PDA

View Full Version : Beli Kawasaki ER6N atau ER6F ?


fara_mucux
20-10-2012, 12:42 AM
Tolongggg!!!
Aku dalam dilemma.
Tak tahu nak beli yang mana 1. Nak beli Awal tahun depan nie.
Tolongggg !!!

Erazer
20-10-2012, 12:43 AM
kalau aku, aku amek er6n tu , nampak garang :)

P/S: er tt ni perempuan ke?power2 perempuan bawak bike..hu2

Nazzrie
20-10-2012, 12:46 AM
go for naked bike....

*not naked owner....

fara_mucux
20-10-2012, 12:53 AM
kalau aku, aku amek er6n tu , nampak garang :)

P/S: er tt ni perempuan ke?power2 perempuan bawak bike..hu2
Mesti la perempuan. Kan Nama fara_mucux tu.
Hehehee. Hari tu dah pegi survey and ade ER6F je. ER6N tade.
Sekali nie survey online nampak ER6N pulak.
Esok nak pegi jalan2 buat survey lagi.

superbikekids
20-10-2012, 12:54 AM
ala amik ninja 250 baru lah cantik..jom kita p booking skali :D

miehensem
20-10-2012, 01:09 AM
F ... F ... F

FaZiL^aFiZi
20-10-2012, 01:10 AM
amik z800 la TT lg sexy

bspitih
20-10-2012, 01:14 AM
thread org kaya nie :))
aku moto kapcai boleh laaa nk join :(

balang
20-10-2012, 01:14 AM
canggih tt nih, aku rajin gak selisih dengan owner ER6 pompuan, tengok gaya bawak motor pun da tau..tapi rasanya lagi ranggi kalau pompuan pakai ER6N ..fairing macam tak kena pulak den rasa,,sbk lagi la tak kena..heheh..btw, its your own choice..

padi
20-10-2012, 01:23 AM
aku pilih naked bike

boyz371
20-10-2012, 01:24 AM
cayela tt
aku pakai kapcai je :))

gimau
20-10-2012, 01:32 AM
Duke 200 x minat ke TT?? murah sket price dia.

GhostTrader
20-10-2012, 01:48 AM
naked tetap di hati selamanya

bobtke91
20-10-2012, 01:49 AM
TT minat jenih naked ka fairing??

duebakat
20-10-2012, 02:05 AM
ermmmmm....

bowthugz69
20-10-2012, 02:26 AM
I will go to Naked.. Lurv to be naked.. Kekekeke...

Erazer
20-10-2012, 02:44 AM
tapi kalau bajet cun amek z8000 garang oo...

TT
20-10-2012, 02:51 AM
ade fairing tp gaya mcm bawak naked..so baik amik naked

fara_mucux
20-10-2012, 11:10 AM
canggih tt nih, aku rajin gak selisih dengan owner ER6 pompuan, tengok gaya bawak motor pun da tau..tapi rasanya lagi ranggi kalau pompuan pakai ER6N ..fairing macam tak kena pulak den rasa,,sbk lagi la tak kena..heheh..btw, its your own choice..

Tu la. Mula2 nak beli er6n tapi xpenah nampak depan2.
Dapat survey haritu er6f je. Harini baru nak pegi tengok er6n.
Memang lawa er6n sebab Ada warna kuning.
Weeee.. Tak pe. Petang nanti saya update.

fara_mucux
20-10-2012, 11:11 AM
Duke 200 x minat ke TT?? murah sket price dia.

Xminat la. Hati nie tetap nak beli er6 jugak. Camno? Hehehee

fara_mucux
20-10-2012, 11:12 AM
ade fairing tp gaya mcm bawak naked..so baik amik naked

InsyaAllah harini pegi survey naked punye.

fara_mucux
20-10-2012, 11:13 AM
thread org kaya nie :))
aku moto kapcai boleh laaa nk join :(

Tade la kaya pon. Cuma nak beli superbike memang impian dark kecik.
So, da besa n dah keje nie, kene la capai impian dulu before kawen.

irsaffy
20-10-2012, 11:22 AM
ER6N nmpk lg sexy..wow

rc36v4
20-10-2012, 11:24 AM
Jgn la tgk luaran moto tu jer....byk lagi moto yg better dari er6f / er6n ni...cuba la try dulu handling antara kawa, honda, yamaha, suzuki n conti bike...sebelum beli....pastu maintenance dll...

calmshot
20-10-2012, 11:28 AM
Tepuk dada tanya selera sendiri tt, jgn tanya org, tt jugak yg nak bawak bukan kami. Dedua tu sama aje, yg beza cuma fairing dgn naked. So terpulang minat yg mcm mana.

mr_x6006
20-10-2012, 11:58 AM
Satu jer psoalan yg selama ni mnjadi prsoalan aku..

Nape bikers yg guna Er6 ni pkai x sampai 2 thun pastu terus upgred ke Z750?

Prisoner
20-10-2012, 12:22 PM
ambik F..
boring2 berbaju boleh di bogelkan..

lady_nite06
20-10-2012, 12:33 PM
http://i623.photobucket.com/albums/tt312/alyezan_vamp06/versys122_zps331f6661.jpg

Warna Kuning dah xkeluar untuk ER6N.Kawa 2013 semua ada ABS untuk 650.sebelum ni hanya 1000cc je ada.FYI,semalam aku dah ambil Kawa Versys 650 2013 warna white pearl.Kualiti memang best giler.accelerate ke 150km/j memang celah gigi.cilok pon besh.aku x recommend TT pki versys.aku yg tinggi 180cm berat 100kg pon.motor ni rasa berat.Better TT amik ER6N.:)cgrock:)cgrock

lady_nite06
20-10-2012, 12:33 PM
ambik F..
boring2 berbaju boleh di bogelkan..

ER6F dibogelkan memang xkan nampak macam ER6N..hehehehe.

lady_nite06
20-10-2012, 12:35 PM
Satu jer psoalan yg selama ni mnjadi prsoalan aku..

Nape bikers yg guna Er6 ni pkai x sampai 2 thun pastu terus upgred ke Z750?

Geng Geng bikerz ni kebanyakkan pakai motor hobi.Hanya sebulan 2-3 kali bawak jer.Dan bukan untuk ulang alik kerja.So,diorg dah bosan.diorg tukar la motor.

lady_nite06
20-10-2012, 12:36 PM
Jgn la tgk luaran moto tu jer....byk lagi moto yg better dari er6f / er6n ni...cuba la try dulu handling antara kawa, honda, yamaha, suzuki n conti bike...sebelum beli....pastu maintenance dll...

ER6N,kalo TT xbiasa bawak 650.better bawak SYM 250i.lawa gakk
ER6F,kalo nak pilih motor lain.try Yamaha XJ6 Diversion.4 silinder tuh

-eCo-
20-10-2012, 12:37 PM
kalau TT ringan amik la fairing tu..
nanti x larat nk lawan angin susah jgk..

gombakman
20-10-2012, 12:53 PM
TT ni tinggi berapa?

berat berapa?

ini kriteria penting nak decide utk beli moto yg sesuai.

lady_nite06
20-10-2012, 01:05 PM
TT ni tinggi berapa?

berat berapa?

ini kriteria penting nak decide utk beli moto yg sesuai.

setuju.jangan sampai motor bawak tuan.biarlah tuan bawak motor.baru ngam.

gombakman
20-10-2012, 01:08 PM
setuju.jangan sampai motor bawak tuan.biarlah tuan bawak motor.baru ngam.

aku baru 5'7"...bukan semua moto sesuai...versys pun mcm tinggi bagi aku....:((

lady_nite06
20-10-2012, 01:13 PM
aku baru 5'8"...bukan semua moto sesuai...versys pun mcm tinggi bagi aku....:((

aku pon maen jengket jengket jer.dah 2 hari pakai.yang membuatkan terjengket jengket kerana bukan sahaja tinggi.tapi seat dia lebar.patutla motor ni banyak org pakai utk touring.hehehehe

gombakman
20-10-2012, 01:18 PM
aku pon maen jengket jengket jer.dah 2 hari pakai.yang membuatkan terjengket jengket kerana bukan sahaja tinggi.tapi seat dia lebar.patutla motor ni banyak org pakai utk touring.hehehehe

tahniah la bro dapat moto baru....:)cgrock

aku ingat nak try yg kecik-kecik dulu Ninja 250 2013 tu ok tak bro??

Glebeh
20-10-2012, 01:20 PM
amik z800 la TT lg sexy
aku tgk tajuk dia ..nak cadang yg ni gak..ko dah cadaangkan dulu hehehe

globalrich
20-10-2012, 01:27 PM
ambik z800... baru nampak ke'naked'annya...

lady_nite06
20-10-2012, 01:27 PM
tahniah la bro dapat moto baru....:)cgrock

aku ingat nak try yg kecik-kecik dulu Ninja 250 2013 tu ok tak bro??

tips aku nak beli dulu ni ler...

1)Faktor Kemampuan Bayar(gaji dan bulanan)
2)Pattern Ride...
-Suka jenis Easy Ride atau Straight Ride atau SuperBike atau Scrambler
-Easy Ride ni macam Gold Wing,Jaguh
-Straight Ride macam motor EX5,versys,ER6N
-Superbike mcm TZM,NINJA dll
-Scarmbler mcm DUKE,Kawa KLX
3)Jangan lupe comparekan skali dgn berat badan dan tinggi

Last advise aku,try semua pattern ride dulu.baru pilih motor.Ready pilih utk CC motor.150,200,250,650 atau 1000

just my 2 cent

gombakman
20-10-2012, 01:38 PM
tips aku nak beli dulu ni ler...

1)Faktor Kemampuan Bayar(gaji dan bulanan)
2)Pattern Ride...
-Suka jenis Easy Ride atau Straight Ride atau SuperBike atau Scrambler
-Easy Ride ni macam Gold Wing,Jaguh
-Straight Ride macam motor EX5,versys,ER6N
-Superbike mcm TZM,NINJA dll
-Scarmbler mcm DUKE,Kawa KLX
3)Jangan lupe comparekan skali dgn berat badan dan tinggi

Last advise aku,try semua pattern ride dulu.baru pilih motor.Ready pilih utk CC motor.150,200,250,650 atau 1000

just my 2 cent

Aku cuma suka straight ride jer....so aku kena ambik EX5 la gamaknya sebab yg lain tak berapa nak sampai....:eek:

tapi apa pun terbaik info kau ni...:)paid

rakcacer
20-10-2012, 01:40 PM
Nk melawa pakai n tp kalo nk ride long distant pakai f. Tp kalo ada lebih duit beli xj6. Sbb nnt nyesal kalo kene bako ng 4 in line...

lady_nite06
20-10-2012, 01:43 PM
Aku cuma suka straight ride jer....so aku kena ambik EX5 la gamaknya sebab yg lain tak berapa nak sampai....:eek:

tapi apa pun terbaik info kau ni...:)paid

ER6N xde tinggi sgt.okey aper..hehehe.lain woo feel naik big bike.hehehe

zuljaalaa
20-10-2012, 01:46 PM
kalau tt pentigkan kelajuan dan stability, pilih jer f

tapi kalau tt pentingkan penampilan yang ranggi dan seksi.. beli naked punya

miehensem
20-10-2012, 01:49 PM
kalau tt tak pentingkan apa2.. toksah beli moto.. :)) :)) :)) ..

lawak je tt..

bab jiwa ni.. selalunya moto pertama tu boleh jadi moto yg sesuai atau tidak sesuai..


mcm kes aku dulu.. dlm hati cakap.. minat chopper.. beli je chopper.. pastu dah naik seminggu.. baru tahu tak kena ngan jiwa.. moto chopper ni takleh memenuhi jiwa aku..

so lepas motor pertama.. baru selalunya kita tahu moto apa yg kita nak sebenarnya.. sebab dah dpt lebih clear picture about biking world ni.

khg
20-10-2012, 01:49 PM
Beli f, join aku gi konvoi... ok je 2inline konvoi dgn 4inline. Pecut smcm je.

PendingDiraja
20-10-2012, 01:52 PM
Beli KSR je

gombakman
20-10-2012, 01:55 PM
ER6N xde tinggi sgt.okey aper..hehehe.lain woo feel naik big bike.hehehe

Er6n...mmmm....so aku kena tukar avatar kat atas tu la....:)):))

kau punya versys 650 or 1000??

MOD jr.
20-10-2012, 02:00 PM
Satu jer psoalan yg selama ni mnjadi prsoalan aku..

Nape bikers yg guna Er6 ni pkai x sampai 2 thun pastu terus upgred ke Z750?

Pasal konvoi ngan sbk...bertiang kene tinggal..tu yg upgraded tu hehehe

Aku vote for versys hehehe...

atlantis
20-10-2012, 02:03 PM
mesti tt ni cantik tinggi macam model.

gombakman
20-10-2012, 02:05 PM
mesti tt ni cantik tinggi macam model.

macam linda onn kot....or erra fazira...:D

fara_mucux
20-10-2012, 02:41 PM
TT ni tinggi berapa?

berat berapa?

ini kriteria penting nak decide utk beli moto yg sesuai.

Saya berat 64kg. Tinggi 170cm je.
So sesuai x nak Amek ER6N ?

gombakman
20-10-2012, 02:45 PM
Saya berat 64kg. Tinggi 170cm je.
So sesuai x nak Amek ER6N ?

170 cm utk org pompuan kira tinggi la tu....

rasanya ER6N memang ok....go for it TT...:)cgrock

nameless
20-10-2012, 02:50 PM
xj6 xnk ke..??
aku tgk org pkai smart gak...
tp kalo ade xj6 naked lg cun...

krie1694
20-10-2012, 02:56 PM
Ambik er6n tt...warna hitam yg br tur..mmg gempak...tgh dok usha2 jgk nie..

sharksuke
20-10-2012, 03:18 PM
TT ni mcm dh xpert pasal moto..
biasanyer pompuan x tau model2 moto nie..
ikut pilihan TT..
janji sodap dibawa..

enjin?
no hal punya kalu dh join grup2 superbike nnti.
boleh ejas kasi baek punya nnti..
hehe..

koi mampu beli kawasaki 250r 2013 jer..

carwhere
20-10-2012, 03:35 PM
tambah sikit je dpt z800 tt . . . :D :)cgrock

JanjiMasyuk
20-10-2012, 04:03 PM
er6n tak syok.. bunyi standed mcm mesin rumput jee.. dah tukar ekzos yoshi bunyi mcm ex5 jaa... haha memang aku x minat. klu z800 mantap vrooom2

Zul.H
20-10-2012, 04:07 PM
Linda onn dulu pon pakai er6n..pastu beberapa lama upgrade to dukati

gini TT, aku nak tanya, bajet berapa??

aku dulu pakai 250 tahan 57 hari jer

pastu amik 4 inline...mmg pusa hati sampai skrang tak termimpi lagi bila tido..

kalau amik er6, mmg akan termimpi lagi bila tido, tambah2 bila konvoi ngan 4 inline..


lajak lah sikit bajet tuh,,angkat z8 trus...beza 16 ribu jerk..kalau buat loan dalam 200 sebulan jer beza dia..mentenan pon sama jer kecuali minyak hitam ada lebih sebotol

JanjiMasyuk
20-10-2012, 04:13 PM
adik ipar aku pompuan pakai er6n lah.. so aku slalu gak naik.. sekarang dia nak trade in amik 2kati plak. biasa lah bila dah lama pakai rasa banyak lah kekurangannya.. sebab tu mana yang dah biasa upgrade to 800-1ooo cc baru puas hati. aku selalu bawa motor member zx10 memang mantop bro... max 260kmj

waktong.UMOFX
20-10-2012, 04:20 PM
http://i932.photobucket.com/albums/ad165/mizal_photo/MOTOR%20DAN%20KERETA/P1130862.jpg

er6n 2012 berharga rm 34900 cash,mantap :D

takumie
20-10-2012, 04:30 PM
amek versys lah TT...hehehe...selesa skit nk nungang ye..

khg
20-10-2012, 05:11 PM
dah beli update sini.. kita buat gathering CG big bike... buat ride amal mcm harley kat masterchef malaysia tu.... best!!

gUeSs
20-10-2012, 06:17 PM
alahmak...
z800 la ranggi weh
50k jer.. berdesup ckit peginyer

gUeSs
20-10-2012, 06:22 PM
cekidotttt...
http://www.mudah.my/Kawasaki+Z800+New+Model-18389853.htm

CikguMusi
20-10-2012, 06:44 PM
syoknya naik moto beso...mana nak cekau duit ni

fara_mucux
20-10-2012, 06:50 PM
syoknya naik moto beso...mana nak cekau duit ni


Pasal duit bukan Jadi penghalang. Semua depends on ourself. Pandai saving, Akan dapat la ape yg kite nak insyaAllah. Saya dah survey ER6N. Suke yg itu. InsyaAllah in short time akan update sini :)

fara_mucux
20-10-2012, 06:54 PM
TT ni mcm dh xpert pasal moto..
biasanyer pompuan x tau model2 moto nie..
ikut pilihan TT..
janji sodap dibawa..

enjin?
no hal punya kalu dh join grup2 superbike nnti.
boleh ejas kasi baek punya nnti..
hehe..

koi mampu beli kawasaki 250r 2013 jer..

Tak expert pon. Tapi sebabkan minat Moto dari kecik tu yg buat jiwa memang memberontak nak beli superbike jugak. So insyaAllah Akan kua 2 bijik sekali sb tunang pon nak amek ER6F.

mr_x6006
20-10-2012, 07:15 PM
Pasal konvoi ngan sbk...bertiang kene tinggal..tu yg upgraded tu hehehe

Aku vote for versys hehehe...

Ooo.. Cam tu.. :D

Pe pun XJ6 Naked ni memey smart.

http://www.ridetalks.com/news/wp-content/uploads/2012/10/2013-Yamaha-XJ6-EU-Race-Blu-studio.jpg

Tp syg Hong Leong tak bwak masuk.. :)

khg
20-10-2012, 09:27 PM
Pasal duit bukan Jadi penghalang. Semua depends on ourself. Pandai saving, Akan dapat la ape yg kite nak insyaAllah. Saya dah survey ER6N. Suke yg itu. InsyaAllah in short time akan update sini :)

safe ride... baru2 dapat, main slow2 dulu kasi serasi... kalau nk ikut konvoi pun, ikut yg ride santai set limit rendah2x.. takut nnti overexcited ....

gombakman
21-10-2012, 09:27 AM
safe ride... baru2 dapat, main slow2 dulu kasi serasi... kalau nk ikut konvoi pun, ikut yg ride santai set limit rendah2x.. takut nnti overexcited ....

yep...tak payah asyik sibuk nak cecah 200km/j....pelan2 kayuh dulu....:D

afiqlamaznun
24-10-2012, 09:15 AM
ER6N lg style
top speed pon 220 je rasenye due2 moto ni

hafizan78
24-10-2012, 09:45 AM
vote for er6n...

Mitokondrion
25-10-2012, 02:29 AM
town - n
top speed - f

GhostTrader
25-10-2012, 08:58 AM
naked selamanya dihatiku

butterfingers
28-10-2012, 12:33 AM
last2 tt nk angkat xj6..haha

fara_mucux
28-10-2012, 12:02 PM
last2 tt nk angkat xj6..haha


Xpasti lagi la. Pening kepale nie pikir nak Amek yang mana 1. XJ6 pon syok jugak. Er6 pon boleh tahan. Adooyyyy.. Pening kepale nie nak decide.

mohdakid
01-11-2012, 03:34 PM
kalo aku pilih naked owner... hahahaha

dryer
06-11-2012, 03:57 PM
Tolongggg!!!
Aku dalam dilemma.
Tak tahu nak beli yang mana 1. Nak beli Awal tahun depan nie.
Tolongggg !!!

kalu tt ni pompuan...elok la ambik naked.....nnti leh join ktorg.....hehehe:D

miehensem
06-11-2012, 04:03 PM
aku nengok je la..

balang
06-11-2012, 05:33 PM
z800 tt...naik highway tak boring..hahah

DOCH
06-11-2012, 05:43 PM
tak payah la er6n, bukan laju...naked bike..2 cylinder, bunyi tak sedap pun...

Black7773
06-11-2012, 10:14 PM
Sebuah Jentera ER6N Hitam yang tip top untuk dilepaskan:
Tahun : April 2011
Warna : Hitam
New Tyre (October 2012)
New Chain and Sprocket (October 2012)
Roadtax Untill July 2012

aksesori:
- MRA Windshield
- Slider
- Radiator Cover
- Mesh Seat Cover
- Double signal Light relay

Free Gift :
- Dainese Quito Boot
- Dainese Riding Jacket
- Full Face Helmet
- Riding Glove

Harga RM29,000(Nego)

Lokasi :Sungai Petani

Call/SMS/Whatsapp/Viber untuk sebarang Pertanyaan

Rody - 012-4992005

Zahar Julietbravo
07-11-2012, 09:13 AM
TT mmg minat kawa EN6 ke? Napa x ambil Yamaha XJ-6? atau Kawa Z8? yg harganya lebih kurang ke?

fara_mucux
07-11-2012, 02:57 PM
TT mmg minat kawa EN6 ke? Napa x ambil Yamaha XJ-6? atau Kawa Z8? yg harganya lebih kurang ke?

refer to the previous page, memang dah book XJ6 :)
tunggu loan lulus je. tengah risau nie takut xlulus.

-RIZUAN-
12-11-2012, 07:06 PM
lama betul tgu loan lulus.....brp hari dh??

wokyoh fx
12-11-2012, 07:17 PM
kapcai ER6N tak der ke.?? kalau ada aku nak angkat satu..hehe:">:D

fara_mucux
15-11-2012, 12:01 AM
refer to the previous page, memang dah book XJ6 :)
tunggu loan lulus je. tengah risau nie takut xlulus.

Alhamdulillah loan dah lulus.
Motor keluar soon :) insyaAllah.

rezcreep
16-11-2012, 05:36 PM
kastam da bukak lelong 2012/3 tuh... kali nie paling byk moto sejak aku monitor lelong kastam dr taun 2005

arizo razzo
16-11-2012, 05:41 PM
ambik cfmoto la huhhuhhuu

rc36v4
16-11-2012, 09:00 PM
Ooo.. Cam tu.. :D

Pe pun XJ6 Naked ni memey smart.

http://www.ridetalks.com/news/wp-content/uploads/2012/10/2013-Yamaha-XJ6-EU-Race-Blu-studio.jpg

Tp syg Hong Leong tak bwak masuk.. :)

Tukar je lampu tu n baraikan fairing jadi sebijik naked.....lain semua sama....:)

MOD jr.
16-11-2012, 09:03 PM
jgn gelojoh tt :D ducati pun harga dah cun dah kalau sekend.. :D

z800 ada

cf moto cam kawasaki gtr ada

versys bersepah2 sekend

banyak lagi la.. :D

z750 sekend pun seriau tengok..ramai betul nak lego

juweialhaj
16-11-2012, 09:13 PM
serabut tt nak pilih.

naked la tt best. tak sakit pinggang bawak jauh2.

Mr Ozu
05-01-2013, 05:32 PM
Suzuki Best xminat..?

tm1
05-01-2013, 11:58 PM
f ke n..bila2 leh convert. xyah pening2.

adioz88
06-01-2013, 12:02 AM
Er6N lebih garang. F model tambah fairing aja sikit. Engine sama jugak.harga tinggi lagi untuk model F. Cuma rintangan angin model N lebih kuat. F tak terasa angin hentam dada sangat.

dominator
06-01-2013, 12:33 AM
kawa z800

cun beb

kerkrong
07-01-2013, 04:17 PM
z800 bro...

encik mamat
07-01-2013, 04:35 PM
naked la tt.. baru semart... ehhe..

takumie
07-01-2013, 05:12 PM
naked la tt.. baru semart... ehhe..

jgn TT pastu naked sudah laa...hehehe

encik mamat
07-01-2013, 05:15 PM
jgn TT pastu naked sudah laa...hehehe

parah la kalo mcm tuh... :)):p

encik mamat
07-01-2013, 05:17 PM
Ooo.. Cam tu.. :D

Pe pun XJ6 Naked ni memey smart.

http://www.ridetalks.com/news/wp-content/uploads/2012/10/2013-Yamaha-XJ6-EU-Race-Blu-studio.jpg

Tp syg Hong Leong tak bwak masuk.. :)

hnya mampu pakai lampu XJ6 jer kat mtr .. huhu... :((

amie71
07-01-2013, 05:27 PM
mcm pandangan... aku pun tak tau nak angkat mana satu..

kudakepang
07-01-2013, 05:32 PM
Aduss tak leh nak masuk line ni.. aku ada MODENAS kriss jerkkk:D

milo_ais
07-01-2013, 05:50 PM
tempek la gambar motor tt :)

roslanab
07-01-2013, 06:19 PM
Aduss tak leh nak masuk line ni.. aku ada MODENAS kriss jerkkk:D

aku lagi la tak boleh masuk line.. satu bijik motor pun tak ada ni #:-S

luqman.anyz
07-01-2013, 06:23 PM
topakso amik moto singapore yo lah...tp nk cash pulokk~X(

mohd herman
07-01-2013, 08:24 PM
Monster 696 pun dah gempak dah TT....boleh join geng2 linda onn....:D

persona_r3
07-01-2013, 10:09 PM
hnya mampu pakai lampu XJ6 jer kat mtr .. huhu... :((

-deleted- .....

abu85
07-01-2013, 10:10 PM
top speed er6 f..

http://www.youtube.com/watch?v=LmN2bcEbtX0&list=UUfawtUIw2Te5EygtofnxPHQ

oxygenO2
07-01-2013, 10:17 PM
tt da beli lum???

TT
11-01-2013, 04:41 AM
meh bg bakar ckit awek pun bwk er6n haha

http://www.youtube.com/watch?v=oK1swbco0vQ