PDA

View Full Version : Norjuma Dah Bercerai?


moneymaker3000
01-12-2012, 09:36 AM
Semalam melalak2 si norjuma ni datang ke ofis member aku nak cari datuk (suami dia yakni adik najib). Meroyan tak tentu hala dan marah2 semua orang. Norjuma ni nampak je lemah lembut tapi panas baran gak orangnye. Anak2 dia sendiri lebih rapat dengan bapa diorang daripada juma sendiri.

So..kalau confirm cerai hilang terus status datinnye :p

*nanti ada la update dari pihak media

traderfox
01-12-2012, 09:37 AM
Semalam melalak2 si norjuma ni datang ke ofis member aku nak cari datuk (suami dia yakni adik najib). Meroyan tak tentu hala dan marah2 semua orang. Norjuma ni nampak je lemah lembut tapi panas baran gak orangnye. Anak2 dia sendiri lebih rapat dengan bapa diorang daripada juma sendiri.

So..kalau confirm cerai hilang terus status datinnye :p

*nanti ada la update dari pihak media

ko keje cimb ke? ada pic latest dia tak hehe

waktong.UMOFX
01-12-2012, 09:37 AM
Semalam melalak2 si norjuma ni datang ke ofis member aku nak cari datuk (suami dia yakni adik najib). Meroyan tak tentu hala dan marah2 semua orang. Norjuma ni nampak je lemah lembut tapi panas baran gak orangnye. Anak2 dia sendiri lebih rapat dengan bapa diorang daripada juma sendiri.

So..kalau confirm cerai hilang terus status datinnye :p

*nanti ada la update dari pihak media
gambi tgh melalak ada tak? :p

powell
01-12-2012, 09:40 AM
perghh cg lg updated di media..huhu.bgus2..

Bro_Izantie
01-12-2012, 09:41 AM
panas ni!!!
juma ni sombong la bro..

akmal_tawau
01-12-2012, 09:42 AM
aik, skg ni musim mengawan ler...

skyside
01-12-2012, 09:42 AM
rumours je ni..
banyak sangat kawan kepada kawan kepada kawan :))

Edifire
01-12-2012, 09:43 AM
Suami punya byk duit pun boleh bercerai?apa punya pompuan lah....

viper207
01-12-2012, 09:44 AM
hot milf :x:x

hinzuhay
01-12-2012, 09:44 AM
btul ke ni TT?

moneymaker3000
01-12-2012, 09:44 AM
gambi tgh melalak ada tak? :p

gamba takde, ni member aku citer diorang semua terkejut tgk ada orang ngamuk kat opis

B.K
01-12-2012, 09:46 AM
bukan dah lama k gosip nie?... dengar dia nak kawen dengan Sultan B***** lak sebab tu mintak cerai, tapi nie gosip lah

LilinSticks
01-12-2012, 09:46 AM
Cinta penuh kemewahan duniawi pun bergolak jua?? hmmmm

hurairah01
01-12-2012, 09:50 AM
muka nampak lemah lembut ye ... tapi kenapa dia nak cerai ye.

imatheonlyone
01-12-2012, 09:50 AM
cantik tu juma ni

zamRY_
01-12-2012, 09:51 AM
panas ni!!!
juma ni sombong la bro..

memg sombong bro...dulu masa jadi student kat UIA...terkenal dah dgn sikap menyombongnya...ramai yg x gemar dgn sikap minah nie...aku byk kali juga deal dgn dia masa dia masuk library...memg jenis perasan skit...ekekekekeke

hurairah01
01-12-2012, 09:52 AM
memg sombong bro...dulu masa jadi student kat UIA...terkenal dah dgn sikap menyombongnya...ramai yg x gemar dgn sikap minah nie...aku byk kali juga deal dgn dia masa dia masuk library...memg jenis perasan skit...ekekekekeke

betul la romour ye bro. :)

akecema
01-12-2012, 09:52 AM
cantik tu juma ni

Maintain 2 3 ribu sblan mmg la
Tiang letrik pun kalo maintain mcm tu ramai yg nak

darkkiller
01-12-2012, 09:52 AM
memg sombong bro...dulu masa jadi student kat UIA...terkenal dah dgn sikap menyombongnya...ramai yg x gemar dgn sikap minah nie...aku byk kali juga deal dgn dia masa dia masuk library...memg jenis perasan skit...ekekekekeke

dia sombong sebab ko gatal kot bro:D

kalamsiber
01-12-2012, 09:55 AM
adoi cite karut jer nie..., aku penah jer dulu jln2 di cokit ngan dia, jgn marah rr

zamRY_
01-12-2012, 09:55 AM
dia sombong sebab ko gatal kot bro:D

hahahahaha...aku gatal tu x la...ada laa kenyit mata skit kat dia...mklum laa org lawa...aku pun bujang lagi time tu,ekekekeke:D

joned
01-12-2012, 09:59 AM
hahahahaha...aku gatal tu x la...ada laa kenyit mata skit kat dia...mklum laa org lawa...aku pun bujang lagi time tu,ekekekeke:D

masa di UIA dulu rasanya balak dia bukan suami dia sekarang aku rasa.... ada sumber kata selalu ada yang hantar dia balik U naik 4x4.. lebih kurang sebaya dia.. tau2 kawin dengan datuk..

orang kata la bukan saya maaa :D

aqhaziq
01-12-2012, 10:00 AM
kawin - cerai - kawin - cerai ----> dok sorg2 sampai tua :))

naz84
01-12-2012, 10:00 AM
Semalam melalak2 si norjuma ni datang ke ofis member aku nak cari datuk (suami dia yakni adik najib). Meroyan tak tentu hala dan marah2 semua orang. Norjuma ni nampak je lemah lembut tapi panas baran gak orangnye. Anak2 dia sendiri lebih rapat dengan bapa diorang daripada juma sendiri.

So..kalau confirm cerai hilang terus status datinnye :p

*nanti ada la update dari pihak media

dia mmg jenis baran bro.suke tengking org..muke je lawa tp prangai truk

Kassim Hensem
01-12-2012, 10:00 AM
rumours je ni..
banyak sangat kawan kepada kawan kepada kawan :))

kawan kepada kawan habaq tadi kawan dia mai.. kawan dia cakap kawan kepada kawan ayah dia jumpa member kawan kepada kawan.. cakap begini begini begitu begitu..

:eek::eek::eek::eek::eek:

hurairah01
01-12-2012, 10:00 AM
hahahahaha...aku gatal tu x la...ada laa kenyit mata skit kat dia...mklum laa org lawa...aku pun bujang lagi time tu,ekekekeke:D

poket tak tebal memang dia tak jeling la bro :))

zamRY_
01-12-2012, 10:03 AM
masa di UIA dulu rasanya balak dia bukan suami dia sekarang aku rasa.... ada sumber kata selalu ada yang hantar dia balik U naik 4x4.. lebih kurang sebaya dia.. tau2 kawin dengan datuk..

orang kata la bukan saya maaa :D

mcm nie cite dia bro...aku nie dok dalam UM ...keje di UIA..balak sebenar juma nie masa dia belajar di UIA,student UM...aku selalu sgt tgk dorang date di kolej 6..budak lelaki tu x silap...amik medic...anak org kaya juga...hensem budaknya...last2 dia campak mcm tu je...sebb sangkut dgn adik najib....

jamtulenmurah
01-12-2012, 10:04 AM
Semalam melalak2 si norjuma ni datang ke ofis member aku nak cari datuk (suami dia yakni adik najib). Meroyan tak tentu hala dan marah2 semua orang. Norjuma ni nampak je lemah lembut tapi panas baran gak orangnye. Anak2 dia sendiri lebih rapat dengan bapa diorang daripada juma sendiri.

So..kalau confirm cerai hilang terus status datinnye :p

*nanti ada la update dari pihak media

member bos mungkin bini member saya. Sebab bini member keje sekretari adik najib ni. :D

norjuma sebenarnya spesis mulut longkang ikut cite bini member. Kuat cemburu. Memang rimas la adik najib ni. Harap muka je cantik tapi perangai naharom. cemburu 24jam.

Memang padan kena cerai. Rasanya dah lama si nazim tu nak ceraikan norjuma. Tak tahan kot. Hari hari memendam rasa. Balik rumah kena maki ngan bini. :p

zamRY_
01-12-2012, 10:04 AM
poket tak tebal memang dia tak jeling la bro :))

betol la tu bro...kita nie kan kuli je...rupe tu hensem dah ...poket je x berape nak hensem....kuikuikui:))

moneymaker3000
01-12-2012, 10:07 AM
aku kenal juma sejak dia mula femes di uia, kalau ikutkan dia x habis blaja kat sana, uia tendang dia sbb byk sangat skip class

ibeceivy
01-12-2012, 10:07 AM
org cantik mestilh sombong skit..kena cerai pon pastu adalh vip yg sambar.

joned
01-12-2012, 10:10 AM
mcm nie cite dia bro...aku nie dok dalam UM ...keje di UIA..balak sebenar juma nie masa dia belajar di UIA,student UM...aku selalu sgt tgk dorang date di kolej 6..budak lelaki tu x silap...amik medic...anak org kaya juga...hensem budaknya...last2 dia campak mcm tu je...sebb sangkut dgn adik najib....

:D
kalau macam tu kira betul la cerita adik aku :))

dunia2...
dengan adanya thread drpd MM3K banyak pula citer pasal juma ni ya :D

Arcadia
01-12-2012, 10:11 AM
Aku kenal sgt dia. Sombong, poyo + mulut jamban..

Takde org nak kawan pun masa dia skolah dulu.

General Juhziz
01-12-2012, 10:20 AM
http://farm8.staticflickr.com/7196/6779938758_ea12698973_z.jpg

http://s3.ohbulan.com/wp-content/uploads/2012/07/instagr.am_.jpg
lawa gak :)

Yul-Minho
01-12-2012, 10:37 AM
http://farm8.staticflickr.com/7196/6779938758_ea12698973_z.jpg

http://s3.ohbulan.com/wp-content/uploads/2012/07/instagr.am_.jpg
lawa gak :)

http://farm8.staticflickr.com/7196/6779938758_ea12698973_z.jpg

http://s3.ohbulan.com/wp-content/uploads/2012/07/instagr.am_.jpg

awet mudo..

Duffayoi14
01-12-2012, 10:40 AM
ko keje cimb ke? ada pic latest dia tak hehe

Laki si juma ni bkn ceo cimb tu ..
adik, ajib yg ni business sndri xsilap aku

chuah123
01-12-2012, 10:42 AM
aritu kan ada gosip pengacara kawin ngan vip nak cerai sebab nak kawin ngan vvvvvvip pulak..

alonso
01-12-2012, 10:47 AM
betol la gosip pengacara lawa tu bercerai dia la kan

pashaok
01-12-2012, 10:47 AM
duit punya pasal kawin cerai, kawin cerai....skandal tu, skandal ni, biasalah....

hurairah01
01-12-2012, 10:50 AM
bini cam ni lempang laju laju je :D

letstorque
01-12-2012, 11:05 AM
Laki si juma ni bkn ceo cimb tu ..
adik, ajib yg ni business sndri xsilap aku

Suami Juma ni arkitek.
Ada architect consultant firm sendiri.

rocketeer999
01-12-2012, 11:27 AM
orang camni jgn bg laki je..

ingat chantek sgt

encik bentayan
01-12-2012, 11:32 AM
dia tau dia lawa..mesti ada market punya..janji ada supply n demand..bukan semua olang tau dia sombong maaa..dan bukan dgn semua olang dia sombong lorr..

chuah123
01-12-2012, 11:43 AM
member bos mungkin bini member saya. Sebab bini member keje sekretari adik najib ni. :D

norjuma sebenarnya spesis mulut longkang ikut cite bini member. Kuat cemburu. Memang rimas la adik najib ni. Harap muka je cantik tapi perangai naharom. cemburu 24jam.

Memang padan kena cerai. Rasanya dah lama si nazim tu nak ceraikan norjuma. Tak tahan kot. Hari hari memendam rasa. Balik rumah kena maki ngan bini. :p

mcm mana ko tahu mmber TT ni bini mmber ko..bini mmber ko mmber TT..pusing-pusing-pusing last2 pening..:D:D:D

jamtulenmurah
01-12-2012, 11:48 AM
mcm mana ko tahu mmber TT ni bini mmber ko..bini mmber ko mmber TT..pusing-pusing-pusing last2 pening..:D:D:D

member saya bodigad nazim ni. Bini dia lak sekretary nazim. So memang tau la kisah juma longkang ni. :eek::))

Kalau datang opis mesti bising. Kecoh. Lepas tu jeles suka malukan nazim ni even depan org pun nak maki.

Patut la kena cerai. Patut dah lama kena cerai juma longkang ni. Harap muka je cantik mulut longkang.

Tu yg nazim ni bengang je. Cuma satu je juma ni yg bini member suka. Kalau suruh beli makan tak kedekut. Balance duit keep the change je. :D

4Qul
01-12-2012, 11:53 AM
Jahanam...pompuan mcm ni.

azrulazman
01-12-2012, 11:55 AM
http://mstar.com.my/archives/2007/11/9/TERKINI/Mutakhir/U33.jpg

dloanman
01-12-2012, 11:57 AM
maser aku di ITM dolu2, kalau ada awek sombong mcm ni, aku & geng akan ZAP-ZAP-ZAP pastu campak dlm longkang je.... baru pdn muke...

tapi tu semua khayalan jer x penah buat pun heheh sembang2 ckp besor je hihi

hurairah01
01-12-2012, 12:00 PM
http://mstar.com.my/archives/2007/11/9/TERKINI/Mutakhir/U33.jpg

pelik je gaye juma ni duduk .. ke ambe sorang je perasan cam tu? :-?

MrGreen
01-12-2012, 12:01 PM
Tgk pada Tuan ni bukan sebarangan org.. ambe biasa deal ngn popuan mcm ni... Nmapk je comel lotey.. tapi perangai ..fuh!!.. boleh sampaikan kita rasa nak naik nyepak atah muka... :) ... (tgk pada Tuan lah kan ... :)

hani85
01-12-2012, 12:05 PM
Maintain 2 3 ribu sblan mmg la
Tiang letrik pun kalo maintain mcm tu ramai yg nak

beauty comes with the price :)
ingat minah2 hot semua tu boleh cantik ke kalau xmenten riban2 sebulan.

sebab tu nyah ramai kulit kdg lagi cntik dr pempuan sebab duit abes ke situ je.

MrGreen
01-12-2012, 12:06 PM
http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/yy/norjuma14.jpghttp://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/yy/norjuma8.jpg

:) comel orgnya... tapi hak org..
kawe minat jenis mcm ni.. kurus ..muka lawa.. tapi kalau kene hak berjurus..budi bahasa..kecek biar tapis... tak melawan..kan best :)

Dzoolhelmi™
01-12-2012, 12:27 PM
cian dia...

gerres
01-12-2012, 03:26 PM
fitnah je sume..biase la org cun rmai dengki..haha
tp klo btol la perangai die camtu mmg layak buat skandal je..
buat bini sori naik lori la

harley
01-12-2012, 03:30 PM
http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/yy/norjuma14.jpghttp://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/yy/norjuma8.jpg

:) comel orgnya... tapi hak org..
kawe minat jenis mcm ni.. kurus ..muka lawa.. tapi kalau kene hak berjurus..budi bahasa..kecek biar tapis... tak melawan..kan best :)

http://cdn.drivenmedia.com.my/ohbulan/2008/09/juma1a.jpg

:)):))

Prisoner
01-12-2012, 03:34 PM
dengar sembang2 makcik dia ni kes tebus talak ni.. lebih kurang macam tu la..

ada topik kat CG ni hari tu kes yang bini VIP yang Sultan Brunei dok ushar.. :D

WnB
01-12-2012, 03:34 PM
aikk.. bukan ddgr kata ada jerung beso lain nak sambar dia ke?

Zul.H
01-12-2012, 03:42 PM
elakkan spekulasi...dan fitnah..

kalau setakat kawan kepada kawan bgtau..or jiran pada jiran bgtau..tak yah ler..

melainkan kalau depan mata korang sendiri

Cartoon
01-12-2012, 03:44 PM
alahai klu cantik mulot longkang watpe...
wat malu je klu tbe2 kene marah gado dpn org..

pendekar-laut
01-12-2012, 04:23 PM
Kite duk mengate die kt sini, xde tnggal kesan pape pn kt die.. Die peduli ape, yg penting sultan minyak tnggu mase nk sambar..

Opps, sy x ckp, org laen yg cakap.. Hehehe...

mrkiey
01-12-2012, 04:49 PM
Maaf semua kawan, bukan nak tunjuk alim cuma nak ingat mengingati.
1. Tak baik kita dok sebarkan cita yang tak berapa sahih ni.
2. Berdosa dok menceritakan keburukan orang lain walaupun benda tu betul.
3. Bila kita nak pergi minta maaf dengan dia sbb dok ngumpat dia. Dosa dengan manusia hanya terhapus selepas dimaafkan oleh orang yg diumpat.
4. Tengah2 dok mengumpat ni tetiba mati...... Mcm


Renung2 kan dan selamat beramal

orangkuatumno
01-12-2012, 04:52 PM
Bas datang, aku naik! (Cuba cakap cepatx):)cgrock agaknya kot? Tu yg meroyan sangat!

302
01-12-2012, 04:54 PM
http://mstar.com.my/archives/2007/11/9/TERKINI/Mutakhir/U33.jpg

muke mcm stress je laki beliau

302
01-12-2012, 04:56 PM
beauty comes with the price :)
ingat minah2 hot semua tu boleh cantik ke kalau xmenten riban2 sebulan.

sebab tu nyah ramai kulit kdg lagi cntik dr pempuan sebab duit abes ke situ je.

awak maintain tak :">

potsmoker
01-12-2012, 05:05 PM
Dulu sblm kahwin lawa la...hehehe

asdasdasd
01-12-2012, 05:08 PM
panas ni!!!
juma ni sombong la bro..

mana bro tahu?? sebelah umah yek?? :p:p

faisal_moukei
01-12-2012, 05:10 PM
panas ni!!!
juma ni sombong la bro..

Salaam,..

Den setuju..
Dulu masa dia jadi personaliti TV3 dan buat Jom Heboh kat Ipoh,
dia pernah terlanggar den, terus blah macam tu je,..
Mintak maaf pun tidak..
Hape punya perangai la.. harap muka je comel..

yg mencari rezeki
faisal_moukei

faisal_moukei
01-12-2012, 05:14 PM
http://farm8.staticflickr.com/7196/6779938758_ea12698973_z.jpg

http://s3.ohbulan.com/wp-content/uploads/2012/07/instagr.am_.jpg
lawa gak :)

Salaam,...

General jangan lupa tepek gambar ni kat thread awek bertudung..
:)paid

yg mencari rezeki
faisal_moukei

skYnEt-gEnIUs
01-12-2012, 05:15 PM
kompom cerai ke idak nih....?

nikcashworld
01-12-2012, 05:17 PM
tt boleh la selit2 projet juta2 ni

kapasele
01-12-2012, 05:18 PM
Suami punya byk duit pun boleh bercerai?apa punya pompuan lah....

dia kan nak kawen ngan VVVVV(...brapa bnyk V daa)VVVIP :D

tunggu le nanti

iankhan
01-12-2012, 05:34 PM
aku kenal juma sejak dia mula femes di uia, kalau ikutkan dia x habis blaja kat sana, uia tendang dia sbb byk sangat skip class

Ambo boleh konfirmkan statement diatas memang benar. Tak abis belajar minah nie.:D

wokyoh fx
01-12-2012, 05:40 PM
ko keje cimb ke? ada pic latest dia tak hehe

ooiiit ape kene mengena ngan cimb.laki norjuma bukan owner cimb.tu si nazir la :)):))

mrkon
01-12-2012, 05:44 PM
:))Nasib bukan dgn abg.dia ....

Pay-Bux
01-12-2012, 05:49 PM
Apa lg, next step.. Sultan Brunei la sapu..

amy@promatt
01-12-2012, 06:00 PM
pelik je gaye juma ni duduk .. ke ambe sorang je perasan cam tu? :-?

gaya duduk camtue nk minta sukan malam...biasa jer tue....hahahahah

hani85
01-12-2012, 06:13 PM
awak maintain tak :">

tetap awet muda.
LOL.

Don Malaya
01-12-2012, 06:28 PM
http://4.bp.blogspot.com/_mfvzs0sxGq8/S9VhN0y1iOI/AAAAAAAAAO8/Eq6pHWFMsq4/s1600/Norjuma_01.jpg

Don Malaya
01-12-2012, 06:28 PM
aku ingkan bik mama mengamok...lol

fazu
01-12-2012, 07:37 PM
abg adik dua2 kene queen control...:))

Bro_Izantie
01-12-2012, 07:37 PM
mana bro tahu?? sebelah umah yek?? :p:p

aku penah aturkan shooting masa nona dulu...pasal pilot wanita...takder la apa sumbangan sgt..tp ada la guna sikit aku..:D:D:D

astrowan
01-12-2012, 07:50 PM
macam2

tapi cun woooooooo :D:D:D:D

fireuz
01-12-2012, 08:42 PM
Huii.. Ngeri perangai dia klw bbtul seperti yg dikata.. Mod patut tow thread ni kat section Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik niiihh...

kedukanbukit
01-12-2012, 08:57 PM
macam2

tapi cun woooooooo :D:D:D:D

Tu la..mana tak VVVVVIP lain x geram..
klu dia cerai pun x yah tunggu lama terus ada yg sambor nie..
rasa secelup dua pastu ceraikan balik...:))

only1
01-12-2012, 09:08 PM
nie betul2 ke cobaan nie

788
01-12-2012, 09:25 PM
Gebu dia ni..barang baikk...

nikkeanu
01-12-2012, 10:21 PM
betul ke ni?
blh try masuk line ni...

788
01-12-2012, 10:26 PM
betul ke ni?
blh try masuk line ni...

Ko kaya ke??

gastacopz
01-12-2012, 11:10 PM
bg laaa gmbor 1 tepek...

Shahnawaz
01-12-2012, 11:12 PM
Huii.. Ngeri perangai dia klw bbtul seperti yg dikata.. Mod patut tow thread ni kat section Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik niiihh...

waa bro..agak2 la..:)):)):))

hurairah01
02-12-2012, 12:35 AM
pink ke ni

wbn9238
02-12-2012, 01:05 AM
apa ada hal kena cerai pun tp dah kaya dpt byk harta

itaro7
02-12-2012, 07:05 AM
tak heran kalu m*m*k mmg perangai cenggitu..

poknik
02-12-2012, 02:25 PM
abg adik dua2 kene queen control...:))

hahahaha.. kesimpulan terbaek cerita ni..

tapi at least si adik ni ada gak telor cerai bini dia.. abang dia?... :)):))

adie@coway
02-12-2012, 02:30 PM
hai mami jarum...
lagi laju dari tenet....

:)cgrock

zaralove
02-12-2012, 02:31 PM
manatau kawan TT saja nak kene kan TT, pastu update kat sini pulak. tak ke haru

adie@coway
02-12-2012, 02:32 PM
hahahaha.. kesimpulan terbaek cerita ni..

tapi at least si adik ni ada gak telor cerai bini dia.. abang dia?... :)):))

lg satu...adek dapat pecahkan perawan...:))

fadhfx
03-12-2012, 11:33 AM
hahahaha.. kesimpulan terbaek cerita ni..

tapi at least si adik ni ada gak telor cerai bini dia.. abang dia?... :)):))


Kalau abang dia ceraikan bini.. Haru negara xda mastermind nak jaga negara nanti. Ada negara kucar kacir.. Bini abang dia xda je sehari muke abang dia da sepeyeh je. Ni kan pulak kalu bercerai.. :D

Yul-Minho
03-12-2012, 11:59 AM
Kalau abang dia ceraikan bini.. Haru negara xda mastermind nak jaga negara nanti. Ada negara kucar kacir.. Bini abang dia xda je sehari muke abang dia da sepeyeh je. Ni kan pulak kalu bercerai.. :D

berani ke nk cerai bikmomma.. sekali kena bom.. BOOM!!!!.. habis ko..

kerunai
04-12-2012, 07:54 AM
kalo ada spypen masa dia duk maki2 tu mmg cun arrr

honeydew
04-12-2012, 09:01 AM
apa hal dia meroyan x tentu pasal?

honeydew
04-12-2012, 09:02 AM
gambi tgh melalak ada tak? :p

x yah tengok pic tgh melalak, perempuan kalau tengah marah memang menakut kan:p

mr.dede
04-12-2012, 09:03 AM
nak tahu btol ke tak kna tya sama pokok

takumie
04-12-2012, 10:51 PM
de kne mngne dgn thread sblm ni ke????

NEMO
05-12-2012, 02:30 AM
Tu la..mana tak VVVVVIP lain x geram..
klu dia cerai pun x yah tunggu lama terus ada yg sambor nie..
rasa secelup dua pastu ceraikan balik...:))



untung jd org lawo....mudah je cari pengganti

Jedi
05-12-2012, 08:11 AM
x yah tengok pic tgh melalak, perempuan kalau tengah marah memang menakut kan:p

:)cgrock:)cgrock

sygdanish7
05-12-2012, 09:16 AM
kalau sanggup kuar duit ribu2 mentenan mmg lawa la... time jd boyak dulu huduh jugak nampak juma nih... :))

carnationmyra
05-12-2012, 09:24 AM
Maaf semua kawan, bukan nak tunjuk alim cuma nak ingat mengingati.
1. Tak baik kita dok sebarkan cita yang tak berapa sahih ni.
2. Berdosa dok menceritakan keburukan orang lain walaupun benda tu betul.
3. Bila kita nak pergi minta maaf dengan dia sbb dok ngumpat dia. Dosa dengan manusia hanya terhapus selepas dimaafkan oleh orang yg diumpat.
4. Tengah2 dok mengumpat ni tetiba mati...... Mcm


Renung2 kan dan selamat beramal

sekadar memperingatkan.....:)

S.Y.E.D
05-12-2012, 09:32 AM
Semalam melalak2 si norjuma ni datang ke ofis member aku nak cari datuk (suami dia yakni adik najib). Meroyan tak tentu hala dan marah2 semua orang. Norjuma ni nampak je lemah lembut tapi panas baran gak orangnye. Anak2 dia sendiri lebih rapat dengan bapa diorang daripada juma sendiri.

So..kalau confirm cerai hilang terus status datinnye :p

*nanti ada la update dari pihak media

AMBOIII ABAM MM.. MELewTOOP KAAAW SKNG YER.. WAQAQAQQQAAAA :))
XDE GAMBOR NI SKEM.. :(scam JGN TEPEK GAMBAR KAK IPAR DIA SUDA.. TIN MAH :))

misscordelia
06-12-2012, 03:10 PM
dgr citer dia ni bakal isteri ke 4 org terkaya di Brunei... oppppssss! :)

zeal_tech
06-12-2012, 03:13 PM
Suami punya byk duit pun boleh bercerai?apa punya pompuan lah....

suami byk duit le sng bercerai...hahaa....:)):))

joe_kacak jugak
06-12-2012, 03:13 PM
aku sggup kawen ngn dia ..klu dia nak

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/yy/norjuma5.jpg

d-10
06-12-2012, 03:25 PM
rezeki dia kawen ngn org2 kaya je

kaklong
06-12-2012, 07:51 PM
org kata dgn keluarga sendiri pun dia tengking2 jer..mak ngan adik beradik pun dia pernah halau..org la kata :D

mrtuang
06-12-2012, 07:59 PM
dgr cite sultan brunei nak dia..tu yg bercerai berai..dgr ceritala..cerita kedai kopi..haha..btul tidak aku tataula..

wisteria
07-12-2012, 12:12 PM
Cantik pun xguna...lelaki heran sekejap je...dah anak 2,3 bersedia la untk sebrg kemungkinan huhuhu

Penbiru
07-12-2012, 02:13 PM
dengar cite Tom Cruise nak kat dia ni....

semua dengar cite :eek::eek:

myvi sporty
07-12-2012, 02:20 PM
Ush..berita panas ni..tgk bung mokhtar...bahagia aje kawennnnnnn...hehe

myvi sporty
07-12-2012, 02:21 PM
Eh korang perasan x..semua active level penuh hari ni....fuyyoooo...

Niyang
07-12-2012, 03:21 PM
dgr citer dier nih dah x ada dara.... dgr citer... dgr citer... suma dgr citer... hahahha...


ps: mendengar itu lebih mudah dari melihat...

zerovirus
07-12-2012, 03:24 PM
cite panas ni ...

epozer
07-12-2012, 03:26 PM
parking kat page 13..huhuh

AuraSuccess_88
07-12-2012, 03:27 PM
aku sggup kawen ngn dia ..klu dia nak

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/yy/norjuma5.jpg

maintainance bulanan tinggi kalah bas ooo sanggup ka?

epozer
07-12-2012, 03:27 PM
hahahaha.. kesimpulan terbaek cerita ni..

tapi at least si adik ni ada gak telor cerai bini dia.. abang dia?... :)):))
komen terbaik setakat ini....:)):)):))

ikhmal_ok
07-12-2012, 03:32 PM
dgr citer dier nih dah x ada dara.... dgr citer... dgr citer... suma dgr citer... hahahha...


ps: mendengar itu lebih mudah dari melihat...

Dah kawin beranak pinak nak ada dara apanya haha.

Niyang
07-12-2012, 03:33 PM
Dah kawin beranak pinak nak ada dara apanya haha.

dgr citer cam tuh la.....:eek::eek::eek:

ikhmal_ok
07-12-2012, 03:34 PM
dgr citer cam tuh la.....:eek::eek::eek:

Dah beranak pun kalau makan makjun ketat balik oo.

mat_letop
07-12-2012, 03:35 PM
owh baru aku tau
kalo cerai bini
baru ada telo
:))
:))

suarez
07-12-2012, 03:35 PM
abg die telur da kena rebus kak mah

mr.gabanz
07-12-2012, 03:35 PM
dgr citer dier nih dah x ada dara.... dgr citer... dgr citer... suma dgr citer... hahahha...


ps: mendengar itu lebih mudah dari melihat...

dgr tak siapa yg hilangkan dara dia???
haha..:))

Niyang
07-12-2012, 03:37 PM
dgr tak siapa yg hilangkan dara dia???
haha..:))

dgr citer aku dikaitkan hal tuh....:eek::eek::)):p

joee
07-12-2012, 03:45 PM
dh gedebeh ler... :D

akmal_tawau
07-12-2012, 03:47 PM
x de update terbaru ke?

AISYA SOFEA
07-12-2012, 03:59 PM
muka lawa tapi prangai %$%^$$^&#, psl sultan minyak tu ura2 tu kuat .. wait nd see la .. kalau btul la die kawin ngan sultan mnyak mmang bbtul material plastik la minah ni :p

astrowan
07-12-2012, 04:04 PM
makin panas cerita ni ahahhahaa

huhuhu

muridmurid
07-12-2012, 04:07 PM
wah.. macamana la rupa dia skang ni ye

irsaffy
07-12-2012, 04:12 PM
http://amaliarahmah.files.wordpress.com/2008/04/money-128x128.png

hairl
07-12-2012, 04:12 PM
lama tak dengar citer dia ni...

ohsem
07-12-2012, 04:16 PM
member aku penah couple ngan die ni.. tiap2 hari bawak die gi dating pakai beemer beb..

dah la ensem.. itu pun kene tinggal.. tau2 kawin ngan org lain..

jd aku pun tak pasti die suke type macammana..

khairul82
07-12-2012, 04:21 PM
dengar kata dia skandal dengan barrack obama..hehehehe

joee
07-12-2012, 04:25 PM
muka lawa tapi prangai %$%^$$^&#, psl sultan minyak tu ura2 tu kuat .. wait nd see la .. kalau btul la die kawin ngan sultan mnyak mmang bbtul material plastik la minah ni :p

yg ni lg menarik..tp takkan la sultan tu minat sisa org kot :-?:-?

ikhmal_ok
07-12-2012, 04:28 PM
yg ni lg menarik..tp takkan la sultan tu minat sisa org kot :-?:-?

Dalam islam tak kisah janda ke apa. Nabi saw kahwin janda dan anak dara.

JaweWetan
07-12-2012, 04:57 PM
mcm2 cite -ve pasal juma ni.....:(

achok
07-12-2012, 05:02 PM
terdengar juga psl dikaitkan dgn sultan brunei....

aku: wtf?

fadlisyah
07-12-2012, 05:08 PM
Keciannnn....keciannnnnnnn

kerunai
07-12-2012, 05:10 PM
setakat juma ni, hanya layak jadi bibik aku yg department urut kaki aje ..

irfan
07-12-2012, 05:10 PM
tak kenal .....siapa dia?

FwiMfi
07-12-2012, 05:12 PM
ko keje cimb ke? ada pic latest dia tak hehe

awak..yg kat CIMB tu bukan suami jumalah..
tu dato' Nadzir..hasben juma yg lain..

ct aishah
07-12-2012, 05:19 PM
tau tapi tak boleh cakap sebab rasa tak bagus nak bagitau , jadi buat tak tahu je la:p

mr_x6006
08-12-2012, 06:05 AM
Klu norjuma bdn mcm ni korg bminat tak?

http://2.bp.blogspot.com/-xqAeQRj0-KM/T0CQDifq4RI/AAAAAAAABlU/dbfr6j2jQOs/s1600/juma.jpg

apiez_85
08-12-2012, 09:12 AM
member aku penah couple ngan die ni.. tiap2 hari bawak die gi dating pakai beemer beb..

dah la ensem.. itu pun kene tinggal.. tau2 kawin ngan org lain..

jd aku pun tak pasti die suke type macammana..

dia minat org kampung kot :">

erroneous
08-12-2012, 09:53 AM
member aku penah couple ngan die ni.. tiap2 hari bawak die gi dating pakai beemer beb..

dah la ensem.. itu pun kene tinggal.. tau2 kawin ngan org lain..

jd aku pun tak pasti die suke type macammana..

hensem tak menjamin perut boleh kenyang... hehe

SAMSAI
08-12-2012, 10:06 AM
Saper2 bole citer...ntah ape2

mr_gab
08-12-2012, 10:52 AM
hensem tak menjamin perut boleh kenyang... hehe

i like tis statemen.........:D:D:D:D

mr_x6006
24-01-2013, 08:30 AM
Semalam melalak2 si norjuma ni datang ke ofis member aku nak cari datuk (suami dia yakni adik najib). Meroyan tak tentu hala dan marah2 semua orang. Norjuma ni nampak je lemah lembut tapi panas baran gak orangnye. Anak2 dia sendiri lebih rapat dengan bapa diorang daripada juma sendiri.

So..kalau confirm cerai hilang terus status datinnye :p

*nanti ada la update dari pihak media

Aku dgr dari dealer2 yg jual tudung Norjuma ni, diorg bgtau Norjuma ni memey dah brcerai ngan suami dia..

De sesape yg leh bg info lg x?

xgorgon
24-01-2013, 08:44 AM
kalau betul citer nie...title datin kena buang le kan...kena guna title MJ lak...

StaffAstro
24-01-2013, 10:05 AM
dgr citer aku dikaitkan hal tuh....:eek::eek::)):p
kah kah kah kah kah:eek:

toyist83
24-01-2013, 10:07 AM
dah cerai ke belum ?

LEMANtheMAN
24-01-2013, 10:18 AM
member aku penah couple ngan die ni.. tiap2 hari bawak die gi dating pakai beemer beb..

dah la ensem.. itu pun kene tinggal.. tau2 kawin ngan org lain..

jd aku pun tak pasti die suke type macammana..

ado gambo? takda susah nak caye :p

ohsem
25-01-2013, 01:32 AM
ado gambo? takda susah nak caye :p

gambo kompom takde.. kalu ikutkan.. den pun susah nak caye.. :))

shamputra
25-01-2013, 01:39 AM
Klu norjuma bdn mcm ni korg bminat tak?

http://2.bp.blogspot.com/-xqAeQRj0-KM/T0CQDifq4RI/AAAAAAAABlU/dbfr6j2jQOs/s1600/juma.jpg

kalau mcm sblh kanan aku ambik, kalau mcm sebelah kiri aku bg TT :eek::eek::eek::eek:

wow93
25-01-2013, 04:20 PM
kalau mcm sblh kanan aku ambik, kalau mcm sebelah kiri aku bg TT :eek::eek::eek::eek:

yg kanan ker kiri yg betui ?? ~X(

taipan6181
25-01-2013, 04:22 PM
terima seadaanyer....

Niyang
25-01-2013, 04:24 PM
Klu norjuma bdn mcm ni korg bminat tak?

http://2.bp.blogspot.com/-xqAeQRj0-KM/T0CQDifq4RI/AAAAAAAABlU/dbfr6j2jQOs/s1600/juma.jpg

huahua.... mmg terkejut time nih aku tgk dier.. len macam... agaknyer kalo dier bulat cam nih dgn sape la dier kawen....:p

dookster
25-01-2013, 04:25 PM
sapa kawan ko tu TT?
dia keje cimb investment dept mana

petrasis1
25-01-2013, 04:25 PM
hot milf :x:x

milf tu hape..

Yul-Minho
25-01-2013, 04:27 PM
huahua.... mmg terkejut time nih aku tgk dier.. len macam... agaknyer kalo dier bulat cam nih dgn sape la dier kawen....:p

msti best prend dgn big momma.. :D

adie@coway
25-01-2013, 04:28 PM
"..akan tu tunggu janda mu..."
:)):)):))

Niyang
25-01-2013, 04:30 PM
msti best prend dgn big momma.. :D

tuh sudah pasti..... tp pelik... nape big mom x nak diet cam juma jadi kurus balik....? ke jiban suka boobs yg wow.... :eek::))

S.Y.E.D
25-01-2013, 04:31 PM
msti best prend dgn big momma.. :D
muahaha :))

joee
25-01-2013, 04:32 PM
ape kes tajuk ni..scam ker

Yul-Minho
25-01-2013, 04:33 PM
tuh sudah pasti..... tp pelik... nape big mom x nak diet cam juma jadi kurus balik....? ke jiban suka boobs yg wow.... :eek::))

agaknyer kalo dier bulat cam nih dgn sape la dier kawen....

den baca kawan td rupanya kawen.. :D:D

shamputra
25-01-2013, 04:46 PM
yg kanan ker kiri yg betui ?? ~X(

dua2 betul. biasa la bila ngandung semua jd kembang...

kerunai
25-01-2013, 05:45 PM
member aku cikgu pompuan hari2 duk pomot tudung dia kt fb sampai dah naik jemu aku tgk ...

mohamadfaizal
25-01-2013, 05:47 PM
Ape dicerita aib orang?????

irsaffy
25-01-2013, 06:00 PM
mcm tergantunga jer kisah ni?? apa kesudahannya..

muhafis
12-11-2013, 06:08 PM
korek balik citer lama, betul ke nie...
sekarang makin cun dengan fesyen terbaru
dia tudung adijuma tuh.. :)paid:)paid:)paid

isz_shinigami
12-11-2013, 06:31 PM
muahaha :))

wane kene band trus ni...:o:o:o

mynon2
12-11-2013, 06:40 PM
biar betul

afshaman
12-11-2013, 06:42 PM
kaki korek ni...hahaha

sylarempire
12-11-2013, 06:43 PM
Nasib baik aku tengok tarikh

ihsankhalil
13-11-2013, 12:01 PM
pic xde..vid xde dikirA scamm...

chuah123
13-11-2013, 12:09 PM
kaki korek betoi la..setaun punya cerita..

myrul369
13-11-2013, 12:12 PM
blagak sgt dpt title datin...

satanic
13-11-2013, 01:47 PM
dah basi punya cerita pon ada yg korek lg...

Ranimanzal
13-11-2013, 01:52 PM
Dia ni ade biz tudung bro..masyuk

Sang Kelembai
13-11-2013, 01:55 PM
laaaaaaaaaa aku ingat news baru

joee
13-11-2013, 02:00 PM
kena korek pulak..

din cacing
13-11-2013, 02:02 PM
Harem..aku ingat cita baru

iswaraburuk
13-11-2013, 02:02 PM
apa status si juma ni tt?

dah dekat sethn tak update pun..

Yul-Minho
13-11-2013, 02:21 PM
haihh.. masih jd tanda tanya rupanya status sijuma nii.. haihh..

Missy^Dreamy
13-11-2013, 02:26 PM
dah cerai kot sbb kat forum lain ckp, najib refer to nazim as eligible bachelor dlm 1 event baru2 ni. huhu.

shah9744
13-11-2013, 04:35 PM
sapa rajin mengorek ni..citer tahun lepas..:o

Nobu
13-11-2013, 04:41 PM
x kesah la korek ke apa..
kata dah cerai, tapi xde pon kabar berita..
berita dah setahun..
ke berita sekem neh??

timur & barat
14-11-2013, 10:00 PM
Akhirnya tbukti brita xsahih....#:-S

AuraSuccess_88
14-11-2013, 10:05 PM
tah ape citer kesudahannya...

edifier83
15-11-2013, 12:22 AM
juma ni sombong..mase blaja UIA dulu, ade la buat talk sikit pasal apa aku lupa..jemput dia la dating sebab time tue nama dia dah naik sebagai pengacara jemputan Nona dan model lagu In-Team tu kan.. perghhh..jalan hidung tinggi..siswi2 senyum masa nak masuk dewan tue..haram masam dan sombong jer...

encikmental
15-11-2013, 12:27 AM
Korek cerita 1 tahun lepas takpa, korek cerita 7 8 tahun lepas tu takleh. :D :D

Btw, Norjuma ni siapa? :))

jerul
15-11-2013, 12:47 AM
gambar lalakan xde ke tt

AuraSuccess_88
15-11-2013, 12:55 AM
Korek cerita 1 tahun lepas takpa, korek cerita 7 8 tahun lepas tu takleh. :D :D

Btw, Norjuma ni siapa? :))

datin..... :eek::eek:

jerungenius
15-11-2013, 12:59 AM
ada jugak orang x kenal norjuma eh...

http://bsgroup.files.wordpress.com/2007/01/norjuma-latest.jpg

poknik
15-11-2013, 01:02 AM
ada jugak orang x kenal norjuma eh...

http://bsgroup.files.wordpress.com/2007/01/norjuma-latest.jpg

macam bini shrek la plak.. kejap lawa.. kejap macam monster

jerungenius
15-11-2013, 01:03 AM
macam bini shrek la plak.. kejap lawa.. kejap macam monster

adoii...
ko ni buat lawak plak tgh2 malam ni....
:eek: :eek: :eek:

kopirait
15-11-2013, 01:04 AM
ada jugak orang x kenal norjuma eh...

http://bsgroup.files.wordpress.com/2007/01/norjuma-latest.jpg

gambar baru ke ni.
jauh beza. :))

encikmental
15-11-2013, 01:13 AM
delete,,,,,,

rosliza131
15-11-2013, 01:23 AM
gila baban punya tembammmmmm

Missy^Dreamy
15-11-2013, 01:30 AM
pic lama, masa dia bersalin anak 1st.

org suka ckp dia sombong la itu la ini la masa kat uia. pada aku, juma antara kwn2 yg sgt menjaga hati & baik. kwn2 sesama menangis & ketawa. yg ckp2 dia sombong tu semua yg x kenal dia btul2. :)

lantana
15-11-2013, 01:42 AM
juma ni sombong..mase blaja UIA dulu, ade la buat talk sikit pasal apa aku lupa..jemput dia la dating sebab time tue nama dia dah naik sebagai pengacara jemputan Nona dan model lagu In-Team tu kan.. perghhh..jalan hidung tinggi..siswi2 senyum masa nak masuk dewan tue..haram masam dan sombong jer...

Bukan sombong,harga diri dia tinggi kot.Hanya senyum pada yg mampu je.Kang kalau senyum merata2,byk plak yg nak try. :p

Btw,pernah jumpa dia ni dulu.Tak perasan pulak sombong ke tak sbb dok asyik tgk girl yg datang skali dgn Juma. :D

Boleh tau kewujudan Juma kat situ tu pun sbb ada member dok asyik ckp pasal Juma.

Beauty is in the eye of beholder...:-?

Missy^Dreamy
15-11-2013, 01:45 AM
Bukan sombong,harga diri dia tinggi kot.Hanya senyum pada yg mampu je.Kang kalau senyum merata2,byk plak yg nak try. :p

Btw,pernah jumpa dia ni dulu.Tak perasan pulak sombong ke tak sbb dok asyik tgk girl yg datang skali dgn Juma. :D

Boleh tau kewujudan Juma kat situ tu pun sbb ada member dok asyik pasal Juma.

Beauty is in the eye of beholder...:-?

dulu dia cite, bila dia selalu senyum, budak2 dok ckp dia perasan cun la, perasan popular la, sound2 cebik2 konon dia perasan org semua kenal dia. so lepas tu dia start malas nk senyum2 sgt.

lantana
15-11-2013, 02:01 AM
dulu dia cite, bila dia selalu senyum, budak2 dok ckp dia perasan cun la, perasan popular la, sound2 cebik2 konon dia perasan org semua kenal dia. so lepas tu dia start malas nk senyum2 sgt.

Itulah dilema org cantik & popular. :)

Tp at least dia cantik & popular.Yg x brapa nak hensem dan glamer mcm kita ni pun kadang2 ada dilema tu yg lg pelik

Tak senyum,org label Mr. Arrogant.Bila senyum,org pompuan akan start cerita pasal suami/tunang/pakwe dia.

Dia ingat kita senyum sbb nak try dia gamaknya. :">

P/S - Kena cari formula senyum yg tepat utk org dan situasi yg berbeza. :p

kosongkosong
15-11-2013, 02:19 AM
norjuma skrg makin maju dengan bisnes tudung dia.. x silap jenama adijuma kn.. kehkehkeh

demolationz
15-11-2013, 02:40 AM
Suami punya byk duit pun boleh bercerai?apa punya pompuan lah....

dia pun dah jadi tokeh tudung bro :">

kopininja
15-11-2013, 03:13 AM
pic lama, masa dia bersalin anak 1st.

org suka ckp dia sombong la itu la ini la masa kat uia. pada aku, juma antara kwn2 yg sgt menjaga hati & baik. kwn2 sesama menangis & ketawa. yg ckp2 dia sombong tu semua yg x kenal dia btul2. :)

Missy ni kawan rapat norjuma ke..

btw gambar tu mmg tembam betul

dah xmcm norjuma akui tgk..

mcm org lain je

miloais
15-11-2013, 02:48 PM
bini cam ni lempang laju laju je :D

lempang laju-laju kat buntut pun best brooo....thehehe:D

a b c d e f
15-11-2013, 07:29 PM
rumours je ni..
banyak sangat kawan kepada kawan kepada kawan :))

aku sepupu najib tapi takde pulak dengar cite ni....

:-?












najib lain :))

zhafran86
15-11-2013, 07:45 PM
ini thread lama daaaa.....

wow93
15-11-2013, 07:59 PM
macam bini shrek la plak.. kejap lawa.. kejap macam monster

Statement paling lawak bulan nih....:)paid