Thailand bulan FEB ni alan lancar bersama artis2 tersohor di sana, kalau Thailand lancar gak 1 hari tentu 3 sen naik.Hebat Mface.

klu 1 hari naik 0.03 memang nak kasi topup kaw2 punya

p/s split kat rate 0.44 bererti tinggal 0.19 sahaja lagi tuk split
:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

riz_network
23-01-2013, 12:18 PM
ya semakin cepat pergerakan tinggal 1886370.00 unit sahaja lagi tuk rate 0.25 peweeeeet