PDA

View Full Version : ‘EFAS’ Fuel Saver


jomcuba
05-09-2012, 10:51 PM
Apakah ‘EFAS’ Fuel Saver?
* Ia adalah produk elektronik istimewa yang mengandungi komponen elektronik. Ini adalah produk penggunaan elektronik untuk mengawal sistem pengurusan ampere dengan lebih baik untuk pemanduan automotif.

1.EFAS BASIC A010 (PUTIH)
* Petunjuk Aras BAteri untuk menunjukkan prestasi bateri
* Kuasa USB Port untuk aksesori IT dan mengecas telefon
bimbit (sesuai untuk semua jenis telefon bimbit dengan
5VDC, 2000mA)

2.EFAS PRO A030 (PERAK)
* Untuk kecekapan tenaga dan jimat
* Petunjuk Aras BAteri untuk menunjukkan prestasi
* Kuasa USB Port untuk aksesori IT dan mengecas telefon
bimbit (sesuai untuk semua jenis telefon bimbit dengan
5VDC, 2000mA)

3.EFAS DUA' A050 (EMAS)
* Auto Doa untuk memulakan perjalanan sebaik sahaja enjin
dihidupkan
* Untuk kecekapan tenaga dan jimat
* Petunjuk aras bateri untuk menunjukkan prestasi bateri
* Kuasa USB Port untuk aksesori IT dan mengecas telefon
bimbit (sesuai untuk semua jenis telefon bimbit dengan
5VDC, 2000mA)


Bagaimana untuk memasang dan menggunakan ‘EFAS’ Fuel Saver?
* Menggunakan ‘EFAS’ Fuel Saver adalah sangat mudah hanya penting "MASUK N JIMAT".Hanya plag terminal ‘EFAS’ Fuel Saver ke dalam soket pencucuh rokok kereta anda dan ia akan bekerja dengan segera.

Berapa lama ‘EFAS’ Fuel Saver akan berlangsung?
* Peranti litar yang biasanya elektronik dijangka hayat purata ialah 3 tahun, dan warati produk ‘EFAS’ adalah selama 1 tahun. Mengendalikan produk ini dengan lebih teliti boleh memanjangkan jangka hayat Fuel Saver ‘EFAS’ sehingga 5 tahun.

Berapa lama mula bekerja selepas saya mula-mula memasang?
* Secara teorinya, apabila enjin adalah permulaan, ia akan bekerja dengan cara yang betul.

Apabila ‘EFAS’ Fuel Saver berhenti kerja, ia akan menjejaskan atau merosakkan kereta saya?
* Tidak, ia tidak akan menjejaskan kenderaan anda.’EFAS’ Fuel Saver adalah alat tambahan yang disambungkan hanya pada soket kereta melalui soket pencucuh rokok. Jadi ia akan bekerja seperti barangan aksesori untuk kereta anda, dan apabila ia berhenti bekerja, kereta anda akan mendapat kembali kepada keadaan asal kerja dan tidak ada apa yang terjejas, tetapi sudah tentu anda tidak dapat menikmati faedah daripada ‘EFAS’ Fuel Saver.

HARGA
1.EFAS BASIC A010 (PUTIH) - RM99.00
http://ictku.com/images1/basic.jpg

2.EFAS PRO A030 (PERAK)- RM259.00
http://ictku.com/images1/silver.jpg

3.EFAS DUA' A050 (EMAS)- RM279.00
http://ictku.com/images1/gold.jpg

TEKNOLOGI DARI UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA
JAMINAN SIRIM - MSIEC00950 Safety

UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI - SMS 012-672 2154 @ PM @ atau layari http://efas2u.blogspot.com

peija06
06-09-2012, 09:07 AM
ada testi dak?:D

jomcuba
07-09-2012, 10:48 PM
Ada bro...

1. Kereta MyVi:Salleh-0123231001 "Saya dah gunakan PRO.S Fuel Saver lebih setahun cukup memuaskan dari segi penjimatan, Ada pick-up bila memotong dan naik bukit."

2.Kereta Peugeot: SAmsudin-0193809514 "Kereta saya tidak lagi meragam. Performance kereta cukup lancar dan penjimatan sehingga 50km tambahan kalau full tank."

3.Kereta Wira 1.3: Ujang-0176539084 "Sejak gunakan PRO.S kereta saya berdesup laju. Kalau nak lumba boleh saja."

4.Kerea Iswara 1.3: Zarina -0122407107 "Saya telah menggunakan PRO.S lebih setahun. Kalau isi penuh memang cukup berkesan dari segi penjimatan sebelum ini kalau isi penuh 450km saje, tapi sekarang dapat 500km atau lebih."

5. Kereta Wira 1.3: Munir 0193096065 "Penjimatan yang menakjubkan. Pick up dan memotong kereta takde masalah, tiada dragging.".

6. Kereta Wira 1.3: Razalie-0172138703 "Balik ke Sg Besar dari Banting biasanya isi penuh habis tangki. Tapi bila guna PRO.S tiada lagi measalah minyak habis. Boleh ronda2 pekan banyak kali. Cukup memuaskan."

7. Kereta NAza Ria: Mohd Ali "Dari Salak Tinggi ke Muar biasanya habis minyak kadang2 perlu singgah stesyen minyak sebelum sampai ke kampung takut tak sempat sampai. sekarang tiada lagi masalah. Sejak gunakan PRO.S sampai je kampung ada lagi satu takuk, jimat 25%. Tak payah risau nak isi minyak sebelum sampai kampung. Cubalah dulu baru tahu."

8. Kereta Gen2: Ishak -0127813532 "Mula2 tak nak cuba tapi bila dah guna memang SUPERB. dari Johor Kluang ke Melaka biasanya RM50.00, sakit..tapi bila dah guna PRO.S tak sampai RM30.00. Lega cukup jimat.

9.Kereta Waja 1.5: Kamal - 0163185036 "Cukup jimat bawa ke mana2. Bukan jimat aje, bateri tak payah tukar lebih 2 tahun. Cukup memuaskan."

10. Kereta Alfa Romeo: Azha 0193517746 "Perjalanan hiway cukup lembut, tak perlu nak tekan pedal minyak kuat sangat. Perjalanan jauh mesti ingat PRO.S, pastikan senantiasa bersama. Jimat, ada kuasa dan perjalanan yang tenang."

jomcuba
07-09-2012, 10:53 PM
Bukan sebarangan produk. Diuji dan terbukti
http://ictku.com/images/utm.jpg

jomcuba
07-09-2012, 10:55 PM
http://www.utem.edu.my/web2012/index.php?option=com_content&view=article&id=113&Itemid=460&lang=en
tengok produk nombor 5

orangseni
08-09-2012, 12:31 AM
voltage stabilizer la nih yer ...

CID
08-09-2012, 01:07 AM
voltage stabilizer la nih yer ...

lebih kurang la tu ..konsep yg sama ..harga yg berbeza

jomcuba
08-09-2012, 01:14 AM
Tambahan yang unik adalah auto bacaan doa naik kenderaan apabila enjin dihidupkan selain memberi kecekapan, kuasa dan jmat

jomcuba
08-09-2012, 01:19 AM
lebih kurang la tu ..konsep yg sama ..harga yg berbeza
Tambahan unik auto bacaan doa naik kenderaan apabila enjin dihidupkan selain memberi kecekapan, kuasa dan jimat.:)

jomcuba
08-09-2012, 02:05 AM
Nampak mahal tapi sekali beli je insyaAllah tahan bertahun jika cermat menjaganya....meh...sapa nak cuba atau info boleh PM atau call saya
012 6722 154...

jomcuba
08-09-2012, 02:35 PM
Produk EFAS.....layari http://efas2u.blogspot.com.....memang berbaloi....

skYnEt-gEnIUs
08-09-2012, 04:54 PM
kasi bumpppppppp........

jomcuba
08-09-2012, 05:01 PM
Yup.....BUMMPP....!!!!!!

jomcuba
08-09-2012, 05:04 PM
voltage stabilizer la nih yer ...

produk efas bukan voltage stabiliser tapi ampere management control.

jomcuba
09-09-2012, 01:12 AM
Kasi bump sikit.....

http://ictku.com/images1/labtest.jpg

http://efas2u.blogspot.com (http://efas2u.blogspot.com)

jomcuba
09-09-2012, 12:17 PM
Amat mudah menggunakan produk EFAS. Untuk maklumat lanjut sila sms/call 0126722154 atau emel bfudz@yahoo.com atau pm :)cgrock

http://http://www.youtube.com/watch?v=fEsf008gPuc&feature=youtu.be
http://efas2u.blogspot.com

jomcuba
09-09-2012, 10:27 PM
kasi bump satu kali...:)cgrock:)cgrock:)cgrock

jomcuba
10-09-2012, 12:54 AM
Produk berkualiti EFAS....segala pertanyaan sedia dijawab....

http://efas2u.blogspot.com

jomcuba
15-09-2012, 04:02 PM
http://ictku.com/images/5.jpg
Untuk kepuasan pemanduan anda...call/sms atau pm saya segera untuk mendapatkan harga istimewa produk berkualiti ini

http://efas2u.blogspot.com

jomcuba
16-09-2012, 03:51 PM
http://ictku.com/images/2.jpg

kasi bump utk hari ni....buat semua ahli CG Selamat Menyambut Hari Malaysia..semoga negara terus aman makmur dan tenteram..

jomcuba
17-09-2012, 12:24 AM
TESTIMONI PELANGGAN EFAS


1. Kereta MyVi:Salleh-0123231001 "Saya dah gunakan PRO.S Fuel Saver lebih setahun cukup memuaskan dari segi penjimatan, Ada pick-up bila memotong dan naik bukit."

2.Kereta Peugeot: SAmsudin-0193809514 "Kereta saya tidak lagi meragam. Performance kereta cukup lancar dan penjimatan sehingga 50km tambahan kalau full tank."

3.Kereta Wira 1.3: Ujang-0176539084 "Sejak gunakan PRO.S kereta saya berdesup laju. Kalau nak lumba boleh saja."

4.Kerea Iswara 1.3: Zarina -0122407107 "Saya telah menggunakan PRO.S lebih setahun. Kalau isi penuh memang cukup berkesan dari segi penjimatan sebelum ini kalau isi penuh 450km saje, tapi sekarang dapat 500km atau lebih."

5. Kereta Wira 1.3: Munir 0193096065 "Penjimatan yang menakjubkan. Pick up dan memotong kereta takde masalah, tiada dragging.".

6. Kereta Wira 1.3: Razalie-0172138703 "Balik ke Sg Besar dari Banting biasanya isi penuh habis tangki. Tapi bila guna PRO.S tiada lagi measalah minyak habis. Boleh ronda2 pekan banyak kali. Cukup memuaskan."

7. Kereta NAza Ria: Mohd Ali "Dari Salak Tinggi ke Muar biasanya habis minyak kadang2 perlu singgah stesyen minyak sebelum sampai ke kampung takut tak sempat sampai. sekarang tiada lagi masalah. Sejak gunakan PRO.S sampai je kampung ada lagi satu takuk, jimat 25%. Tak payah risau nak isi minyak sebelum sampai kampung. Cubalah dulu baru tahu."

8. Kereta Gen2: Ishak -0127813532 "Mula2 tak nak cuba tapi bila dah guna memang SUPERB. dari Johor Kluang ke Melaka biasanya RM50.00, sakit..tapi bila dah guna PRO.S tak sampai RM30.00. Lega cukup jimat.

9.Kereta Waja 1.6: Kamal - 0163185036 "Cukup jimat bawa ke mana2. Bukan jimat aje, bateri tak payah tukar lebih 2 tahun. Cukup memuaskan."

10. Kereta Alfa Romeo: Azha 0193517746 "Perjalanan hiway cukup lembut, tak perlu nak tekan pedal minyak kuat sangat. Perjalanan jauh mesti ingat PRO.S, pastikan senantiasa bersama. Jimat, ada kuasa dan perjalanan yang tenang."

jomcuba
18-09-2012, 09:02 AM
http://ictku.com/images/3.jpg
Selamat pagi semua....kasi bump sekali...:)cgrock:)cgrock

efas2u.blogspot.com (http://efas2u.blogspot.com)

jomcuba
18-09-2012, 09:25 PM
Apakah ‘EFAS’ Fuel Saver?
* Ia adalah produk elektronik istimewa yang mengandungi komponen elektronik. Ini adalah produk penggunaan elektronik untuk mengawal sistem pengurusan ampere dengan lebih baik untuk pemanduan automotif.

http://ictku.com/images1/basic.jpg
1.EFAS BASIC A010 (PUTIH)
* Petunjuk Aras BAteri untuk menunjukkan prestasi bateri
* Kuasa USB Port untuk aksesori IT dan mengecas telefon
bimbit (sesuai untuk semua jenis telefon bimbit dengan
5VDC, 2000mA)

http://ictku.com/images1/silver.jpg
2.EFAS PRO A030 (PERAK)
* Untuk kecekapan tenaga dan jimat
* Petunjuk Aras BAteri untuk menunjukkan prestasi
* Kuasa USB Port untuk aksesori IT dan mengecas telefon
bimbit (sesuai untuk semua jenis telefon bimbit dengan
5VDC, 2000mA)

http://ictku.com/images1/gold.jpg
3.EFAS DUA' A050 (EMAS)
* Auto Doa untuk memulakan perjalanan sebaik sahaja enjin
dihidupkan
* Untuk kecekapan tenaga dan jimat
* Petunjuk aras bateri untuk menunjukkan prestasi bateri
* Kuasa USB Port untuk aksesori IT dan mengecas telefon
bimbit (sesuai untuk semua jenis telefon bimbit dengan
5VDC, 2000mA)


Bagaimana untuk memasang dan menggunakan ‘EFAS’ Fuel Saver?
* Menggunakan ‘EFAS’ Fuel Saver adalah sangat mudah hanya penting "MASUK N JIMAT".Hanya plag terminal ‘EFAS’ Fuel Saver ke dalam soket pencucuh rokok kereta anda dan ia akan bekerja dengan segera.

Berapa lama ‘EFAS’ Fuel Saver akan berlangsung?
* Peranti litar yang biasanya elektronik dijangka hayat purata ialah 3 tahun, dan warati produk ‘EFAS’ adalah selama 1 tahun. Mengendalikan produk ini dengan lebih teliti boleh memanjangkan jangka hayat Fuel Saver ‘EFAS’ sehingga 5 tahun.

Berapa lama mula bekerja selepas saya mula-mula memasang?
* Secara teorinya, apabila enjin adalah permulaan, ia akan bekerja dengan cara yang betul.

Apabila ‘EFAS’ Fuel Saver berhenti kerja, ia akan menjejaskan atau merosakkan kereta saya?
* Tidak, ia tidak akan menjejaskan kenderaan anda.’EFAS’ Fuel Saver adalah alat tambahan yang disambungkan hanya pada soket kereta melalui soket pencucuh rokok. Jadi ia akan bekerja seperti barangan aksesori untuk kereta anda, dan apabila ia berhenti bekerja, kereta anda akan mendapat kembali kepada keadaan asal kerja dan tidak ada apa yang terjejas, tetapi sudah tentu anda tidak dapat menikmati faedah daripada ‘EFAS’ Fuel Saver.


TEKNOLOGI DARI UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA
JAMINAN SIRIM - MSIEC00950 Safety

UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI - SMS 012-672 2154 @ PM @ atau
layari http://efas2u.blogspot.com:)cgrock:)cgrock

mrkon
18-09-2012, 09:33 PM
Ada bro...

1. Kereta MyVi:Salleh-0123231001 "Saya dah gunakan PRO.S Fuel Saver lebih setahun cukup memuaskan dari segi penjimatan, Ada pick-up bila memotong dan naik bukit."

2.Kereta Peugeot: SAmsudin-0193809514 "Kereta saya tidak lagi meragam. Performance kereta cukup lancar dan penjimatan sehingga 50km tambahan kalau full tank."

3.Kereta Wira 1.3: Ujang-0176539084 "Sejak gunakan PRO.S kereta saya berdesup laju. Kalau nak lumba boleh saja."

4.Kerea Iswara 1.3: Zarina -0122407107 "Saya telah menggunakan PRO.S lebih setahun. Kalau isi penuh memang cukup berkesan dari segi penjimatan sebelum ini kalau isi penuh 450km saje, tapi sekarang dapat 500km atau lebih."

5. Kereta Wira 1.3: Munir 0193096065 "Penjimatan yang menakjubkan. Pick up dan memotong kereta takde masalah, tiada dragging.".

6. Kereta Wira 1.3: Razalie-0172138703 "Balik ke Sg Besar dari Banting biasanya isi penuh habis tangki. Tapi bila guna PRO.S tiada lagi measalah minyak habis. Boleh ronda2 pekan banyak kali. Cukup memuaskan."

7. Kereta NAza Ria: Mohd Ali "Dari Salak Tinggi ke Muar biasanya habis minyak kadang2 perlu singgah stesyen minyak sebelum sampai ke kampung takut tak sempat sampai. sekarang tiada lagi masalah. Sejak gunakan PRO.S sampai je kampung ada lagi satu takuk, jimat 25%. Tak payah risau nak isi minyak sebelum sampai kampung. Cubalah dulu baru tahu."

8. Kereta Gen2: Ishak -0127813532 "Mula2 tak nak cuba tapi bila dah guna memang SUPERB. dari Johor Kluang ke Melaka biasanya RM50.00, sakit..tapi bila dah guna PRO.S tak sampai RM30.00. Lega cukup jimat.

9.Kereta Waja 1.5: Kamal - 0163185036 "Cukup jimat bawa ke mana2. Bukan jimat aje, bateri tak payah tukar lebih 2 tahun. Cukup memuaskan."

10. Kereta Alfa Romeo: Azha 0193517746 "Perjalanan hiway cukup lembut, tak perlu nak tekan pedal minyak kuat sangat. Perjalanan jauh mesti ingat PRO.S, pastikan senantiasa bersama. Jimat, ada kuasa dan perjalanan yang tenang."
:)):))
Yg no 9 ni kereta WAJA keluaran mana?

jomcuba
19-09-2012, 09:23 AM
ha3x....typing error tu bro....tkasih atas bacaan...laju menaip...:((:((

jomcuba
20-09-2012, 03:44 PM
http://ictku.com/images1/basic.jpg
1.EFAS BASIC A010 (PUTIH)
http://ictku.com/images1/silver.jpghttp://ictku.com/images1/jamin.jpg
2.EFAS PRO A030 (PERAK)
http://ictku.com/images1/gold.jpg
3.EFAS DUA' A050 (EMAS)

TEKNOLOGI DARI UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA
JAMINAN SIRIM - MSIEC00950 Safety

UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI - SMS 012-672 2154 @ PM @ atau
layari http://efas2u.blogspot.com

jomcuba
20-09-2012, 07:26 PM
bump satu kali...

balang
20-09-2012, 08:40 PM
tt...nak tanya sikit, jaminan wang dikembalikan tu kalau problem camner yer??customer tak puas hati??

jomcuba
21-09-2012, 12:35 AM
tt...nak tanya sikit, jaminan wang dikembalikan tu kalau problem camner yer??customer tak puas hati??

Yup...jika customer tak puas hati boleh pulangkan pada saya dalam tempoh 2 bulan penggunaan. Selepas 2 bulan tiada jaminan lagi. Ia adalah jaminan kualiti produk daripada saya. Jika ada sebarang kerosakan produk jangan khuatir sebab ada kad jaminan syarikat dalam kotak tu dan nombor siri....jaminan selama setahun daripada syarikat AMR. Terima kasih atas pertanyaan.PM saya untuk lebih detail....Ramai kenkawan saya dah cuba...insyaAllah...ada pick up dan bunyi enjin berkurangan...:)cgrock:)cgrock

jomcuba
21-09-2012, 07:32 AM
Assalamualaikum dan Selamat pagi semua...kasi bump satu kali sebelum gi kerja...he3x

zhafran86
21-09-2012, 08:04 AM
ade beza x ketiga2 produk tu?

jomcuba
21-09-2012, 09:09 AM
ade beza x ketiga2 produk tu?

Ada...basic hanya penunjuk aras bateri, silver tambah satu lagi memberi kecekapan tenaga dan jimat, gold tambah satu lagi ada doa naik kenderaan. Nampak mahal tapi sekali beli je....insyaAllah...lagipun saya bagi jaminan kepuasan produk dalam 60 hari. Dalam tempoh tersebut, x puas hati boleh pulang balik.Cuma tolak RM20 untuk caj perkhidmatan dan produk mestilah dalam keadaan baik..tu je...




UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI - SMS 012-672 2154 @ PM @ atau layari http://efas2u.blogspot.com

jomcuba
21-09-2012, 10:04 AM
Bump untuk hari Jumaat...
http://ictku.com/images1/M1.jpg




UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI - SMS 012-672 2154 @ PM @ atau layari http://efas2u.blogspot.com

jomcuba
21-09-2012, 02:50 PM
kasi bump untuk sesi petang...

jomcuba
22-09-2012, 01:37 PM
bump untuk petang sabtu...

jomcuba
22-09-2012, 07:29 PM
http://ictku.com/images/5.jpg

Produk berkualiti buatan Malaysia. Hampir 3 tahun kajian sebelum ianya di hasilkan sebegini rupa...


http://efas2u.blogspot.com

jomcuba
23-09-2012, 09:57 AM
Selamat pagi semua ahli CG...

jomcuba
23-09-2012, 06:11 PM
kasi bump untuk petang Ahad...

jomcuba
24-09-2012, 12:58 PM
http://ictku.com/images1/1.jpg http://ictku.com/images1/jamin.jpg


bump...:)cgrock:)cgrock:)cgrock

jomcuba
25-09-2012, 07:50 AM
salam/selamat pagi semua...

jomcuba
25-09-2012, 10:07 PM
Ayuh dapatkan segera produk bermutu tinggi ini dengan harga istimewa..

jomcuba
27-09-2012, 06:11 PM
EFAS...produk berkualiti keluaran bumiputera....

jomcuba
28-09-2012, 11:23 AM
selamat pagi semua...dan salam jumaat...penghulu segala hari

jomcuba
29-09-2012, 07:27 AM
http://ictku.com/images1/2.jpg

call/sms 0126722154 atau pm untuk details

jomcuba
30-09-2012, 12:23 PM
Bump untuk hari Jumaat...
http://ictku.com/images1/M1.jpg




UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI - SMS 012-672 2154 @ PM @ atau layari http://efas2u.blogspot.com

Bump untuk hari Ahad...

jomcuba
30-09-2012, 08:35 PM
http://ictku.com/images1/basic.jpg
1.EFAS BASIC A010 (PUTIH)
http://ictku.com/images/silver.jpghttp://ictku.com/images1/jamin.jpg
2.EFAS PRO A030 (PERAK)
http://ictku.com/images1/gold.jpg
3.EFAS DUA' A050 (EMAS)

TEKNOLOGI DARI UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA
JAMINAN SIRIM - MSIEC00950 Safety

UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI - SMS 012-672 2154 @ PM @ atau
layari http://efas2u.blogspot.com

Bumping sekali...

jomcuba
01-10-2012, 04:16 PM
selamat petang semua....pm saya untuk dapatkan info produk efas ini

jomcuba
02-10-2012, 07:28 AM
Selamat pagi semua..

jomcuba
02-10-2012, 02:56 PM
bump:)cgrock:)cgrock

nonama
02-10-2012, 03:28 PM
bape banyak boleh jimat minyak bro?

jomcuba
04-10-2012, 01:37 AM
bape banyak boleh jimat minyak bro?

tentang minyak pada saya secara jujur agak subjektif.... bergantung pada pemanduan juga...jika tinggi rpm pada saya kurang jarak kilometer boleh dijimat berbanding dgn pemanduan rpm yang rendah atau sederhana. Saya dah test RM50 pemanduan 130-150 km/j dapat 263 km berbanding 348km pemanduan 100-120 km/j. Dari segi prestasi kereta pada saya memang puas hati dan bunyi enjin tak berapa bising. Terima kasih atas pertanyaan.:):)

jomcuba
04-10-2012, 08:42 AM
http://ictku.com/images/2.jpg

call/sms 0126722154 atau pm untuk details

Bump....selamat pagi semua...:)cgrock:)cgrock

jomcuba
06-10-2012, 06:37 PM
selamat petang semua

on9shoppers
06-10-2012, 06:45 PM
sokong produk buatan malaysia....

jomcuba
07-10-2012, 12:38 AM
sokong produk buatan malaysia....

Terima kasih....memang produk efas meyakinkan.....:)cgrock:)cgrock
moh pm saya utk details....ramai yang dah mencuba respon amat positif...

jomcuba
07-10-2012, 12:43 AM
Sambil-sambil promote EFAs ni kebetulan saya juga jual produk BIOSUNNAH....jika ada yang berminat boleh pm juga...saya pengguna setia produk tersebut...

jomcuba
07-10-2012, 10:32 AM
Selamat pagi semua.....meh cuba EFAS....produk berkualiti keluaran tempatan.

Sila pm atau sms saya....:)cgrock:)cgrock:)cgrock

jomcuba
08-10-2012, 07:49 AM
bump pagi Isnin ni......salam sejahtera semua...

jomcuba
08-10-2012, 11:27 PM
bump untuk malam selasa.....:)cgrock:)cgrock:)cgrock

jomcuba
09-10-2012, 02:06 AM
Terima kasih kepada pengguna EFAS. Mereka berpuas hati dengan produk tersebut. Alhamdulillah

1. Muhammad Firdaus Khairil Azidi - Perak - SILVER -
2. Muhammad Sallehudin Kamaruddin - Perak - GOLD
3. Muhammad Zuraini Ismail - Selangor - GOLD
4. Iskandar Zulkarnain - Kedah - GOLD
5. Azmir - Perak - SILVER
6. Muhd Nazrin Aizat Mat NAsir - Selangor - SILVER
7. Nomaliza Ahmad -Negeri Sembilan - GOLD
8. Haniza - Perak - SILVER
9. Hishamudin Ahmad - Selangor - GOLD dan SILVER
10. Aidil Paiman - Perak - GOLD
11. Eirwandy Pickly - Sabah - SILVER
12. Mohd Zainol Zakaria - Perak - GOLD
13. Mohd Khalid Shahdan - Perak - SILVER
14. Sham - Perak - GOLD

UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI - SMS 012-672 2154 @ PM @ atau layari http://efas2u.blogspot.com

jomcuba
09-10-2012, 12:56 PM
selamat petang semua...bump sekali

jomcuba
09-10-2012, 09:16 PM
Dapatkan segera produk bermutu buatan Malaysia ini.

jomcuba
10-10-2012, 09:17 AM
selamat pagi semua....:)cgrock:)cgrock

jomcuba
10-10-2012, 06:48 PM
bump sebelum maghrib

jomcuba
12-10-2012, 09:14 AM
Salam jumat semua....penghulu segala hari...

jomcuba
12-10-2012, 09:40 PM
Bukan sebarangan produk. Diuji dan terbukti
http://ictku.com/images1/utm.jpg

BUMP UNTUK MALAM SABTU...:)cgrock:)cgrock

jomcuba
13-10-2012, 05:38 PM
Dapatkan produk EFAS dengan kadar segera....stok terhad.....pm atau call/sms 012 67 22 15 4

jomcuba
13-10-2012, 11:56 PM
bump untuk malam ahad......selamat berhujung minggu....:)cgrock:)cgrock:)cgrock

nonama
14-10-2012, 12:08 AM
Jaminan wang 60 hari tu camne tt? Kalau sy bli x puas ati sbb minyak x jimat n kereta xde improvement bole pulangkan balik ke? Dan ape beza produk ni dengan MPC @ I-Charge?... Sory byk tanye...

jomcuba
14-10-2012, 07:04 PM
Jaminan wang 60 hari tu camne tt? Kalau sy bli x puas ati sbb minyak x jimat n kereta xde improvement bole pulangkan balik ke? Dan ape beza produk ni dengan MPC @ I-Charge?... Sory byk tanye...

Tak de masalah atas pertanyaan...sangat digalakkan....Terima kasih kerana bertanya...ttg 60 hari jaminan tu seperti yang anda katakan jika x berpuashati saya akan pulangkan duit anda semula CUMA ditolak RM20 sahaja sebagai caj perkhidmatan. Berkaitan dengan beza produk saya x mahu komen sebab x mahu ganggu/kacau/banding dgn produk lain. Masing-masing ada kekuatannya tersendiri. Terpulang kepada pengguna untuk memilih dan mencuba. saya/Kawan/Saudara pernah menggunakan pelbagai jenis produk yang berkaitan. Jika nak tahu lebih boleh pm saya.....insyaAllah....saya nakkan pengguna berpuas hati barulah saya puas hati menerima duit anda kerana ia bkn takat di dunia sahaja......ok....pm ya...:)cgrock:)cgrock

Layari http://efas2u.blogspot.com

jomcuba
15-10-2012, 10:07 AM
bump untuk hari isnin.....mari menciba produk efas yang bermutu ini....

jomcuba
15-10-2012, 10:37 PM
Efas..produk bermutu buatan Malaysia

http://ictku.com/images/1.jpg

:)cgrock:)cgrock

jomcuba
16-10-2012, 01:29 PM
Bumping sekali..

jomcuba
16-10-2012, 04:31 PM
EfAS...produk unggul buatan Malaysia...

Abdullah
16-10-2012, 08:42 PM
Tak de masalah atas pertanyaan...sangat digalakkan....Terima kasih kerana bertanya...ttg 60 hari jaminan tu seperti yang anda katakan jika x berpuashati saya akan pulangkan duit anda semula CUMA ditolak RM20 sahaja sebagai caj perkhidmatan. Berkaitan dengan beza produk saya x mahu komen sebab x mahu ganggu/kacau/banding dgn produk lain. Masing-masing ada kekuatannya tersendiri. Terpulang kepada pengguna untuk memilih dan mencuba. saya/Kawan/Saudara pernah menggunakan pelbagai jenis produk yang berkaitan. Jika nak tahu lebih boleh pm saya.....insyaAllah....saya nakkan pengguna berpuas hati barulah saya puas hati menerima duit anda kerana ia bkn takat di dunia sahaja......ok....pm ya...:)cgrock:)cgrock

Layari http://efas2u.blogspot.com

untuk motorsikal ada x?

jomcuba
17-10-2012, 02:08 PM
untuk motorsikal ada x?
harap maaf buat masa ini belum ada lagi untuk motorsikal....

jomcuba
17-10-2012, 08:27 PM
Bump untuk malam ini....mari cuba produk bermutu ini dengan jaminan 60 hari. Biar anda rasakan sendiri kehebatannhya dan jika dalam tempoh tersebut anda tidak berpuas hati...wang akan dikembalikan.Bukan kerana produk tidak bagus tapi mungkin ia tidak bersesuaian dengan kehendak dan citarasa anda.....:)cgrock:)cgrock

jomcuba
18-10-2012, 10:15 PM
bump untuk malam ni...moh dapatkan segera efas

nonama
18-10-2012, 10:22 PM
Pm aku bro perbezaan tu dr yg lain aku nak tau kalau bole... Hihihi

jomcuba
19-10-2012, 10:41 AM
Pm aku bro perbezaan tu dr yg lain aku nak tau kalau bole... Hihihi

check PM....tkasih atas pertanyaan....:):):D

jomcuba
19-10-2012, 11:28 AM
efas, THINK of SAVE, ACT on SAVE AND DO SAVE.
:)cgrock:)cgrock

jomcuba
20-10-2012, 08:20 PM
Bump untuk malam sabtu sebelum menyaksikan perlawanan akhir Piala Malaysia 2012. Selamat menonton untuk semua peminat bolasepak di Malaysia.
EFAS...produk bermutu buatan Malaysia:)cgrock:)cgrock
http://efas2u.blogspot.com

jomcuba
21-10-2012, 03:55 PM
bump untuk petang Ahad....Dapatkan EFAS...

jomcuba
22-10-2012, 03:50 PM
bump untuk petang Isnin....Dapatkan EFAS...
Layari http://efas2u.blogspot.com
atau PM...atau sms 012 67 22 154
:)cgrock:)cgrock

jomcuba
23-10-2012, 01:10 PM
bump untuk petang Selasa....Dapatkan segera EFAS...
Layari http://efas2u.blogspot.com
atau PM...atau sms 012 67 22 154

jomcuba
23-10-2012, 10:54 PM
EFAS....produk bermutu buatan Malaysia
http://ictku.com/images1/3.jpg
Sila PM atau sms 012 67 22 154
:(:(

jomcuba
24-10-2012, 10:09 AM
EFAS, THINK of SAVE, ACT on SAVE AND DO SAVE.
PM or SMS 012 67 22 154

http://efas2u.blogspot.com

:)cgrock:)cgrock

jomcuba
24-10-2012, 05:45 PM
bump untuk petang Rabu....

jomcuba
25-10-2012, 03:06 PM
Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Adha. Moga keberkatan ibadah korban dapat kita rasai bersama. Kepada pengguna2 EFAS moga tercapai apa yang dihajati, insyaAllah.

jomcuba
28-10-2012, 10:04 PM
bump untuk malam Isnin...

zamreda
28-10-2012, 10:09 PM
makin maju plug nie...disamping ada usb port tuk mengecas..nie baru btul...nie nak cas pon kena tgglkan energy saver skg nie..

jomcuba
29-10-2012, 11:26 AM
makin maju plug nie...disamping ada usb port tuk mengecas..nie baru btul...nie nak cas pon kena tgglkan energy saver skg nie..

Betul tu...terima kasih atas komen....produk ni mulai dikenali sejak dilancarkan bulan 5 yang lalu

jomcuba
29-10-2012, 01:39 PM
Bump untuk hari ini. EFAS produk bermutu buatan Malaysia
http://efas2u.blogspot.com atau PM atau sms 012 67 22 154
:)cgrock:)cgrock

jomcuba
29-10-2012, 08:07 PM
bump untuk malam selasa...

jomcuba
30-10-2012, 11:34 AM
Dapatkan EFAS produk bermutu buatan Malaysia
http://efas2u.blogspot.com atau PM atau sms 012 67 22 154

jomcuba
31-10-2012, 01:31 AM
Salam semua.....dapatkan segera Efas fuel saver dengan harga istimewa....PM atau sms 012 67 22 154...atau layari http://efas2u.blogspot.com
:)cgrock:)cgrock

jomcuba
31-10-2012, 10:45 AM
EFAS.....EFAS....bump untuk hari ini:)cgrock:)cgrock

jomcuba
31-10-2012, 09:15 PM
bump untuk malam ini....:)cgrock:)cgrock

jomcuba
01-11-2012, 10:53 AM
EFAS....produk bermutu buatan Malaysia...
http://ictku.com/images1/2.jpghttp://ictku.com/images1/jamin.jpg

PM atau SMS 012 67 22 154 untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk
:)cgrock:)cgrock

jomcuba
01-11-2012, 10:40 PM
bump untuk malam ini...:)cgrock:)cgrock

jomcuba
03-11-2012, 11:30 PM
bumping sekali

jomcuba
04-11-2012, 01:48 PM
EFAS....produk bermutu buatan Malaysia...
http://ictku.com/images1/3.jpg http://ictku.com/images1/jamin.jpg

PM atau SMS 012 67 22 154 untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk

jomcuba
05-11-2012, 08:51 PM
bump untuk malam ni...dapatkan efas...

fly2rich
05-11-2012, 09:14 PM
aku berasa bangga sebagai ex student UTEM..
bump utk TT...
kalau BMW e60 sesuai x??

jomcuba
06-11-2012, 09:42 PM
aku berasa bangga sebagai ex student UTEM..
bump utk TT...
kalau BMW e60 sesuai x??

Sememangnya EFAS sesuai untuk semua jenis kenderaan dan tidak salah jika bro nak cuba pada BMW E60 tu...he3x..mana tahu lebih power lagi ke....lgpun ada jaminan 60 hari diberikan....Apa2 pun terima kasih atas respon...

fly2rich
06-11-2012, 09:55 PM
Sememangnya EFAS sesuai untuk semua jenis kenderaan dan tidak salah jika bro nak cuba pada BMW E60 tu...he3x..mana tahu lebih power lagi ke....lgpun ada jaminan 60 hari diberikan....Apa2 pun terima kasih atas respon...

PM me for detail n best price can give to me..
delivery by pos tau..
sbb sy org ipoh..

ratusanRM
06-11-2012, 10:20 PM
PM best price. COD kat Mydin MITC :D

jomcuba
08-11-2012, 10:52 PM
PM me for detail n best price can give to me..
delivery by pos tau..
sbb sy org ipoh..

dah PM...terima kasih

jomcuba
08-11-2012, 10:53 PM
PM best price. COD kat Mydin MITC :D

dah PM. Terima kasih:)cgrock

jomcuba
08-11-2012, 10:55 PM
EFAS....produk bermutu buatan Malaysia...
http://ictku.com/images1/4.jpg http://ictku.com/images1/jamin.jpg
PM atau SMS 012 67 22 154 untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk

ratusanRM
08-11-2012, 11:30 PM
dah PM. Terima kasih:)cgrock

Takde pun ~X(:-?

jomcuba
09-11-2012, 03:28 PM
Takde pun ~X(:-?

Mohon Maaf....ada kesilapan teknikal....dah PM...boleh semak...:D

jomcuba
10-11-2012, 01:35 AM
EFAS..produk bermutu buatan Malaysia
http://ictku.com/images1/4.jpg
SMS/Call 0126722154 atau PM atau layari http://efas2u.blogspot.com

mbpuser
10-11-2012, 01:54 AM
Ni concept sama macam iCharge je kan?
Regulate voltage bateri supaya stable

jomcuba
10-11-2012, 01:51 PM
Ni concept sama macam iCharge je kan?
Regulate voltage bateri supaya stable

hampir sama tapi tak serupa...tambahan EFAS juga mengawal sistem pengurusan ampere dengan lebih baik....kuasa USB Port...doa naik kenderaan...tidak tertumpu pada voltage bateri sahaja....boleh cuba...insyaAllah produk EFAS boleh menjawab...terima kasih atas pertanyaan saudara...:)
:)cgrock:)cgrock

http://efas2u.blogspot.com

jomcuba
11-11-2012, 08:58 AM
bump untuk hari minggu....:)cgrock:)cgrock

jomcuba
11-11-2012, 03:29 PM
satu kali lagi.....bumping...:)cgrock:)cgrock

jomcuba
13-11-2012, 10:24 PM
Dapatlan EFAS segera....harga istimewa.... Call/SMS 012 67 22 154 atau layari http://efas2u.blogspot.com
http://ictku.com/images1/1.jpg

jomcuba
14-11-2012, 08:13 PM
bump untuk malam ni

jomcuba
15-11-2012, 08:35 AM
Dapatlan EFAS segera....harga istimewa.... Call/SMS 012 67 22 154 atau layari :)cgrock:)cgrockhttp://efas2u.blogspot.com (http://efas2u.blogspot.com)
http://ictku.com/images1/2.jpghttp://ictku.com/images1/jamin.jpg

jomcuba
15-11-2012, 03:02 PM
Salam Maal Hijrah....bump untuk permulaan tahun baru....

jomcuba
16-11-2012, 09:33 PM
Dapatkan segera EFAS fuel saver...produk bermutu buatan Malaysia....sila PM atau SMS/CALL 012 67 22 154 untuk maklumat lanjut...layari http://efas2u.blogspot.com

http://ictku.com/images1/4.jpg

:)cgrock:)cgrock

jomcuba
17-11-2012, 10:45 AM
bump sekali...:)cgrock:)cgrock

jomcuba
17-11-2012, 10:58 PM
bumping....:)cgrock:)cgrock

jomcuba
20-11-2012, 01:09 PM
BUMP...:)cgrock:)cgrock

jomcuba
21-11-2012, 08:21 PM
bump untuk malam ni:)cgrock:)cgrock

jomcuba
23-11-2012, 12:25 AM
http://www.youtube.com/watch?v=IWHHeFE3OqE

Dapatkan EFAS segera....call/sms 012 67 22 154 atau PM
layari: http://efas2u.blogspot.com

jomcuba
23-11-2012, 02:22 PM
bumping sekali....:)cgrock:)cgrock

jomcuba
25-11-2012, 12:33 AM
bump.....:)cgrock:)cgrock

jomcuba
26-11-2012, 10:44 AM
http://ictku.com/images1/5.jpg
Dapatkan EFAS segera....call/sms 012 67 22 154 atau PM
layari: http://efas2u.blogspot.com

Green Apple
26-11-2012, 10:49 AM
tt,putih,perak ,emas..ape perbezaan?
lampu kaler2 tuk ape?ade jaminan kembali wang?

jomcuba
27-11-2012, 07:33 AM
tt,putih,perak ,emas..ape perbezaan?
lampu kaler2 tuk ape?ade jaminan kembali wang?

1.EFAS BASIC A010 (PUTIH)
* Petunjuk Aras BAteri untuk menunjukkan prestasi bateri
* Kuasa USB Port

2.EFAS PRO A030 (PERAK)
plus Petunjuk Aras BAteri untuk menunjukkan prestasi

3.EFAS DUA' A050 (EMAS)
plus Auto Doa untuk memulakan perjalanan

Lampu kaler2 tu ada 4 warna utk menunjukkan aras bateri...
semua nyala- bateri sangat baik
3 led menyala (hijau/kuning/merah) - bateri keadaan baik
2 led menyala (kuning/merah) - keadaan bateri lemah...

Ada jaminan saya berikan...60 hari...jika dlm tempoh tersebut tuan tak berpuas hati....boleh pulangkan semula barang dan duit dikembalikan setelah saya tolak kos servis RM20 shj...cth:Jika harga barang RM220....dlm tempoh 60 hari x puas hati...hantar balik brg kemudian saya bank in semula RM200..

TEKNOLOGI DARI UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA
JAMINAN SIRIM - MSIEC00950 Safety

jomcuba
28-11-2012, 12:04 PM
http://ictku.com/images1/M1.jpg

EFAS produk unggul masa kini...siapa ada kelapangan boleh ke pameran intrade 2012 di matrade jalan duta...produk efas dibooth 1014. Ada promosi pembelian...:)cgrock:)cgrock

jomcuba
29-11-2012, 01:52 PM
bump...:)cgrock:)cgrock

jomcuba
06-12-2012, 01:03 PM
bump...:)cgrock:)cgrock

jomcuba
11-12-2012, 10:49 PM
bump.....:)cgrock:)cgrock

jomcuba
20-12-2012, 12:10 AM
http://ictku.com/images1/M1.jpg
1.EFAS BASIC A010 (PUTIH)
* Petunjuk Aras BAteri untuk menunjukkan prestasi bateri
* Kuasa USB Port

2.EFAS PRO A030 (PERAK)
plus Petunjuk Aras BAteri untuk menunjukkan prestasi

3.EFAS DUA' A050 (EMAS)
plus Auto Doa untuk memulakan perjalanan

Lampu kaler2 tu ada 4 warna utk menunjukkan aras bateri...
semua nyala- bateri sangat baik
3 led menyala (hijau/kuning/merah) - bateri keadaan baik
2 led menyala (kuning/merah) - keadaan bateri lemah...

Ada jaminan saya berikan...60 hari...jika dlm tempoh tersebut tuan tak berpuas hati....boleh pulangkan semula barang dan duit dikembalikan setelah saya tolak kos servis RM20 shj...cth:Jika harga barang RM220....dlm tempoh 60 hari x puas hati...hantar balik brg kemudian saya bank in semula RM200..

TEKNOLOGI DARI UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA
JAMINAN SIRIM - MSIEC00950 Safety
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

jomcuba
23-12-2012, 11:39 PM
bump...:)cgrock:)cgrock

jomcuba
17-02-2013, 09:34 AM
bump...:)cgrock:)cgrock:)cgrock

jomcuba
20-02-2013, 09:27 PM
bump :)cgrock:)cgrock:)cgrock

jomcuba
04-03-2013, 09:42 PM
bump...:)cgrock:)cgrock:)cgrock

aqu_fadhil
04-03-2013, 09:53 PM
cam hebat jew ni...

jomcuba
10-03-2013, 01:04 AM
meh cuba....produk terbaik buata malaysia keluaran bumiputera

jomcuba
10-03-2013, 01:05 AM
pm jika berminat

jomcuba
28-04-2013, 10:36 PM
Barang baik di Malaysia tika ini....ayuh dapatkan segera...:)cgrock:)cgrock

awiena
16-09-2013, 09:50 AM
Tambahan yang unik adalah auto bacaan doa naik kenderaan apabila enjin dihidupkan selain memberi kecekapan, kuasa dan jmat

baak mahai....sampai 380 ~X(

jomcuba
28-12-2013, 01:50 PM
Barang baik di Malaysia tika ini....ayuh dapatkan segera.:)cgrock:)cgrock

jomcuba
28-12-2013, 01:50 PM
Barang baik buatan Malaysia......mahal sekali beli je...

jomcuba
28-12-2013, 01:51 PM
baak mahai....sampai 380 ~X(

Alah beli menang memakai.....:)

jomcuba
16-03-2014, 05:48 PM
bump:)cgrock:)cgrock:)cgrock

jomcuba
13-04-2014, 02:44 PM
baak mahai....sampai 380 ~X(

saya nak jual murah efas...kalu minat pm saya..harga rugi...