PDA

View Full Version : RECOMMENDED BROKER : InstaForex - instaforex.com


Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334

akusebenar
22-07-2010, 06:09 PM
200,000 traders around the world have already chosen InstaForex
InstaForex recently reached 200,000 active customers
International online Forex broker InstaForex Company is happy to inform all its clients and partners that the number of traders joined the Company reached 200,000 persons. We thank each of 200,000 InstaForex customers for confidence and assessment of our services, which we were given over the past years.
Day by day, we aim to be better, to evolve for our clients in order to render comfortable, up-to-date and interesting operating conditions. Progress and forward motion, improvement and flexibility of our services have been the reason of being for InstaForex dynamically developing company in recent years, within which it has become one of the largest brokerage companies on the market.
Trading conditions evolution
Today, the trading conditions development allows InstaForex Company to offer to its clients:
more than 300 trading instruments on Forex, Gold, CFD, Futures and Commodities;
leverage 1:1000 – the highest among all companies;
instant execution of orders;
5 trading servers;
best trading conditions;
tens of contests with annual prize fund of 500,000 USD;
international portal MT5.com;
Forex television from InstaForex – InstaForex TV;
yearly beauty contest Miss InstaForex Asia;
the drawing of 3 autos: Hummer H3 (2010), Lotus Elise (2011), Lotus Evora (2012);
the widest list of depositing methods.
International recognition
During the working period InstaForex Company received the awards “Best broker in Asia” and Broker #1 in Asia” from such brands as ShowFx World (2009) and World Finance Awards (2009 and 2010). Articles about the Company were released in such reputable international publications as «CNBC Business»; «World Finance»; «Business & Finance»; «European CEO»; «Public Finance» etc.
Today, InstaForex is one of Forex industry leaders in the world. Thank you for choosing us as a broker and becoming one of our 200,000 clients now!
Trade with InstaForex – earn with InstaForex!


REGISTER ACCOUNT NOW

anoone
22-07-2010, 06:37 PM
fuiyoo market....ramai beratur nk widraw..dan ramai jgk beratur nak top up nehhh....jgn risau..ib2 instaforex setia menanti anda...:)

abu85
22-07-2010, 06:54 PM
jengah sket kat sini...

jengah skit siggy saya skali..:D:D:D

wanqie
22-07-2010, 08:22 PM
hehehe meriah suka instaforex nih..

IFX_Anna
23-07-2010, 12:07 AM
InstaForex Company took share in ShowFx Asia Exposition in Singapore
On July 10-11 the international online broker InstaForex went in for ShowFx Asia exposition arranged by the international exhibition brand ShowFx World in Singapore. The stand of InstaForex Company as always captured a great attention of the guests. InstaForex specialists were introducing the latest novelties to all concerned.

http://blog.instaforex.com/wp-content/gallery/showfx-asia-singapore-2010/showfx-singapore5.jpg

InstaForex Company participation in Singapore ShowFx World exposition is a perfect opportunity to be in touch with the current and potential clients directly and also demonstrate your strong positions and development prospects in the Asian region essential for the company's management. Taking place in Singapore the exposition caught the interest of the financial market participants, that in its turn allowed the event partakers and its guests to make a great many of useful business tie-ups. For those who had visited the ShowFx Asia brand events for the first time a democratic and outer-directed mood of the exposition came as a pleasant surprise. The brokers representatives, lecturers of the leading educational projects and traders - all of them were satisfied with the exposition course in Singapore. Moreover, one hundred traders came back home with tempting presents: whithin the expo bonuses in the amount of $50 were credited to their accounts.

http://blog.instaforex.com/wp-content/gallery/showfx-asia-singapore-2010/showfx-singapore6.jpg

We gives thanks to all the guests visited the company's stand and hopes to see everybody at the next exposition where InstaForex brand will be brought to attention again!

View the photoreport on the official blog of InstaForex Company (http://blog.instaforex.com/?page_id=488).

IFX_Kirill
23-07-2010, 12:24 AM
Shahnaz Abedi won $500 in InstaForex Sniper contest. Can you do that?

Recently, we have rewarded five winners of the contest "InstaForex Sniper". And today, we are happy to give away prizes to another wonderful finalists who have been able to climb to incredible highs and achieve stunning success. "InstaForex Sniper" tournament is the shortest and dynamic in InstaForex contest series, that is why its participants should be very attentive, calm and tough-minded. A small mistake, one wrong deal and you are left behind by your competitors. But our winners make no miscalculations, they occupy leading positions confidently at the contest beginning and do not allow rivals outscore them within the whole distance. It is time to unveil their names:

1 place - Shahnaz Abedi (652897) - 500 USD
2 place - Graur Vadim Valentin (653330) - 400 USD
3 place - Olga Ponomareva (653470) - 300 USD
4 place - Maya Malkova (652049) - 200 USD
5 place - Abimbola Ademarat (652824) - 100 USD

InstaForex Company is offering genuine congratulations to all winners of this week and inviting all wishing to take part in fabulous tournament "InstaForex Sniper", prove your skills, talent, luck and receive money prizes!


Contest statistics (http://instaforex.com/contest_forex_sniper_archive.php)
Registration page (http://instaforex.com/contest_forex_sniper.php)
Pictures and comments of finalists (http://blog.instaforex.com/?page_id=170)

gundurowo
23-07-2010, 04:21 AM
dlu tak salah aku,brent crude oil nk dilancarkan kat insta kan??bila agaknya ek?

teringin lak rasa nk jadi saudagar minyak :D :D

sureheboh.com
23-07-2010, 08:50 AM
dlu tak salah aku,brent crude oil nk dilancarkan kat insta kan??bila agaknya ek?

teringin lak rasa nk jadi saudagar minyak :D :D

Haah - aku pun dah terlupa pasal crude oil tu.

gOdFeLLa
23-07-2010, 10:53 AM
dlu tak salah aku,brent crude oil nk dilancarkan kat insta kan??bila agaknya ek?

teringin lak rasa nk jadi saudagar minyak :D :D

mungkin masih tak dapat lesen@kebenaran utk trade crude oil kot....

gundurowo
23-07-2010, 12:36 PM
td baru aku tgk kat mt4...ada tulih sampai 4 oil...tulih camni : brent crude oil ogos 2010...brent crude oil sep 2010...oct 2010..nov 2010..

adakah tu tempoh yg oil akan start dilancarkan???=P~=P~=P~=P~

akusebenar
23-07-2010, 03:37 PM
td baru aku tgk kat mt4...ada tulih sampai 4 oil...tulih camni : brent crude oil ogos 2010...brent crude oil sep 2010...oct 2010..nov 2010..

adakah tu tempoh yg oil akan start dilancarkan???=P~=P~=P~=P~

wat mase ni x de berita pape lgi pasal ni..nnti kalo dh leh aku kasi up

sureheboh.com
23-07-2010, 04:11 PM
BUMP untuk broker terbaekkk

sedanfx
23-07-2010, 04:11 PM
mungkin masih tak dapat lesen@kebenaran utk trade crude oil kot....

hepi besday bos... muga moruh rezeki dan mudah jodoh:) yg ke berapa ni> bila nk kawin? kaya pelik dah tu :)

akusebenar
23-07-2010, 04:15 PM
mungkin masih tak dapat lesen@kebenaran utk trade crude oil kot....

besday mu ke ari ni? jom ramai2 withdraw kat godfella ari ni..pastu bgi adiah 1% dari withdraw kita kat dia:)paid:)paid:)paid:)paid

abu85
23-07-2010, 04:40 PM
hepi besday bos... muga moruh rezeki dan mudah jodoh:) yg ke berapa ni> bila nk kawin? kaya pelik dah tu :)

sweet yang ke berapa ni .. :)cgrock:)cgrock

akusebenar
23-07-2010, 05:12 PM
sweet yang ke berapa ni .. :)cgrock:)cgrock

sweet seventeen la:eek::eek:

akusebenar
23-07-2010, 08:43 PM
200,000 traders around the world have already chosen InstaForex
InstaForex recently reached 200,000 active customers
International online Forex broker InstaForex Company is happy to inform all its clients and partners that the number of traders joined the Company reached 200,000 persons. We thank each of 200,000 InstaForex customers for confidence and assessment of our services, which we were given over the past years.
Day by day, we aim to be better, to evolve for our clients in order to render comfortable, up-to-date and interesting operating conditions. Progress and forward motion, improvement and flexibility of our services have been the reason of being for InstaForex dynamically developing company in recent years, within which it has become one of the largest brokerage companies on the market.
Trading conditions evolution
Today, the trading conditions development allows InstaForex Company to offer to its clients:
more than 300 trading instruments on Forex, Gold, CFD, Futures and Commodities;
leverage 1:1000 – the highest among all companies;
instant execution of orders;
5 trading servers;
best trading conditions;
tens of contests with annual prize fund of 500,000 USD;
international portal MT5.com;
Forex television from InstaForex – InstaForex TV;
yearly beauty contest Miss InstaForex Asia;
the drawing of 3 autos: Hummer H3 (2010), Lotus Elise (2011), Lotus Evora (2012);
the widest list of depositing methods.
International recognition
During the working period InstaForex Company received the awards “Best broker in Asia” and Broker #1 in Asia” from such brands as ShowFx World (2009) and World Finance Awards (2009 and 2010). Articles about the Company were released in such reputable international publications as «CNBC Business»; «World Finance»; «Business & Finance»; «European CEO»; «Public Finance» etc.
Today, InstaForex is one of Forex industry leaders in the world. Thank you for choosing us as a broker and becoming one of our 200,000 clients now!
Trade with InstaForex – earn with InstaForex!


REGISTER ACCOUNT NOW

akusebenar
23-07-2010, 11:13 PM
mane la g semua org ni...

akusebenar
24-07-2010, 01:16 AM
lagi beberapa jam market minggu ni nk close

atlantis
24-07-2010, 01:47 AM
lagi beberapa jam market minggu ni nk close

usd/chf bola tanggung, kasi smash down :D

akusebenar
24-07-2010, 01:56 AM
usd/chf bola tanggung, kasi smash down :D

aku dah tutp mt4..mls bukak dh..nnti x leh thn:)):))

Azhar
24-07-2010, 02:01 AM
lagi beberapa jam market minggu ni nk close

salam masta,

tak pernah aku trade sampai pg jumaat,insta tutup pukul brp ya?

1 lg,platform insta sejak kebelakangan ni agak prob la..
kadang2 hang..pastu nk instant OP atau close agak lambat tuuuuu..

apa pasal yer?.....

atlantis
24-07-2010, 02:06 AM
salam masta,

tak pernah aku trade sampai pg jumaat,insta tutup pukul brp ya?

1 lg,platform insta sejak kebelakangan ni agak prob la..
kadang2 hang..pastu nk instant OP atau close agak lambat tuuuuu..

apa pasal yer?.....

cuba ko ping 202.188.0.133 -t
kalau ada selang seli dgn timeout, sah tmnut wathal.
aku sedang menderita sejak 2 bln lalu sampai skang :mad:

Azhar
24-07-2010, 02:13 AM
cuba ko ping 202.188.0.133 -t
kalau ada selang seli dgn timeout, sah tmnut wathal.
aku sedang menderita sejak 2 bln lalu sampai skang :mad:

mcm mana tu bro,aku kurang paham la #:-S:-?

akusebenar
24-07-2010, 02:16 AM
salam masta,

tak pernah aku trade sampai pg jumaat,insta tutup pukul brp ya?

1 lg,platform insta sejak kebelakangan ni agak prob la..
kadang2 hang..pastu nk instant OP atau close agak lambat tuuuuu..

apa pasal yer?.....

kul 5 nnti close la..

lambat or reqoute ek?

lebih 15second x?

kalo x lebih rasa ok lagi..

tpi kalo still rasa prob lagi isnin nnti..bgitau k..aku cuba bantu:)cgrock

atlantis
24-07-2010, 02:16 AM
mcm mana tu bro,aku kurang paham la #:-S:-?

ip tu dns server yg sambut laluan internet kita sebelum kedestinasi seterusnya.
kalau kesana pun sangkut2, apatah lagi ketempat yg lebih jauh.

akusebenar
24-07-2010, 02:17 AM
mcm mana tu bro,aku kurang paham la #:-S:-?

dia suruh bro ping ip tmnet tu(kalo bro kai TMNET la)

Azhar
24-07-2010, 02:38 AM
kul 5 nnti close la..

lambat or reqoute ek?

lebih 15second x?

kalo x lebih rasa ok lagi..

tpi kalo still rasa prob lagi isnin nnti..bgitau k..aku cuba bantu:)cgrock

owh kul 5am ya..sbb ade flot +ve lg..:D

lebih kurang la 10 15 second camgitu,
broker lain demo laju berdesup jer..huhu

ok tq masta :)cgrock

akusebenar
24-07-2010, 02:40 AM
owh kul 5am ya..sbb ade flot +ve lg..:D

lebih kurang la 10 15 second camgitu,
broker lain demo laju berdesup jer..huhu

ok tq masta :)cgrock

den bukan masto:)):))

dah +ve kasi close la..kang weekend ntah ape jadi menyesal lak:D

Azhar
24-07-2010, 02:46 AM
ip tu dns server yg sambut laluan internet kita sebelum kedestinasi seterusnya.
kalau kesana pun sangkut2, apatah lagi ketempat yg lebih jauh.

klau guna broadband bole tukar IP ka bro?

dia suruh bro ping ip tmnet tu(kalo bro kai TMNET la)

sy guna broadband maxis la..coverage cun..

Azhar
24-07-2010, 02:51 AM
den bukan masto:)):))

dah +ve kasi close la..kang weekend ntah ape jadi menyesal lak:D

nk close kena ikut rule la masta :eek::">
jap lg mmg nk close la ni...:D:">

gOdFeLLa
24-07-2010, 03:03 AM
saya nak tutup kedai dulu.... letih dah...
Hari sabtu Off day.
Kalau nak depo @ wdraw, boleh request pada hari ahad.

Selamat malam semua.

michael scotfield
24-07-2010, 08:39 AM
Untuk yang baru bermula

Untuk menjadi pedagang yang mahir dan profesional dalam pasaran dagangan kewangan, pedagang perlu mendapatkan kemahiran dan pengetahuan, yang sangat penting untuk berada diarena ini

Untuk menjadi pedangang yang baru ini tidak bererti perlu mengalami kerugian.Ini Kerana akaun InstaForex tidak mempunyai had minima untuk berdagang, anda boleh mula berdagang dengan jumlah yang sedikit pun,ini juga boleh untuk mengurangkan risiko. Dengan peningkatan rasa keyakinan diri, anda boleh menambah bilangan lot perdagangan operasi, meningkatkan risiko dan membolehkan untuk mendapatkan keuntungan yang lebih tinggi.

3 Langkah mudah untuk berdagang:
http://instaforex.com/ms/img/cepochka2.jpg

http://instaforex.com/ms/img/img-step1.png Langkah Pertama ( Akaun Demo )

Setiap pedagang boleh membuka akaun DEMO dan belajar bagaimana untuk mengendalikan terminal dagangan dan strategi perniagaan untuk jangka masa terhad dan percuma.Walaupun tanpa pengetahuan tentang pasaran dagangan kewangan,anda sebagai seorang pedagang boleh membuka akaun DEMO.Di akaun DEMO anda dapat melakukan transaksi sebagaimana dilakukan pada akaun yang sebenarnya.

Seberapa banyak soalan pun, anda boleh cuba untuk menjawab dengan menggunakan akaun DEMO dengan tanpa risiko dan mempunyai peluang untuk membuka kuantiti terhad dan ia adalah percuma. Selain itu sokongan jabatan, 24 / 5 sedia berkhidmat perkhidmatan d ICQ, chatting, telefon atau e-mel.
http://instaforex.com/ms/img/img-step2.png Langkah Kedua ( Akaun Nyata )

Setelah menyesuaikan diri dengan akaun terminal, anda juga boleh mencuba berdagang dengan menggunakan akaun nyata dengan menghadkan risiko. Dengan tiadanya had minima untuk berdagang, anda boleh menentukan risiko modal anda = dengan keuntungan yang anda akan perolehi.

Berdagang di akaun nyata membolehkan anda untuk lebih memahami berbanding dengan Akaun Demo. Berdagang dengan akaun nyata, dengan modal yang minima, membuatkan anda akan berasa hubungan antara keuntungan dan pergerakan pasaran. Pengalaman ini sangat penting untuk permulaan menjada pedagang yang Berjaya.
http://instaforex.com/ms/img/img-step3.png Langkah ketiga ( Pedagang Profesional ).

Setelah memperolehi segala pengetahuan yang sepatutnya, pedagang boleh bergantung sepenuhnya dengan pasaran matawang, menggunakan strategi berdagang yang sesuai untuk mendapatkan keuntungan dari pergerakan matawang. Pedagang profesional perlu memilih teknik berdagang dan alatan berdagang yang sesuai untuk strategi nya.

Bukan semua pedagang baru mampu untuk sampai ketahap ini, tetapi INSTAFOREX memberi jaminan akan membantu semua pedagang untuk maju dengan mendapat sokongan penuh dari jabatan bantuan apabila wujudnya masalah.

Kami meyarankan anda untuk memilih salah satu peluang yang disenaraikan dibawah :

- Untuk membuka Akaun Demo (http://instaforex.com/ms/open_demo_account.php)

- Dapatkan bonus 30% dengan setiap deposit (http://instaforex.com/ms/open_live_account.php)

- Untuk memboleh kan anda mengajukan persoalan dihalaman ini (https://siteheart.com/webconsultation/11296?byhref=1)

- Kepada Kumpulan INSTAFOREX (http://instaforex.com/ms/team.php)

sureheboh.com
24-07-2010, 08:51 AM
Selamat Bercuti semua.

sedanfx
24-07-2010, 10:21 AM
saya nak tutup kedai dulu.... letih dah...
Hari sabtu Off day.
Kalau nak depo @ wdraw, boleh request pada hari ahad.

Selamat malam semua.

samala kita, seminggu sehari je cuti :)

wanqie
24-07-2010, 10:34 AM
aku paling tak suka sabtu n ahad..sebb takleh trade waaaaaaa....

sureheboh.com
24-07-2010, 02:18 PM
aku paling tak suka sabtu n ahad..sebb takleh trade waaaaaaa....

Ada satu broker yang ONLINE sabtu ahad bro tapi spread agak besar.

gemagemuruh
24-07-2010, 02:55 PM
Ada satu broker yang ONLINE sabtu ahad bro tapi spread agak besar.

OANDA ke bro?...sabtu dan ahad biasanya analisis balik segala trading yang dah dibuat...:D

akusebenar
24-07-2010, 03:01 PM
Ada satu broker yang ONLINE sabtu ahad bro tapi spread agak besar.

baik rehat je..trader cuti gak sabtu ahd..penat tengok chart

PCK6444
25-07-2010, 03:20 AM
leverage 1:1000 – the highest among all companies;

baru aku tau ada broker kasi lev macam nie nak try la

atlantis
25-07-2010, 03:33 AM
leverage 1:1000 – the highest among all companies;

baru aku tau ada broker kasi lev macam nie nak try la

aku tambah. "standard acc tau" bkn akaun mini ke, micro organism ke apa ke.. :D

akusebenar
25-07-2010, 03:39 AM
leverage 1:1000 – the highest among all companies;

baru aku tau ada broker kasi lev macam nie nak try la

yup..boleh try...tpi kene kawal skit la perasaan tu..hihi

sebab boleh bukak lot besar2..

contoh untuk gbp/usd skrg ni..untuk 1usd lot cuma perlukan margin sebanyak 16usd.

kalo layan aud/usd lagi best, 1 usd lot cuma perlukan margin 9usd:D:D

pape pun, jika berminat sila la..

p/s: nk klik siggy pun leh :eek:

anoone
25-07-2010, 03:44 AM
mari..mari..mari..leverage up to 1:1000...kasi test tgk kamikaze masing2...kekeke

akusebenar
25-07-2010, 03:51 AM
mari..mari..mari..leverage up to 1:1000...kasi test tgk kamikaze masing2...kekeke

sejak insta leverage 1:1000 mmg aku layan leverage ni beb..setakat nk wat 500% mudah2 je beb:)):)):))

p/s: loss pun mudah2:eek::eek:..so moralnye..study rajin2 k:D:)paid:)paid:)paid

anoone
25-07-2010, 03:56 AM
sejak insta leverage 1:1000 mmg aku layan leverage ni beb..setakat nk wat 500% mudah2 je beb:)):)):))

p/s: loss pun mudah2:eek::eek:..so moralnye..study rajin2 k:D:)paid:)paid:)paid

:)paid:)paid..masyukk

nizamac79
25-07-2010, 09:05 AM
sejak insta leverage 1:1000 mmg aku layan leverage ni beb..setakat nk wat 500% mudah2 je beb:)):)):))

p/s: loss pun mudah2:eek::eek:..so moralnye..study rajin2 k:D:)paid:)paid:)paid

hebat ahhh superman ... nak kena menuntut ni :D :D :D

rayz_nine
25-07-2010, 11:48 AM
hebat ahhh superman ... nak kena menuntut ni :D :D :D

hebat lg sahabat sia nie..:D:D

akusebenar
25-07-2010, 03:45 PM
hebat ahhh superman ... nak kena menuntut ni :D :D :D

x hebat pun...pandai ckp je pun :eek::eek::eek:

RMteam
25-07-2010, 04:02 PM
x hebat pun...pandai ckp je pun :eek::eek::eek:

superman tahu terbang je...
cakap takde la hebat sangat...

p/s: siapa nak rebet 90% pm aku Instaforex the best broker Asia

azam575
25-07-2010, 04:08 PM
salam,

lepas nie bleh mintak no akaun hehehe.. nak copytrade :D

akusebenar
25-07-2010, 05:05 PM
salam,

lepas nie bleh mintak no akaun hehehe.. nak copytrade :D

nk nmbr akaun sape?:eek::eek::eek:

rayz_nine
25-07-2010, 07:37 PM
salam,

lepas nie bleh mintak no akaun hehehe.. nak copytrade :D

lame x nmpk masta online..:-?:-?

anoone
25-07-2010, 08:28 PM
esok isnin...sekian dimaklumkan....:)

PCK6444
25-07-2010, 09:36 PM
yup..boleh try...tpi kene kawal skit la perasaan tu..hihi

sebab boleh bukak lot besar2..

contoh untuk gbp/usd skrg ni..untuk 1usd lot cuma perlukan margin sebanyak 16usd.

kalo layan aud/usd lagi best, 1 usd lot cuma perlukan margin 9usd:D:D

pape pun, jika berminat sila la..

p/s: nk klik siggy pun leh :eek:

maksudnya klu nak 1 pips = 10usd kena 160usd la, aku ingat usd 100 je he he he, baru rancang nak buat kamikaze he he he:))

p/s: klu Ej lak margin gan sperad berapa ye kat instant

gemagemuruh
25-07-2010, 10:46 PM
lambatnya nak pagi...dah buka mt4 dari pagi tadi....

sedanfx
25-07-2010, 10:52 PM
lambatnya nak pagi...dah buka mt4 dari pagi tadi....

kalo bro tido kejap je, silap2 subuh pun terbabas :)

akusebenar
25-07-2010, 10:55 PM
maksudnya klu nak 1 pips = 10usd kena 160usd la, aku ingat usd 100 je he he he, baru rancang nak buat kamikaze he he he:))

p/s: klu Ej lak margin gan sperad berapa ye kat instant


kalo 100usd nk kamikazi kai 10usd lot kene kai pair aud/usd la...ej untuk bukak 10usd kene ada margin 160-70usd lebih kurang..

spread untuk ej 3 http://instaforex.com/specifications.php

harap membantu:)cgrock

akusebenar
25-07-2010, 10:56 PM
lambatnya nak pagi...dah buka mt4 dari pagi tadi....

mak ai..dri pagi tdi dah bukak..terlebih awal sehari lak:D

sabar bro..goodluck for next week:)paid:)paid

PakLongUdang
25-07-2010, 10:57 PM
kalo bro tido kejap je, silap2 subuh pun terbabas :)


Subuh tak terbabas, kita yg terbabas... jd subuh gajah:eek::eek:

akusebenar
25-07-2010, 11:02 PM
maksudnya klu nak 1 pips = 10usd kena 160usd la, aku ingat usd 100 je he he he, baru rancang nak buat kamikaze he he he:))

p/s: klu Ej lak margin gan sperad berapa ye kat instant

dulu pun aku kaki kamikaze gak..

tpi skrg dh insaf skit :)):))

aku duk baca buku ni jadi insaf skit
http://i942.photobucket.com/albums/ad263/akusebenar/images1.jpg

dinda_umie
26-07-2010, 12:28 AM
selamat mlm semua..good luck utk besok...:)

malind
26-07-2010, 12:48 AM
maksudnya klu nak 1 pips = 10usd kena 160usd la, aku ingat usd 100 je he he he, baru rancang nak buat kamikaze he he he:))

p/s: klu Ej lak margin gan sperad berapa ye kat instant

kalau eur/jpy lebih kurang $129.11 (leverage 1:1000), margin open order kena tengok price eur/usd. sebab kita deal eur dan kita deposit akaun trading guna usd. nak kira profit untuk satu pip pulak ikut graf usd/jpy.

gundurowo
26-07-2010, 12:54 AM
aku biasa kalo kamikaze...equity tu bahagi 50...kalau 100usd..means sepip aku taram 2usd...kalau 200usd..sepip tibai 4 usd :D :D

gemagemuruh
26-07-2010, 01:13 AM
Baru pukul 1.13am......

RMteam
26-07-2010, 03:47 AM
dulu pun aku kaki kamikaze gak..

tpi skrg dh insaf skit :)):))

aku duk baca buku ni jadi insaf skit
http://i942.photobucket.com/albums/ad263/akusebenar/images1.jpg

sama2 lah kita insafkan diri :)paid

akusebenar
26-07-2010, 03:50 AM
lagi 1 jam 10 minit market nk bukak

gemagemuruh
26-07-2010, 05:11 AM
market dah buka=P~=P~=P~

abu85
26-07-2010, 09:40 AM
morning,., INSta trader...

PCK6444
26-07-2010, 09:45 AM
dulu pun aku kaki kamikaze gak..

tpi skrg dh insaf skit :)):))

aku duk baca buku ni jadi insaf skit
http://i942.photobucket.com/albums/ad263/akusebenar/images1.jpg

boleh bagi pinjam kot buku tue, harap adapat motivasi dalam trade

akusebenar
26-07-2010, 10:07 AM
boleh bagi pinjam kot buku tue, harap adapat motivasi dalam trade

ala murah je buku ni..boleh beli kat MPH.bgus buku ni:)paid

nizamac79
26-07-2010, 11:43 AM
ala murah je buku ni..boleh beli kat MPH.bgus buku ni:)paid

rajin membaca superman kite ni :)paid:)paid:)paid

akusebenar
26-07-2010, 01:18 PM
rajin membaca superman kite ni :)paid:)paid:)paid

biase newbie...kene rjin cri ilmu:D

p/s:gaji x masuk lagi:((

BudakFx
26-07-2010, 01:22 PM
biase newbie...kene rjin cri ilmu:D

p/s:gaji x masuk lagi:((

masuk la tu sat laie..

abg superman kan rajin..:D

up skit..meh join Insta..

buk kelebihannye...

:)paid:)paid:)paid

akusebenar
26-07-2010, 01:25 PM
masuk la tu sat laie..

abg superman kan rajin..:D

up skit..meh join Insta..

buk kelebihannye...

:)paid:)paid:)paid

mari join insta....dari dulu hingga kini..insta mmg best:)paid:)paid

aidi306
26-07-2010, 01:34 PM
Deposit size

We offer traders the opportunity to work on the money market regardless of the size of the working capital.
You simply choose the most comfortable working conditions that suit your deposit and start trading on the Forex market.
You can begin working with a deposit of any size, — $10 or $1000 — accurately increasing it in order to cross over to bigger investments for increased profit.
Most of our clients began as new traders with a $10 deposit, and have developed into professional traders with thousands of dollars.
And now you may do the same!

Leverage

You can choose any leverage from 1:1 up to 1:1000 depending on the risk management strategy you use when trading.
Should you be a long term trader who abides by conservatism when it comes to capital management, then a 1:100 leverage is for you.
But if you are an aggressive type of daytime trader, then a 1:1000 leverage may become your irreplaceable profit tool.

Trading at Forex without a spread

InstaForex provides great opportunities for their clients.
You don’t need a spread to work on the money market now!
This gives new and professional traders even more possibilities!
Trading without spreads makes the trading process easier to understand visually,
and makes more effective use of technical analysis when accepting trading solutions.

The best swaps among all other companies

InstaForex Company offers the most competitive swaps, refusing from the standard system of making profit with a spread against the client.
Instaforex Company is the first one which introduces the EQUAL swap system with sell and buy deals.
The swap-accrual in a BUY deal is always equal to the swap-accrual in a SELL deal.
The company doesn't take the commission for the swap, as a result the client doesn't overpay, holding the deals more than several hours - in case,
when opened positions with a currency instrument are opened by midnight.
http://i328.photobucket.com/albums/l332/aidi306/instaforex-logo.gif

akusebenar
26-07-2010, 02:10 PM
Separate server introduction for cent accounts

On the basis of Cent accounts' popularity and huge number of beginning traders who use them in trading, we came to a decision of launching new separate trading server for Cent accounts InstaForex-Cent.com. Now Cent accounts of newbies will be located separately from other accounts and this is aimed to ease-off the servers with standard accounts.

However, as it was before, Cent accounts remain available at Singapore server. Turning back to the separate server for Cent accounts InstaForex-Cent.com, we conceived it to be the real training platform for testing different strategies and styles of trading and perfecting skills of novices.

Besides bringing new trading server for Cent accounts into force, InstaForex started up new server devoted to the numerous contests and campaigns. Now every participant of any contest, held by InstaForex Company, can struggle for the part of the prize fund, which amounts to 500 000 USD, on the most favorable terms.

BE INSTAFOREX CLIENT NOW
CENT ACCOUNT (http://instaforex.com/open_live_account.php?x=WLU)
http://i942.photobucket.com/albums/ad263/akusebenar/cent.jpg (http://instaforex.com/open_live_account.php?x=WLU)

akusebenar
26-07-2010, 02:24 PM
trade forex dengan instaforex

pasti berbaloi

akusebenar
26-07-2010, 02:47 PM
ada pertanyaan, sila ajukan disini..kami supporter2 sudi menjawab..

sureheboh.com
26-07-2010, 03:40 PM
ada pertanyaan, sila ajukan disini..kami supporter2 sudi menjawab..

Terima kasih bro...

akusebenar
26-07-2010, 05:10 PM
Terima kasih bro...

sama2 kita bantu trader2 instaforex:)cgrock:)cgrock

dinda_umie
26-07-2010, 10:46 PM
bump for today....

malind
26-07-2010, 10:52 PM
macam susah je nak withdraw affiliate ngan IB ni. ditanyanya depo ngan sapa. apa affiliate ni perlu depo dulu ke baru ada fund dalam tu?

E-champ
27-07-2010, 12:11 AM
Terima kasih bro...

nie tolong jawab aku punya masalah nie...macam mana boleh close sendiri nie sedangkan sl xde tp pun belum kena lagi...nak sabotaj ke apa nie?????:(scam:(scam:(scam:(scam

http://img62.imageshack.us/img62/555/60556464.png

trader eu
27-07-2010, 12:33 AM
nie tolong jawab aku punya masalah nie...macam mana boleh close sendiri nie sedangkan sl xde tp pun belum kena lagi...nak sabotaj ke apa nie?????:(scam:(scam:(scam:(scam

http://img62.imageshack.us/img62/555/60556464.png

ish..
pelik gak tu..
tp nk kta sabotaj tu tk logik gak..
60 puluh sen je..maybe ade teknikal problem kot..
claim la balik kt insta kerugian tu..tp klo
bleh dapat claim sampai take profit pun cun gak..
smoga berjya

akusebenar
27-07-2010, 12:47 AM
nie tolong jawab aku punya masalah nie...macam mana boleh close sendiri nie sedangkan sl xde tp pun belum kena lagi...nak sabotaj ke apa nie?????:(scam:(scam:(scam:(scam

http://img62.imageshack.us/img62/555/60556464.png

maybe ada kesalahan technical kat cni..bro leh email kat dealer@instaforex.com

dlm email tu :

bagi nmbr account trading:
bagi order number
bagi tarikh dan masa:

pastu bro ckp ape masalah.

insyallah akan dpt claim.

sila email secepat mungkin.
takut nnti lamabat2 report x valid.

anda akan dpt jawapan antara 1-10 hari bekerja

harap membantu

RMteam
27-07-2010, 12:59 AM
maybe ada kesalahan technical kat cni..bro leh email kat dealer@instaforex.com

dlm email tu :

bagi nmbr account trading:
bagi order number
bagi tarikh dan masa:

pastu bro ckp ape masalah.

insyallah akan dpt claim.

sila email secepat mungkin.
takut nnti lamabat2 report x valid.

anda akan dpt jawapan antara 1-10 hari bekerja

harap membantu

just follow these advise... will be solve soon

akusebenar
27-07-2010, 01:08 AM
nie tolong jawab aku punya masalah nie...macam mana boleh close sendiri nie sedangkan sl xde tp pun belum kena lagi...nak sabotaj ke apa nie?????:(scam:(scam:(scam:(scam

http://img62.imageshack.us/img62/555/60556464.png

lagi satu bro..cuba check kat comment ape dia tulis

RMteam
27-07-2010, 01:32 AM
lagi satu bro..cuba check kat comment ape dia tulis

aah lah sila semak apa comment stated..

RMteam
27-07-2010, 01:33 AM
nie tolong jawab aku punya masalah nie...macam mana boleh close sendiri nie sedangkan sl xde tp pun belum kena lagi...nak sabotaj ke apa nie?????:(scam:(scam:(scam:(scam

http://img62.imageshack.us/img62/555/60556464.png

kalau bro dah email aduan bro sila update sini

TQ

gOdFeLLa
27-07-2010, 01:43 AM
nie tolong jawab aku punya masalah nie...macam mana boleh close sendiri nie sedangkan sl xde tp pun belum kena lagi...nak sabotaj ke apa nie?????:(scam:(scam:(scam:(scam

http://img62.imageshack.us/img62/555/60556464.png

kadang2 bila kita close order half way pun jadi macam ni...
mula2 nak tutp, lepas tu kita pergi cancel.
dia akan close sendiri.

lagi satu, cuba buka bahagian comment. mungkin jugak dah kena stop out@stop order.

aidi306
27-07-2010, 05:07 AM
Morning.. Happt Trading. :)cgrock
http://i328.photobucket.com/albums/l332/aidi306/instaforex-logo.gif

aidi306
27-07-2010, 05:29 AM
Deposit size

We offer traders the opportunity to work on the money market regardless of the size of the working capital.
You simply choose the most comfortable working conditions that suit your deposit and start trading on the Forex market.
You can begin working with a deposit of any size, — $10 or $1000 — accurately increasing it in order to cross over to bigger investments for increased profit.
Most of our clients began as new traders with a $10 deposit, and have developed into professional traders with thousands of dollars.
And now you may do the same!

Leverage

You can choose any leverage from 1:1 up to 1:1000 depending on the risk management strategy you use when trading.
Should you be a long term trader who abides by conservatism when it comes to capital management, then a 1:100 leverage is for you.
But if you are an aggressive type of daytime trader, then a 1:1000 leverage may become your irreplaceable profit tool.

Trading at Forex without a spread

InstaForex provides great opportunities for their clients.
You don’t need a spread to work on the money market now!
This gives new and professional traders even more possibilities!
Trading without spreads makes the trading process easier to understand visually,
and makes more effective use of technical analysis when accepting trading solutions.

The best swaps among all other companies

InstaForex Company offers the most competitive swaps, refusing from the standard system of making profit with a spread against the client.
Instaforex Company is the first one which introduces the EQUAL swap system with sell and buy deals.
The swap-accrual in a BUY deal is always equal to the swap-accrual in a SELL deal.
The company doesn't take the commission for the swap, as a result the client doesn't overpay, holding the deals more than several hours - in case,
when opened positions with a currency instrument are opened by midnight.
http://i328.photobucket.com/albums/l332/aidi306/instaforex-logo.gif

sureheboh.com
27-07-2010, 08:52 AM
http://carigold.com/portal/forums/image.php?u=55632&dateline=1279452321

JaMeQ
27-07-2010, 10:38 AM
http://carigold.com/portal/forums/image.php?u=55632&dateline=1279452321

Makin ramai pecinta Instaforex skrg :):)cgrock:)cgrock:)cgrock

redox6464
27-07-2010, 10:40 AM
macam susah je nak withdraw affiliate ngan IB ni. ditanyanya depo ngan sapa. apa affiliate ni perlu depo dulu ke baru ada fund dalam tu?


dia tny sekadar nk taw je.. kot2 salah request channel ke


"masa request wdraw tu, ade bro bgtaw kt IB yg bro nk wdraw from affiliate acc x?"


lagi 1, susah ke nk jawab soalan yg IB tu tny?

huk :)

no offence..


IB2 sini mmg rock ~

so far xde masalah pn brurusan depo/wdraw dgn IB2 Insta nih ( SedanFX,Godfella,Nizamac Service TipTOP!)

nizamac79
27-07-2010, 10:48 AM
dia tny sekadar nk taw je.. kot2 salah request channel ke


"masa request wdraw tu, ade bro bgtaw kt IB yg bro nk wdraw from affiliate acc x?"


lagi 1, susah ke nk jawab soalan yg IB tu tny?

huk :)

no offence..


IB2 sini mmg rock ~

so far xde masalah pn brurusan depo/wdraw dgn IB2 Insta nih ( SedanFX,Godfella,Nizamac Service TipTOP!)

time kasih :D

gOdFeLLa
27-07-2010, 11:02 AM
time kasih :D

nije, demo gi singapore ari tu.. takdok wat balik ole-ole ke kawe ke?
:eek:

akusebenar
27-07-2010, 11:05 AM
nije, demo gi singapore ari tu.. takdok wat balik ole-ole ke kawe ke?
:eek:

kawe duk tggu dia bgi acc bonus free:eek::eek:

nizamac79
27-07-2010, 11:13 AM
nije, demo gi singapore ari tu.. takdok wat balik ole-ole ke kawe ke?
:eek:

mari opis la nok gak :eek:

akusebenar
27-07-2010, 01:06 PM
You want know about Instaforex?
You Have problem with Instaforex?
Just click


http://i942.photobucket.com/albums/ad263/akusebenar/support.jpg (http://instaforex.com/redirect.php?url=https://siteheart.com/webconsultation/11296?version=1&wiki=0)

Anda ingin tahu mengenai Instaforex?
Anda ada masalah dengan Instaforex?
Klik diatas

MARI BERSAMA INSTAFOREX

KAMI SEDIA MEMBANTU

itikjuah
27-07-2010, 01:14 PM
salam, ada kat sini bole tolong tak cam na saya nak withdraw kluaq duit dari dalam partner cabinet. ada laa dalam 50usd cam tu.

haudli
27-07-2010, 01:21 PM
bile la aku nak balun insta ni..asek aku je di balun..kekekke

aidi306
27-07-2010, 01:33 PM
Deposit size

We offer traders the opportunity to work on the money market regardless of the size of the working capital.
You simply choose the most comfortable working conditions that suit your deposit and start trading on the Forex market.
You can begin working with a deposit of any size, — $10 or $1000 — accurately increasing it in order to cross over to bigger investments for increased profit.
Most of our clients began as new traders with a $10 deposit, and have developed into professional traders with thousands of dollars.
And now you may do the same!

Leverage

You can choose any leverage from 1:1 up to 1:1000 depending on the risk management strategy you use when trading.
Should you be a long term trader who abides by conservatism when it comes to capital management, then a 1:100 leverage is for you.
But if you are an aggressive type of daytime trader, then a 1:1000 leverage may become your irreplaceable profit tool.

Trading at Forex without a spread

InstaForex provides great opportunities for their clients.
You don’t need a spread to work on the money market now!
This gives new and professional traders even more possibilities!
Trading without spreads makes the trading process easier to understand visually,
and makes more effective use of technical analysis when accepting trading solutions.

The best swaps among all other companies

InstaForex Company offers the most competitive swaps, refusing from the standard system of making profit with a spread against the client.
Instaforex Company is the first one which introduces the EQUAL swap system with sell and buy deals.
The swap-accrual in a BUY deal is always equal to the swap-accrual in a SELL deal.
The company doesn't take the commission for the swap, as a result the client doesn't overpay, holding the deals more than several hours - in case,
when opened positions with a currency instrument are opened by midnight.
http://i328.photobucket.com/albums/l332/aidi306/instaforex-logo.gif

sureheboh.com
27-07-2010, 01:38 PM
bile la aku nak balun insta ni..asek aku je di balun..kekekke

Insyaallah bro..

akusebenar
27-07-2010, 01:39 PM
salam, ada kat sini bole tolong tak cam na saya nak withdraw kluaq duit dari dalam partner cabinet. ada laa dalam 50usd cam tu.

leh request withdraw kat IB

akusebenar
27-07-2010, 03:13 PM
mari bersama instaforex..pasti bahagia

haudli
27-07-2010, 03:15 PM
mari bersama instaforex..pasti bahagia

betul tu,,bro avatar da upload..

akusebenar
27-07-2010, 04:50 PM
Deposit size

We offer traders the opportunity to work on the money market regardless of the size of the working capital.
You simply choose the most comfortable working conditions that suit your deposit and start trading on the Forex market.
You can begin working with a deposit of any size, — $10 or $1000 — accurately increasing it in order to cross over to bigger investments for increased profit.
Most of our clients began as new traders with a $10 deposit, and have developed into professional traders with thousands of dollars.
And now you may do the same!

Leverage

You can choose any leverage from 1:1 up to 1:1000 depending on the risk management strategy you use when trading.
Should you be a long term trader who abides by conservatism when it comes to capital management, then a 1:100 leverage is for you.
But if you are an aggressive type of daytime trader, then a 1:1000 leverage may become your irreplaceable profit tool.

Trading at Forex without a spread

InstaForex provides great opportunities for their clients.
You don’t need a spread to work on the money market now!
This gives new and professional traders even more possibilities!
Trading without spreads makes the trading process easier to understand visually,
and makes more effective use of technical analysis when accepting trading solutions.

The best swaps among all other companies

InstaForex Company offers the most competitive swaps, refusing from the standard system of making profit with a spread against the client.
Instaforex Company is the first one which introduces the EQUAL swap system with sell and buy deals.
The swap-accrual in a BUY deal is always equal to the swap-accrual in a SELL deal.
The company doesn't take the commission for the swap, as a result the client doesn't overpay, holding the deals more than several hours - in case,
when opened positions with a currency instrument are opened by midnight.
http://i328.photobucket.com/albums/l332/aidi306/instaforex-logo.gif

kasi up

mmg terbaik la:)cgrock

vizorde
27-07-2010, 05:57 PM
Salam, nak tanya sikit, kalo acc equity dah grow, leverage tu fixed ke tak tukar2?:-? sbb sesetengah broker kalo acc equity dah grow lebih 30k usd..diorang akan otomatik tukar leverage ke 1:200 atau sewaktu dengannya :D..so kalo kat insta plak cam mane? please clarify..:">:">

nizamac79
27-07-2010, 06:01 PM
Salam, nak tanya sikit, kalo acc equity dah grow, leverage tu fixed ke tak tukar2?:-? sbb sesetengah broker kalo acc equity dah grow lebih 30k usd..diorang akan otomatik tukar leverage ke 1:200 atau sewaktu dengannya :D..so kalo kat insta plak cam mane? please clarify..:">:">

lev 1:1000 utk modal 1kusd ke bawah .... kalau lbh auto change ke 1:600 ... :D :D

vizorde
27-07-2010, 06:05 PM
lev 1:1000 utk modal 1kusd ke bawah .... kalau lbh auto change ke 1:600 ... :D :D

ohh jadi maksudnyer..kalo lebey 1kusd, tak kira besar mana acc dah grow..leverage akan sentiasa fixed ke 1:600 ker mcm tu? :">:">

akusebenar
27-07-2010, 06:06 PM
lev 1:1000 utk modal 1kusd ke bawah .... kalau lbh auto change ke 1:600 ... :D :D

pantas abe nije kita ni:)cgrock

akusebenar
27-07-2010, 06:15 PM
ohh jadi maksudnyer..kalo lebey 1kusd, tak kira besar mana acc dah grow..leverage akan sentiasa fixed ke 1:600 ker mcm tu? :">:">

yes bro..tu yg aku dpt info..nnti kalo pape aku update

nizamac79
27-07-2010, 06:22 PM
yes bro..tu yg aku dpt info..nnti kalo pape aku update

pandai superman :D :D

vizorde
27-07-2010, 06:25 PM
yes bro..tu yg aku dpt info..nnti kalo pape aku update

ohh camtu, bagus lah and neway tima kasih and semoga dapat pips hijau selalu bro :):)paid:)

akusebenar
27-07-2010, 06:27 PM
ohh camtu, bagus lah and neway tima kasih and semoga dapat pips hijau selalu bro :):)paid:)

sama2..insyaallah:D

sureheboh.com
27-07-2010, 06:35 PM
ohh jadi maksudnyer..kalo lebey 1kusd, tak kira besar mana acc dah grow..leverage akan sentiasa fixed ke 1:600 ker mcm tu? :">:">

System akan auto tukar ke 1:600 tetapi trader boleh tukar semula (kecuali 1:1000) melalui trader's cabinet.

IFX_Kirill
27-07-2010, 10:33 PM
InstaForex Contests Parade 2010

Several days are left before "Contest Parade from InstaForex 2010" start and the registration end. Don't miss a chance to gain a victory in one or several contests and register right now!

Full soon - on August 2, 2010 you will get an opportunity to become an owner of a huge part of InstaForex prize fund participating in 4 contests for Demo-accounts at once which are to take rise that day. The total prize fund of all 4 contests starting on August 01 amounts to 268 400 USD.

You do not risk, trading on Demo-account, nevertheless, you have a chance to receive money to your real trading account.

The registration for the contests, which start on August 1, is already available. Register now!

The Contest Administration of the international broker InstaForex reminds all its clients that every week and every month you can participate in eight contests and campaigns (http://instaforex.com/forex_contests.php) with total prize fund more than 500 000 US dollars.

Moreover, having become a partaker of the campaigns from InstaForex Company you have a chance to win one of two new sport-cars Lotus Elise (http://instaforex.com/contest_forex_lotus.php) or Lotus Evora (http://instaforex.com/contest_forex_fastride.php).

wanqie
28-07-2010, 12:08 PM
salam semua, saya ader sedikit masalah, smalam kawn saya register affilaite di bawah saya, tapi bila saya cek list belum ader senarai akaun dia bawah saya..dah bnyak kali dia buat tetap juga sama..apa masalah tu yer..

sedanfx
28-07-2010, 12:13 PM
salam semua, saya ader sedikit masalah, smalam kawn saya register affilaite di bawah saya, tapi bila saya cek list belum ader senarai akaun dia bawah saya..dah bnyak kali dia buat tetap juga sama..apa masalah tu yer..

janji masuk code. kalo xde leh setel dan konfomkan.
bos kontek ym
ifx.partners_consultant
instaforex.partners_asia
di harap dpt membantu.
tapi kalo dia tidak masuk code, xleh buat ape daaa

gOdFeLLa
28-07-2010, 12:18 PM
salam semua, saya ader sedikit masalah, smalam kawn saya register affilaite di bawah saya, tapi bila saya cek list belum ader senarai akaun dia bawah saya..dah bnyak kali dia buat tetap juga sama..apa masalah tu yer..

register ajer banlik akaun baru.
tak pun contact Partner Dept.
dorang boleh tolong masukkan secara manual, dengan syarat dia takde register mana2 bawah org lain.

guna website official sahaja : www.instaforex.com
ada website mmg dah automatic referred bawah group dia

nizamac79
28-07-2010, 12:19 PM
janji masuk code. kalo xde leh setel dan konfomkan.
bos kontek ym
ifx.partners_consultant
instaforex.partners_asia
di harap dpt membantu.
tapi kalo dia tidak masuk code, xleh buat ape daaa

ye pastikan kod dimasukkan :D

sedanfx
28-07-2010, 12:21 PM
ye pastikan kod dimasukkan :D

kalo dia detek xde code, mmg susah la nk masuk bawah sape2...
kalo tidak senangla kawe nk kutip hak mana xde code buh bawah kawe lako. haha

nizamac79
28-07-2010, 12:23 PM
kalo dia detek xde code, mmg susah la nk masuk bawah sape2...
kalo tidak senangla kawe nk kutip hak mana xde code buh bawah kawe lako. haha

hahahah hok kito dekat2 doh :)):))

wanqie
28-07-2010, 12:32 PM
hom la dia katow masuk lakow doh..aduyaaa..

PaRaNoRMaL
28-07-2010, 12:33 PM
hehehe...pakat dok brebut la blako......hehehehehe :)):))

sedanfx
28-07-2010, 02:53 PM
hehehe...pakat dok brebut la blako......hehehehehe :)):))

hom la hanya teknik aff la teknik hok xrugi atau mc,
tapi teknik ni ramai ore x ajar ko nuibie :eek:

haudli
28-07-2010, 03:03 PM
mantap semua trader kat sini

aidi306
28-07-2010, 03:45 PM
Deposit size

We offer traders the opportunity to work on the money market regardless of the size of the working capital.
You simply choose the most comfortable working conditions that suit your deposit and start trading on the Forex market.
You can begin working with a deposit of any size, — $10 or $1000 — accurately increasing it in order to cross over to bigger investments for increased profit.
Most of our clients began as new traders with a $10 deposit, and have developed into professional traders with thousands of dollars.
And now you may do the same!

Leverage

You can choose any leverage from 1:1 up to 1:1000 depending on the risk management strategy you use when trading.
Should you be a long term trader who abides by conservatism when it comes to capital management, then a 1:100 leverage is for you.
But if you are an aggressive type of daytime trader, then a 1:1000 leverage may become your irreplaceable profit tool.

Trading at Forex without a spread

InstaForex provides great opportunities for their clients.
You don’t need a spread to work on the money market now!
This gives new and professional traders even more possibilities!
Trading without spreads makes the trading process easier to understand visually,
and makes more effective use of technical analysis when accepting trading solutions.

The best swaps among all other companies

InstaForex Company offers the most competitive swaps, refusing from the standard system of making profit with a spread against the client.
Instaforex Company is the first one which introduces the EQUAL swap system with sell and buy deals.
The swap-accrual in a BUY deal is always equal to the swap-accrual in a SELL deal.
The company doesn't take the commission for the swap, as a result the client doesn't overpay, holding the deals more than several hours - in case,
when opened positions with a currency instrument are opened by midnight.
http://i328.photobucket.com/albums/l332/aidi306/instaforex-logo.gif

wanqie
28-07-2010, 04:45 PM
sapow leh tulun kawe ni..nok contact budok rusia kawe tok reti waaaa..

BudakFx
28-07-2010, 04:46 PM
selamat petang warga insta:D

haudli
28-07-2010, 05:09 PM
selamat petang warga insta:D

selamat petang...

wanqie
28-07-2010, 07:29 PM
adooow la pening kawe..

sedanfx
28-07-2010, 07:43 PM
adooow la pening kawe..


[7:19:52 PM] Dmitry Savchenko: What problem?
[7:20:44 PM] ifx.mas: his affiliate register but not under him. he patner number 140046 and code RAY.
[7:21:01 PM] ifx.mas: his downline number 140046
[7:21:34 PM] ifx.mas: sorry his donwline 171558
[7:23:20 PM] Dmitry Savchenko: Account 171558 is registered under agent 140046. And what is the problem?
[7:23:46 PM] ifx.mas: he said he dont see at his cabinet. tq
[7:24:19 PM] ifx.mas: one more sir 171489.
[7:24:33 PM] Dmitry Savchenko: I give you inaformation from the system directly.
[7:25:08 PM] Dmitry Savchenko: 171489 is also under 140046
[7:25:22 PM] ifx.mas: ok thanks
[7:28:40 PM] Dmitry Savchenko: You are welcome.


bo la duk pening2 beres dah tu :)

ady80
28-07-2010, 07:58 PM
dah dapat claim bonus....senang rupanya...klik je...lepas tu bonus pun dikira sebagai margin...bolehla trade sedap sikit...{ada juga broker bagi bonus tapi tak dikira sebagai margin....duit tu untuk tengok saja~X(~X(:((:((...tq insta...:)cgrock

wanqie
28-07-2010, 07:59 PM
hehehe tq bro..kawe ni nok kecek ore putih kerah lidoh..tula dulu sukow sngt moteng..takpow la nnti dio cek bahagian programer dio..

sahathai
28-07-2010, 08:22 PM
alop! tumpang tanyer, spread braper?? malas nak google..

sedanfx
28-07-2010, 08:58 PM
alop! tumpang tanyer, spread braper?? malas nak google..

major 3pip fix

sedanfx
28-07-2010, 08:59 PM
dah dapat claim bonus....senang rupanya...klik je...lepas tu bonus pun dikira sebagai margin...bolehla trade sedap sikit...{ada juga broker bagi bonus tapi tak dikira sebagai margin....duit tu untuk tengok saja~X(~X(:((:((...tq insta...:)cgrock

welcome bos... insta the best broker in asia. tlg bgtau kat kawan2, dan org kampung bro.:D

sureheboh.com
28-07-2010, 09:00 PM
alop! tumpang tanyer, spread braper?? malas nak google..

Malas takde dalam kamus forex, gambate :D

wanqie
28-07-2010, 09:41 PM
Malas takde dalam kamus forex, gambate :D

hehe kan dah kena sedebik..kalau tak sebut malas tu..mesti IB tolong jawabkan..

ady80
28-07-2010, 09:44 PM
major 3pip fix

bagusla bro teringat pula masa pokcik mula meniaga dulu tak da pelanggan tapi bila dah ramai pon pokcik layan sama je.....bawa seposen ke bawa seratus ke sama je layanan....pelanggan adalah raja....:)cgrock:)cgrock

sureheboh.com
28-07-2010, 09:51 PM
bagusla bro teringat pula masa pokcik mula meniaga dulu tak da pelanggan tapi bila dah ramai pon pokcik layan sama je.....bawa seposen ke bawa seratus ke sama je layanan....pelanggan adalah raja....:)cgrock:)cgrock

Bukan raja je tapi permaisuri sama :D

stay_cool_bro
28-07-2010, 10:25 PM
bro semua...
aku just nak tanya pasal this PAMM ni....
if aku as PAMM investor .. labur kat PAMM trader....
if untung aku paham nisbah pembahagian dia... but mcm mana proses untuk pohon withdraw dr PAMM trader... kena request seminggu sekali ke.. or hari2 ke...if lost mcm mana... kata la PAMM trader lost hingga kena margin call...that mean pelaburan aku pun hanus ke..
harap dapat penjelasan kepada sesiapa yg mahir

abu85
28-07-2010, 11:56 PM
bagusla bro teringat pula masa pokcik mula meniaga dulu tak da pelanggan tapi bila dah ramai pon pokcik layan sama je.....bawa seposen ke bawa seratus ke sama je layanan....pelanggan adalah raja....:)cgrock:)cgrock

Cash is King...

CUstomer is King,,

time is gold hehehe,,

instafx the best broker in Asia Bagus

pokding
28-07-2010, 11:58 PM
insta...forever n ever...

wanqie
28-07-2010, 11:59 PM
waaa dah 3 org register bawah aku tapi takde lak dalam list..dia tunjuk yang last 26hb punya...tolong la cek system dia oh insta ku sayang..

stay_cool_bro
29-07-2010, 01:27 AM
salam semua,
aku just nak tanya somethink... why rate deposit gan withdraw telah di setkan 3.7 gan 3.5....nape tak ikut rate semasa... mcm kena tambatan ringgit je.. sebab aku dah lama tak join dulu 3 tahun lepas mana ade ikut rate mcm ni.. setahu aku yang ikut rate mcm ni.. skim winli. gan abfund je
harap penjelasan

akusebenar
29-07-2010, 01:34 AM
salam semua,
aku just nak tanya somethink... why rate deposit gan withdraw telah di setkan 3.7 gan 3.5....nape tak ikut rate semasa... mcm kena tambatan ringgit je.. sebab aku dah lama tak join dulu 3 tahun lepas mana ade ikut rate mcm ni.. setahu aku yang ikut rate mcm ni.. skim winli. gan abfund je
harap penjelasan

dah byk org tanye ni..hehehe

nak bgi keadilan pada yg depo pada rate yg mereka depo dulu..supaya spread withdraw dorg x lari.

ape masalh pun kalo rate tggi?
withdraw pun rate tggi gak.

nape x pelik bila ada broker yg bleh depo lagi rendah dari rate semasa?? macam mana dorg dagangkan duit client kalo x ckup nilai?:D

nk penjelasan lanjut, tggu IB2 jawab ..kerana mereka lebih arif tang depo /withdraw ni

malind
29-07-2010, 04:23 AM
dulu tu bila? dua tahun yang dulu? agak-agak yang paling banyak deposit ni nombor akaun 5 angka ke 6 angka? bagi jawapan yang lebih ikhlas sikit. bagaimana kalau graf dalam mt4 pun fix tak bergerak?

sureheboh.com
29-07-2010, 06:25 AM
salam semua,
aku just nak tanya somethink... why rate deposit gan withdraw telah di setkan 3.7 gan 3.5....nape tak ikut rate semasa... mcm kena tambatan ringgit je.. sebab aku dah lama tak join dulu 3 tahun lepas mana ade ikut rate mcm ni.. setahu aku yang ikut rate mcm ni.. skim winli. gan abfund je
harap penjelasan

Ok - bro telah berada di tempat yang betul untuk bertanya.

wanqie
29-07-2010, 07:20 AM
malu bertanya sesat jalan, banyak tanye kena penampar melilau tak jumpa jalan hahahhaa

gOdFeLLa
29-07-2010, 11:29 AM
salam semua,
aku just nak tanya somethink... why rate deposit gan withdraw telah di setkan 3.7 gan 3.5....nape tak ikut rate semasa... mcm kena tambatan ringgit je.. sebab aku dah lama tak join dulu 3 tahun lepas mana ade ikut rate mcm ni.. setahu aku yang ikut rate mcm ni.. skim winli. gan abfund je
harap penjelasan

kalau nak guna rate semasa, bro boleh guna wire transfer...
atau guna kredit kad....


keep in mind.....
kalau dah depo wire transfer@kredit kad, jgn sesekali request withdraw melalui IB.

aidi306
29-07-2010, 12:20 PM
Deposit size

We offer traders the opportunity to work on the money market regardless of the size of the working capital.
You simply choose the most comfortable working conditions that suit your deposit and start trading on the Forex market.
You can begin working with a deposit of any size, — $10 or $1000 — accurately increasing it in order to cross over to bigger investments for increased profit.
Most of our clients began as new traders with a $10 deposit, and have developed into professional traders with thousands of dollars.
And now you may do the same!

Leverage

You can choose any leverage from 1:1 up to 1:1000 depending on the risk management strategy you use when trading.
Should you be a long term trader who abides by conservatism when it comes to capital management, then a 1:100 leverage is for you.
But if you are an aggressive type of daytime trader, then a 1:1000 leverage may become your irreplaceable profit tool.

Trading at Forex without a spread

InstaForex provides great opportunities for their clients.
You don’t need a spread to work on the money market now!
This gives new and professional traders even more possibilities!
Trading without spreads makes the trading process easier to understand visually,
and makes more effective use of technical analysis when accepting trading solutions.

The best swaps among all other companies

InstaForex Company offers the most competitive swaps, refusing from the standard system of making profit with a spread against the client.
Instaforex Company is the first one which introduces the EQUAL swap system with sell and buy deals.
The swap-accrual in a BUY deal is always equal to the swap-accrual in a SELL deal.
The company doesn't take the commission for the swap, as a result the client doesn't overpay, holding the deals more than several hours - in case,
when opened positions with a currency instrument are opened by midnight.
http://i328.photobucket.com/albums/l332/aidi306/instaforex-logo.gif

malind
29-07-2010, 01:46 PM
kalau nak guna rate semasa, bro boleh guna wire transfer...
atau guna kredit kad....


keep in mind.....
kalau dah depo wire transfer@kredit kad, jgn sesekali request withdraw melalui IB.

kalaula kita ada affiliate dan promote di personal web. mana la kita nak tahu client deposit pakai apa. pun tak boleh wd dengan local. apa kes. broker lain takde hal deposit dengan apa pun tetap boleh wd local.

wanqie
29-07-2010, 01:49 PM
panas panas..jawab jgn tak jawab..

gOdFeLLa
29-07-2010, 02:07 PM
kalaula kita ada affiliate dan promote di personal web. mana la kita nak tahu client deposit pakai apa. pun tak boleh wd dengan local. apa kes. broker lain takde hal deposit dengan apa pun tetap boleh wd local.

Affilate bab lain... boleh diambil kira.
tapi akaun trading, guna method yang ssma utk deposit dan withdrawal.

nizamac79
29-07-2010, 02:39 PM
Affilate bab lain... boleh diambil kira.
tapi akaun trading, guna method yang ssma utk deposit dan withdrawal.

Akaun trading - Method draw = Method depo

Akaun Aff - bukan untuk di depo

wanqie
29-07-2010, 03:09 PM
itu dia jawapan sudh terjawab..ader lg soalan..silakan..

malind
29-07-2010, 03:32 PM
Affilate bab lain... boleh diambil kira.
tapi akaun trading, guna method yang ssma utk deposit dan withdrawal.

then kenapa u mau bayar affiliate guna current rate? alasan untuk melindungi orang yang deposit 2 tahun lepas tak boleh diterima sebab sekarang kita di sini nak deposit pada akaun yang baru. bukannya nak withdraw. kita trading forex, price currency kat mt4 sentiasa berubah-ubah. adakah jawapannya kerana IB nak untung lebih dengan fund akaun master guna wire atau LR yang rate rendah dan jual pada client dengan rate tinggi?

gOdFeLLa
29-07-2010, 04:15 PM
then kenapa u mau bayar affiliate guna current rate? alasan untuk melindungi orang yang deposit 2 tahun lepas tak boleh diterima sebab sekarang kita di sini nak deposit pada akaun yang baru. bukannya nak withdraw. kita trading forex, price currency kat mt4 sentiasa berubah-ubah. adakah jawapannya kerana IB nak untung lebih dengan fund akaun master guna wire atau LR yang rate rendah dan jual pada client dengan rate tinggi?

bro jugak yang bagitau saya semua akaun deposit guna kredit kad.
Tugas saya adalah menjaga kebajikan kepada semua client instaforex yang buat local deposit.

nizamac79
29-07-2010, 04:16 PM
then kenapa u mau bayar affiliate guna current rate? alasan untuk melindungi orang yang deposit 2 tahun lepas tak boleh diterima sebab sekarang kita di sini nak deposit pada akaun yang baru. bukannya nak withdraw. kita trading forex, price currency kat mt4 sentiasa berubah-ubah. adakah jawapannya kerana IB nak untung lebih dengan fund akaun master guna wire atau LR yang rate rendah dan jual pada client dengan rate tinggi?

saya tak tahu org lain .... setahu saya ... saya dan sedanfx tetap ambil rate 3.5 untuk withdrawal ..... kami adil kepada semua client insta .... cuma satu... mana2 IB akan utamakan client mereka dahulu

sureheboh.com
29-07-2010, 04:18 PM
Canteeekk IBs dah jawap untuk penjelasan.

Hidup INSTAFOREX

gOdFeLLa
29-07-2010, 04:20 PM
saya tak tahu org lain .... setahu saya ... saya dan sedanfx tetap ambil rate 3.5 untuk withdrawal ..... kami adil kepada semua client insta .... cuma satu... mana2 IB akan utamakan client mereka dahulu

sama la...
semua withdrawal utk local depositer dibayar dengan rate 3.50

nizamac79
29-07-2010, 04:23 PM
sama la...
semua withdrawal utk local depositer dibayar dengan rate 3.50

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

ady80
29-07-2010, 04:36 PM
sama la...
semua withdrawal utk local depositer dibayar dengan rate 3.50

yup..betul kelmarin sya withdraw tak sampai 3jam duit dah dapat..thanks....:)paid:)cgrock

anoone
29-07-2010, 04:52 PM
deposit 3.7......widrawal 3.5

mari..mari..mari...

depo ngan ib...widraw pn ngan ib

depo pakai wire transfer...widraw pn kena ngan wire transfer...

mari..mari..mari...

ngan ib depo/widraw fix rate tapi servis laju..kejap jer dah settled..kekadang tak sampai sejam pun

depo widraw pakai wire transfer rate semasa rendah...tapi proses makan hari...

pilih mana yg berkenan di hati...instaforex..still the best broker in asia & rusia...:)

akusebenar
29-07-2010, 04:53 PM
salam semua...

di instaforex, aff account ada untuk menerima komisen.
dan anda x perlu nk membuat deposit pada aff acc.

jika anda ingin trading, wujudkan acc trading


afflte account- method withdraw pada pilihan anda.

trading acc- method withdraw= method deposit

akusebenar
29-07-2010, 04:54 PM
deposit 3.7......widrawal 3.5

mari..mari..mari...

depo ngan ib...widraw pn ngan ib

depo pakai wire transfer...widraw pn kena ngan wire transfer...

mari..mari..mari...

ngan ib depo/widraw fix rate tapi servis laju..kejap jer dah settled..kekadang tak sampai sejam pun

depo widraw pakai wire transfer rate semasa rendah...tapi proses makan hari...

pilih mana yg berkenan di hati...instaforex..still the best broker in asia & rusia...:)


ya betul..IB mmg terbaik:)cgrock:)cgrock:)cgrock

nizamac79
29-07-2010, 05:19 PM
ya betul..IB mmg terbaik:)cgrock:)cgrock:)cgrock

ye ke .... malu pulak kami :">:">:"> :D:D:D

akusebenar
29-07-2010, 05:22 PM
ye ke .... malu pulak kami :">:">:"> :D:D:D

benda betul la abe nije:)paid:)paid

akusebenar
29-07-2010, 06:02 PM
sape yg dah register ngan aku, PM aku k

stay_cool_bro
29-07-2010, 06:27 PM
aku berminat nk tahu pasal rate yang malind keutarakan...
pada pendapat aku... supporter ni akan dpt untuk dari segi perbezaan yang diorg tentukan untuk with draw dan deposit....bg aku.. if supporter benar2 nak tolong ramai trader baru join diorg.. just follow market price.. jgn la nak untung lebih2 sangat... sebagai contoh....katakan rate aini USD1.00=RM3.20...so bg aku apa salah nyer supporter letakkan rate USD1.00=RM3.25....dengan anggapan RM0.05 tu as supporter punya servis bg memudahkan deposit wng lebih cepat....itu adalah pendapat aku...

akusebenar
29-07-2010, 06:31 PM
aku berminat nk tahu pasal rate yang malind keutarakan...
pada pendapat aku... supporter ni akan dpt untuk dari segi perbezaan yang diorg tentukan untuk with draw dan deposit....bg aku.. if supporter benar2 nak tolong ramai trader baru join diorg.. just follow market price.. jgn la nak untung lebih2 sangat... sebagai contoh....katakan rate aini USD1.00=RM3.20...so bg aku apa salah nyer supporter letakkan rate USD1.00=RM3.25....dengan anggapan RM0.05 tu as supporter punya servis bg memudahkan deposit wng lebih cepat....itu adalah pendapat aku...

ades bro..bro x phm lgi ni..bukan spporter bro..tpi IB..supporter x layak nk wat deposit dan withdrawal

IB2 tlg kasi jelas tahap maksima skit:)

malind
29-07-2010, 06:40 PM
bro jugak yang bagitau saya semua akaun deposit guna kredit kad.
Tugas saya adalah menjaga kebajikan kepada semua client instaforex yang buat local deposit.

tak habis cakap lagi, bukan semua akaun guna credit card, ada beribu akaun bawah affiliate aku. takkanlah aku nak tanya satu satu. apa punya term la korang pakai ni.

nizamac: steady

anoone: yang berkenan dihati ialah rate ikhlas dan servis laju, tiada diskriminasi.

RMteam
29-07-2010, 06:52 PM
tak habis cakap lagi, bukan semua akaun guna credit card, ada beribu akaun bawah affiliate aku. takkanlah aku nak tanya satu satu. apa punya term la korang pakai ni.

nizamac: steady

anoone: yang berkenan dihati ialah rate ikhlas dan servis laju, tiada diskriminasi.

yea bro malind, setiap IB ada kaedah masing2. itu bukan perkara baru. tapi terpulanglah kepada trader semua nak berurusan dengan IB yang mereka rasakan selesa berurusan dengannya. Bagi aku isu rate ni kalau nak current better guna cc or pp. Kalau nak guna local IB wdraw cepat depo cepat dalam 24jam better pilih je mana2 Local IB dalam Instaforex ni. :)paid

RMteam
29-07-2010, 06:54 PM
yea bro malind, setiap IB ada kaedah masing2. itu bukan perkara baru. tapi terpulanglah kepada trader semua nak berurusan dengan IB yang mereka rasakan selesa berurusan dengannya. Bagi aku isu rate ni kalau nak current better guna cc or pp. Kalau nak guna local IB wdraw cepat depo cepat dalam 24jam better pilih je mana2 Local IB dalam Instaforex ni. :)paid

GUna LR pun boleh pastu deal dengan IB Sang_Heng mewahgold.com

sedanfx
29-07-2010, 06:55 PM
saya tak tahu org lain .... setahu saya ... saya dan sedanfx tetap ambil rate 3.5 untuk withdrawal ..... kami adil kepada semua client insta .... cuma satu... mana2 IB akan utamakan client mereka dahulu

ye kami sejak 2 tahun lepas mmg rate wd kami 3.5 depo 3.7.
harap maklum. jom trade instafx dan jgn duk pening rate depo wd. rate kami tetap dan xyah duk pk lg sb xde pun chart usd/myr kat market forex online.:)

p/s : ada trader mintak diskaun depo, tp wd xde lak mintak diskaun :eek:

gOdFeLLa
29-07-2010, 07:17 PM
aku berminat nk tahu pasal rate yang malind keutarakan...
pada pendapat aku... supporter ni akan dpt untuk dari segi perbezaan yang diorg tentukan untuk with draw dan deposit....bg aku.. if supporter benar2 nak tolong ramai trader baru join diorg.. just follow market price.. jgn la nak untung lebih2 sangat... sebagai contoh....katakan rate aini USD1.00=RM3.20...so bg aku apa salah nyer supporter letakkan rate USD1.00=RM3.25....dengan anggapan RM0.05 tu as supporter punya servis bg memudahkan deposit wng lebih cepat....itu adalah pendapat aku...

kepada sesiapa yang nak guna rate semasa, boleh la guna link ini.


https://secure.instaforex.com/en/deposit-preview.aspx?m=wiretransfer

sedanfx
29-07-2010, 07:19 PM
kepada sesiapa yang nak guna rate semasa, boleh la guna link ini.


https://secure.instaforex.com/en/deposit-preview.aspx?m=wiretransfer

ye betul. baru dpt semasa. cas pun dpt jgk. pilihan di tangan anda.
instafx tetap yg terbaik walaupun byk cendawan tumbuh.:D

nizamac79
29-07-2010, 08:21 PM
tak habis cakap lagi, bukan semua akaun guna credit card, ada beribu akaun bawah affiliate aku. takkanlah aku nak tanya satu satu. apa punya term la korang pakai ni.

nizamac: steady

anoone: yang berkenan dihati ialah rate ikhlas dan servis laju, tiada diskriminasi.

time kasih :">:">:">

nizamac79
29-07-2010, 08:22 PM
ye kami sejak 2 tahun lepas mmg rate wd kami 3.5 depo 3.7.
harap maklum. jom trade instafx dan jgn duk pening rate depo wd. rate kami tetap dan xyah duk pk lg sb xde pun chart usd/myr kat market forex online.:)

p/s : ada trader mintak diskaun depo, tp wd xde lak mintak diskaun :eek:

hhahaha kito jak dulu lagi srupo ... mujo tok tuo jah lain :))

abu85
29-07-2010, 08:43 PM
broker forex no 1 di ASIA.....:)paid:)paid:)paid

haudli
29-07-2010, 11:45 PM
bump sikit supaya orang perasan.

gOdFeLLa
30-07-2010, 02:20 AM
bump sikit supaya orang perasan.

ni macam sengaja nak up signature jer...:-?

haudli
30-07-2010, 02:24 AM
ni macam sengaja nak up signature jer...:-?

bukan,td thread ni ade kat bawah..tu yg up...:)cgrock

saya pun banyak akaun kat sini(banyak da mc)..:">:">

akusebenar
30-07-2010, 02:34 AM
You want know about Instaforex?
You Have problem with Instaforex?
Just click


http://i942.photobucket.com/albums/ad263/akusebenar/support.jpg (http://instaforex.com/redirect.php?url=https://siteheart.com/webconsultation/11296?version=1&wiki=0)

Anda ingin tahu mengenai Instaforex?
Anda ada masalah dengan Instaforex?
Klik diatas

MARI BERSAMA INSTAFOREX

KAMI SEDIA MEMBANTU

wanqie
30-07-2010, 07:43 AM
nak bumpp gak la..

sedanfx
30-07-2010, 09:21 AM
ni macam sengaja nak up signature jer...:-?

baik bump siggy kawe, haha :)
pagi semua :)

powerbiz
30-07-2010, 09:24 AM
baik bump siggy kawe, haha :)
pagi semua :)

masta sedanfx...tak payah nak upkan siggy masta dah...mmg dah selalu up dah....servis masta pun mantap. Fast Depo/Withdraw tambah2 lagi kat Jeli dah dapat line 3G...hehhehe :D

sedanfx
30-07-2010, 10:36 AM
masta sedanfx...tak payah nak upkan siggy masta dah...mmg dah selalu up dah....servis masta pun mantap. Fast Depo/Withdraw tambah2 lagi kat Jeli dah dapat line 3G...hehhehe :D

jeli duk tgh buat poli n universiti skrg ni, koho maju dah jeli sekat2 kawe ado sano. haha

anoone
30-07-2010, 12:10 PM
mari..mari.best broker team sedia melayan anda..:)

nizamac79
30-07-2010, 12:12 PM
sokmo2 best insta ni :D

haudli
30-07-2010, 12:16 PM
sekejap je setel masalah..mantap ib2 kat sini.

RMteam
30-07-2010, 12:44 PM
forex2 jugak jom semayang Jumaat kawan muslim semua

sureheboh.com
30-07-2010, 02:19 PM
Aku upkan thread sambil angkat siggy aku.

akusebenar
30-07-2010, 02:21 PM
You want know about Instaforex?
You Have problem with Instaforex?
Just click


http://i942.photobucket.com/albums/ad263/akusebenar/support.jpg (http://instaforex.com/redirect.php?url=https://siteheart.com/webconsultation/11296?version=1&wiki=0)

Anda ingin tahu mengenai Instaforex?
Anda ada masalah dengan Instaforex?
Klik diatas

MARI BERSAMA INSTAFOREX

KAMI SEDIA MEMBANTU

akusebenar
30-07-2010, 02:22 PM
semua nk angkat siggy..hahaha..aku nk angkat siggy segann..siggy x cun

true investor
30-07-2010, 02:49 PM
salam para ib sekelian, saya nak buat depo ke akaun saya ni, tapi tak ada seorang pun ib yang on kan ym nya

anoone
30-07-2010, 02:54 PM
tunggu...jap jer,...nanti ada ib yg sambut tu...baru lepas sembahyang jumaat...maybe makan tgh hari dulu...IB kena makan nasi jugak..hhehehehe

abu85
30-07-2010, 02:56 PM
salam para ib sekelian, saya nak buat depo ke akaun saya ni, tapi tak ada seorang pun ib yang on kan ym nya

harap settle. dah :)paid:)paid:)paid

anoone
30-07-2010, 02:59 PM
kawe pun nk up jgk utk insta ngan up siggy kawe nih...heheheeh

true investor
30-07-2010, 03:08 PM
saya tunggu dari semalam lagi, tak nampak ib yang on kan ym la

anoone
30-07-2010, 03:24 PM
saya tunggu dari semalam lagi, tak nampak ib yang on kan ym la

jap kawe pm demo:D

anoone
30-07-2010, 03:32 PM
saya tunggu dari semalam lagi, tak nampak ib yang on kan ym la

kawe tgk sedan, nizamac ngan fella online jer tuh...:-?:-?

akusebenar
30-07-2010, 03:39 PM
saya tunggu dari semalam lagi, tak nampak ib yang on kan ym la

ramai online tu..bro tgk ym mane??

sedanfx
30-07-2010, 03:48 PM
ramai online tu..bro tgk ym mane??

tgk yg xonline mmg xonline ler :))

aidi306
30-07-2010, 03:57 PM
Deposit size

We offer traders the opportunity to work on the money market regardless of the size of the working capital.
You simply choose the most comfortable working conditions that suit your deposit and start trading on the Forex market.
You can begin working with a deposit of any size, — $10 or $1000 — accurately increasing it in order to cross over to bigger investments for increased profit.
Most of our clients began as new traders with a $10 deposit, and have developed into professional traders with thousands of dollars.
And now you may do the same!

Leverage

You can choose any leverage from 1:1 up to 1:1000 depending on the risk management strategy you use when trading.
Should you be a long term trader who abides by conservatism when it comes to capital management, then a 1:100 leverage is for you.
But if you are an aggressive type of daytime trader, then a 1:1000 leverage may become your irreplaceable profit tool.

Trading at Forex without a spread

InstaForex provides great opportunities for their clients.
You don’t need a spread to work on the money market now!
This gives new and professional traders even more possibilities!
Trading without spreads makes the trading process easier to understand visually,
and makes more effective use of technical analysis when accepting trading solutions.

The best swaps among all other companies

InstaForex Company offers the most competitive swaps, refusing from the standard system of making profit with a spread against the client.
Instaforex Company is the first one which introduces the EQUAL swap system with sell and buy deals.
The swap-accrual in a BUY deal is always equal to the swap-accrual in a SELL deal.
The company doesn't take the commission for the swap, as a result the client doesn't overpay, holding the deals more than several hours - in case,
when opened positions with a currency instrument are opened by midnight.
http://i328.photobucket.com/albums/l332/aidi306/instaforex-logo.gif

haudli
30-07-2010, 04:37 PM
da setel lum masalah depo tu...hehehhe,aku xpenah lagi bermasalah time berurusan ngan ib insta.

wanqie
30-07-2010, 05:21 PM
salam semuaaaaaaaa......

haudli
30-07-2010, 05:31 PM
salam semuaaaaaaaa......

wassalam....

abu85
30-07-2010, 09:02 PM
sunyi thread ni ari ni..

jom register instaforex...

sedanfx
30-07-2010, 09:06 PM
sunyi thread ni ari ni..

jom register instaforex...

tahu heh register bwh kawe pun xapo. tp xdop rebet lah :D

akusebenar
30-07-2010, 09:21 PM
Mari2 trade bersama instaforex

wanqie
30-07-2010, 09:22 PM
bos mintak izin nak jemput geng2 insta join group skype ambo..smbil trading smbil sembang2..boleh dok..kalu boleh add la ambo wanqiefs

akusebenar
30-07-2010, 09:26 PM
instaforex the best broker

ib pun semua best

sureheboh.com
30-07-2010, 09:46 PM
Esok cuti yehaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

sedanfx
30-07-2010, 09:49 PM
Esok cuti yehaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

esok cuti. lusa kedai kawe buka... :)

haudli
30-07-2010, 09:58 PM
mmg mantap lepak sini

pokding
30-07-2010, 09:59 PM
kalu nk signal free daftar bowoh kawe...

IFX_Kirill
30-07-2010, 10:09 PM
"InstaForex Sniper" across the planet

Many InstaForex Company clients at the moment cannot even imagine their trader’s life without the contest "InstaForex Sniper". This is confirmed by a vast popularity of this unique tournament which has been attracting interest for many months. The geography of the contest also impresses: we can state that "InstaForex Sniper" has conquered almost all the planet, and is confidently approaching the global fame. The winners of this contest represent various countries, such as Russia, the Ukraine, Belarus, China, Indonesia, Malaysia, Egypt, Nigeria and others. And the sequent step of "InstaForex Sniper" held July 19 – 24 is not an exception, the prize takers are as follows:

1 place - Dadalyan Vahe Senorikovich (8012216) - 500 USD
2 place - Albert V. Binda (8012099) - 400 USD
3 place - Lim Poay Huah (8008899) - 300 USD
4 place - Leow Choon Hau (8008531) - 200 USD
5 place - Vladislav V. Vasilevsky (8012589) - 100 USD

InstaForex Company is very grateful to the participants of the contest, congratulates the champions of this wonderful tournament and wishes to all potential participants bright and breath-taking victories!

Contest statistics (http://instaforex.com/contest_forex_sniper_archive.php)
Registration page (http://instaforex.com/contest_forex_sniper.php)
Pictures and comments of finalists (http://blog.instaforex.com/?page_id=170)

rayz_nine
30-07-2010, 10:25 PM
Esok cuti yehaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

cuti cuti gaks..masta mane leh cuti..kene keje kire rebet..:D:D

dinda_umie
30-07-2010, 10:41 PM
cuti cuti gaks..masta mane leh cuti..kene keje kire rebet..:D:D

tu dah semestinya tu..huhuhuuh..wah skrang bz erk..lama x nmpak..:D

haudli
30-07-2010, 11:49 PM
aku dapat email dr insta setiap hari,macam2 promo diorg bagi..

akusebenar
30-07-2010, 11:56 PM
aku dapat email dr insta setiap hari,macam2 promo diorg bagi..

Sebab tu insta best..mcm2 ada..kereta belamabak..bukan calang2 kete lak tu..:)):))

haudli
31-07-2010, 01:46 AM
Sebab tu insta best..mcm2 ada..kereta belamabak..bukan calang2 kete lak tu..:)):))

aduh,,mmg x terlawan hadiah insta..

sureheboh.com
31-07-2010, 09:49 AM
cuti cuti gaks..masta mane leh cuti..kene keje kire rebet..:D:D

Hehehehe memang tengah mengira ni :((:))

wanqie
31-07-2010, 10:24 AM
bro nak hambe nak tanye password investor tu untuk ape yer..bolh ke org tau password tu..pastu kat mane hambe nak bukak yer..

akusebenar
31-07-2010, 11:44 AM
bro nak hambe nak tanye password investor tu untuk ape yer..bolh ke org tau password tu..pastu kat mane hambe nak bukak yer..

pass tu untuk tgk acc je.. xleh wat ape kat acc..

tpi zaman skrg ni berhati2 untuk dedahkan acc number..mcm2 leh buat..aku dah serik..hiiihihihi:((:((

haudli
31-07-2010, 12:47 PM
chart x bergerak...boring nye rasa..

wanqie
31-07-2010, 01:13 PM
pass tu untuk tgk acc je.. xleh wat ape kat acc..

tpi zaman skrg ni berhati2 untuk dedahkan acc number..mcm2 leh buat..aku dah serik..hiiihihihi:((:((

fuh bahaya tu huhuhuhu..kat mane nak masukkan pass tu bro..ape link dia..berpusing hambe cari..

anoone
31-07-2010, 08:44 PM
fuh bahaya tu huhuhuhu..kat mane nak masukkan pass tu bro..ape link dia..berpusing hambe cari..

investor password masukkan kt box login boss...:D...kt tempat yg sama utk masukkan trading password...:D

wanqie
31-07-2010, 09:42 PM
okey tq bro..sebb tak pernah buat tu yang tak tahu hehhehe..

wanqie
31-07-2010, 10:11 PM
bro bg link terus..tak jadi la hambe buat..adooii ya..

nizamac79
01-08-2010, 08:02 AM
Selamat pagi semua :D :D

sedanfx
01-08-2010, 08:12 AM
Selamat pagi semua :D :D

pagi... hari ni kedai buka dgn mengatupnyer.... @-)

nizamac79
01-08-2010, 08:13 AM
pagi... hari ni kedai buka dgn mengatupnyer.... @-)

aku buko kedai hari ni dengan segar :D :D

akusebenar
01-08-2010, 12:19 PM
selanat pg..aku x de kedai nk bukak..hahaah

satoru4944
01-08-2010, 12:56 PM
hi all

The scam is forexpeacearmy.
How fine the best?
http://www.forexpeacearmy.com/public/review/www.instaforex.com

haudli
01-08-2010, 12:59 PM
hi all

The scam is forexpeacearmy.
How fine the best?
http://www.forexpeacearmy.com/public/review/www.instaforex.com

what do you mean how fine the best?? Do you refer to insta, whether the broker fine or not??

satoru4944
01-08-2010, 02:09 PM
hi all

Would you like to forexpeacearmy credit rating?
Or, carigold better do you trust?

haudli
01-08-2010, 02:13 PM
hi all

Would you like to forexpeacearmy credit rating?
Or, carigold better do you trust?

as malaysian trader,we prefer rating from carigold..:)cgrock:)cgrock

sedanfx
01-08-2010, 02:46 PM
hi all

Would you like to forexpeacearmy credit rating?
Or, carigold better do you trust?

xhabis2 newbis dgn fpa nyer... boring daaa, cite sama je.~X(
insta je terus rock :D

haudli
01-08-2010, 02:48 PM
xhabis2 newbis dgn fpa nyer... boring daaa, cite sama je.~X(
insta je terus rock :D

dapat elaun tu....

redox6464
01-08-2010, 02:49 PM
xhabis2 newbis dgn fpa nyer... boring daaa, cite sama je.~X(
insta je terus rock :D


dorang igt FPA tu bagus sgt kot..

evaluate sume broker2 yg ade dgn tulus ~

padahal, FPA tu sdiri ntah leh caya ke idak :p

income178
01-08-2010, 03:59 PM
dlm kotak affiliate code tu letak GF
anda akan dapat servis berterusan melalui sy :D :">

hello sedan nak tanya ni kat mana nak dapat sofware mt4 version 220 ??? sebab saya guna yg version baru ni asik discont aje ni dah rugi banyak sbb asik dis conet aje ni harap bantuan ni ....:((

abu85
01-08-2010, 04:07 PM
hello sedan nak tanya ni kat mana nak dapat sofware mt4 version 220 ??? sebab saya guna yg version baru ni asik discont aje ni dah rugi banyak sbb asik dis conet aje ni harap bantuan ni ....:((

naper jadi cam tu ek...:-?:-?:-?

dah cuber reinstall blk ker.

abu85
01-08-2010, 04:10 PM
hi all

The scam is forexpeacearmy.
How fine the best?
http://www.forexpeacearmy.com/public/review/www.instaforex.com

:-?:-?:-?:-?:-?:-? dah lama ni... ~X(~X(

sedanfx
01-08-2010, 04:14 PM
hello sedan nak tanya ni kat mana nak dapat sofware mt4 version 220 ??? sebab saya guna yg version baru ni asik discont aje ni dah rugi banyak sbb asik dis conet aje ni harap bantuan ni ....:((

ye ke, pelik jgk ni... indi version x sesuai dgn mt4 version kot.
cuba jgn add mana2 indi luar. atau bro cr mana mt4 broker lain yg ok, kita convert jd server insta. ym kawe lah.

income178
01-08-2010, 04:15 PM
naper jadi cam tu ek...:-?:-?:-?

dah cuber reinstall blk ker.

tu la masalahnya dah banyak kali dah jadi gak benda yg sama mcm hari ni langsung xde cont asik login error itu aje :( sofware sbelom ni mana nak dpt ye yg ver sion sebelom 226 :-?