PDA

View Full Version : Terkini: Keadaan Lebuhraya PLUS (arah utara & selatan)


tirani
16-08-2012, 02:49 PM
Jom kongsi keadaan trafik di PLUS Highway. Sapa yang tgh drive kat PLUS Highway la ni warČ la keadaan trafik kat sini. Boleh kita kongsi kat member kita kat sini. Aku nak balik Arau sat gi ni..

psx_dream87
16-08-2012, 02:50 PM
wah tanya yang tengah driving ye :D

wong_fei_hung
16-08-2012, 02:51 PM
wah tanya yang tengah driving ye :D

sambil drive sambil layan CG ...... kah kah kah

fadziledel
16-08-2012, 02:52 PM
uik jgn tanya camtu wei takkan diorang tgh surf CG kot...:D

refer cni jerk http://llmtrafik.gov.my/traffic.aspx

tirani
16-08-2012, 02:53 PM
uik jgn tanya camtu wei takkan diorang tgh surf CG kot...:D

refer cni jerk http://llmtrafik.gov.my/traffic.aspx

takpa..soh org sebelah update info trafik

THX
16-08-2012, 02:57 PM
kat twitter ada jer orang update info...

kni
16-08-2012, 02:57 PM
uik jgn tanya camtu wei takkan diorang tgh surf CG kot...:D

refer cni jerk http://llmtrafik.gov.my/traffic.aspx
tak boleh pun link tu.

THX
16-08-2012, 02:59 PM
1454hrs Kemalangan Km 77.5 arah utara dari Machap ke Air Hitam. Lorong kanan terhalang & trafik perlahan di lokasi. Berhati-hati memandu

RT @QaisyJaslenda Big accident involving 3cars 2lorries at PLUS near ayer itam exit from JB. It was raining. http://pic.twitter.com/nQ9QwqIV

liverpool
16-08-2012, 03:00 PM
Aku mlm ni gerak arah selatan..jgn la jem

fadziledel
16-08-2012, 03:08 PM
tak boleh pun link tu.

den bukak buleh yo...

GreenDay
16-08-2012, 03:09 PM
Aku mlm ni gerak arah selatan..jgn la jem

Dah Jem Dah...:D:D:D

faizk
16-08-2012, 03:11 PM
hang install je waze dlm henpon.sng dpt update kt dlm tu

dme30
16-08-2012, 03:11 PM
waa..nk balik arau ye tt..semoga selamat smpai org peghelih.. :D

dryer
16-08-2012, 03:18 PM
selamat pulang kekg halaman pd sumer warga cg..selamat menyambut hari raya...berhati2 memandu....semoga selamat smpe....sok br nk grk bk sp....lps kojer....

arfan
16-08-2012, 03:39 PM
follow je twitter @plustrafik...
aku kalau nak berjalan mana2 tgk twitter diaorg dulu..

arfan
16-08-2012, 03:40 PM
http://twitter.com/plustrafik

aku_own
16-08-2012, 03:58 PM
Jom kongsi keadaan trafik di PLUS Highway. Sapa yang tgh drive kat PLUS Highway la ni warČ la keadaan trafik kat sini. Boleh kita kongsi kat member kita kat sini. Aku nak balik Arau sat gi ni..

bro balik arau ye...????

dryer
16-08-2012, 04:14 PM
so far..hgway2 utk waktu skrg..clear..sumernya brjln lancar...

-pojie-
16-08-2012, 04:15 PM
tgk kat twitter la...

THX
17-08-2012, 08:59 AM
RT @hairulmoktar speedtrap under bridge after R&R ayer keroh northbound -- KL Traffic Update