PDA

View Full Version : Istimewa: Pengakuan benar anak ikan melayan nafsu wanita berusia.mak ikan kena Aids.


alonso
11-11-2012, 09:53 AM
http://carigold.com/portal/forums/attachment.php?attachmentid=103560&d=1344472351



http://carigold.com/portal/forums/attachment.php?attachmentid=103562&d=1344472351

http://carigold.com/portal/forums/attachment.php?attachmentid=103561&d=1344472351

Scorpions10
11-11-2012, 10:04 AM
balasan dari tuhan..

Tok Enon
11-11-2012, 10:08 AM
lecak melecak yob..:))

tokputih
11-11-2012, 10:09 AM
Melecek tak hengat dunia.. Hamek kaw

kfadlimestor
11-11-2012, 10:15 AM
DUNIA AKHIR ZAMAN...
Ade Suami...tapi still makan luar..:(

syarif
11-11-2012, 10:18 AM
Hamekkaw...
Padan mukaaa..kan da kena.
Joe tu kaki pompuan la tue.

userun
11-11-2012, 10:19 AM
berita porno jadi bahan utama Mingguan metro...

-RIZUAN-
11-11-2012, 10:20 AM
pembetulan..
"RIZ" tu bukan aku yer


















:)):)):)):)):))

-SyaDa-
11-11-2012, 10:22 AM
sedih...

akibat kehendak hati...semakin runtuhnya nilai institusi kekeluargaan

peija06
11-11-2012, 10:25 AM
adoi..pompuan laki sama saja..
silap2 pompuan yg lagi hebatt..:(

masnou_rah
11-11-2012, 10:39 AM
Teringat sepupu kepada kawan baik aku, org sabah ke KL.
Jadi anak ikan kepada beberapa org datin di KL.
Tapi meninggal selepas hari raya puasa 2012 baru2 ni.
dengar cerita dia kena buatan orang oleh salah seorg datin
yg bomoh kan dia. sebab, menduakan datin tu.
wallahualam.

Mizz Adilla
11-11-2012, 10:41 AM
Ni lah namanya cari penyakit..
nak nyesal pun xde guna sebab sendiri yg cari..
harap dia taubat nasuha je lah..

kerunai
11-11-2012, 10:43 AM
patut le melecik hangit wehhh sampai sini mainya ...aduyaii selulit lecak lecit2 nk muntah wehhh

Dzoolhelmi™
11-11-2012, 10:52 AM
padan muka

amie71
11-11-2012, 10:58 AM
boleh dikira kegagalan penerapan nilai2 islam dlm pendidikan nie kot..

asasindino
11-11-2012, 11:03 AM
x blh lupa doktor gersang?...wakaka

jamtulenmurah
11-11-2012, 11:04 AM
penangan milf ni. :)

playermmc
11-11-2012, 11:38 AM
sapa la wartawan yg buat laporan ni ehhe

playermmc
11-11-2012, 11:39 AM
Teringat sepupu kepada kawan baik aku, org sabah ke KL.
Jadi anak ikan kepada beberapa org datin di KL.
Tapi meninggal selepas hari raya puasa 2012 baru2 ni.
dengar cerita dia kena buatan orang oleh salah seorg datin
yg bomoh kan dia. sebab, menduakan datin tu.
wallahualam.

aku pun ada membe org sabah bro
jadi anak ikan dengan datin
tapi dah lost kontek kekeke

ape pun takziah le mintak dijauhkan mati dalam keadaan abib

BOCEH
11-11-2012, 11:44 AM
fuhh....nikmat dunia...mesti best

eizzbizz
11-11-2012, 11:45 AM
saya nak eklan kan diri.... sapa2 wanita muda, cantek, seksi, kaya raya..... kat CG ni ....bole konteks saya....saya bisa menemani anda ke mana sahaja....tpi tidak ke bilik lecak. ... :-)
servis top top....after sales pun mantop.....waranty 1 tahun ...ori bkan oem. ..

irsaffy
11-11-2012, 11:46 AM
doktor pun gersang..

MHaffiezMNazri
11-11-2012, 11:59 AM
Akhir zaman :(

apokalipso
11-11-2012, 12:01 PM
jadikan iktibar ..jgn mencarik sedap dunia jer

wokyoh fx
11-11-2012, 01:25 PM
Teringat sepupu kepada kawan baik aku, org sabah ke KL.
Jadi anak ikan kepada beberapa org datin di KL.
Tapi meninggal selepas hari raya puasa 2012 baru2 ni.
dengar cerita dia kena buatan orang oleh salah seorg datin
yg bomoh kan dia. sebab, menduakan datin tu.
wallahualam.

rugila sepupu kawan ko tu mampos dlm keadaan cam tu.. buat dosa tak ingat...

Chainsaw
11-11-2012, 01:33 PM
pembetulan..
"RIZ" tu bukan aku yer






:)):)):)):)):))

Kalo ko mengaku apedehal..aku ok jer pun :)):)):))

sharemalaysia
11-11-2012, 01:38 PM
Klau bunuh tu tak salah, dah lama mati semua ni..

danlahni
11-11-2012, 10:19 PM
mak ikan pulak dah

ceria28
11-11-2012, 10:26 PM
berita porno jadi bahan utama Mingguan metro...

metro mmg terkenal dgn crita mcm ni :)):)):))

bowthugz69
11-11-2012, 10:34 PM
nak num camelia leh... :D

arzaraza
11-11-2012, 10:40 PM
apa syarat2 nak jadi anak ikan ni :-?
aku pun nak tau jugak.

persis insan
11-11-2012, 10:46 PM
berita porno jadi bahan utama Mingguan metro...

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:D:D:))

paparo
11-11-2012, 10:55 PM
apa syarat2 nak jadi anak ikan ni :-?
aku pun nak tau jugak.

Sabar melayan celoteh makcik2..ye la datin2 separuh abad mak ikannye.. :)):))

kerunai
11-11-2012, 11:00 PM
Sabar melayan celoteh makcik2..ye la datin2 separuh abad mak ikannye.. :)):))

layan celoteh aje ke bang ? senang nya jadik anak ikang nih hehehe:D:D

Luqmanul Hakim
11-11-2012, 11:06 PM
Berani jugak diorang wat pengakuan nie ek? Ingatkan nak cover secover-covernya...

paparo
11-11-2012, 11:06 PM
layan celoteh aje ke bang ? senang nya jadik anak ikang nih hehehe:D:D

tu syarat asas tuh..bayangkan nak melayan celoteh "mulut" mereka.. :)):))

steelheart
11-11-2012, 11:10 PM
apa laa datin2 nie dah tahu suami dah tak funtion.. cari lah dildo sekurang2nya tak lah terjebat bagai dgn aids dan di ceraikan suami bila kantoi ....

ccsmka
11-11-2012, 11:17 PM
kenapa cari yang lain sedangkan yang halal ada depan mata?

MugenMTX5
12-11-2012, 12:45 AM
dapatkan pakej sementara masih ada..
-
Zina - Penyakit - Dosa - NERAKA

wokyoh fx
12-11-2012, 12:58 AM
tu syarat asas tuh..bayangkan nak melayan celoteh "mulut" mereka.. :)):))


layan celoteh "mulut" cam ni ke ?? sekali sedut mau kering kontang air di "tangki" .. geli gelemey :)):))

http://4.bp.blogspot.com/_FvkiMPhxTfY/SbKz6EGzypI/AAAAAAAAAtE/E35pMXFfFcs/s400/rosnah+mat+aris.jpg

alonso
12-11-2012, 02:26 AM
kenapa cari yang lain sedangkan yang halal ada depan mata?

dorg byk tgk video yg bukan2 kot

paparo
12-11-2012, 02:32 AM
apa laa datin2 nie dah tahu suami dah tak funtion.. cari lah dildo sekurang2nya tak lah terjebat bagai dgn aids dan di ceraikan suami bila kantoi ....

dildo da ade,so dorang cari lak operator utk gerakkan dildo tu..:)):))

farhansopri
12-11-2012, 02:48 AM
dildo da ade,so dorang cari lak operator utk gerakkan dildo tu..:)):))

kat malaysia x der jual kot mesin gerakan dildo cm japan kot,
mak datin beli mesin manual..:)):)):))

Don Malaya
12-11-2012, 02:55 AM
mmg zaman skng nie kat MALAYSIA..pompuan kaye2...cari budak wat pemuas nafsu...aku ade mmber mcm nie...mmg masyuk laa duit x ingt...duit penuh kat dompet dia..jeles je aku tgk... tiap minggu flight...pastu baru balik...pegi naik flight..balik org hantar naik merzedes beb...lolz..:D ...ingt DOSA

Don Malaya
12-11-2012, 03:04 AM
Dulu..pompuan melacur...skng lelaki pulak melacur...sorry to say..agak kasar...tp inilah MALAYSIA yg semakin maju..mintak dijauhkan laa.........

taipan6181
12-11-2012, 03:04 AM
adehh bila nafsu kuasai ..minda mcm2 bole jadi maa

skYnEt-gEnIUs
12-11-2012, 06:13 AM
haha amek obatt...

copy left
12-11-2012, 07:46 AM
pembetulan..
"RIZ" tu bukan aku yer

















:)):)):)):)):))

mmg memula tadi aku dah syak ko hehehe :D

lambda123
12-11-2012, 07:47 AM
pembetulan..
"RIZ" tu bukan aku yer


















:)):)):)):)):))

cepat jer ko defend yer

orangseni
12-11-2012, 07:56 AM
wah .... pagi1 dah baca cerita gini ... hoho

zerkind
12-11-2012, 08:00 AM
Aku pernah ada pengalaman hampir-hampir jadi anak ikan. Ada sorang perempuan ni beza umur dekat 14tahun lebih tua dari aku. Bodi solid bergetah dan muka pun cun walaupun anak 2. Kaya la jugak. Mula2 dia msg aku nak belanja makan. Aku just layan je mcm layan member tp tolak pelawaan dia. Kali kedua dia ajak keluar dengan dia untuk minum air. Masa tu aku hampir2 pergi tp aku sempat berpikir. Kalau aku buat mcm ni kt bini orang, mcm mana kalau Allah balas semua tu balik. Jika Allah tak balas kat aku, Allah may be balas melalui anak2 aku. Nauzubillah. Sejak ari tu aku lost contact dgn dia.

AuraSuccess_88
12-11-2012, 08:00 AM
anak ikan yang dah tertelan mata kail..

alonso
12-11-2012, 09:00 AM
Aku pernah ada pengalaman hampir-hampir jadi anak ikan. Ada sorang perempuan ni beza umur dekat 14tahun lebih tua dari aku. Bodi solid bergetah dan muka pun cun walaupun anak 2. Kaya la jugak. Mula2 dia msg aku nak belanja makan. Aku just layan je mcm layan member tp tolak pelawaan dia. Kali kedua dia ajak keluar dengan dia untuk minum air. Masa tu aku hampir2 pergi tp aku sempat berpikir. Kalau aku buat mcm ni kt bini orang, mcm mana kalau Allah balas semua tu balik. Jika Allah tak balas kat aku, Allah may be balas melalui anak2 aku. Nauzubillah. Sejak ari tu aku lost contact dgn dia.

dia tak cari ko dah ke mase tu?dia dahaga sgt kasih syg tu:D

zerkind
12-11-2012, 09:10 AM
dia tak cari ko dah ke mase tu?dia dahaga sgt kasih syg tu:D

Dia cari bro. Ada sekali aku keluar dengan awek aku gi shopping complex. Sedar-sedar dia dah belakang aku dan tegur aku. Meremang bulu roma aku. Haha. Aku buat-buat busy dan blah. Then dari jauh aku perhatikan dia balik rumah naik kereta dengan husband dia. Aku tak dapat bayang perasaan husband dia kalau tahu perangai sebenar wife dia tu.

Pelabur
12-11-2012, 09:10 AM
semego dia istiqamah di dalam amalan taubatnya...amin

pelabur => perempuan dah kawin jangan ego...jagan bikin undang-undang Islam sendiri...nanti azab menanti...

joee
12-11-2012, 09:35 AM
bende ni biasa kt kl..

Pelabur
12-11-2012, 09:40 AM
bende ni biasa kt kl..

ic....seramnya...
dapat kat Taliban siap la...

pelabur => tidah mahu sombong...ego dengan undang-undang ALLAH Taala...

AureLia
12-11-2012, 09:58 AM
Datin2 dan bini2 kaya ni semua cari apa sebenarnya? Cinta? Seks? Perhatian? Kalau dah kaya macam gitu, gunalah duit tu ke arah yg lebih berfaedah. Banyak benda boleh buat. Ada ke pegi bagi kat anak ikan? Rugi betul. bak mai duit tu kat ai, mcm2 ai leh buat biznes. :)) :))