PDA

View Full Version : Produk terbaik & terlaris di pasaran untuk memperbaiki kulit yang rosak.


miasara
10-09-2012, 08:54 PM
NOREFAL PLACENTA OIL + VIT E

PRODUK TERBAIK & TERLARIS DI PASARAN UNTUK MEMPERBAIKI KULIT YANG ROSAK. LIANG ROMA TERBUKA, MENEGANG DAN MELICINKAN KULIT MUKA. . . MUKA BERTAMBAH BERSERI, GLOWING, MUDA DAN CERAH SECARA SEMULAJADI. . TAK PERLU BERBELANJA LEBIH UTK KELIHATAN CANTIK DAN MENAWAN. HANYA SAPU PADA WAJAH DAN LEHER DAN LIHAT HASILNYA SEAWAL 3 HARI!! CUBALAH HARI INI!!
HALAL DILULUSKAN OLEH KKM

PRODUK IMPORT DARI SWITZERLAND
DIJAMIN ASLI DAN BERKESAN!

RM 135 (Semenanjung)
RM 140 (Sabah/Srwk)
free postage


PLACENTA + VITAMIN E SOFTGEL FACIAL OIL. Merupakan produk paling HANGAT di pasaran. Ramai artis telah mencuba produk ini. Dan hasilnya ternyata memuaskan.

KELEBIHAN PLACENTA OIL + VITAMIN E
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -----

1. Melindungi kulit dari pancaran matahari penggunaan ´sunscreen lotions´ menyelamatkan lapisan epidermis daripada sinaran ultraviolet cahaya matahari.

2. Mengekalkan kelembapan kulit pengambilan supplement mengandungi vitamin E mencegah dehidrasi kulit. jika anda lihat seorang wanita yang berusia tetapi kelihatan muda dengan wajah yang sihat berseri, itu bererti dia mengambil vitamin E secukupnya, hmm. . .

3. Membantu di dalam menyerap vitamin A vitamin A seperti yang terdapat di dalam karot penting untuk penglihatan dan kulit yang sihat. walau dalam kuantiti yang sedikit, vitamin A ini perlu diserap oleh tubuh bagi kegunaan di atas. pengambilan vitamin E dapat menolong menyerapnya.

4. Melawan dan mencegah jerawat menyapu losyen yang mengandungi minyak vitamin E sangat membantu mencegah jerawat atau jeragat dari timbul di permukaan kulit.

5. Mencegah penuaan kulit Vitamin E ialah sejenis antioksidan. vitamin E melawan radikal bebas dan membuang toksin dalam tubuh. jadi vitamin E penting sebagai agent ´anti-penuaan´ kerana bahan-bahan mekap yang mengandungi vitamin E dirumus khas untuk mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di muka. pengambilan supplement dalam 400 milligram vitamin E setiap hari pula akan memperbaiki tekstur kulit anda, dan elakkan daripada dimusnahkan oleh pancaran matahari.

6. Elok untuk kulit yang terbakar (sunburn) Vitamin E ni sejuk dan sangat berkesan menghalang rasa terbakar. sapukan pada kulit sebelum terkena pancaran matahari bagi melihat kesannya secara positif.

7. Mengurangkan parut bagi perempuan yang mengandung, anda pasti mempunyai ´stretch mark´ di perut. sapukan vitamin E di bahagian tersebut akan menghilangkan kesan parut. ini kerana parut terbentuk oleh collagen dan vitamin E dapat mengurangkan kekuatan ikatan molekul dalam collagen itu.

8. Mencegah barah kulit kerana merupakan satu antioksida dan juga kerana ia dapat melindungi kulit daripada panahan pancaran matahari, gabungan kedua-dua ini sangat bagus dalam melindungi tubuh daripada kanser kulit ataupun masalah kulit yang teruk.

untuk order sila sms 013-2640929