PDA

View Full Version : Alat Ukur tekanan darah & Alat Monitor Gula dalam darah - Murah dari harga pasaran


ashabulkahfi
31-05-2012, 11:05 AM
Salam Kpd Semua warga CG. Diperkenalkan alat-alat Ukur tekanan darah & Alat Monitor kadar Gula dalam darah. Jenama yang saya jual ini adalah jenama yang popular dan terbukti ketepatan hasil bacaannya. Dengan harga yang ditawarkan jauh lebih rendah dari harga yang terdapat di pasaran mahupun di Farmasi.

Pengukur Tekanan Darah Omron HEM-7119 RM190 sahaja
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTxOhJaRQmRbcvenAtLzZLPXr3nkd67y EgW6jXMnsrjalB9HGRF

•Alat Pengukur Tekanan Darah dari Omron ini adalah terbaik dan yang terlaris di pasaran.
•Amat mudah dan cepat apabila menggunakannya.
•Dijamin berkualiti. 1 tahun jaminan diberikan.

•Bacaan pengukuran boleh disimpan dalam memori yang telah tersedia.
•Bagi mereka yang berpengalaman seperti Doktor, Nurse, dan Farmasi sudah tentu alat ini tidak asing lagi bagi mereka.
•Harga yang ditawarkan adalah jauh lebih rendah dari harga yang terdapat di Pasaran dan Farmasi.

Ciri-ciri Istimewa:


1.Nama produk: Model HEM 7111
2.Display: LCD Digital
3.Mengukur pelbagai: tekanan darah: 0 - 299 mmHg / Pulse: 40 - 180 degupan / minit
4.Ketepatan: Tekanan: / - 3 mmHg Pulse: / -5% daripada paparan bacaan
5.Mengendalikan suhu / 10 C 40C
6.Termasuk: Alat Utama, pembalut Sederhana, manual arahan & 4 bateri AAA
1.Untuk Poslaju tambahan Rm10 (semenanjung).


Alat Tekanan Darah Omron HEM-7203 RM250 Sahaja (jauh lebih mudah dari harga pasaran)

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTiU2zseEh-Mhh_rdF_fDFWrZeqr66aDReOcjeBnkYE_-B4YGlMrA

Secara Klinikal telah disahkan, Blood Pressure Monitor HEM-7203 berkebolehan menghasilkan bacaan pengukuran yang tepat. Omron HEM 7203 memaparkan simbol unik yang menunjukkan Hipertensi, simbol tekanan darah anda sedang diukur. BP monitor digital juga mempunyai petunjuk jika terdapat kesilapan pengukuran yang mungkin berlaku.

Ramai para doktor, Klinik dan farmasi menggunakan alat ini disebabkan fungsinya yang banyak dan complete serta bacaan yang tepat.

Proses mengukur tekanan darah anda dengan HEM Omron 7203 adalah mudah dan ringkas. Apa yang anda perlu lakukan adalah balut pembalut di lengan anda dan mula mengukur tekanan darah anda dengan menekan butang Start. Dengan hanya pembalut dan panel paparan, monitor mudah alih dan mudah digunakan.

Prestasi dan Ciri

• Omron 7203 atas lengan BP monitor disokong dengan teknologi IntelleSense yang membolehkan inflasi dan deflasi automatik memberikan bacaan digital yang tepat dengan keselesaan yang terbaik mungkin.
• Automatik Omron BP monitor memaparkan pelbagai 0-299 mmHg untuk bacaan nadi dan 40 hingga 180 degupan / minit untuk denyutan nadi.

• kadar ketepatan monitor berdiri di + / - 3 mmHg tekanan darah dan + / -5%
HEM 7203 BP monitor digital boleh menyimpan sehingga 30 set membaca dengan tarikh dan masa dalam usaha untuk menjejak history pengukuran tekanan darah anda.

• Mampu mengira dan memaparkan purata bacaan 3 terakhir menjadikannya sangat tepat.

1. Dijual dengan harga yang lebih murah dari yang berada di pasaran atau farmasi
2. Dijamin berkuati dengan jaminan 1 tahun.
3. Pembayaran boleh dilakukan dengan Bankin dalam akaun Maybank atau CIMB. Sila hubungi saya untuk mendapatkan no akaun bank saya.
4. Tambahan Rm10 utk poslaju. (semenanjung).
5. COD hanya boleh di kawasan Kg.Meru, Klang Central dan Setia Alam Sahaja tanpa cost penghantaran. Luar kawasan tersebut boleh juga kalo nak COD cuma kene bayar skit cost Runner (hanya utk Area Lembah Klang sahaja).

Sila Hubungi:

1.Raziff : 013-3314646
2.Ary : 013-6978581
3.Email : raziff@windiany.com

fadli1982
31-05-2012, 11:08 AM
tt alat yg monitor gula tu yg mana satu?

ashabulkahfi
31-05-2012, 04:19 PM
Pengukur Kadar Gula Dalam Darah - Accu-Chek ActiveRm195 sekarang hanya RM 190.

ACCU-CHEK ACTIVE Glucose meter atau Alat Monitor kadar gula dalam darah dalam masa 5 saat sahaja.

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTs2nf744xDrwABMuI3DAqHo78CqXFnf SkoZl1mVI0RjUaF2JsP

Warranty kilang Seumur Hidup.

Bagi Anda yang menderita penyakit DIABETES / Kencing Manis baik ditahap 1 atau 2, perlu memiliki alat monitor kadar gula ini.

Sangat mudah digunakan. Hanya setitik darah dari hujung jari menggunakan pen dan jarum lancet Accu-Chek yang berkelajuan tinggi (Sudah termasuk dlm set ini) sehingga tidak ada rasa sakit.


Mempunyai memori sehingga 350 nilai bacaan bersama-sama dengan tarikh, masa dan terdapat fungsi Infrared yang boleh anda sambungkan ke PC membolehkan anda lakukan program analisis

Berat : 700 gram


Detail Produk:
Perlengkapan bersama alat:
* Alat Monitor (Utama)
* Bateri
* Lancet (Alat berjarum pengambil sampel darah)
* 10 jarum Lancet
* Warranty Card
* Manual Book

Perhatian. - Test Strips Untuk set ini tidak disertakan sekali. Anda boleh membelinya di Farmasi atau direct dgn saya sendiri. sekotak (50pcs) Accu-Chek Strips RM95.

Pengukur Kadar Gula - Abbott Optium Xceed Rm220 sekarang hanya Rm160

http://i1077.photobucket.com/albums/w476/ashabulkahfi/160520121145.jpg

Abbott Optium Xceed Glucometer adalah alat pengukur gula dalam darah yang mudah digunakan dan berkesan membantu mereka yang menghidap diabetes serta menguruskannya.

Paparan Skrin yang besar dan kapasiti memori yang luas disamping boleh mendapatkan bacaan secara purata, Xceed Optium hanya memerlukan saiz sampel darah yang kecil hanya μL 0,3 sahaja sudah memadai.

Disebabkan hanya saiz sampel darah kecil, Optium Xceed telah menggunakan pen High Speed Lancing semasa mengambil darah yang mana ia kurang menyakitkan.

Xceed Optium boleh mengembalikan keputusan ujian dalam tiga saat, salah satu meter terpantas di pasaran.
Ketone testing

Optium Xceed juga Ciri-ciri Ketone testing, menyediakan jaminan tambahan bahawa pengidap Diabetis harus memilikinya.


Simple blood glucose testing
Large backlit display
Large memory with averaging
Ketone testing for extra reassurance
Strips: Abbott Optium Plus test strips and the meter automatically re-programs and calibrates the meter to use new test strips.
Batteries: The meter requires one replaceable #2032, 3 volt, lithium battery that should last for 1,000 tests.



Pengukur Kadar Gula dalam darah - One Touch-Ultra 2 Rm190 sekarang hanya RM180

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRVLqxU-hiXs7joSDjwJDU8Tm32WfLOBdEx1FJodMGsoJRQKllm

Unik: Ciri-ciri seperti sebelum dan selepas purata makan - Membuat ia mudah untuk menguruskan diabetes sekitar makan. OneTouch Meter Ultra2 didatangi lengkap dengan pelajaran Diabetes peringkat permulaan + buku kecil yang boleh membantu anda menguruskan diabetes anda dalam pemakanan.

ciri-ciri

Kurang Kesakitan
Sekarang anda boleh menguji pada lengan anda. Ia kurang sensitif daripada jari anda kerana ia mempunyai hujung saraf yang lebih sedikit. Anda mempunyai kebebasan untuk memilih di mana untuk menguji

Hanya sedikit darah sudah memadai.

Meter OneTouch Ultra hanya memerlukan sampel darah kecil jadi anda boleh menggunakannya Pen Lancet darah yang didatangi sekali pada set ini.

Bacaan yang cepat.

Dengan keputusan yang tepat dalam masa 5 saat, Hampir tidak perlu menunggu lama. Anda boleh merasa yakin dengan keputusan anda. Sama ada anda berada dalam kawasan tanah tinggi atau rendah, Meter OneTouch Ultra menyampaikan bacaan yang tepat.

Persampelan lebih mudah

Rekabentuk Ujian Semenanjung OneTouch Ultra secara automatik menarik darah ke dalam jalur ujian, dan menunjukkan anda jika ada darah yang cukup untuk bacaan yang tepat.

Ujian yang lebih selesa

Sample Darah dari laras OneTouch Ultra mempunyai OneTouch UltraClear yang membantu anda untuk mendapatkan sampel yang diperoleh daripada lengan anda, dan menyesuaikan kepada kedalaman yang paling selesa untuk anda.

OneTouch Ultra2 Secara ringkasan.

Ujian ke atas lengan atau Jari, Memerlukan Saiz Sampel darah yang sedikit , 5 saat bacaan diperolehi, OneTouch Ultra Fast Draw Design Test Strip, 150 Ujian Memori, Boleh melakukan dounload Data, Saiz Meter yang Kecil,

Meter, buku log, OneTouch Ultra FastDraw Design Strips, pen dan jarum Lancets, Buku / Panduan Pantas Rujukan Pemilik, Penyelesaian Kawalan, OneTouch UltraSoft BloodSampler



Untuk Poslaju tambahan Rm10 sahaja (semenanjung).
Pembayaran boleh dilakukan melalui Akaun Maybank /Cimb saya. Sila hubungi saya untuk mendapatkan no akaun.

COD hanya boleh di kawasan Kg.Meru, Klang Central dan Setia Alam Sahaja tanpa kos penghantaran. Luar kawasan tersebut boleh juga kalo nak COD cuma kene bayar skit kos upah Runner (hanya utk Area Lembah Klang sahaja).



Sila Hubungi:

Raziff : 013-3314646
Ary : 013-6978581
Email : raziff@windiany.com

fadli1982
31-05-2012, 05:51 PM
tt cod area mana?by post aku tak mau sbb tt belum ada testi.

ashabulkahfi
31-05-2012, 06:44 PM
tt cod area mana?by post aku tak mau sbb tt belum ada testi.

No Problem. Datang je kat Mana2 area Klang Centraal atau Setia Alam..

ashabulkahfi
01-06-2012, 12:46 AM
Pos utk mlm ini. penjualan Pengukur kadar gula dan pengukur tekanan darah.

Jualan Promosi untuk sebulan dua InsyaAllah. Selepas itu mungkin harga berbeza. Harap2 boleh faham la ye..

Harga yang ditawarkan untuk semua barang tersebut adalah jauh lebih rendah dari yang ada di pasaran mahupun di Farmasi setakat ini.

Semua jenama tersebut (Omron, Accu-Chek, Abbott dan One Touch Ultra) adalah jenama yang terbukti berkualiti dan ketepatan bacaannya tidak perlu diperkatakan lagi.

ashabulkahfi
02-06-2012, 03:04 PM
ada 3 jenis alat pengukur kadar gula dalam darah dari jenama yang terkenal, berkualiti dan bacaan yang tepat. Jgn takut, Test Stripsnya juga saya ada menjualnya. ataupun boleh didapati di farmasi InsyaAllah.


http://i1077.photobucket.com/albums/w476/ashabulkahfi/GlucoseMeterStripsmn.jpg

fadli1982
02-06-2012, 03:22 PM
malam ni or esok boleh cod ke?mcm mana nk taw perbezaan ketepatan alat tt tu dari yg dijual di farmasi?

ashabulkahfi
02-06-2012, 06:25 PM
malam ni or esok boleh cod ke?mcm mana nk taw perbezaan ketepatan alat tt tu dari yg dijual di farmasi?


Mlm ne InsyaAllah boleh. Esok tak bleh, kene keje la. Nanti Dah nak sampai Klang Central atau Setia Alam Sms/call sahaja saya.

Sbnrnya sama sahaja. dari saya atau Fermasi adalah brand yang sama. Cuma saya dpt direct supplier. En. Fadli nak yang mana satu?

fadli1982
02-06-2012, 06:59 PM
Mlm ne InsyaAllah boleh. Esok tak bleh, kene keje la. Nanti Dah nak sampai Klang Central atau Setia Alam Sms/call sahaja saya.

Sbnrnya sama sahaja. dari saya atau Fermasi adalah brand yang sama. Cuma saya dpt direct supplier. En. Fadli nak yang mana satu?

saya pun taw taw yg mana satu,janji bagus mudah digunakan oklah..sbb nak bg parent.

rustam
02-06-2012, 07:13 PM
Jenama yg mmg diperakui dan digunakan di hospital

fadli1982
02-06-2012, 08:13 PM
Mlm ne InsyaAllah boleh. Esok tak bleh, kene keje la. Nanti Dah nak sampai Klang Central atau Setia Alam Sms/call sahaja saya.

Sbnrnya sama sahaja. dari saya atau Fermasi adalah brand yang sama. Cuma saya dpt direct supplier. En. Fadli nak yang mana satu?

malam ni I-Allah aku cod ngan tt.nanti aku bg testimoni.:)

fadli1982
02-06-2012, 11:19 PM
dah beli dari tt.cod kat mac d setia alam.

ashabulkahfi
03-06-2012, 02:04 AM
malam ni I-Allah aku cod ngan tt.nanti aku bg testimoni.:)

Thanks Fadli. Baru saya tau SC ne ada sistem testimoni rupanya..:-?
Dan terima kasih juga kepada pakcik n makcik 2 org tadi yang membantu kita guna Accu-Chek tu.. kalo tak terkial2 juga saya..:) Semuanya ada hikmah disisi Allah S.W.T. Alhamdulillah Syukur.. Semoga alat itu bermanfaat kepada En. Fadli sekeluarga..

fadli1982
03-06-2012, 02:46 AM
Thanks Fadli. Baru saya tau SC ne ada sistem testimoni rupanya..:-?
Dan terima kasih juga kepada pakcik n makcik 2 org tadi yang membantu kita guna Accu-Chek tu.. kalo tak terkial2 juga saya..:) Semuanya ada hikmah disisi Allah S.W.T. Alhamdulillah Syukur.. Semoga alat itu bermanfaat kepada En. Fadli sekeluarga..

esok nak godek manual nye lg. :D

ashabulkahfi
03-06-2012, 04:09 PM
Jenama yg mmg diperakui dan digunakan di hospital

Ya.. Betul tu En. Rustam. Jenama yang menjadi pilihan dan banyak diguna pakai di Hospital dan Klinik. :)

ashabulkahfi
04-06-2012, 09:56 PM
Pengumuman:

COD hanya dibenarkan di mana-mana kawasan Kg.Meru, Klang Central dan Setia Alam sahaja tanpa kos penghantaran. Luar kawasan tersebut boleh juga buat COD tetapi saya akan kenakan sedikit kos upah Runner (lembah Klang sahaja).


Wassalam...

ashabulkahfi
06-06-2012, 06:59 PM
Singkasan;


1) Blood Pressure Monitor Omron HEM-7111 RM 160
2) Blood Pressure Monitor Omron HEM-7203 RM 230

3) Blood Glucose Meter - Accu-Chek Active RM 195.
4) Blood Glucose Meter - Abbott Optium Xceed RM 220​
5) Blood Glucose Meter - One Touch-Ultra2 RM 190

ashabulkahfi
02-07-2012, 04:23 PM
Dah lama tak jenguk2 page sy ne..

Bump!! utk hari ini..

hafizan78
02-07-2012, 09:57 PM
TT pengukur glucose dalam darah berapa best price?PM plz

achmadalbab
02-07-2012, 10:03 PM
Ye mmg murah ni. Aku beli kat farmasi dekat 300

ashabulkahfi
02-07-2012, 11:46 PM
Ye mmg murah ni. Aku beli kat farmasi dekat 300

Terima kasih tuan atas komen anda. Ya.. Sememangnya murah dari harga pasaran dan semestinya Original.. Jgn Takut, saya sendiri akan memberi Waranty selama 3 bulan. Disamping itu terdapat juga waranty kilang dalam lingkungan 1 tahun hingga 2 tahun bergantng pd jenis barangan..

ashabulkahfi
03-07-2012, 05:25 PM
http://www.glucoselevelschart.net/wp-content/uploads/2012/02/Glucose-Levels-Chart.jpg

Sebagai rujukan kita bersama. Carta bacaan ukuran bagi kandungan gula dalam darah. Dimanakah kita???

gombakman
03-07-2012, 05:45 PM
Cun dah harga ni...

ashabulkahfi
07-07-2012, 10:20 AM
Singkasan;


1) Blood Pressure Monitor Omron HEM-7111 RM 160
2) Blood Pressure Monitor Omron HEM-7203 RM 230

3) Blood Glucose Meter - Accu-Chek Active RM 195.
4) Blood Glucose Meter - Abbott Optium Xceed RM 220​
5) Blood Glucose Meter - One Touch-Ultra2 RM 190


Salam.
Blood Pressure Monitor & Blood Glucose Meter.
Berminat sila PM atau hubungi:
019-6052062 atau email: raziff@windiany.com
Barang berkualiti Waranty kilang 2 tahun

zaralove
07-07-2012, 10:24 AM
nak kene cucuk bagi kkuar darah ke TT?

ashabulkahfi
07-07-2012, 11:00 AM
nak kene cucuk bagi kkuar darah ke TT?

Kalo untuk test kandungan gula dalam darah mestilah kene cucuk skit tangan tu. amik dlm setengah titik darah dah cukup.
Tak sakit pun. Mcm gigit semut je..:D Kalo ada kencing manis sangat disyorkan untuk beli.. Harga lebih murah dari Farmasi ne..

Raja Laut
07-07-2012, 11:46 AM
oximeter tkder jual ke tt??..aku tgk brg tt ni semua murah dr farmasi..sungguh ckp ni..kat farmasi mahal der..:)paid:)cgrock

ashabulkahfi
07-07-2012, 12:30 PM
oximeter tkder jual ke tt??..aku tgk brg tt ni semua murah dr farmasi..sungguh ckp ni..kat farmasi mahal der..:)paid:)cgrock

Terima kasih encik Raja Laut. Tapi maaf Oximeter takda jual. kalo pakai Blood Pressure Monitor Omron yang saya jual ini dia funsi pulse rate "denyutan nadi per minit".

ashabulkahfi
08-07-2012, 12:11 AM
http://i1077.photobucket.com/albums/w476/ashabulkahfi/optiumxceed.jpg?t=1341677126

Revise Harga untuk Glucose Meter - Abbott Optium Xceed
RM220 sekarang RM 160 sahaja.
Salah satu glucose meter yang berkualiti dgn hasil bacaan meter yang tepat.

ashabulkahfi
12-07-2012, 12:10 AM
Singkasan;


1) Blood Pressure Monitor Omron HEM-7111 RM 160
2) Blood Pressure Monitor Omron HEM-7203 RM 230

3) Blood Glucose Meter - Accu-Chek Active RM 195.
4) Blood Glucose Meter - Abbott Optium Xceed RM 220 Update terbaru: RM160 sahaja​
5) Blood Glucose Meter - One Touch-Ultra2 RM 190


Post untuk malam ini.
Harga Cantek, Barang Berkualiti. Sangat sesuai untuk dihadiahkan kepada ibubapa dan pesakit darah tinggi & Kencing manis..

ashabulkahfi
13-07-2012, 04:08 PM
mari kakak, abang, adek... boleh beli satu untuk hadiahkan kepada orang tua kita..

ashabulkahfi
17-07-2012, 05:46 PM
http://40.76.my/Malaysia/glucose-meter-optium-xceed-raziff83-1207-11-raziff83@1.jpg

Blood Glucose Meter / Alat test Kencing Manis - Optium Xceed Rm160 Sahaja
Hanya tinggal 3 set sahaja lagi..

ashabulkahfi
18-07-2012, 04:22 PM
Sekali sekala dibawa ke atas...:D

ashabulkahfi
24-07-2012, 02:04 PM
Salam Ramadhan semua...

Bulan puasa adalah sangat sesuai jika mahu melakukan test kencing manis. Sebab anda boleh mendapatkan data yang tepat dengan sekurang-kurangnya melakukan test selepas 6 jam berpuasa.

perfumeborong
24-07-2012, 02:07 PM
ingat sekali leh ukur darah dan gula.. asing2 pulak.. tapi memang nampak murah..hehe

ashabulkahfi
24-07-2012, 02:22 PM
ingat sekali leh ukur darah dan gula.. asing2 pulak.. tapi memang nampak murah..hehe

Memang murah encik. Bleh check sendiri di farmasi berhampiran..
Ya.. Saya jual asing untuk test tekanan darah dan gula darah.. kalo encik nak yang boleh test dua2.. angkat sahaja 2 alat tersebut dari saya. dan saya akan bg special price utk encik.

ashabulkahfi
25-07-2012, 03:38 PM
Murah, berkualiti dan terbukti ketepatan hasil bacaannya...
Mari dapatkannya selagi harga ini masih valid!!.....

ashabulkahfi
28-07-2012, 11:44 AM
Stok adalah sangat terhad.. Terutamanya Blood Glucose meter....

ashabulkahfi
29-07-2012, 10:02 PM
Update untuk malam ini.... Mari2!!.. harga memang murah..:))

TXT
29-07-2012, 10:04 PM
wah skrg ni alat nk ukur tekanan darah sendiri pn ada

ashabulkahfi
29-07-2012, 10:30 PM
wah skrg ni alat nk ukur tekanan darah sendiri pn ada

Ya.. bukan setakat darah tinggi, tapi penyakit kencing manis juga boleh...

ashabulkahfi
30-07-2012, 06:10 PM
Sila ke halaman pertama untuk melihat detail produk..

ashabulkahfi
03-08-2012, 09:13 AM
Sempena jumaat Ramadhan ini...
Alat2 yang bagus utk kita jadikan sebagai hadiah kpd org tua kita...

ashabulkahfi
04-08-2012, 04:43 PM
BuMp!!.. untuk hari ini. Stok adalah sangat terhad..

ashabulkahfi
06-08-2012, 04:00 PM
pos utk hari ini terima kasih..

ashabulkahfi
21-08-2012, 06:05 PM
bump!! Sempena Hari Raya......

elmotron
23-08-2012, 04:22 PM
tt, cousin saya doc kat russia..

die tanye yang jenis mercury punye ade x... ( means yg classic sikit tu)

kalo ade berape rm?

dan berapa lama ley sampai kalo pos ke seremban?

ashabulkahfi
17-09-2012, 11:47 PM
tt, cousin saya doc kat russia..

die tanye yang jenis mercury punye ade x... ( means yg classic sikit tu)

kalo ade berape rm?

dan berapa lama ley sampai kalo pos ke seremban?

Maaf tuan, Yg jenis merkury saya takdak jual...

ashabulkahfi
23-09-2012, 10:44 AM
Alat check kencing manis jenama - Abbott Optium Xceed hanya tinggal 1 sahaja lagi..
Cepat2....

ashabulkahfi
27-09-2012, 08:25 AM
Post untuk pagi ini..
Selamat pagi semua..

only1
30-09-2012, 11:38 AM
Wwah!! parking dulu, kot2 nak sambar ker.. boleh diskaun lg ker nie..

tuyuk
30-09-2012, 02:16 PM
tolong bg harga utk Abbott Optium Xceed test strips.

ashabulkahfi
14-10-2012, 10:51 PM
http://windiany.com/image/cache/data/Product/Accu%20Chek%20Test%20Strips%E2%80%8B%2050%20strips-228x228.jpg
Accu Chek Test Strips​ 50pcs/box = Rm 99


http://windiany.com/image/cache/data/Product/Abbott%20Optium%20Xceed%20Test%20Strips%E2%80%8B%2 0100%20strips-228x228.jpg
Optium FreeStyle Blood Glucose test strips 100pcs/box = Rm 190


http://windiany.com/image/cache/data/Product/One%20Touch%20Ultra%202%20Test%20Strips%E2%80%8B%2 0%2050%20stips-228x228.jpg
Test Strips​ - One Touch Ultra 50pcs/box = Rm 95

ashabulkahfi
22-10-2012, 10:47 AM
Bump!! utk hari ini..
Segala pertanyaan bleh PM saya....

killercode
22-10-2012, 11:45 AM
TT nak sms number yg mana ni
Raziff : 019-6052062
Ary : 013-6978581

.....

lampor_2003
22-10-2012, 01:11 PM
utk test kolestrol ade x?

ashabulkahfi
24-10-2012, 12:21 AM
TT nak sms number yg mana ni
Raziff : 019-6052062
Ary : 013-6978581

.....

019-6052062 = Raziff

Selagi Stok masih adaaa...

ashabulkahfi
24-10-2012, 12:47 AM
Harga Diskaun sempena Raya Haji

Pengukur Kadar Gula Dalam Darah - Accu-Chek Active Rm195 sekarang hanya RM 190 sahaja.

Pengukur Kadar Gula - Abbott Optium Xceed Rm220 sekarang hanya Rm160 sahaja

Pengukur Kadar Gula dalam darah - One Touch-Ultra 2 Rm190 sekarang hanya RM180 sahaja


Selepas Raya Haji ini harga akan diubah kepada asal bila-bila masa.

Untuk Poslaju tambahan Rm10 sahaja (semenanjung).
Pembayaran boleh dilakukan melalui Akaun Maybank /Cimb saya. Sila hubungi saya untuk mendapatkan no akaun.

COD hanya boleh di kawasan Kg.Meru, Klang Central dan Setia Alam Sahaja tanpa kos penghantaran. Luar kawasan tersebut boleh juga kalo nak COD cuma kene bayar skit kos upah Runner (hanya utk Area Lembah Klang sahaja).



Sila Hubungi:

Raziff : 013-3314646
Ary : 013-6978581
Email : raziff@windiany.com

ashabulkahfi
16-12-2012, 10:59 AM
Assalamualaikum semua..
dah lama tak post..

Mari2.. Stok ade lagi skit lagi..
Promosi Hebat lagi Jimat..
Moga2 bermanfaat pada kita semua...

KhaL AzHaR
16-12-2012, 11:04 AM
Blood Pressure Monitor HEM-7203 ada lg ke?PM harga :-)

ashabulkahfi
16-12-2012, 06:58 PM
Blood Pressure Monitor HEM-7203 ada lg ke?PM harga :-)

PM Send done...

mr.nazc
02-04-2013, 10:12 AM
yang blood presure tu boleh pakai elektrik tak? sebab kalau bateri je tak larat nak beli bateri baru je.

mr.nazc
02-04-2013, 10:14 AM
Salam Kpd Semua warga CG. Diperkenalkan alat-alat Ukur tekanan darah & Alat Monitor kadar Gula dalam darah. Jenama yang saya jual ini adalah jenama yang popular dan terbukti ketepatan hasil bacaannya. Dengan harga yang ditawarkan jauh lebih rendah dari harga yang terdapat di pasaran mahupun di Farmasi.

Pengukur Tekanan Darah Omron HEM-7111 RM160 sahaja
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTxOhJaRQmRbcvenAtLzZLPXr3nkd67y EgW6jXMnsrjalB9HGRF

•Alat Pengukur Tekanan Darah dari Omron ini adalah terbaik dan yang terlaris di pasaran.
•Amat mudah dan cepat apabila menggunakannya.
•Dijamin berkualiti. 1 tahun jaminan diberikan.

•Bacaan pengukuran boleh disimpan dalam memori yang telah tersedia.
•Bagi mereka yang berpengalaman seperti Doktor, Nurse, dan Farmasi sudah tentu alat ini tidak asing lagi bagi mereka.
•Harga yang ditawarkan adalah jauh lebih rendah dari harga yang terdapat di Pasaran dan Farmasi.

Ciri-ciri Istimewa:


1.Nama produk: Model HEM 7111
2.Display: LCD Digital
3.Mengukur pelbagai: tekanan darah: 0 - 299 mmHg / Pulse: 40 - 180 degupan / minit
4.Ketepatan: Tekanan: / - 3 mmHg Pulse: / -5% daripada paparan bacaan
5.Mengendalikan suhu / 10 C 40C
6.Termasuk: Alat Utama, pembalut Sederhana, manual arahan & 4 bateri AAA
1.Untuk Poslaju tambahan Rm10 (semenanjung).


Alat Tekanan Darah Omron HEM-7203 RM230 Sahaja (jauh lebih mudah dari harga pasaran)

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTiU2zseEh-Mhh_rdF_fDFWrZeqr66aDReOcjeBnkYE_-B4YGlMrA

Secara Klinikal telah disahkan, Blood Pressure Monitor HEM-7203 berkebolehan menghasilkan bacaan pengukuran yang tepat. Omron HEM 7203 memaparkan simbol unik yang menunjukkan Hipertensi, simbol tekanan darah anda sedang diukur. BP monitor digital juga mempunyai petunjuk jika terdapat kesilapan pengukuran yang mungkin berlaku.

Ramai para doktor, Klinik dan farmasi menggunakan alat ini disebabkan fungsinya yang banyak dan complete serta bacaan yang tepat.

Proses mengukur tekanan darah anda dengan HEM Omron 7203 adalah mudah dan ringkas. Apa yang anda perlu lakukan adalah balut pembalut di lengan anda dan mula mengukur tekanan darah anda dengan menekan butang Start. Dengan hanya pembalut dan panel paparan, monitor mudah alih dan mudah digunakan.

Prestasi dan Ciri

• Omron 7203 atas lengan BP monitor disokong dengan teknologi IntelleSense yang membolehkan inflasi dan deflasi automatik memberikan bacaan digital yang tepat dengan keselesaan yang terbaik mungkin.
• Automatik Omron BP monitor memaparkan pelbagai 0-299 mmHg untuk bacaan nadi dan 40 hingga 180 degupan / minit untuk denyutan nadi.

• kadar ketepatan monitor berdiri di + / - 3 mmHg tekanan darah dan + / -5%
HEM 7203 BP monitor digital boleh menyimpan sehingga 30 set membaca dengan tarikh dan masa dalam usaha untuk menjejak history pengukuran tekanan darah anda.

• Mampu mengira dan memaparkan purata bacaan 3 terakhir menjadikannya sangat tepat.

1. Dijual dengan harga yang lebih murah dari yang berada di pasaran atau farmasi
2. Dijamin berkuati dengan jaminan 1 tahun.
3. Pembayaran boleh dilakukan dengan Bankin dalam akaun Maybank atau CIMB. Sila hubungi saya untuk mendapatkan no akaun bank saya.
4. Tambahan Rm10 utk poslaju. (semenanjung).
5. COD hanya boleh di kawasan Kg.Meru, Klang Central dan Setia Alam Sahaja tanpa cost penghantaran. Luar kawasan tersebut boleh juga kalo nak COD cuma kene bayar skit cost Runner (hanya utk Area Lembah Klang sahaja).

Sila Hubungi:

1.Raziff : 013-3314646
2.Ary : 013-6978581
3.Email : raziff@windiany.com

ade lagi ke? PM

ashabulkahfi
05-04-2013, 04:22 PM
ade lagi ke? PM

masih ada.
utk check Gula / Glicometer hanya tinggal jenama Accu Check shj

Utk Blood pressure dah habis la

mr.nazc
05-04-2013, 04:37 PM
masih ada.
utk check Gula / Glicometer hanya tinggal jenama Accu Check shj

Utk Blood pressure dah habis la

alahai, saya nak alat yg check blood pressure. :((:((

userie
16-07-2013, 05:06 AM
Pengukur Tekanan Darah Omron HEM-7111 ade lagi ke bro?

ashabulkahfi
12-08-2013, 11:58 AM
Salam Kpd Semua warga CG. Diperkenalkan alat-alat Ukur tekanan darah & Alat Monitor kadar Gula dalam darah. Jenama yang saya jual ini adalah jenama yang popular dan terbukti ketepatan hasil bacaannya. Dengan harga yang ditawarkan jauh lebih rendah dari harga yang terdapat di pasaran mahupun di Farmasi.

Pengukur Tekanan Darah Omron HEM-7119 RM190 sahaja
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTxOhJaRQmRbcvenAtLzZLPXr3nkd67y EgW6jXMnsrjalB9HGRF

•Alat Pengukur Tekanan Darah dari Omron ini adalah terbaik dan yang terlaris di pasaran.
•Amat mudah dan cepat apabila menggunakannya.
•Dijamin berkualiti. 1 tahun jaminan diberikan.

•Bacaan pengukuran boleh disimpan dalam memori yang telah tersedia.
•Bagi mereka yang berpengalaman seperti Doktor, Nurse, dan Farmasi sudah tentu alat ini tidak asing lagi bagi mereka.
•Harga yang ditawarkan adalah jauh lebih rendah dari harga yang terdapat di Pasaran dan Farmasi.

Ciri-ciri Istimewa:


1.Nama produk: Model HEM 7111
2.Display: LCD Digital
3.Mengukur pelbagai: tekanan darah: 0 - 299 mmHg / Pulse: 40 - 180 degupan / minit
4.Ketepatan: Tekanan: / - 3 mmHg Pulse: / -5% daripada paparan bacaan
5.Mengendalikan suhu / 10 C 40C
6.Termasuk: Alat Utama, pembalut Sederhana, manual arahan & 4 bateri AAA
1.Untuk Poslaju tambahan Rm10 (semenanjung).


Alat Tekanan Darah Omron HEM-7203 RM250 Sahaja (jauh lebih mudah dari harga pasaran)

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTiU2zseEh-Mhh_rdF_fDFWrZeqr66aDReOcjeBnkYE_-B4YGlMrA

Secara Klinikal telah disahkan, Blood Pressure Monitor HEM-7203 berkebolehan menghasilkan bacaan pengukuran yang tepat. Omron HEM 7203 memaparkan simbol unik yang menunjukkan Hipertensi, simbol tekanan darah anda sedang diukur. BP monitor digital juga mempunyai petunjuk jika terdapat kesilapan pengukuran yang mungkin berlaku.

Ramai para doktor, Klinik dan farmasi menggunakan alat ini disebabkan fungsinya yang banyak dan complete serta bacaan yang tepat.

Proses mengukur tekanan darah anda dengan HEM Omron 7203 adalah mudah dan ringkas. Apa yang anda perlu lakukan adalah balut pembalut di lengan anda dan mula mengukur tekanan darah anda dengan menekan butang Start. Dengan hanya pembalut dan panel paparan, monitor mudah alih dan mudah digunakan.

Prestasi dan Ciri

• Omron 7203 atas lengan BP monitor disokong dengan teknologi IntelleSense yang membolehkan inflasi dan deflasi automatik memberikan bacaan digital yang tepat dengan keselesaan yang terbaik mungkin.
• Automatik Omron BP monitor memaparkan pelbagai 0-299 mmHg untuk bacaan nadi dan 40 hingga 180 degupan / minit untuk denyutan nadi.

• kadar ketepatan monitor berdiri di + / - 3 mmHg tekanan darah dan + / -5%
HEM 7203 BP monitor digital boleh menyimpan sehingga 30 set membaca dengan tarikh dan masa dalam usaha untuk menjejak history pengukuran tekanan darah anda.

• Mampu mengira dan memaparkan purata bacaan 3 terakhir menjadikannya sangat tepat.

1. Dijual dengan harga yang lebih murah dari yang berada di pasaran atau farmasi
2. Dijamin berkuati dengan jaminan 1 tahun.
3. Pembayaran boleh dilakukan dengan Bankin dalam akaun Maybank atau CIMB. Sila hubungi saya untuk mendapatkan no akaun bank saya.
4. Tambahan Rm10 utk poslaju. (semenanjung).
5. COD hanya boleh di kawasan Kg.Meru, Klang Central dan Setia Alam Sahaja tanpa cost penghantaran. Luar kawasan tersebut boleh juga kalo nak COD cuma kene bayar skit cost Runner (hanya utk Area Lembah Klang sahaja).

Sila Hubungi:

1.Raziff : 013-3314646
2.Ary : 013-6978581
3.Email : raziff@windiany.com

Updated utk raya.. Ready Stok...

Lenjan
13-08-2013, 03:23 AM
Ada waranty tak? nak 1 la..pm harga

kalkulator
18-08-2013, 09:31 AM
Ada lg x utk chek blood pressure?

MrLey
18-08-2013, 09:45 AM
Bagus barang ni...

ashabulkahfi
22-08-2013, 04:20 PM
Ada waranty tak? nak 1 la..pm harga

Warranty dari supplier 1 tahun..
Utk saya sendiri, sy boleh bagi warranty 2 bulan..
Barang Ori. Tak perlu risau..

ashabulkahfi
22-08-2013, 04:21 PM
Ada lg x utk chek blood pressure?

Masih ada lagi tuan. Stok baru sampai..

kalkulator
26-08-2013, 12:20 AM
Cer bgtau harga brapa?

Sugar2daddy
26-08-2013, 12:25 AM
Jarum ambek sample darah tue ada berapa tt?
Hygenic xjarum tue?
Dibungkus satu2 ke?

forexian
31-08-2013, 01:49 AM
ada lagi x blood pressure monitor tu?
pm me tt
tq

maxman
31-08-2013, 03:06 AM
PM sy juga....nk monitor BP

blh gak sms/whatsapp 0183939091