PDA

View Full Version : Kantoi Main dalam bilik,kena marah dengan mak


arang67
21-05-2012, 12:49 PM
http://www.youtube.com/watch?v=HDydAaHWuRo

fine net
21-05-2012, 12:51 PM
shah rukh khan kene marah...merajuk trus....

khairulazha
21-05-2012, 12:53 PM
Tak amerika la mak dia

arang67
21-05-2012, 12:53 PM
Tak amerika la mak dia

harap baju je amrika:))

silverchair959
21-05-2012, 12:54 PM
org nak praktis pun tak boleh !!!

MrHighLander
21-05-2012, 12:55 PM
aku igt main apa td.. :))

nimda
21-05-2012, 12:55 PM
mak die ckp pe? xde subtitle la...

thezul
21-05-2012, 12:56 PM
konon nak tunjuk dalam youtube la dia main menatang tu..tapi siap kena marah lagi..hahahdoi

kkerisemas
21-05-2012, 01:11 PM
Hahaha..ini mcm pn ade...

zerodecibal
21-05-2012, 01:13 PM
mau mak dia tak marah... kuat tu gendang tu.......

skYnEt-gEnIUs
21-05-2012, 01:16 PM
haha majuk da itu tambi.....

zulfadlihariz271
23-05-2012, 04:54 PM
hahaha..muka bangga awal2..sian gak mamat ni

amieshoro
23-05-2012, 07:15 PM
mak dia cakap ... jangan bising .. nanti ganggu jiran...
kalau nak buat bising, pegi la praktis kat tempat yg sesuai utk
main drum...

anak2 jiran yg masih kecil tak bole tido..

primefiqone
23-05-2012, 07:16 PM
ceh aku tertipu
ingat main apa tadi

steelheart
23-05-2012, 07:22 PM
itu bukan mak dia lah ..itu laki dia keja nya asyik main drum 24 jam keja x nak.... itu yg bini dia bising tu ...

naz84
23-05-2012, 10:45 PM
ni bkn kantoi..1 kg ble dgr camni...:eek::eek:

recording myself:eek:

myrul369
23-05-2012, 10:53 PM
http://www.youtube.com/watch?v=HDydAaHWuRo

alolo comey nye die majok.. hahaha :p

oxygenO2
23-05-2012, 10:54 PM
adoila..mau ngamuk jiran2 sebelah...

mahir_tg
23-05-2012, 10:56 PM
hahaha...mcmni pun ada...:D

AuraSuccess_88
23-05-2012, 10:59 PM
main lain rupanyer..

ijaljb
24-05-2012, 09:02 AM
cehhhh... tajuk tt boleh memesongkan pemikiran aku yang ini semakin kuning..
tertipu aku..

sukalepak
24-05-2012, 03:01 PM
boleh laaa

kasyaf
24-05-2012, 03:04 PM
hahaha tajuk tak boleh blah..

koboygurun
24-05-2012, 03:52 PM
hahahahaha....garang giler mak dier....

Ringgitman
24-05-2012, 03:55 PM
hahahaha....kalau ada subtitle kan best.....kesian tengok budak tu tgh praktis.... semangat tu!!

ely_evo
24-05-2012, 03:58 PM
hahahaha terkena aku...

mat_letop
24-05-2012, 04:01 PM
syiallan aku igt main apa
kuning3

jai_x5
24-05-2012, 04:04 PM
hahaha..kaw2 ni bunyinye..tu sebab mak dia marah..

-RIZUAN-
24-05-2012, 04:07 PM
Mak dia ckp kalau polis dtg apa nak jawab...dh la dari pagi tk mandi

ucop05
24-05-2012, 04:12 PM
giler kuat gendang tu. mengganggu orang je. nak praktis pun jangan la dalam bilik kat rumah. pi la dewan ker, padang ker. memekak la ko puas2 kat situ.

husinlempoyang
24-05-2012, 06:23 PM
mau xkena marah... dia punya sound, satu negeri blh dengar... :)) :))

egobrain
24-05-2012, 07:04 PM
hahaha..baju je america..skali membebel..ha3

boyz371
24-05-2012, 07:10 PM
Aku ingat main tu tadii.Hahaha

kopirait
24-05-2012, 07:31 PM
haha merajuk da tambi.
baru ingat nak praktis.