PDA

View Full Version : Isteri terdail nombor suami ketika berzina dengan dengan kekasih gelap!


Hidier
02-07-2012, 04:34 PM
nak gelak ke nak menangis ni?

Isteri terdail nombor suami ketika berzna dengan dengan kekasih gelap! (http://pilihan-anda.blogspot.com/2012/07/isteri-terdail-nombor-suami-ketika_02.html)

TAIPEI - Seorang wanita Taiwan yang baru berkahwin, secara tidak sengaja telah terdail nombor suaminya melalui telefon bimbit ketika sedang mengerang melakukan hubungan seks bersama kekasih gelapnya lapor akhbar Kwong Wah Yit Poh.

Suaminya yang hanya mahu dikenali sebagai Zhnag, bergegas pulang ke rumah setelah menerima panggilan telefon tersebut kerana beranggapan isterinya itu sedang dalam kesusahan.

Walaubagaimanapun, suaminya yang juga seorang jurutera itu terkejut apabila mendapati isterinya itu sedang duduk di atas katil hanya berpakaian dalam. Selimut di atas katil tersebut juga tiada.

Isterinya kemudian memberitahu Zhang bahawa beliau telah membasuh selimut tersebut dan mahu bersedia untuk mandi

Zhang merasakan seperti ada yang tidak kena dengan isterinya lantas menggeledah rumah mereka dan akhirnya menjumpai kekasih gelap isterinya, berbalut dengan selimut tersebut sedang menyorok di dalam almari di bilik tetamu.

"Saya sangat kecewa," katanya. Beliau juga berkata, pernah terlihat lelaki tersebut di dalam akaun FB isterinya.

Beliau kemudiannya membuat laporan polis.


Di balai polis, Isteri Zhang mendakwa lelaki tersebut datang melawatnya ketika beliau mahu mandi dan selepas membersihkan rumah.

Kekasih gelapnya pula memberitahu polis beliau datang melawat wanita itu sebagai rakan lama dan masuk ke dalam almari tersebut untuk beronani ketika beliau sedang mandi.


http://malaysiandigest.com/world/61891-man-catches-wife-cheating-after-she-accidentally-calls-him-during-sex.html

Man Catches Wife Cheating After She Accidentally Calls Him During Sex

Saturday, 30 June 2012 13:51

TAIPEI: A newlywed woman in Taiwan accidentally dialed her husband's number on her touch-screen smart phone as she was having sex with her lover, just in time for the husband to hear her breathing heavily on the line, reported Kwong Wah Yit Poh.

The husband, only known as Zhang, rushed home after he received the call at work, thinking that his wife could be in trouble.

However, the engineer was shocked to find his wife sitting on their marital bed only in her undergarments. The blanket was also missing.

The wife told Zhang that she had taken off the bed linens to wash them and was about to take a shower.

Suspecting something amiss, Zhang searched the house and found a man, wrapped in the blanket, inside the guest room closet.

“My heart was broken,” he said, adding that he had seen the man's photo in his wife's Facebook profile.

He later lodged a police report.

At the police station, Zhang's wife claimed that the man was merely visiting as she was going for a shower after cleaning the house.

The lover meanwhile told the police he was visiting the woman, an old friend, and had gone into the closet to masturbate when she was having a shower.

kebabom
02-07-2012, 04:36 PM
mmg sakit hati woooo....nsb laki dia xbunuh kekasih gelap tu...

BOCEH
02-07-2012, 04:37 PM
kesian cik abg tu

pecot85
02-07-2012, 04:38 PM
kalau allah nak tunjuk..macam2 cara boleh jadi

mr.dede
02-07-2012, 04:39 PM
onani dlm almeri...cm aram alasanggg

alonso
02-07-2012, 04:40 PM
mcm syia11 je bole ter call plak hubby dia,hubby dia ingat bini dia dlm kesusahan,rupenya tgh kesesahan kesedapan:(scam

mr.dede
02-07-2012, 04:40 PM
kalau allah nak tunjuk..macam2 cara boleh jadi

laju bro kat sini dah...tak smpt reply msg td dah ilang

Hidier
02-07-2012, 04:41 PM
onani dlm almeri...cm aram alasanggg

hahaha :eek: :eek: :eek:

alasan yg sangat logik tu

:eek: :eek: :eek:

brave72
02-07-2012, 04:41 PM
macam2 dalam dunia...

Hidier
02-07-2012, 04:42 PM
mcm syia11 je bole ter call plak hubby dia,hubby dia ingat bini dia dlm kesusahan,rupenya tgh kesesahan kesedapan:(scam

cuba bayangkan..

bini dia main sambil pgg henpon ke apa?
ke tengah rakam 3GP?

hahahahah :eek: :eek:

nafasfx
02-07-2012, 04:43 PM
hurm.., sib bek laki dia xwat papelg

jemi3886
02-07-2012, 04:43 PM
hehe...kalo aku da mati laki tu.. lantak la, ngn bini2 tu pon aku tibai...haha

eLLYaNa
02-07-2012, 04:44 PM
hahaha :eek: :eek: :eek:

alasan yg sangat logik tu

:eek: :eek: :eek:

yg dial no laki die tu adelah kekasih gelap tu, die mengerang buat sore pompuan. sbb kan katanya kononnye bininya tgh mandi. :(scam:eek:

baru kawin dah buat hal. isk sakitnye la hati suami die tu.

Dzoolhelmi™
02-07-2012, 04:45 PM
mcm2 hal pompuan zaman sekarang

azrulazman
02-07-2012, 04:45 PM
aku igt thread si alonso. rupenye hidier.. bakal pewaris alonso ni. hahaahah

InnerShine_GurL
02-07-2012, 04:47 PM
alasan dua2 tu macam x masuk akal jer..:p

alonso
02-07-2012, 04:47 PM
aku igt thread si alonso. rupenye hidier.. bakal pewaris alonso ni. hahaahah

aku pn ingat ni thread aku td:))

nazrismail
02-07-2012, 04:48 PM
cuba bayangkan..

bini dia main sambil pgg henpon ke apa?
ke tengah rakam 3GP?

hahahahah :eek: :eek:

Tengah ummmmmmmp!, tertekan last call...adohai..:((

Hidier
02-07-2012, 04:48 PM
aku igt thread si alonso. rupenye hidier.. bakal pewaris alonso ni. hahaahah

biasa la..belajar dari alonso seh... haha :eek: :eek:

tapi aku amik sebijik tajuk dari sumber..
takde edit2... hahaha

mr.dede
02-07-2012, 04:49 PM
aku pn ingat ni thread aku td:))

la..bkn thread ko ke?~X(

Hidier
02-07-2012, 04:49 PM
aku pn ingat ni thread aku td:))

hahahaha..aduhai :eek: :eek:

iswaraburuk
02-07-2012, 04:50 PM
dia lupa nak 'keypad lock' hahahaaha

alonso
02-07-2012, 04:50 PM
la..bkn thread ko ke?~X(

tak sempat nak check la bang,baru juara euro la katakan~X(

Hidier
02-07-2012, 04:50 PM
Tengah ummmmmmmp!, tertekan last call...adohai..:((

sampai skrg aku x paham camne pompuan tu leh tercall laki dia..

takkan dia pegang henpon tu?

ke tangan pompuan tu terkena henpon yg terletak berhampiran? (ha..yg ni logik) :-? :-?

eLLYaNa
02-07-2012, 04:52 PM
biasa la..belajar dari alonso seh... Haha :eek: :eek:

Tapi aku amik sebijik tajuk dari sumber..
Takde edit2... Hahaha

sumber tu pun alonso yg tlg bagi tajuk tu :))

alonso
02-07-2012, 04:53 PM
sumber tu pun alonso yg tlg bagi tajuk tu :))

jgn ko ckp aku yg kekasih gelap tu sudah:(scam







:))

Hidier
02-07-2012, 04:53 PM
sumber tu pun alonso yg tlg bagi tajuk tu :))

hahaha..ni pon logik..

ntah2 sumber tu, alonso yg punya.. :eek: :eek:

mr.dede
02-07-2012, 04:53 PM
sampai skrg aku x paham camne pompuan tu leh tercall laki dia..

takkan dia pegang henpon tu?

ke tangan pompuan tu terkena henpon yg terletak berhampiran? (ha..yg ni logik) :-? :-?

pd pdpt aku yg bernas ni..laki tu guna nset pompuan tu as a sex toy...tolak tarik tolak tarik tertekan no suami lak:eek:

Hidier
02-07-2012, 04:54 PM
jgn ko ckp aku yg kekasih gelap tu sudah:(scam







:))

hahaha...

nasib baik x disapu dengan chezzy wedges... :eek: :eek:

eLLYaNa
02-07-2012, 04:54 PM
sampai skrg aku x paham camne pompuan tu leh tercall laki dia..

takkan dia pegang henpon tu?

ke tangan pompuan tu terkena henpon yg terletak berhampiran? (ha..yg ni logik) :-? :-?

hp ade sebelah kot. x 'keypad lock' kot. ahh pening2 plak korang nak fikir. tanya direct je la kat pompuan tu. :))

azrulazman
02-07-2012, 04:54 PM
sumber tu pun alonso yg tlg bagi tajuk tu :))

comelnye avatar die tu....
nak berkenalan boleh? kekekek

Hidier
02-07-2012, 04:55 PM
pd pdpt aku yg bernas ni..laki tu guna nset pompuan tu as a sex toy...tolak tarik tolak tarik tertekan no suami lak:eek:

aduh...rosak..... :eek: :eek: :eek:

eLLYaNa
02-07-2012, 04:55 PM
jgn ko ckp aku yg kekasih gelap tu sudah:(scam







:))

laaa aku x cakap pun. kan dah deal, aku simpan rahsia kau. tapi kau yg cakap sendiri.


:))

emasmoden
02-07-2012, 04:55 PM
terlampau sedap sgt kot, sampai meroyan tgn dia tu hahaa

eLLYaNa
02-07-2012, 04:56 PM
hahaha..ni pon logik..

ntah2 sumber tu, alonso yg punya.. :eek: :eek:

tunggu pengakuan dari dia je la. :))

Hidier
02-07-2012, 04:56 PM
comelnye avatar die tu....
nak berkenalan boleh? kekekek

aik? baru nak berkenalan ke? bukan dah jadi anak ikan? hahaha :)) :))

mr.dede
02-07-2012, 04:56 PM
aduh...rosak..... :eek: :eek: :eek:

nokia 3310 bos..hard,unbreakable n user friendly keypad...:)paid

syahays
02-07-2012, 04:58 PM
wakakakkakaa...alasan xmasuk akal..
onani dalam almari...

faris_sn
02-07-2012, 04:59 PM
onani dlm almari

:)):)):)):)):))
:)):)):)):)):))

:)):)):)):)):))

:eek::eek::eek::eek:
:eek::eek::eek::eek:

kucimkerom
02-07-2012, 04:59 PM
teruknya perangai..ciap onani dalam almari bagai...

iswaraburuk
02-07-2012, 05:01 PM
suami igt mengerang kesakitan...rupanya kesedapan

dob
02-07-2012, 05:01 PM
hahahaaaa... bley sakit..

azrulazman
02-07-2012, 05:03 PM
aik? baru nak berkenalan ke? bukan dah jadi anak ikan? hahaha :)) :))

aku pasing kat yussys.. hahaah

zaqwsx
02-07-2012, 05:04 PM
keh..keh..buat baik berpada-pada..buat jahat kan dah kantoi....

afifdaud
02-07-2012, 05:16 PM
kasi rejam smpai mati je bini dia nih...xpatut hidup kt dunia ni..

mollucs
02-07-2012, 05:16 PM
Ni komfem tgh rakam..nk buat kenang2an kekasih gelap die..pakai lak fon touch screen,ade lak speed dial,mmg jahanam la..

zaqwsx
02-07-2012, 05:23 PM
kasi rejam smpai mati je bini dia nih...xpatut hidup kt dunia ni..

makin dekat tarikh keramat makin emosi abam unifi ni...:)):)):))

sabor..sabor

seiryu82
02-07-2012, 05:31 PM
macam2 ade!

-pojie-
02-07-2012, 05:34 PM
ati laki mana yg x sakit lau kes begini berlaku...

rocketeer999
02-07-2012, 05:34 PM
pandai plak si skandal ni carik alasan!

die ingat org lain bo.doh ke

boyz371
02-07-2012, 05:35 PM
giler ah,takkan suami takleh beza bunyi erangan kesedapan dengan kesusahan

TAKZIM
02-07-2012, 05:36 PM
cuba bayangkan..

bini dia main sambil pgg henpon ke apa?
ke tengah rakam 3GP?

hahahahah :eek: :eek:

Tgh main sambil rakam la ni...

Lepas tu terdail... :D

harley
02-07-2012, 05:37 PM
takde ke FB bini zhnag nih ?> :)) :)) :))






http://img375.imageshack.us/img375/1047/goyang.gif

Zulkarnine
02-07-2012, 05:39 PM
sepatutnya lelaki tu beri alasan kenapa dia ada dlm almari mcm dlm video ni...

http://www.youtube.com/watch?v=sCnzwjy-udc

Hamirul
02-07-2012, 05:48 PM
Adoiii lol...

boygile
02-07-2012, 05:52 PM
Errmmmm...macam-macam cerita.

honeydew
02-07-2012, 05:52 PM
suami dia dah tua kot

GhostTrader
02-07-2012, 05:54 PM
aduhhh...berat kes mcm ni...:)):))

yussys
02-07-2012, 07:58 PM
aku pasing kat yussys.. hahaah

uit.. hahhaa.. akukan dah jadi bodyguard dia... hahhahaaa

REMEDY KARUNG GUNI
02-07-2012, 08:01 PM
alasan bini dgn kekasih gelap tu bagi memang x boleh blah

REMEDY KARUNG GUNI
02-07-2012, 08:02 PM
uit.. hahhaa.. akukan dah jadi bodyguard dia... hahhahaaa

ambik je boh..rezeki azrul dh passing tu

mr.gabanz
02-07-2012, 08:37 PM
mesty laki tue mental dlm seminggu or sebulan..
kesian..

ivy_aku
02-07-2012, 08:57 PM
:)) da la dua2 alasan x sama... nmpak sangat buat silap

koboygurun
02-07-2012, 09:06 PM
adeh......baru kawen tue....

zerovirus
02-07-2012, 09:08 PM
bukan dalam kesusahan ... kesedapan ni haha

noradrenalina
02-07-2012, 09:22 PM
pbndelah la hai..
yg duk pening2 ok pasal bnda x paedah mcm gini
adoiyai

yussys
03-07-2012, 12:03 AM
ambik je boh..rezeki azrul dh passing tu

dengan muka tersipu2 malu...:p:p:)):))