PDA

View Full Version : Futsal Court untuk dijual


goldtrader
10-04-2008, 07:44 PM
Salam

peluang yang baik untuk sesiapa yang ingin membuka futsal , kami menawarkan 1 set gelanggang futsal standard size ( 4200 kaki persegi) dgn harga yang murah

Tiger turf Astrograss 22 ( recon )
Netting baru

RM 35 000 sahaja

Harga siap pasang

Harga biasa utk spek ini adalah RM 51 200

Save 16 200


sapa sapa berminat boleh pm


Kami adalah syarikat bumiputera yang menyediakan perkhidmatan memasang segala jenis permukaan untuk kegunaan sukan.

untuk maklumat lanjut layari www.whizzsport.com ( harap maaf , website 80% siap )

GoldFinger
10-04-2008, 07:53 PM
Salam

peluang yang baik untuk sesiapa yang ingin membuka futsal , kami menawarkan 1 set gelanggang futsal standard size ( 4200 kaki persegi) dgn harga yang murah

Tiger turf Astrograss 22 ( recon )
Netting baru

RM 35 000 sahaja

Harga siap pasang

Harga biasa utk spek ini adalah RM 51 200

Save 16 200


sapa sapa berminat boleh pm


Kami adalah syarikat bumiputera yang menyediakan perkhidmatan memasang segala jenis permukaan untuk kegunaan sukan.

untuk maklumat lanjut layari www.whizzsport.com ( harap maaf , website 80% siap )

ni harga siap boleh start sekali ngan tempat kah.., atau ni harga upah pasang jer ?

hafis_81
10-04-2008, 08:04 PM
Salam

peluang yang baik untuk sesiapa yang ingin membuka futsal , kami menawarkan 1 set gelanggang futsal standard size ( 4200 kaki persegi) dgn harga yang murah

Tiger turf Astrograss 22 ( recon )
Netting baru

RM 35 000 sahaja

Harga siap pasang

Harga biasa utk spek ini adalah RM 51 200

Save 16 200


sapa sapa berminat boleh pm


Kami adalah syarikat bumiputera yang menyediakan perkhidmatan memasang segala jenis permukaan untuk kegunaan sukan.

untuk maklumat lanjut layari www.whizzsport.com ( harap maaf , website 80% siap )

company bro mmg ada jual yg rekon ke atau ada 1 court ni shj yg nk dijual?:D

goldtrader
10-04-2008, 08:27 PM
ni ada satu court saja .. kebetulan ada satu court tu dia nak reconstruct dan tukar kepada rubberized floor

harga ni untuk setup court tidak termasuk dgn tempat .. kalau nak pasang kat johor pun bleh , nak pasang kat kedah pun boleh .. sebut saja di mana mana .. kami akan pegi pasang ... tiada kos sembunyi

aree
15-04-2008, 05:48 PM
Iklan kat sini nak jual benda cam ni kurang laris Bro,

Cuba iklan kat Cari Classified

goldtrader
15-04-2008, 06:44 PM
ehehehhe dah iklan dah pun

btw mekasih .. :D

janz_264
15-04-2008, 06:48 PM
Bro,kos utk set up futsal court tu untuk standard size ke..

goldtrader
15-04-2008, 06:55 PM
yerp utk standard size ...

Shukz Isma
15-04-2008, 07:02 PM
ni ada satu court saja .. kebetulan ada satu court tu dia nak reconstruct dan tukar kepada rubberized floor

harga ni untuk setup court tidak termasuk dgn tempat .. kalau nak pasang kat johor pun bleh , nak pasang kat kedah pun boleh .. sebut saja di mana mana .. kami akan pegi pasang ... tiada kos sembunyi

tang nie yang best.:D

janz_264
15-04-2008, 07:04 PM
Aku mmg ada cadang nak bukak futsal court..Mslh skrng adlh lokasi..

janz_264
15-04-2008, 07:05 PM
Kalau dapat gudang yang terpakai kan ok..

goldtrader
15-04-2008, 09:16 PM
Kalau dapat gudang yang terpakai kan ok..

cuba laa cari2 kat kawasan kilang .. mcm kat kelate ni di padang tembak ade 2 court futsal yang besar .. yg satu tu memang dah lama .. satu lagi dalam pembikinan .. 8 court

futsal ni berbaloi kalau buat minimum 2 court sebab mudah nak manage tournament ...

nanti kalau dah dapat lokasi tu .. bro jgn malu plak calling2 aku :D

aree
16-04-2008, 04:07 PM
ehehehhe dah iklan dah pun

btw mekasih .. :D

Salam!

Thread anda ni saya buka kembali untuk meriahkan suasana sebab saya nampak kebanyakkan thread thread cam ni selalu tenggelam cause diaorang lebih minat nak buat duit jer kat sini> anyway semoga sukses:D

yasinazmi
23-06-2008, 12:50 AM
foodcourt ada tak broo???