PDA

View Full Version : Zhulian Marketing (M) Sdn Bhd (186058-T) (AJL 93915) - zhulian.com.my


pantaier
09-05-2008, 05:38 PM
Promosi Untuk Warga Lembah Klang Sahaja:

Sertai saya untuk di bimbing secara direct oleh Jutawan No1 dalam syarikat Zhulian.

Peluang mengikuti dan mengaplikasikan formula yang dihasilkan sendiri mengikut perancangan dan bimbingan oleh Jutawan yang telah diiktiraf pencapaiannya di dalam Syarikat Zhulian dan juga Persatuan Jualan Langsung.

Dengan mengikuti program tersebut, kita dijanjikan dalam masa setahun:

Pendapatan Minimum RM5,000 sebulan
Sebuah kereta mewah

Dengan sokongan dari pemimpin no 1, agensi terhebat no 1, marketing plan hebat serta produk-produk menakjubkan dari syarikat Zhulian, tawaran yang amat hebat ini juga menjanjikan perubahan diri kearah menjadi insan cemerlang secara keseluruhan.

Berminat nak tahu peluang ini lebih lanjut, e-mail saya: pantaier [at] gmail.com

steveorlando79
09-05-2008, 05:41 PM
fuh zhulian pon masyuk gak................ member aku dah kong laa

pantaier
09-05-2008, 05:50 PM
:)cgrock

Water Treatment
Pelapik Tilam Terapi
Functional Beverage
Air Purifier
Gold Plated Jewelleries


Side Product:
Home Care
Beauty Care
Personal Care
Food and Beverages
Home Tech
Accessories

Range dari produk kesihatan yang menjadi keperluan hidup masa kini sampai laa ke ubat gigi dan sabun.

pantaier
09-05-2008, 05:54 PM
fuh zhulian pon masyuk gak................ member aku dah kong laa

Drop-out is normal in any business.
Dengan bimbingan secara terus dari orang2 yang berjaya, ranging from multimillionares, orang baru dua tiga tahun dengan pendapatan berbelas ribu dan juga aku yang baru sebulan dua yang berpendapatan bulanan seribu dua nih, kita dapat kurangkan kebarangkalian "kong tuh"

:D

pantaier
14-05-2008, 04:01 PM
SS Solution
Produk melansingkan badan Zhulian dengan cara sihat dan selamat.
Hanya RM488 untuk sebulan.

pantaier
20-05-2008, 11:07 PM
Tidur amat penting untuk kesihatan secara menyeluruh.
Pelapik tilam ini meningkatkan kualiti tidur. Tak perlu tidur lama, janji dapat tidur yang berkualiti.

Ada tujuh terapi:
Anti hama
Terapi magnet
Terapi haba
Sokongan tulang belakang
Far Infra-red
Ion negative
Terapi jed

Sangat bagus untuk:
Migrain
Gout
Darah tinggi
Kencing manis
Stress
Menurunkan berat badan
Alternative to pain killer
Detox

Maklumat lanjut:
pantaier [at] gmail.com

nikkeanu
03-07-2008, 12:30 PM
lembah klang je ke?

mfadhlan
06-07-2008, 09:17 AM
lembah klang je ke?

hang amik la lua lembah kelang lak....:) :) :) :)paid :)paid :)cgrock

pantaier
07-07-2008, 07:53 PM
luar lembah klang tu kat ner bro?

aku leh adjust ngan kroni2 sekampeni laa klu you guys interested...

honey_sapphire
19-07-2008, 11:12 AM
hai..
sy dekat area penang..actually tak jauh dari kilang/pusat zhulian tu..
hurmm..sy dah join sejak tahun 2003 lagi
well..dah tamat keahlian..x renew2 lagi ni
mase sy dok kl dulu,active jugak laa pegi stokis kat bangsar tuu..rajin juge beli barang2 kemas utk dijual,dipakai sendiri serta minuman2 dan produk2 penjagaan rumah
sekarang ni zero
dlm proses nak jual brg2 kemas yg masih dok tertonggok dlm beg tu..hihiii
saper2 yg berminat boleh ler email atau hit sy kat forum ni ok..
insyaAllah boleh bagi harga diskaun punyerrr...

Ashry71
10-09-2008, 04:13 PM
Salam...
Sertai Pelan Pemasaran Zhulian di Sarawak. Rebutlah peluang ini kerana pasarannya masih kosong.

Berminat sila hubungi En. Ahmad 0146981584
atau e-mail ke ashry71@yahoo.com

Berminat untuk menjadi stokis di Miri, Bintulu, Mukah, Sibu
RM 10,000 - RM 15,000

Pendapatan saya telah mencecah RM 2,000 sebln setelah join selama 8 bulan.

adil2604
22-10-2008, 07:05 PM
hai..
Sy dekat area penang..actually tak jauh dari kilang/pusat zhulian tu..
Hurmm..sy dah join sejak tahun 2003 lagi
well..dah tamat keahlian..x renew2 lagi ni
mase sy dok kl dulu,active jugak laa pegi stokis kat bangsar tuu..rajin juge beli barang2 kemas utk dijual,dipakai sendiri serta minuman2 dan produk2 penjagaan rumah
sekarang ni zero
dlm proses nak jual brg2 kemas yg masih dok tertonggok dlm beg tu..hihiii
saper2 yg berminat boleh ler email atau hit sy kat forum ni ok..
Insyaallah boleh bagi harga diskaun punyerrr...

#:-s#:-s#:-s:-?

winston_20
25-12-2008, 12:12 AM
kerana Zhulian lar aku bergaduh dengan akak kandung aku sendiri...hmmmm:(

brader
27-12-2008, 07:32 PM
makcik aku ade wat mende nie dlu

mfadhlan
27-12-2008, 10:20 PM
kerana Zhulian lar aku bergaduh dengan akak kandung aku sendiri...hmmmm:(

smp bergaduh...tu la psl...kdg2 lain pendapat msti nk gaduh..msing2 nk pertahan kompeni msing2...
pe2pn...family comes 1st...

ihelpyou
28-12-2008, 12:03 AM
kerana Zhulian lar aku bergaduh dengan akak kandung aku sendiri...hmmmm:(

jangan taksub ngan satu2 company... kaji company2 lain. nk ke tak nak, kena terima hakikat bahawa pada suatu hari, company akan jatuh jugak!

naqib4life :D

GJOULE
06-03-2009, 04:03 PM
Promosi Untuk Warga Lembah Klang Sahaja:

Sertai saya untuk di bimbing secara direct oleh Jutawan No1 dalam syarikat Zhulian.

Peluang mengikuti dan mengaplikasikan formula yang dihasilkan sendiri mengikut perancangan dan bimbingan oleh Jutawan yang telah diiktiraf pencapaiannya di dalam Syarikat Zhulian dan juga Persatuan Jualan Langsung.

Dengan mengikuti program tersebut, kita dijanjikan dalam masa setahun:

Pendapatan Minimum RM5,000 sebulan
Sebuah kereta mewah

Dengan sokongan dari pemimpin no 1, agensi terhebat no 1, marketing plan hebat serta produk-produk menakjubkan dari syarikat Zhulian, tawaran yang amat hebat ini juga menjanjikan perubahan diri kearah menjadi insan cemerlang secara keseluruhan.

Berminat nak tahu peluang ini lebih lanjut, e-mail saya: pantaier [at] gmail.com

salam...kalo dlm setahun x dpt bnd tu semua,blh dpt balik dt ke?dgn mdl jmp org dlm setahun tu?

mazni
07-04-2009, 08:45 PM
hai..
sy dekat area penang..actually tak jauh dari kilang/pusat zhulian tu..
hurmm..sy dah join sejak tahun 2003 lagi
well..dah tamat keahlian..x renew2 lagi ni
mase sy dok kl dulu,active jugak laa pegi stokis kat bangsar tuu..rajin juge beli barang2 kemas utk dijual,dipakai sendiri serta minuman2 dan produk2 penjagaan rumah
sekarang ni zero
dlm proses nak jual brg2 kemas yg masih dok tertonggok dlm beg tu..hihiii
saper2 yg berminat boleh ler email atau hit sy kat forum ni ok..
insyaAllah boleh bagi harga diskaun punyerrr...

ii pun org zhulian gak...... x beli brg kemas.....tp minum b'young...tiap2 bulan

rmbiz
29-05-2009, 09:45 PM
zaman sekarang ni orang dah tak buat bisnes kena cari orang,kena maintain dan kena jual barang.Banyak lagi bisnes yang tak perlu buat itu semua.
Boleh pilih yang kat siggy tu

askm3
15-09-2009, 11:05 PM
advertisement tuk Zhulian pon hebat jugak..

askm3
15-09-2009, 11:05 PM
sepanjang highway KL hingga JB.

askm3
15-09-2009, 11:06 PM
What Zhulian selling? Health supplement?

eshoppe09
15-09-2009, 11:08 PM
hai..
sy dekat area penang..actually tak jauh dari kilang/pusat zhulian tu..
hurmm..sy dah join sejak tahun 2003 lagi
well..dah tamat keahlian..x renew2 lagi ni
mase sy dok kl dulu,active jugak laa pegi stokis kat bangsar tuu..rajin juge beli barang2 kemas utk dijual,dipakai sendiri serta minuman2 dan produk2 penjagaan rumah
sekarang ni zero
dlm proses nak jual brg2 kemas yg masih dok tertonggok dlm beg tu..hihiii
saper2 yg berminat boleh ler email atau hit sy kat forum ni ok..
insyaAllah boleh bagi harga diskaun punyerrr...

JOM BELI ZHULIAN DISKAUN NI:D

:)cgrock

azhar86
15-09-2009, 11:10 PM
Caya la zhulian...
Kan bagus kalau blh kenal leader2 zhulian... :D

FaRid^sp
15-09-2009, 11:10 PM
kemana menghilangnya usahawan2 zhulian ? adakah hai-o juga bakal mengikut jejak mereka ?? lompat parti..

azhar86
15-09-2009, 11:32 PM
kemana menghilangnya usahawan2 zhulian ? adakah hai-o juga bakal mengikut jejak mereka ?? lompat parti..

Hah? Lompat parti? :o:o:o

eshoppe09
16-09-2009, 04:15 AM
Hah? Lompat parti? :o:o:o

lompat katak aku tahu lah:D

azhar86
16-09-2009, 02:17 PM
lompat katak aku tahu lah:D

Hentam sajalah :D

amy@promatt
17-09-2009, 07:47 PM
Kepada semua muslimin dan muslimat kami pronetworkers group mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin...dan juga kepada yang pulang ke kampung berhari raya memandulah berhati2 ingatlah org tersyg dan nnti dpt sama dapat berjumpa kembali didalam CG nie.....May the Festive Holidays Bring Prosperity & Good Health to all of You.
..

http://i455.photobucket.com/albums/qq278/nomie_4160/kad-raya-6.jpg

gmsatria
17-09-2009, 11:52 PM
REVOLUSI MELANGSAIKAN HUTANG!!!!!

REVOLUSI ini merupakan satu REVOLUSI mencipta usahawan menjadi jutawan. REVOLUSI ini telah membantu ramai orang selesaikan masalah kewangan yang kritikal dalam masa singkat.

Menerusi REVOLUSI ini, duit simpanan yang dibuat selama 5 tahun dapat dimiliki hanya dalam masa 1 bulan. Ia terbukti satu REVOLUSI yang LUMAYAN & PANTAS!

ASET & LIABILITI

Realitinya pada hari ini, ramai orang memperolehi sumber pendapatan dari satu punca iaitu Gaji. Namun ia tidak boleh dikategorikan sebagai aset kerana dengan gaji itu, mereka gunakannya untuk membayar liabiliti setiap bulan seperti bayar rumah, kereta, bil2, pinjaman, kad kredit, belanja dapur, belanja anak2 dan sebagainya. Selebihnya baru dianggap SAVING (itupun kalau ada). Lihat contoh di bawah:

SAVING > RM500.00 (sebulan) x 12 bln (1 tahun) = RM6,000.00
RM6,000.00 x 5 tahun = RM30,000.00

Dengan REVOLUSI ini, anda boleh jadikan saving selama 5 tahun itu hanya dalam masa 1 bulan (30 hari). REVOLUSI ini melatih ahlinya menjana pendapatan 4 angka sehari & memperolehi pendapatan 5 angka sebulan. Bukan itu sahaja, ia juga membantu anda mencapai impian anda lebih awal dari yang anda rancangkan! KETAHUI TEKNIK DI REVOLUSI ini bagaimana anda boleh menjana pendapatan RM30K - RM140K sebulan.

Inilah bentuk pengurusan yang dilaksanakan oleh ramai orang dan sekeluarga. Kaedah ini sebenarnya sangat merbahaya diamalkan kerana ia tidak menjamin keselamatan & keselesaan di masa hadapan. Sepanjang anda bekerja, berapakah aset yang telah anda miliki? Sekiranya belum ada, anda memulakan dari sekarang!


JIKA ANDA MAHU.......

+ Memperolehi pendapatan HARIAN (on-line)
+ Memperolehi pendapatan BULANAN (on-line)
+ Mendapat KAD DEBIT (prepaid mastercard) yang boleh digunakan di seluruh dunia.
+ Mendapat perlindungan insuran.
+ Menggunakan internet dalam semua urusan transaksi biz.
+ Bonus infiniti & diwarisi.
+ Latihan Pengurusan Kewangan (Pendapatan + Simpanan = Perbelanjaan)
+ Latihan Micro-teaching (langsaikan hutang dalam had masa yang dikehendaki)
+ Latihan Dream-Building ( memiliki impian dalam had masa yang dikehendaki)
+ Mendapat 1 set QUICK START (PERCUMA)


MAKA, SERTAILAH KAMI

KENAPA ANDA HARUS MENYERTAI REVOLUSI INI?

@ Menjana pendapatan lumayan dalam masa singkat!
@ Menambah pendapatan sampingan!
@ Mengsifarkan / mengurangkan bebanan hutang yang ditanggung!
@ Meringankan kos perbelanjaan yang semakin meningkat!
@ Membantu TIDAK LAGI menambah hutang yang sedia ada!
@ Meringankan tekanan ekonomi & emosi!
@ Mencapai impian yang sebelum ini dianggap mustahil!

SIAPA YANG BOLEH SERTAI REVOLUSI INI?

~ Warganegara Malaysia & Asing (mesti mempunyai pasport)
~ Berusia 18 tahun keatas.
~ Ahli Perniagaan
~ Pekerja swasta
~ Pekerja kakitangan kerajaan**
~ Surirumah
~ Pesara
~ Bekas graduan (yang masih menganggur atau ingin mencari pendapatan lebih)
~ Pekerja sambilan / kontrak (digalakkan sertai REVOLUSI ini)

**kakitangan kerajaan & badan berkanun yang gaji serendah RM600, yang blacklist, CCRIS & CTOS layak memohon pinjaman dari kami untuk sertai REVOLUSI ini.

**Terdapat juga TAWARAN bagi yang ingin menyertai REVOLUSI ini, boleh memohon kad-kredit (hanya untuk kegunaan menyertai REVOLUSI ini), had kelayakan gaji hendaklah melebihi RM1,500. Tertakluk pada syarat & terma.



UNTUK MENGUBAH CARA HIDUP ANDA..HUBUNGI SAYA SEGERA....SELURUH MALAYSIA DI ALU2KAN....

Sat
012-2289560
gmsatria@yahoo.com

gmsatria
17-09-2009, 11:53 PM
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1

eshoppe09
18-09-2009, 12:30 AM
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1
http://www.twrpowersystem.com/aff/uid/gmsatria_1

apa ni daa:-?:-?

azhar86
18-09-2009, 01:25 AM
apa ni daa:-?:-?

Bahasa robot tu...
Pasal tu x faham bahasa kita... :)):))

Naza NXL
18-09-2009, 10:57 PM
Selamat E'id Fitri..
Maaf Zahir dan bathin..

P/S : Website DNAR Group kini dalam proses maintainance untuk penambahan sistem auto-downline..
Website DNAR Group ini akan kembali beroperasi secara total dalam tempoh 2 minggu dari tarikh ini.. Terima kasih..

eshoppe09
20-09-2009, 01:11 AM
slmat hari raya aidilftri semua,buang sikap dengki,angkuh,tamak..3pkara yang akan merosakan minda:):):)

azhar86
03-10-2009, 10:59 PM
slmat hari raya aidilftri semua,buang sikap dengki,angkuh,tamak..3pkara yang akan merosakan minda:):):)

Betul tu tuan...

Caya la :)cgrock

joenieza
07-10-2009, 12:25 PM
salam semua,

saya baru je join zhulian pd 2/10/09. sila beri tunjuk ajar

Pak Wan
07-10-2009, 05:21 PM
hahahaha,.... aku baru nak tegoq baghdad ni...dah kena banned...

eshoppe09
08-10-2009, 02:06 AM
hahahaha,.... aku baru nak tegoq baghdad ni...dah kena banned...

mai secawan,cayalh:)cgrock

kapalangkasa
09-12-2009, 07:05 PM
aku pn bnyk rugi.. bagaikan kene sihir bile masuk dlm dewan tu.. diorng perburukkan emas 916, tpi diorang sediakan kaunter kpd yg nk jual emas 916 tu.. kalau x elok.. kenapa diorang nak beli? diorng beli emas 916 kite dngn harga murah n digantikan dngn emas zhulian.. tertipu den..

last2 aku dh tinggalkan zhulian n join compeni terhebat didunia.. alhmdulillah.. aku berjaya ngn kompeni baru aku nih.. beza langit ngn bumi

jebatz
08-01-2010, 11:46 AM
senyap je kat sini..:):)

jom join zhulian,jangan cakap orang lelaki tak leh berjaya!!:)):))

mcm mana nak naik DSM dlm masa 3 bulan je?jom follow

leh pm aku

fazimi916
08-01-2010, 12:52 PM
aku pn bnyk rugi.. bagaikan kene sihir bile masuk dlm dewan tu.. diorng perburukkan emas 916, tpi diorang sediakan kaunter kpd yg nk jual emas 916 tu.. kalau x elok.. kenapa diorang nak beli? diorng beli emas 916 kite dngn harga murah n digantikan dngn emas zhulian.. tertipu den..

last2 aku dh tinggalkan zhulian n join compeni terhebat didunia.. alhmdulillah.. aku berjaya ngn kompeni baru aku nih.. beza langit ngn bumi

Emas is general, takkan smpi mcm tu nak promote sale.?

jebatz
08-01-2010, 02:04 PM
Emas is general, takkan smpi mcm tu nak promote sale.?

tak tau lak..yg aku dengar x der lak memburukkan emas916 cuma beri perbandingan adalah..

Apabila sebut saja barangan zhulian, setentunya ramai diantara masyarakat terutama melayu mula berubah muka daripada ‘pandang’ kepada ‘jeling’, daripada ‘bibir terbuka’ kepada ‘muncung’, nampak sangat perkara-perkara ‘negatif’ yang ditonjolkan.
Apakah perkara-perkara negatif yang selalu bermain di fikiran..? diantaranya ialah:

-Barangan tidak tulin
-Malu kalau orang tahu
-Tidak boleh digadai

Sebelum itu nak tau juga apakah tujuan Zhulian Marketing ..?
Tujuannya adalah untuk ‘MEMENUHI KEPERLUAN KAUM WANITA UNTUK CANTIK .. saya ulang .. UNTUK CANTIIKK… DENGAN PEMAKAIAN PADA HARGA YANG MURAH.. saya ulang ‘YANG MURAAHHH’..

‘Tak mainla barang tak ori’… biar habis duit beli yang mahal-mahal, biar hutang keliling pinggang, ‘biar pape asalkan bergaye’ , biar botak kepala suami, biar semuanya asalkan dapat barangan ‘oriii..’
Emas ‘ori’.. apa??
Kebanyakkan pemakai2 emas tulin di semenanjung banyak terdapat di kawasan timur (kelantan dan Trengganu) mereka menyebutnya ‘emas 10’ atau emas 999 atau 24K atau Indonesia sebut emas ‘murni’.
Jadi emas 916 tuu .. ori ka..

916 bermaksud 91.6% adalah emas tulin, habis baki 8.4% lagi apa plak..??
8.4% adalah campuran material2 lain spt zink .. yang semata2 untuk menguatkan lagi fizikal emas 916 tu… kerana emas tulin bersifat lembut ..
jadi emas 916 tu.. ‘ori’ tapi tak berapa nak ori.. 22K
Habis yang Zhulian macamana pula..??
Barang kemas zhulian adalah terdiri dari saduran emas TULIN (99.9) pada material suasa .. macam inai lekat kat jari tu.. ‘pure gold’ kat luarnya.
Amacam..

Untuk pengetahuan sesetengah barangan zhulian terdapat batu permata, maka ianya adalah batu permata yang terbaik di dunia iaitu ‘Swiss Diamond’.
Tuu diaa.. baru perbeazaan material antara emas 916 dan zhulian..
Mari kita tengok apa lagi PERBEZAAN…
-Kalau emas biasa, katakan pada harga RM3000 seutas, kalau 2 utas RM6000 hanya diletak pada tangan saja.
+Zhulian hanya RM300 saja, kalau 2 utas baru RM600(berapa banyak dia punya jimat) duit lebih RM5400 boleh masuk dalam bank, kalau pandai masukkan dalam ASB.
-Satu utas emas RM3000 , nilai RM3000 tu boleh dapat banyak berutas-utas barangan zhulian bukan pada lengan saja malah satu badan.. jenuh la laa kalau nak lip lap lip lap..
+Kalau seseorang wanita pakai barangan kemas.. jangan bimbang orang lain tak akan tanya punya jenis apa yang dipakai.. itulah dikatakan tujuan zhulain adalah untuk mencantikkan seseorang wanita.
-Bab gadai ni lah yang pening.. beli barang mahal2 .. tak dak duit pi gadai bukan setakad gadai emas malah gadai dengan muka2 sekali .. katakana orang setaman atau sekampung jumpa dia kat pajak gadai.. siapa yang malu mereka dan keluarga2 meraka juga yang malu.. itu belum tentu boleh tebus semula.. silap haribulan bak kata M Daud Kilau .. haaaaaanguuuusss…
+kalau zhulian .. gamak tak ada duit pi bank laa.. baki RM5400 lagi dok ada..
-Seperkara lagi kalaulah emas RM3000 tu lasap samada dicuri atau musibah lain (minta dilindungi) alamat tidur tak lena .. silap2 rumah tangga porak peranda
+Kalau zhulian .. hilang satu .. jangan bimbang ada sepuluh lagi..
- Satu lagi perkara yang penting .. iaitu RIAK.. hindarilah perasaan riak walaupun sedikit , menunjuk-nunjuk didalam pemakain barangan kemas dengan membandingkan sifolan itu tidak ‘ori’ tapi aku punya yang ‘ori’..:D:D

momo120
21-03-2010, 03:32 AM
Emas is general, takkan smpi mcm tu nak promote sale.?

knp sudah diam ini thread ha..

come on..

mai pakat meriah balik thread ni..

kalu setakat join then nak tggu hasil turun..tak boleh la cam gitu..ye tak..
MLM ni kena usaha keras..rajin mau ada..bru leh survive..

2 option..
pertama-kategori kaya..
-tak payah join..dah kaya dah pon..
-labor je kat company besar2..proton ke..share holding..tggu ja untung masuk..senang citer..

kedua-tak berapa nak kaya..ada duit tp cukup makan..tgk je org boleh bli itu..ini..
-masuk zhulian..guna barang untuk keperluan harian..
contoh brg..homswet..pengganti gula..kurang kalori berbanding gula..tetapi manis mcm gula..kurangkan kencing manis..sihat tu

-rajin-cari downline..cara MLM..dpt income lebih..

mai kita pakat2 join zhulian..
-penapis air pun ada..(lwn hai-o)

modal tak perlu riban2 yg byk..
maksimum 6k
minimum 68 hengget

jom kita join caw guar cempedak..
the best reputation in ZHULIAN..

UPLINE mesti bgus..baru DOWNLINE bole maju..
diulangi..CAWANGAN GUAR CEMPEDAK..

bole pm untuk maklumat lanjut..org perlis dan kedah..jom pakat2 join..

momo120
21-03-2010, 03:41 AM
senyap je kat sini..:):)

jom join zhulian,jangan cakap orang lelaki tak leh berjaya!!:)):))

mcm mana nak naik DSM dlm masa 3 bulan je?jom follow

leh pm aku

jebat..
kamu cawangan mana??

ada yg baru join 14hari..dibwah beliau...3 orang SE:D

belum 2 bulan join..sudah hampir ke DSM..:D

sir_ramik
21-03-2010, 03:53 AM
biz MLM pertama aku..
tapi tak berjaya..
ada lagi terperuk dalam rm1000 value produk kat umah..
nak g gadai takut tak laku, tapi luaran nya 99.9% emas tulen..
ada sapa2 dah try gadai?

momo120
21-03-2010, 04:08 AM
biz MLM pertama aku..
tapi tak berjaya..
ada lagi terperuk dalam rm1000 value produk kat umah..
nak g gadai takut tak laku, tapi luaran nya 99.9% emas tulen..
ada sapa2 dah try gadai?

sir_ramik..
ambil brg kemas semata2??

AkuHenjutJer
21-03-2010, 04:50 PM
biz MLM pertama aku..
tapi tak berjaya..
ada lagi terperuk dalam rm1000 value produk kat umah..
nak g gadai takut tak laku, tapi luaran nya 99.9% emas tulen..
ada sapa2 dah try gadai?

mana blh emas zhulian dibawa ke pajak gadai cik kak muehehehehehe.bkn emas tulen.:)cgrock:eek::))

AkuHenjutJer
21-03-2010, 04:53 PM
lama tol zhulian ni ya..dr aku kecik2 dulu lg.

momo120
23-03-2010, 12:41 AM
mana blh emas zhulian dibawa ke pajak gadai cik kak muehehehehehe.bkn emas tulen.:)cgrock:eek::))

emasnya tulen:D
99% tulen
tp hnya saduran sahaja..
takkan nak kikis kot..berapa nipis je saduran tu..
kalau luntur boleh pergi celup balik..:D
so..emas zhulian bukan untuk gadaian or bank di bdn..kena ragut nyesal tak sudah hoooo..
soo..zhulian memenuhi kehendak perhiasan..hanya perhiasan wanita semata2..

tp aku dgr baru2 ni boleh gadai pulak..tpi sgt rendah nilainya..

momo120
23-03-2010, 12:44 AM
lama tol zhulian ni ya..dr aku kecik2 dulu lg.

lama dah..dulu marketing dia hnya untuk perempuan..sekarang untuk semua golongan..

aku ada pakai tali pinggang bio magnetic..sama macam my-first tu,,
nak pakai gelang kat tgn..rasa macm makruh..btoi ka..
bek aku pakai tali pinggng..shining seh..silau..

lambda123
24-03-2010, 07:00 PM
Promosi Untuk Warga Lembah Klang Sahaja:

Sertai saya untuk di bimbing secara direct oleh Jutawan No1 dalam syarikat Zhulian.

Peluang mengikuti dan mengaplikasikan formula yang dihasilkan sendiri mengikut perancangan dan bimbingan oleh Jutawan yang telah diiktiraf pencapaiannya di dalam Syarikat Zhulian dan juga Persatuan Jualan Langsung.

Dengan mengikuti program tersebut, kita dijanjikan dalam masa setahun:

Pendapatan Minimum RM5,000 sebulan
Sebuah kereta mewah

Dengan sokongan dari pemimpin no 1, agensi terhebat no 1, marketing plan hebat serta produk-produk menakjubkan dari syarikat Zhulian, tawaran yang amat hebat ini juga menjanjikan perubahan diri kearah menjadi insan cemerlang secara keseluruhan.

Berminat nak tahu peluang ini lebih lanjut, e-mail saya: pantaier [at] gmail.com

MLM yang janji itu dan ini, mengarut je. Janji manis.

jebatz
24-03-2010, 10:26 PM
MLM yang janji itu dan ini, mengarut je. Janji manis.

aik..mcm marah jer..ni mesti pernah join zhulian ni...:D

Rin8581
09-04-2010, 10:57 AM
zhulian banyak dah berubah di stokis shah alam.. zhulian dah beri peluang pendaptan dan habuan bagus pada ahli dia bagus zhulian shah alam ...produk kiler dia pelapik tilam ...

razlan_qnet
09-04-2010, 11:16 AM
MLM yang janji itu dan ini, mengarut je. Janji manis.

yaa betul tu bro, skrg byk MLM yg camtu, janji itu ini last2 apa pon tarak... sepatutnya share apa benefit yg company bagi bila bersama2 company...

persada
09-04-2010, 11:46 AM
stay lg ngn cmpny ni, justamk produk gna sndri jer :)

Rin8581
10-04-2010, 04:44 PM
esok zhulian ada buat talk dekat hotel delpama shah alam ..tgk le marketing dia bgus sekarang dia ada produk baik tak ada di syarikat mlm lain ... income pun bagus .. siapa berminat boleh call saya 012 780 8591 marz

jebatz
10-04-2010, 05:32 PM
esok zhulian ada buat talk dekat hotel delpama shah alam ..tgk le marketing dia bgus sekarang dia ada produk baik tak ada di syarikat mlm lain ... income pun bagus .. siapa berminat boleh call saya 012 780 8591 marz

wah!! dasyat rin ni..zhulian buat..hai-o pun buat gak...:)cgrock memang mantap ni...

Rin8581
10-04-2010, 06:03 PM
wah!! dasyat rin ni..zhulian buat..hai-o pun buat gak...:)cgrock memang mantap ni...

jebatz ... rin cuma buat hai-o isteri saya buat zhulian sebab kami tak makan gaji buat MLM sepenuh masa dan busniess kami je ...dalam hidup ni pegang satu je yang KAYA ALLah je .. yang senang dan bahagia itu cuma kedil je ALlah bagi kami itu je

Rin8581
13-04-2010, 10:06 PM
Siapa Berminat nak buat perniagaan zhulian boleh hubungi 012 780 8591 marz dan siapa berminat boleh dtg esok 14/04/2010 di sek 10 shah alam ....

Rin8581
22-04-2010, 09:11 PM
Salam Group zhulian Shah Alam... Sedapnya pelapik tilam contiago ni berminat boleh call 012 780 8591

ixora7
23-04-2010, 10:36 PM
yaa betul tu bro, skrg byk MLM yg camtu, janji itu ini last2 apa pon tarak... sepatutnya share apa benefit yg company bagi bila bersama2 company...

aku jumpe kkwn yg pernah join zhulian...semua kt lain lak...kuar modal berbelas2 tp tk jd apa...ahakkss...

Rin8581
25-04-2010, 10:53 PM
salam 2 all semoga berjaya

rem.billion
25-04-2010, 10:57 PM
Promosi Untuk Warga Lembah Klang Sahaja:

Sertai saya untuk di bimbing secara direct oleh Jutawan No1 dalam syarikat Zhulian.

Peluang mengikuti dan mengaplikasikan formula yang dihasilkan sendiri mengikut perancangan dan bimbingan oleh Jutawan yang telah diiktiraf pencapaiannya di dalam Syarikat Zhulian dan juga Persatuan Jualan Langsung.

Dengan mengikuti program tersebut, kita dijanjikan dalam masa setahun:

Pendapatan Minimum RM5,000 sebulan
Sebuah kereta mewah

Dengan sokongan dari pemimpin no 1, agensi terhebat no 1, marketing plan hebat serta produk-produk menakjubkan dari syarikat Zhulian, tawaran yang amat hebat ini juga menjanjikan perubahan diri kearah menjadi insan cemerlang secara keseluruhan.

Berminat nak tahu peluang ini lebih lanjut, e-mail saya: pantaier [at] gmail.com



Pendapatan Minimum RM5,000 sebulan
Sebuah kereta mewah

Haaa yang ni menjadi idaman hatiku:)cgrock

rem.billion
25-04-2010, 10:58 PM
Salam Group zhulian Shah Alam... Sedapnya pelapik tilam contiago ni berminat boleh call 012 780 8591

Sedap macam mana tu yee bang:D

successsor
25-04-2010, 11:01 PM
Salam buat ahli zhulian agensi kajang. besh betul pakai pelapik tilam..

Rin8581
25-04-2010, 11:02 PM
Sedap macam mana tu yee bang:D

kalau nak tahu sedap cuba beli dgn saya tahu le sedap tu macam mana :) ::)

rem.billion
25-04-2010, 11:08 PM
kalau nak tahu sedap cuba beli dgn saya tahu le sedap tu macam mana :) ::)

Nak pinjam semalam dua boleh tak bang...:p

Rin8581
25-04-2010, 11:10 PM
Nak pinjam semalam dua boleh tak bang...:p

aduh pinjam mana dapat rasa sedap kena beli pakai duit baru dapat rasa sedap dan nikmat dia :))

RMteam
25-04-2010, 11:15 PM
Salam...
Sertai Pelan Pemasaran Zhulian di Sarawak. Rebutlah peluang ini kerana pasarannya masih kosong.

Berminat sila hubungi En. Ahmad 0146981584
atau e-mail ke ashry71@yahoo.com

Berminat untuk menjadi stokis di Miri, Bintulu, Mukah, Sibu
RM 10,000 - RM 15,000

Pendapatan saya telah mencecah RM 2,000 sebln setelah join selama 8 bulan.

wah best kah ? boleh polah table talk ngan i utk area mukah...

matt dzone
25-04-2010, 11:29 PM
Tidur amat penting untuk kesihatan secara menyeluruh.
Pelapik tilam ini meningkatkan kualiti tidur. Tak perlu tidur lama, janji dapat tidur yang berkualiti.

Ada tujuh terapi:
Anti hama
Terapi magnet
Terapi haba
Sokongan tulang belakang
Far Infra-red
Ion negative
Terapi jed

Sangat bagus untuk:
Migrain
Gout
Darah tinggi
Kencing manis
Stress
Menurunkan berat badan
Alternative to pain killer
Detox

Maklumat lanjut:
pantaier [at] gmail.com
nk tnye ney...
punca penyakit tue dtg drpd mnew???

mydesk
27-10-2010, 09:57 AM
Sunyi aje forum ni... mana pergi semua ni.... offline ke? :D

mydesk
27-10-2010, 10:19 AM
Bulan ni dapat juga bonus RM427.... :D Boleh lah sikit2 dulu... pelan-pelan.... lama2 banyak tu.... join pun tak sampai setahun... :D

donaldduck
30-10-2010, 03:05 PM
btuL ke..En. Aziz yg kini ikon kenshido tu..dulunya dari Zhulian?

hMm... :-?

hamidon
02-11-2010, 10:24 PM
Bimbingan tu istilah membimbing seseorang. x semestinya yg dibimbing tu berjaya. ibarat membimbing anak. haa

mrim19
23-12-2010, 01:15 PM
kalau saper2 yg perhatikan marketing plan zulian ni.. blh buat duit.. saper2 yg nk bkongsi, jom kita tukar idea.. lokasi: bandar enstek, nilai, sepang. pasti menarik. pastu pakat fikir sendiri. idea ni mcm2. kalau yg ngam ngn kita, tu yg jualan menaik tiba2 kn.. cntc sy: 0162324569.. tukar2 pndpt aje.. mesti best.

qiela
11-02-2011, 04:41 PM
pengalaman di zhulian ... menarik.. tp tk pandai lar nk gi cari2 org...uhuhuhu

eddyum2003
12-02-2011, 11:06 PM
salam...
aper citer pasal skim zhulian GOLD...jual emas dlm US currency? masih on lg kew?

tador
04-05-2011, 03:43 AM
Ada sapa2 boleh bg 'link' utk aku servey marketing plan zhulian nih???:)cgrock

-Tak berapa nak gemar pegi kelas/perjumpaan..:p

tirani
26-07-2011, 10:21 AM
zhulian ni jenis memaksa org join..pi dgr sekali aje terus paksa org jd member..gila ka apa..