PDA

View Full Version : Dapatkan Tactical Boot SWAT, 511 dan Delta di sini! (SWAT - RM130 sahaja!)


Bro_Izantie
16-05-2012, 11:30 PM
UPDATE HARGA: 07 Nov 12

SWAT (Tali Besar) Harga COD hanya RM130 sahaja!..mohon ambil maklum! tq







Assalamualaikum dan salam sejahtera tuan/puan. Berkesempatan di sini aku nak jual sikit barang-barang. Harap mendapat tempat di hati semua.:)cgrock

Jenama SWAT

Code Name: Tactical Boot SWAT (Tali Besar)

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/16052012576.jpg

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/16052012575.jpg

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/16052012577.jpg

Code Name: Tactical Boot SWAT (Tali Kecil)

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/16052012584.jpg

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/16052012585.jpg


- Menjual Tactical Boot jenis SWAT / 511 dan Delta.

- Water prove.

- Gred A.

- Saiz US dari 38 45.

- Warranty 3 Bulan dari segi kerosakan material***.

- Berpengalaman menjual Tactical Boot melebihi 5 tahun melalui online dan offline.

- Bersedia menerima tempahan dalam kuantiti yang banyak.

- Order melebihi 5 pasang dan ke atas, harga menarik!

- Harga RM220 termasuk kurier (Semenanjung Malaysia Sahaja) Sabah dan Sarawak Harga RM240 termasuk kurier.

- Berminat hubungi saya di talian 013-6068441. Email izantie2006@yahoo.com.my


- *** Untuk penukaran saiz atau kerosakan kasut melalui warranty, kos pos/kurier pergi dan balik ditanggung pembeli.

UPDATE!: Harga dah reduce...pm me is interested..:)

Bro_Izantie
16-05-2012, 11:31 PM
Jenama - Tactical Boot 511

Code Name: 511 Half Cut


http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/16052012583.jpg


http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/16052012582.jpg

Code Name: 511 Biasa


http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/16052012581.jpg

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/16052012580.jpg

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/16052012579.jpg


Jenama - Tactical Boot Delta

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/16052012587.jpg

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/16052012586.jpg

Bro_Izantie
16-05-2012, 11:33 PM
Simpanan masa hadapan juga

Bro_Izantie
16-05-2012, 11:34 PM
internet slow la pulak...
harap MOD bagi dulu kesempatan ye..
aku nak simpan sikit space...tqvm!

kalamsiber
16-05-2012, 11:41 PM
internet slow la pulak...
harap MOD bagi dulu kesempatan ye..
aku nak simpan sikit space...tqvm!

igtkn ceq jer tenet slom.., hampeh lak mlm nie.., free freee 2 tt

Bro_Izantie
16-05-2012, 11:46 PM
reserveeeeeeeee

Bro_Izantie
16-05-2012, 11:56 PM
okeh...dah buleh bagi komen membina....heheheh

balang
17-05-2012, 12:01 AM
tt, ada tak orang pakai kasut ni kalau kejer opis???

Bro_Izantie
17-05-2012, 12:01 AM
meh berkunjung ke sini ....huhu

Bro_Izantie
17-05-2012, 12:02 AM
tt, ada tak orang pakai kasut ni kalau kejer opis???

takder halnyer la...buleh jerrr...:D:D:D

AuraSuccess_88
17-05-2012, 12:02 AM
ini ori ka apa bro?

AuraSuccess_88
17-05-2012, 12:02 AM
tt, ada tak orang pakai kasut ni kalau kejer opis???

ada jer..lagi pon mmg terbaik..ringan plak tu :)cgrock

porexseeker
17-05-2012, 12:03 AM
Masuk hutan cun nih

ARIFFX
17-05-2012, 12:09 AM
steeltoe ke?

Bro_Izantie
17-05-2012, 12:10 AM
ini ori ka apa bro?

jujur cakap, barang ori takkan dapat harga camni...ni barang separuh ori..:">:">:">..tapi GRED A!!!
dan ada warranty 3 bulan lagi!!!:)cgrock

Bro_Izantie
17-05-2012, 12:10 AM
steeltoe ke?

takder......sapeti but ada stell...:p:p:p

AuraSuccess_88
17-05-2012, 06:43 AM
jujur cakap, barang ori takkan dapat harga camni...ni barang separuh ori..:">:">:">..tapi GRED A!!!
dan ada warranty 3 bulan lagi!!!:)cgrock

inilah yg terbaik..jujurlah walaupon ianya pahit..i like..:):)cgrock

jujur dlm berurusniaga insyaAllah...berkat..teruskan bro :)paid

balang
17-05-2012, 12:28 PM
ada jer..lagi pon mmg terbaik..ringan plak tu :)cgrock

kalau camtu teringin nak angkat la macam ni..tapi kasut ada 2 pasang lagi tak pakai..btw, memang cun betul yang gambar first tu..aku tolong up untuk tt...hehehee..:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Bro_Izantie
17-05-2012, 01:28 PM
kalau camtu teringin nak angkat la macam ni..tapi kasut ada 2 pasang lagi tak pakai..btw, memang cun betul yang gambar first tu..aku tolong up untuk tt...hehehee..:)cgrock:)cgrock:)cgrock

mekasih...:)cgrock:)cgrock:D:D

AuraSuccess_88
18-05-2012, 02:15 AM
kalau camtu teringin nak angkat la macam ni..tapi kasut ada 2 pasang lagi tak pakai..btw, memang cun betul yang gambar first tu..aku tolong up untuk tt...hehehee..:)cgrock:)cgrock:)cgrock

up jangan tak up :)cgrock

Bro_Izantie
18-05-2012, 08:42 AM
salam n gud moning

Bro_Izantie
18-05-2012, 10:38 AM
mari kawan2 semua...dapatkan barang ni..

Bro_Izantie
18-05-2012, 07:03 PM
selamat petang

Bro_Izantie
19-05-2012, 04:13 PM
selamat petang lagi

Bro_Izantie
20-05-2012, 04:14 PM
lagi selamat petang..

Bro_Izantie
20-05-2012, 07:10 PM
eh...petang lagi...kahkahkah

Bro_Izantie
20-05-2012, 10:56 PM
dah midnight......huhu

Bro_Izantie
21-05-2012, 09:32 AM
selamat pagiiii

Bro_Izantie
21-05-2012, 03:08 PM
selamat petanggggg

Bro_Izantie
22-05-2012, 08:23 AM
salam n moning geng

Bro_Izantie
23-05-2012, 08:54 AM
morningggggggggggggg

Bro_Izantie
24-05-2012, 11:10 AM
...............

skafever69
24-05-2012, 11:16 AM
COD mana bro? PM me best price..

Bro_Izantie
24-05-2012, 05:55 PM
COD mana bro? PM me best price..

cx PM bos..:D:D:D:)cgrock

Bro_Izantie
25-05-2012, 12:36 PM
kasi BUMPPPPP

kyirul
25-05-2012, 08:27 PM
TT harga RM220 sama utk semua model ke? kalo mo COD kat mana?

Bro_Izantie
25-05-2012, 11:57 PM
TT harga RM220 sama utk semua model ke? kalo mo COD kat mana?

harga semua sama....
kalau COD ada best price...AU2 Setiawangsa (Jusco)..:D:D:D
kalau nak bgtau k..:D

Bro_Izantie
28-05-2012, 04:45 PM
kasi bumppppppppppppp

Bro_Izantie
29-05-2012, 11:46 PM
kasi bumppppppppppppp

Bro_Izantie
04-06-2012, 08:36 AM
kasi bump kejap..

Bro_Izantie
14-06-2012, 02:39 PM
kasi bump la kejap

affendi bin mohamad
14-06-2012, 02:46 PM
bro,pm best price utk cod..yg jenis swat pny k..ada available size apa?sbb dh pk brand ni tapak sudah hancuss daa..

izjat
14-06-2012, 02:47 PM
terbaik la nie

Bro_Izantie
14-06-2012, 07:45 PM
bro,pm best price utk cod..yg jenis swat pny k..ada available size apa?sbb dh pk brand ni tapak sudah hancuss daa..

cx pm bro....:)cgrock

RidzwanT
26-09-2012, 10:32 PM
tt kalau size 6 malaysia.. saiz US brape?

Bro_Izantie
26-09-2012, 10:48 PM
tt kalau size 6 malaysia.. saiz US brape?

40 bro...
meh ler order sepasang..:D:D:D

RidzwanT
26-09-2012, 11:20 PM
40 bro...
meh ler order sepasang..:D:D:D

ha tu la.. bro boleh suggest x yg sesuai utk gi opis.. high cut..tali kecik.. :D

Bro_Izantie
26-09-2012, 11:25 PM
ha tu la.. bro boleh suggest x yg sesuai utk gi opis.. high cut..tali kecik.. :D

ofis?:D:D:D
memang sesuai utk mana2 jenis..
tp paling sesuai rasanya jenis low cut..tp brand 511....dan takder zip tepi..:D:D:D

RidzwanT
26-09-2012, 11:34 PM
ofis?:D:D:D
memang sesuai utk mana2 jenis..
tp paling sesuai rasanya jenis low cut..tp brand 511....dan takder zip tepi..:D:D:D

ha'ah kje opis.. xminat kasut2 opis nih..:p..low cut tu ade pamer kt page depan kn?. orait bro.. bila nk order nnt sy roger :D:)cgrock

His777ham
26-09-2012, 11:39 PM
boss yg half cut punya tu berapa harga dia..sama juga ke..

Bro_Izantie
26-09-2012, 11:45 PM
ha'ah kje opis.. xminat kasut2 opis nih..:p..low cut tu ade pamer kt page depan kn?. orait bro.. bila nk order nnt sy roger :D:)cgrock

wokehhh...no problem..:)cgrock:)cgrock:)cgrock


boss yg half cut punya tu berapa harga dia..sama juga ke..

rega dah reduce bro...jgn bimbang...aku dah lama tak jual kasut ni..selalu konsentret yg swat jer..:D:D:D...nnti aku cx balik...apa yg pasti, rega dah turun..:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Azizi Zillah
27-09-2012, 04:18 AM
Assalamualaikum dan salam sejahtera tuan/puan. Berkesempatan di sini aku nak jual sikit barang-barang. Harap mendapat tempat di hati semua.:)cgrock

Jenama SWAT

Code Name: Tactical Boot SWAT (Tali Besar)

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/16052012576.jpg

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/16052012575.jpg

http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/16052012577.jpg


- Menjual Tactical Boot jenis SWAT / 511 dan Delta.

- Waterproof.

- Gred A.

- Saiz US dari 38 – 45.

- Warranty 3 Bulan dari segi kerosakan material***.

- Berpengalaman menjual Tactical Boot melebihi 5 tahun melalui online dan offline.

- Bersedia menerima tempahan dalam kuantiti yang banyak.

- Order melebihi 5 pasang dan ke atas, harga menarik!

- Harga RM220 termasuk kurier (Semenanjung Malaysia Sahaja) – Sabah dan Sarawak Harga RM240 termasuk kurier.

- Berminat hubungi saya di talian 013-6068441. Email izantie2006@yahoo.com.my


- *** Untuk penukaran saiz atau kerosakan kasut melalui warranty, kos pos/kurier pergi dan balik ditanggung pembeli.

:Dadeh... nampak lazat la pulak kasut raya haji nih... :D
tapak kaki saiz 8, tapi pakai saiz 8 1/2 sedap selesa sikit... rasanya US size 42-43 la kot...:-?:-?:-?

Bro_Izantie
27-09-2012, 08:09 AM
:Dadeh... nampak lazat la pulak kasut raya haji nih... :D
tapak kaki saiz 8, tapi pakai saiz 8 1/2 sedap selesa sikit... rasanya US size 42-43 la kot...:-?:-?:-?

buleh la tuuu........:">:">:">

atlantis
29-09-2012, 02:48 PM
http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/16052012587.jpg

salam kepten. aku nak yg ni (Tactical Boot Delta) kaki kecik. guna sais 4 1/2 atau 5 je. sais us nyer berapa ek?

Bro_Izantie
29-09-2012, 10:28 PM
http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/16052012587.jpg

salam kepten. aku nak yg ni (Tactical Boot Delta) kaki kecik. guna sais 4 1/2 atau 5 je. sais us nyer berapa ek?

wsalam mejar..
insyaAllah..nnti aku check kat bro..
saiz uk 5 saiz us 39..:D:D:D

capiten
29-09-2012, 10:35 PM
Salam tuan...
Yg kasut SWAT tu model halfcut ada tak.....

nash007
29-09-2012, 10:39 PM
salam tuan...
ori china ke ni?

Bro_Izantie
29-09-2012, 11:26 PM
Salam tuan...
Yg kasut SWAT tu model halfcut ada tak.....

wsalam..
ada...tp yg original jer...yg replica takder bos..

Bro_Izantie
29-09-2012, 11:27 PM
salam tuan...
ori china ke ni?

wsalam tuan..
china gred A..
yg ori pun ada

atlantis
29-09-2012, 11:55 PM
wsalam mejar..
insyaAllah..nnti aku check kat bro..
saiz uk 5 saiz us 39..:D:D:D
http://imageshack.us/a/img515/5885/15471036.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/515/15471036.jpg/)

bos. baik ko kasi aku sais 38 sbb ikut incinya dah ada offset 1 inci utn kaki aku main2 dlm kasut tu. kalau besar lagi takut kaki aku buat u turn dlm kasut tu.

Bro_Izantie
29-09-2012, 11:58 PM
http://imageshack.us/a/img515/5885/15471036.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/515/15471036.jpg/)

bos. baik ko kasi aku sais 38 sbb ikut incinya dah ada offset 1 inci utn kaki aku main2 dlm kasut tu. kalau besar lagi takut kaki aku buat u turn dlm kasut tu.

saiz 38 us takder bos..dia start 39-45 sahaja..:((:((:((

atlantis
30-09-2012, 12:01 AM
saiz 38 us takder bos..dia start 39-45 sahaja..:((:((:((

- Menjual Tactical Boot jenis SWAT / 511 dan Delta.

- Water prove.

- Gred A.

- Saiz US dari 38 45.

kat 1st page kata ada 38 :D

Bro_Izantie
30-09-2012, 12:03 AM
kat 1st page kata ada 38 :D

dah takder boss..
maap byk2...:((:((:((:((
siyes..tu citer lama...:">:">:">

atlantis
30-09-2012, 12:06 AM
http://i820.photobucket.com/albums/zz129/izantie/16052012585.jpg
yg ni(Tactical Boot SWAT) ada sais 38 tak?

capiten
03-10-2012, 03:20 PM
wsalam..
ada...tp yg original jer...yg replica takder bos..
OK...
AGAK2 TUAN LER...
BERAPA YER HANTARAN UTK KASUT TERSEBUT......:)cgrock:)cgrock

Rishhana
03-10-2012, 03:35 PM
rasanya banyak model lain lagi yang TT tak tunjukkan pic..

ke nak simpan dulu?

supercat_77
03-10-2012, 07:05 PM
bro ada kedai ke??? ada tulis kat jusco au2.. bole nanti singgah tgk

swat tu ada 2 jenis je ke????

Bro_Izantie
07-11-2012, 10:58 PM
UPDATE HARGA: 07 Nov 12

SWAT (Tali Besar) Harga COD hanya RM130 sahaja!..mohon ambil maklum! tq

Bro_Izantie
08-11-2012, 08:13 AM
salam n gud moning

AuraSuccess_88
08-11-2012, 08:15 AM
tt dah sampai dah amtek saya...wah swat nie yang mana pulak..terbaik juga harganya..berat dia ebrapa tt?lau cun kasi msj saya noh.hahaha

Bro_Izantie
08-11-2012, 08:17 AM
tt dah sampai dah amtek saya...wah swat nie yang mana pulak..terbaik juga harganya..berat dia ebrapa tt?lau cun kasi msj saya noh.hahaha

made in china beb...
tp kualiti mcm kureng sikit la..pakai nak bergaya bole la...kalau nak lasak, bek amik AMTEK

AuraSuccess_88
08-11-2012, 12:18 PM
made in china beb...
tp kualiti mcm kureng sikit la..pakai nak bergaya bole la...kalau nak lasak, bek amik AMTEK

cepat koyak kot noh...:)cgrock yang saya beli nie saiz beso sket..haha pilih saiz paling beso takut tak padan..rupanya jadi macdonald:)) boleh g doobyeee pakai kasut nie..:)):))

Bro_Izantie
08-11-2012, 12:47 PM
cepat koyak kot noh...:)cgrock yang saya beli nie saiz beso sket..haha pilih saiz paling beso takut tak padan..rupanya jadi macdonald:)) boleh g doobyeee pakai kasut nie..:)):))

alamak...so camner? nak tukar ker?
caj pos kena tanggung tu bro..:D:D:D

AuraSuccess_88
08-11-2012, 02:00 PM
alamak...so camner? nak tukar ker?
caj pos kena tanggung tu bro..:D:D:D

tk pe.pkai jer..tk de sape pon nk buka ukur ngan pembaris kaki kiter:eek::eek:

shah_ae
25-04-2013, 07:22 AM
Mlm td sudah angkat sebijik Delta tactical boot dari tt...
mesti hensem cam tt bile pakai boot ni nanti...
terima kasih tt,belanjo minum...

trader rating den hadiahkan sekali... :)cgrock

ratusanRM
25-04-2013, 07:43 AM
Kalau pakai masa bawak motor dalam hujan, jadi aquarium tak kasut ni? :-?:-?

wanzalina
25-04-2013, 07:58 AM
pakai buat main airsoft best ni...memang smart..:)cgrock

ratusanRM
25-04-2013, 08:04 AM
pakai buat main airsoft best ni...memang smart..:)cgrock

Dah jadi macam askar betul kalau tambah boot ni. :">

Bro_Izantie
25-04-2013, 10:27 AM
Mlm td sudah angkat sebijik Delta tactical boot dari tt...
mesti hensem cam tt bile pakai boot ni nanti...
terima kasih tt,belanjo minum...

trader rating den hadiahkan sekali... :)cgrock

huish..ensem apo? gomuk la...thanks bro..:D:D:D
p/s: jangan lupa lesen yer..:D:D:D

balung
25-04-2013, 12:52 PM
huish..ensem apo? gomuk la...thanks bro..:D:D:D
p/s: jangan lupa lesen yer..:D:D:D

TT.. 511 half cut ni harga brapa.. waterproof juga ke? tt area mana yer?

Bro_Izantie
25-04-2013, 02:26 PM
TT.. 511 half cut ni harga brapa.. waterproof juga ke? tt area mana yer?

yg half cut ni ni sumer dah abis boss...maaf byk2...

balung
25-04-2013, 02:53 PM
yg half cut ni ni sumer dah abis boss...maaf byk2...

okee tpi.. saya pun riki2 je dulu.. tpi smart tuh..

shah_ae
25-04-2013, 03:37 PM
huish..ensem apo? gomuk la...thanks bro..:D:D:D
p/s: jangan lupa lesen yer..:D:D:D

ensem la tu... malu2 kucin pulak...

samo2 bos...

yg lesen tu nanti sy kompom balik...

supercat_77
05-11-2013, 05:14 PM
masih berbisnes atau kat 'dalam'???

Bro_Izantie
06-11-2013, 06:13 PM
masih berbisnes atau kat 'dalam'???

Apa jua keadaan cuaca..bentuk muka bumi dan rupacara bisnes is bisnes boss...maksud 'dalam' tu kurang jelas la...bole bagi pencerahan..?:D:D:D

supercat_77
06-11-2013, 09:18 PM
Apa jua keadaan cuaca..bentuk muka bumi dan rupacara bisnes is bisnes boss...maksud 'dalam' tu kurang jelas la...bole bagi pencerahan..?:D:D:D

maksud 'dalam'... in house laaa... training, dlm latihan... dll... muakakaka... bukan lokap k... muakakakaka

supercat_77
12-11-2013, 09:00 PM
depan apartment atm kat au2/setiawangsa tu ada kedai taktikal.. bro involve jugak ke???

Bro_Izantie
13-11-2013, 07:44 AM
depan apartment atm kat au2/setiawangsa tu ada kedai taktikal.. bro involve jugak ke???

tak perasan la plak....aku dah lama kursus ni bro..lama tak balik sana...hhuhuhu:)

supercat_77
13-11-2013, 08:34 PM
tak perasan la plak....aku dah lama kursus ni bro..lama tak balik sana...hhuhuhu:)

kursus kat brunei ke??? hehehe

msz
14-11-2013, 06:16 PM
harga 511 biasa kalau siap pos berapa tt size 10

Bro_Izantie
29-11-2013, 11:00 PM
harga 511 biasa kalau siap pos berapa tt size 10

rm160 spsg..
caj poslaju rm15 semenanjung atau rm25 sabahsarawak.
kalau nak call 013-6068441

Abdullah
05-12-2013, 12:01 AM
salam bro, yg waterproof dan water repellent ada x ?

lambda123
05-12-2013, 12:06 AM
bro, boot amtek aku beli dgn kau dah koyak. OK la tu, aku pakai pun lasak, bawak masuk hutan, redah sungai, mcm2 lagi la. ingat nak beli sepasang lagi tapi aku tunggu dulu, sal jabatan aku nak bekalkan tactical boot genuine johnson, enth elok ke idak.

Bro_Izantie
05-12-2013, 04:04 PM
salam bro, yg waterproof dan water repellent ada x ?

wsalam..maaf takde la boss...:((:((:((

Bro_Izantie
05-12-2013, 04:05 PM
bro, boot amtek aku beli dgn kau dah koyak. OK la tu, aku pakai pun lasak, bawak masuk hutan, redah sungai, mcm2 lagi la. ingat nak beli sepasang lagi tapi aku tunggu dulu, sal jabatan aku nak bekalkan tactical boot genuine johnson, enth elok ke idak.

oo..yer ker?..so brapa bintang agak2 ko bole bagi prestasi...:">:">:">
thanks byk2 bro sudi guna jenama tu...
dan better ko ejas aku masuk tender issue kasut amtek dlm jabatan ko bole tak?..:">:">:">

Abdullah
06-12-2013, 01:30 AM
sy berkenan pesen Magnum Stealth Force high cut with ion mask , agak2 bper ekk? buat riding boots pun hensem jugak , mau 19 kali rider sbk terpandang2 boot gua wakakaka :))

Abdullah
31-01-2014, 01:40 AM
tt, delta boots to kasut original ka?

Bro_Izantie
04-02-2014, 12:23 PM
tt, delta boots to kasut original ka?

tak ori la bang..Tapi Gred A

kotak85
04-02-2014, 12:32 PM
Fuh.lawa beb.

Diamond in Making
04-02-2014, 05:04 PM
Hang masih maintain lg ek..
Bagus2..
Semoga terus murah rezeki.. :)

P/s : ingat aku lg tak??

sanggoroapi
04-02-2014, 05:11 PM
salam tt,
pm best price nga pos Code Name: Tactical Boot SWAT (Tali Besar)

boleh bagi resit xbeli nga tt? nak claim... hehehe... nak beli, tunggu ot masuk... pm ye tt...

wmrn1
04-02-2014, 06:22 PM
511 saiz 7, COD Shah Alam boleh? mohon sms 0137202037. Tq

Bro_Izantie
05-02-2014, 07:42 AM
Hang masih maintain lg ek..
Bagus2..
Semoga terus murah rezeki.. :)

P/s : ingat aku lg tak??

ingat....
hang jer yg dah tenggelam...:):)

Diamond in Making
05-02-2014, 01:47 PM
ingat....
hang jer yg dah tenggelam...:):)

Aritu musim banjir..
Biasala tenggelam sekjap..
Hahaha

kelakau_jb
05-02-2014, 02:16 PM
cod area mane tt?...kalau pos yg Jenama - Tactical Boot Delta brape yer?..

Bro_Izantie
06-02-2014, 08:52 AM
cod area mane tt?...kalau pos yg Jenama - Tactical Boot Delta brape yer?..

cod di setiawangsa...poslaju rm170 boss:)cgrock:)cgrock:)cgrock

thexhaust
06-02-2014, 09:12 AM
Code Name: 511 Half Cut <<--- bpe nie bro?
cod KL area mne?
pastu tapak tahan bpe lame?

sanggoroapi
12-02-2014, 09:26 AM
tt... nak cod area mana? ber4minat ngan delta n 5.11

Bro_Izantie
13-02-2014, 08:51 AM
Code Name: 511 Half Cut <<--- bpe nie bro?
cod KL area mne?
pastu tapak tahan bpe lame?


tt... nak cod area mana? ber4minat ngan delta n 5.11

tuan/puan bole call/wasup sy 013-6068441 - cod di setiawangsa:)cgrock:)cgrock:)cgrock

sanggoroapi
13-02-2014, 10:08 AM
tuan/puan bole call/wasup sy 013-6068441 - cod di setiawangsa:)cgrock:)cgrock:)cgrock

ok tuan, noted

sanggoroapi
28-02-2014, 11:23 AM
thanks tuan, barang dah sampai. siap ada free gift lagi.. :)cgrock:)cgrock:)cgrock:)paid

Bro_Izantie
28-02-2014, 04:44 PM
thanks tuan, barang dah sampai. siap ada free gift lagi.. :)cgrock:)cgrock:)cgrock:)paid

sama2 tuan...tqvm:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Sengkuang13
28-02-2014, 04:49 PM
kasut ada lagi tak..harga sekarang brp..