PDA

View Full Version : KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel


Pages : [1] 2

henry
13-11-2012, 03:24 PM
READY STOCK

Tinggal 2 unit!!!!!!!!!!!

KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi = RM99 RM89 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

azmi_tshirt
13-11-2012, 03:27 PM
testimoni...

henry
13-11-2012, 06:55 PM
testimoni...

Sementara waktu tak ada testi yang boleh dipaparkan kerana sebelum ini henry jual di mudah. Walau bagaimanapun, bagi mereka yg tinggal di sekitar seri kembangan boleh datang ke kawasan Tmn Sri Serdang, henry boleh bawakan sample utk demo, puas hati baru beli. Harap maklum. Terima kasih. :)

henry
14-11-2012, 11:43 AM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
14-11-2012, 08:30 PM
bump utk hari ni...............

henry
15-11-2012, 11:12 AM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

henry
15-11-2012, 07:50 PM
bump utk hari ni............

henry
16-11-2012, 11:50 AM
Promosi sehingga 31 dec 2012 shj

KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

henry
16-11-2012, 11:44 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima. Boleh juga CODpada hari sabtu dan ahad di sekitar seri kembangan, ampang tesco, cheras tesco.

henry
17-11-2012, 04:36 PM
bump utk hari ni............

puteh_linux
17-11-2012, 05:26 PM
yg ni leh pecahkn lemak tak klu letak kat perut?

henry
17-11-2012, 10:19 PM
yg ni leh pecahkn lemak tak klu letak kat perut?

letak dibahagian bawah perut boleh meningkatkan pembakaran lemak. Ada satu mode urutan yg boleh anda pilih iaitu reduce weight atau kurangkan berat badan, mode ini khas utk mempercepatkan pemprocessan lemak.:)

henry
18-11-2012, 11:17 AM
Promosi sehingga 31 dec 2012 shj

KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
19-11-2012, 01:44 PM
bump utk hari ni.........

puteh_linux
19-11-2012, 03:34 PM
letak dibahagian bawah perut boleh meningkatkan pembakaran lemak. Ada satu mode urutan yg boleh anda pilih iaitu reduce weight atau kurangkan berat badan, mode ini khas utk mempercepatkan pemprocessan lemak.:)

tunggu gaji saya nak order 1

henry
19-11-2012, 10:01 PM
tunggu gaji saya nak order 1

Terima kasih. nanti gaji da dpt sila hubungi henry. TQ :)

henry
20-11-2012, 06:08 AM
bump utk hari ni.........

caterpiez
20-11-2012, 02:20 PM
nak kasut tu je xleh ke? baru je beli mesin tu.knp xbw awl skit TT? :P

henry
20-11-2012, 02:32 PM
nak kasut tu je xleh ke? baru je beli mesin tu.knp xbw awl skit TT? :P

Terima kasih atas minat anda. Sila check PM. TQ :)

henry
21-11-2012, 06:39 AM
bump utk hari ni...........

henry
21-11-2012, 10:29 AM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

henry
21-11-2012, 07:33 PM
bump utk hari ni..............

henry
22-11-2012, 06:51 AM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
22-11-2012, 01:28 PM
bump utk hari ni.........

henry
22-11-2012, 09:00 PM
Promosi sehingga 31 dec 2012 shj

KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
23-11-2012, 10:34 AM
bump utk hari ni.........

henry
01-12-2012, 04:42 PM
Habis stock. Shipment baru dijangka akan sampai pada 21hb Dec 2012. Terima kasih atas peluang peniagaan yang diberikan. Terima kasih.

henry
19-12-2012, 05:29 PM
Stock baru sampai hari ini, 19Dec2012. Sesiapa yang berminat sila sms henry. Terima kasih.

PROMOSI AKHIR TAHUN & FREE POSLAJU DLM MALAYSIA.


Promosi sehingga 31 dec 2012 shj

KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

henry
20-12-2012, 09:14 AM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
20-12-2012, 03:49 PM
bump utk hari ni.........

henry
21-12-2012, 09:21 AM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
22-12-2012, 09:22 AM
READY STOCK

KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
23-12-2012, 10:11 AM
bump utk hari ni........

henry
30-12-2012, 09:28 AM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
31-12-2012, 11:48 AM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

henry
02-01-2013, 12:36 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
02-01-2013, 03:45 PM
bump utk hari ni..........

henry
03-01-2013, 11:21 AM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

henry
03-01-2013, 08:52 PM
bump utk malam ni.................

henry
04-01-2013, 12:02 PM
READY STOCK


KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
04-01-2013, 04:07 PM
bump utk hari ni...........

henry
05-01-2013, 10:05 AM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

henry
05-01-2013, 05:33 PM
READY STOCK


KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
05-01-2013, 05:35 PM
01947xxx12, terima kasih atas minat anda, 2 in 1 theraphy machine akna diposlajukan kpd anda. Tracking EM168243604MY.

henry
05-01-2013, 07:52 PM
bump utk hari ni...........

henry
06-01-2013, 09:33 AM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
07-01-2013, 03:58 PM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

henry
08-01-2013, 09:34 PM
bump utk hari ni.......

henry
09-01-2013, 11:39 AM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
10-01-2013, 01:19 PM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

henry
11-01-2013, 01:04 AM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

henry
11-01-2013, 06:51 AM
bump utk hari ni...........

henry
11-01-2013, 10:49 AM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
11-01-2013, 03:18 PM
READY STOCK


KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
12-01-2013, 08:46 AM
bump utk hari ni...............

henry
12-01-2013, 04:15 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
14-01-2013, 04:06 PM
bump utk hari ni...............

henry
15-01-2013, 09:44 PM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

henry
16-01-2013, 04:50 PM
bump utk hari ni..........

henry
17-01-2013, 11:39 AM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

henry
18-01-2013, 12:56 PM
bump utk hari ni..............

henry
20-01-2013, 09:44 PM
READY STOCK


KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
21-01-2013, 10:43 AM
bump utk hari ni.........

henry
22-01-2013, 10:21 AM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
22-01-2013, 04:39 PM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

henry
23-01-2013, 10:59 AM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
23-01-2013, 05:33 PM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

henry
23-01-2013, 09:38 PM
bump utk malam ni.............

henry
24-01-2013, 03:38 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
25-01-2013, 11:57 AM
bump utk hari ni.........

henry
26-01-2013, 09:16 AM
bump utk pagi ni............

henry
28-01-2013, 10:09 AM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

henry
29-01-2013, 02:39 PM
bump utk hari ni.........

henry
30-01-2013, 03:10 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
31-01-2013, 04:45 PM
bump utk hari ni............

henry
01-02-2013, 04:11 PM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

henry
02-02-2013, 08:37 AM
bump utk hari ni........

henry
04-02-2013, 05:14 PM
READY STOCK


KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
05-02-2013, 02:31 PM
bump utk hari ni........

henry
06-02-2013, 03:52 PM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

henry
15-02-2013, 10:03 AM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

henry
16-02-2013, 12:01 PM
bump utk hari ni...............

henry
17-02-2013, 05:43 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
18-02-2013, 10:10 AM
READY STOCK


KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
18-02-2013, 04:47 PM
bump utk hari ni............

henry
19-02-2013, 09:47 AM
READY STOCK


KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
20-02-2013, 09:31 AM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
21-02-2013, 01:09 PM
bump utk hari ni............

henry
21-02-2013, 09:12 PM
01992xxx14, terima kasih atas order anda. Tracking poslaju EM399582347MY.

henry
22-02-2013, 11:09 AM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

henry
24-02-2013, 09:09 AM
bump utk hari ni.........

henry
25-02-2013, 10:11 AM
KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
25-02-2013, 02:09 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

Pay-Bux
26-02-2013, 12:09 AM
Ada lagi ke ready stok? Pm details ngan harga terbaik.. Kalau memuaskan sy beli.. Mesin ni ada brape function? Cth: hammering, cupping, scrapping, massage.....?

henry
26-02-2013, 11:34 AM
Ada lagi ke ready stok? Pm details ngan harga terbaik.. Kalau memuaskan sy beli.. Mesin ni ada brape function? Cth: hammering, cupping, scrapping, massage.....?

Yang ini ada 8 function, boleh guna electrod pack pada bahu, pinggang/lengan.. dan tapak kaki gunkan kasut urut. Ini merupakan model paling ramai customer yg beli. Sekarang cuma tinggal 6 pasang sahaja. Sila check PM. :)

wanzue
26-02-2013, 11:38 AM
tt BERKESAN KE BENDE NIE? MANE LG SEDAP DAN BERKESAN ANTARA BARANG TT JUAL NIE DGN KERUSI URUT KAT TESCO YG MASUK DUIT SERINGGIT TU. cod SABTU NIE KAT PUTRAJAYA BOLEH?

henry
26-02-2013, 12:18 PM
tt BERKESAN KE BENDE NIE? MANE LG SEDAP DAN BERKESAN ANTARA BARANG TT JUAL NIE DGN KERUSI URUT KAT TESCO YG MASUK DUIT SERINGGIT TU. cod SABTU NIE KAT PUTRAJAYA BOLEH?

Kedua-dua mempunyai kesan yang berbeza. Kerusi urut direka khas utk hilangkan keletihan, ttp yg mesin urut keypal ini digunakan khas utk urutan fizikal therapy iaitu utk sakit sakit pinggang/bahu/otot yang biasanya disebabkan oleh senaman atau penggunakan fizikal yang keterlaluan. Mesin 2 in 1 ini membolehkan selain dr bahagian2 badan yang lain, tapak kaki anda juga boleh dirawat dimana urutan traditional mempercayai tapak kaki merupakan tumpuan urat2 saraf yang berkait dgn rawatan kesihatan keseluruhan badan. COD putrajaya boleh. Sila sms herny utk confirm masa. TQ

henry
26-02-2013, 02:42 PM
bump utk hari ni...........

Pay-Bux
26-02-2013, 08:24 PM
Apa beza produk keypal ini dgn omizu...

henry
27-02-2013, 01:29 AM
Apa beza produk keypal ini dgn omizu...

omizu tak ada kasut urut, ia cuma ada channel 2 massager sahaja.

henry
27-02-2013, 01:39 PM
bump utk hari ni..............

henry
28-02-2013, 05:19 PM
READY STOCK


KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
01-03-2013, 11:08 AM
bump utk hari ni.........

henry
04-03-2013, 10:53 AM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
05-03-2013, 09:33 AM
READY STOCK


KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
05-03-2013, 04:08 PM
bump utk hari ni...........

henry
06-03-2013, 09:38 AM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
11-03-2013, 10:24 AM
bump utk hari ni.............

henry
12-03-2013, 09:46 AM
KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.
Harga: RM99 shj

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
14-03-2013, 09:18 AM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

henry
14-03-2013, 11:09 AM
READY STOCK


KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
15-03-2013, 11:05 AM
Sekiranya anda berminat, sila sms henry 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
16-03-2013, 09:52 AM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

henry
18-03-2013, 07:21 PM
bump utk hari ni..............

apiztere
18-03-2013, 08:13 PM
Bleh try nii.Harga pon murah jerr

henry
19-03-2013, 01:17 PM
Bleh try nii.Harga pon murah jerr

Terima kasih atas minat anda. Sila PM henry sekiranya ada apa2 soalan. :)

henry
21-03-2013, 12:05 PM
bump utk hari ni.............

henry
22-03-2013, 10:00 AM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

henry
23-03-2013, 01:25 PM
bump utk hari ni..............

henry
25-03-2013, 10:17 AM
Sekiranya anda berminat, sila sms henry 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
28-03-2013, 09:57 AM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

henry
28-03-2013, 09:18 PM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

henry
29-03-2013, 12:11 PM
bump utk hari ni..........

henry
01-04-2013, 10:42 AM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
02-04-2013, 09:50 AM
READY STOCK


KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

henry
02-04-2013, 02:48 PM
bump utk hari ni...............

henry
02-04-2013, 09:37 PM
READY STOCK


KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
03-04-2013, 09:01 AM
READY STOCK


KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

henry
03-04-2013, 03:17 PM
bump utk hari ni...........

henry
03-04-2013, 09:11 PM
Sila berujuk ke permukaan pertama utk barang jualan.

henry
04-04-2013, 09:12 AM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
04-04-2013, 03:05 PM
READY STOCK


KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
05-04-2013, 08:53 AM
bump utk hari ni...........

henry
05-04-2013, 12:45 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
05-04-2013, 03:43 PM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

henry
06-04-2013, 12:04 AM
bump utk barang ni.............

henry
06-04-2013, 08:32 AM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

henry
06-04-2013, 12:02 PM
Sila berujuk ke permukaan pertama utk barang jualan.

henry
06-04-2013, 10:12 PM
bump utk malam ni.....

henry
07-04-2013, 10:19 AM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

henry
08-04-2013, 12:00 AM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
08-04-2013, 10:08 AM
READY STOCK


KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
08-04-2013, 01:28 PM
bump utk hari ni...........

henry
08-04-2013, 03:40 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
08-04-2013, 05:29 PM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

henry
08-04-2013, 09:50 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
09-04-2013, 09:43 AM
bump utk hari ni..............

henry
09-04-2013, 01:10 PM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

henry
09-04-2013, 10:22 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
10-04-2013, 10:03 AM
bump utk hari ni..........

henry
10-04-2013, 10:58 AM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

henry
10-04-2013, 02:26 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
10-04-2013, 03:49 PM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

henry
10-04-2013, 11:08 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
11-04-2013, 09:37 AM
bump utk hari ni...........

henry
11-04-2013, 11:48 AM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

henry
12-04-2013, 08:53 AM
Hari Jumaat Petang, Sabtu, Ahad pagi ini boleh COD di kawasan Arau, Kangar Negeri Perlis. Kodiang, Kedah. Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 untuk temujanji.

henry
15-04-2013, 07:41 AM
READY STOCK


KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
15-04-2013, 09:44 AM
bump utk hari ni..........

henry
15-04-2013, 01:23 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
16-04-2013, 09:50 AM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

henry
16-04-2013, 11:56 AM
bump utk hari ni...........

henry
16-04-2013, 02:36 PM
Sila merujuk kpd mukasurat pertama utk maklumat produk terbaru.

henry
16-04-2013, 09:13 PM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

henry
17-04-2013, 11:10 AM
bump utk hari ni............

henry
17-04-2013, 06:03 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
17-04-2013, 11:08 PM
01370xxx85, terima kasih atas minat anda, tracking poslaju EM326381168MY. Terima kasih.

henry
18-04-2013, 09:10 AM
bump utk pagi ni.........

henry
18-04-2013, 10:54 AM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

henry
18-04-2013, 04:44 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
18-04-2013, 06:33 PM
Sila merujuk kpd mukasurat pertama utk maklumat produk terbaru.

henry
18-04-2013, 10:03 PM
READY STOCK


KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
19-04-2013, 09:16 AM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
19-04-2013, 11:32 AM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

henry
19-04-2013, 04:28 PM
sila berujuk kpd muka surat pertama utk maklumat yg lebih jelas.

henry
19-04-2013, 11:48 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
20-04-2013, 07:18 AM
bump utk hari ni...........

henry
20-04-2013, 10:10 AM
READY STOCK


KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
20-04-2013, 04:30 PM
bump utk hari ni...............

henry
20-04-2013, 06:35 PM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

henry
20-04-2013, 09:30 PM
bump utk malam ni...............

henry
21-04-2013, 07:29 AM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

henry
21-04-2013, 06:27 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
21-04-2013, 10:41 PM
bump utk malam ni........

henry
22-04-2013, 06:51 AM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
22-04-2013, 11:26 AM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

henry
22-04-2013, 01:22 PM
bump utk hari ni..............

henry
22-04-2013, 10:38 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
23-04-2013, 08:27 AM
sekiranya berminat, sila berujuk kpd muka surat pertama utk maklumat yg lebih jelas.

henry
23-04-2013, 10:19 AM
bump utk hari ni..........

henry
23-04-2013, 01:04 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
23-04-2013, 09:25 PM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

henry
24-04-2013, 09:42 AM
READY STOCK


KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
24-04-2013, 11:41 AM
bump utk hari ni...............

henry
24-04-2013, 02:40 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
24-04-2013, 07:01 PM
sekiranya berminat, sila berujuk kpd muka surat pertama utk maklumat yg lebih jelas.

henry
24-04-2013, 09:50 PM
01772xxx57, terima kasih atas minat anda, tracking poslaju EM333716865MY.

henry
25-04-2013, 06:56 AM
sekiranya berminat, sila berujuk kpd muka surat pertama utk maklumat yg lebih jelas.

henry
25-04-2013, 09:42 AM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
25-04-2013, 02:55 PM
bump utk hari ni...............

henry
25-04-2013, 04:19 PM
sekiranya berminat, sila berujuk kpd muka surat pertama utk maklumat yg lebih jelas.

henry
25-04-2013, 10:23 PM
READY STOCK


KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
26-04-2013, 06:56 AM
bump utk hari ni...........

henry
26-04-2013, 10:47 AM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
26-04-2013, 11:51 PM
sekiranya berminat, sila berujuk kpd muka surat pertama utk maklumat yg lebih jelas.

henry
27-04-2013, 09:56 AM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

henry
27-04-2013, 04:27 PM
sekiranya berminat, sila berujuk kpd muka surat pertama utk maklumat yg lebih jelas.

henry
28-04-2013, 04:50 PM
bump utk hari ni..........

henry
28-04-2013, 08:56 PM
sekiranya berminat, sila berujuk kpd muka surat pertama utk maklumat yg lebih jelas.

henry
29-04-2013, 09:24 AM
bump utk hari ni..........

henry
29-04-2013, 11:45 AM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
29-04-2013, 10:35 PM
READY STOCK


KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
30-04-2013, 10:08 AM
bump utk hari ni........

henry
30-04-2013, 01:05 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
30-04-2013, 11:38 PM
bump utk hari ni..........

henry
01-05-2013, 09:27 AM
sekiranya berminat, sila berujuk kpd muka surat pertama utk maklumat yg lebih jelas.

henry
01-05-2013, 04:37 PM
bump utk hari ni..........

henry
01-05-2013, 10:23 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
02-05-2013, 09:34 AM
bump utk hari ni............

henry
02-05-2013, 09:56 PM
sekiranya berminat sila sms henry. terima kasih.

henry
03-05-2013, 05:25 PM
01336xxx37, terima kasih atas minat anda, tracking poslaju EM326380848MY.

01794xxx02, terima kasih atas minat anda, skynet awb no. 238028705493.

henry
04-05-2013, 01:33 PM
READY STOCK


KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
05-05-2013, 10:17 AM
http://3.bp.blogspot.com/-bTzZ1PNtpY4/UYIAtgTFPgI/AAAAAAAApV0/7gji2dZVBjQ/s400/321515_10151443694118884_478454017_n.jpg

henry
06-05-2013, 07:46 AM
bump utk pagi ni.................

henry
06-05-2013, 11:52 AM
sekiranya berminat, sila berujuk kpd muka surat pertama utk maklumat yg lebih jelas.

henry
06-05-2013, 07:22 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
07-05-2013, 09:44 AM
bump utk hari ni............

henry
08-05-2013, 10:57 AM
sekiranya berminat, sila berujuk kpd muka surat pertama utk maklumat yg lebih jelas.

henry
09-05-2013, 01:40 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
09-05-2013, 10:02 PM
sekiranya berminat, sila berujuk kpd muka surat pertama utk maklumat yg lebih jelas.

henry
10-05-2013, 09:41 AM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

henry
10-05-2013, 07:07 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms atau whatsapp 01115264955 utk maklumat dan cara bayaran.......

henry
11-05-2013, 09:23 AM
bump utk hari ni........

henry
12-05-2013, 11:31 AM
bump utk hari ni.............

henry
12-05-2013, 08:16 PM
sekiranya berminat, sila berujuk kpd muka surat pertama utk maklumat yg lebih jelas.

henry
13-05-2013, 09:53 AM
bump utk pagi ni......

henry
13-05-2013, 11:17 AM
sekiranya berminat, sila berujuk kpd muka surat pertama utk maklumat yg lebih jelas.

henry
13-05-2013, 03:32 PM
READY STOCK


KEYPAL Kasut Urut Digital Therapy + Traditional 2 Channel

Jenama: Keypal
Model: KYP-2008
Version: English
Designer: Keypal German
Manufacturer:Taiwan Keypal Health Co. Ltd.

Harga Biasa = RM120
Harga Promosi Akhir Tahun = RM99 shj

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah1.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2a.jpg

http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

Kasut Massager Mesin Keypal menggunakan frekuensi tinggi untuk merangsang titik akupuntur, mempercepatkan peredaran darah, membantu menghilangkan keletiha, mengurangkan tekanan fizikal, melegakan otot dan kekakuan.

Peringatan: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit tapak kaki yang sangat tebal kerana kesannya tidak akan dirasai. Harap maklum.

Package termasuk:
1. Digital Therapy Machine (Blue Screen) x1
2. Electrode Pads x2
3. Duo Channel Electrode Wire x1
4. Batteries AAA x3 (Percuma)
5. English Manual x1
6. Gift Box x1
7. Malay/English quick start manual x1
8. Shoe Massager x1

Penghantaran:
1.Poslaju
Semenanjung Malaysia = RM9,
Sabah / Sarawak = RM12.
#Simpankan Slip Poslaju Untuk Warranty Claim.

2.COD:
SMS utk temujanji
Selepas Kerja: Seri Kembangan/Balakong.
Sabtu/ahad: Putrajaya/Puchong/Cheras/Ampang.

Sekiranya anda berminat, sila sms 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
13-05-2013, 09:25 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms atau whatsapp 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
14-05-2013, 08:33 AM
bump utk pagi ni..........

henry
14-05-2013, 11:34 AM
Sekiranya anda berminat, sila sms atau whatsapp 01115264955 utk maklumat dan cara bayaran.......

henry
14-05-2013, 03:58 PM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg

henry
14-05-2013, 10:32 PM
sekiranya berminat, sila berujuk kpd muka surat pertama utk maklumat yg lebih jelas.

henry
15-05-2013, 09:56 AM
bump utk pagi ni...........

henry
15-05-2013, 01:48 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms atau whatsapp 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
15-05-2013, 08:22 PM
sekiranya berminat, sila berujuk kpd muka surat pertama utk maklumat yg lebih jelas.

henry
15-05-2013, 09:08 PM
01286xxx72, terima kasih atas minat anda, poslaju tracking ke tawau EM801481535MY.

henry
16-05-2013, 10:37 AM
bump utk pagi ni.............

henry
16-05-2013, 05:11 PM
Sekiranya anda berminat, sila sms atau whatsapp 01115264955 utk maklumat dan cara pembayaran, biasanya kami menggunakan Maybank utk berurusan. Kami akan buat penghantaran "On The Next Working Day" selepas bayaran diterima.

henry
16-05-2013, 10:56 PM
http://i461.photobucket.com/albums/qq336/ahhan2008/mudah2b.jpg