PDA

View Full Version : this thread has been deleted


gombakman
24-11-2012, 12:28 PM
this thread has been deleted

only1
24-11-2012, 12:43 PM
Assalamualaikum semua,

Kepada pengguna-pengguna Shaklee atau pun sesiapa yg baru nak kenal-kenal produk ni boleh layan website di bawah.....sememangnya kebaikan produk ni dah tak payah diperkenalkan lagi sebab dah berada di pasaran dunia lebih 50 tahun...Produk Shaklee digunakan oleh Angkasawan US sejak tahun 1993, athlete US Ski Team, Pendaki Everest America, Arctic Ocean Exploration, Voyager 1st Non Stop Flight dan sebagainya..

http://www.shaklee.com.my/bm/products.asp

Kalau berminat boleh call Alice (h/p: 019-6363 901)....memang kami bagi harga member, walaupun tuan/puan tak jadi member....:)cgrock

Kalau nak jadi member pun boleh, yuran keahliannya - RM75.00.

Atau pun kalau nak beli harga member di mana-mana stokis Shaklee di seluruh negara boleh guna ID ini - ID 891357 (Alice Rozianne)


(p/s: kos penghantaran melalui pos laju ditanggung oleh pembeli)
(C.O.D area Gombak dan kawasan yg sewaktu dengannya....:D)

Bro ape benefit yg dpt jd ahli shaklee..

Shaklee ni MLM ker yer?

gombakman
24-11-2012, 12:58 PM
Bro ape benefit yg dpt jd ahli shaklee..

Shaklee ni MLM ker yer?

Shaklee ni MLM. Cuma senang nak jual produk ni, semua online je, sebab org dah kenal dan percaya dengan produk ni. Tak payah nak explain byk2...:)

benefit jadi ahli ni dah tentu la dapat harga murah dari harga retail dan yg paling penting sekali dapat bonus peribadi bulanan drp Shaklee untuk setiap belian kita.

Bagi sesiapa yg nak buat duit secara online boleh la jadi ahli, kebanyakan yg jual shaklee ni semua buat online jer...:D

benefit yg lain2 tu lebih kurang jer dgn MLM yg lain.

Bagi saya brand name dan kualiti produk tu yg penting kalau nak berjaya dlm MLM ni.

En.Zam
24-11-2012, 01:01 PM
Bro.ada cara tak nak cek no.id ahli? saya dulu ahli juga, tahun 2003, dah lupa no.id..

gombakman
24-11-2012, 01:04 PM
Bro.ada cara tak nak cek no.id ahli? saya dulu ahli juga, tahun 2003, dah lupa no.id..

boleh PM saya nama dengan IC tuan...:)

only1
24-11-2012, 01:12 PM
Shaklee ni MLM. Cuma senang nak jual produk ni, semua online je, sebab org dah kenal dan percaya dengan produk ni. Tak payah nak explain byk2...:)

benefit jadi ahli ni dah tentu la dapat harga murah dari harga retail dan yg paling penting sekali dapat bonus peribadi bulanan drp Shaklee untuk setiap belian kita.

Bagi sesiapa yg nak buat duit secara online boleh la jadi ahli, kebanyakan yg jual shaklee ni semua buat online jer...:D

benefit yg lain2 tu lebih kurang jer dgn MLM yg lain.

Bagi saya brand name dan kualiti produk tu yg penting kalau nak berjaya dlm MLM ni.

Bro blh bg contoh tak...

vit c 500g berapa harga jual/ berapa harga ahli? ade website tak nak tgk benefit yg company bg untuk ahli?

En.Zam
24-11-2012, 01:15 PM
boleh PM saya nama dengan IC tuan...:)

Ok bro. cek pm. tq

gombakman
24-11-2012, 01:22 PM
Bro blh bg contoh tak...

vit c 500g berapa harga jual/ berapa harga ahli? ade website tak nak tgk benefit yg company bg untuk ahli?

harga ahli RM 74.00, harga jual RM97.50 (semenanjung)

benefit jadi ahli ada diterangkan kat website yg saya bagi kat atas tu....pergi kat "Kenali shaklee" pastu kat sebelah kiri klik "peluang jana pendapatan di shaklee"

only1
24-11-2012, 01:37 PM
harga ahli RM 74.00, harga jual RM97.50 (semenanjung)

benefit jadi ahli ada diterangkan kat website yg saya bagi kat atas tu....pergi kat "Kenali shaklee" pastu kat sebelah kiri klik "peluang jana pendapatan di shaklee"

Tq bro for the information... Nt aku roger klu berminat..:)cgrock

lg satu Bro ada maintain bulanan tak?

skYnEt-gEnIUs
24-11-2012, 02:22 PM
gut luck tt......

gombakman
24-11-2012, 02:39 PM
gut luck tt......

Tq tuan....ni bisnes isteri saya, saje tolong dia...:):)

gombakman
24-11-2012, 02:47 PM
Tq bro for the information... Nt aku roger klu berminat..:)cgrock

lg satu Bro ada maintain bulanan tak?

Keahlian seumur hidup.

Tak perlu nak maintain bulanan. Tapi level tinggi jer kena maintain bulanan tu...:)

skYnEt-gEnIUs
24-11-2012, 03:13 PM
Tq tuan....ni bisnes isteri saya, saje tolong dia...:):)

ooh kalo camtu,gut luck tt n wife :D:D:D

gombakman
24-11-2012, 03:31 PM
produk terhangat sekarang ni...

set penyusuan bagi ibu:-

1) vitamin b complex
2) multivitamin
3) vitamin c
4) alfalfa

dah banyak testimoni pasal set penyusuan ni...

gombakman
25-11-2012, 08:30 AM
ooh kalo camtu,gut luck tt n wife :D:D:D

thanks bro...gud luck to you too..:)cgrock

nur afiefah
25-11-2012, 09:31 AM
bro..boleh pm set skincare shaklee + esp berapa harga...??
cod area gombak termasuk uia x...??
:)
terima kasih

gombakman
25-11-2012, 10:47 AM
bro..boleh pm set skincare shaklee + esp berapa harga...??
cod area gombak termasuk uia x...??
:)
terima kasih

skincare ada jenis enfuselle & nutriwhite....so nak yg mana satu yer?

enfuselle tu pulak ada set oily or dry.

boleh check kat website shaklee yg saya paste kat first page.

area UIA boleh kalau nak COD.

gombakman
25-11-2012, 10:54 AM
deleted...

nur afiefah
25-11-2012, 11:17 AM
skincare ada jenis enfuselle & nutriwhite....so nak yg mana satu yer?

enfuselle tu pulak ada set oily or dry.

boleh check kat website shaklee yg saya paste kat first page.

area UIA boleh kalau nak COD.

ek...?? oh...y set biasa tu...y vitamin c, b complex n e kalau xsilap....

gombakman
25-11-2012, 11:44 AM
ek...?? oh...y set biasa tu...y vitamin c, b complex n e kalau xsilap....

vitamin c - RM 74

vit b - RM 43

vit e - RM 119

esp - RM 121

semuanya = RM 357.00 ( semua ni harga ahli)

kalau berminat pls call/sms ye...

tawkeyestate
25-11-2012, 11:55 AM
produk terhangat sekarang ni...

set penyusuan bagi ibu:-

1) vitamin b complex
2) multivitamin
3) vitamin c
4) alfalfa

dah banyak testimoni pasal set penyusuan ni...

UGPM bro..

gombakman
25-11-2012, 12:05 PM
UGPM bro..

check your pm bro...:)

gombakman
25-11-2012, 01:59 PM
bump for today...:D

nur afiefah
25-11-2012, 06:13 PM
vitamin c - RM 74

vit b - RM 43

vit e - RM 119

esp - RM 121

semuanya = RM 357.00 ( semua ni harga ahli)

kalau berminat pls call/sms ye...

ok bro...anyway....ada guide tuk cara makan x...?? ke just beli produk je...??

gombakman
26-11-2012, 09:10 AM
ok bro...anyway....ada guide tuk cara makan x...?? ke just beli produk je...??

cara makan akan di bagi sekali nanti.

gombakman
26-11-2012, 02:27 PM
kasi up utk hari ini...

gombakman
28-11-2012, 01:33 PM
yg nak order boleh call/whatsapp/sms kami terus..

gombakman
29-11-2012, 04:56 PM
bump utk petang ni..

gombakman
30-11-2012, 08:15 AM
http://4.bp.blogspot.com/-gwWinYmbAnQ/TxjuUHww1TI/AAAAAAAAAog/MNj9l0XfThg/s1600/alfalfa-shaklee.jpg

Antara produk terbaik keluaran shaklee.

gombakman
30-11-2012, 09:02 AM
Produk terlaris di pasaran:-

SET PENYUSUAN BAGI IBU:

http://2.bp.blogspot.com/-dMeJ9Czw48Q/To1-pnDYcTI/AAAAAAAABEQ/46DUrlPLcns/s1600/P1010060.JPG

izzo5439
30-11-2012, 09:37 AM
TT nak tanya harga untuk produk shaklee fiber plan unflavored & Zinc Complex. Tq

gombakman
30-11-2012, 11:37 AM
TT nak tanya harga untuk produk shaklee fiber plan unflavored & Zinc Complex. Tq

kami di beritahu shaklee fibre plan tu dah stop production.....kalau sebagai ganti boleh cuba alfalfa tu...memang terbaik tu....harga RM43 (kecik) RM78 (besar).

zinc tu harga RM27...:D

pls call/sms/whatsapp...

izzo5439
30-11-2012, 03:00 PM
Saya dapat tahu salah satu fungsi shaklee fiber plan adalah untuk membantu menjaga tahap gula yang normal dan menurunkan paras gula. Adakah fungsi alfalfa tersebut sama.

gombakman
01-12-2012, 05:06 PM
Saya dapat tahu salah satu fungsi shaklee fiber plan adalah untuk membantu menjaga tahap gula yang normal dan menurunkan paras gula. Adakah fungsi alfalfa tersebut sama.

Saya tak pasti tentang perkara ini....cuma khasiatnya sangat baik pada tubuh kita secara menyeluruh...itu shj yg boleh saya komen..:)

gombakman
02-12-2012, 07:21 AM
Assalamualaikum dan selamat pagi semua...:D:D

gombakman
02-12-2012, 09:20 AM
COD area Melawati, Wangsa Maju, Gombak dan kawasan sewaktu dengannya...:)

gombakman
02-12-2012, 09:46 AM
bump utk pagi ni.....produk kesihatan terbaik utk diri anda dan family...

poknik
02-12-2012, 11:52 AM
boleh tahu tak.. kenapa TT jual harga ahli?.. takde untung ke?

darlia
02-12-2012, 11:59 AM
boss tlg pm sy utk set bpantang kcuali alfafa ngan vita-lea sy dh ade . .

gombakman
02-12-2012, 01:36 PM
boss tlg pm sy utk set bpantang kcuali alfafa ngan vita-lea sy dh ade . .

Set berpantang (tak termasuk alfalfa + vita-lea)

1) vitamin b - RM 43

2) vitamin c - RM74

3) zink - RM 27

4) ESP - RM121

gombakman
02-12-2012, 01:40 PM
boleh tahu tak.. kenapa TT jual harga ahli?.. takde untung ke?

bonus yg shaklee bagi tu dah cukup dah...:D

buytosell
02-12-2012, 02:03 PM
bonus yg shaklee bagi tu dah cukup dah...:D

check pm :)

gombakman
02-12-2012, 02:12 PM
check pm :)

dah jawab PM...:)

gombakman
03-12-2012, 12:35 PM
kasi up utk tengahari ni....:D

gombakman
04-12-2012, 08:56 AM
Assalamualaikum dan selamat pagi...

semoga Allah merahmati kita semua.

gombakman
04-12-2012, 12:26 PM
http://www.shaklee.com.my/img/content/Image01341828.jpg

gombakman
04-12-2012, 12:30 PM
Vitamin E Shaklee sememangnya antara vitamin E terbaik di pasaran....mengandungi grape seed extract yg sememangnya baik utk jantung.

gombakman
04-12-2012, 12:43 PM
HALAL CERTIFICATE 2012 -

http://www.shaklee.com.my/img/content/Image193430287.pdf

buytosell
04-12-2012, 01:36 PM
HALAL CERTIFICATE 2012 -

http://www.shaklee.com.my/img/content/Image193430287.pdf

TT boleh ker attach PDF harga vitamin shaklee nie,senang nak refer.Just my suggestion ...

gombakman
04-12-2012, 01:42 PM
TT boleh ker attach PDF harga vitamin shaklee nie,senang nak refer.Just my suggestion ...

PDF yg ada hanya utk harga runcit....bukan harga ahli...

ni sebahagian harga ahli :-

Harga ahli bagi produk-produk :- Harga ahli Vit C RM74, Vitalea (multivitamin) RM71, Vita B Comp Rm43, Alfafa (S) RM43, Alfalfa (L) RM78, Ostematrix RM49, ESP RM121, Vitamin E Complex RM119, Lecithin RM42, Zink RM27, Omega guard RM109, Vit A (Carotomax) RM59, GLA Complex RM73, Herb-lax RM42

En.Zam
04-12-2012, 02:05 PM
Salam tt dah cek saya punya no.ahli?

coyotito
05-12-2012, 08:37 PM
PDF yg ada hanya utk harga runcit....bukan harga ahli...

ni sebahagian harga ahli :-

Harga ahli bagi produk-produk :- Harga ahli Vit C RM74, Vitalea (multivitamin) RM71, Vita B Comp Rm43, Alfafa (S) RM43, Alfalfa (L) RM78, Ostematrix RM49, ESP RM121, Vitamin E Complex RM119, Lecithin RM42, Zink RM27, Omega guard RM109, Vit A (Carotomax) RM59, GLA Complex RM73, Herb-lax RM42

Tuan tanah
Boleh cod @ Jalan tun razak tak
Cadang nak b co n vit c

gombakman
06-12-2012, 08:02 AM
Tuan tanah
Boleh cod @ Jalan tun razak tak
Cadang nak b co n vit c


Boleh tuan, tapi tak de sape-sape kawan2 nak order lagi ker?

Berbaloi la sikit kalau dapat hantar banyak2 sikit ke sana tu...:)

maklum la untung pun tak de...

gombakman
06-12-2012, 09:50 AM
kasi up utk pagi ni...

gombakman
06-12-2012, 10:08 AM
Salam tt dah cek saya punya no.ahli?

saya dah check. dia org kata sebab lama sgt tak aktif so tuan kena bayar RM20.00 untuk aktifkan balik...lepas tu boleh beli mcm biasa lah...

gombakman
07-12-2012, 09:22 AM
Assalamualaikum dan selamat pagi semua.....terima kasih kepada yg dah order.

harap penghantaran akan sampai hari ni...

gombakman
07-12-2012, 12:34 PM
bump utk tengahari ni....

gombakman
10-12-2012, 11:13 AM
Stok bagi vitamin c dan E akan sampai 15/12 nanti.....harap yg dah buat pesanan tu dapat bersabar ye.

gombakman
11-12-2012, 10:41 AM
up utk pagi ni...

gombakman
12-12-2012, 08:57 AM
http://ts1.mm.bing.net/th?id=I.5043009632535404&pid=15.1&W=160&H=160

http://mamaleensihat.com/wp-content/uploads/2012/09/lecithin-Canada.jpg

antara produk melangsingkan badan keluaran shaklee

gombakman
13-12-2012, 10:54 AM
bump utk hari ni...

khairulshahrin
13-12-2012, 11:20 AM
collegen ade x boz? klu ade berape harga?:-)

gombakman
13-12-2012, 01:29 PM
collegen ade x boz? klu ade berape harga?:-)

collagen powder 15 sachets - RM238.00

rickyricardo
13-12-2012, 01:39 PM
Salam TT..ada set hamil dan pantang(penyusuan) x? berapa rm?

gombakman
14-12-2012, 12:00 PM
Salam TT..ada set hamil dan pantang(penyusuan) x? berapa rm?

set bersalin - vit B, multi vitamin, vit C & zink

set hamil - multi vit, vit b, vit c, ostematrix ( + omegaguard utk second trimester)(kalau ambik set di atas, obimin & asid folic tak perlu ambik dari doctor sebab dah ada dlm vit b & multivitamin)

kalau nak set berpantang - (set bersalin + ESP + alfalfa)

harga boleh tengok kat depan ye !!...:)

gombakman
19-12-2012, 01:00 PM
Postage ke Melaka akan dibuat petang nanti....tq kepada org melaka...

gombakman
19-12-2012, 01:52 PM
bump for today...

gombakman
19-12-2012, 02:07 PM
Health Benefits of Organic Alfalfa Leaf
Besides these historical uses of the plant, the known benefits of organic alfalfa leaf are considerable. Here are some of the well-documented beneficial uses of the plant 3,4,5,6

Excellent natural laxative and diuretic
Detoxification of the urinary tract, and urinary tract infections
Reduces excess water retention in the bladder
Excellent natural source of vitamin K
Well-known blood and liver purifier of chemicals and heavy metals
Eases joint problems, skin issues and foul breath
Has a strong alkaline effect on the body
Excellent neutralizer for the acids in the intestinal tract
Eases general digestive problems, gastritis and indigestion
Reduces migraine headaches through combined high magnesium and calcium levels
Contains bioflavonoids that stop the inflammation of the stomach lining.
Contains high levels of enzymes for food digestion and assimilation
Lowers bad forms of cholesterol, and reduces the incidence of atherosclerotic plaques
Stabilizes blood sugar levels, particularly when taken in conjunction with manganese
Improves pituitary gland functioning
Stimulates the immune-system
High level of vitamin K adds to the effective healing of bleeding gums and nosebleeds
High bioflavonoid count increases blood capillary strength
High levels of Vitamin K2 may partially prevent bone loss due to lack of estrogen in menopausal women

http://www.globalhealingcenter.com/benefits-of/alfalfa

faridizz
19-12-2012, 02:21 PM
boleh park dulu ni..up utk TT :D

gombakman
19-12-2012, 05:51 PM
boleh park dulu ni..up utk TT :D

tq tuan...:D

gombakman
20-12-2012, 08:32 AM
kasi up pagi2 ni...

gombakman
22-12-2012, 10:56 AM
pls call/sms....nak pergi Shaklee pagi ni.

gombakman
25-12-2012, 08:28 AM
kasi up pagi pagi ni....

gombakman
27-12-2012, 12:41 PM
bump....bump....bump....

polkadot40
20-01-2013, 11:08 AM
pm vit e price plz

gombakman
21-01-2013, 09:27 PM
pm vit e price plz

Insyaallah kami postkan esok....tq kerana berurus niaga dgn kami...:)cgrock

gombakman
28-01-2013, 07:40 PM
lama tak update.....pls sms/whatsapp/call utk sebarang order.

hani85
17-03-2013, 06:04 PM
lama tak update.....pls sms/whatsapp/call utk sebarang order.

ade member kata produk shaklee ni bagus. dia dah try. rs nak try jugak. set skincare yg 3++ tu boleh tahan brapa lama?

gombakman
29-03-2013, 01:05 PM
dah lama tak update.....kasi up sikit..

aroy64
01-04-2013, 08:51 AM
Bro...ada cara tak nak cek no.id ahli? saya dulu
ahli juga kalautak silap tahun 2000 tapi dah
lupa no.id..

raduan
01-04-2013, 02:14 PM
salam TT, harga ahli Performance drink tu berapa yer?

gombakman
01-04-2013, 05:13 PM
Bro...ada cara tak nak cek no.id ahli? saya dulu
ahli juga kalautak silap tahun 2000 tapi dah
lupa no.id..

kalau lama tak aktif kena pergi sendiri kat centre dia bro...saya tak boleh nak check.

gombakman
01-04-2013, 05:28 PM
salam TT, harga ahli Performance drink tu berapa yer?

Performance - orange = RM 66.00

raduan
02-04-2013, 11:54 AM
klu nak beli bg no id TT je laa kan?

gombakman
04-04-2013, 10:03 AM
klu nak beli bg no id TT je laa kan?

ye bro....ID kat page depan ye.

syarif
04-04-2013, 10:13 AM
Mealshake berapa hinggit satu?

roslinda
05-04-2013, 06:58 PM
tt..utk set penyusuan...jika mcam sy yg b.salin scr operate... bleh ke minum??? atau ada caranya? tlg bg info...