PDA

View Full Version : REDLIFE SDN BHD (654232-U) (AJL931524) - www.goredlife.com


isaac68
04-10-2012, 03:46 PM
Syarikat REDLIFE SDN BHD (http://goredlife.com) (654232-U),ditubuhkan pada 1 May 2011. Ibu pejabat Redlife terletak di Petaling Jaya, Selangor dan mempunyai cawangan di Seberang Jaya, Pulau Pinang. REDLIFE SDN BHD (http://goredlife.com) berdaftar sebagai syarikat jualan berbilang tingkat sejak 2010 (AJL 931524). Mempunyai sebuah kilang di Prai, Pulau Pinang, kilang ini mendapat pengiktirafan ISO dan mempunyai R&D sendiri, ianya membuat pengeluaran produk-produk makanan & minuman kesihatan yang ditambahbaikkan (value-added).

Sebelum ini, REDLIFE SDN BHD (http://goredlife.com) dikenali sebagai BewgG yang menjalankan perniagaan secara konvensional, telah beroperasi sejak sekian lama dan mempunyai produk yang dieksport ke lebih 17 buah negara. Namun, selaras dengan peredaran masa kini, syarikat telah mengubah corak perniagaan kepada bentuk Networking Marketing pada 1 JUN 2011.

Kelebihan menyertai syarikat kami ialah, produk yang dikeluarkan adalah produk di bawah kilang syarikat sendiri dan bukanlah sebagai wakil jualan kepada produk syarikat lain yang mana harga terpaksa ditingkatkan kerana kos yang lebih tinggi.

Oleh itu, untuk menyertai perniagaan REDLIFE SDN BHD (http://goredlife.com), modal permulaan adalah serendah RM390.00 dan pelanggan akan mendapat barangan hampir senilai duit modal yang di bayar. Dengan demikian, tidak ada yuran pendaftaran dikenakan! Dengan modal serendah itu, syarikat akan berusaha untuk membantu usahawan yang berani meningkatkan pendapatan dengan bantuan latihan dan semangat motivasi untuk berjaya.

Di bawah ini adalah pelan pemasaran asas REDLIFE SDN BHD. (Untuk pekej buat duit, kita kena buat table talk, baru senang faham ..)

http://i1353.photobucket.com/albums/q677/Isaac_Biz/redlifemktgplan_zpsd0455978.jpg

http://i1353.photobucket.com/albums/q677/Isaac_Biz/lexus01_zps2bc252d0.jpg
TUALA WANITA LEXEE ADALAH salah satu daripada lebih 30 barangan REDLIFE SDN BHD yang paling laris di pasaran. Oleh itu di dalam thread ini, saya akan tUmpukan kepada produk Lexee ini sahaja terlebih dahulu.

LADIES & GIRLS, JOM BERTUKAR KEPADA LEXEE PADS & PANTILINERS!
SEBAB APA saya mengajak anda menukar kain tuala wanita yg anda pakai sebelum ini kepada LEXEE PAD??? MUNGKIN ramai di kalangan wanita termasuk gadis di Malaysia ini tidak mengetahui lagi kewujudan dan kehebatan tuala wanita herba berjenama LEXEE ??OK, kali ini saya ingin memperkenalkan LEXEE kpd anda semua dengan lebih detail….LEXEE adalah salah satu produk syarikat REDLIFE SDN. BHD. yang paling laris dan paling banyak menerima tempahan setakat ini disebabkan kehebatan dan teknologi LEXEE itu sendiri….jom kita terjah LEXEE ini dgn lebih mendalam!!
LEXEE dari segi kelebihan, memang banyak dan ianya bukan sahaja hanya tertumpu dari segi fungsinya sebagai tuala wanita sahaja, akan tetapi, ianya berfungsi sama seperti "doktor sakit puan" kepada golongan hawa. Tidak percaya? Saya akan tunjukkan bukti kpd anda.. sila teruskan pembacaan anda dibawah…

Pertama Di Malaysia Menggunakan Teknologi Nano Infrared dan Ionized Dengan Wangian JASMIN (MELOR) Pasti Memukau Semua dan MEMANG TERBAEEKK !! ANDA TIDAK BERBAU KURANG MENYENANGKAN BILA MEMAKAINYA SPT PRODUK JENAMA PESAING.
Tuala wanita LEXEE-Lebih memahami wanita. Teman anda di saat amat di perlukan…

LEXEE PANTILINERS (Hijau)- 30's (Harga: RM11.00 - RM15.00)
LEXEE DAY (Pink) - 10's - (Harga: RM9.00 - RM13.00)
LEXEE NIGHT (Biru) - 8's - (Harga: RM9.00 - RM13.00)

MINIMUM ORDER ONLINE : 5 BUNGKUS (POSLAJU RM7.00)

CIRI-CIRI UTAMA PAD HERBAL LEXEE :-

1) LEXEE mampu merawat hampir semua masalah utama wanita

2)Kuasa penyerapan sehingga boleh bertahan selama 12 jam, DAYA SERAPAN TINGGI sampai 27 kali ganda drp biasa, jadi bagi sesiapa yg selalu bocor, jangan khuatir menggunakan LEXEE. Biasanya wanita yang sedang haid / datang bulan harus mengganti pad setiap 2 jam dan di situ kita byk menggunakan pad utk setengah hari (3-4 keping pad),tapi bagi LEXEE pula, anda jgn risau, ianya boleh tahan selama 12 JAM!! Hanya menggunakan 1 keping sahaja dlm masa stgh hari!! Jadi dengan menggunakan LEXEE, anda boleh lebih aktif dan sentiasa segar dan MENJIMATKAN penggunaan 1 @ 2 keping sehari !!
LEXEE menggunakan kapas asli 100% pada bahagian penyerapnya dan di tengah-tengahnya terdapat ion negetif yang berfungsi untuk menyerap lebih hebat dari pad biasa. Dapat menahan cairan secara efektif.

3) 7 jenis ramuan herba asli, Nano Infra Red, Ion-ion Negetif (ionized), Pudina, Bunga Melor (JASMINE ), Minyak Kayu Putih
Aktinolit (Actinolite)& Hydroxycamphane.

4) Pemulihan penyakit-mencegah kanser, membuang toksik, anti bakteria, fungus, buang bau, cegah bausir, jangkitan kuman usus, merawat senggugut, keputihan dan mengimbangi haid dn byk lagi !!

5) Pembungkusan 5 bintang, telus udara dan formula khas biotek, Pembungkus luar pad LEXEE dibuat dari aluminium foil, jadi boleh ditutup kembali. Fungsi aluminium foil ini adalah menghalang bakteria-bakteria untuk masuk ke dalam dan mencemari pad2 lain yg belum digunakan. Sangat cantik design luarannya dan mudah dibuka dengan bungkusan kedap udara. Tidak mudah terjangkit bakteria walaupun bungkusan pembalut terbuka. Sedangkan pad yang lain pembungkusan luar dari plastik dan biasanya sekali buka tidak dapat ditutup kembali jadi bakteria dapat masuk dan mencemari pad lain yang belum dipakai.

6) Setiap bungkus diberi “Test Vagina Health Kit” secara PERCUMA..

7) Pad Lexee ada TARIKH PENGELUARAN(PRODUCE DATE) dan TARIKH LUPUT ( EXPIRED DATE) di setiap bungkus pad yang anda beli.... Kebanyakan pad di pasaran tidak menunjukkan maklumat tersebut!! Kita tidak tahu bila ianya dihasilkan, dan berapa lama ianya sudah berada di dalam pasaraya. Mungkin sudah berbulan atau bertahun!!! Apakah kesan menggunakan produk-produk yang sintetik, dan juga mungkin telah luput? PASTI AKAN MEMBAWA BANYAK KESAN BURUK!!

TEMPAHAN & PERTANYAAN SILA HUBUNGI:-

PUAN ROZITA 012-712 2346 / EN ISA 012-795 3464

COD DI: TMN UNIVERSITI, PARIT RAJA, BATU PAHAT

BAYARAN ONLINE:

CIMB BANK : 0112-0001127-20-9 : Rozita Binti Khalid

Maybank : 101030095988 : Rozita Binti Khalid

UNTUK MAKLUMAT LANJUT, SILA KUNJUNGI LAMAN WEB RASMI SYARIKAT IAITU:
http://goredlife.com

isaac68
04-10-2012, 04:53 PM
Tuala wanita Lexee bakal mengatasi jualan tuala wanita keluaran syarikat lain. Berdasarkan testimoni-testimoni para pelanggan, pad Lexee berkualiti tinggi dan bakal menjadi pilihan utama pad berherba di pasaran....Ladies & girls..cubalah guna sendiri, baru tahu apakah perbezaannya...kepada yang nak biz online/offline terbaru dan bakal meletup, sila PM / sms saya..

isaac68
05-10-2012, 09:49 AM
http://i1353.photobucket.com/albums/q677/Isaac_Biz/redlifemktgplan_zpsd0455978.jpg
Join Redlife 3 kedai ( 3 x RM390 ) dapat percuma 3 kedai... Join 7 kedai (7 x RM390 ) dapat percuma 7 kedai...

isaac68
06-10-2012, 02:42 PM
http://i1353.photobucket.com/albums/q677/Isaac_Biz/lexus01_zps2bc252d0.jpg

KAMI KIOSK REDLIFE DAERAH BATU PAHAT DAN SEKITAR..... BOLEH COD OR JUMPA DI AREA BERDEKATAN UNTUK TABLE TALK DLL...

isaac68
09-10-2012, 03:03 PM
SEMAKIN RAMAI BERALIH MENGGUNAKAN PAD LEXEE SETELAH PERTAMA KALI MENCUBANYA... PANTYLINER LEXEE PALING TOP JUALAN... MEMAKAINYA RASA BEGITU SELESA...SENTIASA RASA KERING DAN RASA MACAM TAK PAKAI APA-APA HE HE..
http://i1353.photobucket.com/albums/q677/Isaac_Biz/lexus01_zps2bc252d0.jpg

afiqahkaya
10-10-2012, 11:34 AM
http://www.redlife2u.com/ Ni contoh design web replika utk biz ni?Ada leader kt sini nak tempah?CALL/SMS 0173900953(NASIR)

isaac68
10-10-2012, 05:58 PM
http://i1353.photobucket.com/albums/q677/Isaac_Biz/KosmoTerbaik_zps8ceb9657.jpg

SEMAKIN BANYAK ORDER, SEMAKIN BANYAK TESTIMONI PELANGGAN..JOM TUKAR PAD WANITA ANDA KEPADA PAD LEXEE..

isaac68
11-10-2012, 08:21 PM
http://i1353.photobucket.com/albums/q677/Isaac_Biz/A5_lanscapebackConverted-01_zpsce7515e1.jpg

Web promosi saya www.redlifejohor.com sedang dlm pembinaan...tak sabar tunggu bila nak siap... Saya baru nak bermula biz redlife nih...sesiapa yg berminat nak join PM sy...tak kisah la org johor ke, org kelantan ke...mana-mana negeri pun tak kisah, boleh join group saya... Testimoni pelanggan saya kata pantyliner tu paling best pakai...day use/night use pun hebat...rasa kering sentiasa...

isaac68
12-10-2012, 06:42 PM
http://i1353.photobucket.com/albums/q677/Isaac_Biz/KosmoTerbaik_zps8ceb9657.jpg

PELUANG BIKIN WANG DI REDLIFE SKRG... JOIN RED MEMBER RM390.00 DAPAT PAD LEXEE BERNILAI RM410.00.. MANA ADA RUGI?

WEB PROMOSI SAYA STILL UNDER CONSTRUCTION...SO JIKA NAK JOIN SILA PM OR CALL 012-712 2346

COD : AREA BATU PAHAT

isaac68
13-10-2012, 01:32 PM
WEB PROMOSI www.redlifejohor.com SUDAH UP! JOM KLIK & JOIN US..!:)cgrock

isaac68
14-10-2012, 05:25 PM
http://i1353.photobucket.com/albums/q677/Isaac_Biz/Bannerredlife_zps3ece1929.gif (http://redlifejohor.com)

isaac68
15-10-2012, 08:59 PM
TERBARU! : PELUANG PENDAPATAN LUMAYAN! PRODUK HEBAT, PELAN PEMASARAN TERBAIK - JOM KITA MULAKAN!
http://i1353.photobucket.com/albums/q677/Isaac_Biz/Bannerredlife_zps3ece1929.gif

isaac68
17-10-2012, 02:19 PM
REDLIFE : KONSEP 1 KEDAI, 3 KEDAI & 7 KEDAI... RM390, RM1170 & 2,730.. SEMUA BOLEH BUAT DUIT! PILIH SATU MANA YG BERKENAN DI KOCEK!
http://i1353.photobucket.com/albums/q677/Isaac_Biz/pelanpemasaran012_zpsa8d510a9.jpg (http://redlifejohor.com)

isaac68
17-10-2012, 02:22 PM
PEMBETULAN...
http://i1353.photobucket.com/albums/q677/Isaac_Biz/pelanpemasaran012_zpsa8d510a9.jpg

isaac68
23-10-2012, 09:27 AM
http://i1353.photobucket.com/albums/q677/Isaac_Biz/Bannerredlife_zps3ece1929.gif


REDLIFE MULA MENJELAJAH NEGERI JOHOR... SEMAKIN RAMAI BERPUASHATI DENGAN PAD LEXEE... :)cgrock

Raykie
23-10-2012, 09:34 AM
rindu nak buat MLM.

aku suka networking ni :):)

isaac68
28-10-2012, 12:00 PM
rindu nak buat MLM.

aku suka networking ni :):)



Silakan Bro... MLM tengah sejuk ni...elok sangat diperhangatkan dgn biz Redlife nih... Redlife ada kilang & R&D sendiri di Penang.. biasanya dia keluarkan produk kpd K-Link... skrg ni Redlife sendiri produce dan pasarkan keluarannya... selain mutu pengilangan yang tinggi tahap ISO, harga produk-produknya considered rendah..:D

jzie85
01-11-2012, 02:42 PM
Silakan Bro... MLM tengah sejuk ni...elok sangat diperhangatkan dgn biz Redlife nih... Redlife ada kilang & R&D sendiri di Penang.. biasanya dia keluarkan produk kpd K-Link... skrg ni Redlife sendiri produce dan pasarkan keluarannya... selain mutu pengilangan yang tinggi tahap ISO, harga produk-produknya considered rendah..:D


pe lagi bro. join la jom. Lama dah MLM ni kesejukan. masing2 tgh mencari sinar nih.

DRRIZAL
02-11-2012, 03:24 PM
Jom sertai REDLIFE sekarang.

PERJUANGAN BARU BERMULA.
JIKA KITA LAMBAT SAMBAR PELUANG YANG DATANG,
PASTI ADA ORANG LAIN YANG SAMBAR.

Produk utama "SATU KEPERLUAN" bukan "SATU KEMAHUAN"
http://www.goredlife.com/#!Video /cdvr

HADIR TAKLIMAT DI TAMAN SRI ANDALAS KLANG.
MALAM INI

DI NO 18 JALAN SRI SARAWAK 20B
TMN SRI ANDALAS

( BELAKANG HOSPITAL BERSALIN RAZIF NORANA )

KEHADIRAN ANDA DI ALU-ALUKAN.

PELUANG YANG PERLU DIBERI PERHATIAN.
TAK RUGI AMBIK TAHU.... MUNGKIN RUGI KALAU BUAT TAK TAHU.

HUBUNGI SAYA 012-2988844 untuk maklumat lanjut.

DRRIZAL
02-11-2012, 03:27 PM
jemput hadir ke centre di
taman sri andalas klang

setiap jumaat jam 9 pm.

Go red life !!

DRRIZAL
20-11-2012, 02:07 PM
Jom sertai REDLIFE sekarang.
Peluang hebat bagi mereka yang terawal.

Produk utama "SATU KEPERLUAN" bukan "SATU KEMAHUAN"

HADIR TAKLIMAT DI TAMAN SRI ANDALAS KLANG.
KHAMIS 22/11/12 9PM

DI NO 18 JALAN SRI SARAWAK 20B
TMN SRI ANDALAS

( BELAKANG HOSPITAL BERSALIN RAZIF NORANA )

KEHADIRAN ANDA DI ALU-ALUKAN.
PELUANG YANG PERLU DIBERI PERHATIAN.


HUBUNGI SAYA 012-2988844 untuk maklumat lanjut.

www.goredlife4all.blogspot.com
__________________

DRRIZAL
06-01-2013, 09:45 PM
PENDEDAHAN EKSKLUSIF
PENDEDAHAN MAKSIMA

http://www.goredlife.com/#!bali-promo/c1una

hubungi sy utk maklumat lanjut.

012 -2988844

matalim
07-01-2013, 02:59 AM
cer tt wat table compare harga n kualiti dgn brand biasa... :D

DRRIZAL
07-01-2013, 09:39 PM
cer tt wat table compare harga n kualiti dgn brand biasa... :D
TT lama dah tak jenguk sini kot...
Izinkan saya bagi info sedikit

Memang dari segi harga lebih tinggi berbanding yang di pasaran.
Cuma bila kita dah tahu kenapa terdapat perbezaan tersebut, harga bukan lagi isu utama.
Nak kata mahal.. sekrg ni Harga Jualannnya RM15 utk setiap bungkusan
- Pantyliner ( 30 pcs )- RM15
- Day time (10pcs) - RM15
- Night Time (8 pcs) - RM15.
Pendekatan sy - menggalakkan org jadi Member sbb Tuala wanita ini klu kita tahu risikonya , kita akan pakai berterusan.
Cth: dgn Minimum RM390 , automatik jadi memnber dan dapat 30 Bungkus dgn tarikh luput 2015. Klu x nak berniaga, pakai sendiri aje le.

Guna - Rasa - Kongsi...

Klu nak tahu lebih lanjut, call saya. InsyaAllah sy cuba terangkan
tentang Risiko Penggunaan Tuala Wanita di Pasaran. Dah tau baru boleh buat keputusan, tak semestinya nak buat bisnes ni..okay.

rmbiz
12-01-2013, 04:55 PM
tt lama dah tak jenguk sini kot...
Izinkan saya bagi info sedikit

memang dari segi harga lebih tinggi berbanding yang di pasaran.
Cuma bila kita dah tahu kenapa terdapat perbezaan tersebut, harga bukan lagi isu utama.
Nak kata mahal.. Sekrg ni harga jualannnya rm15 utk setiap bungkusan
- pantyliner ( 30 pcs )- rm15
- day time (10pcs) - rm15
- night time (8 pcs) - rm15.
Pendekatan sy - menggalakkan org jadi member sbb tuala wanita ini klu kita tahu risikonya , kita akan pakai berterusan.
Cth: Dgn minimum rm390 , automatik jadi memnber dan dapat 30 bungkus dgn tarikh luput 2015. Klu x nak berniaga, pakai sendiri aje le.

Guna - rasa - kongsi...

Klu nak tahu lebih lanjut, call saya. Insyaallah sy cuba terangkan
tentang risiko penggunaan tuala wanita di pasaran. Dah tau baru boleh buat keputusan, tak semestinya nak buat bisnes ni..okay.

bagus sangat sangat ni..

isaac68
04-02-2013, 10:52 PM
TT lama dah tak jenguk sini kot...
Izinkan saya bagi info sedikit

Memang dari segi harga lebih tinggi berbanding yang di pasaran.
Cuma bila kita dah tahu kenapa terdapat perbezaan tersebut, harga bukan lagi isu utama.
Nak kata mahal.. sekrg ni Harga Jualannnya RM15 utk setiap bungkusan
- Pantyliner ( 30 pcs )- RM15
- Day time (10pcs) - RM15
- Night Time (8 pcs) - RM15.
Pendekatan sy - menggalakkan org jadi Member sbb Tuala wanita ini klu kita tahu risikonya , kita akan pakai berterusan.
Cth: dgn Minimum RM390 , automatik jadi memnber dan dapat 30 Bungkus dgn tarikh luput 2015. Klu x nak berniaga, pakai sendiri aje le.

Guna - Rasa - Kongsi...

Klu nak tahu lebih lanjut, call saya. InsyaAllah sy cuba terangkan
tentang Risiko Penggunaan Tuala Wanita di Pasaran. Dah tau baru boleh buat keputusan, tak semestinya nak buat bisnes ni..okay.

Tq DRRIZAL sbb jawab bagi pihak saya...lama tak jenguk sini sbb byk buat keja offline... pelan-pelan kayuh biz Redlife alhamdulillah network JB dah mula cambah..

isaac68
05-02-2013, 06:24 PM
Sekadar perkongsian ilmu dpd penceramah kesihatan Redlife ``..generasi sekarang pakai brg2 pakai buang sejak baru lahir lagi..bayi kecil hingga umur 2-3 thn dipakaikan lampin pakai buang..(ada sisa toksid tu w/p nampak putih bersih mcm kapas)...bila dh besar sikit, yg perempuan pula mula dtg haid...sambung lagi pakai pad wanita pakai buang...(pun ada sisa toksid tu..w/p nmpak putih bersih mcm kapas..) itu salah satu punca sakit2 kewanitaan spt kanser rahim, fibroid, keputihan dll sbb saluran kewanitaan mereka ditutup dgn pad wanita bertoksid dan terkempap (wap tak leh keluar) sbb lapisan luar dibuat dpd plastik...''

Beralihlah penggunaan kpd tuala wanita yg diperbuat dpd kapas, berion negatif, berbau wangi dan menyerap hingga 12 jam tak bocor..jenama REDLIFE..