PDA

View Full Version : Mfcclub - www.mfcclub.com


Pages : 1 2 [3] 4 5 6

riz_network
03-02-2013, 01:56 PM
Implikasinya adalah pasaran Malaysia masih terbuka luas dan dengan kemasukan pasaran antarabangsa memberi impak kuat bahawa bisnis ini akan lebih kukuh, lebih tinggi peluang kelangsungannya dan lagi sukar untuk diganggu gugat samada oleh pesaing maupun penguatkuasaan...

mantopsssss

abesoff
03-02-2013, 06:59 PM
2627050.00 itu baki terkini bagi harga seunit GRC 0.34..mface terus bergerak walaupun hari ni hari minggu.

riz_network
03-02-2013, 10:17 PM
mantopsssss
walaupun hari minggu 5ook unit juga terjual hehehehe
bererti pergerakan sentiasa ada di mface

p/s jangkaan split 0.44 hehehehe

abesoff
04-02-2013, 08:54 AM
Mface terus ke hadapan..hari ni hanya tinggal 2058880.00 saja lagi untuk harga 0.34 seunit.

ini masa yang terbaik untuk anda sertai mface kerana tak lama lagi split akan berlaku dan anda akan dapat 2 kali ganda pendapatan...

abesoff
04-02-2013, 12:35 PM
Harga GRC Mface akan split dalam masa 9 hari lagi bila harga GRC naik ke USD0.44/unit. Pagi ini harga GRC sudah USD0.34/unit. Trend sekarang harga GRC naik USD0.01 setiap hari. Jadi potensi besar akan split 9 hari lagi. Kalau anda join Mface pakej USD500, anda boleh beli GRC USD270 dari harga pakej anda. Jadi bilangan unit GRC anda boleh beli 270/0.34 = 794 ( anda boleh beli 790 unit sahaja kerana GRC di jual dalam setiap 10 unit). Katakan 9 hari lagi harga GRC split 3X, bilangan unit GRC anda akan jadi 790 X 3 = 2370 unit. Kalau anda decide nak jual, anda jual 2370 unit GRC anda dengan harga yang anda ingin set katakan USD0.40. Jadi anda dapat 2370 X 0.40 = USD948. Sekejap sahaja sudah balik modal ...

Kalau anda simpan unit GRC anda sampai 3-4 kali split, pasti banyak untung dan anda boleh menjana INCOME PASIF berterusan walaupun tidak menaja. KENAPA?? sebab bila anda jual, WAJIB anda beli balik GRC 30% dari dari income anda jual GRC. Jadi ini menjamin kan income PASIF berterusan.

gotei13captain
04-02-2013, 04:01 PM
Bohh..ada schedule meeting untuk area utaraa nie tak?? :D:D

abesoff
04-02-2013, 08:12 PM
Bohh..ada schedule meeting untuk area utaraa nie tak?? :D:D

kawasan utara akan di buat tak lama lagi oleh grup myface, nanti saya akan hubungi tuan bila leader naik ke utara.

Mface terus bergerak dan network myface2u telah menerima penyertaan dari Kemboja...mereka bayar keahlian dengan LR....

masa yang sesuai untuk ana sertai mface kerana tak sampai 10 hari saja lagi akan berlaku split.

abesoff
04-02-2013, 11:57 PM
Harga GRC Mface akan split dalam masa 9 hari lagi bila harga GRC naik ke USD0.44/unit. Pagi ini harga GRC sudah USD0.34/unit. Trend sekarang harga GRC naik USD0.01 setiap hari. Jadi potensi besar akan split 9 hari lagi. Kalau anda join Mface pakej USD500, anda boleh beli GRC USD270 dari harga pakej anda. Jadi bilangan unit GRC anda boleh beli 270/0.34 = 794 ( anda boleh beli 790 unit sahaja kerana GRC di jual dalam setiap 10 unit). Katakan 9 hari lagi harga GRC split 3X, bilangan unit GRC anda akan jadi 790 X 3 = 2370 unit. Kalau anda decide nak jual, anda jual 2370 unit GRC anda dengan harga yang anda ingin set katakan USD0.40. Jadi anda dapat 2370 X 0.40 = USD948. Sekejap sahaja sudah balik modal ...

Kalau anda simpan unit GRC anda sampai 3-4 kali split, pasti banyak untung dan anda boleh menjana INCOME PASIF berterusan walaupun tidak menaja. KENAPA?? sebab bila anda jual, WAJIB anda beli balik GRC 30% dari dari income anda jual GRC. Jadi ini menjamin kan income PASIF berterusan.

REKOD:
HARGA GRC MFACE SPLIT 3X - May 2012 - 18 Dec 2012 ( 7 bulan)
HARGA GRC MFACE SPLIT 2X - 21 Dec 2012 - 18 Jan 2013 ( 1 bulan)
HARGA GRC MFACE SPLIT XX - 21 Jan 2013 - - 14 Feb 2013 ( ~ 3 minggu) - POTENSI BESAR akan berlaku
INILAH MASA YANG TERBAIK UNTUK AKTIFKAN AKAUN MFACE ANDA,ANDA TERUS BOLEH MENJANA PENDAPATAN DI MFACE...

Bullpup
05-02-2013, 12:42 PM
Baru je naik 1 sen @ 0.35 , mantopp !!

riz_network
05-02-2013, 01:10 PM
Baru je naik 1 sen @ 0.35 , mantopp !!

mantopssssss
biasanya hari isnin hingga jumaat ni adalah yg paling laju penjualan unit grc hehehehe

p/s sabtu ahad dia santai2 je hehehehe

riz_network
05-02-2013, 01:23 PM
kelebihan mface ni adalah
rate terus naik penjualan sentiasa berlaku
terus berkembang sebab dipromosikan ke negara2 asia seiring dgn mempromosikan laman sosial mface.
bererti walaupun kita hanya tumpukan di pasaran malaysia
kat tempat2 lain juga terus berkembang apa kelebihannya???

penjualan dan pembelian unit grc akan terus berlaku,
bererti rate akan sentiasa akan bergerak kerana bukan hanya di malaysia sahaja tetapi negara2 yg telah di perkenalkan mengenai mface bergabung bersama2 membuat pembelian dan jualan unit grc yg mereka miliki.

p/s mface tidak mewujudkan unit grc yg baru, semua unit grc yg di jual adalah milik org yg terdahulu membeli unit grc dan menjualnya semula, bererti unit grc yg ada sekarang ni adalah unit grc yg sedia ada dan terus bergerak melalui tawaran jualan dan belian daripada ahli2 mfcclub

abesoff
05-02-2013, 04:33 PM
mantopssssss
biasanya hari isnin hingga jumaat ni adalah yg paling laju penjualan unit grc hehehehe

p/s sabtu ahad dia santai2 je hehehehe

penjualan unit dah laju kembali bila ramai yangkebali dari bercuti hari minggu, unit GRC terkini yang ada 2693350.00 saja bagi bagi harga 0.35 seunit... sepuloh hari lagi kemungkinan akan berlaku split dan pendapatan ahli berkali-kali ganda.

abesoff
05-02-2013, 09:38 PM
Harga GRC MFACE hari ini 5 Feb 2013 sudah USD0.35 / Unit. Sudah semakin hampir dengan harga GRC split utk kali ke-3 , potensi pertengahan Feb ini...baki tinggal 2387740.00 saja lagi.

riz_network
06-02-2013, 12:30 AM
mantopsssss
:)cgrock

abesoff
06-02-2013, 08:31 AM
semakin mantop....pagi ni dapat tambah 50 unit lagi hasil bonus semalam...

abesoff
06-02-2013, 02:19 PM
laju sikit unit GRC mface di jual....hanya tinggal 1701200.00 saja lagi...rasa2 malam ni habis di jual.

Masa yang terbaik untuk beli unit GRC,sepuluh hari lagi pendapatan anda akan berganda-ganda

ZharifSofia Exchanger
06-02-2013, 06:55 PM
laju sikit unit GRC mface di jual....hanya tinggal 1701200.00 saja lagi...rasa2 malam ni habis di jual.

Masa yang terbaik untuk beli unit GRC,sepuluh hari lagi pendapatan anda akan berganda-ganda

tuan rasa market laju mcmni sampai bila ye?
dan bila time yg sesuai utk saya withdraw?
minta pandangan otai2 jer..hehe..

bawah ni saya punya total GRC:
http://i1209.photobucket.com/albums/cc398/zharifsofia/mface_zps0f5bd415.jpg

JUTAWAN007
07-02-2013, 07:49 AM
tuan rasa market laju mcmni sampai bila ye?
dan bila time yg sesuai utk saya withdraw?
minta pandangan otai2 jer..hehe..

bawah ni saya punya total GRC:
http://i1209.photobucket.com/albums/cc398/zharifsofia/mface_zps0f5bd415.jpg

Mantap :)cgrock:)cgrock:)cgrock

smartaq
07-02-2013, 11:19 AM
meriah....selalu....

abesoff
07-02-2013, 12:39 PM
tuan rasa market laju mcmni sampai bila ye?
dan bila time yg sesuai utk saya withdraw?
minta pandangan otai2 jer..hehe..

bawah ni saya punya total GRC:
http://i1209.photobucket.com/albums/cc398/zharifsofia/mface_zps0f5bd415.jpg

kalau melihat keadaan kenaikan akan berterusan, sekurang-kurangnya setiap hari ada kenaikan..

tuan kalau nak buat withdraw tu tunggu dia split dulu dan jual masa harga rendah..

abesoff
07-02-2013, 12:48 PM
unit GRC yang berharga 0.35 hanya tinggal 68080.00 saja lagi. Jom pakat beli unit GRC kerana masa yang terbaik untuk beli sebelum split dalam tempoh 10 hari saja lagi..

Mface mmemang mantoppp

riz_network
07-02-2013, 04:26 PM
sudah terang lagi bersuluh kita akan raikan split pada rate 0.44 horeyyyyyy

abesoff
07-02-2013, 05:01 PM
sudah terang lagi bersuluh kita akan raikan split pada rate 0.44 horeyyyyyy

ya betul,rasa-rasanya 9 hari saja lagi akan berlaku split dan pendapatan kita akan berkali ganda, kalau tidak 2 kali tentu 3 kali ganda....

masa yang terbaik untuk sertai mfcclub(mface)

http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/579690_208632639275688_1363489464_n.jpg

abesoff
07-02-2013, 05:33 PM
Mface akan jadi BESAR, MBI baru beli syarikat pelancungan, jadi MBI akan masuk travel point dalam mface selepas split ini. GRC juga kalau tak nak ambil cash boleh tukar dengan kereta atau rumah atau nak buat franchise M7Family pun boleh...cukup hebat.....

riz_network
07-02-2013, 05:41 PM
Mface akan jadi BESAR, MBI baru beli syarikat pelancungan, jadi MBI akan masuk travel point dalam mface selepas split ini. GRC juga kalau tak nak ambil cash boleh tukar dengan kereta atau rumah atau nak buat franchise M7Family pun boleh...cukup hebat.....

wah semakin mantopssssss

p/s semakin berkembang hehehehe

abesoff
09-02-2013, 12:10 AM
semakin mantop..baki untuk harga 0.36 tinggal 880750.00 saja lagi..

abesoff
09-02-2013, 12:47 PM
harga unit GRC naik lagi 0.01 sen hari ni menjadikan harga 0.37 seunit dan baki tinggal 2987580.00 saja lagi.

masa terbaik anda sertai mface kerana dalam tempoh 8 hari saja lagi pendapatan anda akan berganda-ganda.

nak sertai Mface boleh hubungi saya...

elgato49
11-02-2013, 11:53 AM
Ada tak leader area lembah klang?

astrowan
11-02-2013, 11:57 AM
makin mantop MFACE

macam2 lepa kasi...........

AzMiLLioNaiRe
11-02-2013, 12:00 PM
Alhamdulillah...tumpah rezki d sini...

riz_network
11-02-2013, 12:00 PM
Ada tak leader area lembah klang?

kena tqanya abesoff hehehehe
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

MAIDIN
11-02-2013, 12:52 PM
nak sembang mface ke atau ape ape program yg saya join , meh sila bertandang ke office saya . tak jauh dari bangunan pejabat besar mface (MBI) .

desa pandan, tak jauh dari ampang.

abesoff
11-02-2013, 02:37 PM
Ada tak leader area lembah klang?

boleh hubungi tuan maidin...

cuti TBC...slow sikit penjualan unit GRC, rasa esok bila semuanya dah mula kerja akan laju kembali.. masa yang terbaik ingin sertai Mface, rasa-rasanya 8 hari saja pendapatan akan berganda-ganda.

penarek becha
12-02-2013, 01:59 AM
Mface akan jadi BESAR, MBI baru beli syarikat pelancungan, jadi MBI akan masuk travel point dalam mface selepas split ini. GRC juga kalau tak nak ambil cash boleh tukar dengan kereta atau rumah atau nak buat franchise M7Family pun boleh...cukup hebat.....

:)cgrock fuyoo

abesoff
12-02-2013, 08:31 AM
kesungguhan Mface akan terselah tak lama lagi...
http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/00479840_small.jpg

abesoff
14-02-2013, 08:30 AM
:)cgrock fuyoo

mface kembali dari percutian...semakin bergerak laju. Semalam baru jumpa prospek cerita tentang pencerahan Mface.

abesoff
14-02-2013, 10:14 AM
untuk pagi ni..baki unit GRC tinggal 902050.00 saja lagi..penjualan unit kembali cergas selepas tahun baru cina berlalu.

later_on82
14-02-2013, 10:20 AM
amende mface ni? bole bg simple contoh x ? yela..kalo bayar rm1k bape dpt setiap bulan? ak malas nak tau bab2 pairing etc ni...cuma nak tau monthly bape dpt kalo pasif...

abesoff
14-02-2013, 01:01 PM
amende mface ni? bole bg simple contoh x ? yela..kalo bayar rm1k bape dpt setiap bulan? ak malas nak tau bab2 pairing etc ni...cuma nak tau monthly bape dpt kalo pasif...

mface satu laman sosial sebiji macam facebook tetapi ahli di beri peluang memiliki seperti saham dalam mface.

Contoh anggaran pendapatan sikiranya kita memilih pakej USD1k
selepas 5 round pendapatan kita akan menjadi USD22400. 5 Round ini terpulang berapa lama jumlah unit GRC habis di jual dan masa yang menentukan....untuk rekod setakat ini satu round mengambil masa 1 bulan tetapi mungkin dia boleh cepat lagi jika keahlian di perluaskan ke negara India, Thailand dan lain2 lagi. Unit GRC kita tu boleh jual bila-bila masa, tak perlu tunggu sampai 5 round..rasa2 3 round dan untung terus jual.

mface semakin laju berlaju selepas slow bercuti..sekarang ini tinggal 748400.00 saja lagi untuk harga 0.37 seunit..
Jom sertai mface, masa terbaik untuk kita buat pelaburan pasif.

abesoff
14-02-2013, 11:22 PM
Mface....peluang untuk anda mendapat income secara pasif..tanpa taja dan klik-klik..hanya pantau kenaikan unit GRC(macam saham) sahaja... jom join bersama saya,sekarang harga seunit usd0.38 dan hanya tinggal 2860900.00 unit sahaja lagi.

Man bugis
15-02-2013, 07:40 PM
Ac mizal...boleh lah layan

abesoff
15-02-2013, 08:11 PM
semakin laju dari semalam...unit GRC semakin kekurangan 2169510.00 saja lagi..
Mari join Mface..tak perlu klik-klik lagi setiap minggu, penat juga nak klik-klik

abesoff
16-02-2013, 01:35 PM
Did you play mface social game [Bubble Ninja] ??
Jom , main [Bubble Ninja] game yang paling hangat pada zaman kini di Mface

Nak dapat lebih Informasi?? Lawati [Bubble Ninja] Page di Mface:
http://mface.me/bn

abesoff
16-02-2013, 08:14 PM
TAK SUKA MENAJA - Mface sangat sesuai untuk anda, kerana anda Tetap Dapat Income Harian Tanpa Perlu Cari Orang..

abesoff
17-02-2013, 09:02 AM
Saya dah cuba buat carian kat CG tentang Mface dan belum ada yang buka thread tentang Mface yang berkaitan nak tambah pendapatan dengan Mface.

Semalam saya berjumpa dengan leader2 hebat di Kelantan untuk pencerahan tentang Mface dari leader2 yang join terawal. Sambutan dari leader di Kelantan sangat hebat dan mereka amat tertarik termasuk saya untuk mengempur Mface kerana mereka amat yakin akan keupayaan syarikat untuk memberi pendapatan kepada mereka dan ahli-ahlinya berdasarkan 3 perkara :
1. Syarikat kita kenal, siapa pemiliknya.
2. Syarikat ada aset( harta )
3. Pembayaran keahlian melalui Bank Syarikat

Kat bawah saya cuba terangkan serba sedikit tentang perjalanan Mface...

http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/mface1.png
Keterangan :

AP > Advertising Point
Bermanfaat untuk anda pasang iklan di website www.mface.me 1 kali klik senilai U$0.05 atau 20 kali klik = 1 AP atau 100 = 2000 kali klik

SP > Share Point
Nilai Deviden Tahunan sebanyak 19x , banyaknya bergantung kepada keuntungan syarikat.

GRC > Game Reward Credit
Nilai Pakej Token Untuk Membeli Units, Semakin banyak TOKEN yang anda miliki, semakin BESAR PENGHASILAN ANDA

Contoh : Anda Membeli Paket 5 iaitu US$2,000 ( RM6,800 ) , maka memiliki GRC 1,160. Kemudian membeli units mengikut harga semasa, misalnya pada harga US$0.10 , maka nilai units anda 1,160 / 0.10 = 11,600 unit token anda pegang.
Setiap harga menyentuh US$0.60 maka akan mengalami stocksplit sebesar 3x dimana jumlah token anda akan dikalikan x3 dan harga kembali ke $0.20
Contoh: misal saat ini Anda memiliki 11,600 unit token saham maka ketika terjadi stocksplit akan menjadi 11,600 x 3 = 34,800 unit token.
Jangkaan setiap 6 bulan akan mengalami stocksplit sebanyak 4x sehingga tahun 2014 sebelum di Listing ke Bursa Saham .
Sudah tentu unit toke anda bertambah, dan untuk menilai Keuntungan anda, anda hanya perlu kalikan Unit x Nilai Semasa Seunit.

Contoh : Anda mempunyai 34,800 unit token, Harga Semasa US$0.50
Bermakna : 34,800 x 0.50 = US$17,400 x 3.00 = RM52,200
Itu adalah hasil keuntungan (Pasive Income) anda.

Tidak ada LOCK token ... Anda boleh Membeli dan Menjual semula bila-bila masa sahaja.

GANJARAN PENGIKLANAN > BONUS SPONSOR
GANJARAN HIBURAN > BONUS PASANGAN
GANJARAN PERMAINAN > BONUS MATCHING

Kepada yang Aktif, yang ingin mengembang program ini, Ganjaran Tambahan diberikan untuk anda..

Misal anda join dengan mengambil Pakej 5 iaitu $2000

1. Bonus Sponsor 9% Bila anda berhasil memperkenalkan rakan anda yang mengambil pakej $500 maka anda berhak memperoleh Bonus Sponsor sebanyak 9% x US$500 = US$45

2. Bonus Pasangan 9% Bonus Pasangan Anda maksimal $2000 per hari atau $60,000 sebulan
(Jumlah terkumpul di kaki besar menunggu untuk dipasangkan dengan jumlah terkumpul berikutnya) Misal pada hari ini anda memiliki jumlah terkumpul di kaki kiri $3000 dan di kaki kanan $5000 maka pada hari itu Anda berhak memperolehi Bonus Pasangan sebanyak 9% x US$3000 = US$270
Jumlah Terkumpul di kaki kanan yang masih menunggu adalah $2000 (untuk dipasangkan di hari berikutnya)

3. Bonus Matching (Generasi) = 4% ( sehingga 5 generasi)
Apabila orang yang anda perkenalkan memperolehi Bonus Pasangan maka Anda berhak mendapat 4% x Total Bonus Pasangan orang tersebut pada hari itu karana anda mengambil pakej US$2000 maka anda berhak menerima Bonus Matching ini sampai 5 generasi.

Cadangan Pemilihan Pakej

Pakej untuk anda yang ingin Pasif
Pakej 4 , 5 atau 6 iaitu US$1,000 atau US$2,000 atau US$5,000Di bisnis ini,

Pakej untuk anda yang ingin Aktif (Memperkenalkan kepada rakan-rakan), Anda boleh bermula dengan Pakej 1, 2 atau 3 . Iaitu US$100 , US$200 atau US$500. (Tidak menjadi sebarang masalah jika ingin memulakan dengan Pakej 4, 5 atau 6 juga)

Jika anda mulakan dengan modal hanya US$100 (RM340) dahulu kemudian promosi memperkenalkan rakan-rakan dan kembangkan rangkaian anda, dengan kaedah yg paling minima iaitu setiap orang hanya perkenalkan 2 orang rakan sahaja seperti berikut:

Anda Join RM340
Ajak 2 orang untuk joint RM340
Bantu 2 orang tersebut untuk agar masing-masing dapat memperkenalkan 2 orang rakan baru untuk join RM340
Ulangi langkah 2 dan 3 setiap minggu
Anda juga akan meraih hasil yang sangat lumayan masuk ke akaun bank anda.

Kesimpulan dari Pakej yang anda ambil:

Anda memperoleh Advertising Point (AP) senilai paket yang anda pilih, misal Anda memilih Paket $500 maka anda juga akan mendapatkan AP sebanyak 500. AP tersebut dapat anda gunakan untuk beriklan di Social Network Service Mfafe iaitu www.mface.me

Jadi, sebenarnya boleh dikatakan, anda telah membeli perkhidmatan untuk anda memasang iklan di web SNS www.mface.me

Anda memperoleh token saham Mface.me sesuai Paket yang telah Anda pilih dengan ketentuan jumlah GRC dibahagi harga token pada saat itu

Penerangan Tambahan

Untuk membeli token MFace maka sila buat bayaran samada terus ke akaun bank syarikat MBI International atau boleh juga buat bayaran ke Akaun Bank Admin Web Support seperti tertera di Member Area .

Setelah Bank-in harap segera lakukan konfirmasi supaya keahlian MfaceClub anda dan pembelian token saham dapat segera dilakukan.

Setelah pendaftaran dan pembelian token di web resmi syarikat telah selesai maka kami akan informasikan loginnya dan silahkan lakukan login ke web resmi syarikat untuk segera melakukan penggantian password login dan e-pin serta edit profile.

Promosikan web support replika Anda kepada sesiapa sahaja agar anda dapat memperoleh jaringan network sebanyak mungkin dan memperoleh bonus lumayan dari MFace.

Semua perkembangan jaringan network dan jumlah nilai token dan Pendapatan anda, anda dapat pantau di web resmi syarikat iaitu http://www.mfcclub.com

Bonus jaringan Network yang anda terima akan dibahagi kepada 2 bahagian iaitu:

a. 70% berupa M Credit yang anda boleh Tunaikan dengan cara:
- withdrawal ke Bank anda melalui syarikat dengan minimal $300 (pembayaran widthdrawal setiap 1hb dan 16hb)
- dijual antara sesama ahli .
- dijual sebagai pengaktifan ahli baru.

b. 30% berupa GRC yang harus dibelikan token semula (reentry) bonus GRC ini digunakan untuk membeli token dengan minima 10 unit . Dan dibundarkan ke 10 unit)

Upgrade

Cara-cara Upgrade ke posisi yg lebih tinggi :

Contohnya, di awal anda membeli pakej 1 ($100) kemudian Anda ingin upgrade ke pakej 3 ($500) maka Anda harus membayar penuh $500 (bukan selisihnya).

Jumlah token anda adalah jumlah saat pembelian paket 1 ($100) + paket upgrade 3 ($500)

Ini merupakan sebuah peluang yang amat baik untuk dijadikan sebagai momentum dalam merubah kehidupan menjadi lebih baik dan lebih sejahtera dari sebelumnya.

"Jangan Sertai Program Mface Ini Jika Anda BELUM Bersedia Jadi KAYA dan JANGAN Buat Bayaran Jika Anda TIDAK SANGGUP MENERIMA RISIKO KERUGIAN“
Biarkan Orang yang Berani Berbisnes Sahaja yang Mengaut
PULUHAN RIBU RM setiap Bulan
Mari join bersama grup saya yang mempunyai leader2 hebat seluruh Malaysia untuk pencerahan.. buat sementara ini boleh daftar di web saya buatwang.

Mface semakin menarik..hanya tinggal
1111970.00 unit saja lagi bagi harga 0.38 seunit...masa yang terbaik anda sertai mface kerana dalam tempoh singkat anda akan mendapat 2 kali ganda pendapatan anda..

abesoff
17-02-2013, 01:38 PM
mari cepat nak join mface..unit yang berharga 0.38 tinggal 925100.00 saja lagi...malam ni mungkin akan naik 0.01 sen lagi..dan mereka yang ada 5000 unit GRC akan dapatlah income dia usd50 = RM150 sehari+-

abesoff
17-02-2013, 05:27 PM
wow....semakin mantop...unit GRC bertambah laju di beli hanya tinggal 512000.00 saja lagi dengan harga 0.38 seunit.

Mari join bersama saya..tak perlu klik2 setiap minggu...hanya beli dan nak pantau sekali sekali harga unit GRC..

abesoff
18-02-2013, 08:37 AM
Ac mizal...boleh lah layan

boleh layan....kita kenal siapa dia mudah nak jumpa kalau berlaku apa-apa

abesoff
18-02-2013, 10:30 AM
Dunia telah dikuasai oleh Sosial Network Services (SNS) seperti Facebook, Tweeter, Digg, Myspace dan lain-lain. Mana-mana syarikat dan perniagaan yang tiada kaitan dengan SNS ini adalah dikira ketinggalan di hati pelanggan...

Tapi apa yang kita dapati daripada kesetiaan kita kepada SNS ini bagi sekian lamanya....

Dengan Mface kita akan dapat income yang berterusan.

abesoff
18-02-2013, 01:43 PM
Selepas CNY, sale grc sudah laju balik, sekarang harga usd0.39 seunit dan tinggal 2824300.00 saja lagi..lagi 6 langkah untuk pendapatan 2 kali ganda.

abesoff
18-02-2013, 05:22 PM
Selepas CNY, sale grc sudah laju balik, sekarang harga usd0.39 seunit dan tinggal 2824300.00 saja lagi..lagi 6 langkah untuk pendapatan 2 kali ganda.

semakin laju...lihatlah perbezaan pergerakan unit yang di jual.. tadi ada 2824300.00 tetapi sekarang hanya tinggal 2510680.00 saja lagi.

abesoff
19-02-2013, 10:08 AM
Ini lah masa TERBAIK untuk AKTIFKAN akaun anda, TERUS menjana pendapatan walaupun TIDAK MENAJA dan tiada MAINTENANCE BULANAN.

rajakecik
19-02-2013, 01:39 PM
https://www.facebook.com/SNTMLM/posts/445368655520623

abesoff
19-02-2013, 02:20 PM
ya betul,rasa-rasanya 9 hari saja lagi akan berlaku split dan pendapatan kita akan berkali ganda, kalau tidak 2 kali tentu 3 kali ganda....

masa yang terbaik untuk sertai mfcclub(mface)

http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/579690_208632639275688_1363489464_n.jpg

terbaik dari AC Mizal...

abesoff
19-02-2013, 04:08 PM
Mface...

MFace juga memungkinkan chatting tunggal, chatting kelompok dan chatting video langsung. Situs sosial itu juga telah membuat file sharing dengan user-nya teman dan pengikutnya lebih mudah dengan Drag unik dan fitur Drop. “Kita sudah tahu di Amerika ada FB, di China ada QQ tapi di Asia Tenggara kita memiliki MFace,” ujar Tedy Teow, pendiri Mface. “MFace mengabungkan sistem FB yang *******, Twitter yang simpel dan Chatting yang diramu menjadi situs sosial baru itu.” Excecutive Assistant to Managing Director, Alfa Wong menambahkan, MFace merupakan salah satu pendatang baru di social network di dunia maya. MFace kali pertama dirilis di Malaysia 21 Desember 2011 lalu, dengan melibatkan 60 artis ternama Malaysia. Dari nama Amy Search, Afdlin Shauki Bin Aksan, Fizz Fairuz, Zizan Raja Lawak dan masih banyak nama lainnya. “Saya sudah jadi artis selama 21 tahun di Malaysia dan hari ini kami bukan mau berniaga tapi mau berkongsi atau kahwin bercampur dengan artis artis Indonesia di Mface”, ujar AC Mizal, salah satu artis senior malaysia yang ikut hadir dalam rilis resmi. Sedangkan dari deretan nama artis dan beberapa manajer artis terkenal seperti, Reza Artamevia, Ayu Azhary, Cherry Belle, Rebecca, Boy Hamzah, Nina Tamam, Andre Hehanusa dan banyak nama lainnya, diklaim juga telah bergabung dengan MFace. Jika pada Desembar tahun lalu di Malaysia rilis jaringan sosial itu dihadiri 60 Artis Malaysia. Tapi dalam rilisnya di Indonesia, justru dibanjiri ratusan artis Indonesia. Meski masih dalam taraf pre-launching. Oleh karena itu, Alfa Wong berkeyakinan, pada saat grand launching MFace, “Tanggapan publik akan jauh lebih besar.” Setelah Malaysia dan Indonesia, berikutnya MFace akan merangkak ke Thailand dan Taiwan. Oleh karena itu MFace dibuat dengan format bahasa Inggris, China, Vietnam, dan Indonesia. “Bahasa Rusia akan menyusul dan masih dalam proses,” imbuh Wong. MFace akan menggelar grand launching di Indonesia pada 19 Oktober 2012 dengan melibatkan 60 Artis yang terpilih menjadi ikonnya.

abesoff
19-02-2013, 05:30 PM
terbaik dari Mface..

abesoff
20-02-2013, 08:26 AM
Unit GRC semakin laju di beli..hanya tinggal 629730.00 saja lagi... jom bersama saja sebagai Gamer di mface.

abesoff
20-02-2013, 10:01 AM
ramai artis dah join mface...ada bila lagi

http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/mface.jpg

abesoff
20-02-2013, 11:30 AM
Mface GRC ada 300990.00 unit lagi @ usd0.39, hari ni dah boleh reach usd0.40, dah semakin dekat nak sampai usd0.44 dan harga split 2X ...

Sell
Total Units Balance Units Price
3000000.00 300880.00 0.39
2999500.00 2999500.00 0.40
3000000.00 3000000.00 0.41
3000000.00 3000000.00 0.42
3000000.00 3000000.00 0.43
3000000.00 3000000.00 0.44

ray_imran
20-02-2013, 12:46 PM
Pemberitahuan : 2 Akaun mface untuk dijual pada harga yang SESUAI!! :)

Beli 12/10/2012 : USD1,000.00
GRC harini : 8,970
Nilai USD : USD3,498.30 (harga 0.39)
Pairing tunggu : USD173,800

beli 12/10/2012 : USD5,200.00
GRC harini : 35,900
Nilai USD : USD14,001.00 (harga 0.39)
Pairing tunggu : USD164,600.00

NOW ingin dijual bukan kerana mface xbagus tapi nak fokus pada program "THE NEXT BIG THING" yang akan dilancarkan pada 1/4/2013 nanti.... :)
PM me sapa2 yg berminat!

abesoff
20-02-2013, 01:03 PM
Mface GRC ada 300990.00 unit lagi @ usd0.39, hari ni dah boleh reach usd0.40, dah semakin dekat nak sampai usd0.44 dan harga split 2X ...

Sell
Total Units Balance Units Price
3000000.00 300880.00 0.39
2999500.00 2999500.00 0.40
3000000.00 3000000.00 0.41
3000000.00 3000000.00 0.42
3000000.00 3000000.00 0.43
3000000.00 3000000.00 0.44

hanya tinggal ni saja lagi...76650.00 sekejap lagi harga akan jadi seunit USD0.40 seunit

ray_imran
20-02-2013, 01:29 PM
Pemberitahuan : 2 Akaun mface untuk dijual pada harga yang SESUAI!!

Beli 12/10/2012 : USD1,000.00
GRC harini : 8,970
Nilai USD : USD3,588.00 (harga 0.40)
Pairing menunggu : USD173,800.00

beli 12/10/2012 : USD5,200.00
GRC harini : 35,900
Nilai USD : USD14,360.00 (harga 0.39)
Pairing tunggu : USD164,600.00

NOW ingin dijual bukan kerana mface xbagus tapi nak fokus pada program "THE NEXT BIG THING" yang akan dilancarkan pada 1/4/2013 nanti....
PM me sapa2 yg berminat!

ray_imran
20-02-2013, 01:38 PM
Pemberitahuan : 2 Akaun mface untuk dijual pada harga yang SESUAI!!

Beli 12/10/2012 : USD1,000.00
GRC harini : 8,970
Nilai USD : USD3,588.00 (harga 0.40)
Pairing menunggu : USD173,800.00

beli 12/10/2012 : USD5,200.00
GRC harini : 35,900
Nilai USD : USD14,360.00 (harga 0.40)
Pairing menunggu : USD164,600.00

NOW ingin dijual bukan kerana mface xbagus tapi nak fokus pada program "THE NEXT BIG THING" yang akan dilancarkan pada 1/4/2013 nanti....
PM me sapa2 yg berminat!

abesoff
20-02-2013, 01:49 PM
Pemberitahuan : 2 Akaun mface untuk dijual pada harga yang SESUAI!!

Beli 12/10/2012 : USD1,000.00
GRC harini : 8,970
Nilai USD : USD3,588.00 (harga 0.40)
Pairing menunggu : USD173,800.00

beli 12/10/2012 : USD5,200.00
GRC harini : 35,900
Nilai USD : USD14,360.00 (harga 0.40)
Pairing menunggu : USD164,600.00

NOW ingin dijual bukan kerana mface xbagus tapi nak fokus pada program "THE NEXT BIG THING" yang akan dilancarkan pada 1/4/2013 nanti....
PM me sapa2 yg berminat!

wow...banyaknya..tak mampu nak beli..jual ke syarikat Sell to Market

ray_imran
20-02-2013, 01:56 PM
wow...banyaknya..tak mampu nak beli..jual ke syarikat Sell to Market

sell market lambat la tuan heheheh.... sy jual x mahal... harga berpatutan let go... arini ada yg nak beli akaun usd5.2k tu dgn harga RM22k... :)... jumpa kul 3 nanti... if ada tawar lbh tinggi sy amik la hehehehe

abesoff
20-02-2013, 02:24 PM
Pemberitahuan : 2 Akaun mface untuk dijual pada harga yang SESUAI!!

Beli 12/10/2012 : USD1,000.00
GRC harini : 8,970
Nilai USD : USD3,588.00 (harga 0.40)
Pairing menunggu : USD173,800.00

beli 12/10/2012 : USD5,200.00
GRC harini : 35,900
Nilai USD : USD14,360.00 (harga 0.40)
Pairing menunggu : USD164,600.00

NOW ingin dijual bukan kerana mface xbagus tapi nak fokus pada program "THE NEXT BIG THING" yang akan dilancarkan pada 1/4/2013 nanti....
PM me sapa2 yg berminat!

sapo nak beli boleh hubungi tuan ray_imran,lepas beli tunggu seminggu pendapatan sekali ganda lagi...

pogee76
21-02-2013, 04:15 AM
menarik ni boh..bila nak listed?

abesoff
21-02-2013, 08:48 AM
Syarikat yang Besar & anak syarikatnya
http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/485213_212527508887555_1911521496_n.jpg

abesoff
21-02-2013, 01:04 PM
hanya tinggal ni saja lagi...76650.00 sekejap lagi harga akan jadi seunit USD0.40 seunit

harga seunit untik harga 0.40 hanya tinggal 1934920.00 saja lagi.
Tidak lama lagi bila capai 0.44 sen sunit akan berlaku split dan akan mendapat pendapatan 2 kali ganda.. jom daftar bersama mface

abesoff
21-02-2013, 04:54 PM
Ini lah masa TERBAIK untuk AKTIFKAN akaun anda, TERUS menjana pendapatan walaupun TIDAK MENAJA dan tiada MAINTENANCE BULANAN.

Tidak ada LOCK token ... Anda boleh Membeli dan Menjual semula bila-bila masa sahaja.

GANJARAN PENGIKLANAN > BONUS SPONSOR
GANJARAN HIBURAN > BONUS PASANGAN
GANJARAN PERMAINAN > BONUS MATCHING

Ini merupakan sebuah peluang yang amat baik untuk anda.

abesoff
22-02-2013, 12:57 AM
MFACE CLUB
1. Tiada ROI
2.Long term jika modal kecil
3.BUKAN investment
4.BISNES JUAL BELI TOKEN GRC utk game kat www.mface.me
... (beli masa murah jual masa harga tinggi)
5. sykt www.mbiv2u.com kat ampang boleh check kat google
6.GUNA kaedah split

baki unit GRC hanya tinggal 873940.00 untuk harga usd0.40 dan sekejap lagi harga 0.41 sen pula seunit.

slim
22-02-2013, 03:23 PM
Syarikat yang Besar & anak syarikatnya
http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/485213_212527508887555_1911521496_n.jpg
Rugi tak join sbb masih baru...:):):)

abesoff
22-02-2013, 04:59 PM
Rugi tak join sbb masih baru...:):):)

betul tu..untuk jangka masa panjang, lagipun kita kenal siapa CEO dia tu...

MAIDIN
22-02-2013, 06:30 PM
sell market lambat la tuan heheheh.... sy jual x mahal... harga berpatutan let go... arini ada yg nak beli akaun usd5.2k tu dgn harga RM22k... :)... jumpa kul 3 nanti... if ada tawar lbh tinggi sy amik la hehehehe



boleh terangkan tak , lambat camne tu bro? saya kurang faham bab withdraw tu.

abesoff
23-02-2013, 12:57 AM
unit GRC mface bagi harga usd0.41 hanya tinggal 2374080.00 saja lagi..lagi 3 sen naik akan berlaku split dan pendapatan ahli yang ada unit GRC akan bertambah 2 kali ganda.

mega02
23-02-2013, 01:01 AM
unit GRC mface bagi harga usd0.41 hanya tinggal 2374080.00 saja lagi..lagi 3 sen naik akan berlaku split dan pendapatan ahli yang ada unit GRC akan bertambah 2 kali ganda.

mari mari ramai ramai beli, baru cepat habis:)cgrock

abesoff
23-02-2013, 09:35 AM
MFACE CLUB
1. Tiada ROI
2.Long term jika modal kecil
3.BUKAN investment
4.BISNES JUAL BELI TOKEN GRC utk game kat www.mface.me
... (beli masa murah jual masa harga tinggi)
5. sykt www.mbiv2u.com kat ampang boleh check kat google
6.GUNA kaedah split

baki unit GRC hanya tinggal 873940.00 untuk harga usd0.40 dan sekejap lagi harga 0.41 sen pula seunit.

APA FAEDAHNYA MENYERTAI MFACE

1. Menerima ruangan pengiklanan di laman sosial, mengikut pakej yang disertai.

Contohnya: Pakej $5,000.00 akan dapat $5,000.00 kredit pengiklanan ($0.05 setiap klik)

Nota: Kredit ini boleh dijual dan ditebus dalam bentuk kad prepaid.

2. Menerima 'Special Point' atau pun bahagian apabila kelab menerima keuntungan
bulanan dari laman sosial Mface.me. (Maknanya, sedikit sebanyak kita juga ada
perkongsian di dalam perniagaan laman sosial Mface.me).

Nota: Pengagihan 19 kali setahun dan automatik terus ke e-wallet.

3. Berpeluang bermain dalam 'pasaran token atau game credit' yang dicipta khas untuk ahli ahli kelab. Modal untuk bermain disediakan oleh kelab mengikut pakej keahlian masing masing. Kita boleh bermain sambil mencipta kekayaan melalui dagangan token yang menggunakan konsep 'early bird'. Lebih cepat kita membeli token, lebih banyak token yang akan kita perolehi. Untuk membuat profit hanya perlu tunggu kenaikkan harga. Ingat konsep ini, beli murah dan jual pada harga yang lebih tinggi.

Mekanisma kenaikkan harga telah ditetapkan, harga bermula dari 10 sen dan berakhir pada harga 60 sen. Setiap sen telah ditetapkan berapa unit yang perlu terjual,
contohnya pada harga 10 sen hanya ada 1 juta unit, habis sahaja unit ini terjual, harga secara automatik naik menjadi 11 sen pula. Begitulah untuk setiap sen sehingga
sampai ke 60 sen.

Bila harga sudah maksima, kelab akan melakukan 'split' iaitu memecahkan harga unit supaya menjadi murah tetapi menggandakan unit yang ada supaya nilai keuntungan kita tidak berubah. Dalam pusingan pertama, harga 60 sen telah dipecahkan menjadi 20 sen. Unit unit pula digandakan 3 kali.

Formula yang sangat mudah. Oleh kerana (buat masa ini) setiap pusingan baru boleh
tamat dalam masa sebulan, ini bermakna kita akan mengalami 'split' harga dan 'gandaan unit' juga setiap bulan. Setiap kali kita dapat unit percuma, simpan 50% supaya ia terus
berganda dan jual 50% untuk mencipta pendapatan setiap bulan.

MAIDIN
23-02-2013, 10:17 AM
abessof , soalan saya di atas tu bagaimana ?

smartaq
23-02-2013, 11:56 AM
abessof , soalan saya di atas tu bagaimana ?


sekjp lagi jwplh tu.....
mgkin tgh fikir....kot!!!

abesoff
23-02-2013, 05:14 PM
boleh terangkan tak , lambat camne tu bro? saya kurang faham bab withdraw tu.

ingatkan tanya ray_imran

saya rasa sebab lambat tu sebab pilih masa nak jual tu harga unit tinggi, contohnya nak jual masa harga 0.44 sen seunit, maka tentu lambat...kalau bermula hari ni tentu 3 - 4 hari lagi..

Kalau dah terjual rasa tak lambat masuk duit dalam bank kita...hanya 2-3 hari waktu kerja sahaja

MAIDIN
23-02-2013, 06:40 PM
ingatkan tanya ray_imran

saya rasa sebab lambat tu sebab pilih masa nak jual tu harga unit tinggi, contohnya nak jual masa harga 0.44 sen seunit, maka tentu lambat...kalau bermula hari ni tentu 3 - 4 hari lagi..

Kalau dah terjual rasa tak lambat masuk duit dalam bank kita...hanya 2-3 hari waktu kerja sahaja

withdaw tu setiap hari boleh ke atau sebulan 2 kali dan ade tarik tarikhnya saje ?

contoh ketika harga 0.21 , kita nak jual ketika 0.44 , so kene tunggu sampai harga cecah 0.44 lah ye .

dan klu waktu 0.33 tiba tiba kita nak cancel withdraw yg kita buat utk 0.44 tu boleh ke ?

abesoff
23-02-2013, 07:29 PM
withdaw tu setiap hari boleh ke atau sebulan 2 kali dan ade tarik tarikhnya saje ?

contoh ketika harga 0.21 , kita nak jual ketika 0.44 , so kene tunggu sampai harga cecah 0.44 lah ye .

dan klu waktu 0.33 tiba tiba kita nak cancel withdraw yg kita buat utk 0.44 tu boleh ke ?

jual unit GRC kita tu boleh bila2 masa bila kita rasa dah untung.dan apabila nak jual kita dah tetapkan berapa unit yang nak jual dan harga seunit. kalau tiba2 kita berubah boleh lagi batal tetapi kemungkian harga unit yang kita nak jual tu dah penuh nanti rugi pula tidak leh jual langsung.oleh itu tetapkan harga awal2 dan tunggu saja sampai masanya unit kita akan di jual.

slim
24-02-2013, 12:02 AM
APA FAEDAHNYA MENYERTAI MFACE

1. Menerima ruangan pengiklanan di laman sosial, mengikut pakej yang disertai.

Contohnya: Pakej $5,000.00 akan dapat $5,000.00 kredit pengiklanan ($0.05 setiap klik)

Nota: Kredit ini boleh dijual dan ditebus dalam bentuk kad prepaid.

2. Menerima 'Special Point' atau pun bahagian apabila kelab menerima keuntungan
bulanan dari laman sosial Mface.me. (Maknanya, sedikit sebanyak kita juga ada
perkongsian di dalam perniagaan laman sosial Mface.me).

Nota: Pengagihan 19 kali setahun dan automatik terus ke e-wallet.

3. Berpeluang bermain dalam 'pasaran token atau game credit' yang dicipta khas untuk ahli ahli kelab. Modal untuk bermain disediakan oleh kelab mengikut pakej keahlian masing masing. Kita boleh bermain sambil mencipta kekayaan melalui dagangan token yang menggunakan konsep 'early bird'. Lebih cepat kita membeli token, lebih banyak token yang akan kita perolehi. Untuk membuat profit hanya perlu tunggu kenaikkan harga. Ingat konsep ini, beli murah dan jual pada harga yang lebih tinggi.

Mekanisma kenaikkan harga telah ditetapkan, harga bermula dari 10 sen dan berakhir pada harga 60 sen. Setiap sen telah ditetapkan berapa unit yang perlu terjual,
contohnya pada harga 10 sen hanya ada 1 juta unit, habis sahaja unit ini terjual, harga secara automatik naik menjadi 11 sen pula. Begitulah untuk setiap sen sehingga
sampai ke 60 sen.

Bila harga sudah maksima, kelab akan melakukan 'split' iaitu memecahkan harga unit supaya menjadi murah tetapi menggandakan unit yang ada supaya nilai keuntungan kita tidak berubah. Dalam pusingan pertama, harga 60 sen telah dipecahkan menjadi 20 sen. Unit unit pula digandakan 3 kali.

Formula yang sangat mudah. Oleh kerana (buat masa ini) setiap pusingan baru boleh
tamat dalam masa sebulan, ini bermakna kita akan mengalami 'split' harga dan 'gandaan unit' juga setiap bulan. Setiap kali kita dapat unit percuma, simpan 50% supaya ia terus
berganda dan jual 50% untuk mencipta pendapatan setiap bulan.

unit pd harga 41 sen berbaki 1329460.00unit
baki 3 sen lagi utk mencapai 44 sen sblm split

Bullpup
24-02-2013, 12:52 PM
Total Units Balance Units Price
3000000.00 888030.00 0.41
3000000.00 3000000.00 0.42
3000000.00 3000000.00 0.43
3000000.00 3000000.00 0.44

tak lama dah nak split..
ini kalilah nak try jual tgk 10,000 GRC :-*

abesoff
24-02-2013, 01:45 PM
Total Units Balance Units Price
3000000.00 888030.00 0.41
3000000.00 3000000.00 0.42
3000000.00 3000000.00 0.43
3000000.00 3000000.00 0.44

tak lama dah nak split..
ini kalilah nak try jual tgk 10,000 GRC :-*

harga seunit 0.41 hanya tinggal 836680.00 saja lagi...peluang nak tambah 2 kali pendapatan tidak lama lagi..rasa2 3 - 4 hari saja lagi.

Bullpup
24-02-2013, 01:55 PM
harga seunit 0.41 hanya tinggal 836680.00 saja lagi...peluang nak tambah 2 kali pendapatan tidak lama lagi..rasa2 3 - 4 hari saja lagi.

walaupun tersasar dari target asal ; split pada 17 Feb .. mungkin kesan daripada CNY :)

abesoff
24-02-2013, 07:08 PM
unit pd harga 41 sen berbaki 1329460.00unit
baki 3 sen lagi utk mencapai 44 sen sblm split

dah nak hampir habis untuk harga 0.41 seunit....hanya baki 383300.00 saja lagi.

sebelum post check sekali lagi hanya ada 361360.00 lagi..cepat unit di jual,hari ni saja grup saya dari Kemboja banyak yg beli unit GRC

abesoff
25-02-2013, 08:27 AM
dah nak hampir habis untuk harga 0.41 seunit....hanya baki 383300.00 saja lagi.

sebelum post check sekali lagi hanya ada 361360.00 lagi..cepat unit di jual,hari ni saja grup saya dari Kemboja banyak yg beli unit GRC

seperti yang di jangka, hari ni harga seunit GRC sudah 0.42 dan baki yang tinggal lagi 2991140.00 saja. Hanya perlu kenaikan 0.2 sen saja lagi untuk berlaku split iaitu pendapatan ahli@ unit ahli akan di kali 2.

Dak daftar mface sebelum berlaku split boleh hubungi saya

abesoff
25-02-2013, 11:32 AM
sapo nak beli pakej usd500, ada member nak jual, ini peluang nak untung sekali ganda dalam masa 3 hari saja lagi...selepas tu tunggu sekali split lagi untung 200%.

noonaka
25-02-2013, 11:43 AM
ac ni la kantoi tipu org Melayu jual magnet murah berpa sen je tu ngan rege ribu riban. Tu sebab boleh pakai bentley kejap. Dah kena tarik lepas kantoi. http://mforum.cari.com.my/static/image/smiley/default/titter.gif

apa je bisnes ac mizal kaki kencing saya chop penipu!!!

tgk la nanti. Dah penat kumpul juta juta nanti bnm rush la nanti.

Tak caya simpan post saya ni. Tahun depan nanti masuk tgk balik!!! :)paid:)cgrock

ehem ehem...

Pengumuman
ID ilyushin-stritzhy-17 a.k.a raylux telah dikesan menggunakan ID jamtulenmurah. Rayuan pengembalikan akaun telah diterima dan kesemua akaun digabungkan di bawah ID jamtulenmurah. Sekiranya ada ahli yang masih mempunyai isu berkenaan JV yang sebelum ini diumumkan bermasalah , sila terus rujuk ke thread bertajuk Peluang Profit kecil kecilan (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=345896)....

Harap maklum.

http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=345898&page=5

abesoff
25-02-2013, 11:40 PM
semakin hampir untuk split... unit GRC untuk harga 0.42 hanya tinggal 1696890.00 saja lagi.. Jom daftar bersama saya. PM saya untuk join Mfaceclub

abesoff
26-02-2013, 09:15 AM
http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/225307_217679701704315_57271886_n.png

double your money
Today , about 100 pax Korean business contingent visit Mface and having an interactive Q & A session with our International CEO Mr. Tedy Teow Tedy. On February 25, a group of hundreds of people in Korea Mface business group in M-school, and President of MBI international Mr.Tedy Teow always has been an open Exchange, Zhang published a Mface policy for about 20 minutes after the speech, followed by a game of Q&A interactive exchanges.

Korea, after all, is the world's leading advanced country, Korea the question raised by the business group has substantial levels, MBI official face book is hereby recorded so that members make a great reference.


Orang Korea dah ambil peluang dengan Mface.....

abesoff
26-02-2013, 12:35 PM
Unit GRC semakin laris, baki terkini hanya 1091020.00 saja lagi bagi harga 0.42, lagi 3 sen untuk berlaku split..

Apa itu split...
Split adalah pelarasan harga unit GRC. Apabila harga GRC telah mencapai satu harga tertentu dan pihak pngurusan ingin menurunkan harga atau menambah unit GRC di pasaran, pelarasan harga akan dibuat. Kalau harga hendak diturunkan tinggal satu pertiga, maka unit GRC tambahan akan diberi kepada pemegang unit GRC tersedia ada sebanyak 3x ganda. Contohnya masa split kali pertama dahulu daripada harga 60sen, pengurusan ingin turunkan harga kepada 20sen, maka setiap pemegang unit tersedia ada mendapat tambahan unit GRC sebanyak 3x ganda iaitu jika unit GRC sebelum split 10,000 unit, setelah split pemegang unit tadi mandapat 20,000 unit unit tambahan menjadikan jumlah unit baru sebanyak 30,000 dengan nilai GRC pada nilai yang sama kalau dalam kes ini nilainya tetap USD6,000.00( iaitu 10,000 x 60sen= 30,000 x 20sen)

Apakah implikasi 'split'...
Setiap kenaikan harga GRC 1sen keuntungannya lebih besar setelah split, sebagai contoh sebelum split unit GRC (token) kita sebanyak 1,000 unit setiap kenaikan 1 sen kita akan untung USD10 sahaja tetapi setelah split, unit GRC (token) kita telah bertambah menjadi 3,000 unit dan bagi setiap kenaikan 1 sen seterusnya kita akan mendapat keuntungan 3x ganda iaitu USD30.00, kalau kenaikan 1 sen setiap 2 hari sekali, kita untung USD30 setiap 2 hari. Kalau lebih cepat, andaikata setiap 1 hari, setiap 12 jam, setiap 6 jam, setiap jam, keuntungan kita tetap USD30, itu yg dimaksudkan DUDUK DIAM DAPAT DUIT...

peluang anda untuk menambah pendapatan yang berterusan bersama mface...hubungi saya untuk aktifkan akaun anda.

abesoff
27-02-2013, 12:03 AM
semakin hampir untuk split... unit GRC untuk harga 0.42 hanya tinggal 1696890.00 saja lagi.. Jom daftar bersama saya. PM saya untuk join Mfaceclub

semakin hampir..sekarang dah harga usd0.43 sen seunit dan tinggal hanya 2679510.00 saja lagi..lagi 1 sen naik untuk capai split...

Apa itu split...Split adalah pelarasan harga unit GRC. Apabila harga GRC telah mencapai satu harga tertentu dan pihak pngurusan ingin menurunkan harga atau menambah unit GRC di pasaran, pelarasan harga akan dibuat. Kalau harga hendak diturunkan tinggal satu pertiga, maka unit GRC tambahan akan diberi kepada pemegang unit GRC tersedia ada sebanyak 3x ganda. Contohnya masa split kali pertama dahulu daripada harga 60sen, pengurusan ingin turunkan harga kepada 20sen, maka setiap pemegang unit tersedia ada mendapat tambahan unit GRC sebanyak 3x ganda iaitu jika unit GRC sebelum split 10,000 unit, setelah split pemegang unit tadi mandapat 20,000 unit unit tambahan menjadikan jumlah unit baru sebanyak 30,000 dengan nilai GRC pada nilai yang sama kalau dalam kes ini nilainya tetap USD6,000.00( iaitu 10,000 x 60sen= 30,000 x 20sen)

ray_imran
27-02-2013, 03:10 AM
Pemberitahuan : 1 Akaun mface TERAKHIR & TERATAS untuk dijual pada harga yang SESUAI!!

Beli 12/10/2012 : USD1,000.00
GRC harini : 7,730
Nilai USD : USD3,323.90 (harga 0.43)
Pairing menunggu : USD187,600.00

NOW ingin dijual bukan kerana mface xbagus tapi nak fokus pada program "THE NEXT BIG THING" yang akan dilancarkan pada 1/4/2013 nanti....

PM me sapa2 yg berminat!

abesoff
27-02-2013, 11:29 AM
Unit GRC semakin laris, baki terkini hanya 1091020.00 saja lagi bagi harga 0.42, lagi 3 sen untuk berlaku split..

Apa itu split...
Split adalah pelarasan harga unit GRC. Apabila harga GRC telah mencapai satu harga tertentu dan pihak pngurusan ingin menurunkan harga atau menambah unit GRC di pasaran, pelarasan harga akan dibuat. Kalau harga hendak diturunkan tinggal satu pertiga, maka unit GRC tambahan akan diberi kepada pemegang unit GRC tersedia ada sebanyak 3x ganda. Contohnya masa split kali pertama dahulu daripada harga 60sen, pengurusan ingin turunkan harga kepada 20sen, maka setiap pemegang unit tersedia ada mendapat tambahan unit GRC sebanyak 3x ganda iaitu jika unit GRC sebelum split 10,000 unit, setelah split pemegang unit tadi mandapat 20,000 unit unit tambahan menjadikan jumlah unit baru sebanyak 30,000 dengan nilai GRC pada nilai yang sama kalau dalam kes ini nilainya tetap USD6,000.00( iaitu 10,000 x 60sen= 30,000 x 20sen)

Apakah implikasi 'split'...
Setiap kenaikan harga GRC 1sen keuntungannya lebih besar setelah split, sebagai contoh sebelum split unit GRC (token) kita sebanyak 1,000 unit setiap kenaikan 1 sen kita akan untung USD10 sahaja tetapi setelah split, unit GRC (token) kita telah bertambah menjadi 3,000 unit dan bagi setiap kenaikan 1 sen seterusnya kita akan mendapat keuntungan 3x ganda iaitu USD30.00, kalau kenaikan 1 sen setiap 2 hari sekali, kita untung USD30 setiap 2 hari. Kalau lebih cepat, andaikata setiap 1 hari, setiap 12 jam, setiap 6 jam, setiap jam, keuntungan kita tetap USD30, itu yg dimaksudkan DUDUK DIAM DAPAT DUIT...

peluang anda untuk menambah pendapatan yang berterusan bersama mface...hubungi saya untuk aktifkan akaun anda.

semakin hampir nak split..sekarang seunit sudah berharga usd0.43, naik 1 sen lagi untuk menuju split

abesoff
27-02-2013, 01:25 PM
baki unit GRC bagi harga seunit 0.43 hanya tinggal 2319880.00 saja lagi

ZharifSofia Exchanger
27-02-2013, 02:08 PM
Semakin mantap mface

ray_imran
27-02-2013, 03:44 PM
Pemberitahuan : 1 Akaun mface TERAKHIR & TERATAS untuk dijual pada harga yang SESUAI!!

Beli 12/10/2012 : USD1,000.00
GRC harini : 7,730
Nilai USD : USD3,323.90 (harga 0.43)
Pairing menunggu : USD187,600.00

NOW ingin dijual bukan kerana mface xbagus tapi nak fokus pada program "THE NEXT BIG THING" yang akan dilancarkan pada 1/4/2013 nanti....

PM me sapa2 yg berminat!

lai lai lai goreng pisang panassss!!!!

abesoff
28-02-2013, 09:01 AM
Semakin mantap mface

betul boh....semakin mantap, sikit lagi nak split.

Mface was MSMW 2013 strategic partner along with big brand like Maybank , Celcom , TM and etc...start from this moment we are proud to recognize Mface already one of the Big Brand !!!
http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/382359_554342227923566_1707768798_n.jpg

abesoff
28-02-2013, 12:45 PM
Ayuh bersama kami....dari Korea sanggup datang ke Malaysia utk join mface...kwn2 tgu apo lagi!!! Bersama2 ceriakan Wajah Malaysia(mface)...mantopppsss

riz_network
28-02-2013, 04:36 PM
yeeeehaaaa dah masuk masa kecederaan dah ni tuk split yg ke3
mantopsssss jangan lepaskan poelkuang tuk memiliki unit grc anda sekarang sebelum split

p/s tak sabar nak menempuh saat2 split berlaku hehehehe

abesoff
28-02-2013, 08:24 PM
yeeeehaaaa dah masuk masa kecederaan dah ni tuk split yg ke3
mantopsssss jangan lepaskan poelkuang tuk memiliki unit grc anda sekarang sebelum split

p/s tak sabar nak menempuh saat2 split berlaku hehehehe

tunggu masa saja...mungkin pagi esok dan split kerana tinggal 2294440.00 saja lagi...

arejeep01
28-02-2013, 11:05 PM
Pemberitahuan : 1 Akaun mface TERAKHIR & TERATAS untuk dijual pada harga yang SESUAI!!

Beli 12/10/2012 : USD1,000.00
GRC harini : 7,730
Nilai USD : USD3,323.90 (harga 0.43)
Pairing menunggu : USD187,600.00

NOW ingin dijual bukan kerana mface xbagus tapi nak fokus pada program "THE NEXT BIG THING" yang akan dilancarkan pada 1/4/2013 nanti....

PM me sapa2 yg berminat!

dah PM tapi xleh masuk inbox bro..apa kes?ada lagi ke offer nih?:)cgrock

elgato49
01-03-2013, 01:08 AM
www.mfcclub.com xleh masuk

"Service Temporarily Unavailable"

~X(

Bullpup
01-03-2013, 01:16 AM
www.mfcclub.com xleh masuk

"Service Temporarily Unavailable"

~X(

standby nak split kot ? :)

riz_network
01-03-2013, 02:12 AM
www.mfcclub.com xleh masuk

"Service Temporarily Unavailable"

~X(

relex je itu perkara biasa hehehehehe
tunggu je esok ok lah tu

p/s aku dulu pun cuak juga tapi bila dah tahu dah tak risau lagi dah hehehehehe
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

abesoff
01-03-2013, 12:51 PM
www.mfcclub.com xleh masuk

"Service Temporarily Unavailable"

~X(

biasa berlaku bila awal pagi atau ahli berebut2 nak masuk, tetapi itu perkara biasa...sekarang dah boleh login dan unit GRC yang ada bagi harga 0.44 tinggal sikit saja lagi sebelum split.

abesoff
01-03-2013, 04:01 PM
seperti yang di jangka unit GRC uang berharga usd0.44 hanya tinggal 612720.00 saja lagi dan sekejap lagi akan berlaku split...

Apa itu split...Split adalah pelarasan harga unit GRC. Apabila harga GRC telah mencapai satu harga tertentu dan pihak pngurusan ingin menurunkan harga atau menambah unit GRC di pasaran, pelarasan harga akan dibuat. Kalau harga hendak diturunkan tinggal satu pertiga, maka unit GRC tambahan akan diberi kepada pemegang unit GRC tersedia ada sebanyak 3x ganda. Contohnya masa split kali pertama dahulu daripada harga 60sen, pengurusan ingin turunkan harga kepada 20sen, maka setiap pemegang unit tersedia ada mendapat tambahan unit GRC sebanyak 3x ganda iaitu jika unit GRC sebelum split 10,000 unit, setelah split pemegang unit tadi mandapat 20,000 unit unit tambahan menjadikan jumlah unit baru sebanyak 30,000 dengan nilai GRC pada nilai yang sama kalau dalam kes ini nilainya tetap USD6,000.00( iaitu 10,000 x 60sen= 30,000 x 20sen)

Apakah implikasi 'split'... Setiap kenaikan harga GRC 1sen keuntungannya lebih besar setelah split, sebagai contoh sebelum split unit GRC (token) kita sebanyak 1,000 unit setiap kenaikan 1 sen kita akan untung USD10 sahaja tetapi setelah split, unit GRC (token) kita telah bertambah menjadi 3,000 unit dan bagi setiap kenaikan 1 sen seterusnya kita akan mendapat keuntungan 3x ganda iaitu USD30.00, kalau kenaikan 1 sen setiap 2 hari sekali, kita untung USD30 setiap 2 hari. Kalau lebih cepat, andaikata setiap 1 hari, setiap 12 jam, setiap 6 jam, setiap jam, keuntungan kita tetap USD30, itu yg dimaksudkan DUDUK DIAM DAPAT DUIT...

jom sertai bersama saya... PM saya cara nak join Mface

abesoff
01-03-2013, 06:27 PM
Alhamdulilah dah split 2X, harga baru usd0.22, jom join semasa harga rendah, potensi lepas ni harga naik usd0.01 setiap 1-2 hari sahaja...hebat. PM saya kalau nak tahu details.

abesoff
01-03-2013, 08:44 PM
SPLIT!
SPLIT ! SPLIT ! SPLIT ! SPLIT ! SPLIT ! ===> KAYA
Salah ke jika proses mencipta kekayaan di permudahkan?
Siapa cakap "SPLIT" hanya boleh berlaku dalam pasaran saham sahaja?
Kita tunggu "GRC SPLIT" sambil hisap rokok daun jer.... KAYA TETAP KAYA !!
Perlu ke menaja untuk kaya? TIDAK.... Kalau menaja apa jadi? Lagila CEPAT JADI KAYA.
Siapa cakap berusaha untuk CEPAT KAYA itu salah? Kita bukan berjudi.. Kita berniaga.

Anda boleh memilih untuk membuat bayaran terus ke akaun syarikat.
Mface International Sdn Bhd (No akaun syarikat akan saya berikan atas permintaan)

abesoff
02-03-2013, 12:11 AM
PAKEJ POPULAR
Modal RM3,400 Tanpa Menaja.

Pendaftaran dan setting akaun permulaan akan diuruskan sepenuhnya sebelum anda diberikan tunjukajar bagaimana mentadbir akaun masing2.
Best kan? Kepala pun tak pusing. Tahu2 duit dah masuk jer.

Pembelian unit GRC akan mula di jual 2 hari lagi dengan nilai 0.22 seunit

ZharifSofia Exchanger
02-03-2013, 03:34 AM
Mantap abesoff seiring dgn mface yg juga semakin naik nama di pasaran :)cgrock

riz_network
02-03-2013, 03:47 AM
mantopsssssss
:)cgrock

abesoff
02-03-2013, 03:08 PM
PAKEJ POPULAR
Modal RM3,400 Tanpa Menaja.

Pendaftaran dan setting akaun permulaan akan diuruskan sepenuhnya sebelum anda diberikan tunjukajar bagaimana mentadbir akaun masing2.
Best kan? Kepala pun tak pusing. Tahu2 duit dah masuk jer.

Pembelian unit GRC akan mula di jual 2 hari lagi dengan nilai 0.22 seunit

ya betul..mafe semakin hebat..baru lepas meeting dengan leader, byk perkembangan baru dan mface akan memasuki Jepun dan Rusia tak lama lagi..

MAIDIN
02-03-2013, 10:21 PM
saya ingin bertanya .

saya melihat ketika harga 0.44 semalam , total GRC adalah 16,808 x 0.44 = 7,075.25 usd

setelah split , grc ada 16,080 + 16,080 ( floating ) x 0.22 = 7,075.25 usd .

sama je nilainya , mcm takde beza adanya faedah split dgn tidak adanya split .

baik dia sambung 0.45 sen , 0.46 sen , 0.47 sen . sama je nilainya tanpa split .

tp saya lihat sekarang ialah faedah yg terjadi hanya pd company , dia float kan grc yg split tu sebulan . dan secara tak langsung nilai total value jadi rendah . dan syarikat mface naikkan nilai satu sen menjadi 6 juta share . jadi secara tak langsung melambatkan lagi kenaikan nilai saham .

win situation pd company, pelabur hanya kene terima je perubahan policy yg mface kenekan pd kita .

so persoalannya adalah , ape faedah SPLIT ni sebenarnye ? dan jika sambung je lepas 0.44 tu ke 0.45 dan seterusnya . itu lagi bagus dari split .

ada yg boleh tolong terangkan bab ni .

gotei13captain
02-03-2013, 11:23 PM
saya ingin bertanya .

saya melihat ketika harga 0.44 semalam , total GRC adalah 16,808 x 0.44 = 7,075.25 usd

setelah split , grc ada 16,080 + 16,080 ( floating ) x 0.22 = 7,075.25 usd .

sama je nilainya , mcm takde beza adanya faedah split dgn tidak adanya split .

baik dia sambung 0.45 sen , 0.46 sen , 0.47 sen . sama je nilainya tanpa split .

tp saya lihat sekarang ialah faedah yg terjadi hanya pd company , dia float kan grc yg split tu sebulan . dan secara tak langsung nilai total value jadi rendah . dan syarikat mface naikkan nilai satu sen menjadi 6 juta share . jadi secara tak langsung melambatkan lagi kenaikan nilai saham .

win situation pd company, pelabur hanya kene terima je perubahan policy yg mface kenekan pd kita .

so persoalannya adalah , ape faedah SPLIT ni sebenarnye ? dan jika sambung je lepas 0.44 tu ke 0.45 dan seterusnya . itu lagi bagus dari split .

ada yg boleh tolong terangkan bab ni .

Rasanya macam nie kot...
jumlah unit asal: 16 080 unit. Rege 0.44 so nilai akan jadi =7075.2
Bila split..x2 jadi 16080 x2 = 32160 unit total dikali dgn rege opening 0.22 =7075.2 jugak. Ok..tunggu rege naik jadi 0.44 balik..value akan jadi 14,150.40( bleh blanja nie:D)
faedah split nie ialah unit kita akan berganda dgn cepat.
Rasa2nya, macam tuu la kott naa..kalau salah arap maappp...:)cgrock

abesoff
02-03-2013, 11:56 PM
saya ingin bertanya .

saya melihat ketika harga 0.44 semalam , total GRC adalah 16,808 x 0.44 = 7,075.25 usd

setelah split , grc ada 16,080 + 16,080 ( floating ) x 0.22 = 7,075.25 usd .

sama je nilainya , mcm takde beza adanya faedah split dgn tidak adanya split .

baik dia sambung 0.45 sen , 0.46 sen , 0.47 sen . sama je nilainya tanpa split .

tp saya lihat sekarang ialah faedah yg terjadi hanya pd company , dia float kan grc yg split tu sebulan . dan secara tak langsung nilai total value jadi rendah . dan syarikat mface naikkan nilai satu sen menjadi 6 juta share . jadi secara tak langsung melambatkan lagi kenaikan nilai saham .

win situation pd company, pelabur hanya kene terima je perubahan policy yg mface kenekan pd kita .

so persoalannya adalah , ape faedah SPLIT ni sebenarnye ? dan jika sambung je lepas 0.44 tu ke 0.45 dan seterusnya . itu lagi bagus dari split .

ada yg boleh tolong terangkan bab ni .

kawe boleh jawab hok kenapa unit GRC naik dari 3 juta ke 6 juta selepas split...
Selepas split 3 kali, dah ada lebih kurang 300 juta GRC unit dalam pasaran, jadi kalau setiap harga 3 juta jah,macammana ahli ahli nak jual, kalau 6 juta setiap harga dari usd0.22 - usd0.46, jadi 6 juta X 25, jadi ahli boleh jual 150 juta unit...perkara ini tidak menjadi halangan untuk masa naik 0.01 sen kerana ahli bertambah dari seluruh dunia dan unit GRC akan di beli lagi oleh ahli yang menjual GRC mereka kerana wajib beli balik 30% unit GRC.

hok soalan tentang split tu nanti saya dapat jawapan dari leader saya akan post kat sini.. sebelum tu yang ada floating GRC tu, cuba klik kat situ dan kita akan di beri satu jadual yang mana tersedia tarikh2 yang akan di masukkan GRC kita..

abesoff
03-03-2013, 12:36 AM
saya ingin bertanya .

saya melihat ketika harga 0.44 semalam , total GRC adalah 16,808 x 0.44 = 7,075.25 usd

setelah split , grc ada 16,080 + 16,080 ( floating ) x 0.22 = 7,075.25 usd .

sama je nilainya , mcm takde beza adanya faedah split dgn tidak adanya split .

baik dia sambung 0.45 sen , 0.46 sen , 0.47 sen . sama je nilainya tanpa split .

tp saya lihat sekarang ialah faedah yg terjadi hanya pd company , dia float kan grc yg split tu sebulan . dan secara tak langsung nilai total value jadi rendah . dan syarikat mface naikkan nilai satu sen menjadi 6 juta share . jadi secara tak langsung melambatkan lagi kenaikan nilai saham .

win situation pd company, pelabur hanya kene terima je perubahan policy yg mface kenekan pd kita .

so persoalannya adalah , ape faedah SPLIT ni sebenarnye ? dan jika sambung je lepas 0.44 tu ke 0.45 dan seterusnya . itu lagi bagus dari split .

ada yg boleh tolong terangkan bab ni .

Kawe cuba jawab lagi...kalau member mface lain ada pendapat boleh bagi jawapan pada persoalan ini

grc floating tu memang untung company lah, company pun nak untung untuk bertahan lama. dia naikkan 6 juta tu sebab nak bagi peluang kepada member member jual grc mereka. kita lihat syarikat hanya keluarkan 60 juta sahaja grc start dgn harga usd0.10, 18 Dec 2012 split 3x, total unit dalam pelabur jadi 60j X 3 = 180 Juta unit, company tak keluarkan grc baru, kemudian split lagi 2X dalam 18 Jan 2013, jadi jumlah unit dgn gamer(pelabur) jadi 180 juta X 2 = 360 juta unit.
Dengan menaikan kpd 6 juta unit setiap harga usd0.22 - usd0.46 (split), total 150 juta unit, gamer2 boleh jual grc mereka untuk dapatkan cash (m credits), itu pun 50% sahaja. kalau 3 juta unit jer setiap harga baru 75 juta sangat rendah untuk kita gamer semua jual grc untuk cycle ini.

win situation pd company, gamer hanya kena terima je perubahan policy yg mface kenekan pd kita .

so persoalannya adalah , ape faedah SPLIT ni sebenarnye ? dan jika sambung je lepas 0.44 tu ke 0.45 dan seterusnya . itu lagi bagus dari split .

Split dalam saham adalah untuk menarik pelabur baru kerana dengan harga yang rendah, pelabur baru akan dapat beli jumlah unit yang besar. Untuk pelabur lama, split akan menggandakan jumlah units yang sedia ada. Secara mathematic memang value grc @ saham sbelum split adalah sama dengar valur selepas split 16080 X 0.44 = [16080 + 16080 (floating)] X 0.22. dalam mana urusan saham pun memang value sama. Cuma bila harga baru naik, baru akan nampak keuntungan kerana unit sudah semakain banyak. Nak split pada harga berapa tu strategy company kita tak 100% tahu, sama juga dgn syarikat yg telah listed.

tp saya lihat sekarang ialah faedah yg terjadi hanya pd company , dia float kan grc yg split tu sebulan . dan secara tak langsung nilai total value jadi rendah . dan syarikat mface naikkan nilai satu sen menjadi 6 juta share . jadi secara tak langsung melambatkan lagi kenaikan nilai saham .

abesoff
03-03-2013, 08:36 AM
assalam semua, pagi2 ni nak tunjuk testimoni Mface...

Lagi satu Tanda bukti kejayaan kita di mface... Kak Racheal satu-satunya bumiputera usahawan di mface yg berjaya membeli condominium milik mbi dengan menggunakan hasil dari mface... Unit c 21-9 facing sea view dpan stesen projek keretapi laju malaysia... Contohi dan jadikan ia sebagai pendorong utk anda utk maju kedepan... Raihan... Congratulations and We are proud of u..... Semangat Mface kian Membara....

sumber FB Izam Brains Invest

abesoff
03-03-2013, 11:09 AM
mantopsssssss
:)cgrock

ya bertambah mantopppp

http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/12976_554753684549087_1146281981_n.png

abesoff
03-03-2013, 12:22 PM
mari join sebagai GAMER di Mface....

Unit GRC untuk Gamer beli bagi harga usd0.22 seunit hanya tinggal 1431620.00 saja lagi

nak join PM saya untuk pencerahan

bill9178
03-03-2013, 03:11 PM
I tak dapat nak jual GRC ni. Asyik full saja. Ada abg akak yg pernal jual GRC??

Sell
Total Units Balance Units Price
6000000.00 892010.00 0.22
6000000.00 6000000.00 0.23
6000000.00 6000000.00 0.24
6000000.00 6000000.00 0.25
6000000.00 6000000.00 0.26

abesoff
03-03-2013, 04:39 PM
I tak dapat nak jual GRC ni. Asyik full saja. Ada abg akak yg pernal jual GRC??

Sell
Total Units Balance Units Price
6000000.00 892010.00 0.22
6000000.00 6000000.00 0.23
6000000.00 6000000.00 0.24
6000000.00 6000000.00 0.25
6000000.00 6000000.00 0.26

harga di atas dah penuh GRC untuk di jual...kena jual dengan harga 0.27 ke atas pula

riz_network
03-03-2013, 05:02 PM
Floating GRC
Date Units
30-04-2013 (57 days) 23.0
30-05-2013 (87 days) 23.0
29-06-2013 (117 days) 23.0
29-07-2013 (147 days) 23.0
28-08-2013 (177 days) 23.0
27-09-2013 (207 days) 23.0
27-10-2013 (237 days) 23.0
26-11-2013 (267 days) 23.0
26-12-2013 (297 days) 23.0
25-01-2014 (327 days) 23.0

ni rasanya agak tidak rasional jika perlu mengambil masa 327 hari utk dapatkan semua unit selepas split ??????

saya rasa tindakan yg di ambil oleh mface ni agak keterlaluan.
jika berlaku split lagi maka akan mengambil masa 327 hari lagi hehehehehe bila nak untung klu mcm ni tuan hehehehehehe

p/s minta di perjelaskan ye tuan abesoff hehehehehe

abesoff
03-03-2013, 05:25 PM
Floating GRC
Date Units
30-04-2013 (57 days) 23.0
30-05-2013 (87 days) 23.0
29-06-2013 (117 days) 23.0
29-07-2013 (147 days) 23.0
28-08-2013 (177 days) 23.0
27-09-2013 (207 days) 23.0
27-10-2013 (237 days) 23.0
26-11-2013 (267 days) 23.0
26-12-2013 (297 days) 23.0
25-01-2014 (327 days) 23.0

ni rasanya agak tidak rasional jika perlu mengambil masa 327 hari utk dapatkan semua unit selepas split ??????

saya rasa tindakan yg di ambil oleh mface ni agak keterlaluan.
jika berlaku split lagi maka akan mengambil masa 327 hari lagi hehehehehe bila nak untung klu mcm ni tuan hehehehehehe

p/s minta di perjelaskan ye tuan abesoff hehehehehe

tak leh nak jawab lagi..kawe pun berasa tidak patuh juga cuma ramai leader nak jumpa syarikat untuk bincang dan syorkan perkara ni.

apa pun unit GRC terus di jual dan sekarang ni hanya tinggal 589550.00 saja lagi bagi harga 0.22

riz_network
03-03-2013, 05:40 PM
tak leh nak jawab lagi..kawe pun berasa tidak patuh juga cuma ramai leader nak jumpa syarikat untuk bincang dan syorkan perkara ni.

apa pun unit GRC terus di jual dan sekarang ni hanya tinggal 589550.00 saja lagi bagi harga 0.22

ya tuan bawakan perkara ni kepada mfcclub supaya polisi baru ni di mansuhkan sebab tak masuk akal langsung hehehehehe.

apa2 hal tuan update kat sini ye hehehehe

TQ

mega02
03-03-2013, 09:50 PM
ya tuan bawakan perkara ni kepada mfcclub supaya polisi baru ni di mansuhkan sebab tak masuk akal langsung hehehehehe.

apa2 hal tuan update kat sini ye hehehehe

TQ

hahahaha..... dah ramai penjual dan pembeli kurang.... konsep perchase and sale:)cgrock

ZharifSofia Exchanger
04-03-2013, 02:22 AM
Mungkin awal2 ni org ramai yg jual x?

Kalau market laju semua tu akan reduce jugakan?x fixkan?

mega02
04-03-2013, 08:25 AM
Mungkin awal2 ni org ramai yg jual x?

Kalau market laju semua tu akan reduce jugakan?x fixkan?

sekarang pasaran seller....... jadi lambak

abesoff
04-03-2013, 08:51 AM
Mungkin awal2 ni org ramai yg jual x?

Kalau market laju semua tu akan reduce jugakan?x fixkan?

Semalam unit GRC dah naik 0.1 sen, kira2 cepat juga habis di jual...jualan unit tidak menjadi masalah cuma Floating GRC yang menjadi masalah....

Unit GRC yang terlalu banyak terutama2 leader, pihak syarikat menyediakan cara pembelian rumah( ada yang dah beli menggunakan GRC)dan tidak lama lagi mereka boleh beli kereta mewah dengan menukar GRC mereka....itu satu cara syarikat mengatasi lambakan GRC.

Syarikat juga ada MBI Mall, MBI Travel dan unit GRC boleh di tukar jika kita mahu.

riz_network
04-03-2013, 09:09 AM
sepatutnya floting grc ni di beri pilihan kepada perserta sama ada nak guna sistem tu atau tidak sebab tidak semua perserta mface ni memiliki unit grc yg sampai boleh beli rumah atau kereta hehehehehe

p/s vote for batalkan sistem floting grc

mega02
04-03-2013, 09:21 AM
sepatutnya floting grc ni di beri pilihan kepada perserta sama ada nak guna sistem tu atau tidak sebab tidak semua perserta mface ni memiliki unit grc yg sampai boleh beli rumah atau kereta hehehehehe

p/s vote for batalkan sistem floting grc

haahaaha.... setuju...kereta dan rumah dah ada 5 buah atau 10 buah.nak beli lagi buat apa.:)cgrock

abesoff
04-03-2013, 09:22 AM
Semalam unit GRC dah naik 0.1 sen, kira2 cepat juga habis di jual...jualan unit tidak menjadi masalah cuma Floating GRC yang menjadi masalah....

Unit GRC yang terlalu banyak terutama2 leader, pihak syarikat menyediakan cara pembelian rumah( ada yang dah beli menggunakan GRC)dan tidak lama lagi mereka boleh beli kereta mewah dengan menukar GRC mereka....itu satu cara syarikat mengatasi lambakan GRC.

Syarikat juga ada MBI Mall, MBI Travel dan unit GRC boleh di tukar jika kita mahu.

salah satu condominium milik MBI yang di jual kepada ahli mface menggunakan GRC

http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/602893_454590904613784_263218466_n.jpg

mega02
04-03-2013, 09:46 AM
salah satu condominium milik MBI yang di jual kepada ahli mface menggunakan GRC

http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/602893_454590904613784_263218466_n.jpg

bukan semua masuk nak beli rumah..... yg penting grc senang di cairkan

abesoff
04-03-2013, 10:03 AM
sepatutnya floting grc ni di beri pilihan kepada perserta sama ada nak guna sistem tu atau tidak sebab tidak semua perserta mface ni memiliki unit grc yg sampai boleh beli rumah atau kereta hehehehehe

p/s vote for batalkan sistem floting grc

ada cadangan dari leader nak pendekkan Floating GRC..mereka nak jumpa pihak syarikat

gotei13captain
04-03-2013, 12:14 PM
Floting GRC = 10 kali bayo???:eek::eek::eek:

mega02
04-03-2013, 12:36 PM
Floting GRC = 10 kali bayo???:eek::eek::eek:
hahaha...... memang lambatlah dapat tunai:)cgrock

abesoff
04-03-2013, 12:41 PM
Floting GRC = 10 kali bayo???:eek::eek::eek:

ada leader cadang 3 kali bayar...

Bullpup
04-03-2013, 03:44 PM
bila ramai leader push unit grc utk cepat split depa pi letak floating plak.. dah la lepas ni makin lambat nak split sebab unit gandaan makin besar, nak cairkan grc pun satu masalah lagi.. sabar ajelah.. harap ada leader yg bawa perkara ni kepada pihak atasan utk lebih fleksibel :-w

mega02
04-03-2013, 04:35 PM
bila ramai leader push unit grc utk cepat split depa pi letak floating plak.. dah la lepas ni makin lambat nak split sebab unit gandaan makin besar, nak cairkan grc pun satu masalah lagi.. sabar ajelah.. harap ada leader yg bawa perkara ni kepada pihak atasan utk lebih fleksibel :-w

hahaha..... mainan leader leader kaya...... utk cepat jadi kaya:)cgrock

riz_network
04-03-2013, 07:32 PM
perlu kembali kelandasan asal barulah mface tidak di kira menzalimi perserta
sebab kita tertarik nak join dulu bukannya sebab undang2 yg baru ni,
kita join mface sebab plan dia yg lama sangat menarik,
bila berlaku seperti sekarang ni rasanya mface adalah tidak releven tuk di sertai.

p/s more rules more pain . kembalikan seperti sedia kala

smartaq
04-03-2013, 08:39 PM
perlu kembali kelandasan asal barulah mface tidak di kira menzalimi perserta
sebab kita tertarik nak join dulu bukannya sebab undang2 yg baru ni,
kita join mface sebab plan dia yg lama sangat menarik,
bila berlaku seperti sekarang ni rasanya mface adalah tidak releven tuk di sertai.

p/s more rules more pain . kembalikan seperti sedia kala

hrp semua bersabar.....
hrp pihak sykt...prihatin...
kelohan....ahli2...

mega02
04-03-2013, 10:43 PM
perlu kembali kelandasan asal barulah mface tidak di kira menzalimi perserta
sebab kita tertarik nak join dulu bukannya sebab undang2 yg baru ni,
kita join mface sebab plan dia yg lama sangat menarik,
bila berlaku seperti sekarang ni rasanya mface adalah tidak releven tuk di sertai.

p/s more rules more pain . kembalikan seperti sedia kala

hahaha......tukar rule menang syt saja

ZharifSofia Exchanger
05-03-2013, 02:34 AM
nampaknya sale kena double up la kalau mcmni...baru stabil..

mega02
05-03-2013, 07:20 AM
nampaknya sale kena double up la kalau mcmni...baru stabil..

nak double sale macam mana, tup tup split split lagi

abesoff
05-03-2013, 02:29 PM
Mengapa anda harus memilih Mface MfcClub sebagai paltform Mencipta Pendapatan pasif? Sebagai mesin cetak wang tanpa memerlukan anda untuk menghabiskan masa mengajak orang2 gagal untuk join? anda yakin dan anda percaya pada diri sendiri..maka anda harus bertindak dan menyertai Mface MfcClub!! tak perlu ajak orang pun anda boleh cipta 5 angka sebulan..Pasti anda rasa x percaya kalau saya kata tanpa cari orang pun anda boleh buat duit dalam Mface! tanpa klik2 iklan pun anda boleh dapat duit dalam Mface!!

mega02
05-03-2013, 04:41 PM
Mengapa anda harus memilih Mface MfcClub sebagai paltform Mencipta Pendapatan pasif? Sebagai mesin cetak wang tanpa memerlukan anda untuk menghabiskan masa mengajak orang2 gagal untuk join? anda yakin dan anda percaya pada diri sendiri..maka anda harus bertindak dan menyertai Mface MfcClub!! tak perlu ajak orang pun anda boleh cipta 5 angka sebulan..Pasti anda rasa x percaya kalau saya kata tanpa cari orang pun anda boleh buat duit dalam Mface! tanpa klik2 iklan pun anda boleh dapat duit dalam Mface!!

hahaha...promosi promosi lagi:)cgrock

abesoff
05-03-2013, 04:46 PM
http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/149970_212517368888569_379038992_n.jpg

unit GRC terus di beli ahli.

abesoff
05-03-2013, 06:54 PM
sapo yang ingin mengetahui tentang Mface

Sesi pencerahan peluang pendapatan lumayan di Mface Club..

No 16B, (tkt 2), Medan Istana 1,
Bandar Ipoh Raya, 30000, Ipoh, Perak.

... 9 malam, 5/3/2013

riz_network
05-03-2013, 10:29 PM
bagi saya selagi gunapakai ruels yg baru ni
mface tidak releven utk kita join.

p/s tunggu dulu sistem floting grc di mansuhkan barulah anda join
jikalau anda tak ingin di zalimi

KarimDaud
05-03-2013, 10:37 PM
bagi saya selagi gunapakai ruels yg baru ni
mface tidak releven utk kita join.

p/s tunggu dulu sistem floting grc di mansuhkan barulah anda join
jikalau anda tak ingin di zalimi

baru 1st time split da kena float plak huhu :D

riz_network
05-03-2013, 10:46 PM
baru 1st time split da kena float plak huhu :D

grc floting tu klu 1 bulan kemudian dapat kesemua grc selepas split tu ok juga.
rupanya grc yg split tu di bahagi kepada 10 bahagian dan setiap bahagian perlu 1 bulan tuk dapat grc tu.

bererti setiap bulan kita hanya dapat 1/10 sahaja bukannya sekali gus.

jadi utk situasi sekarang ni say no dulu kat mface ni

p/s saya kena bersikap jujur maaf kepada yg terasa

KarimDaud
05-03-2013, 10:48 PM
grc floting tu klu 1 bulan kemudian dapat kesemua grc selepas split tu ok juga.
rupanya grc yg split tu di bahagi kepada 10 bahagian dan setiap bahagian perlu 1 bulan tuk dapat grc tu.

bererti setiap bulan kita hanya dapat 1/10 sahaja bukannya sekali gus.

jadi utk situasi sekarang ni say no dulu kat mface ni

p/s saya kena bersikap jujur maaf kepada yg terasa

kalau wd grc yg ade ni boleh ke? baki grc yg float tu akan turut split juga ke jika berlaku split lagi?

mega02
05-03-2013, 10:55 PM
grc floting tu klu 1 bulan kemudian dapat kesemua grc selepas split tu ok juga.
rupanya grc yg split tu di bahagi kepada 10 bahagian dan setiap bahagian perlu 1 bulan tuk dapat grc tu.

bererti setiap bulan kita hanya dapat 1/10 sahaja bukannya sekali gus.

jadi utk situasi sekarang ni say no dulu kat mface ni

p/s saya kena bersikap jujur maaf kepada yg terasa

hahahaha.....sampai 10 bulan lama tu...memang zalimi downline:)cgrock

riz_network
05-03-2013, 11:01 PM
kalau wd grc yg ade ni boleh ke? baki grc yg float tu akan turut split juga ke jika berlaku split lagi?

itu saya tak tahu lagi bro susah nak cakap hehehehehe

abesoff
06-03-2013, 12:21 AM
About Mface

Officially launched on 21 December 2011 with the presence of 60 Malaysian celebrities in Kuala Lumpur, Mface is a mobile social networking platform that combines micro-blogging, blogging, social media and social networking features, among others. The site also offers unique social game experience and lifestyle information. The company has engaged in ambitious marketing drive and become the first wholly Malaysian-owned private company to commission full wrap on AirAsia craft for regional routes, with Mface and MiTalk for Mface graphics.

http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/531086_557404760950646_92327137_n.jpg

smartaq
06-03-2013, 12:25 AM
terus beri sokongan....

mega02
06-03-2013, 08:16 AM
terus beri sokongan....

haahaha....sokong..... selagi bayaran bonus cantek

abesoff
06-03-2013, 08:28 AM
terus beri sokongan....

wd tak ada masalah dan tentang floating boleh bincang....apa apa pun mface tetap menarik

yang minat dengan laman sosial boleh sertai www.mface.me dan kat situ macam FB juga...game pun banyak, free dan berbayar

kat situ kita juga boleh masukkan iklan biz kita tetapi kita yang akan bayar kepada setiap yang klik iklan kita bukanya kita di bayar bila klik-klik iklan.

smartaq
06-03-2013, 08:53 AM
haahaha....sokong..... selagi bayaran bonus cantek


lyan...selagi lagi berbyr

abesoff
06-03-2013, 10:16 AM
MFACE CLUB
1. Tiada ROI
2.Long term jika modal kecil
3.BUKAN investment
4.BISNES JUAL BELI TOKEN GRC utk game kat www.mface.me
(beli masa murah jual masa harga tinggi)
5. sykt www.mbiv2u.com kat ampang boleh check kat google
6.GUNA kaedah split

nak join boleh PM saya

mega02
06-03-2013, 12:31 PM
MFACE CLUB
1. Tiada ROI
2.Long term jika modal kecil
3.BUKAN investment
4.BISNES JUAL BELI TOKEN GRC utk game kat www.mface.me
(beli masa murah jual masa harga tinggi)
5. sykt www.mbiv2u.com kat ampang boleh check kat google
6.GUNA kaedah split

nak join boleh PM saya

duduk spit split..... tunjuk unit split boleh jual atau tidak:)cgrock

abesoff
06-03-2013, 12:55 PM
kalau wd grc yg ade ni boleh ke? baki grc yg float tu akan turut split juga ke jika berlaku split lagi?

Grc unit yang float tu kalau split juga akan digandakan sama seperti yang dah tamat float. dont worry

BOCEH
06-03-2013, 01:02 PM
duduk spit split..... tunjuk unit split boleh jual atau tidak:)cgrock

gapo itu split

abesoff
06-03-2013, 02:12 PM
gapo itu split

Apa itu split...
Split adalah pelarasan harga unit GRC. Apabila harga GRC telah mencapai satu harga tertentu dan pihak pngurusan ingin menurunkan harga atau menambah unit GRC di pasaran, pelarasan harga akan dibuat. Kalau harga hendak diturunkan tinggal satu pertiga, maka unit GRC tambahan akan diberi kepada pemegang unit GRC tersedia ada sebanyak 3x ganda. Contohnya masa split kali pertama dahulu daripada harga 60sen, pengurusan ingin turunkan harga kepada 20sen, maka setiap pemegang unit tersedia ada mendapat tambahan unit GRC sebanyak 3x ganda iaitu jika unit GRC sebelum split 10,000 unit, setelah split pemegang unit tadi mandapat 20,000 unit unit tambahan menjadikan jumlah unit baru sebanyak 30,000 dengan nilai GRC pada nilai yang sama kalau dalam kes ini nilainya tetap USD6,000.00( iaitu 10,000 x 60sen= 30,000 x 20sen)

abesoff
06-03-2013, 03:43 PM
unit GRC bagi harga 0.43 tinggal 539180.00 saja.
Setiap kenaikkan 0.1 sen maka anda mendapat hasil dan terus ke Total GRC Value anda, kalau anda ada 50000 RGC anda mendapat usd50 ke GRC Value

smartaq
06-03-2013, 04:31 PM
unit GRC bagi harga 0.43 tinggal 539180.00 saja.
Setiap kenaikkan 0.1 sen maka anda mendapat hasil dan terus ke Total GRC Value anda, kalau anda ada 50000 RGC anda mendapat usd50 ke GRC Value

bgaimana wdraw pula?
sebln berape kali....
ke LR ke.....ada potongan ?

abesoff
06-03-2013, 04:38 PM
bgaimana wdraw pula?
sebln berape kali....
ke LR ke.....ada potongan ?

ok yg total grc unit tu boleh withdraw tapi limit per transaction ikut pakej, pakej usd100 - boleh wd 300unit/transaction, dah settle transaction baru boleh jual lagi 300unit/transaction, seterusnya 300 unit lagi. pakej usd200 - 600unit/trans, pakej usd500 - 1500 u/trsn, pakej usd1000 - 3000u/trsn, pakej usd2000 - 6000u/trsn & pakej usd5000 - 10,000u/trsn

wd dia terus ke bank kita...dia potong 10% untuk pengurusan dan 30% untuk kita beli balik unit GRC kita dengan itu pendapatan kita dalam GRC akan berterusan..

smartaq
06-03-2013, 04:46 PM
ok yg total grc unit tu boleh withdraw tapi limit per transaction ikut pakej, pakej usd100 - boleh wd 300unit/transaction, dah settle transaction baru boleh jual lagi 300unit/transaction, seterusnya 300 unit lagi. pakej usd200 - 600unit/trans, pakej usd500 - 1500 u/trsn, pakej usd1000 - 3000u/trsn, pakej usd2000 - 6000u/trsn & pakej usd5000 - 10,000u/trsn

wd dia terus ke bank kita...dia potong 10% untuk pengurusan dan 30% untuk kita beli balik unit GRC kita dengan itu pendapatan kita dalam GRC akan berterusan..

klo join 100usd....jangka 300unit....berape lama?

abesoff
06-03-2013, 05:20 PM
klo join 100usd....jangka 300unit....berape lama?

kalau join hanya usd100, sekarang ini harga seunit 0.23 kita akan dapat 217 unit, unit ini akan bertambah 2 kali ganda bila berlaku split( lebih kurang sebulan) tetapi bagi yang suka buat network unit GRC akan bertambah setiap kali kita mendapat bonus tajaan dan bonus pasangan kerana 30% dari bonus kita akan di guna untuk membeli unit GRC..satu lagi cara nak tambah unit GRC ialah kita topup akaun kita sendiri yang ada 7 akauan di sediakan oleh syarikat.

abesoff
06-03-2013, 05:30 PM
sebelum balik kerja unit GRC huntuk harga usd0.23 tinggal 71210.00 saja lagi...jom sertai bersama saya

Bullpup
06-03-2013, 05:37 PM
semoga setahun dua lagi berhasil menjadi jutawan..

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTnY6wf5Jp5q5K6c5-AuwVE59r2yd8ZyL2fllxGNlIIrSF6B6BZuQ

mega02
06-03-2013, 10:59 PM
semoga setahun dua lagi berhasil menjadi jutawan..

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTnY6wf5Jp5q5K6c5-AuwVE59r2yd8ZyL2fllxGNlIIrSF6B6BZuQ

moga moga terus jadi super jutawan:)cgrock

Bullpup
07-03-2013, 12:21 AM
moga moga terus jadi super jutawan:)cgrock

amin.. Baru je lepas booking sale credit price 0.31

mega02
07-03-2013, 12:24 AM
amin.. Baru je lepas booking sale credit price 0.31

hahaha...... kalau duit dah masuk.... bagi tau:)cgrock

Bullpup
07-03-2013, 01:28 AM
hahaha...... kalau duit dah masuk.... bagi tau:)cgrock

skrg price 0.24 , nak sampai 0.31 tunggu dalam 3 minggu lagi kot.. :)

B1680SS
07-03-2013, 02:27 AM
Setelah SPLIT ke 3, diberlakukan Floating GRC ~ Token atau Unit Share yang kita dapat dari hasil STOCK SPLIT TIDAK BISA dijual ke Market, karena harus di LOCK di Floating GRC selama 2 Bulan, kemudian baru dibagikan 1/10 dari TOTAL Token atau Unit Share yang kita dapat dari STOCK SPLIT. Selanjutnya setiap BULAN kita akan dapat 1/10 lagi sampai dengan BULAN ke 10.
Bagaimana pendapat Brother Abesoff dengan adanya kebijakan Perusahaan seperti ini ???

B1680SS
07-03-2013, 02:33 AM
Kalau kita Aktif dan dapat 30% GRC ~ Token atau Unit Share yang kita dapat juga di LOCK selama 1 BULAN, jadi TIDAK BISA dijual langsung ~ harus menunggu selama 1 BULAN barulah cair masuk ke GRC Aktif yang bisa dijual :((

abesoff
07-03-2013, 08:42 AM
Setelah SPLIT ke 3, diberlakukan Floating GRC ~ Token atau Unit Share yang kita dapat dari hasil STOCK SPLIT TIDAK BISA dijual ke Market, karena harus di LOCK di Floating GRC selama 2 Bulan, kemudian baru dibagikan 1/10 dari TOTAL Token atau Unit Share yang kita dapat dari STOCK SPLIT. Selanjutnya setiap BULAN kita akan dapat 1/10 lagi sampai dengan BULAN ke 10.
Bagaimana pendapat Brother Abesoff dengan adanya kebijakan Perusahaan seperti ini ???

saya dapat info yang leader2 akan bincang dengan syarikat tentang floating, jadi kita tunggu dulu perkembangan.Bagi saya floating tidak bijak untuk kita...kalau nak floating pun sebulan rasa okey...

mega02
07-03-2013, 08:58 AM
saya dapat info yang leader2 akan bincang dengan syarikat tentang floating, jadi kita tunggu dulu perkembangan.Bagi saya floating tidak bijak untuk kita...kalau nak floating pun sebulan rasa okey...

hahaha..... masalah nak cair ....tak selesai...tak payah promosi:)cgrock

abesoff
07-03-2013, 09:03 AM
hahaha..... masalah nak cair ....tak selesai...tak payah promosi:)cgrock

cair tak ada masalah boh...

mega02
07-03-2013, 09:14 AM
cair tak ada masalah boh...

ini bukan masalah ke??

"Setelah SPLIT ke 3, diberlakukan Floating GRC ~ Token atau Unit Share yang kita dapat dari hasil STOCK SPLIT TIDAK BISA dijual ke Market, karena harus di LOCK di Floating GRC selama 2 Bulan, kemudian baru dibagikan 1/10 dari TOTAL Token atau Unit Share yang kita dapat dari STOCK SPLIT. Selanjutnya setiap BULAN kita akan dapat 1/10 lagi sampai dengan BULAN ke 10.
Bagaimana pendapat Brother Abesoff dengan adanya kebijakan Perusahaan seperti ini ???":)cgrock

abesoff
07-03-2013, 09:54 AM
ini bukan masalah ke??

"Setelah SPLIT ke 3, diberlakukan Floating GRC ~ Token atau Unit Share yang kita dapat dari hasil STOCK SPLIT TIDAK BISA dijual ke Market, karena harus di LOCK di Floating GRC selama 2 Bulan, kemudian baru dibagikan 1/10 dari TOTAL Token atau Unit Share yang kita dapat dari STOCK SPLIT. Selanjutnya setiap BULAN kita akan dapat 1/10 lagi sampai dengan BULAN ke 10.
Bagaimana pendapat Brother Abesoff dengan adanya kebijakan Perusahaan seperti ini ???":)cgrock

itu yang floating selepas split...setiap bulan akan masuk dalam GRC ( leader akan bawa perkara ni pada syarikat untuk tidak ada floating atau pendekkan )

yang GRC yang sedia ada boleh jual seperti biasa, pilih saja harga seunit yang sesuai dengan kehendak kita..

tuan join tak Mface ni, kalau join akan faham sikit, sebab mface ni bukan untuk jangka pendek.

abesoff
07-03-2013, 10:01 AM
Kalau kita Aktif dan dapat 30% GRC ~ Token atau Unit Share yang kita dapat juga di LOCK selama 1 BULAN, jadi TIDAK BISA dijual langsung ~ harus menunggu selama 1 BULAN barulah cair masuk ke GRC Aktif yang bisa dijual :((

Untuk long-term busines floating ni bagus,bila split yg float tu juga akan bertambah. dgn cara ini juga company tak akan overpaid,
..yang penting company boleh kurangkan risiko overpaid

yg join untuk pasif memang kurang sikit dapat, yg aktif buat network tak rugi, 30% dari bonus boleh beli GRC, GRC yg baru beli hanya 30 hari jer float...

abesoff
07-03-2013, 10:18 AM
Iklan di AirAsia , Terbukti MFACE sememangnya Real Company, Real Busines , Real Income. Lets join our MalaysiaMface Group,

http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/540904_511718505546011_1889288331_n.jpg

smartpoint
07-03-2013, 09:39 PM
GRC hanya ada : 2.00 saja? http://i.imgur.com/rIVo5pz.png

smartpoint
07-03-2013, 09:40 PM
[QUOTE=smartpoint;16439059]GRC hanya ada : 2.00 saja?

smartpoint
07-03-2013, 09:41 PM
[QUOTE=smartpoint;16439059]GRC hanya ada : 2.00 saja?http://i.imgur.com/XQcuxMK.png

abesoff
08-03-2013, 12:11 AM
Bukan main2 woooo.... MOU RM5 juta woooo...
Tak kan company mau buang duit buta2?

http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/12976_554753684549087_1146281981_n.png

abesoff
08-03-2013, 11:18 AM
[QUOTE]GRC hanya ada : 2.00 saja? [/QUOTE

2.00 tu adalah baki selepas kita membeli unit GRC yang berjumlah 200 GRC yang floating tu... jadi 2.00 tu akan bertambah setiap kali ada gamer tajaan kita ataupun satu pair kerana setiap bonus yang jkita dapat 30% akan masuk ke GRC yang ada baki 2.00 tu..sekiranya nilai GRC cukup untuk kita beli unit GRC dengan gandaan 10 maka kita boleh beli...

contohnya tuan pelu ada 2.5 di GRC untuk dapat beli 10 unit GRC di nilai harga 0.24 seunit

aroy64
09-03-2013, 08:54 AM
nk parking dulu...:D

abesoff
09-03-2013, 03:23 PM
nk parking dulu...:D

bereh gu... mface untuk jangka masa panjang.

abesoff
09-03-2013, 05:00 PM
baki terkini untuk harga usd0.24 hanya tinggal 1016820.00 saja lagi...

jom sertai Mface untuk masa depan...

abesoff
10-03-2013, 08:28 AM
Semoga Mface bisa menjadi bisnis yang berkepanjangan...
dengan semakin Berkembangnya perusahaan MBI semoga makin kokoh...sekarang tampil lagi http://mbimall.com/ salah satu perusahaan dari MBI ...Memang Mantap...Mface Tabungan Masa Depan...

abunz
10-03-2013, 09:47 AM
Semoga Mface bisa menjadi bisnis yang berkepanjangan...
dengan semakin Berkembangnya perusahaan MBI semoga makin kokoh...sekarang tampil lagi http://mbimall.com/ salah satu perusahaan dari MBI ...Memang Mantap...Mface Tabungan Masa Depan...


kalau menabung sini jangkaan aku GELAP masa depan ...

baik kau pi melabur kat unit trust ker asb ker ..lebih terjamin .. kalau kat sini Program Matrix Labu Peram, Merapu nih ...GELAP GELAP GELAP ...

abesoff
10-03-2013, 10:31 AM
baki terkini untuk harga usd0.24 hanya tinggal 1016820.00 saja lagi...

jom sertai Mface untuk masa depan...

semalam harga GRC telah naik lagi ke usd0.25 dan setiap kenaikkan 0.01 sen bermakna anda mansyuk..kalau ada 50000 GRC, anda akan dapat usd50.00,

sekarang harga GRC 0.25 sen seunit dan baki tinggal 5640340.00 saja lagi...

tshinkou
10-03-2013, 10:33 AM
dah split, pula bekukan grc. memang tactic x jujur,
1. x boleh jual murah
2. x boleh jual banyak (ada sekatan)
3. x cairkan grc
upline pun x cakap, ini keputusan company. nampaknya pelaburan saya dah dibekukan.biarlah kita cari rezeki yg baik, nanti duit kawan2 semua terbeku. macam brother "riz_network" cakap sistem floting grc di mansuhkan barulah anda join jikalau anda tak ingin di zalimi.

abunz
10-03-2013, 10:41 AM
dah split, pula bekukan grc. memang tactic x jujur,
1. x boleh jual murah
2. x boleh jual banyak (ada sekatan)
3. x cairkan grc
upline pun x cakap, ini keputusan company. nampaknya pelaburan saya dah dibekukan.biarlah kita cari rezeki yg baik, nanti duit kawan2 semua terbeku. macam brother "riz_network" cakap sistem floting grc di mansuhkan barulah anda join jikalau anda tak ingin di zalimi.



kau pelakung jer upline2 tuh semua ..

orang kuat company pun dulu dok kelentong jual gelang sakti ..

korang masih dok layan buat aper .. :eek: :eek:

abesoff
10-03-2013, 10:56 AM
dah split, pula bekukan grc. memang tactic x jujur,
1. x boleh jual murah
2. x boleh jual banyak (ada sekatan)
3. x cairkan grc
upline pun x cakap, ini keputusan company. nampaknya pelaburan saya dah dibekukan.biarlah kita cari rezeki yg baik, nanti duit kawan2 semua terbeku. macam brother "riz_network" cakap sistem floting grc di mansuhkan barulah anda join jikalau anda tak ingin di zalimi.

GRC tak beku selepas split, cuma dia floating sahaja..dan cukup tempoh dia akan masuk ke dalam GRC.
GRC boleh jual tak kira murah dan mahal, cuma kalau harga murah dah penuh unit di sediakan maka pilih yang tinggi sikit.
total grc unit tu boleh withdraw tapi limit per transaction ikut pakej, pakej usd100 - boleh wd 300unit/transaction, dah settle transaction baru boleh jual lagi 300unit/transaction, seterusnya 300 unit lagi. pakej usd200 - 600unit/trans, pakej usd500 - 1500 u/trsn, pakej usd1000 - 3000u/trsn, pakej usd2000 - 6000u/trsn & pakej usd5000 - 10,000u/trsn

abesoff
10-03-2013, 11:37 AM
Syarikat ada strategy untuk bertahan lama, kerana ramai group yang main money game, main besar dan nak dapatkan income cepat dari GRC, jadi kalau moneygame berleluasa, syarikat boleh overpaid..ketiga tiga tu betul, cara syarikat tak galakan moneygame, terpulanglah kepada kita menilai,,, kalau nak cepat masuk ROI program lain ... nak teruskan MFACE kena ikut rentak dia.

B1680SS
10-03-2013, 08:25 PM
Perusahaan sudah mulai tidak bisa dipegang komitmennya :mad:
Dahulu waktu kali pertama promosi Platform Mface Business , Perusahaan bilang :

1. Sistim ini adalah sistim yang sudah teruji selama 6 Tahun hingga sampai saat ini oleh sebuah perusahaan di Singapore.
Artinya perusahaan sudah belajar banyak mengenai Sistim Bisnis ini berikut dengan permasalahan yang terjadi. Sekaligus menyempurnakannya sehingga tidak akan terjadi permasalahan seperti saat ini.

2. Perusahaan bilang dalam Open Plan Presentation bahwa Anda beli Unit Share / Token hari ini besok pun bisa jual kembali tanpa ada limit batas. Sekarang apa yang terjadi ???

3. Saya coba searching di Internet untuk mengenal lebih dekat Siapa itu Tedi Theow itu ? Saya STRESS #-o begitu membaca Track Record nya yang JELEK :-? Coba searching sendiri di Internet ;)

So How Do You Think ???

Dahulu waktu kita sekolah kita belajar " DERET HITUNG dan DERET UKUR " :

DERET HITUNG : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 dstnya

DERET UKUR : 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256, 512, 1024 dstnya

MASUK = 10 dan KELUAR = 1024 ???

Someday Sure Company CAN NOT PAID !!!

abesoff
10-03-2013, 08:59 PM
Selalu perhatikan status terkini di web backoffice mfcclub.com, Kalau nampak mana-mana total units belum cukup 6 juta unit pada harga tertentu atau balance unit pada harga market terkini sudah nak habis, syarikat akan buka harga baru (+ usd0.01 dari harga teratas dalam list, contohnya kalau unit untuk harga usd0.25/unit dah nak habis, syarikat akan buka harga usd0.35/unit) untuk ahli boleh buat jualan pada harga tersebut. Anda boleh set harga jual unit anda kalau nak jual dan dapat CASH. Caranya Klik menu GAMER, KLIK SELL TO MARKET, masukkan jumlah unit nak dijual (ikut limit pakej anda utk setiap 1 jualan) dan masuk harga nak dijual, masukakkan EPIN dan klik CONFIRM. kalau ada limit unit silap enter atau harga set tak betul @ harga belum di buka, system akan prompt Warning Message. JANGAN BIMBANG GRC unit anda tak terjual.

harap dapat membantu bagi gamer yang nak jual GRC

abunz
10-03-2013, 09:29 PM
Perusahaan sudah mulai tidak bisa dipegang komitmennya :mad:
Dahulu waktu kali pertama promosi Platform Mface Business , Perusahaan bilang :

1. Sistim ini adalah sistim yang sudah teruji selama 6 Tahun hingga sampai saat ini oleh sebuah perusahaan di Singapore.
Artinya perusahaan sudah belajar banyak mengenai Sistim Bisnis ini berikut dengan permasalahan yang terjadi. Sekaligus menyempurnakannya sehingga tidak akan terjadi permasalahan seperti saat ini.

2. Perusahaan bilang dalam Open Plan Presentation bahwa Anda beli Unit Share / Token hari ini besok pun bisa jual kembali tanpa ada limit batas. Sekarang apa yang terjadi ???

3. Saya coba searching di Internet untuk mengenal lebih dekat Siapa itu Tedi Theow itu ? Saya STRESS #-o begitu membaca Track Record nya yang JELEK :-? Coba searching sendiri di Internet ;)

So How Do You Think ???

Dahulu waktu kita sekolah kita belajar " DERET HITUNG dan DERET UKUR " :

DERET HITUNG : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 dstnya

DERET UKUR : 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256, 512, 1024 dstnya

MASUK = 10 dan KELUAR = 1024 ???

Someday Sure Company CAN NOT PAID !!!



taukeh sorang lagi jual gelang pun BAD RECORD ... so apa yg diharapkan ???

TelagaUang
10-03-2013, 10:38 PM
Selalu perhatikan status terkini di web backoffice mfcclub.com, Kalau nampak mana-mana total units belum cukup 6 juta unit pada harga tertentu atau balance unit pada harga market terkini sudah nak habis, syarikat akan buka harga baru (+ usd0.01 dari harga teratas dalam list, contohnya kalau unit untuk harga usd0.25/unit dah nak habis, syarikat akan buka harga usd0.35/unit) untuk ahli boleh buat jualan pada harga tersebut. Anda boleh set harga jual unit anda kalau nak jual dan dapat CASH. Caranya Klik menu GAMER, KLIK SELL TO MARKET, masukkan jumlah unit nak dijual (ikut limit pakej anda utk setiap 1 jualan) dan masuk harga nak dijual, masukakkan EPIN dan klik CONFIRM. kalau ada limit unit silap enter atau harga set tak betul @ harga belum di buka, system akan prompt Warning Message. JANGAN BIMBANG GRC unit anda tak terjual.

harap dapat membantu bagi gamer yang nak jual GRC


:-?:-?
Ahli baru bro!!! minta bantuan dan bru SPLIT pertama kali.
Unit dan GRC tu apa bezanya. Klu mau jual dari mana blh
dpt unit nya...pabila jual adakah GRC berkurangan?
Klu baru adakah mau w/drw punya masa terhad atau syarat2..
Sekian dulu...

abesoff
10-03-2013, 10:50 PM
:-?:-?
Ahli baru bro!!! minta bantuan dan bru SPLIT pertama kali.
Unit dan GRC tu apa bezanya. Klu mau jual dari mana blh
dpt unit nya...pabila jual adakah GRC berkurangan?
Klu baru adakah mau w/drw punya masa terhad atau syarat2..
Sekian dulu...

ahli baru syarikat floating dulu sevulan baru boleh jual, dulu kalau ahli baru join boleh jual GRC tidak berbaloi kerana masih rugi lagi...sebab itulah syarikat buat floating dulu sebulan supaya ahli boleh dapat untung sikit baru boleh jual..

GRC akan berkurang bila kita jual jumlah yang kita tentukan tetapi akan bertambah pula kerana 30% yang kita jual akan di tolak oleh syarikat untuk kita beli balik unit GRC..

total grc unit tu boleh withdraw tapi limit per transaction ikut pakej, pakej usd100 - boleh wd 300unit/transaction, dah settle transaction baru boleh jual lagi 300unit/transaction, seterusnya 300 unit lagi. pakej usd200 - 600unit/trans, pakej usd500 - 1500 u/trsn, pakej usd1000 - 3000u/trsn, pakej usd2000 - 6000u/trsn & pakej usd5000 - 10,000u/trsn

tshinkou
10-03-2013, 11:01 PM
Itulah orang punya tade sekatan, apa pula Mfc adakan sekatan.

TelagaUang
11-03-2013, 01:22 PM
masukkan jumlah unit nak dijual?

1 unit bersamaan brpa? cuba 100 unit kami x layak (invalid)

syed_anep
12-03-2013, 01:45 AM
minat nak join pm please...dah paham sikit22 bila belek2 page2 lps...

abesoff
12-03-2013, 07:31 PM
minat nak join pm please...dah paham sikit22 bila belek2 page2 lps...

saya dah PM cari nak sertai mface...untuk jangka panjang Mface amat sesuai untuk anda

kawabanga
13-03-2013, 02:24 AM
Saudara abesof....kuat pertahankan biz ni nampaknya.....leader jugak ke?

abunz
13-03-2013, 07:25 AM
Saudara abesof....kuat pertahankan biz ni nampaknya.....leader jugak ke?



katanya PELEBURAN jangka panjang :eek::eek:

aku ulang kalau nak jangka panjang cari yg lebih selamat .. ASB, Unit Trust ... jangan jadi vodoooooooooooooooooo dok bagi duit korang kat section " Program Matrix Labu Peram, Merapu"

abesoff
14-03-2013, 08:54 AM
Saudara abesof....kuat pertahankan biz ni nampaknya.....leader jugak ke?

tidak leader..hanya biasa2 saja, cuma dah jadi TT bertahan selagi syarikat tidak tutup dan saya merasa yakin dengan syarikat lagi setakat ini...walaupun sudah berubah dari asal..mungkin untuk kebaikkan bersama maka syarikat melakukan perubahan sikit.

untuk unit GRC yang berharga usd0.25 hanya tinggal 431340.00 saja lagi dan akan naik 0.01 sen tidak lama lagi.

minahmoden
14-03-2013, 10:17 AM
Salam semua2, minah orang baru kat sini, cuma minah berharap bisnes ni dapat bertahan lama sebab minah yakin pada prestasi syarikat.....:">

abesoff
14-03-2013, 12:52 PM
Salam semua2, minah orang baru kat sini, cuma minah berharap bisnes ni dapat bertahan lama sebab minah yakin pada prestasi syarikat.....:">

selamat datang minahmoden

Tadi unit GRC telah naik 1 sen lagi menjadikan harga seunit usd0.26 seunit.

Sekarang ini Mface dah mulai di kunjungi leader Komboja untuk membawa masuk mface di sana.

thawwaff
14-03-2013, 10:23 PM
katanya PELEBURAN jangka panjang :eek::eek:

aku ulang kalau nak jangka panjang cari yg lebih selamat .. ASB, Unit Trust ... jangan jadi vodoooooooooooooooooo dok bagi duit korang kat section " Program Matrix Labu Peram, Merapu"


Hai abunz:)

abesoff
15-03-2013, 04:41 PM
Bila Logo sudah diiklankan di Badan & Seat Pesawat AirAsia...
Terbukti, MFACE Real Busines & Real Opportunity untuk buat BIG Money.

4 Bulan Lepas saya Join Modal USD1,000 sekarang dah jadi USD7,000++ Bermakna
4 Bulan Lepas saya Join Modal RM3,400 sekarang sudah jadi RM21,000++
...
Jika;
Nak berniaga sendiri - Modal Kena Banyak
Masa - untuk menguruskan pula tiada
Ilmu - Tak berapa pandai

INI PELUANG : Jadilah SHARE HOLDER hanya membeli unit share..
Bagi Modal kpd mereka, mereka jalankan perniagaan, Anda Tak perlu buat apa-apa...
Company Untung , Share Price naik, Income anda bertambah...

http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/12976_554753684549087_1146281981_n.png

abunz
15-03-2013, 05:10 PM
Bila Logo sudah diiklankan di Badan & Seat Pesawat AirAsia...
Terbukti, MFACE Real Busines & Real Opportunity untuk buat BIG Money.

4 Bulan Lepas saya Join Modal USD1,000 sekarang dah jadi USD7,000++ Bermakna
4 Bulan Lepas saya Join Modal RM3,400 sekarang sudah jadi RM21,000++
...
Jika;
Nak berniaga sendiri - Modal Kena Banyak
Masa - untuk menguruskan pula tiada
Ilmu - Tak berapa pandai

INI PELUANG : Jadilah SHARE HOLDER hanya membeli unit share..
Bagi Modal kpd mereka, mereka jalankan perniagaan, Anda Tak perlu buat apa-apa...
Company Untung , Share Price naik, Income anda bertambah...

http://i803.photobucket.com/albums/yy318/abesoff/12976_554753684549087_1146281981_n.png




dulu iklan gelang hikmat pun merata kat highway .. sebeso2 papan iklan .. akhirnya ... :D :D

wilsonkck
15-03-2013, 05:44 PM
good luck kepada semua.

kawabanga
17-03-2013, 12:58 AM
Good luck.....

kawabanga
17-03-2013, 12:59 AM
One more thing....awat slow saja kebelakangan ni....?

gold trader
17-03-2013, 01:01 AM
One more thing....awat slow saja kebelakangan ni....?

nak ajukan soalan yg sama. :D

abesoff
17-03-2013, 08:54 AM
One more thing....awat slow saja kebelakangan ni....?

slow sikit saja..dua hari tak tengok mface harga dah naik ke usd0.26 seunit...kira 2 hari seunit naik dan sekarang baki tinggal 3239820.00 saja lagi...

abunz
17-03-2013, 10:47 AM
slow sikit saja..dua hari tak tengok mface harga dah naik ke usd0.26 seunit...kira 2 hari seunit naik dan sekarang baki tinggal 3239820.00 saja lagi...



macam unit trust .. naik turun pasaran saham lak :eek::eek:

bezanya yg nih naikkkkk jer
harga nih main suka suki letak ker :eek: berdasarkan apa? pasaran antarabenua ????

Bullpup
17-03-2013, 01:28 PM
dah masuk market South Africa & Russia..
=D>
http://3.bp.blogspot.com/-C915v7EQW6o/UB4A-mMx-pI/AAAAAAAAAA4/EYIOM-YzOSg/s1600/MFC+CLUB.JPG

abesoff
17-03-2013, 05:28 PM
dah masuk market South Africa & Russia..
=D>
http://3.bp.blogspot.com/-C915v7EQW6o/UB4A-mMx-pI/AAAAAAAAAA4/EYIOM-YzOSg/s1600/MFC+CLUB.JPG


Mula dulu saya TAK Berapa YAKIN,

Bila Logo dah diiklankan di Badan dan Seat Pesawat AirAsia...
Terbukti, MFACE Real Busines & Real Opportunity untuk buat BIG Money.

4 Bulan Lepas saya Join Modal USD1,000 sekarang dah jadi USD7,000 Bermakna
4 Bulan Lepas saya Join Modal RM3,400 sekarang sudah jadi RM21,000

abunz
17-03-2013, 06:55 PM
Mula dulu saya TAK Berapa YAKIN,

Bila Logo dah diiklankan di Badan dan Seat Pesawat AirAsia...
Terbukti, MFACE Real Busines & Real Opportunity untuk buat BIG Money.

4 Bulan Lepas saya Join Modal USD1,000 sekarang dah jadi USD7,000 Bermakna
4 Bulan Lepas saya Join Modal RM3,400 sekarang sudah jadi RM21,000



iyo la tuh ... kau beli la semua saham2 lagi cepat kau kaya ....
cadangan akau .. (modal 3K) setahun kau jadi jutawan ...
labur semula 21K dlm 4 bulan lagi dapat 84K labur lagi 4 bulan dapat 336K labur lagi 4 bulan dapat 1.3 million .. jutawan kau ... betuk ke slah kiraan aku nih ??

ajak sedara mara terdekat joinT :D :D

Bullpup
18-03-2013, 09:46 AM
Mula dulu saya TAK Berapa YAKIN,

Bila Logo dah diiklankan di Badan dan Seat Pesawat AirAsia...
Terbukti, MFACE Real Busines & Real Opportunity untuk buat BIG Money.

4 Bulan Lepas saya Join Modal USD1,000 sekarang dah jadi USD7,000 Bermakna
4 Bulan Lepas saya Join Modal RM3,400 sekarang sudah jadi RM21,000

hebat boss.. saya join agak lewat iaitu awal bulan Jan 2013 dgn pakej usd5k dimana grc skrg dah meningkat kepada 33K @ RM26K (dah balik modal + untung).. :)

abesoff
18-03-2013, 10:31 AM
hebat boss.. saya join agak lewat iaitu awal bulan Jan 2013 dgn pakej usd5k dimana grc skrg dah meningkat kepada 33K @ RM26K (dah balik modal + untung).. :)

tuan lagi hebat, boleh dah jual sikit GRC tu.

Bullpup
18-03-2013, 11:55 AM
tuan lagi hebat, boleh dah jual sikit GRC tu.

rasa rugi plak nak jual skrg.. tunggu 2-3 kali split lagi baru jual kot.. :)

abesoff
19-03-2013, 12:10 AM
Last update 22:09 18/3/2013
Sell
Total Units Balance Units Price
6000000.00 1634700.00 0.26
6000000.00 6000000.00 0.27
... 6000000.00 6000000.00 0.28
6000000.00 6000000.00 0.29
6000000.00 6000000.00 0.30
6000000.00 6000000.00 0.31
6000000.00 6000000.00 0.32
6000000.00 6000000.00 0.33
6000000.00 6000000.00 0.34

nak join Mface boleh klik kat bawah atau PM saya, join pakej rendah pun tak apa dan boleh upgred bila-bila masa

KarimDaud
19-03-2013, 12:23 AM
rasa rugi plak nak jual skrg.. tunggu 2-3 kali split lagi baru jual kot.. :)

mcm mana nak jual kalau floating ni???

abesoff
19-03-2013, 08:12 AM
mcm mana nak jual kalau floating ni???

Jual yang GRC tidak floating tu...

abesoff
19-03-2013, 12:35 PM
Kalaulah MFace nie sebuah skim cepat kaya dan menjanjikan yang indah2 saja, hmm dah tentu berjela2 orang beratur semuanya nak join x nyempat2......
Namun oleh kerana MFace ini merupakan satu program yang sangat genuine dan berintegriti.... maka biasalah ... orang kita ni x berapa nak sabar dalam membina kekayaan jangkapanjang... Tapi saya tetap pilih dan SAYA MESTI PILIH...

abesoff
19-03-2013, 03:40 PM
info terkini kedudukan unit GRC...

hanya tinggal 147360.00 saja lagi bagi harga usd0.26...jap lagi akan naik 0.27 dan setiap kenaikkan 1 sen pitih mansyuk.

minahmoden
19-03-2013, 04:14 PM
kalau Mface ni skim cepat kaya maka cepat la juga akan lingkup, jadi kalau kita nak untung kena ada sifat sabar, biar lambat asalkan selamat dan masyuk:)paid

BOCEH
19-03-2013, 05:52 PM
yg lambat pun sebelum ni lingkop gak...

Raykie
19-03-2013, 05:59 PM
yg lambat pun sebelum ni lingkop gak...

hahaha. biasalah tu. kalau dah kata investment.

haih.. marah ke nasihat ni? :">:">

abunz
19-03-2013, 06:02 PM
sabar biar lambat ... tunggu punya tunggu punya tunggu.. last2 MELOPONG gak ... byk kes dah ..

hil.my
19-03-2013, 06:05 PM
hahaha..... tau taukey pun.... kalau dia tak jujur ....macam mana?:)cgrock

tau xpo..... :)cgrock

abesoff
19-03-2013, 07:36 PM
info terkini kedudukan unit GRC...

hanya tinggal 147360.00 saja lagi bagi harga usd0.26...jap lagi akan naik 0.27 dan setiap kenaikkan 1 sen pitih mansyuk.

seperti yang di kata sekaerang harga GRC sudah ud0.27 seunit dan baki untuk harga 0.27 hanya tinggal 5574850.00 saja..semakin menarik dan cepat dan ahli pun dah faham perjalanan syarikat walaupun ada floating

kawabanga
22-03-2013, 12:41 PM
Kali ni berapa sen pulak akab split?

abesoff
24-03-2013, 08:28 AM
Kali ni berapa sen pulak akab split?

kemungkinan 0.34 akan berlaku spilt

smartaq
24-03-2013, 10:10 AM
kemungkinan 0.34 akan berlaku spilt

meriah....disini....naik sje...x pernah turun2...hebat2!!!
semuga kekal.....

abesoff
25-03-2013, 08:53 AM
Nak Cari Bisnes yg Tak Payah maintain?
Modal sekali. Duduk diam2 jgn merungut.
Tunggu hasil. Risiko rugi? Sifar.
Ada brani? Hubungi saya segera untuk sertai Mface

HulubalangKramat
25-03-2013, 01:37 PM
Ada wakil area Ulu Klang tak ? Nak jumpa table talk.

HulubalangKramat
25-03-2013, 02:04 PM
Dalam website buatwang tu ada tunjuk produk kesihatan? Tu produk syarikat MFace ke?

abesoff
25-03-2013, 03:34 PM
Dalam website buatwang tu ada tunjuk produk kesihatan? Tu produk syarikat MFace ke?

buatwang website peribadi saya... produk mface adalah seperti ini

www.mface.me dan untuk ahli http://www.mfcclub.com/

produk dia adalah bisnes iklan,mini games dan sosial games

Bullpup
25-03-2013, 08:00 PM
kemungkinan 0.34 akan berlaku spilt

Bukan split pada harga 46 sen ke kali ni ?

abesoff
26-03-2013, 12:10 AM
Bukan split pada harga 46 sen ke kali ni ?

tengok pada graf tu kemungkinan 0.34

berita terbaru...sistem floating mface, sekarang lepas flot 60 hari, 10% akan matang setiap 10 hari bukan setiap bulan lagi..