PDA

View Full Version : KERETA MURAH,,,, bawah rm 6000... stok p pasar/kebun


jualbelimacam2
03-09-2012, 07:15 PM
:D:D:Dkereta-kereta lama harga bawah RM 6000 untuk dijual

ADA BANYAK MODEL..

HONDA

MITSUBISHI

TOYOTA

MAZDA

PROTON



NISSAN

VOLVO

BERMINAT SILA HUBUNGI... 0174628925 gambar tengah up date


kami juga ada membeli kereta2 lama... harga boleh bincang

jualbelimacam2
03-09-2012, 07:17 PM
http://img.rnudah.com/images/10/1035613911.jpg

UNTUK DI JUAL SEGERA
KERETA DALAM KEADAAN BAIK
AIRCORN SEJUK
DALAMAN KEMAS

Price: RM 5 900

jualbelimacam2
03-09-2012, 07:18 PM
http://img.rnudah.com/images/12/1220893442.jpg
http://img.rnudah.com/images/12/1285712324.jpg

Price: RM 14 800

jualbelimacam2
03-09-2012, 07:19 PM
Volvo 740 (M) -91

Price : RM 5 000 Type: Others Make: Volvo
Model: 740 Reg. year: 1991 Mileage: 80 000 - 84 999
Transmission: Manual Engine Capacity: 2316 cc Color Type: Non-Metalic sold




Mitsubishi Galant (M) -81
Price : RM 2 300 Type: Sedan Make: Mitsubishi
Model: Galant Reg. year: 1981 Mileage: 5 000 - 9 999
Transmission: Manual Engine Capacity: 1995 cc Color Type: Non-Metalic sold



Proton Iswara AEROBACK 1.5 (MANUAL) -93

Price : RM 3 998 Type: Sedan Make: Proton
Model: Iswara Reg. year: 1993 Mileage: 150 000 - 159 999
Transmission: Manual Engine Capacity: 1500 cc Color Type: Non-Metalic


Mazda 323 FAMILIA HATCHBACK 1.5 (MANUAL) -90
Price : RM 2 998 Type: Hatchback Make: Mazda
Model: Familia Reg. year: 1990 Mileage: 150 000 - 159 999
Transmission: Manual Engine Capacity: 1500 cc Color Type: Non-Metalic

jualbelimacam2
03-09-2012, 07:20 PM
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/971216_552944631419472_170484887_n.jpg


35k samb bayar

jualbelimacam2
03-09-2012, 07:21 PM
http://3.bp.blogspot.com/-G8_rsOOM1Y8/UDgiqXgCTSI/AAAAAAAAHdw/yEfSdTfi2Ec/s1600/kereta%2Bburuk%2Bbesar.bmp

Yang ni FREE jee... ha ha ha

alip87
03-09-2012, 07:23 PM
cod tt kt ne?

waktong.UMOFX
03-09-2012, 07:24 PM
buat pg kuliah pon boleh ni..dari beli moto baik beli kete ni :D

sapeq
03-09-2012, 07:26 PM
honda apa de tt?

biggie80
03-09-2012, 07:27 PM
watpo sero po mahal jah....:-?

jualbelimacam2
03-09-2012, 07:27 PM
cod tt kt ne?

penang/kulim/ kl

DOCH
03-09-2012, 07:28 PM
erm...pm aku list keta below RM5k.

jualbelimacam2
03-09-2012, 07:30 PM
honda apa de tt?http://img195.imageshack.us/img195/166/civic2ndgenrtion.jpg

rm2300

jualbelimacam2
03-09-2012, 07:32 PM
watpo sero po mahal jah....:-?
http://3.bp.blogspot.com/-G8_rsOOM1Y8/UDgiqXgCTSI/AAAAAAAAHdw/yEfSdTfi2Ec/s1600/kereta%2Bburuk%2Bbesar.bmp

yg ni bg free...hi hi

biggie80
03-09-2012, 07:33 PM
http://3.bp.blogspot.com/-G8_rsOOM1Y8/UDgiqXgCTSI/AAAAAAAAHdw/yEfSdTfi2Ec/s1600/kereta%2Bburuk%2Bbesar.bmp

yg ni bg free...hi hi

ok jer...klu timbang dpt 2-3 rat....hehehehehe.....COD kat ner TT...heheheheheh:D

zamreda
03-09-2012, 07:37 PM
http://img845.imageshack.us/img845/4715/1004748j.jpg

rm 2800

perghhh klau dpt nie mmg best..

saMurai_meLayu
03-09-2012, 07:38 PM
bnyknye stok kete kebun tt..
ni msti bnyk kebun ni..
haha..

wak sepul
03-09-2012, 07:39 PM
wah.. toyota se limited.... RM1.5k x bleh ker?:D:D:D

jualbelimacam2
03-09-2012, 07:41 PM
ok jer...klu timbang dpt 2-3 rat....hehehehehe.....COD kat ner TT...heheheheheh:D:)cgrock

cameron highland .. tengah syok driver hari tu tayar pancit... terus lompt masuk dalam gaung 70 kaki dalam ha ha ha....

klu rajin bila2 masa boleh p ambik free je... hi hi

jualbelimacam2
03-09-2012, 07:47 PM
wah.. toyota se limited.... RM1.5k x bleh ker?:D:D:D:)cgrock

boleh....... boleh blah.. hi hi:)

muhdy
03-09-2012, 07:48 PM
kete kancil muroh2 bwh 4k ada dok?

jualbelimacam2
03-09-2012, 07:50 PM
bnyknye stok kete kebun tt..
ni msti bnyk kebun ni..
haha..


boleh tahan gak la.... klu pakai samurai tuan tu wat menebas penat gak la... tak masuk yang belah sana lagi.. belah sinu pun ada...:)

jualbelimacam2
03-09-2012, 07:51 PM
kete kancil muroh2 bwh 4k ada dok?

produa n proton besok malam baru boleh up date.....

tak sempat nak ambik gambar...

jualbelimacam2
03-09-2012, 07:56 PM
proton saga rm 3200 - rm 4800.. ada banyak bijik... a/b n sdn thn 85 hingga 89

REMEDY KARUNG GUNI
03-09-2012, 08:06 PM
dah murah sgt ni...

jualbelimacam2
03-09-2012, 08:06 PM
http://images03.olx.com.my/ui/11/62/33/1311847487_226785933_6-Proton-Saga-15-untuk-dijual-Malaysia.jpgsold out
salam 1malaysia
ni ada sebuah kereta proton saga 1.5 tahun 86 warna putih nk letgo. enjin tip top baru
servis, kalau kata nk jln jauh tu boleh x de masalah. body je nk kena cat
balik kalau nk cantik. roadtax baru mati 03 julai. kereta kt area KL.

harga RM 3300 nett dah murah sangat tu dengan enjin ok dan mmg boleh jln jauh
berminat boleh call

luminor
03-09-2012, 08:09 PM
ni boleh buat rally dakar ni dlm kebun..hehhehehehhe

jualbelimacam2
03-09-2012, 08:19 PM
ni boleh buat rally dakar ni dlm kebun..hehhehehehhe

no hal kita boleh wat group... pengurusi jangan takut

RKG ada.... he he

jualbelimacam2
03-09-2012, 08:21 PM
iklan......

ANDA BERMASALAH DALAM MEMBUAT LOAN KERETA???CCRIS??CTOS??BLACKLIST??
JANGAN RISAU....KAMI BOLEH MEMBANTU ANDA UNTUK MENDAPATKAN KERETA....KERETA SAMBUNG BAYAR..

PROTON GEN 2 1.6 AUTO TAHUN 2005 WHITE...NEW PAINT sold out
MONTHLY : RM450.00..NO DUE
DP : RM8000...

PROTON PERSONA 1.6 MANUAL 2009
MONTHLY : RM550.00
DP : RM8000.00

PERDANA V6 2.0 AUTO TAHUN 2001 WARNA SILVER sold out
MONTHLY : RM845.00..DUE 2 BULAN
DP : RM9000.00...NEGO

PROTON WAJA 1.6 2005 AUTO R3 FULL BODY KITsold out
MONTHLY : RM600...NO DUE
DP : RM8500...NEGO..

PROTON SAGA BLM 1.3 MANUAL 2009
MONTHLY : RM460
DP : RM7500...NEGO

PERODUA KANCIL AUTO 2000
MONTHLY : RM270.00....TINGGAL 1 1/2 TAHUN JER HUTANG LAGI
DP : RM5000...NEGO

PERODUA KELISA 1.0 AUTO TAHUN 2002 MAROON
MONTHLY : RM400...HUTANG LAGI RM18K JER...
DP : RM5500

PROTON WAJA 1.6 AUTO 2002 SILVERsold out
MONTHLY : RM450.00
DP : RM7000

PERODUA KEMBARA 1.3 AUTO 2001 SILVERsold out
MONTHLY : RM278...DUE 1 BULAN
DP : RM6000

DOKUMEN PERJANJIAN AKAN DISEDIAKAN....PERTUKARAN NAMA PERLU DIBUAT SETELAH HUTANG SELESAI DIBAYAR DENGAN BANK

jualbelimacam2
03-09-2012, 08:28 PM
http://202.76.226.181/thumbs/85/8586470773.jpg
RM 5500

jualbelimacam2
03-09-2012, 08:31 PM
http://202.76.226.181/thumbs/84/8465283139.jpg
RM3500..

jualbelimacam2
03-09-2012, 08:33 PM
http://202.76.226.181/thumbs/54/5480722867.jpg

RM 5000 THN 91 auto

jualbelimacam2
03-09-2012, 08:36 PM
http://202.76.226.181/thumbs/50/5090688877.jpg
rm 2900

kalamsiber
03-09-2012, 08:38 PM
hohhohoo oldschoolrock

okanetime
03-09-2012, 08:40 PM
http://202.76.226.181/thumbs/50/5090688877.jpg
rm 2900

TT letak pic cam tak bagi tgk ja ..:D

azamgamat
03-09-2012, 08:43 PM
apa ni bro...kereta zaman jepun!!

jualbelimacam2
03-09-2012, 08:46 PM
TT letak pic cam tak bagi tgk ja ..:D

nanti tt pm...:D

nameless
03-09-2012, 08:49 PM
iklan......

ANDA BERMASALAH DALAM MEMBUAT LOAN KERETA???CCRIS??CTOS??BLACKLIST??
JANGAN RISAU....KAMI BOLEH MEMBANTU ANDA UNTUK MENDAPATKAN KERETA....KERETA SAMBUNG BAYAR..

PROTON GEN 2 1.6 AUTO TAHUN 2005 WHITE...NEW PAINT
MONTHLY : RM450.00..NO DUE
DP : RM8000...

PROTON PERSONA 1.6 MANUAL 2009
MONTHLY : RM550.00
DP : RM8000.00

PERDANA V6 2.0 AUTO TAHUN 2001 WARNA SILVER
MONTHLY : RM845.00..DUE 2 BULAN
DP : RM9000.00...NEGO

PROTON WAJA 1.6 2005 AUTO R3 FULL BODY KIT
MONTHLY : RM600...NO DUE
DP : RM8500...NEGO..

PROTON SAGA BLM 1.3 MANUAL 2009
MONTHLY : RM4
DP : RM7500...NEGO

PERODUA KANCIL AUTO 2000
MONTHLY : RM270.00....TINGGAL 1 1/2 TAHUN JER HUTANG LAGI
DP : RM5000...NEGO

PERODUA KELISA 1.0 AUTO TAHUN 2002 MAROON
MONTHLY : RM400...HUTANG LAGI RM18K JER...
DP : RM5500

PROTON WAJA 1.6 AUTO 2002 SILVER
MONTHLY : RM450.00
DP : RM7000

PERODUA KEMBARA 1.3 AUTO 2001 SILVER
MONTHLY : RM278...DUE 1 BULAN
DP : RM6000

DOKUMEN PERJANJIAN AKAN DISEDIAKAN....PERTUKARAN NAMA PERLU DIBUAT SETELAH HUTANG SELESAI DIBAYAR DENGAN BANK

kalo btul ni aku nk...:)):))

jualbelimacam2
03-09-2012, 08:52 PM
kalo btul ni aku nk...:)):))

tq bro.. dah ote dah........ silap tu:)

jualbelimacam2
03-09-2012, 08:55 PM
mari.. mari... mariiiiiiii.... pilih pilih..!!
murah murah............

jualbelimacam2
03-09-2012, 08:57 PM
untuk yg diluar kawasan cod... penghantar sampai depan pintu umah disediakan... kos nye boleh di runding dan ditanggung sepenuhnya oleh pembeli

jualbelimacam2
03-09-2012, 09:06 PM
jika anda semua mempunyai kereta2 lama yang duk menyemakkan pandangan mata anda tu bolehlah hubungi TT kalau nak jual... dapat gak manfaatnye bagi sapa2 yang tak mampu beli keta baru macam TT ni pakai...

jualbelimacam2
03-09-2012, 09:10 PM
http://img.rnudah.com/thumbs/85/8500660163.jpg

660 thn 96,97,98 rm5000

jualbelimacam2
03-09-2012, 09:15 PM
http://img.rnudah.com/thumbs/78/7840405227.jpgsold out
Price : RM 2 500 Type: Sedan Make: Mercedes Benz
Model: E230 Reg. year: 1983 Mileage: 350 000 - 399 999
Transmission: Manual Engine Capacity: 2300 cc

jualbelimacam2
03-09-2012, 09:20 PM
http://img.rnudah.com/thumbs/68/6828683479.jpg

Price : RM 2 500 Type: Hatchback Make: Ford
Model: Laser Reg. year: 1984
Transmission: Manual Engine Capacity: 1300 cc

jualbelimacam2
03-09-2012, 09:28 PM
suzuku swift thn 95 rm 5000

spiderglass
03-09-2012, 09:35 PM
http://img805.imageshack.us/img805/1056/toyotaselimited.jpg
rm9800

Salam tuan, bagi detail keta ni..tahun bila, CC & best price :D. Sy yg sms tadi dr no 019-3922xxx

spiderglass
03-09-2012, 09:36 PM
http://202.76.226.181/thumbs/85/8586470773.jpg
RM 5500

Keta ni juga ye :D

jualbelimacam2
03-09-2012, 09:47 PM
se limited 1.3...(m) keta tip top.. thn 90... last price rm 9500

satria 1.3 thn 96 (m) suma ok cuma cat nampak pudar ckit... last price rm 5k

jualbelimacam2
03-09-2012, 09:48 PM
Salam tuan, bagi detail keta ni..tahun bila, CC & best price :D. Sy yg sms tadi dr no 019-3922xxx

oooo tq3... dah up date tu.....

ceria28
03-09-2012, 10:04 PM
Salam tt...jika boleh gambar tu paste di MS 1 supaya senang nak tengok & tak payah nak selak MS tu satu2

jualbelimacam2
03-09-2012, 10:18 PM
Salam tt...jika boleh gambar tu paste di MS 1 supaya senang nak tengok & tak payah nak selak MS tu satu2

tima kasih ... atas tunjuk ajar.... akan TT usahakan:)

tebbaloi
03-09-2012, 11:20 PM
TT ada tak jual kancil rm3k? kalu ada sy nak. serius buyer. pastu tolong poskan ke sarawak ye :)

miehensem
04-09-2012, 12:05 AM
bro.. mercedes w123 tu masih jalan ke?? harga boleh ejas lagi tak??

aku dok sg petani.. kalau boleh ejas sikit2 lagi.. mmg boleh sambau ni..

jualbelimacam2
04-09-2012, 12:52 AM
bro.. mercedes w123 tu masih jalan ke?? harga boleh ejas lagi tak??

aku dok sg petani.. kalau boleh ejas sikit2 lagi.. mmg boleh sambau ni..
keta ok cuma cat je ada calar/tompok n nampak pudar ckit.. senang cita kena cat lain lah broo...

harga tak boleh p dah... klu nak tolong up boleh.... rm 2500 je...

jualbelimacam2
04-09-2012, 12:58 AM
TT ada tak jual kancil rm3k? kalu ada sy nak. serius buyer. pastu tolong poskan ke sarawak ye :)

aik bia tul... superman or superwomen ni... he he

tolong up ckit je lg bro kita ejas sampai jadi.... 660 thn 96 sy ada sbijik klu nak rm4500 kasi bungkus... serawak kat mane ... tak pe nanti kita pos....

skywalker89
04-09-2012, 01:18 AM
kancil rm2000-rm3000 xde ke tt?...nk sebijik...area penang...haha

jualbelimacam2
04-09-2012, 01:49 AM
kancil rm2000-rm3000 xde ke tt?...nk sebijik...area penang...haha


belum ada la bro... susah nak dapat... owner pandai pegang harga lani....:)

muhdy
04-09-2012, 02:29 AM
http://img.rnudah.com/thumbs/85/8500660163.jpg

660 thn 96,97,98 rm5000

kancil 660 nie kat area mana .. enjin mcm mana?

Kyat Hunter
04-09-2012, 02:33 AM
parking dulu
brg baik nie
bump utk TT

jualbelimacam2
04-09-2012, 02:40 AM
kancil 660 nie kat area mana .. enjin mcm mana?

penang tuan... enjin ok

muhdy
04-09-2012, 02:57 AM
penang tuan... enjin ok

aduyai.. jauh plak.. dah jarang gi penang.. harga RM4000 tak dapat ke?

eizjoe
04-09-2012, 01:39 PM
tt jual keta gini pulok doh...

mtsokri
04-09-2012, 01:44 PM
jeep xde TT?proton arena ke..nk wat gi mancing ni..hehe

mufakkir
04-09-2012, 03:28 PM
tt.van ader tak..yg murah2 nk bawak g niaga..econovan ke,lite ace ke.vanette..

Tok arab
04-09-2012, 03:31 PM
kalau ade wagon murah2 update la tt..berminat

pertiwi
04-09-2012, 03:36 PM
http://img845.imageshack.us/img845/4715/1004748j.jpg

rm 2800

ni kete ape namanya tt? aku panggil kete buah kana...pm aku nama model kete ni plisss..:)cgrock

fuyoh13
04-09-2012, 09:11 PM
insurans road tax idup lg ka???

zamreda
04-09-2012, 09:15 PM
ni kete ape namanya tt? aku panggil kete buah kana...pm aku nama model kete ni plisss..:)cgrock

pergh agak2lah buah kana..:D

aku ada pakai kereta nie..skg dah jadi stor dah..

mazda familia....enjin timing chain 1.5...

pecut 140 tade hal punya..

pertiwi
04-09-2012, 09:29 PM
pergh agak2lah buah kana..:D

aku ada pakai kereta nie..skg dah jadi stor dah..

mazda familia....enjin timing chain 1.5...

pecut 140 tade hal punya..

aku ler panggil gtu bro :p

pergh..timing chain tu!:)paid:)paid

jualbelimacam2
05-09-2012, 02:50 AM
tt.van ader tak..yg murah2 nk bawak g niaga..econovan ke,lite ace ke.vanette..


mazda bongo.... rm 6000

jualbelimacam2
05-09-2012, 02:51 AM
aduyai.. jauh plak.. dah jarang gi penang.. harga RM4000 tak dapat ke?


harga takat tu je tuan....

jualbelimacam2
05-09-2012, 02:52 AM
tt jual keta gini pulok doh...

ye tuan.... crv dah dapat lum..???

jualbelimacam2
05-09-2012, 02:54 AM
ni kete ape namanya tt? aku panggil kete buah kana...pm aku nama model kete ni plisss..:)cgrock


zaman 80an top keta ni.....

jualbelimacam2
05-09-2012, 02:57 AM
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fd/1974-1977_Datsun_120Y_%28B210%29_sedan_02.jpgni kete ape namanya tt? aku panggil kete buah kana...pm aku nama model kete ni plisss..:)cgrock

buah kana
model yang ni bro....

arowana
05-09-2012, 07:46 AM
http://images03.olx.com.my/ui/11/62/33/1311847487_226785933_6-Proton-Saga-15-untuk-dijual-Malaysia.jpg
salam 1malaysia
ni ada sebuah kereta proton saga 1.5 tahun 86 warna putih nk letgo. enjin tip top baru
servis, kalau kata nk jln jauh tu boleh x de masalah. body je nk kena cat
balik kalau nk cantik. roadtax baru mati 03 julai. kereta kt area KL.

harga RM 3300 nett dah murah sangat tu dengan enjin ok dan mmg boleh jln jauh
berminat boleh call

jauh tu boleh smpi penang tak.. cat teruk sgt ke.. aircond ok tak.

jualbelimacam2
05-09-2012, 04:48 PM
jauh tu boleh smpi penang tak.. cat teruk sgt ke.. aircond ok tak.

kalau tuan duk penang... tuan ambik yang kat kulim tuan... keta suma ok cuma arcond je tak jalan... harga rm 3700 tahun 89..

kalau yang kat dalam gambar tu pun buleh gak.. elok lg.. nak pusing 1 malaysia pun boleh.. arcond suma ok,kl penang tak jauh mana... klu malas n p kita boleh antar sampai umah.. cuma kos penghantaran buyer tanggung..

kena copom cepat klu berminat cuz keta ni cam goring pisang la pulak.... biasa la tuan meniaga ambik untung ckit2.. ramai la yang minat.. he he.. tq3

jualbelimacam2
08-09-2012, 09:10 PM
bumppppppppppppp

jualbelimacam2
08-09-2012, 09:16 PM
bumpppppppppppp

cyborg
08-09-2012, 09:31 PM
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fd/1974-1977_Datsun_120Y_%28B210%29_sedan_02.jpg

buah kana
model yang ni bro....

ini aku panggil DATSUN LIPAS ...

Hang B Hang F
08-09-2012, 09:35 PM
http://img.rnudah.com/thumbs/85/8500660163.jpg

660 thn 96,97,98 rm5000

tadi TT ada cakap kereta kancil 660 kat penang tu ada lagi ke?manual ke auto?condition?penang kat mana tu?rm4k dapat?aku tgh cari kancil auto..tq

lie_turbine
08-09-2012, 09:44 PM
Bgus ni, utk saya keja yg xde slip gji ni, boleh ushar2, leh mrasa dpt keta smbung bayor

Hitman™
08-09-2012, 09:57 PM
kete legend neh ade x?

teringin sgt..


http://carphotos.cardomain.com/ride_images/1/1239/1741/3095870012_large.jpg

jualbelimacam2
09-09-2012, 09:04 AM
tadi TT ada cakap kereta kancil 660 kat penang tu ada lagi ke?manual ke auto?condition?penang kat mana tu?rm4k dapat?aku tgh cari kancil auto..tqsold out......

jualbelimacam2
09-09-2012, 09:06 AM
kete legend neh ade x?

teringin sgt..


http://carphotos.cardomain.com/ride_images/1/1239/1741/3095870012_large.jpg

kalau ada bawah 6000 tt nak 10 ....he he

jualbelimacam2
09-09-2012, 09:08 AM
toyota dx rm 3200

jualbelimacam2
09-09-2012, 06:34 PM
http://img.rnudah.com/thumbs/83/8307878096.jpghttp://img.rnudah.com/thumbs/83/8375572799.jpghttp://img.rnudah.com/images/83/8313629738.jpg
UNTUK DI JUAL SEGERA
KERETA DALAM KEADAAN BAIK
SPORT RIM 15"
Dalaman Kemas
aircorn sejuk
Tiada accident
Owner asal perempuan

LOKASI BATU CAVES / JALAN BATU MUDA
GPS - N 03 13.969'
E101 41.354'

CALL - rusdan ( 012 3126763 )
HARGA - RM 13000 NEGO

jualbelimacam2
09-09-2012, 06:38 PM
http://img.rnudah.com/images/83/8366349343.jpg
Price : RM 6 700 Type: Hatchback Make: Proton
Model: Iswara Reg. year: 2002 Mileage: 140 000 - 149 999
Transmission: Manual Engine Capacity: 1300 cc Color Type: Metalic
Color:
Accessories: Solar Film, Sport rims, Central lock, Adjustable steering

UNTUK DI JUAL SEGERA
KERETA DALAM KEADAAN BAIK
SPORT RIM 15"
AIRCORN SEJUK
POWER STEERING

LOKASI BATU CAVES / JALAN BATU MUDA
GPS - N 03 13.969'
E101 41.354'

CALL - rusdan ( 012 3126763 )
HARGA - RM 6700 NEGO
Ads in the shop: 10

More images available



More images available

jualbelimacam2
09-09-2012, 06:40 PM
http://img.rnudah.com/images/83/8388343342.jpgPrice : RM 7 500 Type: Others Make: Perodua
Model: Kancil Reg. year: 2003 Mileage: 150 000 - 159 999
Transmission: Manual Engine Capacity: 660 cc Color Type: Non-Metalic
Color:
Accessories: Solar Film, Alarm, Central lock

UNTUK DI JUAL SEGERA
KERETA DALAM KEADAAN BAIK
Luaran dan dalaman kemas

Tiada eksiden
LOKASI BATU CAVES / JALAN BATU MUDA

jualbelimacam2
09-09-2012, 06:44 PM
http://img.rnudah.com/images/86/8686486220.jpghttp://img.rnudah.com/images/86/8698973202.jpg
Price : RM 34 800 Type: Sedan Make: Proton
Model: Perdana Reg. year: 1997 Mileage: 100 000 - 109 999
Transmission: Manual Engine Capacity: 2000 cc Color Type: Metalic
Color:
Accessories: Solar Film, CD Player, Leather seats, DVD Player, Sport rims, Alarm, Central lock, Adjustable steering

-Condition 9/10 Lisa Surihani
-Kereta boleh long distance
-Enjin Mitsubishi Evo 3 (standard)
-Tayar depan 225,45,17
-Tayar belakang 255,45,17
-Rim 17 Super Advance Ori JAPAN
-Leather seat ori V6 depan beakang
-Stering Momo 4 Kaki
-CD player dan monitor Japan
-Aircond digital

Harga boleh runding lagi.. berminat boleh hubungi owner terus 019-9990941

jualbelimacam2
09-09-2012, 06:47 PM
http://202.76.226.181/images/31/3154898830.jpgPrice : RM 6 000 Type: Hatchback Make: Perodua
Model: Kancil Reg. year: 2001 Mileage: 140 000 - 149 999
Transmission: Manual Engine Capacity: 660 cc Color Type: Metalic
Color:
Accessories: Solar Film, Central lock

UNTUK DI JUAL SEGERA
KERETA DALAM KEADAAN BAIK
Aircorn sejuk
Jual seadanya

LOKASI BATU CAVES / JALAN BATU MUDA
GPS - N 03 13.969'
E101 41.354'

CALL - rusdan ( 012 3126763 )
HARGA - RM 6000 NEGO

jualbelimacam2
09-09-2012, 07:02 PM
http://img.rnudah.com/thumbs/92/9241916512.jpg


BMW 728i (A) -84
RM 7 000

jualbelimacam2
11-09-2012, 12:40 AM
bumpppppppppppp

jackstan
11-09-2012, 12:42 AM
http://3.bp.blogspot.com/-G8_rsOOM1Y8/UDgiqXgCTSI/AAAAAAAAHdw/yEfSdTfi2Ec/s1600/kereta%2Bburuk%2Bbesar.bmp

yg ni bg free...hi hi

aku nak yg free ni TT...cod mana??:))

jualbelimacam2
11-09-2012, 01:40 AM
aku nak yg free ni TT...cod mana??:)):)cgrock:)cgrock



cameron highland .. tengah syok driver hari tu tayar pancit... terus lompt masuk dalam gaung 70 kaki dalam ha ha ha....

klu rajin bila2 masa boleh p ambik free je... hi hi

epbx
11-09-2012, 07:48 PM
http://3.bp.blogspot.com/-G8_rsOOM1Y8/UDgiqXgCTSI/AAAAAAAAHdw/yEfSdTfi2Ec/s1600/kereta%2Bburuk%2Bbesar.bmp

Yang ni FREE jee... ha ha ha

overshort drift nie:eek::eek::eek:
nie keta memula tg djan berlatih drift...
:eek::eek::eek:

atong
11-09-2012, 10:00 PM
bump....hehe.......

jualbelimacam2
15-09-2012, 11:37 PM
bumpppppppppppp

abuyah
16-09-2012, 01:52 PM
http://img.rnudah.com/thumbs/92/9241916512.jpg


BMW 728i (A) -84
RM 7 000

ini model lampu petak belakang tu ke ???

bai... apa kata ko update keta ko kat first page dengan gambar...takde la payah nak belek setiap pages...

jualbelimacam2
24-09-2012, 01:43 AM
ini model lampu petak belakang tu ke ???

bai... apa kata ko update keta ko kat first page dengan gambar...takde la payah nak belek setiap pages...

wokey bai..... bisa diatur.... tq3

ms.aien
17-10-2012, 06:18 PM
erm kelisa2 xde gamba ka? tahun 2004 xkan xbley dpt around 16k kot bang..ada org yg jual 2005 ke atas pn under 20k..huuu

JackLanun
26-11-2012, 07:58 PM
parking skit..

bump utk tt..

mini90
26-11-2012, 08:06 PM
http://img.rnudah.com/thumbs/02/0248974338.jpg

1ok


http://img.rnudah.com/images/83/8307878096.jpg
http://img.rnudah.com/images/83/8313629738.jpg
http://img.rnudah.com/images/83/8375572799.jpg

Price : RM 13 000 Type: Hatchback Make: Proton
Model: Wira Reg. year: 2001 Mileage: 140 000 - 149 999
Transmission: Auto Engine Capacity: 1500 cc Color Type: Non-Metalic


tajuk tulis keta bwh 6k...nk 13k...acener ni.:eek::eek:

ChildHold
27-11-2012, 07:23 PM
[B][COLOR="DarkRed"]PROTON WAJA 1.6 AUTO 2002 SILVER
MONTHLY : RM450.00
DP : RM7000

ni ad gambar x bro?

kazama
29-11-2012, 01:24 AM
salam bos. saya yang tanya haritu,, boleh pm saya kereta mana yang boleh kredit,, n bayaran bulanan n deposit nya,, wira ni ok gak bos,, hehhehe

jualbelimacam2
29-11-2012, 09:49 PM
salam bos. saya yang tanya haritu,, boleh pm saya kereta mana yang boleh kredit,, n bayaran bulanan n deposit nya,, wira ni ok gak bos,, hehhehe

wira ni dah jual...... yang 6k tu lain tahun 97 aeroback auto 1.5

jualbelimacam2
29-11-2012, 09:53 PM
bumppppppppppppppp

jualbelimacam2
29-11-2012, 09:56 PM
ni ad gambar x bro?


sory lama tak masuk forum.... waja tu dah jual dah... next time tuan boleh call saya terus klu tak ada reply... 0174628925

apa pun terima kasih ...

amry92
03-12-2012, 05:23 AM
ada kereta under 15 k?
try pm tgk...

jibril
03-12-2012, 06:06 AM
sreeeeeeeeeeettttttttttt
drift dulu kat thread tt
:)

maziana
03-12-2012, 06:35 AM
keta 4X4 ada ker tt. tq

janggout
18-01-2013, 02:25 AM
salam TT..

boleh bgtau model apa yg tuan ada skang bwh rm4k.
enjin elok, kondisi elok dn ada ekon.
body bersopak sikit2 xpe. nk buat pki p klas je.
serius buyer.

tq

Sesumpah
18-01-2013, 10:31 AM
aku cari kancil sebijik... klu ada PM aku ye TT

akmal_tawau
18-01-2013, 10:33 AM
http://3.bp.blogspot.com/-G8_rsOOM1Y8/UDgiqXgCTSI/AAAAAAAAHdw/yEfSdTfi2Ec/s1600/kereta%2Bburuk%2Bbesar.bmp

Yang ni FREE jee... ha ha ha

boleh jalan lagik...:o#:-S

hyfactive
18-01-2013, 10:35 AM
best ler ada thread camnie...kita leh jual beli kete low price sket..

kedaibiasa
18-01-2013, 10:39 AM
bump fot tt

adam2010
18-01-2013, 10:48 AM
wira 1.5 auto thn 2003 utk dijual..
kondisi ok lg
mileage rendah lg
cat baru lg
sport rim cun lg
minyak jimat lg..

rm11.5k nego lg..

haqqi9
18-01-2013, 10:51 AM
haha.amboi bnyk keta.ada gmba takleh tngok ler tt

syahays
18-01-2013, 10:55 AM
wira 1.5 auto thn 2013 utk dijual..
kondisi ok lg
mileage rendah lg
cat baru lg
sport rim cun lg
minyak jimat lg..

rm11.5k nego lg..

amboi...mmg baru betol wira tuan tu...:)paid:)paid:)paid

man2823
18-01-2013, 11:10 AM
iklan......

ANDA BERMASALAH DALAM MEMBUAT LOAN KERETA???CCRIS??CTOS??BLACKLIST??
JANGAN RISAU....KAMI BOLEH MEMBANTU ANDA UNTUK MENDAPATKAN KERETA....KERETA SAMBUNG BAYAR..

PROTON GEN 2 1.6 AUTO TAHUN 2005 WHITE...NEW PAINT sold out
MONTHLY : RM450.00..NO DUE
DP : RM8000...

PROTON PERSONA 1.6 MANUAL 2009
MONTHLY : RM550.00
DP : RM8000.00

PERDANA V6 2.0 AUTO TAHUN 2001 WARNA SILVER sold out
MONTHLY : RM845.00..DUE 2 BULAN
DP : RM9000.00...NEGO

PROTON WAJA 1.6 2005 AUTO R3 FULL BODY KITsold out
MONTHLY : RM600...NO DUE
DP : RM8500...NEGO..

PROTON SAGA BLM 1.3 MANUAL 2009
MONTHLY : RM460
DP : RM7500...NEGO

PERODUA KANCIL AUTO 2000
MONTHLY : RM270.00....TINGGAL 1 1/2 TAHUN JER HUTANG LAGI
DP : RM5000...NEGO

PERODUA KELISA 1.0 AUTO TAHUN 2002 MAROON
MONTHLY : RM400...HUTANG LAGI RM18K JER...
DP : RM5500

PROTON WAJA 1.6 AUTO 2002 SILVERsold out
MONTHLY : RM450.00
DP : RM7000

PERODUA KEMBARA 1.3 AUTO 2001 SILVERsold out
MONTHLY : RM278...DUE 1 BULAN
DP : RM6000

DOKUMEN PERJANJIAN AKAN DISEDIAKAN....PERTUKARAN NAMA PERLU DIBUAT SETELAH HUTANG SELESAI DIBAYAR DENGAN BANK

kalau owner tu x nak tukar, mcm mana?

adam2010
18-01-2013, 04:49 PM
amboi...mmg baru betol wira tuan tu...:)paid:)paid:)paid

hehe :) dah betoi kan.

tq syahays.. v

algojo_76
18-01-2013, 04:55 PM
van vanette ado koo...

jualbelimacam2
19-01-2013, 08:30 PM
van vanette ado koo...

x de bro.........

jualbelimacam2
20-01-2013, 01:46 PM
kalau owner tu x nak tukar, mcm mana?

boleh tp kena tengok keta dulu...

jualbelimacam2
21-01-2013, 07:06 PM
van MAZDA BONGO TAHUN 1992 RM 9500... SESUAI UNTUK YANG BERNIAGA PASAR MALAM

jualbelimacam2
23-01-2013, 04:53 AM
keta 4X4 ada ker tt. tq


.





Subject: Pajero 1985https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTaS35wcicnggseS0FVFx-bj9yaDSs4smPXVWI-biuBSPe6w0hmxg


petrol......

body kemas.... tiada karat

sport rim

datang tengok ...

runding sampai jadi....


Price: RM 10000

Phone number: 0174628925

kelanapusaka
23-01-2013, 03:46 PM
kancil murah2 xde ke..?

richmoney
25-01-2013, 09:53 PM
satria/kancil auto dlm lingkungan rm4k ada x? saya nak sambung belajar.. nk guna kete..

jualbelimacam2
27-01-2013, 05:15 AM
satria/kancil auto dlm lingkungan rm4k ada x? saya nak sambung belajar.. nk guna kete..

belum ada...

on9shoppers
30-01-2013, 12:44 AM
tt...kereta yg siap ngv ada tak?

gmsatria
02-02-2013, 07:36 PM
iswara manual RM4k ade x?

miehensem
02-02-2013, 10:50 PM
tt.. update ada keta apa?

DNi
28-02-2013, 04:36 PM
pic last tu t SPAD mara woooo....

klu ferari laju potong mau gugur badan2 kete tu....

aduh...ni yg dinamakan pakai sampai abis...

ariyonprince
03-04-2013, 12:38 AM
bos..pm list ketaiklan......

ANDA BERMASALAH DALAM MEMBUAT LOAN KERETA???CCRIS??CTOS??BLACKLIST??
JANGAN RISAU....KAMI BOLEH MEMBANTU ANDA UNTUK MENDAPATKAN KERETA....KERETA SAMBUNG BAYAR..

PROTON GEN 2 1.6 AUTO TAHUN 2005 WHITE...NEW PAINT sold out
MONTHLY : RM450.00..NO DUE
DP : RM8000...

PROTON PERSONA 1.6 MANUAL 2009
MONTHLY : RM550.00
DP : RM8000.00

PERDANA V6 2.0 AUTO TAHUN 2001 WARNA SILVER sold out
MONTHLY : RM845.00..DUE 2 BULAN
DP : RM9000.00...NEGO

PROTON WAJA 1.6 2005 AUTO R3 FULL BODY KITsold out
MONTHLY : RM600...NO DUE
DP : RM8500...NEGO..

PROTON SAGA BLM 1.3 MANUAL 2009
MONTHLY : RM460
DP : RM7500...NEGO

PERODUA KANCIL AUTO 2000
MONTHLY : RM270.00....TINGGAL 1 1/2 TAHUN JER HUTANG LAGI
DP : RM5000...NEGO

PERODUA KELISA 1.0 AUTO TAHUN 2002 MAROON
MONTHLY : RM400...HUTANG LAGI RM18K JER...
DP : RM5500

PROTON WAJA 1.6 AUTO 2002 SILVERsold out
MONTHLY : RM450.00
DP : RM7000

PERODUA KEMBARA 1.3 AUTO 2001 SILVERsold out
MONTHLY : RM278...DUE 1 BULAN
DP : RM6000

DOKUMEN PERJANJIAN AKAN DISEDIAKAN....PERTUKARAN NAMA PERLU DIBUAT SETELAH HUTANG SELESAI DIBAYAR DENGAN BANK

ariyonprince
03-04-2013, 12:41 AM
nak cari keta k-kar auto..nak jual atau sambng bayar...urgent..kalo boleh yang mmurah2 dah la ye..

LZR
24-07-2013, 01:01 AM
TT... satria ade?

jualbelimacam2
24-07-2013, 03:20 AM
TT... satria ade?http://img.rnudah.com/images/06/0626802004.jpg
Condition: Used Price: RM 7 400 Type: Hatchback
Make: Proton Model: Satria Reg. year: 1996
Mileage: 140 000 - 149 999 Transmission: Manual Engine Capacity: 1300 cc
UNTUK DI JUAL SEGERA
KERETA DALAM KEADAAN BAIK
AIRCORN SEJUK
SPORT RIM 17"
DALAMAN KEMAS

LOKASI SELAYANG / BATU CAVES

rm7400

jualbelimacam2
24-07-2013, 03:30 AM
http://img.rnudah.com/thumbs/06/0637217446.jpgPerodua Kancil 660(M) - Thn 99 -99
RM 5 600

http://img.rnudah.com/thumbs/06/0656127336.jpgPerodua Kancil 660(M) - Thn 2005 -05
RM 6 500

turtletrade
24-07-2013, 03:49 AM
parking....

hum
24-07-2013, 04:05 AM
hidup lagi thread ni rupanya..

TT, wira auto ada?

LZR
25-07-2013, 01:30 AM
http://img.rnudah.com/images/06/0626802004.jpg
Condition: Used Price: RM 7 400 Type: Hatchback
Make: Proton Model: Satria Reg. year: 1996
Mileage: 140 000 - 149 999 Transmission: Manual Engine Capacity: 1300 cc
UNTUK DI JUAL SEGERA
KERETA DALAM KEADAAN BAIK
AIRCORN SEJUK
SPORT RIM 17"
DALAMAN KEMAS

LOKASI SELAYANG / BATU CAVES

rm7400


lupe nk ckp... yg auto ade TT? 1.5

jualbelimacam2
25-07-2013, 04:06 AM
hidup lagi thread ni rupanya..

TT, wira auto ada?

http://http://img.rnudah.com/images/06/0655947919.jpgCondition: http://img.rnudah.com/images/06/0631957653.jpgUsed Price: RM 9 900 Type: Sedan
Make: Proton Model: Wira Reg. year: 2000
Mileage: 140 000 - 149 999 Transmission: Auto Engine Capacity: 1500 cc
Color Type: Metalic
Color:
Accessories: Solar Film, CD Player, Airbag passenger, Sport rims, Alarm, Central lock, Adjustable steering

UNTUK DI JUAL SEGERA
KERETA DALAM KEADAAN BAIK
AIRCORN SEJUK
DALAMAN KEMAS
LOKASI SELAYANG

LZR
26-07-2013, 04:18 PM
satria auto ade x TT? 1.5

adam2010
26-07-2013, 05:21 PM
assalam,
sapa nak kenari auto 02;
seat(aje) move
no plate WKK4***
sport rim cun
aircond sejuk
color gold

harga buka 13k

sapa minat calling 0193358995
#tumpang umah tt... :)

jualbelimacam2
27-07-2013, 12:10 AM
bumpppppppppppppppppppppppppp

jualbelimacam2
28-07-2013, 12:33 AM
wish sambun bayar ada sebijik.....

airol
28-07-2013, 01:50 AM
wish sambun bayar ada sebijik.....
Brapa regenya

jualbelimacam2
29-07-2013, 05:11 PM
:D:D:Dkereta-kereta lama harga bawah RM 6000 untuk dijual

ADA BANYAK MODEL..

HONDA

MITSUBISHI

TOYOTA

MAZDA

PROTON



NISSAN

VOLVO

BERMINAT SILA HUBUNGI... 0174628925 gambar tengah up date


kami juga ada membeli kereta2 lama... harga boleh bincang


bumpppppppppppppp..:D

jualbelimacam2
17-08-2013, 03:02 AM
http://img.rnudah.com/images/10/1035613911.jpg

UNTUK DI JUAL SEGERA
KERETA DALAM KEADAAN BAIK
AIRCORN SEJUK
DALAMAN KEMAS

Price: RM 5 900

bumppppppppppppppppppppppppppp...............:)

jualbelimacam2
17-08-2013, 03:11 AM
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/p480x480/1185985_553421041371831_1034629384_n.jpg
sambung bayar ... rm 22k

jualbelimacam2
05-09-2013, 02:32 AM
:D:D:Dkereta-kereta lama harga bawah RM 6000 untuk dijual

ADA BANYAK MODEL..

HONDA

MITSUBISHI

TOYOTA

MAZDA

PROTON



NISSAN

VOLVO

BERMINAT SILA HUBUNGI... 0174628925 gambar tengah up date


kami juga ada membeli kereta2 lama... harga boleh bincang

bumppppp........................

PaRaNoRMaL
05-09-2013, 03:09 AM
menarik gak sini :D:D bump for TT :D:D

2njang
06-09-2013, 01:05 AM
wira@wira aeroback ada x@@@

karat
06-09-2013, 09:29 AM
Kenari ada x tt

rider1948
06-09-2013, 09:38 AM
pm mai latest2 punya..kalau ada yg terbaru....

saya dok aloq setaq

scryed
06-09-2013, 04:22 PM
Lokasi kat ne?

Rege blh nego lagi?

Tukar nama, insuran roadtsx berape kos?

white_shoes
07-09-2013, 01:36 AM
4x4 ada tak? untuk p kebun je pun...

kunyit
09-09-2013, 07:59 PM
kereta auto ada x tt

jualbelimacam2
14-09-2013, 10:41 AM
:D:D:Dkereta-kereta lama harga bawah RM 6000 untuk dijual

ADA BANYAK MODEL..

HONDA

MITSUBISHI

TOYOTA

MAZDA

PROTON



NISSAN

VOLVO

BERMINAT SILA HUBUNGI... 0174628925 gambar tengah up date


kami juga ada membeli kereta2 lama... harga boleh bincang

Hinlopppp, .........

jualbelimacam2
14-09-2013, 10:44 AM
kereta auto ada x tt

Wira sedan 1.6 auto thn 97 rm 5k

aan212
14-09-2013, 10:45 AM
Wira sedan 1.6 auto thn 97 rm 5k

tepek gambar la tt...

2njang
14-09-2013, 10:46 AM
Wira sedan 1.6 auto thn 97 rm 5k
gambau tt gambau

mrvx
14-09-2013, 10:46 AM
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/971216_552944631419472_170484887_n.jpg


35k samb bayar

tahun berapa ni...?

eizjoe
15-09-2013, 11:42 PM
tlg bump kereta murah2 ni

bel630
19-09-2013, 10:40 PM
Wira sedan 1.6 auto thn 97 rm 5k

ade lg ke tt? serius buyer...

jualbelimacam2
25-05-2014, 11:18 PM
:D:D:Dkereta-kereta lama harga bawah RM 6000 untuk dijual

ADA BANYAK MODEL..

HONDA

MITSUBISHI

TOYOTA

MAZDA

PROTON



NISSAN

VOLVO

BERMINAT SILA HUBUNGI... 0174628925 gambar tengah up date


kami juga ada membeli kereta2 lama... harga boleh bincang




Bumppppppppppppp.............

fzlik
26-05-2014, 08:14 AM
Bumppppppppppppp.............

Jual lg ke kete murah? Ada ke kete bwh 5k yg ada tong gas. Biasanya bekas teksi