PDA

View Full Version : PROMOSI APRIL HARGA BEST!! Vitamin C 1000mg Pahang Pharma utk kulit cantik gebu2...


Pages : [1] 2

zaza nana
03-10-2012, 09:11 AM
Salam Pembuka Bicara

Vitamin C dgn ketinggian 1000mg setiap capsule sama seperti kita inject vit c dalam badan untuk whitening. Kebaikan produk ni kita tidak perlu sakit kena cucuk jarum hanya telan dengan air sahaja dan mengandungi antioxidant yang tinggi dan baik untuk kecantikan kulit.

Secapsul 500mg bersamaan dengan 10 x biji oranges, 1000mg bersamaan 20 x biji oranges dan hanya pengedar sah sahaja yg boleh jual.

Sangat bagus untuk kulit muka dan seluruh badan..akan kelihatan cerah berseri,putih dan mulus.
Sesuai untuk wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
Sesuai untuk ibu mengandung
Sesuai untuk ibu yang menyusukan baby(air susu akan banyak)
Sesuai diambil ketika period
Dapat menyelesaikan masalah resdung,alahan
Memudarkan parut2 dimuka dan badan.
KKM approve
100% halal

http://i685.photobucket.com/albums/vv220/nurshar_6875/farmasi.jpg

http://i685.photobucket.com/albums/vv220/nurshar_6875/156218_107387229419163_80817958_n.jpg

Vitamin C ni yang specialnya bukan sahaja untuk kelihatan cantik
serta merawat masalah kulit berjerawat malahan berupaya merawat masalah seperti berikut :

1) Meningkatkan tahap imune system
2) Mengurangkan Gejala Selsema
3) mempercepatkan pemulihan luka
4) sihatkan gusi
5) merawat asma dan elergi
6) elakan dari cataract
7) elakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer
8) bina collagen untuk kulit supaya lebih segar dan licin
9) menghaluskan tumit kaki..(tiada lagi rekahan)

http://i685.photobucket.com/albums/vv220/nurshar_6875/vit1-CG.jpg

http://i685.photobucket.com/albums/vv220/nurshar_6875/vitc-cg.jpg

http://i685.photobucket.com/albums/vv220/nurshar_6875/32352_122387701256986_1622464739_n.jpg

http://i685.photobucket.com/albums/vv220/nurshar_6875/zazavit.jpg

HARGA INCLUDE POSTAGE:

20BIJI RM 30
30BIJI RM39
60BIJI RM 66

SEBOTOL 100BIJI PM/SMS UNTUK DAPATKAN HARGA MURAH DAN BERPATUTAN! :D :D :D

HARGA BORONG UNTUK 300BIJI/3BOTOL KE ATAS UNTUK VITAMIN C 1000mg PAHANG PHARMA... READY STOK! :)) :))

TESTIMONI PENGGUNA

http://i685.photobucket.com/albums/vv220/nurshar_6875/307931_475200389176987_1154456416_n.jpg

CUSTOMER DARI CG :">

http://i685.photobucket.com/albums/vv220/nurshar_6875/testimonict.jpg

YANG REPEAT ORDER PUN RAMAI... DAPATKAN YG ORIGINAL!
DAPATKAN SEKARANG...:D :D

PAYMENT TO:

MAYBANK:164315277149
CIMB :1409-1364427-528
NUR SHARIMA BINTI SAHRUDDIN

HARI DELIVERY

~AHAD
~SELASA
~KHAMIS

SILA SMS DETAILS ANDA (NAMA/ADDRESS/CONTACT NO./ITEMS/REFERENCE BANK-IN) SELEPAS BANK-IN 010-272 4471
EMAIL: nurshar_6875@yahoo.com

ADD FRIENDS UTK DROPSHIP!!: http://www.facebook.com/zaza.nana.505?ref=ts&fref=ts

zaza nana
03-10-2012, 09:49 AM
VITAMIN C 1000MG
Keluaran Pahang Pharma,no KKM MAL06051404X.

zaza nana
03-10-2012, 10:06 AM
1 biji dah cukup utk 1 hari.

Vitamin C ini 100% asid ascorbic 1000mg,tanpa perisa atau pewarna tambahan dan tidak melekit,.. - Most Powerful Vitamin C 1000mg -

Tiada unsur keraguan dari segi halal (100% asid ascorbic) dan selamat dimakan (ada no KKM).bersifat larut air..terlebih dos pun xde masalah sbb akan keluar melalui urin dan peluh.

Mari cuba dulu dan lihat hasilnya...

zaza nana
03-10-2012, 11:18 AM
:) kasi bump kejap :)

ku_maria
03-10-2012, 01:06 PM
Nak order! Selain dr sms, boleh order thru pm tak? Sbb sy ni ada masalah sikit nk sms. :)

zaza nana
03-10-2012, 02:10 PM
Nak order! Selain dr sms, boleh order thru pm tak? Sbb sy ni ada masalah sikit nk sms. :)

okey.. dah PM :D :)

ku_maria
03-10-2012, 05:09 PM
Dah transfer pymt dan dh pm ya :)

zaza nana
04-10-2012, 08:24 AM
Dah transfer pymt dan dh pm ya :)

terima kasih :)cgrock :)cgrock

zaza nana
04-10-2012, 08:27 AM
Most Powerful Vitamin C 1000MG(Mfg by Pahang Pharma MAL06051404)
Vitamin C dgn ketinggian 1000mg setiap capsule sama seperti kita inject vit c dalam badan untuk whitening.
Kebaikan produk ni kita tidak perlu sakit kena cucu jarum hanya telan dengan air sahaja dan mengandungi antioxidant yang tinggi dan baik untuk kecantikan kulit.
Secapsul 500mg bersamaan dengan 10 x biji oranges, 1000mg ber
samaan 20 x biji oranges dan hanya pengedar sah sahaja yg boleh jual.
Sangat bagus untuk kulit muka dan seluruh badan..akan kelihatan cerah berseri,putih dan mulus
Sesuai untuk wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
Sesuai untuk ibu mengandung
Sesuai untuk ibu yang menyusukan baby(air susu akan banyak)
Sesuai diambil ketika period
Dapat menyelesaikan masalah resdung,alahan
Memudarkan parut2 dimuka dan badan.
KKM approve
100% halal

zaza nana
04-10-2012, 11:47 AM
:D Mari Singgah Dulu :D

bananaphone
04-10-2012, 11:50 AM
ada pantang pape x..sbb ada kata xleh mkn lepas mkn seafood

zaza nana
04-10-2012, 02:01 PM
ada pantang pape x..sbb ada kata xleh mkn lepas mkn seafood

xde pantang pape.. cuma masa makan ubat nih, minum dengan air suam/air masak. Elakkan minum dengan air teh.
jarakkan masa 3-4jam kalau makan shrimps/prawns

Berminat? Blh PM saya untuk order :D :D

zaza nana
04-10-2012, 08:42 PM
mari singgah sini dulu...

steng88
04-10-2012, 10:54 PM
Pm include postage..

zaza nana
05-10-2012, 08:15 AM
pm include postage..


OK, DAH pm

maisarah rahmat
05-10-2012, 08:26 AM
testimonial ader x,,

zaza nana
05-10-2012, 08:34 AM
testimonial ader x,,

ADA, nanti saya tepek testimoni... TUNGGUuuuuuu :D

zaza nana
05-10-2012, 09:10 PM
vitamin C untuk kulit marilah cuba!!

zaza nana
06-10-2012, 03:52 PM
Mari daptkan vitamin c dengan harga promosi...

zaza nana
07-10-2012, 03:02 PM
seringgit sehari dengan vitamin C.. daptkan sekarang..

zaza nana
08-10-2012, 10:44 AM
Mulakan pagi anda dengan Vit C sebiji sehari!

zaza nana
10-10-2012, 08:21 AM
:D bump :D

zaza nana
10-10-2012, 10:55 PM
Testimoni dari supplier saya yang menggunakan sendiri vitamin C. Gambar beliau tanpa make-up.. yang berbaju pink ye..

miskhi
10-10-2012, 11:05 PM
Kalau nak telan lebih sebiji boleh kan tt
Pm detail bayaran

zaza nana
10-10-2012, 11:24 PM
Kalau nak telan lebih sebiji boleh kan tt
Pm detail bayaran

hehe, sehari 1-2 biji sudah cukup.. ok check PM..

zaza nana
11-10-2012, 04:41 PM
Layan dulu gambar testimoni page-3

zaza nana
11-10-2012, 09:00 PM
VITAMIN C 1000MG
keluaran Pahang Pharma,no kkm MAL06051404X.

1 biji dah cukup utk 1 hari(mereka yg ambil vco,sngt superb if ambil vit c skali)


Vitamin C kami 100% asid ascorbic 1000mg,tnpa perisa atau pewarna tmbahan dan tidak melekit,.. - Most Powerful Vitamin C.. 1000mg..

Tiada unsur keraguan dari segi halal (100% asid ascorbic) dan selamat dimakan (ada no kkm).bersifat larut air..terlebih dos pn xde mslh sbb akan keluar melalui urin dan peluh.alhamdulillah..blum ada lg stakat ni bg feedback negatif. Vitamin C ni mmg tak ada side effect.Nasihat sy,jg pemakann,jgn stress,rehat cukup,minum bnyk air utk detox/buang toksin. cara makan telan sebiji sehari dengan air masak (pagi @ malam) jgn kunyah sbb takde perisa tambahan

*elak minum bersama teh (vitamin x diserap)
*banyakkan minum air masak untuk detox

http://i685.photobucket.com/albums/vv220/nurshar_6875/559552_479824128714613_353749853_n.jpg

zaza nana
12-10-2012, 09:57 AM
:D Salam Jumaat :D
Hepi2 sbb esok dah sabtu&ahad...

zaza nana
15-10-2012, 08:13 PM
sELAMAT MALAM....

zaza nana
16-10-2012, 11:44 AM
bump untuk hari ni...

zaza nana
17-10-2012, 09:21 AM
bump pg nie...

toyist83
17-10-2012, 09:24 AM
100 termasuk pos ke tt?

aragonkl
17-10-2012, 09:27 AM
ni vit C jenis telan terus ke? kalau isap2 bleh? rasa pe?

zaza nana
17-10-2012, 09:36 AM
100 termasuk pos ke tt?

yup, harga dah termasuk postage.. rm1 sehari untuk vitamin C. :D

zaza nana
17-10-2012, 09:43 AM
ni vit C jenis telan terus ke? kalau isap2 bleh? rasa pe?

amik vitamin nih dengan segelas air suam, tak perlu kunyah2 sbb tidak mengandungi bahan perasa :)

Raykie
17-10-2012, 09:49 AM
salam tuan thread. saya nak beli. PM cara belian.

terima kasih :)

zaza nana
17-10-2012, 10:14 AM
salam tuan thread. saya nak beli. PM cara belian.

terima kasih :)

check PM ye, :D
thanks..

zaza nana
18-10-2012, 08:57 AM
Sesiapa yang nak order, hari ni last day okey sbb kedai tutup 2minggu. Akan mula beroperasi semula pada 05/11/2012...

Sekian, :D :)) :D

zaza nana
19-10-2012, 01:21 PM
last call.. last call...
vitamin C sehari RM1 sahaja..

zaza nana
20-10-2012, 01:17 AM
bump, PM kalo berminat...

zaza nana
20-10-2012, 11:52 AM
VITAMIN C 1000mg
Assalamualaikum..ramai yg dah cntik jelita&gebu dgn mngamalkn vtamin C!! uolls ble lg??vitamin C jga mmpu mncerahkan kulit wjh serta mcantikkan kulit sluruh bdn.Hnya mkn 1 biji shri dlm mse 3-4mggu blh nmpk kulit smkn cntk.Tiada cela,jrwat mule mngecut,parut2 jrwt,jrwt d blkg bdn jg trut hlg.
1tablet vtmin c = 14 biji buah oren segar.

zaza nana
22-10-2012, 09:05 AM
:( salam isnin :(

zaza nana
22-10-2012, 04:53 PM
bump sekali...

zaza nana
23-10-2012, 09:00 AM
Selamat pagi semua!!

zaza nana
24-10-2012, 08:41 AM
VITAMIN C 1000mg
Assalamualaikum..ramai yg dah cntik jelita&gebu dgn mngamalkn vtamin C!! uolls ble lg??vitamin C jga mmpu mncerahkan kulit wjh serta mcantikkan kulit sluruh bdn.Hnya mkn 1 biji shri dlm mse 3-4mggu blh nmpk kulit smkn cntk.Tiada cela,jrwat mule mngecut,parut2 jrwt,jrwt d blkg bdn jg turut hilang.

1 tablet vitmin c = 14 biji buah oren segar.

anoone
24-10-2012, 09:32 PM
pm rege kalau borong ye tt. .wife tgh cari supplier baru. . huhuhu

zaza nana
27-10-2012, 11:55 PM
pm rege kalau borong ye tt. .wife tgh cari supplier baru. . huhuhu

check PM ye, thanx :)

zaza nana
28-10-2012, 09:33 AM
Bump pagi ahad...

zaza nana
29-10-2012, 08:48 AM
bump pagi isnin... monday blues #:-S #:-S

RuthlessFairy
29-10-2012, 11:09 AM
Nak ordeeerrrrr!!

zaza nana
29-10-2012, 11:20 AM
Nak ordeeerrrrr!!

check PM :)paid
:D :D :D

zaza nana
30-10-2012, 11:06 AM
bump hari ini...

Blues
30-10-2012, 11:11 AM
Jual vitamin. Tapi apsal ada gambo pompuan tu pulak. X faham hehe

zaza nana
30-10-2012, 11:16 AM
Jual vitamin. Tapi apsal ada gambo pompuan tu pulak. X faham hehe

itu gambar testimoni :D :D
nak tunjuk kulit dia yg chantek..

zaza nana
30-10-2012, 07:27 PM
bump sblm tido...

zaza nana
31-10-2012, 09:44 AM
satu bump satu hari!!!

zaza nana
02-11-2012, 09:58 AM
salam jumaat...

tsunami*
02-11-2012, 10:09 AM
Maaf TT nak tanya.apa beza vit c TT dengan yg dijual kat farmasi mcm Blackmores, Kordel semua tu. harga yg dijual di farmasi pula lbh murah dari TT dengan kandungan 1000g juga. Harap dapat beri penerangan.

zaza nana
02-11-2012, 11:17 AM
saya xtahu fungsi vitamin lain... Vitamin C yang saya jual adalah lebih kepada merawat kulit yang mempunyai masalah..

zaza nana
02-11-2012, 02:40 PM
bump hari ni

emrans23
02-11-2012, 07:43 PM
beli sikit dulu boleh tt 30 biji ke.

zaza nana
02-11-2012, 11:10 PM
beli sikit dulu boleh tt 30 biji ke.

blh xde masalah, check PM ye..

zaza nana
03-11-2012, 04:37 PM
bump xkali...

zaza nana
04-11-2012, 11:28 PM
Vitamin C dgn ketinggian 1000mg setiap capsule sama seperti kita inject vit c dalam badan untuk whitening.

Kebaikan produk ni kita tidak perlu sakit kena cucuk jarum hanya telan dengan air sahaja dan mengandungi antioxidant yang tinggi dan baik untuk kecantikan kulit.

zaza nana
05-11-2012, 10:14 AM
salam pagi isnin

zaza nana
05-11-2012, 10:40 PM
selamat mlm warga CG

zaza nana
06-11-2012, 08:36 AM
Vitamin C dgn ketinggian 1000mg setiap capsule sama seperti kita inject vit c dalam badan untuk whitening.

Kebaikan produk ni kita tidak perlu sakit kena cucuk jarum hanya telan dengan air sahaja dan mengandungi antioxidant yang tinggi dan baik untuk kecantikan kulit.

zaza nana
07-11-2012, 10:11 AM
bump untuk vitamin c.. dapatkan skrng!

zaza nana
08-11-2012, 12:18 PM
Vitamin C dgn ketinggian 1000mg setiap capsule sama seperti kita inject vit c dalam badan untuk whitening.

Kebaikan produk ni kita tidak perlu sakit kena cucuk jarum hanya telan dengan air sahaja dan mengandungi antioxidant yang tinggi dan baik untuk kecantikan kulit.

zaza nana
09-11-2012, 10:04 AM
turun harga sbb musim hujan hahaha

zaza nana
11-11-2012, 05:04 PM
bump sekali...

zaza nana
12-11-2012, 10:50 AM
Bump utk hari isnin...

zaza nana
12-11-2012, 03:36 PM
bump ptng pulak.. hari dah hujan nih...

zaza nana
12-11-2012, 04:04 PM
tracking no:

em330035240my - en syahrul

dapatkan vit c 100biji anda sekarang.. READY STOK!!

zaza nana
14-11-2012, 09:34 AM
bump utk hari ni

zaza nana
15-11-2012, 11:08 AM
bump sekali

zaza nana
15-11-2012, 01:23 PM
vit c utk kulit, xperlu cucuk.. sebiji sehari shj..

zaza nana
16-11-2012, 01:51 PM
hello hello
bump sekali

adam_harris
16-11-2012, 02:10 PM
ok x nih...mcm risau je kualitinye

zaza nana
16-11-2012, 02:20 PM
ok x nih...mcm risau je kualitinye

:) :)
blh cuba dulu 30biji,, tgk dulu serasi ke tak :D :D

maksud kualiti camno tu?

skYnEt-gEnIUs
16-11-2012, 03:03 PM
gut luck tt......

adam_harris
16-11-2012, 03:44 PM
:) :)
blh cuba dulu 30biji,, tgk dulu serasi ke tak :D :D

maksud kualiti camno tu?

dijamin ker bos..takut tiruan..skang mcm2 vit ader,,risau jugak

zaza nana
16-11-2012, 04:04 PM
dijamin ker bos..takut tiruan..skang mcm2 vit ader,,risau jugak

xpernah dgr lagi vit c 1000mg pun ada yg tiruan,.. kalau ada link produk vit c tiruan share2 ler.. :((

Rextor07
17-11-2012, 07:48 AM
gamba awek testimonial tu


asal tak tunjuk belah pipi yg sama tt ? :D

zaza nana
19-11-2012, 08:16 AM
gamba awek testimonial tu


asal tak tunjuk belah pipi yg sama tt ? :D

ada lagi gmbr testimoni..
tayang sebelah pipi yg tak sama jugak :)) :))

zaza nana
19-11-2012, 01:58 PM
tracking no:

hafiz CG -100biji em330035474my
salina -30 biji em330035476my

muhafis
19-11-2012, 04:58 PM
tracking no:

hafiz CG -100biji em330035474my
salina -30 biji em330035476my

thanks tuan tanah,
servis pantas, :)cgrock
pos semalam harini dah sampai.
cuma belum bukak bungkusan lagi.

zaza nana
20-11-2012, 10:44 AM
bump utk vitamin c... kulit cantik idaman hati...

zaza nana
21-11-2012, 02:42 PM
bump utk vit c...

zaza nana
22-11-2012, 10:37 PM
Lega bila partner dah ada stok sebanyak 50k!
Ready stok ok!!

Bila-bila masa sahaja blh packing utk korang...

raja_kl
23-11-2012, 12:42 AM
Pm harga yg 30 biji....best price plzz.....

zaza nana
23-11-2012, 08:47 AM
Pm harga yg 30 biji....best price plzz.....

xde masalah! check PM ok :D :D
dah kasi spesel price tu... :D

zaza nana
24-11-2012, 12:33 PM
30biji - rm35
60biji - rm60
100biji - rm74
postage:
Semenanjung - rm6
sabah/sarawak - rm10

dapatkan sekarang...

Payment to:

Mybank:164315277149
cimb :1409-1364427-528
nur sharima binti sahruddin

hari delivery

~ahad
~selasa
~khamis

zaza nana
25-11-2012, 11:21 AM
happy weekend warga CG!!

zaza nana
26-11-2012, 10:35 AM
tenkiu pada yg dah buat payment ye,
nanti update tracking no.
:)paid

Mizz Adilla
26-11-2012, 10:39 AM
tulis baik untuk kulit dan rambut.
meant boleh menguatkan rambut daripada gugur ke?
kalau kulit ni bagi yg alahan dia boleh bantu utk kurangkan ke alahan tu?

zaza nana
26-11-2012, 04:20 PM
tulis baik untuk kulit dan rambut.
meant boleh menguatkan rambut daripada gugur ke?
kalau kulit ni bagi yg alahan dia boleh bantu utk kurangkan ke alahan tu?

salam sis,
vitamin C adalah salah satu makanan tambahan(supplement) kepada kita. Pengambilan yang sistematik/teratur dan berterusan dapat membantu kita yang mengahadapi masalah tubuh badan kita bergantung dengan individu tersebut.


Apapun, adalah penting untuk mendapatkan makanan tambahan yang berkualiti dari segi vitamin dan mineralnya. Jika tidak pasti mungkin boleh merujuk kepada yang pakar seperti doktor.

Info: http://anizyn.blogspot.com/2008/05/pengambilan-makanan-tambahan.html#ixzz2DJYbjNHc

3l3v3n
26-11-2012, 08:54 PM
bole pm harga untuk 60 biji?tq

zaza nana
26-11-2012, 09:37 PM
bole pm harga untuk 60 biji?tq

ok, done..
check inbox ye!

zaza nana
27-11-2012, 10:46 AM
updated tracking no:

siti hajar CG - 100 biji - em299205144my
noor farah - 100 biji - em299205011my
yusri ishak CG - 30 biji - em299204886my

terima kasih semua, nanti repeat order yeah :D :D
:)paid

zaza nana
28-11-2012, 10:53 AM
selamat pagi warga CG!
Dapatkan vit c 1000mg dengan harga istimewa...

2njang
28-11-2012, 12:01 PM
klau borong yg 10 botol yang 100 biji? bape besprize sekali pos???

zaza nana
28-11-2012, 03:07 PM
klau borong yg 10 botol yang 100 biji? bape besprize sekali pos???

check PM tuan..
:D

zaza nana
28-11-2012, 09:59 PM
selamat malam warga CG...
mengadap laptop sambil tgk bola!

zaza nana
29-11-2012, 12:06 PM
selamat makan t.hari!

zaza nana
30-11-2012, 09:41 AM
update tracking no:

muzammil CG - em299346805my
zamri kamaruddin - em302341147my

dah pos semalam, harap hari ni brng sampai ye...
:)paid :)paid

zaza nana
30-11-2012, 10:19 PM
selamat malam warga CG!

may4ver
01-12-2012, 12:17 AM
boleh pm tk kak

zaza nana
01-12-2012, 06:37 AM
boleh pm tk kak

ok dah PM
thanks...

zaza nana
01-12-2012, 12:02 PM
bump sekali!

-RIZUAN-
01-12-2012, 12:07 PM
mcm mana nak tau ketulenan vitamin ni yer sbb terlampau byk di pasaran internet skang ni....
ada ty pahang pharma baru ni ats jenama2 dia org yg dijual oleh peniaga2 on9 dgn kuantiti yg byk...tp jwpan agak sedikit mengecewakan sbb dia org kata dia org pun slalu kekurangan stok...
bukan nk jatuhkan mana2 seller cuma ingin kepastian...
takut jugak dgr kisah acaiberry yg ada satu akak tu terpaksa ulang alik hospital cuci buah pinggang skang ni:)

puanriah
01-12-2012, 12:26 PM
pm harga borong

zaza nana
01-12-2012, 02:08 PM
mcm mana nak tau ketulenan vitamin ni yer sbb terlampau byk di pasaran internet skang ni....
ada ty pahang pharma baru ni ats jenama2 dia org yg dijual oleh peniaga2 on9 dgn kuantiti yg byk...tp jwpan agak sedikit mengecewakan sbb dia org kata dia org pun slalu kekurangan stok...
bukan nk jatuhkan mana2 seller cuma ingin kepastian...
takut jugak dgr kisah acaiberry yg ada satu akak tu terpaksa ulang alik hospital cuci buah pinggang skang ni:)

saya harap penjelasan kat bawah mencukupi;

http://i685.photobucket.com/albums/vv220/nurshar_6875/explain.jpg



dan ini harga yang sepatutnye dijual, tp kat CG nih murah sikit, terpulang lah nak order/beli kat sini atau FB, saya xmemaksa..
tapi nanti inform dari CG ye..


http://i685.photobucket.com/albums/vv220/nurshar_6875/price.jpg

thanks..

zaza nana
01-12-2012, 02:18 PM
pm harga borong

dah PM sis..

:)cgrock :)cgrock

usahOne
01-12-2012, 02:30 PM
apa yg buat bezanya vit c ni dgn prdk vit c lain ya:D

zaza nana
01-12-2012, 02:42 PM
apa yg buat bezanya vit c ni dgn prdk vit c lain ya:D

nak tahu? cubalah sebotol :)) :))

lengkuas
02-12-2012, 09:45 AM
xde pantang pape.. cuma masa makan ubat nih, minum dengan air suam/air masak. Elakkan minum dengan air teh.

Berminat? Blh PM saya untuk order :D :D

kopi dan nescafe boleh tak..?

zaza nana
02-12-2012, 08:26 PM
kopi dan nescafe boleh tak..?

boleh bro, nak order PM saya ye...
:)

zaza nana
03-12-2012, 11:34 AM
BUMP SEKALI! ...monday blues

jue sakura
03-12-2012, 11:55 AM
berminat to ngah servey22..mkn sebijik sehari ke??ape beza vitamin c ni dengan jenama lain kat pasaran??dh byk skunk jual vitamin c ..yg tt jual ni jenama sendiri ke ?

FZex85
03-12-2012, 12:15 PM
berminat to ngah servey22..mkn sebijik sehari ke??ape beza vitamin c ni dengan jenama lain kat pasaran??dh byk skunk jual vitamin c ..yg tt jual ni jenama sendiri ke ?

Tolong TT reply :D
Vitamin C jenama Pahang Pharmacy nih mmg BRANDING punya jenama.... boleh datang ke kilang farmasi yg produced vitamin C nih di KLANG. Saya org klang n kawan saya sendiri yg bekerja sebagai quality manager di kilang farmasi tersebut. jika lihat di belakang botol Vitamin C 100biji punya akan tertera alamat kilang Vitamin C Pahang Pharmacy.
Pahang Pharmacy adalah 1 jenama, bukan dihasilkan di Pahang. Pahang Pharmacy bertindak sebagai syarikat farmasi yg memasarkan produk2 dan ubat2an yg disahkan oleh KKM utk umum. dan hanya pengedar SAH shj boleh menjual produk Pahang Pharmacy. :)cgrock:D

jue sakura
03-12-2012, 12:26 PM
Tolong TT reply :D
Vitamin C jenama Pahang Pharmacy nih mmg BRANDING punya jenama.... boleh datang ke kilang farmasi yg produced vitamin C nih di KLANG. Saya org klang n kawan saya sendiri yg bekerja sebagai quality manager di kilang farmasi tersebut. jika lihat di belakang botol Vitamin C 100biji punya akan tertera alamat kilang Vitamin C Pahang Pharmacy.
Pahang Pharmacy adalah 1 jenama, bukan dihasilkan di Pahang. Pahang Pharmacy bertindak sebagai syarikat farmasi yg memasarkan produk2 dan ubat2an yg disahkan oleh KKM utk umum. dan hanya pengedar SAH shj boleh menjual produk Pahang Pharmacy. :)cgrock:D

oo..yke...thanks 4 info..kulit saya ada masalah kering..kalau mkn ni kira boleh berkesanla ye?

FZex85
03-12-2012, 12:31 PM
oo..yke...thanks 4 info..kulit saya ada masalah kering..kalau mkn ni kira boleh berkesanla ye?

InsyaALLAH berkesan, dengan syarat konsisten n byk amalkan minum air suam 2.5liter -3liter sehari....
setiap individu berbeza hormon dalam tubuh badan, vitamin c mampu stabilkan balik hormon dalam badan dengan pengambilan yg konsisten...
:D

zaza nana
03-12-2012, 04:01 PM
InsyaALLAH berkesan, dengan syarat konsisten n byk amalkan minum air suam 2.5liter -3liter sehari....
setiap individu berbeza hormon dalam tubuh badan, vitamin c mampu stabilkan balik hormon dalam badan dengan pengambilan yg konsisten...
:D

thanks bro,
sudi singgah thread nih & bg explain yg super best!
:)cgrock

FZex85
04-12-2012, 09:00 AM
thanks bro,
sudi singgah thread nih & bg explain yg super best!
:)cgrock

xde hal lah...:) perkara kecik je....bagi explaination supaya customer diluar sng paham dan tidak terkeliru.....:D

zaza nana
04-12-2012, 11:44 AM
Terima kasih,

Belian borong 10 botol, update tracking no:

Aminuddin - em322323624my

:)cgrock :)cgrock

PM saya untuk dapatkan vit-c 1000mg.

zaza nana
05-12-2012, 08:52 PM
selamat malam warga CG!

zaza nana
07-12-2012, 04:52 PM
SeLaMAt PetANG Warga CG!
yang nak Balik Kampung, Hati-hati meMANDU!

zaza nana
09-12-2012, 10:51 AM
Selamat Bercuti warga CG!

zaza nana
10-12-2012, 11:08 AM
Monday blues!

zaza nana
10-12-2012, 03:51 PM
update tracking no:

azila CG em 3545598585my

zaza nana
11-12-2012, 03:51 PM
Selamat petang warga CG!

zaza nana
12-12-2012, 03:53 PM
bump sekali!

zaza nana
13-12-2012, 11:49 AM
selamat pagi!

INCHLOSS FELINNA
13-12-2012, 08:05 PM
salam kak, boleh email saya? lavenderboutique@hotmail.com , private mesej x jalan hehe

zaza nana
14-12-2012, 09:48 AM
CARA PENGAMBILAN:

-Telan 1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
-Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.

jue sakura
17-12-2012, 12:41 PM
kalau 60bjk + pos bp tt?PM best price...:D

zaza nana
17-12-2012, 01:25 PM
kalau 60bjk + pos bp tt?PM best price...:D

dah PM boss!

raja_kl
18-12-2012, 02:41 PM
60 biji + postage bpe tt???ejas best price laa...hehe

zaza nana
18-12-2012, 02:50 PM
60 biji + postage bpe tt???ejas best price laa...hehe

tuan raja amik lah sebotoi
kan senang nak ejas ;;) ;;)

raja_kl
18-12-2012, 02:52 PM
tuan raja amik lah sebotoi
kan senang nak ejas ;;) ;;)

okey...pm cara pembyaran..harge bpe?

zaza nana
18-12-2012, 02:55 PM
okey...pm cara pembyaran..harge bpe?

check PM ye :D :D
:)paid

raja_kl
18-12-2012, 02:58 PM
okey kira jd laa...da bank in camne plak??

zaza nana
18-12-2012, 03:05 PM
okey kira jd laa...da bank in camne plak??

dah bank in kasi details..
nama penuh, alamat lengkap dengan no tel jgn lupa:D :D
:)cgrock

E-champ
18-12-2012, 03:05 PM
check PM ye :D :D
:)paid

PM mcm ne pembayaran nya...:)paid:)paid

raja_kl
18-12-2012, 03:09 PM
dah bank in kasi details..
Nama penuh, alamat lengkap dengan no tel jgn lupa:d :d
:)cgrock

da bank in tt...

zaza nana
18-12-2012, 03:24 PM
PM mcm ne pembayaran nya...:)paid:)paid

check PM ye.. :D :D
:)paid

zaza nana
18-12-2012, 03:25 PM
da bank in tt...

Hebat,.. dengan pantas..
ok, saya jual ye :D :D
tenkiu & singgah ler lagi.

raja_kl
18-12-2012, 03:31 PM
hehe...okey..3 bln ag sy singgah..haha..da pos ke tt?

zaza nana
19-12-2012, 04:57 PM
hehe...okey..3 bln ag sy singgah..haha..da pos ke tt?

update tracking no

fairul cg - em366805024my

raja cg - em335490197my

E-champ
19-12-2012, 06:29 PM
update tracking no

fairul cg - em366805024my

raja cg - em335490197my

TT bagi apa nie???barang dari machang ker???kata 100biji kenapa ada 30 jer.....

zaza nana
20-12-2012, 05:07 AM
TT bagi apa nie???barang dari machang ker???kata 100biji kenapa ada 30 jer.....

mmg tertukar dh, sbb inform vit c jek... tersalah packing vit c felinna ler..

sory ye, nanti kita kasi return & tukar balik..

sabo jelah :(( :((

E-champ
21-12-2012, 08:12 AM
mmg tertukar dh, sbb inform vit c jek... tersalah packing vit c felinna ler..

sory ye, nanti kita kasi return & tukar balik..

sabo jelah :(( :((

TT yang Felina tu berapa ringgit harga nya???:-?:-?

momochick
21-12-2012, 03:42 PM
Nak order gak.. PM harga biase n harga borong ye.. Thx :)

jue sakura
24-12-2012, 09:39 AM
salam zana..saya pny dah pos ke??ape tracking no ye?

zaza nana
26-12-2012, 09:54 AM
salam zana..saya pny dah pos ke??ape tracking no ye?

wsalam, tracking no em364143005my
pa pe nanti SMS ye.. minggu nih jarang online.

zaza nana
26-12-2012, 09:57 AM
Nak order gak.. PM harga biase n harga borong ye.. Thx :)

dah PM ye..

zaza nana
28-12-2012, 10:49 AM
salam jumaat...

zaza nana
29-12-2012, 10:29 AM
selamat hujung minggu..

zaza nana
02-01-2013, 01:58 PM
bump sekali!

zaza nana
03-01-2013, 09:08 AM
Alhamdulillah..

Terima kasih yang repeat order, nanti sy update tracking no ye:D :D

:)cgrock :)cgrock

shah09
03-01-2013, 09:14 AM
PM saya harga terbaik untuk 100biji

jue sakura
03-01-2013, 09:53 AM
sorry zana...lupa nk update..barang dah lame smp..thanks ye..heheeh...nk tanye..kalau mkn 2 kali sehari boleh ke?ade efect x?sbb ade mmb ckp kalau nkk cepat berkesan..mula2 mkn 2 bjk dl..lame2 baru mkn sbjk..boleh ke?

zaza nana
03-01-2013, 10:08 AM
sorry zana...lupa nk update..barang dah lame smp..thanks ye..heheeh...nk tanye..kalau mkn 2 kali sehari boleh ke?ade efect x?sbb ade mmb ckp kalau nkk cepat berkesan..mula2 mkn 2 bjk dl..lame2 baru mkn sbjk..boleh ke?

selamat berVITAMIN C ye .. :D :D
Sehari sebiji cukup dah sbb yg mkn 2x sehari tu yang 500mg.. kesan memang berbeza setiap individu..yang paling penting banyak minum air ye..

CARA PENGAMBILAN:

-Telan 1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
-Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.

nanti PM sy testimoni bergmbr ye :">

jue sakura
03-01-2013, 10:14 AM
selamat berVITAMIN C ye .. :D :D
Sehari sebiji cukup dah sbb yg mkn 2x sehari tu yang 500mg.. kesan memang berbeza setiap individu..yang paling penting banyak minum air ye..

CARA PENGAMBILAN:

-Telan 1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
-Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.

nanti PM sy testimoni bergmbr ye :">

oo..yke...rase yg mkn 2 kali 2 die mkn 1000mg...die ckp lau nk berkesan cpt..hehehe...saya lak terikut..haha...tp xde efekkan?pasni makan sekali jela..heheheh....

* gambar???saya pemalu orgnye.. :">:"> :)) :)) :))

zaza nana
03-01-2013, 10:33 AM
oo..yke...rase yg mkn 2 kali 2 die mkn 1000mg...die ckp lau nk berkesan cpt..hehehe...saya lak terikut..haha...tp xde efekkan?pasni makan sekali jela..heheheh....

* gambar???saya pemalu orgnye.. :">:"> :)) :)) :))

1000mg sehari dah cukup dah utk tubuh bdn.. xperlu lebih ye

jgn ler malu2.. :D :D :D

zaza nana
05-01-2013, 05:09 PM
BUMP utk vit c!!

zaza nana
06-01-2013, 01:17 PM
Update tracking no, sorry from heart... delay skit

SAFWAN CG - em364196158my
AZILA CG - em366210405my
HISHAM CG - em366341153my
AMIR FAIZ CG - em366341825my

Tengah setup listing, lps nie sesiapa yg repeat order dapat spesel price okey... hanya kt CG sahaja!

:)cgrock :)cgrock

zaza nana
06-01-2013, 03:29 PM
luangkan sedikit masa untuk baca info ni..
KENAPA VITAMIN C YG ANDA MAKAN TAK BERKESAN???

1. Tak suka minum Air Putih

inilah masalahnya ramai yang ada masalah untuk amalkan minum air putih dan tetapi lebih suka yang bewarna dan berperisa.

TAHUKAH ANDA?
...
Air yang manis boleh meningkatkan kepekatan darah serta menyebabkan kegemukan.

SARANAN:
amalkanlah banyak minum air putih apabila mengamalkan pengambilan vitamin supaya penyerapan vitamin oleh tubuh berlaku dengan lebih baik.

2. Makan vitamin secara banyak sekaligus pada satu masa.

anda perlu pandai-pandailah aturkan/boleh tanya Perunding Kesihatan Vitamin..bagi contoh macam makan ubatlah..anda patuh jer saranan doktorkan contohnya 1 biji 3 kali sehari

TAHUKAH ANDA?

Apabila anda makan semua vitamin secara sekaligus, ini meningkatkan kepekatan darah kita hanya pada masa-masa tertentu. Ramai yang suka amalkan ini apabila waktu hendak tidur sedangkan pada masa selepas itu kita akan kurang minum air.

SARANAN

Lepas nie cubalah agih-agihkan pengambilan vitamin anda mengikut kesesuaian dan keperluan anda agar kepekatan darah tidak meningkat secara mendadak pada satu satu masa. Ini juga membantu agar buah pinggang tidak terlalu dibebani pada satu satu masa tertentu sahaja.

3. Elakkan pengambilan vitamin bersama ubat.

Sekiranya anda dalam pemantauan doktor atas masalah kesihatan, elakkan mengambil ubat secara serentak dengan pengambilan vitamin .

TAHUKAH ANDA ?

Ini kerana kesannya akan menyebabkan darah bercelaru dan tidak dapat menyerap vitamin dengan baik.

SARANAN

Cuba sediakan jadual, sekiranya selepas makan pagi anda mengambil ubat doktor maka anda boleh amalkan vitamin pada waktu tengahari atau malam. Namun sekiranya anda perlu makan ubat secara berturutan, pagi dan petang, maka amalkan vitamin selepas 1-2 jam selepas pengambilan ubat doktor.

4. Kurangkan pengambilan kafien dalam diet harian.

Haaaa ini yang tak best dengar nie kan..mana boleh tak minum Kopi rasa tak bertenaga untuk mula hari2 yang mencabar..

TAHUKAH ANDA ?

Sebenarnya pengambilan kafien boleh merosakkan vitamin yang sedia ada dalam badan. Maka pengambilan minum yang berkafien yang tinggi secara berterusan boleh membazirkan vitamin yang kita amalkan selama ini. Maka kita tidak akan mendapat kesan seperti yang diharapkan sama sekali disebabkan vitamin rosak disebabkan pengambilan kafien secara berterusan.

SARANAN:

Cubalah untuk kurangkan pengambilan kafien..contohnya kalau dulu minum 3 cawan sehari..kurangkan 1 cawan sehari..kemudian perlahan2 anda akan terus melupakan minuman kesayangan anda.

5. Makan Vitamin Tanpa Imu Yang Betul

Makan Vitamin mesti tahu caranya kerana ada sesetengah vitamin tidak boleh dimakan pada masa yang sama.

TAHUKAH ANDA ?

Kisahnya begini..
a) Multivitamin yang lengkap dengan zat besi tidak boleh diambil bersama air susu, Ini kerana ia akan mengganggu penyerapan zat besi itu sendiri.
b)Vitamin E tidak boleh diambil bersama alfalfa kerana alfalfa boleh mengganggu penyerapan vitamin E oleh tubuh badan manusia.
c)Alfalfa & Vitamin AntiOksida tidak disarankan untuk ibu mengandung kerana boleh mengakibatkan risiko keguguran di awal kehamilan.

SARANAN:

Adalah penting sewaktu membuat keputusan membeli mesti mengambil kira perkara pertama iaitu :-
-Vitamin Anda HALAL
-Vitamin Anda SELAMAT
-Vitamin Anda SEMIULAJADI
-Vitamin Anda BERKESAN

In sya Allah Jika semua Perkara dan Syarat2 di atas anda Patuhi maka Anda akan menjadi Pengamal Vitamin yang PALING GEMBIRA kerana Vitamin Anda Mula BERTINDAK dengan OPTIMUM..SELAMAT MENCUBA!!

Dzil77
06-01-2013, 05:06 PM
Elo tt.. pm hrga utk 100pcs..

chicken_little
06-01-2013, 05:23 PM
bos pm sy harga utk 100bj

zaza nana
07-01-2013, 08:48 AM
Elo tt.. pm hrga utk 100pcs..

Ello hello.. sila check PM ye!

zaza nana
07-01-2013, 08:49 AM
bos pm sy harga utk 100bj

sy dah PM boss!

zaza nana
07-01-2013, 02:17 PM
CARA PENGAMBILAN:

-Telan 1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
-Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.

zaza nana
07-01-2013, 08:39 PM
selamat malam warga CG!

zaza nana
08-01-2013, 10:19 AM
bump sekali!

zaza nana
08-01-2013, 09:29 PM
selamat malam warga CG!
Untuk syarat dropship add friends: http://www.facebook.com/zaza.nana.505

zaza nana
09-01-2013, 09:31 AM
Tips Kecantikan Hari ini..

1.Kena minum air kosong paling kurang 2 liter sehari...ingat tu..air kosong tau..bukan air yang ada warna ye..
Air kosong dapat membantu membuang toksin dalam badan, menjaga kesihatan kulit dan juga membantu membakar kalori dalam badan. Mudah je kan... :)

2. Untuk sihat kita kena BERSENAM.. menyapu dan mengemop rumah pun dikira bersenam juga.. :)
Paling mudah, berjalan di sekitar rumah keluar juga peluh....

3. Katakan TIDAK pada ROKOK... Merokok boleh merosakkan sistem badan kita, jadi kenapa nak merokok?? Merokok sebab nak kurus??? Kita nak kurus dan sihat, bukannya nak dapat sakit dan kelihatan kurus...pilihan di tangan kita, .buatlah pilihan yang tepat..

4. Nak sihat, kita kena pastikan tidur kita adalah tidur yang berkualiti dan cukup masanya..(paling kurang 6 jam. jangan tidur lambat ya..nanti x cantik..:)

5. Pastikan kita mengambil makanan yanng seimbang..Kita PERLU MAKAN..tetapi jangan berlebihan...Jgn berlapar untuk kurus... Cara yg terbaik ialah, makan ketika lapar dan berhenti sebelum kenyang. Makanan akan memberikan tenaga yg diperlukan badan, pastikan ia menu sihat.

6. JANGAN STRESS... Stress mempercepatkan proses penuaan. Tarik nafas dan hembus nafas dengan betul bagi menghilangkan ketegangan..

7. Sentiasa SENYUM dan BERGEMBIRA.... Jika kita yakin dengan diri kita, tentu penampilan kita pun cantik!

Mudah aje kan kalau nak cantik??? kecantikan adalah milik setiap insan..

hannanana
09-01-2013, 10:32 AM
halal tak?

Harga kalau ambik 100 biji or 200?

zaza nana
09-01-2013, 03:14 PM
halal tak?

Harga kalau ambik 100 biji or 200?

halal..
sbotol ada 100biji..
check PM ye..

zaza nana
10-01-2013, 10:55 AM
bump sekali!

zaza nana
10-01-2013, 03:23 PM
selamat petang warga CG...
yang berminat nak buat dropship blh PM ye..

zaza nana
11-01-2013, 09:14 AM
selamat pagi warga CG!
salam jumaat...

zaza nana
11-01-2013, 11:16 PM
selamat malam warga CG!

zaza nana
12-01-2013, 10:04 AM
bump utk vit c 1000mg!

zaza nana
13-01-2013, 09:45 AM
ADD FRIENDS UTK DROPSHIP!!: http://www.facebook.com/zaza.nana.505?ref=ts&fref=ts

zaza nana
13-01-2013, 08:58 PM
sok dah keja!!

zaza nana
14-01-2013, 10:51 AM
monday blues...

zaza nana
15-01-2013, 02:14 PM
ADD FRIENDS UTK DROPSHIP!!: http://www.facebook.com/zaza.nana.505?ref=ts&fref=ts

kedaibiasa
15-01-2013, 02:26 PM
Salam Pembuka Bicara

Vitamin C dgn ketinggian 1000mg setiap capsule sama seperti kita inject vit c dalam badan untuk whitening. Kebaikan produk ni kita tidak perlu sakit kena cucuk jarum hanya telan dengan air sahaja dan mengandungi antioxidant yang tinggi dan baik untuk kecantikan kulit.

Secapsul 500mg bersamaan dengan 10 x biji oranges, 1000mg bersamaan 20 x biji oranges dan hanya pengedar sah sahaja yg boleh jual.

Sangat bagus untuk kulit muka dan seluruh badan..akan kelihatan cerah berseri,putih dan mulus.
Sesuai untuk wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
Sesuai untuk ibu mengandung
Sesuai untuk ibu yang menyusukan baby(air susu akan banyak)
Sesuai diambil ketika period
Dapat menyelesaikan masalah resdung,alahan
Memudarkan parut2 dimuka dan badan.
KKM approve
100% halal

http://i685.photobucket.com/albums/vv220/nurshar_6875/farmasi.jpg

http://i685.photobucket.com/albums/vv220/nurshar_6875/156218_107387229419163_80817958_n.jpg

Vitamin C ni yang specialnya bukan sahaja untuk kelihatan cantik
serta merawat masalah kulit berjerawat malahan berupaya merawat masalah seperti berikut :

1) Meningkatkan tahap imune system
2) Mengurangkan Gejala Selsema
3) mempercepatkan pemulihan luka
4) sihatkan gusi
5) merawat asma dan elergi
6) elakan dari cataract
7) elakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer
8) bina collagen untuk kulit supaya lebih segar dan licin
9) menghaluskan tumit kaki..(tiada lagi rekahan)

http://i685.photobucket.com/albums/vv220/nurshar_6875/vit1-CG.jpg

http://i685.photobucket.com/albums/vv220/nurshar_6875/vitc-cg.jpg

http://i685.photobucket.com/albums/vv220/nurshar_6875/32352_122387701256986_1622464739_n.jpg

http://i685.photobucket.com/albums/vv220/nurshar_6875/zazavit.jpg

HARGA INCLUDE POSTAGE:

20BIJI RM 30
30BIJI RM39
60BIJI RM 66

SEBOTOL 100BIJI PM/SMS UNTUK DAPATKAN HARGA MURAH DAN BERPATUTAN! :D :D :D

HARGA BORONG UNTUK 300BIJI/3BOTOL KE ATAS UNTUK VITAMIN C 1000mg PAHANG PHARMA... READY STOK! :)) :))

TESTIMONI PENGGUNA

http://i685.photobucket.com/albums/vv220/nurshar_6875/307931_475200389176987_1154456416_n.jpg

CUSTOMER DARI CG :">

http://i685.photobucket.com/albums/vv220/nurshar_6875/testimonict.jpg

YANG REPEAT ORDER PUN RAMAI... DAPATKAN YG ORIGINAL!
DAPATKAN SEKARANG...:D :D

PAYMENT TO:

MAYBANK:164315277149
CIMB :1409-1364427-528
NUR SHARIMA BINTI SAHRUDDIN

HARI DELIVERY

~AHAD
~SELASA
~KHAMIS

SILA SMS DETAILS ANDA (NAMA/ADDRESS/CONTACT NO./ITEMS/REFERENCE BANK-IN) SELEPAS BANK-IN 010-272 4471
EMAIL: nurshar_6875@yahoo.com

ADD FRIENDS UTK DROPSHIP!!: http://www.facebook.com/zaza.nana.505?ref=ts&fref=ts


up for tt.. nak jadi bt dropship :)cgrock:)cgrock

zaza nana
16-01-2013, 01:42 PM
jom berVITAMIN bersama Pahang Pharma..

zaza nana
17-01-2013, 08:50 AM
selamat pagi warga CG!

zaza nana
17-01-2013, 11:30 PM
gudnite sume.. semoga mimpi indah belaka!

zaza nana
18-01-2013, 10:19 AM
bump untuk vit c!

zaza nana
19-01-2013, 08:30 PM
bump utk vit c pahang pharma...
nak sbotol? PM/SMS saya!!

Terima Kasih:
Siti - em148067874my

dan juga yang COD 2 botol ptng tadi :) :) :)

zaza nana
20-01-2013, 08:32 PM
selamat mlm warga CG...

zaza nana
21-01-2013, 01:56 PM
Update tracking no:

Fairuz CG - em302341164my

Terima kasih!

zaza nana
21-01-2013, 09:20 PM
selamat mlm warga CG!

zaza nana
22-01-2013, 10:26 AM
CARA PENGAMBILAN:

-Telan 1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
-Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.

zaza nana
22-01-2013, 10:08 PM
Ada beberapa kumpulan manusia yang mempunyai kandungan vitamin C yang lebih rendah di dalam badan mereka:

*perokok.
Sebatang rokok boleh memusnahkan 25mg vitamin C di dalam badan. Kajian ke atas air kencing perokok yang menghisap lebih daripada 20 batang rokok mendapati tidak ada (atau hanya sedikit) kandungan vitamin C yang ada.

*pesakit kencing manis.
Pesakit ini banyak kehilangan vitamin C melalui kencing yang kerap. Kajian menunjukkan mereka yang mengambil vitamin C pun masih lagi mengalami kandungan vitamin C yang rendah. Ini berlaku kerana kandungan gula yang tinggi menyebabkan berlakunya persaingan antara gula dan vitamin C. Pesakit kencing manis juga mendapati kandungan collagen mereka yang kurang menyebabkan proses penyembuhan luka terjejas. Perubahan-perubahan yang terjadi pada protein dan 'free radicals' menyebabkan pesakit kencing manis lebih terdedah kepada komplikasi seperti cataracts, atherosclerosis, kerosakan saraf dan kerosakan buah pinggang. Pengambilan vitamin C dapat membantu dalam keadaan-keadaan di atas.
*pesakit kanser.

*orang yang banyak minum minuman beralkohol.

*pesakit rheumatoid arthritis.

*ahli sukan yang melakukan aktiviti lasak. Mereka banyak kehilangan vitamin B kompleks dan vitamin C disebabkan oleh aktivit-aktiviti ini, di samping pendedahan yang lebih pada cuaca panas (berpeluh - jadi kehilangan vitamin C) dsb.

*pesakit yang mengalami penyakit kronik seperti selsema, batuk, jangkitan kuman dsb.

*pengambilan ubat-ubatan tertentu seperti pil perancang, aspirin dan anti-biotik.

*pesakit yang sedang dirawat di hospital atau mereka yang baru sahaja menjalani pembedahan.

zaza nana
23-01-2013, 10:43 AM
CARA PENGAMBILAN:

-Telan 1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
-Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.

zaza nana
24-01-2013, 05:31 PM
bump utk vit c!

zaza nana
25-01-2013, 02:15 PM
CARA PENGAMBILAN:

-Telan 1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
-Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.

zam_c61
27-01-2013, 08:49 AM
Pm harga 100biji

zaza nana
27-01-2013, 04:20 PM
Pm harga 100biji

dah PM boss...

zaza nana
30-01-2013, 10:41 AM
jom beli sebotol!

zaza nana
30-01-2013, 04:09 PM
Update tracking no:

Norzamzame - em304622879my

Atikah CG - em366026032my

Ahmad CG - em381545437my

terima kasih sbb support saya!

:)cgrock


:)cgrock

zaza nana
31-01-2013, 09:11 AM
bump utk vit c!

zaza nana
01-02-2013, 10:05 AM
CARA PENGAMBILAN:

-Telan 1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
-Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.

zaza nana
02-02-2013, 03:30 PM
limited stok!!
Pm/sms utk dptkn vit c pahang pharma

zaza nana
04-02-2013, 01:56 PM
Terlalu banyak pengambilan Vitamin yang larut air seperti Vitamin B dan Vitamin C juga boleh menyebabkan air kencing keruh...

Sehari sebiji 1000mg vitamin c sudah cukup utk tubuh badan kita...

zaza nana
04-02-2013, 10:01 PM
Ada beberapa kumpulan manusia yang mempunyai kandungan vitamin C yang lebih rendah di dalam badan mereka:

*perokok.
Sebatang rokok boleh memusnahkan 25mg vitamin C di dalam badan. Kajian ke atas air kencing perokok yang menghisap lebih daripada 20 batang rokok mendapati tidak ada (atau hanya sedikit) kandungan vitamin C yang ada.

*pesakit kencing manis.
Pesakit ini banyak kehilangan vitamin C melalui kencing yang kerap. Kajian menunjukkan mereka yang mengambil vitamin C pun masih lagi mengalami kandungan vitamin C yang rendah. Ini berlaku kerana kandungan gula yang tinggi menyebabkan berlakunya persaingan antara gula dan vitamin C. Pesakit kencing manis juga mendapati kandungan collagen mereka yang kurang menyebabkan proses penyembuhan luka terjejas. Perubahan-perubahan yang terjadi pada protein dan 'free radicals' menyebabkan pesakit kencing manis lebih terdedah kepada komplikasi seperti cataracts, atherosclerosis, kerosakan saraf dan kerosakan buah pinggang. Pengambilan vitamin C dapat membantu dalam keadaan-keadaan di atas.

*pesakit kanser.

*orang yang banyak minum minuman beralkohol.

*pesakit rheumatoid arthritis.

*ahli sukan yang melakukan aktiviti lasak. Mereka banyak kehilangan vitamin B kompleks dan vitamin C disebabkan oleh aktivit-aktiviti ini, di samping pendedahan yang lebih pada cuaca panas (berpeluh - jadi kehilangan vitamin C) dsb.

*pesakit yang mengalami penyakit kronik seperti selsema, batuk, jangkitan kuman dsb.

*pengambilan ubat-ubatan tertentu seperti pil perancang, aspirin dan anti-biotik.

*pesakit yang sedang dirawat di hospital atau mereka yang baru sahaja menjalani pembedahan.

zaza nana
05-02-2013, 03:22 PM
bump utk vit c!

zaza nana
06-02-2013, 01:34 PM
limited stok!!
Pm/sms utk dptkn vit c pahang pharma

sk8oink
06-02-2013, 02:33 PM
dsp bagi ek jual kat cg.

zaza nana
06-02-2013, 02:42 PM
dsp bagi ek jual kat cg.

DSP tu pe?

sk8oink
06-02-2013, 03:48 PM
DSP tu pe?

oh tak kenal ye.
dsp tu bos pahang pharmacy.

zaza nana
06-02-2013, 03:59 PM
oh tak kenal ye.
dsp tu bos pahang pharmacy.

ooo, tak tau ler plak..

zaza nana
07-02-2013, 02:00 PM
Update tracking no:

Siti Marlia - em381545423my

Lailatul - em378604223my

Azlinizam CG - em378604237my

Okey, nak tutup sempena cuti CNY...

zaza nana
12-02-2013, 04:50 PM
nak order vit C... PM/SMS ye

zaza nana
13-02-2013, 05:09 PM
bump utk vit c!!

zaza nana
15-02-2013, 03:01 PM
Ada beberapa kumpulan manusia yang mempunyai kandungan vitamin C yang lebih rendah di dalam badan mereka:

*perokok.
Sebatang rokok boleh memusnahkan 25mg vitamin C di dalam badan. Kajian ke atas air kencing perokok yang menghisap lebih daripada 20 batang rokok mendapati tidak ada (atau hanya sedikit) kandungan vitamin C yang ada.

*pesakit kencing manis.
Pesakit ini banyak kehilangan vitamin C melalui kencing yang kerap. Kajian menunjukkan mereka yang mengambil vitamin C pun masih lagi mengalami kandungan vitamin C yang rendah. Ini berlaku kerana kandungan gula yang tinggi menyebabkan berlakunya persaingan antara gula dan vitamin C. Pesakit kencing manis juga mendapati kandungan collagen mereka yang kurang menyebabkan proses penyembuhan luka terjejas. Perubahan-perubahan yang terjadi pada protein dan 'free radicals' menyebabkan pesakit kencing manis lebih terdedah kepada komplikasi seperti cataracts, atherosclerosis, kerosakan saraf dan kerosakan buah pinggang. Pengambilan vitamin C dapat membantu dalam keadaan-keadaan di atas.

*pesakit kanser.

*orang yang banyak minum minuman beralkohol.

*pesakit rheumatoid arthritis.

*ahli sukan yang melakukan aktiviti lasak. Mereka banyak kehilangan vitamin B kompleks dan vitamin C disebabkan oleh aktivit-aktiviti ini, di samping pendedahan yang lebih pada cuaca panas (berpeluh - jadi kehilangan vitamin C) dsb.

*pesakit yang mengalami penyakit kronik seperti selsema, batuk, jangkitan kuman dsb.

*pengambilan ubat-ubatan tertentu seperti pil perancang, aspirin dan anti-biotik.

*pesakit yang sedang dirawat di hospital atau mereka yang baru sahaja menjalani pembedahan.

zaza nana
19-02-2013, 02:22 PM
bump utk vit c!

zaza nana
20-02-2013, 10:24 AM
Salam Semua,

Ada sesiapa yang berminat nak buat dropship blh PM saya, yang nak order sebotol vit c Pahang Pharma 1000mg blh SMS: 010-272 4471

Stok limited, so saya xjual borong. Harap Maklum.

zaza nana
20-02-2013, 06:02 PM
CARA PENGAMBILAN:

-Telan 1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
-Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.

zaza nana
22-02-2013, 11:05 AM
Salam Semua,

Ada sesiapa yang berminat nak buat dropship blh PM saya, yang nak order sebotol vit c Pahang Pharma 1000mg blh SMS: 010-272 4471

Update tracking no:

sofi - em302393161my

Sha aziz - em378605303my

Amelia CG - em378607905my

Azila CG - em378607896my

Marina - em378607919my

Stok limited, so saya xjual borong. Harap Maklum.
Terima kasih sume yg support saya, mintak halalkan duit postage walaupun sesen.. sesapa yg nak claim blh contact sy..

Thanks CG!!

zaza nana
25-02-2013, 09:23 AM
selamat pagi warga CG!

zaza nana
28-02-2013, 11:26 AM
nanti ZazaNana update tracking no.

zaza nana
12-03-2013, 10:53 AM
Ada beberapa kumpulan manusia yang mempunyai kandungan vitamin C yang lebih rendah di dalam badan mereka:

*perokok.
Sebatang rokok boleh memusnahkan 25mg vitamin C di dalam badan. Kajian ke atas air kencing perokok yang menghisap lebih daripada 20 batang rokok mendapati tidak ada (atau hanya sedikit) kandungan vitamin C yang ada.

*pesakit kencing manis.
Pesakit ini banyak kehilangan vitamin C melalui kencing yang kerap. Kajian menunjukkan mereka yang mengambil vitamin C pun masih lagi mengalami kandungan vitamin C yang rendah. Ini berlaku kerana kandungan gula yang tinggi menyebabkan berlakunya persaingan antara gula dan vitamin C. Pesakit kencing manis juga mendapati kandungan collagen mereka yang kurang menyebabkan proses penyembuhan luka terjejas. Perubahan-perubahan yang terjadi pada protein dan 'free radicals' menyebabkan pesakit kencing manis lebih terdedah kepada komplikasi seperti cataracts, atherosclerosis, kerosakan saraf dan kerosakan buah pinggang. Pengambilan vitamin C dapat membantu dalam keadaan-keadaan di atas.

*pesakit kanser.

*orang yang banyak minum minuman beralkohol.

*pesakit rheumatoid arthritis.

*ahli sukan yang melakukan aktiviti lasak. Mereka banyak kehilangan vitamin B kompleks dan vitamin C disebabkan oleh aktivit-aktiviti ini, di samping pendedahan yang lebih pada cuaca panas (berpeluh - jadi kehilangan vitamin C) dsb.

*pesakit yang mengalami penyakit kronik seperti selsema, batuk, jangkitan kuman dsb.

*pengambilan ubat-ubatan tertentu seperti pil perancang, aspirin dan anti-biotik.

*pesakit yang sedang dirawat di hospital atau mereka yang baru sahaja menjalani pembedahan.

zaza nana
15-03-2013, 09:21 AM
bump utk vitamin c!

Jasmine1021
15-03-2013, 10:08 AM
betul berkesan? umur berapa pun bole makan?

zaza nana
19-03-2013, 02:19 PM
betul berkesan? umur berapa pun bole makan?

kesan yang berbeza utk setiap individu... yang penting lebihkan minum air suam

zaza nana
19-03-2013, 04:32 PM
Update tracking no:

Siti - em323266296my
Faiz - em323266319my
zarina - em276817449my

terima kasih kerana support saya!

zaza nana
20-03-2013, 02:15 PM
bump sekali..

zaza nana
21-03-2013, 08:58 AM
mulakan pagi anda dengan sarapan..
lps tu makan sebiji vitamin c!

zaza nana
22-03-2013, 03:06 PM
kasi up up upp

zaza nana
25-03-2013, 02:14 PM
bump utk vitamin c... ready stok!

zaza nana
27-03-2013, 10:46 AM
nak order? SMS 010-272 4471

zaza nana
28-03-2013, 03:16 PM
berminat dengan vit c pahang pharma? SMS sahaja 010-272 4471

zaza nana
03-04-2013, 03:26 PM
VITAMIN C 1000MG
Keluaran Pahang Pharma,no KKM MAL06051404X

fbiotai93
03-04-2013, 05:02 PM
akak check pm

zaza nana
04-04-2013, 10:53 AM
akak check pm

dah PM:)paid

zaza nana
04-04-2013, 04:33 PM
jom order!
Harga spesel bulan april...

zaza nana
05-04-2013, 10:34 AM
bump sekali

zaza nana
09-04-2013, 10:28 AM
VITAMIN C 1000MG
Keluaran Pahang Pharma,no KKM MAL06051404X

akmadania
09-04-2013, 10:50 AM
PM include postage utk 100biji

zaza nana
10-04-2013, 10:11 AM
PM include postage utk 100biji

dah PM!!
check inbox ok

zaza nana
11-04-2013, 02:54 PM
VITAMIN C 1000MG
Keluaran Pahang Pharma,no KKM MAL06051404X

bump sekali!

zaza nana
15-04-2013, 12:02 PM
jom beli!!

zaza nana
16-04-2013, 04:05 PM
jom beli skrng!